Log in

View Full Version : Sorunlu Futbolcu

bjkfurkan
09.Haziran.2006, 02:55
Arkadaşlar su anda bjk yönetmekteyim ve ibrahim toramanı gs satmadım reddettim diye oyuncu 2 senedir düzelmiyo takımdada ortalama her mac oynattım hala düzelmedi hilesiz bu oyuncuyu nasıl düzeltirim yeni kontratta imzalamıyo.

sergenNn
09.Haziran.2006, 09:31
2 senedir düzelmiyorsa ve Beşiktaş'tan Galatasaray'a gitmedim diye üzülüyorsa BAS TEKMEYİ :) :)

Earfalas
09.Haziran.2006, 10:21
yapacak birşey yok göndereceksin....

cüneyt11
09.Haziran.2006, 11:16
kov gitsin.başak adam alırsın.uğraşma toramanla fln.

katil_gfb
09.Haziran.2006, 11:19
Bence de mutsuz olan futbolcuyu takımda tutma hele bir de başka takıma satılmadığı için mutsuzsa hiç tutma.

LaKe
09.Haziran.2006, 13:00
Gönder gitsin. Zaten baştan GÖNDERMEMEKLE hata yapmışsın. Gitmek isteyene kapıyı açıcaksın. Çünkü gitmek isteyen oyuncudan HAYIR GELMEZ hiçbir zaman :)

dnz498
09.Haziran.2006, 13:01
kov derim rahat rahat daha iyisini bulursun ama yok illa kovmam diyosan tavsiyem yeni ve rededemeyeceği bir sözleşme önermen olur bir transfer durumundan oyuncuya kilit bir rol ver mesela anahtar ya da ana kadro gibi

sezer92
09.Haziran.2006, 13:14
oyuncu gitmek isterse gider bence sende aynısını yap ve oyuncuyu gitmek istedigi takıma ver cünkü artık o gitmek istiyo gitmek isteyeni kimse tutamaz

dentaconstantin
09.Haziran.2006, 14:07
çok ilginç ben de ilk sene toramanı fener cimbom istedi vermedim hiç bişey demedi takır takır oynuyo dediğin gibi düzelmemişse başka çare yok sat gitsin takımını sevmeyen adamla işimiz olmaz...

Malik
09.Haziran.2006, 14:18
kontratını karşılıklı olarak feshet o da olmazsa serbest bırak o da olmazsa sat gitsin.satamazsan zaten kontratı bitince kendisi serbest kalır.

gookhan
09.Haziran.2006, 16:22
once kontrat yenilemeye calis olursa bu sorun bıtecektır olmassa ceza wer kontratını feshet

CeNTeR_TR
09.Haziran.2006, 17:21
ya o bendede oldu ama sora hallettım eger degısmıycegım oyuncu deıl dıyossan salla gıtsın ama kesın kalması lazım dıosan kontratında herseyı full yap sora dusurursun ama ne olursa olsun bı gs ıcın sana bole yapıyosa salla hatta kov

Burak Duran
09.Haziran.2006, 18:59
sat sat :D

special_eagle
09.Haziran.2006, 19:13
benim oyunda da öyle yapıyo.Ama kimse istemedi.ortalama her maç 8 ile oynuyo 1 yıllık sözleşmesi kaldı kabul etmiyo ben de satıcam...

barahir
09.Haziran.2006, 19:20
ben dakkasında kovardım o oyuncuyu walla

SezaiAbi
09.Haziran.2006, 20:57
adres wer arkadaşları toplayıp gelelim.bak nası imzalıo kontratı
sat.nie kowuosun ki

SaMaNYoLu
09.Haziran.2006, 21:45
oyunun kurulumunda ibrahim toroman galatasarı istiyor sanırım bende galatasarayı yonetıyorum ve ibrahıme teklıf ettıgımde satmadılar diye hocasıyla ters düştü futbolcu daha sonra transfer ettim şu anda süper oynuyor galatasarayda. arkadaşların dedıgı gibi satlık listesıne koy sat gıtsın

bjkfurkan
09.Haziran.2006, 22:06
beyler paylaşım için teşekkürler oyunun kötü tarafı burası olması lazım..

peki beyler toraman yerine sağlam bir defans oyuncusu önerirmisiniz

atlantis_fb
10.Haziran.2006, 03:52
göster kapının yeini çeksin gitsin öyle oyuncudan asla hayır gelmez zaten sen takımda tutmak istesende o adam en iyi sözleşmeyi bile yapsan kabul etmez

bende tuncaydan biliyorum çünkü adam chelseaye gitmek için can atıyodu bana da cl de lazımdı izin vermedim reddettim teklifleri tuncayda sorun çıkarttı en baba teklifleri sunduk yine kabul etmedi

Servet veya Önder işini fazlasıyla görür

dentaconstantin
10.Haziran.2006, 13:42
ben şimdi anladım arkadaşlar bu oyun için ne kadar gerçeçi desek de sonuçta bir oyun şurası gıcık ne yazıkki bu oyunun her açtığınız oyunda futbolcuların özellikleri ve huyları değişik oluyor örnek verirsem önceki oyunumda okan koçun frikik 16.penaltı 4 tü,şimdiki oyunumda frikik 7 penaltı 15 her açtığınız oyunda bazı oyuncuların özellikleri değişiyor benim şimdiki oyunda ferner cimcom toramanı istedi vermedim hiç bişey demedi editörden baktım controversy(anlaşmamazlık) 4,okan koçunkine baktım 18 fener istedi adam çekip gidecem dedi bi önceki oyunda okn koç böyle değildi bojinovu liverpool istedi vermedim bişey demedi bunu düzeltme şansımız yok mu oyuncular böyle her oyunda değişip duruyo benim kafam karışıyo ne yapacağımı şaşıdım yaaa

erdemerok
18.Haziran.2006, 19:25
yapabılecegın tek sey 8 10 mac reserv takımda paflarda tutup akıllanmazsa satmak bazen rezerv lıgde 10 mac tutup 4 mac otynatırsan asılıo formaya adam antlasmada yapıo

S-B-Z
18.Haziran.2006, 19:30
aynı adam benim başımın da belası.hep mutsuz,teklif geliyo maaşı düşük buluyo.sıkıntısı başka bir takıma gitmek istiyor diye yazıyo.ne yawşak adammış bea.öldürdü beni.takımda huzur bırakmadı.ağız tadıyla bir şampiyonluğu kutlatmadı :)

NiC 3 9
19.Haziran.2006, 13:04
kow abi.zaten ben takımda hiçbir zman üzgün futboolcu tutmam.kim olursa olsun

eser3131
19.Haziran.2006, 13:25
Sat Gitsin - Adamdan Yarar Yok Parasını Ye BARİ

BaD BoY
19.Haziran.2006, 18:11
Arkadaslar yabancıda bana göre en iyi defans Barzagli (Palermo) bence mükemmel türk olrak ise Servet (Fenerbahçe) derim

Aslan41
19.Haziran.2006, 18:21
sat para kazan onun gibi futbolcu çok...
o mevkiye futbolcu mu yok!!!!!!

rocker07
21.Haziran.2006, 18:44
sat yada kov başka napcan

SaMaNYoLu
21.Haziran.2006, 20:15
Gökhan zan Can arat çok saglamlar birde istanbul spordakı Beyhan