Log in

View Full Version : Fenerbahçe - Trabzonspor | STSL 5.Hafta

Nedvedmania
21.Eylül.2012, 14:40
http://img560.imageshack.us/img560/8092/26591991.png (http://img560.imageshack.us/i/26591991.png/)

uAburak89
21.Eylül.2012, 15:03
Avrupa yorgunu ve moralsizi Fenerbahçe ile kendi içinde karışıklıkları bulunan Trabzonspor'un mücadelesi ilginç olacak. Sıkıcı ve beraberlikle bitecek bir maç bekliyorum, iki takımın da sakat oyuncuları var, özellikle Fenerbahçe için sakatlıklar daha önemli, Dirk Kuyt bu maçın gidişatını değiştirebilecek bir oyuncu.

barahir
21.Eylül.2012, 15:27
Kazanacağımızı düşünüyodum.. Elbette moral bozukluğu vardır ancak Fenerbahçe tarihinde çok nadirdir avrupa maçında ki hezimetten sonra puan kaybı.. Bu maç affetirme maçı gibi gözüküyor..

Benim tek korkum Stada gelecek bayanların futbolculara ve Aykut hocaya saçma sapan tepkiler göstermesi..

Suicider
21.Eylül.2012, 15:42
Fenerbahce her zaman Trabzona ekstra motive sekilde cikiyor sahaya.Hele birde uefa da yasanan puan kaybı işin içine girince Fenerbahçe'nin kazanacağını düşünüyorum.Trabzon iyi durumda olsa belki diyecem ama çok zor işleri.

Trabzonspor
21.Eylül.2012, 15:43
Kadıköyde kazanamıyoruz bu bir gerçek.Bu maçtada bunun değişeceğine inanmıyorum.Muhtemelen 1 olur ama Avrupa maçı Fener'i olumsuz etkilerse beraberlik alma ihtimalimiz olur.

Trabzonspor
21.Eylül.2012, 15:46
Fenerbahce her zaman Trabzona ekstra motive sekilde cikiyor sahaya.Hele birde uefa da yasanan puan kaybı işin içine girince Fenerbahçe'nin kazanacağını düşünüyorum.Trabzon iyi durumda olsa belki diyecem ama çok zor işleri.

O fener'in aşırı motive olması değil bence.Bzim taraftar takıma çok baskı yapıyor.Her Fener maçı mutlak kazanılması gereken bir maç,ölüm kalım maçı gibi sayılıyor oyuncular normalde oynadıklarınıda oynayamıyor.Geçen seneki tüm maçları kaybettik bunun tek nedeni bence taraftar.

Bu yılda öyle,takım zaten kötü durumda herkes görüyor taraftarlad başladı yine bu maçı kesin kazanmalıyız demeye.

Suicider
21.Eylül.2012, 16:15
O fener'in aşırı motive olması değil bence.Bzim taraftar takıma çok baskı yapıyor.Her Fener maçı mutlak kazanılması gereken bir maç,ölüm kalım maçı gibi sayılıyor oyuncular normalde oynadıklarınıda oynayamıyor.Geçen seneki tüm maçları kaybettik bunun tek nedeni bence taraftar.

Bu yılda öyle,takım zaten kötü durumda herkes görüyor taraftarlad başladı yine bu maçı kesin kazanmalıyız demeye.

Haklısın o konuda.Gerçi bu durum trabzon evinde oynadığında daha çok ortaya çıkıyor.Trabzon gol yollarında çok etkisiz.Son maçı Halil in ekstra golüyle kazandılar.Gol yerlerse hem moral bozukluğu hem de bu etkisizlik ile kolay maçı çevirebileceklerini düşûnmüyorum.

darkkobal123
21.Eylül.2012, 16:20
Fenerbahçe'nin kazanacağını düşünüyorum ben. Moral bozukluğu var ama üstesinden geleceklerdir.

footballer33
21.Eylül.2012, 16:22
F.Bahçe, Avrupa maçından ötürü moralsiz olabilir; fakat bu, bence ekstra motive edecek takımı ve daha da hırslanacaklar. Trabzon, bu sene kötü durumda ve bu maçtan puan çıkaracağını sanmıyorum. F.Bahçe kazanır.

RaSenGan
21.Eylül.2012, 17:48
İlginç bir maç olacak.Her sonuca açık bir maç.Sonucu çok merak ediyorum.

berkay123456
21.Eylül.2012, 20:03
Trabzonun açık bi şekilde gol atma sıkıntısı var.Fenerbahçe savunmasının 2 yada 3 farklı öne geçmediği sürece gol yiyeceğini zannetmiyorum.Fener öne geçecektir eğer aynı tempoyla devam ederse en az 3 fark diyorum.Olur da yine geri çekilirse, puan veya puanlar kaybedebilir.Skor tahminin ise 2-0.

