View Full Version : Trabzonspor - Eskişehirspor | STSL 13. Hafta
di canio
23.Kasım.2012, 02:39
http://img26.imageshack.us/img26/6267/trabzonsporeskiehirspor.png
Trabzonspor
23.Kasım.2012, 02:45
Son 2 maçı kazandık bu maç o maçlardan daha zor olmaya müsait ama biz ne olursa olsun kazanmalıyız.Artık bir seri tutturmak lazım.Adrian sakatlığını atlatmış sanırım oda sahada yerini alacak.
Onur,Celutska,Bamba,Giray,Emerson,Soner,Colman,Adr ian,Yasin,Olcan,Janko 11'i ile sahaya çıksak daha iyi olur.Serkan'ın oynamasını hiç istemiyorum.Çok kötü oynuyor.Celustka veya Zeki oynasa daha çok sevinirim Hatta Emerson'u da kesip Celu'yu sola Zeki'yi sağa koysa daha iyi olur.Zeki hazır oynamaya başlamışken kesmemesi lazım kazansın işte bir oyuncuyu Şenol Hoca Serkan'ın bir katkısı yok nasılsa.
petrol_fb12
23.Kasım.2012, 03:27
Olcanlı,jankolu trabzon bu maçı cok rahat kazanır
Corpus
23.Kasım.2012, 04:02
Haftanın en zevkli mücadelesi olacaktır.
Bordo61Mavi
23.Kasım.2012, 18:31
2 haftadir izinli gunlerime denk geliyordu maclar evde formamla maclari izledim ikisinide kazandik. Bu hafta yine izinli gunume denk geldi mac, forma ile mac izlemek ugurlu geldi onun icin yine kazanacagiz insAllah.
Mustininde dedigi gibi Serkan cok kotu oynuyor, tamam Serkanin kendisi mucadele veriyor ama gobegi futbol oynamasina izin vermiyor.
Onur
Celu-Giray-Bamba-Emerson
Colman-Soner
Adrian
Yasin-Janko-Olcan
Boyle bir 11 bekliyorum Senol hocadan
attirson
24.Kasım.2012, 00:08
Bu iki takım arasındaki maçları Trabzon'da her zaman Ts kazanmıstır.Bu maçta 2 haftadır yükselen performansını sürdürerek Trabzonspor maçı alır.Ts'nin liderlik yarısında kalması icin çok önemli bir maç.
Mamadou
25.Kasım.2012, 15:00
Haftanın en zevkli mücadelelerinden biri olacak. Tahminim beraberlik kazanan olursa Trabzonspor olur diye düşünüyorum.
darkkobal123
25.Kasım.2012, 15:53
Trabzonspor tam kadro olduğu için daha avantajlı. Kazanabilir ancak ben berabere kalacağını düşünüyorum.
Özgür Çetin
25.Kasım.2012, 16:12
taktik sistemi olarak Esesin kazanacagını düşünüyorum ben
nekop
25.Kasım.2012, 23:39
Niye sürekli pazartesi maçları yapıyoruz? Yönetimin bu konuda artık itiraz etmesi gerekiyor. Son 4 maçımızın 3 tanesini pazartesi oynamışız.
Cengo
25.Kasım.2012, 23:42
Ya cuma ya da pazartesi yapacaktınız. Cumartesi ŞL oynayan Galatasaray, pazar da Avrupa Ligi oynayan Fenerbahçe oynadı çünkü. Beşiktaş pazartesi, Trabzonspor cuma oynayabilirdi o ayrı konu.
nekop
25.Kasım.2012, 23:46
Ya cuma ya da pazartesi yapacaktınız. Cumartesi ŞL oynayan Galatasaray, pazar da Avrupa Ligi oynayan Fenerbahçe oynadı çünkü. Beşiktaş pazartesi, Trabzonspor cuma oynayabilirdi o ayrı konu.
İlla pazartesi oynanılması gerekmiyor. Cumartesi, Pazar günleri 4-5 civarı oynatılabilir.
Trabzonspor
26.Kasım.2012, 13:33
Haftaya da pazartesi oynayacaz sanirim.Rekor kiracaz pazartesi mac yapma konusunda.
davidvilla
26.Kasım.2012, 13:48
sürekli aynı gun oynamak sürekli değişmesinden daha iyidir.
Sürekli farklı gun oynasanız bu sefer de diyeceksiniz neden sürekli değişiyor.
Türkiye'de böyle tartışmaların sonu yok.
Ama bence surekli aynı gun oynamak ve alışkanlık kazanmak (vucut saati,antrenman saati,istikrar) çok daha mantıklı bir durum. Şikayet etmeyin bence.
Walter Sakana
26.Kasım.2012, 17:09
Niye sürekli pazartesi maçları yapıyoruz? Yönetimin bu konuda artık itiraz etmesi gerekiyor. Son 4 maçımızın 3 tanesini pazartesi oynamışız.
Enteresan gerçekten, siz yazınca dikkatimi çekti araştırdım. Bu sezon 13 haftada 5 kez Pazartesi günü oynarken geçen sezon 34 haftada sadece 1 kez Pazartesi günü oynamış Trabzonspor. Geçen sezon ve bu sezonun maç günleri dağılımı şu şekilde:
2011/12 (34 haftalık normal sezon)
Cuma: Trabzonspor, F.Bahçe (5 kez) / G.Saray (3 kez) / Beşiktaş (2 kez)
C.tesi: F.Bahçe, G.Saray (11 kez) / Trabzonspor (8 kez) / Beşiktaş (2 kez)
Pazar: Beşiktaş (15 kez) / Trabzonspor (14 kez) / G.Saray (12 kez) / F.Bahçe (6 kez)
P.tesi: Beşiktaş (8 kez) / F.Bahçe (6 kez) / G.Saray (2 kez) / Trabzonspor (1 kez)
Diğer: Beşiktaş (7 kez) / G.Saray, F.Bahçe, Trabzonspor (6 kez) - (milli maç haftalarında Salı/Çarşamba/Perşembe)
2012/13 (ilk 13 hafta)
Cuma: G.Saray (4 kez) / Beşiktaş (3 kez) / Trabzonspor (1 kez) / F.Bahçe (-)
C.tesi: F.Bahçe (6 kez) / G.Saray (4 kez) / Beşiktaş, Trabzonspor (2 kez)
Pazar: Beşiktaş (6 kez) / F.Bahçe, Trabzonspor (5 kez) / G.Saray (4 kez)
P.tesi: Trabzonspor (5 kez) / Beşiktaş, F.Bahçe (2 kez) / G.Saray (1 kez)
Trabzonspor
26.Kasım.2012, 18:10
sürekli aynı gun oynamak sürekli değişmesinden daha iyidir.
Sürekli farklı gun oynasanız bu sefer de diyeceksiniz neden sürekli değişiyor.
Türkiye'de böyle tartışmaların sonu yok.
Ama bence surekli aynı gun oynamak ve alışkanlık kazanmak (vucut saati,antrenman saati,istikrar) çok daha mantıklı bir durum. Şikayet etmeyin bence.
Ne alakasi var? Her zaman gunler degisiyor kim cikipta niye hep farkli gunde oynaniyor diye sikayet etmis? Madem ayni gun oynamak guzel pazardan pazara oynamak iyi olur.Zaten bu yil kombine satamadik doru durust bide pazartesi oynaninca taraftar gelemiyor.Tv'den izleme sayisi az oluyor vs vs.Fener oynasin bakim 5 mac pazartesi ortaligo yikarlar kiyim yapiliyor diye.Avrupada oynayanlar hafta sonu oynaniyor deniliyor bakiyorum Hannover persembe uefa oynuyor cumartesi Munih deplasmani burda olsa ortalik yikilirdi.Pazar gunu 4,5 civari oynatilabilir aksam Fener oynuyor diye oynatilmiyorsa.
davidvilla
26.Kasım.2012, 18:28
Ne alakasi var? Her zaman gunler degisiyor kim cikipta niye hep farkli gunde oynaniyor diye sikayet etmis? Madem ayni gun oynamak guzel pazardan pazara oynamak iyi olur.Zaten bu yil kombine satamadik doru durust bide pazartesi oynaninca taraftar gelemiyor.Tv'den izleme sayisi az oluyor vs vs.Fener oynasin bakim 5 mac pazartesi ortaligo yikarlar kiyim yapiliyor diye.Avrupada oynayanlar hafta sonu oynaniyor deniliyor bakiyorum Hannover persembe uefa oynuyor cumartesi Munih deplasmani burda olsa ortalik yikilirdi.Pazar gunu 4,5 civari oynatilabilir aksam Fener oynuyor diye oynatilmiyorsa.
