Log in

View Full Version : Fenerbahçe - Marsilya | Avrupa Ligi C Grubu

Pages : 1 [2]

ForsakeN
21.Eylül.2012, 11:23
Zico neden yollanmistiki ?

Lig deplasmanlarında takım koşmuyordu, mücadele etmiyordu. Aynı şekilde sistem dışına hiç bir zaman çıkmıyordu. Alex çıkarsa Ali Bilgin, Deivid çıkarsa Colin Kazım oyuna giriyordu. Ayrıca Brezilya ligindeki oyuncular dışında transfer yapılmıyordu.O zamanki şartlarda ligde rakibimiz olmamasına rağmen kaçan şampiyonluk sabırları taşırdı.

Kısacası çok şükür ki ayrıldı.

Zico'yu özlemiyoruz..

RasAnt
21.Eylül.2012, 13:10
Joey Barton mesajı almış :)

http://www.uefa.com/uefaeuropaleague/video/videoid=1865684.html?autoplay=true#latest

MeMo
21.Eylül.2012, 13:18
Maçtaydım tribünler muhteşemdi öncelikle. 2. yarı Marsilya'nın fizik olarak bizden üstün kalacağı belliydi hoca da buna önlem almak istemişti ve yaptığı değişiklikler teoride doğruydu aslında. Ama Alex-Baroni çok erken oldu top oynayamadık Baroni çok kötüydü, Sow-Bienvenu aynı şekilde çok kötü oynadı Bienvenu.

sui generis
21.Eylül.2012, 13:24
Taraftar çekirdek çitlemese bari nerde o Sevilla,Chelsea maçları ve öncesindeki taraftar önceden Fenerbhaçe taraftarı dendimi önünü iliklerdi millet Aziz Yıldırım sağolsun çekirdekçileri topladı stada,ne Vaslui maçı ne Spartak maçı bi itici güç olamadılar kareografiler olurdu eskiden stada çıktılarmı rakip dudaklarını bükerdi vay be derdi etkilenirlerdi ah ah gene alacaklar çekirdekleri sinema izleyecekler,inş yanılırım.

Aziz Yıldırım'ın topladığı taraftarı dün gormusundur umarım :)

RasAnt
21.Eylül.2012, 13:26
Valla kaç senedir ilk bu başkan küstürmüştü hep taraftar gruplarını,ne zamandır böyle taraftara hasret kalmıştık yalansa yalan de :)

sui generis
21.Eylül.2012, 13:30
Taraftar gruplariyla arasinin kötü olduğu bir gercek ama o attığın mesaj birazda takımını her mac stadda destekleyenlere haksızlık .

RasAnt
21.Eylül.2012, 13:51
Çekirdekçilere haksızlık değil,bağıranlara birşey demiyorum zaten

ForsakeN
21.Eylül.2012, 13:54
O çekirdekçiler diye hitap ettiğiniz insanlar sayesinde Meireles'e 10m Euro, Krasic'e 7M Euro'yu rahatlıkla verebiliyor bu kulüp.

RasAnt
21.Eylül.2012, 13:57
O çekirdekçiler olmasada veriyorduk zaten bakınız Anelkalar,Ortegalar,Luganolar,Kezmanlar vs daha sayarım

footballer33
21.Eylül.2012, 14:27
Chelsea'den Meireles, Juve'den Krasic, Valencia'dan M.Topal, Liverpool'dan Kuyt, Lille'den Sow vs. vs. vs. geliyor; ama başlarındaki hoca Aykut Kocaman. Fenerbahçeli arkadaşlar kusura bakmasın, bu benim düşüncem. Aykut Kocaman'a laf söyleyen, yüklenen taraftarları anlayamıyordum, hatta onlara kızıyordum; fakat maçı dün 90 dakika izleyince haksız olmadıklarını anladım. Oyunu okuma ve oyuncu değişikliği tercihleri çok zayıf. Alex çıkarken Cristian girmez, Stoch girer. Bienvenu başlı başına bir faciaydı zaten. Oyuna girmesi neyse de, adam bir tane top tutamaz mı ya! Yarım saate yakın oynadı; fakat en ufak olumlu bir hareketi yoktu. Üstüne, takımı 3. golden etti, topu bir sağa bir sola çekerek. Marsilya son 25 dakika tek kale oynarken ben tv başında sinir oldum bu duruma. Buna da hiçbir önlem alınamadı ve sonunda yazık oldu. Umarım, önündeki 2 deplasmandan en az 4 puan çıkarabilir Fener, yoksa işi çok ama çok zor olur bundan sonra.