Ayrıca Avrupa maçı moralsizlik şeklinde dezavantaj olduğunu düşünmüyorum, aksine avantaj.Affettirme isteği, hırs gibi şeyler göreceğimizi düşünüyorum.Avrupa maçı sonrası hem avantaj olabilir hem dezavantaj.Nasıl kullanılacağı önemlidir.Bu maçın derbi olması ve kendi evlerinde oynaması bence avrupa maçını avantaja çevirecek.

zeck17
21.Eylül.2012, 20:30
bu maç için 0 veya 2 düşünüyorum nedense hani baya uçuk tahminler ama fenerbahçenin morali bozulmuştur büyük ihtimalle ve trabzonunda çıkışa geçmesi lazım 1 haftadır da dinleniyorlar. (sakatları da baya var ts'nin bu arada) şenol hocanın süpriz yapacağını düşünüyorum çünkü trabzon bu maçı kazanırsa hem baya keyifler yerine gelir hem form yakalayabilir takım şenol hoca da bunu yapabilecek yapıya sahip

GebzeLi1907
21.Eylül.2012, 21:02
ne yazık ki kazanırız.
kazanmamız göz boyamaz inşallah.
kuyt ve krasic dönüyor büyük olasılıkla
kadro farkının maçı getirmesi gerekir.
aykut hoca yine el freni çekili götürür takımı ama olsun.

Gncl1905
21.Eylül.2012, 21:25
İlginç bir maç olacak. Trabzon formsuz Fenerbahçe moralsiz. Her sonuca açık gibi beraberlik dedim bu yüzden ama bir takım kazanacaksa Fenerbahçe'yi bir adım önde görüyorum.

sui generis
21.Eylül.2012, 22:47
4-1 kazanırız. 2-0 öne geçeriz 1 tane yeriz sonrada 2 tane atarız. Alex , Sow (x2), Topal yazar bizden golleri.

Bordo61Mavi
22.Eylül.2012, 05:13
Hakemden yana iki takimada simdiden gecmis olsun :) 40+ mactir evinde yenilmeyen Fenerbahce yine yenilmez.

attirson
22.Eylül.2012, 13:01
Bence farklı bir galibiyet alıcaz.Aykut Kocaman tepkilerden kurtulmak icin gerekirse kendi oynayıp kazanır bu maçı.

anil luque
22.Eylül.2012, 13:13
Trabzon yenilmez Marc Janko siftah yapar.

MeliksahAydogan
22.Eylül.2012, 13:34
Trabzon'dan iyi bir oyun bekliyorum 0-2Ç Trabzon oynardım iddaa oynasam :)

Universal
22.Eylül.2012, 14:26
Bir derbi maçı ve ben çubuklu taraftarıyım ne yazmamı beklersiniz ki, üç puanı alacağımıza inanıyorum. Trabzon'un en büyük üç şansı: Aykut Kocaman, temposuz bir rakip ve tribünde Okul Açık'ın olmaması.

MeMo
22.Eylül.2012, 14:36
Trabzonspor ve şansı Aykut Kocaman çok ironik olmuş. :)

Universal
22.Eylül.2012, 14:40
Trabzonspor ve şansı Aykut Kocaman çok ironik olmuş. :)

O futbolcu ikendi, o gün futbol kariyer bitti, belki bu gün teknik adamlık. Kim bilir.

MeMo
22.Eylül.2012, 14:43
O futbolcu ikendi, o gün futbol kariyer bitti, belki bu gün teknik adamlık. Kim bilir.

Teknik adamlığı da içine alarak söylüyorum; çok ironik.

ReaList
22.Eylül.2012, 19:57
Maçı kazanırız veya berabere biter bu önemli değil, futbol oynamadıktan sonra...

SAİT71
23.Eylül.2012, 12:37
Marsilya maçındaki Aykut Kocaman felaketini gördükten sonra umudum tükendi. Yeni bir hoca gelene kadar da böyle sürecek. Takımı bir taraftar çıkarsa adam akıllı kadro ile sürse yine yebileceğimiz maçı neredeyse kaybediyordu. Marsilya maçında 2-0 öne geçmek büyük bir taktik zekası gerektirmiyordu, Marsilya gibi silik bir takıma 2-0 öne geçmişken her zamanki felaket takıtılarla 2-2 ye maç getirtebilmek büyük bir kabiliyet gerektiriyordu. O da bizim hocada mevcut olan bir şey. Bu maçtada büyük taktik bilgisi ile bir şeyler yapacağına yürekten inanıyorum. Alex inşallah yine kapak yapıp herşeye rağmen maçı kazandıracak kadar gol atarda, mükemmel oynamasına rağmen oyundan alınırsa hiç değilse 2-3 gol atıp en azından karşı rakibin bize yetişmesine engel olur. Malum 1 gol atabildi rakip yetişti bu maçta en az 3 gol atsınki oyundan alınsa bile maçı kazanabilelim.

sananes
23.Eylül.2012, 14:02
Alex marsilya maçında mükemmel mi oynuyormuş? Yahu gözünüz kör gibi yorum yapmayın bari marsilya maçında ileriye doğru attığı önemli paslardan sadece 1 tanesi isabetli oldu Alex'in,birde harika yapılmış bir ortaya kafa vurdu ve gol oldu. Yokları oynadı maçın geri kalan kısmında.

Alex-Cristian değişikliği ofansı da oynayabilen tam mc oyuna alınarak hem fizik gücünü arttırmak hem de hala ofans yapabilecek bir oyuncu sahaya sürmek adına yanlış değildi. 4-3-3 orta sahası gibi orta saha kurmak istedi aykut hoca.Bunu bir çok sebeple düşünmüş olabilir. ve haklıdır da.

Sow-Henri değişikliği ise Sow'un sakat olması ile alakalıdır. Cristian'ın pasında Caner'i göre Bienvenu şu an o cristian gol hazırlamış ve rahat bir galibiyet almış olacaktık. Sorun Alex'in çıkıp Cristian'ın girmesinde değil Sow'un yerine giren adamın saçma sapan futbol oynamasında idi Marsilya maçında.

