View Full Version : Sivasspor - Trabzonspor | STSL 21. Hafta
Kaka Leite
08.Şubat.2013, 04:25
http://img466.yukle.tc/images/4452Adsiz.png
Bordo61Mavi
08.Şubat.2013, 04:50
Haftaninen guzel maci olacak. Enaramo yokmus galiba Sivas'ta bu bizim icin bir sanstir cunki onla basa cikacak adamimiz yok suanda.
Bamba daha donmedi Afrika kupasindan yarin gelirler heralde. Mac kadrosuna alinacaklarini dusunmuyorum
nekop
10.Şubat.2013, 12:27
Son 7 maçtır Sivasspor'a yenilmiyoruz. Ben bu maçla birlikte bu serinin biteceğini ve sezon sonuna kadar inişli-çıkışlı bir performansla devam edeceğimizi düşünüyorum.
ReaList
10.Şubat.2013, 16:00
Sivasspor Hakan'ın attığı golle 1-0 önde bu arada Trabzonspor'da sari kart görerek cezali duruma düsen Zokora, haftaya Fenerbahce macinda yer alamayacak.
Suicider
10.Şubat.2013, 16:20
İyi oldu cezalı duruma düşmesi.Şimdi yanlışlıkla Emre ya da o faul yapar ortalık karışır falan böylesi daha iyi.Trabzon geçen hafta farklı kazanırken de maçı kaybedebilirdi Onur çok kritik kurtarışlar yapmıştı.O yüzden şaşırmadım ilk yarı skoruna.
darkkobal123
10.Şubat.2013, 17:03
57'de Aatif Chahechouhe attı 2-0 oldu. 75'de Zokora 2. sarıdan atıldı.
Nocna Mora
10.Şubat.2013, 17:22
Halil'in futbolcu olmadığını kanıtladığı maçtır. Artık sadece Janko'yu görmek istiyorum ben forvette.
TeNaciOUS MidFieLdeR
10.Şubat.2013, 17:23
zokora kirmizi kartla cezali duruma dustu. haftaya fenerbahce macinda yok. emre acisindan olumlu bir haber.
bu arada anadolu takimlari ates hattindan buyuklerden aldiklari puanlarla cikiyorlar bu sene. gercekten ilginc bir sezon yasiyoruz. FB ve Trabzon maclarindan 6 puan alan sivas rahat bir nefes aldi. :)
zeck17
10.Şubat.2013, 18:01
Zokora'nın haftaya olmaması trabzon açısından iyi en azından 10 kişi kalma tehditi altında oynamayacaklar
William Rookwood
10.Şubat.2013, 19:59
Halil niye oynar anlamış değilim onun yerine Emre Güral'ı oynat daha faydalı olur.
Mamadou
10.Şubat.2013, 20:55
Trabzonspor bitmiş okeye dönüyor. Şenol Güneş adam gibi açıklamasını yaparak istifa etti. Yönetimde bıraksın. Trabzonspor baştan aşağı revizyona gitmesi gerekiyor. Çok gereksiz oyuncu var. Colman dışında bir tane elle tutulur yabancısı yok. Ha birde Adrian saman alevi gibi.
nekop
10.Şubat.2013, 21:38
Devre arası alınacak 1 forvet transferi bize fazladan 2-3 maç kazandırırdı ama yapılmadı. Durum böyleyken kapasitelerini bildiğimiz Halil'e Henrique'ye falan kızmanın manası kalmıyor.
barahir
11.Şubat.2013, 03:47
Tolunay Kafkasın basın toplantısını izledim de, yüzümde bir tebessüm oluştu. Özellikle de "Bir tarafta oynamak isteyen taraf, diğer tarafta oynatmak istemeyen taraf..." cümlesinde..
Hatırlatmak isterim kendisi Gaziantepspor'un başındayken özellikle de 3 büyüklere karşı oyunun "oynatmak istemeyen taraf" kısmını oynuyordu.. Hayat çok garip tabi.. Bugün bana yarın sana..
BaFraLı
11.Şubat.2013, 14:43
Zokora'nın attığı tekme çok gereksiz olmuş. Kırmızı kart doğru. Sivasspor son haftalarda çıkış yakaladı.
Trabzonspor'un işi zor. Sonraki 4 hafta şöyle; Fenerbahçe(İ), Mersin İY(D), Kasımpaşa(D), Beşiktaş(İ) bu 4 maçtan en az yara almadan çıkabilecekler mi bakalım.