Valla ben hatırlıyorum Besiktaş üst üste p.tesi oynuyordu bir aralar hiç de şikayet etmediler. Hatta cok guzel de form yakalamışlardı. Siz elinizdekini avantaja cevirebilecekken boşuna ortalıgı ateşe veriyorsunuz. Siz takımsınız da eskişehir ne ? Onlar da itiraz eder ben her hafta farklı gün mü maç oynayacagım der bunun sonu yokki. Eskişehire karşı avantajınız oluyor cunku sizin oyuncularınız tam 7 gunu dolduruyor ona gore antrenman programlarını yapıyor ama rakipleriniz surekli baska gunler ve baska saatlerde oynuyor daha sevineceginize sikayet ediyorsunuz.
Avrupa'dan ornek vermişsin Avrupa'da öyle fikstürler oluyor ki takımlar hiç itiraz etmiyor federasyona. Federasyon ne yapsın elbet birileri değişik saatte oynayacak. Bir maç programı belirleniyor artık buna saygı duymak lazım. O zaman haksızlık olmasın herkes her pazar saat 8de oynasın iş çözülsün. Böyle herseye de reaksiyon gösterilmezki ya. Avrupa maçı oynayanlara biraz esneklik tanınıyor siz de oynarken bu böyleydi o zaman diğer takımlar hiçbir şey söylemedi.
Not: Taraftarın gelememesi olarak degerlendirdiğinde tabi ki haklılık payın var. Ama taraftar da gelecek eğer taraftarsa, dediğim gibi birçok örnegi var bunun
Walter Sakana
26.Kasım.2012, 18:29
Yayıncı kuruluş 321 milyon dolara sadece Süper Lig yayın haklarını almamış demek ki. Play-off zımbırtısı dışında fikstür ayarlamasında da onların parmağı var hep. Sonuçta maça giden taraftar değil evinde oturan taraftar para kazandırıyor onlara.
Tamamen yayıncı kuruluşun daha fazla para kazanması üzerine kurulu bir lig oynanıyor. Bu işten kulüpler de para kazandığı için kulüplerin de sesi çıkmıyor. Futbolseverleri düşünen yok bu şartlarda...
davidvilla
26.Kasım.2012, 18:35
Yayıncı kuruluş 321 milyon dolara sadece Süper Lig yayın haklarını almamış demek ki. Play-off zımbırtısı dışında fikstür ayarlamasında da onların parmağı var hep. Sonuçta maça giden taraftar değil evinde oturan taraftar para kazandırıyor onlara.
Tamamen yayıncı kuruluşun daha fazla para kazanması üzerine kurulu bir lig oynanıyor. Bu işten kulüpler de para kazandığı için kulüplerin de sesi çıkmıyor. Futbolseverleri düşünen yok bu şartlarda...
Ya tabi ki bu da var. Biz de fikstur konusunda kayırma 4 buyuklere oluyor bunu kabul etmek lazım.
Ama elbet birileri P.tesi oynayacak ve bu p.tesi oynayanın aynı takım olması rakibine dezavantaj demektir ben bunu demek istiyorum. Ben de o zaman bir gaziantepli olsam neden 4 buyukler sürekli gece maçı yapıyor da ben saat 16da oynuyorum derim. 4 büyükler de akşamüstü 4 maçları oynasın o zaman. Yani fikstüre itiraz etmek istedikten sonra her yerden edersin taa ki tüm maçlar aynı gun ve aynı saatte oynanana kadar...
Walter Sakana
26.Kasım.2012, 18:50
@davidvilla
Kulüpler bir şey diyemiyor işte. Havuz sisteminden en çok faydalananlar 4 büyükler dışındakiler. Normal şartlarda bu gelirleri elde etmeleri mümkün değil çünkü, ama havuz sayesinde çok ciddi paralar giriyor kasalarına. Yani başka bir açıdan bakarsak olaya, maç günlerini yayıncı kuruluşa satmış oluyorlar. O yüzdende bahsettiğin Gaziantepli kalkıp isyan edemiyor.
Olaya bir de taraftar gözünden bakarsak; adam bütün hafta çalışıyor. O yoğun ve yorucu iş hayatında bir tek pazar günü var kendine ait olan. Adam o gün maça gitmek, deşarj olmak istiyor. Hayatındaki tek zevki bu. Bütün hafta o günü bekliyor. Ama maçlar Pazartesiye veya Pazar dışındaki başka günlere alındığı için bir türlü gidemiyor. Hayatındaki tek zevki elinden alınıyor böylece. Bir de o adamın açısından düşünmek lazım yani...
davidvilla
26.Kasım.2012, 18:54
O zaman bu durumda taraftarların hesap sorması gereken yer federasyon veya yayıncı kuruluş değil, kendi klüpleri oluyor. Yanlış mıyım?
Walter Sakana
26.Kasım.2012, 19:05
Bahsettiğimiz kulüplerin 4 büyüklerle arayı kapatabilmesinin sebebi de aynı şey diğer taraftan. Havuz sistemi olmadan önce Anadolu kulüpleri şimdiki transferleri yapabiliyorlar mıydı mesela? Kulüp gelirlerini arttırmışsa kulübe hesap sormak da yanlış. Yönetimin görevlerinden birisi de kulübü ekonomik açıdan güçlendirmek sonuçta. Bu açıdan bakınca iş yine federasyona düşüyor. Daha dengeli, taraftarları da kulüpleri de yayıncı kuruluşu da mağdur etmeyecek bir fikstür belirlemeleri gerekiyor.
-anlaşmanın içeriğini bilmiyorum ama- yayın haklarını satarken sadece "yayın haklarını" sattığını belirteceksin. Yayıncı kuruluşun fikstür veya başka şeyler üstünde söz hakkı olmayacak. Kardeşim lig bu, fikstürü ben belirlerim sen sadece maçları yayınlama hakkına sahipsin... şeklinde yapılmalıydı anlaşma. Tabi artık çok geç bu konuda...
Trabzonspor
26.Kasım.2012, 19:36
Valla ben hatırlıyorum Besiktaş üst üste p.tesi oynuyordu bir aralar hiç de şikayet etmediler. Hatta cok guzel de form yakalamışlardı. Siz elinizdekini avantaja cevirebilecekken boşuna ortalıgı ateşe veriyorsunuz. Siz takımsınız da eskişehir ne ? Onlar da itiraz eder ben her hafta farklı gün mü maç oynayacagım der bunun sonu yokki. Eskişehire karşı avantajınız oluyor cunku sizin oyuncularınız tam 7 gunu dolduruyor ona gore antrenman programlarını yapıyor ama rakipleriniz surekli baska gunler ve baska saatlerde oynuyor daha sevineceginize sikayet ediyorsunuz.
Avrupa'dan ornek vermişsin Avrupa'da öyle fikstürler oluyor ki takımlar hiç itiraz etmiyor federasyona. Federasyon ne yapsın elbet birileri değişik saatte oynayacak. Bir maç programı belirleniyor artık buna saygı duymak lazım. O zaman haksızlık olmasın herkes her pazar saat 8de oynasın iş çözülsün. Böyle herseye de reaksiyon gösterilmezki ya. Avrupa maçı oynayanlara biraz esneklik tanınıyor siz de oynarken bu böyleydi o zaman diğer takımlar hiçbir şey söylemedi.
Not: Taraftarın gelememesi olarak degerlendirdiğinde tabi ki haklılık payın var. Ama taraftar da gelecek eğer taraftarsa, dediğim gibi birçok örnegi var bunun
Söyledikerinde bile yanlışlık var hala savunuyorsun.Biz pazartesi oynadık 7 gün geçti ama Eskişehir Fenerle oynadı Pazardı maç onlar daha çok dinlendi :) Geçen sene bize esneklik falan yapılmadı o konuda da hatan var.Biz 2 günde bir maç yaptık niye?Şike yapıldı bize her açıdan pahalıya mal oldu.(O konuya girmeyelim.).Ligi eylül'ün ortasında başlattılar ;'Süper Final' diye bir saçmalık çıkardılar.Biz Rusyada maç yaptık geldik 2 gün sonra zorlu maçlara çıktık.Ben buna karşı değilim ama daha oyuncular buna hazır değilken bir anda çıkarılması bizi hem ligden etti hemde Ş.L maçlarında zorlananmamıza neden oldu.
Bu yıl bakıyoruz GS normal fikstür olmasına rağmen ş.l maçlarının olmasından etkileniyor ligde.Biizim geçen yıl yaidaığımızı yaşasa ligin zirvesinde olması çok zordu.
Ayrıca sen hala saçma birşeyi savunuyorsun dünyanın heryerinde her takım farklı günlerde oynuyor kimse itiraz etmez o olaya.Ama sürekli hafta içi oynamak olmaz.Fomr yakalama falan hikaye o işi geçiniz.Taraftar madem taraftarsa gelsin diyorsunda bu adamların birde işleri var normal hayatları var.
davidvilla
26.Kasım.2012, 19:57
Tamam peki taraftar açısından bakınca haklısın.
Bir şey diyemem o konuda.
Bordo61Mavi
26.Kasım.2012, 22:01
Takımımız, Eskişehirspor mücadelesinde Onur, Serkan, Giray, Bamba, Emerson, Colman, Soner, Adrian, Olcan, Halil ve Janko on biriyle mücadele edecek.
Bordo61Mavi
26.Kasım.2012, 22:29
Es Es kontraya iyi cikti ve golu atti
Golden once el vardi, degisik aicdan izleyince hepten belli oluyor.
Bordo61Mavi
26.Kasım.2012, 22:32
2 oldu :) Trabzonspor are sinking without a trace
ReaList
26.Kasım.2012, 22:35
Trabzon şu maçı kazanıp Urfaspor'a yenilseydin ne olacaktı : )
Mamadou
26.Kasım.2012, 23:00
Necati - Kamara müthiş bir ikili oldu. Her maç mutlaka yazıyorlar. Yalnız Eskişehirspor devre arası Alper'i satarsa yerini nasıl dolduracak merak ediyorum. Çıkan haberlere ve söylentilere bakılırsa devre arası satılacak. Yerli oyuncular arasında ligin en formda orta sahası çok iyi oynuyor.
Trabzonspor
26.Kasım.2012, 23:05
En azindan beraberlik yakalamamiz lazim 2. devre,maglubiyet hicte iyi olmaz.Her basarisizlikta kelle istemek icin bekleyenler simdi ellerini ovusturuyordur.
Deus Dominus
26.Kasım.2012, 23:26
yok artık Lebron James! Servet ne yaptın sen?! :D
Bordo61Mavi
26.Kasım.2012, 23:26
Gecen sene Deniz bu sene Servet, Ronaldinho stayla :)
barahir
26.Kasım.2012, 23:27
Servete bak sen.. Servetten böyle bi gol yeniliyosa, Trabzon kafasında bu maçı çoktan bitirmiş..
Deus Dominus
26.Kasım.2012, 23:30
Bence Mayalar haklı ve Dünya'nın sonu geliyor! Bunlar kıyamet alameti! Daha yeni Bekir rövaşata ile gol attı, bugün Servet'ten şov... :0:
europeanconquer
26.Kasım.2012, 23:35
Servet bizde oynarken de bu tarz şeyler deniyordu ama daha hiç başarılı olamamıştı.Eskişehir'de başarmış :n:
ReaList
26.Kasım.2012, 23:37
Geçen sezon yanılmıyorsam Deniz Barış'ın böyle bir golü vardır 8-9 adam arasından çıkıp atmıştı, bu sefer Servet atmış güzel gol.
attirson
26.Kasım.2012, 23:39
Servet yüzünden tek maçtan kuponum yattı 140 gitti ama valla kızamadım golü atınca gülmeye basladım. :D
uAburak89
26.Kasım.2012, 23:45
Shevchenko görse gurur duyardı.
Gol için gördüğüm en güzel yorum. :D
Corpus
26.Kasım.2012, 23:51
servo
ne gol atmış be!
attirson
26.Kasım.2012, 23:52
Eskisehir'in 3 golü ofsayt diye sayılmadı ben yanlıs saymadıysam. :D
Bordo61Mavi
26.Kasım.2012, 23:53
Uzun bir sure futbol izlemek istemiyorum bugunden sonra.
