Log in

View Full Version : F.Bahçe'den Yusuf Şimşek'e haciz

mgungor
07.Haziran.2006, 14:46
F.Bahçe'den Yusuf Şimşek'e haciz

Ligde şampiyonu belirleyen Denizlispor-Fenerbahçe maçında sergilediği süper futbolla dikkatleri üzerine çeken Denizlisporlu Yusuf Şimşek, eski kulübü Fenerbahçe’den gelen hacizle şoke oldu. Sarı lacivertliler, Fenerium’dan aldığı ürünlerin son taksitini ödemeyen tecrübeli futbolcu için icra kararı aldırdı...

http://www.superspor.com/images/1/29/582_B_Yusuf002.jpg

Fenerbahçe’de forma giydiği dönemde Antalya’da açtığı spor tesislerindeki futbol okulu için Fenerium mağazasından alışveriş yapan Yusuf Şimşek, 1 milyar 784 milyon liralık (1.784 YTL) son taksitini ödemedi. Sarı lacivertli kulüp, aradan 2 yıl geçtikten sonra Denizlisporlu futbolcunun kapısına icra memurlarını gönderdi.

Yusuf Şimşek, icra kararıyla şoke olduğunu belirterek, "Ben bu olaya bir anlam veremedim. Çok fazla yorum yapmak da istemiyorum, ancak Denizlispor-Fenerbahçe maçına kadar beni hiç aramayan ve unuttuğum için ödemediğim bir borcu hatırlatmayan kişilerin, o maçtan sonra böyle bir girişimde bulunması düşündürücüdür. Üstelik Fenerbahçe’den maç başı ve primlere dayanan 80 milyar lira civarında alacağım var. Bu konudaki yorumu kamuoyuna bırakıyorum" diye konuştu. Yusuf Şimşek, faiziyle birlikte 3.300 YTL’yi bulan borcu, kardeşi Bülent’in ödeyeceğini de sözlerine ekledi.
07.06.2006

Kaynak : Hürriyet

Burak Duran
07.Haziran.2006, 15:00
yazık ya 3bin ytl için icraya veriyosun adamda feneri icraya versin ozaman 80bin ytl az para değil

mgungor
07.Haziran.2006, 15:05
valla yaw işin ilginç yanı şu denizli-fb maçına kadar hiç kimse bişi dememiş

jarosik_61
07.Haziran.2006, 15:40
fener büyük takım ya 3 bin ytl için değer.nasılsa fenerin parası yok.yazık fener şampiyonluk acısını yusuf tan çıkarmaya çalışıyor.fenere bu yakışır zaten

pessy
07.Haziran.2006, 15:50
fener seviyesini belli ediyor...

m_o_11
07.Haziran.2006, 15:57
oldu adam bize borcu var biz bunu almayalim.isteyince de olayi baska boyutlara cekmek ayri bi zevk oluyor taraftarlar icin. ve 3 milyar a az para deniliyorsa bu garip. o 3 milyar in tamami FB ye deil ki zaten, Fenerium magazasini acan isletmeci nin de hakki var o parada hemen olayi saptirmayalim. boyle basit seyler birbirimiz karalamak cok ayip oluyo. yusuf un boyle bi aciklama yapmasi fenerden kuskun ayrilmasindandir zaten
Hic ii dusunulmez zaten herkes(gs,ts ve bjk) ters cevaplar verir bu konuya.

lazyboy7
07.Haziran.2006, 16:00
bence bu icranın tek sebebı yusuf un dfenızlı - fener macındakı ıyı oyunu we sampıonlugun gitmesi..hem bu arada 3 mılyar bence yusuf ıcın bı para diil çunku memleketı antalyada yanı yasadıgım yerdekı sahibi oldugu spor kompleksi bile 1 gunde bu parayı rahatca karsılar

crazy_aslan
07.Haziran.2006, 16:58
iste fenerbahcenin seviyesi adam sizdeyken catir catir oynuyodu hicbirsey demiyodunuz ama yusuf yusuf diyodunuz ama sizin macinizda oynadigi futboluyla fenerbahce takima verdigi emekleri bir kenara iterek oyuncuya haciz getiriyo ayip ayip BÜYÜK FENERBAHCE!!!!

Jesus_FB
07.Haziran.2006, 18:02
futbolcular takımlardan ayrıldaktan sonra 1 kuruşun bile hesabını sormasını biliyor hatta bazıları parasnı geç aldım idye başka takımlara kaçmasını çok iyi biliyor.

Yusuf feneriumdan alışveriş yapmış arakadaşlar fenerium bir şirket artık gelirleri giderleri var kim ödemezse ödemesin borcunu elbetteki hacize verilir yusufta. bu hacize veren kişi FB yönetimi mi? lütfen komik olmayın gündeme gelmek için böyle saçma sapan şeyler demiş sizde ona hak veriyorsunuz çok şaşırdım gerçekten

Sekopej
07.Haziran.2006, 18:03
arkadaşlar öncelikle fenerbahçeye çamur atmak için her fırsatı değerlendirdiğiniz için sizlere teşekkür ederim. ama unutmayın ki bunu yapan Antalya'daki feneriumdur. yani o işletmenin de bir sahibi vardır ve o da zarar etmek istemez. ben yönetimin bundan haberinn olduğunu sanmıyorum hele ki şu durumda yusufla uğraşacaklarını hiç sanmıyorum. belki işletme sahibi taraftar olduğu için yusufa kızıp bunu yapmış olabilir ama ben FENERBAHÇE Klubünün bunu bildiğini sanmıyorum....

Burak Duran
07.Haziran.2006, 18:08
neden 2yıl sonra? genelde bir taksit ödenmedi mi önce uyarı gelir ondan sonra icra işlemi başlatılır

Sekopej
07.Haziran.2006, 18:11
neden 2yıl sonra? genelde bir taksit ödenmedi mi önce uyarı gelir ondan sonra icra işlemi başlatılır

bence yukarıda da belirtmiştim mağaza sahibinin kızkınlığından olabilir ama yakında açıklama olur o zaman öğreniriz gerçekleri....

ForsakeN
07.Haziran.2006, 18:16
Sanki o icra kararını veren Fenerbahçe yönetimiymiş gibi konuşuyorsunuz arkadaşlar.Fenerbahçe yönetimi yıldız oyuncuları Türkiye ye getirmeye çalışırken başka işleri yok Yusuf'un 3 bin YTL'sine kaldılar.Biraz düşünün lütfen!!!

emirduman
07.Haziran.2006, 18:56
Tüm FB kulübüne mal etmek yanlış o bağlamda...

Ancak tabiki oranın işletmecisi de FB'li olacağı için verdiği haciz kararında Denizli maçında Yusuf'un iyi oynamış olması da olabilir... ;)

Maymuncuk
07.Haziran.2006, 18:59
oldu adam bize borcu var biz bunu almayalim.isteyince de olayi baska boyutlara cekmek ayri bi zevk oluyor taraftarlar icin. ve 3 milyar a az para deniliyorsa bu garip. o 3 milyar in tamami FB ye deil ki zaten, Fenerium magazasini acan isletmeci nin de hakki var o parada hemen olayi saptirmayalim. boyle basit seyler birbirimiz karalamak cok ayip oluyo. yusuf un boyle bi aciklama yapmasi fenerden kuskun ayrilmasindandir zaten
Hic ii dusunulmez zaten herkes(gs,ts ve bjk) ters cevaplar verir bu konuya.

Peki 80 milyar ne olacak ?? Yusuf'un hakkı değil mi?

Jesus_FB
07.Haziran.2006, 19:36
Peki 80 milyar ne olacak ?? Yusuf'un hakkı değil mi?

Yusuf hakkını istemişmi? yada gerçketen yusufun böyle bir alacağı varmı?

Burak Duran
07.Haziran.2006, 19:39
Yusuf hakkını istemişmi? yada gerçketen yusufun böyle bir alacağı varmı?

ve yusuf niye haciz olayı çıkınca böyle bir şey ortaya sürüyor. Bu 3nün cvbını bekliyoruz ben ve tarık :D

Jesus_FB
07.Haziran.2006, 19:40
ve yusuf niye haciz olayı çıkınca böyle bir şey ortaya sürüyor. Bu 3nün cvbını bekliyoruz ben ve tarık :D

ben hepsini tek bir cevapta toplayım kardeşim:D:D
Yusuf gündem yaratmak istiyor

Universal
07.Haziran.2006, 19:41
hakkını arayacaksın

mgungor
07.Haziran.2006, 19:55
Sorun şu : neden Fenerbahçe veya fenerium bu kadar zaman bekledi icraya vermek için? neden yusufun süper oynadığı maçtan sonra böyle birşey istedi?
Acaba , FB şampiyon olsaydı o Yönetim parayı isteyecekmiydi?

Jesus_FB
07.Haziran.2006, 20:00
Sorun şu : neden Fenerbahçe veya fenerium bu kadar zaman bekledi icraya vermek için? neden yusufun süper oynadığı maçtan sonra böyle birşey istedi?
Acaba , FB şampiyon olsaydı o Yönetim parayı isteyecekmiydi?

Parayı isteyen yönetim değil iyi okuyun haberi birde haberde son taksit diyor belkide 2 sene geçmedi üstünden

Maymuncuk
07.Haziran.2006, 20:24
Neden gönlündeki Fenerbahçe aşkı uğruna o 80 milyar ile gündem yaratmamış olabileceğini de düşünelim ;)

paceywitter
07.Haziran.2006, 23:42
Neden gönlündeki Fenerbahçe aşkı uğruna o 80 milyar ile gündem yaratmamış olabileceğini de düşünelim ;)

hiç böyle bir örnek varmı?

Maymuncuk
07.Haziran.2006, 23:58
Olması mı gerekir, ama böyle çok futbolcu var. Yusuf kendisi açıkladı Fenerbahçe'liyim diye, tabii parayı istemez, ya da istediğini herkese açıklamaz reklam yaparcasıına..

pessy
08.Haziran.2006, 00:03
yusuf son maçta iyi oynamasaydı ve fenerbahçe şampiyon olsaydı bizde burada tartışmıyo olacaktık:D