View Full Version : Avrupa Kupaları Kura Çekimleri
mwaru
11.Aralık.2013, 20:07
PSG gibi takımı ilk turda eletmezler bence ManU en güzeli olur bizim için Atletico'ya da hayır demem tamam çok iyiler ama Juventus'ta çok iyiydi ŞL'de her şey olur Barça çıksa dahi en iyi şekilde mücadele verecektir Aslanlar hakkımızda en hayırlısı olur umarım.
Valla bence yanılıyorsun Atletico şuan en formda takımlardan biri. Hem Juventus nasıl çok iyi oluyor anlayamadım. Adamlar nerdeyse penaltısız gol atamadılar :D En iyisi Chelsea veya Manu olur.
SAİT71
11.Aralık.2013, 20:10
Ülke puanında Yunanları yine geçtik. Her sezon geçiyoruzda son beş yılın puanları göz önüne alındığı için yeni sezon başlangıcında yine gerisine düşüyorduk. Ama geçen sezonda puan olarak iyiydik sanırsam gelecek sezon Yunanlıların önünde başlarız. :)
Fearless Coward
11.Aralık.2013, 20:12
Olympiakos ve PAOK var onlarda da 2 takım da bizim takımlarımız gibi çıktılar gruplarından.Ancak bizim temsilcilerimiz 2. tur aşamasından da çıkabilecek güçteler Yunanlar'ı kesin geçeriz bu sezon.
Cengo
11.Aralık.2013, 20:30
Olympiakos ve PAOK var onlarda da 2 takım da bizim takımlarımız gibi çıktılar gruplarından.Ancak bizim temsilcilerimiz 2. tur aşamasından da çıkabilecek güçteler Yunanlar'ı kesin geçeriz bu sezon.
Yanlış.
İlk turda Galatasaray, Olympiacos ile eşleşemez.
TOP 16'da,
- Aynı ülke takımları birbirleri ile eşleşemezler.
- Aynı gruptan çıkan grup liderleri ve ikinciler birbirleri ile eşleşemezler.
- Grup liderleri birbirleri ile eşleşemezler
- Grup ikincileri birbirleri ile eşleşemezler.
- Grup ikincileri eşleşmenin ilk maçını kendi evinde oynar.
12. sayfa:
http://www.uefa.com/MultimediaFiles/Download/Regulations/competitions/Regulations/01/94/62/34/1946234_DOWNLOAD.pdf
Galatasaray'ın olası tüm rakipleri aşağıdaki liste:
Manchester United
Paris Saint-Germain
Bayern München
Chelsea* (Basel)
Arsenal* (Dortmund, Napoli)
Atlético de Madrid
Barcelona* (Milan)
* işaretlilerin liderlikleri garanti değil. Bu akşam belli olacak.
LifeYourself
11.Aralık.2013, 20:33
@Abooo
Arkadaşın bunu deme sebebi sanırsam onlar büyük ihtimalle elenir.Bizim ise üst tura çıkma şansımız daha fazla tarzı bir düşünce diye düşünüyorum^^
Fearless Coward
11.Aralık.2013, 21:12
Yanlış.
İlk turda Galatasaray, Olympiacos ile eşleşemez.
TOP 16'da,
- Aynı ülke takımları birbirleri ile eşleşemezler.
- Aynı gruptan çıkan grup liderleri ve ikinciler birbirleri ile eşleşemezler.
- Grup liderleri birbirleri ile eşleşemezler
- Grup ikincileri birbirleri ile eşleşemezler.
- Grup ikincileri eşleşmenin ilk maçını kendi evinde oynar.
12. sayfa:
http://www.uefa.com/MultimediaFiles/Download/Regulations/competitions/Regulations/01/94/62/34/1946234_DOWNLOAD.pdf
Galatasaray'ın olası tüm rakipleri aşağıdaki liste:
Manchester United
Paris Saint-Germain
Bayern München
Chelsea* (Basel)
Arsenal* (Dortmund, Napoli)
Atlético de Madrid
Barcelona* (Milan)
* işaretlilerin liderlikleri garanti değil. Bu akşam belli olacak.
Yanlış anlamışsın dostum ben ülke puanı sıralamasında onları geçeceğimizden bahsettim yoksa tabii ki biliyoruz eşleşemeyeceğimizi. :)
zeck17
11.Aralık.2013, 21:32
Platini hırs yaptıysa bayern gelir gelmesini istediklerim ise chelsea manu at.madrid arsenal(başa baş oynarız arsenalla en azından)
Night_Mare17
11.Aralık.2013, 22:29
Atletico Madrid , Manchester United , Chelsea , Basel dörtlüsünden biri gelirse eleme şansımız var umarım bu gece Basel grubunu lider bitirir de Chelsea tehlikesi de ortadan kalkmış olur.
eng1n
11.Aralık.2013, 23:12
Bu seneki kuralar çok zor en kolayı Atl Madrid gibi o da çok formda çok iyi takım.
William Rookwood
11.Aralık.2013, 23:15
Atletico Madrid bizi bu formuyla duman eder. Bence en iyi kura Manu olur.
uAburak89
11.Aralık.2013, 23:33
Garanti olanların içinden istediğim tabii ki ManU. Formda değiller, şansımız olur. Onun dışında Chelsea veya Basel özellikle Basel gelse çok iyi olur. Kesinlikle gelmesin diyeceğim takım Bayern ve Barca. A. Madrid, Arsenal, Dortmund bunlarda da tabii ki rakipler ağır favori olacak ama R. Madrid'in iki maçta da bizi dağıttığı gibi dağıtamazlar herhalde.
Ronaldinho 10
12.Aralık.2013, 00:00
En iyi kura Manu veya belki eger 1. olurlarsa Basel olur..
Fearless Coward
12.Aralık.2013, 00:20
Basel zor 1. olur Chelsea yeniyor kendileri de Schalke maçında kırmızı yediler.
davidvilla
12.Aralık.2013, 00:32
PSG gelmesin Platini faktörü var çünkü.
O faktor juve icin de vardi.
Bence psg ya da atm en iyi kuralar olur manu bize ters deplasmani zor
CeNTeR_TR
12.Aralık.2013, 00:37
Arsenal geçiyor benim aklımdan.Tempolu oynayan takımlar gelirse Galatasarayın işi gerçekten çok zor olur.
Fearless Coward
12.Aralık.2013, 00:37
ManU deplasmanı zor olmaz beyler o deplasmanda 20 küsür senedir yenemeyen Everton Ferguson gittikten sonra siftahı yaptı biz de yaparız. :D
E.Cartman
12.Aralık.2013, 00:40
Basel lider olamaz olursa da bizden uzak dursun. Kesin eleniriz Basel'e anasını satıyım :zuhaha Bizim için ideal kura Man.Utd'dir. Devre arasından sonra coşma ihtimalleri de olsa Moyes'u alt etme şansımız yüksek.
nannar
12.Aralık.2013, 00:54
Bayern dışında kim gelirse gelsin şansımız var... Barcelona dahil! :) Man United gelirse güzel olur.Basel falan lider bitirse de gelmesin boğulacaksak büyük denizde boğulalım
SAİT71
12.Aralık.2013, 01:04
Valla Atl. Madrid taş gibi bir takım. Umarım o gelmez. Bence çok ters bir kura olur. Atl. Madrid hem kaliteli hemde acayip formda. Galatasaray'ı şu haliyle çok rahat eler. Ancak Barça, Real, Münih, Atl. Madrid harici takımlar ile Galatasaray mücadele edecektir. Barça-Real- Atl. Madrid-Münih dörtlüsü harici diğerleri gelsin...
Kaka Leite
12.Aralık.2013, 01:04
Bayern dışında kim gelirse gelsin şansımız var... Barcelona dahil! :) Man United gelirse güzel olur.Basel falan lider bitirse de gelmesin boğulacaksak büyük denizde boğulalım
Şansımız var da % kaç hocam?
Basel gelmesin falan böyle büyük laf etmemek gerek gelince sizde sevineceksinizdir muhtemelen. Şu söylediğini bir başka taraftar söylese neler derdiniz acaba?
Her neyse şans hep var ama % kaç ve neye göre söylendiği önemli.
OrcunFB
12.Aralık.2013, 01:05
Valla Atl. Madrid taş gibi bir takım. Umarım o gelmez. Bence çok ters bir kura olur. Atl. Madrid hem kaliteli hemde acayip formda. Galatasaray'ı şu haliyle çok rahat eler. Ancak Barça, Real harici takımlar ile Galatasaray mücadele edecektir. Barça-Real- Atl. Madrid üçlüsü harici diğerleri gelsin...
Real gelemiyor hiçbir şekilde. :p
Fearless Coward
12.Aralık.2013, 01:06
Basel Basel dediniz adamlar gruptan çıkamadı. :( Yaktınız güzelim takımı. :(
nannar
12.Aralık.2013, 01:22
Şansımız var da % kaç hocam?
Basel gelmesin falan böyle büyük laf etmemek gerek gelince sizde sevineceksinizdir muhtemelen. Şu söylediğini bir başka taraftar söylese neler derdiniz acaba?
Her neyse şans hep var ama % kaç ve neye göre söylendiği önemli.
Bizimkiler maçı ciddiye almaları için rakibi ciddiye almaları lazım.Bu yüzden Basel gelmesin dedim.Zaten de gelememiş sanırım.
% konusuna gelince şahsi fikrim Bayern dışındaki takımlara karşı şansımız % 25 ile % 50 arasında gezer ama bayern çıkarsa şansımız % 5 falan olur
Nedvedmania
12.Aralık.2013, 01:27
UEFA kuraları ne zaman çekiliyor beyler ? Trabzonla eşleşirse Trabzona gideceğim :zuhaha
Fearless Coward
12.Aralık.2013, 01:33
Haftaya diye biliyorum.
CeNTeR_TR
12.Aralık.2013, 01:34
Arsenal geçiyor benim aklımdan.
Demiştim az önce adamlar grupta 2. oluyorlar :zuhaha
Nedvedmania
12.Aralık.2013, 01:38
UEFA kuraları ne zaman çekiliyor beyler ? Trabzonla eşleşirse Trabzona gideceğim :zuhaha
Yazmayı unutmuşum ama anlamışsınızdır muhtemelen :) Juventus 'tan bahsediyordum :)
Night_Mare17
12.Aralık.2013, 01:40
Dortmund'la eşleşirsek Westfalen'de atmosferi çok merak ediyorum. İnşallah Dortmund gelir :D
uAburak89
12.Aralık.2013, 01:40
ManU, PSG, Bayern, Chelsea, Dortmund, A. Madrid ve Barca rakiplerimiz.
IcedEarth
12.Aralık.2013, 01:41
Dortmund fena olmaz. Savunma hatları çökmüş durumda, geçen seneki kadar iyi de oynamıyorlar, mücadele edebileceğimiz bir takım bence.
uAburak89
12.Aralık.2013, 01:44
Aynen, ManU, Dortmund karşısında şansımız olur. Chelsea de çok iyi gitmiyor. Diğerleri sakat.
sakary Ali
12.Aralık.2013, 01:46
Dortmund fena olmaz diyorsunuzda maçlar yarın değil Şubat'ta oynanacak.
Ek olarak Arsenal kimin rakibi olacaksa harika eşleşme olacak :)
zeck17
12.Aralık.2013, 01:49
Dortmund fena olmaz diyorsunuzda maçlar yarın değil Şubat'ta oynanacak.
Ek olarak Arsenal kimin rakibi olacaksa harika eşleşme olacak :)
Almanya ligini takip eden biri olarak dortmund önceki sezonlardaki gibi değil gol yedikten sonra kırılgan bir yapıya bürünüyorlar ileri kadro olarak iyiler ama uyum sorunu net olarak görünüyor
Arsenal's possible opponents in the CL last 16:
Bayern Munich
Real Madrid
Barcelona
PSG
Atlético Madrid
eng1n
12.Aralık.2013, 01:49
Dortmund fena olmaz. Savunma hatları çökmüş durumda, geçen seneki kadar iyi de oynamıyorlar, mücadele edebileceğimiz bir takım bence.
maç şubatın sonuna doğru oynanacak Hummels dönmüş olacak devre arası transferi de olabilir.
Fearless Coward
12.Aralık.2013, 01:50
Ali haklı ManU'yu verin bırakın işi bize. :D
playeray
12.Aralık.2013, 01:59
Anlam veremedim PSG'nin iyi bir kura olduğunu düşünenler var. Sebebi nedir?
zeck17
12.Aralık.2013, 01:59
1. torba
manchester united
psg
bayern
atl.madrid
real madrid
barcelona
dortmund
chelsea
2. torba
galatasaray
leverkusen
manchester city
olimpiyakos
arsenal
schalke
milan
zenit
Fearless Coward
12.Aralık.2013, 02:05
1. torba
manchester united
psg
bayern
atl.madrid
real madrid
barcelona
dortmund
chelsea
2. torba
galatasaray
leverkusen
manchester city
olimpiyakos
arsenal
schalke
milan
zenit
Sıralama yaparsak
ManU
Dortmund(sakatlar iyileşmezse)
PSG
Atletico
Chelsea
Barça
Bayern
Hepsi birbirinden zorlu ancak Manu-Dortmund-PSG çıkarsa belli olmaz diyorum ben.Juve'den ne fazlası var ki bu takımların ? Arena'da alıp deplasmanda da yenilmezsek Çeyrek Final'e çıkarız.Atletico'ya da hayır demem yeterki o son 3lü gelmesin.
Börk
12.Aralık.2013, 02:06
Ben Chelsea'yi eleme şansımızın PSG'den daha çok olduğunu düşünüyorum.Şu an bakılırsa en güzeli Manu olur sonra Atletico sonra da Chelsea diğerleri çok iyi takımlar işimiz zor olur.
uAburak89
12.Aralık.2013, 02:07
Bana Bayern'i çekecekmişiz gibi geliyor.
Fearless Coward
12.Aralık.2013, 02:21
Aman hocam bu takım bir Real Madrid faciası daha yaşamaya hazır değil. :D Gerçi ister misiniz Bayern'i eliyormuşuz olay olur olay. :D Zaten ya eleriz ya da fark yeriz kesin.Fark yememiz daha muhtemel. :(
nerazzuri
12.Aralık.2013, 02:23
bana hala psg gibi geliyor ve nedense eleyecekmişiz gibi. :)
Fearless Coward
12.Aralık.2013, 02:26
Kuralar hangi gün beyler o kadar konuştuk gününü de öğrenelim. :)
mpaker66
12.Aralık.2013, 02:27
Chelsea gelecek gibime geliyor.
nannar
12.Aralık.2013, 02:31
psg gelirse Drogba & İbra savaşı başlar :D
Fearless Coward
12.Aralık.2013, 02:34
İbra adam olsun Drogba reyisin çırağı o. :D Valla tek istediğim Arda ve Nuri ile eşleşmemek.ManU'yu bekliyorum ben kendileri Türk takımlarıyla eşleşmekte meşhurlar yine gelirler bize. :D
mwaru
12.Aralık.2013, 02:38
16 aralık kura çekimi
Fearless Coward
12.Aralık.2013, 02:46
Ceko Enstantene olmuş beyler kaçırmayın. :D
nerazzuri
12.Aralık.2013, 02:47
kura çekimi 13 aralık diye biliyorum, bu cuma. hatta yarın.
Fearless Coward
12.Aralık.2013, 02:51
Bende öyle biliyorum ancak geçtiğimiz sene 1 hafta sonra yapılmıştı sanıyorum.Yine aynı şey olabilir diye düşündüm.
nannar
12.Aralık.2013, 02:52
kuralar haftaya çekilecek
byariff
12.Aralık.2013, 02:55
form olarka bakarsak manu yada chelsea gelsin bence ikiside iyi degil bence bu yil bayern dortmund atletico gelmesin aman aman..
bu 3 takimda cok yuksek tempoda oynuyor ve kontra ataga yatkin bir suru adamlari var bizi duman ederler.
TeNaciOUS MidFieLdeR
12.Aralık.2013, 02:58
mevcut durumda GSnin hicbirine karsi sansi yok aslinda fakat maclar 2 ay sonra, zaman ne gosterir bilinmez. GS kurada kimi ister bilmem ama diger 7 takim da bu turda GSyi istiyordur kesin :p
uAburak89
12.Aralık.2013, 03:02
ManU resmi sitesinde anket var, bizi istemiyorlar.
http://imgur.com/LUC0j3I
Bence Zenit ve Oly bize göre daha zayıf ekipler.
nerazzuri
12.Aralık.2013, 03:05
16 aralık pazartesi imiş. :)
TeNaciOUS MidFieLdeR
12.Aralık.2013, 03:06
ManU resmi sitesinde anket var, bizi istemiyorlar.
http://imgur.com/LUC0j3I
onlar pek takip etmemis bu sene GSyi anlasilan :n: Oly gelsin de gorsunler baslarina geleni :D
ben taraftardan cok kluplerin ne istedigiyle alakali yorum yapmistim ayrica.
bu arada bu konuda fransa ligi panoramasi ne alaka :n:
Fearless Coward
12.Aralık.2013, 03:14
Bizi istememeleri normal. :D Oly'de kolay lokma değil çok iyi takım.Zenit en makulu onlar için.
TeNaciOUS MidFieLdeR
12.Aralık.2013, 03:18
zaten ikinciler arasindaki zayif halkalar zenit ve gs bence. iki takimin uyum yonunden arizalari var ve liglerinde de pek formda degiller su sira. milan da sallantida ama onlar cok eksik, duzelme olabilir.
footballer33
12.Aralık.2013, 03:48
Ceko Enstantene olmuş beyler kaçırmayın. :D
Affetmem, kusura bakmasın artık! :icon_biggrin:
IcedEarth
12.Aralık.2013, 14:39
Herkes PSG'den çok korkmuş, bence o kadar korkulacak bir takım değil.
Sadece form grafiği olarak bakmamak lazım, Manchester United-Bayern Münih-Barca gibi ekipler ne olursa olsun Şampiyonlar Ligi geleneğine hakim takımlar. Bunlardansa Dortmund, PSG, Atletico gibi bu platformdaki tecrübeleri bizimkine yakın takımları tercih ederim ben şahsen. Mevcut şartlarda hangisi gelirse gelsin kadrosu bizden daha güçlü zaten. Juventus'un da öyleydi. Ama Juventus da son 6-7 yıldır bu geleneği kaybetmiş bir takımdı, bir şekilde yendik yolladık. Real Madrid'in en kötü zamanlarından biri geldi, iki maçta 10 attılar. Biraz da tecrübe işi bence, ve yukarıda da dediğim gibi 6-7 yıllık Avrupa geçmişi bizimkine en yakın olan ekipler Dortmund ve PSG bence. Bunlardan biri gelirse ve gerekli transferleri yaparsak eleme şansımız olabilir diye düşünüyorum ben.
kumbara
12.Aralık.2013, 14:51
Herkes PSG'den çok korkmuş, bence o kadar korkulacak bir takım değil.
Sadece form grafiği olarak bakmamak lazım, Manchester United-Bayern Münih-Barca gibi ekipler ne olursa olsun Şampiyonlar Ligi geleneğine hakim takımlar. Bunlardansa Dortmund, PSG, Atletico gibi bu platformdaki tecrübeleri bizimkine yakın takımları tercih ederim ben şahsen. Mevcut şartlarda hangisi gelirse gelsin kadrosu bizden daha güçlü zaten. Juventus'un da öyleydi. Ama Juventus da son 6-7 yıldır bu geleneği kaybetmiş bir takımdı, bir şekilde yendik yolladık. Real Madrid'in en kötü zamanlarından biri geldi, iki maçta 10 attılar. Biraz da tecrübe işi bence, ve yukarıda da dediğim gibi 6-7 yıllık Avrupa geçmişi bizimkine en yakın olan ekipler Dortmund ve PSG bence. Bunlardan biri gelirse ve gerekli transferleri yaparsak eleme şansımız olabilir diye düşünüyorum ben.
Hadi psg neyse ama dortmund ve atletico'nun avrupada tecrübesi gs'dan daha fazla olduğu aşikar.
fmhastasi
12.Aralık.2013, 14:57
dortmund ve atleticonun nesinden korkuyosunuz
Facx
12.Aralık.2013, 15:38
dortmund un sakatları ne durumda şubata hangileri yetişiyor eğer hepsi yetişiyorsa dortmund en zor 3. takım bana göre şahsen united ı tercih ederim
fmhastasi
12.Aralık.2013, 15:41
yav jurgen kloops mu dur ndır fatıh hoca gelsın takımın basına öyle oynasınlar bakın ne oluyor.......ben fenerliyim ama gs gecmiste dortmundu hatırlarsanız yenmıstı ;)
byariff
12.Aralık.2013, 15:43
https://pbs.twimg.com/media/BbPGgVMIAAAi3jk.jpg
bu arada çek bi chelsi mou ile bidaha kapisalim :/
Mourinho: "Şampiyonlar Ligi'nde iyi ekipler var Rusya şampiyonu, Yunanistan şampiyonu, B.Leverkusen ve Kral Drogba ile Türkiye şampiyonu.."
sarianet
12.Aralık.2013, 16:02
manu ve chelsea biraz daha umut verici rakipler
fmhastasi
12.Aralık.2013, 16:03
chelseami manchestermı deseler chelsea derim fakat mourinho var :D
cureshot
12.Aralık.2013, 16:07
dortmund ve atleticonun nesinden korkuyosunuz
Şaka mı bu? Şakaysa hiç komik değil, gerçekse çok komik. :)
LifeYourself
12.Aralık.2013, 16:21
https://pbs.twimg.com/media/BbPGgVMIAAAi3jk.jpg
bu arada çek bi chelsi mou ile bidaha kapisalim :/
Mourinho: "Şampiyonlar Ligi'nde iyi ekipler var Rusya şampiyonu, Yunanistan şampiyonu, B.Leverkusen ve Kral Drogba ile Türkiye şampiyonu.."
GS daha önde olup Juve'yi tekmelemeliydi olmamış :zuhaha
davidvilla
12.Aralık.2013, 17:27
bir de işin şu yönü var;
Bayern gelse ve elesek prestiji düşünebiliyor musun?
Ama tabi gelmesin :D Atm, Manu ya da PSG iyidir.
ReaList
12.Aralık.2013, 17:40
Öncelikle Galatasaray'ın -bir sonraki turu düşüyorsa- mutlaka transfer yapması şart. Bu savunma hattıyla falan oradaki 8 takımı elemek hayal. Bunu az çok hepimiz biliyoruz. Şu gelsin, bu gelsin olayına ise girmeyecem. Dünyada yenilmeyecek ve elenmeyecek takım yoktur. Yeter ki kaliteniz standartları biraz zorlasın ve mücadeleniz düzeye uygun olsun.
Ünal Aysal başta sol bek olmak üzere 1-2 çilek getirirse en azından bir tur daha cebe girmiş olur.
Fearless Coward
12.Aralık.2013, 17:42
Transfer çalışmaları devam ediyormuş zaten.Nasıl geçen sezon Drogba-Sneijder geldiyse yine bu tarz transferler olacaktır.Alınacak adamın Avrupa'da oynamamış olması lazım Kolarov'un ismi geçiyor alsak oynatamayız.Valla Munih-Barça harici diğer ekiplere kafa tutabileceğimizi düşünüyorum hepsi birbirinden zor hakkımızda en hayırlısı olsun.Umarım ManU gelir.
E.Cartman
12.Aralık.2013, 17:49
Sanırım CL'de oynayan 1 oyuncu oynatabiliyosun ama sadece 1 :D
Fearless Coward
12.Aralık.2013, 17:50
O zaman Kolarov ilaç olur. :D Ama Munih'e gol atmış adamı bırakmazlar gibi. :(
cureshot
12.Aralık.2013, 18:05
Öncelikle Galatasaray'ın -bir sonraki turu düşüyorsa- mutlaka transfer yapması şart. Bu savunma hattıyla falan oradaki 8 takımı elemek hayal. Bunu az çok hepimiz biliyoruz. Şu gelsin, bu gelsin olayına ise girmeyecem. Dünyada yenilmeyecek ve elenmeyecek takım yoktur. Yeter ki kaliteniz standartları biraz zorlasın ve mücadeleniz düzeye uygun olsun.
Ünal Aysal başta sol bek olmak üzere 1-2 çilek getirirse en azından bir tur daha cebe girmiş olur.
çilek milek değil şöyle taş gibi ayva alalım bu sefer.
kumbara
12.Aralık.2013, 18:16
O zaman Kolarov ilaç olur. :D Ama Munih'e gol atmış adamı bırakmazlar gibi. :(
Gelsede şl'de oynayamaz zaten.
urwrdskkn
12.Aralık.2013, 18:20
Aşağıdan (Avrupa Ligi) Bir Oyuncuyu Transfer Etme Hakkımız Var Artı 3 Oyuncu Çıkartıp Yeni 3 Oyuncu Ekletebiliriz. Çıkanlar Yüzde 100 RİERA DANY VE AMRABAT OLABİLİR...
Fearless Coward
12.Aralık.2013, 18:37
Riera gitmez valla zaten şu son maçtan sonra gitmesin de gayet iyiydi.Bu sezonu tamamlasın en azından.Dany gider gibi net Galatasaray oyuncusu olmadığını belli ediyor.Amrabat'ın da gitmesi yakındır.Bunun yeri burası değil tabi bu arada ısrarla ManU'yu istiyorum geçen sezon gruplarda ManU geldi çeyrekte Real bu sefer de grupta Real üst turda ManU olsun. :p
byariff
12.Aralık.2013, 19:10
CL deneme kurasinda bize munih gelmis. :D
zeck17
12.Aralık.2013, 19:40
2.torbadan ilk istenen takım biz değiliz en istenilenden istenmeyene doğru sıralama şu şekilde
olimpiyakos
zenit
schalke
milan
galatasaray
leverkusen
manchester city
arsenal
Bu arada manu çıkarsa küçümsememek gerek sonuçta iyi bir takımlardı ferguson bırakmadan
Fearless Coward
12.Aralık.2013, 19:53
CL deneme kurasinda bize munih gelmis. :D
Geçen sene deneme de ne çıktıysa o çıkmıştı aman diyeyim. :uzgun:
ManU'yu niye küçümseyelim ama aralarından en makulu o hepsi zor takım orası kesin.
E.Cartman
12.Aralık.2013, 19:55
Geçen sene deneme de ne çıktıysa o çıkmıştı aman diyeyim. :uzgun:
ManU'yu niye küçümseyelim ama aralarından en makulu o hepsi zor takım orası kesin.
Yok yok 2.turda bize Barça mi ne gelmişti denemede sonra Schalke'yi çektik sonra da Lütfi reyiz sırıttı zaten :n::n:
TeNaciOUS MidFieLdeR
12.Aralık.2013, 19:56
ayni ulke takimlari eslesmesi engellenecekse bu turda GS'ye ya ingiliz ya da alman takimi cikar. 4 alman 4 ingiliz takimi var kurada ve 2ser 2ser torbalara serpilmis durumda. uefa icin zor bir kura olacak.
Fearless Coward
12.Aralık.2013, 20:01
ayni ulke takimlari eslesmesi engellenecekse bu turda GS'ye ya ingiliz ya da alman takimi cikar. 4 alman 4 ingiliz takimi var kurada ve 2ser 2ser torbalara serpilmis durumda. uefa icin zor bir kura olacak.
Geçen sene 4 İspanyol vardı bu sefer 4 Alman 4 İngiliz.Bize Dortmund-Chelsea-Manu-Munih gelme olasılığı çok yüksek.ManU gelecek valla içime doğdu. :D
TeNaciOUS MidFieLdeR
12.Aralık.2013, 20:14
nasil yapilacak kura, once birinci torbadaki alman ve ingiliz takimlari mi cekecekler rakiplerini. oyle yapilmazsa o kura bitmez :D
bayagi bi kafa yormak lazim duzgun bir kura icin :D
Fearless Coward
12.Aralık.2013, 20:15
Valla ona özel bir ayar çekiyorlar karışmasın diye. :D
TeNaciOUS MidFieLdeR
12.Aralık.2013, 20:26
eger dedigim gibi yapilacaksa kura GS'nin rakibi %80 o dortluden biri olur. bayern disinda diger takimlar ideal duruyor, tur zor olur ama makul olani oyle. bayern kabus olur cunku :D
CocukMenajer
12.Aralık.2013, 22:44
Manchester United ve ya Chelsea çok güzel olur.
Night_Mare17
13.Aralık.2013, 00:06
Yalnız Chelsea diyenler varda Chelsea son iki senenin Avrupa Şampiyonu ve bu sefer başlarında Mou. var biliyorsunuz değil mi :n:
KaRaBükLü KraL
13.Aralık.2013, 02:08
Yalnız Chelsea diyenler varda Chelsea son iki senenin Avrupa Şampiyonu ve bu sefer başlarında Mou. var biliyorsunuz değil mi :n:
Başında Mou olduğu halde içerde dışarda Basel'e yenildiklerini biliyorsun değil mi :p
Fearless Coward
13.Aralık.2013, 03:14
Trabzonspor'un muhtemel rakipleri :
Ajax
Anzhi
Real Betis
Dinamo Kiev
Dnipro
Esbjerg
Juventus
Slovan Liberec
Maccabi Tel Aviv
Maribor
Chernomorets Odesa
PAOK
Plzen
Porto
Swansea City
Açıkcası baktığımızda zorlu rakipler var.En makulları Chernomorets,Maribor,Esbjerg,Liberec,Maccabi Tel Aviv ve Anzhi takımları olur.Rahatlıkla eleriz bu takımları.Juventus dışındaki rakiplerle de kafa kafaya oynarız.
uAburak89
13.Aralık.2013, 03:20
Maribor gelir Trabzonspor'a.
Fearless Coward
13.Aralık.2013, 03:21
Benim içimden Anzhi geçiyor elemesi de rahat olur FM'de hep gelirdi özellikle geçen seri İbrahim(Bordomavi) iyi bilir. :D
Nedvedmania
13.Aralık.2013, 03:25
Ajax
Anzhi
Real Betis
Dinamo Kiev
Dnipro
Esbjerg
Juventus
Slovan Liberec
Maccabi Tel Aviv
Maribor
Chernomorets Odesa
PAOK
Plzen
Porto
Swansea City
Açıkcası baktığımızda zorlu rakipler var.En makulları Chernomorets,Maribor,Esbjerg,Liberec,Maccabi Tel Aviv ve Anzhi takımları olur.Rahatlıkla eleriz bu takımları.Juventus dışındaki rakiplerle de kafa kafaya oynarız.
Juve juve juve :schaf:
barahir
13.Aralık.2013, 03:45
Bana da Juve gibi geliyor. İtalyanları seviyor Trabzon.
sarianet
13.Aralık.2013, 03:55
juvelier bavulları toplamasaydı nolur nolmaz :)
MoisHaLe
13.Aralık.2013, 04:34
Maccabi Tel Aviv'in gelmesini istiyorum. Diğer rakiplerden de Juventus dahil yenemeyeceği takım yok Trabzon'un. Umarım kura şansı yanımızda olur..
KanaKe
13.Aralık.2013, 09:27
Maccabi Tel Aviv'in gelmesini istiyorum. Diğer rakiplerden de Juventus dahil yenemeyeceği takım yok Trabzon'un. Umarım kura şansı yanımızda olur..
abartmayalim bence juventus her türlü eler trabzonu objektif bakmak lazim..
MoisHaLe
13.Aralık.2013, 10:21
abartmayalim bence juventus her türlü eler trabzonu objektif bakmak lazim..
Taraf olarak bakmıyorum zaten :) Juventus için her türlü eler diyemem ben açıkçası.
davidvilla
13.Aralık.2013, 11:19
Avrupa'da bir kaç klüp haricinde bizim takımları "her türlü" yener diyebileceğimiz pek klüp yok.
Juve veya herhangi bir italyan takımı da bu klüplere dahil değil.
O yuzden Trabzon bu modern futbolunu özellikle söylüyorum bunu dikkat , modern futbolunu oynamaya devam edebilirse o Avrupa liginde eleyemeyecegi takım yok. Aynı şeyler diğer takımlar için de geçerli. Yani şampiyonlar ligi gibi "her türlü" yener durumu Avrupa liginde şu an bulunan hiçbir takım için geçerli değil.
Ayrıca İtalyanları bilen bilir. Avrupa ligini külfet olarak görürler. Sadece Juve değil diğer katılan bütün italyan takımları. Uzak uzak deplasmanlara asla gitmek istemezler. Maç bitse de gitsek diye düşünürler o yuzden Juve'nin çok da sarılacagını sanmıyorum kupaya. O açıdan bakacak olursak Ajax veya Porto Trabzon için daha zorlu rakipler olurlar çünkü kupayı isteyeceklerdir.
Napoli president De Laurentiis: "You know my thoughts on the Europa League. I think it's a complete waste of time".
KanaKe
13.Aralık.2013, 13:53
italya ile türkiye cok mu uzak yapma Allah askina? karli sahada sans eseri sneijderin golüyle 1-0 yendik adamlari diye abartmayada gerek yok Trabzon nere juventus nere arkadaslar objektif olun biraz.. galatasarayi kücük düsürme gibi bir amacim yok bende sevindim turu gecmelerine her türk gibi ayni sekilde trabzonada sevindim ama burda juventus tan bahsediyoruz uefadaki herhangi bir köy takimindan degil.
cureshot
13.Aralık.2013, 14:03
PAOK gelecek.
davidvilla
13.Aralık.2013, 14:04
italya ile türkiye cok mu uzak yapma Allah askina? karli sahada sans eseri sneijderin golüyle 1-0 yendik adamlari diye abartmayada gerek yok Trabzon nere juventus nere arkadaslar objektif olun biraz.. galatasarayi kücük düsürme gibi bir amacim yok bende sevindim turu gecmelerine her türk gibi ayni sekilde trabzonada sevindim ama burda juventus tan bahsediyoruz uefadaki herhangi bir köy takimindan degil.
Dostum yanlış anlamışsın Avrupa liginden bahsediyorum.
Şampiyonlar ligindeki Juventus ile Avrupa ligindeki Juventus farklı.
Juventus seneye yine şampiyonlar liginde gelsin GS önüne çıksın yine maça favori çıkar.Favoridir.
Ama Avrupa ligi başka bir olay. Adamlar maçlara sakatlanmadan atlatalım kafasında çıkıyorlar.
Ayrıca Trabzon deplasmanı kesinlikle uzak bir deplasman İtalyanlar için. Her gün muhabbet ettiğim adamlar oradan biliyorum.
Yanlış yazmışım Avrupa'da değil de Avrupa liginde yazacaktım oradan kaynaklandı sanırım.
cureshot
13.Aralık.2013, 14:05
Bu arada bu kuralarda adalete inanmıyorum ben, mıknatıslı toplar filan bence var.
Bu nedenle Platini çok sevdiği Juve'yi elediğimizden ötürü bize bir Bayern çektirecek bence.
MoisHaLe
13.Aralık.2013, 14:10
Bu arada bu kuralarda adalete inanmıyorum ben, mıknatıslı toplar filan bence var.
Bu nedenle Platini çok sevdiği Juve'yi elediğimizden ötürü bize bir Bayern çektirecek bence.
böylesine büyük bir organizasyonda böyle bir şeyin olacağını zannetmiyorum ben ya. Sonuçta Platininin tapulu malı değil Uefa.
Bordo61Mavi
13.Aralık.2013, 15:04
Benim içimden Anzhi geçiyor elemesi de rahat olur FM'de hep gelirdi özellikle geçen seri İbrahim(Bordomavi) iyi bilir. :D
Hic sorma 3 kere Trabzonspor kariyeri actim 2 kere Anzhi cikti :D tabi ozaman kadro o bicim, simdi ciksa ne guzel olur.
Su zamana kadar sansimiz yanimizdaydi kura cekiminde, bu saaten sonra olmayacaktir. Juve olmassada Porto bekliyorum :D
MoisHaLe
13.Aralık.2013, 16:15
Galatasaray'ın rakiplerinin gelme olasılıkları
http://u1312.hizliresim.com/1j/f/vgs3t.jpg
KanaKe
13.Aralık.2013, 17:00
Dostum yanlış anlamışsın Avrupa liginden bahsediyorum.
Şampiyonlar ligindeki Juventus ile Avrupa ligindeki Juventus farklı.
Juventus seneye yine şampiyonlar liginde gelsin GS önüne çıksın yine maça favori çıkar.Favoridir.
Ama Avrupa ligi başka bir olay. Adamlar maçlara sakatlanmadan atlatalım kafasında çıkıyorlar.
Ayrıca Trabzon deplasmanı kesinlikle uzak bir deplasman İtalyanlar için. Her gün muhabbet ettiğim adamlar oradan biliyorum.
Yanlış yazmışım Avrupa'da değil de Avrupa liginde yazacaktım oradan kaynaklandı sanırım.
onu bunu bilmemde Trabzon evinde 3-0 öndeyken Lazio ile 3-3 berabere kaldi mi ? Kaldi.. dahada tartismaya gerek yok biraz tecrübeli ciddi bir rakip geldimi Trabzon'u affetmezler kaldiki burda Juventus'tan bahsediyoruz... Trabzonlu arkadaslarda sakin bana kizmasin cekemedigimden felan degil Juventus gibi bir takimin bu kadar kücük düsürülmesini dogru bulmadigimdan yaziyorum bunlari Trabzonspor insallah final oynar kupayi alir gönlümden gecen o sahsen.
Sadixx
13.Aralık.2013, 17:24
Aynı Fenere arsenal çektirdiği gibi.
barahir
13.Aralık.2013, 17:27
Trabzonspor organize takımlara karşı sorun yaşar. Gruplardaki takımların hiçbirisi organize yapıda değildi. Biraz şans da lazım. Hem kura şansı hem de futbol şansı.
Facx
13.Aralık.2013, 21:05
Ajax
Anzhi
Real Betis
Dinamo Kiev
Dnipro
Esbjerg
Juventus -
Slovan Liberec
Maccabi Tel Aviv
Maribor
Chernomorets Odesa
PAOK
Plzen
Porto
Swansea City
swansea , juventus , porto , kiev , ajax bide belki betis dışındaki tüm takımları eleyebilir trabzon
hakankor
13.Aralık.2013, 21:19
Galatasaray 7 takımdan birini elerse gerçekten çok büyük iş başarır. Trabzonspor bence juve-porto gelmezse turlar.
CeNTeR_TR
13.Aralık.2013, 21:21
Galatasaray - Juventus maçında da bahsetmiştim.
Juventus kendi sahasında kupa kaldırmak için varıyla yokuyla saldır Uefa'ya.Juventus'u çekecek her takım 1-0 geride başlar maça bana göre.
Kaka Leite
13.Aralık.2013, 21:25
Juve'yi çeksek ve yine aynı senaryo yaşansa ne kadar güzel olur varya. :n:
Conte çıldırır yemin ediyorum. :icon_smile:
byariff
13.Aralık.2013, 22:06
Galatasaray - Juventus maçında da bahsetmiştim.
Juventus kendi sahasında kupa kaldırmak için varıyla yokuyla saldır Uefa'ya.Juventus'u çekecek her takım 1-0 geride başlar maça bana göre.
italyan takimlari uefayi asla onemsemezler ve uefa eski uefa degil arti para...
CeNTeR_TR
13.Aralık.2013, 22:09
italyan takimlari uefayi asla onemsemezler ve uefa eski uefa degil arti para...
Şimdi İtalyan falanı geçelim de Düşünelim ki Türk takımlarımızdan herhangi biri Şampiyonlar Ligin'de ve grup 3.lüğü garanti fakat 2.sırada da bitirme ihtimali var.
Bu takım Fenerbahçe olursa Kadıköy'de , Galatasaray olursa TT Arena'da , Beşiktaş olursa yeni yapılacak stad da oynanacak ama Uefa kupası finali.
Sence 2.sıradan Şampiyonlar Ligine mi devam etmek ister yoksa 3. Olup kendi evinde kupa kaldırmaya mı çalışır ? Tabi bunu yapabilecek potansiyelleri olduğunu düşünerek cevaplarsan sevinirim.
Nedvedmania
13.Aralık.2013, 22:10
Juventus bu sene önüne geleni dağıtır. Final onların sahasında.
zeck17
13.Aralık.2013, 22:44
Şimdi İtalyan falanı geçelim de Düşünelim ki Türk takımlarımızdan herhangi biri Şampiyonlar Ligin'de ve grup 3.lüğü garanti fakat 2.sırada da bitirme ihtimali var.
Bu takım Fenerbahçe olursa Kadıköy'de , Galatasaray olursa TT Arena'da , Beşiktaş olursa yeni yapılacak stad da oynanacak ama Uefa kupası finali.
Sence 2.sıradan Şampiyonlar Ligine mi devam etmek ister yoksa 3. Olup kendi evinde kupa kaldırmaya mı çalışır ? Tabi bunu yapabilecek potansiyelleri olduğunu düşünerek cevaplarsan sevinirim.
3 katı para kazanmak yerine avrupanın 2.seviye takımlarının olduğu uefaya gitmek istemezler juventus bu her zaman clyi hedefler bu takımda zidanelar henryler trezegeutler del pierolar nedvedler buffonlar daha nicesi oynadı juventus da juventus avrupanın en büyük 10 takımından biridir
CeNTeR_TR
13.Aralık.2013, 22:45
3 katı para kazanmak yerine avrupanın 2.seviye takımlarının olduğu uefaya gitmek istemezler juventus bu her zaman clyi hedefler bu takımda zidanelar henryler trezegeutler del pierolar nedvedler buffonlar daha nicesi oynadı juventus da juventus avrupanın en büyük 10 takımından biridir
Juventus'un şl de devam etse kupayı kazanabileceğini düşünüyorsunuz yani.
Neyse peki öyle olsun ben ne kadar anlatırsam anlatayım illaki karşı düşünceler çıkacaktır.Saygı duyarım.
GeNç KaRTaL
13.Aralık.2013, 22:45
Eşleşme tahminlerim:
Real Madrid - Arsenal
FC Bayern - Milan
Barcelona - Schalke
Chelsea - Zenit
Dortmund - M.City
M.United - Olympiakos
PSG - Galatasaray
Athletico - Leverkusen
zeck17
13.Aralık.2013, 22:51
Juventus'un şl de devam etse kupayı kazanabileceğini düşünüyorsunuz yani.
Neyse peki öyle olsun ben ne kadar anlatırsam anlatayım illaki karşı düşünceler çıkacaktır.Saygı duyarım.
en azından juventusun kadrosu o kalitede
sizce de o seviyede değil mi bayern barca real cityden sonra bence en iyi kadro onlarda ama uyum sorunu vardı
barahir
13.Aralık.2013, 22:56
sizce de o seviyede değil mi bayern barca real cityden sonra bence en iyi kadro onlarda ama uyum sorunu vardı
Tam tersi uyum vardı ancak kadro kalitesi yeterli değildi. Cihan bilir takip ettiği için. 3-4 yıldır 3-5-2 oynuyor Juventus, Conte geldiğinden beri.
Zaten kadro ve uyum oturduğu için ana kadroya sadece 1-2 takviye yapıyorlar. Mesela bu yıl Llorente ve Tevezdi.
CeNTeR_TR
13.Aralık.2013, 22:59
Bayern , Barça , Real hatta ben o sıraya Atletico Madrid'i bile koyabilirim.
Kaldı ki Juventus çok iç açıcı olsaydı Galatasarayı rahatça geçmesi gerekirdi dimi ?
Ek olarak bir alt kupaya gidelim , Şl yi alma ihtimali olabileceğini savunduğunuz Juventus Uefa kupasında direk favoridir dimi mantıken ? Bu yüzden olması olası bir ihtimaldi benim dediğim.Fakat bıraktılar gibi birşey demiyorum.
Fakat şu saatten sonra Şampiyonlar Liginden elenmiş bir Juventus üstelik Finali kendi sahasında olacak bir takımken her takıma karşı 1-0 önde başlar.
zeck17
13.Aralık.2013, 23:07
Juventusun ilk 11inden olan oyuncuları avrupadaki her takım ister bence
Galatasaray maçı mucizevi bir şeydi yani 2günde oynanan cl maçı var mı bilmiyorum
At.Madrid bence Juventusun bir tık altında bir takım ve artık bundan sonra hedefleri doğal olarak torinodaki finali kazanmak olacaktır ama juventusa sorsalar clde yarı final mi uefa kupası mı bence ilkini seçerler
CeNTeR_TR
13.Aralık.2013, 23:09
Kendi sahalarında oynanacak olan ve kazanması daha yüksek bir ihtimal olan Kupayı seçerler bana göre :)
Ya fazla irdelemeye göre yok aslında , Kendi takımınız için düşünün yeterli.
Nedvedmania
13.Aralık.2013, 23:27
Tam tersi uyum vardı ancak kadro kalitesi yeterli değildi. Cihan bilir takip ettiği için. 3-4 yıldır 3-5-2 oynuyor Juventus, Conte geldiğinden beri.
Zaten kadro ve uyum oturduğu için ana kadroya sadece 1-2 takviye yapıyorlar. Mesela bu yıl Llorente ve Tevezdi.
Aynen öyle. Juventus'un oyuncularının öyle büyük yetenekleri felan yok. Uyum içinde oldukları için ligde başarılılar. Avrupada fazla ilerleyemezlerdi zaten. Ben ŞL'de devam etselerdi eleneceklerini düşünüyorum. Ama UEFA'da kupayı kazacanaklardır.
Facx
13.Aralık.2013, 23:55
http://www.uefa.com/MultimediaFiles/Download/uefaorg/Finance/01/97/52/97/1975297_DOWNLOAD.pdf
juventus bu sene bu paranın en fazla yarısını alıcak üst tura çıkamadığı için uefadan zaten kayda değer bi para gelmiyo bu işler paraya bakar kaldıki uefa nın prestij açısından büyük bi değeri yok olsa manu city gittikleri zaman asılırlardı keza tottenhamda asılırsa juventusu parçalar
bide juventusun kadrosuna gelirsek kesinlikle kötü değil ama yeterli hücum gücü yok vidal ve pirlo nun yanına hücum gücü yüksek bi ortasaha lazım forvet olarak tevez dışındakilerin hepsi kötü zaten ama benim asıl hayret ettiğim bi konu giovinco gibi lw yi nasıl olurda değerlendirmeyip arada bir oynatırlar - onda da santrafor oynatıyolar -
Nedvedmania
13.Aralık.2013, 23:59
Giovinco Liverpool'a transfer olacak sanırım. Gerçi ben hotelin önünde kendisine "Sebastiaaaan ! Don't go Liverpool. Don't go Liverpool. Stay with us" dedim ama dinler mi bilmiyorum :n:
bilmania
16.Aralık.2013, 00:12
Gönlümden geçen tabii ki Manchester Unıted.Ama ince hesaplarım sonucu Galatasaray Chelsea ile eşleşecektir :D
himone
16.Aralık.2013, 01:07
Giovinco Liverpool'a transfer olacak sanırım. Gerçi ben hotelin önünde kendisine "Sebastiaaaan ! Don't go Liverpool. Don't go Liverpool. Stay with us" dedim ama dinler mi bilmiyorum :n:
İtalyanca bağıraydın.
uAburak89
16.Aralık.2013, 14:52
Birazdan başlıyor yayın, şans bizimle olsun.
kumbara
16.Aralık.2013, 14:58
Bu kura çekimini uefanın sitesinden falan izleyebiliyorduk var mı link ? Yada başka yayın linki ?
