Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
O kadar da değil alırız maçı
Ne zaman ki Nuri Şahin milli takım kadrosunda olmaz o zaman Türkiye benim için seviye atlar.
Şuan kadroda olması o kadar boş ki. Geçen haftaya kadar yedek bekleyen bir oyuncu şuan muhtemel 11 olarak yer alıyor yazık.
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Andorra kazanıra oy attım.Yazık adamlara en azından bir tane oyları olsun.
Andorra bizim ayarımızda bir takım değil.Rahat galip geliriz ama benim ilk 2 için umudum yok açıkcası.Çok kötü puanlar kaybettik zamanında.O puanları daha çok arayacağız.
Sen adamı takıma doğru zamanda monte etmezsen, adam dan tabi ki de verim aLamazsın. Bir de Nuri nin oynamaya aLıştığı sistem iLe bizim sistemimiz uyuşmuyor. Adam yıLLarca Dortmund ta oynadığı dönemde sürekLi iLeriye oynayan, hızLı oynayan bir sistemin çarkında yeraLırken MiLLi takıma geLdiğinde sürekLi sağa-soLa pas atıLan kaLeciye pas atıLan bir sistemde oynaması onun özeLLiğini düşürüyor. Takımda zaten sağa soLa ve kaLeciye pas atacak süper maestromuz SeLçuk İnan var zaten.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
ciddi bir şekilde oynamak lazım aksi takdirde kaza olur.
Andorra Milli Takımı’nın oyuncularından Edu Peppe’nin, (A) Milli Takım’ın konakladığı Andorra Park Otel’de çalıştığı öğrenildi.
Rakibi ciddiye alıp 2-3 tane atıp kazanmak lazım. Macaristan'ı da içerde yeneriz de inşl şansımızı devam ettiririz ama erken avlu attık.
Gazozuna bir maç olarak görüyorum ben. Kazansak ne olacak, kaybetsek ne olacak? Ha kaybedersek, Andorra'nın prestiji tavan yapar; ama o kadar da değil. Tek farklı galip geliriz bence. Skor beklentim, 1-0 ya da 2-1.
Kazanırız ama max 2 farkla kazanırız öyle büyük bir şov beklemiyorum.
Bence 3-1 yada 4-1 kazanırız gibi geliyor andora öyle yada böyle gol bulacaktır
Nuri turkiyeyi seçmeseydi şimdi alman milli takımında oynardı ve bizde bu adamı elimizden nasıl kaçırdigimizi konuşurduk. En son tartışılacak kişidir nuri. Mesut almanyayi seçerek en doğru kararı vermiş.
Skor tahminim 0-5. Fazla konuşulacak bir maç değil. Andorra ya gezimizi yapıp döneceğiz. macarları da yener iddiamızı sürdürürüz.
Eskiden olsa farklı yorumlar yapabilirdim fakat şimdi tek diyebileceğim, umarım kazanırız.
FM Gazetesi
Yorum yapılmayacak bir maç, bir zahmet andorrayı yenelim
İnşallah yeneriz, farklı kazanmamız gereken bir maç.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Bu maçla birlikte; ölmek var Dünya Kupasına gidememek yok!
Çok güzel bir fikstürümüz var, Andorra, Macaristan ve tekrar Androrra bir anda alınacak 9 puan bizi inanılmaz motive edebilir. Umarım ilk 3 maçı kazanır tekrar yarışa ortak oluruz.
Büyük fark beklemiyorum ama olursa iyi olur tabii.
Macaristan maçına hazır gitmek lazım gerekirse yedek ağırlıklı bile çıkılabilir. Sercan Sararer umarım artık bizi utandırır.
Valla '' İnşl kazanırız '' tabiri falan bana çok abes geliyor.
Andorra ile oynuyoruz. Macaristan'la falan değil. Atabildiğimiz kadar atmak lazım. Adamların 1 tane profesyonel futbolcusu var.
4-0 gibi falan bir skor çıkar inşl.
Selçuk'u önemli maçlarda oynatmayan Abdullah Avcı inşallah bu akşam da sahaya sürmez. Böylesine basit bir grupta düştüğümüz durumu gördükçe maça bakasım falan gelmiyor. Gurbetçi hevesinden vazgeçmediğimiz sürece maç izlemeyeceğim ben. Tunay Torun ve soldaki genç bir oğlan vardı,bir de Mevlüt Erdinç... Bu adamların milli takıma katkıları tek kelimeyle koca bir sıfır! İnşallah yine bunları sahaya sürer...
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Ben bu maçı bile rahat kazanırız diyemiyorum maalesef durum bu. Milli takım oyuncuları takım olma kalitesi ve disiplininden uzak bir ekip. Çoğu futbolcu kendi taraftarlarının oluşturmuş olduğu gaz kategorisinde yıldızı oluşturuyor. Eeh hali hazırda bu kadar yıldız (!) bir arada oynadığı zaman futbol sorumluluğu düşük seviyede oluyor. Bunları dize getirecek ve silkeleyecek antrenör de başta olmayınca takım sorumluluğu en dip seviyeye iniyor. Öncelikle oyuncuların bu gibi uluslararası müsabakalarda ülke içinde oluşturduğu tatminsiz egolarını en aza indirmesi gerekiyor, zaten onlar bunu yapmayınca rakipler bir şekil indirmeyi başarıyor.
...
5-2 bitecek maç. 4 tane Burak 1 tane Arda atar
Hayrına şu maçı zevkle izleyelim.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Nuri karşıtlığını anlamıyorum. Milli takımda herkes mükemmel sanki de bir tek Nuri kötü. Teknik ekipten tüm oyunculara kadar herkeste bir sorun var nerdeyse.
Kendimizi 2 mağlubiyet aldık diye fazla küçümsüyoruz sanki.Andorra kim yahu Allah aşkına.Dünya sıralamasında sondan 5.sırada takım amatör küme takımı gibi bir takım.Milli takım o kadar mı dandik yapmayın arkadaşlar Macaristan ve Romanya'ya yenildik diye bu kadar kendimizi küçümsemeye gerek yok.O kadar da değil hani her eleme grubunda averaj takımı olan bir takıma da yenileceksek zaten bütün maçlar hükmen mağlup saysınlar bizi.
Andorra'yı bile yenebilecek miyiz diye sorduranlar utansın.
Bu maçı kesin yeneriz ama Macaristan maçından şüpheliyim. Romanya maçında olduğu gibi tek farklı yenilirsek şaşırmam. Hoca, oyuncu durmadan iki maçta altı puan diyor bakalım.