View Full Version : Galatasaray - Manchester Utd | Şampiyonlar Ligi H Grubu
Nedvedmania
19.Kasım.2012, 17:50
http://img208.imageshack.us/img208/2219/25289655.png (http://img208.imageshack.us/i/25289655.png/)
footballer33
19.Kasım.2012, 17:52
SON DAKİKA... MANU'NUN YILDIZLARI İSTANBUL' A GELMİYOR!
Rooney, Ferdinand, Scholes, Nani, Evans, Evra, Kagawa, Van Persie, De Gea ve Giggs, Galatasaray maçı kadrosuna alınmadı.
NTVSPOR
---------------------------------------------------------------------------------------------
Sanırım 3 puanı alır G.Saray bu durumda, ki zaten bahsi geçen isimler gelseydi de galibiyet almak zorunda olan bir G.Saray olacaktı sahada. Bu maçın kazanılması halinde, bana göre üst tur kesinleşir.
europeanconquer
19.Kasım.2012, 17:53
Kazanmazsak,ayıp olur.Burak yine hat-trick yapar :n:
Edit:Burak dedim ama Umut-Elmander ikilisi her zaman birinci tercihimdir benim.Rakip kim olursa olsun,rakibi ileride boğacaksın,sahayı dar edeceksin.
davidvilla
19.Kasım.2012, 17:55
Sanırım 3 puanı alır G.Saray bu durumda, ki zaten bahsi geçen isimler gelseydi de galibiyet almak zorunda olan bir G.Saray olacaktı sahada. Bu maçın kazanılması halinde, bana göre üst tur kesinleşir.
Katılmıyorum. Braga var daha. Braga küçümsenecek bir takım değil.
europeanconquer
19.Kasım.2012, 17:56
Braga'nın benim gözümde Avcı'nın İBB'sinden bir farkı yok.Sadece bireysel anlamda biraz daha iyi oyuncuları var.Geçen sene gördük Beşiktaş karşısında ve bu sene her ne kadar yenilsek de bizim karşımızda da oyun olarak ezildiler.
footballer33
19.Kasım.2012, 17:56
Katılmıyorum. Braga var daha. Braga küçümsenecek bir takım değil.
Braga, kendi sahasında çok etkisiz bir takım. İçerdeki 2 maçını da kaybetti Şampiyonlar Ligi gruplarında. Geçen sezon da Beşiktaş'a yenilmişlerdi. G.Saray bu maçı aldığı takdirde, Portekiz'de 1 puan bile yeterli gelir.
Nedvedmania
19.Kasım.2012, 17:57
Öyle bir durum var ki Manu'ı yensek bile çıkmamız garanti değil. Kaybetsek de çok önemli değil. Cluja bağlı gerçi ama bence son maça kalacak herşey.
BaFraLı
19.Kasım.2012, 17:58
Bu maçı aldığımız takdirde üst tura çıkma şansımızda bir hayli fazlalaşacak. Şimdi önemli olan bu maç. Bunu bir kazanalımda.
En önemli futbolcularını getirmiyor Man Utd. Hernandez tehlike yaratabilir sanırım. Çünkü özellikle hucüm hattının en önemli adamları yok kadrolarında.
Kazanmamız gereken bir maç. Bu oyuncular eksikkende kazanamassak daha hiç kazanamayız zaten.
Tek farklı bir galibiyet alabileceğimizi düşünüyorum ben. Sakin oynayıp 3 puanı alırız umarım.
uAburak89
19.Kasım.2012, 18:00
Manchest United'ın kadrosunda yer alan isimler şu şekilde; "Sam Johnstone, Anders Lindegaard; Rafael, Alexander Buttner, Phil Jones, Tom Thorpe, Marnick Vermijl, Scott Wootton; Michael Carrick, Davide Petrucci, Larnell Cole, Tom Cleverley, Darren Fletcher, Anderson, Nick Powell, Ashley Young, Ryan Tunnicliffe; Javier Hernandez, Joshua King, Danny Welbeck, Federico Macheda"
Kağıt üzerinde tabii ki önemli isimleri getirmemeleri avantaj ama gelen isimlerden, Rafael, Buttner, Jones, Carrick, Cleverley, Fletcher, Anderson, Young, Hernandez, Wellbeck, Macheda bu isimler boş değil, çoğu bizim takımda rahat oynar.
Son maçtaki gibi oynarsak, galibiyet çok zor. Çok daha iyi oynamamız lazım. 3 günde işler ne kadar değişecek göreceğiz, ben kazanacağımızı sanmıyorum. Rakipte baskı olmayacak, skorun hiçbir önemi yok onlar için, kendini göstermek isteyen isimlerde bulduğu fırsatı değerlendirecek. Bizdeyse tam tersi, kazanamazsak gruptan çıkmak hayal olacak, beliki Avrupa ligine bile elveda diyeceğiz. Çok ciddi baskı var. 3 boyutlu koreografi yapılan maçlarda yenildik -Beşiktaş maçı hariç-, uğursuz geliyor bu da bir faktör. Tribün son maçlarda çok kötü, ilk golü yediğimiz anda destek bitiyor, uğultu başlıyor. Heyecanlıyım bu maç için, resmi siteye girdiğimde tüylerim diken diken oluyor ama bir o kadar da karamsarım işin açıkçası.
Fatih Terim, kazanmak olay, kaybetmek kolay demişti, bu maç umarım zoru seçeriz. Gerçi yensen, yedekleri yendin diyecekler, yenemezsen yedekleri bile yenemediler olacak. :)
Nedvedmania
19.Kasım.2012, 18:03
Manu sitesinde Samiyenden bir kesit
http://www.manutd.com/en/News-And-Features/Features/2012/Nov/denis-irwin-recalls-trip-to-galatasaray-1993.aspx
davidvilla
19.Kasım.2012, 18:03
Cleverley ve Welbeck en cok zorlayacak oyuncular. Cleverley Selcuk'a top kullandırmayacaktır. Köpek gibi bir adam o.
Braga kendi sahasında da iyi. Bir kaç şanssız maç cıkartmış olabilirler. Ben Braga-Manu maçını seyrettim en son. (Bizim maçı izleyemedim portekizdeydim hiç bir kanal vermiyordu) Gayet de düzgün kadroyla cıkan Manu'ya sahayı o yagmurun altında dar ettiler. Sonucta haticeye değil neticeye bakalım diyeceksiniz ama ben inanmıyorum buna. 1 şanssızdılar 2 şanssızdılar 3. bize denk gelecek bakalım ne olacak. Tabi eğer manu'dan 3 puanı alabilirsek.
europeanconquer
19.Kasım.2012, 18:07
Fatih Terim, kazanmak olay, kaybetmek kolay demişti, bu maç umarım zoru seçeriz. Gerçi yensen, yedekleri yendin diyecekler, yenemezsen yedekleri bile yenemediler olacak. :)
Aslında ne dedikleri pek önemli değil abi,eğer kazanırsak bizim konuşacağımız tek şey 3 puan olacak,gerisi boş.
Kaka Leite
19.Kasım.2012, 18:57
Valla Kagawa gelmiş, Rooney gelmiş pek önemi yok.
Macheda da savaşacaktır, Anderson da sonuçta bu oyuncular forma isteyen isimler daha bile etkili olabilirler muhtemelen Rooney falan gelse turun garanti olmasının verdiği rahatlıkla çok kasmayacaktı kendisini.
Yine de tabii iyi oldu Rooney, Kagawa, Van Persie gibi yıldızların gelmemesi.
Kazanmamız gerek..
uAburak89
19.Kasım.2012, 19:01
Portekiz basını tepkiliymiş ManU kadrosuna. :)
Ferguson da gelmesin, yardımcısı gelsin. :D Bakalım bu maçtan sonra kadro şikesi var diyen akıllılar çıkacak mı? :)
Adamların bu kadrosu 150 milyon euro, bizim takım 136 milyon euro. Olaya bak.
futureless
19.Kasım.2012, 19:55
Manchester bunu hep yapıyor, iyi olmuş bizim açımızdan da. Daha önce bize ve Beşiktaş'a karşı da bu strateji nedeniyle kaybetmişlerdi, umarım seriyi bozmazlar :zuhaha Başarılar Galatasaray'a.
E.Cartman
19.Kasım.2012, 20:00
Manchester'ın yedeklerle gelmesi büyük avantaj. Gerçik yedek kadroda Bezelye var Welbeck var var oğlu var da yine de yedek :zuhaha Coşkun abinin dediği gibi hep yaptıkları şey yedeklerle gelip yeniliyorlar inşallah bizde yenicez.
uAburak89
19.Kasım.2012, 20:02
Fatih Terim'in basın toplantısı, 10 üzerinden 10.
Hamit Altıntop & Fatih Terim Basın Toplantısı
rooney gelsin chico kelmesin arkadaş ya çok tırsıyom ben ondan :D bide keşke nani gelip valencia veya ashley young ikilisinden biri gelmeseydi vidic ferdinand değişikliğide fena olmazdı hani :D
Bordo61Mavi
19.Kasım.2012, 20:07
ManU'de en cekindigim adam Hernandez onun gelmesi yeter. Ne Van Persie ne Rooney nede Nani bu Chicaratomudur nedir cok tehlikeli adam.
Galatasaray Old Traffordaki gibi oynasin alir maci ama bu mac icin 90 dk hatta 95 dk full sekilde konsantre olmasi lazim butun oyuncularin sahada. ManU'nun 80'den sonra attigi gol sayisina bakin ne demek istedigimi anlarsiniz.
attirson
19.Kasım.2012, 21:09
İddaa'da Gs'ye basıcam bu kadroyu yenmesi lazım artık gruptan cıkmak istiyorsa.
darkkobal123
19.Kasım.2012, 21:19
ManU ya Galatarasay'ı fazla hafife almış, ya da bu maçı önemsemiyor. Bunu değerlendirmesi lazım Galatasaray'ın. Ben kazanacağını düşünüyorum, başarılar.
lakin1907
19.Kasım.2012, 21:26
Sürpriz bir şey değil ManU'nun yedeklerle çıkması, ama ben gene de GS'ın alacağını düşünmüyorum.
erdem344
19.Kasım.2012, 21:28
Beraberlik çok ağır basıyor bence
Lucas Neill
19.Kasım.2012, 21:30
Ben o kadar kücümsemiyorum ne kadar yedek deseniz de bu takimda Rafael, Phil Jones, Carrick, Fletcher, Ashley Young, Hernandez , Wellbeck, Cleverley var. Bakildigi zaman hic de hafife alinacak bi takim degiller. Özellikle hücum ve orta saha oyunculari cok iyi. Carrick stopere cekilmezse genc bir oyuncu oynar bu bizim isimize gelir öteki türlü bizim savunmamizin cok kötü oldugunu düsünürsek en az 2 gol yeriz.
C h A o S
19.Kasım.2012, 22:01
Taraftar akın etmiş havaalanına.Taşkınlık yapılmaz inşallah.
http://i.imgur.com/LHURX.jpg
http://i.imgur.com/niVpi.jpg
Nedvedmania
19.Kasım.2012, 22:04
http://img600.imageshack.us/img600/8351/689741554.jpg (http://img600.imageshack.us/i/689741554.jpg/)
erdem344
19.Kasım.2012, 22:05
manuya hosgeldın mı yapıyorlar
Nedvedmania
19.Kasım.2012, 22:07
Evet :0:
Night_Mare17
19.Kasım.2012, 22:12
Tatlı korkutma :D
uAburak89
19.Kasım.2012, 22:13
Şu anda en büyük ManU tezahüratları yapılıyor, bunda amaç Cluj ve Braga'yı yenmiş olmalarına teşekkür etmek. :D
Gece de sürekli odaları aranacak, bir ihtiyacınız var mı diye sorulacak. :D Türk misafirperverliğini gösteriyoruz. :)
Şu anda en büyük ManU tezahüratları yapılıyor, bunda amaç Cluj ve Braga'yı yenmiş olmalarına teşekkür etmek. :D
Gece de sürekli odaları aranacak, bir ihtiyacınız var mı diye sorulacak. :D Türk misafirperverliğini gösteriyoruz. :)
adamlar nerden bilicek en büyük ün ne anlama geldiğini :D gaza gelmesinler şimdi :D
uAburak89
19.Kasım.2012, 22:23
adamlar nerden bilicek en büyük ün ne anlama geldiğini :D gaza gelmesinler şimdi :D
Dalga geçiyorum yahu, no way out diye bağırıyorlardır muhtemelen, izlemiyorum ben görüntüleri. :)
Dalga geçiyorum yahu, no way out diye bağırıyorlardır muhtemelen, izlemiyorum ben görüntüleri. :)
:D valla demek istediğim orda ne derlerse desinler adamlar bişey anlamıcak(ingilizce dışında tabi ) :D full ıslıklasınlar bence tırssınlar :icon_cool:
Nedvedmania
19.Kasım.2012, 22:56
Arka kapıdan kaçmışlar :)
Night_Mare17
19.Kasım.2012, 23:16
Evet polisimiz yine çok güzel bir iş başardı. Taraftarın amacı orada taşkınlık çıkarmak değildi sadece Manchester United ile olan maçlarımızda yaptığımız psikolojik baskıyı , gürültüyü tekrar yaşatmaktı amaçları. Oraya giden insanların emeklerine yazık.
Nedvedmania
19.Kasım.2012, 23:18
Maçta çıkar acısı :)
Night_Mare17
19.Kasım.2012, 23:19
Maçta çıkar acısı :)
Hayal edilmeye çalışınca yarın akşam kafalarda oluşan şey şu
Error 404 !!!
Mamadou
19.Kasım.2012, 23:20
Manu'nun kadrosu çok küçümseniyor. Fatih Terim'de basın toplantısında belirtmiş kupadaki Chelsea maçında genç oyuncular Chelsea'nin aslarını resmen ellerinden kaçırdılar. Diğer taraftan Braga'da kadro seçiminden dolayı ortalığı bulandıracak açıklamalarda bulunmuş. Manu'yu gaza getirip hırslandırmak istemiş olsalar gerek. Galatasaray'ın ilk 15 dakikada bir gol bulması çok önemli bu maçta umarım istediği sonucu alır temsilcimiz. Ama kolay olmayacaktır asla çantada keklik değil.
Suicider
19.Kasım.2012, 23:48
Böyle olması hiç iyi olmuyor.Şimdi yensek adamları paf takımını yendiniz muhabetti,yenilsek paf takımına yenildiniz(chicarito,welbeck falan nasıl paf sa bizim lige büyüklere koy deli gibi oynar).Neyse Fatih Terim'in dediği gibi biz 3 puanımızı alalım da sonra kim ne diyorsa desin.
Night_Mare17
19.Kasım.2012, 23:49
O gençler Manchester alt yapısına girdiyse bir şey vardır aralarından Şampiyonlar Ligi kadrosuna seçildiyse gençlerinde iyileridir. Ve kendilerini göstermek için oynayacaklar bence daha tehlikeli.
erdem344
19.Kasım.2012, 23:53
ısterse manu z takımı olsun tarih skorları yazar
futureless
20.Kasım.2012, 00:06
Manchester'in yedek takımı gelmiş olabilir bunun bu kadar büyük mesele yapılması hoş değil, kimse skora göre 'bu takımı yenersiniz anca' veya 'bu takımı mı yenemediniz' diyemez. Alex Ferguson, Fenerbahçe'ye 3-0 yenildikleri maçtan sonra bu gençleri iyi izleyin, ileride büyük oyuncular olacaklar demişti o gün getirdiği kadro için. Nitekim o kadroda, C.Ronaldo, Pique, Wes Brown, Fletcher, O'Shea gibi oyuncular vardı. O zamanlar bana o kadro gerçekten zayıf geliyordu, ancak şimdi düşünüyorum da o kadroya rağmen bile başarıydı maçın 3-0 kazanılması. Galatasaray'ın karşısına gelecek olan kadroda da benzer durum söz konusu, hatta bence o zamanki yedek Manu'ya göre daha güçlüler. Yine iki çok önemli kanat oyuncusu ve bir önemli forvet var. Bazı kesimin laf ettiği yedek Manu'nun hücum hattı ; Valencia, Young, Chicharito olur sanırım.
Sekopej
20.Kasım.2012, 00:08
Fenerbahçe de zamanında 3-0 yendi, yedek takım o muhabbeti pek dönmüyor, tarih 3-0 diye yazıyor, ha hala yedek takım diyenler varsa o maç için, elbet bu maç için de diyenler olacaktır ama bu o maçın sonucunu değiştirmiyor, Galatasaray yenerse bu da tarihe galibiyet olacak geçecek, as ya da yedek takım değil.
Walter Sakana
20.Kasım.2012, 00:42
Alex Ferguson: ''Futbolcularımız dünyanın çeşitli yerlerinde oynadılar, tecrübeliler, yarın için de en güzelini ortaya koyacaklarına inanıyorum. Oyunun içindeyiz ve kazanmak için sahaya çıkacağız''
Alex Ferguson: ''Onların da pişmesi, alışması gerekiyor. Bu kadar büyük kalabalığın önüne çıkmanın, genç oyuncular için çok büyük tecrübe olacağına inanıyorum. Genç oyuncularımıza şans tanımayı amaçlıyoruz. Toplum ve medya tarafından tanınmaları açısından onlar için bir şans olduğunu düşünüyorum''
Alex Ferguson: ''Türk seyircisinin fanatizmine, 1993 yılından bu yana çeşitli gelişlerimizde alıştık zaten. Bizim için aslında Türk seyircisinin içtenliği, coşku ve fanatizmi ayrıca güzel''
Darren Fletcher: ''Çok zorlu bir maç olacağına inanıyorum. Galatasaray'a karşı daha önce hiç maça çıkmadım. Daha önce Bursaspor ile karşılaşmıştık. Türk seyircisinin gerçekten müthiş atmosfer yarattığına inanıyorum. Yarın elimden gelen en iyi performansı göstereceğime inanıyorum''
Universal
20.Kasım.2012, 00:50
Galatasaray önce bir çıksın kazansın, yedekdi veya değildi sonra konuşulur. Önemli olan kazanmasıdır.
Kaka Leite
20.Kasım.2012, 01:05
Erman Toroğlu'nun Havalimanındaki taraftarlara ağır hakaret ettiği söyleniyor.
Doğru mu ?
Ettiyse her zamanki gibi de karşılığını alır küfür yemeyi çok seven bir yorumcu zaten Erman Toroğlu o yüzden burada konuşmaya bile gerek duymuyorum ben onu :)
nannar
20.Kasım.2012, 02:40
Manu sitesinde Samiyenden bir kesit
http://www.manutd.com/en/News-And-Features/Features/2012/Nov/denis-irwin-recalls-trip-to-galatasaray-1993.aspx
Taraftar akın etmiş havaalanına.Taşkınlık yapılmaz inşallah.
http://i.imgur.com/LHURX.jpg
http://i.imgur.com/niVpi.jpg
At Old Trafford a fortnight earlier we’d drawn 3-3 in the first leg after leading 2-0. That result gave everybody connected with Galatasaray the belief that they could finish the job in Turkey and I remember their manager, Reiner Hollmann, warned us that their fans would be “waiting for you” at the airport.
He wasn’t wrong! When we landed there were hundreds of fans at the airport, singing and chanting, some of them right in our faces. There was a sign that said “Welcome to Hell”. Others said “This is the end” and “You shall die”. It wasn’t the nicest welcome we’d ever had.
Adamlar dejavu yaşıyorlardır sanırım :) paste ettiğim 2 paragraftaki 93 anısı çok hoş :D
Corpus
20.Kasım.2012, 03:03
Lewis Young
Ashley Young tamam :D
mwaru
20.Kasım.2012, 03:04
İyi de yenince gerçekten de yedekleriyle oynayan,Ferguson kendisi söylüyor, Manchester'ı yenicektir Galatasaray yenilince de yedeklerine yenilmiş olacak.Aynı şey Fenerbahçe içinde geçerli,biz de yedeklerini yenmiştik.
furkan58
20.Kasım.2012, 03:19
Büyük bi şanssızlık veya kötü oyun olmazsas galatasaray galip gelicektir. ManU as 6-7 oyuncusundan yoksun gelmiş. Kura şansı burda devreye giriyor 3 ve 4. maçlar ManU ile olsa şansı kalmazdı ama şimdi bi ümit var.
urwrdskkn
20.Kasım.2012, 10:48
Bu Maçı Biz Kazanacağız Ancak Yapacağımız Tek Şey Takım Savunmamızı Yapmaktan Geçiyor Dany Ve Semih ikilisi stoper mevkisinde oynayacak olursa javier fernandez ve welbeck e göz açtırmamaları lazım bek oyuncularımız kim olursa olsun İster Riera-Eboue Çıkalım İster Hakan-Eboue Çıkalım Valencia Ve Ashley Young u Durdurmamız Gerekiyor 1. Maçta Hakan Balta Valencia Karşısında Döküldü Gene İlk Maçta Melo Selçuk İnan Orta Sahası Hiç İşlememişti Nedeni o Maçta Melonun Sürekli Topdan Bir Adım Geride Kalmasından Kaynaklı Ancak Bu Maçta Yekta'ya Ve Selçuğa Çok Çok İş Düşecek Kanatlarımız İse Amrabat ve Hamite Vermemiz Gerekiyor Emre Çolak Bu Maçların Adamı Olamaz Forvet Hattımız İse Bana Göre Burak Yılmaz Ve Umut Buluttan Oluşmalı Çünkü Selçuğun Forvet Oyuncularına Vereceği Servislerinde Savunmanın Arasından Kaleci İle Karşı Karşıya Kalarak Pozisyon Bulabilirler
Diyeceğim Son Söz Şudur Aynı Cluj Maçı Gibi Sakin Oynayalım Golü Attık mı Heyecan Yapmayalım Çünkü Manu Rakip Golü Attıktan Sonra Şahlanan Bir Takım Golü de Yedikmi Oyun Disiplininden Asla Ve Asla Taviz Vermeyelim YEDEK ŞEYTANDAN 3 PUANI ALAIM.....
BAŞARILAR ASLAN PARÇALARI
LaigLeNoiR
20.Kasım.2012, 11:53
Manu'nun 21 kişilik maç kadrosu muhteşem yalnız.
ReaList
20.Kasım.2012, 13:18
Maçın sonucunu Manchester'ın maça ne kadar asılıp asılmayacağı belirleyecek. İstanbul'a getirdikleri mevcut kadro bile Braga ve Cluj kadrolarından kaliteli. Yani kadro yedek diye bu maç çantada keklik olmayacaktır. Tek temenni rakibin maça asılmaması çünkü Galatasaray'ın mevcut form durumu iyi değil, bugün iyi ve diri bir Galatasaray olsaydı beklenti daha farklı olabilidi, ayrıca Galatasaray'lı oyuncuların az hatayla oynanması gerekiyor, Avrupa'da en ufak hatanın bile cezası anında kesiliyor. Çok zor bir maç olacak.
Başarılar Dilerim.
Walter Sakana
20.Kasım.2012, 13:22
Alex Ferguson'un LigTv söyleşisi (video): http://www.ligtv.com.tr/haber/ferguson-yine-lig-tvyi-secti
Fatih Terim'le ilgili görüşleri: "Çok iyi bir kariyeri var Milli takımda ve Galatasaray’da. Daha önce de onunla karşılamıştık. Teknik direktörlük kariyerinde önemli işlere imza attı. İyi bir teknik direktör futboldaki değişikliklere ayak uydurabilmeli. Modern dünyada bunu sağlamak zor tabiiki. Fatih Terim’i bu yüzden başarılı buluyorum."
Taraftarlar hakkındaki görüşleri: "Sabırsızlıkla maçı bekliyorum. Türk taraftarlar takımlarını ateşlice destekliyorlar. Daha önceki deneyimlerimden anladığım kadarıyla, maçın heyecanını çok önceden yaşamaya başlıyorlar. 10 saat öncesinden öğlen 12’de.Bu harika bir olay. Bence onlar hayatlarını tuttukları takım üzerine kuruyorlar."
İlk maç hakkındaki görüşleri: "İlk maçın ilk yarısı Galatasaray çok iyi oynadı. Kontrataklarla şanslar yakaladılar. İlk yarıyı 1-0 önde bitirdiğimiz için şanslıydık. Ancak ikinci yarı iyi oynadık. Daha fazla gol atmalıydık. Penaltı kaçırdık. Bence hakettiğimiz bir sonuçtu."
grkm33
20.Kasım.2012, 15:38
Lewis Young
Ashley Young tamam :D
Çok iyi ya :D
BaFraLı
20.Kasım.2012, 15:50
Ashley Young'a güzel sürpriz yapmışlar ya çok iyi cidden :D
ReaList
20.Kasım.2012, 16:04
Benim kulaklarım mı yanlış duyuyor yoksa resepsiyon bağladıktan sonra telefon açıldığında Ashley Young efendim mi diyor : ) Belki Türkçe öğrenmiş olabilir tabi.
grkm33
20.Kasım.2012, 17:50
Benim kulaklarım mı yanlış duyuyor yoksa resepsiyon bağladıktan sonra telefon açıldığında Ashley Young efendim mi diyor : ) Belki Türkçe öğrenmiş olabilir tabi.
Hakketten he şimdi sen diyince dikkat ettim efendim diyor sanırsam Keklendik :D
Bordo61Mavi
20.Kasım.2012, 17:58
Ashley Young Turkceyide ogrenmisya la :D
davidvilla
20.Kasım.2012, 18:17
kekleme yapacak adam efendim demez heralde telefonda ya :)
BaFraLı
20.Kasım.2012, 18:24
Hello diyor sanki orda ama.
Lucas Neill
20.Kasım.2012, 18:57
Ne efendimi yahu hey mi okay mi ne diyor öyle efendim mi denir :D
petrol_fb12
20.Kasım.2012, 19:00
İlk 11:Muslera, Eboue, Dany, Semih, Riera, Hamit, Selçuk, Melo, Amrabat, Elmander, Burak
Özgür Çetin
20.Kasım.2012, 19:01
Kesinlikle Ben CRİS-DANNY ikilkisinden oynamasından yanayım DAnny kötü olabilir ama hızlı bir adam SEMİH kaldıramaz daha boyle maçları.Hazır degil CRİS tecrübesi danny hızıyla ekarte eder göbegi sagda sabri solda riera istegim ama sagda muhtemelen eboue olacak..
Selçuk-Hamıt Engin(Sagda) Emre alternatif denenbilir ama muhtemelen emre-selçuk-melo-hamit olacak ileride umut-elmander başlayıp oyun akışına göre aydını oyuna alıp 4-5-1 e dönebiliriz
1-1 biter maç ve son haftaya kalır diye düşünüyorum kaybetmeyelim yeterE
Edit:
Muslera, Dany, Semih Kaya, Riera, Eboue, Melo, Selcuk, Amrabat, Hamit, Burak, Elmander... ilk 11 miş.
Semih umarım beni yanıltır.. Burak-Elmander biri pres yapıcak biri atıcak gibi.. 15 maçtır yatan Melo şu maç çalışsın yeter..
davidvilla
20.Kasım.2012, 19:11
15 maçtır yatan Melo şu maç çalışsın yeter..
kilit nokta bu işte bence..
sui generis
20.Kasım.2012, 19:16
Resepsiyonist kız isinden olmuş deniyor.
kasım akdemir
20.Kasım.2012, 19:20
Galatasarayın kazanacağı aşikar olan maçtır. Üzerine konuşmaya gerek bile yoktur. Asıl konuşulması gereken tribun şovlarıdır , destektir , ambiyanstır.
FORZA GALATASARAY...
uAburak89
20.Kasım.2012, 19:34
Kadro olması gerektiği gibi, hadi bakalım...
erdem344
20.Kasım.2012, 19:36
kadro cok ofansif degılmı karşıda ibb yok manu var
mwaru
20.Kasım.2012, 19:41
İlk yarı 2 Maç sonu 1 olsun lan.Daha da birşey istemem :)
hakan769
20.Kasım.2012, 20:15
manunun kadro belli degil mi?
Bordo61Mavi
20.Kasım.2012, 20:39
Elmander - Burak ikilisinden verim alindimi daha once ? Alindiysada ben niye hatirlamiyorum.
Forvette ilk ismi yazilmasi gereken Umut'tu, yanina artik kim olursa
darkkobal123
20.Kasım.2012, 20:41
Melo yerine Yekta oynamalıydı. Bunun dışında kadro beklenildiği gibi, gayet güzel.
kasım akdemir
20.Kasım.2012, 22:00
Kadro gayet iyi...Danny ve semih bence daha iyi olmuş...
Kaka Leite
20.Kasım.2012, 22:01
Resepsiyonist kız isinden olmuş deniyor.
Yapılan olayın üzerinden yürümek isteyenlerin söylediği bişeydir bence bu.
Sanmıyorum yani.
Kadro iyi de Umut sağlamsa eğer kesinlikle oynamalı idi.
uAburak89
20.Kasım.2012, 22:46
Manchester Utd: Anders Lindegaard, Rafael, Phil Jones, Büttner, Anderson, Carrick, Cleverley, Powell, Fletcher, Hernandez, Welbeck
C h A o S
20.Kasım.2012, 22:48
Manchester Utd: Anders Lindegaard, Rafael, Phil Jones, Büttner, Anderson, Carrick, Cleverley, Powell, Fletcher, Hernandez, Welbeck
Gelen kadroda en korktuğum adam Young 11'de yok.Onun olmaması iyi oldu açıkçası.
europeanconquer
20.Kasım.2012, 22:52
Melo hariç güzel bir ilk 11 olmuş.
İnşallah bu maçı da kazanırız :)
manager725
20.Kasım.2012, 23:05
GS tam kadro,MU genç kadro.Çekişmeli geçer:)
Cenkteas
20.Kasım.2012, 23:13
O kadar yıldız gelmemesine rağmen hala tehlikeli... Başarılar Galatasaray, bu millet arkanda...
uAburak89
20.Kasım.2012, 23:15
Elmander'in kramponları :)
https://twitter.com/ChampionsLeague/status/270968046020091905/photo/1
omersal
20.Kasım.2012, 23:15
Manu'nun forvet hattında Chicharito ve Wellbeck var..Sorunlu GS defansına zor anlar yaşatabilirler.
Nocna Mora
20.Kasım.2012, 23:22
Tam bir kontra atak futbolu oynayacak sanırım ManU
LadroN
20.Kasım.2012, 23:22
Elmander'im gol atsin Galatasaray'im kazansin.Hadi Bismillah.
C h A o S
20.Kasım.2012, 23:29
Star Tv yine maça 30 saniye kala yayına girer.Kareografi olursa yine kaçırırız.Ayar oluyorum maça dakkasında bağlanmalarına.
ThersoN
20.Kasım.2012, 23:30
Hadi bakalım şans bu sefer bizim yanımızda olsun.
C h A o S
20.Kasım.2012, 23:32
Bu sefer erken bağlandılar.Ve nihayet ruhsuz Murat Kosova yok.Ercan Taner var.
uAburak89
20.Kasım.2012, 23:33
Rakip kadro ve sistemi tehlikeli, beraberlik diyordum ama yenileceğiz bence çok fena.
Oceanus
20.Kasım.2012, 23:33
Haydi GALATASARAYIM...
Oceanus
20.Kasım.2012, 23:53
buna faul verdi ya allahım yarabbim
futureless
20.Kasım.2012, 23:53
Kart çok alakasız oldu sanki.
IcedEarth
20.Kasım.2012, 23:54
Tertemiz topu çekti Semih, haksız bir sarı kart.
Universal
20.Kasım.2012, 23:57
Sıkıntılı maç 1-0 olsun bizim olsun.
futureless
20.Kasım.2012, 23:58
Tehlikeli bir anlayışla oynuyor Manu. Önemli kontralar yakalamaları muhtemel görünüyor. Ancak tecrübesizlikleri her hallerinden belli olanlar da var içlerinde. Galatasaray bunu bir an önce avantaja çevirmeli.
Edit : Avrupa futbolu çok sinir bozucu bir bek tanıyacak sanırım, Büttner. 15 dakikada nefret ettim kendisinden.
Cluj-Braga maçı 17 dakikada üst oldu. 2-1 Cluj önde.
Duran toplarda çok sıkıntılı Manu. Bir gol bulabiliriz duran toplardan.
ReaList
21.Kasım.2012, 00:03
Braga, Cluj deplasmanında skoru 2-1'e getirdi. 18. dakika oynanırken maçta 3 gol var! (Cluj 2 - Braga 1)
OrcunFB
21.Kasım.2012, 00:03
Cluj 2-1 önde.
Walter Sakana
21.Kasım.2012, 00:05
Günün saatli bombası Melo. İnşallah bir saçmalık yapmaz, kırmızı kart görmesinden de korkuyorum.
IcedEarth
21.Kasım.2012, 00:17
Toplu oyunda üretkenlikten çok uzağız. Bu noktada Selçuk'un öne çıkıp sorumluluk alması gerek. Onun sorumluluk aldığı maçlara 1-0 önde başlıyoruz zaten, ama o görüntüden bu maçta, ve aslında bu sene çok uzak maalesef Selçuk.
Ralph
21.Kasım.2012, 00:21
Çatlak bir hakeme denk geldi gs sanki
Kaka Leite
21.Kasım.2012, 00:32
Elmander çıkmalı hiç bişey yapmıyo çünkü Umut girmeli maç öncesi de söylemiştim.
Kafamda bir senaryo var ama İkinci yarı GS yüklenir atar 1-0 yapar sonra birisi kırmızı yer ve yine son dakikaya kadar ölüp ölüp diriliriz.
Çünkü biz Türküz :)
Nocna Mora
21.Kasım.2012, 00:33
Hamit bütün atakları yedi bitirdi. Kardesi de o da futbolcu falan değiller yemin ederim ya. Koy hoca Engin'i, Emre'yi bin kat daha iyi oynarlar bunlardan. Amrabat biraz daha takım oyunu oynamalı bunun dısında cok iyi oynuyor. Elmander cok pasif kalıyor bilemiyorum belki Umut girebilir ama su Hamit çıkmadıkça işimiz zor. Eboue'nin kötü oynamasının nedeni de tamamen Hamit.
Gncl1905
21.Kasım.2012, 00:34
Riera bile Amrabat'dan nadir de olsa top alabiliyor ama Eboue Hamit'den top alamıyor :)
Elmander çok etkisiz.
Pozisyon bulamıyoruz.
Rakibin kullandığı her duran topta yüreğim ağzıma geliyor.
Biri Amrabat ve Burak'a pas fonksiyonu eklesin, çok değil arada sırada pas atmayı düşünsünler; özellikle takım arkadaşları daha müsaitken.
Ralph
Çok dağınık, dengesiz bir Manu var sahada. Bunu yenemezse artık kimi yensin gs.
fotosuki
Bu nasıl cehennem? Kimseden çıt çıkmıyor. Gerçi ayıp olmasın diye top rakipteyken ıslıklıyorlar.
Hamit bütün atakları yedi bitirdi. Kardesi de o da futbolcu falan değiller yemin ederim ya. Koy hoca Engin'i, Emre'yi bin kat daha iyi oynarlar bunlardan. Amrabat biraz daha takım oyunu oynamalı bunun dısında cok iyi oynuyor. Elmander cok pasif kalıyor bilemiyorum belki Umut girebilir ama su Hamit çıkmadıkça işimiz zor. Eboue'nin kötü oynamasının nedeni de tamamen Hamit.
aman emre girmesin 2-3 asist yaptırcaksa bile girmesin onun o yavaş yavaş kendi ekseni etrafında attığı turları rakibe cezasahamızın önünden yaptığı faullerle kulandırttığı frikikleri saçma kornerlerine katlanılmaz şuan engin girsin durumu iyiysede hamit o kadar abartılcak kadar da kötü değil bence elmander baya kötü geldi bana umut girmeli
grkm33
21.Kasım.2012, 00:36
Hamit ten tam verimi Sol Açıktan alırız biz çekip vurucak en azından Amrabattan iyi vurur hemde çok daha etkili oynar
LaigLeNoiR
21.Kasım.2012, 00:36
Hamit ve Melo çok fazla orta sahada. İkisi de oyunu kesiyor duraklatıyor gereksiz top tutup geri dönüyor atağı bitiriyorlar.
İkisinden biris çıkıp orta alana daha dinamik birisi girmeli.
Nocna Mora
21.Kasım.2012, 00:39
Yekta ya da Engin girebilir Hamit'in yerine. Adam yemin ederim bitirdi tüm atakları ya. Bu futbolculuk değil arkadaş. Topu alıyor geriye gidiyor. Tek pasları görmüyor. Saçmasapan hareketler. Halı saha maçı olsa döverler öyle kötü oynuyor
uAburak89
Takım şaşkın, taraftar tvden izliyor gibi, Selçuk'u ilk defa 18. dakika korner atarken gördüm, oynuyormuş meğer...
Elmander de olsa hiç fena olmazdı.. Hamit ile Eboue'nin arasında kız meselesi falan var herhalde, pas alışverişi göremedik. Riera her pozisyon hücuma destek veriyor ama gören yok, yazık garibim boşa koşuyor.
İki tane iyi şey gördüm, ilki Semih, özlemişim cengaveri, ikincisi 25'den sonra toparlayan Melo.
mwaru
Manu'nun freni ilk dakikalarda Powell'di sonra düzeldi biraz,kötü oldu.Galasarayda ise futbolcular zamanında pas atmıyor ya erken ya da geç.Burak ve Amrabat neden pas atmayı düşünmezler böyle önemli bir maçta anlamak zor.
Kaka Leite
21.Kasım.2012, 00:41
Bu nasıl cehennem? Kimseden çıt çıkmıyor. Gerçi ayıp olmasın diye top rakipteyken ıslıklıyorlar.
Şeytanları Cehennem ile korkutmak saçma zaten abi :icon_biggrin:
IcedEarth
Burak'ın yanındaki forvet her zaman etkisiz gözüküyor. Bu Umut olmuş Elmander olmuş pek de farketmiyor. Oysa Umut-Elmander çıktığımız zaman iki oyuncu da verimli oluyor, hem Selçuk da oyuna daha iyi konsantre oluyor.
Bana kalsa hiç düşünmeden Burak ve Hamit'i çıkarıp Engin'le Umut'u oyuna alırım.
grkm33
Burak ve Amrabattan daha çok bugün Hamit pas atmadı :) Nerdeyse hiç atmadı
futureless
Diğer maçın skoru Galatasaray için çok iyi gidiyor. Maç 3 - 1 ve Braga 10 kişi. Dönmez o maç. Galatasaray kazanırsa son maçta yine iddiası kalmayan bir takım olacak karşısında, çok iyi olur.
Ancak dikkatimi çeken bir şey var. Galatasaray zaten pozisyon üretemiyor, bir de her ceza sahası civarında top aldığında biri, taraftar direk şut bekliyor bu da oyuncuları olumsuz etkiliyor gibi geldi bana. Ayrıca cidden taraftar çok sessiz, biraz hareket şart. Anlıyorum, panik hakim, ancak gereksiz. Biraz destek maçı getirir. Bir şey yok rakipte. Welbeck dışında iş yapabilen adam yok zaten, hücuma çıkmıyor adamlar resmen, kontra yapabilecekken bile çıkmıyor çoğu, geride kalıyor. Bu fırsat kaçmamalı. Melo ve stoperlerin de çok dikkatli olması lazım kart konusunda, az da olsa çıktıklarında tehlikeli oluyorlar. Ufak bir hatırlatma, Fb-Manu ilk yarısı da 0-0 bitmişti, sonra 3-0, sadece sabır, umutsuzluğa gerek yok.
uAburak89
21.Kasım.2012, 00:44
Cluj maçındaki skora göre, şu anda ha yenilmişsin, ha berabere kalmışsın. Her türlü son maç Braga'yı yenmek gerekecek ve bu hiç gerçekçi bir yaklaşım değil.
futureless
21.Kasım.2012, 00:47
Cluj maçındaki skora göre, şu anda ha yenilmişsin, ha berabere kalmışsın. Her türlü son maç Braga'yı yenmek gerekecek ve bu hiç gerçekçi bir yaklaşım değil.
Yalnız Galatasaray kazanırsa 3. lüğü garantiliyor. Kazanamazsa Braga ' ya da yenilip tamamen veda edebilir Avrupa'ya.
Krusty
21.Kasım.2012, 00:54
:) başıma bir şey gelmeyecekse;
Evinde star tv açık olanlar kapatsın çocuklarınız cehennemin bu kadar basit birşey olduğunu düşünüp günahkar yetişmesin.
futureless
21.Kasım.2012, 00:55
Geliyorum dedi, geldi. Helal.
Gncl1905
21.Kasım.2012, 00:55
Gol be Burak'mış Ercan Taner Melo dedi :D
futureless
21.Kasım.2012, 01:19
Hamit kaleyi yıkacaktı az kalsın, fena vurdu olmadı.
Sheriff
21.Kasım.2012, 01:25
Hamit'in şu direğe çarptı TV bile sallandı be.
erdem344
21.Kasım.2012, 01:33
son maça kaldı . Tebrıkler
futureless
21.Kasım.2012, 01:36
Tebrikler. Cluj bu Manu'yu da yenemez bence. Galatasaray 2. tura çok yakın.
uAburak89
21.Kasım.2012, 01:37
Totemlerden totem beğendik, çıldırdık, yırtındık, sonu güzel oldu. Hamit de gol atsa kaymaklı ekmek kadafıyı olacaktı ama buna da şükür. Son maç bir gözümüz İngiltere'de olacak, ManU yensin, yolumuza bakalım. :)
Bu maç için Melo'nun dönüşü desek haksız olmayız herhalde. :)
Universal
21.Kasım.2012, 01:38
Kaldı bir maç. Galatasaray iddiasız bir Braga ile oynayacak. Cluj bile 2 defa devirdiyse bu takımı, Galatasaray'da devirir düşüncesindeyim.
erdem344
21.Kasım.2012, 01:39
braga yenersede gs cıkıyor dogrumudur
RaSenGan
21.Kasım.2012, 01:39
Oh be :) Cluj'un da yenmesi çok iyi oldu.Son maça stres altında çıkmıycaz en azından.Saçma sapan işler yapmazsak Braga'yı da yeneriz.Cluj bu ManU'dan 1 puan alır gibi.İşi o maça bırakmamak gerek.Braga'yı yenelim turumuzu atlayalım.Tebrikler Aslanlarımıza.
Şeytanları Cehennem ile korkutmak saçma zaten abi :icon_biggrin:
Neden şeytanlarda cehennemle cezalandırılmamış mı ? Bence birkaç kitap okusan iyi olur bu konu hakkında tabiki bunu şaka amaçlı dediğini biliyorum ama kurduğun mantık yanlış başta.
Tebrikler ASLANLAR.Amrabat ve Eboue bu maç harikaydı gerçekten.2.tura çok yakınız.
haha
ForsakeN
21.Kasım.2012, 01:40
Oh be cok iyi oldu bu galibiyet. Helal olsun tüm ekibe
europeanconquer
21.Kasım.2012, 01:41
Burak Yılmaz bizde öyle ! :n:
Sonunda ya !!! Gelecek maçı da kazanıp gruptan rahat rahat çıkarız İnşallah.Hakeme rağmen kazandık demeyeceğim ama hakem de beni kanser etti arkadaş.Neyse Avrupa'ya devam :)
Kaka Leite
21.Kasım.2012, 01:43
Arkadaş herşeyi de ciddiye alıyosunuz maşAllahınız var yemin ediyorum.
Her neyse o golü Burak değil Terim attı, adam bildiğin kafaya çıktı :icon_biggrin:
uAburak89
21.Kasım.2012, 01:44
ManU maçı alsın, bizim maçın önemi kalmıyor ikili averajdan ötürü, her türlü çıkıyoruz.
Emre Çolak sırf zarar, 10 dakikada kanser etti beni. Amrabat en iyi maçını oynarken çıkmamalıydı. Riera giderek daha iyi oluyor, böyle oynayacaksa sol beke gerek yok, adam ters kademeye giriyor.
attirson
21.Kasım.2012, 01:45
Fake atmıs Fatih Terim. :D
RaSenGan
21.Kasım.2012, 01:46
Riera'ya da helal olsun.Adam yedek kaldı yılmadı çalıştı hiç oynamadığı mevkide oynamaya başladı.Ve bu maçta da çok iyiydi.Her geçen gün daha iyiye gidiyor.
Universal
21.Kasım.2012, 01:46
Cluj'un ManU'dan puan almaması lazım o durumda.
mwaru
21.Kasım.2012, 01:48
Tebrikler Galatasaray büyük ihtimalle gruptan çıkar.Gruptan çıkınca tekrar kura mı çekiliyor?
Burak ne yazık ki kendini yere atma alışkanlığından vazgeçmeyecek gibi duruyor,Macheda'nın da ondan eksik kalır bi yanı yoktu düşme konusunda.Sinir bozucu.
attirson
21.Kasım.2012, 01:49
89. dakikada bir pozisyonda felc olucaktı Fatih Terim. :D Allahtan gol olmadı. :D
europeanconquer
21.Kasım.2012, 01:50
Orada Hasan Şaş süperdi :n:
ReaList
21.Kasım.2012, 01:55
Tebrikler Galatasaray Avrupa'da her türlü devam etmeyi (ŞL & UAL) başardı.
Walter Sakana
21.Kasım.2012, 02:02
Emre Çolak sırf zarar, 10 dakikada kanser etti beni. Amrabat en iyi maçını oynarken çıkmamalıydı. Riera giderek daha iyi oluyor, böyle oynayacaksa sol beke gerek yok, adam ters kademeye giriyor.
Aklımı okuduğunu düşünmeye başladım :p
Hamit'e kızanlar olmuş, sezon başında ben de çok kızıyordum ama bence artık takıma en çok katkı yapan oyunculardan birisi. Tamam hücumda son bölgede yanlış tercihleri veya ağır kaldığı oluyor ama çok önemli işler yapıyor onun dışında. Son dönemde tecrübesini sahaya yansıtıyor bence. Vücudunu en iyi kullanan, en çok top kazanan (tahminimce) oyuncumuz.
Melo riskli başladı, her topa çift dalıyordu ilk yarıda, bir zamanlama hatasıyla kart görecek diye diken üstünde izledim maçı. Ama ikinci yarıda iyiydi. Dany de ilk kez hatasız diyebileceğimiz bir oyun oynadı sanırım.
Ben genel olarak oyunu beğendim, akıllı, sabırlı ve temkinli oynadık.
Hakem takdir haklarını biraz rakipten yana kullandı gibi, Burak sarı kartı haketti aldatmadan dolayı ama aynısını Young'a göstermedi hakem. Kart olması için illa ceza alanı içerisinde mi olması lazım?
Homer J.S
21.Kasım.2012, 02:03
Eğer direkte patlayan şut gol olsaydı, gelecek nesil Hamit'in Manchester'a attığı golü arayacaktı :D
Maçla ilgili tek söyleyeceğim bu!
uAburak89
21.Kasım.2012, 02:07
Aklımı okuduğunu düşünmeye başladım :p
Hamit'e kızanlar olmuş, sezon başında ben de çok kızıyordum ama bence artık takıma en çok katkı yapan oyunculardan birisi. Tamam hücumda son bölgede yanlış tercihleri veya ağır kaldığı oluyor ama çok önemli işler yapıyor onun dışında. Son dönemde tecrübesini sahaya yansıtıyor bence. Vücudunu en iyi kullanan, en çok top kazanan (tahminimce) oyuncumuz.
Melo riskli başladı, her topa çift dalıyordu ilk yarıda, bir zamanlama hatasıyla kart görecek diye diken üstünde izledim maçı. Ama ikinci yarıda iyiydi. Dany de ilk kez hatasız diyebileceğimiz bir oyun oynadı sanırım.
Ben genel olarak oyunu beğendim, akıllı, sabırlı ve temkinli oynadık.
Hakem takdir haklarını biraz rakipten yana kullandı gibi, Burak sarı kartı haketti aldatmadan dolayı ama aynısını Young'a göstermedi hakem. Kart olması için illa ceza alanı içerisinde mi olması lazım?
:D Riera için yaptığımız onca eleştiriden sonra, adamın reyiz mertebesine yükselmesi efsane. :)
Hamit bugün pek iyi değildi abi, yavaşlığı ve tercihlerinden ziyade Eboue'yi hiç görmedi, aynı şekilde Eboue de Hamit'e pas vermedi, aralarında ne var anlamadım.
Albayrak şikenin belgesini paylaşmış, Portekiz basını göreve. :D
https://twitter.com/_AAlbayrak/status/271011827901669376/photo/1
Walter Sakana
21.Kasım.2012, 02:12
Bu arada Man Utd son 20 şampiyonlar ligi maçının hepsinde gol atmıştı sanırım? Doğruysa o seriyi de bitirdik o zaman.
mpaker66
21.Kasım.2012, 02:14
Tekmeye kafa atanların galibiyeti...
Tebrikler çocuklar bizi mutlu ettiniz... :)
uAburak89
21.Kasım.2012, 02:15
Maçın adamı Hamit diyorlar.
petrol_fb12
21.Kasım.2012, 02:16
"UYUTUCU FUTBOL,İYİ GALİBİYET"
Aslında ne oynadığı belli olmayan bir galatasaray vardı sahada..Herhalde bu sefer kontra-ataklara tedbir almışlar.Uzun şut denendi sık sık.Maçta konuşulucak bir kaç poziyon hamit uzaktan şutu ve burak kafa gölü var.Genel anlamda oynanan futbol cok kötüydü.Her iki takım adına.
Braga macında galibiyet dönmek dileğiyle !
Maçın adamı "DANNY YADA MELO" Cok top kestiler bugün..
mpaker66
21.Kasım.2012, 02:16
Bu arada hamit ve eboue bilerek yada bilmeyerek birbirlerine pas atmıyorlar, belki çok çocukca bi yaklasım ama bu böle gibi.
yalnız semih - dany bu gün 20 m € luk(ki kendisini çok beğenirim normalde sakatlık çok etkilemiş) phil jonestan kat be kat iyi oynadı helal olsun
zeck17
21.Kasım.2012, 02:24
buraya yazıyorum galatasaray en kötü 10 puan toplayıp cıkacak tarih yazacak ve ben de saçlarımı kazıtacağım.
3.10.2012
saçlar yavaş yavaş gidiyor gibi :D
Kaka Leite
21.Kasım.2012, 02:27
Bu arada hamit ve eboue bilerek yada bilmeyerek birbirlerine pas atmıyorlar, belki çok çocukca bi yaklasım ama bu böle gibi.
Hamit genelde hep bindirme yapmasını bekledi Eboue'nin sanmıyorum.
Suicider
21.Kasım.2012, 02:55
http://www.dailymotion.com/video/xv8wcz_galatasaray-manu-mac-oncesi-startv-nin-vermedigi-goruntuler_sport
Star tv'nin reklam vermekten izleyemediğimiz maç öncesi görüntüler.
Kaan Souza
21.Kasım.2012, 03:14
Yedek kadro diye küçümsemek gerek ilk maçta da neler yaptığımızı gördük.Şans yanımızda değildi o zaman.Gerektiği şekilde oynadık güzel bir galibiyet aldık, farklı da kazanabilirdik.
uAburak89
21.Kasım.2012, 03:22
Gruptan çıkarsak yine kura olacak değil mi ? Yoksa eşleşmeler belli mi ?
Gruptan çıkarsak yine kura olacak değil mi ? Yoksa eşleşmeler belli mi ?
yine kura olucak yanlış hatırlamıyosam 1. ler ayrı bi torba 2.ler ayrı bi torba olucak
uAburak89
21.Kasım.2012, 03:51
yine kura olucak yanlış hatırlamıyosam 1. ler ayrı bi torba 2.ler ayrı bi torba olucak
Eyvallah. :)
Melo'nun kafa vuruşu, kaleci ve korner. Melo'nun tribünleri coşturması, tribünleri gaza gelişi, Selçuk'tan güzel orta, Burak'tan güzel bir kafa vuruşu ve gol. 1 dakikadan az süre içinde oldu bunlar ve biz 3 puandan fazlasını kazandık. Böyle galibiyetlerden sonra uyumak güzel, herkese iyi geceler. :)
Corpus
21.Kasım.2012, 03:53
Hızlı bir hello"w" diyor. Normal o.
Nedvedmania
21.Kasım.2012, 03:57
http://s14.directupload.net/images/121121/eh65mazt.swf
İnce :)
footballer33
21.Kasım.2012, 04:04
G.Saray, ManU'nun yedek kadroyla maça çıkmasını iyi değerlendirdi ve istediğini aldı. Son maça çok avantajlı çıkacak artık, güven de had safhada olacak. Portekiz'de 1 puan yeter bence, zira Cluj'un Man.United'i yeneceğini sanmıyorum ve puan eşitliğinde de G.Saray önde olacak 2'li averajdan ötürü.
davidvilla
21.Kasım.2012, 10:51
- İlk kez topun arkasına geçerek bir şamp ligi takımı gibi oynadık
- Genç takım yedek takım bilmemne ama bu Manu takımı bizim ligde puan farkıyla şampiyon olur.
- Biz Dany 'yi hızlı diye bilirdik Welbeck tur bindirdi.
- Semih farkını gösterdi.
- Melo biraz oynadımı biraz mucadele etti mi oyunun cehresi değişiyor.
- Artık bir sol bekimiz var
- Hamit Selcuk Melo Burak ve Elmander çok ağırlar.Ağır düşünüyorlar,ağır hareket ediyorlar. Şamp ligi 1.torba takımlarına karşı bu tempoda oynayabilen oyuncularla kazanmak cok zor.
- Gözle görülür Hamit-Eboue uyumsuzlugu var.
- Amrabat= next Hasan Sas
- Bir süre daha Avrupa'da olmak güzel. Özlemişiz.
ReaList
21.Kasım.2012, 12:10
http://s14.directupload.net/images/121121/eh65mazt.swf
İnce :)
Güzelmiş : )
Galatasaray, Manchester United'ı sahasında 1-0 ile geçerken maç sonunda basın toplantısı düzenleyen Alex Ferguson kendisine gelen sorulardan bir tanesine ilginç bir yanıt verdi.
1993 yılında Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme maçında 3-3 biten ilk karşılaşmanın rövanşında Galatasaray-Manchester United ile 0-0 berabere kalmış ve deplasmanda daha çok gol atan taraf olduğu için tur atlamıştı. Bu maçı hatırlatan bir soruyla karşılaşan Sir Alex Ferguson'ın yanıtı ise unutulmazlar arasına girdi diyebiliriz...
Bir Türk basın mensubunun kinayeli ve zeki bir şekilde "1993'te de İstanbul'da hayal kırıklığı yaşadınız, şimdi de aynısı oldu. 19 yılda bir şey değişti mi?" sorusuna İskoç teknik adam aynı zekilikte cevap verirken "Evet, iki kere kupayı kazandık." yanıtını verdi.
Daha İnce :D
ForsakeN
21.Kasım.2012, 12:17
Şu basın toplantılarında sorulan soruları kimler hazırlıyor yahu. Eziklik örnekleri hepsi ,özellikle yabancı hocalara sorulanlar
Galatasaray uzun zaman sonra akıllı oynadı bence topun arkasına geçerek. Manchester'ın da Galatasaray'ın üstüne gelecek de pek gücü yoktu zaten.
Walter Sakana
21.Kasım.2012, 13:32
Şu basın toplantılarında sorulan soruları kimler hazırlıyor yahu. Eziklik örnekleri hepsi ,özellikle yabancı hocalara sorulanlar
Aynen katılıyorum.
- İlk kez topun arkasına geçerek bir şamp ligi takımı gibi oynadık (katılıyorum)
- Genç takım yedek takım bilmemne ama bu Manu takımı bizim ligde puan farkıyla şampiyon olur. (katılıyorum, sadece daha fazla birarada oynamaya ihtiyaçları var)
- Biz Dany 'yi hızlı diye bilirdik Welbeck tur bindirdi. (katılıyor gibiyim)
- Semih farkını gösterdi. (katılıyorum)
- Melo biraz oynadımı biraz mucadele etti mi oyunun cehresi değişiyor. (katılıyorum)
- Artık bir sol bekimiz var (katılıyorum)
- Hamit Selcuk Melo Burak ve Elmander çok ağırlar.Ağır düşünüyorlar,ağır hareket ediyorlar. Şamp ligi 1.torba takımlarına karşı bu tempoda oynayabilen oyuncularla kazanmak cok zor. (Burak konusunda katılmıyorum, 3-4 sezondur attığı gollerin çoğu koşuları ve hızı sayesinde)
- Gözle görülür Hamit-Eboue uyumsuzlugu var. (katılmıyorum. 1-2 maçla bu kanıya varılması doğru değil bence)
- Amrabat= next Hasan Sas (katılmıyorum. bu kanıya varmak için erken daha. takım savunmasına yardım yönünü de geliştirmesi lazım öncelikle)
- Bir süre daha Avrupa'da olmak güzel. Özlemişiz. (kesinlikle)
Walter Sakana
21.Kasım.2012, 13:43
Bu arada Man Utd son 20 şampiyonlar ligi maçının hepsinde gol atmıştı sanırım? Doğruysa o seriyi de bitirdik o zaman.
Bu yazdığım doğruymuş.
Fenerbahçe kendi sahalarındaki 40 yıllık yenilmezliklerine son vermişti (Boliç'in golüyle). Beşiktaş 23 maçlık yenilmezlik serilerine son vermişti (Tello'nun golüyle). Şimdi de biz Şampiyonlar Liginde üstüste 20 maçta gol atma serilerine son vermiş olduk. Hepsinin Türk takımlarına nasip olması enteresan ve güzel gerçekten :)
grkm33
21.Kasım.2012, 15:48
3.10.2012
saçlar yavaş yavaş gidiyor gibi :D
Fotoğraf istiyoruz :D
Bir yerde okudum ne kadar doğrudur bilmiyorum
Ferguson: "Riera'yı Liverpool'dan tanıyorum. Sol bek'de oynadığını ilk defa gördüm. Fakat şahane oynadı. Hatta o bölgede en iyilerden olacaktır."
davidvilla
21.Kasım.2012, 16:08
@Walter Sakana
Öncelikle okuyup yorumladıgın için teşekkür ederim.
Tabi ki fikir ayrılıkları olacak.
Yalnız Burak konusunda. Topu koşu yoluna aldıgı zaman maksimum hıza cıktıgı zaman evet hızlı bir oyuncu ama bu maksimum hıza ulaşması cok zaman alıyor.Yani evet uzun mesafede hızlı koşabilen bir oyuncu fakat kısa mesafede çabuk hareket edebilen bir adam değil. Bu da temponun düşmesine neden olan oyuncular arasına girmesine neden oluyor.
Aynı şey Selçuk için de geçerli. Oyunu geriden iyi gözlemliyor. Boştaki oyuncuları uzun ve isabetli paslarla topla bulusturuyor fakat dar alanda kaldıgı zaman çabuk hareket edemiyor.Ayakları çabuk değil. Top taşıma özelliği yok. Yani genel kanının aksine Selcuk yarısahanın bize bakan diliminde ortasaha baskısının daha az oldugu noktada (pirlo gibi) geriden oyun kurma adına daha etkili olabilir. Diğer ortasaha olarak, daha dinamik top taşıma becerisi olan topu kaptırdıgında ani şok pres uygulayabilecek olan yekta/melo/engin gibi oyuncuların yarısahanın rakibe bakan diliminde daha etkili olabileceğini tempoyu yukseltmemizi saglayabileceğini düşünüyorum.
Aynı şekilde Burak Elmander ikilisinden birinin yerine umut un en ileri uçta değil ama forvet ile ortasaha arasında baglantı şeklinde kullanılması da hem şok presimizi dolayısıyla tempomuzu da yukseltecektir.
Kısacası bence tempoyu yukseltmemiz şart. Modern futbolda top kapıldıktan sonra gol olan pozisyondaki pas ortalaması 1,3 imiş. (2010 ve 2012 uluslarası turnuvalarında yapılan ölçüm)
uAburak89
21.Kasım.2012, 16:35
Umut geçen sezon Necati'nin yaptığı işi yapacak adam değil bence, top tekniği çok yetersiz. Pres yapıyor evet ama, o bağlantıyı sağlaması çok güç. Bize Necati'nin genç versiyonu lazım devre arasında.
Dün çıkan takım neredeyse ideal mevcut kadroda, Engin, Emre, Yekta, Umut da sonradan girecek isimler olurlar. 3. olursak grupta bence hiç takviyeye bile gerek yok, idare edebiliriz, ama gruptan çıkarsak 1-2 üst düzey oyuncu gerekir. Tabii Şampiyonlar Liginde oynayabilecek isimler olmalı, devre arası pek kolay olmaz o tarz oyuncuyu bulmak, transfer etmek.