MoisHaLe
16.Aralık.2013, 14:59
Galatasaray - Man. Utd
Tel Aviv - Trabzonspor
uAburak89
16.Aralık.2013, 15:03
Bu kura çekimini uefanın sitesinden falan izleyebiliyorduk var mı link ? Yada başka yayın linki ?
http://www.uefa.com/uefachampionsleague/season=2014/draws/round=2000480/drawcentre/index.html
http://www.ntvspor.net/canliyayin
kumbara
16.Aralık.2013, 15:06
http://www.uefa.com/uefachampionsleague/season=2014/draws/round=2000480/drawcentre/index.html
http://www.ntvspor.net/canliyayin
Eyvallah hocam sağolasın.
europeanconquer
16.Aralık.2013, 15:15
Figo canını senin ! Barca gitti.
davidvilla
16.Aralık.2013, 15:16
yunana gitti man utd.
IcedEarth
16.Aralık.2013, 15:18
Galatasaray - Chelsea
davidvilla
bize yavas yavas bayern gelcek galiba :D
byariff
Galatasaray - chelsea iste bu :D
uAburak89
Chelsea geldi. Lütfi Arıboğan gülüyor ama benim kurayı takip ederken ki halim;
http://cdn1.haberdar.com//fotogaleri/39301/foto_119576.gif
Facx
chelsea geldi
OrcunFB
Kötü kura. Mourhinho'dan dolayı.
davidvilla
16.Aralık.2013, 15:19
chelseaaa obaa :D
MoisHaLe
Bayern gelecek diye tırstım vallahi:) Neyse Chelsea iyidir diğer rakiplere göre.. Umarım yakın bir zamanda ciddi sakatlıklar ve problemler yaşarlar :)
kumbara
Güzel kura çekti bence gs. Chelsea'yi eleyebilir bana göre ama mou ne yapıcak çok merak edıyorum.
IcedEarth
https://twitter.com/yiqiter/status/412365763341594624/photo/1
Şöyle birşey var bir de. Kura çekiminden 11 saat önce yazılmış.
europeanconquer
16.Aralık.2013, 15:21
Barca ve Bayern hariç kimse farketmezdi,Chelsea geldi ne iyi oldu ne de kötü.
davidvilla
16.Aralık.2013, 15:22
bak şu kaderin oyununa (!)
Ah platini ah :D
MoisHaLe
16.Aralık.2013, 15:22
ilk maç keşke deplasmanda olsaydı ya.
footballer33
16.Aralık.2013, 15:24
Chelsea kötü olabilir; ama Mourinho faktörü var. Maçlar da 2 ay sonra zaten, o zamana kadar çok şey değişebilir. İyi kura mı, kötü kura mı bilemedim. M.United daha iyi bir kura olabilirdi.
Facx
16.Aralık.2013, 15:25
http://s7.directupload.net/images/131216/q5x9tar8.swf
Chelsea lileri bıraksan orda ağlıcaklar :D chelsea nin müthiş kanatları var onları tutarsak tur bizimdir david luiz hata yapma potansiyeli yüksek stoper umarım batırır bizim maçta :D
Bordo61Mavi
16.Aralık.2013, 15:25
https://twitter.com/yiqiter/status/412365763341594624/photo/1
Şöyle birşey var bir de. Kura çekiminden 11 saat önce yazılmış.
Titresimli top olayi gercek olsa, bugun bizim rakibimiz belli :D JUVE'yi bekliyoruz
europeanconquer
16.Aralık.2013, 15:26
Titresimli top olayi gercek olsa, bugun bizim rakibimiz belli :D JUVE'yi bekliyoruz
Düşene bir de siz vurun :n:
sakary Ali
16.Aralık.2013, 15:26
Bu grup liderleri arasından olabilecek iyi kura. Kötü takım yoktu zaten. En azından yenilmeyecek bir takım değiller.
uAburak89
16.Aralık.2013, 15:27
Kura çekilirken bizim muhtemel adaylarda Bayern yoktu, sebebini çözebilen var mı?
mpaker66
Chelsea gelecek gibime geliyor.
Bu konularda hep dediklerim tutuyor, geçen sene Şalke'de sene başında Madrid'in gelceği falan.Müneccim oldum çıktım. Bu konuda iddia oynanmıyo mu ya :D
Chelsea iyi kura bence diğer takımlara bakarak daha iyi kura sanki.
IcedEarth
Yalnız Arsenal her sene favorilerden birini çekiyor 2. turda.
byariff
16.Aralık.2013, 15:28
arsenal yine erkenden gidici gibi sanssiz adamlar :D
https://pbs.twimg.com/media/BbmmsMDCQAEAmy9.jpg
MoisHaLe
16.Aralık.2013, 15:29
Sahi neden Bayern yoktu ?
Bordo61Mavi
16.Aralık.2013, 15:30
United her seferinde en kolayini nasil buluyor anlamiyorum
uAburak89
16.Aralık.2013, 15:31
Kura çekilirken bizim muhtemel adaylarda Bayern yoktu, sebebini çözebilen var mı?
Son üçte Zenit, Galatasaray, Arsenal kaldı, Arsenal'e Dortmund ve Chelsea çıkamayacağı için biz Bayern'den otomatik olarak kurtulmuşuz. Yaşasın teknik detaylar. :)
Bu arada bütün maçlarda 1. torba takımları net favori. Bakalım kaç sürpriz olacak..
mpaker66
16.Aralık.2013, 15:31
Sanırım Bayern bu çarşamba salı muhabbetinden ötürü olmadı. İyi ki yoktu öldüm öldüm dirildim :D
nannar
16.Aralık.2013, 15:36
Bence kura gayet güzel. Çekilebilecek en iyi takımlardan birini çektik. Devre arası mutlaka takviye yapılıp 2 aya kadar hazır hale gelmeliyiz. Şampiyonlar liginde kolay takım yok ama zor ve imkansız arasında kaldığımızda ZOR olan daha kolaydır :D
footballer33
16.Aralık.2013, 15:38
Çeyrek Final tahminlerim:
Barcelona
M.United
A.Madrid
Paris SG
Chelsea
R.Madrid
B.Dortmund
B.Münih
barahir
16.Aralık.2013, 15:39
Hayırlı olsun Galatasaraya. Benim Gönlümden Manchester United geçiyordu ama Chelsea de makul sayılabilir. Ancak sakın Chelsea'nin grup maçlarına bakarak aldanmasın kimse. Gerçekten çok kaliteli isimler var.
europeanconquer
16.Aralık.2013, 15:42
Ben Arsenal'in Münih'i eleyeceğini düşünüyorum.Özil tek başına yeter :0:
davidvilla
16.Aralık.2013, 15:43
http://s7.directupload.net/images/131216/q5x9tar8.swf
Bu ne ya adamlar bildiğin üzülmüş.
davidvilla
16.Aralık.2013, 15:45
United her seferinde en kolayini nasil buluyor anlamiyorum
Bunu bak bu forumda bir yerde yazmıştım.
Yunanistan ve Manchester united.
Bir de Portekiz takımları.
Hep iyi kura çekerler bunlar.
barahir
16.Aralık.2013, 15:46
Yalnız şuan oynansa maçlar Olympiacos eler Manchester'ı. Bence 2 sürpriz olur Oly ve Arsenal.
E.Cartman
16.Aralık.2013, 15:49
Galatasaray
Psg
Oly
Barça
Real
Arsenal
Dortmund
At.Madrid
Çeyrek finale kalacak takımlar, net :D
uAburak89
16.Aralık.2013, 15:57
Şu andaki performanslara göre ManU en iyi kuraydı, Barca ve Bayern de en kötü kuralardı. Kalanlar çok fark etmiyor, hepsi birbirine çok yakın ve zor rakipler. Kimle eşleşirsek eşleşelim açık ara rakip olacaktı zaten. Maçlara oldukça uzun bir zaman var, umut az da olsa neden olmasın diyorum şahsen. Umarım devre arasını çok iyi değerlendiririz, %10'larda gözüken şansımızı arttırabiliriz.
Bordo61Mavi
16.Aralık.2013, 15:59
Swansea cikacak bize, GS Ingiliz cekti bizde Ingiliz cekecegiz :)
5267
16.Aralık.2013, 16:00
Sağ taraftakiler kesin Çeyrek'te :0:
Fearless Coward
16.Aralık.2013, 16:03
Hahaha Lütfi reyiz yine vermiş pozunu. :D Mou bi düşmedi yakamızdan arkadaş. :D Arsenal'e yine Munih gelmiş yazık yahu. :D City Barça'yı elerse şaşırmam.
Manchester City
Manchester United
Atletico Madrid
PSG
GALATASARAY
Real Madrid
Dortmund
Bayern Munih
Tur atlayan takımlar olur. :p
uAburak89
16.Aralık.2013, 16:04
İlk maçımız 26 Şubat'ta İstanbul'da, İkinci maçımız 18 Mart'ta Londra'da oynanacak.
Fearless Coward
16.Aralık.2013, 16:06
Bence ilk maçın arenada olması çok iyi eğer gol yemeden alınacak bir galibiyet işimizi kolaylaştıracaktır.Mou'nun Chelsea'si deplasmanda çokta iyi değil bunu başarabiliriz.
uAburak89
16.Aralık.2013, 16:08
E yok artık;
https://twitter.com/uefacorruption
Bütün ihtimalleri yazıp silmedilerse çok fena.
Bordo61Mavi
16.Aralık.2013, 16:13
Haci sabah 9'da kapidaymis UEFA'nin :D en onde kapmis yerini
Fearless Coward
16.Aralık.2013, 16:17
Anzhi gelir Trabzonspor'a bayram ederiz. :D
IcedEarth
16.Aralık.2013, 16:18
Juventus - Trabzonspor
footballer33
16.Aralık.2013, 16:19
Offf, Juventus-Trabzonspor geldi! :)
uAburak89
Vay arkadaş..
Yalnız Nedved çok iyiydi, adamın psikolojisi bozuldu sayemizde.
Fearless Coward
Belliydi o kadar karıştırdı çok belliydi.
Bordo61Mavi
Juventus ciktiya la :D
GebzeLi1907
Chelsea gelebilecek en iyi takımdı. United toparlanır ve nolursa olsun çok etkili olabilecek forvetleri var. Chelseanin iyi bir golcüsü yok Mourinho da bundan dert yanıyor.
Galatasaray bir sol bek ve çok iyi bir stoper ile turda şansını eşit konuma getirir bana göre. 3 5 2 ile
Mourinho daha tam takımını oturtamadı genç ve iyi bir kadro var ama seneye çok daha yıkıcı olur bu takım.
Ts ye Juve çıktı geçmiş olsun, o iş bitti
Bordo61Mavi
16.Aralık.2013, 16:20
Hep o beyaz sacli herif etti, karistirdi Ciro'ya birakmadan kurayi :D
http://www.standard.co.uk/incoming/article8787786.ece/ALTERNATES/w620/952808Giorgio-Marchetti.jpg
attirson
Yok artık rastlantının bu kadarı. :D
Fearless Coward
Kuralarda kimse kusura bakmasın ama hiç ADİL DEĞİL.
barahir
Bana da Juve gibi geliyor. İtalyanları seviyor Trabzon.
Beyler.. Trabzon İtalyan seviyor demiştim.
MoisHaLe
16.Aralık.2013, 16:21
Vay arkadaş resmen şüphelenir oldum Juve geldi ya la.. İnşallah eleriz yinede görürler günlerini..
Facx
16.Aralık.2013, 16:22
umarım iplemez juve uefayı trabzon yoluna devam etmeli
europeanconquer
Juventus bir tekme de Trabzon'dan yer umarım :(
Cihan Abi'ye de gün doğdu :D Samsun'da okuyor,Trabzon yakın sayılır o maça da gider :D
uAburak89
Şimdiden yağmur duası başlasın, yine maç yarıda kalırsa adamlar direk havlu atar zaten. :)
davidvilla
16.Aralık.2013, 16:23
Hadiii film gibi resmen.
İlk maç italya'da mı ?
Fearless Coward
Hep Cihan'ın yüzünden. :D İlk maç Avni Aker'de olursa güzel olur içerde yenip dışarda skora yatılır.
footballer33
Yalnız, Nedved eşleşmeyi görünce hafiften bir güldü, 'yine mi Türk takımı ya la' gibisinden. :icon_smile:
barahir
16.Aralık.2013, 16:24
Lazio 2. oldu ama Ludogorets geldi. Çok enteresan işler oluyor UEFA'da.
Bordo61Mavi
16.Aralık.2013, 16:24
Keske grup ikincisi olsaymisik, Lazio'nun rakibe bak :uzgun:
uAburak89
16.Aralık.2013, 16:25
Bulgar takımı 5 galibiyet ile grup lideri olmuş, enteresan bir şey yok.
TS'nin iki maçı da Star'da, bizim ilk maç D-smart rövanş Star'da.
playeray
16.Aralık.2013, 16:25
İnanır mısınız bilmem ama okulda prova kurası çektik ve Gs-Chelsea, Milan-At Madrid, Leverkusen-Paris eşleşmesi dışında kalan 5 eşleşme aynen doğru çıktı :D
attirson
16.Aralık.2013, 16:26
Nedved Cihan'a ''yine mi sen la'' der artık. :D
Fearless Coward
16.Aralık.2013, 16:26
Bulgar takımı 5 galibiyet ile grup lideri olmuş, enteresan bir şey yok.
TS'nin iki maçı da Star'da, bizim ilk maç D-smart rövanş Star'da.
iyi olmuş rövanşın Star'da olması geçen sene de aynı şekilde olmuştu ilk maçları D-Smart 2. maçları Star vermişti.
barahir
16.Aralık.2013, 16:27
Grup liderine CL'den ikincisine UEFA'dan geliyor takım. Enteresan olan bu.
Redrum
16.Aralık.2013, 16:27
Yahu böyle adalet mi olur? Bu ne saçma iştir? Bu nedir ya! Bu kuralarda şaibe olduğunu zaten hepimiz biliyoruz. Herkes bilmiyor muydu zaten içten içe, Trabzon'a Juve'nin geleceğini?
Allahım sen şu Juventus'u bir de Trabzon'da rezil et de göster günlerini.
Bordo61Mavi
16.Aralık.2013, 16:28
https://pbs.twimg.com/media/BbmzHYTCIAAvk6L.png:large
Trabzon Istanbulada benzemez Nedved :D
Facx
16.Aralık.2013, 16:29
https://pbs.twimg.com/media/BbmzHYTCIAAvk6L.png:large
Trabzon Istanbulada benzemez Nedved :D
hemen drenajı bozun :D elbet yağar yağmur trabzon sonuçta :D
Bordo61Mavi
16.Aralık.2013, 16:31
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/536941_10153581005120117_939460989_n.jpg
Hafif bir tebessum oldu Haci'da :D kuradan memnun
Fearless Coward
16.Aralık.2013, 16:32
Hacı topuklarına sıkar Juve'lilerin. :D
Bordo61Mavi
16.Aralık.2013, 16:32
Mustafa Yumlu
@Yumlu22
Sikinti yok Pirlo bende.
:D
suda var
https://pbs.twimg.com/media/BbWeyM7CYAAdYEj.jpg:large
TFF boyle bir hata yapmisti :D
europeanconquer
16.Aralık.2013, 16:35
Mustafa Yumlu
@Yumlu22
Sikinti yok Pirlo bende.
:D
Pirlo sende de Tevez,Llorente,Giovinco,Vidal,Asamoah,Pogba kimde ? :n:
Hacı topuklarına sıkar Juve'lilerin. :D
İtalyan mafyasını unutuyorsun abi :0:
uAburak89
16.Aralık.2013, 16:38
Juventus - Trabzonspor vs Esbjerg - Fiorentina, bir sonraki turun eşleşmesi.
IcedEarth
Juventus/Trabzonspor - Esbjerg/Fiorentina
Fearless Coward
Esbjerg-Fiorentina alın birde burdan yakın. :D
barahir
16.Aralık.2013, 16:39
Trabzon elerse yine bir İtalyan takımıyla eşleşme ihtimali var :)
Fearless Coward
16.Aralık.2013, 16:40
Anladık Lazlar kurdu Lazio'yu ancak bu kadar da olmaz ki be. :(
davidvilla
16.Aralık.2013, 16:45
No dai ancora in turchia nooo
hahahaha
"hayır yine mi türkiye'de hayıııırrr"
Yanlız şuna gül gül öldüm :
-Con chi giochiamo se passiamo?
-con la nazionale Turca !
-Eğer turu geçersek kimle oynuyoruz?
-Türk milli takımıyla !
vecchiasignora.com juventus forumlarından alıntı
footballer33
16.Aralık.2013, 16:49
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/536941_10153581005120117_939460989_n.jpg
Hafif bir tebessum oldu Haci'da :D kuradan memnun
Şu en soldaki kimse, çok hoşuna gitmiş sanırım kura. :icon_twisted:
E.Cartman
16.Aralık.2013, 16:50
Ünal Başgan @UnalBasgan 28 dk
Kolu verin biz geçelim. @Trabzonspor
fena bir şey bu adam ya :zuhaha
Fearless Coward
16.Aralık.2013, 16:51
İlk maç Avni Aker'deyse çekecekleri var. :D
Bordo61Mavi
16.Aralık.2013, 16:55
Ilk mac 20 Subat Italya Deplasmani (Torino)
Ikinci mac 27 Subat Trabzon Avni Akerde
Lesandro Parleo
16.Aralık.2013, 16:55
Yok Artık !! :confused:
Şu twitter hesabına bi göz atmanızı öneririm ; kuralar önceden belliymiş..
@uefacorruption
http://i.imgur.com/YfWHnE6.png
nannar
16.Aralık.2013, 16:56
Bence sol sütunda sürpriz yapma ihtimali olan takım Milan, GS ve Zenit... Ama favoriler derseniz zaten seri başı olanlar yani sağ sütun favori :D
barahir
16.Aralık.2013, 17:02
GS'ye Chelsea çıktığı andan itibaren herkes twitter'da muhtemelen "@chelsea" kullanıcı adına abanmış olacak ki, hesabın sahibi isyan etti.. Baya bi güldüm yalnız bu twitine :D
Chelsea Henry @chelsea 22 Aug
I AM NOT A FOOTBALL CLUB
Bordo61Mavi
16.Aralık.2013, 17:03
http://www.fanatik.com.tr/mustafa-yumludan-anrea-pirloya-mesaj_3_Detail_35_347534.htm
Fanatik Yumlu'nun hesabi gercek zannetmis :D
CeNTeR_TR
16.Aralık.2013, 17:19
Yumlu'nun hesabı gerçek olsa Özel korumayla dolaşması gerekir :zuhaha
Bordo61Mavi
16.Aralık.2013, 17:33
UEFA YERINE ZIRAAT ITALYA KUPASINAMI KATILDIK NE YAPTIK
alintidir :D
playeray
16.Aralık.2013, 17:47
GS'ye Chelsea çıktığı andan itibaren herkes twitter'da muhtemelen "@chelsea" kullanıcı adına abanmış olacak ki, hesabın sahibi isyan etti.. Baya bi güldüm yalnız bu twitine :D
tarih 22 ağustos bu tweet çok önceden de vardı :D
Nedvedmania
16.Aralık.2013, 18:22
Hahahaha Juveee :n:
Yahu böyle adalet mi olur? Bu ne saçma iştir? Bu nedir ya! Bu kuralarda şaibe olduğunu zaten hepimiz biliyoruz. Herkes bilmiyor muydu zaten içten içe, Trabzon'a Juve'nin geleceğini?
Allahım sen şu Juventus'u bir de Trabzon'da rezil et de göster günlerini.
Pardon da Juventus'un suçu ne burda :)
Redrum
16.Aralık.2013, 18:24
Aga Juventus falan bunlar dev kulüpler bunlar istemiştir, veya UEFA ayarlamıştır ne fark eder.. Oyunları bozmak lazım :) Juve suçlu veya suçsuz fark etmez.
5267
16.Aralık.2013, 18:25
Trabzonspor'un suçu ne ? :D Belliydi hakketen böyle olacağı.
Nedvedmania
16.Aralık.2013, 18:27
Trabzon'un Juventus'u yeneceğine inanciniz varsa bir şey demiyorum :)
27 şubattaymis trabzondaki mac. eve gidip akademik takvimime bakmam lazim hemen :D
davidvilla
16.Aralık.2013, 18:35
27 şubattaymis trabzondaki mac. eve gidip akademik takvimime bakmam lazim hemen :D
İlk maç Torino'dan iyi bir sonuç çıkarsa neden olmasın.
GS da Trabzon'dan çok üstün bir takım değildi, ama futbol bu işte. Tabi ki favori Juve ama Avrupa ligi faktörü ve futbolun güzelliği Trabzon'a inanmak için sebepler. Bir de Akçay. İçimizdeki Avrupalı :)
ReaList
16.Aralık.2013, 18:37
@Nedvedmania
İtalyan takımları için Uefa liginin zerre önemi yok. Ne demişti Juve menajeri maç sonunda "Bundan sonra lige odaklanacağız" Trabzonspor'un oynadığı futbolun da Galatasaray'dan eksik kalan yanı pek de yok. Kısacası Juve'yi değil yenmek elemek bile -Avrupa Liginde- hayal değil.
nerazzuri
16.Aralık.2013, 18:43
galatasaray maçında da söylediğim gibi, juventus mağlup olmayacak bir takım değil. şampiyonlar liginde ki olaylardan sonra sanırım bariz belliydi trabzonspor'a rakip olacağı.
trabzonspor devre arasında iyi bir forvet, bir de stoper transferi yaparsa, hakikaten zor değil juventus'u elemek.
EndoplazmiK RetikuluM
16.Aralık.2013, 19:10
Juventus'un çıkmasına zerre şaşırmadım nedense.
@Nedvedmania sana da gün doğdu :D
Nedvedmania
16.Aralık.2013, 19:15
@Nedvedmania
İtalyan takımları için Uefa liginin zerre önemi yok. Ne demişti Juve menajeri maç sonunda "Bundan sonra lige odaklanacağız" Trabzonspor'un oynadığı futbolun da Galatasaray'dan eksik kalan yanı pek de yok. Kısacası Juve'yi değil yenmek elemek bile -Avrupa Liginde- hayal değil.
Eh görürsünüz bakalım Juventus kupayı kaldırırken İtalyanlar için önemlimiymiş değilmiymiş :)
Adamlar saçma sapan bir sebepten dolayı Şampiyonlar Liginden elendi. Gittiler Kopenhag'a puan kaybettiler. Taraftara kendilerini affettirmeleri lazım. Bunun sinyalini dünkü lig maçında gösterdiler. Dandik takıma karşı oynuyorlardı ama sürekli saldırdılar. Sonuç : 4-0.
UEFA'nın finali kendi evlerinde. Kupayı almadan dönmezler.
trabzonspor devre arasında iyi bir forvet, bir de stoper transferi yaparsa, hakikaten zor değil juventus'u elemek.
Juve transfer yapmayacak mı :)
Keşke siz haklı çıksanız. Ama Juventus'un rahat bir şekilde geçeceğini düşünüyorum.
attirson
16.Aralık.2013, 19:17
Trabzonspor icin devre arası 2 tane yıldız konusuluyor eger onlar gelirse neden eleyemesin ? Gayet basarılı oynuyor Uefa'da Trabzon ben Juve'yi 45e 55 gibi bir oranla önde görüyorum belirgin bir fark yok bence.Juve isim olarak iyi bir kadro ama ben iki Gs maçında da o isimlerin ismin hakkını verdigini görmedim.
