1 ile 28 arası toplam 28 sonuç

Konu: Sorunlu Futbolcu

Post Sorunlu Futbolcu

Arkadaşlar su anda bjk yönetmekteyim ve ibrahim toramanı gs satmadım reddettim diye oyuncu 2 senedir düzelmiyo takımdada ortalama her mac oynattım hala düzelmedi hilesiz bu oyuncuyu nasıl düzeltirim yeni kontratta imzalamıyo.

2 senedir düzelmiyorsa ve Beşiktaş'tan Galatasaray'a gitmedim diye üzülüyorsa BAS TEKMEYİ

yapacak birşey yok göndereceksin....

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

kov gitsin.başak adam alırsın.uğraşma toramanla fln.

Nesil
    2006
    Yer
    DEPLASMAN OTOBÜSÜ!!!

Bence de mutsuz olan futbolcuyu takımda tutma hele bir de başka takıma satılmadığı için mutsuzsa hiç tutma.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Gönder gitsin. Zaten baştan GÖNDERMEMEKLE hata yapmışsın. Gitmek isteyene kapıyı açıcaksın. Çünkü gitmek isteyen oyuncudan HAYIR GELMEZ hiçbir zaman
    ...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...

Nesil
    2005
    Yer
    ev

kov derim rahat rahat daha iyisini bulursun ama yok illa kovmam diyosan tavsiyem yeni ve rededemeyeceği bir sözleşme önermen olur bir transfer durumundan oyuncuya kilit bir rol ver mesela anahtar ya da ana kadro gibi

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya/Manavgat

oyuncu gitmek isterse gider bence sende aynısını yap ve oyuncuyu gitmek istedigi takıma ver cünkü artık o gitmek istiyo gitmek isteyeni kimse tutamaz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

çok ilginç ben de ilk sene toramanı fener cimbom istedi vermedim hiç bişey demedi takır takır oynuyo dediğin gibi düzelmemişse başka çare yok sat gitsin takımını sevmeyen adamla işimiz olmaz...

Nesil
    2005
    Yer
    Hatay-Antakya-Harbiye-Biz

kontratını karşılıklı olarak feshet o da olmazsa serbest bırak o da olmazsa sat gitsin.satamazsan zaten kontratı bitince kendisi serbest kalır.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

once kontrat yenilemeye calis olursa bu sorun bıtecektır olmassa ceza wer kontratını feshet

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

ya o bendede oldu ama sora hallettım eger degısmıycegım oyuncu deıl dıyossan salla gıtsın ama kesın kalması lazım dıosan kontratında herseyı full yap sora dusurursun ama ne olursa olsun bı gs ıcın sana bole yapıyosa salla hatta kov
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

sat sat

benim oyunda da öyle yapıyo.Ama kimse istemedi.ortalama her maç 8 ile oynuyo 1 yıllık sözleşmesi kaldı kabul etmiyo ben de satıcam...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

ben dakkasında kovardım o oyuncuyu walla

adres wer arkadaşları toplayıp gelelim.bak nası imzalıo kontratı
    sat.nie kowuosun ki

oyunun kurulumunda ibrahim toroman galatasarı istiyor sanırım bende galatasarayı yonetıyorum ve ibrahıme teklıf ettıgımde satmadılar diye hocasıyla ters düştü futbolcu daha sonra transfer ettim şu anda süper oynuyor galatasarayda. arkadaşların dedıgı gibi satlık listesıne koy sat gıtsın

beyler paylaşım için teşekkürler oyunun kötü tarafı burası olması lazım..

peki beyler toraman yerine sağlam bir defans oyuncusu önerirmisiniz

göster kapının yeini çeksin gitsin öyle oyuncudan asla hayır gelmez zaten sen takımda tutmak istesende o adam en iyi sözleşmeyi bile yapsan kabul etmez

bende tuncaydan biliyorum çünkü adam chelseaye gitmek için can atıyodu bana da cl de lazımdı izin vermedim reddettim teklifleri tuncayda sorun çıkarttı en baba teklifleri sunduk yine kabul etmedi

Servet veya Önder işini fazlasıyla görür

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ben şimdi anladım arkadaşlar bu oyun için ne kadar gerçeçi desek de sonuçta bir oyun şurası gıcık ne yazıkki bu oyunun her açtığınız oyunda futbolcuların özellikleri ve huyları değişik oluyor örnek verirsem önceki oyunumda okan koçun frikik 16.penaltı 4 tü,şimdiki oyunumda frikik 7 penaltı 15 her açtığınız oyunda bazı oyuncuların özellikleri değişiyor benim şimdiki oyunda ferner cimcom toramanı istedi vermedim hiç bişey demedi editörden baktım controversy(anlaşmamazlık) 4,okan koçunkine baktım 18 fener istedi adam çekip gidecem dedi bi önceki oyunda okn koç böyle değildi bojinovu liverpool istedi vermedim bişey demedi bunu düzeltme şansımız yok mu oyuncular böyle her oyunda değişip duruyo benim kafam karışıyo ne yapacağımı şaşıdım yaaa

yapabılecegın tek sey 8 10 mac reserv takımda paflarda tutup akıllanmazsa satmak bazen rezerv lıgde 10 mac tutup 4 mac otynatırsan asılıo formaya adam antlasmada yapıo

S-B-Z Misafir

aynı adam benim başımın da belası.hep mutsuz,teklif geliyo maaşı düşük buluyo.sıkıntısı başka bir takıma gitmek istiyor diye yazıyo.ne yawşak adammış bea.öldürdü beni.takımda huzur bırakmadı.ağız tadıyla bir şampiyonluğu kutlatmadı

kow abi.zaten ben takımda hiçbir zman üzgün futboolcu tutmam.kim olursa olsun

Nesil
    2006
    Yer
    40lareli

Sat Gitsin - Adamdan Yarar Yok Parasını Ye BARİ

Nesil
    2006
    Yer
    Dünyada Bir Yer

Arkadaslar yabancıda bana göre en iyi defans Barzagli (Palermo) bence mükemmel türk olrak ise Servet (Fenerbahçe) derim

sat para kazan onun gibi futbolcu çok...
    o mevkiye futbolcu mu yok!!!!!!

sat yada kov başka napcan

Gökhan zan Can arat çok saglamlar birde istanbul spordakı Beyhan

Mesaj Yetkileri