Log in

View Full Version : Avrupa Kupaları Kura Çekimleri

Pages : 1 2 3 [4] 5 6

davidvilla
12.Nisan.2013, 17:39
Herkes iyi güzel konuşmuş da.
Portekiz futbolu bizim futbolumuzun çok da ilerisinde değil bence.
İşim dolayısıyla çok gidip geliyorum Portekiz'e. O yuzden net soyleyebilirim ki Benfica o ülkenin en büyük iki takımından biri diğeri için bknz: Sporting Lisbon.
Porto ise son yıllarda bunların arasında sıyrılmış bunlara göre daha başarılı olmuş bir şehir takımı.
Mesela aynı anda Benfica ve Porto'nun maçı olsun aynı kanaltın 1.si Benfica macını verir 2.si Porto maçını.
En köklü iki klüpten bir tanesi.

Futbollarına gelince, evet göze hoş gelen futbolda bizim, İtalyanların,hatta Hollandalıların bile önündeler. Fakat iş takım oyunu ve savunma dendiğinde açıkcası berbatlar.
Brezilya'nın bir alt kalitesi gibi bir şey oynuyorlar.
Harika üstü bir statları var.
Fenerbahçe tam bir İtalyan takımı. Zaten dünkü maçta da sanki Serie A maçı izliyor gibiydik.
Böyle savunma direnci çok yuksek bir takım karşısında Benfica rahat rahat gol bulabilir mi diğer maçlar gibi, sanmıyorum. Bir sürü pozisyon verir mi ? Onu herkese veriyor zaten.
Onların mantıgı yediğinden fazlasını at. Bu bir "italyan" takımına söker mi, sanmıyorum.
O yuzden Fenerbahce'yi favori görüyorum ben açıkcası. Yeter ki kontratağa hızlı çıksın özellikle Portekiz'deki maçta.

himone
12.Nisan.2013, 18:18
@himone @KanaKe

Portekiz futbolunu küçümsememek gerek.
Hem Ulusal takımı hem lig takımları bizimkilerin çok önünde, turnuva devamlılıkları ve futbol karakterleri var. Bizim ülkedeki gibi her şey paraya ve transfere bakmıyor. Sen ilk kez iki takımının Nisan ayında maç oynadığını görürken onlar 2 sene önce Avrupa Ligi yarı finalinde 3 takımla mücadele ediyordu.

Futbolda paranın söz sahibi olduğu İspanya, İngiltere, İtalya, Almanya ve Fransa liginden sonra geliyorlar. Yani kendimizi dev aynasında görmeye gerek yok. İşi kaliteye vurursak bizim ülke futbolu onların ülke futbolundan kat kat aşağıda. Ama böyle durumlarda mahalleye yeni gelen yetme delikanlılar gibi duruma bakarsak alaşağı ederler. Ulusal takımımız uzun süredir böyle bakıyor, durumu ortada. Aykut Hocanın sevdiğim yönlerinden biri rakip kim olursa olsun ciddiye alıyor, bu da özellikle Avrupa maçlarında işe yarıyor. Ligde bu yapıyı rakipler bildiği için Avrupa maçlarından daha çok zorlanıyoruz.

Benim demek istediğim ligin kalitesiz oluşu. Yoksa tepedeki 3 takım ve milli takımları kesinlikle bizden iyiler. Bizden daha iyi bir takımlar ama kesin eleniriz demiyorum. Ben çeyrek final eşleşmelerinde 2 takım istemiyordum 1. bunlardı 2. Tottenham. Yine de eleyebileceğimizi düşünüyorum, bunun sebebi de tamamen Lazio eşleşmesinde yaşadıklarımızdan kaynaklanıyor. Adamlar yenilgisiz ve en çok gol atan takımdılar ve biz adamları eledik. Bunun sebebi neredeyse tüm maçlarda kontra şansları vardı ama bizim maçta öyle bir fırsatları olmadı. Benfica'nın da kontra fırsatı bulabileceğini zannetmiyorum. Geniş alanda oynadığı zaman çok tehlikeli oluyorlar ama Aykut Kocaman'ın oyun anlayışı bu şekilde oynayan tüm takımlara ters geliyor. Bate, Plzen ve Lazio hepsi kontra takımıydı. Bu fırsatları vermediğimiz için hepsini de eledik.

Benfica'nın kendi evinde ve deplasmanda Newcastle'a verdiği pozisyon sayısı da çok fazla. Sonuçta şans en büyük faktör olacak. Şu ana kadar bizim yanımızda olan şans umarım yarı finalde bizi terketmez. Yine tekrarlıyım, Benfica bizden daha kaliteli bir takım ben de biliyorum ama şu ana kadar yenilmemiş olmaları ve geçmiş başarıları çok ta önemli değil, biz de ligin 2. yarısında çok iyi bir ivme kazandık. Aldığımız 2 mağlubiyet te çok şanssız olduğumuz maçlarda oldu. Newcastle ilk maçta biraz şanslı olsaydı Benfica'ya 4 bile atabilrdi bilmiyorum özetleri izlediniz mi ama inanılmaz pozisyonlar kaçırmışlar.

Universal
12.Nisan.2013, 18:22
Portekiz futbolunun bizden tek farkı Benfica ile Porto o kadar yol kat ettiler ki diğer ligdeki ekipler onlarla artık mücadele edemiyorlar. Lizbon ile yetersiz kalıyor.

Benfica ve Porto Avrupa'da çok fazla ilerlediklerinden her yıl ilk 6 içindeler. Eee kaldı ki zaten kaliteli bir ülke olmalarından diğer takımlarıda Mart Nisan ayına kadar eşlik edebiliyorlar. Portekiz ligi rekabet olarak bizimkisi kadar çekişmeli olmasada futbolu bilen ülke tek artısı bu.

Portekiz gibi bir seviyeye çıkmak istiyorsak sınırsız yabancı şart. Porto ve Benfica yoksa olamazdı. Brezilyalı kaynıyor ülke.

himone
12.Nisan.2013, 18:25
.
O yuzden Fenerbahce'yi favori görüyorum ben açıkcası. Yeter ki kontratağa hızlı çıksın özellikle Portekiz'deki maçta.

Hocam zaten onu da yapabilsek kupayı banko alırdık. Bence FB'nin en büyük sorunudur kontra ataklar. Hiç mantıklı çıkamıyoruz ve ileri çıkışlarda hep top Baroni'ye gittiği için kesinlikle atak rezil oluyor. Dün de mükemmel bir kontra yakalamıştık, Webo Kuyt'a verse kaleciyle karşı karşıya kalıcaktı ama niyeyse vermedi resmen inat etti. Aykut Kocaman'ın Krasic'i almasındaki en büyük sebeplerden biri de buydu bence. Geniş alanda topu çok hızlı bir şekilde taşıyacak bir adam. Eğer kupa maçlarında hazırlayabilirse bu turda çok işimize yarayabilir.

Bordo61Mavi
12.Nisan.2013, 18:51
http://i.tmgrup.com.tr/ftm/2011/07/27/806917207398.jpg

Amac tartisma yaratmak degil ama su insanin suanki hislerini cok merak ediyorum :)

sui generis
12.Nisan.2013, 18:59
Üstünde fenerbahce forması , Benfica değil ki. O yüzden bizimkiler neyse onunki de odur.

anil luque
12.Nisan.2013, 19:43
Fenerbahçe Plzen'i eledikten sonra söylemiştim sanırım Benfica-Chelsea finali oynanır , Benfica kupayı alır diye. Öyle olacak gibi gözüküyor şu son eşleşmelerden sonra. (Şahsi fikrim tabii ki kimse nem kapmasın o yüzden)

Ligi baz almıyorum açıkçası Portekiz liginde Benfica ve Porto'nun yıllardan beri süregelen hegemonyaları var. Leverkusen ve Newcastle eşleşmelerini seyrettim. Leverkusen'i iki maçta da perişan ettiler , Newcastle deplasmanında ise bence ilk maçın rehavetiyle rahat bir oyun ortaya çıkardılar. Kesinlikle oynadıkları oyun izlenesi ve de Fenerbahçe'ye çok ters gelebilecek bir oyun. Dün Lazio maçında gördük ki rakip topu eveleyip gevelediğinde Fener'in gol yemesi çok zor ama Benfica bunun aksine topu ne kadar çabuk kaleye gönderirsem o kadar iyi mantığında oynuyor ve rakibi boğuyorlar özellikle iç sahada.

Fener'in işi çok zor kısacası. Zaten UEFA yarı finaline gelebildikten sonra kolay maç beklemek abesle iştigal olur. Temsilcimize şimdiden başarılar.

ŞL'de Bayern-Barça maçını sabırsızlıkla bekliyorum. Son yılların en enteresan 2 maçını izleyeceğiz bence :)

ReaList
12.Nisan.2013, 20:04
Bu arada az önce aklıma geldi, İnfantino çekim sonrası ayaküstü laf attı bize, 30 sene önce 7 tane yediniz diyerek kıs kıs gülüyordu. Ceo'muz sağolsun insan bir iki şey der de adamı ters köşe eder. Ben küçüktüm pek hatırlamıyorum diyerek geçiştirdi : )

erdem344
12.Nisan.2013, 20:48
Çok zor kura oldu . Şanslar eşit bence içerde kazanırsak turu geçeriz.

darkkobal123
12.Nisan.2013, 20:49
Fenerbahçe turu geçerse zaten o moralle, o gazla kupayı kesinlikle kazanır.

Kryptonite
12.Nisan.2013, 21:23
Newcastle benficanın sahasındaki maçta çok gol kaçırdı,2 tane top direkten döndü.Benficanın takım oyunuyla çok pasla attığı 1 gol bile yok.Ya yan toplar ya defans hataları yada kontra ataklar.Bence Fenerbahçe bu turu %60 geçer çünkü daha oturmuş ve takım oyunu oynuyorlar.

Walter Sakana
13.Nisan.2013, 11:15
Bu arada az önce aklıma geldi, İnfantino çekim sonrası ayaküstü laf attı bize, 30 sene önce 7 tane yediniz diyerek kıs kıs gülüyordu. Ceo'muz sağolsun insan bir iki şey der de adamı ters köşe eder. Ben küçüktüm pek hatırlamıyorum diyerek geçiştirdi : )

Aynen, benim de dikkatimi çekti. Ama asıl bomba CEO'nuzun o zamanlar 18 yaşında olması : )

van Nistelrooy da Man Utd'ın Fenerbahçe'yi 6-2 yendiği maçta attığı golden bahsetmiş.

KanaKe
13.Nisan.2013, 11:24
Aynen, benim de dikkatimi çekti. Ama asıl bomba CEO'nuzun o zamanlar 18 yaşında olması : )

van Nistelrooy da Man Utd'ın Fenerbahçe'yi 6-2 yendiği maçta attığı golden bahsetmiş.
van Nistelrooy hep gol attigi maclardan bahsetti o gün nedense :)

di canio
13.Nisan.2013, 14:50
Infantino'nun, eşleşme üzerine eski Benfica maçından bahsetmesi benim de dikkatimi çekti. Ya bu adamın muazzam bir hafızası var ya da komplocu tarafım canlandı ve bu eşleşmeler önceden belliydi, Infantino da birkaç anektod ile hazırlanmış. :)

Kaka Leite
13.Nisan.2013, 14:53
Infantino'nun, eşleşme üzerine eski Benfica maçından bahsetmesi benim de dikkatimi çekti. Ya bu adamın muazzam bir hafızası var ya da komplocu tarafım canlandı ve bu eşleşmeler önceden belliydi, Infantino da birkaç anektod ile hazırlanmış. :)

Laf edilir edilmez bu geldi aklıma. Hayret dedim sadece..

Suicider
13.Nisan.2013, 14:53
Zaten 4 takım kalmış durumda.Her eşleşmeyle ilgili çekilişten önce 1-2 bir şey atmıştır hafızaya.Ya da dediğiniz gibi belliyse zaten hazırlıklıdır :)

di canio
13.Nisan.2013, 14:55
Önünde muhtemelen bir ekran vardır. Oradan da bilgi verilmiş olabilir. Bu da şimdi geldi yorgun aklıma.

ThersoN
13.Nisan.2013, 14:59
Uefa'da öyle bir pozisyonda olmak kolay değil. Adam kaç dil biliyor yahu. Portekizce bile konuşacaktı. :D

ReaList
19.Temmuz.2013, 14:10
Şampiyonlar Ligi kura çekimleri başladı, Az sonra Fenerbahçe'nin rakibi belli olacak.
Avrupa Ligi kuraları saat 2'de başlayacak ve Bursaspor ile turu geçmesi halinde Trabzonspor'un muhtemel rakipleri belli olacak.

BaGa TaRKaN
19.Temmuz.2013, 14:18
Fenerbahçe Salzburg ile Eşleşti :)

İlk Maç Avusturya'da Kolay Maç Olmayacak Fenerbahçe İçin :)

ReaList
19.Temmuz.2013, 14:18
Salzburg geldi hayırlı olsun.

uAburak89
19.Temmuz.2013, 14:21
Kadrolarına baktım, bilindik bir tane bile oyuncu yok herhalde. Rahat geçilir bu tur.

ReaList
19.Temmuz.2013, 14:25
Çoğu yaz kamp dönemlerinde Avusturya'ya İsviçre'ye kampa gider maçlar yapardık bu sene kendi tesislerimizde yaptık, Eşleşme oradaki gurbetçi vatandaşlarımızı oldukça sevindirmiştir, Eminim deplasmandaki ilk maçta tribünlerde yine bariz şekilde baskın olan taraftarımız olacaktır.

BaGa TaRKaN
19.Temmuz.2013, 14:31
Kadrolarına baktım, bilindik bir tane bile oyuncu yok herhalde. Rahat geçilir bu tur.

1 Eddie Gustafsson
20 Thomas Dahne
31 Peter Gulacsi Yeni Transfer
33 Alexander Walke
6 Christian Schwegler
8 Florian Klein
15 Franz Schiemer
17 Andreas Ulmer
25 Isaac Vorsah
29 Rodnei Lima
36 Martin Hinteregger
5 Andre Ramalho
7 Jakob Jantscher
11 Marco Meilinger
13 Stefan Ilsanker
14 Valon Berisha
18 Dusan Svento
22 Stefan Hierlander
24 Christoph Leitgeb
37 Valentino Lazaro
39 Georg Teigl
44 Kevin Kampl
10 Sadio Mane
16 Havard Nielsen
19 Jose Yordy Reyna Yeni Transfer
26 Jonathan Soriano
27 Alan Douglas

Soriano, Mane ve Vorsah Kaliteli ve Sağlam Oyuncuları :)

Fearless Coward
19.Temmuz.2013, 15:27
Bursaspor Vojvodina-Honved galibi ile eşleşti.Trabzonspor ise Dinamo Minsk - Lokomotiva Zagreb galibi ile eşleşti.Valla 3 temsilcimiz de rahat geçerler diye düşünüyorum turu Fenerbahçe en kolayını seçti o 5 takımdan.

ShevAnil
19.Temmuz.2013, 15:29
Zagrep ilk maçta dışarıda 2-1 kazanmış, Vojvodina'da yanılmıyorsam 2-0 kendi sahasında kazanmıştı ilk maçı.

ForsakeN
19.Temmuz.2013, 15:37
Trabzon diğer turda elenir gibi geliyor malesefki

sananes
19.Temmuz.2013, 15:48
Bana da aralarındaki en zor takım geldi gibi geliyor nedense. Tabi yine turu geçeriz zorlanmadan ama.

titates1
19.Temmuz.2013, 15:49
Valon Berisha'da var tanındık , 3 stoperleri sakatmış sanırım , çok rahat elememiz lazım.

ShevAnil
19.Temmuz.2013, 15:52
Bence Trabzon ve Bursa zorlanacak, Hırvat ve Sırp takımları kendi sahalarında her zaman tehlikelidir, deplasmanda da sert ve kapalı futbol oynarlar. Salzburg nispeten daha açık ve yumuşak futbol oynayan bir ülkenin takımı, ne kadar Salzburg izleyicisi olmasam da, Fenerbahçe turu diğer takımlara göre daha rahat geçecektir.

footballer33
Bence, 3 takım da geçebileceği türden kuralar çekti. Elenmeleri benim için sürpriz olur.

SAİT71
Bu karardan sonra oyuncuların gururu varsa bu eleme turlarının hepsini geçerler...

Bordo61Mavi
19.Temmuz.2013, 16:06
Derry'yi gecelimde rakibi dusunuruz :)

Hsyn53Yvz
19.Temmuz.2013, 16:28
Salzburg'u rahat eleyeceğimize inanıyorum. Fakat ondan sonraki rakip çok zor olacak gibi, yine oradan UEFA'ya düşersek de bu sefer kupayı alırız yani. :)

EndoplazmiK RetikuluM
19.Temmuz.2013, 16:43
İşler bu noktaya gelmişken ha Salzburg ha Arsenal bu takım tüm ruhunu katacaktır sahaya.

Bursaspor ve Trabzon zorlanacağını düşünüyorum.

Kaka Leite
19.Temmuz.2013, 18:22
Sportif direktörleri Ralf Rangnick'miş. FM'ciler iyi bilir kendisini hazır gitmişken onu da alıp gelsek ya :uzgun:

darkkobal123
19.Temmuz.2013, 19:23
Bursaspor ve Trabzonspor'un turu rahatlıkla geçeceğini düşünüyorum, rakipler zayıf. Temsilcilerimizin ayarında değiller. Fenerbahçe ise akıllı oynarsa kazanır ancak zorlanacağını düşünüyorum. Alan'a dikkat, temsilcilerimize başarılar.

Universal
07.Ağustos.2013, 01:05
Arsenal(İNGİLTERE)
Milan(İTALYA)
Schalke 04(ALMANYA)
Lyon(FRANSA)
Zenit(RUSYA) - PSV(HOLLANDA) - Metalist Kharkiv(UKRAYNA) (3 takımdan biri gelecek)

Fenerbahçe'nin muhtemel rakipleri.

İşimiz çok zor. Lyon, Schalke, PSV ideal gibi. Ama onlar bile çok zor.

TeNaciOUS MidFieLdeR
07.Ağustos.2013, 01:13
arsenal, milan ve schalke haric herhangi biri gelsin. bu 3 takim ne yapar eder kendini SLye atar cunku.

Corpus
07.Ağustos.2013, 01:15
Arsenal, Milan, Schalke' ye ben bir de Zenit' i ekleyeyim. Bunlar gelmemeli.

En akla yatkın takım Lyon gibi duruyor

Universal
07.Ağustos.2013, 01:52
Arsenal, Milan, Schalke' ye ben bir de Zenit' i ekleyeyim. Bunlar gelmemeli.

En akla yatkın takım Lyon gibi duruyor

Kesinlikle Lyon çünkü yavaş tempoda oynayan bir takım. Tek avantajı bu diğerlerine göre.

byariff
07.Ağustos.2013, 01:55
milan ve lyon... temsilcimize uygun rakipler..

ReaList
07.Ağustos.2013, 02:29
Muhtemel rakiplerden en kolayı PSV, O PSV'nin bile önceki hafta elini kolunu sallaya sallaya bize pozisyon vermeden Kadıköyde bizi yendiğini hatırlarsak işimiz zordan da öte. Şahsen pek ümitli değilim gruplara kalmadan, yine de bir ümit.

TeNaciOUS MidFieLdeR
07.Ağustos.2013, 02:33
cikacak rakiplerin otesinde ay sonunda cikacak karar daha onemli. su ciksin, bu ciksin falan diyoruz ama turu gecsek bile sonrasini gorecegimizi pek sanmiyorum :/

Frexy
07.Ağustos.2013, 02:33
Arsenal gelecek gibi bir his var içimde nedense.

ReaList
07.Ağustos.2013, 02:38
@TeNaciOUS MidFieLdeR

Çoğu spor hukukçusu kararın ceza onayı olması durumunda gelecek sezondan itibaren devreye gireceğini işaret ediyor, Çünkü en basit örneğinden Eğer Fenerbahçe men edilirse Salzburg'a şikayet etme hakkı doğar, Zira Fenerbahçe yerine Türkiye'den gönderilmeyen takım için vs. Tahminen bu sene karar ne olursa olsun Avrupa'dayız ama bana bir seçim hakkı verseler cezadan kurtulmayı ve bu sene Avrupa'ya gitmemeyi tercih ederdim, Çünkü bu futbolla kendi kendime elenmemiz uzun sürmez : )

europeanconquer
07.Ağustos.2013, 02:49
Fenerbahçe'nin işi çok zor,Metalist olur da 1.torbadan girerse,Fenerbahçe ile eşleşirse o zaman Fenerbahçe için grup şansı doğar,diğer türlü Fenerbahçe'nin grupalara kalmasını çok zor,hatta imkansıza yakın görüyorum ekstra durumlar haricinde.

Börk
07.Ağustos.2013, 03:15
Size şöyle söyleyeyim.İddia oynadığım zamanda Metalist'i izledim.Fenerbahçe için asla en zayıf halka Metalist değil.Hatta Arsenal,Schalke ve Milan'dan sonra Metalist'i koyarım ben.

nannar
07.Ağustos.2013, 03:21
psv ve lyon gelirse Fenerbahçe'nin şansı var ama önce kararlar açıklanmalı

darkkobal123
07.Ağustos.2013, 04:09
Gerçekçi olmak gerekirse Fenerbahçe'nin işi çok ama çok zor. Şu 5 takımdan kolaydan zora doğru bir sıralama yapmak gerekirse ;

Lyon - Zenit - Schalke - Milan - Arsenal. Benim sıralamam böyle olur.

Facx
07.Ağustos.2013, 05:10
milan ın ilk 11 kalitesi arsenal den fersah fersah üstün sadece yedeklerinde biraz sorun var onun dışında schalke ve zenitte çok zorlu rakipler ben fenerbahçenin sadece lyon u eleyebilceğini düşünüyorum umarım milan gelirde bende gider izlerim :D

Fearless Coward
07.Ağustos.2013, 06:26
Yapmayın arkadaşlar ne Lyon'u Platini varken Lyon'un elenmesi mümkün mü Allah aşkına. :)

petrol_fb12
07.Ağustos.2013, 08:32
Fenerbahce kim gelirse eleyecek kapiseteye oyunculara sahip.Yeterki inansınlar.Takım önemli değil.

Universal
07.Ağustos.2013, 13:44
Yapmayın arkadaşlar ne Lyon'u Platini varken Lyon'un elenmesi mümkün mü Allah aşkına. :)

O faktörde vardı di mi? İnadına Lyon gelir zaten.

Universal
07.Ağustos.2013, 13:44
Size şöyle söyleyeyim.İddia oynadığım zamanda Metalist'i izledim.Fenerbahçe için asla en zayıf halka Metalist değil.Hatta Arsenal,Schalke ve Milan'dan sonra Metalist'i koyarım ben.

Zamanında Beşiktaş ile eşleştiğinde Metalist kim diyorduk adamlar birinci torba bu elemede ve gelmesin diyoruz.

footballer33
07.Ağustos.2013, 21:06
F.Bahçe'nin bu rakipler içinde eleyebileceği tek takım demeyim de, şansının en yüksek olduğu takım Schalke 04 ve Zenit bence. Lyon, Milan ve Arsenal'e güçlerinin yeteceğini sanmıyorum.

Mamadou
08.Ağustos.2013, 00:30
Takımlar zor, organize, kadrosunu oturtmuş takımlar. Lyon gelirse başa baş geçer ama Fenerbahçe eleyebilir mi bu oyunla zor. PSV'yi hiç istemezdim şahsen. En tehlikeli takımlardan biridir PSV. Fenerbahçe ile oynadıkları hazırlık maçında bile tempoyu istedikleri gibi ayarladılar.

SAİT71
08.Ağustos.2013, 16:04
http://www2.sporx.com/img/2013/08/08/OsLOI3c.png

İşimiz kolay değil. Kendimizi çok yükseklerde görmemeliyiz. Bunun yanında çokta yerin dibine sokmamalıyız. İtalyan gazeteleri en güçlü 2 takım arasında görüyor bizi.

uAburak89
08.Ağustos.2013, 18:52
Lisandro Lopez'in de ayrılmasının ardından en ideal rakip Lyon gibi duruyor.

OrcunFB
09.Ağustos.2013, 13:47
Fenerbahçe'nin kura çekimi başladı.

attirson
09.Ağustos.2013, 13:49
Zenit gelecek gibi hissediyorum ama tabii ki gönlümüzden gecen Schalke ya da Lyon. :D

Bordo61Mavi
09.Ağustos.2013, 13:55
Uefa sitesinden izleniyormu ?

Bordo61Mavi
09.Ağustos.2013, 13:58
Milan cikar :)

mpaker66
09.Ağustos.2013, 13:58
Bnce milan gelecek.

attirson
09.Ağustos.2013, 14:01
Vay arkadas ya Arsenal geldi.

Bordo61Mavi
09.Ağustos.2013, 14:02
Hadi gecmis olsun.

sananes
Arsenal'i çektiler.

Elendik denebilir.

mpaker66
Biz yenmiştik, Fener'de rahat geçer bence.

Dave S Mustaine
09.Ağustos.2013, 14:03
Arsenal geldi.

Lord Black
09.Ağustos.2013, 14:07

trollenmese olmayacak anasını satayım.

Escochae
09.Ağustos.2013, 14:07
Bu eşleşmelerin temiz olduğunu kesinlikle düşünmüyorum.

ReaList
09.Ağustos.2013, 14:08
Gerçekçi olmak lazım, daha takım sisteminin belli olmadığı karman çorman oynayan bir Fenerbahçe oradaki hiçbir takımı elebileyecek futbola sahip değil. Bu yüzden Arsenal gelmiş Lyon Büyükşehir belediye gelmiş farketmez. Hoş turu geçsen de geçmesen de bir de Cas kararları falan var, dert bir tane değil ki!

petrol_fb12
09.Ağustos.2013, 14:13
Lyon-real sociedad Bir şeyler bir şeyler..

GebzeLi1907
Uefada bu sene nereye gideriz oraya bakılmalı artık. Şu mevcut halimizle ne olduğunu anlamadan sepetler Arsenal bizi.

byariff
çok zor rakip tamam eski gucunde degil arsenal ama yine kaliteli ayaklari var.

manager725
09.Ağustos.2013, 14:14

Hazırlık maçında yendiğiniz Arsenal'le Şampiyonlar ligi gruplarına katılmak için oynayan Arsenal'in aynı olacağını mı düşünüyorsun? Herkes kabul etsin ki çok zor bir rakip çıktı ama umarım Fener eler rakibini. Kısa yoldan 10-15 Milyon Euro kazanmasın kimse.(::)

ardaskoc
09.Ağustos.2013, 14:14
Bu eşleşmelerin temiz olduğunu kesinlikle düşünmüyorum.

Ne yazık ki bende...

LadroN
09.Ağustos.2013, 14:15
Çare Drogba

europeanconquer
09.Ağustos.2013, 14:17
Millet elenmesin,bedavadan kimse para kazanmaz.

İnşallah Fenerbahçe eler de uzun zaman sonra iki Türk takımı da Şampiyonlar Ligi'nde gruplarda olur.

sananes
09.Ağustos.2013, 14:17
İllaki birine Arsenal çıkacaktı. O yüzden komplo teorileri yersiz her ne kadar olay CAS'a kaldığında bir çok fenerbahçeli bize kuralarda en güçlü takım gelir dedi ve bu gerçekleştiyse de yapacak bir şey yok. Temiz veya değil Arsenal'le oynayacağız.

Arsenal'in tek korkulacak yanı öyle veya böyle gruplara kalıyorlar. 2 sene önce sanırı Udinese ile eşleşmişlerdi ve Udinese çok daha iyi oynadığı 2 maçı da kaybetti. Ki tek korkulacak yanı olan bu yan bizim de elenmemize yol açacak büyük bir ihtimalle.

mpaker66
09.Ağustos.2013, 14:18
Hazırlık maçında yendiğiniz Arsenal'le Şampiyonlar ligi gruplarına katılmak için oynayan Arsenal'in aynı olacağını mı düşünüyorsun? Herkes kabul etsin ki çok zor bir rakip çıktı ama umarım Fener eler rakibini. Kısa yoldan 10-15 Milyon Euro kazanmasın kimse.(::)
Kazanır kazanmaz o önemli değil de senin için :D Arsenal savunması kötü gördüğüm kadarıyla. Hucumda iyiler. Yenilmez değil...

Bordo61Mavi
09.Ağustos.2013, 14:21
Komplo teorisi seven bir milletiz :D dunyanin merkezi Fenerbahce ve herkes ona karsi calisiyor mantigini birakin bence.

Cikabilecek rakipler arasinda Arsenal vardi ve o cikti.

mpaker66
09.Ağustos.2013, 14:24
http://www.youtube.com/watch?v=Yqjg-tj8cZY

Arsenal'i eleyeceğinize inanmıyorsanız boşa zaman harcayıp maç falan yapmayın bence.

Addolorato
09.Ağustos.2013, 14:25
Lyon-real sociedad Bir şeyler bir şeyler..

Boşuna komplo teorisi türetmeye gerek yok. O torbada Pacos Ferreira diye takımlarda vardı.

Gncl1905
09.Ağustos.2013, 14:33
Çıkabilecek her takım zordu ama imkansız değildi. Arsenal için de görüşlerim aynı. Tamam zor kura ama şimdiden elendik demek saçma. Her şey sahada belli olur. Tur için Arsenal'i favori görsem de şans olarak çok ezici bir üstünlüğü yok bence.

Chivalry
09.Ağustos.2013, 14:44

Arsenal'i eleyeceğinize inanmıyorsanız boşa zaman harcayıp maç falan yapmayın bence.

Tamam sen öyle diyorsan yapmayız.

furkan58
09.Ağustos.2013, 14:45

Pekii sen böyle diyorsan çıkmayız maçlara.

Yolladığın link bir final maçı yani tek maçlık bir sistem her şey olabilir ki görüldüğü üzere penaltılarda kazanıyorsunuz. Buraya bunu koymanın mantığı yok açıkcası. İkili maçlar da büyük takımlar daha etkin ve ağır basan taraf olurlar.

Karamsarlık yok hucüm ayaklarımıza güveniyorum maçlar çok gollü geçicektir bence onlarında hucüm yönü çok sağlam. Salzburg maçında ki defans olursa içerde dışarda 5'lerler bizi ancak daha sağlam bir kurgu ile oynarsak içerde bir galibiyet dışarıda da o skoru koruyacak bir sonuç ile tur imkansız değil.

petrol_fb12
09.Ağustos.2013, 14:53

Provokatörsün acık ve net :D

Biz rakip zor diyoruz.Bir ekol diyoruz.Bu eleyemeyeceğimiz anlamına gelmiyor..

Gerçi fener düşmanlığı cok yüksek sende..Ankaragücü maçı ..

Boşuna komplo teorisi türetmeye gerek yok. O torbada Pacos Ferreira diye takımlarda vardı.

Hep mi LYON gelir arkadaş bu takımlar :D 7-1 Unutmadık :D

manager725
09.Ağustos.2013, 14:54
Zor takımı çekme hastalığımız devam edecek mi acaba? Hadi hayırlısı...

manager725
09.Ağustos.2013, 15:14
Tromso.......

Bordo61Mavi
09.Ağustos.2013, 15:15
Kukesi :) iyi oldu bu

attirson
09.Ağustos.2013, 15:16
Ts en kolay takımı çekti heralde.

europeanconquer
09.Ağustos.2013, 15:17
Hep mi LYON gelir arkadaş bu takımlar :D 7-1 Unutmadık :D

Yalnız Sociedad o rakipler içinde Fenerbahçe'den sonra en zorlusu hatta kimilerine göre Fenerbahçe'den de zor bir takım.

Bordo61Mavi
09.Ağustos.2013, 15:18
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/v/1079369_10200859224615310_1287257730_n.jpg?oh=9b6b e2d0df25f45241e7f486fdf76405&oe=5205FA05&__gda__=1376166711_0217eb483c0e3ae66c7c2eb15a74814 5

En dusuk puanli takimi sectik :D bukadar bal olmaz

attirson
09.Ağustos.2013, 15:19
Kukesi vikipedi'de bile cıkmıyor. :D

OrcunFB
09.Ağustos.2013, 15:28
BJK'nin rakip tehlikeli. :n:

Mamadou
09.Ağustos.2013, 15:30
Hadi geçmiş ola. Arsenal'ın hata yapacağını sanmam. Fenerbahçe çekilebilecek en zor takımı çekti. Bu arada PSV'de Milan'ı çekmiş :o

Trabzonspor her iki maçı da kazanır. Biz Tromso'yu eleriz diye düşünüyorum ama ikinci maç öncesi CAS'tan olumsuz bir karar çıkarsa ikinci maçı yapmadan eleneceğiz sanırım.

Bordo61Mavi
09.Ağustos.2013, 15:33
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/999720_409765005800645_1119066552_n.jpg

Kukesi

Bordo61Mavi
09.Ağustos.2013, 15:43
KUKESI mac istatislikleri (http://www.uefa.com/uefaeuropaleague/season=2014/clubs/club=2604186/matches/index.html)

Bi onceki turda sans yuzlerine gulmus. Deplasmandaki macta kaleyi bulan sutlari bile yok.

SAİT71
09.Ağustos.2013, 15:54
UEFA'nın elbette kuralarda ayarladığımı bir sistemi var... Bunu inkar edemez kimse. Ancak öyle ya da böyle kim gelirse gelsin geçmemiz lazım...

Şimdide elendiğimizi görmek zor değil. Arsenal ve İngiliz takımları bizim takımlara ters gelen, oyunu hızlı oynayan takımlar. Bunlar 2 maçlı sistemde elemek çok zor.

EndoplazmiK RetikuluM
09.Ağustos.2013, 16:07
Salzburg maçlarında gördüğümüz gibi tempolu oyun oynayamıyoruz. Arsenal elbette zor bir rakip, gelip burayı trolleyenleri, youtube linkleri falan atanları anlamıyorum. Bu sene bir hazırlık maçında karşılaşsak yenerdik belki de. Ama bu bir eleme maçı, Şampiyonlar Ligi öncesi son adım.

Arsenal en zor olanıydı, bu noktadan sonra tek yapacağımız Salzburg maçlarındaki rezil oyunu azıcık olsa da düzeltmek, belki o zaman şansımız olabilir.

Beşiktaş'ın Tromso karşıosında zorlanacağını düşünüyorum, 2. Tromso faciası bile olabilir. Trabzon rahat geçecektir, en tecrübesiz takımı seçtiler.

Bursaspor da keşke bugün kura çekiminde olsaydı, transferlerini Şampiyonlar Ligine göre yapan ve hakkının ŞL olduğunu öne süren bir takıma bu yakışmadı.

darkkobal123
09.Ağustos.2013, 16:22
En zor rakip Arsenal geldi, zor bir eşleşme. Fenerbahçe'nin işi gerçekten çok zor, ama imkansız değil. Zaten Şampiyonlar Liginde başarılı olmak, kendini göstermek istiyorsan Arsenal gibi bir takımı elemen lazım.

Trabzonspor ve bizim rakibimiz kolay ancak oynamadan hiçbir tur geçilmiyor, dün örneğini gördük. Bu takımları eleyemezsek zaten Avrupa Liginde işimiz ne ? Temsilcilerimize başarılar.

SAİT71
09.Ağustos.2013, 16:28
Elenmemiz durumunda Avrupa Ligi'n katılıp katılmayacağımız belli mi acaba, Avrupa'da devam edebilmemiz lazım.

darkkobal123
09.Ağustos.2013, 16:30
Elenmemiz durumunda Avrupa Ligi'n katılıp katılmayacağımız belli mi acaba, Avrupa'da devam edebilmemiz lazım.
Eğer elenirseniz geçen seneki gibi direk gruplara kalıyorsunuz.

SAİT71
09.Ağustos.2013, 16:33
Teselli ikramiyesi olacak o da. Kiğılı felan daha şimdiden %51 felan demeye başlamış. Güvendiği birşeyler vardır ki böyle iddialı konuşuyor. Biz bilmiyoruz tabi neye güvenerek böyle iddialı bir söylemde bulunduğunu...

byKpln
09.Ağustos.2013, 17:31
Teselli ikramiyesi olacak o da. Kiğılı felan daha şimdiden %51 felan demeye başlamış. Güvendiği birşeyler vardır ki böyle iddialı konuşuyor. Biz bilmiyoruz tabi neye güvenerek böyle iddialı bir söylemde bulunduğunu...

Kiğılı'nın klasik hali.Çok iyimser bir adam.Bu yüzden çok seviyorum bu adamı.Keşke Fenerbahçe'nin başkanı olsa:)

EndoplazmiK RetikuluM
09.Ağustos.2013, 17:37
Arsenal taraftar forumlarında bizi zor bir rakip olarak görüyorlar. En zor rakip olduğunu söyleyen de çok. Sadece bizim aşağılık kompleksimiz yokmuş :n: Birde şöyle bir yorum varki bitirdi beni :zuhaha

Revenge for giving us Santos.

SAİT71
09.Ağustos.2013, 17:39
Evet İngiliz basınıda temkinli. Neyse maç vaktine kadar bunun keyfini çıkarabiliriz bari :)

petrol_fb12
09.Ağustos.2013, 17:50
Yalnız Sociedad o rakipler içinde Fenerbahçe'den sonra en zorlusu hatta kimilerine göre Fenerbahçe'den de zor bir takım.

Teknik Direktör değişikliği yaşadı.Ne kadar "GEÇEN SEZON" ki Sociedad olur tam bir soru işareti ?

europeanconquer
09.Ağustos.2013, 17:55
Teknik Direktör değişikliği yaşadı.Ne kadar "GEÇEN SEZON" ki Sociedad olur tam bir soru işareti ?

Fenerbahçe'de başkan mı değişti ? :u:

petrol_fb12
09.Ağustos.2013, 18:01
Fenerbahçe'de başkan mı değişti ? :u:

Sociedad Geçen senki teknik direktörü "FRANSIZ" bir tek adamdı.Rennes takıma gitti.

Bu sene "O GEÇEN SENEKİ "TİK TAK" PASA DAYALI GÖZ HOŞ GELEN" oyunu oynarlar mı ? Soru işareti o..

Bizim takıma gelince bizim takımın ayakları cok kaliteli.Bakalım Ersun hoca ne kadar etkiliyicek.Takımımızda.7 tane oyuncu banko avrupa her kulubunda cok rahat oynar.Tabi bu biraz da taktik.

Gelecekten gelen alıntı @spy94 Saygılar :D

@petrol
Ankaragücü'nü kimse izlememiş hala. Bana orda ciddi bi antikanıt sunan olmadı.

Bu arada koyduğum video inanmışlığı gösterdiği için koydum. Provokatör diyen muhtemelen espri yapmış. Sizde aşşağılk kompleksi varsa ben napam?

Ne egom var ne kompleksim.Sadece halen bu fenerbahce düşmanlığını anlayamadım gitti.Sanki 30 yıldır hiç bir takım yapmamaış gibi.Sanki 2007'de külüp başkanları otel'den cıkıp "GALATASARAY" şampiyon olacak dememiş gibi.

Malatya maçında teşvik verilmemiş gibi.İstanbulspor maçında 90 + 6 Sırf galatasay gol atsın diye maç uzatılmamış gibi..

Kocaelispor maçında son dakikasın da hakem penaltıyı hediye etmemiş gibi ?

Denizlispor başkanın "DENİZLİ LİGDEN DÜŞERSE LİGDE ELİ ÇANTALI GEZEN ADAMLARI AÇIKLARIM" dememiş gibi.

GS spor kulubu "DENİZLİSPOR MAÇINDA KAYIP 1MİLYON DOLAR DAVASINDA BASKIN YEMEMİŞ GİBİ"..

Sen ne diye bizden anıt kanıt istiyorsun.O zaman bana bunların anıt kanıt sun bende sana o maçın anıt ve kanıtı sunarım...

Hatta ben sana daha yaralı bilgi veriyim..perşemnin gelişi çarşambadan belliymiş meğer (!)

16.04.2011 Ankaragücü 5 - 3 Bucaspor
24.04.2011 Bucaspor 3 - 5 Fenerbahçe

ne tesadüf ki iki maçın ilk yarsınıda "BUCASPOR 2-1 ÖNDE KAPAMIŞ"..

Bir şeyler bir şeyler

Yahu bırak Fenerbahçe ile karşılaştırmayı,Lyon'a kolay bir rakip gelmedi ,gelebilecek en zor iki takımdan bir tanesi geldi.

Tamam gelsin bakalım :)

mpaker66
09.Ağustos.2013, 18:03
@petrol
Ankaragücü'nü kimse izlememiş hala. Bana orda ciddi bi antikanıt sunan olmadı.

Bu arada koyduğum video inanmışlığı gösterdiği için koydum. Provokatör diyen muhtemelen espri yapmış. Sizde aşşağılk kompleksi varsa ben napam?

europeanconquer
09.Ağustos.2013, 18:12
Sociedad Geçen senki teknik direktörü "FRANSIZ" bir tek adamdı.Rennes takıma gitti.

Bu sene "O GEÇEN SENEKİ "TİK TAK" PASA DAYALI GÖZ HOŞ GELEN" oyunu oynarlar mı ? Soru işareti o..

Bizim takıma gelince bizim takımın ayakları cok kaliteli.Bakalım Ersun hoca ne kadar etkiliyicek.Takımımızda.7 tane oyuncu banko avrupa her kulubunda cok rahat oynar.Tabi bu biraz da taktik.

Yahu bırak Fenerbahçe ile karşılaştırmayı,Lyon'a kolay bir rakip gelmedi ,gelebilecek en zor iki takımdan bir tanesi geldi.

sarianet
09.Ağustos.2013, 18:14

Final maçı olsa barçayı reali bile yenme şansı var ama elemeli maç farklı

mpaker66
09.Ağustos.2013, 18:24
Petrol bana somut video delil falan ver dikkate alam seni.

Siz değilmiydinz Salzburg bilmem kaç maçtır yenilmiyormuş çünkü fenerler oynamadılar Yada Lazio falan. E arsenal da 16 yıldır gruplara kalıyomuş çünkü dha önce elemelerde Fenerle karşılaşmamışlar. Ben yukarıdaki aha elendik diyenleri falan eleştirdim. Arsenal facebook sayfasında sizin hakkınızda yazılanları okusun İngilizcesi olanlar. Tur ortada.

SAİT71
09.Ağustos.2013, 18:33
Bizim korkumuz geçen turdaki oyunun Arsenal karşısındada sürme ihtimalinin olması. İngiliz takımları özellikle büyük takımları çok ters geliyor. Birde formsuz olunca hızlı ayakları olan bu takımlara karşı karamsar oluyorsunuz haliyle...

Börk
09.Ağustos.2013, 18:42
Trabzon ve Beşiktaş güle oynaya çıkar kesinlikle yani Tromsö bitmiş tükenmiş bir takım artık.Fenerbahçe'nin de elendi diye bakmayalım deplasmandaki iyi bir sonuç Kadıköy'de her şey farklı olabilir.

KanaKe
09.Ağustos.2013, 19:42
aslinda eleme sansimiz var ama bu defansla zor.. volkan gününde olursa penaltilarla felan eleriz.

europeanconquer
09.Ağustos.2013, 20:34
Baktığımız zaman Galatasaray ve Fenerbahçe'nin(Ya ŞL ya AL) gruplarda olmaları kesinleşti.Trabzonspor'un da kesin eleyeceğini düşünürsek 5 takımdan 3 tane gruplara kalması iyidir,Beşiktaş'ın da tur atlama şansı çok yüksek olduğuna göre,sanırım ilk kez 4 tane Türk takımı aynı sezon içinde gruplara kalmış olacak.

footballer33
09.Ağustos.2013, 23:17
F.Bahçe olabilecek en zor, Trabzon ise, en kolay kurayı çekti. Bizim çektiğimiz kura da, eleyebileceğimiz tarzda. Bu eşleşmeyi görünce, aklıma Tromsö faciası geldi. Biz de, böyle bir kaza yaşamayız umarım.

eXcitinG
10.Ağustos.2013, 00:24
RakipLer kim oLursa oLsun sonuçta sezon öncesi oLduğundan dolayı tüm şanslar bence 50-50. Maç tarihLerine kadar, daha hazır oLan, daha motive oLan takımLar turLarı geçer. TemsiLciLerimizin hepsinin turu geçme şansı ne kadar varsa, geçememe şansı da o kadar var. Daha düzeni, sistemi oturmamış takımLar için tam konuşmak pek doğru değil.

uAburak89
28.Ağustos.2013, 21:34
Kura çekimi yarın 18.45'te mi ?

Nedvedmania
28.Ağustos.2013, 22:05
Kura çekimi yarın mı ? Cumaları yaparlardı genelde :)

Torbalar belli mi :( :( :(

uAburak89
28.Ağustos.2013, 22:08
http://en.wikipedia.org/wiki/2013%E2%80%9314_UEFA_Champions_League

1. torba kesin, bizim 3. torbada olacağımız da kesin. Diğerleri bu gece belli olacak maçlardan sonra.

Nedvedmania
28.Ağustos.2013, 22:27
Ahanda Juve'nin belli değilmiş. Hangi maça göre belli oluyor bilen var mı ? Kimin yenmesi yenilmesi gerekiyor bizle aynı torbaya GELMEMESİ için ?

Fearless Coward
28.Ağustos.2013, 22:29
Yalnız Cihan 2. torbadan Juventus gelirse o gruptan çıkamayızki biz isteme şöyle şeyler. :(

Nedvedmania
28.Ağustos.2013, 22:30
Yalnız Cihan 2. torbadan Juventus gelirse o gruptan çıkamayızki biz isteme şöyle şeyler. :(

Yemişim bizi ya. Yeter artık görücem şu Nedved'le Giovinco'yu :icon_evil::icon_evil::icon_evil::icon_evil:

Yalnız sorunun cevabını aciliyetle bekliyorum

zeck17
28.Ağustos.2013, 22:33
Sociedad'ın elemesi gerek lyon'u juventusun 2.torbada olması için

Nedvedmania
28.Ağustos.2013, 22:37
Lyon'un elemesi gerek real sociedad'ı juventusun 2.torbada olması için

İlk maç skorunu da sorup huzurlarınızdan ayrılıyorum :uzgun:

zeck17
28.Ağustos.2013, 22:39
İlk maç skorunu da sorup huzurlarınızdan ayrılıyorum :uzgun:

İlk maçı deplasmanda 2-0 real sociedad yendi büyük bir mucize olmazsa juventus 2.torbada olacak olası rakibimiz yani :)

Nedvedmania
28.Ağustos.2013, 22:39
İlk maçı deplasmanda 2-0 real sociedad yendi büyük bir mucize olmazsa juventus 2.torbada olacak olası rakibimiz yani :)

Oley be :D Hadi Lyon :D

zeck17
28.Ağustos.2013, 22:45
Yanlış yazmışım Sociedadın elemesi gerekmiş bu arada torbaları da yazayim affettirmek için

1. torba
---------
bayern münchen - 146.922
fc barcelona - 157.605
chelsea - 137.592
real madrid - 136.605
manchester united - 130.592
arsenal - 113.592
fc porto - 104.833
benfica - 102.833

2. torba
---------
atlético madrid - 99.605
shakhtar donetsk - 94.951
ac milan - 93.829
schalke 04 - 84.922
olympique marseille - 78.800
cska moscow - 77.766
paris saint-germain - 71.800
juventus - 70.829

3. torba
---------
zenit st. petersburg - 70.766
manchester city - 70.592
ajax - 64.945
borussia dortmund - 61.922
fc basel - 59.785
olympiakos piraeus - 57.800
galatasaray - 54.400
bayer leverkusen - 53.922

4. torba
---------
fc københavn - 47.140
napoli - 46.829
anderlecht - 44.880
steaua bucuresti - 5.604
viktoria plzen - 28.745
real sociedad - 17.605
austria wien - 16.575
fc shakhter karagandy - 2.941

Celtic-shaektar karagandy ilk maç karagandy 2-0 yendi
Maribor-plzen ilk maçı plzen 3-1 yendi şu anda da 1-0 önde
Milan-Psv ilk maç hollanda da 1-1 sonuçlandı
Sociedad-Lyon maçı da ilk maç fransada sociedad griezmann ve seferovic in attığı gollerle 2-0 bitti

Nedvedmania
28.Ağustos.2013, 22:49
Haydaaaa :( Gencecik bir çocuğun duygularıyla oynadın ama :(

zeck17
28.Ağustos.2013, 22:52
Haydaaaa :( Gencecik bir çocuğun duygularıyla oynadın ama :(

Sociedad kesinlikle eler ilk maçı 2-0 kazandılar dediğim gibi juventus 2.torbada olması kesin muhtemel rakiplerimiz arasında

Nedvedmania
28.Ağustos.2013, 22:54
Bi dk benim hatlar karıştı iyice. İlk maçı Real 2-0 yendi ve real elerse Juve 2. torbadan mı katılıyor ?

Nedvedmania
28.Ağustos.2013, 22:56
Sociedad kesinlikle eler ilk maçı 2-0 kazandılar dediğim gibi juventus 2.torbada olması kesin muhtemel rakiplerimiz arasında

Tamam şimdi oldu. O zaman Saldır Real Sociedad diyoruz :)

zeck17
28.Ağustos.2013, 22:56
Bi dk benim hatlar karıştı iyice. İlk maçı Real 2-0 yendi ve real elerse Juve 2. torbadan mı katılıyor ?

Aynen öyle oluyor torbalar yukarıdaki gibi olacak çok büyük ihtimalle

europeanconquer
28.Ağustos.2013, 23:01
Cihan abi ağır fatal error vermişsin sen :n:

Nedvedmania
28.Ağustos.2013, 23:05
Cihan abi ağır fatal error vermişsin sen :n:

Sorma valla. Ameliyattan sonra narkozun etkisinden çıkamadım muhtemelen :n: Neyse konu dağılmasın :)

LaigLeNoiR
28.Ağustos.2013, 23:18
Meraktan soruyorum;

Fenerbahçe ceza aldı ve Beşiktaş'ta yarın turu geçti ve CAS'tan da bizim lehimizde bir karar çıktı ve 1 senelik cezamız kaldırıldı. Bu durumda neler olacak ?

Şampiyonlar Ligi artık sanırım suya düştü...

manager725
29.Ağustos.2013, 00:40
Shakter elendi. 3-0 Celtic kazandı.

zeck17
29.Ağustos.2013, 00:43
1. torba
---------
bayern münchen - 146.922
fc barcelona - 157.605
chelsea - 137.592
real madrid - 136.605
manchester united - 130.592
arsenal - 113.592
fc porto - 104.833
benfica - 102.833

2. torba
---------
atlético madrid - 99.605
shakhtar donetsk - 94.951
ac milan - 93.829
schalke 04 - 84.922
olympique marseille - 78.800
cska moscow - 77.766
paris saint-germain - 71.800
juventus - 70.829

3. torba
---------
zenit st. petersburg - 70.766
manchester city - 70.592
ajax - 64.945
borussia dortmund - 61.922
fc basel - 59.785
olympiakos piraeus - 57.800
galatasaray - 54.400
bayer leverkusen - 53.922

4. torba
---------
fc københavn - 47.140
napoli - 46.829
anderlecht - 44.880
celtic - 37.538
steaua bucuresti - 35.604
viktoria plzen - 28.745
real sociedad - 17.605
austria wien - 16.575

SAİT71
29.Ağustos.2013, 00:49
Fenerbahçe ilk başta maç yapmadan direk yerine birisi seçilseydi bu Türk takımı olacaktı ve Şampiyonlar Ligi ön elemesi oynayacaktı. Şu saatten sonra bizim yerimize Salzburg gidebilir. (Ama Salzburg Avrupa Ligi'nde değil miydi?)

Fearless Coward
29.Ağustos.2013, 00:51
1. Torbadan Porto veya Benfica
2. Torbadan Marsilya veya CSKA
4. Torbadan Wien veya Plzen

bu takımlar gelirse çok güzel olacak bizim için.

Bordo61Mavi
29.Ağustos.2013, 00:54
4.torbada Napoli cikar :) demedi demeyin

zeck17
29.Ağustos.2013, 01:03
bildiğim kadarıyla ispanyol takımları biri ilk 4 gruptan birinden diğeri de son 4 gruptan birinde olacak şöyle bir bakarsak
real madrid ve barcelona 2.torbadan 7 takımla eşleşebilir eğer schalke veya cska çıkarsa 3.torbadan o gruplara zenit veya leverkusen dahil olamaz 2.torbadan juventus veya milan çıkarsa 4.torbadan da napoli o gruba katılamaz

İngiliz takımları içinse 2.torbadan schalke veya cska çıkarsa yine aynı şekilde zenit,leverkusen,manchester city ile eşleşemez(galatasarayın ingiliz bir takımla eşleşmesi yine büyük ihtimal)

Bayern ise 2.torbadan schalke hariç 7 takımla eşleşebilir 3.torbadan ise 6 takımla eşleşebilir eğer 2.torbadan cska çıkarsa 3.torbadan geri kalan 5 takımla eşleşecekler(yine galatasayın olasılığı fazla)

Benim grup tahminim
1. grup Bayern cska olimpiyakos andertletch
2.grup barcelona paris ajax kopenhag
3.grup chelsea marsilya galatasaray steau
4.grup madrid milan zenit celtic
5.grup united schalke basel napoli
6.grup arsenal juventus leverkusen austria vienna
7.grup porto shaktar city sociedad
8.grup benfica at.madrid dortmund plzen

İsteğim ama ilk torbadan benfica arsenal 2.torbadan milan marsilya schalke 4.torbadan napoli hariç fark etmez

Facx
29.Ağustos.2013, 03:06
hadi bakalım tutan olucak mı :D

1.grup : bayern münchen - atlético madrid - fc basel - viktoria plzen
2.grup : fc barcelona - juventus - bayer leverkusen - anderlecht
3.grup : chelsea - schalke - ajax - fc københavn
4.grup : real madrid - olympique marseille - galatasaray - austria wien
5.grup : manchester united - paris saint-germain - zenit st. petersburg - napoli
6.grup : arsenal - cska - dortmund - celtic
7.grup : porto - milan - olympiakos piraeus - real sociedad
8.grup : benfica - shaktar - city - steau bucuresti

Kaka Leite
29.Ağustos.2013, 03:08
Porto
PSG
Galatasaray
Celtic

Böyle geçti içimden hadi hayırlısı.

byariff
29.Ağustos.2013, 03:09
chelsea - milan - galatasaray - sociedad...

boyle brisey bekliyorum bende

Fearless Coward
29.Ağustos.2013, 03:16
Geçen sezon baya bilmiştim eşleşmeleri bu sezon gene bilecez mi bakalım :D

Bizim işimize yarayacak grup : Benfica - Marsilya - Galatasaray - A.Wien

Geleceğini düşündüğüm : Arsenal - CSKA - Galatasaray - Kobenhavn

SAİT71
29.Ağustos.2013, 03:21
Arsenal
Atletico
Galatasaray
viktoria plzen

ŞL kura tahminim ancak inşallah daha kolayı olur.

LadroN
29.Ağustos.2013, 03:25
Beklediğim:Arsenal-Marsilya-Galatasaray-Real Sociedad

İstediğim:Benfica-CSKA-Galatasaray-Viktoria Plzen

Gerçekleşirse bizim için kabus olacak grup:Barcelona-PSG-Galatasaray-Napoli

Ölüm grubu:Bayern Münih-PSG-Manchester City-Napoli

KaRaBükLü KraL
29.Ağustos.2013, 03:28
Chelsea Schalke Galatasaray A.Wien böyle bekliyorum tabi 1.torbadan Porto/Benfica 2.torbadan Marsilya Cska biri gelirse nefis olur :)

Corpus
29.Ağustos.2013, 03:33
Porto - Marsilya - Gs - Steaua
Barca - Milan - Gs - anderlecht

bu ikisinden biri gelecek gibi.

byariff
29.Ağustos.2013, 03:56
bi ispanyol takimi gelsinde gidiyim :D

uAburak89
29.Ağustos.2013, 07:24
1. torbadan ManU, Arsenal, Porto, Benfica.
2. torbadan Marsilya, Cska.
4. torbadan Napoli hariç kim gelirse gelsin.

Umarım güzel bir kura çekeriz, geçen seneki başarının tekrarı gelir.

europeanconquer
29.Ağustos.2013, 08:27
Benfica-Juventus-Galatasaray-Plzen bekliyorum ben.

davidvilla
29.Ağustos.2013, 09:50
Arsenal Juve GS Sociedad

ForsakeN
29.Ağustos.2013, 10:33
Fenerbahçe ilk başta maç yapmadan direk yerine birisi seçilseydi bu Türk takımı olacaktı ve Şampiyonlar Ligi ön elemesi oynayacaktı. Şu saatten sonra bizim yerimize Salzburg gidebilir. (Ama Salzburg Avrupa Ligi'nde değil miydi?)

Bizim yerimize seçilen Türk takımı Salzburg'tan iki maçta 5-6 tane yer dönerdi zaten, bence birşey farketmedi :D

ReaList
29.Ağustos.2013, 10:44
Umarım Uefa akşam bu sezon men edilmemiz üzerine bir karar alır. Zaten ŞL'de yoksak Avrupa'da olmanın anlamı yok. Zaten berbat ötesi bir futbol oynuyoruz, ilerisi için ışık da yok en azından 1 seneyi bu sene çekmekte yarar var. Şl elemesinde 4 maç oynadık ve heyecan yaşadık. Bu heyecan bize yeter : )

Hugo
29.Ağustos.2013, 10:57
1.torbadan porto veya benfica gelmesini istemeyi haklı görüyorum yenebiliriz görüşündeyiz ama yenemeyebiliriz de. ayrıca 2.torbadan gelen takım da bu takımları yenebilir işler karışır bence 1den Man u gelsin yine :)

Nedvedmania
29.Ağustos.2013, 11:24
Benfica-Juventus-Galatasaray-Plzen bekliyorum ben.

Arsenal Juve GS Sociedad

Ağzınız bal yesin.

Gncl1905
29.Ağustos.2013, 12:22
Benfica CSKA A. Wien ve tabii ki biz :D

Addolorato
29.Ağustos.2013, 12:48
İlk torbadan zor rakip gelmesi her zaman daha iyidir. Grupta işlerin karışmaması lazım çok dengesiz bir takımız geçen sene gördük Cluj'u, Braga'yı kendi sahamızda yenemedik bu sene o kadar şanslı olmayabiliriz. Önemli olan 4. torbadan zor takım gelmesin 2.'lik için çekişelim 2. torbadan gelenle.

byariff
29.Ağustos.2013, 15:54
uefanin deneme kura cekiminde rakiplerimiz barca juventus celtic olmus

Nedvedmania
29.Ağustos.2013, 16:03
uefanin deneme kura cekiminde rakiplerimiz barca juventus celtic olmus

Ay hadi inşallah :smismileyiw2:

europeanconquer
29.Ağustos.2013, 16:05
http://img198.imageshack.us/img198/5227/q2ro.png

Ayrıntıya dikkat :0:

:n:

Fearless Coward
29.Ağustos.2013, 16:05
İnşAllah çıkmaz bu kuralar inşAllah JUVENTUS ÇIKMAZ. :D Barça çıksın Juventus çıkmasın. :D

Nedvedmania
29.Ağustos.2013, 16:06
Benim yorum gözüküyor mu öyle herkeste ya :D

europeanconquer
29.Ağustos.2013, 16:07
İnşAllah çıkmaz bu kuralar inşAllah JUVENTUS ÇIKMAZ. :D Barça çıksın Juventus çıkmasın. :D

Barca 1. Juve 2. torbada abi :D

Fearless Coward
29.Ağustos.2013, 16:11
Hayır yani 1. torbadan Barça bile gelsin diyorum ama 2. torbadan Juventus gelmesin. :D Hayırlısı bakalım Arsenal gelir inşAllah ya Podolski 3 ay sakatmış süper olur gelirlerse.

Facx
29.Ağustos.2013, 16:50
gaza geldim sinerji yaratmak adına geçen seneki gibi evde kura çektim :D bakalım tutcak mı geçen sene çeyrek finalde 2 eşleşmeyi tutturmuştum :D

1.grup : Real Madrid - Juventus - Basel - Steau
2.grup : Porto - Shaktar - Galatasaray - Anderlecht
3.grup : Bayern Münih - Atletico Madrid - Olympiakos - A.Wien
4.grup : Manchester United - Marsilya - Leverkusen - Kophenag
5.grup : Benfica - CSKA Moskova - Dortmund - Plezen
6.grup : Chelsea - Schalke - Ajax - Real Sociedad
7.grup : Barcelona - PSG - City - Napoli
8.grup : Arsenal - Milan - Zenit - Celtic

Ölüm grubuda oldu mis gibi :D

FutbolBurada.com ‏@futbolburadacom 25 dk
Galatasaray, Şampiyonlar Ligi deneme kurasında Barcelona, Juventus ve Celtic takımlarıyla eşleşti.

Allah korusun :D

europeanconquer
29.Ağustos.2013, 17:06
Bende bir kura çektim :D

A GRUBU : Bayern,Cska,Ajax,Steau Bükreş
B GRUBU : Arsenal,Atletico,Dortmund,Plzen
C GRUBU : Barca,PSG,Leverkusen,Kopenhag
D GRUBU : Man Utd,Schalke,Zenit,Anderlecht
E GRUBU : Real,Milan,Basel,Wien
F GRUBU : Benfica,Juventus,Man City,Sociedad
G GRUBU : Porto,Marsilya,Galatasaray,Celtic
H GRUBU : Chelsea,Shakhtar,Olympiakos,Napoli

Edit:

F grubunda sıvamışım beyler :n: Tekrar düzelttim.

manager725
29.Ağustos.2013, 17:59
UEFA: Avrupa Ligi'ne Fenerbahçe yerine play-off turunda elenen takımlardan biri kura çekimi sonucu katılacak.

ShevAnil
29.Ağustos.2013, 18:12
Arsenal gelsin Arsenal. :)

urwrdskkn
29.Ağustos.2013, 18:15
Umarım Uefa akşam bu sezon men edilmemiz üzerine bir karar alır. Zaten ŞL'de yoksak Avrupa'da olmanın anlamı yok. Zaten berbat ötesi bir futbol oynuyoruz, ilerisi için ışık da yok en azından 1 seneyi bu sene çekmekte yarar var. Şl elemesinde 4 maç oynadık ve heyecan yaşadık. Bu heyecan bize yeter : )

Belli Oldu İbrahim Abi Bu Sene Ve Katılacağınız Bir Sene Gidemiyorsunuz... Sizin Yerinize Gelecek Olan Takım Play off Turunda Elenen Birisi gelecek...

SAİT71
29.Ağustos.2013, 18:18
Galiba bizle oynamasa bile diğer play offtaki elenen takımlardan birisi alınacak anladığım kadarıyla. Adil olanıda bu zaten. Ancak nasıl alınacağı önemli.

Signor Joga
29.Ağustos.2013, 18:31
Galatasaray için tahminlerim,

1. Torba; Arsenal-Porto veya Benfica
2. Torba; Milan
4. Torba, Austria Wien (İnşallah gelir de Viyana'ya da Galatasaray'ım gelir :))

haydi hayırlısı cimbomum...

zeck17
29.Ağustos.2013, 18:34
Gaza gelmek isteyenler için http://www.rerererarara.net/ siteye girmeleri fondaki müziği dinlemeleri yeter

ardaskoc
29.Ağustos.2013, 18:40
Bayern Münih, Shakhtar Donetsk, Galatasaray, Napoli

UlquioRRa
29.Ağustos.2013, 18:41
İçime doğdu Bayern, Atletico, Napoli gelecek. :D

E.Cartman
29.Ağustos.2013, 18:42
Chelsea
Marsilya
GALATASARAY
Real Sociedad

Böyle gelecek.

footballer33
29.Ağustos.2013, 18:53
İçime doğdu Bayern, Atletico, Napoli gelecek. :D
Adamları idam sehpasına götürmüşsün sen direk. :icon_biggrin: Oldu olacak; Barca, PSG, Napoli deseydin bari. :icon_smile:

mwaru
29.Ağustos.2013, 19:33
arsenal, shakhtar donetsk, galatasaray, steaua bucuresti

Gncl1905
29.Ağustos.2013, 19:37
Rüyamda Anderlecht gördüm ama sadece bunu gördüm :D Galatasaray ile aynı grupta mıydı değil miydi başka ayrıntı yok :D Sadece Anderlecht yazısı.

Arsenal, Shakhtar gelirse cidden ilginç olur. Birinin hocasının elinden devamlı kupa alıyoruz diğeri de bize süper kupayı kazandıran hoca. Gruptan çıkmak zora girer ama güzel grup olur.

bilmania
29.Ağustos.2013, 19:42
B. Münih S. Donetsk GS Celtic ya da

Chelsea A. Madrid Gs Anderlecht

ShevAnil
29.Ağustos.2013, 19:47
Bu arada Bayern gelirse yapacağım yorumu şimdiden yapayım da sonra yanlış anlaşılmasın. Pep'ten sonra Bayern çok güç kaybetti, Bayern geçen seneki kadar korkutucu bir takım değil ama gene de çıkmasın tabi... :)

o Arda buraya gelecek :p

Bordo61Mavi
29.Ağustos.2013, 19:49
Bayern Münih, Shakhtar Donetsk, Galatasaray, Napoli

Aynisini yazacaktim :)

Corpus
29.Ağustos.2013, 19:58
Eto' o Chelsea' ye gittikten sonra korkmaya başladım. Umarım Chelsea gelmez.

SAİT71
29.Ağustos.2013, 20:01
1'den Arsenal gelcek

Corpus
29.Ağustos.2013, 20:02
1'den Arsenal gelcek

Arsenal gelsin.

We have DROGBA :D

Bordo61Mavi
29.Ağustos.2013, 20:08
Billy zorlaniyor :)

ShevAnil
29.Ağustos.2013, 20:15
eh bizde bi F alalım bari :)

Bordo61Mavi
29.Ağustos.2013, 20:16
Milanda bikti Barca ile her sene oynamaktan :D

lexoqe
29.Ağustos.2013, 20:17
Chelsea-Schalke-Galatasaray içimden bu geçti :)

Corpus
29.Ağustos.2013, 20:21
gruplar arası güç farkı biraz fazla olacak gibi duruyor. Umarım zor gruplardan birine düşmeyiz

F ve G grupları hoş duruyor şimdilik

Bordo61Mavi
29.Ağustos.2013, 20:22
B ve H olmasinda

ShevAnil
29.Ağustos.2013, 20:27
Gruba bak :) Real Madrid, Juventus

EndoplazmiK RetikuluM
29.Ağustos.2013, 20:27
Hadi istediğin oldu Cihan abi :D

uAburak89
29.Ağustos.2013, 20:28
Cihan için sevindim de, bu gruptan çıkmak zor. 3'lük başarıdır.

Corpus
Gruba gel gruba

Gncl1905
Peh ya gruba bak.

SAİT71
Baya zor bir grup. 4'tende Napoli gelirse ölüm grubu bu grup olacak. Juve'yi saf dışı bırakmak önemli.

Facx
Cekme cekme :(

Fearless Coward
29.Ağustos.2013, 20:29
Cihan Oldu Mu Istediğin He ? :(

ForsakeN
Zor grup, ins 4.takim zorlu olmaz

Suicider
3.olsak yeterli gruba bak ya.Ah Figo ah.

Bordo61Mavi
Bu benim kariyer hikayelerindeki gruba benzedi :)

manager725
İyi haber Galatasaray'a Napoli'nin çıkma ihtimali kalmadı.:D

Her neyse Galatasaray'ın kura şansı bu sefer tutmadı, geçmiş olsun.

Facx
Baya zor bir grup. 4'tende Napoli gelirse ölüm grubu bu grup olacak. Juve'yi saf dışı bırakmak önemli.

Juve var napoli nasil gelsin

LadroN
Galatasaray balindan bahsedenler seviniyordur.:)

Fearless Coward

Napoli nasıl gelsin la :( 2 İtalyan takımı :D

Gncl1905
Juve varken Napoli nasıl gelecek :D

OrcunFB
29.Ağustos.2013, 20:30
4'ten Napoli gelemez ki 2 İtalyan takımı olur. :D

ShevAnil
29.Ağustos.2013, 20:30
En azından 4. torbadan Napoli gelme ihtimali ortadan kalktı, Sociedad harici kim geliyorsa gelsin. Umutsuz olmaya gerek yok, ben inanıyorum.

Corpus
29.Ağustos.2013, 20:31
Beyler juventus var ne napoli si

Herkes yardırmış :n:

ForsakeN
Yunanlar yine diğerlerine nazaran kolay grup çekti. Var bi'şey ama bunca senedir çözemedim :D

Gncl1905
En azından 4. torbadan Napoli gelme ihtimali ortadan kalktı, Sociedad harici kim geliyorsa gelsin. Umutsuz olmaya gerek yok, ben inanıyorum.

Sociedad da gelemez Real varken :D

ShevAnil
29.Ağustos.2013, 20:32
Sociedad da gelemez Real varken :D

Daha ne olsun :D

OrcunFB
29.Ağustos.2013, 20:33
2 İspanyol takımı olamaz ki zaten. :D

SAİT71
4'ten Napoli gelemez ki 2 İtalyan takımı olur. :D

Napoli nasıl gelsin la :( 2 İtalyan takımı :D

O kadar da değil demi :D

Napoli olsa ölüm grubu olacaktı. Bana göre yine en zor grup. Ölüm demesek bile koma grubu felan bu gruptur heralde.

byariff
real madrid :)))

zor gruba dustuk vallahi..

Bordo61Mavi
29.Ağustos.2013, 20:34
4torbadan icerde disarda yenebilecegimiz bir takim lazim. Bari ucunculuk garanti olsun

manager725
Anderlecht, Celtic falan kaldı güçlü sayılabilecek.

bilmania
Of of of maçlar çok fena olacak.

Bordo61Mavi
29.Ağustos.2013, 20:35
F cok berbat birsey oldu oyle :D

Gncl1905
29.Ağustos.2013, 20:35
F gurubu bayağı ilginç oldu.

bilmania
29.Ağustos.2013, 20:37
Anderlecht de olamaz.

bilmania
29.Ağustos.2013, 20:38
Celtic de gelmedi

EndoplazmiK RetikuluM
29.Ağustos.2013, 20:39
Kopenhag geldi.

bilmania
29.Ağustos.2013, 20:39
Real Madrid - Juventus - Galatasaray - Kopenhag

byariff
29.Ağustos.2013, 20:40
Real madrid - juventus - galatasaray - copenhag

SAİT71
Kopenhag nasıl bir takım bilmiyorum valla. Zor bir grup ancak ben ümitliyim. 2. olunabilir..

bilmania
Bu gruptan GS 1. çıkar.

uAburak89
Bence 3. oluruz rahatlıkla, güzel maçlar olacak. Geçen sene güzel kura çekmiştik bu sene olmadı ama olsun, tadını çıkarmak lazım. Bu platformda mücadele etmek bile güzel. :)

Chivalry
29.Ağustos.2013, 20:42
GS uefa'nın en iddialı takımlarından gibi bu sene :)

ShevAnil
29.Ağustos.2013, 20:42
Juventus'u geçen sene istiyordum, bu sene geldiler. Hücum hattına Tevez ve Llorente gibi iki üst düzey oyuncu aldılar ve daha da güçlü oldular. Umutsuz olmayı gerektiren bir şey yok, Juve bilir bizi.

C h A o S
29.Ağustos.2013, 20:43
Şampiyonlar ligininin tadı zaten bu güçlü takımlar olduğu için bir başka.Güzel maçlar olucak şimdiden heyecanınını yaşıyorum.Son torbadan makul bir takım çektik.Hayırlısı olsun.

EndoplazmiK RetikuluM
GS Avrupa Ligi'nde finali zorlar.

Bu gruptan GS 1. çıkar.

http://hizliresimyukle.com/images/2013/08/29/QVER.jpg

Gncl1905
Takım isimlerine bakarsak 3. oluruz gibi. Ancak maçlar 90 dakika; grupta sıralamamızın iyi veya kötü değişmesi maçlarda göstereceğimiz performanslara bağlı. İnşallah yine güzel bir performans sergileriz.

Fearless Coward
29.Ağustos.2013, 20:46
Hayırlısı olsun Galatasarayımız için.Arenada 3'te 3 yaparsak çıkabileceğimiz bir grup bence.

ShevAnil
29.Ağustos.2013, 20:47
Fikstürler belli mi bilmiyorum, ama Kopenhag ile başlarız umarım.

byariff
29.Ağustos.2013, 20:49
zor grup tabiki... ama neden olmasin 2. lik real madrid harici obur 2 takim o kadarda urkutucu degil.

LadroN
Gruptan ikinci çıkma şansımız var tabi Juve ile tarihi maçlar olacak.

Fearless Coward
Bence Real Madrid ile başlamamız daha doğru olur sistemi hala oturtmuş değiller.

Estranged
29.Ağustos.2013, 20:51
Juventus'un gruptan 1. çıkacağını düşünüyorum. İkincilik konusunda bir sürpriz zor, ama umarım olur.

Corpus
29.Ağustos.2013, 20:52
Bence Real Madrid ile başlamamız daha doğru olur sistemi hala oturtmuş değiller.

Aynen bence de. Juve arada derede olsun. Kopenhag ile üst üste oynayalım :D

William Rookwood
29.Ağustos.2013, 20:53
Uefaya gitmemiz daha iyi aslında Uefa'da bize kafa tutacak takım yok.

byariff
29.Ağustos.2013, 20:54
o degil yine bize bernebau gozuktu :D :D

bilmania
29.Ağustos.2013, 20:55
Nedvedmania sevincinden dolayı havalara uçtu.

Galatasaray'ın Juventus ile eşleştiğini gören Nedvedmania sevincinden havalara uçtu.Kendisinden uzun süredir haber alınamıyor.Lütfen görürseniz bizlere ulaşın.

byariff
29.Ağustos.2013, 20:59
https://pbs.twimg.com/media/BS2c0cMIUAAb_dx.jpg

bizimkiler memnun sorun yok :D

Fearless Coward
29.Ağustos.2013, 20:59
Aynen nerde bu çocuk o kadar dedi dedi geldi Juventus ortalıkta yok. :D Zaten yaktı bizi. :(

byariff
29.Ağustos.2013, 21:01
bu arada 150 bin euroluk ribery avrupanin en iyi oyuncusu....

Nedvedmania
29.Ağustos.2013, 21:01
Beyler varya size şuan hissettiklerimi anlatamam. Hala gözlerim doluyor. Ne hayallerim vardı yıllardır. Çok şükür bu sene kaza bela olmazsa gerçekleşecek. Hava alanında karşılama, takımın oteline gitme vs vs vs . İnanamıyorum hala :)

Bu arada kura çekimi anındaki tepkimi merak edenler için --> :D https://twitter.com/CihanEkrmCetin

europeanconquer
29.Ağustos.2013, 21:04
Beyler varya size şuan hissettiklerimi anlatamam. Hala gözlerim doluyor. Ne hayallerim vardı yıllardır. Çok şükür bu sene kaza bela olmazsa gerçekleşecek. Hava alanında karşılama, takımın oteline gitme vs vs vs . İnanamıyorum hala :)

Bu arada kura çekimi anındaki tepkimi merak edenler için --> :D https://twitter.com/CihanEkrmCetin

Hadi yine iyisin abi :schaf:

Ben diyorum ki 1. olarak çıkarız,hem Juve'ye hem Real'e hem de Kopenhag'a ''Drogbam benim''in golü var.

lexoqe
29.Ağustos.2013, 21:14
Birde şu rabia işareti koymazlar mı profil resimlerine :)

Nedvedmania
29.Ağustos.2013, 21:18
Birde şu rabia işareti koymazlar mı profil resimlerine :)

Kim ? Ney ? Yanlış konuya mı attın mesajı ben anlamadım :)

Partenopei
29.Ağustos.2013, 21:28
Abi ben en çok bu İskandinav takımlarından korkuyorum.Adamlar çok ters geliyorlar bizim takımlara.

mpaker66
29.Ağustos.2013, 21:30
Cihan gözün aydın.

SAİT71
29.Ağustos.2013, 22:21
https://pbs.twimg.com/media/BS2c0cMIUAAb_dx.jpg

bizimkiler memnun sorun yok :D

Ya çok memnunlar ya da hapı yuttuk çaktırma diye gülüş yapıyorlar galiba :n:

E.Cartman
29.Ağustos.2013, 22:26
1 Juve, 2 GS, 3 Real, 4 Kopenhag olur. Ancelotti devre arasında gönderilir ya da sabredilir, sezon sonu duruma bakılır :D Nasıl senaryo, güzel mi :D

attirson
29.Ağustos.2013, 22:26
Kopenhag averaj takımı olur kendi ligine bile çok kötü baslamıs.Juve lider cıkabilir.

SAİT71
29.Ağustos.2013, 22:30
Şampiyonlar Ligi çok farklı. Her takım iyi. Kimin ne yapacağı belli olmaz. Örnek Cluj.

Nedvedmania
29.Ağustos.2013, 22:47
Teşekkürler :D

Fikstür belli oldu mu ?

Edit : Tamam GS Sohbette yazıyormuş.

Facx
30.Ağustos.2013, 00:25
juventus maçlarında tevezin performansı belirliyici olucaktır tevez gününde olmazsa juventusu geçeriz bence real i de içeride yeniceğimizi düşünüyorum hem bale uyum sorununu da aşmış olamaz o zamana kadar hiç maç yapmadı bu sene ne hazırlık ne başka bişey bide yazın sakatlığı vardı

darkkobal123
30.Ağustos.2013, 00:27
Bu kadar çok istedin, eğer Nedved'i göremezsen yazık olur valla. :D Hem senin için, hem takım için. :D Galatasaray'ın 3. olacağını ve UEFA Kupasını kazanacağını düşünüyorum ben, bu gruptan çıkması zor. En rahatı ise PSG.

Börk
30.Ağustos.2013, 01:10
Kim gelirse gelsin fark etmez diyecek değiliz.Zor grup ama bu takımında yeri geldiğin de neler yapabileceğini geçen sene gördük.Çok güzel maçlar seyredeceğiz çıkarız diye düşünüyorum ama umarım çıkmayız 3.olup Uefa'ya gitmek mükemmel olur bizim için.

sarianet
30.Ağustos.2013, 02:01
geçen seneki çeyrek final performansını düşündüğümüzde doğru yönetimle lider bile çıkar galatasaray

footballer33
30.Ağustos.2013, 02:05
GS'ye gelebilecek en zor gruplardan biri geldi. Son torbadan da Celtic gelseydi, tam ölüm grubuna düşecekti. Kopenhag'ı geçip grubu 3. bitireceklerini düşünüyorum ben.

KaRaBükLü KraL
30.Ağustos.2013, 02:24
Öncelikle belirteyim çok kolay grup değil.Böyle diyen adama da hayırlı işler derim sadece.2-3 detayı belirtmek isterim grupla ilgili

Artılar
-Real Madrid gerçekten çok karışık.Mourinho'nun gitmesi,koca transfer sezonunu Bale ile geçirip hala transferde çok aşama kaydedememeleri,Casillas Diego Lopez ikilemi,Higuain'i satıp sadece Benzema ile kalmaları gibi gerçekten önemsenebilecek sorunlarla boğuşuyorlar.İsmi büyük ancak geçen sene oynadığımız gibi oynarsak gerçekten çok flaş bir skor elde edebiliriz İstanbul'daki maçta.
-Juventus her ne kadar çok kaliteli bir ekip olsa da F.Terim İtalya futbolunu gerçekten bilen ve İtalya'da halen çok büyük saygı gören bir isim.Eğer F.Terim Juve maçlarında İtalyan takımlarına karşı olan tecrübesini doğru kullanabilirse şansımız çok büyük olur.
-Kopenhag cephesinde ise korku hakim.Danimarka basını kura sonrası gerçekten felaket senaryolarına başladı.Grubun kağıt üstünde en zayıf takımı olmaları ve gruptaki tüm takımlara karşı çekingen olmaları psikolojik olarak maça yansıyabilir.Kopenhag'ın grupta erkenden Avrupa Ligi şansını yitirmesi ise bize en azından Uefa yolunu açacaktır.
-Geçen seneden edindiğim bir tecrübede şu anki kadro maç seçen bir kadro.Geçen sene özellikle ilk 3 maçta bu açıkça görüldü.Bu açıdan bakıldığında büyük takımların çıkması avantaj.Daha çok önemseyerek oynayacağımız için toplayacağımız puanların fazla olması kuvvetle muhtemel.Real ve Juve maçlarından herhangi biri yada 2sinden deplasmanda alacağımız puanlar kimseyi şaşırtmamalı.

Eksiler
-Dediğim gibi Real her ne kadar karışık olsa da C.Ronaldo Mesut vs vs sayabileceğimiz çok sayıda yıldız isimle haklı olarak kadro açısından en önemli takım.Eğer saydığımız problemler çözülür yahut çözülmese bile mümkün olduğunca sahaya yansıtılmazsa gruptan elini kolunu sallayarak çıkar
-Juventus gerek oturmuş ve kaliteli kadrosu ile gerek Avrupa'nın bana göre en önemli 6-7 teknik adamından biri olan Conte ile gerçekten ciddi rakip.Özellikle sahasında müthiş etkili olan İtalyan ekibi liderlik için Real'le çok rahat baş edebilecek bir takım.Eğer Real ve Juve takımlarının ikisi birden etkili olursa liderliği aralarındaki maçlar belirleyebilir.
-Kopenhag ile oynayacağımız deplasman maçı Danimarka için kışın çoktan başladığı bir tarih.Geçen sene İstanbul'da oynanan Cluj maçında olduğu gibi zeminin azizliğine uğrarsak çok uğraşırız Danimarka'da.Bir de rakibi hafife alma durumu olursa bizim için çok sıkıntı olur.

Sonuç
Eğer şartlar oluşursa 2.çıkabiliriz ve zayıf bir ihtimalde değil 2.lik.Ama Real ve Juve çok ekstra oynarlarsa 3.olmak için uğraşmalı ve en azından Uefa Avrupa Liginde önemli bir yere gelmek için-olacaksa kupayı almak-çalışmalıyız.Şunu da söylemeden geçmek istemiyorum.Bizim bu gruptan çıkmamızın değeri Şampiyonlar Ligini kazanmaya eşdeğerdir benim gözümde :)

E.Cartman
30.Ağustos.2013, 02:39
Şu gruptan Şampiyonlar Ligine devam etmek kağıt üstünde büyük sürpriz olur. Biz Galatasaray olarak böyle şeyleri yapabilme potansiyeline sahibiz, açıkcası bu grupta 1. olsak bile bana ciddi sürpriz olmaz. Ancak tabii ki gerçekçi olmak lazım. Eğer farklı işler olmazsa biz bu grubu 3. bitiririz. Şahsen benim tercihimde bu yönde, açıkcası Avrupa Liginde Tottenham dışında eleyemeceğimiz bir takım göremedim. Şahsen grupta 3. olup Avrupa Ligini 2. kez Türkiye'ye getirmeyi tercih ederim şu dönem için. Hee burda gruptan çıkarsakta ne ala, şampiyonluk adaylarından biri elenmiş olur, birde kura şansını yakalarsak bu sefer yarı finale gidebiliriz.

nannar
30.Ağustos.2013, 09:33
Bu gruptan ilk 2'de çıkmak, şampiyonlar liginin en azından çeyrek finaline çıkabilecek takımlarından birini ligin dışında bırakmak demektir. Juventus 2 yıldır çok toparlandı ve oturmuş bir takım haline geldi. R. Madrid zaten her zaman ilk 4 favoriden birisi kupa için. (barça,manu ve bayern ile birlikte). Fakat maç sahada kazanılır. kophenag deplasmanında yenilip juventus deplasmanından 3 puanla dönmek de mümkün. bende 3 puan,hatta 1 puan alma ihtimalimizin bile çok ama çok zayıf olduğu tek maç R. madrid deplasmanı. Onun dışında tüm maçlarda 3 puan şansımız % 30 ile % 80 arasında değişir :D

davidvilla
30.Ağustos.2013, 10:48

Olm zorla getirdin Juventusu. Yoksa sıcak top uygulaması mı yaptırdın platiniye bak acık acık soyle burada :D

Nedvedmania
30.Ağustos.2013, 10:49
Olm zorla getirdin Juventusu. Yoksa sıcak top uygulaması mı yaptırdın platiniye bak acık acık soyle burada :D

Duanın gücü :D

Namzet
30.Ağustos.2013, 11:56
Galatasaray için zor kura umarım üstesinden gelebilirler

davidvilla
30.Ağustos.2013, 13:50
Fb yerine Guney Kıbrıs'tan APOEL gidiyormuş

Platini... neyse.

europeanconquer
30.Ağustos.2013, 15:24
Trabzonspor'un rakipleri belli oluyor.

europeanconquer
30.Ağustos.2013, 15:28
Lazio geldi Trabzonspor'a.

Edit:

3. torbadan Legia Varşova geldi.

EndoplazmiK RetikuluM
30.Ağustos.2013, 15:41
Lazio'ya köy takımı diyenler bakalım ne yapacaklar :)

Fearless Coward
30.Ağustos.2013, 15:45
Güzel kura oldu Trabzonspor çıkar bu gruptan.Legia Varşova'ya dikkat edilirse her türlü çıkılır bu gruptan.

zarateray
30.Ağustos.2013, 15:47
Trabzon güzel kura cekti valla

Trabzonspor
30.Ağustos.2013, 15:48
C gurubu olsun istemiştim ama adam çekmedi ya sonuna kadar bekledi. İyi bir gurup adımıza yakışır oynarsak guruptan çıkarız.

Lazio yerinede Tothhenham'ı isterdim. ÇÖyle bir takımla oynamak keyifli olurdu.

Fearless Coward
30.Ağustos.2013, 15:49
Çok kolay takımlar var bu sene Avrupa liginde.Trabzonspor olurda gruptan çıkarsa baya ilerler diye düşünüyorum ben ama forvet transferi şart.

Trabzonspor
30.Ağustos.2013, 15:51
Çok kolay takımlar var bu sene Avrupa liginde.Trabzonspor olurda gruptan çıkarsa baya ilerler diye düşünüyorum ben ama forvet transferi şart.

Muhtemelen 2. çıkarız guruptan ş.l'den gelen takımlarda kuraya dahil olunca yine zorlu bir rakiple eşleşme olasılığı olacağı için bn yine fazla ilerleyemeyiz diye düşünüyorum.

Tüm guruplar

http://j1308.hizliresim.com/1d/y/s2rcz.jpg (http://bit.ly/c25MCx)

Facx
30.Ağustos.2013, 15:55
Real Madrid geçen seneki Madrid değil geçen sene bile eliyoduk biraz hakem şansımız olsa bide Fatih Terim i motive edicek Ancelotti faktörü var bunu unutmayın :D ayrıca Madrid in bu sene yaptığı en iyi transfer Bale daha açıklanmadı ve bu sene hiç hazırlık maçına çıkmadı antrenmanlara da çıkmıyo bildiğim kadarıyla bayadır sakattı zaten bu açıdan ilk maç olması çok iyi bize karşı oynayamayabilir Juventusa gelirsek tamam oturmuş kadroları var ortasahaları defansları çok sağlam ama Tevez gününde olmazsa gol atıcak adamları yok kimse bana 1 yıldır oynamamış llorente demesin ayrıca geçen sene nordsjalland e puan kaybettiler kophenag a puan verme olasılığı en yüksek takım bence juventus

Dave S Mustaine
30.Ağustos.2013, 15:55
iyi bi kura oldu trabzonspor için, 2. olup gruptan çıkarlar diye düşünüyorum. kura şansları yanlarında olursa son 16 ya kadar gidebilirler.

Fearless Coward
30.Ağustos.2013, 15:56
Shakhtar örneği verilebilir aslında adamlar Chelsea-Juventus'lu bir gruptaydı ve son şampiyon Chelsea 3. olmuştu.Şimdi aynı şeyi biz yapabiliriz bakarsınız Real Madrid 3. olur. :D

Valla B,C ve L grupları aşırı kolay olmuş Trabzon gruptan çıkarsa C ve L grubunun liderlerini eleyecektir ancak bunlar sonra konuşulacak şeyler.

ShevAnil
30.Ağustos.2013, 16:06
Swansea ya da Tottenham Avrupa Ligi'ni bu sene kaldırır. Güzel kura ama ben Polonya deplasmanında Trabzonspor için galibiyet almanın zor olduğuna inanıyorum. Umarım çıkarız gruptan.

footballer33
30.Ağustos.2013, 16:15
Trabzonspor için kötü sayılmayacak bir kura oldu. Lazio ile liderlik mücadelesi de verirler, L.Varşova ile 2.lik mücadelesi de. Bu, takımın içerde alacağı sonuçlara bağlı olacak biraz da. Deplasmanda da 4 puan çıkarırlarsa, çok rahat çıkarlar gruptan.

Başarılar Trabzonspor.

Trabzonspor
30.Ağustos.2013, 16:23
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=eoyB-Fq_g98#t=193

Harika bir gösteri olmuş. Böyle taraftarı olan takımlarla oynamak her zaman keyiflidir.

Bordo61Mavi
30.Ağustos.2013, 16:56
Iyiki bir deplasmana gitmek istedik en atesli yerleri versiler

Polonya olmassa Italyada olacagim

Bu sezon kura sansimiz yanimizda, icerdeki maclarin hepsini kazanabilecek gucteyiz diye dusunuyorum. Deplasmanlarin bir tanesindende 3 puan kaparsak gruptan cikariz.

Tabi forvet transferide sart

LadroN
30.Ağustos.2013, 17:36
Umarım Trabzonspor geçen sene Fenerin çektiği gibi şanslı kuralarla yoluna devam eder.Puana çok ihtiyacımız var.Trabzon bu gruptan çok büyük sürpriz olmazsa çıkacaktır.

Fearless Coward
11.Aralık.2013, 19:02
:D bugün Basel 1. olsa bize gelme şansı yok değil mi beyler ? :(

barahir
11.Aralık.2013, 19:08
Bence en iyi kura ManU olur Galatasaray için.

byariff
11.Aralık.2013, 19:09
Manu ve psg iyi olur ozellikle manu umarim munih yada atletico gelmez , atletico gelirse benim icin iyi olur maça gideriz. :D

Fearless Coward
11.Aralık.2013, 19:09
Aynen ManU çok iyi olur zaten onlarla eşleşme de üstümüze yok kesin onlar çıkar bize. :D

KaRaBükLü KraL
11.Aralık.2013, 19:16
PSG gelmesin Platini faktörü var çünkü.

fmhastasi
11.Aralık.2013, 19:18
a.madrid-m.united-dortmund olabilir

nerazzuri
11.Aralık.2013, 19:19
Bence en iyi kura ManU olur Galatasaray için.

niyeyse psg gelirse eler diye geçiyor içimden. :)

Fearless Coward
11.Aralık.2013, 19:24
PSG gibi takımı ilk turda eletmezler bence ManU en güzeli olur bizim için Atletico'ya da hayır demem tamam çok iyiler ama Juventus'ta çok iyiydi ŞL'de her şey olur Barça çıksa dahi en iyi şekilde mücadele verecektir Aslanlar hakkımızda en hayırlısı olur umarım.