Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maçın Sonucu Ne Olur ?

Voters
37. You may not vote on this poll
  • Bate Borisov kazanır

12 32.43%
  • Berabere biter

13 35.14%
  • Fenerbahçe kazanır

12 32.43%
Sayfa 1 / 7 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 189 sonuç

Konu: Bate Borisov - Fenerbahçe | Avrupa Ligi 2.Tur 1.Maçı

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Default Bate Borisov - Fenerbahçe | Avrupa Ligi 2.Tur 1.Maçı

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Şu anki iklim koşullarından ötürü Bate'yi bir adım önde görüyorum ama uygun bir skorla dönülürse evinde turu geçecektir temsilcimiz.

Çok iyi bir takımla oynayacağız.

Tek farklı mağlubiyet veya galibiyet bekliyorum.

Volkan gökhan ziegler yobo bekir topal meireles cris topuz sow webo

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Bence bu adamlar bizi 2 maçta da yener. Fizik gücüyle oynayan bir takım, bizde de bütün oyuncular kanı ve güçsüz olduğu için turu geçemeyiz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Bu takıma elenirsek başkan da hoca da çok daha zor bir konuma düşerler. Umarım elenmeyiz ben hala takımdan umutluyum.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Maç için tek şey söylemek kafi Mehmet Topal, Cristian ve Selçuk üçlüsünün sayısı sahada ne kadar çok olursa biz kaybetmeye o kadar yakın oluruz.

Bate hakkında biraz bilgi vereyim ;
    -Elde ettikleri son şampiyonlukla beraber Ligde 7 senedir üst üste şampiyon oldular.
    -Bu sezon 3 eleme turunu geçerek Şampiyonlar Ligine katılmaya hak kazandılar, Grupta 4 maçını kaybettiler ancak evinde Bayern'i, deplasmanda da Lille'i 3-1'lik skorlarla geçerek Avrupa Ligine katılmaya hak kazandılar. Avrupa Karnesine bakınca son 5 sene ;
    2008-2009 Şampiyonlar Ligi Gruplar
    2009-2010 Avrupa Ligi Gruplar
    2010-2011 Avrupa Ligi Gruplar
    2011-2012 Şampiyonlar Ligi Gruplar
    2012-2013 Şampiyonlar Ligi Gruplar
    Gördüğünüz gibi en azından gruplara dahil olma başarısını gösteren ve belirli bir maç sayısı tutturan bir takım.

Dikkat çeken oyuncuları Aliaksandr Hleb, Vitaliy Rodionov, Edgar Olekhnovich ve Aleksandr Volodjko. Kadrolarında 1-2 tane yabancı oyuncu var, bildiğiniz takım gibi takım, bireysel performanslardan çok takım halinde bir görüntüdeler, Son hazırlık maçında Zenit'i 1-0 mağlup etmişlerdi.

Sözün özü, 7 senedir şampiyon olan 5 senedir en azından Fenerbahçe'den daha çok Avrupa'da top koşturan, belirli bir sistemi ve takım olgusunu taşıyan bir ekip. Avantaj liglerinin bitmiş olması ve maç temposunun olmaması dezavantaj sezon öncesi yüklenme antrenmanlarıyla fizik güçlerinin üst noktada olacak olması.

Aykut Kocaman'ın yapacağı en büyük yanlış en başta söylediğim şeyin gerçekleşmesi olacaktır, Diri Bate takımının kucağına tek forveti bırakıp, topu da rakibe vererek savunma ceddine geçersek Marsilya ve Ael maçlarındaki gibi Volkan'a duacı oluruz. Umarım futbolculuk kariyerinde bir forvet olan ve Fenerbahçe tarihinin en golcü oyuncularından biri olan Kocaman'ın aşırı savunma sevdası bu maçta kendini göstermez.
    Last edited by ReaList : 13.Şubat.2013 at 20:40
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006

Öyle bir takımız ki gün günümüze uymuyor. O nedenle yorum yapmak çok zor; ama Munich'e 3 atan takımdan da korkmak lazım.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Maç için tek şey söylemek kafi Mehmet Topal, Cristian ve Selçuk üçlüsünün sayısı sahada ne kadar çok olursa biz kaybetmeye o kadar yakın oluruz.

