Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Haftaninen guzel maci olacak. Enaramo yokmus galiba Sivas'ta bu bizim icin bir sanstir cunki onla basa cikacak adamimiz yok suanda.
Bamba daha donmedi Afrika kupasindan yarin gelirler heralde. Mac kadrosuna alinacaklarini dusunmuyorum
Son 7 maçtır Sivasspor'a yenilmiyoruz. Ben bu maçla birlikte bu serinin biteceğini ve sezon sonuna kadar inişli-çıkışlı bir performansla devam edeceğimizi düşünüyorum.
Sivasspor Hakan'ın attığı golle 1-0 önde bu arada Trabzonspor'da sari kart görerek cezali duruma düsen Zokora, haftaya Fenerbahce macinda yer alamayacak.
...
İyi oldu cezalı duruma düşmesi.Şimdi yanlışlıkla Emre ya da o faul yapar ortalık karışır falan böylesi daha iyi.Trabzon geçen hafta farklı kazanırken de maçı kaybedebilirdi Onur çok kritik kurtarışlar yapmıştı.O yüzden şaşırmadım ilk yarı skoruna.
57'de Aatif Chahechouhe attı 2-0 oldu. 75'de Zokora 2. sarıdan atıldı.
Canım FEDA olsun sana !
Halil'in futbolcu olmadığını kanıtladığı maçtır. Artık sadece Janko'yu görmek istiyorum ben forvette.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
zokora kirmizi kartla cezali duruma dustu. haftaya fenerbahce macinda yok. emre acisindan olumlu bir haber.
bu arada anadolu takimlari ates hattindan buyuklerden aldiklari puanlarla cikiyorlar bu sene. gercekten ilginc bir sezon yasiyoruz. FB ve Trabzon maclarindan 6 puan alan sivas rahat bir nefes aldi.![]()
Zokora'nın haftaya olmaması trabzon açısından iyi en azından 10 kişi kalma tehditi altında oynamayacaklar
Halil niye oynar anlamış değilim onun yerine Emre Güral'ı oynat daha faydalı olur.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Trabzonspor bitmiş okeye dönüyor. Şenol Güneş adam gibi açıklamasını yaparak istifa etti. Yönetimde bıraksın. Trabzonspor baştan aşağı revizyona gitmesi gerekiyor. Çok gereksiz oyuncu var. Colman dışında bir tane elle tutulur yabancısı yok. Ha birde Adrian saman alevi gibi.
Devre arası alınacak 1 forvet transferi bize fazladan 2-3 maç kazandırırdı ama yapılmadı. Durum böyleyken kapasitelerini bildiğimiz Halil'e Henrique'ye falan kızmanın manası kalmıyor.
Tolunay Kafkasın basın toplantısını izledim de, yüzümde bir tebessüm oluştu. Özellikle de "Bir tarafta oynamak isteyen taraf, diğer tarafta oynatmak istemeyen taraf..." cümlesinde..
Hatırlatmak isterim kendisi Gaziantepspor'un başındayken özellikle de 3 büyüklere karşı oyunun "oynatmak istemeyen taraf" kısmını oynuyordu.. Hayat çok garip tabi.. Bugün bana yarın sana..
Zokora'nın attığı tekme çok gereksiz olmuş. Kırmızı kart doğru. Sivasspor son haftalarda çıkış yakaladı.
Trabzonspor'un işi zor. Sonraki 4 hafta şöyle; Fenerbahçe(İ), Mersin İY(D), Kasımpaşa(D), Beşiktaş(İ) bu 4 maçtan en az yara almadan çıkabilecekler mi bakalım.