Log in

View Full Version : Real Madrid - Galatasaray | Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final 1. Maç

Pages : [1] 2

Kaka Leite
02.Nisan.2013, 15:52
http://img475.yukle.tc/images/8801Adsiz.png

europeanconquer
02.Nisan.2013, 15:56
Sembolik olarak Galatasaray kazanır dedim.Oldukça zor ama imkansız değil,umarım Madrid savunması Burak'a odaklanır,asıl tehlikeyi es geçerler :)

Başarılar Galatasarayım !

Kaka Leite
02.Nisan.2013, 16:02
Çoook önemli bir maç.

Umuyorum ki Fenerbahçe ve Galatasaray bu turu geçerler sonrasında zaten kolay kolay pes edeceğimizi düşünmüyorum. Real Madrid çok zor ancak imkansız değil ben bunu eski defterlere dayanarak söylemek yerine şuanki Galatasaray'a bakıp söylemeyi tercih ediyorum.

2000'lerde kazanmış olmamızın pek bir önemi yok bu sadece daha önce yenebildiğimizi gösteriyor. Önemli olan 9 Nisan 2013 akşamı turu geçtik diyebilmek.

Maç hakkında ise ben büyük bir şansının olduğunu düşüyorum Galatasaray'ın sanki Real Madrid Burak'a kenetlenecek de Drogba'yı yeteri kadar savunmayacak gibi.

europeanconquer
02.Nisan.2013, 16:05
Şimdi düşündüm de Drogba Mourinho'nun eski öğrencisi,ona adım attırmaz diye düşünüyorum.Mourinho'yu es geçtim :D

Fearless Coward
02.Nisan.2013, 16:07
Şüphesiz takımımız orada Aslanlar gibi oynayacaktır.Real Madrid maçın favorisi ama maçın kafa kafaya geçeceğini düşünüyorum.Bu sezon evlerinde yenilmediklerini biliyoruz bu açıdan kazanma ihtimailimiz hayli düşük.Takımımız bu tarz maçları seven bir takım tarihi yazabiliriz burada da.Allah'ın izniyle bize yarayan bir skorla ayrılacağız burdan.Ayrıca şuna değinmek istiyorum Barça'yı yedeklerle yendiler bize 5-10 atar diyenleri anlamıyorum gerçekten adamlar Barça'yı çözmüş arkadaş bizim oyunumuzun Barça ile alakası bile yok bu yüzden ben bizim şansımızın olduğuna inanıyorum çünkü Galatasaray'ın olduğu yerde umut vardır.Allah yardımcımız olsun !

ReaList
02.Nisan.2013, 16:12
Bir gerçek var, Real Madrid
Bir de yapılacak olan doğrular var, Galatasaray
Yanlışlar doğruların önüne geçmezse eğer, Sonuna kadar mücadele, başarıya değer.
İyi Şanslar.

darkkobal123
02.Nisan.2013, 16:17
Çok zor bir maç olacak ancak Galatasaray böyle maçları sever. Tur umudunu Arena'ya taşıyacağına inanıyorum. Başarılar Galatasaray !

Deus Dominus
02.Nisan.2013, 16:42
Arena'daki maçı formalite maçına çevirmeyecek bir skor çıksın kafi, tek farklı mağlubiyete razıyım ben. Temsilcimize bol şans.

himone
02.Nisan.2013, 16:43
GS'ın Allah yardımcısı olsun, çok zor maç olacak. İnşallah Madrid'in formsuz olduğu maçlardan biri olur.

attirson
02.Nisan.2013, 17:10
R. Madrid'in çok büyük bir fark atacagını sanmıyorum 2-0lık bir skor bekliyorum.

BaFraLı
02.Nisan.2013, 17:17
Arena'daki maçı formalite maçına çevirmeyecek bir skor çıksın kafi, tek farklı mağlubiyete razıyım ben. Temsilcimize bol şans.

Aynen bende böyle düşünüyorum. İstanbul'a tur şansı ile gelmek çok önemli. Tek farklı 1-0, 2-1 gibi skorlarla yenilsek bile gayet iyi sonuç olur. Hele beraberlik falan alırsak zaten müthiş olur, zor ama imkansız değil.

Adamlar da çok güçlü anasını satim, herkes on numara. Allah yardımcısı olsun takımımızın ne diyelim artık.

davidvilla
02.Nisan.2013, 17:20
Şu an şurada yuzyılın maçına yorum yapıyoruz Turk futbol tarihi açısından :)
Öncelikle bize bu duyguyu yasatanlara teşekkür ediyorum ben kendi adıma.
Bu maçın yorumu nasıl yapılır bilmiyorum fakat gollü beraberlik "altın" değerinde olur.
Geçen sezonun başında yaptığımız bir hazırlık maçı vardı. Orada başa baş güzel bir futbol oynamıştık açıkcası. Ama arada bariz bir tempo farkı var. Top onların ayagında oldugu sürece delicesine tempo yapacaklardır. Bu maça güzel bir örnek Inter-Trabzon maçı verilebilir. Olabildigince ayagımızda topu tutup tempoyu dusurmemiz gerekiyor aynı zamanda kalecimizin de çok formda olması lazım. Galatasaray ne kadar büyük yıldızlarla bezenmiş olsa da , hala o 2000 jenerasyonunun sahadaki hakimiyetini sağlayamadı. O dönemki Gs olsaydı belki daha da umutlu olurdum açıkcası çunku her türlü tempoya özellikle topsuz alanda karşılık verebilen bir ekiptik. Neyse taktik teknikten öte ; hadi ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN !!

C h A o S
02.Nisan.2013, 17:21
Schalke maçlarını dişimize göre rakip olduğu için ve turu geçebileceğimiz için stresli izlemiştim.Madrid maçlarında turu geçme şansımız az olduğu için keyifle izleyeceğim.+4 ve üzeri fark yemiyelim kafidir.Aslanlar gibi mücadele etsinler,ezilip büzülmeyelim oda yeter.

Maç 67 ülkede canlı yayınlanacak diye biliyorum.Burak,Barnebau'da gol atsın var olan piyasasını 2'ye katlar.Onun içinde ayrı bir maçlar olucak.Yine goller bekliyoruz.

footballer33
02.Nisan.2013, 17:24
Sanırım geçen sezon başında Galatasaray, R.Madrid ile bir hazırlık maçı yapmıştı ve öne geçtiği maçı 2-1 kaybetmişti. O G.Saray, o kadrosunun üzerine, daha önemli isimleri eklerken; R.Madrid, bildiğimiz kadrosuna yakındı. Arada elbette fark var; fakat uçurum olduğunu düşünmüyorum. Bu maçta da alınabilecek 2-1'lik yenilgi bile G.Saray için çok önemli. Şu da var ki; 2 farklı yenilgide, tur R.Madrid'in olur. 2-0 veya 3-1 çevrilebilecek bir skor olarak görünmüyor; zira Galatasaray, Arena'da gol yemeden sadece bir maç tamamlayabildi Şampiyonlar Ligi'nde.

5267
02.Nisan.2013, 17:43
Ben Madrid diyorum ama kalbim GS'den.

TeNaciOUS MidFieLdeR
02.Nisan.2013, 17:47
galatasarayin simdiye kadar verecegi en zorlu sinav bu olacak. takimlarin en formda oldugu nisan ayinda olmamiz bir sans. madrid ne kadar formdaysa bizim takimimiz da o kadar formda. taslar yerine oturmus gibi gorunuyor. gecen seneki kadrodan emrenin yerine sneijder, necatinin yerine drogba ve enginin yerine hamit var. kalite farki apacik ortada, bunu sahaya yansitmalarini bekliyoruz. her gecen gun ustune koyarak gidiyor takimimiz, her turlu sonuca gebe bir mac bence. konsantrasyonu dusurmedikce macta kaliriz, 2. macin son dudugune kadar kararliligimizi korumak zorundayiz. keyifli bir mac bizi bekliyor.

Mamadou
02.Nisan.2013, 18:00
Galatasaray'ın gol bulacağını düşünüyorum ama asıl olan az gol yemesi. Savunma güvenliği bu maçta çok önemli. Özellikle orta saha oyuncularına büyük iş düşüyor. İlk 20 dakikada bir gol atarsa Real kötü olur. 3-1 Real kazanabilir. İki farklı Real galibiyeti ile sonuçlanır diye tahmin ediyorum. Öyle 4 , 5 gol yiyecek bir takımda değil Galatasaray o bakımdan rahat olun. En fazla iki fark olur bence ötesi zor.

zeck17
02.Nisan.2013, 18:17
Bence mourinho çok iyi analiz etmiştir ondan kazanma şansımız yok ama fatih hoca da dortmund maçlarını filan dikkatli izlediyse hataları görmüştür gollü beraberlik olabilir(2-2) veya 2-1 olabilir gibi geliyor her iki takımda gol atar ama

mwaru
02.Nisan.2013, 18:17
Galatasarayın oyuna hakim olacağını Real'i ciddi ciddi zorlayacağını düşünüyorum skor tahminlerim:3-1 ve 1-2 böyle de dengesizim ama bu maç da dengesiz olacaktır.

