Log in

View Full Version : Fenerbahçe - Beşiktaş | STSL 7. Hafta

di canio
05.Ekim.2012, 02:10
http://img404.imageshack.us/img404/628/fenerbahebeikta.png

furkan58
05.Ekim.2012, 02:11
Mönchengladbach maçında ki oyunu oynarsak handikaplı galibiyet alırız evimizde. Ancak eski Fener'e dönersek beraberlik olur.

footballer33
05.Ekim.2012, 02:20
Bu maça tahmin yarışmasında F.Bahçe alır şeklinde yorum yaptım; fakat şimdi beraberlik daha ağır basıyor bana göre. Bugünkü maçta, F.Bahçe özellikle 2. yarıda çok efor sarf etti ve yoruldu. Ayrıca, Beşiktaş'ın da 2 maçtır süregelen yenilgileri var ve bu da derbi maç neticede. 3 ihtimale de açık bir maç olacak. Kazanan taraf, bazı sıkıntılarını atlatacak bir süreliğine; kaybeden taraf ise, daha büyük sıkıntılarla boğuşacak. Önemli bir maç bu açıdan. Dediğim gibi, beraberlik ağır basıyor. Beklediğim (istediğim değil) 11 ise şu:

Mc Gregor
Hilbert - Toraman - Sivok - Uğur
Necip - Veli
Holosko - Fernandes - Olcay
Almeida

erdem344
05.Ekim.2012, 02:28
caner yerine kayt,sag kanattada krasiç oynasın

Mamadou
05.Ekim.2012, 02:55
İlk 30 dakikayı atlatabilirsek çok iyi olur. Fenerbahçe ilk dakikalarda baskılı oynayıp gol bulmak isteyecektir. Bu baskıyı kırabilirsek, maçın geri kalanı bizim adımıza iyi geçer. Karşımızda 90 dakika aynı tempoda oynayacak Fenerbahçe olmayacaktır. Fenerbahçe'nin güçlü orta sahasına karşılık merkezde oynayan Necip - Veli ikilisinin oyunları önemli. En azından rakibin oyununu bozmada bu ikilinin performansları önemli rol oynayacaktır. Fernandes de bu ikiliye eşlik etmeli. Antep ve Sivas maçlarında daha durağan Fernandes vardı. Oyunun her an içinde olup, bu ikilinin arasına girip sorumluluk almalı artık. En önemli eksikliğimiz bu tür maçlarda takıma liderlik edecek oyuncu eksikliği. Olanlarda (Toraman) sinirlerine yenik düşüp, hırsını olumlu kullanamıyor genelde. Bu tür maçlarda takımı organize edecek oyuncunun varlığı önemli. Yensek de yenilsek de Ernst daha önceki derbilerde bu yönden işimize yarıyordu. Ama bizdeki isimlere tek tek bakılınca daha çok takım oyuncusu. Umarım en azından yenilmeyiz diye umuyorum.

Dilerim maç sonunda hakemin verdiği kararlar yerine futbol konuşulur.

LifeYourself
05.Ekim.2012, 12:44
Berabere kalınmasından yana gönlüm zaten biz Gs olarak toparlanamazsak ilerde bu puanlar sıkıntı yaratacak bize :zuhaha

LaigLeNoiR
05.Ekim.2012, 14:40
Mönchengladbach maçında ki oyunu oynarsak handikaplı galibiyet alırız evimizde. Ancak eski Fener'e dönersek beraberlik olur.

Yani ne olursa olsun hiçbir şartlar altında Beşiktaş'ın Fenerbahçe'yi yenme şansı yok.

3 0 kazanırız. caner yerine kayt oynar sag kanattada krasiç oynar

Krasiç geldiğinden beri ne yaptı ki ?

Öte yandan dünde söylemiştim yine söylüyorum Gladbach maçının yıldızı hırsı ve azmiyle Caner'di, Caner'in yerine Krasiç'in oynamasını bir Beşiktaş'lı olarak ben de tercih ederim orası ayrı :)

furkan58
05.Ekim.2012, 14:42
Yani ne olursa olsun hiçbir şartlar altında Beşiktaş'ın Fenerbahçe'yi yenme şansı yok.

Tabi ki var ancak maç Kadıköy'de olunca 40 küsür maçlık yenilmezlik serisi olunca ihtimal zor geldi. Yoksa var niye olmasın futbol bu herşey olabilir.

LaigLeNoiR
05.Ekim.2012, 14:45
Tabi ki var ancak maç Kadıköy'de olunca 40 küsür maçlık yenilmezlik serisi olunca ihtimal zor geldi. Yoksa var niye olmasın futbol bu herşey olabilir.

Yok yani, diğer maçtaki gibi oynarsa fark atarız, eskisi gibi olursa da ancak berabere kalırız diyince, Beşiktaş'ın yenebilme ihtimali olması için Fenerbahçe nasıl durumda veya nasıl oynayacak onu merak ettim attığın mesajında. :)

furkan58
05.Ekim.2012, 14:54
Yok yani, diğer maçtaki gibi oynarsa fark atarız, eskisi gibi olursa da ancak berabere kalırız diyince, Beşiktaş'ın yenebilme ihtimali olması için Fenerbahçe nasıl durumda veya nasıl oynayacak onu merak ettim attığın mesajında. :)

Fenerbahçe en kötü oyununda bile evinde puan aldığı için öyle bir durumu bende bilmiyorum :)

erdem344
05.Ekim.2012, 14:54

İçerde 46 maçtır öyle yada böyle bu takım maç kaybetmiyor.

Beşiktaşın kazanması için süper top oynaması gerekmiyor , fenerbahçenin çok kötü olması gerekir

Tuskarr
05.Ekim.2012, 14:58
Ben umutluyum bu maçtan Gladbach'a yaptığımız pres gibi pres yaparsak Beşiktaş falan dinlemeyiz.

petrol_fb12
05.Ekim.2012, 15:04
Yorgun bir fenerbahce,dinlenmiş DAHA DİRİ bir beşiktaşa karşı...Orta saha'da yaptığımız basit top kayıplarını yapmaya devam edersek..Fernandes..affetmez..

Ralph
05.Ekim.2012, 15:10
Ben güveniyorum takımıma. Yeneceğiz ve çok zevkli bir maç olacak.

TeNaciOUS MidFieLdeR
05.Ekim.2012, 15:20
hem BJK hem de son izledigimiz FB cok tempolu oynayan takimlar, haliyle gollu mac olur dusuncesi var. sanslari daha iyi degerlendiren takim kazanir bana gore. turk takimlarinin hastaligi basit hatalar devam ederse tempolu olmasina da gerek yok bol gollu olmasi icin :D

bu mac rotasyon yapabiliriz. gayet de dogal olur, stoch ve krasic birlikte oynarlarsa surpriz olmaz. ortasahada da dun oynayan 3luden en az birini dinlendirecektir aykut hoca. forvette de kuyt olabilir, sowu yedek bekliyorum bu macta.

derbi oldugu icin tahmin yapmak cok zor, GS-BJK macinin konusundaki yanilgilara dusmemek gerekir. en favori oldugun macta bile garip bir penalti duduguyle ancak 1 puani kurtacak duruma dusebilirsin. 3 ihtimalli mac ama kazanan taraf olmak istiyoruz. bu galibiyet FB camiasi icin cok onemli.

enesemin53
05.Ekim.2012, 16:47
Beşiktaş seri bitirmeyi sever, daha öncede serimizi koltuğumuzun altına koymuşluğu var, kadıköyden çok son maçtaki mücadele ve oyuna güveniyorum. Zevkli maç olacak inşallah, daha iyi olan kazansın peh:)

SacrificeGGTC
05.Ekim.2012, 17:29
M'gladbach moraliyle, Beşiktaş'ı da kayıpsız geçeceğimize inanıyorum.

darkkobal123
05.Ekim.2012, 17:57
Gaziantep ve Sivas maçlarındaki oynanan futbola bakınca, hiç umudum kalmıyor. Fenerbahçe dün oynadığı gibi oynarsa bizi çok rahat yener.

Ralph
05.Ekim.2012, 19:18
Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, 7 Ekim Pazar günü Fenerbahçe ile yapacakları karşılaşmayı farklı kazanacaklarını ümit ettiğini söyledi.

Beşiktaş Kulübü'nün IMG-Doğuş işbirliği ile Hyatt Regency Otel'de düzenlediği imza töreninde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Çebi, ''Fenerbahçe ile Beşiktaş arasındaki maç bir derbi mücadelesi olacak. Fenerbahçe sıkıntılı günlerden geçiyor. Dün aldığı bir galibiyet var. Tebrik ediyoruz. Biz Beşiktaş olarak pazar günkü derbide galip gelmek için oynayacağız. Hemen hemen her maçı böyle oynuyoruz. Ama bu maç bizim için daha da özel'' dedi.

Derbiyi kazanmanın camia için mutluluk verici olacağını vurgulayan siyah-beyazlı kulübün ikinci başkanı, ''Ben bu maçta Beşiktaş'ın sürpriz yapacağını, belki de çok farklı bir şekilde galibiyet alacağını ümit ediyorum'' diye konuştu.

