Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
13. You may not vote on this poll
  • Trabzonspor kazanır

4 30.77%
  • Berabere biter

1 7.69%
  • Eskişehirspor kazanır

8 61.54%
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 58 sonuç

Konu: Trabzonspor - Eskişehirspor | STSL 13. Hafta

Hybrid View

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Default Trabzonspor - Eskişehirspor | STSL 13. Hafta

daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Son 2 maçı kazandık bu maç o maçlardan daha zor olmaya müsait ama biz ne olursa olsun kazanmalıyız.Artık bir seri tutturmak lazım.Adrian sakatlığını atlatmış sanırım oda sahada yerini alacak.

Onur,Celutska,Bamba,Giray,Emerson,Soner,Colman,Adr ian,Yasin,Olcan,Janko 11'i ile sahaya çıksak daha iyi olur.Serkan'ın oynamasını hiç istemiyorum.Çok kötü oynuyor.Celustka veya Zeki oynasa daha çok sevinirim Hatta Emerson'u da kesip Celu'yu sola Zeki'yi sağa koysa daha iyi olur.Zeki hazır oynamaya başlamışken kesmemesi lazım kazansın işte bir oyuncuyu Şenol Hoca Serkan'ın bir katkısı yok nasılsa.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Olcanlı,jankolu trabzon bu maçı cok rahat kazanır

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Haftanın en zevkli mücadelesi olacaktır.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

2 haftadir izinli gunlerime denk geliyordu maclar evde formamla maclari izledim ikisinide kazandik. Bu hafta yine izinli gunume denk geldi mac, forma ile mac izlemek ugurlu geldi onun icin yine kazanacagiz insAllah.

Mustininde dedigi gibi Serkan cok kotu oynuyor, tamam Serkanin kendisi mucadele veriyor ama gobegi futbol oynamasina izin vermiyor.

Onur
    Celu-Giray-Bamba-Emerson
    Colman-Soner
    Adrian
    Yasin-Janko-Olcan

Boyle bir 11 bekliyorum Senol hocadan

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Bu iki takım arasındaki maçları Trabzon'da her zaman Ts kazanmıstır.Bu maçta 2 haftadır yükselen performansını sürdürerek Trabzonspor maçı alır.Ts'nin liderlik yarısında kalması icin çok önemli bir maç.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Haftanın en zevkli mücadelelerinden biri olacak. Tahminim beraberlik kazanan olursa Trabzonspor olur diye düşünüyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Trabzonspor tam kadro olduğu için daha avantajlı. Kazanabilir ancak ben berabere kalacağını düşünüyorum.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2007
    Yer
    Balıkesir/Akçay

taktik sistemi olarak Esesin kazanacagını düşünüyorum ben

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Niye sürekli pazartesi maçları yapıyoruz? Yönetimin bu konuda artık itiraz etmesi gerekiyor. Son 4 maçımızın 3 tanesini pazartesi oynamışız.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by nekop View Post
    Niye sürekli pazartesi maçları yapıyoruz? Yönetimin bu konuda artık itiraz etmesi gerekiyor. Son 4 maçımızın 3 tanesini pazartesi oynamışız.
    Enteresan gerçekten, siz yazınca dikkatimi çekti araştırdım. Bu sezon 13 haftada 5 kez Pazartesi günü oynarken geçen sezon 34 haftada sadece 1 kez Pazartesi günü oynamış Trabzonspor. Geçen sezon ve bu sezonun maç günleri dağılımı şu şekilde:

2011/12 (34 haftalık normal sezon)
    Cuma: Trabzonspor, F.Bahçe (5 kez) / G.Saray (3 kez) / Beşiktaş (2 kez)
    C.tesi: F.Bahçe, G.Saray (11 kez) / Trabzonspor (8 kez) / Beşiktaş (2 kez)
    Pazar: Beşiktaş (15 kez) / Trabzonspor (14 kez) / G.Saray (12 kez) / F.Bahçe (6 kez)
    P.tesi: Beşiktaş (8 kez) / F.Bahçe (6 kez) / G.Saray (2 kez) / Trabzonspor (1 kez)
    Diğer: Beşiktaş (7 kez) / G.Saray, F.Bahçe, Trabzonspor (6 kez) - (milli maç haftalarında Salı/Çarşamba/Perşembe)

