View Full Version : Real Madrid - Galatasaray | Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final 1. Maç
darkkobal123
05.Nisan.2013, 19:07
Varane maçta çok iyi performans sergilemedi diyenler iyi okusun bunu.
europeanconquer
05.Nisan.2013, 19:25
Bırakın Drogba'yı benim referansım daha tatmin edici :0:
byariff
05.Nisan.2013, 21:38
Drogba bunamissin dostum :D :D saka bir yana varane cok iyi defans 1-2 yil sonra dunyanin en iyi defansi olur.
davidvilla
06.Nisan.2013, 09:25
:) bu laflar bana geliyor biliyorum tabi de o köprünün altından çok sular akar. Bakalım. Drogba çok tecrübeli bir adam, o kadar söyleyeyim şimdilik.
darkkobal123
06.Nisan.2013, 13:47
:) bu laflar bana geliyor biliyorum tabi de o köprünün altından çok sular akar. Bakalım. Drogba çok tecrübeli bir adam, o kadar söyleyeyim şimdilik.
Drogba bile övüyor sen hala küçümsüyorsun abi. :)
davidvilla
06.Nisan.2013, 14:09
Drogba bile övüyor sen hala küçümsüyorsun abi. :)
Yok küçümsemiyorum da daha bir sezonu tam oynamadı bile bu kadar büyükmüş gibi lanse etmek saçma geliyor. Yarın öbür gün kötü oynadıgı zaman da Real'in topcusu değil bilmem ne denecek.
Bir gunde yıldız ertesi gün sıradan. Çok yaşadık böyle şeyler o yuzden diyorum bir maçla değerlendirilmesin. Yoksa genel performansına zaten bir lafım yok. Ama bizim maçta öyle aman aman oynamadı hala da iddia ediyorum yani.
Drogba'ya gelince böyle yorumlar biraz yatırım da olabilir önümüzdeki maç için. Ben öyle düşünüyorum.
darkkobal123
06.Nisan.2013, 16:35
Yok küçümsemiyorum da daha bir sezonu tam oynamadı bile bu kadar büyükmüş gibi lanse etmek saçma geliyor. Yarın öbür gün kötü oynadıgı zaman da Real'in topcusu değil bilmem ne denecek.
Bir gunde yıldız ertesi gün sıradan. Çok yaşadık böyle şeyler o yuzden diyorum bir maçla değerlendirilmesin. Yoksa genel performansına zaten bir lafım yok. Ama bizim maçta öyle aman aman oynamadı hala da iddia ediyorum yani.
Drogba'ya gelince böyle yorumlar biraz yatırım da olabilir önümüzdeki maç için. Ben öyle düşünüyorum.
Bu sezon olağanüstü oynuyor sadece 1 maç böyle değil. Sezonu da böyle tamamlayacak gibi. Kötü oynadığı zamanlarda olacaktır tabii, bu da insan sonuçta her maç hatasız oynayacak diye bir kural yok. :) Kesiciliği, pozisyon alışı, fizik gücü çok iyiydi maçta daha ne olsun yani.
Bence seni kızdıran taraf, bu oyuncunun GS maçında bu kadar övgüyle bahsedilmesi oldu. Diğer maçlarda neden konuşmuyordunuz, bizim maça mı sakladınız bu övgü dolu mesajlarınızı dediğini duyar gibiyim sanki. :icon_biggrin: