PDA

View Full Version : A Milli Takımı'nın Danimarka maçı aday kadrosu açıklandı

di canio
09.Kasım.2012, 19:18
A Milli Takımımızın, 16 Kasım Çarşamba akşamı İstanbul'da Danimarka ile oynayacağı tarihindeki 500. maçın aday kadrosu ve programı açıklandı.

Abdullah Avcı yönetimindeki A Milli Takım aday kadrosuna şu futbolcular davet edildi:

Ersan Gülüm / Beşiktaş A.Ş.
Alper Potuk / Eskişehirspor
Bekir İrtegün / Fenerbahçe A.Ş.
Caner Erkin / Fenerbahçe A.Ş.
Mert Günok / Fenerbahçe A.Ş.
Gökhan Gönül / Fenerbahçe A.Ş.
Hasan Ali Kaldırım / Fenerbahçe A.Ş.
Mehmet Topal / Fenerbahçe A.Ş.
Volkan Demirel / Fenerbahçe A.Ş.
Burak Yılmaz / Galatasaray A.Ş.
Emre Çolak / Galatasaray A.Ş.
Hamit Altıntop / Galatasaray A.Ş.
Selçuk İnan / Galatasaray A.Ş.
Semih Kaya / Galatasaray A.Ş.
Umut Bulut / Galatasaray A.Ş.
Aykut Demir / Gençlerbirliği
Onur Kıvrak / Trabzonspor A.Ş.
Soner Aydoğdu / Trabzonspor A.Ş.
Arda Turan / Atletico Madrid
Emre Belözoğlu / Atletico Madrid
Kerim Frei / Cardiff City
Nuri Şahin / Liverpool FC
Sercan Sararer / Greuther Fürth
Mevlüt Erdinç / Rennes
Gökhan Töre / FC Rubin Kazan

A Milli Takım, 11 Kasım Pazar günü saat 20.00'de Le Meridien Otel'de kampa girecek. A Milli Takım Teknik Direktörü Abdullah Avcı, teknik heyet ve milli takım kadrosunda yer alan bazı oyuncular, 12 Kasım Pazartesi günü saat 12.00'de Esma Sultan Yalısı'nda düzenlenecek FIFA U20 Dünya Kupası maskot tanıtım törenine katılacak.

A Milliler, Danimarka maçının ilk antrenmanını, 12 Kasım Pazartesi günü saat 19.30'da, Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda yapacak. Bu çalışmanın ilk 30 dakikası basın mensuplarınca takip edilebilecek.

Teknik Direktör Abdullah Avcı ve bir futbolcunun katılacağı basın toplantısı, 13 Kasım Salı günü saat 12.00'de Milli Takım'ın kamp yaptığı Le Meridien Otel'de olacak.

A Milli Takım, aynı gün saat 18.00'de BJK İnönü Stadı'nda son antrenmanını yapacak. Basın mensupları bu çalışmanın ilk 15 dakikasını izleyebilecek.

14 Kasım Çarşamba akşamı Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da oynanacak Türkiye-Danimarka hazırlık maçı, saat 21.00'de başlayacak ve ATV'den naklen yayınlanacak.

Antrenman Programı:

12.11.2012-19.30 Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı (Basına 30 dakika açık)
13.11.2012-12.00 Le Meridien Otel Abdullah Avcı basın toplantısı
13.11.2012-18.00 BJK İnönü Stadı (Basına 15 dakika)

petrol_fb12
09.Kasım.2012, 19:20
Alper Potuk,Aykut Erdemir,Ersan Gülüm,Onur Kıvrak,Soner Aydoğdu :icon_eek::icon_eek:

Şaka falan herhalde nerden esmiş anadolu takımlarını görmek ? Kafasını bir yere falanmı çarptı ..Maçtan sonra güler yine yenildiğimiz zaman.

uAburak89
09.Kasım.2012, 19:20
Ersan, Kerim Frei, Alper Potuk, Aykut Demir, Soner yeni isimler herhalde. Necati ve Hurşut da takıma alınmalıydı bence.

Maç niye bizim statta, zemin zaten kötü, bu TFF hakikaten rezil bir kurum ya.

europeanconquer
09.Kasım.2012, 19:21
Aykut,Soner,Ersan ve Alper'e sevindim.Diğer seçimler normal.Emre'ye artık alışmamız gerektiğini düşünüyorum.Görüntü onu gösteriyor.

ReaList
09.Kasım.2012, 19:29
Leon Osman'ı çoğu futbol sever tanır. Kıbrıslı bir Aile'nin İngiliz vatandaşı olan çocuğu. Şuan İngiltere Milli Takımına çağrıldı ve ilk kez çağrılıyor. Yaşı da 31 bu arada.

Necati Ateş, kendi standartların iyi olan bir golcü ve Milli Takımında forvet sıkıntısı var. Neden almayız mesela ? Önemli olan kötü durumda olan Milli Takıma yeni isimler kazandırmak mı yoksa Şirin gözükmek mi ? Mevcut kadroda performansları nedeniyle kadroyu hak etmeyen oyuncular var. Bu sistemi aşmadıkça daha çok elemelerde tepiniriz.

antiochia
09.Kasım.2012, 19:30
bekir ve mert niye çağırılıyor anlamış değilim.

E.Cartman
09.Kasım.2012, 19:30
Sonuçta hazırlık maçı başka stadda oynatsanız nolur sanki. İzmir'de, Ankara'da, Bursa'da, Antalya'da, Urfa'da oynatın nedir bu İstanbul ısrarı. Hem illa İstanbul diyosanızda bin tane stad var seçin birini. Zemin zaten kötü biraz dinlense nolur yani hakkaten çok ilginç yöneticilerimiz var.

Ralph
09.Kasım.2012, 20:04
Antalyaspor'dan bir kişi bile yok. Milli takım hala gereksiz kişiler tarafından yönetiliyor.

uAburak89
09.Kasım.2012, 20:10
Ömer Toprak sakat mı ?

Özgür Çetin
09.Kasım.2012, 21:57
Kayseride Ertugrul var..MErt Yerine kaleye o cagrılabilirdi.
Hurşutuda bekliyordum açıkçası..
Onu geçtim milli maç TT arenada.. Çarşamba Arena cuma Gs maçı arena salı manu maçı arena! TFF düşünmüyor mu bunları merak ediyorum.. H

RaSenGan
09.Kasım.2012, 22:03
Gol atma konusunda sıkıntı yaşayan milli takıma Necati lazımdı bence.

E.Cartman
09.Kasım.2012, 22:40
Forvet sıkıntımız var tamam Necati'yi alma kadroya kabul ama al Muhammet Demir'i, al Cenk Tosun'u falan bari hazırlık maçlarında oynat ya da oynatma yeterki o ortamı görsünler takıma alışsınlar lazım bu adamlar bize gelecekte.

pele96
09.Kasım.2012, 22:44
Nobre de dusunebilir hava toplarinda cok iyi.

Hugo
09.Kasım.2012, 22:46
Leon Osman'ı çoğu futbol sever tanır. Kıbrıslı bir Aile'nin İngiliz vatandaşı olan çocuğu. Şuan İngiltere Milli Takımına çağrıldı ve ilk kez çağrılıyor. Yaşı da 31 bu arada.

Leon Osman çok gençken kararını verdi, İngiliz milli takımlarında oynadı diye biliyorum ben. Bir ara gündeme gelmişti sanki bu tekrar.

Facx
10.Kasım.2012, 00:38
4. forvet olarak veya mevlüt yerine hasan kabze ve necati çağırılabilirmiş

darkkobal123
10.Kasım.2012, 00:52
Şu kadroya Hurşut'u, Necati'yi, Oğuzhan'ı çağırman gerekirken yine aynı şeyi yapmışsın. Emre ve Sercan ile mutluluklar sana Abdullah Hoca.

pele96
10.Kasım.2012, 00:54
Fenerbahce ve Galatasaray karmasi yapmaktan ne zaman vazgececek acaba? Orda bu formayi hakketmeyen milli forma icin daha cok erken olan cok kisi var.

Redrum
10.Kasım.2012, 00:57
Kerim Frei'i bir oynatsa da Türk statüsüne geçse.