2012/13 (ilk 13 hafta)
    Cuma: G.Saray (4 kez) / Beşiktaş (3 kez) / Trabzonspor (1 kez) / F.Bahçe (-)
    C.tesi: F.Bahçe (6 kez) / G.Saray (4 kez) / Beşiktaş, Trabzonspor (2 kez)
    Pazar: Beşiktaş (6 kez) / F.Bahçe, Trabzonspor (5 kez) / G.Saray (4 kez)
    P.tesi: Trabzonspor (5 kez) / Beşiktaş, F.Bahçe (2 kez) / G.Saray (1 kez)

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Ya cuma ya da pazartesi yapacaktınız. Cumartesi ŞL oynayan Galatasaray, pazar da Avrupa Ligi oynayan Fenerbahçe oynadı çünkü. Beşiktaş pazartesi, Trabzonspor cuma oynayabilirdi o ayrı konu.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Ya cuma ya da pazartesi yapacaktınız. Cumartesi ŞL oynayan Galatasaray, pazar da Avrupa Ligi oynayan Fenerbahçe oynadı çünkü. Beşiktaş pazartesi, Trabzonspor cuma oynayabilirdi o ayrı konu.
    İlla pazartesi oynanılması gerekmiyor. Cumartesi, Pazar günleri 4-5 civarı oynatılabilir.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Haftaya da pazartesi oynayacaz sanirim.Rekor kiracaz pazartesi mac yapma konusunda.

sürekli aynı gun oynamak sürekli değişmesinden daha iyidir.
    Sürekli farklı gun oynasanız bu sefer de diyeceksiniz neden sürekli değişiyor.
    Türkiye'de böyle tartışmaların sonu yok.
    Ama bence surekli aynı gun oynamak ve alışkanlık kazanmak (vucut saati,antrenman saati,istikrar) çok daha mantıklı bir durum. Şikayet etmeyin bence.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    sürekli aynı gun oynamak sürekli değişmesinden daha iyidir.
    Sürekli farklı gun oynasanız bu sefer de diyeceksiniz neden sürekli değişiyor.
    Türkiye'de böyle tartışmaların sonu yok.
    Ama bence surekli aynı gun oynamak ve alışkanlık kazanmak (vucut saati,antrenman saati,istikrar) çok daha mantıklı bir durum. Şikayet etmeyin bence.

Ne alakasi var? Her zaman gunler degisiyor kim cikipta niye hep farkli gunde oynaniyor diye sikayet etmis? Madem ayni gun oynamak guzel pazardan pazara oynamak iyi olur.Zaten bu yil kombine satamadik doru durust bide pazartesi oynaninca taraftar gelemiyor.Tv'den izleme sayisi az oluyor vs vs.Fener oynasin bakim 5 mac pazartesi ortaligo yikarlar kiyim yapiliyor diye.Avrupada oynayanlar hafta sonu oynaniyor deniliyor bakiyorum Hannover persembe uefa oynuyor cumartesi Munih deplasmani burda olsa ortalik yikilirdi.Pazar gunu 4,5 civari oynatilabilir aksam Fener oynuyor diye oynatilmiyorsa.

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Ne alakasi var? Her zaman gunler degisiyor kim cikipta niye hep farkli gunde oynaniyor diye sikayet etmis? Madem ayni gun oynamak guzel pazardan pazara oynamak iyi olur.Zaten bu yil kombine satamadik doru durust bide pazartesi oynaninca taraftar gelemiyor.Tv'den izleme sayisi az oluyor vs vs.Fener oynasin bakim 5 mac pazartesi ortaligo yikarlar kiyim yapiliyor diye.Avrupada oynayanlar hafta sonu oynaniyor deniliyor bakiyorum Hannover persembe uefa oynuyor cumartesi Munih deplasmani burda olsa ortalik yikilirdi.Pazar gunu 4,5 civari oynatilabilir aksam Fener oynuyor diye oynatilmiyorsa.
    Valla ben hatırlıyorum Besiktaş üst üste p.tesi oynuyordu bir aralar hiç de şikayet etmediler. Hatta cok guzel de form yakalamışlardı. Siz elinizdekini avantaja cevirebilecekken boşuna ortalıgı ateşe veriyorsunuz. Siz takımsınız da eskişehir ne ? Onlar da itiraz eder ben her hafta farklı gün mü maç oynayacagım der bunun sonu yokki. Eskişehire karşı avantajınız oluyor cunku sizin oyuncularınız tam 7 gunu dolduruyor ona gore antrenman programlarını yapıyor ama rakipleriniz surekli baska gunler ve baska saatlerde oynuyor daha sevineceginize sikayet ediyorsunuz.
    Avrupa'dan ornek vermişsin Avrupa'da öyle fikstürler oluyor ki takımlar hiç itiraz etmiyor federasyona. Federasyon ne yapsın elbet birileri değişik saatte oynayacak. Bir maç programı belirleniyor artık buna saygı duymak lazım. O zaman haksızlık olmasın herkes her pazar saat 8de oynasın iş çözülsün. Böyle herseye de reaksiyon gösterilmezki ya. Avrupa maçı oynayanlara biraz esneklik tanınıyor siz de oynarken bu böyleydi o zaman diğer takımlar hiçbir şey söylemedi.