ReaList
16.Aralık.2013, 19:17
@Nedvedmania
Juventus mahalle takımı Cihan. Üst düzey takım huvüyetinden oldukça uzak. Bir sendeki Juve aşkı bir de Cenker'deki Kaka aşkı. Gözlere perde çekiyor (:
omersal
16.Aralık.2013, 19:20
Açıkçası kimse kimseyi eleyemez diye bir kural yok.GS şu formsuzlukla Juve'yi eleyebiliyorsa TS de eleyebilir , yani en azından ihtimal yüzde 0 değil.
O twitter adresinde de bütün olası eşleşmeleri önceden yazıp tutmayanları sildiği söyleniyor , tabi büyük işsizlik ama olur olur , sonuçta toplardan çıkıyor takımlar gözümüzün önünde , nasıl belli olabilir ki eşleşmeler.
Nedvedmania
16.Aralık.2013, 19:40
Juventus'un İstanbul'da kaldığı oteli öğrendiğim İtalyan bi gazeteci vardı. Twitter'dan "Türkiye'ye tekrar bekleriz" felan demiştim misafirperver bir şekilde :) O mesajımı hatırlattım, adam direk "Umarım kar veya yağmur yağmaz" dedi :D
kumbara
16.Aralık.2013, 19:45
Galatasaray'ın da yeneceğine inancım yoktu ama yendi. Juve ağır favori olabilir, fakat kimsenin umudu yokken interden 3 puan alıp geldiler. Futbol bu, top yuvarlak gibi klasik sözlere gerek yok fakat trabzon bu sağı solu belli olmaz.
TeNaciOUS MidFieLdeR
16.Aralık.2013, 20:03
seribasi olup da juventusu cekmek bana bir atasozunu hatirlatti :zuhaha
avrupa maceramiz oyle gorunuyor ki subat ayinda sona erecek. trabzon istedigi kadar transfer yapsin, juve duzeyine gelmesi imkansiz. GS de oldugu gibi olaganustu sartlar gerekli juveyi gecmesi icin. GS kurasi ise lutfu ariboganin tepkisine bakilirsa istedikleri sekilde oldu. chelsea icin dusundukleri bir surprizleri var saniyorum. ayrica 2000 yilindaki maglubiyetin de intikamini alma firsati dogdu GS icin.
edit: bu arada juveye kurada trabzon cikinca nedvedin tepkisi gorulmeye degerdi :zuhaha
urwrdskkn
16.Aralık.2013, 20:05
26 Şubat Maçları Nedense Benim İçin Uğur Kaynağı Oluyor Son 2 Maçta Öyleydi Bordeaux u 90 da Yıktık. Beşiktaşı Son Saniyelerde Yendik. CHELSEA NEDEN OLMASIN!!!! İLK MAÇI 1-0 YADA 1-1 İLE GEÇERSEK TURU GEÇERİZ...
zeck17
16.Aralık.2013, 20:12
Yine Mourinho kesin 3-4 yıla teknik direktörümüz olacak hayatın bir cilvesi zaten taraftara bayıldığını hepimiz biliyoruz eğer cl kupası yükselecekse onla yükselir
Nedvedmania
16.Aralık.2013, 20:40
UEFA kupası italyanlar için önemsiz diyenlere Nedved hemen cevap vermiş zaten :)
Avrupa Ligi'ne yeterince değerli gözüyle bakılmadığını öne süren Nedved, “Dikkatli olmalıyız. Bizi uzak bir deplasman bekliyor. Avrupa Ligi'nde maksimum güçle oynama isteğimiz var.
Homer J.S
16.Aralık.2013, 21:00
UEFA kupası italyanlar için önemsiz diyenlere Nedved hemen cevap vermiş zaten :)
2013-2014 UEFA AVRUPA LIGI SAMPIYONU JUVENTUS!!!!
Cihan ikna olduk biz tamam :zuhaha
Nedvedmania
16.Aralık.2013, 21:16
2013-2014 UEFA AVRUPA LIGI SAMPIYONU JUVENTUS!!!!
Cihan ikna olduk biz tamam :zuhaha
Bırak abi tutma beni ya :n:
Juve yüzünden daha bizim eşleşmeyi değerlendiremedim bile :D Açıkçası değerlendirmek de istemiyorum :schaf:
europeanconquer
16.Aralık.2013, 21:18
Raad olun bizde Drogba var onlarda yok :n:
Fearless Coward
16.Aralık.2013, 21:38
Drogba eski takımım ayaklarına gelmezse her türlü eleriz. :cool:
Sadixx
17.Aralık.2013, 20:39
Trabzona Juventus çıkacağını çekiliş olmadan önce heryere yazmıştım ve herkese söylemiştim. Nitekimde öyle oldu. Sonra ertesi gün süper lotonunda bana çıkacağını hissetim gttim aldım. 1 bile tutturamadım :) .
attirson
17.Aralık.2013, 20:59
Bu arada Drogba ŞL'de 2 gol daha atarsa Morientes'i geçip ŞL tarihinde en fazla gol atan 8. oyuncu olacak.
bilmania
21.Mart.2014, 00:04
Benim eşleşme tahminlerim şunlar:
Real Madrid - Chelsea
Atletico Madrid - Dortmund
Bayern Münih - Paris SG
Manchester United - Barcelona
Leonadias
23.Haziran.2014, 17:46
Bursa'ya kolay rakipler :D
http://i.hizliresim.com/rLrR9N.png
Fearless Coward
18.Temmuz.2014, 14:47
1 FC Chornomorets Odesa (UKR)
2 FC Luzern (SUI)/Saint Johnstone FC (SCO)
3 Rosenborg BK (NOR)/Sligo Rovers FC (IRL)
4 JK Sillamäe Kalev (EST)/FC Krasnodar (RUS)
5 Olympique Lyonnais (FRA)
6 1. FSV Mainz 05 (GER)
Kardemir Karabükspor'un muhtemel rakipleri.
Bu da :
6 Győri ETO FC (HUN)/IFK Göteborg (SWE)
7 FC Dinamo Minsk (BLR)/Myllykosken Pallo-47 (FIN)
8 Neftçi PFK (AZE)/FC Koper (SVN)
9 FK Atlantas (LTU)/FC Shakhter Karagandy (KAZ)
10 Brøndby IF (DEN)
Bursaspor'un muhtemel rakipleri.
Fearless Coward
18.Temmuz.2014, 15:10
Kardemir Karabükspor (TUR) - Rosenborg BK (NOR)/Sligo Rovers FC (IRL)
Karabük iyi kura çekti diyebiliriz. Sligo 2-1 yenmiş Rosenborg'u deplasmanda. Onlar gelirse harika olur.
Leonadias
18.Temmuz.2014, 15:19
8 Neftçi PFK (AZE)/FC Koper (SVN) - 4 Bursaspor (TUR)/FC Chikhura Sachkhere (GEO)
Neftçi Baku PFK 1 - 2 Koper
Yanlış dinlemediysem :)
Fearless Coward
18.Temmuz.2014, 15:26
Şimdi bakarsak bu kuralardan sonra 2 ekibimizde son tura kalmalılar bana kalırsa. Güzel kuralar oldu Rosenborg bir sürpriz yapmazsa deplasmanda oradan Sligo gelir o takımı da rahat geçer gibi Karabük. Bursa zaten Gürcü ekibi geçerse diğer ekibi her türlü geçer.
Leonadias
18.Temmuz.2014, 15:38
Şimdi bakarsak bu kuralardan sonra 2 ekibimizde son tura kalmalılar bana kalırsa. Güzel kuralar oldu Rosenborg bir sürpriz yapmazsa deplasmanda oradan Sligo gelir o takımı da rahat geçer gibi Karabük. Bursa zaten Gürcü ekibi geçerse diğer ekibi her türlü geçer.
Rosenborg aslında son dönemlerde eski gücünde değil o yüzden ondan da korkmamak gerek fakat Sligo geçen sezonu iyi geçirdi takip ettim, kompak oynuyorlar takım oyununu ligde gayet başarılı oynuyorlardı asıl Sligo'nun gelmesi daha zorlar diye düşünüyorum .
Hatta Sligo %51 ile favorim olur ne kadar Karabük'ün tur atlamasını istesemde :icon_redface:
SAİT71
18.Temmuz.2014, 17:56
Kim gelirse gelsin evinde gol atamadıktan sonra o kadar kolay değil iş. Bana görede onlar da kolay kura çektik diye seviniyorlardır :)
TeNaciOUS MidFieLdeR
18.Temmuz.2014, 18:23
esas rakipler play off asamasinda, bunlari her turlu gecmesi lazim iki takimimiz da.
sligo tercihimdir, bu sezon pek iyi degiller ligde. rosenborg hem daha tecrubeli hem de liginde iyi bir seri yakaladi. 2-1 olsa da skor mac rosenborgun hakimiyetindeydi. deplasmanda cevirirse sasirmam.
bursanin yolu acik gibi gorunuyor.
urwrdskkn
18.Temmuz.2014, 18:53
Hemen bence Takımları Küçültmemek Lazım. Sligo Eğer Gelirse ( Hepimizin Ortak Düşüncesi) Sligo İrlanda Liginde de Oynadığı İçin Karabük Karşısında Hazır Ve Fit Bir Şekilde Gelecektir. Karabük'ün İşi Her Türlü Çok Zor Olduğunu Düşünüyorum.
Bursaspor Halen Daha Tatilden Çıkamamış Anlaşılan Bursasporu Seven Arkadaşlar Kızmasın Ancak Gürcistan Temsilcisi Karşısında Berabere Kalmak Güçlü Bir Bursa İçin Utanç Skoru Olarak Görülmelidir. Eğer Durumu Kurtarmak İstiyorsa 2. Maçta İnsan Üstü İşler Yapması Gerekecektir. Eğer Geçerse Bursa Bir Sonraki Rakibi Eğer Koper Olursa Bursa Biter Çünkü Slovenya Ligi Başlayacak Ve O Eşleşmeye Kadar 2 Hafta Geçecek Koper Eşleşmesi Bursanın Sonu Olabilir Ancak Neftçi Bakü Eğer Çıkarsa Oradan Bursa İçin İyi Olacaktır Umuyorum. İnşallah Turlar İstediğimiz Şekilde Gerçekleşir ve Ülke Puanına Katkıları Çok Fazla Olur Misal Bu Sene Hem Beşiktaş'ın Hemde Galatasaray'ın Avrupa'da İyi İşler Yapması Gerekecek Bir Sene Olduğunu Düşünüyorum.
SAİT71
19.Temmuz.2014, 02:29
Yalnız Beşiktaş en zor kurayı çekmiş bence. Feyenoord iyi takım :)
Leonadias
19.Temmuz.2014, 02:49
Hemen bence Takımları Küçültmemek Lazım. Sligo Eğer Gelirse ( Hepimizin Ortak Düşüncesi) Sligo İrlanda Liginde de Oynadığı İçin Karabük Karşısında Hazır Ve Fit Bir Şekilde Gelecektir. Karabük'ün İşi Her Türlü Çok Zor Olduğunu Düşünüyorum.
Bursaspor Halen Daha Tatilden Çıkamamış Anlaşılan Bursasporu Seven Arkadaşlar Kızmasın Ancak Gürcistan Temsilcisi Karşısında Berabere Kalmak Güçlü Bir Bursa İçin Utanç Skoru Olarak Görülmelidir. Eğer Durumu Kurtarmak İstiyorsa 2. Maçta İnsan Üstü İşler Yapması Gerekecektir. Eğer Geçerse Bursa Bir Sonraki Rakibi Eğer Koper Olursa Bursa Biter Çünkü Slovenya Ligi Başlayacak Ve O Eşleşmeye Kadar 2 Hafta Geçecek Koper Eşleşmesi Bursanın Sonu Olabilir Ancak Neftçi Bakü Eğer Çıkarsa Oradan Bursa İçin İyi Olacaktır Umuyorum. İnşallah Turlar İstediğimiz Şekilde Gerçekleşir ve Ülke Puanına Katkıları Çok Fazla Olur Misal Bu Sene Hem Beşiktaş'ın Hemde Galatasaray'ın Avrupa'da İyi İşler Yapması Gerekecek Bir Sene Olduğunu Düşünüyorum.
Tamam alınan skor tatmin edici değil hatta oyunda değildi ama şansta pek yokta dünkü mücadelede 2-3 tane öyle pozisyon var ki Gürcü takımı çok dua etmesi lazım o topların fileye değmediği için. 2.maç ya varsın ya yoksun maçı Fernandao'nun bir sakatlığı söz konusu oynamazsa kötü bizim için ama yine de bizi hiç bir şekilde tehdit edecek bir pozisyona girememeleri turun oldukça kolay olduğu gözüküyor. Nedenine gelirsek 2.maçta ağırlığımızı koyacağımız bir kaç dakika golü ilk bizim atacağımız andan sonra turun otomatikman bizim olacağını gösteriyor. Bu takım bize gol atamaz atarsa farklı önde oluruz ondan ya da hırslı başlangıç yaparlar ancak öyle bulurlar fakat yesek dahi biz elbet gol buluruz karşılaşmada.
Koper isterse 10 maç oynayıp gelsin geçebilecek kapasitede değiller bizi.
Leonadias
25.Temmuz.2014, 00:02
Deplasmanda Sligo Rovers'ı 3-1 yenen Rosenborg , Karabükspor'un 3.ön elemedeki rakibi oldu.
Hsyn53Yvz
25.Temmuz.2014, 00:10
Karabükspor'un Rosenborg'u yenecek güçte olduğundan şüphem yok, tek şüphem MG Pedersen'in Karabük'ten intikam almak isteyeceği :)
SAİT71
25.Temmuz.2014, 00:41
Allah aşkına niye şüpheniz yok? Biz Türk takımlarını nerde görüyoruz böyle yahu :) Bursa'ya da öyle diyorlardı. Gördük. Bana göre Şanslar eşit.
Bordo61Mavi
25.Temmuz.2014, 01:52
Turk futbolu gelisiyor ...
footballer33
08.Ağustos.2014, 02:46
SERİBAŞLARI (Karabükspor'un muhtemel rakipleri):
Olympique Lyon (Fransa), Inter (İtalya), Tottenham (İngiltere), PSV (Hollanda), Villarreal (İspanya), Twente (Hollanda), Metalist Kharkiv (Ukrayna), PAOK (Yunanistan), Celtic (İskoçya), Brugge (Belçika), Dnipro (Ukrayna), Panathinaikos (Yunanistan), Sparta Prag (Çek Cum.), Mönchengladbach (Almanya), Real Sociedad (İspanya), Young Boys (İsviçre), Dinamo Zagrep (Hırvatistan), Lokomotiv Moskova (Rusya), Rapid Wien (Avusturya), FC Zürih (İsviçre), Nacional Funchal (Portekiz), Maccabi Tel-Aviv (İsrail), Sheriff Tiraspol (Moldova), Hull City (İngiltere), Partizan (Sırbistan), Torino (İtalya), Feyenoord (Hollanda), St.Etienne (Fransa), Rio Ave (Portekiz), Dinamo Moskova (Rusya)
----------------------------------------------------------------------------------------------
SERİBAŞI OLMAYANLAR (Trabzonspor'un muhtemel rakipleri):
Elfsborg (İsveç), Debrecen (Macaristan), Omonia Nicosia (G.Kıbrıs), Hajduk Split (Hırvatistan), Grasshoppers (İsviçre), Rostov (Rusya), Krasnodar (Rusya), Rijeka (Hırvatistan), Zwolle (Hollanda), Lokeren (Belçika), Apollon Limasol (G.Kıbrıs), Aktobe (Kazakistan), Asteras (Yunanistan), AEL Limasol (G.Kıbrıs), Agdam Karabağ (Azerbaycan), HJK Helsinki (Finlandiya), Midtjylland (Danimarka), Zimbru Kişinev (Moldava), Astana (Kazakistan), Stjarnan (İzlanda),Petrolul (Romanya), Dinamo Minsk (Belarus), Astra (Romanya), RNK Split (Hırvatistan), Ruch Chorzow (Polonya), Shakhtyor (Belarus), FK Sarajevo (Bosna Hersek), Zorya Luhansk (Ukrayna), Spartak Trnava (Slovakya), Neftçi Bakü (Azerbaycan).
Leonadias
08.Ağustos.2014, 03:19
Şahsi fikirlerim
Karabükspor'a Club Brugge veya Dnipro gelir :)
Trabzonspor'a Zimbru Kişinev veya HJK Helsinki gibi hissediyorum ^^
Karabük'ün işi çok zor yalnız
Kaka Leite
08.Ağustos.2014, 03:36
Karabük - İnter eşleşmesi bir an içimden geçmedi değil. :icon_smile:
Bordo61Mavi
08.Ağustos.2014, 05:04
http://img.tapatalk.com/d/14/08/08/hy2aquty.jpg
Bordo61Mavi
08.Ağustos.2014, 05:39
Zwolle veya Lokeren gelsin maca gidelim :)
karakartalbjkk
08.Ağustos.2014, 07:03
Trabzona Zorya Luhansk yada Stjarnan FC
Karabüke Rio ave yada Torino diyorum..
Leonadias
08.Ağustos.2014, 10:54
Trabzon'un muhtemel rakipleri : Helsinki,Zimbru,Petrolul rostov ve Karabağ
Leonadias
08.Ağustos.2014, 10:55
Karabuksporun muhtemelen rakipleri: Metalist,Partizan,St.Etienne,Psv ve Rio ave
anil luque
08.Ağustos.2014, 11:18
Karabük'ün işi maalesef Rio Ave , Nacional ve Sheriff üçlüsü dışında çok ama çok zor.
Trabzon'un ise gelebilecek her takımı geçeceğini düşünüyorum.
LaigLeNoiR
08.Ağustos.2014, 11:20
Trabzon'a Rumen veya Azerbaycan rakip gelmezse turu geçer.
nannar
08.Ağustos.2014, 11:30
Karabuksporun muhtemelen rakipleri: Metalist,Partizan,St.Etienne,Psv ve Rio ave
Bence PSV dışındakilere karşı tur şansı var...
LaigLeNoiR
08.Ağustos.2014, 11:34
Bence PSV dışındakilere karşı tur şansı var...
Kesinlikle aynı fikirdeyim, hatta şöyle söyleyeyim Partizan ve Rio Ave'yi rahat geçerler.
anil luque
08.Ağustos.2014, 11:38
Metalist de zor Hasan hocam. Gerçi Ukrayna'daki durumlardan sonra kadrosu ne hale geldi bilmiyorum ama kaliteli bir ekip neticede. St. Etienne karşısında ise hiç ama hiç şans vermiyorum.
Bordo61Mavi
08.Ağustos.2014, 13:00
Zimbru duser bize
besiktas1903
08.Ağustos.2014, 14:12
Porto iyi olur
eXcitinG
08.Ağustos.2014, 14:15
BekLenen oLdu. Rakip Arsenal.
14 yıl aradan sonra Arsenal`i ŞL dışında bırakacağız inş.
Bordo61Mavi
08.Ağustos.2014, 14:21
Gs transfere baslar bu kura sonrasi nede olmassa paralar kasada diyebiliriz
uAburak89
08.Ağustos.2014, 14:22
Eleme maçlarında elenmeyi bırak maç bile kaybetmemiş Arsenal. ŞL gediklisi. Beşiktaş elerse olay olur.
eXcitinG
08.Ağustos.2014, 14:27
Chelsea, Manu zaferlerinden sonra birde Arsenal zaferi eklemenin zamanı geldi. Kendi evimizde ki maçta avantajlı bir skor alabilir, biraz Arsenal`e de gözdağı verebilirsek, imkansız diye bir şey yok.
uAburak89
08.Ağustos.2014, 14:31
Gs transfere baslar bu kura sonrasi nede olmassa paralar kasada diyebiliriz
Tek gidersek gelecek ekstra para 3 milyon euro falan, büyük bir etken değil.
Ayakbastı parası 8.4 milyon, market pool 6 milyon. Bölünecek olan market pool. Eskiden olsa çok fark ediyordu, şimdi pek önemi kalmadı.
LaigLeNoiR
08.Ağustos.2014, 14:31
Tüm Beşiktaş'lıların beklediği gibi Arsenal geldi.
Hayırlı olsun en büyük kozumuz Demba Ba.
Escochae
08.Ağustos.2014, 14:55
Beşiktaş, kaliteli bir 10 numara ve sağ bek alırsa tur konusunda o kadar da umutsuz olmayabilirim. Yalnız transferlerin hızlı bitirilmesi çok önemli
Namzet
08.Ağustos.2014, 14:55
Arsenal çok zorlu bir eşleşme..Beşiktaş'ın şansı bu sefer az umarım turu geçen Beşiktaş olur
krasafcik
08.Ağustos.2014, 15:00
Beşiktaşın turu geçmesi zor ama inş yeni transferleri ile geçerler diye umut ediyorum
Bordo61Mavi
08.Ağustos.2014, 15:13
Rusyayi hic istememistim :) yapacak birsey yok. Rostovu elememiz gerekecek
Fearless Coward
08.Ağustos.2014, 15:16
Ben Karabük'ten ümitliyim. Trabzonspor ise rahat geçer.
SAİT71
08.Ağustos.2014, 15:26
Eşleşmelerde turu geçebilecek tek takım Trabzonspor gbi geliyor. Karabük'ün St Etienne'yi elemesi bana imkansıza yakın geliyor bence Karabük elenir, Beşiktaş'ın ise Arsenal'i elemesi oldukça zor. Onlarda :UEFA Avrupa Ligi'ne giderler.
Börk
08.Ağustos.2014, 15:29
https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/t1.0-9/10532549_717532604994310_6737432247701225953_n.jpg
Güzel düşünelim güzel olsun.Trabzon rahat geçer.Karabük'den bende umutluyum 4 tane daha oyuncuları eklenecek kadrolarına bir kaç tane daha takviye gelebilir Tolunay Kafkas'ın da etkisiyle yine deplasman golüyle geçerler diye düşünüyorum çünkü Karabük defansı iyi yapan bir takım.
ReaList
08.Ağustos.2014, 15:45
Bence 3 takımımızda Uefa Avrupa Ligi gruplarında olacaktır. Buna inanıyorum (inanmak istiyorum) Beşiktaş Feyenoord'u geçerek zaten bunu garantilemişti. Trabzonspor rakibini bir zahmet elesin daha önceden çok kötü takımlara elendiler ancak son 2 senede Avrupa'da fena işler çıkarmadılar. Karabük ise sürpriz. Elense kimse neden elendi demez. Bu yüzden diğer 2 takımdan daha rahat olacaklar.
footballer33
08.Ağustos.2014, 15:47
Bu kurayı çekmemiz hayırlı olabilir bizim için. Sağ bek ve 10 numara dışında, Serdar Taşçı ve box to box da alınabilir belki. Böylece, şansımız daha da artar rakibe karşı. Jones keşke gitmeseydi diyorum şimdi.
Namzet
08.Ağustos.2014, 16:26
Karabük turu geçerse evinde oynayacağı maç büyük etken olacak bence,Trabzon da aynı şekilde
BaFraLı
08.Ağustos.2014, 17:04
Avrupa'da umarım çok takımımız olur. 2 tane takımımız Şampiyonlar Liginde 2 taneside UEFA'da yer alırsa Avrupa Kupalarını izlemek ve Türk takımlarını desteklemek iyi olur.
Karabükspor kolay rakip çekmemiş ama eleyebilir yani futbol sonuçta. Umarım Karabükspor eler de gruplara kalır. Trabzonspor'da Rostov'u eleyip gruplara kalır diye düşünüyorum.
Beşiktaş'ta gene en zor rakibi çekmiş. Arsenal'in şekli belli. Umarız Beşiktaş'ta eler.