View Full Version : Andorra - Türkiye | 2014 Dünya Kupası Elemeleri D Grubu
Kaka Leite
22.Mart.2013, 01:28
http://img478.yukle.tc/images/9155Adsiz.png
KaRaBükLü KraL
22.Mart.2013, 01:34
O kadar da değil alırız maçı
Kaka Leite
22.Mart.2013, 01:38
Ne zaman ki Nuri Şahin milli takım kadrosunda olmaz o zaman Türkiye benim için seviye atlar.
Şuan kadroda olması o kadar boş ki. Geçen haftaya kadar yedek bekleyen bir oyuncu şuan muhtemel 11 olarak yer alıyor yazık.
eXcitinG
22.Mart.2013, 02:01
Ne zaman ki Nuri Şahin milli takım kadrosunda olmaz o zaman Türkiye benim için seviye atlar.
Şuan kadroda olması o kadar boş ki. Geçen haftaya kadar yedek bekleyen bir oyuncu şuan muhtemel 11 olarak yer alıyor yazık.
Adam Dortmund ta kendisini buLdu. Son hafta iki goL attı ve gayet formda.
Kaka Leite
22.Mart.2013, 02:02
Adam Dortmund ta kendisini buLdu. Son hafta iki goL attı ve gayet formda.
Kendisi bu zaman kadar bir yarar sağlayamadı Milli takıma. 2 hafta öncesine kadar da nerede idi buna bi bakmak gerek..
eXcitinG
22.Mart.2013, 02:03
Kendisi bu zaman kadar bir yarar sağlayamadı Milli takıma. 2 hafta öncesine kadar da nerede idi buna bi bakmak gerek..
Nuri potansiyeLi oLan bir oyuncu. Her zaman bu kadro içerisinde oLmasında fayda var. Takımda o kadar gereksiz adamLar varken Nuri en son tartışıLacak oyuncu.
Kaka Leite
22.Mart.2013, 02:04
Nuri potansiyeLi oLan bir oyuncu. Her zaman bu kadro içerisinde oLmasında fayda var. Takımda o kadar gereksiz adamLar varken Nuri en son tartışıLacak oyuncu.
Valla ben kendisini beğenmiyorum, potansiyeli var ancak bir türlü uyuşmadı Milli takımla bu birazda milli takımdaki tutarsızlıktan kaynaklanıyor.
ToRoSKaPLaNı
22.Mart.2013, 02:07
Andorra kazanıra oy attım.Yazık adamlara en azından bir tane oyları olsun.
Andorra bizim ayarımızda bir takım değil.Rahat galip geliriz ama benim ilk 2 için umudum yok açıkcası.Çok kötü puanlar kaybettik zamanında.O puanları daha çok arayacağız.
eXcitinG
22.Mart.2013, 02:07
Sen adamı takıma doğru zamanda monte etmezsen, adam dan tabi ki de verim aLamazsın. Bir de Nuri nin oynamaya aLıştığı sistem iLe bizim sistemimiz uyuşmuyor. Adam yıLLarca Dortmund ta oynadığı dönemde sürekLi iLeriye oynayan, hızLı oynayan bir sistemin çarkında yeraLırken MiLLi takıma geLdiğinde sürekLi sağa-soLa pas atıLan kaLeciye pas atıLan bir sistemde oynaması onun özeLLiğini düşürüyor. Takımda zaten sağa soLa ve kaLeciye pas atacak süper maestromuz SeLçuk İnan var zaten.
davidvilla
22.Mart.2013, 10:47
ciddi bir şekilde oynamak lazım aksi takdirde kaza olur.
BaFraLı
22.Mart.2013, 11:10
Andorra Milli Takımı’nın oyuncularından Edu Peppe’nin, (A) Milli Takım’ın konakladığı Andorra Park Otel’de çalıştığı öğrenildi.
Rakibi ciddiye alıp 2-3 tane atıp kazanmak lazım. Macaristan'ı da içerde yeneriz de inşl şansımızı devam ettiririz ama erken avlu attık.
footballer33
22.Mart.2013, 12:04
Gazozuna bir maç olarak görüyorum ben. Kazansak ne olacak, kaybetsek ne olacak? Ha kaybedersek, Andorra'nın prestiji tavan yapar; ama o kadar da değil. Tek farklı galip geliriz bence. Skor beklentim, 1-0 ya da 2-1.
attirson
22.Mart.2013, 14:39
Kazanırız ama max 2 farkla kazanırız öyle büyük bir şov beklemiyorum.
urwrdskkn
22.Mart.2013, 14:51
Bence 3-1 yada 4-1 kazanırız gibi geliyor andora öyle yada böyle gol bulacaktır
TeNaciOUS MidFieLdeR
22.Mart.2013, 14:53
Nuri turkiyeyi seçmeseydi şimdi alman milli takımında oynardı ve bizde bu adamı elimizden nasıl kaçırdigimizi konuşurduk. En son tartışılacak kişidir nuri. Mesut almanyayi seçerek en doğru kararı vermiş.
Skor tahminim 0-5. Fazla konuşulacak bir maç değil. Andorra ya gezimizi yapıp döneceğiz. macarları da yener iddiamızı sürdürürüz.
Eskiden olsa farklı yorumlar yapabilirdim fakat şimdi tek diyebileceğim, umarım kazanırız.
Namzet
22.Mart.2013, 15:14
Yorum yapılmayacak bir maç, bir zahmet andorrayı yenelim
LaigLeNoiR
22.Mart.2013, 15:34
İnşallah yeneriz, farklı kazanmamız gereken bir maç.
sakary Ali
22.Mart.2013, 15:50
Bu maçla birlikte; ölmek var Dünya Kupasına gidememek yok!
Universal
22.Mart.2013, 16:18
Çok güzel bir fikstürümüz var, Andorra, Macaristan ve tekrar Androrra bir anda alınacak 9 puan bizi inanılmaz motive edebilir. Umarım ilk 3 maçı kazanır tekrar yarışa ortak oluruz.
ThersoN
22.Mart.2013, 18:11
Büyük fark beklemiyorum ama olursa iyi olur tabii.
Macaristan maçına hazır gitmek lazım gerekirse yedek ağırlıklı bile çıkılabilir. Sercan Sararer umarım artık bizi utandırır.
BaFraLı
22.Mart.2013, 18:36
Valla '' İnşl kazanırız '' tabiri falan bana çok abes geliyor.
Andorra ile oynuyoruz. Macaristan'la falan değil. Atabildiğimiz kadar atmak lazım. Adamların 1 tane profesyonel futbolcusu var.
4-0 gibi falan bir skor çıkar inşl.
nannar
22.Mart.2013, 18:38
Selçuk'u önemli maçlarda oynatmayan Abdullah Avcı inşallah bu akşam da sahaya sürmez. Böylesine basit bir grupta düştüğümüz durumu gördükçe maça bakasım falan gelmiyor. Gurbetçi hevesinden vazgeçmediğimiz sürece maç izlemeyeceğim ben. Tunay Torun ve soldaki genç bir oğlan vardı,bir de Mevlüt Erdinç... Bu adamların milli takıma katkıları tek kelimeyle koca bir sıfır! İnşallah yine bunları sahaya sürer...
ReaList
22.Mart.2013, 18:50
Ben bu maçı bile rahat kazanırız diyemiyorum maalesef durum bu. Milli takım oyuncuları takım olma kalitesi ve disiplininden uzak bir ekip. Çoğu futbolcu kendi taraftarlarının oluşturmuş olduğu gaz kategorisinde yıldızı oluşturuyor. Eeh hali hazırda bu kadar yıldız (!) bir arada oynadığı zaman futbol sorumluluğu düşük seviyede oluyor. Bunları dize getirecek ve silkeleyecek antrenör de başta olmayınca takım sorumluluğu en dip seviyeye iniyor. Öncelikle oyuncuların bu gibi uluslararası müsabakalarda ülke içinde oluşturduğu tatminsiz egolarını en aza indirmesi gerekiyor, zaten onlar bunu yapmayınca rakipler bir şekil indirmeyi başarıyor.
europeanconquer
22.Mart.2013, 18:56
5-2 bitecek maç. 4 tane Burak 1 tane Arda atar :0:
Hayrına şu maçı zevkle izleyelim.
Nuri karşıtlığını anlamıyorum. Milli takımda herkes mükemmel sanki de bir tek Nuri kötü. Teknik ekipten tüm oyunculara kadar herkeste bir sorun var nerdeyse.
KaRaBükLü KraL
22.Mart.2013, 19:45
Kendimizi 2 mağlubiyet aldık diye fazla küçümsüyoruz sanki.Andorra kim yahu Allah aşkına.Dünya sıralamasında sondan 5.sırada takım amatör küme takımı gibi bir takım.Milli takım o kadar mı dandik yapmayın arkadaşlar Macaristan ve Romanya'ya yenildik diye bu kadar kendimizi küçümsemeye gerek yok.O kadar da değil hani her eleme grubunda averaj takımı olan bir takıma da yenileceksek zaten bütün maçlar hükmen mağlup saysınlar bizi.
Gncl1905
22.Mart.2013, 19:49
Andorra'yı bile yenebilecek miyiz diye sorduranlar utansın.
Mamadou
22.Mart.2013, 20:00
Bu maçı kesin yeneriz ama Macaristan maçından şüpheliyim. Romanya maçında olduğu gibi tek farklı yenilirsek şaşırmam. Hoca, oyuncu durmadan iki maçta altı puan diyor bakalım.
urwrdskkn
22.Mart.2013, 20:01
Çok güzel bir fikstürümüz var, Andorra, Macaristan ve tekrar Androrra bir anda alınacak 9 puan bizi inanılmaz motive edebilir. Umarım ilk 3 maçı kazanır tekrar yarışa ortak oluruz.
Hocam Yarışa Ortak Olmamız İçin Macaristan Romanya Maçlarından En Az 2 Beraberlik Çıkması Lazım Çünkü Üst Üste Macaristan Romanya Maçları Olacak
nannar
22.Mart.2013, 20:13
Sen kendi takımında bile forma giymeyen oyuncuları ve almanya 2. liginin topçularını milli takıma alırsan tabiki güven kalmaz...
darkkobal123
22.Mart.2013, 20:32
Dünya Kupasına gitme umutlarımız yok denecek kadar az. Üst üste galibiyetlere ihtiyacımız var. Farklı bir galibiyet ile moral bulacağımızı düşünüyorum ancak takıma bir türlü güvenemiyorum.
E.Cartman
22.Mart.2013, 20:45
Çok büyük bi aksilik olmazsa alırız bu maçı fakat şunu söylemeliyim ki bu maça ön liberoyla başlarsak ben 2016 için bile umudumu keserim. Bi zahmet ofansif bir kadroyla başlasın Abdullah Avcı.
4-5 yıl önce böyle maç olsa 5,6-0 biter derdim.Ama şimdi en fazla 2 farkla kazanırız.
sui generis
22.Mart.2013, 21:41
Aşırı abartıyorsunuz.
Milli Takımımızın Andorra karşısındaki ilk 11'i: Onur, Bekir, Hasan Ali, Semih Kaya, Gökhan, Selçuk, Umut, Nuri Şahin, Arda, Burak, Sercan
nannar
22.Mart.2013, 21:43
70-80 bin kişilik bir ülke takımına karşı oynayacağız. 74 milli maçta 70 mağlubiyet 3 beraberlik 1 galibiyetleri varmış :n: Ülkedeki vatandaşların bile maçtan haberi yokmuş.Tribünlerde seyirci falan da yok zaten.Stad desen bizim Dinarspor gibi bir tesis :D Enteresan... Abdullah paşa Selçuk'u bu maça saklamış meğerse!!!!! :)
zeck17
22.Mart.2013, 21:44
Sercan ne ya her maç farklı kadroyla çıkıyoruz ben bıktım bir 4-4-2 karo oynuyoruz bir 4-4-2 kanatlı oynuyoruz yeter milli takımının bir oyun planı olmak zorunda
nannar
22.Mart.2013, 21:47
sercan,tunay,mevlüt :) bu 3 oyuncu yüzünden milli takımdan sogudum
nannar
22.Mart.2013, 21:50
Gruther Furth'muydu neydi bu adamın takımı? :n: Allahım yaaa...şaka gibi... bu maçta coşar,yarın yine gazeteler yıldıza bağlar bu oğlanı.Bu maçta bizim aydın yılmaz oynasa CR7 etkisiyapar o sahada :D
Kaka Leite
22.Mart.2013, 21:51
Ben Hamit'i sevmezdim, nefret ederdim desem yeridir.(Oyunundan kendisini severim) Ancak Allah öyle birini yolladı ki şuan Hamit oynasa da izlesek diyorum.
İlk başlarda göstermelik bir oyun ardından koca bir 0.
europeanconquer
22.Mart.2013, 21:55
Kerim Frei oynayaydı iyiydi.
Mamadou
22.Mart.2013, 22:00
Bu Sercan'da ne buluyor anlamıyorum. Ya başka oyuncu yokmuş gibi. Mehmet Topuz bu adamı ikiye katlar. Aydın ve Olcay'da var. Hamit var sonra saydığım oyuncuların hepsi bence Sercan'dan iyi.
Gruther Furth'muydu neydi bu adamın takımı? :n: Allahım yaaa...şaka gibi... bu maçta coşar,yarın yine gazeteler yıldıza bağlar bu oğlanı.Bu maçta bizim aydın yılmaz oynasa CR7 etkisiyapar o sahada :D
19 maçta 1 asist yapmış bu sene genç yeteneğimiz :icon_razz: bu arada demedi demeyin kesin 4-2-3-1 oynuyoruzdur :D
darkkobal123
22.Mart.2013, 22:09
Bu Sercan'da ki ısrarı bir türlü anlamıyorum.
pele96
22.Mart.2013, 22:16
Bu mactada puan kaybetmemek icin oynariz :D
kamera açısıda müthişmiş :D biraz bakarım sonra bırakırım çok kötü görünüyo saha halısaha kıvamında ışıklandırması var :D
sui generis
22.Mart.2013, 22:17
Bu Sercan'da ne buluyor anlamıyorum. Ya başka oyuncu yokmuş gibi. Mehmet Topuz bu adamı ikiye katlar. Aydın ve Olcay'da var. Hamit var sonra saydığım oyuncuların hepsi bence Sercan'dan iyi.
Saydıklarının Sercan'dan çok çok iyi olduğunu düşünmüyorum. Sağ tarafta pek alternatifimiz yok. Hocaya saygı duymak gerek bence.
Survivor yokmuş izleyeyim bari maçı :)
footballer33
22.Mart.2013, 22:19
Beşiktaş-M.P. Siena maçını tercih ediyorum, milli maça ben. :) Periyod arasında açtım zaten, sahanın halini ve kameranın karşısındaki dağı, taşı görünce geri çevirdim kanalı. :icon_smile:
pele96
22.Mart.2013, 22:21
Saydıklarının Sercan'dan çok çok iyi olduğunu düşünmüyorum. Sağ tarafta pek alternatifimiz yok. Hocaya saygı duymak gerek bence.
Hamit varken Sercan oynatilmaz orda bence en kotu Gokdeniz getir Gokhan Toreyi getir daha mantikli?
Hamit varken Sercan oynatilmaz orda bence en kotu Gokdeniz getir Gokhan Toreyi getir daha mantikli?
hamit cezalıymış gökdeniz neden çağırılmıyo bilmiyorumda gökhan töre de sercandan hiç farklı değil olcan olcay hatta caner bile daha iyidir gerçi sercandan
pele96
22.Mart.2013, 22:27
hamit cezalıymış gökdeniz neden çağırılmıyo bilmiyorumda gökhan töre de sercandan hiç farklı değil olcan olcay hatta caner bile daha iyidir gerçi sercandan
Gokhan Tore tekniksel acidan daha iyi hatta kat kat iyi sadece bireysel oynuyor ama Sercandan daha iyi diye dusunuyorum.Gokdeniz ve Tuncay bence yaslarindan dolayi cagrilmiyor gerci Tuncay Bursaya geldide hic haberim yok napti napmadi :D
byariff
22.Mart.2013, 22:29
sagli sollu andorra ataklari vardi ilk 5 dakkada
kalemci
22.Mart.2013, 22:40
Gokhan Tore tekniksel acidan daha iyi hatta kat kat iyi sadece bireysel oynuyor ama Sercandan daha iyi diye dusunuyorum.Gokdeniz ve Tuncay bence yaslarindan dolayi cagrilmiyor gerci Tuncay Bursaya geldide hic haberim yok napti napmadi :D
Töre konusuna biraz araştırıp konuşalım, en son ne zaman 90 dakika oynamış. Futbol FM değil :icon_biggrin:
Selçuk İnan frikikten attı.
byariff
22.Mart.2013, 22:47
Selcuk yine yazdi
Namzet
22.Mart.2013, 22:47
Selcuk affetmez oralardan,fark açılır
pele96
22.Mart.2013, 22:51
Töre konusuna biraz araştırıp konuşalım, en son ne zaman 90 dakika oynamış. Futbol FM değil :icon_biggrin:
Nuriler Emreler Semihler Milli takimda as oynarken kendi takimda oynamadiklari zamanlari hatirliyorum ben.
Nuriler Emreler Semihler Milli takimda as oynarken kendi takimda oynamadiklari zamanlari hatirliyorum ben.
4 ay olmuş yalnız adam oynamayalı arada sırada oynasa gene neyse de
barahir
22.Mart.2013, 22:53
Saydığın isimler kendilerini ispat etmiş kişiler. Tartışılmaz. Lakin Gökhan Töreyi şuan halı saha kadrosuna almam.
nannar
22.Mart.2013, 22:56
Rezalet oynuyoruz yine :D Sercan yerlerde,Umut kayıp,Hasan Ali desen komedi. Enteresan bir takımız.Kimse çıkıpta yok zemin şöyleydi,atmosfer böyleydi falan demesin :) Akhisar ya da Elazığ'ı koy bu Andorra'nın karşısına, ilk yarıda en az 3 gol atarlardı yahu :n:
nannar
22.Mart.2013, 22:57
Andorra turnuvanın ilk golünü bize atarsa hiç şaşırmam.
pele96
22.Mart.2013, 22:58
4 ay olmuş yalnız adam oynamayalı arada sırada oynasa gene neyse de
Saydığın isimler kendilerini ispat etmiş kişiler. Tartışılmaz. Lakin Gökhan Töreyi şuan halı saha kadrosuna almam.
Ne kadardir oynamiyor bilmiyorumda 4 ay olmus ise cagrilmamakta haklilarda normal sartlarda Sercandan katkat iyi bir oyuncu.
erdem344
22.Mart.2013, 22:58
hasan ve sercan evlere şenlik.
Mamadou
22.Mart.2013, 23:00
Aydın dışında Hamit ve Topuz oyunun iki yönünü de oynayabilen kanat oyuncuları. Gerçi Hamit'i Sercan'la kıyaslamam. Olcay'da malum formda.
Sercan'da gördüğüm tek olumlu şey oynadığı kanadı kitlemesi. Savunma anlamında işini yapıyor ama onun dışında hucumda etkili değil.
nannar
22.Mart.2013, 23:00
Valla keşke kadroyu direk ligde ilk 3'teki takımın türklerinden kursaymış abdullah avcı.Mümkün olduğunca da hatları bir takımdan alsaymış keşke.
Namzet
22.Mart.2013, 23:01
Sahaya çıkan 11 ile ilk yarı hiç iyi değildi,bu 11 ile cıkıyorsan hakkını vereceksin rakip daha iyi oynuyor
barahir
22.Mart.2013, 23:02
Güntekin Onay sürekli gol atarsak açılır dedi de, adamlar için 1-0 yenilmek bile güzel sonuç neyine açılacak?
nannar
şu maça yorum yazmak bile komedi :D burak da olmasa gol falan olmucak
ozan42
2-0 oldu Burak
pele96
22.Mart.2013, 23:03
Andorraya karsi as takim cikartipta tek golle devreyi kapatan kac takim vardir arastirmak gerek.
Edit: 2 oldu :D
nannar
22.Mart.2013, 23:04
adamlar için hala iyi skor 0-2
furkan58
22.Mart.2013, 23:09
2. golden sonra Andorra teknik direktörü 90+ da yenilen golle maçı kaybetmiş gibi üzüldü :) Bu kadar iyi oynuyoruz bari fark yemesek diyor heralde :D
Kaka Leite
22.Mart.2013, 23:09
5-0, 4-0, 3-0, 1-0 yenilmişler 2-0'da bizden gelicek sanırım.
Ben şuanki oyundan utanıyorum..
Fearless Coward
22.Mart.2013, 23:10
Bu rezalet oyunla 2-0 bile çok iyi Selçuk'un frikik becerisi Burak'ın bitiriciliği olmasa halimiz duman...
sakary Ali
22.Mart.2013, 23:15
Şu Milli Takım sürecinde gördük ki ülkede "saf" milli takım destekçisi yok.
zeck17
22.Mart.2013, 23:17
Utandırıcı bir oyun var sahada sercan harbi yeteneksiz olcay oynasın hasan da çok hata yapıyor ve milli takımın stoperi ne kadar kişilik olarak sevsem de bekir olmamalı ömer toprak'ın bir sakatlığı filan mı var yoksa kadroda mı
ThersoN
22.Mart.2013, 23:18
Rakibin durumu, maça hazırlanırken psikolojimizi etkilemiş.
Daha Türkçesi rakibi küçümsemiş ve önemsememişiz.
Kafalar biz bu maçı nasıl olsa alırız diyerekten Romanya - Macaristan maçına ve daha sonraki müsabaka olan Macaristan maçına kilitlenmiş.
Yoksa kendi takımlarında parmak ısırttırırken, milli takımda böyle dökülen adamların olması normal değil.
Birde Güntekin Onay'ın söylediklerine göre sahanın da profesyonel normlardan uzak olması takımı etkilemiş olabilir..
Bence ikinci yarıda ilk yarında attığımızdan fazlasını atarız.
Ancak ilk yarıdaki gibi savunma yaparsak, rakibin de şansı yanında olursa grupta ilk gollerini atabilirler.
nannar
22.Mart.2013, 23:20
tam kadro çıktık bir de utanmadan :n:
Rakibin oyuncusu milli takımın kaldığı otelde garsonmuş.ayıp yahu :D
ingiltere san marino ya tam kadro çıkınca(aşağı yukarı :D ) bişey yok biz andorra ya çıkınca auuuvvv :D
nannar
22.Mart.2013, 23:23
şu sahanın durumu ortada. dar ve bozuk zemin var. ama buna rağmen hala oyunu kenarlara yıkmaya çalışıyoruz :D şu maçta kanatları kullanmak acemiliktir. 2 kanat yerine Arda'yı forvetlerin arkasına koy,Sercan yerine de al Alper Potuk'u,yaslan kulübeye izle. Bu kadar çok mu zor arkadaş bunları kenardan görmek?
nannar
22.Mart.2013, 23:25
hayır az önce 2. golde gördük.Arda3-4 kişiyi çalımladı geçti. Rakipte Pique,Ramos falan var da bizim mi haberimiz yok.Adam eksiltebilen 2 oyuncu ile göbekten verkaçlarla girsek olay biter.ama olur mu?illa top beklerden kanatlara bir dolaşacak :D
pele96
22.Mart.2013, 23:26
yemeklerine felan ilac mi kattilar dicemde biz hep boyleyiz :D
nannar
22.Mart.2013, 23:27
Sercan bu rakibe karşı bile etkisiz kalıyorsa çağrılmasın bir daha bu takıma...
nannar
22.Mart.2013, 23:29
Alper giriyor iyi :D
Selçuk'u çıkar da cümle alem anlasın iyice teknik kapasiteni Hocam :D
zeck17
22.Mart.2013, 23:30
Bu arada Güntekin Onay'ın maç anlatımı da ciddi anlamda berbat bir kere o oyuncunun garsonluk yapması kimseyi ilgilendirmez durmadan söylemenin anlamı yok
nannar
22.Mart.2013, 23:31
Bekir-Olcay Şahan değişikliği de olsa bari :D
Olcay olmasa da olur,nemli olan Bekir'in çıkması
nannar
22.Mart.2013, 23:40
hayatımda izlediğim en kötü milli takım bu... Kanalı sırf milli duygularım yüzünden değiştirmiyorum.Cuma akşamı güzel film falan da vardır aslında
LadroN
22.Mart.2013, 23:42
Allahim umarım Arda bir daha Galatasaray formasi giymez.
zeck17
22.Mart.2013, 23:44
Keşke atsaydı güzel pozisyondu baya kötü kaçırdı
pele96
22.Mart.2013, 23:46
hayatımda izlediğim en kötü milli takım bu... Kanalı sırf milli duygularım yüzünden değiştirmiyorum.Cuma akşamı güzel film falan da vardır aslında
Her mactan sonra ayni cumle kurulmasi ya bizim kararsizligimizdan ya da Milli takimin artarak kotu oynayisindan kaynaklaniyor :D
nannar
23.Mart.2013, 00:02
macaristan romanya'yı yeniyor ve iyi de oynuyor.maç kanal 7'de
europeanconquer
23.Mart.2013, 00:11
Tebrikler Türkiyem :)
footballer33
23.Mart.2013, 00:13
Tayfun Korkut da, milli takım teknik heyetinin içerisindeymiş. Az önce öğrendim.
Bu maç için yazmaya değer bir şey görmüyorum kendi şahsıma.
Kanal7 ve BugünTV'yi açacağım şimdi değişmeli olarak. Macaristan-Romanya ve Hollanda-Estonya maçları oynanıyor şu an.
ToRoSKaPLaNı
23.Mart.2013, 00:14
İddaa da Türkiye ye oynayanlar yattı.Bir gol daha olsaydı iyiydi ama olmadı.
Alicanfmfan
23.Mart.2013, 00:31
Sen Andorra'ya karşı 80. küsur dakikada bir forvetini çıkarıp tek forvete dönüyorsan, gruptan çıkma zaten.
ReaList
23.Mart.2013, 00:39
Ekranda izlediğimiz Ay Yıldızlı formalıların bu işten milyon €'ları kazandığını bilmek Maviler adına üzücü bir durum. Dünyanın adaleti yok.
Bordo61Mavi
23.Mart.2013, 00:47
Galibiyet primide veriyorlarmi boyle maca ?
europeanconquer
23.Mart.2013, 00:49
Bu maç asla bir ölçü olamaz ancak Arda ve Selçuk hariç hepsi boş oyuncuların.Gruptan çıkacağımıza inanmıyorum ancak olursa bu ikili sayesinde olur.
darkkobal123
23.Mart.2013, 00:52
Rezalet ... Başka söze gerek yok.
LaigLeNoiR
23.Mart.2013, 01:24
Şansın da bu kadarı, son saniyede Romanya attı ve maç 2-2 bitti. Sanırım en işimize yarayacak skor ortaya çıktı.
urwrdskkn
23.Mart.2013, 01:31
Bu Milli Takım Daha 30 Dakika da Köylülerden Kurulmuş Bir Andorayı Sen Yarım Saatte 3 leyemiyorsan Kusura bakmayacaksın Tasını Tarağını Toplayıp Gideceksin Abdullah Avcı
europeanconquer
23.Mart.2013, 01:33
Rakiplerin berabere kalması büyük şans.İstanbul'da ne yapar eder Macaristan'ı yeneriz bence.Romanya'da büyük ihtimal Hollanda'ya kaybeder.
Yine de 2. olacağımızı düşünmüyorum.
ozan42
23.Mart.2013, 01:38
Romanyanın son dakikada gol bulup maçı 2-2 bitirmesi bizim işimize yaradı inşallah türkiye artık kendine gelır.
Universal
23.Mart.2013, 02:32
Maç izlemek yerine sinemaya gitmişim. Yorumlardan anladığım kadarı ile doğru bir tercih olmuş. :)
4-5 yıl önce böyle maç olsa 5,6-0 biter derdim.Ama şimdi en fazla 2 farkla kazanırız.
Maç başlamadan önce böyle dedim,2-0 kazandık.Çok fazla pozisyona giremedik.
davidvilla
23.Mart.2013, 12:43
Yeni Mavi formalarımız güzelmiş ama ben beğendim.
davidvilla
23.Mart.2013, 13:02
Güntekin: Teknik açıdan olduğu kadar fizik açıdan da amatör ile profesyoneller arasında fark oluyor.
Ben: Valla Hasan Ali ile Garson arasında teknik bir fark görmedim ben. Sadece Hasan Ali fizik olarak daha üstün.
(o kanatta karşı karşıya geldikleri için karşılaştırma yaptım)
Ayrıca şu maçta Avcı'yı eleştrimek çok saçma bence. Hoca futboldan hiç anlamasa mesela Hentbol hocası olsa, Gokhan Zan'ı forvete Burak Yılmaz'ı sol beke koysa bu takım yine Andorra'dan daha üstün oynamalı. Andorra da kollları yağlı göbek bağlamış adamlar var. Bizim "sözde" profesyonel futbolcularımızın ayıbı bu tamamen.