Not: Taraftarın gelememesi olarak degerlendirdiğinde tabi ki haklılık payın var. Ama taraftar da gelecek eğer taraftarsa, dediğim gibi birçok örnegi var bunun

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Valla ben hatırlıyorum Besiktaş üst üste p.tesi oynuyordu bir aralar hiç de şikayet etmediler. Hatta cok guzel de form yakalamışlardı. Siz elinizdekini avantaja cevirebilecekken boşuna ortalıgı ateşe veriyorsunuz. Siz takımsınız da eskişehir ne ? Onlar da itiraz eder ben her hafta farklı gün mü maç oynayacagım der bunun sonu yokki. Eskişehire karşı avantajınız oluyor cunku sizin oyuncularınız tam 7 gunu dolduruyor ona gore antrenman programlarını yapıyor ama rakipleriniz surekli baska gunler ve baska saatlerde oynuyor daha sevineceginize sikayet ediyorsunuz.
    Avrupa'dan ornek vermişsin Avrupa'da öyle fikstürler oluyor ki takımlar hiç itiraz etmiyor federasyona. Federasyon ne yapsın elbet birileri değişik saatte oynayacak. Bir maç programı belirleniyor artık buna saygı duymak lazım. O zaman haksızlık olmasın herkes her pazar saat 8de oynasın iş çözülsün. Böyle herseye de reaksiyon gösterilmezki ya. Avrupa maçı oynayanlara biraz esneklik tanınıyor siz de oynarken bu böyleydi o zaman diğer takımlar hiçbir şey söylemedi.

Not: Taraftarın gelememesi olarak degerlendirdiğinde tabi ki haklılık payın var. Ama taraftar da gelecek eğer taraftarsa, dediğim gibi birçok örnegi var bunun

Söyledikerinde bile yanlışlık var hala savunuyorsun.Biz pazartesi oynadık 7 gün geçti ama Eskişehir Fenerle oynadı Pazardı maç onlar daha çok dinlendi Geçen sene bize esneklik falan yapılmadı o konuda da hatan var.Biz 2 günde bir maç yaptık niye?Şike yapıldı bize her açıdan pahalıya mal oldu.(O konuya girmeyelim.).Ligi eylül'ün ortasında başlattılar ;'Süper Final' diye bir saçmalık çıkardılar.Biz Rusyada maç yaptık geldik 2 gün sonra zorlu maçlara çıktık.Ben buna karşı değilim ama daha oyuncular buna hazır değilken bir anda çıkarılması bizi hem ligden etti hemde Ş.L maçlarında zorlananmamıza neden oldu.

Bu yıl bakıyoruz GS normal fikstür olmasına rağmen ş.l maçlarının olmasından etkileniyor ligde.Biizim geçen yıl yaidaığımızı yaşasa ligin zirvesinde olması çok zordu.

Ayrıca sen hala saçma birşeyi savunuyorsun dünyanın heryerinde her takım farklı günlerde oynuyor kimse itiraz etmez o olaya.Ama sürekli hafta içi oynamak olmaz.Fomr yakalama falan hikaye o işi geçiniz.Taraftar madem taraftarsa gelsin diyorsunda bu adamların birde işleri var normal hayatları var.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Yayıncı kuruluş 321 milyon dolara sadece Süper Lig yayın haklarını almamış demek ki. Play-off zımbırtısı dışında fikstür ayarlamasında da onların parmağı var hep. Sonuçta maça giden taraftar değil evinde oturan taraftar para kazandırıyor onlara.

Tamamen yayıncı kuruluşun daha fazla para kazanması üzerine kurulu bir lig oynanıyor. Bu işten kulüpler de para kazandığı için kulüplerin de sesi çıkmıyor. Futbolseverleri düşünen yok bu şartlarda...

Quote Originally Posted by Walter Sakana View Post
    Yayıncı kuruluş 321 milyon dolara sadece Süper Lig yayın haklarını almamış demek ki. Play-off zımbırtısı dışında fikstür ayarlamasında da onların parmağı var hep. Sonuçta maça giden taraftar değil evinde oturan taraftar para kazandırıyor onlara.

Tamamen yayıncı kuruluşun daha fazla para kazanması üzerine kurulu bir lig oynanıyor. Bu işten kulüpler de para kazandığı için kulüplerin de sesi çıkmıyor. Futbolseverleri düşünen yok bu şartlarda...
    Ya tabi ki bu da var. Biz de fikstur konusunda kayırma 4 buyuklere oluyor bunu kabul etmek lazım.
    Ama elbet birileri P.tesi oynayacak ve bu p.tesi oynayanın aynı takım olması rakibine dezavantaj demektir ben bunu demek istiyorum. Ben de o zaman bir gaziantepli olsam neden 4 buyukler sürekli gece maçı yapıyor da ben saat 16da oynuyorum derim. 4 büyükler de akşamüstü 4 maçları oynasın o zaman. Yani fikstüre itiraz etmek istedikten sonra her yerden edersin taa ki tüm maçlar aynı gun ve aynı saatte oynanana kadar...

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

@davidvilla

Kulüpler bir şey diyemiyor işte. Havuz sisteminden en çok faydalananlar 4 büyükler dışındakiler. Normal şartlarda bu gelirleri elde etmeleri mümkün değil çünkü, ama havuz sayesinde çok ciddi paralar giriyor kasalarına. Yani başka bir açıdan bakarsak olaya, maç günlerini yayıncı kuruluşa satmış oluyorlar. O yüzdende bahsettiğin Gaziantepli kalkıp isyan edemiyor.

Olaya bir de taraftar gözünden bakarsak; adam bütün hafta çalışıyor. O yoğun ve yorucu iş hayatında bir tek pazar günü var kendine ait olan. Adam o gün maça gitmek, deşarj olmak istiyor. Hayatındaki tek zevki bu. Bütün hafta o günü bekliyor. Ama maçlar Pazartesiye veya Pazar dışındaki başka günlere alındığı için bir türlü gidemiyor. Hayatındaki tek zevki elinden alınıyor böylece. Bir de o adamın açısından düşünmek lazım yani...

O zaman bu durumda taraftarların hesap sorması gereken yer federasyon veya yayıncı kuruluş değil, kendi klüpleri oluyor. Yanlış mıyım?

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Bahsettiğimiz kulüplerin 4 büyüklerle arayı kapatabilmesinin sebebi de aynı şey diğer taraftan. Havuz sistemi olmadan önce Anadolu kulüpleri şimdiki transferleri yapabiliyorlar mıydı mesela? Kulüp gelirlerini arttırmışsa kulübe hesap sormak da yanlış. Yönetimin görevlerinden birisi de kulübü ekonomik açıdan güçlendirmek sonuçta. Bu açıdan bakınca iş yine federasyona düşüyor. Daha dengeli, taraftarları da kulüpleri de yayıncı kuruluşu da mağdur etmeyecek bir fikstür belirlemeleri gerekiyor.

-anlaşmanın içeriğini bilmiyorum ama- yayın haklarını satarken sadece "yayın haklarını" sattığını belirteceksin. Yayıncı kuruluşun fikstür veya başka şeyler üstünde söz hakkı olmayacak. Kardeşim lig bu, fikstürü ben belirlerim sen sadece maçları yayınlama hakkına sahipsin... şeklinde yapılmalıydı anlaşma. Tabi artık çok geç bu konuda...

Tamam peki taraftar açısından bakınca haklısın.
    Bir şey diyemem o konuda.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Takımımız, Eskişehirspor mücadelesinde Onur, Serkan, Giray, Bamba, Emerson, Colman, Soner, Adrian, Olcan, Halil ve Janko on biriyle mücadele edecek.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Es Es kontraya iyi cikti ve golu atti

Golden once el vardi, degisik aicdan izleyince hepten belli oluyor.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

2 oldu Trabzonspor are sinking without a trace

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Trabzon şu maçı kazanıp Urfaspor'a yenilseydin ne olacaktı : )
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Necati - Kamara müthiş bir ikili oldu. Her maç mutlaka yazıyorlar. Yalnız Eskişehirspor devre arası Alper'i satarsa yerini nasıl dolduracak merak ediyorum. Çıkan haberlere ve söylentilere bakılırsa devre arası satılacak. Yerli oyuncular arasında ligin en formda orta sahası çok iyi oynuyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

En azindan beraberlik yakalamamiz lazim 2. devre,maglubiyet hicte iyi olmaz.Her basarisizlikta kelle istemek icin bekleyenler simdi ellerini ovusturuyordur.

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri