PDA

View Full Version : Schalke 04 - Galatasaray | Şampiyonlar Ligi 2. Tur 2. Maçı

Pages : [1] 2

Kaka Leite
11.Mart.2013, 01:17
http://img474.yukle.tc/images/4378Adsiz.png

Umarım uğurlu gelir de turu geçer Galatasaray :)

europeanconquer
11.Mart.2013, 01:24
Bol gollü bir maç bekliyorum.Kim tur atlar bilmiyorum ancak çok zevkli bir maç olacak.İlk 11'e gelirsek Sneijder ve Drogba kesinlikle sahada olmalılar.Tecrübeli ayaklar sahada olmadan bu turu geçmemiz olanaksız.

Son olarak;Galatasaray'ın bir maçını aylar sonra bedava,sessiz ortamda ve net görüntü ile izleyeceğim için mutluyum

barahir
11.Mart.2013, 01:27
Umaryım GS tur atlayacak bir sonuçla döner Almanyadan..

himone
11.Mart.2013, 01:31
Ben bol gollü beraberlik bekliyorum. GS sakin olmalı gerekirse 80 dk golü beklemeli, yedikten sonra daha kötü olur. Ben GB maçındaki taktik ve dizilişin uygun olacağını düşünüyorum, tek farkla Burak yerine Drogba olmalı. Eğer GS skor avantajını elde edese Burak o zaman girmeli. Umarım turu atlayıp gelir GS. 2 kupada birden çeyrek final görmek ülke futbolu için gerçekten umut verici lur.

nannar
11.Mart.2013, 01:35
gençler maçındaki gibi 4-4-1-1 çıkmalıyız. orta alanda selçuk melo,forvet ise drogba ile başlanmalı.bence burak yedek beklesin

ThersoN
11.Mart.2013, 01:37
Derler ya; turnuva takımı olmak savunmadan geçiyor diye. Schalke gittikçe toparlanırken, biz giderek bozulduk. Kendimizi kandırmaya gerek yok. Çok zor bir maç olacak. Üst düzey mücadele şart. Schalke'nin Dortmund maçını izledim; işimiz zor. Huntelaar'ın olmaması bizim için bir şans.

Kolay pozisyon veriyoruz ama pozisyon bulma konusunda ciddi ayaklara sahibiz. Bu durumda olası skor bizi kurtaran gollü beraberlik olabilir 2-2 gibi.

Elenilmesi halinde bence tablo o kadar da kötü olmayacaktır. Tüm gücümüzle turnuvaya tekrar gruplardan başlayabilmek için şampiyonluğa yükleneceğiz. Lig arası transferlerini saymazsak; Şampiyonlar Ligi'nde gruplardan çıkmak hem başarıdır hem de kadro için tecrübedir. Duruma bir de bu açıdan bakmak lazım.

Facx
11.Mart.2013, 01:47
totem olsun diye schalkeye oy verdim gerçi schalke nin geçiceğine inanıyorum da yenilceğimizi bilsem bile normalde bize oy verirdim :D umarım kazanırız da elenmek lige asılmamız açısından daha hayırlı olur gibi aslında

KaRaBükLü KraL
11.Mart.2013, 01:48
Rüyamda gördüm atlıyoruz turu :D

uAburak89
11.Mart.2013, 01:52
İlk golü yiyip panikleyeceğiz arkasından 2 gelecek. Sonra gelecek 1 gol ile umutlanacağız, bitime yakın kontradan golü yiyeceğiz ve Avrupa maceramız sona erecek. Schalke:3 - Galatasaray:1

Raheem Lawal.
11.Mart.2013, 01:56
Bu Maç Hamit Altıntopun Maçı Olacak, 1 Gol 2 Direk.

europeanconquer
11.Mart.2013, 02:01
Her maç Hamit Altıntop'un maçı zaten :n:

Ne zaman ''İşte bu maç gol atacak.'' desek,adam gidiyor direkleri vuruyor :D

erdem344
11.Mart.2013, 02:06
Kim kazanır bilmem ama çok güzel maç olur . :D

Umarım Sınayder - Drogba - Burak 3lüsü beraber oynamaz.

Raheem Lawal.
11.Mart.2013, 02:11
Ne zaman Gol Desek, Top Direkde Patlıyor
Söylesene hamit Altın top neden gol olmuyor?

TeNaciOUS MidFieLdeR
11.Mart.2013, 02:24
penaltilara kalabilir bu tur, 1-1 olmasi yuksek ihtimal. penaltilara kalirsa da turu kesin geceriz bence.

Alicanfmfan
11.Mart.2013, 02:32
Sakin ve soğukkanlı oynamayalıyız. Fatih Terim gerekn herşeyi ayarlamıştır. İnşallah turu getirecek skorla çeyrek finale çıkarız.

Allah yardımcımız olsun, Allah utandırmasın...

byariff
11.Mart.2013, 02:32
baskaninda dedigi gibi turu geçmek bizim icin yeterliydi diye turu geçtik elenirsekde gram uzulmem ama elersekde sevinirim orasi ayri bu macda tecrubeli ayaklara ihtiyacimiz var boyle bir kadro bekliyorum.

eboue-semih-dany-riera

Hamit-melo-selcuk-sneijder-amrabat

Drogba.

Alicanfmfan
11.Mart.2013, 02:35
Maçı Star verecek değil mi şifreli yayın yok yani ?

Bu arada Burak her türlü oynar beyler yapmayın. Tamam bende pek begenmiyorum ancak adam Avrupa'da Ronaldo'dan sonra gol kralı. Drogba'dan önce o yazılır kadroya, rakipte psikolojik olarak çekinir böyle durumlardan. Drogba-Burak olur ikili bence.

He birde inşallah maçı Ercan Taner anlatmaz. Adam resmen Manchester maçında zoraki anlattı bitse de gitsek havasındaydı. Ertem Şener anlatsaydı tadından yenmezdi. Sabri Ugan da olabilirdi mesela.

sakary Ali
11.Mart.2013, 02:40
Bence Galatasaray'ın turu geçme olasılığı %70. Yarın çok farklı bir Galatasaray göreceğimize inanıyorum.

Gncl1905
11.Mart.2013, 02:52
Seyir zevki yüksek, bol gollü bir maç bekliyorum. Umarım sonunda sevinen de biz oluruz :)

byariff
11.Mart.2013, 04:58
Karşılaşmayı, Ercan Taner anlatacak. :D :D

davidvilla
11.Mart.2013, 11:29
Hamit atarsa eleriz :)

BaFraLı
11.Mart.2013, 11:34
Çok güzel ve zor maç bekliyorum bende. Huntelaar'ın olmaması büyük şans. Bir forvetin ne yapması gerekiyorsa hepsini yapıyor valla, top indiriyor, şut atıyor, gol atıyor. Huntelaar'ın olmaması çok iyi oldu.

Sakin, disiplinli oynayıp turu kovalamak lazım. İnşlAllah geçeriz.

Homer J.S
11.Mart.2013, 11:43
2-2 bitecek hissediyorum. Çeyrek Final göreceğiz ama lig açısından hayırlı olmayacak..

Suicider
11.Mart.2013, 12:53
Defansif zaaflarımız fazla.Rakibin de hücumda etkili adamları var.1-0 öne geçmekten bile korkuyorum.Çünkü skoru koruyabilen bir anlayış yok takımda.Skoru koruyayım derken 2-1 yeniliriz kesin.Umarım turu atlayacak skoru alırız ve son haftalarda oluşan olumsuz havayı bir nebze de olsun sileriz.

europeanconquer
11.Mart.2013, 12:58
Defansif zaaflarımız fazla.Rakibin de hücumda etkili adamları var.1-0 öne geçmekten bile korkuyorum.Çünkü skoru koruyabilen bir anlayış yok takımda.Skoru koruyayım derken 2-1 yeniliriz kesin.Umarım turu atlayacak skoru alırız ve son haftalarda oluşan olumsuz havayı bir nebze de olsun sileriz.

Öne geçtiğimiz maçlardan sadece deplasmanda ki Kasımpaşa maçını kaybettik.Schalke ayrı tabi ki ancak 1-0 öne geçersek büyük avantaj yakalarız.

Namzet
11.Mart.2013, 12:59
Galatasaray'ın tur şansı az,umarım şans bizden yana olur ve bir üst tura çıkarız

davidvilla
11.Mart.2013, 13:07
Ne olursa olsun Avrupa'da bu dönemde maç yapıyor olmak çok guzel bir şey. Eleseler de elenseler de bize bunu yaşattıkları için müteşekkir olmalıyız.

urwrdskkn
11.Mart.2013, 14:49
Bence Bir Gol Herşeyi Değiştirecek Uğurlu Sayıda Maçımızı Oynuyoruz 12 Mart Dolayısı İle Spiker Ercan Taner (Onun Anlattığı Galatasaray Maçlarında Yenilmiyoruz) Bir Diğer Uğur Kaynağımız Bence İlk Maçın 12.Dakikasında Attık Bence Bu Maçta Kim Atarsa Dakika 12 de Atacak Ve Turu Atlayacaktır İnşallah Biz Oluruz...

byariff
11.Mart.2013, 16:02
dany oynamicak diyorlar cok buyuk risk savunma follos olur valla.

su videoyuda izlerken duygulanmamak elde degil ozellikle ercan taner..

Konsantrasyon

footballer33
11.Mart.2013, 16:05
G.Saray'ın bu turu geçebilmesi için en az 2 gol atması şart; çünkü mutlaka gol yiyeceklerini düşünüyorum. İlk gol G.Saray'dan gelirse, iş biter zaten.

GebzeLi1907
11.Mart.2013, 16:18
2 1 den galatasaray 2 2 yapıp turu geçecek gibi geliyor bana.hafta sonu maçı izledim schalke baya toparlanmış durumda ama huntelaarın olmaması onların elini baya zayıflatıyor.
schalke de savunmaya dikine araya oynanan toplar sorun oldu hep.
bence f.terim çok radikal bir karar alıp hem sneijder hem drogbayı oturtur umut burak ile çıkarsa turu geçme olasığı çok daha yüksek.
çünkü göbekten çok zorlayan ve iyi koşular yapan adamlar bunlar.

anil luque
11.Mart.2013, 16:28
Çok çok zor maç olacak. Schalke inanılmaz yükselişte , Galatasaray ise tam tersi son haftalarda yokları oynuyor. Futbol şansına çok ihtiyacımız olacak gibi hissediyorum , oyumu Schalke'den yana kullandım onların turu geçeceğini düşündüüğm için ama yanılan benimle birlikte diğer 9 arkadaş olur umarım :)

ShevAnil
11.Mart.2013, 16:38
Salı günü giyeceğim formayı, Çarşamba günü göğsümü gere gere giymek istiyorum, oyumu beraberlikten yana kullandım ama dilerim eleriz, kazanırız.

titates1
11.Mart.2013, 18:21
2 1 den galatasaray 2 2 yapıp turu geçecek gibi geliyor bana.hafta sonu maçı izledim schalke baya toparlanmış durumda ama huntelaarın olmaması onların elini baya zayıflatıyor.
schalke de savunmaya dikine araya oynanan toplar sorun oldu hep.
bence f.terim çok radikal bir karar alıp hem sneijder hem drogbayı oturtur umut burak ile çıkarsa turu geçme olasığı çok daha yüksek.
çünkü göbekten çok zorlayan ve iyi koşular yapan adamlar bunlar.

ben de aynı şeyi düşünüyorum , eski sistemine bir maçlık dönüş yaparsa , Galatasaray için daha iyi olabilir ve bu kozlarını maçın ilerleyeşine göre kullanabilir , bu takım için daha iyi olacaktır.

ancak bu riski alıp , maç baştan koparsa işte o zaman teknik direktör'ün kellesini alırlar Türkiye'de.Onun için böyle bir hamle beklemiyorum.