Çebi, ''Bunlar içinizden gelen duygular mı '' şeklindeki soruyu ise, ''Herhalde, içimden gelen bir duygu. Sonuçta oynanmamış maç ile ilgili fikir yürütemezsiniz. Ben böyle olmasını arzu ediyorum ve böyle söylüyorum. Bazı şeyleri söylerseniz olur, söylemezseniz olmaz. Onun için 'Fenerbahçe'yi farklı yeneceğiz' diyoruz. Bunu arzu ediyorum. Böyle bir his var içimde. Onlar dün başardılar, biz de pazar günü başaracağız'' diye cevapladı.

''Bütün takımlar bizim takımlarımız'' ifadesini kullanan Ahmet Nur Çebi, ''Türk futbolunun geliştiğini görüyoruz. Büyük takım, küçük takım diye bir şey yok. Anadolu takımlarımız da çok başarılı geliyor. Ben seyrettiğimde bunu görüyorum'' dedi.

KADROYA TAKVİYE YAPILACAK

İkinci başkan Çebi, devre arasında kadro derinliğini arttıracaklarını söyledi.

Kadro derinliğinin yeterli olmadığı konusundaki soruyu yanıtlayan Çebi, ''Bu çok teknik bir konu. Ben teknik biri değilim. Ama kulübemizin biraz daha güçlenmesi gerektiğini bir futbol seyircisi olarak gözlemleyebiliyorum'' diye konuştu.

Şu anda yaşanan sıkıntının telafisinin mümkün olduğunu kaydeden Ahmet Nur Çebi, şöyle konuştu:

''Çocuklarımız, gençlerimiz koşarak ve hırslarıyla bunu kapatacaktır. Buna inanıyorum. Gaziantepspor ve Sivasspor maçları birer gösterge olamaz. Sivasspor maçı atanın kazanacağı bir maçtı. Onlar atıp kazandı. Gaziantepspor maçı ise tamamen şansızlıktı. Bunlar oluyor. Bazen hak ettiğinizi alamayacaksınız, bazen şansızlıklar sonucu maçı vereceksiniz. Bunlar ligin renkleridir, yaşayacağız. Kadro derinliği ile ilgili sıkıntıyı ocak ayında kapatmayı planlıyoruz. Futbol komitemizin bu yönde çalışması var.''

Bir yöneticinin bu şekilde iddaalı konuşması hiç hoşuma gitmiyor benim. Çok saçma ve çocukça bence.

darkkobal123
05.Ekim.2012, 19:29
Tamam futbol bu, yenebiliriz ama rüya alemlerinde yaşamanında bir anlamı yok. Çocuk kandırıyorlar sanki.

Mamadou
05.Ekim.2012, 19:33
1-0 neyine yetmiyormuş :D Yönetim bazı konularda yorum getirmese iyi olacak...

RaSenGan
05.Ekim.2012, 19:54
Karşılıklı gol olan zevkli bir maç bekliyorum.İki takımda da bireysel hatalar ön plana çıkacaktır.

Escochae
05.Ekim.2012, 23:39
Bir yöneticinin böyle konuşması çok yanlış .. Tamam yenebilirsiniz gerekirse farkda atabilirsinizde neden böyle bir açıklama gereği duyuyorsunuz ki ?

footballer33
05.Ekim.2012, 23:41
Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, 7 Ekim Pazar günü Fenerbahçe ile yapacakları karşılaşmayı farklı kazanacaklarını ümit ettiğini söyledi.

Beşiktaş Kulübü'nün IMG-Doğuş işbirliği ile Hyatt Regency Otel'de düzenlediği imza töreninde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Çebi, ''Fenerbahçe ile Beşiktaş arasındaki maç bir derbi mücadelesi olacak. Fenerbahçe sıkıntılı günlerden geçiyor. Dün aldığı bir galibiyet var. Tebrik ediyoruz. Biz Beşiktaş olarak pazar günkü derbide galip gelmek için oynayacağız. Hemen hemen her maçı böyle oynuyoruz. Ama bu maç bizim için daha da özel'' dedi.

Derbiyi kazanmanın camia için mutluluk verici olacağını vurgulayan siyah-beyazlı kulübün ikinci başkanı, ''Ben bu maçta Beşiktaş'ın sürpriz yapacağını, belki de çok farklı bir şekilde galibiyet alacağını ümit ediyorum'' diye konuştu.

Çebi, ''Bunlar içinizden gelen duygular mı '' şeklindeki soruyu ise, ''Herhalde, içimden gelen bir duygu. Sonuçta oynanmamış maç ile ilgili fikir yürütemezsiniz. Ben böyle olmasını arzu ediyorum ve böyle söylüyorum. Bazı şeyleri söylerseniz olur, söylemezseniz olmaz. Onun için 'Fenerbahçe'yi farklı yeneceğiz' diyoruz. Bunu arzu ediyorum. Böyle bir his var içimde. Onlar dün başardılar, biz de pazar günü başaracağız'' diye cevapladı.

''Bütün takımlar bizim takımlarımız'' ifadesini kullanan Ahmet Nur Çebi, ''Türk futbolunun geliştiğini görüyoruz. Büyük takım, küçük takım diye bir şey yok. Anadolu takımlarımız da çok başarılı geliyor. Ben seyrettiğimde bunu görüyorum'' dedi.

KADROYA TAKVİYE YAPILACAK

İkinci başkan Çebi, devre arasında kadro derinliğini arttıracaklarını söyledi.

Kadro derinliğinin yeterli olmadığı konusundaki soruyu yanıtlayan Çebi, ''Bu çok teknik bir konu. Ben teknik biri değilim. Ama kulübemizin biraz daha güçlenmesi gerektiğini bir futbol seyircisi olarak gözlemleyebiliyorum'' diye konuştu.

Şu anda yaşanan sıkıntının telafisinin mümkün olduğunu kaydeden Ahmet Nur Çebi, şöyle konuştu:

''Çocuklarımız, gençlerimiz koşarak ve hırslarıyla bunu kapatacaktır. Buna inanıyorum. Gaziantepspor ve Sivasspor maçları birer gösterge olamaz. Sivasspor maçı atanın kazanacağı bir maçtı. Onlar atıp kazandı. Gaziantepspor maçı ise tamamen şansızlıktı. Bunlar oluyor. Bazen hak ettiğinizi alamayacaksınız, bazen şansızlıklar sonucu maçı vereceksiniz. Bunlar ligin renkleridir, yaşayacağız. Kadro derinliği ile ilgili sıkıntıyı ocak ayında kapatmayı planlıyoruz. Futbol komitemizin bu yönde çalışması var.''

Bir yöneticinin bu şekilde iddaalı konuşması hiç hoşuma gitmiyor benim. Çok saçma ve çocukça bence.
Ahmet Nur Çebi, sus artık!

attirson
06.Ekim.2012, 01:17
Bu adamın amacı kendini ünlü etmek sanırım her yerde duyuyorum ismini paso açıklama yapıyor.

futureless
06.Ekim.2012, 01:21
Fark atmak isteyebilir adam, tartışma çıkmasın şimdiden :D

Maçın skoru cidden umrumda değil, tek görmek istediğim bir şey var, biz hakkaten Gladbach maçındaki gibi oynayacak mıyız, bunu merak ediyorum. He favoriyiz benim gözümde o ayrı mesele.

MeMo
06.Ekim.2012, 12:44
En büyük rakibimiz konsantrasyonumuzu bozabilecek bayan tribünleri bence :)

sananes
06.Ekim.2012, 12:52
Yıldızlarla dolu beşiktaş olsa karşımızda işimiz daha kolay olurdu ama şimdi dirençli bir takım olacak karşımızda,elinden gelen herşeyi yapacak. Bakalım merakla bekliyorum maçı.Biz banko gol atarız da attığımızdan azını yiyebilecek miyiz göreceğiz.

davidvilla
06.Ekim.2012, 13:30
Yorumları okudum da iki tarafta moralli ve kazanacagını dusunuyor hehe super maç olacak :)

pele96
06.Ekim.2012, 13:35
Besiktas kaybederse sezon basinda yakaladigi havayi unutur.

Universal
06.Ekim.2012, 21:59
Liderde kaybetti, yarın ki puan çok ama çok önemli iki kulüp içinde.

Fenerbahçe Gladbach önünde ki zafer ve yeni taktik sistemi bir de Alex'in gönderilmesi ile kendine gelen ve işini ciddye alan oyuncuları ile tabii ki de favori; ama bu sezon öyle bir futbol oynadı ki ne yapacacğını kesinlikle kestiremiyorum.

Beşiktaş sezon başında öyle bir hava ile başladı ki benim şampiyonluk adayımdı; ama son hafta ki düşüş bu maçda nasıl bir etki gösterir bilemiyorum.

Her türlü sonuç çıkabilir, zaten kimsede buna şaşırmaz. Güzel bir maç olması dileği ile.

uAburak89
06.Ekim.2012, 22:01
Fener öne geçer, 60'dan sonra oyundan düşer Beşiktaş beraberliği kurtarır, maç 1-1 biter.

erdem344
06.Ekim.2012, 22:05
Fener öne geçer, 60'dan sonra oyundan düşer Beşiktaş beraberliği kurtarır, maç 1-1 biter.

Neye göre 60dan sonra oyundan düşer dedin ?

futureless
06.Ekim.2012, 22:08

Kendi yorumudur saygı duymak lazım dostum. Bırakalım bunları artık.

uAburak89
06.Ekim.2012, 22:09

Avrupa maçında yüksek tempodan ötürü.

nouma16
06.Ekim.2012, 22:10
bir Beşiktaş'lı zerre ümidim yok. en rahat izlediğim derbilerden birisi olacak herhalde.

