Log in

View Full Version : Galatasaray - Schalke 04 | Şampiyonlar Ligi 2.Tur 1.Maçı

Pages : [1] 2

Nedvedmania
17.Şubat.2013, 23:52
http://f1302.hizliresim.com/16/k/k74ky.jpg (http://bit.ly/c25MCx)

futureless
17.Şubat.2013, 23:54
Çok formsuzlar. Bastos gelmiş olmasa iyice rezil durumda olacaklardı. Yalnız unutmamak gerekir ki bu bir Şampiyonlar Ligi maçı. Bu kupada her takım bir şeyleri ispatlamış şekilde yer alıyor. Grup maçlarında performansları iyiydi. Daha bi motive olacaklardır, aldanmamak lazım kötü formlarına. Başarılar temsilcimize.

Universal
17.Şubat.2013, 23:54
Galatasarayımıza sonsuz başarılar umarım bu yatırım karşılığını alır. Şampiyonlar Liginde uzun süre sonra tekrar bir çeyrek final yaşarız.

europeanconquer
17.Şubat.2013, 23:56
Konuşulacak pek bir şey yok,çıkıcaz bam bam bam oynayacağız ve Allah'ın izniyle kazanacağız.

Başarılar Galatasarayım !

Namzet
17.Şubat.2013, 23:59
Başarılar Galatasaray,umarım rahat bir galibiyet alırız

C h A o S
18.Şubat.2013, 00:02
En çok takımın bu kadar pohpohlanmasından korkuyorum.Tamam Schalke kötü bizde belli bir hava var ancak turu geçmiş havasında çok kişi var.İnşallah Fatih hoca takımı bu psikolojiden korur ve oyuncular etkilenmez.
İnşallah etkili bir oyunla rakibi sindirerek galibiyet alırız.Çok güzel maç olucak.Maça baskılı başlarız.Olurda ilk golü atarsak erken dakikalarda çok rahatlarız.Hadi bakalım merakla bekliyoruz.
Skor tahminim 3-1 alırız.

ozan42
18.Şubat.2013, 00:04
Tüm türkiye'nin gözü bu karşılaşmada olacak, inşallah temsilcimiz sağlam bir skor alır ilk karşılaşmadan çünki Schalke'nin almanyada neler yapabileceği belli değil.Başarılar Galatasaray.

uAburak89
18.Şubat.2013, 00:05
Tarihimizde tek çeyrek finalimiz var, bu kupadaki en büyük başarımız da bu. İki gruptan çıkarak R. Madrid'e elenmiştik, inşallah Schalke'yi eleyerek bir kez daha çeyrek final göreceğiz ve güzel bir kura ile bir sonraki adımı düşüneceğiz.

Rakip Alman takımı, bugüne kadar Türk takımları içinde eleme maçlarında bir Alman takımını eleyebilen tek takım Galatasaray diye biliyorum (Uefa kupasına giderken Dortmund'u elemiştik), bunun dışında çoğu eşleşmelerde Almanlar hep üstün olan taraf olmuşlar.

Bu turu Schalke'nin eksikleri kadar bizim savunmamız da belirleyecek, ilk maçta bir gol yesek, 3 tane falan atmamız lazım bence rövanşta rahat olabilmek adına ki bu da oldukça zor. Hücumda zenginliği sağlayacak tek başına iki kişilik iş yapacak Drogba var, mühim olan Muslera ve defans hattının performansıyla birlikte takımın genel savunması. Antalya maçındaki gibi sürekli basan, sert bir takım olmalıyız. İnşallah hoca ve ekibi iyi analiz ediyordur Schalke'yi, doğru kadro ve anlayış ile devam ederiz yolumuza.

petrol_fb12
18.Şubat.2013, 00:06
Allah yardımcımız olsun !

mpaker66
18.Şubat.2013, 00:07
Efsane maç, erken açılmış :)

3 gün bu maç konusunda olacağım, Aslanlar kazanacak inşaallah.

darkkobal123
18.Şubat.2013, 00:18
Küçümsememek gerek rakibi, gelirler bize patlarlar falan dikkat etmek gerek. İnşallah bu maçtan güzel bir skor ile ayrılır temsilcimiz. Başarılar Galatasaray !

Birde şu maçı D-Smart vermeseydi daha güzel olacaktı ama. :mad:

erdem344
18.Şubat.2013, 00:48
Güzel maç olur.

Gollü beraberlik veya 2 farklı galibiyetli bir skor bekliyorum kazanan kim olur bilemem.

nannar
18.Şubat.2013, 00:50
Gol yemeden alınacak 2-0 gibi bir skor bizi çok rahatlatır..

2 takım da çok formsuz. Schalke'yi izlemedim ama aldığı sonuçlar ortada. Bizim de ahım şahım top oynadığımız yok.Şampiyonlar ligi havasında farklı işler çıkar inşallah ama bence ortada bir maç. Bireysel hatalar turu getirir ya da götürür...

zeck17
18.Şubat.2013, 00:53
Allahım sen konuyu biliyorsun amin bir de bastosa gereken olursa tadından yenilmez :D

byariff
18.Şubat.2013, 00:54
Buranin telafisi yok oyuncularda bunun farkinda sampiyonlar liginde daha farkli oynuyoruz schalke"de bastos ve onun kanadina dikkat etmek lazim dany bomba hareketler yapmazsa 1-0 veya 2-0 kazancagimizi dusunuyorum drogba yine atar diyorum.

Alicanfmfan
18.Şubat.2013, 00:54
Öyle bir gündem oluşturdular hem yerel basınımız hemde onlar, aldanmamak lazım. Onlar iyi oynuyorlar bu oyunu.Sanki açık ara turun favorisi gibi. Rakibimizi eleyebilecek güçteyiz kelimesini biz değil onlar sürekli kullanıyor. Rakip küçümsenmemeli ancak abartılmamalı da. Fatih Terim gerekli uyarıyı ve motivasyonu sağlayacaktır, inancımız tam.

Maça gelirsek; defansif anlamda zaaflarımız olduğu açık. Daha çok kontrollü oyun lazım bize. Sakin ve sert oynamalıyız, hurra hücum ters tepebilir. Bastos ve Farfan'a da dikkat etmemiz lazım. Bek oyuncularımıza daha çok yardıma gelmeli kanat oyuncularımız. Bir de oynayacaksa Huntelaar'a dikkat Dany-Semih hem kademede hata yapmamalılar hemde müthiş bir konsantrasyon ile oynamalılar. Fuchs'un kullanacağı duran toplara da dikkat etmemiz gerekiyor.

Sonuç olarak, inşallah kazanırız, gönül ister ki iki fark olsun ,üç fark olsun.

Allah yardımcımız olsun, Allah utandırmasın...

Mamadou
18.Şubat.2013, 01:00
Galatasaray bu turu sahasında berabere kalıp deplasmanda yenerek geçebilir. Galatasaray bu turu geçer. Schalke yokları oynuyor çünkü.

TeNaciOUS MidFieLdeR
18.Şubat.2013, 01:06
Öyle bir gündem oluşturdular hem yerel basınımız hemde onlar, aldanmamak lazım. Onlar iyi oynuyorlar bu oyunu.Sanki açık ara turun favorisi gibi. Rakibimizi eleyebilecek güçteyiz kelimesini biz değil onlar sürekli kullanıyor. Rakip küçümsenmemeli ancak abartılmamalı da. Fatih Terim gerekli uyarıyı ve motivasyonu sağlayacaktır, inancımız tam.

SL konusunda ben de ayni seyi paylasmistim, gunlerdir alman tarafi bizi favori gosterip duruyor. bu onlarin her zaman kullandiklari bir yontem ki daum da fenerde boyle yapardi zaman zaman (: bunlara aldanmamak lazim, ne kadar kotu durumda da olsalar alman takimlarinin bir standardi var, bizim gibi degiller. kontra ataklari her zaman iydir genel olarak alman takimlarinin, bu acidan geride dikkatli olmali ve temkinli oyunu secmeli bence terim. belki turu geceriz ama sanildigi kadar kolay olmayacaktir.

E.Cartman
18.Şubat.2013, 01:08
Ben yeneriz diye tahmin ediyorum ama Türk işi bi tur olur diye düşünüyorum. Burda işi zora sokar orda tur atlarız ya da burda iyi bi galibiyet alıp orda eleniriz :n::n:

zeck17
18.Şubat.2013, 01:12
Şayet almanlar bu sene avrupada 7 takımı olmasına rağmen aldığı sonuçlar ortada onlarda da bir özgüven kaybı olmuş gibi schalkenin uzun zamandır maçlarını izliyorum hep tutsak bir şekilde oynuyorlar farfan da kötü ayrıca şapkadan tavşan çıkarıp gol atıyorlar buna spikerler bile şaşırıyor zaten

Son olarak schalke 7 puan toplamış son 11 maç da..

Homer J.S
18.Şubat.2013, 01:30
Tahmin ediyorum ki harika bir maç olacak. Sanıldığı gibi kolay olacağını zannetmiyorum. Ancak bu sene iyi gitmediğimiz periyotlar da bile Arena'da kolay kolay kaybetmedik. Yine kaybetmeyiz bence ama Schalke'yi 2 farkla yenebileceğimize de inanmıyorum açıkcası.

Drogba ve Sneijder'den başarılı bir futbol bekliyorum. Zannetmiyorum ancak umarım turu burada bitiririz.

Muslera-Eboue-Semih-Dany-Riera-Hamit-Selçuk-Melo-Sneijder-Burak-Drogba diyorum, 4-4-2.. Skor tahminim: 2-1, gollerimiz Drogba ve Burak'dan gelir.

uAburak89
18.Şubat.2013, 13:08
UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz Galatasaray'ın, Almanya'nın Schalke 04 takımı ile 20 Şubat Çarşamba günü oynayacağı 2. Tur ilk maçını yönetecek hakemler belli oldu.

Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena Stadı'nda oynanacak ve saat 21.45'te başlayacak karşılaşmayı İskoçya Futbol Federasyonu'ndan William Collum yönetecek. Collum'un yardımcılıklarını Martin Cryans ve William Conquer yapacak. Alan Mulvanny'nin dördüncü hakem olarak görev alacağı karşılaşmanın ilave yardımcı hakemleri ise Robert Madden ve John Beaton.
http://tr.eurosport.com/futbol/sampiyonlar-ligi/2012-2013/sampiyonlar-ligi-galatasaray-schalke-macini-william-collum-yonetecek_sto3628342/story.shtml

footballer33
18.Şubat.2013, 13:17
G.Saray, gol yemeden kazanır ve avantajı kendi sahasında yakalar. Schalke'nin varlık gösterebileceğini sanmıyorum.

himone
18.Şubat.2013, 13:35
Türk takımlarına karşı yıllardır yapılan uygulamadır, hatta Osmanlı döneminden kalma bir adettir. Bizi överler büyütürler sonra perişan edip giderler. Bu taktiği yıllardır çok güzel yapıyorlar. GS kesinlikle favori ama karşısında ne olursa olsun bir Alman ekolü var. Unutmamak gerekirki geçen sene de ligde rezalettiler ama Avrupa'da yarı final oynadılar. Tabi eksik oyuncuları çok fazla ama şampiyonlar ligi hata affetmez. Maç hakkında söylenebilecek şey GS bence kesinlikle yenilmez ama avantajlı skoru elde etme konusunda sıkıntı çıkabilir. 2 farklı galibiyet alıyım derken defansı açmak akıllıca olmaz bence ilk hedef gol yememek olmalı ondan sonra 1-0 bile olsa galibiyet kovalanabilir.

Ben ne olursa olsun GS turu geçer diyorum bunda en büyük rolü de Drogba oynayacaktır. Salacan kobrayı defansın üstüne izleyecen :D.

nannar
18.Şubat.2013, 13:50
Drogba ile başlamaz sanırım Terim.. 4-4-1-1 Burak ile başlar gibime geliyor. Melo'suz takım savunması çok zayıf. Melo lazım mutlaka. 4'lü savunma belli. önlerinde melo-selçuk-hamit-sneijder de kesin... işte kalan 2 oyuncu sistemi belirler. Drogba-burak oynarsa 4-3-1-2 (akhisar maçına başladığı sistem), Burak-ambrabat başlarda 4-2-3-1 , burak-emre başlarsa 4-4-1-1 gibi alternatifleri var fatih hocanın. yalnız bence sneijder oldugu sürece artık asla 4-4-2 oynamayız....

uAburak89
18.Şubat.2013, 14:06
Hamit - Melo - Selçuk - Sneijder - Burak - Drogba, 4-3-2-1 şeklinde diyenler var. Burak sağa Sneijder sola yakın, biraz asimetrik bir düzen olabilir. Elmander formda ve sağlam olsa bence en ideal ikili Drogba - Elmander olurdu Avrupa maçlarında, özellikle deplasmanlarda.

OrcunFB
18.Şubat.2013, 14:14
Schalke ligde kötü tek hedefleri var o da Şampiyonlar Ligi. Çok asılacaklardır bu maça ve çıkışa geçmek istiyebilirler. Zor maç tahminim Schalke kazanır.

Suicider
18.Şubat.2013, 14:20
Çıkın aslanlar gibi oynayın ve kazanın!

Alicanfmfan
18.Şubat.2013, 14:37
Rüyamda çok garip şeyler gördüm. 3-0 falan kazanıyorduk, Selçuk Frikikten atıyordu. Hadi hayırlısı.

uAburak89
18.Şubat.2013, 15:24
Schalke'nin beklenen 11'i bu şekildeymiş, Almanya'yı takip edenlere göre;

Hildebrand - Höger, Höwedes, Matip, Fuchs - J. Jones, Neustädter - Barnetta, Draxler, Bastos -Farfan

mustangshelby
18.Şubat.2013, 16:00
İleri 4'lü sıkıntı yaratır çabuk hücuma çıkan çok kontra bir ileri 4 lüyle oynar böyle oynarsa schalke zevkli bir maç olacağa benziyor umarım kazanan Galatasaray olur Başarılar.

himone
18.Şubat.2013, 16:14

Hildebrand - Höger, Höwedes, Matip, Fuchs - J. Jones, Neustädter - Barnetta, Draxler, Bastos -Farfan

Birsürü eksiği var denilen takımın 11'i buysa eksikleri olmasa ne olacak Allah bilir. İyi oynarlar demiyorum ama çok kaliteli topçular. Özellikle defansta Höwedes ve Fuchs, orta sahada Jones, Barnetta ve Bastos ileride de Farfan.

urwrdskkn
18.Şubat.2013, 16:17
Birsürü eksiği var denilen takımın 11'i buysa eksikleri olmasa ne olacak Allah bilir. İyi oynarlar demiyorum ama çok kaliteli topçular. Özellikle defansta Höwedes ve Fuchs, orta sahada Jones, Barnetta ve Bastos ileride de Farfan.