Nocna Mora
11.Mart.2013, 18:23
Kadroyu cok merak ediyorum. Emre Çolak kesinlikle ilk 11'de olacaktır.

Eboue - Semih - GZ - Riera
Hamit - Selçuk - Melo - Sneijder - Emre Çolak
Drogba

Ya böyle bir kadro olur ya da 4-4-2 çıkarız.

Eboue - Semih - Dany - Riera
Hamit - Selçuk - Melo - Emre Çolak
Burak - Umut

erdem344
11.Mart.2013, 18:40
Burağı kesecek hoca

himone
11.Mart.2013, 18:44
Kadroyu cok merak ediyorum. Emre Çolak kesinlikle ilk 11'de olacaktır.

Eboue - Semih - GZ - Riera
Hamit - Selçuk - Melo - Sneijder - Emre Çolak
Drogba

Ya böyle bir kadro olur ya da 4-4-2 çıkarız.

Eboue - Semih - Dany - Riera
Hamit - Selçuk - Melo - Emre Çolak
Burak - Umut

İlk kadronun çok doğru olduğunu düşünüyorum, GS'ın topu ayağında tutması ve golü düşünmesi gerekiyor. GB maçında o kadro çok iyi top oynamıştı tek farkla Burak vardı, onun yerine ayağında top tutabilen bir forvet olsa çok rahat ilk yarıda 2 gol atardı GS.

2. kadro daha çok rakibi bozup kontradan gol atmayı amaçlayan bir kadro görünümünde, GS gol atmak zorunda olduğu için ben çok doğru bir karar olacağını düşünmüyorum. Ve forvetlerin ikisi de top tutamıyor.

GZ'nı sonradan gördüm, ne olursa olsun Dany oynamalı. GZ hızlı oyunculara karşı ciddi sıkıntılar yaşar.

GS 4-3-3 hariç hangi taktikle çıkarsa çıksın turu geçebilecek şansa sahip. Eğer solda Sneijder, ilerde Drogba, sağda Burak ile başlarsa ben turu geçemez diyorum. O taktikle ne top tutabilir ne de düzgün hücum yapabilir. GB maçındaki taktik, Avrupa maçları için tam uyumlu bir taktik. Ofans ve defans dengesini en iyi kurabilecek taktik diye düşünüyorum.

ThersoN
11.Mart.2013, 18:45
Gökhan Zan büyük handikap. Ligde oynadığı maçlarda hiç beğenmedim desem yeridir. Hazır gibi durmuyor. Hazır bile olsa Dany hızı ve çevikliği ile kendi hatalarını bile telafi ediyordu. Gökhan Zan çok fazla bama güme oynuyor. Savunma savsaklıklarını çok iyi değerlendirebilecek bir rakibe karşı oynuyoruz. İşler iyi giderken savunma zaafiyetinden kötü bir gol yenilmesi ve golden sonrasında moral bozukluğunun zirve yapması olası duruyor.

furkan58
11.Mart.2013, 18:48
Schalke 1 adım daha önde olan taraf. Bir kere 0-0 onlara yeticek ve gs bastırırken kontra atak arıcaklar ki bunu çok iyi yapıyorlar ee hali hazırda savunma zaafiyeti olan bir takım gs. İşi zor bakalım bol gollü geçsin seyir zevki yüksek olsun.

byariff
11.Mart.2013, 19:00
gençerbirligi macindaki kadro olsun emre yerine amrabat olsun.

LadroN
11.Mart.2013, 19:03
Galatasaray'ın çok farklı bir oyunla turu geçeceği maç olacak diye düşünüyorum.4-4-1-1 düzeninde Sneijder Drogba ileride olmalı.Burak yedek otursun ve orta saha güçlü olsun kazanırız.Bu maçta Jermaine Jenas'ta yok.Büyük avantaj.

Maçta yapmamamız gerekenler Emre-Amrabat değişikliği Umut ile Burak'ı alıp 3lü forvete dönmek.

Muslera

Eboue Semih Dany(Gökhan) Riera

Hamit Melo Selçuk Emre

Sneijder

Drogba

Skor tahmini(yukarıdaki kadroyla):Schalke:0 Galatasaray:3(Drogba,Hamit,Selçuk)

LadroN
11.Mart.2013, 19:05
gençerbirligi macindaki kadro olsun emre yerine amrabat olsun.
Galatasaray tarihindeki en büyük kazıklardan biri Amrabat oldu bence.Olmaması daha iyi.Bu adamı nasıl beğeniyorsunuz anlamıyorum.(Umarım bu lafları bana yedirir oynarsa.)

europeanconquer
11.Mart.2013, 19:08
Amrabat kazıkların en büyüğü oldu bizim açımızdan.Emre ile Amrabat'ın hiç bir farkı yok,Emre genç ve kulüpten yetiştiği için benim tercihim olur.Oyun zekası berbat olsa da iyi paslaşıyor Emre.Sneijder,Selçuk gibi oyuncular varken tabi ki pas yapan adamı tercih edersiniz.

byariff
11.Mart.2013, 19:14
hizli oyuncuya ihtiyacimiz var amrabatin ortalarida fena degil iyi kesiyor ve sampiyonlar ligindede daha iyi oynuyor.

Yavuz12
11.Mart.2013, 19:42
Bir analiz yapmak gerekirse;

Ara transfer döneminde Sneijder'in gelişiyle Galatasaray'ı ligde lider olmasını sağlayan, avrupa kupalarından gruptan çıkartan 4-4-2 taktiği bozuldu.

Ama bu taktiğin bozulacağı belliydi, sonuçta Kaka gelse de bu diziliş değişecekti. Bu yüzden bu düzenin değişmesini isteyen Fatih Terim'dir.

Bunu istemesinin sebebi de kapalı takımlara karşı oyunu açacak yetenekte ayaklarımızın olmamasıydı. Örneğin kupada elendiğimiz 1461 Trabzon maçı ve İstanbul'da oynanan Cluj maçı bunlara örnek olarak gösterilebilir. Bu maçlarda da çok büyük bir eski öne çıktı, geçen seneki sorun hala çözülmemişti. Takımda adamakıllı kanat oyuncusu yoktu.

Mesela Altıntop.Bindirme yapmayı beceremeyen kanat oyuncusu mu olur ? Hamit kaç kere bindirme yapabildi. Çok kaliteli adam ama oynadığı mevkinin hakkını veremiyor. Emre Çolak dediğimiz adam ofansif ortasahadan kanata evrilme. Ne kadar birebirde etkili olup orta açmasını bekleyebiliriz ki? Hem kendileri ne kadar hızlı ki ?

Aydın Yılmaz desek kapalı kutu ne olacağı belli değil. Ama kanat oyuncusu olabilme anlamında "bu kadroda" iyi bir alternatif olduğunu düşünüyorum.

Kanat oyuncusu diyebileceğimiz tek bir isim var o da Amrabat. O da bir türlü isteneni veremedi, başarılı olamadı.

Fatih Terim de bunu gördü. Oyunu yönlendiren üst düzey bir oyuncuyu kadrosuna katarak sistemi değiştirdi.

Ofansif ortasahanın kullanıldığı düzene geçilmeye çalışıldı ve Sneijder lig maçlarınında denendi.

İstanbul'da oynanan Galatasaray-Schalke maçında Fatih Terim, insanların pek de beklemediği bir dizilişle sahaya çıktı. Sneijder olmasına rağmen 4-4-2 formatında sahaya çıkıldı.

Bunun nedeni Sneijder gibi bir futbolcunun oynamak zorunda olması ve ligde yeni yeni alışılmaya çalışılan taktiğin bu zamana kadar pek başarı vermemesiydi.

Schalke maçında takımın sistemden dolayı verimsiz oynamasını engellemek adına eski taktiğe bir maçlık dönüş yapılmaya çalışıldı ve Sneijder Amrabat'ın yerine sol kanatta kullanıldı.

Sneijder'in Amrabat'tan daha etkili özelliklere sahip olmasından ötürü daha etkili olabileceği düşünüldü ve kağıt üzerinde de güzel bir silah olarak duruyordu.

Ama maç oynanmaya başlandığında Riera'nın önünde Sneijder fazla ofansif geldi ve 45 dakkanın sonunda yerini Amrabat'a bırakmak zorunda kaldı.

Bu da maça uygun olmayan bir taktikle başlandığını gözler önüne sermektedir.

Bence yapılması gereken Sneijder'in kendi pozisyonunda oynamasıydı, olmadı, denemediler, yapmadılar ve 1-1 berabere kaldık.

Galatasaray bu maçtan sonra çok zorlandığı Orduspor maçı, Eskişehir ve Gençlerbirliği maçına çıktı. Gençlerbirliği maçını izleyemedim o maç hakkında yorum yapamayacağım.

Orduspor maçında 2-0'dan 4-2 yapmamızın en büyük sebebi Burak Yılmaz'ın kendini aştığı mükemmel performasından kaynaklandı.

Burak Yılmaz pres gücünü, hırsını ve azmini ortaya koyup güzel bir performans sergiledi ve galibiyeti bize getirdi. Galatasaray forması altında izlediğim en iyi performansıydı(ki kendisini pek beğendiğim söylenemez.)

Eskişehirspor maçında ilk yarı Eskişehir'i etkili ataklarıyla bittikten sonra Galatasaray Futbol Kulübü 5 defansa geçti. Hem de kadrosunda bulunan adam akıllı tek kanat oyuncusu çıkartarak, Amrabat'ı.

İlk yarıda sağ kanatta oynayan Burak Yılmaz da forvete geçince, Galatasaray'ın kanatlardan gelebilme ihtimali Riera ile Sabri'nin bindirmelerine kalmıştı. Hal böyleyken de kaleyi bulan bir şut bile atamadan maçı tamamladık.

İşin özü, bu kadroyla buralara kadar gelinmiş olması bile büyük bir başarıdır. Yarınki maçta Fatih Terim ne gibi işler yapabilecek bilemiyorum ama sonuç ne olursa olsun bu noktaya gelmenin başarı olduğunu unutmayalım.

Umarım bu turu geçebiliriz.

