Log in

View Full Version : Bate Borisov - Fenerbahçe | Avrupa Ligi 2.Tur 1.Maçı

LaigLeNoiR
13.Şubat.2013, 03:48
http://d1302.hizliresim.com/16/f/k1xkf.png (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fbit.ly%2Fc25MCx)

anil luque
13.Şubat.2013, 03:59
Şu anki iklim koşullarından ötürü Bate'yi bir adım önde görüyorum ama uygun bir skorla dönülürse evinde turu geçecektir temsilcimiz.

erdem344
13.Şubat.2013, 10:01
Çok iyi bir takımla oynayacağız.

Tek farklı mağlubiyet veya galibiyet bekliyorum.

Volkan gökhan ziegler yobo bekir topal meireles cris topuz sow webo

himone
13.Şubat.2013, 10:36
Bence bu adamlar bizi 2 maçta da yener. Fizik gücüyle oynayan bir takım, bizde de bütün oyuncular kanı ve güçsüz olduğu için turu geçemeyiz.

sananes
13.Şubat.2013, 13:33
Bu takıma elenirsek başkan da hoca da çok daha zor bir konuma düşerler. Umarım elenmeyiz ben hala takımdan umutluyum.

ReaList
13.Şubat.2013, 13:55
Maç için tek şey söylemek kafi Mehmet Topal, Cristian ve Selçuk üçlüsünün sayısı sahada ne kadar çok olursa biz kaybetmeye o kadar yakın oluruz.

Bate hakkında biraz bilgi vereyim ;
-Elde ettikleri son şampiyonlukla beraber Ligde 7 senedir üst üste şampiyon oldular.
-Bu sezon 3 eleme turunu geçerek Şampiyonlar Ligine katılmaya hak kazandılar, Grupta 4 maçını kaybettiler ancak evinde Bayern'i, deplasmanda da Lille'i 3-1'lik skorlarla geçerek Avrupa Ligine katılmaya hak kazandılar. Avrupa Karnesine bakınca son 5 sene ;
2008-2009 Şampiyonlar Ligi Gruplar
2009-2010 Avrupa Ligi Gruplar
2010-2011 Avrupa Ligi Gruplar
2011-2012 Şampiyonlar Ligi Gruplar
2012-2013 Şampiyonlar Ligi Gruplar
Gördüğünüz gibi en azından gruplara dahil olma başarısını gösteren ve belirli bir maç sayısı tutturan bir takım.

Dikkat çeken oyuncuları Aliaksandr Hleb, Vitaliy Rodionov, Edgar Olekhnovich ve Aleksandr Volodjko. Kadrolarında 1-2 tane yabancı oyuncu var, bildiğiniz takım gibi takım, bireysel performanslardan çok takım halinde bir görüntüdeler, Son hazırlık maçında Zenit'i 1-0 mağlup etmişlerdi.

Sözün özü, 7 senedir şampiyon olan 5 senedir en azından Fenerbahçe'den daha çok Avrupa'da top koşturan, belirli bir sistemi ve takım olgusunu taşıyan bir ekip. Avantaj liglerinin bitmiş olması ve maç temposunun olmaması dezavantaj sezon öncesi yüklenme antrenmanlarıyla fizik güçlerinin üst noktada olacak olması.

Aykut Kocaman'ın yapacağı en büyük yanlış en başta söylediğim şeyin gerçekleşmesi olacaktır, Diri Bate takımının kucağına tek forveti bırakıp, topu da rakibe vererek savunma ceddine geçersek Marsilya ve Ael maçlarındaki gibi Volkan'a duacı oluruz. Umarım futbolculuk kariyerinde bir forvet olan ve Fenerbahçe tarihinin en golcü oyuncularından biri olan Kocaman'ın aşırı savunma sevdası bu maçta kendini göstermez.

Universal
13.Şubat.2013, 14:25
Öyle bir takımız ki gün günümüze uymuyor. O nedenle yorum yapmak çok zor; ama Munich'e 3 atan takımdan da korkmak lazım.

petrol_fb12
13.Şubat.2013, 15:36
Maç için tek şey söylemek kafi Mehmet Topal, Cristian ve Selçuk üçlüsünün sayısı sahada ne kadar çok olursa biz kaybetmeye o kadar yakın oluruz.

Bate hakkında biraz bilgi vereyim ;
-Elde ettikleri son şampiyonlukla beraber Ligde 7 senedir üst üste şampiyon oldular.
-Bu sezon 3 eleme turunu geçerek Şampiyonlar Ligine katılmaya hak kazandılar, Grupta ilk 4 maçını kaybettiler ancak evinde Bayern'i, deplasmanda da Lille'i 3-1'lik skorlarla geçerek Avrupa Ligine katılmaya hak kazandılar. Avrupa Karnesine bakınca son 5 sene ;
2008-2009 Şampiyonlar Ligi Gruplar
2009-2010 Avrupa Ligi Gruplar
2010-2011 Avrupa Ligi Gruplar
2011-2012 Şampiyonlar Ligi Gruplar
2012-2013 Şampiyonlar Ligi Gruplar
Gördüğünüz gibi en azından gruplara dahil olma başarısını gösteren ve belirli bir maç sayısı tutturan bir takım.

Dikkat çeken oyuncuları Aliaksandr Hleb, Vitaliy Rodionov, Edgar Olekhnovich ve Aleksandr Volodjko. Kadrolarında 1-2 tane yabancı oyuncu var, bildiğiniz takım gibi takım, bireysel performanslardan çok takım halinde bir görüntüdeler, Son hazırlık maçında Zenit'i 1-0 mağlup etmişlerdi.

Sözün özü, 7 senedir şampiyon olan 5 senedir en azından Fenerbahçe'den daha çok Avrupa'da top koşturan, belirli bir sistemi ve takım olgusunu taşıyan bir ekip. Avantaj liglerinin bitmiş olması ve maç temposunun olmaması dezavantaj sezon öncesi yüklenme antrenmanlarıyla fizik güçlerinin üst noktada olacak olması.

Aykut Kocaman'ın yapacağı en büyük yanlış en başta söylediğim şeyin gerçekleşmesi olacaktır, Diri Bate takımının kucağına tek forveti bırakıp, topu da rakibe vererek savunma ceddine geçersek Marsilya ve Ael maçlarındaki gibi Volkan'a duacı oluruz. Umarım futbolculuk kariyerinde bir forvet olan ve Fenerbahçe tarihinin en golcü oyuncularından biri olan Kocaman'ın aşırı savunma sevdası bu maçta kendini göstermez.

Katılıyorum.

urwrdskkn
13.Şubat.2013, 19:16
Bir Tarafta Maç Ritmini Bulan Bir Fenerbahçe Bir Tarafta İse Sezon Hazırlıklarını Sürdüren Bir Bate Borisov Var Fizik Olarak Maç Ritmi Olarak Fenerbahçe Bir Adım Önde Görünüyor Ancak Saha Ve İklim Şartları Bate'nin Yanında Olduğundan Çok Dengede Geçecek Bir Karşılaşma Olabilir Ancak Bu Avantajlı Skoru Yaratabilmek İçin Fenerbahçenin Sabırla Oynaması Lazım Savunmasına Çok Dikkat Etmesi Lazım Rakibin Hatalarını Kollaması Lazım Eğer Bunların Hepsini Gerçekleştirebilirse Fenerbahçe Avantajlı Skorla İstanbuldaki Maça Çıkabilir

antiochia
13.Şubat.2013, 19:18
yalnız benim bildiğim ilk 2 maçını kazanıp ondan sonra kaybetmişti. BATE. ALtyapısı, fiizk gücü yüksek bir takım. Bence Fenerbahçe bu haliyle turu geçebileceğini zannetmiyorum. hele zemanvari 4-3-3 sistemiyle...

William Rookwood
13.Şubat.2013, 19:41
Soğuk hava şartları yanlış hatırlamıyorsam suni çimde oynanacak. Türk takımları her zaman bu koşullara karşı zorlanmıştır.

TeNaciOUS MidFieLdeR
13.Şubat.2013, 19:46
turun favorisi fenerbahce ama sonuc ne olur, muamma. takilirsak burda takiliriz bana gore, gecersek de yolumuzun acik oldugunu dusunuyorum.