Devre arasına kadar, Semih - Dany ikilisinde ısrar etmek lazım, aynı şekilde Riera da oynamalı, Melo umarım dün akşamki performansının üstüne koyarak devam eder, formda olduğu zaman savunmada ve hücumda ne kadar işe yaradığını görmüş olduk. Hem Avrupada hem ligde zor bir fikstür var ne yazık ki, Emre Çolak'ık ilk 11 oynamadığı, bütün duran topları Selçuk'un kullandığı maçlar görmek istiyorum artık. :)
Özgür Çetin
21.Kasım.2012, 18:00
3.maçlar sonunda yazdım Şampiy Şansıonlar Ligi lig gibi degil.Hemen şansı bitti olayları vs vs.. Juvebntusun 6 beraberlikle tur atladıgı Strum Grazın 8 puanla lider oldugu Romaların 11 puanla çıkamadıgı grupları bilirim..
Hiçbirşey bitmedi bu takım çeyrek final oynar dedim arkasındayım hala..
Bragayı yener ve çıkarız şüpheniz olmasın
RİERA nın altını çiziyorum Sol beke iyi adapta oldu dün müthişti. İyi bir so lbek kazandık .Zekiligi ve hucumcu olması kontralarda iyi yerlere getiriyor
Maçın adamıda hamit seçilmiş. Kim ne derse desin yoklugu hissediliyor fiizk olarka göbegi ayakta tutuyor..
İyi yonadık Melo da iyi oynayınca göbekte neler yapabilecegimizi gördük.:Tebrikler Galatasaray
O degilde ben en çok Kaya çilingir oglu,Erman toroglunun falan yüzünü merak ediyorum!
Walter Sakana
21.Kasım.2012, 18:19
E dedik Hamit iyiydi diye :)
Uzmanlar 7.5, taraftarlar 6.9 puan ortalama vermişler.
uAburak89
21.Kasım.2012, 18:33
Gol ve öncesi tribün çekimi
grkm33
21.Kasım.2012, 18:47
Gol ve öncesi tribün çekimi
Tv den izlerken bana taraftarın sesi hiç çıkmıyor gibi geliyordu ama Star sağ olsun sesi nerdeyse sonuna kadar kısmışlar.
Aynen öyle gerçekten diğer maçlarda da aynı tarife uygular umarum Doğuş Yayın Grubu.
EndoplazmiK RetikuluM
21.Kasım.2012, 18:50
StarTV'nin vermediği nedir ? Video kaldırılmış.
Başka videolarda taraftarın sesi acaip yüksek ama dünkü oynanan maçta çok az gibi geliyordu.
Suicider
21.Kasım.2012, 18:54
StarTV'nin vermediği nedir ? Video kaldırılmış.
Maç öncesi kareografiyi göstermedi kendileri.Taraftar kaç gün uğraşıp emek veriyor ve Türkiye'de yayıncı kuruluş bunu göstermiyor.Maçtan sonra bulunur netten falan problem o değil yapılan gerçekten hiç hoş değil.
darkkobal123
21.Kasım.2012, 19:11
United'ın as oyuncuları olsa bu kadar koşmazdı, güzel mücadele ettiler. Galatasaray'da aynı şekilde karşılık verdi ve seyir zevki güzel bir maç oldu. Riera'yı çok beğendim dün, sol bek olarak harika oynadı. Galatasaray hak ettiğini aldı. Oynadı, kazandı. Tebrik ederim.
uAburak89
21.Kasım.2012, 19:21
Maç öncesi kareografiyi göstermedi kendileri.Taraftar kaç gün uğraşıp emek veriyor ve Türkiye'de yayıncı kuruluş bunu göstermiyor.Maçtan sonra bulunur netten falan problem o değil yapılan gerçekten hiç hoş değil.
Bir kasıt var ne yazık ki, ama hiç şaşırtmıyorlar. Böyle devam etsinler, günü gelince kendileri kaybedecek.
Bu arada ek bilgi, esas yapılması planlanan koreografi başkaymış, Uefa delegesi izin vermemiş, 1 günlük çalışma ile bu çıkmış ortaya.
fotosuki
21.Kasım.2012, 19:26
Maç öncesi ve sonrası yayınlarını Star değil NTVSpor yapıyor bildiğim kadarıyla.
davidvilla
21.Kasım.2012, 19:34
Uefa'nın sitesinde Star diye gozuken macları D-smart eurofutboldan yayınlamaları zaten illegal bir durum oldugunu gösteriyor sanki. Bence bu işin üzerine gidilse bir şeyler çıkar. Sonuçta yayıncı kuruluş Star ve maçların 3.kişilere satışı yasak diye biliyorum ben. İyi bir uluslararası avukatla konuşulması lazım durumun ve Uefa mail bombardımanına tutulabilir hem biz hem gecen senelerde şamp liginde oynayan takımlarımızın taraftarları tarafından.
Edit: Geçen sezon bu anlattığım sekildeydi fakat bu sezon duzeltilmiş. Ntvspor ve Dsmart yazılmış. Yolunu bulmuşlar.
Onceki senelerde bir itiraz gelseydi aslında olurdu bu iş.
Gerçi bu sefer de star'dan yayınlanması illegal olmalı o zaman. Neyse...
Nedvedmania
21.Kasım.2012, 19:46
Evet asıl yapılacak koreografi başkaydı. UEFA izin vermeyince 1 günlük çalışma ile bu yapıldı.
Night_Mare17
21.Kasım.2012, 19:51
Uefa'nın sitesinde Star diye gozuken macları D-smart eurofutboldan yayınlamaları zaten illegal bir durum oldugunu gösteriyor sanki. Bence bu işin üzerine gidilse bir şeyler çıkar. Sonuçta yayıncı kuruluş Star ve maçların 3.kişilere satışı yasak diye biliyorum ben. İyi bir uluslararası avukatla konuşulması lazım durumun ve Uefa mail bombardımanına tutulabilir hem biz hem gecen senelerde şamp liginde oynayan takımlarımızın taraftarları tarafından.
Edit: Geçen sezon bu anlattığım sekildeydi fakat bu sezon duzeltilmiş. Ntvspor ve Dsmart yazılmış. Yolunu bulmuşlar.
Onceki senelerde bir itiraz gelseydi aslında olurdu bu iş.
Gerçi bu sefer de star'dan yayınlanması illegal olmalı o zaman. Neyse...
Star ve D Smart aynı kuruluşta
davidvilla
21.Kasım.2012, 19:55
Star ve D Smart aynı kuruluşta
Star dogus grubu
Dsmart dogan yayın grubu
Ayrıca yayın grubu önemli değil direkt uefa'ya verdigin kanalda vermen gerekiyor maçları.
Avrupada'da bununla ilgili sorunlar oluyor.
Dogan yayın grubu star'ı aldıgı zaman otomatikman mac yayınlarını almış oldu ve kendi diger kanallarında yayınladı. Ardından Star'ı dogus grubuna sattı satışın bir parçası olarak da şamp ligi maclarını paylaştılar.
Kısacası şamp ligi mac anlaşması 2013 yılına kadar Star tvde idi.
Ama ne yaptılar ettiler bir katakulli yuzde yuz var. Bir anda maclar cift kanaldan verilmeye baslandı hemde farklı yayın gruplarının. Hem de aynı şamp ligi yayın anlaşması uzerinden...
Uefa cift yayın grubuna satacak olsa rakamlarda değişiklik yapardı en azından ben uefa olsam yapardım.
europeanconquer
21.Kasım.2012, 19:58
Şampiyonlar Ligi'nde en az bir maçı salı günleri şifresiz kanala vermek zorundalar.Maçlar da salı günleri Star'da kaldı.Ortada illegal bir durum yok yani.
Nedvedmania
21.Kasım.2012, 20:00
Omuz Omuza http://s14.directupload.net/images/121121/7qio5gb8.swf
Night_Mare17
21.Kasım.2012, 20:13
Star dogus grubu
Dsmart dogan yayın grubu
Ayrıca yayın grubu önemli değil direkt uefa'ya verdigin kanalda vermen gerekiyor maçları.
Avrupada'da bununla ilgili sorunlar oluyor.
Dogan yayın grubu star'ı aldıgı zaman otomatikman mac yayınlarını almış oldu ve kendi diger kanallarında yayınladı. Ardından Star'ı dogus grubuna sattı satışın bir parçası olarak da şamp ligi maclarını paylaştılar.
Kısacası şamp ligi mac anlaşması 2013 yılına kadar Star tvde idi.
Ama ne yaptılar ettiler bir katakulli yuzde yuz var. Bir anda maclar cift kanaldan verilmeye baslandı hemde farklı yayın gruplarının. Hem de aynı şamp ligi yayın anlaşması uzerinden...
Uefa cift yayın grubuna satacak olsa rakamlarda değişiklik yapardı en azından ben uefa olsam yapardım.
Pardon Star'ı satın aldılar. Star'da Doğan da idi o yüzden bu sorun var.
Omuz Omuza http://s14.directupload.net/images/121121/7qio5gb8.swf
Abdürrahim Albayrak,seviyorum bu adamı :icon_biggrin:
Nedvedmania
22.Kasım.2012, 04:41
Koreografi http://inciswf.com/koreo1.swf Süper be :)