2007 2008 senesinde leverkusen eşleşmesinde iken de barnetta vardı şimdide barnetta var ne büyük şans

KaRaBükLü KraL
18.Şubat.2013, 16:27
Barnetta ne zaman hatırlamıyorum boştaydı alma durumumuz vardı almadık başımıza bela olmaz inşAllah:D

Aslanlar gibi topumuzu oynar göndeririz Almanya'ya Schalke'yi ve bunda en büyük avantajımız moralli oluşumuz olacaktır.Schalke'de kaç maçtır çok dağınık oynuyor ve her ne kadar Ş.Ligi motivasyonu denen şey olsa da Schalke'nin bundan çok faydalanabileceğini düşünmüyorum.Skor tahminim 2-0.Sneijder atacak yazın bunu bi yere :)

mustangshelby
18.Şubat.2013, 16:29
Çok sakatlıktan çıktı o Barnetta uzun süre futbol oynayamadı.

urwrdskkn
18.Şubat.2013, 16:38
Maça Şöyle Bir Baktığımızda Son Zamanlarda Oyun Konusunda Nerede İse Yokları Oynayan Bir Schalke Ve Galatasaray Var Ancak Burası Şampiyonlar Ligi Ve Ne Olacağını Kestirmek İnanın Çok Güç Bir Durum

Takımımız Ligimizin Açık Ara En İyi Kadrosuna Sahip Ancak Bu Potansiyelini Sadece Büyük Maçlarda Ve Avrupa Maçlarında Sağladığını Görüyoruz. Bu Yüzden Kadromuzun Asıl Gücünü Schalke Maçında Görmemiz Mümkün

Schalke ye Bakıyorum Sakatlar Oldu Diz Boyu (Huntelaar , Uchida , Papoudopoulos , Marica , Afellay) Holtby'i Daha İyi Bir Fiyata Satabilirlerdi 1 milyon Euro ya Gitmesini Biraz Garip Karşıladığımı Söylemeliyim (Ben 1 Milyon Diye Biliyorum Yanlış İse Düzeltirsiniz) Yani Schalke de Tabiri Cayizse Tam Bir Lanet Var Dersem Kimse Şaşırmasın Bundlesliga da Aldıkları Sonuçlarda Bunu Açıkça Gösteriyor

Gelelim Oynayacağımız Oyun Şablonuna:

Son 2 Maçta (Antalya , Akhisar) Farklı Sistemler İle Sahaya Çıktık (4-2-3-1 , 4-3-1-2) Antalya Maçındaki Sistemimiz Bence Takıma Tam Uyduğunu Söyleyebilirim Ancak Savunma Arasına Koşu Yapacak Olan 3 Oyuncumuz Var (Drogba , Burak , Umut) 2 Tane De Forvet Oyuncularına Servis Yapacak Olan Şeflerimiz Var (Sneijder , Selçuk İnan) Buraya Kadar Herşey Güzel... Ancak Savunmamız Gerçekten Yokları Oynuyor Özellikle Stoper Mevkisindeki Semih ve Dany Bazen Yerli Yersiz Top Tutuyorlar Ve Rakiplere Pozisyon Kazandırıyorlar Bu Maçta Melonun Olacağını Düşünürsek Defansın Tam Önünde Oynayacak Olan Melonun En Azından Semih Dany'nin En Büyük Zaafı Olan Hava Toplarında Yardımcı Olmasını Sağlayacaktır. Oynayacağımız Oyun Aslında Çok Belli İleride Basmak Rakibe Pozisyon Vermemek Olacak Ancak Bu Oyunu Oynamak İçin 4-1-2-1-2 Oynamak Gerekebilir Bana Göre (Defansın Önünde Melo , Onun Önünde Selçuk ve Yekta yada Hamit , Onlarında Önünde Sneijder , En Uçta Drogba ve Burak) Ki Tabikide Son Söz Fatih Hocanın Olacaktır Orası İçin Şüphem Olmaz Taraftarın 90 Dakika Boyunca Takımımızın Arkasında Sonuna Kadar Mücadele Edeceğinden Kimsenin Süphesi Olmaz Umarım

Oyunumuzu Oynamak İçin iki şeye İhtiyacımız Var SABIR VE SOĞUKKANLILIK eğer bunları başarırsak daha ilk maçtan turu geçecek skoru yaratabiliriz diye düşünüyorum

Benim 11 im

Muslera - Eboue - Dany - Semih - Riera - Melo - Selçuk - Yekta(Hamit) - Sneijder - Burak - Drogba

SABIRLI OYNAYALIM SAKİN OYNAYALIM GEREKLİ SKORU BULUP 2. MAÇA AVANTAJLI SKORLA GİDELİM

Benim Gönlümden Geçen Maç Skoru 2-0 yada 3-0 Olur En Kötü de 3-1 Olsa Sesimi Hiç Çıkartmam

europeanconquer
18.Şubat.2013, 16:41
Bu maçta en önemli kozumuzun Hamit olduğunu düşünüyorum.Hem tecrübeli,hem de Türk,bu yüzden onun performansı orta sahayı ve geri 4'lüyü yönlendirecektir.Sneijder ve Drogba'da tecrübeliler tabi ki ancak hem yabancı olmaları hem de yeni gelmiş olmaları Hamit'i öne çıkarıyor.Hamit,eski kulübünün nasıl bir oyun tarzı olduğunu az çok biliyordur.Siftahını da bu maçta yapacağını düşünüyorum.Ne kadar iyi oynasa da gol atamaması performansını bence etkiliyor,bir gol atsa çok çok daha iyi bir Hamit izleyeceğimizi düşünüyorum.

urwrdskkn
18.Şubat.2013, 16:44
Bu maçta en önemli kozumuzun Hamit olduğunu düşünüyorum.Hem tecrübeli,hem de Türk,bu yüzden onun performansı orta sahayı ve geri 4'lüyü yönlendirecektir.Sneijder ve Drogba'da tecrübeliler tabi ki ancak hem yabancı olmaları hem de yeni gelmiş olmaları Hamit'i öne çıkarıyor.Hamit,eski kulübünün nasıl bir oyun tarzı olduğunu az çok biliyordur.Siftahını da bu maçta yapacağını düşünüyorum.Ne kadar iyi oynasa da gol atamaması performansını bence etkiliyor,bir gol atsa çok çok daha iyi bir Hamit izleyeceğimizi düşünüyorum.

haklılık payı vermemek elde değil haklılık payı yüzde yüz ancak hamitin ortada oynaması uzun zaman sonra oynadığı orta sahanın göbeğinde biraz bana garip gelimiyor dersem yanlış olmaz

TeNaciOUS MidFieLdeR
18.Şubat.2013, 17:00

ilerdeki 4 oyuncu da kenar oyuncusu ve cok hizlilar, farfan tam bir forvet degil benim bildigim. kontraya uygun bir yapida gibi gorunuyor ama gercek bir forvet olmadan sahaya cikacaklar demekki. ortasahasi da top yapandan cok oyun bozan turden, topu bize verip geride acik bekleyecekler. hizli kontralar en onemli silahi bence. dikkatli olmak lazim. one gecersek pek zorlanmayiz gibi, tempoya hakim olmak lazim.

mustangshelby
18.Şubat.2013, 17:05
ilerdeki 4 oyuncu da kenar oyuncusu ve cok hizlilar, farfan tam bir forvet degil benim bildigim. kontraya uygun bir yapida gibi gorunuyor ama gercek bir forvet olmadan sahaya cikacaklar demekki. ortasahasi da top yapandan cok oyun bozan turden, topu bize verip geride acik bekleyecekler. hizli kontralar en onemli silahi bence. dikkatli olmak lazim. one gecersek pek zorlanmayiz gibi, tempoya hakim olmak lazim.

Sana katılıyorum + olarakta oyunun galibinin sabırlı olandan yana olacağını düşünüyorum.

BaFraLı
18.Şubat.2013, 17:58
Rakip gayet sağlam bir takım. Rakibi küçültmeye gerek yok ama büyütmeyede gerek yok tabi. Mücadeleci oynayıp en avantajlı skoru almak lazım.

Schalke'de sakat oyuncular var ama çıkabilecek kadro bile çok tehlikeli. Afellay, Huntealaar ve Uchida kesin oynayamayacakmış sanırım.

darkkobal123
18.Şubat.2013, 18:05
http://tr.eurosport.com/futbol/sampiyonlar-ligi/2012-2013/sampiyonlar-ligi-galatasaray-schalke-macini-william-collum-yonetecek_sto3628342/story.shtml
3-1'lik Cluj maçında da bu hakem görev almıştı sanırım, darısı Schalke'nin başına diyelim. :)

Börk
18.Şubat.2013, 18:05
Bu maçta 4-4-2 ile başlarsak kaybederiz bu kadar açık ve net.Karşıdaki takım Akhisar değil Schalke 04.Hiç küçümsenecek bir takım değil Huntelaar da kadroda olacak deniliyor.4-4-2 ile başlarsak Akhisar maçının 60 dakikası gibi 3 pas yapamayız üst üstte.

himone
18.Şubat.2013, 18:11
Bu maçta 4-4-2 ile başlarsak kaybederiz bu kadar açık ve net.Karşıdaki takım Akhisar değil Schalke 04.Hiç küçümsenecek bir takım değil Huntelaar da kadroda olacak deniliyor.4-4-2 ile başlarsak Akhisar maçının 60 dakikası gibi 3 pas yapamayız üst üstte.

Bence burada kritik nokta 4-4-2 değil Burak-Umut ikilisi. Eğer bu ikisi oynarsa dediğin gibi her maç sıkıntı olur, ama Drogba Burak oynarsa işler değişir. Burak ta Umut ta tekniği sınırlı adamlar, 4-4-2 taktiğinde de en ölümcül adamlar forvet oyuncuları.

Börk
18.Şubat.2013, 18:12
Snejder'in solda oynaması da bu konuda bir sıkıntı yaratıyor o yüzden 4-4-2 istemiyorum.İyi kanat oyuncularımız yok maalesef ve 4-4-2 kanat ve forvet oyuncularında bitiyor.

petrol_fb12
18.Şubat.2013, 18:13
Bence burada kritik nokta 4-4-2 değil Burak-Umut ikilisi. Eğer bu ikisi oynarsa dediğin gibi her maç sıkıntı olur, ama Drogba Burak oynarsa işler değişir. Burak ta Umut ta tekniği sınırlı adamlar, 4-4-2 taktiğinde de en ölümcül adamlar forvet oyuncuları.

4-4-2 ölümcül forvet adamları da.Semih ve Danny hataları ne olucak.Shalke teknik direktörü ve oyuncuları akhisar maçını izlememişmidir.İzlemiştir.biraz top cevriyorsun galatasaray ne ye uğradını şaşırıyor.Drogba özel önlem alırlar.Çift forvet başlarsa.Drogba gününde olmaz veya başka bir şey olursa geçmiş olsun ..

erdem344
18.Şubat.2013, 18:15
Maç İstanbuldaymış daha yeni öğrendim .

1 olur o zaman maç.

uAburak89
18.Şubat.2013, 18:46
Schalke hakkında biraz uzun ama fikir verici bir yazı;

http://www.hayatimfutbol.com/2013/02/15/yeni-schalke-isimize-gelir-mi/

Hafife almamak lazım, ciddi oynamak lazım, konsantrasyon çok önemli.

C h A o S
18.Şubat.2013, 18:55
Bu arada İddaa'da tek maç açılmış.Oranlar 1,85 3,20 2,90.Yeri burası değil ama az vermiş.2.2 felan verseydi bir 20 tl atardım Galatasaray'a.

Huntelaar'da inşallah oynamaz.O oynarsa Semih ve Dany'nin kusursuz oynaması lazım.Yoksa affetmez.Bize çok ters gelebilecek birisi.Kadroda olacakmış.Skora göre en kötü ikinci yarı girer.Oda olmasaydı iyiydi.

zeck17
18.Şubat.2013, 19:08
Huntelaar'ı Öyle durdulamaz bir oyuncu gibi görmek yanlış ollanda-türkiye milli maçında semihin rvp ye karşı performansına bakarsanız nasıl iyi oynadığını görürsünüz herhalde o maç da hem farfan iyi oynamıyor eğer oynasa bu takım bu kadar kanat oyuncusu almaz zorunluluktan oynuyor bizim için önemli olan rakibin sol kanadı eğer orayı hamit eboue üstünlük kurarsa hata yapmazlarsa schalke'nin en büyük hücum şansını kapatmış oluruz

Partenopei
18.Şubat.2013, 19:10
Farfan Draxler ve Bastos kontra ataklarda sıkıntı yaratabilir Galatasaray'a.Umarım gol yemeden avantajlı bir skor elde ederiz :)

attirson
18.Şubat.2013, 19:43
Çok güzel maç olacak bence Schalke'de tam kadro olsaydı hele daha da kaliteli bir maç olurdu.

Facx
18.Şubat.2013, 19:43
Huntelaar'ı Öyle durdulamaz bir oyuncu gibi görmek yanlış ollanda-türkiye milli maçında semihin rvp ye karşı performansına bakarsanız nasıl iyi oynadığını görürsünüz herhalde o maç da hem farfan iyi oynamıyor eğer oynasa bu takım bu kadar kanat oyuncusu almaz zorunluluktan oynuyor bizim için önemli olan rakibin sol kanadı eğer orayı hamit eboue üstünlük kurarsa hata yapmazlarsa schalke'nin en büyük hücum şansını kapatmış oluruz

rvp yi tuttu diye huntelaarı tutar demek büyük hata olur bence ona bakarsan schalkenin yedek forveti maricada rvp den daha çok zorlamıştı romanya maçında semihi bu yüzden huntelaarın olmamasını ben büyük şans olarak görüyorum dany 2 li mücadelelerde farfana üstünlük kurabilirse kanatlardan yapıcakları ataklar (özellikle bastosa dikkat umarım eboue oynar orda) dışında fazla tehlikeleri kalmaz bence ama huntelaar oynarsa aynı almeida nın beşiktaşa yaptığı etkiyi yapar (hatta bitiriciliği ve topsuz oyunu almeida nın 10 katı iyi olduğu için çok tehlikeli olur)

davidvilla
18.Şubat.2013, 19:47
Fuchs harici cekindiğim tek adam Holtby idi. O da gitti. Fuchs harici o kadroda çekinilecek oyuncu yok bence.

uAburak89
18.Şubat.2013, 19:53
Saat 22.00'de Çeyrek Final Yolu isimli program var GS TV'de. Umut, Hamit, Yekta, Sabri, Dany, Elmander ve Sneijder'ın açıklamaları olacakmış.

Son antremanı takip edenler göre;

Schalke'nin son taktik çalışmasında Galatasaray maçı 11'i de belli oldu. Alman ekibinde kalede Hildebrand forma giyecek. Savunmada Höger, Matip, Höwedes ve Fucs görev yapacak. Orta alanda ise Jones, Neustadter ile Drexler oynayacak. Hücüm hattının sağında Farfan, solunda Bastos, ileride ise Huntelaar tek forvet olarak oynayacak.

William Rookwood
18.Şubat.2013, 20:29
Galatasaray Fenerbahçe el ele hep beraber çeyrek finale diyorum :)

nannar
18.Şubat.2013, 20:52
Hildebrand - Höger, Höwedes (duran toplarda çok sıkıntı yaratır), Matip, Fuchs - J. Jones(orta alanda sert ve çok koşuyor), Neustädter - Barnetta, Draxler(Türk takımlarına en çok ters gelen oyuncu tipi), Bastos(kalitesi ortada,sol kanatta en çok ona dikkat etmek lazım) -Farfan (kaliteli ve hızlı... maçta rakibin liderliği ona bağlı)

uAburak89
19.Şubat.2013, 00:53
Galatasaray - CL Last 16 Promo - Kill 'em All

@PesimiSTyLa döktürmüş yine...

Alicanfmfan
19.Şubat.2013, 00:55
Bizim Emre'nin galiba video. Pesimistyla. Müthiş videoları var yine konuşturmuş.

byariff
19.Şubat.2013, 01:01
schalkenin kanatlar hizli "bence"

sabri-semih-dany-eboue

Hamit-melo-selcuk-sneijder

Burak-Drogba

baslamaliyiz.

erdem344
19.Şubat.2013, 01:03
Eboue solda başlamaz.Kaç maçtır oynamıyor ama Fatih Terim böyle hileleri seven bir hoca.

byariff
19.Şubat.2013, 01:04
eboue aslinda iyi çalim atabilen bir topcu ortalarida fena sayilmaz solda oynarsa iyi olur ramosun belini sol tarafta kirmisti :D

zeck17
19.Şubat.2013, 01:08
rvp yi tuttu diye huntelaarı tutar demek büyük hata olur bence ona bakarsan schalkenin yedek forveti maricada rvp den daha çok zorlamıştı romanya maçında semihi bu yüzden huntelaarın olmamasını ben büyük şans olarak görüyorum dany 2 li mücadelelerde farfana üstünlük kurabilirse kanatlardan yapıcakları ataklar (özellikle bastosa dikkat umarım eboue oynar orda) dışında fazla tehlikeleri kalmaz bence ama huntelaar oynarsa aynı almeida nın beşiktaşa yaptığı etkiyi yapar (hatta bitiriciliği ve topsuz oyunu almeida nın 10 katı iyi olduğu için çok tehlikeli olur)

Rvp huntelaardan daha yetenekli forvet ama huntelaar da ceza sahasının yakınında buldu mu affetmeyen bir tip her dakikayı ayrı ayrı oynamalıyız

LadroN
19.Şubat.2013, 02:01
Icimden 4-1 Galatasaray galibiyeti geçti.neden bilmiyorum. Umarım böyle muhteşem bir galibiyet yasariz.

byariff
19.Şubat.2013, 02:58
ingiliz alman fransiz hiç fark etmez... cok guzel ya bunu dinlerken duygulaniyorum...

konsantrasyon

uAburak89
19.Şubat.2013, 16:43
http://www.galatasaray.org/

Resmi site de kullanmış Arif'in paylaştığını. Zaman geçmiyor, bir yandan da kötü sonuç çıkarsa diye korkuyorum ama gelsin artık maç saati..

Mamadou
19.Şubat.2013, 20:00
Eboue'nin sol bek başlaması ile ilgili yorumlara katılıyorum. Bence de sol bek başlamalı. Riera patlamaya musait. Beklenmedik bir zamanda takımı yakabilir. Tamam mevkisi sol bek olmayabilir ama aşırı sert oynuyor. Rakibe çok faul aldırıyor. Kaç maçtır kartlık fauller yapıyor. Ters kademelerde o kadar iyi değil. Ha azmi ve hucumdaki katkısını tartışmam.

RaSenGan
19.Şubat.2013, 21:37
Tempolu,iki tarafın da kıran kırana oynayacağı bir maç olacaktır.Saha dışında en büyük avantajlarımızdan birisi biz UEFA'yı almış Avrupa'da büyük başarılar yakalamış bir hocaya sahipken Schalke'nin hocasının henüz ŞL deneyimi yaşamamış olması olacak.Bu maçlarda ayrı bir Fatih Terim görüyoruz.Ve yedek kulübemiz de çok daha zengin olacak.Kötü bir sonuç olacakken oyunu değiştirecek birçok oyuncu bulunacak kenarda.Kaybedeceğimizi hiç sanmıyorum.Gol yeme ihtimalimiz çok fazla.Bana kesin yeriz gibi geliyor.Ama yediğimizden de fazlasını atarız. 2-1 alırız maçı diye düşünüyorum.Gol yemeden alınacak bir galibiyet çok çok iyi olur.

Nocna Mora
19.Şubat.2013, 21:38
4-2-3-1 ile çıkacağız bence kontra atak yememek için. İlk 11 tahminim şu şekilde; Muslera, Sabri - Dany - Semih - Riera(Eboue), Melo - Selçuk, Hamit Sneijder Amrabat, Burak.

45. dakikada Amrabat ya da onun yerinde oynayan oyuncu Umut ya da Emre'de olabilir çıkar Drogba girer..

europeanconquer
19.Şubat.2013, 22:26
Schalke teknik direktörünün açıklamalarında korkuyu sezen oldu mu ? :D

Edit:

Bu arada yarın Drogba gol atar dememe gerek yok sanırım ? :n:

Nedvedmania
19.Şubat.2013, 22:45
Koreografi yapılacak yine. Geç haberim oldu ya :( İstanbul'da olupta gidip yardım edememek içimde kaldı çok fena :(

Homer J.S
19.Şubat.2013, 23:27
Schalke teknik direktörünün açıklamalarında korkuyu sezen oldu mu ? :D

Edit:

Bu arada yarın Drogba gol atar dememe gerek yok sanırım ? :n:

1.85 oyna gitsin Drogba atara.

europeanconquer
19.Şubat.2013, 23:59
Ben iddaa oynamıyorum valla,bıraktım beceremiyorum o işleri :D

Corpus
20.Şubat.2013, 00:11
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/581311_508612669197433_166441152_n.jpg

Bu fotoğrafı ilk defa gördüm. Efsane olmuş. Beni benden aldı.

mpaker66
20.Şubat.2013, 04:04
Bugün uyku tutmaz...

davidvilla
20.Şubat.2013, 10:42
Onlar ne kadar bu maça odaklandık bilmem ne deseler de bu maça da her maç gibi sadece bir futbol maçı oldugunu bilerek, duyguları dışarıda bırakarak, tamamen profesyonelce bakarak; sahada cıkıp futbol oynayacaklar. Biz ise her zamanki gibi, sanki bir daha bu turlarda olmamız yasaklanacakmışcasına, son derece duygusal, dünyamızı buna bağlamış şekilde, aşırı motive olmuş durumdayız. Futbol maçları duygusallık kaldırmaz sanki normal bir lig maçıymış gibi sogukkanlı, her hatanın cezalandırılacağını düşünerek de son derece dikkatli oynamak gerekir. Avrupalıların tek farkı belki de bu mental güçlülük.

Universal
20.Şubat.2013, 11:49
Gol yemeden 2-0 şahane olur. Umarım deplasmana bu iş kalmadan biter. :)

Walter Sakana
20.Şubat.2013, 12:26
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/581311_508612669197433_166441152_n.jpg

Bu fotoğrafı ilk defa gördüm. Efsane olmuş. Beni benden aldı.

daha yüksek çözünürlüklüsünü bulursan ben de isterim : )

ReaList
20.Şubat.2013, 12:42
Ben de şu fotoyu gördüm çok beğendim.

http://f1302.hizliresim.com/16/n/k9hq0.png

nannar
20.Şubat.2013, 13:16
Ben de şu fotoyu gördüm çok beğendim.

http://f1302.hizliresim.com/16/n/k9hq0.png

bu da güzelmiş.... inşallah 2 takım da güzel skorlar alır.

uAburak89
20.Şubat.2013, 13:18
Hagi ve Hakan Şükür de tribünde olacakmış.

nannar
20.Şubat.2013, 14:29
vakit de geçmiyor arkadaş. okulda bir oraya bir buraya gidip duruyorum. odaya gelince daralıyorum :D sitelere bakınca heyecan artıyor. Bir an önce akşam olsa... Yalnız içimden bir ses çok keyifli bir maç olacak diyor. Ama skoru bilemem :D

byariff
20.Şubat.2013, 14:34
guzel karikatur keske selcukda olsaydi

http://i.imgur.com/32oqkr1.jpg

davidvilla
20.Şubat.2013, 14:35
guzel karikatur keske selcukda olsaydi

http://i.imgur.com/32oqkr1.jpg

Selcuk aşağıda kuleden yönlendiriyor :)

mustangshelby
20.Şubat.2013, 15:05
Bir Beşiktaş'lı olarak Galatasaray taraftarına aşşağıdaki sözü Schalke'lilere söyletmsini istiyor ve Galatasarayımıza başarılar diliyorum.

Maldini: "Hiçbir kuvvet beni bu stadda (Ali Sami Yen) 25.000 kişi olduğuna inandıramaz! Dida'yı bir kere bile duyamadım."

urwrdskkn
20.Şubat.2013, 16:34
Bir Beşiktaş'lı olarak Galatasaray taraftarına aşşağıdaki sözü Schalke'lilere söyletmsini istiyor ve Galatasarayımıza başarılar diliyorum.

Maldini: "Hiçbir kuvvet beni bu stadda (Ali Sami Yen) 25.000 kişi olduğuna inandıramaz! Dida'yı bir kere bile duyamadım."

bir çok söz var aslında

uAburak89
20.Şubat.2013, 17:01
Zemin çok kötüymüş, dün Schalke antreman yaparken kopan parçaları oyuncular yerine koymaya çalışmış, rezalet. İçerdeki son maçta Burak Yılmaz'ın ayağı kırılabilirdi zemin yüzünden, inşallah bir sakatlık olmaz bu akşam.

https://pbs.twimg.com/media/BDjNrNmCUAEeE4o.png:large

Nedvedmania
20.Şubat.2013, 17:39
Açtım evde ŞL Müziğini son ses, havaya giriyorum yavaştan :D

BaFraLı
20.Şubat.2013, 18:17
Maçı AZ TV veriyor değil mi arkadaşlar ? Yada başka veren kanallar var mı ?

Benim bildiğim AZ TV ve ZDF veriyor. Bu iki kanal uyduda var. Bu zamana kadar tüm şampiyonlar ligi maçlarını evde AZ tv den yada İçtimai'den izledim bu sene. Bu günde verirler umarım.

OrcunFB
20.Şubat.2013, 18:18
AZ TV veriyor evet.

BaFraLı
20.Şubat.2013, 18:23
1 hafta öncesinde biss key falan hepsini hallettim. Umarım sıkıntı çıkmaz.

İstanbul'da hava yağışlıymış heralde. Sıkıntı olmaz inşl kazanırız ya.

byariff
20.Şubat.2013, 18:40
Az TV (AzTv Azerbaijan) Frekansı
Frekans: 10966 H 12800
FEC: 5/6
Türksat 3A/2A 42.0°E Uydu
BİSS KEY : 1234560065432100

Aşşağıda AZ TV Yayın akışından da görüldüğü gibi Galatasaray - Schalke 04 Maçı saat 21:45 itibariyle bu kanaldan canlı olarak yayınlanacak.
http://www.aztv.az/program.php?lang=az

Buda alman ZDF kanalinin sifre yokmus.
ZDF HD

ZDF HD .TP:11362/22000/H/S2
tp 11.362 H

sarianet
20.Şubat.2013, 18:49
şhalkenin ilerde tehlikeli üç adamını yada kanatlarını etkisiz hale getirirsek rahat kazanacağımızı düşünüyorum

erdem344
20.Şubat.2013, 19:21
Az tv şuan çekiyor bende ama akşama kesin sorun çıkartır :D :D :D

Uyduda şifre girecekmi aztv ?

sananes
20.Şubat.2013, 19:23
digiturk ya da teledünya'da maçı veren bir kanal yok mudur arkadaşlar? UEFA.COM'dan bir kaç sene önce satın alıp izlemiştim bir şampiyonlar ligi maçını arkadaşlarımla ama şimdi onu bulamıyorum. Uygulamaları kalktı mı acaba.

sarianet
20.Şubat.2013, 19:30
Dıgıtürkte az tv var mı gerçi olsa da aydın doğan izlettirir mi bilmem ama eve gidince bakmam lazım

Kaka Leite
20.Şubat.2013, 19:38
Drogba varken bu tur zaten Galatasaray'ın bana göre.

Drogba Almanları sever, oynarsa 2 tane yazmasını bekliyorum.

sananes
20.Şubat.2013, 19:38
Dıgıtürkte az tv var mı gerçi olsa da aydın doğan izlettirir mi bilmem ama eve gidince bakmam lazım

digiturkte yok ama teledunya'da varmış az tv. Kablolu tv olduğuna göre teledünya şifreye girmemesi gerekiyor,para verip aldığım hizmet sonuçta hem de tüm türkiyede olan bir hizmette değil.

davidvilla
20.Şubat.2013, 19:41

Karamehmet izlettirir bence :) Digiturk varsa izlersin :) İyi yere kapak atmışsın demektir :)

manager725
20.Şubat.2013, 19:58
http://www.aztv.az/canli/aztv-canli.htm

Mamadou
20.Şubat.2013, 20:30
Ne saçma yahu. İki maçı da ver şifresiz kanaldan herkes izlesin. Sırf işletmeler kazansın diye milletin tek zevki maç keyfi onunda içine ediyorlar.

Addolorato
20.Şubat.2013, 20:34
Bizde sadece Digiturk var. Maç esnasında internetten AZ TV'yi izleyebilirmiyim. Daha önce izleyenler var mı herhangi bir takılma falan oluyormu acaba ?

manager725
20.Şubat.2013, 20:37
Bizde sadece Digiturk var. Maç esnasında internetten AZ TV'yi izleyebilirmiyim. Daha önce izleyenler var mı herhangi bir takılma falan oluyormu acaba ?

yukarıda linki var bir takılma olmuyor.

ozan42
20.Şubat.2013, 20:55
yukarıda linki var bir takılma olmuyor.

Suan fazla kısı ızlemıyor dıye sanırım takıllma olmuyor mac saatınde acaba takılma olurmu

Partenopei
20.Şubat.2013, 20:55
Daha önce bir Galatasaray maçı için bu kadar heyecan yapmamıştım hiç saatler geçmek bilmiyor :)

manager725
20.Şubat.2013, 20:59
Suan fazla kısı ızlemıyor dıye sanırım takıllma olmuyor mac saatınde acaba takılma olurmu

zannetmiyorum çünkü bir yükleme yapmıyor yalnız site açılırken biraz kasma olur.

Corpus
20.Şubat.2013, 20:59
Bol bol şarkıları dinledik, videoları izledik, eskileri andık. Şimdi nevizadeye yol alma zamanı...

2-0 temiz skorla bitirelim gol yemeyelim.

byariff
20.Şubat.2013, 21:05
1TV kanalıda veriyormus maci

1TV (Georgian)
Frekans: 12601 V 2960
Biss Key: 00 20 05 00 00 19 56 00
Biss ID: 1FFF

Raheem Lawal.
20.Şubat.2013, 21:07
Ne Güzel maçlarımızı izliyorduk bu Dsmartda Nerden Çıktı yahu.

ozan42
20.Şubat.2013, 21:07
Bizim evde bu kanal normalde hap acık az tv ama suan acılmıyor ya neden acaba

Addolorato
20.Şubat.2013, 21:09
UEFA'nın şu maç yayınına bir düzenleme getirmesi lazım. Kendi ülkemizin takımını izleyemiyoruz. En azından kendi ülke takımımızın maçlarını açık kanaldan izlemeliyiz.

hakankor
20.Şubat.2013, 21:10
2-0 yeneriz gibi geliyor. ya da 2-2 :(

mpaker66
20.Şubat.2013, 21:11
Eğer soyunma odasına sadece oynayanların formalarını giymeleri için hazırlıyolarsa amrabat oynuyor beyler :(

byariff
20.Şubat.2013, 21:13
amrabatin oynamasi iyidir iyi umarim oynar

darkkobal123
20.Şubat.2013, 21:13
Kendi maçımızı bile parayla satıyorlar. Yakında Milli Maçlar'da şifreli yayınlanırsa şaşırmamak lazım.

ozan42
20.Şubat.2013, 21:17
bu bızım mutfaktadakı tv de ntvsporda normalde acık mac saatınde kapalı oluyor bugunde her zaman az tv acık bugun kapalı ne sınır bozucu bısey ya herkes bıss felan yazıyor ne demek bu sıfre felanmı gırmek lazım acmak ıcın

Facx
20.Şubat.2013, 21:24
1TV kanalıda veriyormus maci

1TV (Georgian)
Frekans: 12601 V 2960
Biss Key: 00 20 05 00 00 19 56 00
Biss ID: 1FFF

türksat mı ?

uAburak89
20.Şubat.2013, 21:28
Resmi twitter hesabının paylaştığı resim ilk 11'se, Hamit yok, Selçuk - Melo ikilisinin önünde, Burak - Sneijder - Amrabat - Drogba var. Çok ofansif gözüküyor. Açıklansa artık kadro, resimlerden çıkarım yapmaya çalışıyoruz.. :)

europeanconquer
20.Şubat.2013, 21:32
Beşiktaş maçında da Burak Yılmaz'ın kıyafetleri paylaşılmıştı abi.18 oyuncunun da hazır oluyor bütün gerekli eşyaları.

Flawless Victory
20.Şubat.2013, 21:38
Galatasaray en az 2 fark yapmazsa bu maçta tur bence zor. Keşke Alman takımı çıkmasaydı. Turdan ilk maçtan ümitli olduğum için ümitliyim. İnşallah 2. maça kalmaz.

uAburak89
20.Şubat.2013, 21:59
Beşiktaş maçında da Burak Yılmaz'ın kıyafetleri paylaşılmıştı abi.18 oyuncunun da hazır oluyor bütün gerekli eşyaları.

Teşekkür ederim bilgi için. :)

Galatasaray: Muslera, Sabri, Semih, Dany, Riera, Hamit, Melo, Selçuk, Sneijder, Burak, Drogba

Böyle deniyor kadro için ama kesin değil sanıyorum hala.

Mamadou
20.Şubat.2013, 22:00
Terim kolay kolay Hamit'ten vazgeçmez. Hele birde Şampiyonlar ligi maçıysa.

Facx
20.Şubat.2013, 22:13
aman diyim ne sabrisi bastos koridor eder orayı

byariff
20.Şubat.2013, 22:13
Drogba yok bence yine sonradan girip isi bitircek :D

uAburak89
20.Şubat.2013, 22:23
Schalke: Hildebrand - Höger, Höwedes, Matip, Kolasinac - J. Jones, Neustädter - Farfan, Draxler, Michel Bastos -Huntelaar

Fuchs yedek olacakmış.

RaSenGan
20.Şubat.2013, 22:35
Eyvah Eyvah.Ligte neyse de Avrupa'da Sabri bizi çok fena yakar.Ortaları yine berbat.Savunmada da iyi değil.Bastos Sabri'yi çok rahat geçer.

footballer33
20.Şubat.2013, 22:36
Bir şey soracağım. Almanya'daki maçta, yayını yine D-Smart mı yapacak, yoksa Star'dan mı yayınlanacak maç?

uAburak89
20.Şubat.2013, 22:37
Yazdığım 11'ler kesinleşti, rakibin sol beki 93 doğumluymuş.

Yedeklerimiz: Eray, Hakan, Eboue, Yekta, Emre, Amrabat, Umut

Schalke yedekleri: Fahrmann, Metzelder, Fuchs, Barnetta, Meyer, Obasi, Pukki.

RaSenGan
20.Şubat.2013, 22:38
Yazdığım 11'ler kesinleşti, rakibin sol beki 93 doğumluymuş.

Yedeklerimiz: Eray, Hakan, Eboue, Yekta, Emre, Amrabat, Umut

Abi twitterda tüm haber şeyleri Fuchs oynuyor yazıyo.

BaFraLı
20.Şubat.2013, 22:38
Bir şey soracağım. Almanya'daki maçta, yayını yine D-Smart mı yapacak yoksa Star'dan mı yayınlanacak maç?

Bu hafta çarşamba olduğuna göre rövanş maçı salı günleri oynanıyor sanırım. Yani star yada NTV'den birinde olur rövanş maçı.

ShevAnil
20.Şubat.2013, 22:39
Çok tehlikeli oldu keşke bildiğimiz oyunu oynasaydık.

uAburak89
20.Şubat.2013, 22:39
Abi twitterda tüm haber şeyleri Fuchs oynuyor yazıyo.

http://www.uefa.com/uefachampionsleague/season=2013/matches/live/index.html?day=7&session=4&match=2009584

footballer33
20.Şubat.2013, 22:40
Bu hafta çarşamba olduğuna göre rövanş maçı salı günleri oynanıyor sanırım. Yani star yada NTV'den birinde olur rövanş maçı.
Peki teşekkür ederim.