ForsakeN
21.Eylül.2012, 14:53
O çekirdekçiler olmasada veriyorduk zaten bakınız Anelkalar,Ortegalar,Luganolar,Kezmanlar vs daha sayarım

O saydığın oyuncular zamanında da kulübün başında Aziz Yıldırım vardı. Takımın saha içi başarısı taraftarın çıkardığı desibelle doğru orantılı olsa keşke.

GebzeLi1907
21.Eylül.2012, 17:40
bir galatasaray ajanı gelip feneri manupule etmek istese aykut kocaman'ın yanına dahi yaklaşamaz.
şu takımın başında durması hiç bir utanma duygusu olmadığı gösterir.

zaten kovulur yada istifa ederse bizim bal da bile hocalık yaptırmazlarrrr

murat taşlı
21.Eylül.2012, 19:42
Aykut KOCAMAN çip takıp koştursun takımı artık

uAburak89
21.Eylül.2012, 19:47
Rıdvan Dilmen'e göre Aykut Kocaman'ın kafası karışmış, sebebi de Meireles. 3 defa oyundan çıkmak istemiş ama vazgeçmiş bu da değişiklikleri etkilemiş ve takımın saha içi dengesini bozmuş.

Ben görmedim Meireles'in çıkmak istiyorum hareketini, gören oldu mu sizlerden ?

Börk
21.Eylül.2012, 19:48
Fenerbahçe'de ışık görüyorum şahsen ben saçma değişiklikler yapılmadığında, daha iyi bir kadro seçimi sağlandığında falan yani.

Fenerbahçe şu kadrosunun yanına iyi bir Hoca koysa ne ışık görmesi, uzun far şoför gibi olursunuz.

Ben şu anı kastettim yani Aykut Kocaman takımda kaldıkça.Sonuçta bir Ferguson Aykut Kocaman karşılaştırması vardı.Aykut hoca bu takımdayken bence hiç bir ışık yok tabi bence.

murat taşlı
21.Eylül.2012, 20:00
Aykut Kocaman a sağlanan imkan ve sabır kime gösterildi !!! kimseye gösterilmedi ona rağmen bi gel,şme yok hoca gerçekten takımı seviyorsa herşeyi fener için yapıyorum diyorsa bi zahmet gereğini yapsın

RasAnt
21.Eylül.2012, 20:07
Aziz yıldırım olduğu sürece aykut kocamandan istifa beklemeyin ya 2 si gidecek yada en az 3 sene bu ikisini çekeceğiz,dua edin aziz yıldırım isitfa etsin.

GebzeLi1907
21.Eylül.2012, 20:12
evet bana da öyle geliyor ikisi birden el ele giderler.
aziz yıldırım ne kadar efsane olursa olsun futbol konusunda kesinlikle klup potansiyelinin çok altında kaldı

Facx
21.Eylül.2012, 20:31
Aziz yıldırım olduğu sürece aykut kocamandan istifa beklemeyin ya 2 si gidecek yada en az 3 sene bu ikisini çekeceğiz,dua edin aziz yıldırım isitfa etsin.

yargıtay kararı onarsa başkanlığı alınmıyo mu zaten ?

RasAnt
21.Eylül.2012, 21:02
Yargıtay kararı onanamaz Fenerbahçe futbolcuları ve teknik adamı şike yapmamıştır gerisi tefaruattır.

Facx
21.Eylül.2012, 21:15
Yargıtay kararı onanamaz Fenerbahçe futbolcuları ve teknik adamı şike yapmamıştır gerisi tefaruattır.