BaFraLı
23.Mart.2013, 13:06
Rakibi küşümsemeyi hiç sevmem ben ama Bafra kadar bir ülke, tek 1 tane profesyonel futbolcusu olan bir milli takım ve grupta gol dahi atamamışlar.
Bu takımı bile 2-0 yeniyorsa bu takım ayıptır ya. Aldığınız o kadar primi alırken hiç düşünmüyorlar mı acaba Andorra gibi bir takıma bile 2 tanecik atabildik diye. İistediği kadar dış etken olsun saha, rakibin amatörlüğü vs. bu takıma 4-5 tane atamamak ilginç ya. Ruh diye birşey yok takımda bence. Herkes öyle dalgasına halı saha maçı oynar gibi oynuyorlar.
İyi ki zar zor kazandıkta umudumuzu devam ettiriyoruz az da olsa.
Macaristan'ın, Romanya ile 2-2 berabere kalmasıda büyük şans. Salı günü inşl Macaristan'ı yeneriz de umudumuzu biraz daha devam ettiririz ama böyle oyunla zor gibi.
europeanconquer
23.Mart.2013, 13:07
Bunun bireysellikle alakası yok,asıl olan takım olabilmek.
footballer33
23.Mart.2013, 13:10
Bence, önümüzdeki organizasyonlardan itibaren bu 11 ile çıkmaya başlarsa, milli takım çok daha başarılı olabilir:
Onur Kıvrak
G.Gönül - Ömer - Semih - İsmail
Alper Potuk - Selçuk İnan
Olcay - Nuri Şahin - Arda
Burak Yılmaz
Yedekler: Volkan Demirel, Ersan Gülüm, Hasan Ali, Oğuzhan, Pektemek, Salih Uçan, Kerim Frei...
Kadroda; Tolga, M.Topuz, Caner, Umut Bulut, Serdar Aziz, Necip, Serdar Kurtuluş, Cenk Tosun veya Muhammed Demir gibi isimler de rotasyonda kullanılabilir. Gençlerle tecrübelilerin sentezi.
Egemen, Hamit, Sabri, Emre B. gibi isimlere artık teşekkür edilmeli bundan sonrasında. Mehmet Ekici, Tunay Torun, Sercan Sararer, Mevlüt Erdinç, Gökhan Töre gibi gurbetçileri ise yeterli görmüyorum şu anda.
Bunlar, benim düşüncem tabii.
nannar
23.Mart.2013, 15:15
Milli takımda görmek istediğim isimler:
Beşiktaş: Ersan Adem Gülüm, Olcay Şahan ,İsmail Köybaşı
Bursaspor: Serdar Aziz
Ekişehir: Alper Potuk, Erkan Zengin
Fenerbahçe: Volkan ,Gökhan Gönül,Hasan Ali,Mehmet Topal
Galatasaray: Burak ,Selçuk ,Semih , Umut,Hamit
Gençlerbirliği :Hurşut,Aykut Demir
Karabük : Ahmet İlhan
Trabzonspor: Olcan,Onur
Dortmund :Nuri
Atl. Madrid: Arda
Rubin Kazan : Gökdeniz
Görmek istemediklerim ; Tunay Torun, Kerim Frei (en azından şu anda ) , Sercan Saraer, Mevlüt Erding
ThersoN
23.Mart.2013, 16:09
Milli takımda görmek istediğim isimler:
Beşiktaş: Ersan Adem Gülüm, Olcay Şahan ,İsmail Köybaşı
Bursaspor: Serdar Aziz
Ekişehir: Alper Potuk, Erkan Zengin
Fenerbahçe: Volkan ,Gökhan Gönül,Hasan Ali,Mehmet Topal
Galatasaray: Burak ,Selçuk ,Semih , Umut,Hamit
Gençlerbirliği :Hurşut,Aykut Demir
Karabük : Ahmet İlhan
Trabzonspor: Olcan,Onur
Dortmund :Nuri
Atl. Madrid: Arda
Rubin Kazan : Gökdeniz
Görmek istemediklerim ; Tunay Torun, Kerim Frei (en azından şu anda ) , Sercan Saraer, Mevlüt Erding
İsmail Köybaşı'nı biz de görmek isteriz tabi..
Erkan Zengin'i artık göremeyeceğiz.
Maç hakkında devre arası söylediklerimi tekrarlayacağım. Kafalar Macaristan maçına endekslenmiş. Zaten 2 farkı da bulduk psikolojisine girilmiş. Umarım Macaristan maçında özlediğimiz bir Milli Takım görebiliriz.
Bulstrap87
23.Mart.2013, 16:14
erkan zengin isvec milli takımını secti diye biliyorum ben..
tunay sercan ve mevlüt ü bende milli takımda görmek istemiyorum sadece şişirme oyuncular bana göre.serdar aziz aykut demir ve ersan gülüm gibi iyi olup daha da gelişebilecek adamlar varken bekir egemen gibi adamların takıma alınmasını hazmedemiyorum..
urwrdskkn
23.Mart.2013, 16:18
erkan zengin isvec milli takımını secti diye biliyorum ben..
tunay sercan ve mevlüt ü bende milli takımda görmek istemiyorum sadece şişirme oyuncular bana göre.serdar aziz aykut demir ve ersan gülüm gibi iyi olup daha da gelişebilecek adamlar varken bekir egemen gibi adamların takıma alınmasını hazmedemiyorum..
doğrudur erkan zengin isveç milli takımını seçti
nannar
23.Mart.2013, 19:23
yalnız puan durumuna baktımda. kalan 5 maçın tamamını alsak 15+6=21 puan ediyor :D
romanya ve maceristan hem bize hem hollanda'ya kaybetse ,aralarındaki maçı çıkınca 6'şar alsalar 16 puan ediyor.kendi aralarındaki berabere biterse 17'şer puanla tamamlıyorlar ama birisi yenerse (ki büyük ihtimal biri yener) 19 -16 tamamlıyorlar.Bu da demek oluyorki bizim gruptan çıkmak için hollanda dahil tüm maçları almamız lazım. birinde bile berabere kalsak 19-19 tamamlar ve ikili averajla 3. oluruz :n: bu hale getirenler utansın
darkkobal123
23.Mart.2013, 19:39
yalnız puan durumuna baktımda. kalan 5 maçın tamamını alsak 15+6=21 puan ediyor :D
romanya ve maceristan hem bize hem hollanda'ya kaybetse ,aralarındaki maçı çıkınca 6'şar alsalar 16 puan ediyor.kendi aralarındaki berabere biterse 17'şer puanla tamamlıyorlar ama birisi yenerse (ki büyük ihtimal biri yener) 19 -16 tamamlıyorlar.Bu da demek oluyorki bizim gruptan çıkmak için hollanda dahil tüm maçları almamız lazım. birinde bile berabere kalsak 19-19 tamamlar ve ikili averajla 3. oluruz :n: bu hale getirenler utansın
Cuk oturdu bence. :n:
http://1.bp.blogspot.com/-6AV3DIBG__Q/TpQTckDVEiI/AAAAAAAAEkc/lBUzahrt60E/s1600/karikatur.jpg
fmhastasi
23.Mart.2013, 22:27
Ben bu maçı bile rahat kazanırız diyemiyorum maalesef durum bu. Milli takım oyuncuları takım olma kalitesi ve disiplininden uzak bir ekip. Çoğu futbolcu kendi taraftarlarının oluşturmuş olduğu gaz kategorisinde yıldızı oluşturuyor. Eeh hali hazırda bu kadar yıldız (!) bir arada oynadığı zaman futbol sorumluluğu düşük seviyede oluyor. Bunları dize getirecek ve silkeleyecek antrenör de başta olmayınca takım sorumluluğu en dip seviyeye iniyor. Öncelikle oyuncuların bu gibi uluslararası müsabakalarda ülke içinde oluşturduğu tatminsiz egolarını en aza indirmesi gerekiyor, zaten onlar bunu yapmayınca rakipler bir şekil indirmeyi başarıyor.
:smismileyiw2:kesin
pele96
23.Mart.2013, 22:28
2008deki futbolu oynayabilsek Hollanda dahil herkesi aliriz fakat o futbolu oynayabilecek ne futbolcular ne de teknik heyet var.
Alicanfmfan
23.Mart.2013, 22:47
İşte biz bu yüzden kaybediyoruz ya tutarsızlık. Bir mağlubiyete ''Herşey bitti'', ardından normal bir galibiyete de '' Daha hiçbirşey bitmedi, herşey olabilir.'' diyoruz.
OrcunFB
24.Mart.2013, 01:44
http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/208882_438442739576082_40367657_n.jpg
pele96
24.Mart.2013, 13:27
İşte biz bu yüzden kaybediyoruz ya tutarsızlık. Bir mağlubiyete ''Herşey bitti'', ardından normal bir galibiyete de '' Daha hiçbirşey bitmedi, herşey olabilir.'' diyoruz.
5/5 yapabilecegimize inanan var mi bilmiyorum ama ben guvenmiyorum acikcasi.
http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/208882_438442739576082_40367657_n.jpg
Aynen böyle adamlar umursamıyor.
davidvilla
25.Mart.2013, 10:27
5/5 yapabilecegimize inanan var mi bilmiyorum ama ben guvenmiyorum acikcasi.
1-2 sene onceki ruh olsa 5/5 değil 5/20 bile yapardık da işte o ruh yok. Al ver ekonomiye can ver.
urwrdskkn
25.Mart.2013, 11:45
1-2 sene onceki ruh olsa 5/5 değil 5/20 bile yapardık da işte o ruh yok. Al ver ekonomiye can ver.
aslında yapacak oyuncularımız var ancak onları doğru şekilde oynatacak teknik direktör yok dün u20 milli takımımızın hazırlık maçını seyrettim yeni al o kadroyu a milli takıma koy başında da emre aşık vardı yanlış bilmiyorsam onu koy allah çarpsın 5/5 gelmez ise ben kendimi köprüden atayım