Fenerbahçe kazanır
Berabere biter
Gaziantepspor kazanır
Artık kazanma vakti. 3-1 diyorum.
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
gaziantepden umutluyum hikmet hoca geldiginden beri takim baya bi yukseliste geçen hafta yenildiler sansa yenildiler diyebilirim gaziantep cok gol kacirdi gaziantep yenilmez.
sow
stoch - krasic - kuyt
topal - cristian
caner - egemen - yobo - gg
mert
kazaniriz bence, en kotu beraberlik olur. kendi sahamizda da puan kaybedeceksek sampiyonluk iddasindan bahsedemeyiz. ne yapar eder kazaniriz, kazanmaliyiz. kuyt gollerine devam eder diyorum :]
Yukarıdan gelecek emirlerle beraber Alex'in takımdaki yerini alacağını bekliyorum. Değişim biraz zor.
...
2 0 kazanırız.
Gaziantepspor eksiklerini tamamlayamadı.İyi oyuncularını kaybettiler.Fenerbahçe'nin şansı yüksek ama Antep'in neler yapacağı belli olmaz.
Kesin kazanmamız gereken bir maç.Takımın morale ihtiyacı var.Büyük ihtimalle ilk 20 dakikada gol veya goller buluruz.Alex 11 başlar bu maç!!
Gaziantepspor en kötü 1 puan alır bence.
Rahat bir galibiyetle moraller yerine gelir.Umarım yıldızlarımızın hepsini sahada görürüz en basta Krasic kulube oyuncusu degil.
antep bana göre ibb yle birlikte en iyi hücum güçüne sahip anadolu takımlarından halen muhammet - cenk - popov - ismael sosa - ibricic geride de orhan gülle ve yasin pehlivan var ben puan veya puanlar bekliyorum antepten
Popov Spartak Moskova'ya gitmiş
http://www.trtspor.com.tr/Haber.aspx?Id=30753Popov ligin ilk maçında kadroda yoktu.Hikmet Karaman istemiyormuş sanırım
Alex'in yeri bütün Fenerbahçe taraftarında ayrı.Bir daha onun gibi bir futbolcu gelir mi bu takıma bilinmez.Ama yaptığı şey çok yanlıştı ve bunun bir cezası olmalıydı.Bence doğru bir karar.Bundan sonra ne olur bilinmez ama Alex yaptığı hatanın cezasını çekmeli
Alex maç kadrosuna alinmamis
Emre olayı gibi olacak sonu.Emre'de sorunumuz yok felan diyordu ancak Aykut Kocaman ile geçinemediği belliydi.Alex'te muhtemelen devre arası gider.Zaten futbolu Brezilya'da bırakıcağını düşünüyorum.
Fenerbahçe'de arka planda nelerin yaşandığını merak ediyorum.Bir takım sorunlar olduğu bes belli.Alex'in kesik yemesi çok konuşulur.
Ahmet Atalay Şallı @AAtalaySalli
@Alex10combr Kadroda yok diyolar. Doğru mu ya?
Alex10combr @Alex10combr
@AAtalaySalli evet.kadro yok.
lex10combr @Alex10combr
@must389 sakat yok.
Alex10combr @Alex10combr
@acik_sozlu hoca karar.herzaman hoca karar.
Bülent Korkmaz'ın , (bi nebze) Hagi'nin teknik direktör olarak bize yaptıkları kötülükleri Aykut Kocaman size yapıyor önce Emre şimdide Alex
Bence Alex iyiyken Brezilyaya gitmeliydi, suan da cok gec degil. iyi haliyle hatirlamak isteriz onu. Hem Brezilyada bizden daha cok deger verirler, er ya da gec Alex takimdaki yerini kaybedecekti zaten, bunda sasilacak birsey yok. bundan sonraki kariyeri icin en uygun yer memleketidir. sonrasinda mutlaka karsilikli olarak iliskiler devam edecektir. Fenerbahce adina cok degerli bir adam, yeni nesilden bir cok kisinin Fenerbahceye gonul vermesindeki bir numarali etkendir.
edit: bu arada GSli arkadaslarin bu olaya ilgileri beni sasirtti :]
Alex oynamasında Selçuk , Topal , Topuz , Cristian hep beraber oynasınlar çok mutluyum şu an da Alex de yok ohh dertler bitti. Bravo Aykut Hocam sen bu işi biliyorsun (!)
Alex mutsuz olduğunu söylemiş.Aykut Kocaman oyuncularla iletişimde de başarısız sanırım.Önce Emre gitti şimdi sıra Alex'te.Hiçkimse kulüpten büyük değildir.Buna Alex de Aykut Kocaman da dahildir.İyi Fenerbahçeli veya İyi Galatasaraylı olmak başarı kazandırmıyor.İyi bir teknik direktör de olmak gerekiyor.
Alex'in yedek beklemesi kadar doğal ne var ki ? 1.si Aykut hocanın oynunda AMC diye bir mevki yok , istemiyor adam. buna rağmen Alex diye adam kendi sistemini oturtamadı. adam 35 ine gelmiş , elbette yedek kalacak. bence yedek kalacaksa gitmeli zaten de o ayrı bir konu.
Emre olayına gelecek olursak , ben de Emre'yi basına kurban ettik diyordum ama işin aslı öyle değilmiş. Emre kendi etmiş. neyse uzatmaya gerek yok. Aykut hocanın hatası yok. Alex ile aralarında sorun olabilir. çok normal. ama bunun basına yansımaması lazım. kendi aralarında çözmeliler. bu olayda Alexci ya da hocacı değil Fenerbahçeli olmalıyız. basın yine üstümüze gelecek. Alex e de hocaya da sonuna kadar destek vermeliyiz.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
olamaz mı ki , girmesin kadroya. ne olacak ?
aralarında sorun olduğu kesin ama bu medyaya niye yansıyor. Alex beni kıskanıyor diye twit atıyor, buna karşılık kendisini kıskandığını iddia eden kişiyi kadroya almamasını haklı görebilirim. olayın içinde değiliz. ne olup bittiğini bilmiyoruz. ama biran önce halletmeliler. ve başkanın iyi bir fırça çekmesi şart.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
alex'in yaptığı terbiyesizliğin bir bedeli olması lazımdı ama gaziantepspor maçı önemli degil,yönetim ve hoca cesursa moskova maçında da alex'i tribüne yollasınlar.
Ayrıca antep maci ile birlikte 4-4-2yi deneyecegimizi düşünüyorum.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Böyle şeyleri çok doğalmış gibi karşılamaya devam edin o zaman ne diyim.