Avrupa yorgunu ve moralsizi Fenerbahçe ile kendi içinde karışıklıkları bulunan Trabzonspor'un mücadelesi ilginç olacak. Sıkıcı ve beraberlikle bitecek bir maç bekliyorum, iki takımın da sakat oyuncuları var, özellikle Fenerbahçe için sakatlıklar daha önemli, Dirk Kuyt bu maçın gidişatını değiştirebilecek bir oyuncu.
Kazanacağımızı düşünüyodum.. Elbette moral bozukluğu vardır ancak Fenerbahçe tarihinde çok nadirdir avrupa maçında ki hezimetten sonra puan kaybı.. Bu maç affetirme maçı gibi gözüküyor..
Benim tek korkum Stada gelecek bayanların futbolculara ve Aykut hocaya saçma sapan tepkiler göstermesi..
Fenerbahce her zaman Trabzona ekstra motive sekilde cikiyor sahaya.Hele birde uefa da yasanan puan kaybı işin içine girince Fenerbahçe'nin kazanacağını düşünüyorum.Trabzon iyi durumda olsa belki diyecem ama çok zor işleri.
Kadıköyde kazanamıyoruz bu bir gerçek.Bu maçtada bunun değişeceğine inanmıyorum.Muhtemelen 1 olur ama Avrupa maçı Fener'i olumsuz etkilerse beraberlik alma ihtimalimiz olur.
O fener'in aşırı motive olması değil bence.Bzim taraftar takıma çok baskı yapıyor.Her Fener maçı mutlak kazanılması gereken bir maç,ölüm kalım maçı gibi sayılıyor oyuncular normalde oynadıklarınıda oynayamıyor.Geçen seneki tüm maçları kaybettik bunun tek nedeni bence taraftar.
Bu yılda öyle,takım zaten kötü durumda herkes görüyor taraftarlad başladı yine bu maçı kesin kazanmalıyız demeye.
Fenerbahçe'nin kazanacağını düşünüyorum ben. Moral bozukluğu var ama üstesinden geleceklerdir.
Last edited by darkkobal123 : 22.Eylül.2012 at 14:38 Reason: Sadri Şener yine gelmeyecekmiş.
Canım FEDA olsun sana !
F.Bahçe, Avrupa maçından ötürü moralsiz olabilir; fakat bu, bence ekstra motive edecek takımı ve daha da hırslanacaklar. Trabzon, bu sene kötü durumda ve bu maçtan puan çıkaracağını sanmıyorum. F.Bahçe kazanır.
İlginç bir maç olacak.Her sonuca açık bir maç.Sonucu çok merak ediyorum.
Trabzonun açık bi şekilde gol atma sıkıntısı var.Fenerbahçe savunmasının 2 yada 3 farklı öne geçmediği sürece gol yiyeceğini zannetmiyorum.Fener öne geçecektir eğer aynı tempoyla devam ederse en az 3 fark diyorum.Olur da yine geri çekilirse, puan veya puanlar kaybedebilir.Skor tahminin ise 2-0.
Ayrıca Avrupa maçı moralsizlik şeklinde dezavantaj olduğunu düşünmüyorum, aksine avantaj.Affettirme isteği, hırs gibi şeyler göreceğimizi düşünüyorum.Avrupa maçı sonrası hem avantaj olabilir hem dezavantaj.Nasıl kullanılacağı önemlidir.Bu maçın derbi olması ve kendi evlerinde oynaması bence avrupa maçını avantaja çevirecek.
bu maç için 0 veya 2 düşünüyorum nedense hani baya uçuk tahminler ama fenerbahçenin morali bozulmuştur büyük ihtimalle ve trabzonunda çıkışa geçmesi lazım 1 haftadır da dinleniyorlar. (sakatları da baya var ts'nin bu arada) şenol hocanın süpriz yapacağını düşünüyorum çünkü trabzon bu maçı kazanırsa hem baya keyifler yerine gelir hem form yakalayabilir takım şenol hoca da bunu yapabilecek yapıya sahip
ne yazık ki kazanırız.
kazanmamız göz boyamaz inşallah.
kuyt ve krasic dönüyor büyük olasılıkla
kadro farkının maçı getirmesi gerekir.
aykut hoca yine el freni çekili götürür takımı ama olsun.
İlginç bir maç olacak. Trabzon formsuz Fenerbahçe moralsiz. Her sonuca açık gibi beraberlik dedim bu yüzden ama bir takım kazanacaksa Fenerbahçe'yi bir adım önde görüyorum.
4-1 kazanırız. 2-0 öne geçeriz 1 tane yeriz sonrada 2 tane atarız. Alex , Sow (x2), Topal yazar bizden golleri.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Hakemden yana iki takimada simdiden gecmis olsun40+ mactir evinde yenilmeyen Fenerbahce yine yenilmez.
Bence farklı bir galibiyet alıcaz.Aykut Kocaman tepkilerden kurtulmak icin gerekirse kendi oynayıp kazanır bu maçı.
Trabzon yenilmez Marc Janko siftah yapar.
Trabzon'dan iyi bir oyun bekliyorum 0-2Ç Trabzon oynardım iddaa oynasam![]()
Büyük Başarılar Yakın Meşaleyi Yakın! | Galatasaray SK - Kariyerime Beklerim ...
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=108961
Bir derbi maçı ve ben çubuklu taraftarıyım ne yazmamı beklersiniz ki, üç puanı alacağımıza inanıyorum. Trabzon'un en büyük üç şansı: Aykut Kocaman, temposuz bir rakip ve tribünde Okul Açık'ın olmaması.
Trabzonspor ve şansı Aykut Kocaman çok ironik olmuş.![]()
Maçı kazanırız veya berabere biter bu önemli değil, futbol oynamadıktan sonra...
...
Marsilya maçındaki Aykut Kocaman felaketini gördükten sonra umudum tükendi. Yeni bir hoca gelene kadar da böyle sürecek. Takımı bir taraftar çıkarsa adam akıllı kadro ile sürse yine yebileceğimiz maçı neredeyse kaybediyordu. Marsilya maçında 2-0 öne geçmek büyük bir taktik zekası gerektirmiyordu, Marsilya gibi silik bir takıma 2-0 öne geçmişken her zamanki felaket takıtılarla 2-2 ye maç getirtebilmek büyük bir kabiliyet gerektiriyordu. O da bizim hocada mevcut olan bir şey. Bu maçtada büyük taktik bilgisi ile bir şeyler yapacağına yürekten inanıyorum. Alex inşallah yine kapak yapıp herşeye rağmen maçı kazandıracak kadar gol atarda, mükemmel oynamasına rağmen oyundan alınırsa hiç değilse 2-3 gol atıp en azından karşı rakibin bize yetişmesine engel olur. Malum 1 gol atabildi rakip yetişti bu maçta en az 3 gol atsınki oyundan alınsa bile maçı kazanabilelim.
Alex marsilya maçında mükemmel mi oynuyormuş? Yahu gözünüz kör gibi yorum yapmayın bari marsilya maçında ileriye doğru attığı önemli paslardan sadece 1 tanesi isabetli oldu Alex'in,birde harika yapılmış bir ortaya kafa vurdu ve gol oldu. Yokları oynadı maçın geri kalan kısmında.
Alex-Cristian değişikliği ofansı da oynayabilen tam mc oyuna alınarak hem fizik gücünü arttırmak hem de hala ofans yapabilecek bir oyuncu sahaya sürmek adına yanlış değildi. 4-3-3 orta sahası gibi orta saha kurmak istedi aykut hoca.Bunu bir çok sebeple düşünmüş olabilir. ve haklıdır da.
Sow-Henri değişikliği ise Sow'un sakat olması ile alakalıdır. Cristian'ın pasında Caner'i göre Bienvenu şu an o cristian gol hazırlamış ve rahat bir galibiyet almış olacaktık. Sorun Alex'in çıkıp Cristian'ın girmesinde değil Sow'un yerine giren adamın saçma sapan futbol oynamasında idi Marsilya maçında.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Aslında bu nedenle de Aykut Hoca'ya kızamıyorsun. Oyuna soktuğu oyuncular onun beklediğinin altında oynuyorsa o ne yapabilir ki
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
2 takım da önemli bir süreçten geçiyor. 2 takımın da savunma performansının sonucu belirleyeceği bir maç olacağını düşünüyorum.
Trabzon maçları artık sadece futbol karşılaşması değil benim için ne olursa olsun kazanırız