Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
35. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

21 60.00%
  • Berabere biter

7 20.00%
  • Beşiktaş kazanır

7 20.00%
Sayfa 1 / 6 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 177 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Beşiktaş | STSL 7. Hafta

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Default Fenerbahçe - Beşiktaş | STSL 7. Hafta

daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Mönchengladbach maçında ki oyunu oynarsak handikaplı galibiyet alırız evimizde. Ancak eski Fener'e dönersek beraberlik olur.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Bu maça tahmin yarışmasında F.Bahçe alır şeklinde yorum yaptım; fakat şimdi beraberlik daha ağır basıyor bana göre. Bugünkü maçta, F.Bahçe özellikle 2. yarıda çok efor sarf etti ve yoruldu. Ayrıca, Beşiktaş'ın da 2 maçtır süregelen yenilgileri var ve bu da derbi maç neticede. 3 ihtimale de açık bir maç olacak. Kazanan taraf, bazı sıkıntılarını atlatacak bir süreliğine; kaybeden taraf ise, daha büyük sıkıntılarla boğuşacak. Önemli bir maç bu açıdan. Dediğim gibi, beraberlik ağır basıyor. Beklediğim (istediğim değil) 11 ise şu:

Mc Gregor
    Hilbert - Toraman - Sivok - Uğur
    Necip - Veli
    Holosko - Fernandes - Olcay
    Almeida

caner yerine kayt,sag kanattada krasiç oynasın
    Last edited by erdem344 : 05.Ekim.2012 at 14:56

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

İlk 30 dakikayı atlatabilirsek çok iyi olur. Fenerbahçe ilk dakikalarda baskılı oynayıp gol bulmak isteyecektir. Bu baskıyı kırabilirsek, maçın geri kalanı bizim adımıza iyi geçer. Karşımızda 90 dakika aynı tempoda oynayacak Fenerbahçe olmayacaktır. Fenerbahçe'nin güçlü orta sahasına karşılık merkezde oynayan Necip - Veli ikilisinin oyunları önemli. En azından rakibin oyununu bozmada bu ikilinin performansları önemli rol oynayacaktır. Fernandes de bu ikiliye eşlik etmeli. Antep ve Sivas maçlarında daha durağan Fernandes vardı. Oyunun her an içinde olup, bu ikilinin arasına girip sorumluluk almalı artık. En önemli eksikliğimiz bu tür maçlarda takıma liderlik edecek oyuncu eksikliği. Olanlarda (Toraman) sinirlerine yenik düşüp, hırsını olumlu kullanamıyor genelde. Bu tür maçlarda takımı organize edecek oyuncunun varlığı önemli. Yensek de yenilsek de Ernst daha önceki derbilerde bu yönden işimize yarıyordu. Ama bizdeki isimlere tek tek bakılınca daha çok takım oyuncusu. Umarım en azından yenilmeyiz diye umuyorum.

Dilerim maç sonunda hakemin verdiği kararlar yerine futbol konuşulur.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Berabere kalınmasından yana gönlüm zaten biz Gs olarak toparlanamazsak ilerde bu puanlar sıkıntı yaratacak bize

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Mönchengladbach maçında ki oyunu oynarsak handikaplı galibiyet alırız evimizde. Ancak eski Fener'e dönersek beraberlik olur.
    Yani ne olursa olsun hiçbir şartlar altında Beşiktaş'ın Fenerbahçe'yi yenme şansı yok.

Quote Originally Posted by erdem344 View Post
    3 0 kazanırız. caner yerine kayt oynar sag kanattada krasiç oynar
    Krasiç geldiğinden beri ne yaptı ki ?

Öte yandan dünde söylemiştim yine söylüyorum Gladbach maçının yıldızı hırsı ve azmiyle Caner'di, Caner'in yerine Krasiç'in oynamasını bir Beşiktaş'lı olarak ben de tercih ederim orası ayrı

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Yani ne olursa olsun hiçbir şartlar altında Beşiktaş'ın Fenerbahçe'yi yenme şansı yok.
    Tabi ki var ancak maç Kadıköy'de olunca 40 küsür maçlık yenilmezlik serisi olunca ihtimal zor geldi. Yoksa var niye olmasın futbol bu herşey olabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Tabi ki var ancak maç Kadıköy'de olunca 40 küsür maçlık yenilmezlik serisi olunca ihtimal zor geldi. Yoksa var niye olmasın futbol bu herşey olabilir.
    Yok yani, diğer maçtaki gibi oynarsa fark atarız, eskisi gibi olursa da ancak berabere kalırız diyince, Beşiktaş'ın yenebilme ihtimali olması için Fenerbahçe nasıl durumda veya nasıl oynayacak onu merak ettim attığın mesajında.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Yok yani, diğer maçtaki gibi oynarsa fark atarız, eskisi gibi olursa da ancak berabere kalırız diyince, Beşiktaş'ın yenebilme ihtimali olması için Fenerbahçe nasıl durumda veya nasıl oynayacak onu merak ettim attığın mesajında.
    Fenerbahçe en kötü oyununda bile evinde puan aldığı için öyle bir durumu bende bilmiyorum

İçerde 46 maçtır öyle yada böyle bu takım maç kaybetmiyor.

Beşiktaşın kazanması için süper top oynaması gerekmiyor , fenerbahçenin çok kötü olması gerekir

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir,Türkiye

Ben umutluyum bu maçtan Gladbach'a yaptığımız pres gibi pres yaparsak Beşiktaş falan dinlemeyiz.
    Last edited by LaigLeNoiR : 05.Ekim.2012 at 15:14 Reason: düzeltme

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Yorgun bir fenerbahce,dinlenmiş DAHA DİRİ bir beşiktaşa karşı...Orta saha'da yaptığımız basit top kayıplarını yapmaya devam edersek..Fernandes..affetmez..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben güveniyorum takımıma. Yeneceğiz ve çok zevkli bir maç olacak.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

hem BJK hem de son izledigimiz FB cok tempolu oynayan takimlar, haliyle gollu mac olur dusuncesi var. sanslari daha iyi degerlendiren takim kazanir bana gore. turk takimlarinin hastaligi basit hatalar devam ederse tempolu olmasina da gerek yok bol gollu olmasi icin

bu mac rotasyon yapabiliriz. gayet de dogal olur, stoch ve krasic birlikte oynarlarsa surpriz olmaz. ortasahada da dun oynayan 3luden en az birini dinlendirecektir aykut hoca. forvette de kuyt olabilir, sowu yedek bekliyorum bu macta.

derbi oldugu icin tahmin yapmak cok zor, GS-BJK macinin konusundaki yanilgilara dusmemek gerekir. en favori oldugun macta bile garip bir penalti duduguyle ancak 1 puani kurtacak duruma dusebilirsin. 3 ihtimalli mac ama kazanan taraf olmak istiyoruz. bu galibiyet FB camiasi icin cok onemli.

Nesil
    2006
    Yer
    Anadolu Yakası

Beşiktaş seri bitirmeyi sever, daha öncede serimizi koltuğumuzun altına koymuşluğu var, kadıköyden çok son maçtaki mücadele ve oyuna güveniyorum. Zevkli maç olacak inşallah, daha iyi olan kazansın peh

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

M'gladbach moraliyle, Beşiktaş'ı da kayıpsız geçeceğimize inanıyorum.
    İkinci olan, ilk kaybedendir.
    Ayrton Senna da Silva

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Gaziantep ve Sivas maçlarındaki oynanan futbola bakınca, hiç umudum kalmıyor. Fenerbahçe dün oynadığı gibi oynarsa bizi çok rahat yener.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Default "Fener'i farklı yeneceğiz"

Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, 7 Ekim Pazar günü Fenerbahçe ile yapacakları karşılaşmayı farklı kazanacaklarını ümit ettiğini söyledi.

Beşiktaş Kulübü'nün IMG-Doğuş işbirliği ile Hyatt Regency Otel'de düzenlediği imza töreninde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Çebi, ''Fenerbahçe ile Beşiktaş arasındaki maç bir derbi mücadelesi olacak. Fenerbahçe sıkıntılı günlerden geçiyor. Dün aldığı bir galibiyet var. Tebrik ediyoruz. Biz Beşiktaş olarak pazar günkü derbide galip gelmek için oynayacağız. Hemen hemen her maçı böyle oynuyoruz. Ama bu maç bizim için daha da özel'' dedi.