KaRaBükLü KraL
11.Mart.2013, 22:01
Aklıma ilk maçı kendi sahasında 1-1 bitirip deplasmanda tur atlayan takım geldi iki tane:)

Biri yakın zaten Real Manchester'i elemişti yada Barcelona maçı da sayılabilir buna

Diğeri de bizim Atletico'ya 1-1 berabere kalıp Ali Samiyen'de 2-1 kaybettiğimiz maç oldu.Yani örnekler çok eleyebiliriz.Gençlerbirliği maçında puan farkı olarak bir nebze rahat olmamıza rağmen çok istekli ve güzel bir futbol oynamıştık.Bu maçın havası çok farklı olur.Daha da iyi oynayabileceğimizi düşünüyorum.Artı kenarda Fatih Terim olacak bunlar önemli artılar.Schalke de Huntelaar ve J.Jones gibi çok kilit iki isim olmayacak bunlar elimizi güçlendiriyor.Şahsi fikrim ibre Schalke'den değil bizden yana.Bu arada belirteyim Melo'dan gol bekliyorum:)

byariff
11.Mart.2013, 22:44
fatih hoca drogba sneijder burak yarin oynucak dedi bakalim nasil bir kadro cikcak yine hucum oynucaz gibi.

OrcunFB
11.Mart.2013, 22:46
4-3-1-2 kanatsız oynayacak galiba.

europeanconquer
11.Mart.2013, 22:50
Sneijder'in oynayacak olması güzel.İnşallah yerinde oynar :)

erdem344
11.Mart.2013, 22:51
4 3 1 2 oynatmaz bence . 4 4 2 olur sınayder sol da oynar.

byariff
11.Mart.2013, 22:53
5-3-2"de olabilir. :D

eboue-semih-g.zan-melo-riera

hamit-selcuk-sneijder

burak-drogba

zeck17
11.Mart.2013, 22:56
Maç istatistikleri http://www.uefa.com/printoutfiles/competitions/ucl/2013/E/E_2009594_pk.pdf

Börk
11.Mart.2013, 22:58
5-3-2 çıkmak o kadar saçma olur ki gol atması gereken takım biziz arkadaşlar bunu unutuyoruz.Eboue ve Riera wing back şeklinde oynayacaklarsa farklı tabi o.

erdem344
11.Mart.2013, 22:59
Muslera - eboue semih gokhan riera - hamit melo selçuk sınayder - burak drogba

Suicider
11.Mart.2013, 23:02
Fırat Günayer ‏@firatgunayer
Uefa'dan izin çıktı.. Galatasaray, Schalke maçına (Yangında hayatını kaybeden Türkler için) siyah bantla çıkacak..

darkkobal123
11.Mart.2013, 23:06
Gençlerbirliği maçındaki kadroyla sahada olmalı Galatasaray. Sneijder, Burak ve Drogra üçlüsü aynı anda oynarsa intihar olur. Ligde üst üste kaybedilen puanların bahanesi olarak görüyorum ayrıca ben bu maçı. Bu yüzden maçı Galatasaray alacaktır, umarım turu geçen taraf temsilcimiz olur. Başarılar Galatasaray !

byariff
11.Mart.2013, 23:09
5-3-2 çıkmak o kadar saçma olur ki gol atması gereken takım biziz arkadaşlar bunu unutuyoruz.Eboue ve Riera wing back şeklinde oynayacaklarsa farklı tabi o.

oyle olcak iste wing back 5-3-2 3-5-2 degisimi iste.

europeanconquer
11.Mart.2013, 23:11
http://www.footballuser.com/formations/2013/03/662810_Galatasaray_SK.jpg

Ben bu ilk 11'i sahada görmek isterim.Tur atlarmıyız bilemem ancak oynanan oyun zevk verir.

Nocna Mora
11.Mart.2013, 23:16
http://www.footballuser.com/formations/2013/03/662810_Galatasaray_SK.jpg

Ben bu ilk 11'i sahada görmek isterim.Tur atlarmıyız bilemem ancak oynanan oyun zevk verir.

Bu da çok iyi kadro. Hem cok geriye yaslanmayız bu kadro ile. Melo oynamasa da olur :P

europeanconquer
11.Mart.2013, 23:18
Ne yazık ki savunma yapmak bize yarar sağlamaz,bu yüzden bu maçta Melo'ya yer yok bana göre.

Fatih Hoca'nın da dediği gibi; En iyi savunma hücümdur.

Tabi abartmamak lazım :n:

uAburak89
11.Mart.2013, 23:19
İlk golü yiyip panikleyeceğiz arkasından 2 gelecek. Sonra gelecek 1 gol ile umutlanacağız, bitime yakın kontradan golü yiyeceğiz ve Avrupa maceramız sona erecek. Schalke:3 - Galatasaray:1

Schalke muhtemel 11'i: Hildebrand - Uchida, Höwedes, Matip, Kolasinac - Neustadter, Hoger - Farfan, Draxler, Bastos - Pukki

Bu 11 çıkarsa, tahminimi detaylandırmak istiyorum şimdiden. Goller: Farfan ( 2 ), Bastos, Burak Yılmaz.

Yarın turu atlama ihtimalimiz bence %1, kötü giden Schalke bizim maçla birlikte şahlandı resmen, şimdi de o maçın ardından pek de iyi gitmeyen bir Galatasaray var ortada. Doğru kadro, doğru sistem, sabırlı oyuncular, sabırlı teknik heyet bu 4 faktör bir araya gelirse belki geçeriz turu. Hayırlısı olsun.

Mamadou
11.Mart.2013, 23:20
Siz Schalke deplasmanında harbi harbi Sneijder,Drogba ve Burak üçlüsünü aynı anda oynatacağını düşünüyor musunuz ? Hemen hemen yazdığınız ilk 11'lerin hepsinde o üçlü kesin var. İlk maçtan farkı olmaz o kadar. Schalke'nin pozisyonları da golle sonuçlanır bu kez.

Maç için yorumum çok ortada. Galatasaray'da Emre Çolak mutlaka oynatılmalı diye düşünüyorum. Schalke'nin önde oynayan üçlüsü çok fena. O üçlüyü durdurmak çok zor olacaktır. Özellikle Schalke'de Draxler Galatasaray'ın savunmasına çok ters gelecek bir oyuncu.

Facx
11.Mart.2013, 23:22
umarım schlake ilerde farfanı tek forvet olarak oynatır o zaman biz avantajlı duruma geçeriz aksi takdirde pek bi beklentim yok turdan o bölgede oynayacağı söylenen pukki nasıl bi oyuncu hiç bilmiyorum

byariff
11.Mart.2013, 23:39
Siz Schalke deplasmanında harbi harbi Sneijder,Drogba ve Burak üçlüsünü aynı anda oynatacağını düşünüyor musunuz ? Hemen hemen yazdığınız ilk 11'lerin hepsinde o üçlü kesin var. İlk maçtan farkı olmaz o kadar. Schalke'nin pozisyonları da golle sonuçlanır bu kez.

Maç için yorumum çok ortada. Galatasaray'da Emre Çolak mutlaka oynatılmalı diye düşünüyorum. Schalke'nin önde oynayan üçlüsü çok fena. O üçlüyü durdurmak çok zor olacaktır. Özellikle Schalke'de Draxler Galatasaray'ın savunmasına çok ters gelecek bir oyuncu.

biz demiyoruz fatih terim diyor basin toplantisinda sneijder-burak-drogba oynucak vs diye.

Mamadou
11.Mart.2013, 23:50
biz demiyoruz fatih terim diyor basin toplantisinda.

Basın toplantısını izlemedim. Açıklamalarını da okumadım doğrusu. Bu üçlü ile başlaması risk bence. Sonuçta Schalke deplasmanı tabi gole ihtiyacı olan tarafta Galatasaray. Ama şu maça Umut ile başlaması daha doğru olabilir. Umut'u ilk 11'de başlatırsa şaşırmam bekliyorum. Schalke geri dörtlüsü hatta öndeki ikiliyi de sayarsak çok fazla top yapan,teknik savunmacılar. İlk maçta geriden çok rahat çıktılar. İleride bir oyuncu mutlaka o savunmayı rahatsız etmeli. O oyuncuda Umut.

Börk
11.Mart.2013, 23:50

Asıl oynamazsa sıkıntı var demektir :)

zeck17
11.Mart.2013, 23:56
Bana kalırsa fatih hocanın tabiriyle bam bam bam oynamalıyız 1den fazla fark aramalıyız kimse zaten niye elendiniz demez bu noktaya gelmişken, eğer gol atıp geriye yaslanırsak çok zorlacağımız da çok belli

Gncl1905
12.Mart.2013, 00:23
Bana kalırsa fatih hocanın tabiriyle bam bam bam oynamalıyız 1den fazla fark aramalıyız kimse zaten niye elendiniz demez bu noktaya gelmişken, eğer gol atıp geriye yaslanırsak çok zorlacağımız da çok belli

Aynı fikirdeyim. Sene başında keşke gruplardan çıkabilsek, çok iyi ilk yıl için diyorduk ve çıktık da. Elendiğimizde çok büyük kayıp olmayacaktır bence. Ancak tur atlamak için de elimizden geleni yapmalıyız. Dönmeyecek bir skor değil. İşimiz çok zor ama zoru başaramadıktan sonra ŞL çeyrek finalinde işimiz yok zaten. Umut ediyorum ki başaracağız.

Defans futbolu bize göre değil Fatih Terim geldiğinden beri böyle futbol oynamadık bir maçta kotarmamız olanaksız gibi.

Kadroya gelirsek Sneijder'i sola hapsetmeyen herhangi bir diziliş tercihimdir. Kulübede bile oturabilir her ne kadar istemesem de ama solda olmuyor. Bu durumda tek forvete dönmeliyiz gibi duruyor onda da Drogba mı Burak mı tercihi olacak. Ben olsam Drogba-Senijder-Emre Ç.-Selçuk-Melo-Hamit oynatırdım defans zaten belli. Skora göre de ya Burak'la forveti çiftlerdim ya da Drogba-Burak değişikliği yapardım ama Fatih Terim bunları bizden daha iyi düşünecektir. Hem oyun hem skor olarak memnun olacağımız bir yarın olur inşallah.

Özgür Çetin
12.Mart.2013, 00:35
Schalkeyi çok buyutyoruz ama ilk maçtada medya baskısı vs kucuk gördügümüz için kaybettik..Oyle yada böyle Gs bu turu geçer... Schalkenin lig maçlarınıda takip eden biri olarak ilk golü atarsak Schalke açar.... Hamit şampiyonlar liginde hep iyi oy adı yine oynar golunuda atar görüşüm 2-1 alırız yada 2-2biter...

Universal
12.Mart.2013, 00:40
2-2 biter Galatasaray turu geçer.

İki takımda gol yollarında sıkıntı çekmez; ama savunmada s.o.s verir çekişmeli maç olur. Umarım tur bizle olur. :)

Börk
12.Mart.2013, 00:53
1-1'in rövanşında Galatasaray'ı konuk edecek olan Schalke'de, teknik direktör Jens Keller bir basın toplantısı düzenledi.
Haftasonunda Borussia Dortmund ile oynadığı derbi maçtan zaferle ayrılan Schalke'nin 42 yaşındaki patronu, düzenlediği basın toplantısında şunları söyledi:

"Kesinlikle 0-0 için oynamayacağız. Bu çok riskli olur. Geriye yaslanıp savunma yaparak beklemeyeceğiz. Rakibin hücumda çok klas oyuncuları var ve bu yüzden çok dikkatli olacağız. Wolfsburg ve Dortmund ile oynadığımız maçlardaki atak anlayışımızı sergilersek başarılı oluruz.

Oyuncularım fizik açıdan harika durumdalar ve son maçlarda bunu çok etkileyici bir şekilde gösterdiler. Yorgun düşşeler bile sahaya girdiklerinde ve Şampiyonlar Ligi müziğini duyduklarında bundan eser kalmıyor.

Elbette derbide elde ettiğimiz galibiyetin olumlu duygularını bu maça taşıyacağız. Borussia Dortmund karşısındaki oyunumuz ve taraftarlarımızın muhteşem desteği çok özeldi ve kesinlike Galatasaray maçına yardımı olacak."

Alicanfmfan
12.Mart.2013, 01:21
Rakip takımın taraftarları gerçekten enteresan yorumlar yapıyorlar. Kimse kusura bakmasın ancak ''Seyir zevki yüksek olsun bol gollü geçsin'' nedir ? Bir Türk takımı maç yapıyor bu anlayıs yerine temsilcimiz umarım kazanır gibi yorumlar olsa daha inandırıcı olur. He desteklemek zorunda değilsiniz, ona hiçbir itirazım olmaz.

Kaka Leite
12.Mart.2013, 01:23
Rakip takımın taraftarları gerçekten enteresan yorumlar yapıyorlar. Kimse kusura bakmasın ancak ''Seyir zevki yüksek olsun bol gollü geçsin'' nedir ? Bir Türk takımı maç yapıyor bu anlayıs yerine temsilcimiz umarım kazanır gibi yorumlar olsa daha inandırıcı olur. He desteklemek zorunda değilsiniz, ona hiçbir itirazım olmaz.

Bu kadar takmayın bu şeylere yahu.

Herkes gibi ben de böyle düşünüyorum ancak ben bunu Fenerbahçe maçında da düşünüyorum. Seyir zevki güzel olmayan bir maç izlemek ne kadar tat verir ki ?

Ayrıca bol gollü yorumu bence size yarayan bir yorum :) 0-0'a tur Schalke'de ;)

E.Cartman
12.Mart.2013, 01:24
İlk maçın skorunu bildim inşallah 2. maçın skoru tersten gerçekleşir

https://twitter.com/ozgurkaltuntas/status/281712213641805824

europeanconquer
12.Mart.2013, 10:49
Tur bizim beyler :n:

https://pbs.twimg.com/media/BFIqr-jCEAEySzU.png:large

davidvilla
12.Mart.2013, 12:09
Amiiiin:tur:

ReaList
12.Mart.2013, 12:17
Maçın zor geçeceğini söylemeye gerek yok ancak bu maçı uyutmak ve istediğini almak da Galatasaray'ın elinde. Aşırı kontrollü, topu ayağında tutan, oyunu soğutan ve rakibin tempo yapmasını engelleyen bir Galatasaray istediğini alır diye düşünüyorum. Skor avantajı Schalke'de olduğu için Galatasaray'ın bu oyun anlayışı tuzağına onlar da düşebilir. Maçın 70-80'lerine kadar 0-0'ı korumak en azından gol yemeden oraya kadar gelmek mühim. Bu dakikaya kadar daha çok topa hakim olup düşük tempoyla maçı devam ettirmek rakibi de oyundan soğutacaktır. Ardından gol için yüklenmek ve golü aramak daha mantıklı olur.

Aksini düşünürsek skor avantajı Schalke'de diye yüklenelim derken Farfan, Drexter, Bastos gibi hızlı oyuncuların kurbanı olmak mümkün. Telekom stadının ağır ve çamurlu zemininde üst düzey tempo yapıp, kontra yapan takım halı gibi zeminde fazlasını yapabilir.

Biraz sabır işi olacak, ilk amaç kaleyi korumak, Galatasaray'da skoru değiştirebilecek ayaklar mevcut ve son dakikada bile bunu başarabilecek kalitedeler, yeter ki yemeden atabilme şansını iyi kullanmak.

europeanconquer
12.Mart.2013, 14:02
http://www.galatasaray.org/

Kahramanım Sensin Galatasaray !

musleramicol25
12.Mart.2013, 14:19
ilk devre tek gol şart. schalke'nin kötü gidişatındaki odak noktası resmen biz olduk. neleri var, neleri yok ortaya koyarak oynuyorlar. kurada hangi takım çıksa aynı özveriyle oynayacakları bellidir ama konu galatasaray olunca schalke cephesinden gelen açıklamalarda da olduğu gibi "dersimize iyi çalıştık, galatasaray'ı çok iyi tanıyoruz" cümlesi kaçınılmaz olur. lig olsun, avrupa olsun takımın her açıdan çok handikapı var. bunu iyi değerlendiren bi avrupa takımı her zaman istediğini alır. zaten maçın kıran kırana geçeceği ve şartların ne durumda olacağı ortada. umarım disiplinli ve akıllı oynar turu geçeriz. ihtimal olarak %60 schalke - %40 galatasaray olarak görüyorum. her ne kadar deplasmandan tek gollü beraberlikle ayrılmış olsalar da galatasaray'ın atacağı tek gol maçın kaderini tamamen değiştirebilir ve ipler bu sefer bizim elimize geçer. riskli bi skorun rövanşı, aslanlarımıza başarılar...

byariff
12.Mart.2013, 14:27
yuru be kral.. hakan sukur : Gönül ne makam ister ne mevki, gönül şimdi schalke önünde yeşil sahada olmak ister... Kondisyon eksiğim olmasına rağmen en azından son 10 dakika oynayıp schalke önünde tur atlamak ne büyük mutluluk olurdu...

Suicider
12.Mart.2013, 14:58
Akşamı nasıl edecez bilmiyorum.Heyecan had safhada :)

Oceanus
12.Mart.2013, 15:00
İlk düdükle birlikte... Saldır Galatasaray!

europeanconquer
12.Mart.2013, 15:13
Akşamı nasıl edecez bilmiyorum.Heyecan had safhada :)

Bende elenirsek nolur korkusu yok,ondan hiç heyecanda yok :D Benim açımdan sezonun izlemesi en rahat maçı olacak.

anil luque
12.Mart.2013, 17:24
Fatih Terim'in görev vermesi halinde Dany oynayabilecek.

europeanconquer
12.Mart.2013, 17:40
Didier Drogba bu maç için anahtar oyuncu olacaktır,onun performansı turu belirler.

sakary Ali
12.Mart.2013, 18:10
Schalke muhtemel 11'i: Hildebrand - Uchida, Höwedes, Matip, Kolasinac - Neustadter, Hoger - Farfan, Draxler, Bastos - Pukki

Bu 11 çıkarsa, tahminimi detaylandırmak istiyorum şimdiden. Goller: Farfan ( 2 ), Bastos, Burak Yılmaz.

Yarın turu atlama ihtimalimiz bence %1, kötü giden Schalke bizim maçla birlikte şahlandı resmen, şimdi de o maçın ardından pek de iyi gitmeyen bir Galatasaray var ortada. Doğru kadro, doğru sistem, sabırlı oyuncular, sabırlı teknik heyet bu 4 faktör bir araya gelirse belki geçeriz turu. Hayırlısı olsun.

Ya hocam ciddi bir totem içindesiniz veya Schalke'yi baskı altına almaya çalışıyorsunuz, ilk maçta Galatasaray'a uygulanan gibi.

Bence Burak-Wesley-Drogba 3'lüsü sahada olmalı ama Sniejder sol açıkta değil. Burak sağda, Sniejder göbekte, solda terchini kimden yana kullanacaksa hoca.

davidvilla
12.Mart.2013, 18:43
Ya hocam ciddi bir totem içindesiniz veya Schalke'yi baskı altına almaya çalışıyorsunuz, ilk maçta Galatasaray'a uygulanan gibi.

Bence Burak-Wesley-Drogba 3'lüsü sahada olmalı ama Sniejder sol açıkta değil. Burak sağda, Sniejder göbekte, solda terchini kimden yana kullanacaksa hoca.

Buradan Schalke'yi baskı altına alamayacagına göre:) Ben de sakalları kesmedim bugun işe geldim laf yeme pahasına :) hadi aslanlar

Kaka Leite
12.Mart.2013, 18:46
Hamit gol atacak gibi bir his var içimde hadi hayırlısı. Golünü atmasa da iyi oynayacaktır, umarım turu geçeriz.

Açıkcası Almanya zor hatta imkansız gibi geliyordu ancak maç günü havası farklı oluyor şuan şanslar %60 - %40 olarak gözümde Schalke'nin şuan tek avantajı saha, performans konusunu konuşmayacağım çünkü her maç birbirini tutmaz hele ki Avrupa maçı ise.

BaFraLı
12.Mart.2013, 18:47
Schalke, İstanbul'da ki maçtan sonra baya toparlandı ama bu akşam 4-0 gibi falan rahat bir skorla bizi eleyecek durumda değil bence. Burak abinin dediği gibi sabırlı, disiplinli olup doğru kadroyla sahaya çıkarsak istediğimiz skoru alabilecek güçteyiz bizde. Umarımda eleriz.

Schalke'nin eksik listesini internette şöyle görmüştüm ; Klaas-Jan Huntelaar, Ciprian Marica, Jermaine Jones, Kyriakos Papadopoulos ve Ibrahim Afellay. Ciddi eksiklikler var gene. Bunlarıda avantaja çevirip sakin oynayıp turu geçmeliyiz.

furkan58
12.Mart.2013, 18:53

Bu mesajı bana yazdığın belli. İstediğim yorumu yaparım ona da mı karışılır oldu ? Mesajda tahrik yok bir şey yok seyir zevki yüksek bol gollü olur demişim maç hakkında tahmin yapmakta yasak oldu. Bundan böyle gsli arkadaşlar nasıl istiyorlarsa öyle yorum yapalım hatta verelim ID , Pass siz girin bizim yerimize yorum yapın.

europeanconquer
12.Mart.2013, 19:21
Türk Milli Takımımızın iki önemli yıldızı Nuri Şahin ile Ömer Toprak, G.Saray Takımını kamp yaptığı otelde ziyaret edip başarılar diledi.

Ömer geliyor beyler :icon_cool: :p

Raheem Lawal.
12.Mart.2013, 21:35
İnş Eboueyi Sol bek Oynatır.

ozan42
12.Mart.2013, 21:43
Temsilcimize başarılar, işimiz hiç kolay değil.

byariff
12.Mart.2013, 21:46
GALATASARAY : Muslera, Riera, Dany, Semih, Eboue, Melo, Selcuk, Sneijder, Hamit, Burak, Drogba... TD: Fatih TERIM!

yine 4-4-2 hadi hayirlisi bakalim.

europeanconquer
12.Mart.2013, 21:48
XI: Muslera, Riera, Dany, Semih, Eboue, Melo, Selcuk, Sneijder, Hamit, Burak, Drogba... TD: Fatih TERIM!