Oceanus
13.Şubat.2013, 19:55
"UEFA Avrupa Ligi son 32 turu ilk karşılaşmasında, Belarus takımı Bate Borisov ile 14 Şubat Perşembe günü deplasmanda karşı karşıya gelecek olan Fenerbahçemizin 21 kişilik maç kadrosunda şu oyuncularımız yer alıyor:
Volkan Demirel, Mert Günok, Serkan Kırıntılı, Gökhan Gönül, Bekir İrtegün, Egemen Korkmaz, Serdar Kesimal, Hasan Ali Kaldırım, Reto Ziegler, Caner Erkin, Salih Uçan, Mehmet Topal, Selçuk Şahin, Raul Meireles, Cristian Baroni, Dirk Kuyt, Miroslav Stoch, Pierre Webo, Moussa Sow, Semih Şentürk, Recep Niyaz
Kafilemiz, saat 15.00’de Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan kalkacak özel bir uçakla Grodno’ya hareket edecek."

Mehmet Topuz ve Milos Krasic yok kadroda.

OrcunFB
13.Şubat.2013, 20:19
Kazanacağımızı düşünmüyorum ama turu İstanbul'da geçeriz gibime geliyor.

futureless
13.Şubat.2013, 20:24
Sıkıcı bir oyunla 1-1 gibi bir skor bekliyorum. Turu zar zor geçeriz bence.

Ufak bir hatırlatma, bu kupada Fenerbahçe, tarihinde şu an bulunduğu turdan öteye gidemedi yanlış bilmiyorsam.

ReaList
13.Şubat.2013, 20:40
Sıkıcı bir oyunla 1-1 gibi bir skor bekliyorum. Turu zar zor geçeriz bence.

Ufak bir hatırlatma, bu kupada Fenerbahçe, tarihinde şu an bulunduğu turdan öteye gidemedi yanlış bilmiyorsam.

Doğru biliyorsun Coşkun çünkü bu tura gelince kendimizi şampiyon gibi gördüğümüz için rakipler genelde "otur oturduğun yere" muamelesi yaptı : )

footballer33
13.Şubat.2013, 20:50
Gollü beraberliğin F.Bahçe'ye yeteceğini sanıyorum. Bu yüzden; amaç, önce gol atmak, sonra da yenilmemek olmalı.

Namzet
13.Şubat.2013, 20:51
Evinde Bayern ve Valencia takımlarını yendi Bate,dikkatli olmalıyız,2-1 galip geleceğimizi düşünüyorum

barahir
13.Şubat.2013, 20:56
Rakibin maç eksiği hat safhada, sezonları Aralıkta bittiği için sezon öncesi hazırlıklarından henüz çıktılar. Bu turda onlara göre gerek form durumu gerekse kadro açısından daha avantajlıyız.

darkkobal123
13.Şubat.2013, 21:22
Bu bölgelerin takımlarını küçümsememek lazım. Bunun için rakibi ciddiye almak şart. Ben berabere biteceğini düşünüyorum. Başarılar Fenerbahçe !

erdem344
13.Şubat.2013, 21:30
Mert çıktı basın toplantısına demekki 11 daha belli değil.

attirson
13.Şubat.2013, 22:04
Skor tahminim 0-1 veya 0-2 büyük ihtimal atar yatarız.

ReaList
13.Şubat.2013, 22:06
Mert çıktı basın toplantısına demekki 11 daha belli değil.
Fenerbahçe'de belli olan tek şey formsuz olsa da bazı isimlerin bu takımda mutlaka oynadığıdır.

" Yarınki karşılaşmada bir aksilik olmazsa kalede Volkan oynayacak. Ayrıca sakatlıkları devam eden Caner ve Moussa Sow'da idmana katıldı. Onlar da sorunsuz şekilde maç kadrosunda olacaklar..."

http://live.sporx.com/futbol/superlig/fenerbahce/kocaman-volkan-oynayacak-krasic-iseSXHBQ315098SXQ

zeck17
13.Şubat.2013, 22:13
Fenerbahçenin yaratıcılığa ve hızlı geri dönüşlere ihtiyacı var büyük ihtimalle bate ceza sahasının dışında savunma yapacaktır uzaktan çekilen toplar ve basketbol tabiriyle fenerbahçe ribaundları toplarsa baskılı olur maçın adamı emre-sow-erbo üçlüsünden biri olur ve fenerbahçe geri dönüşlerde hızlı olamazsa volkana baya iş düşer yetenekli futbolcuları var çünkü

erdem344
13.Şubat.2013, 22:53
Emre yok avrupada.

europeanconquer
13.Şubat.2013, 22:56
O yüzden Fenerbahçe'nin işi çok zor.Yaratıcı oyuncu yok takımda.İnşallah iyi bir skorla dönersiniz.Büyük ihtimalle berabere biter maç ancak galibiyet çok iyi olur.

KanaKe
13.Şubat.2013, 22:58
ben süprize hazir olun derim bate kötü bir takim degil üstelik iklim soguk galibiyet alirlarsa sasirmam takimdan ümitli degilim..

zeck17
13.Şubat.2013, 23:07
Emrenin olmaması daha yeni aklıma geldi o zaman fenerbahçe bu turu geçer de sonrası zor gibime geliyor emre kalitesinde takımda oyuncu yok ne yazik ki

nannar
14.Şubat.2013, 00:12
En son PAOK maçından önce böyle bir hava yaratılmış ve Fenerbahçe favori çıktığı eşleşmede kaybeden taraf olmuştu. BATE'de çok tanıdık isimler yok fakat Lille ve Bayern gibi ekipleri nasıl yendi onu araştırmak lazım. Ben deplasmandaki maçta çok zevkli ya da gollü bir maçın olacağını zannetmiyorum.Asıl tehlike bence İstanbul'daki maçta olacak...Hak eden kazansın.

Corpus
14.Şubat.2013, 00:27
BATE bu maçı 1-0 kazanır ama Fenerbahçe evinde 2-0 ile turu atlayan taraf olur. 2. maç tabii ki ecel terleri dökücez. Biz Türk takımıyız bize o yakışır

Önder HOCA
14.Şubat.2013, 00:29
ben ilk defa fbden ümitliyim şimdiden moda girdim yarın okulada gitmicem hadi bakalım

RasAnt
14.Şubat.2013, 19:28
Aykut kocaman faktörüyle bate 1 adım önde,2 adım atarsak alabiliriz bu maçı

Kaka Leite
14.Şubat.2013, 19:38
1 sezonun patlamasını yapıcaz bu maç yazın bunu kenara.

Çok çok çok ümitliyim uzun zamandan sonra, Saldır KANARYA !

Flawless Victory
14.Şubat.2013, 19:42
Fenerbahçe 2 maçı da kazanır bence ama bir sonraki turda işi zor.

sananes
14.Şubat.2013, 20:02
Hasan Ali-Ziegler önlü arkali oynamazlar herhalde. Bazı sitelerde ideal 11de o şekilde yazmislar çünkü.

Ralph
14.Şubat.2013, 20:35
En kötü beraberlikle dönecektir Fenerbahçe. Webo ve Sow iyi sırtlayacak gibi takımı.

byariff
14.Şubat.2013, 20:57
temsilcimize basarilar umarim guzel bir sonucla donerler.

BATE Borisov XI: Gorbunov, Yurevich, Radkov, Bordachev, Filipenko, Volodko, Hleb, Olekhnovich, Baga, Rudik, Rodionov

Fenerbahçe XI: Volkan, Gökhan Gönül, Bekir İrtegün, Egemen, Ziegler, Raul Meireles, Cristian, Mehmet Topal, Dirk Kuyt, Webo, Sow

uAburak89
14.Şubat.2013, 21:01
Hasan Ali bayağı yorulmuş herhalde.

anil luque
14.Şubat.2013, 21:07
Volodko , Hleb , Rodionov üçlüsünü mutlak durdurması lazım temsilcimizin. Burada Topal ve Meireles'e büyük iş düşüyor.

TeNaciOUS MidFieLdeR
14.Şubat.2013, 21:12
temsilcimize :n: basarilar, galibiyetle doneriz umarim :)

hasan alide ciddi bir problem var sanirim, dinlendirilmesi gerekiyorki ilk 11 deki yerini yitirdi hepten. umarim en kisa zamanda kadroya girmeye baslar.

nannar
Raul Meireles, Cristian, Mehmet Topa 3'lüsünün performansı çok önemli bu akşam...Başarılar Fenerbahçe,ülke puanına katkıda bulunacak bir skor alır inşallah...

furkan58
Hasan Ali bayağı yorulmuş herhalde.

http://forum.turksportal.net/vb/showpost.php?p=2420063&postcount=9538 sağlık önemlidir.

Emre'nin olmayacak olması çok büyük dezavantaj kaldık gene kıvırcık Baroni'ye. Pek sanmıyorum ama inşallah Monchengladbach deplasmanında ki gibi bir oyun oynar da bizi mahcup eder. 11 beklenen 11. Webo - Sow - Kuyt'a çok iş düşücek defansta bireysel hatalar yapmazsak beraberlikle dönebiliriz. Hava şartları ve suni çimde galibiyet çok çok ekstra olur gollü beraberlik işimizi görür.

Kaka Leite
14.Şubat.2013, 21:15
Hasan Ali'nin oynamaması yararımıza orta açamıyor Hasan bir türlü, Reto öyle değil. Ofansif de daha etkili her anlamda.

TeNaciOUS MidFieLdeR
14.Şubat.2013, 21:17
Hasan Ali'nin oynamaması yararımıza orta açamıyor Hasan bir türlü, Reto öyle değil. Ofansif de daha etkili her anlamda.

ben aksine hasan aliyi daha ofansif goruyorum, dip cizgiden yaptigi asistler 3 tane net hatirliyorum, belki fazladir. yaptigi bindirmeleri sayamazsin bile. zieglerle bu konuda kiyaslanamaz bence :)

erdem344
14.Şubat.2013, 21:18
Hasan alinin oynamama sebebi bence sowun kanatta oynaması.

Kaka Leite
14.Şubat.2013, 21:19
ben aksine hasan aliyi daha ofansif goruyorum, dip cizgiden yaptigi asistler 3 tane net hatirliyorum, belki fazladir. yaptigi bindirmeleri sayamazsin bile. zieglerle bu konuda kiyaslanamaz bence :)

Ben de yaptığı saçma sapan onlarca ortasını hatırlıyorum :icon_biggrin:

Reto'nun açtığı ortalar daha dengeli.

Önder HOCA
14.Şubat.2013, 21:20
star vermiyormu maçı ? yeni yarışma başladı şimdi burda :S

OrcunFB
14.Şubat.2013, 21:22
20:00'a 5-10 dakka kadar yayına girer. Sen NtvSpor'u aç şimdilik. :)

furkan58
14.Şubat.2013, 21:22

Veriyor o yarışma kısa sürüyor :) Yayın akışına baktım hatta emin olmak için veriyor :D

sui generis
14.Şubat.2013, 21:23
ya Allah aşkına Ziegler demeyin yahu. adamın ayağına top geldi mi titriyor resmen . iyice ağırlaşmış. Özellikle Sivas maçında gelen geçen geçti onu , yemediği çalım kalmadı. rezil oldu o kanatta. Hasan umarım bir an önce döner , yoksa işimiz var. Neyse Saldır Fener !

Önder HOCA
14.Şubat.2013, 21:24
20:00'a 5-10 dakka kadar yayına girer. Sen NtvSpor'u aç şimdilik. :)

sağolasın, abi adamlar harbi ne saçma yayın yapıyorlar bari maç başına bir yorumcu filan koy

OrcunFB
14.Şubat.2013, 21:39
Bate'nin teknik direktörü Baroni'yi çok iyi buluyormuş, tur bizim. :D

erdem344
14.Şubat.2013, 21:43
Hahahaha :D :D :D

Tur bizim beyler :D

NikolaiBelinski
14.Şubat.2013, 21:43
Beyaz Rusya'da liglerin başlamamış olması ve rakibin maç ritmini tam olarak yakalayamamış olması bizim için büyük bir avantaj. İyi futbol ile kazanmak ziyade gol bulmamız çok önemli. Deplasman golü avantajı 1 tane dahi atabilirsek çok önemli bir iş yaparız. 0-2 gibi bir galibiyet turu geçmemiz için yeter, artar bile.

Ralph
14.Şubat.2013, 21:48
Türkiye'de yayıncılık adına yapılan en doğru işlerin başında geliyor NTVSpor'un açılması. Konuyla ilgisi yok ama söylemek istedim. :)

petrol_fb12
14.Şubat.2013, 21:50
Bate'nin teknik direktörü Baroni'yi çok iyi buluyormuş, tur bizim. :D

Bu acıklmayı okuyunca Aragones acıklaması geldi aklıma..

Türkiye Milli Takımında sizi en cok korkutan oyuncu kim ?

"Uğur Boral,günü gününe tutmuyor.Eğer o gün gününde olursa bizi cok zorlar."

Baroni 1 maç iyi.5 maç yok.Adamda sanırım bundan çekinmiş en iyi oyunu bize denk gelmesin misali :)

Demmeki Feneri baya tanıyor bu yaptığı acıklamada.

himone
14.Şubat.2013, 21:55
sağolasın, abi adamlar harbi ne saçma yayın yapıyorlar bari maç başına bir yorumcu filan koy

Yayını NTV ile ortak yaptıkları için genelde NTVSPOR da falan oluyor maç önü yorumları. Tabi saçma bir sistem ama napalım.

Kadro yine aynı, Aykut boşuna 18 oyuncu götürüyor. Nasılsa 11 hep aynı oyuna sonradan girenler de aynı, sakatlık olsa bile aynı oyuncuların pozisyonları değişiyor ne anlamı var boşuna o kadar herifi kadroda tutuyorsun. Sonra bu futbolcu neden oynamıyor nedeb küsüyor diye sorarsın.

Raheem Lawal.
14.Şubat.2013, 22:08
Meireles Kırmızı kart gördü.

Oceanus
Meireless kırmızı kariyerindeki 2. kırmızıyıda görmüş oldu.

anil luque
Buyrun buradan yakın.

Namzet
Meireles'e sarı gelmeliydi anlayamadım

Ralph
Doğru karar değil mi? Adamın ayağına vurmuş yani. Gerçekten ayıp ediyor Meireles

himone
14.Şubat.2013, 22:09
Bu adama ağır bir ceza verilmeli. Bütün maçlarda kasıtlı faul yapıyor.

Oceanus
Bu adama ağır bir ceza verilmeli. Bütün maçlarda kasıtlı faul yapıyor.

Emre Vol2...

anil luque
Arkadaşlarına , teknik ekibine , taraftara çok büyük ayıp bu. Böyle ucuz kırmızı görmek.

Bordo61Mavi
14.Şubat.2013, 22:10
Fenerbahceye basarilar umarim ulkemizi en iyi sekilde temsil ederler

Oceanus
14.Şubat.2013, 22:10
Bu kadar büyük paralarla gelmişsin sen buraya yaptığı hiç hoş değil.

HeracLes
14.Şubat.2013, 22:11
Normalde sarı kart verilir bu tarz hareketlere ama üst üste iki kere tekme salladı Meireles.

erdem344
14.Şubat.2013, 22:12
Oha meireles.

Kaka Leite
Yazıklar olsun, hayatında kırmızı görmemiş bir oyuncu 1 sezonda 3 kırmızı görüyorsa ben bunda art niyet ararım.

Yazıklar olsun sana Meireles öptüğün armaya yapılan saygısızlıktır bu.

himone
Normalde sarı kart verilir bu tarz hareketlere ama üst üste iki kere tekme salladı Meireles.

Geçen gün aynı şekilde İbrahimovic kırmızı gördü.

Lucas Neill
Üst üste oldugu icin verdigini sanmiyorum direk arkadan tekme atti.

uAburak89
14.Şubat.2013, 22:13
Meireles'in oynayası yok herhalde, MİY maçında da atılması gerekiyordu. Sallıyor tekmeleri bu ara.

anil luque
14.Şubat.2013, 22:14
Yalnız hakem çok radikal.

erdem344
Weboya yanlış karar verdi.

LadroN
Meireles'e sarı gelmeliydi anlayamadım

Evliya Meireles kirmizi gordu.ilginc.

Kaka Leite
Yalnız hakem çok radikal.

Katılıyorum, Webo olayını çok güzel yakaladı.

Ralph
Verilen kart çok doğru ama hakem çok dengesiz bir hakem. Dikkatli olması lazım fenerin

Dengesiz derken yani Anıl'ın da dediği gibi radikal.

zeck17
14.Şubat.2013, 22:15
Ibrahimovic'in aynısı ilki faul orda dursa faul alacak devam edince art arda 2 sarı kart görecek hareket yapıyor bu da kırmızı inşallah fenerbahçe avantajlı bir skor alır

Namzet
14.Şubat.2013, 22:15
Bu akşam bu hakemden çekeceğimiz var anlaşılan

himone
14.Şubat.2013, 22:16
Verilen kart çok doğru ama hakem çok dengesiz bir hakem. Dikkatli olması lazım fenerin

Dengesiz derken yani Anıl'ın da dediği gibi radikal.

Bence hakem gayet dengeli kartlar tamamen doğruydu.

HeracLes
14.Şubat.2013, 22:18
Başta Webo ve Sow'a yapılan faulleri vermedi ama kırmızı kart doğruydu bence.

Ralph
14.Şubat.2013, 22:18
Bence hakem gayet dengeli kartlar tamamen doğruydu.

Yanlış anlaşılmasın diye ikinci açıklamayı yapmıştım :) Dengesiz lafını yanlış kullandım aslında. Kolay lokma hakem değil demek istemiştim. Yutmuyor hiç bir şeyi.

Bu arada Fenerbahçe erken bir gol bulursa bu maçı 1-0 kazanır. Bate pozisyona falan giremez gibi geliyor bana. Kısır bir maç olacak.

himone
14.Şubat.2013, 22:19
Yanlış anlaşılmasın diye ikinci açıklamayı yapmıştım :) Dengesiz lafını yanlış kullandım aslında. Kolay lokma hakem değil demek istemiştim. Yutmuyor hiç bir şeyi.

Bu arada Fenerbahçe erken bir gol bulursa bu maçı 1-0 kazanır. Bate pozisyona falan giremez gibi geliyor bana. Kısır bir maç olacak.

Sen düzeltene kadar ben yorumu yapmıştım, senin yorumu görene kadar çok geç oldu :D.

himone
14.Şubat.2013, 22:21
Acaba Meireles olmadığı için rövanşta mecburen 4-4-2 ye döner mi? Belki de FB'ye hayırlı olur.

Sonradan aklıma geldi Selçuk Şahinnnn!!!!

uAburak89
14.Şubat.2013, 22:23
10 kişiyle bile Fenerbahçe daha iyi, beraberlik tahmin ediyordum ama Fenerbahçe alır gibi duruyor şu anda.

LaigLeNoiR
14.Şubat.2013, 22:23
Zemin çok berbat dikkat etmek lazım.

Ralph
14.Şubat.2013, 22:24
Kırmızı kart anı

http://www.ntvspor.net/video-galeri/meireles-boyle-atildi

Namzet
14.Şubat.2013, 22:26
Webo'ya yapılan harekete kart yok çok iyi,weboya 2.sarı gelebilirdi ama!

himone
14.Şubat.2013, 22:27
Bizim tarzanlar soyunmuş yine :).

Oceanus
14.Şubat.2013, 22:28
Kırmızı kart anı

http://www.ntvspor.net/video-galeri/meireles-boyle-atildi

net vurmuş yani vuruş anındaki surat ifadeside herşeyi anlatıyor.

Mamadou
14.Şubat.2013, 22:30
Yalnız Meireles MİY maçında rakibine daha sert girdi. Kırmızı kart es geçildi. Daha önceki maçlarda da sert oynuyordu. Nedir yani bu adamın agresifliği önceki oynadığı takımlarda bu kadar aşırı sert oynayan oyuncu değildi kesinlikle. FB 10 kişi oynamasına rağmen iyi golü bulabilir.

RaSenGan
14.Şubat.2013, 22:31
Meireles armayı falan öpüp tribüne oynayacağına çıkıp doğru düzgün top oynamalı.

himone
14.Şubat.2013, 22:40
Egemen ve Ziegler her an hata yapacak gibiler, Kuyt ta aldığı 10 topun 8'ini rakibe veriyor yine.

uAburak89
14.Şubat.2013, 22:43
2. yarı Webo - Caner değişikliği gelebilir, hakem ilk yakaladığı fırsatta Webo'yu da atacak gibi duruyor.

Universal
14.Şubat.2013, 22:46
Meireles kariyerini bitirdi artık.

Bu hakemi gördükten sonra 0-0 süper skordur, 0-1 olağanüstüdür.

En büyük hata bizde bu topraklarda doğan Stoch ve Krasiç sahada değil.

sui generis
14.Şubat.2013, 22:47
Aynen Webo'ya taktı adam. bir de Topal'ı beğenmeyenler , hep geri oynuyor diyenler iyi izlesinler bu maçı :)

KanaKe
14.Şubat.2013, 22:47
meireles top oynamamak icin mahsus atilmistir 4. dakikada kirmizi kart mi görülür? bakalim yönetimle kocaman ne tepki verecekler bu duruma kesinlikle 2-3 mac kadro disi + para cezasi verilmeli.

himone
14.Şubat.2013, 22:48
Aynen Webo'ya taktı adam. bir de Topal'ı beğenmeyenler , hep geri oynuyor diyenler iyi izlesinler bu maçı :)

Kusura bakma ama Topal belki de ilk defa bu kadar iyi oynuyor o da öyle aman aman bir futbol değil.

Universal
14.Şubat.2013, 22:50
Topal'ı neden eleştiriyorsunuz anlamıyorum, Mehmet Topal savunma oyuncusu 3 kişi geçip gol atacak değil ya kaldı ki bu sezon 3 golü var. Bu bile standartların üstünde.

sui generis
14.Şubat.2013, 22:50
Topal 2-3 maç kötü oynadı , o maçlarda da takım kötüydü genel olarak. yoksa geldiği günden beri Topal takımda en beğendiğim isimlerden.

ek: sol kanadımız otoban oldu , Ziegler çıkmalı.

Universal
14.Şubat.2013, 22:52
Bu arada Napoli yeniliyor belki bu maç bize çeyrek finali getirecek.

Ralph
14.Şubat.2013, 22:55
Rıdvan Dilmen Meireles'in Gs maçı sonrasında yaptırım uygulanmamasının bir sonucudur bu şeklinde bir yorum yaptı - ki bence haklı.

Önder HOCA
14.Şubat.2013, 22:57
o pozisyon dünyanın neresine gidersen git sarı karttır rakibi sakatlamaya yönelik değil pozisyonu kesmek için rakibe yapılan bir müdahale

himone
Topal'ı neden eleştiriyorsunuz anlamıyorum, Mehmet Topal savunma oyuncusu 3 kişi geçip gol atacak değil ya kaldı ki bu sezon 3 golü var. Bu bile standartların üstünde.

Öyle birşey yapmasını isteyen oldu mu? Adamı eleştiririm tabi niye eleştirmiyim topu oyuna sokarken yaptığı pas hatalarının haddi hesabı yok, üstüne savunmada da aman aman birşey yapmıyor. Beklere nadiren yardım ediyor, yanından geçen adama çok kolay geçiliyor. Bu sene iyi futbol oynadığı maç sayısı 3 veya 4 tür, bu maç ta onlardan biri.

Topal 2-3 maç kötü oynadı , o maçlarda da takım kötüydü genel olarak. yoksa geldiği günden beri Topal takımda en beğendiğim isimlerden.

Dediğin gibi takım çok kötüydü ama ben sadece Topal'ı kötüleyip takımı övmedimki. Bütün takımı kötüledim. Mesela şu an Kuyt'tan resmen nefret ediyorum, aynı şekilde Egemen'den de. Şimdi çıkıp bazıları Kuyt koşuyor diyecek onlara hiçbirşey demiyorum, Egemen'i de öven çıkarsa diyecek birşey yok.

Bu arada Meireles'in atılması Cristian için iyi oldu. Adam geride iyi oynuyor, ligte Aykut durumu görürse bu formlarıyla Cristian ve Topal geride Emre önlerinde çok iyi olur. Zaten Meireles ilk yarının son 3 maçı dahil olmak üzere 3 aydır top oynamıyor.

nannar
sen türkiye liginde özellikle bu tarz hareketlere hakkı olan kartları göstermezsen elin oğlu avrupada hiç acımadan atar geçer oyundan.son 20 dakika maçın kaderini çizer.

erdem344
İyi oynuyoruz.

Ah meireles ah

RaSenGan
14.Şubat.2013, 22:58
o pozisyon dünyanın neresine gidersen git sarı karttır rakibi sakatlamaya yönelik değil pozisyonu kesmek için rakibe yapılan bir müdahale

Tekmeye sarı kartı da ilk kez duyuyorum. Pozisyonu değil adamı kesiyordu az daha.

furkan58
14.Şubat.2013, 22:58
Bate beklediğimden daha kötü. Meireles kasıtlı gördü bana kalırsa gitmek istiyor gibi halleri var oynayası yok. Emre oynayabilse keşke çok katkısı olurdu ilk yarıdan golü bulurduk. 60-70'ten sonra 10 kişi olmanın dezavantajıyla fizik gücünüde kaybedip tamamen kapanabiliriz gol yemezsek avantajlı skordur bana göre.