Senol hocada heyecan kalmamis zorla orda duruyormus gibi, taraftar zaten taraftar degil bir stadin icinde 25+ taraftar grubu olurmu. Hepsi ayri telden. Oyuncularda ruh kalmamis, birinci golu yedikten sonra hepsi kafada bitirmis maci :)
Deus Dominus
26.Kasım.2012, 23:54
Yan hakem ve dikkatsiz hücum oyuncuları farkın büyümesini engelledi :) 3-0 Es-Es üstünlüğüyle bitti maç.
darkkobal123
26.Kasım.2012, 23:58
Servet'in gücünü kim 109 yaptı :D
Trabzonspor
27.Kasım.2012, 00:07
En iyi yaptigimiz is savunma diyorduk onunda iyi olmadigini bu macta anlamislardir.Rakibi tebrik edip artik bizimde sapkamizi onumuze koyup neyi yanlis yaptigimizi cozmeliyiz.
Özgür Çetin
27.Kasım.2012, 00:14
O degilde ŞuServet gol sevinci yapmasını ögretsin biri
zeck17
27.Kasım.2012, 00:19
O degilde ŞuServet gol sevinci yapmasını ögretsin biri
Senede bir yaptığını için pek öğrenmesine gerek yok gibi ama servetin kariyer golleri yayınlansa cidden iyi goller atmış daha 1.5 sene önce rövaşata golü vardı ali sami yen kapanış maçında :D
Bordo61Mavi
27.Kasım.2012, 00:24
Lionel Servet, Zlatan Bekiroviç, Fernando Melo
Türk futbolu resmen level atladı...
Senede bir yaptığını için pek öğrenmesine gerek yok gibi ama servetin kariyer golleri yayınlansa cidden iyi goller atmış daha 1.5 sene önce rövaşata golü vardı ali sami yen kapanış maçında :D
Türk Pique :icon_razz:
TeNaciOUS MidFieLdeR
27.Kasım.2012, 00:32
simdiye kadar gordugum en guzel stoper goluydu. bambanin belini kirmis resmen, onun ustune o vurus a kalite bir santrafor vurusuydu. 3-0lik skordan cok servetin golu maca damgasini vurmus bence, gerisi hikaye.
Özgür Çetin
27.Kasım.2012, 00:47
Birde şuvar..
Bu Trabzonu gözde büyütmeye gerek yok..Herkes yener.. Akhisarı 3 atınca trabzonlular sevindi ama Akhisar becerikli olsa çevirirdi o maçı.. Bu Trabzon daha çok yenilir
Nocna Mora
27.Kasım.2012, 00:58
Eskişehir'in verilmeyen golleri tarihi farkı azaltmış. Halil'den futbolcu anlamaz Şenol Hoca göremiyor sanırım hala. Son demleri artık .
Universal
27.Kasım.2012, 01:03
Es Es hiç kazanamamış; ama bu gün tam kazanmış.
Servet'in attığı gol bana 21 Aralık'da artık dünyanın sonu geliyor mantığını kabul ettiriyor.
davidvilla
27.Kasım.2012, 14:20
o zaman artık gözler sabri'ye cevrildi :) maç bugun bakalım isabetli orta falan ekstra bişey yapabilecek mi .)
kasım akdemir
27.Kasım.2012, 16:52
o zaman artık gözler sabri'ye cevrildi :) maç bugun bakalım isabetli orta falan ekstra bişey yapabilecek mi .)
Elazığ maçında yaptığı ortayı gole çeviremedi bizim beceriksizler. Sanırım mayalar haklı :confused:
Bordo61Mavi
27.Kasım.2012, 18:46
Haftayada macimiz Pazartesi :)
Trabzonspor
27.Kasım.2012, 21:25
Daha dur İbo sen onumuzde cok pazartesi var onlarda bize ayrilmistir.Belediye macinida pazartesi yaparlar.
Alicanfmfan
28.Kasım.2012, 15:37
Böyle bir gol atması için, Shevchenko'nun futbolu bırakmasını bekliyordu herhalde. Ruhu rahatsız ediyordu. :D
nekop
29.Kasım.2012, 07:01
Gençlerbirliği maçı da pazartesi gününe koyulmuş. Ben tv karşısında takımımın maçını en son Akhisar maçında izledim. Ondan önceki hafta Antalyaspor maçında -kampüsümün içinde yapıldığı için- dersimi ekip statta izledim. Durum böyleyken bunu ayarlayan yayıncı kuruluş ise benden hangi akla hizmet Lig TV almamı bekliyor çözebilmiş değilim. Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş maçları daha fazla ilgi çekiyordur. Bu durumun farkındayız, bunu kabullenerek maçlarımızın hafta sonu 4-5 gibi bir saate konulmasını bekliyoruz ama anlayan yok maalesef.