SON DAKİKA... MANU'NUN YILDIZLARI İSTANBUL' A GELMİYOR!
Rooney, Ferdinand, Scholes, Nani, Evans, Evra, Kagawa, Van Persie, De Gea ve Giggs, Galatasaray maçı kadrosuna alınmadı.
NTVSPOR
---------------------------------------------------------------------------------------------
Sanırım 3 puanı alır G.Saray bu durumda, ki zaten bahsi geçen isimler gelseydi de galibiyet almak zorunda olan bir G.Saray olacaktı sahada. Bu maçın kazanılması halinde, bana göre üst tur kesinleşir.
Kazanmazsak,ayıp olur.Burak yine hat-trick yapar
Edit:Burak dedim ama Umut-Elmander ikilisi her zaman birinci tercihimdir benim.Rakip kim olursa olsun,rakibi ileride boğacaksın,sahayı dar edeceksin.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Braga'nın benim gözümde Avcı'nın İBB'sinden bir farkı yok.Sadece bireysel anlamda biraz daha iyi oyuncuları var.Geçen sene gördük Beşiktaş karşısında ve bu sene her ne kadar yenilsek de bizim karşımızda da oyun olarak ezildiler.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Öyle bir durum var ki Manu'ı yensek bile çıkmamız garanti değil. Kaybetsek de çok önemli değil. Cluja bağlı gerçi ama bence son maça kalacak herşey.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Bu maçı aldığımız takdirde üst tura çıkma şansımızda bir hayli fazlalaşacak. Şimdi önemli olan bu maç. Bunu bir kazanalımda.
En önemli futbolcularını getirmiyor Man Utd. Hernandez tehlike yaratabilir sanırım. Çünkü özellikle hucüm hattının en önemli adamları yok kadrolarında.
Kazanmamız gereken bir maç. Bu oyuncular eksikkende kazanamassak daha hiç kazanamayız zaten.
Tek farklı bir galibiyet alabileceğimizi düşünüyorum ben. Sakin oynayıp 3 puanı alırız umarım.
Kağıt üzerinde tabii ki önemli isimleri getirmemeleri avantaj ama gelen isimlerden, Rafael, Buttner, Jones, Carrick, Cleverley, Fletcher, Anderson, Young, Hernandez, Wellbeck, Macheda bu isimler boş değil, çoğu bizim takımda rahat oynar.Manchest United'ın kadrosunda yer alan isimler şu şekilde; "Sam Johnstone, Anders Lindegaard; Rafael, Alexander Buttner, Phil Jones, Tom Thorpe, Marnick Vermijl, Scott Wootton; Michael Carrick, Davide Petrucci, Larnell Cole, Tom Cleverley, Darren Fletcher, Anderson, Nick Powell, Ashley Young, Ryan Tunnicliffe; Javier Hernandez, Joshua King, Danny Welbeck, Federico Macheda"
Son maçtaki gibi oynarsak, galibiyet çok zor. Çok daha iyi oynamamız lazım. 3 günde işler ne kadar değişecek göreceğiz, ben kazanacağımızı sanmıyorum. Rakipte baskı olmayacak, skorun hiçbir önemi yok onlar için, kendini göstermek isteyen isimlerde bulduğu fırsatı değerlendirecek. Bizdeyse tam tersi, kazanamazsak gruptan çıkmak hayal olacak, beliki Avrupa ligine bile elveda diyeceğiz. Çok ciddi baskı var. 3 boyutlu koreografi yapılan maçlarda yenildik -Beşiktaş maçı hariç-, uğursuz geliyor bu da bir faktör. Tribün son maçlarda çok kötü, ilk golü yediğimiz anda destek bitiyor, uğultu başlıyor. Heyecanlıyım bu maç için, resmi siteye girdiğimde tüylerim diken diken oluyor ama bir o kadar da karamsarım işin açıkçası.
Fatih Terim, kazanmak olay, kaybetmek kolay demişti, bu maç umarım zoru seçeriz. Gerçi yensen, yedekleri yendin diyecekler, yenemezsen yedekleri bile yenemediler olacak.![]()
Manu sitesinde Samiyenden bir kesit
http://www.manutd.com/en/News-And-Fe...aray-1993.aspx
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Cleverley ve Welbeck en cok zorlayacak oyuncular. Cleverley Selcuk'a top kullandırmayacaktır. Köpek gibi bir adam o.