AzTV veya İçtimai TV'de izleyeceğim bugünkü maçı. Umarım, şifreye girmezler. Aksi durumda, internetten idare edeceğim.

europeanconquer
http://inciswf.com/cocuklukaskimsin2.swf

Hayatın anlamı Galatasaray !

Sabri dahil sahaya çıkan 11 kişiye güveniyorum yine bizi gururlandıracak bir oyun ortaya koyacaklardır,sonunda da ümit ediyorum ki kazanan biz olacağız.

byariff
rahat olun yahu sabri arenada 2 kat daha iyi oynuyor taraftar ile eboue kadar iyi bir bek olmasada yuregi yeter sabrinin. ben guveniyorum sahsen.

RaSenGan
20.Şubat.2013, 22:41
http://www.uefa.com/uefachampionsleague/season=2013/matches/live/index.html?day=7&session=4&match=2009584

Allah Allah herkes Fuchs yazmış twitterda :D Neyse sorun yok bizde Drogba var :D

uAburak89
20.Şubat.2013, 22:41
Peki teşekkür ederim.

AzTV veya İçtimai TV'de izleyeceğim bugünkü maçı. Umarım, şifreye girmezler. Aksi durumda, internetten idare edeceğim.

AZTV biss key girişi yapılmışsa yani daha önce izlenebildiyse sıkıntı olmaz, rövanş Star'da olacak.

Allah Allah herkes Fuchs yazmış twitterda :D Neyse sorun yok bizde Drogba var :D

Ben de bir daha twitterdan yazarım, inanırsın bana. :D

RaSenGan
20.Şubat.2013, 22:45
AZTV'yi netten izlemeyi düşünüyorsanız düşünmeyin.Yayından atıyor maç sırasında.

footballer33
20.Şubat.2013, 22:46
AZTV biss key girişi yapılmışsa yani daha önce izlenebildiyse sıkıntı olmaz, rövanş Star'da olacak.
AzTV'yi daha önce izlemedim, bu tarz maçlar olduğunda. Dolayısıyla biss key girişi de yok. Bakacağız artık bir çaresine.

Addolorato
20.Şubat.2013, 22:49
İçmai TV maçı veriyor mu ? Canlı yayından atıyor mu netten ?

Gncl1905
20.Şubat.2013, 22:52
Beklediğim 11 çıktı tek fark Sabri var Eboue yerine. Umarım da maç taktiğe göre beklediğim gibi gider. Kafamda yaptığım planlar 4-3-1-2 oynarsak maçın çok güzel olacağı yönündeydi :) Kaldı 1 saat ama zaman geçmek bilmiyor.

lakin1907
20.Şubat.2013, 22:52
Arkadaşlar güzel bi sopcast linki nereden bulabilirim bu maç için? Biriniz mesaj kutuma atarsa çok iyi olur.

uAburak89
20.Şubat.2013, 22:56
Hoca hesabını yapmış, sonuç ne olur bilemem ama Sabri tercihini yapıyorsa, vardır bir bildiği. İnşallah hesabı tutar, bundan sonrası oyuncularda.

ReaList
20.Şubat.2013, 22:58
8 Şubat'ta bugünü söylemiştim Beyler : )

http://forum.turksportal.net/vb/showpost.php?p=2418558&postcount=10180

http://www.resimyukle.eu/?di=CN4T

Şaka bir yana aklın yolu bir, Eğer sahaya böyle bir yayılma olur ve oyuncular bölgeleri iyi bir şekilde parsellerse Galatasaray çağdaş futbolun gerektirdiği tüm standartları sahaya yaymış olur. Fatih Terim beklediğimi yaptı bu işi gerçekten iyi bilen biri : )

mpaker66
20.Şubat.2013, 23:02
Sabri dışında beklediğim 11. Görünen o ki hoca yabancı sınırında eboue'yi kesecek. Drogba Sneijder Burak sola yakın oynayacak.

uAburak89
20.Şubat.2013, 23:06
Dostlar cift canak var bende. Maci izliyebilecegim yabanci kanal neresi var.

ZDF, AzTV, 1TV.

BaFraLı
20.Şubat.2013, 23:09
AZ TV den izleyecekler için yani bu zamana kadar tüm maçları izledim AZ TV den. Benim uydudaki frekans ve biss key şudur;

frekans: 10965
symbol rate: 12800
Horizontal ( H )
FEC: 5/6

BİSS KEY:
1234560065432100

Uydunuza nası gireceğiniz de burada detaylı anlatılmış ;

http://www.2013mersin.net/az-tv-biss-key-sifreleri-uydu-frekansi.html

uAburak89
20.Şubat.2013, 23:16
Tribünden resimler paylaşılıyor, zemin çok kötü gözüküyor. :( Şu stadyum rayına oturamadı gitti...

erdem344
20.Şubat.2013, 23:32
aztv den izleyenlerşuan ne var program olarak hala bu türkücü karılar var bende :D :D :D

manager725
20.Şubat.2013, 23:38
aztv den izleyenlerşuan ne var program olarak hala bu türkücü karılar var bende :D :D :D

gözlüklü bir adam org mu çalıyor?:)

erdem344
20.Şubat.2013, 23:39
Aynen aynen :D :D :D

Namzet
20.Şubat.2013, 23:41
maç bahane az tv program şahane!!:D

edit : Şu anda maç yayını başladı az tv'de,spiker müthiş:D

footballer33
20.Şubat.2013, 23:43
AzTV'ye şifre girdi bile. Şimdi insanlık namına, bu şifreyi nasıl kırarız; onu söyleyin bir zahmet. :icon_biggrin:

Partenopei
20.Şubat.2013, 23:44
1 TV Georgia dan izliyorum Az Tv açılmadı nedense biss i girmeme rağmen :D

byariff
20.Şubat.2013, 23:44
https://pbs.twimg.com/media/BDklRsoCEAEWiIC.jpg:large

Bordo61Mavi
20.Şubat.2013, 23:48
Sabri tercihi bosuna korkutmuyor bizleri. Basarilar Galatasaray

erdem344
20.Şubat.2013, 23:49
Bende de şifre girdi :D :D

ReaList
20.Şubat.2013, 23:51
Zemin berbat

Namzet
20.Şubat.2013, 23:59
Goll Burak

byariff
Gioooolllll burakkkk

Gncl1905
Buraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakkkkkkkkkkkkkk

Bu zemin de nedir ya.

ReaList
21.Şubat.2013, 00:00
Bu sene şampiyonlar liginde atılan en güzel gollerden biri

Nocna Mora
21.Şubat.2013, 00:01
Az TV'den izliyorum. Yav bu nedir yav ? Goldur gol!!!! diyor spikerler..

Müthiş bir goldü. Sneijder , Drogba, Burak, Selçuk ile gelen çok organize güzel bir hızlı ataktı. Melo'da güzel işler yapıyor şimdiye dek

attirson
21.Şubat.2013, 00:03
Gs'liler hatim indirdi heralde ne kaçtı. :D Tahmin ettigim gibi süper maç oluyor.

LaigLeNoiR
21.Şubat.2013, 00:04
Bu nedir ya ? Daha 16. dakikada kaleciye Sarı Kart mı verilir arkadaş.

Nocna Mora
KAPI DİREĞİ !!! Hamit yine geçemedi direkleri.. Sneijder'in müthiş pası, Drogba'nın güzel şutu dönen topu tamamlayan Hamit ve üst direk.. Takım gayet iyi işliyor.. 2'yi bulsak rahatlayacağız.

Namzet
Oy oy gs kaçırdı

byariff
21.Şubat.2013, 00:05
o nasil direkden dondu abi ya

Gncl1905
Oha ya ne kaçtı be.

Bordo61Mavi
Hamitin direge nisanlama ozeligimi var ? kac kere oldu artik

erdem344
21.Şubat.2013, 00:07
Tur geldi rahat olun :D

byariff
21.Şubat.2013, 00:11
Buragin parmagi cok kotu umarim birseyi yoktur

Nocna Mora
21.Şubat.2013, 00:12
Bu stadın halini nedir ayrıca. Nasıl bir zemin bu

manager725
21.Şubat.2013, 00:12
az TV'den izleyebilen var mı?

Önder HOCA
21.Şubat.2013, 00:14
biss key girmen lazım benim decoder dandik olduğundan bende müzdaribim

Cengo
21.Şubat.2013, 00:14
Yağmur ve soğuk hava zeminin oturmasına izin vermedi herhalde.

Bordo61Mavi
21.Şubat.2013, 00:15
Ingiliz anlatimiyla mac izlemek daha guzel oluyor :) YILMAZZZZZZZ :D what a lovely goal by last years top goalscorer :D

Cengo
21.Şubat.2013, 00:19
Yalnız Riera'nin bölgesinden çok açık veriyor Galatasaray.

byariff
21.Şubat.2013, 00:21
bizim sol cok kotu amrabat girip buragin cikmasi lazim. sabri yerinede eboue.

footballer33
21.Şubat.2013, 00:22
Jermaine Jones sarı kart gördü ve rövanşta cezalı duruma düştü. G.Saray için, önemli bir avantaj.

Nocna Mora
21.Şubat.2013, 00:31
Hamit bırak artık futbolu yalvarıyorum.. Kontra atakla yedik golü.

Namzet
21.Şubat.2013, 00:32
schalke 1"1

byariff
boyle golmu yenilir abi ya ah ulan dany.

Cengo
Riera'nın indirmesi lazımdı. Sarı kart yerdi, son adam değil.

İndirmediği için 1-1 oldu. Alpay'ın pozisyonunu hatırlattı bir an.

attirson
Kötü oldu bu gol 3-1lik skor bile riskli olur Almanya için.

ReaList
21.Şubat.2013, 00:33
Schalke her geldiğinde tehlikeli geliyordu gol yememek kaçınılmazdı ki kontrayı çok iyi değerlendirdiler. Göbekte 1 tane tecrübeli adam olsa...

LaigLeNoiR
21.Şubat.2013, 00:34
Fatih Terim'in hemen arkasında Daum var farkettiniz mi :)

byariff
21.Şubat.2013, 00:34
ujfalusi"yi baya baya ariyoruz yani geçen sene tas gibi defanstik.

uAburak89
21.Şubat.2013, 00:36
1-1 bu oyuna iyi skor. Yüreğim ağzımda maç izledim. Soldan soldan geldiler biz de baktık. Melo dışında iyi oynayan yok. Biraz Drogba o kadar. Sabri de felaket ötesi oynuyor. Biz bu Schalke'ye deplasmanda da atarız ama bu şekilde savunma yapacaksak zaten geçmeyelim bu turu. Bir sonraki turda berbat ederler bizi.

Hamit de artık hamama mı gidecek ne yapacak, direklere vurmaktan bıkmadı gitti..

Gncl1905
21.Şubat.2013, 00:36
Yediğimiz gole bak ya yazık günah.

Cengo
21.Şubat.2013, 00:37
Yalnız çok iyi maç oluyor. Bence Galatasaray da o kadar kötü değil. Daha gol olur sanıyorum.

Nocna Mora
Riera çok yalnız kalıyor orada. Zemin oyuncularımızı çok zorluyor..

Bordo61Mavi
Bu defans anlayisi ile en az 1 gol daha yer Galatasaray. Umarim ikinci yari toparlarlar o bolgeyi

Facx
hamitin maçın başında sabrinin rezil oyunu yüzünden ağzımız yüreğimizde izliyoruz rierayada biri yardım etsin mundar ettiler adamı

sui generis
top oynayan Schalke'ydi. gol kaçınılmaz gibi duruyordu.

KaRaBükLü KraL
Arkadaş çok basit gol yedik be !

2.yarı çıkartmak lazım o golü bunun daha 2.maçı var sıkıntı yaşarız.Burak'ın golü de müthişti

Cengo
21.Şubat.2013, 00:38
hamitin maçın başında sabrinin rezil oyunu yüzünden ağzımız yüreğimizde izliyoruz rierayada biri yardım etsin mundar ettiler adamı

Eboue varken neden Sabri'yi seçtiğini anlayamadım. Sabri o fizik ile Bastos'u nasıl marke edebilir ki?

Facx
21.Şubat.2013, 00:40
Eboue varken neden Sabri'yi seçtiğini anlayamadım. Sabri o fizik ile Bastos'u nasıl marke edebilir ki?

aynen hiç anlamadım bende onu hayır zaten hücum yapamıyo bu adam onu geçtim bari savunma yapsın hücuma çıkarsada alıp topu vurmasın deliriyorum bu adam yıllardır galatasarayda oynuyo ya hiç mi geliştirmez pozisyon almasını şutlarını ortalarını sağ taraf felç bu ve hamit yüzünden

byariff
21.Şubat.2013, 00:41
alla alla :D

https://pbs.twimg.com/media/BDkxNYCCMAI2-B2.jpg:large

darkkobal123
21.Şubat.2013, 00:42
Yenilen bu gol hiç iyi olmadı, harbiden çok basit bir gol oldu. Zeminde tarla gibi, pas yapılmıyor.

Nocna Mora
21.Şubat.2013, 00:44
Sabri bence sağ tarafı iyi tutuyor. Sorun sol tarafta.. Riera çok yalnız kalıyor ve bilmiyor açıkçası savunma yapmayı..

Bordo61Mavi
21.Şubat.2013, 00:59
Yatin kalkin Sabriye dua edin

byariff
21.Şubat.2013, 00:59
drogba ve burak pres yapmiyorki fatih hoca hata uzerine hata yapiyor don tek forvete iste hoca.

Nocna Mora
21.Şubat.2013, 01:06
Sneijder neden cıkar anlamıyorum ki ? Amrabat mı müthiş işler yapacak. Oynamaya aç olan Sneijder'i ki isteğini de gösteriyordu oyundan alırsan hücüm organizasyonların azalır. Hamit'in berbat oyununa nasıl katlanıyor anlamıyorum.

attirson
21.Şubat.2013, 01:10
Drogba gibi tecrübeli bir oyuncu nasıl göstere göstere o ofsayt pozisyonunda pası verdi.

ForsakeN
21.Şubat.2013, 01:10
Burak ne yapti oyle, 2 adim geriye at kendini yahu

Cengo
21.Şubat.2013, 01:19
Oyunun kontrolü tamamen Schalke 04'e geçti. Galatasaray biraz fazla pas hatası yaptı bu yarıda. İki takımda da yorgunluk var biraz.

erdem344
21.Şubat.2013, 01:21
Galatasaray çok kötü oynuyor

byariff
21.Şubat.2013, 01:22
drogba harika indirdi burak.....

byariff
21.Şubat.2013, 01:36
taraftarciligi bir tarafa birakip gercekleri gormek lazim ilk 15 dakkadan sonra elin almani bizi dagitti oldurucu paslari ile adamlar yuruyerek geçti umarim 2.ci maca kadar duzeliriz. hic birsey bitmedi yani.

Cengo
21.Şubat.2013, 01:37
1-1 bitti.

erdem344
21.Şubat.2013, 01:38
Takımının yarısı sakat olan schalkeyi gördük .

Yine medyamız sağolsun

Galatasaray da top felan oynamadı

uAburak89
21.Şubat.2013, 01:38
Drogba iyi de, çevresi kötü..

footballer33
21.Şubat.2013, 01:39
G.Saray, işini çok zora soktu. Bugünkü futboluyla da turu geçmesi mümkün değil zaten. Deplasmanda gol atması şart oldu şimdi G.Saray'ın. Hatta 2 gol lazım garantiye almak için. Bu da, Almanya'da ne kadar mümkün olacak göreceğiz.

Nocna Mora
21.Şubat.2013, 01:40
Nedir bu Hamit ile Amrabat sevdası anlayamıyorum. İkisinde de futbolculuğun 'f'si yok. Maçta iyi oynayan takıma dinamizm katan Sabri'yi oyundan alıp Umut'u oyuna sürmekte komediydi resmen. Hamit takımı baltalayan isim oldu ilk yarıda da ikinci yarıda da her zaman ki gibi çok kötü oynadı. Vermesi gereken pasları vermiyor, oyunun akışını bozuyor vb. sabredilmemesi lazım bu kadar bu adama. En fazla sağ bek olur dahası da olmaz. Sen Sneijder'i oyundan alırsan ikinci yarı böyle pozisyon sıkıntısı yaşarsın işte. Tek pasları atabilecek iki adam var biri Sneijder biri Selçuk. Selçuk savunma ile yıpranıyor e bir 10 numara lazım takıma. Ama sen gidip onu oyundan alıyorsun.

Forvet ile orta saha blokları arasındaki boşluk ikinci yarı çok arttı. Neden ? Sneijder çıktı çünkü Amrabat gibi bir Anadolu takımı oyuncusu oyuna girdi. Tamam koşuyor falan da koşmak değil ki futbol bunu anlayamadık. Savunma yaptı zaten sadece. Bu muydu yani ?

Ayrıca zemin de berbattı. Futbolu katleden bir zemin vardı..

Deplasmanları daha iyi oynadığımızı düşünüyorum ve rövanşı merakla bekliyorum.

Namzet
Schalke için çok iyi sonuç,umarım rövanşta iyi bir gs görürüz

William Rookwood
Genelde deplasmanda iyi oynayan bir takımız. Bunun asıl nedeni bence zemin. Bugün iyi futbol oynanamamasının sebbeide bu zemin berbat derecede kötü. Deplasmanda kazanırız.

erdem344
21.Şubat.2013, 01:41
Bu kadar güzel stat yapılıyor ama çimlerin haline bak düzelmedi gitti

darkkobal123
21.Şubat.2013, 01:42
GS ilk dakikalar hariç vasatı aşamadı maçta. Almanya'da işimiz zor.

Önder HOCA
21.Şubat.2013, 01:43
zemin yaptırınca çimin oturmasını beklemeden maç yaparsan böyle çekersin millet olarak ne kadar tezcanlıyız maçı izlemedim zemine bağlayan kişiler gördüm ona göre yorum yapıyorum

RaSenGan
21.Şubat.2013, 01:44
İlk yarı sonunda o golü yemesek her şey bambaşka olabilirdi.Devre arası Sneijder çıkıp Amrabat girince iyice afalladı takım hücumda.Amrabat da bir iş yapmadı zaten.Az daha gol yediriyordu.Sneijder bu takımda Drogba'ya tek ayak uyduran isim şu an itibariyle.Sabri beklendiği gibi çok kötü oynadı.Bastos karşısında kimse yokmuş gibi rahattı.Riera ise önceki maçlara göre daha iyiydi rakip çok daha güçlü olmasına rağmen.Takım kötü oynadı ama zemin de çok kötüydü.Rövanşa hem Sneijder hem Drogba tam anlamıyla hazır ve alışmış olacak.En büyük kozlarımız onlar olacak.Fatih Terim Burak-Sneijder-Drogba varken 4-4-2 oynanamayacağını gördü bu maç.Burak'ı da zor keser adam her maç atıyor.Sistem 4-3-1-2 olacak gibi duruyor.

Facx
21.Şubat.2013, 01:44
hamit yatıcak yerin yok hamit

E.Cartman
21.Şubat.2013, 01:46
Şom ağzımı ben şom ağzımı
https://twitter.com/ozgurkaltuntas/status/281712213641805824

LadroN
21.Şubat.2013, 01:47
Hamit'in rakibe popo dayama hastaligi yuzunden maci kazanamadik.yuh artik ya.

ReaList
21.Şubat.2013, 01:47
Avrupadaki takımların futbolunu izleyince ülkemizdeki futbolu "harlem"e benzetiyorum, sadece eğlendirme ve gazlama olan bir futbol. Bu yüzden 1-1'lik skor bence her iki takımın oyununu kıyaslayınca şahane skor. Tur burda bitebilirdi, bence kalan şansı iyi değerlendirmeli Terim.

erdem344
21.Şubat.2013, 01:48
Taraftarda kötüydü takımı ateşleyemediler

uAburak89
21.Şubat.2013, 01:48
Hayalkırıklığı yaşıyorum. Önce Hamit, o golü atmalıydı, bu seferki direk şans değil, beceriksizlik. Skor 0-0'ken vermediği pas var Hamit'in, yediğimiz golde topu taca atmamak, Sabri'ye vermemek için inat etmesi var. Bu zamana kadar hakkı yeniyor dedim ama senle olmuyor Hamit, en azından sağda olmuyor.

Sonra hoca, Sneijder - Amrabat çok yanlış değişiklik oldu. Bu takım ŞL'de iş yapacaksa, Selçuk & Burak ve Sneijder & Drogba uyumu ile yapacak. Drogba kendisi söylüyor, Sneijder ile aynı dili konuşuyoruz diye. Çok yanlış bir değişiklik yaptı Fatih Terim. Çıkacak adam Hamit'ti. Burak sağa geçebilirdi. Drogba çok başka bir adam, tur şansımız çok azaldı, Almanya'da ne yapar bilmiyorum ama ligimizde estireceği çok net. Hoca, tribün, zemin, takım hepsi hayal kırıklığı. Drogba, biraz Selçuk ve Burak'ın güzel golü o kadar. Yazık ettik bu maça.

Amrabat asrın kazığıdır, Emre Çolak > Amrabat.

LaigLeNoiR
21.Şubat.2013, 01:52
Zeminin kötü olması bugün çoğu posizyonda G.Saray'ın işine yaradı. Deplasman takımı olarak inanılmaz kontralara çıkıyorlardı ancak zeminden dolayı pek imkanları olmadı.

Umarım 2. maçta turu geçeriz.

Nocna Mora
21.Şubat.2013, 01:53
İlk yarı sonunda o golü yemesek her şey bambaşka olabilirdi.Devre arası Sneijder çıkıp Amrabat girince iyice afalladı takım hücumda.Amrabat da bir iş yapmadı zaten.Az daha gol yediriyordu.Sneijder bu takımda Drogba'ya tek ayak uyduran isim şu an itibariyle.Sabri beklendiği gibi çok kötü oynadı.Bastos karşısında kimse yokmuş gibi rahattı.Riera ise önceki maçlara göre daha iyiydi rakip çok daha güçlü olmasına rağmen.Takım kötü oynadı ama zemin de çok kötüydü.Rövanşa hem Sneijder hem Drogba tam anlamıyla hazır ve alışmış olacak.En büyük kozlarımız onlar olacak.Fatih Terim Burak-Sneijder-Drogba varken 4-4-2 oynanamayacağını gördü bu maç.Burak'ı da zor keser adam her maç atıyor.Sistem 4-3-1-2 olacak gibi duruyor.

Aygün yanlış maçı izledin herhalde. Bastos kaç kere geldi acaba maç boyunca ? Toplasan 2 etmez. Sabri oldukça iyiydi. Defansı toparlayan isimdi, iki tane de ters kademeye girdi ki net pozisyondu onlarda. Önyargılarından kurtulmanı diliyorum kısa sürede..

zeck17
21.Şubat.2013, 01:55
Bizden iyilerdi ilk yarı otoban oldu sol kanat ama bence fatih hocanın da hatası var neden 4-2-3-1 e dönüldü golden sonra drogba neden sağda oynadı eğer böyle olacaksa neden burak geçmedi ve dany'nin hatası çok pahalı oldu hamitin kaçırdığı şut da çok basitti en kötü topu durdur ya penaltı alırsın ya da rakip bakkala gider son olarak schalke son 15 maç da uzun zaman sonra futbol oynadı gelecek maç üstlerinde baskı da olacak kazanabiliriz

uAburak89
21.Şubat.2013, 01:55
Zeminin kötü olması bugün çoğu posizyonda G.Saray'ın işine yaradı. Deplasman takımı olarak inanılmaz kontralara çıkıyorlardı ancak zeminden dolayı pek imkanları olmadı.

Umarım 2. maçta turu geçeriz.

Aynen, zemin bir bahane olacaksa onlar adına olmalı. Üstelik bizde her futbolcu zeminden yakınırken özellikler Türk'ler, adamlar işini yaptı. Bizimkiler kaydı sürekli, rakip ayakta kaldı.

Sneijder forvet arkası olursa gerçek mevkisinde oynarsa az da olsa var tur şansımız, sonuçta bugün berbattık ama rakip işi bitiremedi çünkü onlar da çok iyi değiller. Son hamleleri yapamıyorlar, bizden daha organize oldukları kesin, çok net kontra ataklar yapıyorlar ama yenemediler sonuçta. Savunmaları da hiç iyi değil, girdiğimiz pozisyonlar vardı, genel görüntü Schalke lehine, deplasmanda ilk golü atarsak her şey mümkün.

Gncl1905
21.Şubat.2013, 01:57
Bu kadar rezil zemin mi olur. Rezalet ötesi. Dünya bizi böyle mi tanıyacak? Yabancı kanaldan izliyorum adamlar maçı bırakıp stadın halini gösterdi bir ara. Zaten kayan futbolculardan da belli oluyor da neyse.

Oyun falan oynamıyoruz. İlk yarı yine ortada bir maçtı ama ikinci yarı Schalke ne istediyse onu oynadık. Bunun nedeni de belli Sneijder'in çıkması. Sneijder'i neden sol hapsediyoruz bir türlü anlamıyorum zaten.. Bir de çıkarıyoruz. Hamit hiçbir şey oynamadan sahada kalabiliyor ama Sneijder'e sabredemiyoruz. Amrabat desen ne yaptığı belli değil. Hamit'e biri söylesin artık yavaşsın adam geçemiyorsun paslı oyna. Yapsa Hamit Selçuk Melo 3 lüsü süper orta saha üçlüsü olacak ama adam topu alınca bırakmıyor ya.

Drogba Burak iyi ikili olacak gibi. Biraz daha alışmaları lazım tabi. Sneijder'i de arkalarına monte etmeliyiz bence sola değil.

C h A o S
21.Şubat.2013, 01:58
Bu oyuna iyi skor.Ciddiyim adamlar 4-1 felan alıp gidebilirlerdi.İkinci maça formalite gözüylede bakabilirdik.Yine bence şartlar yarı yarıya.
Drogba-Burak iyi uyum yakaladı.Drogba biraz daha alışınca Burak'ı iyi besleyecek gibi.Hamit artık kulübeye çekilmeli.Kanat oyuncusu değil.Öldürüyor topları.Sistem değişikliği şart.Sneijder kanatta olmaz.O adamı gerektiği gibi kullanmalıyız.
Neyse benim için 3-5 yıl aradan sonra ŞL'de oynayıp buralara gelmekte başarı.Ha bu kadro Schalke'yi elemeye yeter.Elenirsekte yazık olur.Evimizde bu kadar kötü olmakta biraz hayal kırıklığı.Gidip Almanya'da elersekte şahane olur.

Homer J.S
21.Şubat.2013, 02:00
Ben enteresan bi biçimde Hamit'i beğendim, elinden geleni yaptı adam. Fakat o defans hattıyla işimiz çok zor. Ayıptır, koca Galatasaray'da oynuyosun abuk subuk topları kaçırıyosun Dany. Riera'da cacık çıktı...

Son olarak da Drogba'yı, Sneijder'i getirmeyi biliyoruz da adamlar çim sahada değil tarlada oynadılar resmen maçı. Duruma el atılması lazım. Hepimize geçmiş olsun. Deplasman için de bi umut demek geçiyor içimden

europeanconquer
21.Şubat.2013, 02:01
Bu maçta ki gibi oynarsak Almanya'da bizi haşat ederler.

Drogba,Burak iyiydiler ancak Melo ve öyle bir Selçuk vardı ki sahada hayran kaldım Selçuk'a,iyi ki bizde forma giyiyor.Riera ilk yarı bir çok kademe hatası yaptı ancak ikinci yarı biraz topladı,aynı şekilde Sabri'de öyleydi.Hamit çok çok çok kötü oynadı,en çok beklenti içinde olduğum oyuncu olan Hamit beni bu maç çok büyük hayal kırıklığına uğrattı.

Almanya'da ekstra bir şeyler olmazsa eleneceğimizi düşünüyorum.

ShevAnil
21.Şubat.2013, 02:01
Ne kadar kötü oynamış olursak olalım bu tura kadar gelen bir takım kendi sahasında 1-0 öndeyken böyle gol yemez arkadaş, sindiremiyorum hala.

C h A o S
21.Şubat.2013, 02:03
Maç olarakta gerçekten temposu yüksek,zevkli bir maç oldu.Bu açıdan doyurucu oldu.ŞL heyecanı bile adamı bir başka yapıyor.Bu açıdan tatmin ediciydi.Skor olarakta iyi olsaydı keşke.Neyse yapacak bir şey yok.

Bir parantezte Selçuk'a açmak lazım.Tam bir kaptan gibi oynadı.Her yerde vardı.Helal olsun.Armanın hakkını veriyor.

William Rookwood
21.Şubat.2013, 02:05
Bende Hamit'i beğendim iyi oynadı aslında çok iyi bile denebilir, sadece her zaman ki gibi şansızlığı üstündeydi bir gol atabilse rahatlıcak ama direkler peşini bırakmıyor..

zeck17
21.Şubat.2013, 02:07
Hamitin şimdiye kadar bildiğim 5 topu direkten döndü bursa( e ) manu( d ) manu( e ) fenerbahçe( e ) schalke 04( e ) direk de sorun olması muhtemel...

uAburak89
21.Şubat.2013, 02:10
Burak - Drogba güzel ikili oldular da biz hiç orta yapmıyoruz. Sabri'nin savunması fena değildi ama rakip kanatlardan takır takır gelirken bizim kanatlardan tehlikemiz yok. Hamit dinlendirilsin, gol atacağım diye inat etti topu vermek istemiyor. Sneijder, Drogba basit oynuyor adamlar, oynatıyorlar, Hamit geveliyor. Şampiyonlar Ligi gidebilir, hedef tutturuldu zaten yıllar sonra Şubat ayında ŞL'de maç yapmak başarıdır. Lig için korkmaya başladım, Schalke gibi takım pek yok ama Akhisar da zorladı bizi. Antalya maçındaki düzen en iyisi gözüküyor. Burak sağ kanada yakın olacak, biraz daha fazla mücadele edecek, 4-2-3-1'i deneyeceğiz ve oturtacağız ancak o şekilde düzelir bu savunma zaafiyetleri.

Redrum
21.Şubat.2013, 02:13
Hakan Şükür'lü takımdan kalma şişirme top oyun anlayışından bir türlü kurtulamadık yahu. Sneijder - Drogba - Burak üçlüsü güzel işler yapıyor aslında. Ama Sneijder çıkınca başladık şişirme topa. Forvet ile orta saha arasındaki bölge bomboş kaldı. Kanatlardan da gidemedik.

Alicanfmfan
21.Şubat.2013, 02:13
Tahmin ediyordum gollü beraberlik olacağını. Rövanş için daha iyi oldu en azından beraberliğe yatmayacağız herkesin aksine Almanya'da turla döneceğimizi düşünüyorum. Sneijder'i kanata mahkum etmekle hem defansif hemde ofansif anlamda darbe yedik. Hamit'in direkten dönen topu gol olsa herşey değişirdi ancak, -se,-sa'larla olmuyor futbol.

Almanya'da galibiyet mecburi ve alacağız da çünkü biz işi zoara sokmayı seven bir milletiz.

ozan42
21.Şubat.2013, 02:14
İlk yarı Gs beklenenin üstünde bir futbol oynadı ve Sneijder Burak ve Drogba ile etkili oldu fakat her ne olduysa 2. yarı Sneijder degişikliğinden sonra galatasarayın tek hücum özelliği drogbaya uzun top atmak oldu drogba zaten yeni gelmşi maç kondisyonunu 90 dakikaya yayamacak neden Sneijderi oyundan alırsın be hocam hayır değişikliğe anlam kazandıracak bir oyuncuda değil amrabat. almak için kadar zorlandığınız oyuncuyu 45 dk oynatmakda mantıksızdı bana göre zaten Gs'ın ilk yarıdaki güzel futbolunda Sneijderin pasları ön plandaydı Şimdi Sneijderi neden övüyorsun 4-4-2 ye ayak uyduramadı diyeceksiniz fakat neden İleride Drogba Burak ile 2leyip arkalarına Sneijderi koyup arkayı Selcuk Hamit ve Melo ile 3 lemedi diye sorarım.2. yarı iyiki bir drogba gelmiş dedirtti adeta ama bu bizim türk futbolunda var hemen iyi bir oyuncu gelsın heemn onu zorlamalar onu kahraman ı gibi görmeler her atakta ona pas atmak "Quaresma geldi quaresmaya pas at calımlasın", "Drogba geldi uzun pas atın indirsin" ama ondanlar insan değil mi ?Gs'ın futbolu ne bir pas var ne bir kanat organizasyonu sürekli 50 metreden Drogba'ya uzun pas, drogba sunu indir bunu indir adamda kondısyon dustu sornasında 1 tanesii tuttu ve uzun pası burağa indirdi maalesef burak yararlanamadı.Birde Shalke'nin kanat organizasyonaları cok saglamdı Gs hemen kanat organizasyon açığını kapamalı Almanya'da bu kadar şanslı olmayabilir.Son bir sözde Hamit altıntop ile ilgili adamın her şutu direkten mı döner ya ne şans be kardesim be.

Cengo
21.Şubat.2013, 02:14
Burak - Drogba güzel ikili oldular da biz hiç orta yapmıyoruz. Sabri'nin savunması fena değildi ama rakip kanatlardan takır takır gelirken bizim kanatlardan tehlikemiz yok. Hamit dinlendirilsin, gol atacağım diye inat etti topu vermek istemiyor. Sneijder, Drogba basit oynuyor adamlar, oynatıyorlar, Hamit geveliyor. Şampiyonlar Ligi gidebilir, hedef tutturuldu zaten yıllar sonra Şubat ayında ŞL'de maç yapmak başarıdır. Lig için korkmaya başladım, Schalke gibi takım pek yok ama Akhisar da zorladı bizi. Antalya maçındaki düzen en iyisi gözüküyor. Burak sağ kanada yakın olacak, biraz daha fazla mücadele edecek, 4-2-3-1'i deneyeceğiz ve oturtacağız ancak o şekilde düzelir bu savunma zaafiyetleri.

Burak'ı sağ kanata atarsanız da sağ bek savunması yalnız kalır. Burak rakip hücumdayken forvet gibi ileride kalmak ister çünkü. Schalke çabuk pas yapmaya çalışan bir takım. Burak sağ geriyi doldurmazsa daha rahat pas yapmaya başlarlar.

C h A o S
21.Şubat.2013, 02:16
Şimdi yediğimiz golü yeniden izledimde Semih çok hatalı tercih yapmış.Sen stopersin alanına bak arkadan boş boş adam geliyor.Semih o açığı kapatsa belki topu süren adam bu kadar net vuramayacaktı.Bom boş alda at dedi.
Dany ise saatli bomba gibi.Seneye zaten stoper ve sol bek kesin gelir gibi.Adil Rami,Toure gibi yapılı adam lazım.

uAburak89
21.Şubat.2013, 02:20
Burak'ı sağ kanata atarsanız da sağ bek savunması yalnız kalır. Burak rakip hücumdayken forvet gibi ileride kalmak ister çünkü. Schalke çabuk pas yapmaya çalışan bir takım. Burak sağ geriyi doldurmazsa daha rahat pas yapmaya başlarlar.

Sağda Hamit solda Amrabat olacağına, sağda Burak solda Emre olsun. Emre pres yapıyor, koşuyor, sol tarafı kapatır. Amrabat'tan iyidir her türlü. Zayıf taraf sağ kanat olacak, buraya da destek Melo veya Selçuk'tan gelecek. Sadece Schalke maçları için değil lig için de bunu yapmak zorunda. Yoksa 4-4-2 ile Sneijder'ı kullanamayacağız, 4-2-3-1'de Burak kanat olmazsa Drogba oynayacak Burak yedek kalacak veya 4-3-1-2'de kanatlarımız yetersiz kalacak. Her şekilde sıkıntı var. Bana göre Burak'ın sağda olduğu taktik en mantıklısı, en azından hücumlar etkili olur, yediğimizden fazlasını atabiliriz.

Cengo
21.Şubat.2013, 02:22
Şimdi yediğimiz golü yeniden izledimde Semih çok hatalı tercih yapmış.Sen stopersin alanına bak arkadan boş boş adam geliyor.Semih o açığı kapatsa belki topu süren adam bu kadar net vuramayacaktı.Bom boş alda at dedi.
Dany ise saatli bomba gibi.Seneye zaten stoper ve sol bek kesin gelir gibi.Adil Rami,Toure gibi yapılı adam lazım.

Semih, Riera çalım yerse rakibi mi karşılayacak, yoksa diğer taraftan trailer gelen oyuncuyu mu takip edecek?

Riera'nın indirmesi gerekti. Sarı kart ile kurtarabilirdi.

Facx
21.Şubat.2013, 02:23
Son bir sözde Hamit altıntop ile ilgili adamın her şutu direkten mı döner ya ne şans be kardesim be.
manchester da dönen şanstırda bu da kazmalıktır artık bildiğin kazma bu adam ne adam geçebiliyo ne pas atabiliyo ne gol atıyo

C h A o S
21.Şubat.2013, 02:24
Riera çalım yerse rakibi mi karşılayacak, yoksa diğer taraftan trailer gelen oyuncuyu mu takip edecek?

Riera'nın indirmesi gerekti. Sarı kart ile kuratabilirdi.

Bence stopersen orada arkanı kollayacaksın ve o alanı öyle boş bırakmayacaksın.Dediğim gibi Semih,Jones'ı kapasa o topu süren adam büyük ihtimal kaleye vuracaktı.Daha net olamazdı Jones'un pozisyonundan.
Riera'ya ise katılıyorum.Direk indirmesi lazımdı.

Alicanfmfan
21.Şubat.2013, 02:26
En büyük hata Dany'de o pozisyonda Allah ne verdiyse vur yahu zaten maç bitiyor niye kasıyorsun.

Bi de yıl olmuş 2013, biz korner kullanırken kontra yiyoruz.

europeanconquer
21.Şubat.2013, 02:29
Yediğimiz gol de yapılabilecek hiç bir şey yoktu,Semih adamın önünü kapatmasa Muslera ile karşı karşıya kalacaktı,Riera zaten o hızı ile adama dokunamazdı bile ve pozisyonun baş aktörlerinden Dany ile Melo'da çok geri de kaldılar.Dany çok yanlış yerde yumuşattı topu ve sonucunda golü yedik.

I3esiktas
21.Şubat.2013, 02:31
Maçı izleyemedim. Ntv spordan özetlere baktıgımda yenilen golde Melo'nun büyük hatası var onlarda söyledi zaten. Drogba - Burak ikiliside son vuruşları iyi tamamlarlarsa çok can yakabilirler.

Gncl1905
21.Şubat.2013, 02:31

Zaten adam Riera'nın önündeydi diye hatırlıyorum. Reira'yı geçmişti. Semih n'apsın ikiye mi bölünecekti? Mantıklı olan Riera'nın adamı indirmesiydi 2 kişisin kırmızı yemezsin. Ya da o adamı Semih'e bırakıp diğer adama doğru çaprazlama koşu yapacaktı ama bu daha zor tabi indirmek yapılması gerek olan. Yine de kızamıyorum adama sol bek değil ne yapsın.

zeck17
21.Şubat.2013, 02:34
Riera çapraz koşu yapsa rahat vurdurmazdı melo kondisyonu yerinde olsa depara devam ederdi dany ile melo konuşsa bu hata olmazdı hamit dönse orta açsa gol olmazdı dany topu ayak içiyle indirmeyip üstüyle yakına indirse yine gol olmazdı... Uzar gider böyle liste şimdi 2.maç önemli denge oyunuyla skoru buluruz o sürede melo ve sneijder kondisyon kazanır drogba takıma alışır eboue form tutar onların saha dışında eksiği vardı bizim saha içinde

uAburak89
21.Şubat.2013, 02:38
Her pozisyonda Drogba vardı. Adam başka bir şey, hayran kalmamak elde değil. Takımın lideri olur 1-2 maça kalmaz, 2 ya da 3 defa kornerde Selçuk'a duracağı yeri gösterdi ve topları Selçuk uzaklaştırdı, yenilen golden sonra takımı toparlamaya çalıştı. İyi ki alınmış, onu izlemek çok büyük keyif.

C h A o S
21.Şubat.2013, 02:39
Zaten adam Riera'nın önündeydi diye hatırlıyorum. Reira'yı geçmişti. Semih n'apsın ikiye mi bölünecekti? Mantıklı olan Riera'nın adamı indirmesiydi 2 kişisin kırmızı yemezsin. Ya da o adamı Semih'e bırakıp diğer adama doğru çaprazlama koşu yapacaktı ama bu daha zor tabi indirmek yapılması gerek olan. Yine de kızamıyorum adama sol bek değil ne yapsın.

http://www.beyazgazete.com/video/webtv/spor-4/galatasaray-1-schalke-04-1-gol-jonas-380088.html

Farfan zaten kaçmış.Çapraza doğru hareketlenmiş.Semih kendi alanında koşsa sizce bu kadar net pozisyon olurmuydu?Neyse olan olmuş.Ama izleyin bence Semih'tede hata var.Tabi Dany baş sorumlu.

nannar
21.Şubat.2013, 02:39
4-3-1-2 çıktıgımız her maçta kanatlardan bizi kevgire çevirirler.Rakip fark etmez... 4-4-1-1 ya da 4-4-2 oynamak lazım. Schalke deplasmanında Sneijder yedek başlayabilir.Ya da tek forvet başlanır...

Yalnız TR liginde Burak-Drogba ikilisini durdurmak çok ama çok zor olacak gibi duruyor.

europeanconquer
21.Şubat.2013, 02:42
Bu maçta 4-3-1-2 oynadığımıza inanan var mı ? Sneijder sol,Hamit sağ kanat oynadı bildiğiniz.

petrol_fb12
21.Şubat.2013, 02:43
Shalkeyi geçeriz,Ezeriz,Ooo Shalke onlar kim ? ..

Maçtan önce sadece Allah yardımcımız olsun yorumunu yaptım..

4 pas yapıp orta saha'yı geçti Shalke..Medyamıza göre 6 oyuncusu sakat.Ben bir eksiklik görmedim.Kanatları mühtiş kullandı.İlk yarı 3-1 veya daha 2-1 biterdi shalke adına.15 dakika'da gol girseydi maçın seyri cok farklı olurdu.

Ayrıca almanlar bu işi gerçekten cok iyi yapıyorlar.4 pas yapıp orta saha'yı geçme olayı.Galatasaray'da bu var mıydı kesinlikle hayır.Selçuk-Melo-Hamit-Snijeder şöyle organize bir atak yapamadı.

Ayrıca Fatih Terimin en büyük hatası.Snijder-Amrabat değişikliği oldu.Maç orda bitti benim için.Hamit 70 dakika tahamül etti.Ne için bir şut ceksin diye.

Snijder ikinci yarı oyunda kalsaydı.Drogbayla kesinlikle bir hucum orginisazyonu yapardı.

İkinci maç için hiç ümitli değilim heleki 3 hafta sonra Afeley falan gelirse.Onlar bile olmasa bu shalke bizi bu kadrosuyla eler geçer..

Ayrıca Türkiye'deki bütün spor yorumcuların şişmesi cok güzel oldu :) Bundan sonra skora göre yorum yapmazlar umarım.Ama değişmez.

Ayrıca Fatih terim bu takımı izlemeye bir kaç adam göndermedi mi ? Kendiside gitti izledi.Sanırım oda hafife aldı

perpetua
21.Şubat.2013, 02:44
En büyük hata Dany'de o pozisyonda Allah ne verdiyse vur yahu zaten maç bitiyor niye kasıyorsun.

Bi de yıl olmuş 2013, biz korner kullanırken kontra yiyoruz.

Pozisyonun oncesinde Hamit'in 3 kisinin arasinda topu ayagindan cikartmayip zorlamasi ve kaybetmesi daha buyuk hata bence.

Dany atletik ozellikleri oldugu icin takimda. Cok dogru kararlar verdigi icin degil. Bu atletik ozelliklerini de sonuna kadar kullaniyor.

Hamit ise liderlik yapmak, tecrubesini sahaya yansitmak icin var. Amrabat gibi 3 kisinin arasina girip herkese calim atmaya calismak icin degil.

Tabii bence :)

Facx
21.Şubat.2013, 02:52
Pozisyonun oncesinde Hamit'in 3 kisinin arasinda topu ayagindan cikartmayip zorlamasi ve kaybetmesi daha buyuk hata bence.

Dany atletik ozellikleri oldugu icin takimda. Cok dogru kararlar verdigi icin degil. Bu atletik ozelliklerini de sonuna kadar kullaniyor.

Hamit ise liderlik yapmak, tecrubesini sahaya yansitmak icin var. Amrabat gibi 3 kisinin arasina girip herkese calim atmaya calismak icin degil.

Tabii bence :)

Altına imzamı atarım , aslında hamitten liderlik bekleyende yok bence saha içi lideri bu takımın selçuk sneijder drogba dır. anlamıyorum basit oynayıp tek pas yapmak topu rakibe çarptırıp korner/taç almak çok mu zor topu illa içeriye vermeye çalıştı her topta zaten emre çolak gibi rakibe kalçasını dayayıp kendi ekseni etrafında bi dönüyo tüm kontra atakları hiç ediyo bu gün yerine aydın oynasa 10 kat iyi oynardı o kadar diyorum kanat oyuncusu akıp gitmeli o tipte değilse de basit oynamalı tek pas yapmalı

mpaker66
21.Şubat.2013, 02:54
Terim bu maç sınıfta kaldı, dplasmandada alabiliriz bu maçı umutlu olalım.

Burdan fm'de gs araştırmacısına sesleniyorum hamit'in çevikliğini 8'e hızlanmasınıda 5 düşürün lütfen :)

Alicanfmfan
21.Şubat.2013, 02:56
Altına imzamı atarım , aslında hamitten liderlik bekleyende yok bence saha içi lideri bu takımın selçuk sneijder drogba dır. anlamıyorum basit oynayıp tek pas yapmak topu rakibe çarptırıp korner/taç almak çok mu zor topu illa içeriye vermeye çalıştı her topta zaten emre çolak gibi rakibe kalçasını dayayıp kendi ekseni etrafında bi dönüyo tüm kontra atakları hiç ediyo bu gün yerine aydın oynasa 10 kat iyi oynardı o kadar diyorum kanat oyuncusu akıp gitmeli o tipte değilse de basit oynamalı tek pas yapmalı

Sende diyorsun, kanat oyuncusu akıp gitmeli. İşte Hamit kanat değil ki, aksine yavaş ve sürekli set hücumu seven bir yapısı var. Orta alan topçusu.

Lucas Neill
21.Şubat.2013, 02:57
Golü bulduk ama oyunu kontrol edemedik 2 3 gol yiyebilirdik ilk yari bitmeden ama 1 golle kurtulduk o da Dany ve Melo'nun anlasmazligindan geldi yazik oldu.

Selcuk Inan bugün kelimenin tam anlamiyla müthis oynadi asistini yapti Burak müthis bir sekilde önüne alip golü atti belki bu kontrolü ve golü atabilecek sayili oyuncu vardir futbol dünyasinda.

Sneijder'i solda oynatmak futbola ihanet inaniyorum ki Fatih Terim bu hatadan dönecektir yani olmuyor.

Amrabat'in 8 milyon euroya alinisi zaten hataydi ama bir gram beynini gelistirememesi skandal kesinlikle bizim takimin büyük maclarda oynayacak oyuncusu degil Anadolu takimlariyla oynarken bile rakibin üstüne gitmekten korkan bi oyuncu haline geldi.

Ikinci mac ne yapip edip turu koparmak lazim sonra muhtemelen eleniriz ki elenirsek lige konsantre oluruz bu turu gecsek bile ileri gidecek bi takim degiliz su an.

Hamit de ne sanssiz bi futbolcu kacinci diregi bu ama kanat oyuncusu olarak kesinlikle bizim takima böyle maclarda fayda saglamiyor hizli bi oyuncu degil cünkü orta 3 lünün saginda daha etklili olurl

zeck17
21.Şubat.2013, 03:00
Hamit çizgiye basarak oynayabilecek bir oyuncu değil gençken de böyleydi hamit orta sahaya kat eden bir oyuncu böylece boş alan bulup şutlar çeken bir oyuncu

barahir
21.Şubat.2013, 03:05
Galatasaray, altın gibi gol buldu ancak bugün akıllı oynamadı. 1-0 öndeyken 2 tane çok net kontra yedi birisi gol oldu. Bu tür maçlarda 1-0'ı yakaladığın zaman saldırmayıp da o skora razı gibi oynarsan kontradan ikinciyi sen bulursun, bence Terim bunu ya düşünmedi ya da düşünemedi..

Lucas Neill
21.Şubat.2013, 03:07
Galatasaray, altın gibi gol buldu ancak bugün akıllı oynamadı. 1-0 öndeyken 2 tane çok net kontra yedi birisi gol oldu. Bu tür maçlarda 1-0'ı yakaladığın zaman saldırmayıp da o skora razı gibi oynarsan kontradan ikinciyi sen bulursun, bence Terim bunu ya düşünmedi ya da düşünemedi..

Bence Fatih hoca GS-Fb macindaki gibi düsündü. Amaci burada maci bitirmekti ama bizim acimizdan ne yazik ki yine hayal kirikligi oldu.

Facx
21.Şubat.2013, 03:07
Sende diyorsun, kanat oyuncusu akıp gitmeli. İşte Hamit kanat değil ki, aksine yavaş ve sürekli set hücumu seven bir yapısı var. Orta alan topçusu.

Ben zaten kantta oynamasın diyorum hatta şu rakibe kalçayı dayayıp topu saklamaya çalışma huyunu bırakmazsa hiç oynamasın dakika 90 değil 20. dakika kontratak yapıysun amaç neki topu saklamaya çalışıyosun sen

keşke sete dönük oynasa bildiğin eboue nin verimini %90 düşürdü adam bu sene

Alicanfmfan
21.Şubat.2013, 03:10
Takımda kanat oyuncusu yok bildiğin, iyi yok yani. İyi kanat oyuncuların yoksa kanat oyuncularıyla taktik olmaz,oturmaz. Böyle orta sahadan çakma oyuncuları kanada yerleştirirsek, Farfan'ı Messi yaparız, olay bu. Ordu maçında Emre Çolak'a büyük şans doğdu umarım akıllanıp yeniden formayı alır ve yüzümüzü kara çıkartır. Hamit'i hep savundum hep sabrettim ancak yavaş yavaş kızağa çekilmesi lazım diye düşünüyorum.

himone
21.Şubat.2013, 03:16
Bugün GS'ın galip gelememesinin ve Türk takımlarının Avrupa'da genellikle başarısız olmasının sebebplerinin başında yanlış futbolcularla yanlış futbol oynamamız geliyor. Schalke bugün 4 tane ofansif oyuncuyla çıkıp oynadı ve savunmayı da iyi yaptılar. Bunu şampiyonlar ligi maçında deplasmanda yapıyorlar. Biz hala şu oynarsa beke yardım gelmez, bu oynarsa şurası açık kalır diye tartışıyoruz. Yıllardır defans oyuncularıyla hücum etmeye çalıştığımız için biryere gelemiyoruz. 2 takımda 4-4-2 ile oynadı birinin kanatlarında kesinlikle kanat oynayamayacak son derece yavaş Hamit ve Sneijder varken diğerinin kanatlarında Draxler, Bastos ve ileride Farfan gibi süratli oyuncular var. Zaten adamların attığı gol ve geliştirdiği ataklardan da belli oluyor. Fatih Terim kimse kusura bakmasın ama inatla Sneijder gibi bir futbolcuyu sol kanatta oynatırsa Aykut Kocaman'dan farkı kalmaz. Kanatları savunmak için 4-4-2 oynuyorsun ama yine de verdiğin pozisyonların hepsi knattan oluyor ama inatla taktiğe devam.