:( ben orda sadece ihtimalden söz ediyorum sen konuyla alakasız bi şekilde net konuşuyosun ben şimdi fenerbahçe şike yapmıştır desem ne diyebilceksin ? mahkeme kararı var henüz yargıtaydan onaylanmamış olsada - ki bana görede onaylanıcak - neyse konuyla alakası yok uzatmayalım bence

darkkobal123
21.Eylül.2012, 22:11
Aykut Kocaman'ın kapasitesi bu kadar. Fenerbahçe tarihinin belkide en iyi kadrosu var elinde ama sonuç alamıyor.

Varonil
22.Eylül.2012, 12:44
Tek hatalı değişikliği Sow-Bienvenü değişikliği olarak görüyorum. Aynı zamanda Cristian ve Bienvenü'nün vurdum duymazlığı olmasa bugün günah keçisi olarak ilan edilen hocamız el üstündeydi. Bunun dışında takımın oynadığı futbol çok olumluydu.

Fenerbahçe zorlansa bile bu gruptan çıkacaktır. Sadece grupta alınacak çok önemli bir avantaj kaybedildi.

Hoca elbet yanlış yaptığı zaman eleştirilecektir. Fakat sığ eleştirilere gerek yok, hep bir gitsin de gitsin demeler filan. E tamam gitsin, bugün gitsin. Peki yerine kimi getireceksin? Şu ortamda böyle eleştirmek bir fayda sağlıyor mu?

Aykut Kocaman'ın yanlışlar yapsa bile hala arkasındayım. Hatalarını gördüğüm zaman da bunları söylemekten çekinmem. Fakat ben hala yaşayacağımız en büyük sportif başarıları Aykut Kocaman yönetiminde yaşayacağımızı düşünüyorum.

Bu arada Aykut Kocaman'ı hala tanıyamayanlar şunu da bir hatırlamalılar.

http://www.ntvmsnbc.com/id/25162185/

Universal
22.Eylül.2012, 12:45
Ben artık Aziz Yıldırım Aykut Kocaman ikilisinin kredisi kalmadığını ve sezon sonuda her sonuca rağmen ayrılacaklarını düşünüyorum.

Varonil
22.Eylül.2012, 12:48
Şöyle de bir gerçek var, bu maçın kazananı kesinlikle Okul Açık'tır. 90'lı yılların sonunda bizim neslin tam anlamıyla yaşayamadığı Efsane Maraton, Okul Açık ruhu ve adı altında geri dönmüştür.

Universal
22.Eylül.2012, 14:25
Şöyle de bir gerçek var, bu maçın kazananı kesinlikle Okul Açık'tır. 90'lı yılların sonunda bizim neslin tam anlamıyla yaşayamadığı Efsane Maraton, Okul Açık ruhu ve adı altında geri dönmüştür.

O gün o mükemmel performans gösteren Okul açık bu skoru hak etmedi. Umarım bu desteği hak eden sonuçlar alır bu takım.

GebzeLi1907
22.Eylül.2012, 16:53

evet ben okul açıktaydım harika bir tribün vardı.
müthiş keyifli gidiyor derken son anda kursağımız da kaldı hoca sağolsun.
tribünde o kadar eğlenip maçı bırakmış halimizle bile biz dahi görmüştük takımın gol yiyeceğini, bağıra bağıra geldi gol
aykut kocaman bu değişiklikleri nasıl yapıyor anlamak mümkün değil
alex morallenmiş ileriye top götüren iki adamından biri
10 dakika daha tut 65 ne kadar erken bi dakika
diğer top götüren adamın da sow
hiç durması yakışık alır mı onu da aldı hemen yanına..

aykut hocanın bu kaçıncı artık bıktırdı
gitsin yılmaz vural gelsin daha iyi futbol oynatır iyi sonuçlar alır
yani kim gelirse gelsin ondan iyi olacaktır.

aykut kocaman ın insani vasıfları o koltukta durmasına yetmiyor maalesef.

eğer kendi gitmezse kötü şekilde ayrılacak bu klupten kalbi çok kırılacak
kırılsın istemiyorum o yüzden kendi bırakıp gitsin en geç devre arasına.
ama gerçekçi bakınca gitmeyecek gibi devreye büyük olasılıkla en fazla 4 5 puan geride gireriz zirveden
onun gazıyla birşey yapıyorum sanır, kalır