Bordo61Mavi
02.Nisan.2013, 18:28
ManU deplasmanindaki cesaret
+
Hamitin direklere takilmamasi
+
Selcuk'tan her seferinde tehlike yaratacak duran toplar
+
110%MELO'nun sahada olmasi

Duran toptan golu var Galatasarayin :) umarim Ronaldo gununde olmaz

byariff
02.Nisan.2013, 18:31
ronaldo ve mesut hariçi oyle korkulcak bir oyunculari yok mesut gerçekten gununde olursa cok tehlikeli. madrid kose vuruslarinda ve serbest vuruslarda cok tehlikeli umarim hoca bunun uzerinde cok calismistir beraberlik alalim yeter.

Kaka Leite
02.Nisan.2013, 18:39
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/284735_555793734460742_1281803414_n.jpg

Şunları görmek bile gurur verici :)

urwrdskkn
02.Nisan.2013, 18:40
ronaldo ve mesut hariçi oyle korkulcak bir oyunculari yok mesut gerçekten gununde olursa cok tehlikeli. madrid kose vuruslarinda ve serbest vuruslarda cok tehlikeli umarim hoca bunun uzerinde cok calismistir beraberlik alalim yeter.

Ronaldo Ve Mesut Diyorsun Hocam Ama Xabi Alonso Gibi Bir Pasörü Unutuyorsunuz... Pepe Gibi Savunması Güçlü Bir Stoper Diego Lopez Gibi Formda Bir Kaleci Var Bunları Es Geçmeyelim

Börk
02.Nisan.2013, 18:42
Tehlikeli diyor Alanso'yu ekleyebiliriz bu listeye.Ama bende katılıyorum arif'e forvetlerinden değil sadece Mesut ve Ronaldo'dan korkuyorum bende.

Kaka Leite
02.Nisan.2013, 18:45
Benzema ve Higuain en sevmediğim adamlar boş bence bu iki oyuncu.

Bunlardan hangisi oynarsa oynasın çok rahat bir şekilde tutulur ancak Ronaldo, Mesut ve Di Maria beni de korkutan.

Di Maria'yı hafife alamamak gerek çok hızlı bir oyuncu.

ForCimbom
02.Nisan.2013, 18:56
2-1 3-2 gibi mağlubiyetler 2-2 3-3 1-1 0-0 gibi beraberliklerden biri gelirse ttarena'da yıkım olur, tarih olur

byariff
02.Nisan.2013, 18:57
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/284735_555793734460742_1281803414_n.jpg

Şunları görmek bile gurur verici :)

sol meydanindaki futbolmania 10 gun once gittim oraya galatasaray formasi alcaktim bendeki artik kucuk geldigi icin yeni forma alcaktim gittim sordum gorevli tersledi cik disari cik montla giremezsin dedim bende problemmi var hirsiz degilim ben bide kufur ettim ciktim yeminlen :D

urwrdskkn ; hucum oyunculari bakimindan soledim normalde hepsi kaliteli oyuncular tabiki.

sakary Ali
02.Nisan.2013, 19:02
Muslera'nın günü olacak inşallah.

Raheem Lawal.
02.Nisan.2013, 19:25
Bu Maç Sneijderin Maçı Olabilir, 3 İhtimalli maç Galatasaray Böyle Maçlarda Çok iyi Oynuyor, Tabi İlk Golü yediği zaman. Başarılar Aslanım.

Oceanus
02.Nisan.2013, 19:38
Defansta sağlam durursak bireysel hatalar gelmezse ve Ronaldoyu iyi kitlersek bu iş olur gibi. En azından avantajlı bir skorla İstanbula dönmek için bunları iyi yapmamız şart.

http://www.ntvspor.net/canliyayin

Jose Mourinho ve Varane basın toplantısı düzenliyor.

uAburak89
02.Nisan.2013, 20:12
Doğal sonuç Real'in kazanması, gollü beraberlik çıkarabilirsek bizim için muazzam olur, kazanma ihtimalimizi oldukça düşük görüyorum, başarırsak bunu sabaha kadar uyumam işe öyle giderim herhalde.