ReaList
06.Ekim.2012, 22:12
Takımımızda eksik yok.

Sow, Kuyt, Krasic, Stoch, Caner, Meireles, Cristian, M.Topal gibi skor yaratacak oyuncularımız mevcut. Elimiz bol ama önemli olan bunu en iyi şekilde kullanabilmek. Her ne kadar yönetimden ve teknik heyetten haz almasam da Sow, Kuyt, Krasic ve Meireles gibi oyuncuları izlemek ayrı bir keyf. Keşke böyle monarşik-dikta anlayışlı bir başkan ve takıntıları olan bir hocanın elinde olmasaydılar ama nasip.

Kalbimiz yine -sadece- Fenerbahçe için atacak, umarım kazanırız.

sui generis
06.Ekim.2012, 22:14
Gladbach maçındaki Cristian fark yaratır. bütün sezon böyle oynayacaksa istemem ben Fernandes falan ama güvenemiyorum bu adama işte. (Fernandes örneğini yanlış anlamayın , takımda çok görmek istediğim için onu yazdım :) ) Cristian gününde olursa rahat maç çıkarırız bence. yok Cristian bildiğimiz Cristian olursa işimiz zorlaşır. ama evimizde kaybetmeyiz diye düşünüyorum. he bir de Yobo dön lütfen :)

erdem344
06.Ekim.2012, 22:31
Biletlerin tamamı tükenmiş.

Stada pankart almıcaklarmış . ( iyi yapıyorlar :D :D :D )

Chivalry
06.Ekim.2012, 22:31
Selçuk'un kaçıncı dakkada oyuna girdiğine bağlı olarak 2-1 kazanırız veya 2-2 biter diye tahmin ediyorum.

Varonil
06.Ekim.2012, 22:33
En büyük rakibimiz konsantrasyonumuzu bozabilecek bayan tribünleri bence :)

Altına imzamı atıyorum bu yorumun, ki yarın akşamı tahmin edebiliyorum şimdiden.

Her sonuca açık bir maç, bayanlar Alex'in gidişi ile uğraşmayıp takıma destek olmaya çalışırlarsa sıkıntı yok, zorlanırız fakat kazanırız.

ForsakeN
06.Ekim.2012, 22:45
Şu tribünlerin sırf bayanlardan oluştugu aklıma geldikçe maçı izleyesim gelmiyor yahu. Bitse de kurtulsak şu ceza. Futbol maçı mı 23 Nisan töreni mi belli olmuyor

RaSenGan
06.Ekim.2012, 22:51
Bayan seyirci olayı futbolcuya bir ceza.En son isteyeceğim şey onların yerinde olmak :) Hele hele böyle bir maçta konsantre olamaz insan.Saçma sapan çığlıklar ciyak ciyak bağırışlar falan of of :D

Universal
06.Ekim.2012, 23:03
Ahh ahh bu güne kadar sahaya hiç yabancı madde atmadım, sırf bu ceza yüzünden de gelecektede atmam, küfür bile etmem. Töbe...

Cengo
07.Ekim.2012, 03:44

Yanlış maçın tahmininde mi bulundunuz acaba? Şimdilik bilemeyeceğiz :)

uAburak89
07.Ekim.2012, 11:10
Tutar mı tutmaz mı maç sonu göreceğiz, tutarsa nasıl da bildim diye sevinecek değilim, tutmazsa da tahmin sıkıntı yok, her konuda onlarca yanılan kişi oluyor onlardan biri olurum. Kasma bu kadar. :)

sananes
07.Ekim.2012, 12:11
Aykut Hoca biraz değişiklik yapsa kadroda aslında olumlu olur bu.Çünkü perşembe çok yüksek tempoda oynadı takım,rotasyon gerekebilir böyle maçlardan sonra. Kuyt'ı en uca atıp Krasic'i Sow ile değiştirebilir mesela. Ve her ne olursa olsun Bekir oynamazsa iyi olur.

omersal
07.Ekim.2012, 13:01
Fenerbahçeye verilen iddaa oranını çok abartılı buldum.Trabzon maçında 1,60 veriliyosa BJK maçında 1,50 falan olmalı.Bence Fener kazanır

William Rookwood
07.Ekim.2012, 13:09
Alex'siz Fenerbahçe derbi kazanamaz. Maç 0-0 biter

Ralph
07.Ekim.2012, 13:31
Nouma'nın BJK'deki son maçı

BJK - FB

nouma

RasAnt
07.Ekim.2012, 13:35
Hafta içi maç oynadık yorgunuz laflarına çok gülüyorum,maç olmasa o 1buçuk-2 saatlik idman gene olacak çift kale maç gene olacak

Futbolcu maç yaparak gelişir koskoca 2 gün geçmiş üstünden bunlar profesyonel adamlar hoca iyi hazırlıyorsa gene maça fit,hazır durumda çıkacaklar,yok efendim perşembe maç vardı yorulduk bahane bunlar,böyle konuşan futbolcuyada,taraftarada saygım olmaz önce futbolu öğrenmek gerek.

Tuskarr
07.Ekim.2012, 13:43

Avrupa'da maç kazanıyor da derbi mi kazanamayacak ?

BaGa TaRKaN
07.Ekim.2012, 14:25
Askerliğin En Güzel Yanı Ücretsiz Maçları İzlemek Olsa Gerek :)

Son 3 Maçta 90 Dakika İzlediğim Beşiktaş Hala İzlediğim Gibi Oynamaya Çalışırsa Yeniliriz. Ortasahanın En İyisi Necip Ama Yanında Ne Hücum Yapmayı Bilen, Ne de Savunma Yapmayı Beceremeyen Bir Veli Oynarsa Daha Çok Kötü Oynarız. Holoksko Zaten Allahlık Gününde Olursa Çoşar Olmazsa Yokları Oynar. Almeida ve Batuhan ise Bu Formlarıyla Anadoluda Bile Oynayamaz. Necip ve Fernandes Olmazsa Takım Nerdeyse Küme Düşmemeye Oynayacak O Derece Bir Haldeyiz.

Bizi Bu Hallere Getirenlere Fena Hallerde Kulaklarını Çınlatıyoruz.

Bu Arada Gençler Hakkında da Ufak Bir Yorum Yapayım Olcay Genç Ama Hala Tam Oynayacak Kıvamda Değil İyi Pişmesi Lazım. Oğuzhan Hiç Hazır Değil. İnşallah Zamanla Çok Daha İyi Olacaklardır

GebzeLi1907
07.Ekim.2012, 14:27
Biletlerin tamamı tükenmiş.

Stada pankart almıcaklarmış . ( iyi yapıyorlar :D :D :D )

pankart almamanın nesi güzel merak ettim

Ralph
07.Ekim.2012, 14:31
Ben Holosko'dan ümitliyim. Büyük maçlarda fena oynamıyor Holosko. Gol atmasa bile zorluyor.

erdem344
07.Ekim.2012, 14:32
pankart almamanın nesi güzel merak ettim

Twitterdaki dönen olayları görsen anlarsın.

Aykut söyle alex neredeyi organize edenler yine iş başındaydı

Ralph
07.Ekim.2012, 14:34
Bence Fenerbahçe cezalı olması yönünden şanslı. Yoksa erkek seyirciler olsa baskı altına alabilirdi takımı.

erdem344
07.Ekim.2012, 14:36
Bence Fenerbahçe cezalı olması yönünden şanslı. Yoksa erkek seyirciler olsa baskı altına alabilirdi takımı.

Şu ortamda erkek seyirciler olsaydı eyvah eyvah diyorum sana bi taraf alex diye bi taraf aykut diye bağırıcaktı çok güzel zamana denk geldi bu bayanlar takım ya toparlanacak yada batıcak hocada ona bağlı olarak durumu netleşicek

GebzeLi1907
07.Ekim.2012, 14:37
Twitterdaki dönen olayları görsen anlarsın.

Aykut söyle alex neredeyi organize edenler yine iş başındaydı

tepki varsa taraftar istediği gibi organize olma hakkına sahip.
taraftarı bu hale getirmeyecek hamleler yaparsın olur biter.
yapacaklarını yaptıktandan sonra taraftarın tepkisini engellemek pankart almamak kadınları cıkıp susturmak faşizmden dikdatörlükten başka birşey değil.
yaşayan efsanemiz alex de souza pankartı almanyada stada alınmadı
ne hakla ?
taraftara sen nasıl olur da dikte edersin ?
ben aziz yıldırım dan seyircili maçlarda da hamleler bekliyorum paralı askerler gibi ama okul açıka sızamaz inşallah.

MeMo
07.Ekim.2012, 14:37

40 yıldır bu şartlarda derbi oynuyoruz bu derbilerin çok büyük bir yüzdesinde bu olayı avantaja çevirdik. Şimdi ise yarısı durumdan bir haber seyirciler önünde oynayacağız. Erken öne geçsek bari.

di canio
07.Ekim.2012, 14:47
tepki varsa taraftar istediği gibi organize olma hakkına sahip.
taraftarı bu hale getirmeyecek hamleler yaparsın olur biter.
yapacaklarını yaptıktandan sonra taraftarın tepkisini engellemek pankart almamak kadınları cıkıp susturmak faşizmden dikdatörlükten başka birşey değil.
yaşayan efsanemiz alex de souza pankartı almanyada stada alınmadı
ne hakla ?
taraftara sen nasıl olur da dikte edersin ?
ben aziz yıldırım dan seyircili maçlarda da hamleler bekliyorum paralı askerler gibi ama okul açıka sızamaz inşallah.

Aziz Yıldırım'dan paralı askerler gibi hamleler bekliyorum diyorsun da, gösterilecek tepkilerin tamamını taraftar tepkisi olarak yorumluyorsun. Tribünün içindeyim demiştin daha önce bi konuda. Senin de iyi bilmen lazım tribünün içinde dönenleri. Kimlerin arkasında kimlerin olduğunu. Alex'den doğacak tepkiler doğal tepki olmayacak. Muhaliflerin elindeki en büyük koz oldu Alex'in gönderilmesi. Ve bunu tribünlerde provokasyonlarla, gazlamalarla körüklemeye çalışacaklar. Aziz Yıldırım'ın anons yapmasına neden olan tepkinin tribün organizasyonu olmadığını takip edenler bilir. Yine organizasyonlar yapılmaya çalışılıyor, Alex'in gönderilmesi maskesi altında tek amacı Aziz Yıldırım'ı yıpratmak olan. Ekleyeyim Aziz Yıldırım'ı zerre sevmem. Aziz Yıldırım'ı, Fenerbahçe'ye zarar vermeden istedikleri kadar, istedikleri şekilde yıpratsınlar. Fenerbahçe'yi desteklemesi gereken, tezahüratlarıyla iteklemesi gereken taraftarı önemli bir derbi maçta başka şeylerle uğraştırarak değil.

uAburak89
07.Ekim.2012, 14:51
Stadın etrafında Alex maskeleri dağıtılıyormuş.

https://twitter.com/firatgunayer/status/254895704579907585

Mehmet Topuz 18'de yokmuş grip sebebiyle.

GebzeLi1907
07.Ekim.2012, 15:05
Aziz Yıldırım'dan paralı askerler gibi hamleler bekliyorum diyorsun da, gösterilecek tepkilerin tamamını taraftar tepkisi olarak yorumluyorsun. Tribünün içindeyim demiştin daha önce bi konuda. Senin de iyi bilmen lazım tribünün içinde dönenleri. Kimlerin arkasında kimlerin olduğunu. Alex'den doğacak tepkiler doğal tepki olmayacak. Muhaliflerin elindeki en büyük koz oldu Alex'in gönderilmesi. Ve bunu tribünlerde provokasyonlarla, gazlamalarla körüklemeye çalışacaklar. Aziz Yıldırım'ın anons yapmasına neden olan tepkinin tribün organizasyonu olmadığını takip edenler bilir. Yine organizasyonlar yapılmaya çalışılıyor, Alex'in gönderilmesi maskesi altında tek amacı Aziz Yıldırım'ı yıpratmak olan. Ekleyeyim Aziz Yıldırım'ı zerre sevmem. Aziz Yıldırım'ı, Fenerbahçe'ye zarar vermeden istedikleri kadar, istedikleri şekilde yıpratsınlar. Fenerbahçe'yi desteklemesi gereken, tezahüratlarıyla iteklemesi gereken taraftarı önemli bir derbi maçta başka şeylerle uğraştırarak değil.

Zaten taraftar gereken desteği elbette yine esirgemeyecek takımından.Komple sırt çevirmek gibi birşey yok.
Ama taraftarın elinden pankart gibi en azından desteğini verirken sitemini de sergileyeceği bir unsuru elinden almak çok çirkin.
Yıllar önce Aziz Yıldırım'ın hamlesiyle büyük kavgalar oldu tribünde bıçaklamalara kadar varan.
Şimdi yine bundan korkuyorum.
Ama o zamana göre taraftar daha bilinçli ve artık birlik seviyesi daha yüksek.
Tribünler birleşti Marsilya maçında inanılmaz bir keyif veren bir tribün vardı.Geçen sene de çok güzel tribün vardı birlikte hareket eden.

Şimdi benim bulunduğum grup daha küçük çaplı ve amacı sadece Fenerbahçe olan bir grup reislik gibi olayların olmadığı.
Çevremden gördüğüm Aziz Yıldırım ve Aykut Kocaman'a büyük çoğunluğun genel olarak kin gütmesi ve bunları klupte artık istememesi.
Bu içten gelen birşey kimsenin de organize ettiğine inanmıyorum.
Elbette büyük gruplar manüple edilmesi daha kolay ama zaten Aziz Yıldırım düşmanlarına fırsat tanımıyor bu konuda.

Aziz Yıldırım zaten tribüncüler tarafından pek sevilmezdi 3 temmuz gereği bütünleşme sağlandı,
ama içerden cıktıkdan sonraki icraatleri yine arayı açtı.

Şimdi pankart olayı ve anons ile başladı seyircili maç ile başka müdahelelerde bulunursa ki yapmayacağı iş değil, o zaman çok can sıkıcı olaylar yaşanır ve bundan Fenerbahçe zarar görür.
Bunun sebebi de tribün grupları, muhalifler değil onların kendisine olan tepkisini kesmek engellemek amacında olan Aziz Yıldırım olur.

darkkobal123
07.Ekim.2012, 15:13
Kırmızı formayla sahada oluruz umarım.

Ralph
07.Ekim.2012, 15:29
Mehmet Topuz grip nedeniyle oynayamayacakmış. (LigTV)

Mamadou
07.Ekim.2012, 15:40
Evet kırmızı formayla çıkalım artık. Kırmızı forma çıkarttılar ama daha bir maç bile giymedi takım.

Nedvedmania
07.Ekim.2012, 16:17
Fb Bjk Derbisi dediğin siyah beyaz - sarı lacivert olur. Ne kırmızısı :D Sonra gören GS-Fb maçı sanacak :D

Ralph
07.Ekim.2012, 16:22
İşte Beşiktaş'ın 11'i ; Beşiktaş; McGregor, Escude, İ.Toraman, Sivok, Hilbert, Veli, Necip, Uğur, Fernandes, Olcay, Hugo Almeida

diye yazmış biri ama gerçek mi bilmiyorum.

MeMo
07.Ekim.2012, 16:41
Stadın etrafında Alex maskeleri dağıtılıyormuş.

https://twitter.com/firatgunayer/status/254895704579907585

Mehmet Topuz 18'de yokmuş grip sebebiyle.

Üzerindeki reklama dikkat. Aziz Yıldırım'ın en büyük şansı bu zekadaki muhalefeti.

Nedvedmania
07.Ekim.2012, 16:45
Komik olmuş reklam işi

Aykut Yıldırım ‏@aykutTyildirim
Gectgmz gunlerde gazeteye Alex icin ilan veren Hulusi Belgu, uzerinde tur sirketinin reklami olan Alex maskeleri dagitiyor stadin onunde..

erdem344
07.Ekim.2012, 16:51
Yapsınlar istediklerini şu maçı allahın izniyle bi kazanalım takım bi kendine gelsin ben görücem hepsini bundan sonra

bu maç belkide gelicek en az 3 yılımızı etkilicek (aykut hocanın kariyeri)

furdun
07.Ekim.2012, 16:52
Her iki takım için de çok kritik maç olucak fakat ben fenerbahçeyi 1 adım önde görüyorum sebebi gladbach maçında oynadığı oyun tabi o oyunu her maça yansıtabilir mi o ayrı konu.

Ralph
07.Ekim.2012, 17:01
Tek dileğim hakem etki etmesin bende minik çapta krizler geçirmeyeyim :) Sonra kim yeniyorsan yensin.

RaSenGan
07.Ekim.2012, 17:12
Dakika 10'da Alex için tezahürat yapılacakmış.Maça gidecekler öyle söylüyor :D

Mamadou
07.Ekim.2012, 17:40
İlk 11 doğruysa beğendim. Uğur'u önde kullanması daha doğru olur. Escude ataklarda pek bindiremez ama en azından rakip ataklarda kademe hatası yapmaz. Hem Hilbert hem U. Boral ters kademelerde resmen batırıyorlardı. Takımın bekleri kanat oyuncusu normalde.

Cengo
07.Ekim.2012, 17:40
Tutar mı tutmaz mı maç sonu göreceğiz, tutarsa nasıl da bildim diye sevinecek değilim, tutmazsa da tahmin sıkıntı yok, her konuda onlarca yanılan kişi oluyor onlardan biri olurum. Kasma bu kadar. :)

Espri yapmıştım. Ciddiye almayın, eğlenelim diye söyledim :)

manager725
07.Ekim.2012, 17:41
Tek dileğim hakem etki etmesin bende minik çapta krizler geçirmeyeyim :) Sonra kim yeniyorsan yensin.

Aynen.Maça hakem etki etmesin zaten ederse kime yarar sağlayacağı belli.

Sekopej
07.Ekim.2012, 17:43
Alex maskesine bak, sonra da olay sadece Alex için tepki de, yok artık. Bu hep böyledir, Aziz Yıldırım varsa, bulunan her açıkta, o uğurda inancı olsun, olmasın saldırıya geçilir.