Diyorum ki hoca yine 4-4-2 oynayacak.

Facx
12.Mart.2013, 21:48
GALATASARAY : Muslera, Riera, Dany, Semih, Eboue, Melo, Selcuk, Sneijder, Hamit, Burak, Drogba... TD: Fatih TERIM!

yine 4-4-2 hadi hayirlisi bakalim.

inşallah 4-3-1-2 dir yoksa farfan gene sol kanadı otobana çevirir melonun oraya desteği şart sneijder da solda bildiğin etkinliği kalmıyo

byariff
12.Mart.2013, 21:49
4-3-1-2 olmaz hamit-selcuk-melo bir emre-okan-suat degil maalesef.

erdem344
12.Mart.2013, 21:50
danny sakat mıydı yoksa kart cezalısımıydı oynamadığı maçlarda ?

Facx
12.Mart.2013, 21:50
4-3-1-2 olmaz hamit-selcuk-melo bir emre-okan-suat degil maalesef.

4-3-1-2 nin şartı emre okan suat olmasımı oyuncuların ? o zaman milan yıllarca yanlış oynamış

europeanconquer
12.Mart.2013, 21:51
danny sakat mıydı yoksa kart cezalısımıydı oynamadığı maçlarda ?

Eskişehir maçında hem sakat&cezalıydı,Gençlerbirliği maçında sakattı.

Partenopei
12.Mart.2013, 21:51
Babam Galatasaraylı ben Fenerbahçeliyim ben daha fazla heyecan yaptım nedense inşallah turu geçeriz :)

himone
12.Mart.2013, 21:58
Bence yanlış kadro, umarım yanılırım. GS'a başarılar, Allah'ın izniyle Avrupada 2 kupada çeyrek final görürüz.

darkkobal123
12.Mart.2013, 22:02
Sol kanadımız çok zayıf, dikkat etmek gerekiyor.

Bordo61Mavi
12.Mart.2013, 22:05
4-3-1-2 dir o sistem. Ne Hamitti ne Sneijderi kanatta harcanmasini istemem.

Ben tura inaniyorum, macta en buyuk is Melo'ya dusecek bence onun kesecegi toplar ve takimi nasil kontraya cikaracagi cok onemli. Pas secimlerini cok iyi olursa sevinen tarafta olacagiz.

Bide sakin olmali Gs futbolculari, gerci Fatih hoca uyarmistir ama yinede soliyelim. Son zamanlarin en onemli maci ulke adina.

Kaka Leite
12.Mart.2013, 22:06
Ben Terim'in Sneijder'e kanat olacaksın diyeceğini sanmıyorum. Onu oraya kilitlememiştir yani, Drogba'dan beklentim büyük.

Sneijder daha alışamadı ne zaman alışacak merak içindeyim.Eğer bir maç varsa patlaması gereken o bence bu maçtır. Drogba ise en kötü hali ile beni korkutan birisi..

erdem344
12.Mart.2013, 22:07
Schalkenin 11 belli oldu mu ?

Facx
12.Mart.2013, 22:08
gstv ye göre böyle oynucakmışız
http://www.footballuser.com/formations/2013/03/663434_Galatasaray_SK.jpg

TRT SPOR ‏@TRT3SPOR
SON DAKİKA Schalke 04'ün 11'i belli oldu: Hildebrand, Uchida, Höwedes, Matip, Kolasinac, Höger, Neustadter, Farfan, Draxler, Bastos, Pukki

Corpus
12.Mart.2013, 22:10
Eğer boyle oynuyorsak tam hayalimdeki sistemi kullaniyoruz demektir.

Allah yardımcımız olsun.

Kaka Leite
12.Mart.2013, 22:10
XI: Hildebrand, Uchida, Höwedes, Matip, Kolasinac, Höger, Neustadter, Farfan, Draxler, Bastos, Pukki

erdem344
12.Mart.2013, 22:11
Uchida'ya dikkat çok etkili bek oyuncusu

Kaka Leite
12.Mart.2013, 22:12
Pukki çok ağır bir oyuncu idi hatırladığım kadarı ile hatırladığım adam o ise Semih ve Dany bence tutabilir onu rahat rahat.

Farfan ve Bastos bozuyor işleri :icon_sad:

Nocna Mora
12.Mart.2013, 22:18
3-5-2 oynayacak Galatasaray bence hücum ederken. Savunmada da 5-3-2.

Hücumda;

Semih - Melo - Dany
Eboue - Hamit - Selçuk - Sneijder - Riera
Burak - Drogba

Savunmada;

Eboue - Semih - Melo - Dany - Riera
Hamit - Selçuk - Sneijder
Drogba- Burak

Bekler oyunun kaderini belirleyecek yani. Eboue ve Riera iyi günlerinde olurlarsa ve Farfan ile Bastos'u sağlam kademelerle durdurabilirsek iyi bir oyun oynayabiliriz. Büyük ihtimal ayağa oynayacağız zaten. İkinci yarı da Emre Çolak girer Burak ya da Drogba çıkar maçın gidişatı belirler bu ismi. 4-1-4-1 izleyebiliriz oyun üstünlüğünü alırsak.

europeanconquer
12.Mart.2013, 22:25
Uchida ile Farfan bizim sol tarafı folloş ederler.

Namzet
12.Mart.2013, 22:30
gstv ye göre böyle oynucakmışız
http://www.footballuser.com/formations/2013/03/663434_Galatasaray_SK.jpg

TRT SPOR ‏@TRT3SPOR
SON DAKİKA Schalke 04'ün 11'i belli oldu: Hildebrand, Uchida, Höwedes, Matip, Kolasinac, Höger, Neustadter, Farfan, Draxler, Bastos, Pukki

İdeal diziliş bu olmalı zaten

KaRaBükLü KraL
12.Mart.2013, 22:36
Kadroyu beğendim.Eğer beklenen reaksiyon gösterilirse yeni sistemimiz hayırlı olsun.Artı çeyrek finalde:)

europeanconquer
12.Mart.2013, 22:40
Kanatsız sistemde Riera çok sıkıntı yaratır bize.Gelecek yıl iyi bir sol bek almamız lazım ama yok öyle bir sol bek,işte bir Carlinhos var onuda kulübü bırakmıyor.

Cengo
12.Mart.2013, 22:41
4312 Galatasaray'ı bozan, uygun olmayan bir dizilim. Oyuncu mantaliteleri de uygun değil. Umarım yanılırım.

sakary Ali
12.Mart.2013, 22:43
4132 tarzı bir sistem olur mu pek inanmadım ben açıkçası. Aslında en baştan bu kadronun maç saatine kadar değişeceğini düşünmüştüm ama. Bakalım merak ettim nasıl diziliiş olacağını.

darkkobal123
12.Mart.2013, 22:43
İleride tek forvet, arkasında Sneijder olur diye düşünmüştüm ben ama bu kadro aşırı cesur olmuş. Sıkıntı yaratabilir.

Esssteban
12.Mart.2013, 22:45
Galatasaray alıştığı 4-4-2 ile oynarsa kazanır farka gider.

KaRaBükLü KraL
12.Mart.2013, 22:46
İleride tek forvet, arkasında Sneijder olur diye düşünmüştüm ben ama bu kadro aşırı cesur olmuş. Sıkıntı yaratabilir.

E haliyle cesur olacak gole ihtiyacı olan biziz Schalke 0-0'la turluyor.5'li defans mı çıkalım yani:)

Ben şunu da düşünmeye başladım 4 tane topu iyi kullanabilen isim orta saha hattımızı oluşturuyor.Ben topa sahip olan pası düşünen rakibi oyundan soğutmaya çalışan bir Galatasaray düşünüyorum

LaigLeNoiR
12.Mart.2013, 22:49
Galatasarayımıza başarılar. İşimiz hiç kolay olmayacak ancak üstesinden gelebilecek kapasitede oyuncularımız var.

darkkobal123
12.Mart.2013, 22:53
E haliyle cesur olacak gole ihtiyacı olan biziz Schalke 0-0'la turluyor.5'li defans mı çıkalım yani:)

Ben şunu da düşünmeye başladım 4 tane topu iyi kullanabilen isim orta saha hattımızı oluşturuyor.Ben topa sahip olan pası düşünen rakibi oyundan soğutmaya çalışan bir Galatasaray düşünüyorum
En azından kontrollü başlar diye düşünmüştüm. Çünkü Galatasaray her şekilde en az 1 gol atar. Önemli olan hücuma çıkarken kontra ataktan gol yememek. O yüzden takım hücuma çıkarken savunmanın çok dikkatli korunması lazım.

uAburak89
12.Mart.2013, 22:57

Totem değil kesinlikle. Keşke Schalke'yi baskı altına alabilecek bir konumda olsam. İki takımında kadrolarını gördüm, fikrim iyice net biz bir gol atarız ancak, en az 3 tane yeriz, gerisine bakacağız.

KaRaBükLü KraL
12.Mart.2013, 22:58
En azından kontrollü başlar diye düşünmüştüm. Çünkü Galatasaray her şekilde en az 1 gol atar. Önemli olan hücuma çıkarken kontra ataktan gol yememek. O yüzden takım hücuma çıkarken savunmanın çok dikkatli korunması lazım.

Hepsine tamam da şuna katılmıyorum.Hücum yapmadıktan sonra Schalke bize gel gol at demeyecektir haliyle.O yüzden kontrollü oynamak -belli ölçüde- tamam ama gol çok önemli şu an

sakary Ali
12.Mart.2013, 23:03
Totem değil kesinlikle. Keşke Schalke'yi baskı altına alabilecek bir konumda olsam. İki takımında kadrolarını gördüm, fikrim iyice net biz bir gol atarız ancak, en az 3 tane yeriz, gerisine bakacağız.
Öyle olsun :)

NTVSpor'da tamamen 442 üzerinden konuşuluyor. Sniejder'i sola atmak yine sıkıntı olur gibime geliyor.

darkkobal123
12.Mart.2013, 23:08
Hepsine tamam da şuna katılmıyorum.Hücum yapmadıktan sonra Schalke bize gel gol at demeyecektir haliyle.O yüzden kontrollü oynamak -belli ölçüde- tamam ama gol çok önemli şu an
Gol atmak tabii ki gerekiyor, çok önemli ancak şuan için ondan daha önemlisi ilk yarıyı gol yemeden tamamlamak. Eğer gol yersek Schalke savunmaya çekilir ve kontra ataklarla büyük tehlike yaratır. Bu yüzden sakince oynayıp gol atmamız gerekiyor. Eğer sakin oynayıp paniğe kapılmazsak gol er ya da geç gelecektir.

ozan42
12.Mart.2013, 23:10
4-3-1-2 oynatır büyükl olasılıkla ileride Drogba & Burak hemen arkalarında Sneijder geriyide Selçuk Melo ve Hamit ile 3 lüyecektir bence.

sakary Ali
12.Mart.2013, 23:22
Maç hangi kanalda?

Star .

europeanconquer
12.Mart.2013, 23:23
Star'da veriyor.

anil luque
12.Mart.2013, 23:24
Maç hangi kanalda?

Star'da abi.

Oceanus
12.Mart.2013, 23:26
Maç hangi kanalda?

Star Televizyonu Veriyor.

Facx
12.Mart.2013, 23:29
Hemen açıyorum sağolun .

maç öncesi yayını ntvspor veriyor

Börk
12.Mart.2013, 23:33
Başarılar Aslanlar alnımızın akıyla çeyrek finale adımızı yazdıracağız inşallah :)

byariff
12.Mart.2013, 23:42
Galatasaray taraftarlari dün aksam Veltins Arena'nin yaninda tünel kazmaya çalismis. Schalke'nin menajeri Horst Heldt bunu dogruladi. :D :D

eller kalpte helal olsun.

https://pbs.twimg.com/media/BFLldYdCYAE13xP.png:large

Oceanus
12.Mart.2013, 23:47
HAydi ASLANLAR

byariff
12.Mart.2013, 23:53
abi resmen penalti ya :/

Oceanus
12.Mart.2013, 23:53
Vallahi Penaltı

Escochae
12.Mart.2013, 23:55
Galatasaray bu Schalke'yi eler.

Vah arkadaş maşallah dediğimiz 40 gün yaşamıyor

Namzet
12.Mart.2013, 23:56
Maça iyi başladık,bir gol gelse harika olacak

byariff
13.Mart.2013, 00:00
ah be selcuk of

Bordo61Mavi
13.Mart.2013, 00:02
Mac 2-2 bitecek :)

Namzet
13.Mart.2013, 00:04
Ya yok böyle bir şey..

byariff
13.Mart.2013, 00:05
yine duran top 1-0.

ReaList
13.Mart.2013, 00:06
Çok mu basit bir gol oldu :/

Oceanus
13.Mart.2013, 00:06
İçime doğdu o korner gol olucak diye.

LaigLeNoiR
13.Mart.2013, 00:11
Bekler çok yalnız kalıyor. Orta sahada kanat olmayınca mecbur böyle.

Bu arada Drogba çok sağlam. Bir beğendiğim oyuncuda Schalke'nin sol beki Kolasinac. İlk defa bu maçlarda duydum adını ama inanılmaz sağlam bir adammış.

byariff
13.Mart.2013, 00:12
yedigimiz golde drogbaya yapilan net fauldur.

Oceanus
13.Mart.2013, 00:12
bu arada yediğimiz golde de net faul var.

sananes
13.Mart.2013, 00:15
Burak pozisyonuna penaltı demek çok komik ama drogbaya faul yapmış gerçekten. Tabi iten savunma yapan oyuncu olsa yani o pozisyonda rakibin ittiği şiddetle drogba itse hiç birimiz penaltı demezdik:) böyle de enteresan bir pozisyondu.

Oceanus
13.Mart.2013, 00:15
Şimdide faulu vermedi drogba sakatlandı.

LaigLeNoiR
13.Mart.2013, 00:16
Çok sert oynuyor Schalke valla.

Gncl1905
13.Mart.2013, 00:17
Arkadaş maçı mı izliyorsunuz hakemi mi anlamadım :D

Oceanus
13.Mart.2013, 00:21
Ah be Sneijder ah

Oceanus
13.Mart.2013, 00:24
HAmit Hamittttttttttttttttttttt

byariff
Gooooolllllllllllllllllllllllllll 1-1

ReaList
Hamit sonunda direklere vurmadı :D
Edit: yine direğe vurmuş bu sefer içeri

Kaka Leite
Ne demiiiiiiştim ulaaaaan :D

Namzet
aha hamit attı beyler:D

Oceanus
Direkleride geçtiiii

Raheem Lawal.
Aslanım hamittt :D

Börk
13.Mart.2013, 00:25
Hamitiiiiimmmm

byariff
direge carparak girdi yine abi ahahaha :D :D

Kaka Leite
Hamit gol atacak gibi bir his var içimde hadi hayırlısı. Golünü atmasa da iyi oynayacaktır, umarım turu geçeriz.

Açıkcası Almanya zor hatta imkansız gibi geliyordu ancak maç günü havası farklı oluyor şuan şanslar %60 - %40 olarak gözümde Schalke'nin şuan tek avantajı saha, performans konusunu konuşmayacağım çünkü her maç birbirini tutmaz hele ki Avrupa maçı ise.

Yeeeeaaa :D Allahın izni ile tur da gelecek tur da !

footballer33
Hamit sonunda direklere vurmadı :D
Yok yine direğe vurdu; ama bu defa içeri girdi top. :icon_biggrin: Çok güzel gol attı, top müthiş döndü.

Gncl1905
13.Mart.2013, 00:26
GOOOL BE HAMİT. Yine direk ama gol :D

Namzet
13.Mart.2013, 00:29
YEssss 2-1

Oceanus
Goolllllllllllll Goooooooooollllllllllll

byariff
Gooooll burak 1-2

Raheem Lawal.
Burak Yılmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaz :D

Kaka Leite
Buraaaaaaaaaaaaaaaak gol Riera'nın helal olsun be

ReaList
13.Mart.2013, 00:30
İkinci yarı mutlaka 1 forvet çıkıp orta alan girmeli ve skoru korumalı 2 gol yenilmez herhalde.

Gncl1905
13.Mart.2013, 00:30
Şimmmmmmmmmmmdi onlar düşünsüüüüüüüüüüüüüüüün. Burak 2-1.

IcedEarth
13.Mart.2013, 00:31
Çook büyük oynuyoruz çoook!

footballer33
13.Mart.2013, 00:32
G.Saray, Burak'ın golüyle birlikte turu geçti. 2-2 bile yetiyor zira. Schalke açıldıkça açılacak ve G.Saray, geriye haddinden fazla yaslanıp akıl almaz hatalar yapmazsa 1 gol daha atacak düşüncesindeyim.

İlk yarı bitti zaten, 2. yarıda dönmez maç bence burdan.

besiktas1903
13.Mart.2013, 00:32
Güzel gol atti Burak, hirsli oynuyor inandi ve atti golü

Oceanus
13.Mart.2013, 00:34
Drogba 2. yarı çıkıcak oyundan.

Hamitin gözyaşları adamsın adam.

byariff
13.Mart.2013, 00:34
simdi amrabatlik maç schalke acilinca amrabat yardiracak :D

Kaka Leite
13.Mart.2013, 00:35
Burak aslında gole kadar iyi değildi ancak yine yaptı yapacağını.Riera'nın da hakkını vermek gerek o çabası bile takdir edilesi.

Az kaldı geçicez turu haydi Aslanlar !

Börk
13.Mart.2013, 00:36
Hamit ağladı mı bana mı öyle geldi helal olsun sana ASLAN ! Allah bozmasın harika top oynuyoruz çok istekliyiz başaracağız!

Namzet
Çok güzel bir ilk yarı,ilk maçtaki Schalkeden eser yok bu maçta her şey istediğimiz gibi,2.yarıda mutlaka açık vereceklerdir,3.gol'ü de buluruz

Oceanus
Hamit ağladı mı bana mı öyle geldi helal olsun sana ASLAN ! Allah bozmasın harika top oynuyoruz çok istekliyiz başaracağız!

Ağladı berk ağladı helal olsun ona.

goosfraba
vallahi helal olsun.

umarım buradan maç verilmez.

LaigLeNoiR
Drogba çıkmasın bence, oyunu hem ileride hem geride tutuyor. Her hava topunu aldı. Çok faydalı oynuyor şu ana kadar.

anil luque
Geliyor geliyor tur geliyor !

byariff
13.Mart.2013, 00:37
Burak, Chamakh'ın rekorunu egale etmiş. Şampiyonlar Ligi'nde üst üste 6 maçta gol atarak.

erdem344
13.Mart.2013, 00:37
Tur geldi gidin yatın uyuyun :D

Schalke sabaha kadar oynasa gol atamaz.

Trabzonspor
13.Mart.2013, 00:38
Burak'dan beklemedigim bir gol geldi. Yine plase vurur diye korkmustum.

Kaka Leite
13.Mart.2013, 00:39
Drogba çıkmasın bence, oyunu hem ileride hem geride tutuyor. Her hava topunu aldı. Çok faydalı oynuyor şu ana kadar.

Abi sanırım sakatlandı. Bence çıksın, Amrabat girer büyük ihtimal bence o da yararlı olur.

barahir
13.Mart.2013, 00:39
Valla Bravo, Schalke'nin atması iyi oldu demiştim, hakkaten de iyi oldu 2 gol attı GS.. Artık çeyrek final hayırlı olsun..

William Rookwood
13.Mart.2013, 00:40
Bence Umut girsin geriye çekilmeyelim o kadar. Amrabat'a zerre güvenmiyorum aldığı tüm topları öldürür anca.

Oceanus
http://b1303.hizliresim.com/17/d/l06xf.png

IcedEarth
Şimdi kontrollü bir şekilde geri çekilmenin vakti geldi. Oyuncu değişiklikleriyle olmasa da oyun mentalitesi anlamında bu şart.

Universal
Tek kelime yazacağım biraz kaba olacak bildiğin koyuyoruz. Lamı cimi yok. 1 gol yeme hakkımızda var, Galatasaray yavaş tempoda kontra atağı bekleyerek oynayacak. Sonra zaten zafer gelir.

uAburak89
13.Mart.2013, 00:41
Maça beklediğimden iyi başladık, herşey iyi giderken anlamsız bir korner oldu. Kullanılmadan önce babama aynen şunu söyledim, Galatasaray gereksiz bir faul yapar veya korner yaptırırsa muhakkak gol yer bu yazılı olmayan bir kuraldır. Alan savunmamızın da etkisiyle golü yedik. Babam sadece ellerini açarak tepki verebildi..

Golden sonraki oyunumuz bence gole kadar olan bölümden daha kötüydü ama ne ilginçtir 2 gol bulduk. Burak berbat oynuyordu, beklemezdim hiç o pozisyonda işi bitireceğini. Hamit'in süper golü için diyeceğim tek bir şey var, beraber ağladık..

2. yarıda daha iyi olmamız gereken çok konu var, kanatlar yol geçen hanı. İnşallah geçeriz turu.

byariff
imparator saldir saldir diyor yuklen 4-5-6.

https://pbs.twimg.com/media/BFLyFCdCMAA-RDx.jpg:large

ThersoN
sakin olmak lazım. iyiyiz. mücadeleden vazgeçmemek gerek.

europeanconquer
Süper oynuyoruz,Allah bozmasın.

Hamit süpersin abiciğim süpersin,sonunda attın sonunda ! Kim tutar seni.

LaigLeNoiR
13.Mart.2013, 00:42
Sakat değilse kesinlikle devam etmeli Drogba.

anil luque
Burak, Chamakh'ın rekorunu egale etmiş. Şampiyonlar Ligi'nde üst üste 6 maçta gol atarak.

Chamakh'ın öyle bir rekoru mu varmış ? Şampiyonlar Ligi'nde 6 golü var mı ki o adamın :D

Escochae
Burak'dan beklemedigim bir gol geldi. Yine plase vurur diye korkmustum.

Yapabileceği başka vuruş yoktu. Dokundu ve güzel gol attı.

Trabzonspor
13.Mart.2013, 00:43
Schalke, golden sonra 2 poziyon buldu net onlardan birisi gol olmadi olsaydi simdi durum boyle olmazdi. Artik tur geldi denilebilir.

byariff
13.Mart.2013, 00:44
messinin 2 gol atmasi iyi olmadi abi ya. burak gol kralligina giderdi ama messiden korkuyorum :D yine diyorum drogba cikip ya amrabat ya umut girmeli.

darkkobal123
13.Mart.2013, 00:45
Hamit'in golü harikaydı. Yine direğe çarptı ama bu sefer gol oldu sevindim. Buradan turu vermeyiz artık.

E.Cartman
13.Mart.2013, 00:46
Drogba çıkar büyük ihtimalle baya topallıyor umarım kötü bir durum yoktur.

Gncl1905
Skoru koruyamayız biz eğer geri çekilirsek bu maç bitmez. Örnek yediğimiz gol. Öyle basit gol mu yenir yahu. Son dakikalarda da taçtan, kornerden yiyorduk. Tempoyu düşürerek en iyi yaptığımız şeyi paslı futbolla topu ayağımızda tutmalıyız. Burak rakibin boşluk vermeye başlayacak defansında pozisyon bulacaktır. 3'ü bulursak iyice rahatlarız. 60'a kadar dayanırsak ortasahayı Emre Çolak ile 5'leyip paslı futbola devam edebilirz de.

Universal
Drogba kesinlikle oyunda olmalı. Düşünsenize Schalke'li olduğunuzu Drogba çıkıyor oh be dersiniz. Orada onun olması rakibin istediği oyunun oynamasına engel olması demektir.

europeanconquer
13.Mart.2013, 00:47
Drogba oynayacak durumdaysa çıkmamalı,Burak gol atmış olabilir ancak çok kötü oynuyordu gole kadar.Drogba kesinlikle sahada kalmalı.

Bu arada Sneijder'e de hakkını vermeliyiz harika paslar atıyor.Şimdi maça geri dönüyorum inşallah çok mutlu bir şekilde geri geleceğim.

uAburak89
13.Mart.2013, 00:48
Chamakh'ın öyle bir rekoru mu varmış ? Şampiyonlar Ligi'nde 6 golü var mı ki o adamın :D
09/10 üst üste 3 maçta atıyor, 10/11 Arsenal'e geçiyor ilk 3 ŞL maçında yine atıyor. Rekor doğru yani.

http://www.transfermarkt.com.tr/tr/marouane-chamakh/leistungsdaten/spieler_19085_2010.html

sakary Ali
13.Mart.2013, 00:48
Verilmeyen penaltı, Schalke'nin golündan önce faul, Burak'ın 2 tane ezdiği pozisyon, Sniejder'in vuruşu, Selçuk'un etkisiz vuruşu...

Galatasaray'ın büyük avantajı var bakalım neler olacak.

byariff
13.Mart.2013, 00:49
CL'nin , Barça,Bayern ve Porto'dan sonra TOPLA EN FAZLA OYNAYAN 4.takımı G.Saray,

Oceanus
13.Mart.2013, 00:50
Fuchs giricek 2. yarıda oyuna şalkede.

LaigLeNoiR
13.Mart.2013, 00:50
Oh be, Drogba en son geldi tünelden çok sevindim onu gördüğüme :)

byariff
13.Mart.2013, 00:52
ince bir ayrinti hamit sakali kesmis golu oyle geldi :D

Oceanus
13.Mart.2013, 00:53
Çok geri yaslandık çok.

byariff
13.Mart.2013, 00:59
net kacirdik yine burak ile.

Universal
13.Mart.2013, 01:01
Galatasaray savunması bu baskıyı kaldıramaz gibime geliyor maç öncesi 2-2 biter demiştim öyle bitecek gibi.

byariff
13.Mart.2013, 01:03
Gomulduk schalke geliyor açik oynayin abi.

Gncl1905
13.Mart.2013, 01:03
Top devamlı onlarda biz de çok kapandık. Böyle devam edersek elesek bile şansla ve rakibin beceriksizliğiyle eleyebileceğiz. Eleyememek ihtimalini aklıma bile getirmek istemiyorum son 35 dk.

IcedEarth
13.Mart.2013, 01:06
Drogba -> Amrabat vakti geldi bence.

Oceanus
13.Mart.2013, 01:06
Draxler tutulmuyor.

Universal
13.Mart.2013, 01:07
Bu 19 yaşındaki arkadaşdan korkmak lazım.

Oceanus
13.Mart.2013, 01:08
Hakettik ya hakettik

LaigLeNoiR
13.Mart.2013, 01:09
Yok böyle bir gol ya olamaz.

Trabzonspor
13.Mart.2013, 01:10
Bu kadar geri cwkilince bisekilde yiyorsun iste. Erken geldi gol.

byariff
buda faul kaleciye yapilan :)

Gncl1905
Niye kendi oyununuzu devam ettirmezsinizki.

Universal
13.Mart.2013, 01:12
Sneijder çıkmalı takım bir kişi eksik gibi.

LaigLeNoiR
13.Mart.2013, 01:12
Draxler neyse de Muslera'da çok iyi nazar değmesin.

Oceanus
13.Mart.2013, 01:15
Amrabat giriyor Sneijder çıkıyor

byariff
13.Mart.2013, 01:15
sneijder cikti amrabat girdi fatih hoca yen su egolarini don tek forvete allah askina.

Oceanus
13.Mart.2013, 01:16
Girer girmez taca vurdu :D

LaigLeNoiR
13.Mart.2013, 01:22
Schalke'Nin Nitro'su ne zaman biticek ya.

byariff
13.Mart.2013, 01:23
amrabat ne geçti be 3 kisiyi :D muslera adamsin be helal.

allah gokhan zan girdi :(

Oceanus
13.Mart.2013, 01:23
Semihe büyük geçmiş olsun.

IcedEarth
13.Mart.2013, 01:24
Eyvah Semih çıkıyor. Gökhan oyunda, orta sahaya bir adam daha almak gerek.

footballer33
13.Mart.2013, 01:26
Semih'e geçmiş olsun, çok kötü darbe aldı yüzüne. Sahadan çıkarken baygındı sanırım ve hala hareket etmiyordu az önce gösterdiklerinde. Umarım, çok mühim bir durumu yoktur, kafatası çatlağı vs. gibi.

Oceanus
13.Mart.2013, 01:29
Umut giricek hoca çift forvetten vazgeçmiyor.

byariff
13.Mart.2013, 01:31
geçmis olsun semihim umarim birseyin yoktur umut giriyor burak cikiyor

Oceanus
13.Mart.2013, 01:35
Hadi dayanın aslanlar 89 oldu.

+5 Kalp dayanmaz

anil luque
13.Mart.2013, 01:39
Geliyooooooorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Oceanus
13.Mart.2013, 01:40
bittiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii UMUTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT

IcedEarth
13.Mart.2013, 01:40
Tur Bizim!!!

byariff
13.Mart.2013, 01:41
Amrabatttt 2-3

edit umut atmis :D :D

Oceanus
Amrabat değil umuttttt

Universal
Son dk yiyeceğiz yiyeceğiz dedik attı mükemmel bir sonuç helal olsun Galatasaray...

Bordo61Mavi
13.Mart.2013, 01:42
Adam atti adammmmm

anil luque
Geliyooooooorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Raheem Lawal.
İşte Bu Aslanlarım Benim :D

Oceanus
Helal Olsun Aslanlar Be Helal

LaigLeNoiR
İşte bu kadar, bravo beyler.

Universal
En güzel yanıda üç golüde Türk oyuncular attı...

footballer33
13.Mart.2013, 01:43
Schalke son dakikada atar mı derken, G.Saray, Umut ile bitirdi işi. Schalke'nin 2. yarıdaki müthiş baskısını da çok iyi bertaraf etmeyi başardı savunma. Sırada, rakibi beklemek var.

byariff
13.Mart.2013, 01:43
yalniz umut"a yakistiramadim abi karsi karsiyasin asirtsana yada kaleciyi geçsene uzerine vurmak nedir ya sen forvetsin abi !

bu arada schalkeyi evinde yenen ilk takimiz sampiyonlar liginde.

Börk
13.Mart.2013, 01:44
Hepinize helal olsun buradakilere diyorum tek yürek olduk Galatasaray takımın yanında Türkiye'nin yanında olduk yukarıda görüyorum Beşiktaşlı arkadaşların gole sevişini helal olsun :) Muslera,çok büyük kalecisin Muslera.

anil luque
13.Mart.2013, 01:44
Dualarınızı esirgemeyin şu adamdan ; " Néstor Fernando Muslera Micol"

Kaka Leite
13.Mart.2013, 01:45
yalniz umut"a yakistiramadim abi karsi karsiyasin asirtsana yada kaleciyi geçsene uzerine vurmak nedir ya sen forvetsin abi !

bu arada schalkeyi evinde yenen ilk takimiz sampiyonlar liginde.

+ dakikalarda top önüne düşüyo ve kader golü emin ol onu düşünemezsin.

Gol oldu mu ? -oldu. Bitmiştir helal olsun Aslanlara !

Muslera çok büyük kaleci çok.

uAburak89
13.Mart.2013, 01:47
Turu nasıl geçtik hiç anlamadım, kazanmamıza hiç değinmiyorum bile. Kesinleşen rakipler Barca, Real, Dortmund, Juve, PSG. Bu oyunla bizi yalan ederler. Bayern de kesin sayılır. Kurada Porto / Malaga eşleşmesi dışında şansımız yok gibi. Gün sevinme günü ama insan düşünmeden edemiyor.

ForsakeN
Oh be iyi oldu. Ulkece bayadir gruplardan bile cikamiyoruz derken simdj ceyrek finaldeyiz. Helal olsun :)

LaigLeNoiR
Uefa'dan beraberlik primi yerine bir de galibiyet primi kopardık süper oldu :D

Ralph
13.Mart.2013, 01:48
Maçın galibi Muslera oldu. Her takıma öyle kaleci lazım.

KaRaBükLü KraL
Ne yazacağım bilmiyorum sevinçten.Gerçekten inanılmaz mutluyum yahu:)Şükürler olsun çeyrek finaldeyiz.Aslanlar gibi oynadık Muslera'dan Drogba'sına Burağına kadar herkes harikaydı.Bravo çocuklar.Adamsın Muslera:)

goosfraba
ilk yarı ayrı, 2. yarı ayrı güzel maç oldu.

yatıp kalkıp muslera'ya dua etmek lazım.

europeanconquer
Muslera'yı satanın alnını karışlarım.

Affınıza sığınarak;

Koyduk mu laaaaaaaaaaaaan ???

byariff
simdi çek bir porto yada psg :D :D

Facx
helal olsun be sonuna kadar hakettik turu bu arada maçtan önce hamit direkten atıcak dedim direkten içeri girdi :D ilk defa rakip takıma oy verdim totem amaçlı oda tuttu :D

Raheem Lawal.
13.Mart.2013, 01:50
Çeyref Finali Muslera Getirdi, Helal Olsun!

Oceanus
13.Mart.2013, 01:51
Cesaret etmek başarmanın yarısıdır.

byariff
13.Mart.2013, 01:51
4M Euro tur primi + 1M Euro galibiyet primi + 3.5M Euro çeyrek final primi (geçsek de geçemesek de) + 2M Euro yayın bedeli.Toplam 10.5M Euro :D :D oh iyiymis ya

ReaList
13.Mart.2013, 01:53
Turu nasıl geçtik hiç anlamadım, kazanmamıza hiç değinmiyorum bile. Kesinleşen rakipler Barca, Real, Dortmund, Juve, PSG. Bu oyunla bizi yalan ederler. Bayern de kesin sayılır. Kurada Porto / Malaga eşleşmesi dışında şansımız yok gibi. Gün sevinme günü ama insan düşünmeden edemiyor.

Yahu orasını düşünme, Gruptan çıkmayı hedef olarak gören bir takım bugün Çeyrek Finalde. Sonuçta maçlar 0-0 başlıyor ve her iki takımda 11 kişi. Gerisi istemeye, mücadele etmeye ve inanca bağlı. İlk maçta Galatasaray'da bunlar biraz eksikti diye tökezledi ama bu maç son dakikaya kadar bunlara inanan ve isteyen bir Galatasaray vardı. Kimi futbolu tekniğiyle oynar, kimi taktiğiyle oynar, kimi kalitesiyle oynar, kimi inancıyla oynar. Bu seviyeye geldikten sonra şanslar eşit. Yeter ki inanç kırılmasın.

erdem344
13.Mart.2013, 01:53
Bu sene müthiş ülke puanı gelecek

furkan58
13.Mart.2013, 01:54
4M Euro tur primi + 1M Euro galibiyet primi + 3.5M Euro çeyrek final primi (geçsek de geçemesek de) + 2M Euro yayın bedeli.Toplam 10.5M Euro :D :D oh iyiymis ya

Drogba'nın parası çıktı işte :n:

Muslera gidince gs napıcak merak ediyorum. Hem ligde hem avrupada takımı tek başına sırtlıyor nerdeyse.

Universal
13.Mart.2013, 01:55
Kazanarak çıkmak daha da harika oldu o son dakika golü UEFA'da puan demek. İtibar demek.

europeanconquer
13.Mart.2013, 01:56
Bu arada Schalke'nin boş beleş 2 gol attığını düşünen bir tek ben mi varım ? Adamlar aşırı şansılıydı,ama şanslı olan değil iyi olan geçti turu :)

Allah'ım çok şükür.

Oceanus
13.Mart.2013, 01:56
http://i47.tinypic.com/25qdq9j.png

Homer J.S
13.Mart.2013, 01:57
Allahım inanamıyorum hala :)

furkan58
Bu arada Schalke'nin boş beleş 2 gol attığını düşünen bir tek ben mi varım ? Adamlar aşırı şansılıydı,ama şanslı olan değil iyi olan geçti turu :)

Allah'ım çok şükür.

Kendine göre haklı olabilirsin ama öbür türlü bakarsan sizin 2. golde boş beleş sayılır Riera ile kayarak topa giren adamdan seken top Burak'ın önüne düşüyor gerisi mağlum :) 3. gol zaten maç bitmişti felan yani haksızlık etmemek lazım Schalke'nin ilk golü şans olabilir ama 2. golü haketmişlerdi zaten direkten dönün topa yazık olurdu girmese o pozisyon :D

LadroN
Turdan umutluydum takim beklentilerimi karsiladi.3 golu bildim ama skor olmadi.olsun kik gelirse gelsin artik.

kalemci
13.Mart.2013, 01:58

Allah'ım çok şükür.

Bence 60 dakika iyi oynayan Schalkeydi.

Börk
13.Mart.2013, 01:58
İki golde şans golüydü de Schalke'de 2 gol atacak oyun oynamadı desek yalan olur.Ama ilk yarıdaki o isteğimiz ikinci yarıda da sürseydi keşke ama kalbim sıkışa sıkışa,ayaklarım titreye titreye maçı tamamladım büyüksün Galatasaray :)

erdem344
13.Mart.2013, 02:00
yaw bırakın şansı ya tur atlamışız ne güzel :D

IcedEarth
13.Mart.2013, 02:00
Teşekkürler Galatasaray.

Abdürrahim Albayrak'tan haber var mı bu arada :zuhaha

himone
13.Mart.2013, 02:01
GS'a tebrikler, hiç dallandırıp budaklandırmaya gerek yok mükemmel bir başarı. Hangi şartlar altında olursa olsun Şampiyonlar liginde Çeyrek Final.

Bu arada Schalkeli oyuncuların verkaçlarına hayran kaldım, bizde şöyle 2 tane oyuncu olsa sırtımız yere gelmez dedim Vallaha.

Kaka Leite
13.Mart.2013, 02:02

Allah'ım çok şükür.

Schalke özellikle 2. yarı ağırlığını orta alanda ve kanatlarda hissettirdi. Sistemli bi takım ve 2. yarı işledi Draxler biraz daha ön plana çıkınca.

Öyle ya da böyle geçtik ya turu bence birazda önemli olan bu Barcelona'da gelse, Psg'de gelse onu geldikleri zaman düşünürüz.

uAburak89
13.Mart.2013, 02:02
Yahu orasını düşünme, Gruptan çıkmayı hedef olarak gören bir takım bugün Çeyrek Finalde. Sonuçta maçlar 0-0 başlıyor ve her iki takımda 11 kişi. Gerisi istemeye, mücadele etmeye ve inanca bağlı. İlk maçta Galatasaray'da bunlar biraz eksikti diye tökezledi ama bu maç son dakikaya kadar bunlara inanan ve isteyen bir Galatasaray vardı. Kimi futbolu tekniğiyle oynar, kimi taktiğiyle oynar, kimi kalitesiyle oynar, kimi inancıyla oynar. Bu seviyeye geldikten sonra şanslar eşit. Yeter ki inanç kırılmasın.

Ben 2. yarıyı korkarak izledim, yüreğim ağzımda. Kim gelirse gelsin Arena'da fark yemeyiz herhalde malum zeminden dolayı, işi deplasman çözecek. Herşey olabilir tabii, benim gönlümden geçen Milan'ın turu geçmesiydi, onlarla eşleşsek süper olacaktı ama Barca tabii.

Bence çok ciddi sıkıntılarımız var, Schalke'nin yaptığı gibi atak yapamıyoruz hiç, sadece oyun önemli değil bunun farkındayım ama sadece inanmakta bir yere kadar. İnşallah iyi bir kura ile daha iyi oynadığımız 2 maç çıkararak ŞL'de yarı final oynamayı başarırız. :)

footballer33
13.Mart.2013, 02:03
G.Saray
Barca
B.Münih
Porto (muhtemel)
B.Dortmund
Juventus
R.Madrid
PSG

Şampiyonlar Ligi, şimdi başlıyor. :icon_cool:

E.Cartman
13.Mart.2013, 02:04

Allah'ım çok şükür.

Bence de bedavadan 2 gol attılar ancak 2. resmen ezdiler, yok ettiler bizi ama goller harbiden beleşti be :zuhaha Bu arada Schalke'nin ilk golünde Drogba'ya faul var sanırım yani bana öyle geldi.

erdem344
13.Mart.2013, 02:04
Real Madrid gelecek buraya yazıyorum :D

Börk
13.Mart.2013, 02:05
Dostum iyi düşün iyi olsun :) Ne öyle Real Madrid falan şöyle Porto gelsin falan desen ağzından bal damlasın biraz :)

kalemci
13.Mart.2013, 02:05
Bence çok ciddi sıkıntılarımız var, Schalke'nin yaptığı gibi atak yapamıyoruz hiç, sadece oyun önemli değil bunun farkındayım ama sadece inanmakta bir yere kadar. İnşallah iyi bir kura ile daha iyi oynadığımız 2 maç çıkararak ŞL'de yarı final oynamayı başarırız. :)

:yildiz::yildiz:

grkm33
13.Mart.2013, 02:06
Juventus geldi hayırlı olsun.Çok büyük hissettim

europeanconquer
13.Mart.2013, 02:06
Kendine göre haklı olabilirsin ama öbür türlü bakarsan sizin 2. golde boş beleş sayılır Riera ile kayarak topa giren adamdan seken top Burak'ın önüne düşüyor gerisi mağlum :) 3. gol zaten maç bitmişti felan yani haksızlık etmemek lazım Schalke'nin ilk golü şans olabilir ama 2. golü haketmişlerdi zaten direkten dönün topa yazık olurdu girmese o pozisyon :D

Burak'ın golünde topun gidiş yönü şansımıza iyiydi ancak Burak'ın vuruşu iyi bir vuruştu,Umut'un golünde de Selçuk'un pasını es geçmemek lazım,gerçi onun için çok basit bir pastı.Schalke ise Muslera kalede değilken 2 tane karambolden gol attı.

Bence 60 dakika iyi oynayan Schalkeydi.

İkinci yarı biz geri çekilince oynanan oyuna iyi diyorsanız,ona lafım yok ancak onlar atak yaptıysa bizde savunma yaptık.Gerektiği gibi oynadık,bizden beklenenden çok daha iyi oynadık Schalke ise çok basit goller attı bu da onları oyunda tuttu.

Neyse tartışmaya gerek yok daha maçın heyecanından çıkamadım mazur görün :D

Kaka Leite
13.Mart.2013, 02:07
Kimle eşleşeceksiniz onu da mı söyleyeyim ?

Tadı kaçar ama isterseniz söylerim :p

ForsakeN
13.Mart.2013, 02:07
Fatih Terim'in Amrabat hamlesi cok gecikti ikinci yarida. Kanatlardan ozellikle sol kanattan haril haril geliyordu Schalke. O hamlenin gecikmesi neredeyse tura maloluyordu. Biz evde bas bas bagirdik Amrabat'i al diye :D

Börk
13.Mart.2013, 02:08
http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/578403_576022949084027_1282270365_n.jpg

Yine siz,yine şaka :)

Bordo61Mavi
13.Mart.2013, 02:09
Tekrar Alman kulubuyle eslesecek Galatasaray

E.Cartman
13.Mart.2013, 02:13
http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/578403_576022949084027_1282270365_n.jpg

Yine siz,yine şaka :)
vay anasını arkadaş millet ne paralar kazanıyor ya

Oceanus
13.Mart.2013, 02:14
Bizde yokki o kadar para bendede olsa 900 lira basacam ama yok 10 lira basabildik sadece.

Börk
13.Mart.2013, 02:14
Bende 2 lira bastım aynı kupona zaten :D

ThersoN
13.Mart.2013, 02:16
Ünal Başkan Muslera için 20 milyon demişti önceden. Bu akşam 20 milyon etti bence Muslera.