MeMo
23.Eylül.2012, 14:25
Alex marsilya maçında mükemmel mi oynuyormuş? Yahu gözünüz kör gibi yorum yapmayın bari marsilya maçında ileriye doğru attığı önemli paslardan sadece 1 tanesi isabetli oldu Alex'in,birde harika yapılmış bir ortaya kafa vurdu ve gol oldu. Yokları oynadı maçın geri kalan kısmında.

Alex-Cristian değişikliği ofansı da oynayabilen tam mc oyuna alınarak hem fizik gücünü arttırmak hem de hala ofans yapabilecek bir oyuncu sahaya sürmek adına yanlış değildi. 4-3-3 orta sahası gibi orta saha kurmak istedi aykut hoca.Bunu bir çok sebeple düşünmüş olabilir. ve haklıdır da.

Sow-Henri değişikliği ise Sow'un sakat olması ile alakalıdır. Cristian'ın pasında Caner'i göre Bienvenu şu an o cristian gol hazırlamış ve rahat bir galibiyet almış olacaktık. Sorun Alex'in çıkıp Cristian'ın girmesinde değil Sow'un yerine giren adamın saçma sapan futbol oynamasında idi Marsilya maçında.

Aynen. Teoride doğru değişikliklerdi ama Cristian ve Bienvenu'nun performansları rezaletti.

furkan58
23.Eylül.2012, 14:32
Aslında bu nedenle de Aykut Hoca'ya kızamıyorsun. Oyuna soktuğu oyuncular onun beklediğinin altında oynuyorsa o ne yapabilir ki

Revolution
23.Eylül.2012, 16:21
2 takım da önemli bir süreçten geçiyor. 2 takımın da savunma performansının sonucu belirleyeceği bir maç olacağını düşünüyorum.

erdem344
23.Eylül.2012, 18:33
Trabzon maçları artık sadece futbol karşılaşması değil benim için ne olursa olsun kazanırız

Varonil
23.Eylül.2012, 18:42
Takımı iyi yolda görüyorum. Uzun yıllardır alışıla gelmiş bazı şeyler değişiyor ve bunlar değişirken malesef sancılar yaşanıyor. Marsilya maçında oynanan futboldan oldukça memnundum. Cristian ve Bienvenü'nün umursamazlığı, vurdum duymazlığı hariç.

Cezalı bir maç olmasından dolayı maçın bizim açımızdan zor geçeceğini düşünüyorum. Fakat yine de kazanırız. 1-0 ya da 2-1.

uAburak89
24.Eylül.2012, 15:53
Kuyt ve Krasic 18'de yok deniyor.

Ralph
24.Eylül.2012, 15:55
Fazlasıyla zevkli bir maç olacak gibi geliyor bana. Özellikle akşam gidip izleyeceğim kahveye.

RaSenGan
24.Eylül.2012, 17:13
Fazlasıyla zevkli bir maç olacak gibi geliyor bana. Özellikle akşam gidip izleyeceğim kahveye.

Gündüz gitsen izleyemezsin zaten :p

Ralph
24.Eylül.2012, 17:15
Gündüz gitsen izleyemezsin zaten :p

Özellikle akşam derken yanlış kurmuşum cümleyi. Özellikle gidip izleyeceğim yani :icon_razz:

Kaka Leite
24.Eylül.2012, 17:16
Hep Aygün gibi iddia'lı konuşasım geliyor sonra vazgeçiyorum :D

Ben kaybetmeyiz diyorum ancak kazanırmıyız dersek bilmiyorum ki kafam ermiyor artık bu takımın işlerine :zuhaha

Börk
24.Eylül.2012, 17:32
Umarım bayan taraftarlar Zokora'ya herhangi bir söylemde bulunmaz da bu tartışma daha fazla uzamaz.

europeanconquer
24.Eylül.2012, 17:33
Ağır beraberlik kokuyor maç.Kazanan olursa Fenerbahçe olur.

furkan58
24.Eylül.2012, 20:14
Fenerbahçe'mizin 11'i: Volkan - Gökhan - Bekir - Yobo - Hasan Ali - Mehmet Topuz - Mehmet Topal - Raul Meireles - Stoch - Alex - Sow

europeanconquer
24.Eylül.2012, 20:27
TRABZONSPOR'UN 11'İ: Onur - Celustka, Bamba, Mustafa, Emerson - Zokora, Sapara - Yasin, Alanzinho, Olcan - Halil

uAburak89
24.Eylül.2012, 21:13
Maç hızlı geçiyor, Sow karşı karşıya atamadı, Sapara'nın da güzel bir şutu direkte patladı.

Alex'in şutu da direkten döndü. Zokora iyi saçmaladı pozisyonda. Genel görüntü Fenerbahçe'nin maçı alacağı şeklinde.

uAburak89
24.Eylül.2012, 21:46
İki takımda vasat, orta saha diye bir şey yok maçta, Trabzonspor kontra atak peşinde, Olcan bütün topları eziyor veya ısrarla şut çekiyor. Trabzonspor adına tek olumlu isim Sapara denebilir. Bir de Stoch'u durduran Celutska.

Fenerbahçe durarak oynuyor, şişirme toplar deniyorlar. Meireles dışında boşa çıkıp top almaya çalışan yok. Alex ve Sow uyumundan yararlanmak istiyorlar, en çok öne çıkan isim Alex.

Fenerbahçe duran toptan bir tane atacak ve 1-0 bitecekmiş gibi geliyor bana.

futureless
24.Eylül.2012, 21:49
Fenerbahçe'nin kapanan takımlara karşı çok zorlandığı gerçeğini düşünerek ona göre bir anlayışla çıkmış Trabzonspor. En azından 15. dakikadan sonra öyle oldu ilk 15 dakikayı izlemedim. Sağa sola paslarla geçiyor yine maç.Trabzonspor'un Sapara ile direkten dönen bir topu var, buna karşılık Fenerbahçe'de de Alex'in bir vuruşu direkten döndü. Alex bir şeyler yapmaya çalışıyor.Hücumda tek istekli görünüm veren isim. Bir iki pozisyonda yaptığı verkaçlar sonrasında önemli pozisyonlara girebilirdi ama fiziği yetmedi. İkinci yarı 70-75'e kadar gol bulamazsak korkulu anlar yaşarız kontra ataklarla.

semih99999
24.Eylül.2012, 21:49
valla şu maçta sow gol atsın helal olsun adama derim orta saha ile sow arasında herhalde bi 10 metre boşluk var adam ileride alex ile çabalayan tek isim

uAburak89
24.Eylül.2012, 22:14
Trabzonspor ikinci yarıya çok daha iyi başladı.

Trabzonspor
24.Eylül.2012, 22:15
Bide forvette adam olsa da yaptığımız ataklar boşa gitmese.Orta kesiyoruz kimse yok.

semih99999
24.Eylül.2012, 22:18
o degil aykut hoca gol yemeyi bekliyo galiba bildigin 2.devre orta sahayı geçemediler

Nedvedmania
24.Eylül.2012, 22:19
Tribünden küfürlü tezahurat geliyor.

Mamadou
24.Eylül.2012, 22:20
Şu ana kadar maçı isteyen takım Trabzonspor. Fenerbahçe vasat bir görüntü sergiliyor. Caner - Stoch değişikliği takımı canlandırabilir. Trabzonspor'da Bamba ,Yumlu ve Sapara gayet iyiler.

zeck17
24.Eylül.2012, 22:21
maçı izlemiyorum ama ciddi anlamda futbol oynanıyor mu maçta? bana bir savaş yapılıyor gibime geliyor ve trabzon yenerse olay olur bence

Trabzonspor
24.Eylül.2012, 22:22
Zemin berbat tyahu Kadıköyün zeminide böyle olursa .

uAburak89
24.Eylül.2012, 22:23
Mehmet Topal güzel bir şut çıkardı, oyun dengelendi yine. Atan kazanır öyle bir maç resmen şu görüntüsüyle.

uAburak89
24.Eylül.2012, 22:38
Olcan inanılmaz kaçırdı.

Trabzonspor
24.Eylül.2012, 22:39
Olcan öyle bir kaçırdı ki!

uAburak89
24.Eylül.2012, 22:41
Olcan maça damga vuruyor yine kaçırdı.

Trabzonspor
24.Eylül.2012, 22:42
Olcan ne desem az sana

erdem344
24.Eylül.2012, 22:44
Olcan keşke ataydın onları

uAburak89
24.Eylül.2012, 22:45
Efsane maç sonu oluyor, şimdi de direkten döndü Trabzonspor atağı.

Mamadou
Atamayana atarlar gibi geliyor.

Trabzonspor
Yok arkadaş şans yok bu maç

europeanconquer
24.Eylül.2012, 22:46
3 dk sonra Baroni atar uzaktan.

Trabzonspor
24.Eylül.2012, 22:51
Barış öyle yerde faul yağtıki Alex atar şimdi.

Neyse atamadı.

Çok iyi bir 2. yarı oynadık rakibe pozisyon vermedik diyebilirz.Sonuç bu olmamalıydı.İlk yarıyı izlemedim bilmiyorum :)

uAburak89
24.Eylül.2012, 22:51
Tehlikeli yerden frikik kullanıyor Fenerbahçe, son pozisyon belki de maçtaki.

Kötü vuruş, bitti maç. İkinci yarı itibariyle konuşursak, Trabzonspor kaybettiği 2 puana yanmalı, Fenerbahçe kötü oynadığı maçta kazandığı puana sevinmeli bence.

europeanconquer
24.Eylül.2012, 22:53
Maç bitti.İyi oldu iyi.

RaSenGan
24.Eylül.2012, 22:54
Fenerliler bence kazandıkları 1 puana sevinsinler.Trabzonspor farka gidebilirdi.

futureless
Tam beraberlik takımı olduk arkadaş. Hazırlık maçları dahil 14 maç 9 beraberlik. Şaka gibi.İyi ki kazanamadık bu maçı, yoksa yine güllük gülistanlık sanacaktı bazıları durumumuzu.Tebrikler Trabzon'a.

erdem344
Bu futbolla değil şampiyon olmak , sampiyonluk potasına bile giremeyiz

attirson
24.Eylül.2012, 22:57
Rezil bir futbol oynadık.Kuyt ve Krasic'li kadro ne yapacak bakalım.Artık her maç farklı bir bahane bulmaktan sıkıldım.Aykut Kocaman'ın şu 2 ayı geçene kadar takım düşme potasına gitmez inşallah.Recep'in oynamasına sevindim ancak böyle sıkıntılı bir karsılasmada girmesi tartısılır.Recep kendine güvenip vursa gol yapardı o pozisyonu ama güvenemedi pas verdi.Bu arada sanırım Bamba'yla girdigi bir pozisyonu vardı Sow'un orda net bir müdahale vardı Sow'un ayagına penaltı calabilirdi hakem.

petrol_fb12
24.Eylül.2012, 22:58
FM 2013 aykut kocaman yollamayı düşünüyorum..bu kadar taktik yoksunu bir adam olamaz ya....trabzon son 10 dakikada kacırdıklarını atsaydı keşke..yoksa bu adamın başka türlü gideceği yok bu takımdan....

Universal
Tek kazanç Recep Niyaz... En azından ter atıyor, heyecanı yeniyor.

Aykut istifa edene kadar futbol forumuna uğramam.

RaSenGan
Aykut Kocaman'ın yaptığı en iyi iş oynatmadan puan kazandırmak.

Chivalry
24.Eylül.2012, 23:00
1 puanı zor kurtardık, maç trabzonun hakkıydı.

ek: şu olcanın kaçırdıkları fm de olsa oyunun saçmalığına kızardık, ama oluyor işte gerçekte de...

Ralph
24.Eylül.2012, 23:05
Vay arkadaş Olcan neler yaptı öyle saç baş yoldurdu. Fenerbahçe 1 puanı Olcan'a borçlu. Birde Trabzon'un savunmasındaki bamba'mıydı neydi onu çok beğendim. Maçı hakeden tarafa gelirsek Trabzon'du net. İlk yarıda belki beraberlik diyebilirim ama ikinci yarı kensinlikle Trabzon'du. Aykut Kocaman katliamına devam.

Bir de benim anlamadığım bir durum var Fenerli arkadaşlar açıklayabilir mi? Aykut kocaman neden her maç illa en erken 70'de değişiklik yapıyor? 70'den önce değişiklik yaptığını görmedim. Stoch neredeyse maç boyunca isabetli pas atmadı. Nasıl tahammül edebiliyor? Neyin sistemi bu?

berkay123456
24.Eylül.2012, 23:07
Fener böyle giderse namağlup 10. bitirecek ligi.

Trabzonspor
24.Eylül.2012, 23:09
Vay arkadaş Olcan neler yaptı öyle saç baş yoldurdu. Fenerbahçe 1 puanı Olcan'a borçlu. Birde Trabzon'un savunmasındaki bamba'mıydı neydi onu çok beğendim. Maçı hakeden tarafa gelirsek Trabzon'du net. İlk yarıda belki beraberlik diyebilirim ama ikinci yarı kensinlikle Trabzon'du. Aykut Kocaman katliamına devam.

Aynen Bamba ve Mustafa çok iyilerdi.Mustafa birhayli ilerleme kaydetti.Bamba'da patlar bizde bir işe yaramaz diyordum ama şaşırttı beni.

Gncl1905
24.Eylül.2012, 23:10
Trabzonspor daha fazlasını haketmişti olmadı. İki takıma da tebrikler.

ReaList
Siz 2 ay sonra takımı görün
Hele bi Avrupa Liginden elenelim, Türkiye Kupasına havlu atalım, Liderden 9-10 puan fark yiyelim siz o zaman takımı görün, bakın bakalım nasıl takır takır kazanıyor maçları, çok aceleci davranıyorsunuz çok.

Sizin bi kere umutsuzluğa kapılmanıza bile gerek yok çünkü sizde Alex var. En yakın zamanda türbe bile dikeriz. Siz bakmayın her maçı jubile maçı havasında rahat oynadığına. Aziz Yıldırım=Aykut Kocaman=Alex > Fenerbahçe bunu biz kabullendik beyler ! Bu nedenle rahat olun bu takım taraftarın eseri.

erdem344
edit .

Ralph
24.Eylül.2012, 23:11
Trabzon'da Yasin'i de çok beğendim ben. Kendinden emin ve kabiliyetli bir oyuncu.

Mamadou
24.Eylül.2012, 23:20
Trabzonspor'da Bamba - Yumlu ikilisinde sakatlık olmadıktan sonra Giray'a sıra gelmez. Maçın adamı Bamba idi.

Zekirdek
24.Eylül.2012, 23:21
Arada bir maç kazanın arkadaş ya bu ne be...

Bordo61Mavi
24.Eylül.2012, 23:39
Iki kadin taraftar baslarina siyah poset gecirip biskuvi reklami yapmis, selamlarimi yolluyorum onlara. resimi ekliyecektim ama yonetici kardesler kizmasin sonra :)

O insanlari goren Sow veya Yobo ne der acaba ?

zeck17
24.Eylül.2012, 23:42
yazıklar olsun onlara iğrenç insanlar diyecem de şimdi bana insan lafı da pek anlamlı gelmedi bu cümleye

Börk
24.Eylül.2012, 23:44
Umarım bayan taraftarlar Zokora'ya herhangi bir söylemde bulunmaz da bu tartışma daha fazla uzamaz.

demiştim ben size..

europeanconquer
24.Eylül.2012, 23:45
O insanlari goren Sow veya Yobo ne der acaba ?

Bu tür hareket yapan insanlarda bunu düşünecek mantık ve akıl yok abi.Muhtemelen at gözlüğü takmış ve tek bir noktaya odaklanmışlardır.

hakan769
24.Eylül.2012, 23:51
Fener yenilmedigine dua etmeli

Börk
24.Eylül.2012, 23:52
Meireles'in pozisyona kimse kolay bi pozisyon olarak görmüyor.Görüşler en az 3 ay olacağı yönünde çok çok geçmiş olsun.

erdem344
24.Eylül.2012, 23:53
Aykut Kocaman:''Zamanı geldiginde severek ayrılacagımdan herkes emin olsun''

europeanconquer
24.Eylül.2012, 23:54
Aynen ya Meireles'in sakatlandığı pozisyonu gördüm de çok fena olmuş.O tür bir sakatlık kolay kolay geçmez diye düşünüyorum inşallah yanılırım.Allah şifa versin.

uAburak89
24.Eylül.2012, 23:55
Ne 3 ayı yahu, adam son pozisyonda ayakta değil miydi ?