Alex bizim efsanemizdir, Alex'e destek tezahüratları yaparsın ama Aykut Kocaman da bu takımın hocasıdır. Sen takımını maç boyunca desteklersin, maç sonu son 5 dakika 10 dakika neyse artık tepkin varsa gösterirsin, daha maç başlar başlamaz bu tepki işine girersen, kimse kusura bakmasın bunun Fenerbahçelilikle pek alakası olmaz.

Maça gelirsek, oyuncuların konsantrasyonunu bozacak hamleler olmazsa maçı kazanırız, dikkat dağınıklığı beklenmedik hataların yapılmasına rol açıyor ki beklenmedik hatayı çok basit yapan oyuncularımız var.

Cengo
07.Ekim.2012, 17:43
İşte Beşiktaş'ın 11'i ; Beşiktaş; McGregor, Escude, İ.Toraman, Sivok, Hilbert, Veli, Necip, Uğur, Fernandes, Olcay, Hugo Almeida

diye yazmış biri ama gerçek mi bilmiyorum.

Bu dizilimde Beşiktaş bekleri çıkamadığı gibi baskı yediklerinde de sapıtırlar. Escude sağda, Hilbert solda olur mu hiç? Hücumu etkisini sıfıra indirmek demek. Gökhan ile Hasan Ali'nin pozisyon almasını rahatlatacaklar. Bu kadrolar ile Fenerbahçe, Beşiktaş'ın 1-2 adım önünde.

Mamadou
07.Ekim.2012, 17:50
Hayır Hilbert sağda, Escude solda oynar bu ilk 11'de. Olcay sağa kayar, Uğur Boral'da sol önde oynar.

Hiç belli olmaz. Toraman'ı ön liberoda kullanıp Veli'yi sol öne atabilir :)

Kaka Leite
07.Ekim.2012, 17:55
ALEX DE SOUZA Bugün KADIKÖY'DE Olacak ...

Diyolar doğru mu acaba..

RaSenGan
07.Ekim.2012, 17:58
Diyolar doğru mu acaba..

Erkek sineği almıyorlar tribüne Alex nasıl girecek :D

Kaka Leite
07.Ekim.2012, 17:59
Erkek sineği almıyorlar tribüne Alex nasıl girecek :D

Hoba ben unutmuştum Face'de dolanıyor da :D

Belki takım'a motivasyon amacı ile gelir ancak tribünde olmaz diye dedim. :icon_biggrin:

Nedvedmania
07.Ekim.2012, 18:03
Sen çok yanlış gelmişsin kardeş :D

Onu şu manada diyorlar

http://live.sporx.com/futbol/superlig/fenerbahce/alex-de-derbide-olacak-ama-nasilSXHBQ298286SXQ

Kaka Leite
07.Ekim.2012, 18:04
Sen çok yanlış gelmişsin kardeş :D

Onu şu manada diyorlar

http://live.sporx.com/futbol/superlig/fenerbahce/alex-de-derbide-olacak-ama-nasilSXHBQ298286SXQ

Yahu face'de aynen buraya yazdığım gibi yazıyor :D

Bende öyle anladım..

Ralph
07.Ekim.2012, 18:38
Stada giderken kaza yapmış bjk otobüsü. Ama ciddi değilmiş.

futureless
07.Ekim.2012, 19:07
#Fenerbahçe XI: Volkan, Gökhan Gönül, Yobo, Egemen, Hasan Ali, Mehmet Topal, Cristian, Meireles, Caner Erkin, Dirk Kuyt, Sow

Tuskarr
07.Ekim.2012, 19:17
Krasic çok zorlar Escude'yi.

RasAnt
07.Ekim.2012, 19:22
Krasiçin kendine hayrı yok

uAburak89
07.Ekim.2012, 19:22
Maskeleri toplayıp çöpe atıyorlarmış. Dağıtan adam amacına ulaştı sayılır, iyi reklamını yaptı şirketinin.

pele96
07.Ekim.2012, 19:23
Ortasahada Fernandesin yaninda bir Guti olsaydi kiran kirana gecerdi.Suanda pek gucsuz degiliz olay ortasahada bitecek.Almeida yerine Batuhani koyarak Holoskoya yer acilabilirdi.Holosko Egemeni cok zorlardi.

Ralph
07.Ekim.2012, 19:27
Fernandes'in yanında Guti olsaydı bu takımın ortasahası Allah'a emanet olurdu kardeş :)

RasAnt
07.Ekim.2012, 19:28
Kadın seyircilerin olacağı akla gelince tüm şevki kaçıyor insanın harbiden en baba ceza böyle oluyor

MeMo
07.Ekim.2012, 19:34
Kadın seyircilerin olacağı akla gelince tüm şevki kaçıyor insanın harbiden en baba ceza böyle oluyor

Aynen öyle. Rezaletler bekliyorum tribünde.

Nedvedmania
07.Ekim.2012, 19:36
Olası bir yenilgide çok olay çıkar. Ama Fener kazanacaktır maçı.

Nedvedmania
07.Ekim.2012, 19:46
fırat günayer ‏@firatgunayer
Fb taraftarı ısrarla "I love You Alex" diye tezahürat yapıyor..Stat görevlileri yoğun bir müzikle olayı durdurmaya çalışıyor

Kaka Leite
07.Ekim.2012, 19:48
Aziz yildirim : Alex ile ilgili atkı,t-shirt,forma ne varsa stat içersine alınmıcak

Böyle bişey de var..
Ayıp ama bu kadarı ne kadar kapatabilirler ne kadar örtebilirler üstünü ?

Adam sanki takımın en bela adamı ayıp bu kadarı..

MeMo
07.Ekim.2012, 19:49
Böyle bişey de var..
Ayıp ama bu kadarı ne kadar kapatabilirler ne kadar örtebilirler üstünü ?

Adam sanki takımın en bela adamı ayıp bu kadarı..

Ee şimdi baktım tribünlerde Alex maskeleri, tişörtleri?

Nedvedmania
07.Ekim.2012, 19:50
Vallaha ya. Biz koskoca "İstifa da bir hizmettir" pankartı astık sorun olmadı ama Aziz Yıldırım bir Alex maskesine bile izin vermiyor. Kendi kaybeder.

Kaka Leite
07.Ekim.2012, 19:51
Ee şimdi baktım tribünlerde Alex maskeleri, tişörtleri?

Çöpe attırıyorlarmış diye duydum.

attirson
07.Ekim.2012, 20:00
Yok ya Alex atkıları t shirtleri filan bir sürü gördüm yalan onlar.

Nedvedmania
07.Ekim.2012, 20:00
Gülşah ‏@FbGulsah_
Elimdeki Alex Maskesini Alıp Çöpe Attılar.Bende Onların Verdigi Bileti Yırtıp Çöpe Attım.Daha'da Aziz Yönetimindeki Takımımın Macına Gitmem.

Diye twit var mesela.

pele96
07.Ekim.2012, 20:07
Fernandes'in yanında Guti olsaydı bu takımın ortasahası Allah'a emanet olurdu kardeş :)

Oyle dusunmuyorum ben Guti varken ortasahada Gutiyi markaj altina aliyorlardi simdi Fernandesi ikisini birden cok az takim tutabilir.

ReaList
07.Ekim.2012, 20:12
Güzel gol tebrikler Şov : )

ReaList
07.Ekim.2012, 20:21
Çok merak ediyorum acaba ne zaman, gol attıktan sonra geri çekilmeden bir oyun oynayacağız ?

William Rookwood
07.Ekim.2012, 20:33
Fenerbhçe böyle geri çekilirse maç 1-1 olur

barahir
07.Ekim.2012, 20:39
Gole bak beee.. Gökhan Gönül...

ReaList
Güzel gol tebrikler Şov : )

Sana da bir tebrik Gönül Baba !

pele96
2 oldu .

uAburak89
07.Ekim.2012, 20:40
Çok güzel goller attı Fenerbahçe. Tempoyu da mümkün mertebe düşürüyorlar, rahat bir galibiyet alacaklar gibi gözüküyor.

sarianet
07.Ekim.2012, 20:46
Kasmaya gerek yok rahat alırız

İkinci yarı recepi görmek isterim

furkan58
07.Ekim.2012, 20:47
Geri çekilme demek kolay. Daha 3 gün önce 90 dakika presli bir oyun oynadılar kolay değil. Tempoyu düşürüyorlar geri çekilmiyorlar. Güzel goller , güzel oyun. 2. yarı Krasiç ve Stoch oyuna girer kontra atak kovalarız.

C h A o S
07.Ekim.2012, 20:48
Olcay ve Veli gibi bana göre Beşiktaş'ın oyuncusu olamayacak 2 oyuncu var orta sahada.Özellikle Veli'ye bakıyorum niye oynuyor çözemiyorum.Sadece koşuyor başka bir numarası yok.Olcay'ıda hazırlık kampında çok övüyorlardı.7 haftadır onuda dikkatli takip ediyorum fazla sorumluluk almıyor.Belli bir yeteneği var ancak yetersiz.
Fenerbahçe rahat alacak gibi maçı.Beşiktaş'ın bu kadroyla Kadıköy'de maç çevireceğini hiç zannetmiyorum.Aslında Fenerbahçe'ninde oyun olarak pek bir üstünlüğü yoktu.Biraz futbol şansı yanındaydı ve bastırınca klas 2 gol geldi.GG çok iyi.Hak etti o golü.

Universal
07.Ekim.2012, 20:51
Samet Aybaba ekmeğimize yağ sürdü, çok ekstra gollerle 2-0 öndeyiz.

ReaList
Vallah Fenerbahçe tempo falan düşürmüyor, tempoyu düşüren takım topu ayağında tutar top çevirir, topu rakibe verip ardından deli danalar gibi koşmaz. Hem rakibi oynatıp hem kendinizi yoruyosunuz böyle tempo düşürülmez.

Yemin ederim takımımın öne geçmesinden korkuyorum, bir takım gol attıktan sonra 8-9 kişi geri çekilir mi yahu ? böyle taktik anlayışına da oyun anlayışına da karşıyım. Hadi bugün Beşiktaş'ın elinde fazla yaratıcı adam yok diye topla oynamayı %60'ın üzerine çıkardığı dakikalarda gol çıkaramadı ve bir anlık boşluktan ikinciyi yedi ama her maç bu böyle olmuyor ki.

Aykut Kocaman'ın bu takımdaki görevini bırakmasını istediğim nedenlerin en başında bu geliyor. 60-70'li yıllarda takımlar 1 gol atar tamamen geri çekilir, kalesini gole kapatmaya çalışırdı ama günümüzde bu böyle mi ? Oyunu soğutacaksan topu sen ayağında tut ki rakip gol atmak için daha fazla fırsat kollamasın. Ne Aykut Kocaman bu huyundan vazgeçer ne de biz sinirimizi hoplatan bu oyunu izlemekten eksik oluruz.

barahir
daha 2 saat önce Sivas-Bursa maçı 2-2 bitti.. Hatırlatayım.. Rahat aldık falan girmeyin bu işlere..

futureless
07.Ekim.2012, 20:54
daha 2 saat önce Sivas-Bursa maçı 2-2 bitti.. Hatırlatayım.. Rahat aldık falan girmeyin bu işlere..

Aynen öyle. Bitmiş havalarında konuşanlar var özellikle twitterda görüyorum. Ne oynuyoruz da garantiledik maçı ? Ne olacağı belli olmaz karşımızda futbolcuları kim olursa olsun ne kadar zor dönemde olursa olsun koskoca Beşiktaş var. İki ekstra gol şımartmamalı bizi.

RaSenGan
07.Ekim.2012, 20:54
Sow'dan devre arasında ibretlik hareket geldi :D

LaigLeNoiR
07.Ekim.2012, 20:56
Uğur Boral'a 2 haftadır isyan ediyorum sağolsun duydu beni Samet hoca şimdide ileriye aldı biraz da orada isyan edelim diye. 2 golü de onun hatasıyla yedik.

Adam vurdumduymaz oynuyor. Şimdi ikinci yarıda yerine Holosko'yu alır sanki marifetmiş gibi. Kadir'i al daha iyi Uğur'Un yerine oyuna.

Önder HOCA
07.Ekim.2012, 20:56
allahtan şu almeidaya fazla yanaşmıyorlar yoksa bizim defans çok sos verirdi

mustangshelby
07.Ekim.2012, 21:02
escudeyle uğur boral çok iyi nazar değmesin inşallah. Böyle devam edip 1 er tanede golle süslerlerse kendi kalelerine tadından yenmez.

sarianet
07.Ekim.2012, 21:14
Bu iyi oldu

uAburak89
07.Ekim.2012, 21:15
Maç Beşiktaş açısından fenaya doğru gidiyor sanki.

Nedvedmania
07.Ekim.2012, 21:16
Kırmızı + gol = 3-0

ReaList
07.Ekim.2012, 21:19
Umarım ilk değişiklik Recep Niyaz üzerine olur.

Nedvedmania
07.Ekim.2012, 21:21
Tribünler yine küfrediyor. TS maçıyla birlikte 2 etti bu.

sarianet
07.Ekim.2012, 21:23
Bi futbolcuda 30 saniye takılı kalmanın mantığı ne ya

Biri de çetele tutuyo hey allahım ya

ReaList
07.Ekim.2012, 21:25
Recep'i bekliyoruz Bekir giriyor : ) Biraz daha beklersek Selçuk girecek. Sonra genç oyuncu konusu açıldı mı Aykut Kocaman hebede hübe

sarianet
07.Ekim.2012, 21:40
Kim hatırlattı selçuğu

ReaList
07.Ekim.2012, 21:41
Kenarda pırıl pırıl Recep varken o Selçuk oyuna giriyor ya işte anlayışın yüzünden bırak görevi Aykut Kocaman ! Yazık.

vuque
07.Ekim.2012, 21:41
Kim hatırlattı selçuğu
Belki hakem yine maçı bitirir ümidiyle almış olmasın Aykut Kocaman :D

Varonil
07.Ekim.2012, 21:43
Takımın gösterdiği dirayet ve kenetlenme milli maç arasını da düşündüğümüzde önümüzdeki dönem için mutluluk verici. Artık biraz olsun yüzümüzün gülmeye ihtiyacı var camia olarak.

Beşiktaş için de 1-2 kelam etmek gerekirse, Veli'nin yaptığı hareketin hiçbir açıklaması yok. Beşiktaş yönetiminin yerinde olsam para cezası dahi veririm. Hasan Türk müthiş potansiyeli olan bir genç, üstüne koyarsa çok güzel işler yapar ileride. Samet Aybaba'nın istediği takım için biraz daha zamana ihtiyaçları var.

Kenarda pırıl pırıl Recep varken o Selçuk oyuna giriyor ya işte anlayışın yüzünden bırak görevi Aykut Kocaman ! Yazık.

Egemen'in yaşadığı bir sakatlık olabilir, emin olmadan bu kadar kesin konuşmayalım. Aynı zamanda genç oyuncular konusunda biz de kendi üstümüze düşeni sorgulamalıyız. Trabzon maçındaki bir pozisyonda Recep 2-3 kişiyi çalımladı sonra gereksiz bir pas verdi, orada belki şut çekse gol olacak ve kahraman olacaktı fakat korktu ya kaçırırsam da günah keçisi olursam diye.

Gökay'ın düzenli ilk 11'de oynadığı dönem çıktığı Sivas maçında yuhalandığına kendi gözlerimle şahit oldum.

Gençler oynasın diyoruz da, bizler sahada gençleri görmeye hazırmıyız bunları da sorgulamalıyız.

ReaList
07.Ekim.2012, 21:49
@Varonil

Hadi diyelim Recep'i öyle veya böyle almadın. Oyuna alınacak, 18'e alınacak hatta takımda bulundurulacak en son adamı görmek adamın tüylerini diken diken ediyor. Az önce yediği sarı kartı yemin ederim bizim amatörde yemiyorlar yahu, 10 senedir şu takımda durup 1 gram ilerleyemez mi bir adam !

Nedvedmania
07.Ekim.2012, 21:49
Maç sonucu Fenerbahçe 3-0 Beşiktaş

13' Sow, 40'-59' Gökhan Gönül

MeMo
07.Ekim.2012, 21:50
Kadın taraftarlar beni utandırdı. Hoca ve takım ise tam tersi.

furkan58
07.Ekim.2012, 21:51

İbretlik olmuş :)

Güzel oyun güzel skor. Ritim yakalıyor artık takım.

Universal
07.Ekim.2012, 21:52
Çok güzel, çok temiz galibiyet aldık. Tebrikler Fenerbahçe.

petrol_fb12
07.Ekim.2012, 21:54
Beşiktaş'ın Kadıköy'de bu kadar ezildiğini.dağıldını daha önce hiç görmemiştim..Yenilse bile bu kadar mahkum ve ezilmiş oynamıyordu...bir mücadele vardı...Samet aybaba aldığı sonuçlarla beni şaşırttı lig başında anlaşılan koltuğu sallanmaya başlıyor..

RasAnt
07.Ekim.2012, 21:56
Valla çok rahat bir maçtı tebrikler Fenerbahçe

sarianet
07.Ekim.2012, 21:59
Beşiktaş'ın Kadıköy'de bu kadar ezildiğini.dağıldını daha önce hiç görmemiştim..Yenilse bile bu kadar mahkum ve ezilmiş oynamıyordu...bir mücadele vardı...Samet aybaba aldığı sonuçlarla beni şaşırttı lig başında anlaşılan koltuğu sallanmaya başlıyor..

Samet hocadan ziyade takımı bu hale getirenler utanmalı
Kadronu yapacağı bu daha fazlasını beklemek fantazi olur

LaigLeNoiR
Tebrikler Fenerbahçeye bugün yine çok iyi top oynadılar.

Ralph
Top oynamayıp maçın bitmesini beklersen böyle farkı da yersin. Yazıklar olsun haram olsun aldığınız paralar. Eyvallah yenilin fark yiyin ama biraz mücadele edin. Adamlar UEFA maçından gelmiş insaf. Hakem skoru belki etkilemedi ama Veli'de o kırmızıyı haketmedi. Ersan asıl kırmızıyı haketti. İki kere üst üste göz göre göre faul yapan adama vermeyip Veli'yi rahatlıkla atabildi.

Hakeden kazandı tebrik ediyorum.

Universal
07.Ekim.2012, 22:11
Yok artık baba...

Tarih (7) Ekim. (7). Hafta, (7):00 / Golleri atanlar (7) Sow, (77) Gökhan Gönül. Digitürk (777). Kanal. TEBRİKLER FENERBAHÇE!

Kaka Leite
07.Ekim.2012, 22:13
İyi oynadık 2. yarı zaten bıraktı her iki takımda oyunu 3. golden sonra.

Kazandık çok iyi oldu.Gol atmak istemedik resmen kırmızıdan sonra iyi oldu yorulmadık..

Tebrikler Fenerbahçe ancak ilk yarıda Beşiktaş daha iyi oynadı bunu açıkça söyleyebilirim..

Universal
07.Ekim.2012, 22:13
Bu maçda bizim açımızdan anlam veremediğim olay, Selçuk yerine neden Recep veya Sotch gibi isimler alınmaz. Özellikle Recep, berabere olduğumuz Trabzon maçında oyuna girebiliyorsa, bu maçtada da girebilir.

Sekopej
07.Ekim.2012, 22:19
Son yılların en çok koştuğu maçının ardından derbiye çıktı Fenerbahçe ve bu maçtan da galibiyetle ayrılmasını bildi. Takımın toparlanması için, en azından psikolojik açıdan, bu 2 galibiyete çok büyük ihtiyacı vardı, üstelik maçta daha fark olabilecek pozisyonlar da oldu, Cristian son maçta oynadığının çeyreğini oynasa bu sefer asistleriyle gündeme gelirdi.

Şimdi bu ara iyi gelecek diyeceğim ama baktığımda Baroni milli takıma gitmeyen oyuncu, elde kalan çok az sayıda oyuncu olacak ve hoca 2 hafta boyunca pek bir şey katamayacak takıma, ancak kendini yenileyebilir, belki kafasını rahatlatabilir.

Henüz başlangıç, bu şekilde oynayarak elbette sonuna kadar gidilemez, gelişme mutlaka şart ama başlangıç bu 2 maçla güzel oldu. Daha 7 gün önce, yürüyecek hali olmayan 3 metreye pas atamayan oyuncuların bu mücadelesini görmek de düşündürücü.

Umarım artık daha çok karışıklıktansa birlik olmak için çabalayan tarafarı görürüm, bazı kötü niyetli provakatörlerin ekmeğine yağ sürmeyen.

Alex de yarın hesaplaşma değil, teşekkürlerle dolu bir konuşma yapar umarım, Alex de cuma günü ayrılmadan önce mutlaka ama mutlaka onere edilmeli yönetim tarafından, bu 2 güzel galibiyet sünger çekmeli olaylara, Fenerbahçe için, Fenerbahçe'nin başarısı için, umuyorum sadece ama tartışmaların biteceğini de hiç sanmıyorum.

Sekopej
07.Ekim.2012, 22:22
Bu maçda bizim açımızdan anlam veremediğim olay, Selçuk yerine neden Recep veya Sotch gibi isimler alınmaz. Özellikle Recep, berabere olduğumuz Trabzon maçında oyuna girebiliyorsa, bu maçtada da girebilir.

3-0 olduğunda sanırım milyonlarca Fenerbahçeli aynı şeyi düşündü, ben de Recep girse diye diye geçirdim dakikaları, özellikle pek gününde olmayan Cristian yerine denenebilirdi.

Yine de bir süre bekleyeceğim, bazı şeyler değişiyorsa umarım bu anlayış da artık değişir ve çarkların sorunsuz döndüğü bir sistemde değişen dişlilerin içinde yer alabilirler.

sarianet
07.Ekim.2012, 22:24
Yok artık baba...

Ne var ki orda galip gelen takımı da trbrik etmicekler mi

Universal
07.Ekim.2012, 22:26
3-0 olduğunda sanırım milyonlarca Fenerbahçeli aynı şeyi düşündü, ben de Recep girse diye diye geçirdim dakikaları, özellikle pek gününde olmayan Cristian yerine denenebilirdi.

Yine de bir süre bekleyeceğim, bazı şeyler değişiyorsa umarım bu anlayış da artık değişir ve çarkların sorunsuz döndüğü bir sistemde değişen dişlilerin içinde yer alabilirler.

Recep gibi bir oyuncu sahada olduğu sürece gelişir, yanlışını görür ve ne yapması gerektiğinin farkına varır. Eğer hep kulübede kalırsa 22 yaşına geldiğinde anadolu takımlarının yıldızı ve büyüklerin canını yakan bir oyuncu olacaktır belki Yusuf Şimsek gibi bir iki sezon büyüklerde oynayıp tekrar döner. Recep Niyaz eğer bu kadar potansiyeli varsa bunu keşfedecek ve geliştirecek sezon bu sezondur. Hatta hatta Avrupa maçlarında bile sahada olması gerekir. Umarım önceden gruptan çıkacak sonucu alırızda bazı maçlarda çok rahat oynatabiliriz. Atc. Madrid'in yaptığı olayı uygulayabiliriz; ama önemli olan Fenerbahçe'nin galibiyet serisi yakalaması bu nedenle Recep'in şansıda azabilir.

Universal
07.Ekim.2012, 22:26

Benim mesajım ile ne alakası var, tesadüfü yazmak istedim.

Börk
07.Ekim.2012, 22:32

Zaten paylaşan kişi fenerbahçeli neyin davasını yaptın anlamadım :)

footballer33
07.Ekim.2012, 22:37
İzlediğime, izleyeceğime bin pişman oldum. Böyle ruhsuz, isteksiz futbolculara da, böyle korkak, hiçbir şey bilmeyen teknik adama da. Kaleci hariç 7 defansif futbolcuyla sahaya çık, kişiliksiz futbol oynat ve üstüne defansa adam almaya devam et. Hocanın derdi, gol atayım değil; fark yemeyeyimdir Ersan değişikliği ile. Bunun izahı olamaz başka. Bunca yıldır futbol takip ederim, Beşiktaş'ı desteklerim; 3 maç üst üste maç kaybettiğimizi hatırlamıyorum, hem de sezon başında daha. Hasan Türk haricindeki tüm takım bitikti, sanki 3 gün önce Avrupa maçı yapan kendileriymiş gibi. Yazıklar olsun.

RaSenGan
07.Ekim.2012, 22:39

Orda 7 rakamının bu kadar çok kullanılmasından bahsediliyor abi :)

sui generis
07.Ekim.2012, 22:39
Tebrikler Fenerbahçe'm .. Yine yüzümüzü güldürdün , Allah senden razı olsun :)

footballer33
07.Ekim.2012, 22:44
fırat günayer‏@firatgunayer
Gazeteci İstifa düşünüyormusunz? Aybaba: Siz düşünüyormusunz?Hiç işiniz kötü gitmedi mi?50 yıldır aynı gazetecileri görüyorm,istifa eden yok.

Soru: "Kadrodışı kalmış iki isim var..Burak ve Tanju? Düşünmüyor musunuz değerlendirmeyi?? " Aybaba:"Bu isimlere kaldıysak vah halimize.. "

:icon_evil: :icon_evil: :icon_evil: :icon_evil:

barahir
07.Ekim.2012, 22:46
Herkes neden Selçuk girdi diyo da Egemen'in sakatlandığını kimse bilmiyo sanırım..

Kaka Leite
07.Ekim.2012, 22:46
fırat günayer‏@firatgunayer
Gazeteci İstifa düşünüyormusunz? Aybaba: Siz düşünüyormusunz?Hiç işiniz kötü gitmedi mi?50 yıldır aynı gazetecileri görüyorm,istifa eden yok.

Soru: "Kadrodışı kalmış iki isim var..Burak ve Tanju? Düşünmüyor musunuz değerlendirmeyi?? " Aybaba:"Bu isimlere kaldıysak vah halimize.. "

:icon_evil: :icon_evil: :icon_evil: :icon_evil:

Eğer şu lafı söylediyse harbi ayıp etti.Peki ya Beşiktaş sana kaldı ise ?
Tanju ve Burak gayet kaliteli iki isim ancak oynatmasını bilene :)

europeanconquer
07.Ekim.2012, 22:49
Tebrikler Fenerbahçe.

Burak Kaplan'a acıdığım kadar hiç bir adama acımıyorum.Çürüdü gitti Beşiktaş'ta.

LaigLeNoiR
07.Ekim.2012, 22:49
Orda 7 rakamının bu kadar çok kullanılmasından bahsediliyor abi :)

7 Rakamının senfonisine 7 numaralı Quaresma ve 77 Tanju Kayhan'ın da kadro dışı olmasını ekleyebiliriz :)

footballer33
07.Ekim.2012, 22:51
Eğer şu lafı söylediyse harbi ayıp etti.Peki ya Beşiktaş sana kaldı ise ?
Tanju ve Burak gayet kaliteli iki isim ancak oynatmasını bilene :)
Bir de birlikten, bütünlükten bahseder. Takım olmaktan konuşur. :)

Gökhan Gönül bu sezon çok formsuz, çok kötü bir sezon geçiriyor; ama bu maçta ileri çıktı 2 gol attı ve neredeyse hiç geri gelmedi. Çünkü onu tehdit edecek bir Quaresma tehlikesi yoktu sahada. Anlayana! :icon_wink:

Sekopej
07.Ekim.2012, 22:53
Bu arada 47 maç oldu, Aykut Kocaman takımın başına geldiğinden beri ligde içeride hiç maç kaybetmedi Fenerbahçe. Gerçi direk hoca ile alakalı değil bu durum, bu içerideki performansın yarısını geçtim üçte birini bile dışarıda gösterebilseler zaten açık ara şampiyon olurlar da...

Kaka Leite
07.Ekim.2012, 22:53
Yalnız şu Caner'e hasta oluyorum.Yapabildikleri ortada ancak bize çok çok yararlı oluyor.

Bugün hem Hasan Ali oldu hem Caner, çok top kaptı..

darkkobal123
07.Ekim.2012, 22:57
Beşiktaşlı olarak zaten bu maçı Fenerbahçe'nin alacağını biliyordum. Çünkü bizim bu kadrodan hiçbir şey olmaz. Hikmet Karaman'ı tebrik etmek lazım aslında. Bu takımdan 1-2 kişiyi çıkartınca Anadolu takımlarından farkımız kalmıyor.

RaSenGan
07.Ekim.2012, 23:01
7 Rakamının senfonisine 7 numaralı Quaresma ve 77 Tanju Kayhan'ın da kadro dışı olmasını ekleyebiliriz :)

Kaleci de gol 7 :D

pele96
07.Ekim.2012, 23:11
son sayfada 7leri gorunce 7tane mi yedik dedim acayip korktum :D o kadar gitmemis :D

Varonil
07.Ekim.2012, 23:14
Bu arada Aykut Kocaman'a sallamak hastalık olmuş bakıyorum özellikle sosyal medyada yapılan yorumlarda, yok niye Recep girmemişmiş filan. Egemen'in yaşadığı sakatlığı konuşan yok nedense hiçbir yerde.

GebzeLi1907
07.Ekim.2012, 23:24
Çok iyi oynamadan çok iyi bir skor aldık.
Ama takım iyi sinyaller veriyor.

Bu ligin şampiyonluğu için bana göre en net favori konumuna geldik.
Aslında Meireles geldiğinde böyle düşünüyordum ama Alex ile sorun yaşaması hocanın bunu engellemiş.

Aykut Kocaman da kenarda duruşunda büyük değişiklikler var.
Önceden asık suratı sıfır tepki ile maç izleyen adam gitmiş sürekli talimatlar veren daha agresif bir kenar görüntüsü veren bir hoca gelmiş.
Alex burdayken niye böyle değildi acaba ?
Ben ikisi arasında iki tarafında masum olmadığı ama Aykut hocanın daha suçlu olduğu ve göz göre göre ego uğruna ikisininde Fenerbahçeye kasıtlı zarar verdiğinden artık iyice emin oldum.

Bu takım içerde büyük süpriz olmazsa yine nağmalup bitirir ligi.
Galatasarayı şu takım içerde net şekilde yener deplasmanda da en az beraberlik alır.
Bana o derece umut verdi.
Bu sadece oyun anlayışı olarak değil zaten aşırı kaliteli bir takımız birlik bütünlük ve hocanın isteği artık artmış durumda.Bu çok etkili olacaktır.

Selcuk ve Bekir in girmesi ise bana göre tamamen adam kayırmadır.
Prim alıyor hocanın kendi adamları hadi Yobo sakat idi çıktı da Egemen'in çıkması hata
o çıkıyorsa sakat ise yine Selçuk'un girmesi net şekilde hatadır adam kayırmadır.
Zaten 3 0 öndesin al Recep'i forvet arkası oynasın rakip 10 kişi kalmış rahatça pas yapıyorsun bu aşamada çok rahat şekilde yine bitirirdin maçı.
Veya Sow'u tut oyunda forveti ikile.

Neyse.
Aykut hocanın yine hataları vardı.
Sow dan açık denemye devam etmesi gibi.
Bu takımın birinci forveti çok net şekilde Sow'dur.
İki golü de o Santrafor iken attık ki Kuyt da 6 senedir bir fiil Liverpool da sağ açık oynamış bir adam.
Gökhan'a ikinci golü attıran Kuyt'ın sağ açıkda ki alışkanlığıdır.Sow olsa öyle olacağından emin olamazsın ki çok top ezdi o bölgede.
Maç içinde kısa süreli değişimleri anlarım ama bir değiştiler mi 20 dakika orada kalıyor en az.
Kuyt belki az çok forveti kotarıyor ama Sow kanatta hiç yapamıyor.
Geriye yardımı hiç yok al ver konusunda verkaçlarda sıkıntıları var çizgi oyuncusu profilinde değil asla.Yanındaki arkadaşlarıyla anlaşım konusunda sıkıntılı çizgide oynayınca.
Ve Krasic girerken Sow kalmalıydı bana göre iki maçtır çıkarıyor gereksiz yere, çıktığında Sow'un yüzü mutsuz olduğunu açıkca ortaya koyuyordu.
Umarım ilerde onunla da sorun yaşamaz.
Sonuçta Kuyt dan en fazla 2 sene verim alabilirsin Sow'un ise hem klupte geleceği daha uzun hem de forvette 3-0 önde iken her türlü Kuyt'dan daha verimli bir oyuncu..

Ne olursa olsun Aziz Yıldırım ve Aykut Kocaman şimdilik rüzgarı arkalarına aldılar takımın olumlu sinyalleri de onlara bana göre sezon sonunu garantiletti.
Çok büyük olasılıkla bu sezon şampiyon olur bu takım.
Ondan sonraki sezon yine aynı ivme devam ederse takım sezona iyi hazırlanıp bir kriz yaşamadan yol alırsa ben dahil Aykut Kocaman'a laf atan herkes laflarını yer, lakin Alex'e yapılan itibarsızlaştırma ve bilinçli takımdan koparma operasyonunu da kimse unutmaz...

footballer33
07.Ekim.2012, 23:25
Ahmet Nur Çebi: Ben bu maçta Beşiktaş'ın sürpriz yapacağını, belki de çok farklı bir şekilde galibiyet alacağını ümit ediyorum.

:D

Ralph
07.Ekim.2012, 23:30
Ahmet Nur Çebi: Ben bu maçta Beşiktaş'ın sürpriz yapacağını, belki de çok farklı bir şekilde galibiyet alacağını ümit ediyorum.

:D

Adam doğru tahmin etmiş bir nevi. Hakikaten çok farklıydık.

MeMo
08.Ekim.2012, 00:15
Maçın en çok koşan 5 oyuncusu Fenerbahçeli.

Facx
08.Ekim.2012, 00:17
http://www.ligtv.com.tr/haber/kim-ne-kadar-kostu-2

beşiktaş zaten yaratıcılık olarak kısıtlı hatta fernandes yoksa hiç yaratıcılığı olmayan bi takım bide rakibinden 10 km az koşuyosa 3 yemesine şaşmamlı

William Rookwood
08.Ekim.2012, 00:21
Supersonik goller + hakem galibiyeti olmuş. Hakeme sormak lazım Veli'ye birinci sarı kartı verirken, maçın ilk dakikalarında direk kırmızı kart bile verilmesi gereken Necip'in pozisyonunda neredeydi acaba?

furkan58
08.Ekim.2012, 00:22
Supersonik goller + hakem galibiyeti olmuş. Hakeme sormak lazım Veli'ye birinci sarı kartı verirken, maçın dakikasında direk kırmızı kart bile verilmesi gereken Necip'in pozisyonunda neredeydi acaba?

Hakem galibiyeti mi ? Hakem galibiyeti mi ? Yorum yapılırda bu kadar taraflı yapılır mı ?

Cengo
08.Ekim.2012, 00:29
Mücadele etmezsen, koşmadan oynamaya kalkarsan kalite farkını sahada gösteremezsin. En az rakip kadar mücadele edince kalite farkı hemen ortaya çıkıyor. Her maç için geçerli bu.

erdem344
08.Ekim.2012, 01:07
107 km koşmuş takım iyi daha iyi olur inşallah

Hocaya takıma güveniyorum daha iyi olucaz

gökhan gönül yine 17 demiş tehlikenin farkındamısınız . hakimler savcılar polisler boş durmasın.

TeNaciOUS MidFieLdeR
08.Ekim.2012, 03:04
mevcut halinden cok memnunum takimimin. butun rakiplerimiz artik bizden cekinecek. isiran bir oyunumuz var. artik dedikodu kazani olmaktan cikmali, gozlerimizi sahaya cevirmeliyiz. takima destek olup basarisi icin arkasinda durmaliyiz. isler yoluna girerse aykut kocamanin bahsettigi antrenor takimi olmayi basarirsak ve yildizlarin kaprislerinden arindirirsak klubu cok daha guzel basarilar elde ederiz.

dipte denen kucumsenen gladbach bugun lig 2.si frankfurtu maglup etti. en cok kosan takim denilen BJKa nefes aldirmadik. islerin yolunda oldugu cok acik. net bir galibiyet aldik. simarmadan devam edersek, hakedenin formayi aldigi bir takim olursak basarisiz olma sansimiz yok zaten, aynen devam.

alex konusunda alinan kararin hakliligi ortaya cikti maalesef, turkiyede bu isler boyle yuruyor.

Tuskarr
08.Ekim.2012, 03:21
Çok mutluyum çok bu skordan daha iyi bir skor düşünemiyorum.Krasic'in şutu da girseymiş son zamanlardaki en unutulmaz derbi olacakmış.Harikasınız çocuklar :)