Derbiyi kazanmanın camia için mutluluk verici olacağını vurgulayan siyah-beyazlı kulübün ikinci başkanı, ''Ben bu maçta Beşiktaş'ın sürpriz yapacağını, belki de çok farklı bir şekilde galibiyet alacağını ümit ediyorum'' diye konuştu.

Çebi, ''Bunlar içinizden gelen duygular mı '' şeklindeki soruyu ise, ''Herhalde, içimden gelen bir duygu. Sonuçta oynanmamış maç ile ilgili fikir yürütemezsiniz. Ben böyle olmasını arzu ediyorum ve böyle söylüyorum. Bazı şeyleri söylerseniz olur, söylemezseniz olmaz. Onun için 'Fenerbahçe'yi farklı yeneceğiz' diyoruz. Bunu arzu ediyorum. Böyle bir his var içimde. Onlar dün başardılar, biz de pazar günü başaracağız'' diye cevapladı.

''Bütün takımlar bizim takımlarımız'' ifadesini kullanan Ahmet Nur Çebi, ''Türk futbolunun geliştiğini görüyoruz. Büyük takım, küçük takım diye bir şey yok. Anadolu takımlarımız da çok başarılı geliyor. Ben seyrettiğimde bunu görüyorum'' dedi.

KADROYA TAKVİYE YAPILACAK

İkinci başkan Çebi, devre arasında kadro derinliğini arttıracaklarını söyledi.

Kadro derinliğinin yeterli olmadığı konusundaki soruyu yanıtlayan Çebi, ''Bu çok teknik bir konu. Ben teknik biri değilim. Ama kulübemizin biraz daha güçlenmesi gerektiğini bir futbol seyircisi olarak gözlemleyebiliyorum'' diye konuştu.

Şu anda yaşanan sıkıntının telafisinin mümkün olduğunu kaydeden Ahmet Nur Çebi, şöyle konuştu:

''Çocuklarımız, gençlerimiz koşarak ve hırslarıyla bunu kapatacaktır. Buna inanıyorum. Gaziantepspor ve Sivasspor maçları birer gösterge olamaz. Sivasspor maçı atanın kazanacağı bir maçtı. Onlar atıp kazandı. Gaziantepspor maçı ise tamamen şansızlıktı. Bunlar oluyor. Bazen hak ettiğinizi alamayacaksınız, bazen şansızlıklar sonucu maçı vereceksiniz. Bunlar ligin renkleridir, yaşayacağız. Kadro derinliği ile ilgili sıkıntıyı ocak ayında kapatmayı planlıyoruz. Futbol komitemizin bu yönde çalışması var.''

Bir yöneticinin bu şekilde iddaalı konuşması hiç hoşuma gitmiyor benim. Çok saçma ve çocukça bence.
    FM Gazetesi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Tamam futbol bu, yenebiliriz ama rüya alemlerinde yaşamanında bir anlamı yok. Çocuk kandırıyorlar sanki.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

1-0 neyine yetmiyormuş Yönetim bazı konularda yorum getirmese iyi olacak...

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Karşılıklı gol olan zevkli bir maç bekliyorum.İki takımda da bireysel hatalar ön plana çıkacaktır.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bir yöneticinin böyle konuşması çok yanlış .. Tamam yenebilirsiniz gerekirse farkda atabilirsinizde neden böyle bir açıklama gereği duyuyorsunuz ki ?

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, 7 Ekim Pazar günü Fenerbahçe ile yapacakları karşılaşmayı farklı kazanacaklarını ümit ettiğini söyledi.

Beşiktaş Kulübü'nün IMG-Doğuş işbirliği ile Hyatt Regency Otel'de düzenlediği imza töreninde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Çebi, ''Fenerbahçe ile Beşiktaş arasındaki maç bir derbi mücadelesi olacak. Fenerbahçe sıkıntılı günlerden geçiyor. Dün aldığı bir galibiyet var. Tebrik ediyoruz. Biz Beşiktaş olarak pazar günkü derbide galip gelmek için oynayacağız. Hemen hemen her maçı böyle oynuyoruz. Ama bu maç bizim için daha da özel'' dedi.

Derbiyi kazanmanın camia için mutluluk verici olacağını vurgulayan siyah-beyazlı kulübün ikinci başkanı, ''Ben bu maçta Beşiktaş'ın sürpriz yapacağını, belki de çok farklı bir şekilde galibiyet alacağını ümit ediyorum'' diye konuştu.

Çebi, ''Bunlar içinizden gelen duygular mı '' şeklindeki soruyu ise, ''Herhalde, içimden gelen bir duygu. Sonuçta oynanmamış maç ile ilgili fikir yürütemezsiniz. Ben böyle olmasını arzu ediyorum ve böyle söylüyorum. Bazı şeyleri söylerseniz olur, söylemezseniz olmaz. Onun için 'Fenerbahçe'yi farklı yeneceğiz' diyoruz. Bunu arzu ediyorum. Böyle bir his var içimde. Onlar dün başardılar, biz de pazar günü başaracağız'' diye cevapladı.

''Bütün takımlar bizim takımlarımız'' ifadesini kullanan Ahmet Nur Çebi, ''Türk futbolunun geliştiğini görüyoruz. Büyük takım, küçük takım diye bir şey yok. Anadolu takımlarımız da çok başarılı geliyor. Ben seyrettiğimde bunu görüyorum'' dedi.

KADROYA TAKVİYE YAPILACAK

İkinci başkan Çebi, devre arasında kadro derinliğini arttıracaklarını söyledi.

Kadro derinliğinin yeterli olmadığı konusundaki soruyu yanıtlayan Çebi, ''Bu çok teknik bir konu. Ben teknik biri değilim. Ama kulübemizin biraz daha güçlenmesi gerektiğini bir futbol seyircisi olarak gözlemleyebiliyorum'' diye konuştu.

Şu anda yaşanan sıkıntının telafisinin mümkün olduğunu kaydeden Ahmet Nur Çebi, şöyle konuştu:

''Çocuklarımız, gençlerimiz koşarak ve hırslarıyla bunu kapatacaktır. Buna inanıyorum. Gaziantepspor ve Sivasspor maçları birer gösterge olamaz. Sivasspor maçı atanın kazanacağı bir maçtı. Onlar atıp kazandı. Gaziantepspor maçı ise tamamen şansızlıktı. Bunlar oluyor. Bazen hak ettiğinizi alamayacaksınız, bazen şansızlıklar sonucu maçı vereceksiniz. Bunlar ligin renkleridir, yaşayacağız. Kadro derinliği ile ilgili sıkıntıyı ocak ayında kapatmayı planlıyoruz. Futbol komitemizin bu yönde çalışması var.''

Bir yöneticinin bu şekilde iddaalı konuşması hiç hoşuma gitmiyor benim. Çok saçma ve çocukça bence.
    Ahmet Nur Çebi, sus artık!

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Bu adamın amacı kendini ünlü etmek sanırım her yerde duyuyorum ismini paso açıklama yapıyor.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Fark atmak isteyebilir adam, tartışma çıkmasın şimdiden

Maçın skoru cidden umrumda değil, tek görmek istediğim bir şey var, biz hakkaten Gladbach maçındaki gibi oynayacak mıyız, bunu merak ediyorum. He favoriyiz benim gözümde o ayrı mesele.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

En büyük rakibimiz konsantrasyonumuzu bozabilecek bayan tribünleri bence

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Yıldızlarla dolu beşiktaş olsa karşımızda işimiz daha kolay olurdu ama şimdi dirençli bir takım olacak karşımızda,elinden gelen herşeyi yapacak. Bakalım merakla bekliyorum maçı.Biz banko gol atarız da attığımızdan azını yiyebilecek miyiz göreceğiz.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Yorumları okudum da iki tarafta moralli ve kazanacagını dusunuyor hehe super maç olacak

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Besiktas kaybederse sezon basinda yakaladigi havayi unutur.

Sayfa 1 / 6 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri