Şu anki iklim koşullarından ötürü Bate'yi bir adım önde görüyorum ama uygun bir skorla dönülürse evinde turu geçecektir temsilcimiz.
Çok iyi bir takımla oynayacağız.
Tek farklı mağlubiyet veya galibiyet bekliyorum.
Volkan gökhan ziegler yobo bekir topal meireles cris topuz sow webo
Bence bu adamlar bizi 2 maçta da yener. Fizik gücüyle oynayan bir takım, bizde de bütün oyuncular kanı ve güçsüz olduğu için turu geçemeyiz.
Bu takıma elenirsek başkan da hoca da çok daha zor bir konuma düşerler. Umarım elenmeyiz ben hala takımdan umutluyum.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Maç için tek şey söylemek kafi Mehmet Topal, Cristian ve Selçuk üçlüsünün sayısı sahada ne kadar çok olursa biz kaybetmeye o kadar yakın oluruz.
Bate hakkında biraz bilgi vereyim ;
-Elde ettikleri son şampiyonlukla beraber Ligde 7 senedir üst üste şampiyon oldular.
-Bu sezon 3 eleme turunu geçerek Şampiyonlar Ligine katılmaya hak kazandılar, Grupta 4 maçını kaybettiler ancak evinde Bayern'i, deplasmanda da Lille'i 3-1'lik skorlarla geçerek Avrupa Ligine katılmaya hak kazandılar. Avrupa Karnesine bakınca son 5 sene ;
2008-2009 Şampiyonlar Ligi Gruplar
2009-2010 Avrupa Ligi Gruplar
2010-2011 Avrupa Ligi Gruplar
2011-2012 Şampiyonlar Ligi Gruplar
2012-2013 Şampiyonlar Ligi Gruplar
Gördüğünüz gibi en azından gruplara dahil olma başarısını gösteren ve belirli bir maç sayısı tutturan bir takım.
Dikkat çeken oyuncuları Aliaksandr Hleb, Vitaliy Rodionov, Edgar Olekhnovich ve Aleksandr Volodjko. Kadrolarında 1-2 tane yabancı oyuncu var, bildiğiniz takım gibi takım, bireysel performanslardan çok takım halinde bir görüntüdeler, Son hazırlık maçında Zenit'i 1-0 mağlup etmişlerdi.
Sözün özü, 7 senedir şampiyon olan 5 senedir en azından Fenerbahçe'den daha çok Avrupa'da top koşturan, belirli bir sistemi ve takım olgusunu taşıyan bir ekip. Avantaj liglerinin bitmiş olması ve maç temposunun olmaması dezavantaj sezon öncesi yüklenme antrenmanlarıyla fizik güçlerinin üst noktada olacak olması.
Aykut Kocaman'ın yapacağı en büyük yanlış en başta söylediğim şeyin gerçekleşmesi olacaktır, Diri Bate takımının kucağına tek forveti bırakıp, topu da rakibe vererek savunma ceddine geçersek Marsilya ve Ael maçlarındaki gibi Volkan'a duacı oluruz. Umarım futbolculuk kariyerinde bir forvet olan ve Fenerbahçe tarihinin en golcü oyuncularından biri olan Kocaman'ın aşırı savunma sevdası bu maçta kendini göstermez.
Last edited by ReaList : 13.Şubat.2013 at 20:40
...
Öyle bir takımız ki gün günümüze uymuyor. O nedenle yorum yapmak çok zor; ama Munich'e 3 atan takımdan da korkmak lazım.
Bir Tarafta Maç Ritmini Bulan Bir Fenerbahçe Bir Tarafta İse Sezon Hazırlıklarını Sürdüren Bir Bate Borisov Var Fizik Olarak Maç Ritmi Olarak Fenerbahçe Bir Adım Önde Görünüyor Ancak Saha Ve İklim Şartları Bate'nin Yanında Olduğundan Çok Dengede Geçecek Bir Karşılaşma Olabilir Ancak Bu Avantajlı Skoru Yaratabilmek İçin Fenerbahçenin Sabırla Oynaması Lazım Savunmasına Çok Dikkat Etmesi Lazım Rakibin Hatalarını Kollaması Lazım Eğer Bunların Hepsini Gerçekleştirebilirse Fenerbahçe Avantajlı Skorla İstanbuldaki Maça Çıkabilir
yalnız benim bildiğim ilk 2 maçını kazanıp ondan sonra kaybetmişti. BATE. ALtyapısı, fiizk gücü yüksek bir takım. Bence Fenerbahçe bu haliyle turu geçebileceğini zannetmiyorum. hele zemanvari 4-3-3 sistemiyle...
Soğuk hava şartları yanlış hatırlamıyorsam suni çimde oynanacak. Türk takımları her zaman bu koşullara karşı zorlanmıştır.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
turun favorisi fenerbahce ama sonuc ne olur, muamma. takilirsak burda takiliriz bana gore, gecersek de yolumuzun acik oldugunu dusunuyorum.
"UEFA Avrupa Ligi son 32 turu ilk karşılaşmasında, Belarus takımı Bate Borisov ile 14 Şubat Perşembe günü deplasmanda karşı karşıya gelecek olan Fenerbahçemizin 21 kişilik maç kadrosunda şu oyuncularımız yer alıyor:
Volkan Demirel, Mert Günok, Serkan Kırıntılı, Gökhan Gönül, Bekir İrtegün, Egemen Korkmaz, Serdar Kesimal, Hasan Ali Kaldırım, Reto Ziegler, Caner Erkin, Salih Uçan, Mehmet Topal, Selçuk Şahin, Raul Meireles, Cristian Baroni, Dirk Kuyt, Miroslav Stoch, Pierre Webo, Moussa Sow, Semih Şentürk, Recep Niyaz
Kafilemiz, saat 15.00’de Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan kalkacak özel bir uçakla Grodno’ya hareket edecek."
Mehmet Topuz ve Milos Krasic yok kadroda.
Kazanacağımızı düşünmüyorum ama turu İstanbul'da geçeriz gibime geliyor.
Sıkıcı bir oyunla 1-1 gibi bir skor bekliyorum. Turu zar zor geçeriz bence.
Ufak bir hatırlatma, bu kupada Fenerbahçe, tarihinde şu an bulunduğu turdan öteye gidemedi yanlış bilmiyorsam.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
...
Gollü beraberliğin F.Bahçe'ye yeteceğini sanıyorum. Bu yüzden; amaç, önce gol atmak, sonra da yenilmemek olmalı.
Evinde Bayern ve Valencia takımlarını yendi Bate,dikkatli olmalıyız,2-1 galip geleceğimizi düşünüyorum
Rakibin maç eksiği hat safhada, sezonları Aralıkta bittiği için sezon öncesi hazırlıklarından henüz çıktılar. Bu turda onlara göre gerek form durumu gerekse kadro açısından daha avantajlıyız.
Bu bölgelerin takımlarını küçümsememek lazım. Bunun için rakibi ciddiye almak şart. Ben berabere biteceğini düşünüyorum. Başarılar Fenerbahçe !
Canım FEDA olsun sana !
Mert çıktı basın toplantısına demekki 11 daha belli değil.
Skor tahminim 0-1 veya 0-2 büyük ihtimal atar yatarız.
Fenerbahçe'de belli olan tek şey formsuz olsa da bazı isimlerin bu takımda mutlaka oynadığıdır.
" Yarınki karşılaşmada bir aksilik olmazsa kalede Volkan oynayacak. Ayrıca sakatlıkları devam eden Caner ve Moussa Sow'da idmana katıldı. Onlar da sorunsuz şekilde maç kadrosunda olacaklar..."
http://live.sporx.com/futbol/superli...SXHBQ315098SXQ
...
Fenerbahçenin yaratıcılığa ve hızlı geri dönüşlere ihtiyacı var büyük ihtimalle bate ceza sahasının dışında savunma yapacaktır uzaktan çekilen toplar ve basketbol tabiriyle fenerbahçe ribaundları toplarsa baskılı olur maçın adamı emre-sow-erbo üçlüsünden biri olur ve fenerbahçe geri dönüşlerde hızlı olamazsa volkana baya iş düşer yetenekli futbolcuları var çünkü
Emre yok avrupada.
O yüzden Fenerbahçe'nin işi çok zor.Yaratıcı oyuncu yok takımda.İnşallah iyi bir skorla dönersiniz.Büyük ihtimalle berabere biter maç ancak galibiyet çok iyi olur.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
ben süprize hazir olun derim bate kötü bir takim degil üstelik iklim soguk galibiyet alirlarsa sasirmam takimdan ümitli degilim..
Emrenin olmaması daha yeni aklıma geldi o zaman fenerbahçe bu turu geçer de sonrası zor gibime geliyor emre kalitesinde takımda oyuncu yok ne yazik ki
En son PAOK maçından önce böyle bir hava yaratılmış ve Fenerbahçe favori çıktığı eşleşmede kaybeden taraf olmuştu. BATE'de çok tanıdık isimler yok fakat Lille ve Bayern gibi ekipleri nasıl yendi onu araştırmak lazım. Ben deplasmandaki maçta çok zevkli ya da gollü bir maçın olacağını zannetmiyorum.Asıl tehlike bence İstanbul'daki maçta olacak...Hak eden kazansın.
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
BATE bu maçı 1-0 kazanır ama Fenerbahçe evinde 2-0 ile turu atlayan taraf olur. 2. maç tabii ki ecel terleri dökücez. Biz Türk takımıyız bize o yakışır
Football is simple,but Football Manager is not