Bate hakkında biraz bilgi vereyim ;
    -Elde ettikleri son şampiyonlukla beraber Ligde 7 senedir üst üste şampiyon oldular.
    -Bu sezon 3 eleme turunu geçerek Şampiyonlar Ligine katılmaya hak kazandılar, Grupta ilk 4 maçını kaybettiler ancak evinde Bayern'i, deplasmanda da Lille'i 3-1'lik skorlarla geçerek Avrupa Ligine katılmaya hak kazandılar. Avrupa Karnesine bakınca son 5 sene ;
    2008-2009 Şampiyonlar Ligi Gruplar
    2009-2010 Avrupa Ligi Gruplar
    2010-2011 Avrupa Ligi Gruplar
    2011-2012 Şampiyonlar Ligi Gruplar
    2012-2013 Şampiyonlar Ligi Gruplar
    Gördüğünüz gibi en azından gruplara dahil olma başarısını gösteren ve belirli bir maç sayısı tutturan bir takım.

Dikkat çeken oyuncuları Aliaksandr Hleb, Vitaliy Rodionov, Edgar Olekhnovich ve Aleksandr Volodjko. Kadrolarında 1-2 tane yabancı oyuncu var, bildiğiniz takım gibi takım, bireysel performanslardan çok takım halinde bir görüntüdeler, Son hazırlık maçında Zenit'i 1-0 mağlup etmişlerdi.

Sözün özü, 7 senedir şampiyon olan 5 senedir en azından Fenerbahçe'den daha çok Avrupa'da top koşturan, belirli bir sistemi ve takım olgusunu taşıyan bir ekip. Avantaj liglerinin bitmiş olması ve maç temposunun olmaması dezavantaj sezon öncesi yüklenme antrenmanlarıyla fizik güçlerinin üst noktada olacak olması.

Aykut Kocaman'ın yapacağı en büyük yanlış en başta söylediğim şeyin gerçekleşmesi olacaktır, Diri Bate takımının kucağına tek forveti bırakıp, topu da rakibe vererek savunma ceddine geçersek Marsilya ve Ael maçlarındaki gibi Volkan'a duacı oluruz. Umarım futbolculuk kariyerinde bir forvet olan ve Fenerbahçe tarihinin en golcü oyuncularından biri olan Kocaman'ın aşırı savunma sevdası bu maçta kendini göstermez.
    Katılıyorum.

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Bir Tarafta Maç Ritmini Bulan Bir Fenerbahçe Bir Tarafta İse Sezon Hazırlıklarını Sürdüren Bir Bate Borisov Var Fizik Olarak Maç Ritmi Olarak Fenerbahçe Bir Adım Önde Görünüyor Ancak Saha Ve İklim Şartları Bate'nin Yanında Olduğundan Çok Dengede Geçecek Bir Karşılaşma Olabilir Ancak Bu Avantajlı Skoru Yaratabilmek İçin Fenerbahçenin Sabırla Oynaması Lazım Savunmasına Çok Dikkat Etmesi Lazım Rakibin Hatalarını Kollaması Lazım Eğer Bunların Hepsini Gerçekleştirebilirse Fenerbahçe Avantajlı Skorla İstanbuldaki Maça Çıkabilir

Nesil
    2007
    Yer
    Hatay

yalnız benim bildiğim ilk 2 maçını kazanıp ondan sonra kaybetmişti. BATE. ALtyapısı, fiizk gücü yüksek bir takım. Bence Fenerbahçe bu haliyle turu geçebileceğini zannetmiyorum. hele zemanvari 4-3-3 sistemiyle...

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Soğuk hava şartları yanlış hatırlamıyorsam suni çimde oynanacak. Türk takımları her zaman bu koşullara karşı zorlanmıştır.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

turun favorisi fenerbahce ama sonuc ne olur, muamma. takilirsak burda takiliriz bana gore, gecersek de yolumuzun acik oldugunu dusunuyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    Petersburg

"UEFA Avrupa Ligi son 32 turu ilk karşılaşmasında, Belarus takımı Bate Borisov ile 14 Şubat Perşembe günü deplasmanda karşı karşıya gelecek olan Fenerbahçemizin 21 kişilik maç kadrosunda şu oyuncularımız yer alıyor:
    Volkan Demirel, Mert Günok, Serkan Kırıntılı, Gökhan Gönül, Bekir İrtegün, Egemen Korkmaz, Serdar Kesimal, Hasan Ali Kaldırım, Reto Ziegler, Caner Erkin, Salih Uçan, Mehmet Topal, Selçuk Şahin, Raul Meireles, Cristian Baroni, Dirk Kuyt, Miroslav Stoch, Pierre Webo, Moussa Sow, Semih Şentürk, Recep Niyaz
    Kafilemiz, saat 15.00’de Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan kalkacak özel bir uçakla Grodno’ya hareket edecek."

Mehmet Topuz ve Milos Krasic yok kadroda.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Kazanacağımızı düşünmüyorum ama turu İstanbul'da geçeriz gibime geliyor.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Sıkıcı bir oyunla 1-1 gibi bir skor bekliyorum. Turu zar zor geçeriz bence.

Ufak bir hatırlatma, bu kupada Fenerbahçe, tarihinde şu an bulunduğu turdan öteye gidemedi yanlış bilmiyorsam.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by futureless View Post
    Sıkıcı bir oyunla 1-1 gibi bir skor bekliyorum. Turu zar zor geçeriz bence.

Ufak bir hatırlatma, bu kupada Fenerbahçe, tarihinde şu an bulunduğu turdan öteye gidemedi yanlış bilmiyorsam.
    Doğru biliyorsun Coşkun çünkü bu tura gelince kendimizi şampiyon gibi gördüğümüz için rakipler genelde "otur oturduğun yere" muamelesi yaptı : )
    ...

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Gollü beraberliğin F.Bahçe'ye yeteceğini sanıyorum. Bu yüzden; amaç, önce gol atmak, sonra da yenilmemek olmalı.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Evinde Bayern ve Valencia takımlarını yendi Bate,dikkatli olmalıyız,2-1 galip geleceğimizi düşünüyorum

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Rakibin maç eksiği hat safhada, sezonları Aralıkta bittiği için sezon öncesi hazırlıklarından henüz çıktılar. Bu turda onlara göre gerek form durumu gerekse kadro açısından daha avantajlıyız.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bu bölgelerin takımlarını küçümsememek lazım. Bunun için rakibi ciddiye almak şart. Ben berabere biteceğini düşünüyorum. Başarılar Fenerbahçe !
    Canım FEDA olsun sana !

Mert çıktı basın toplantısına demekki 11 daha belli değil.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Skor tahminim 0-1 veya 0-2 büyük ihtimal atar yatarız.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by erdem344 View Post
    Mert çıktı basın toplantısına demekki 11 daha belli değil.
    Fenerbahçe'de belli olan tek şey formsuz olsa da bazı isimlerin bu takımda mutlaka oynadığıdır.

" Yarınki karşılaşmada bir aksilik olmazsa kalede Volkan oynayacak. Ayrıca sakatlıkları devam eden Caner ve Moussa Sow'da idmana katıldı. Onlar da sorunsuz şekilde maç kadrosunda olacaklar..."

http://live.sporx.com/futbol/superli...SXHBQ315098SXQ
    ...

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Fenerbahçenin yaratıcılığa ve hızlı geri dönüşlere ihtiyacı var büyük ihtimalle bate ceza sahasının dışında savunma yapacaktır uzaktan çekilen toplar ve basketbol tabiriyle fenerbahçe ribaundları toplarsa baskılı olur maçın adamı emre-sow-erbo üçlüsünden biri olur ve fenerbahçe geri dönüşlerde hızlı olamazsa volkana baya iş düşer yetenekli futbolcuları var çünkü

Emre yok avrupada.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

O yüzden Fenerbahçe'nin işi çok zor.Yaratıcı oyuncu yok takımda.İnşallah iyi bir skorla dönersiniz.Büyük ihtimalle berabere biter maç ancak galibiyet çok iyi olur.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

ben süprize hazir olun derim bate kötü bir takim degil üstelik iklim soguk galibiyet alirlarsa sasirmam takimdan ümitli degilim..

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Emrenin olmaması daha yeni aklıma geldi o zaman fenerbahçe bu turu geçer de sonrası zor gibime geliyor emre kalitesinde takımda oyuncu yok ne yazik ki

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

En son PAOK maçından önce böyle bir hava yaratılmış ve Fenerbahçe favori çıktığı eşleşmede kaybeden taraf olmuştu. BATE'de çok tanıdık isimler yok fakat Lille ve Bayern gibi ekipleri nasıl yendi onu araştırmak lazım. Ben deplasmandaki maçta çok zevkli ya da gollü bir maçın olacağını zannetmiyorum.Asıl tehlike bence İstanbul'daki maçta olacak...Hak eden kazansın.
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

BATE bu maçı 1-0 kazanır ama Fenerbahçe evinde 2-0 ile turu atlayan taraf olur. 2. maç tabii ki ecel terleri dökücez. Biz Türk takımıyız bize o yakışır
    Football is simple,but Football Manager is not

Sayfa 1 / 7 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri