-
07.Haziran.2006, 14:46
F.Bahçe'den Yusuf Şimşek'e haciz
F.Bahçe'den Yusuf Şimşek'e haciz
Ligde şampiyonu belirleyen Denizlispor-Fenerbahçe maçında sergilediği süper futbolla dikkatleri üzerine çeken Denizlisporlu Yusuf Şimşek, eski kulübü Fenerbahçe’den gelen hacizle şoke oldu. Sarı lacivertliler, Fenerium’dan aldığı ürünlerin son taksitini ödemeyen tecrübeli futbolcu için icra kararı aldırdı...

Fenerbahçe’de forma giydiği dönemde Antalya’da açtığı spor tesislerindeki futbol okulu için Fenerium mağazasından alışveriş yapan Yusuf Şimşek, 1 milyar 784 milyon liralık (1.784 YTL) son taksitini ödemedi. Sarı lacivertli kulüp, aradan 2 yıl geçtikten sonra Denizlisporlu futbolcunun kapısına icra memurlarını gönderdi.
Yusuf Şimşek, icra kararıyla şoke olduğunu belirterek, "Ben bu olaya bir anlam veremedim. Çok fazla yorum yapmak da istemiyorum, ancak Denizlispor-Fenerbahçe maçına kadar beni hiç aramayan ve unuttuğum için ödemediğim bir borcu hatırlatmayan kişilerin, o maçtan sonra böyle bir girişimde bulunması düşündürücüdür. Üstelik Fenerbahçe’den maç başı ve primlere dayanan 80 milyar lira civarında alacağım var. Bu konudaki yorumu kamuoyuna bırakıyorum" diye konuştu. Yusuf Şimşek, faiziyle birlikte 3.300 YTL’yi bulan borcu, kardeşi Bülent’in ödeyeceğini de sözlerine ekledi.
07.06.2006
Kaynak : Hürriyet
Mesaj Yetkileri