Börk
24.Eylül.2012, 23:56
Ben görüşleri söyledim aynı sakatlığı yaşayan kişiler böyle düşünüyor ama Meireles bu 3 değil de 1 ay olur.

attirson
24.Eylül.2012, 23:57
Sow'un pozisyonuna Merk'te penaltı dedi.O pozisyon kaynadı gitti kimse hakeme tepki filanda göstermedi ilginc.

12numara şunu yazmıs ;

BİLGİLENDİRME// Son dakikada yaşadığı pozisyon ile bizleri korkutan Raul Meireles'in herhangi bir sakatlığı yok.

furkan58
25.Eylül.2012, 00:01
Sow'un pozisyonu %100 penaltıydı arada kaynada geçti.. Gerçi mazaret olamaz çok kötü oynadık.

Ralph
25.Eylül.2012, 00:09
Adamlar Fenerbahçe'nin hesabını kitabını yapıyor :)

http://img542.imageshack.us/img542/8422/ekranalntsh.png (http://img542.imageshack.us/i/ekranalntsh.png/)

KanaKe
25.Eylül.2012, 00:19
abarttilar iyice..

Escochae
25.Eylül.2012, 00:22
Aykut Kocaman'ın aslanların önüne atılmasını resmen izliyor ve destekliyoruz ya ne diyeyim ..

Ralph
25.Eylül.2012, 00:29
Ovv ovv ovv Telegol'deki kızların dediklerini duydunuz mu :)

Börk
25.Eylül.2012, 00:31
Ovv ovv ovv Telegol'deki kızların dediklerini duydunuz mu :)

Duymadık vallaha Görkem bi şekilde göstersen :D

Ralph
25.Eylül.2012, 00:32
Allahını seven TV8 açsın :D

sui generis
25.Eylül.2012, 00:34
üzüldüm elbette hem de çok. ama bu adam bana 'faydalı olamayacağımı anladığım an giderim.' dedi. daha bir şey söylemek düşmez bana. bu adam benden daha az mı Fenerbahçeli ki Fenerbahçenin menfaatini düşünmesin. en az benim kadar üzülüyordur eminim. ve güveniyorum. olacak bu iş. devre arasında Stoch'u yollayıp bir sol kanat alalım sol forvet değil.

Sheriff
25.Eylül.2012, 00:50
Malesef Şenol Güneş yaptığı açıklamalarla, basın toplantılarında söyledikleriyle değerini tamamen kaybetti gözümde. Objektif, dürüst, ortalığı karıştıran değil karışıklığı toparlayan biri olarak tanımıştık ama artık bundan eser kalmamış. Bu maçtan sonra söyledikleriyle eski bir daha Şenol Güneş olamayacağınıda gösterdi.

Ralph
25.Eylül.2012, 01:05
Malesef Şenol Güneş yaptığı açıklamalarla, basın toplantılarında söyledikleriyle değerini tamamen kaybetti gözümde. Objektif, dürüst, ortalığı karıştıran değil karışıklığı toparlayan biri olarak tanımıştık ama artık bundan eser kalmamış. Bu maçtan sonra söyledikleriyle eski bir daha Şenol Güneş olamayacağınıda gösterdi.

Ortalığı yatıştırması bakımından sana hak veriyorum ama söyledikleri de yanlış değil hani.

Trabzonspor
25.Eylül.2012, 01:14

Herşeyin üstü örtülyorüyor.Bizde susalım herşey unutulsun dimi.

Bordo61Mavi
25.Eylül.2012, 01:14
Senol Gunes yalanmi konusmusta gozde deger kaybedecek.

William Rookwood
25.Eylül.2012, 01:47
Fenerbahçe kazanır dye düşünüordum yanıldım Aykut hocanın hali ne olacak bakalım

Sheriff
25.Eylül.2012, 04:08
Herşeyin üstü örtülyorüyor.Bizde susalım herşey unutulsun dimi.
Sen konuş sana bişey demiyorum ama Şenol Güneş sussun. Şenol Güneş futbol konuşsun kendi takımını konuşsun objektif olsun. Maçtan sonra Alex'in faul olmayan faulü gibi bir cümle kurdu ama maç içerisinde Fenerbahçe lehine verilmesi gerektiği tartışılan penaltı pozisyonundan da bahsetsin. Hakem kararları hakkında konuşmazdı eskiden şimdi konuşuyoru, madem konuşuyor sadece takımı lehine verilmesi gerekenleri konuşmamalı ki değişti demeyelim. Yada hiç konuşmasın değerlendirsin takımını futbolunu kimsenin antipatisini kazanmasın.

Senol Gunes yalanmi konusmusta gozde deger kaybedecek.

Yalan veya doğru ona ben karar veremem Şenol Güneş'te veremez ve onada düşmez orası ayrı, önemli olan takımını değerlendirmek, takımı hakkında konuşmak yerine milletle didişmesi, hakeme laf atması, efendi kişiliğini bozması. Konuşması gereken şeylerden çok sağa sola, ona buna laf atmasın, çarpıtmasın ki herkes eskisi gibi saygı duysun.

Bordo61Mavi
25.Eylül.2012, 04:21
Herkesin konusdugu bir ortamda Senol Gunesinde konusmasi gayet normal. Sessizlik iki tarafli olacak birsey, bir taraf susmayinca digeride susmaz.

http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/390549_448069905231668_955178935_n.jpg

Yonetici kardesler kizmadi konudan bahsedince, demekki resimide insanlarin gormesinin sakincasi yok.

Macin genis ozetinide simdi izledim, herkes diyor Trabzon cok kacirdi ama Fenerbahceninde bir okadar pozisyonu var, defans yerinde mudahele etmese cok daha tehlikeli olabilirmis pozisyonlar. Macin hakki beraberlikmis oylede bitmis.

sui generis
25.Eylül.2012, 04:26
O poşet olayını gecen yıl trabzonlu taraftarlar yapmıştı. Hepimiz zokorayiz diye :D onlara gönderme yapmışlar kendilerince , buyutulecek birşey yok.

Bordo61Mavi
25.Eylül.2012, 04:32
http://s14.directupload.net/images/120925/sa954clv.swf

Bu Sol Bambayi ucuza kapmisiz, adamin mimikleri cok guzel.

Bordo61Mavi
25.Eylül.2012, 04:37
Adamlar Fenerbahçe'nin hesabını kitabını yapıyor :)

http://img542.imageshack.us/img542/8422/ekranalntsh.png (http://img542.imageshack.us/i/ekranalntsh.png/)

Bunlar muhasebe isinedemi girmis :D

manav oldular
muhasebeci oldular

Whats next ?

petrol_fb12
25.Eylül.2012, 04:40
http://s14.directupload.net/images/120925/sa954clv.swf

Bu Sol Bambayi ucuza kapmisiz, adamin mimikleri cok guzel.

Sol Bamba'yı cok beğendim bir defans olarak top sürmesi cok iyi kademelere cok iyi müdahale yapıyor..sonuçta kötü bir lig'den gelmedi...Football League Championship
liginden geldi...Ne kadar antreman yaptıklarını tuncayın şu sözündne anlamıştım "BURDA ANTREMANLAR TÜRKİYE'DEKİ MAÇLAR KADAR"...Tuncay bunun yarırını cok görmüş...Bursaspor macında oyuna girdikten inanılmaz fizik üstünlüğü vardı..Umarım Bamba'da bizim lige ayak uydurup kendini biraz daha geriye cekmez..

enesemin53
25.Eylül.2012, 10:01
Alex'in ceza sahasında topla buluştuğu bir pozisyon var; kaleci pozisyon aldı topa konsantre oldu, önündeki savunmacı pozisyon aldı, yandan diğer savunmacı 15-20 metre koştu geldi, Alex'im hala ayağındaki topa vuracak, yakışmadı. Bir de Sow'a yapılan müdahelede tartışmasız bir penaltı ama hakemin görmemiş olması çok normal bende önce kendi düştü sandım tekrarında farkettim. Zaten galibiyeti de haketmedik.

Trabzonspor
25.Eylül.2012, 11:22
Alex'in ceza sahasında topla buluştuğu bir pozisyon var; kaleci pozisyon aldı topa konsantre oldu, önündeki savunmacı pozisyon aldı, yandan diğer savunmacı 15-20 metre koştu geldi, Alex'im hala ayağındaki topa vuracak, yakışmadı. Bir de Sow'a yapılan müdahelede tartışmasız bir penaltı ama hakemin görmemiş olması çok normal bende önce kendi düştü sandım tekrarında farkettim. Zaten galibiyeti de haketmedik.

Alex'in o pozisyonunda 'Eyvah yedik' dedim am Alex beklemedigim yavaslikta hareket etti golu atamadi.Eski Alex olsa o goldu hic kacari yok.

Serif, bu ulkedeki futbol ortami bataklik gibi her gireni icine cekiyor.Senol hocada uzun sure direndi ama oda artik duzune ayak uydurmaya basladi.Fazla konusmasini bende sevmiyorum ama soylediklerinde hakli olunca kizamiyorum. Resmi kurumlar sampiyon TS demeden bu kadar yaygara yapip biz sampiyonuz demelerinide yanlis buldum mesela.Hatali bir davranis bence.Yaparsin hukuksal hamlelerini baktin olmuyor susar oturursun asagiya.Zaten sirf bu isler yuzunden takim 2 yilda bu hale geldi biraz ilgilenseydi baskan takimla belkide boyle olmazdi

erdem344
25.Eylül.2012, 12:53
alexin koştuğu mesafe yaklaşık 8.5 km meirelesde yaklaşık 11.5 km koşmuş sıkıntı alex de hocada farkında ama taraftarı karşına alamıyor

o mevkide oynuyan bi adamın en az 10 km koşması lazım

ReaList
25.Eylül.2012, 14:25
alexin koştuğu mesafe yaklaşık 8.5 km meirelesde yaklaşık 11.5 km koşmuş sıkıntı alex de hocada farkında ama taraftarı karşına alamıyor

