Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç Ne Olur ?

Voters
9. You may not vote on this poll
  • Sivasspor

3 33.33%
  • Berabere

5 55.56%
  • Trabzonspor

1 11.11%
1 ile 14 arası toplam 14 sonuç

Konu: Sivasspor - Trabzonspor | STSL 21. Hafta

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Default Sivasspor - Trabzonspor | STSL 21. Hafta

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Haftaninen guzel maci olacak. Enaramo yokmus galiba Sivas'ta bu bizim icin bir sanstir cunki onla basa cikacak adamimiz yok suanda.

Bamba daha donmedi Afrika kupasindan yarin gelirler heralde. Mac kadrosuna alinacaklarini dusunmuyorum

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Son 7 maçtır Sivasspor'a yenilmiyoruz. Ben bu maçla birlikte bu serinin biteceğini ve sezon sonuna kadar inişli-çıkışlı bir performansla devam edeceğimizi düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Sivasspor Hakan'ın attığı golle 1-0 önde bu arada Trabzonspor'da sari kart görerek cezali duruma düsen Zokora, haftaya Fenerbahce macinda yer alamayacak.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

İyi oldu cezalı duruma düşmesi.Şimdi yanlışlıkla Emre ya da o faul yapar ortalık karışır falan böylesi daha iyi.Trabzon geçen hafta farklı kazanırken de maçı kaybedebilirdi Onur çok kritik kurtarışlar yapmıştı.O yüzden şaşırmadım ilk yarı skoruna.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

57'de Aatif Chahechouhe attı 2-0 oldu. 75'de Zokora 2. sarıdan atıldı.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Halil'in futbolcu olmadığını kanıtladığı maçtır. Artık sadece Janko'yu görmek istiyorum ben forvette.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

zokora kirmizi kartla cezali duruma dustu. haftaya fenerbahce macinda yok. emre acisindan olumlu bir haber.

bu arada anadolu takimlari ates hattindan buyuklerden aldiklari puanlarla cikiyorlar bu sene. gercekten ilginc bir sezon yasiyoruz. FB ve Trabzon maclarindan 6 puan alan sivas rahat bir nefes aldi.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Zokora'nın haftaya olmaması trabzon açısından iyi en azından 10 kişi kalma tehditi altında oynamayacaklar

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Halil niye oynar anlamış değilim onun yerine Emre Güral'ı oynat daha faydalı olur.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Trabzonspor bitmiş okeye dönüyor. Şenol Güneş adam gibi açıklamasını yaparak istifa etti. Yönetimde bıraksın. Trabzonspor baştan aşağı revizyona gitmesi gerekiyor. Çok gereksiz oyuncu var. Colman dışında bir tane elle tutulur yabancısı yok. Ha birde Adrian saman alevi gibi.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Devre arası alınacak 1 forvet transferi bize fazladan 2-3 maç kazandırırdı ama yapılmadı. Durum böyleyken kapasitelerini bildiğimiz Halil'e Henrique'ye falan kızmanın manası kalmıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Tolunay Kafkasın basın toplantısını izledim de, yüzümde bir tebessüm oluştu. Özellikle de "Bir tarafta oynamak isteyen taraf, diğer tarafta oynatmak istemeyen taraf..." cümlesinde..

Hatırlatmak isterim kendisi Gaziantepspor'un başındayken özellikle de 3 büyüklere karşı oyunun "oynatmak istemeyen taraf" kısmını oynuyordu.. Hayat çok garip tabi.. Bugün bana yarın sana..

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Zokora'nın attığı tekme çok gereksiz olmuş. Kırmızı kart doğru. Sivasspor son haftalarda çıkış yakaladı.

Trabzonspor'un işi zor. Sonraki 4 hafta şöyle; Fenerbahçe(İ), Mersin İY(D), Kasımpaşa(D), Beşiktaş(İ) bu 4 maçtan en az yara almadan çıkabilecekler mi bakalım.

Mesaj Yetkileri