Avrupada başarılı takımlara bakın, defans hattı hariç en fazla 1 tane defansif ve yavaş oyuncusu var. Defans hattında ise en azından bir tanesi hücumcu oluyor. Bizde ise forvet hariç en fazla bir tane hücumcu var o da hep yavaş oyuncu oluyor. Sonra da buraya gelip adamlar deli gibi kontraya çıkıyor diyoruz :D.

byariff
21.Şubat.2013, 03:16
hoca bugun hataliydi bastan sona kadar rakibi iyi inceledik analiz ettik dedi hocada biliyordu rakip kanatlari cok iyi kullaniyor hoca napti sneijderi solda baslatti. sneijderi ortaya cekip sol"a al amrabati tek forvet oyna arkadas hadi bunu ilk 11"de yapamadin devre arasinda yapcaktin maç"i hoca verdi tek kelimeyle ortasahayi adamlar yuruyerek gecti hic zorlanmadilar

ReaList
21.Şubat.2013, 03:18
Maç, zemin, oyun vs hakkında çok şey söylendi de bir parantezde taraftara açayım. Galatasaray ve Fenerbahçe taraftarı hatta Milli Takım maçlarındaki taraftar profilleri (Beşiktaş taraftarları Avrupa maçlarında biraz daha maç içinde) neredeyse aynı. Avrupa maçlarında rakipler gelmeden önce "Cehennem yaratacağız" sözü altında geçmişe nazire yapılır, onunla övünülür ama sahada takım geri çekilince, gol yeyince veya baskı yeyince tamamen sus pus olunur. En etkili olunan zaman dilimi ilk ve ikinci yarı başları, gol ve gollük pozisyonlar sonrası, ötesi tiyatro havasında...

Söz o ki 90'lardaki O etkin ve baskın güç artık yok. Bugün bir örneğini daha gördük ne yazık ki. Nerede Samiyende 15 bin kişinin oluşturduğu baskı nerede 55 bin kişilik bu çoğul sessizlik.

petrol_fb12
21.Şubat.2013, 03:18
Hamit geldiğinden beri iyi profrmans sergilemiyor.Herkes savundu lakin oynadğı tek maç.Mancestesr maçıydı İngiltere'deki onun dışında uzaktan bir iki şutu var diğer maçlarda.

Ligimize bakıyorum.Hamit yerine.Hurşut alsaydı daha iyiydi.Galatasaray aynı paraya alırdı.Gençlerbirliğinden.

Sol kanada bakıyorum.Amrabat :) Türkiye'de sol kanat oyuncusu Tuncay var'dı onu galatasaray almadı.Amrabat on kere daha yararlı olurdu o kadar para cebinde kalırdı Galatasarayın..

Amrabat-Hamit transferini sezon başından beri eleştiriyorum.

İlginç bir yorum dinledim bir yerde "Adamlar ikinci yarı oynamadı oyunu soğuttu neden ? Zemin o kadar kötü ki sakatlanmıyalım diye".

Corpus
21.Şubat.2013, 03:23
Hamit geldiğinden beri iyi profrmans sergilemiyor.Herkes savundu lakin oynadğı tek maç.Mancestesr maçıydı İngiltere'deki onun dışında uzaktan bir iki şutu var diğer maçlarda.

Ligimize bakıyorum.Hamit yerine.Hurşut alsaydı daha iyiydi.Galatasaray aynı paraya alırdı.Gençlerbirliğinden.

Sol kanada bakıyorum.Amrabat :) Türkiye'de sol kanat oyuncusu Tuncay var'dı onu galatasaray almadı.Amrabat on kere daha yararlı olurdu o kadar para cebinde kalırdı Galatasarayın..

Amrabat-Hamit transferini sezon başından beri eleştiriyorum.

İlginç bir yorum dinledim bir yerde "Adamlar ikinci yarı oynamadı oyunu soğuttu neden ? Zemin o kadar kötü ki sakatlanmıyalım diye".

Hamit' i herkesin savunması gibi bir olay söz konusu değil. Böyle birşey iddia ediyorsanız da en başından ben karşıyımdır. Futbolu durarak oynayan topu ayağında geveleyen futbolculardan nefret ederim.

Lucas Neill
21.Şubat.2013, 03:26
petrol_fb12

Ne Hursut'u yahu senin kadar anadolu takiminda oynayan Türk oyuncu fetisisti birini görmedim utanmasan Erman Kilic > Sneijder diceksin hatta Mehmet Yildiz varken Drogba niye aliniyor ki diyebilirsin.

petrol_fb12
21.Şubat.2013, 03:28
Erman Kilic > Sneijder Mehmet Yildiz varken Drogba :D:D:D:D

İyiymiş baya ya :) Hurşut mu Hamit mi desen.Düşünemden Hurşut.Amrabat mı Tuncay mı dersen.Düşünmeden Tuncay :)

Güldürdün ya gece gece Allah ta Seni güldürsün inşallah :)

Lucas Neill
21.Şubat.2013, 03:31
Erman Kilic > Sneijder Mehmet Yildiz varken Drogba :D:D:D:D

İyiymiş baya ya :) Hurşut mu Hamit mi desen.Düşünemden Hurşut.Amrabat mı Tuncay mı dersen.Düşünmeden Tuncay :)

Güldürdün ya gece gece Allah ta Seni güldürsün inşallah :)

Kardes senin mantik böyle isliyor ne zaman anadoludan iki oyuncu o gün asist veya gol yapsa senin icin ligin en iyi oyunculari bence buna özelden devam edelim.

petrol_fb12
21.Şubat.2013, 03:33
Kardes senin mantik böyle isliyor ne zaman anadoludan iki oyuncu o gün asist veya gol yapsa senin icin ligin en iyi oyunculari bence buna özelden devam edelim.

Saydığım oyuncuları 10-12 maç izledim :) İkiside Amrabat-Hamit daha yararlı.Bir oyuncuyu 5 maç veya 6 maç izlemeden önermem veya karar vermem.

@byariff

Bir oyuncuyu 5 maç veya 6 maç izlemeden önermem veya karar vermem.

@Alicanfmfan

Lua Lua dedim Shelton demiştim doğru :) Çünkü bunları izliyorum Avrupa'yı izlemiyorum.İzlediklerimi öneriyorum.

byariff
21.Şubat.2013, 03:33
petrol sag bek emrahi sag acigada ahmet"i alalim mi

Alicanfmfan
21.Şubat.2013, 03:34
Hakikaten, Anadolu futbolcusu sempatizanlıgı yapıyorsun. Sen değil misin ki Shelton lazım diyen, Galatasaray'a. :D

mpaker66
21.Şubat.2013, 03:50
Hurşut'u şu maç sahaya koysan heyecandan ve zeminden dolayı 1 adım atamaz be bırakın Allah aşkına :D

petrol_fb12
21.Şubat.2013, 03:52
Hurşut'u şu maç sahaya koysan heyecandan ve zeminden dolayı 1 adım atamaz be bırakın Allah aşkına :D

Ya bari Hamitten iyi oynardı sezon boyu.Huşut 29 hamit 30 yaşında neyse :) Ben önerimi yaptım :)

Hurşut zaten Bursa ya gidiyor 1 Milyon Euro senelik teklif etmişler :) Bu bilgiyide verilim. bari :)

mpaker66
21.Şubat.2013, 03:54
Ya bari Hamitten iyi oynardı sezon boyu.Huşut 29 hamit 30 yaşında neyse :) Ben önerimi yaptım :)

Hurşut zaten Bursa ya gidiyor 1 Milyon Euro senelik teklif etmişler :) Bu bilgiyide verilim. bari :)
Bak Hurşut şu maçta oynasaydı top benim ayağıma gelmesin diye saklanır dururdu, sorumluluk 0.
Hamit'ten daha yetenekli olabilir ama hamit'ten iyi oyuncu değil.

Lucas Neill
21.Şubat.2013, 03:58
Yav Petrol'ü anadolu topcusu muhabbettinde ciddiye alip yazmayin troll kovaliyor.

barahir
21.Şubat.2013, 03:59
Çünkü bunları izliyorum Avrupa'yı izlemiyorum.İzlediklerimi öneriyorum.

Senin sorunun burda gizli bence :) açıl biraz Avrupaya da orada oynana futbolu gör.

William Rookwood
21.Şubat.2013, 04:17
Ya bizim futbolcularımız ne ki, Avrupa'da ki oyuncuları izleyince bunlarda futbolcu mu diyorum. En basitinden Drogba bi girsin 1 gol bir asist. Bunu görünce Umut'a Emre'ye ondan bundan medet umduğumuzu anladım bunlarda topçu mu dedim. Bizim lig bence hiçte bizim zannettiğimiz kadar iyi bir lig değil.

Alicanfmfan
21.Şubat.2013, 06:40
Şampiyonlar Liginde geçmiş maçlara baktım, özellikle skor olarak ilgi çeken maçlara da.Hatta geçen sene Lyon'un o düşündürücü 7 gol attığı maçta böyle pozisyon yok. Ama ben böyle kontratak yiyen bir takım göremedim. İlk yarının sonları topu tutmak varken böyle bir gol yemek çok oturdu içime, Schalke ilk yarım saatlik dilimde yakaladığı pozisyonları atsa bu kadar koymazdı bana.

davidvilla
21.Şubat.2013, 10:36
Bugün GS'ın galip gelememesinin ve Türk takımlarının Avrupa'da genellikle başarısız olmasının sebebplerinin başında yanlış futbolcularla yanlış futbol oynamamız geliyor. Schalke bugün 4 tane ofansif oyuncuyla çıkıp oynadı ve savunmayı da iyi yaptılar. Bunu şampiyonlar ligi maçında deplasmanda yapıyorlar. Biz hala şu oynarsa beke yardım gelmez, bu oynarsa şurası açık kalır diye tartışıyoruz. Yıllardır defans oyuncularıyla hücum etmeye çalıştığımız için biryere gelemiyoruz. 2 takımda 4-4-2 ile oynadı birinin kanatlarında kesinlikle kanat oynayamayacak son derece yavaş Hamit ve Sneijder varken diğerinin kanatlarında Draxler, Bastos ve ileride Farfan gibi süratli oyuncular var. Zaten adamların attığı gol ve geliştirdiği ataklardan da belli oluyor. Fatih Terim kimse kusura bakmasın ama inatla Sneijder gibi bir futbolcuyu sol kanatta oynatırsa Aykut Kocaman'dan farkı kalmaz. Kanatları savunmak için 4-4-2 oynuyorsun ama yine de verdiğin pozisyonların hepsi knattan oluyor ama inatla taktiğe devam.

Avrupada başarılı takımlara bakın, defans hattı hariç en fazla 1 tane defansif ve yavaş oyuncusu var. Defans hattında ise en azından bir tanesi hücumcu oluyor. Bizde ise forvet hariç en fazla bir tane hücumcu var o da hep yavaş oyuncu oluyor. Sonra da buraya gelip adamlar deli gibi kontraya çıkıyor diyoruz :D.

Ya abi taktik teknik diziliş futbolcu meselesi değil bu.
Adamlarda oynayan oyuncuların hangisi inanılmaz yetenekti. Hiçbiri değil.
İyi oynuyor gözüküyorlar çünkü BERABER oynuyorlar.
Hucumda gözleri kapalı paslaşıyorlar. Savunmada yarı alanı herkes parselliyor, kimin nerede duracagı ne yapacagı belli. Daralıp genişliyorlar sürekli takımca. Top Drogbaya geliyor bir anda arkasında 3 kişi, pası atıyor Burak'a bir anda arkasında 3 kişi. Sürekli dayanışma içindeler. Maç içinde ne yapacakları, görevleri belli. Set hücümunda ne güzel orta alanda kısa kısa 1-2 pas yapıyorlar o pasları laf olsun diye yapmıyorlar herkesin bir gözü öne koşu yapacak oyuncuda oluyor. Koşu yapanı gördüler mi müsait hemen topu indiriveriyorlar önüne. Yani olay diziliş ya da şu futbolcu şurada oynadı meselesi değil. Beraber oynamanın getirdiği bir alışkanlık var. Sahaya çıktığı zaman her oyuncunun ofansif/defansif görevi net belli. Her bölgede daha kalabalıklar ama maç sonuna bakıyorsun hala daha diriler. Çünkü herkes belirli bir seviyede belirli bir yerde enerji harcıyor. Biz de kimin ne yaptıgı belli olmadıgı için herkes her yerde enerji harcıyor. Onlarda hiç oynamayan yedek oyuncu bile oyuna girince nerede oynayacagını ne yapacagını biliyor. Çünkü takımın ne oynadıgı belli, atıyorum sana deseler "Himone bu maç Farfan yok sen girecen oynayacan" sen bile bir kaç kez Schalke'yi izlemişsen ne yapacagını bilirsin. Durum bu.
Bizim takımlar safi yetenege kalmış. Biri bir kaç çalım atacak, biri 2-3 oyuncuyu oyundan düşürecek de gol bulacagız. Kanatlardan bahsetmişsin mesela, bizim amrabat iddia ediyorum farfan'dan daha yetenekli bir oyuncu. Fakat Farfan'ı topla buluşturan sistem onu çok ileride ve tamamen demarke pozisyonda topla buluşturuyor. Bizim Amrabat ise taa gerilere gelip top alıp 3 kişiyi çalımlayıp gitmeye çalışıyor. Ya konuşacak çok şey var ama inan yanlış oyuncu yanlış yerde oynuyor muhabbeti değil. Fatih Terim dizilişi değiştirmeyerek aslında çok dogru bir şey yapıyor. Bir takımın düzeniyle dizilişiyle sürekli oynarsan o zaman gelişen var olan birşeye yeniden başlıyorsun demektir. Sürekli yeniden başlamak zaten bizi bu kadar kötü gösteriyor sahada.

Bu arada bence bizim takımın dün akşamki en iyi oyuncusu hiç tartışmam "Riera" idi.

davidvilla
21.Şubat.2013, 10:42
Maç, zemin, oyun vs hakkında çok şey söylendi de bir parantezde taraftara açayım. Galatasaray ve Fenerbahçe taraftarı hatta Milli Takım maçlarındaki taraftar profilleri (Beşiktaş taraftarları Avrupa maçlarında biraz daha maç içinde) neredeyse aynı. Avrupa maçlarında rakipler gelmeden önce "Cehennem yaratacağız" sözü altında geçmişe nazire yapılır, onunla övünülür ama sahada takım geri çekilince, gol yeyince veya baskı yeyince tamamen sus pus olunur. En etkili olunan zaman dilimi ilk ve ikinci yarı başları, gol ve gollük pozisyonlar sonrası, ötesi tiyatro havasında...

Söz o ki 90'lardaki O etkin ve baskın güç artık yok. Bugün bir örneğini daha gördük ne yazık ki. Nerede Samiyende 15 bin kişinin oluşturduğu baskı nerede 55 bin kişilik bu çoğul sessizlik.

Ne zamanki stadlar büyüdü, biletler pahalılaştı ve yıldız futbolcular geldi işte o zaman o tribun ruhu kaybedildi kardeşim. Avrupa'nın Real Madrid'ine Barca'sına Man Utd'na Milan'ına bak onların da taraftarı öyledir. Ama bir de Partizan'a Cska'ya Paok'a falan bak harika taraftarları var biz de eskiden öyleydik. Ama futbolun izlediği yol bu maalesef. Ekonomik açıdan ne kadar büyürsen o kadar amatör ruhunu kaybediyorsun hem taraftar olarak hem futbolcu olarak. Oraya gelen 55bin Gs için gelmiyor ki, Drogba için geliyor onun için para verdim diyor. Bir de 100.yılda şampiyon olamadığımız zaman aklıma geliyor. O gun Ayhan vardı, Cihan vardı ama gelen adam Galatasaray için gelirdi ve harika stad atmosferimiz olurdu. Büyümenin getirdiği bir şey bu, böyle kabullenmek lazım.

davidvilla
21.Şubat.2013, 10:48
Bence stopersen orada arkanı kollayacaksın ve o alanı öyle boş bırakmayacaksın.Dediğim gibi Semih,Jones'ı kapasa o topu süren adam büyük ihtimal kaleye vuracaktı.Daha net olamazdı Jones'un pozisyonundan.
Riera'ya ise katılıyorum.Direk indirmesi lazımdı.

Ben senin demek istediğini anladım. Buna alt yapı egitimlerinde yalancı kademe diyorlar.
Ortada durman gerekiyor yani aslında ne arkadaşının kademesine giriyorsun ne de diger oyuncuyu marke ediyorsun. Olay pası/sutu atabilecek topu getiren oyuncuyu kararsızlığa düşürmek.
Hata olarak pek görmüyorum çünkü o anda o atmosferde bunu düşünüp yapabilen oyuncular çok tecrübeli ve yıllarca üst seviyede top oynamış stoperler oluyor genellikle. Orada net hata Dany'nin. Zaten Dany kadar riskli oynayan stoper bu topraklar görmedi heralde. bir kere savunma oyuncusu kendine guvenecek, yere saglam basacak. Öyle kararsızlığa düştün mü hiç affetmezler bu seviyede.

kalemci
21.Şubat.2013, 11:45
Hurşut'u izlemeden sadece maç özetleriyle yorum yapanlar var.

KanaKe
21.Şubat.2013, 11:50
schalke kötüydü ama bekledigimden iyiydiler.. akilli oynadilar ilk yari gs cok kontra verdi gol geliyorum dedi ve geldi.. galatasaray ise bekledigimden daha kötü oynadi hamit le sabrinin sutlari disinda net pozisyon yok.. sneijder cok kötüydü.. he birde burak burak diyenler vardi golün disinda burak sahada yoktu farkettinizmi? yerden kalkamadi bir türlü ya faul yapti ya yere atti kendini drogba bile buraktan daha cok mücadele etti o yasina ragmen.. burak iyi golcü ama avrupada oynayacak topcu degil benim gözümde o yüzdende hicbir zaman avrupaya transfer olamayacak olsada 1-2 sene sonra geri gelir tipis tipis.. mactan cok cabuk kopuyor..

nannar
21.Şubat.2013, 12:11
petrol_fb12

Sen futboldan anlıyorsan ben hiç anlamıyorum galiba... :)

Sana kalsa anadolu takımlarındaki göze batan oyuncuları toplasak Barcelona ile kafa kafaya oynayacağız :n: Bizim Dinarspor'da da ilerde rakiplrin ayagından top alamadığı bir forvet var, onu da mı getirsek acaba Galatasaray'a ?

Neyse,biz konumuza dönelim...

Dünkü maçta Fatih Terim'in yaptıgı en büyük hata Akhisar gibi zayıf bir takıma karşı bile başarısız olan ortasaha kurgusu (melo [yekta vardı o gün] -selçuk-hamit-sneijder) ile maça başlamak oldu. Riera solda tek kaldı.Melo ve Selçuk çok ama çok fazla efor sarfetti ve yoruldu. Yalnız Selçuk'u takdir etmek lazım.Dün mükemmel iş başardı takım savunmasında.Fakat işte dediğim gibi takım savunma yaparken yorulunca hücumda Drogba'dan başkası görev alamadı organizasyonlarda. Eğer Sneijder'i oynatmak istiyorsa forvetlerden birini kesmeli Fatih hoca. Yok eğer Burak-Drogba oynayacaksa o zaman Sneijder kenarda beklemeli.Başka çözümü yok bu işin. Savunma dörtlüsü,melo-selçuk-drogba-burak konusunda sorun yok. Sıkıntı kanatlarda hem savunma hem hücum yapabilen ama bunu hızlı yapabilen adamların olmayışında.Amrabat hızlı ama aklını kullanmadan hücum ediyor,Hamit kağnı gibi resmen. Bu iki bölgede istediğimiz şekilde oynamaya başlarlarsa Schalke'yi eleriz biz..

Son olarak yönetimi de tebrik(!) etmek lazım. Sen milyonlarca € harcayıp Sneijder ve Drogba gibi adamları alıp patates tarlasına sürersen o oyuncular da 2 gün sonra patates olup çıkarlar! Böyle rezillik görmedim. ŞL gruplarında zemin yüzünden gruptan çıkamayacaktık az daha.Dün de en büyük rakibimiz yine zemindi. Bu kadar zor mu bu işi yapmak anlamadım ki! Yabancılar zemine 50 milyon € falan mı harcamışlar? Gerekirse 3-4 maçı gibi başka stadyumda oynayın ama şunu halledin artık yahu!!! Yakışmıyor Galatasaray gibi bir kulübe ve Şampiyonlar Ligi gibi bir organizasyona!

davidvilla
21.Şubat.2013, 12:56
. Yalnız Selçuk'u takdir etmek lazım.Dün mükemmel iş başardı takım savunmasında.

Abi ne takım savunması. Tek başına her yere koştu durdu çocuk herkesin kademesine girdi her koşanın peşine takıldı tek başına ya ! Takım savunması alan savunması kendi yarısahanda herkesin alanın olması ve oradan sorumlu olması gibi dunyada genel kabul görmüş olay bizde yok. her alandan selçuk sorumlu :) Mascherano olsan Diarra olsan dayanamazsın ya.

Bir de Burak konusu var. Yerden kalkamadı bilmemne yapamadı. Adamın başında en az 3 en çok 5 kişi var, ya pas verebileceği biri var mı? yok. Boşa hareketlenen el kaldıran falan var mı? yok.
Gs'a Huntelaar gelse yemin ederim Burak'tan daha fazlasını yapamaz. Çok yanlış eleştiriyoruz abi çok.
Schalke'de Burak olsa biz turu çoktan vermiştik eminim.

uAburak89
21.Şubat.2013, 14:17
Yediğimiz gol rezalet, baktıkça sinirleniyorum. Hamit'ın topu vermeme ısrarı, Dany - Melo iletişim eksikliği, topu kapan adam Jones koşarken Melo'nun geriye gelmemesi, Riera'nın sart kart cezalısı olmamak için faulden kaçınması. Çok sinir bozucu..

anil luque
21.Şubat.2013, 14:19
Haftalardır söylüyorduk da (sözüm meclisten dışarı) takımına toz kondurmayan bazı arkadaşlar kabul etmiyordu Galatasaray'ın futbolun f'sini oynamadığını.Akıllar Schalke maçında , topçular konsantre olamıyor gibi züürt tesellileriyle maç günü geldi kendi adıma haksız olmadığımı dün bir kez daha gördüm. Beraberlik dünkü maç itibariyle Galatasaray için iyi sonuç ben bu kadar söylüyorum.

Maçın Fatih Terim ile ilgili kısmı bence önemli olan nokta. Sneijder'den sol açık yaratmaya çalışmak nasıl bir zihniyettir Fatih Terim gbi bir hoca bunu nasıl dener anlamak güç. Kadroları gördüğümde MC-MC-MC önlerinde AMC olur diyordum Sneijder ama bildiğin sol açıkta debelendi durdu ve hiçbirşey yapamamanın dahi gerisinde kaldı. Höger önceki akşam Lahm'ı izlemiş olacak sağ tarafı kevgire çevirdi. İkinci yarıda da Kolasinac aynı bölgeden inanılmaz bindirmeler yaptı otobana çevirdiler resmen karşı tribün tarafını. Kanatsız sistemde top oynayacaksan o top sürekli senin ayağında olacak bunu Fatih Hoca nasıl bilemez anlamak güç. Topu rakibe verirsen böyle elini kolunu sallaya sallaya gelir istediği sonucun çok daha fazlasını alabilecek oyunu oynar ve evine döner.

Bir parantez de Schalke'ye açmak istiyorum. İki gün önce muhtemel maç kadroları verildiğinde kendi kendime "ulan adamların eksik hali bu mu?" diyordum hakkaten öyleymiş. 2013'te sadece bir galibiyeti olan onu da 5-4 gibi saçma bir skorla kazanan takım bu muydu yani ? Adamlar taş gibi topunu oynadı ve gitti.

Son olarak şunu söylemek lazım , iki sene önce biz Beşiktaş taraftarının düştüğü hataya şimdi Galatasaraylı arkadaşlar düşüyor. Belki bizim ihtiyacımz olan transferlerdi ama daha çok taraftara oynamak için yapıldı yıldız transferleri ama şimdi Galatasaray kulübünün böyle bir şeye ihtiyacı yokken (maddi açıdan diyorum) taraftara oynayacak transferler yapmak akıl karı değil. Senin takımın bas bas bağırıyor stoper ve sol beke ihtiyacım var diye sen gidip Sneijder ve Drogba'yı alıyorsun. Hadi Drogba neyse adam iki maçta zaten olayı bitirdi efsane birisi ama Sneijder bu takıma hiçbir şey katmayacak gelmeden önce de söylemiştim hala da savunuyorum bu fikrimi.

İhtiyaç duyulan bölgelere transfer yapılmayarak çok çok şanslı bir kurayla avuçlarının içine kadar gelen turu elinin tersiyle itti gibi birşey artık Ünal Aysal.

Rövanşta işi çok daha zor temsilcimizin ama çıkmadık candan umut kesilmez ne diyelim..

TeNaciOUS MidFieLdeR
21.Şubat.2013, 14:53
gol kralliginda CR7 ile zirvede olan buraki hala elestirenler var, bu cok ilginc. trabzonda attigi 30 kusur golle de gosterdi ki burak bizim ligimizin cok cok ustundedir tartismasiz.

terimden daha iyi bilecek degilim, o yuzden cimbomun oyun formatini elestirmem mumkun degil. ancak oyun icindeki dinamiklerden kaynakli ilk yari son yarim saati schalke topa haddinden fazla sahip oldu bence. burakin golu attigi dakikada halbuki rakip yelkenleri indirmisti, yuklenip farki acabilirdik.

cimbomun kadro kalitesi bu seviye icin bana kalirsa oldukca iyi, kurulabilecek en iyi kadro kurulmus durumda ancak yonetimin zemin konusundaki hamleleri affedilecek cinsten degil. az daha gruplarda elenilmesine sebep olabilecek bir zemin faktoru cok daha onemli bir safhada yine basroldeydi.

uAburak89
21.Şubat.2013, 14:57
@anil luque

Futbolun F'sini oynamayan takım gruptan çıktı, ligde haftalardır lider, tüm hedef maçlarını kazanmayı başardı, rövanş maçı yine bir hedef maçı olacak ve şansı var. Akıllar Schalke maçında denmesi normal, devre arası kampında futbolcularla röportaj yapılıyor, hepsi Schalke diyor. Bu da normaldir.

Sneijder'ın solda oynamışlığı var Inter'de, Fatih Terim tamamen 4-4-2 denemiyor, 4-2-2-2 tarzı bir taktik deniyor sağ da oynayan Hamit de sağ açık değil esasen. Genel olarak bir sıkıntı olduğuna katılıyorum ancak hocanın Sneijder'ı -kaba tabirle- yiyeceğini düşünmüyorum. Daha verimli bir düzen bulunacaktır.

Drogba ne kadar gerekli olduğunu zaten gösterdi, Sneijder de kağıt üzerinde son derece gerekli bir adam. Bu takım ilk yarıda çoğu zaman Burak üzerinden hücum yaptı, yan pas yan pas içimiz bayılıyordu. Sneijder & Drogba başka bir futbol oynuyorlar ve onları izlemek büyük keyif. Sol bek ve stoper lazım doğru, ama ara transferde 4 oyuncu alınamazdı herhalde. Sağlam bir stoper bulmak da devre arası kolay değildi. Hocanın istediği Carlinhos alınamamış. Şimdi suç sadece Ünal Aysal da olmamalı. Stoper alınmak üzereyken Drogba gündeme gelince -yumuşatarak söylüyorum- yemişim stoperi Drogba gelsin diyorsa Fatih Terim, başkana bir şey demek haksızlık olur. Üstelik bu maç Schalke galibiyeti ile bitebileceği gibi, 2-0'ı bulup farka gidebilecek bir Galatasaray da olabilirdi pekala.

Kura şanslıydı, turu geçebiliriz zor da olsa ama bundan sonra zaten kim gelirse gelsin çok fena skorlar ortaya çıkabilir. Takım tecrübesiz, dün Drogba dışında herkeste bir tedirginlik vardı. Bu sene hedef gruptan çıkmaktı, başarıldı. Yönetim transferler ŞL için yapılmadı diyorsa çok da enseyi karartmamak lazım. Geçen sene başlarken şampiyon olacağız, ŞL'de gruptan çıkacağız ve ligde de lider olacağız denilse hadi canım sende denirdi o kişiye. Ne yazık ki bunun tadını çıkaramıyoruz. Belki de bu turdan elenmenin moral bozukluğu ile ligde de kötüye gideceğiz. Biraz haksızlık yapılıyor diye düşünüyorum, ben de dahil, genel olarak.

byariff
21.Şubat.2013, 14:59
bence zemin bahane degil , elin schalkesi geldi takir takir o zeminde oynadi bu arada tur sansimiz bence bitmedi. zaten gruptan cikarken deplasmandaki iyi oyunlarimizla ciktik gruptan enseyi karartmaya gerek yok bizi bu kotu oyunumuzla schalke yenemediyse demekki onlara ordada kafa tutma yenme sansimiz var.

footballer33
21.Şubat.2013, 15:06
Haftalardır söylüyorduk da (sözüm meclisten dışarı) takımına toz kondurmayan bazı arkadaşlar kabul etmiyordu Galatasaray'ın futbolun f'sini oynamadığını.Akıllar Schalke maçında , topçular konsantre olamıyor gibi züürt tesellileriyle maç günü geldi kendi adıma haksız olmadığımı dün bir kez daha gördüm. Beraberlik dünkü maç itibariyle Galatasaray için iyi sonuç ben bu kadar söylüyorum.

Maçın Fatih Terim ile ilgili kısmı bence önemli olan nokta. Sneijder'den sol açık yaratmaya çalışmak nasıl bir zihniyettir Fatih Terim gbi bir hoca bunu nasıl dener anlamak güç. Kadroları gördüğümde MC-MC-MC önlerinde AMC olur diyordum Sneijder ama bildiğin sol açıkta debelendi durdu ve hiçbirşey yapamamanın dahi gerisinde kaldı. Höger önceki akşam Lahm'ı izlemiş olacak sağ tarafı kevgire çevirdi. İkinci yarıda da Kolasinac aynı bölgeden inanılmaz bindirmeler yaptı otobana çevirdiler resmen karşı tribün tarafını. Kanatsız sistemde top oynayacaksan o top sürekli senin ayağında olacak bunu Fatih Hoca nasıl bilemez anlamak güç. Topu rakibe verirsen böyle elini kolunu sallaya sallaya gelir istediği sonucun çok daha fazlasını alabilecek oyunu oynar ve evine döner.

Bir parantez de Schalke'ye açmak istiyorum. İki gün önce muhtemel maç kadroları verildiğinde kendi kendime "ulan adamların eksik hali bu mu?" diyordum hakkaten öyleymiş. 2013'te sadece bir galibiyeti olan onu da 5-4 gibi saçma bir skorla kazanan takım bu muydu yani ? Adamlar taş gibi topunu oynadı ve gitti.

Son olarak şunu söylemek lazım , iki sene önce biz Beşiktaş taraftarının düştüğü hataya şimdi Galatasaraylı arkadaşlar düşüyor. Belki bizim ihtiyacımz olan transferlerdi ama daha çok taraftara oynamak için yapıldı yıldız transferleri ama şimdi Galatasaray kulübünün böyle bir şeye ihtiyacı yokken (maddi açıdan diyorum) taraftara oynayacak transferler yapmak akıl karı değil. Senin takımın bas bas bağırıyor stoper ve sol beke ihtiyacım var diye sen gidip Sneijder ve Drogba'yı alıyorsun. Hadi Drogba neyse adam iki maçta zaten olayı bitirdi efsane birisi ama Sneijder bu takıma hiçbir şey katmayacak gelmeden önce de söylemiştim hala da savunuyorum bu fikrimi.

İhtiyaç duyulan bölgelere transfer yapılmayarak çok çok şanslı bir kurayla avuçlarının içine kadar gelen turu elinin tersiyle itti gibi birşey artık Ünal Aysal.

Rövanşta işi çok daha zor temsilcimizin ama çıkmadık candan umut kesilmez ne diyelim..
Burası çok önemli. G.Saray'ın hücum hattı açısından zaten bir sıkıntısı yokken ileriye dönük isimlerin alınması yanlış bir tercihti bana göre de. Sneijder-Drogba-Burak 3'lüsünün olduğu bir takımda Sabri, Dany, Riera gibi defansif futbolcuların olması abeslikten başka bir şey değildir. Dün, Schalke'nin bilhassa ilk yarıda nasıl top oynadığını gördü herkes. Eğer sağlam bir stoper ve sol bek alınsaydı ve Eboue formunda olup oynasaydı, çok başka bir maç olabilirdi. Bu hatalar, pahalıya patlamaz umarım.