Braga kendi sahasında da iyi. Bir kaç şanssız maç cıkartmış olabilirler. Ben Braga-Manu maçını seyrettim en son. (Bizim maçı izleyemedim portekizdeydim hiç bir kanal vermiyordu) Gayet de düzgün kadroyla cıkan Manu'ya sahayı o yagmurun altında dar ettiler. Sonucta haticeye değil neticeye bakalım diyeceksiniz ama ben inanmıyorum buna. 1 şanssızdılar 2 şanssızdılar 3. bize denk gelecek bakalım ne olacak. Tabi eğer manu'dan 3 puanı alabilirsek.
Valla Kagawa gelmiş, Rooney gelmiş pek önemi yok.
Macheda da savaşacaktır, Anderson da sonuçta bu oyuncular forma isteyen isimler daha bile etkili olabilirler muhtemelen Rooney falan gelse turun garanti olmasının verdiği rahatlıkla çok kasmayacaktı kendisini.
Yine de tabii iyi oldu Rooney, Kagawa, Van Persie gibi yıldızların gelmemesi.
Kazanmamız gerek..
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Portekiz basını tepkiliymiş ManU kadrosuna.
Ferguson da gelmesin, yardımcısı gelsin.Bakalım bu maçtan sonra kadro şikesi var diyen akıllılar çıkacak mı?
Adamların bu kadrosu 150 milyon euro, bizim takım 136 milyon euro. Olaya bak.
Manchester bunu hep yapıyor, iyi olmuş bizim açımızdan da. Daha önce bize ve Beşiktaş'a karşı da bu strateji nedeniyle kaybetmişlerdi, umarım seriyi bozmazlarBaşarılar Galatasaray'a.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Manchester'ın yedeklerle gelmesi büyük avantaj. Gerçik yedek kadroda Bezelye var Welbeck var var oğlu var da yine de yedekCoşkun abinin dediği gibi hep yaptıkları şey yedeklerle gelip yeniliyorlar inşallah bizde yenicez.
Screw you guys, I'm goin' home
Fatih Terim'in basın toplantısı, 10 üzerinden 10.
[YOUTUBE="CEtGkxfaExE"]Hamit Altıntop & Fatih Terim Basın Toplantısı[/YOUTUBE]
Last edited by uAburak89 : 19.Kasım.2012 at 20:18
rooney gelsin chico kelmesin arkadaş ya çok tırsıyom ben ondanbide keşke nani gelip valencia veya ashley young ikilisinden biri gelmeseydi vidic ferdinand değişikliğide fena olmazdı hani
![]()
ManU'de en cekindigim adam Hernandez onun gelmesi yeter. Ne Van Persie ne Rooney nede Nani bu Chicaratomudur nedir cok tehlikeli adam.
Galatasaray Old Traffordaki gibi oynasin alir maci ama bu mac icin 90 dk hatta 95 dk full sekilde konsantre olmasi lazim butun oyuncularin sahada. ManU'nun 80'den sonra attigi gol sayisina bakin ne demek istedigimi anlarsiniz.
İddaa'da Gs'ye basıcam bu kadroyu yenmesi lazım artık gruptan cıkmak istiyorsa.
ManU ya Galatarasay'ı fazla hafife almış, ya da bu maçı önemsemiyor. Bunu değerlendirmesi lazım Galatasaray'ın. Ben kazanacağını düşünüyorum, başarılar.
Canım FEDA olsun sana !
Sürpriz bir şey değil ManU'nun yedeklerle çıkması, ama ben gene de GS'ın alacağını düşünmüyorum.
Beraberlik çok ağır basıyor bence
Ben o kadar kücümsemiyorum ne kadar yedek deseniz de bu takimda Rafael, Phil Jones, Carrick, Fletcher, Ashley Young, Hernandez , Wellbeck, Cleverley var. Bakildigi zaman hic de hafife alinacak bi takim degiller. Özellikle hücum ve orta saha oyunculari cok iyi. Carrick stopere cekilmezse genc bir oyuncu oynar bu bizim isimize gelir öteki türlü bizim savunmamizin cok kötü oldugunu düsünürsek en az 2 gol yeriz.
Taraftar akın etmiş havaalanına.Taşkınlık yapılmaz inşallah.
![]()
manuya hosgeldın mı yapıyorlar
Şu anda en büyük ManU tezahüratları yapılıyor, bunda amaç Cluj ve Braga'yı yenmiş olmalarına teşekkür etmek.![]()
Gece de sürekli odaları aranacak, bir ihtiyacınız var mı diye sorulacak.Türk misafirperverliğini gösteriyoruz.
![]()