o mevkide oynuyan bi adamın en az 10 km koşması lazım

Benimle beraber yanımda maçı izleyen arkadaşlara göstererek söylüyordum, Alex'in tavırlarına bakın sanki jubile maçına çıkmış gibi, laubali pas tercihleri, top ayağındayken yürüyerek oynaması, önüne düşen pozisyonlarda baştan salma topa vurması vs. Yani bir adamın jubile maçı olsa gösteri amaçlı ancak bu kadar oynayabilir. Alex Türkiye liginde faul almakta çok usta ama Avrupa maçlarında dikkat edin hakemler çalmıyor, Kaç defa ikili mücadeleye girdi nafile. Yürüyen ölü gibi. Şimdi diyeceksiniz adam kaç tane pozisyona girdi bütün pozisyonlarda o vardı diye ama zaten sistem onun üzerine dönüyor. Onun yüzünden bu takım ağır bir sistemle oynuyor, kontra atak yok, hızlı atak yok. Kısaca koca takım bu sistemde tamamen onun ayağına bakıyor, Milyonlarca € para harcayıp bir takım kuracaksınız ve bütün kaderinizi yaşlı kurdun ayaklarına bırakacaksınız. Sözlerim Alex'in oyunculuk kariyerine ve büyüklüğünü görmezden gelmeye bağlanmasın, büyük oyuncu ama bu hayatta her şeyin bir sonu olduğunu kabullenmek gerek. Onun varlığı hoca için büyük dert çünkü onun sevdalıları hocanın değişimi ortaya koymasına müsade etmiyor. Alex gönderilmedikçe bu böyle sürer gider çünkü maç esnasında Beşiktaşlı bir arkadaşımın bana attığı mesajdaki gibi "Oynasa bi dert oynamasa bi dert"

Nedvedmania
25.Eylül.2012, 15:46
balde_mir_07 alex Türkiye liginde faul almakta çok usta ama Avrupa maçlarında dikkat edin hakemler çalmıyor

avrupadaki hakemler mi calmiyor yoksa turk hakemler mi cok basit caliyor ?

Bordo61Mavi
25.Eylül.2012, 16:05
Dun son pozisyonu bedavadan caldirdi valla :)

Facx
25.Eylül.2012, 16:20
Dun son pozisyonu bedavadan caldirdi valla :)

aynen Burak a o kadar laf eden arkadaşların o pozisyonun gol olması sonucunda ki tepkilerini çok merak ediyodum şahsen

Bordo61Mavi
25.Eylül.2012, 16:33
http://www.facebook.com/photo.php?v=290801604366228

Gayet guzel konusmus Senol Gunes.

ThersoN
25.Eylül.2012, 17:02
Olcan'ın bitiriciliği ve uzun şutunun fm açısından gelecek yıllarda takipçisi olucam :)

perpetua
25.Eylül.2012, 17:19
Olcan'ın bitiriciliği ve uzun şutunun fm açısından gelecek yıllarda takipçisi olucam :)

Soguk kanlilik ve Baski gibi ozellikleri takip et esas. (::)

darkkobal123
25.Eylül.2012, 17:41
Trabzonspor daha net pozisyona girdi ama Olcan'ın beceriksizliği sonucu getirmedi. Fenerbahçe'nin de orta alanda iyi ama forvet hattında yokları oynadığını, pozisyon üretmekte zorlandığını herkes görmüştür diye düşünüyorum.

Bordo61Mavi
25.Eylül.2012, 20:32
Adam daha yeni sakatliktan cikmis, bu sene hangi macta forma giymis ? Yaptiniz adami amator topcu :D

darkkobal123
25.Eylül.2012, 21:31
Adam daha yeni sakatliktan cikmis, bu sene hangi macta forma giymis ? Yaptiniz adami amator topcu :D
Sağ köşe açıktı, plaseyi vursa gol olacaktı. Çok mu zor bunu yapmak ? :D

Bordo61Mavi
25.Eylül.2012, 22:34
"Match fit" degil adam :D Hem karsinda Volkan gibi dev kaleci, oyle kolay degil :)

ReaList
25.Eylül.2012, 23:37
Avrupadaki hakemler mi calmiyor yoksa turk hakemler mi cok basit caliyor ?

İkimizinde cevabı iyi bildiği gibi Türk hakemleri basit çalıyor. Alex 10 defa yere düşüyorsa 9 tanesi faul olarak geri dönüyor. Bunlar içinde faul olanlar var tabi ama onun aldırması kadar hakemlerin basit düdükleri de burada etkili. Yanılmıyorsam ilk Vaslui maçında bir adamı geçmeye çalışırken adamın ufaktan bir müdahalesi oldu, Alex kendini hafif savurarak durdu, hakeme bakıp faul bekledi, Hakemin ona " Hayırdır ne oldu?" diye bir bakışı vardı tabi, görmek lazım : ) Türkiye'de olsa faul verilmişti bile.

davidvilla
26.Eylül.2012, 10:23
Ya dunyanın her yerinde var bu fifanın talimatı var. Messi ye iniesta ya da basit fauller çalıyorar çogu zaman. Yıldız koruma politikasını yıldızlar suistimal ediyorlar biraz.

ForsakeN
26.Eylül.2012, 11:15
Ligimizdeki oyuncular kacak faul almaya cok alismis. Mac esnasinda dikkat ediyorum zora girdimi kendilerini yere birakiyolar, hakem de faulu veriyor. Temponun bu kadar dusuk olmasinin en buyuk sebeplerinden biri bu zaten

LaigLeNoiR
26.Eylül.2012, 12:17
Bunu söyleyince aklıma direkt gelen ve en sinir olduğum şey, korner direğine yakın yerde savunma oyuncusu hücum oyuncusuna sırtını döner topu saklamak için ve kendisini topun üzerine doğru bırakır faulu alır :)