Gncl1905
14.Şubat.2013, 22:59
Meireles'in bir problemi falan var herhalde. Kariyerinde kırmızı görmemiş adam bu kadar bilerek kırmızı göremez herhalde. Sorunun çözülmesi gerek iki tarafın da çıkarı için. Muhtemelen iki maç ceza alacak diyelim ki Bate elendi diğer turun ilk maçında da yok. Emre de yok. Problem olabilir orta sahada.

Webo da çok sıkıntı. Kendini yere atmaktan sarıyı yedi hala atmaya devam ediyor. Bir faul aldı onda da kart işareti yaptı aha bir kırmızı kart daha dedim neyse ki vermedi. Uyarı yapılması lazım bu adama da. Ya da çıkarılmalı.

Maça gelirsek bu Bate nasıl 6 puan almış ŞL'de şaşırdım kaldım. Tipik bir kontra takımı galiba karşılarında temkinli takım görünce bir şey yapamıyorlar. Fenerbahçe'de etkisiz. Kim kazanır bilmem ama kısır bir maç olacak gibi ikinci yarıda da. Stoch girse iyi olur ama 10 kişi bir de basmayan Stoch olmaz gibi. Caner falan girebilir. Sonuçta 0-0 da iyi skor onu da düşünmek lazım.

sananes
14.Şubat.2013, 22:59

Bana kalirsa da tartışmasız kırmızı karttir. Birinci tekme icin iyi niyetli olup pozisyon icabı diyebiliriz ama ikincisi direk topla alakasız tekme.

Pozisyonu kesmek icin tekme atılmaz,formadan cekilir en fazla çelme takilir.

furkan58
14.Şubat.2013, 23:00
Ayrıca Webo'nun da ayağına tekme geldi kart bile vermedi hakem. Bana kalırsa fazla yanlı yönetiyor. 1-2 dakika içinde 7-8 faul üst üste yaptı Bate takımı 1 kart vermedi saçmalık. Webo vucüt çalımıyla sıyrılıp topu tam önüne alıcakken arkadan indirilmesi de var kart vermediği daha çok sayılabilir.

fmhastasi
14.Şubat.2013, 23:01
meireles üstüne düşen görevi yerine getirdi,adamın bence görevi tamamen dakika 4 te atılmaktı.kötü bir niyet aramıyorum.sunuda söylim meileres olmayınca takım daha iyi. ikinci yarı hakkında yorum yok izleyip görelim.

Önder HOCA
14.Şubat.2013, 23:01
Tekmeye sarı kartı da ilk kez duyuyorum. Pozisyonu değil adamı kesiyordu az daha.

aç izle birdaha izle bence görüntü yukarda adamı biçmek isteyen öyle vurur değilmi

ReaList
14.Şubat.2013, 23:03
Rıdvan Dilmen Meireles'in Gs maçı sonrasında yaptırım uygulanmamasının bir sonucudur bu şeklinde bir yorum yaptı - ki bence haklı.

Galatasaray maçında yaptığı yanlış dedik Başkanımız Ülkenin parası gitmesin aman diye adamın hatalarını es geçti, Sarı kart ceza sınırında olmasına rağmen Mersin maçında son anlarda alakasız bir faul yapıp kasıtlı kart aldı isyan ettik kimse takmadı, onun için yaptıkları şaşırtmıyor.

İşin komik tarafı da "Uefa bizi engellemeye çalışıyor" diyen taraftarlarımız, Aziz Yıldırım ve Aykut Kocaman'ın her olumsuz durumu 3 Temmuza yorumlamaları taraftarların üzerinde büyük hastalık yaratmış, artık her şeyi kendilerine yapılan bir oyun zanneden gerçeği görmeyen sağlam bir kesim var.

HeracLes
aç izle birdaha izle bence görüntü yukarda adamı biçmek isteyen öyle vurur değilmi

http://s1.directupload.net/images/130214/klkfvo2b.swf

Bence gayet adamı biçiyor.

Edit: İkinci tekmeyi sallarken ki haline bakarsanız daha iyi anlayabilirsiniz niyetini.

erdem344
Tekmenin nesi iyi niyetli arkadaş tekme tekmedir direk kırmızı kart haketti

fmhastasi
14.Şubat.2013, 23:05
tamam haklısın

erdem344
14.Şubat.2013, 23:05
Napoli 1 0 geride.

Şu maç böyle bitse çok iyi olur.

fmhastasi
14.Şubat.2013, 23:07
Napoli 1 0 geride.

Şu maç böyle bitse çok iyi olur.

bizim rakibimiz kim

bu turdan sonra çeyrek finalmi

petrol_fb12
14.Şubat.2013, 23:07
Zeka olarak cok kötüler attıkları bütün paslar göstere göstere bu maçı izlerken bunlar nasıl Bayern yenmiş diye düşünüyorum.2 aydır top oynamamak fizik olarak cok kötü yapmış Bate'yi fener biraz akıllı oynarsa bu maçı 1-0 alır.

sui generis
14.Şubat.2013, 23:09
Öyle birşey yapmasını isteyen oldu mu? Adamı eleştiririm tabi niye eleştirmiyim topu oyuna sokarken yaptığı pas hatalarının haddi hesabı yok, üstüne savunmada da aman aman birşey yapmıyor. Beklere nadiren yardım ediyor, yanından geçen adama çok kolay geçiliyor. Bu sene iyi futbol oynadığı maç sayısı 3 veya 4 tür, bu maç ta onlardan biri.

Dediğin gibi takım çok kötüydü ama ben sadece Topal'ı kötüleyip takımı övmedimki. Bütün takımı kötüledim. Mesela şu an Kuyt'tan resmen nefret ediyorum, aynı şekilde Egemen'den de. Şimdi çıkıp bazıları Kuyt koşuyor diyecek onlara hiçbirşey demiyorum, Egemen'i de öven çıkarsa diyecek birşey yok.

Bu arada Meireles'in atılması Cristian için iyi oldu. Adam geride iyi oynuyor, ligte Aykut durumu görürse bu formlarıyla Cristian ve Topal geride Emre önlerinde çok iyi olur. Zaten Meireles ilk yarının son 3 maçı dahil olmak üzere 3 aydır top oynamıyor.

Cris'i takımda asla istemem. koy Salih'i koy Sezer'i koy Topuz'u ama Cris'i koyma.

Bu arada Topal defansif anlamda (top kapma vs) ligde geçen haftaya kadar en iyi isimdi yanlış hatırlamıyorsam.

Neyse maça dönelim. biz turlarız ama Webo-Caner değişikliğiyle bu iş kolaylaşır bence.

attirson
14.Şubat.2013, 23:10
Meireles derhal kadro dısı bırakılmalı aptallıktan baska birşey degil şu yaptıgı gergin bir maç olsa çok yorulmus sinirlenmis olsan neyse bir nebze hafifletir yaptıgını ama 3. dakikada ne bu şiddet bu celal.Şu Meireles'e Fenerbahçe tarihinin en büyük cezası verilir inşallah ben hiçbir Fb oyuncusuna bu kadar küfretmemistim bir maçta.

himone
14.Şubat.2013, 23:14
Bu FB teknik direktörlerinin üzerinde değişiklik laneti mi var? Dökülen adamlar var ama çıkarmıyor. Ziegler ve Kuyt bunların başında geliyor.

Lucas Neill
14.Şubat.2013, 23:17
Bu Bate Bayern'e nasil 3 gol atmis cok enteresan.

KanaKe
14.Şubat.2013, 23:18
kasten gördü bunun bir savunmasi olamaz.. yönetimle kocamanin tepkileri ne olacak merakla bekliyorum ayni hareketi bir türk oyuncu yapsa takimdan sutlanirdi direk.. meireles gereksiz fazlalik bu takimda..

himone
14.Şubat.2013, 23:27
Aykut oyuncu değişikliği haklarını öbür maça götürebileceğini mi zannediyor?

uAburak89
14.Şubat.2013, 23:27
10 kişinin etkileri görülmeye başlandı iyice, değişikliğe ihtiyacı olan takım Fenerbahçe iken rakip yaptı maçtaki ilk değişikliği.

attirson
14.Şubat.2013, 23:30
Şu an oyunumuza bakılırsa 0-0a yatıyoruz.

Universal
14.Şubat.2013, 23:30
Ayağında top tutacak isim lazım ya Caner ya Stoch topu alacak korner direğine götürecek isimler bunlar. Gör be Aykut Hoca 76 milyon + Belarus gördü bi Aykut Hoca göremedi.

Universal
14.Şubat.2013, 23:31
Bu Bate Bayern'e nasil 3 gol atmis cok enteresan.

Munich sezon başı, rakibi hafifa aldı 3 tane kontrodan yediler, bizimkiler aynı tuzağa düşmemek için hücuma çıkmıyor. Kadıköy'de atarlar bu gidişle orda gol lazım olacak.

Ralph
14.Şubat.2013, 23:32
İyi iyi bunlar böyle saçma oyunla gol atamayacak :) Türkiye'de üst turu alırız.

himone
14.Şubat.2013, 23:32
Arkadaş inatla uzun top atıyolar, bir tanesi bile isabet etmiyor. Aykut hala izliyor.

Universal
14.Şubat.2013, 23:33
BATE hayatının topla oynama rekorunu kırıyor. Hiçbir maçta bu kadar üstün olmamışlardır Avrupa'da.

Ralph
14.Şubat.2013, 23:34
Bir Aykut Kocaman'da karşı takımda var :D

attirson
14.Şubat.2013, 23:36
Napoli 0-2 Viktoria Plzen.

uAburak89
14.Şubat.2013, 23:38
Bir sonraki turda rakip Plzen demek, bu maç 0-0 değil 1-0 bitse bile bence tur Fenerbahçe'nin olur her türlü, hatta bir sonraki tur da geçilir bence.

attirson
14.Şubat.2013, 23:43
Bence burada gol atamassak -ki skora yatıyoruz çok zor- Bate'nin şansı daha yüksek.

Ralph
14.Şubat.2013, 23:43
Bence bu maç Meireles'de olsa 0-0 biterdi. Çok tatsız ve kısır bir maç.

Namzet
14.Şubat.2013, 23:47
plzen 3-0 yaptı

attirson
14.Şubat.2013, 23:47
Plzen şov yapıyor 0-3.

sui generis
14.Şubat.2013, 23:48
Bence bu maç Meireles'de olsa 0-0 biterdi. Çok tatsız ve kısır bir maç.

katılmıyorum Görkem. Cris özellikle 2.yarı hep gerideydi. ileride de pek etkili olamıyor ama Meireles olsa kendi yerinde 1-2 şut ile tehlike yaratabilirdi.

tamamen kapandık , hiç iyi değil.

Ralph
14.Şubat.2013, 23:51
katılmıyorum Görkem. Cris özellikle 2.yarı hep gerideydi. ileride de pek etkili olamıyor ama Meireles olsa kendi yerinde 1-2 şut ile tehlike yaratabilirdi.

tamamen kapandık , hiç iyi değil.

Yani belki gol atabilirdik ama öyle bariz bir üstünlük sağlayacağımızı sanmıyorum. Böyle maçlar hep kısır geçer çünkü. Maçın da en başında söylemiştim kısır olacak diye. Zemin kendini hissettiriyor zaten. Hatta dedim, Fener erken gol atarsa maç 1-0 biter. Ama işte kırmızı kart her şeyi değiştirdi.

Bir de bu maç kesinlikle Aykut Kocaman'ı yanıltmamalı. Şükrü Saraçoğlu'nda farklı bir Bate olacaktır bana kalırsa.

KaRaBükLü KraL
14.Şubat.2013, 23:52
Gecenin hatta turun en süpriz sonucu Plzen maçı Fener içerde 1-0 falan yener tur atlar

sui generis
14.Şubat.2013, 23:53
Evet oyun olarak pek bir şey değişmezdi ama bu kadar da kapanmazdık diye düşünüyorum. Ben Bate'nin İstanbul'da da bir şey yapabileceğini düşünmüyorum. Biz ne istersek o olacak bence. kazanmak istersek turlarız.

erdem344
14.Şubat.2013, 23:54
Böyle bitsin.

Plezen 3 yaptı turu geçersek rakibimiz olacak büyük ihtimalle

KanaKe
14.Şubat.2013, 23:55
napolinin plzeni evinde 4 lemeyecegi ne malum.. bu kadar erken emin olmayin..

ozan42
14.Şubat.2013, 23:56
Fenerbahçe sanslı 2 kura cekmıs oldu bateyı saracoglunda gecerler dıye dusunuyorum plzendede zorlanıcaklarını dusunmuyorum fakat plzenın napolıye deplasmanda 4 atması cok ılgınc

himone
14.Şubat.2013, 23:59
İçerdeki maçı çok rahat kazanamayız bence, çünkü takımın başında Aykut var ve seyircisiz maç. Unutmayınki seyircisiz maçlar Türk takımları için çok olumsuz, üstüne karşımızda sinirleri çelik gibi olan bir takım var. Ama adamlar hiç risk almadılar, biz 10 kişiyiz ileride Sow tek başına ama 4 defans sürekli geride bekledi. Bir de bize gol atarlarsa avantajlı olacaklar.

erdem344
15.Şubat.2013, 00:00
Helal olsun takıma . İçerde parçalarız bunları

footballer33
15.Şubat.2013, 00:01
F.Bahçe için avantajlı gibi görünse de riskli bir skorla bitti maç. Sahasında yiyeceği bir gol, yemeden 2 gol atmasını gerektirecek. Maç öncesi yorumumda, 'öncelik gol atmak, sonrasındaki hedef ise, yenilmemek olmalı' diyordum; fakat Meireles'in çok erken bir zamanda oyundan atılması tüm planları daha maçın başında yerle bir etti. Yine de yenilmedi F.Bahçe, bu açıdan tebrik etmek lazım. Rövanşta her şey, defansa bağlı olacak tur için.

fotosuki
15.Şubat.2013, 00:06
Bu maç hayatımda izlediğim en sıkıcı maçlar listesine üst sıralardan giriş yaptı.

ReaList
15.Şubat.2013, 00:09
Şahsen beklediğimden daha kolay bir takım çıktı, 11 kişi oynasak 1-0 veya 2-0 kazanabilirdik futbolun temel kurallarından bile mahrum bir takım 2-3 defa yanlış taçtan top kaybettiler. Bundan sonra bu turu geçeriz diye umuyorum, geçelim bir zahmet.

furkan58
15.Şubat.2013, 00:10
10 kişiyken kapanmayıp napıcaktı takım ? 70'te 80'de görülmüş bir kart değil 4. dakika da görülmüş bir kart. Uzatmalarla birlikte 90 dakika 10 kişi oynadı takım onda bile Aykut Kocaman'a laf gelmiş. 90 dakika 10 kişi kalan takımdan Barca vari oyun ile gol bekleniyordu heralde.

Kırmızı kart Bate'nin de planlarını bozdu bana kalırsa. Topu rakip alana yıkamayınca biz , istedikleri kontraları bulamadılar. Yenilseydik Kadıköy'de bilinçsizce hurra saldırıcaktık rakip kaleye arkada ki boşluklar çok olucaktı. 0-0 kırmızı karta göre iyi skor. Kadıköy'de kontrollü oyunla atılıcak 1 gol üstüne rakibin senin üstüne gelmesi - ki gördük kendi evlerinde bile 10 kişi rakibe karşı net atak yapamıyorlar - karşısında yakalayacağımız pozisyonlarıda sayarsak üst tur uzak değil.

europeanconquer
15.Şubat.2013, 00:15
Emre zaten yoktu,Meireles'te gitti.Fenerbahçe'nin işi Kadıköy'de çok zor.

erdem344
15.Şubat.2013, 00:18
Topal - salih - cris 3lüsüyle başlarız

titates1
15.Şubat.2013, 00:19
Salih oynar insallah degil , Salih oynamali Kadikoy'de , iyice gozumuzden dusmez insallah Aykut Hoca , Topal -Selcuk cilginligi falan yapip

ReaList
15.Şubat.2013, 00:19
Emre zaten yoktu,Meireles'te gitti.Fenerbahçe'nin işi Kadıköy'de çok zor.

Selçuk-Topal-Cristian üçlüsü ile oynamazsak sorun değil, 3 ön libero ile 10 kişi hatta 9 kişi gibi oynar kendimizi zora sokarız. İşin ilginç bir tarafı da saha zemini bizden çok rakibi etkiledi şu kötü futbolla onlara şans vermiyorum tabi Fenerbahçe süper oynuyor sayılmaz ama bu turu geçerken zorlanmayacaktır.

himone
15.Şubat.2013, 00:36
Ben Aykut Kocaman'ın basın toplantısını merak ediyorum, adamlığı ile övündüğümüz hoca Meireles'e birşey demezse ve ceza verilmezse gözümden tamamen düşer, adam resmen sattı takımı.

erdem344
15.Şubat.2013, 00:38
Aykut Kocaman: "Taraftarlarımızın küçük kümenin
çıkarlarının değil, büyük kümenin çıkarlarının daha
önemli olduğunu anlamaları gerekiyor."

Cengo
15.Şubat.2013, 00:44
Ben Aykut Kocaman'ın basın toplantısını merak ediyorum, adamlığı ile övündüğümüz hoca Meireles'e birşey demezse ve ceza verilmezse gözümden tamamen düşer, adam resmen sattı takımı.

Sağlam bir para cezası verilir. Oturulur, konuşulur. Zaten bir problem olduğu belliydi. 1 aydan fazladır çok net isteksiz oynuyor. Şahsen ben olsaydım Ocak ayında birebir toplantı düzenlemiştim.

Kadro dışı bırakılamaz. İhtiyaç var. O kadar basit değil. Çok kaliteli bir oyuncu Meireles. Çözüm Hasan Çetinkaya'nın elinde.

TeNaciOUS MidFieLdeR
15.Şubat.2013, 00:47
Sağlam bir para cezası verilir. Oturulur, konuşulur. Zaten bir problem olduğu belliydi. 1 aydan fazladır çok net isteksiz oynuyor. Şahsen ben olsaydım Ocak ayında birebir toplantı düzenlemiştim.

Kadro dışı bırakılamaz. İhtiyaç var. O kadar basit değil. Çok kaliteli bir oyuncu Meireles. Çözüm Hasan Çetinkaya'nın elinde.

gerekirse birakacaksin, o kadar basit olmali. istedigi kadar kaliteli olsun, bu ona sorumsuz davranma luksunu kazandiramaz. en agir sekilde cezalandirilmali meireles. kendi demiyor muydu kariyerimdeki bu ilk kirmizi kart, demek ki bir yerde bir yanlislik var. rovansta yok arti sacma bir sari kartla da ligde cezali bu hafta, oh ne ala. bu kadar disiplinsizlige bir yere kadar tahammul edilebilir.

ReaList
15.Şubat.2013, 00:49
Bu Meireles Fenerbahçe'ye gelene kadar nasıl kırmızı kart yememiş hayret, bazı maçlarda müdahalelerine dikkat ediyorum insanın düşmanı olsa öyle savruk tekme sallamaz. Mersin maçı sonrası yazmıştım "Son olarak Meireles bu kadar oynamamaya meraklıysan bunu söyle de kenarda gencecik Salih var o oynasın. Biten maçta kendi kendini cezalı duruma düşürdü. Hala geçerli. Bu kadar da sorumsuzluk olmaz.

nekop
15.Şubat.2013, 00:52
Maçı izlemedim. Fenerbahçe'nin 10 kişi olmasına rağmen iyi oynuyor maçı alır tarzında birkaç yorum gördüm. NTVSPOR'un sitesindeki özette Fenerbahçe'nin şutu bile yok, özette mi yoksa izleyenlerde mi bir sıkıntı var acaba? :)

zeck17
15.Şubat.2013, 00:53
Bir şey söyleyim mi fenerbahçe bateyi geçer plzen de napoliyi geçerse plzen eler feneri takımları çek cumhuriyetinin kadrosu teckl filan

footballer33
15.Şubat.2013, 00:56
Rövanşta şu 11, F.Bahçe'yi tura götürür düşüncesindeyim:

Volkan
GG - Bekir - Yobo - Hasan Ali (Ziegler)
Stoch - Salih - Cristian (M.Topal) - Caner
Webo - Sow

Selçuk, Cristian, Topal 3'lüsü aynı anda sahada olursa; F.Bahçe, Avrupa'ya veda eder.

erdem344
15.Şubat.2013, 00:57
Bugün kayt çok mücadele etti.

grkm33
15.Şubat.2013, 01:03
Kuyt niye sürekli oynuyor?Devre arası kampında ÖZEL BİR TEST yapılır oyunculara.Sadece Meireles ve Kuyt 2700 mt.koşarlar.Normali 2300 iken

Bu kadar zorlamalarını da'diğer oyunculara örnek olsun,onları da olumlu provoke edelim'diye açıklarlar.Ancak11-12 oyuncu ancak 1300 mt koşar

Kocaman haklı olarak, Kuyt ve Meireles'i takdir ederken diğer oyunculara bozulur ve ''bu şekilde gitmez'diyip 2 gün sonra testi tekrarlar.

2. tekrarda,ilkinde 1300 mt.koşanlar 2300'e çıkar.Yani,oyuncu ilk seferde işi ciddiye almadığını göstermiştir.Kocaman da haklı olarak kızar.

demiş Gürkan Kubilay Doktor Bey Amca :)

Suicider
15.Şubat.2013, 01:05
Fenerbahçe için avantajlı bir skor.Fakat 2. maçta kesinlikle geriye düşmemesi ve ilk golü atan taraf olması lazım.

GeNç KaRTaL
15.Şubat.2013, 01:25
Çok sıkıcı bir maçtı gerçekten.Maçın başındaki gidişattan belli olmuştu beraberlik karşılaşması olduğu.Arkadaşa da söyledim hatta bu maçta zor gol olur diye.Öyle oldu nitekim de.

himone
15.Şubat.2013, 01:37
Meireles takımı resmen satıyor ve 4. dakikada kırmızı görüyor hocanın derdi taraftara laf yetiştirmekte. Artık Aykut Kocaman'ın ne kadar kurnaz olduğu belli olmuştur, gündem değiştirmekte üstüne yok. Bari bir kere düzgün iş yapın. Birşey düzgün olsa diğer taraftan birşekilde batırmayı başarıyorlar.

Corpus
15.Şubat.2013, 03:54
Nefret ediyorum şu Meireles gibi oyunculardan. Sen kimsin de böyle önemli bir maçın ilk dakikalarında takımını yalnız bırakabiliyorsun? Kendini ne zannediyorsun?

Aslında suç bizde. Bu adamları pohpohluyoruz, aslansın, kralsın, "takımın vazgeçilmezisin" diyorsun. Sonra onlar da kafa rahat şekilde istediklerini yapıyorlar. Bu adam ceza bitince yine ilk 11 e dönecek mi dönecek, tıkır tıkır parasını alacak, biraz da tatil yapacak bu kart sayesinde, en azından haftada 2 maç yapmamış olacak.

Yazıklar olsun...Aldıkları 1 kuruş bile helal değildir bu tip oyunculara...

barahir
15.Şubat.2013, 06:14
Basın Toplantısını şimdi izledim de, toplantının son bölümüne dikkat çekiyorum. Orayı izlediğimde Aykut Kocaman'a saygım bir kat daha arttı.. Antrenörlüğü iyidir kötüdür, tercihleri doğrudur yanlıştır bu tartışılır, ancak gerçekten sitemlerini dile getirirken bile kendi duruşundan asla taviz vermiyor.

İzlerken helal olsun dedim içimden.

petrol_fb12
15.Şubat.2013, 06:34
Mehmet Topal,Sezer Öztürk,Cristian Baroni,Salih Uçan,Selçuk Şahin,Mehmet Topuz..

Fenerbahce orta saha oynayabilicek oyuncular.Bunların içinde Salih Uçan ön plana cıkıyor.Sezer Öztürk sakat..Baroni formsuz.Selçuk Şahin,Mehmet Topal aynı tip oyuncular.Top kesmesi var Kısa pas ataması yok.Selçuk Şahin Zor Olan uzun pası kısa pasa göre daha iyi yapıyor.

Tek avantıjımızıın rakibin Zeka konusunda iyi olmaması.Pasları göstere göstere atıyorlar.Birde 2 ay oynamadıkları için vucut formları iyi değil.2 maç Hucumda bir şey üretemezsek.1 tane poziyona girerler uzaktan şut cekerler atarlar.

Ayrıca Miereles ceza alma vakti geldi.

erdem344
15.Şubat.2013, 09:48
Basın Toplantısını şimdi izledim de, toplantının son bölümüne dikkat çekiyorum. Orayı izlediğimde Aykut Kocaman'a saygım bir kat daha arttı.. Antrenörlüğü iyidir kötüdür, tercihleri doğrudur yanlıştır bu tartışılır, ancak gerçekten sitemlerini dile getirirken bile kendi duruşundan asla taviz vermiyor.

İzlerken helal olsun dedim içimden.

Adamlığı bizim türk futboluna çok çok çok fazla.

Dilmen şu ifadeleri kullandı: “Sayın Abdullah Kiğılı mesaj atmış. Galatasasaray maçından sonra Meireles’e 30 bin Euro ceza vermişler.” Hatırlanacağı üzere Meireles, Galatasaray derbisinde gördüğü kırmızı kart sonrası 11+1 olmak üzere toplam 12 maç ceza almış, bu cezası Tahkim Kurulu tarafından 4+1 olmak üzere 5 maça indirilmişti.

nannar
15.Şubat.2013, 11:03
BATE'nin dün akşam topu iyi kullanmayışının en önemli seebi patates tarlası gibi olan zemindi.Sırf bu yüzden Volkan'a atılan geri pas az daha gol oluyordu. Kadıköy'deki maçta rakibi çerez olarak görmek en büyük yanılgıdır. Kenarları kullanmıyorlar ama ortadan 6 kişi ile hücum ediyorlar. Aykut Kocaman'ın 3 lü ön liberosu ilk kez işe yarayabilir. Yani avantaja dönüşebilir :) Rövanş maçında ilk golü bulan bence turu da geçer. Plezen Napoli'yi 3-0 yenmiş ama ikinci maçta işler değişebilir. Değişmez de Napoli elenirse Fenerbahçe açısından daha kolay bir eşleşme olur bana kalırsa. Napoli'yi elediği için tehlikeli gibi görünse de sonuçta Napoli kadro kalitesi olarak daha üst düzey bir takım. İzleyelim görelim... İnşallah iki takımımız da son 8'e kalmayı başarır. Bizim önümüzde schalke, Fenerbahçe'nin önünde ise 2 tur var...

BaGa TaRKaN
15.Şubat.2013, 11:08
Twitterde de Yazmıştım Dün Akşam ki Bu Takıma ve Ligdeki Maçlarına Göre Bu Takımdan Bir Cacık Olmaz, Eğer Böyle Giderse Durum Vahim Fenerbahçe İçin :(

Sekopej
15.Şubat.2013, 11:55
Meireles takımı resmen satıyor ve 4. dakikada kırmızı görüyor hocanın derdi taraftara laf yetiştirmekte. Artık Aykut Kocaman'ın ne kadar kurnaz olduğu belli olmuştur, gündem değiştirmekte üstüne yok. Bari bir kere düzgün iş yapın. Birşey düzgün olsa diğer taraftan birşekilde batırmayı başarıyorlar.

Dün akşamın en olumlu şeylerinden biriydi bence Aykut Kocaman'ın maç sonu açıklamaları, ben takdir ettim bu nedenle kendisini, gayet yerinde açıklamalar.

Galatasaray maçı sonrası zaten para cezası verilmiş kendisine, bu karttan sonra da disiplin talimatına göre gereken neyse yapılacak dedi Aykut Kocaman.

Maçın tamamını izleyemedim ama takip edebildiğim kadarıyla korkulacak bir takım değilmiş Bate. 11'e 11 olsa oyun hakimiyeti de muhtemelen bizde olurdu ve gol bulabilirdik. İkinci maç seyircili olsa tur garanti derdim ama şu aşamada da Bate bizi zorlayamaz, oyun disiplininden kopmadan oynarsak içeride illa ki bir gol atarız, yemeden turlarız diye düşünüyorum.

KanaKe
15.Şubat.2013, 12:32

abartilacak bir oyuncu degil siradan bir ortasaha oyuncusu topaldan tek farki ofansif yönünün topala göre biraz daha iyi olmasi.. emre gibi orta sahada top dagitabilen hücumu yönlendirebilen bir oyuncu degil meireles vazgecilebilecek bir oyuncudur... bu arada fener dün 10 kisiye ragmen fena degildi ama 11 kisiyle kadiköyde ayni oyunu oynarsa mac ya berabere biter yada bate tek farkla felan yener demedi demeyin cünkü her seferinde öyle oluyor..

ReaList
15.Şubat.2013, 14:34
Aziz Yıldırım kötü giden duruma tepki gösteren taraftara "çıkar peşinde koşan küçük grup" demişti, Aykut Kocaman dün akşam "küçük kümenin çıkarları" dedi. Yani aslında her şey güllük gülistanlık, kimse mevcut duruma isyan etmiyor, sadece bir takım ufak tefek gruplar çıkar peşinde, ikisini de tebrik etmek gerek. İstifa sürecinde oynadıkları oyundan sonraki en güzel bölümlerden biri, severek takip ediyoruz.

Sekopej
15.Şubat.2013, 14:53
BATE Borisov karşısında rövanşta seyircilerinden yoksun mücadele edeceklerinin hatırlatılması üzerine Kocaman, “Fenerbahçe'nin en büyük gücü taraftarıdır. Benim futbolculuk dönemimden beri yaşayarak öğrendiğim şeylerden biriydi bu. Bir kez daha ceza maçı oynayacağız. En büyük gücümüzden yoksun olacağız. Bunu anlayabilmek bir seyircinin kendisine, kulübüne zarar vermesini onaylamak ve anlayabilmek mümkün değil, akıl alır gibi değil. Ulus olarak ortak özelliğimiz herhalde her şeye kişisellik açısından bakıyoruz. Anlamsız bir ceza ile karşı karşıyayız” diye konuştu.

erdem344
15.Şubat.2013, 15:13
Hıncal uluç'a verdiği cevapta çok gùzel

MeMo
15.Şubat.2013, 15:35
4. dakikada 10 kişi kalan bir takım için maç çok daha sıkıntılı geçebilirdi. Neredeyse maçın tamamını eksik oynayan bir takıma göre skor ve mücadele gayet iyi. Tek sıkıntımız hücumumuzun sıfır olması. Kadıköy'deki maçta da en az bu seviyede mücadele etmezsek sorun olur.

RasAnt
15.Şubat.2013, 15:42
Avrupa maçında 10 kişi bırakan Colin Kazımı gönderen,şampiyonluk maçında 10 kişi bırakan Dia'yı gönderen Aykut kocaman,adamsan Meireleside gönderirsin !

himone
15.Şubat.2013, 15:55
Avrupa maçında 10 kişi bırakan Colin Kazımı gönderen,şampiyonluk maçında 10 kişi bırakan Dia'yı gönderen Aykut kocaman,adamsan Meireleside gönderirsin !

Colin Kazım'ın gitmesini bir kırmızıya bağlamamak lazım, adam inanılmaz sorumsuzdu. Dia da 2 yıl takımda kalıp pek katkı sağlamadı GS maçı da tuzu biberi oldu ve sürekli sakatlanıyordu. Ama Meireles sorununun biran önce çözülmesi gerek. Gerekirse oyuncuyu sileceksin, FB taraftarının şu an en çok rahatsız olduğu konulardan biri de formayı haketmemesine rağmen giyen oyuncu sayısı çok fazla. Adam her maç kart görmek için ekstra çaba sarfediyo ve dünkü kırmızı kart pozisyonunda olduğu gibi çok lakayt davranıp fazla top kaybediyor.

EndoplazmiK RetikuluM
15.Şubat.2013, 19:15
Çok tehlikeli bir skor aldık. İçeride ilk golü atan tur atlayacaktır. Seyircisiz oynayacak olmamız çok kötü.

Plzen umarım turlar. Ama Napoli 4 atamayacak takım değil.

Bu arada o zemin neydi, Saraçoğlu'na gelince bir çim görsün adamlar.

darkkobal123
15.Şubat.2013, 19:38
Meireles son zamanların en çirkef adamı. Takımını böyle bir maçta düşüncesizce zor durumda bıraktı adam. Hal böyle olunca da gol atmak imkansız hale geldi. İyi bir skor olarak sayılabilir, iyi direndi Fenerbahçe. Kadıköy'de turu geçeriz.

futureless
16.Şubat.2013, 05:29
BATE sanırım onlarda sezon başı olduğu için pek iyi değildi, zira ben cidden iyi bir takım beklemiştim karşımızda. Rövanşa kadar kendilerini toparlamazlarsa bir şekilde geçeriz turu.

Meireles'in atılması bence doğru karar. Hal ve hareketine göre yani.

Turu geçersek Plzen'e dikkat etmek lazım. Darida'yı çok beğenmiştim son milli maçta.

erdem344
16.Şubat.2013, 14:16
Turu geçersek ilk maç içerde mi belli oldumu ?