Yenilirsek hatta fark yersek üzülmem, bu seviyede olmak çok ciddi bir başarı. Sonuçta Real Madrid'e yenilmek için önce maç yapabilmek lazım, bu onlarla yapacağımız 4. resmi maç olacak, 2 kez kazandık bir kez de kaybettik. İki maçın sonunda bu istatistik lehimize olmaya devam eder inşallah.

Çok üst düzey mücadele etmemiz, sakin kalabilmemiz lazım, tekniğin, taktiğin çok ötesinde şeyler gereken bir maç. Rakibi oynatmamaya çıkarsak hezimet olur gibi gözüküyor çünkü biz bunu başaramıyoruz, takım olarak iyi savunma yapmak hücumda da bitirici olmamız şart. Skor ne olursa olsun inşallah tüm Galatasaray'lıların gurur duyacağı bir akşam olur, tüm ekibin Allah yardımcısı olsun.

Galatasaray - Real Madrid | UCL Quarter Final Promo

5267
02.Nisan.2013, 20:17
Güzel video olmuş.

Oceanus
02.Nisan.2013, 20:38
Fatih Terim ve Wesley Sneijder basın toplantısı düzenliyor.

uAburak89
02.Nisan.2013, 20:59
Çok iyiydi basın toplantısı, Fatih Terim'i dinlemek insanı rahatlatıyor.

europeanconquer
02.Nisan.2013, 21:08
Bütün Madrid hikaye,beni Mesut Özil korkutuyor.

Diğer oyuncularını unuttun mu demeyin yani rakip Real Madrid sonuçta.

erdem344
02.Nisan.2013, 22:19
Madrid bu kupayı çok istiyor .

Kimse kusura bakmasın ama ikinci maç %80 formalite maçı olur.

Homer J.S
02.Nisan.2013, 22:21
Oylamadaki soru maçı ki kazanır olduğu için Real Madrid'i işaretledim.. Gönlüm sarı kırmızı renklerden yana, gollü alacağımız skorlar işe yarayabilir, fakat handikapı gördüğümüz an ikinci maça amaçsız çıkarız gibime geliyor.

Skor tahminim 3-1, umarım yanılırım başarılar Galatasaray

Facx
02.Nisan.2013, 22:43
sıcak sıcak :D

http://i.imgur.com/rmNkER6.jpg

1-1 veya 2-2 beraberlik bekliyorum (umuyorum da denebilir :D ) özilin pas yollarını kesersek real madridin gücünü %90 oranda düşürürüz bence

Özgür Çetin
03.Nisan.2013, 00:39
2 adama güveniyorum biri sneijder biri semih bunlar iyi oynasın yeter.
Tahmin zor..Kazanmak geçer gönlümden ha olurmu zor ama ımkansız degil
2-1 yeniliriz ama tt arenada yeneriz
Galatasrayımızıda hafife almayalım

Alicanfmfan
03.Nisan.2013, 01:32
Herşeyden önce şöyle bir maç başlığı altında, bize yorum imkanı bulunduran, Galatasaray'ımza sonsuz teşekkürler etmeliyiz.

Zor bir maç. Rakibimizi Real Madrid ve dünya yıldızlarını kadrosunda bulunduran bir ekip. Şansımızın düşük oldugunu düşünüyorum ancak yine de ufakta olsa bir umut var. Elensekte kimsenin birşey diyemeceği bir rakiple oynuyoruz. Belki buda bizim için bir avantaj dogurabilir.

Allah utandırmasın, Allah yardımcımız olsun...

byariff
03.Nisan.2013, 01:39
unal aysal ve florentina perez aksam yemegindeler.

https://pbs.twimg.com/media/BG4G7dBCcAIvlhV.jpg:large

Corpus
03.Nisan.2013, 04:23
Gollü beraberlik alırsak turu İstanbul' da geçeriz. Ancak diğer durumlarda imkansız olur bu turu geçmek.

Sadece tek isteğim var; Allah utandırmasın

byariff
03.Nisan.2013, 05:50
Çogunuz bilmiyordur ama iste kenetlenmek aile budur takimimizin 30 yillik çayçisida su an madridde kafileyle beraber geldi.

içimden bir ses Galatasaray Madrid'i yenecek diyor :) umarım öyle olur skor tahminimse 2-2
Ay-Yıldız için Saldır Galatasaray

davidvilla
03.Nisan.2013, 11:54
Ayrıca maç Belçika kanalı Club RTL ve Hırvat kanalı HRT 2'den de yayınlanıyor.
Anlayana :)

anil luque
03.Nisan.2013, 12:41
Real Madrid'in böylesine odaklanmış bir şekilde ŞL'de maçlara çıktığını bilmesek Galatasaray yener bile diyebiliriz bir ihtimal ancak gerek ligden kopmuş olmaları , gerek Mourinho faktörü gerekse tabii ki kadro farkı ile Madrid birkaç adım önde. Ben yine de Galatasaray'ın korkak bir oyun sergileyeceğini asla düşünmüyorum ama skor pek de keyif vermeyecek bir skor olabilir.

mpaker66
03.Nisan.2013, 13:18
Önemli olan nokta Mesut,Xabi, Di Maria, Marcelo'yu durdurmak bence. Kale önüne gelen toplar bunlar sayesinde geliyor.Bence Varane ve Arbeloa hata yapabilirler zorlarsak. Madrid 30'a kadar gol bulamazsa çok güzel olabilir.
Tek dileğim benim de Allah Utandırmasın.

sakary Ali
03.Nisan.2013, 13:22
Ayrıca maç Belçika kanalı Club RTL ve Hırvat kanalı HRT 2'den de yayınlanıyor.
Anlayana :)

Turksatta Rah-e Farda kanalı da verecek sanırsam.

Flawless Victory
03.Nisan.2013, 13:40
Avrupada ŞL Şampiyonluğunu her sene en çok arzulayan takım ile oynayacağız. Adamların neredeyse tek hedefi bu. Bizim için en büyük zorluk da bu. Eğer Real Madrid kadar istersek neden olmasın? Tabi turu geçsek bile futbol olarak bizi ezeceklerdir. Futbol mutbol oynamayalım da tesadüfen de olsa turu geçelim yeter ki. Ben inanıyorum. Semih'in milli takımda yaptığı hata gibi hatalar yapmazsak kolay goller yemeyeceğiz inşallah. Melo bir yerlerini yırtacaktır bu maçta. Bence en iyi oyununu oynayacak.

Ayrıca Sneijder'in bu maçta ya gol ya asist ile katkı yapacağını düşünüyorum.

Fakat yine de maçın Selçuk İnan'ın maçı olması taraftarıyım. Bunu hak etti çünkü.

Flawless Victory
03.Nisan.2013, 13:51
Galatasaray deplasmanda iyi, kendi sahasında kötü oynadığı için bence Real Madrid turu geçse bile bu 2. maçta belli olacak. İlk maç 2'den 0 olur gibime geliyor. 1-1 ya da 2-2 olabilir.

ReaList
03.Nisan.2013, 13:55
AZTV Real Madrid Galatasaray
ZDF Real Madrid Galatasaray
İdman TV Real Madrid Galatasaray
Club RTL Real Madrid Galatasaray
HRT 2 Real Madrid Galatasaray

Yanılmıyorsam canlı yayın listesinde bu kanallar var, Ayrıca ben Al Jazeera Sport'tan izlerim genelde. Onların tüm spor kanallarında gün boyu maç yayını vardır.

edit: Bu da tam liste.

http://b1304.hizliresim.com/18/3/lr2sf.jpg

davidvilla
03.Nisan.2013, 14:10
AZTV Real Madrid Galatasaray
ZDF Real Madrid Galatasaray
İdman TV Real Madrid Galatasaray
Club RTL Real Madrid Galatasaray
HRT 2 Real Madrid Galatasaray

Yanılmıyorsam canlı yayın listesinde bu kanallar var, Ayrıca ben Al Jazeera Sport'tan izlerim genelde. Onların tüm spor kanallarında gün boyu maç yayını vardır.

Bunlara ben tek tek websitelerinden yayın akıslarına baktım da ZDF malaga - dortmund maçını verecek. İdman Tv ise voleybol maçı veriyor. Zaten İdman Tv Az Tv'nin spor kanalı. Maç Az tv'de oldugu için İdman Tv'de yok. Ayrıca Az tv şifre giriyor, BIS kodunu bilmeniz lazım. HRT 2(hırvat) ve Club RTL (Belçika) bu kanallar şifre girmez. Bunlarda kesin izleyebilirsiniz. Bence şimdiden kanalları ayarlayın.
Sen Al jazeera diyince onun da programına baktım, Al Jazeera Sports +3 diye bir kanal veriyor. Bu kanalı hotbird'de hiç görmedim yalnız.

PS. o tam listedekilerin çoğu yalnış ve hotbird'de çıkmayan kanallar. Italia 1 var saglam ama o da uydu yayınına şifre giriyor. Bizim la liga maçlarını turksat uydudan ntvspordan izleyememiz gibi.

ReaList
03.Nisan.2013, 14:15
@davidvilla

Al jazeera'nin 3 spor kanalı da veriyor. Hotbird'de var mı bilmiyorum. Benim diğer çanak Avrupa'ya bakıyor, Eutelsat : )

Edit'le beraber güncel bir liste paylaştım, Doğrusuyla yanlışıyla bu kanallarda canlı yayın var.

europeanconquer
03.Nisan.2013, 14:20
O ne la 54321321 tane kanal yayınlıyor maçı.Ama Türkiye'de para vermeyenler izleyemeyecekler :)

davidvilla
03.Nisan.2013, 14:28
@davidvilla

Al jazeera'nin 3 spor kanalı da veriyor. Hotbird'de var mı bilmiyorum. Benim diğer çanak Avrupa'ya bakıyor, Eutelsat : )

Edit'le beraber güncel bir liste paylaştım, Doğrusuyla yanlışıyla bu kanallarda canlı yayın var.

Evet 3,4 ve 9 veriyor yalnız ben bunları hotbird'te hiç görmedim. Bunlar şifresiz çıkar mı? Şifreli olmasın SKY'lar gibi ?

Not: Hotbird zaten Eutelsat uydular grubu. Eutelsat hotbird. Avrupa zaten.

ReaList
03.Nisan.2013, 14:38
@davidvilla

Şifreli olup olmadıkları konusunda herhangi bir bilgim yok, 2 sene önce bu şifreye girme durumdan oldukça rahatsız olup, kesin çözümü bulduğumdan beri maç günleri bu sıkıntıyı yaşamıyorum. Tamam futbol global bir hali alsın, Endüstrileşsin, Kulüplere ekstra gelir hakkı doğsun ama olan yine kulüplere gönül vermiş insanlara oluyor. Hazırlık maçlarının bile şifreli kanallarda yayınlandığı bir dönemi yaşıyoruz, berbat.

Corpus
03.Nisan.2013, 15:06
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/522105_10151425284743621_1520454243_n.jpg

Namzet
03.Nisan.2013, 15:23
Güldür yüzümüzü Galatasaray!

Skor tahminim 3-1 Madrid galibiyeti,gönlümden geçen skor 2-2

byariff
03.Nisan.2013, 15:56
http://www.galatasaray.org/ (http://www.galatasaray.org/) resmi sitenin gelmis geçmis en fon muzigi.

ozan42
03.Nisan.2013, 16:00
Arkadaşlar bu kanalları nasıl eskıcez bır yardımcı olurmusunuz hıcbır bılgımız yok nasıl eklıyecegımız hakkında uydu alıcım turksat

byariff
03.Nisan.2013, 16:03
SOL meydani. ispanyol gazeteciler muhabirler falan hepsi orda.

http://i.imgur.com/J9WVSri.jpg

15-20 bin turk olacak rahatlikla.

http://www.youtube.com/watch?v=wjXv6xotMBk&feature=youtu.be

Flawless Victory
03.Nisan.2013, 16:31
İşte maçın berabere biteceğini ispatlayan görüntü. :D

http://a1304.hizliresim.com/18/3/lr6fw.jpg

LaigLeNoiR
03.Nisan.2013, 16:51
Bu akşam maça kilitleneceğiz. Umarım bir sürpriz yaparız. İddaa'da 1.10 oran vermiş Madrid'e.

darkkobal123
03.Nisan.2013, 17:00
İddaa Galatasaray'ı aşırı zayıf göstermiş.

Nedvedmania
03.Nisan.2013, 17:30
Abim çekmiş. Lise terk ya :D

http://instagram.com/p/XpNU-6DkEE/

Fearless Coward
03.Nisan.2013, 17:32
İddaa'nın bize hediyesi 9.00 oran 10 TL basın deneyin şansınızı. :D 15-20 Bin Türk gelmesi iyi güzel ama Real Madrid taraftarı da malum ses anlamında kapışamayız kısacası Mou'nun dediği gibi onları etkileyemeyiz. :D Bu arada ozan42 arkadaşıma katılıyorum şu belçika ve hırvat kanallarını nasıl ekleyeceğiz mesela birisi özelden veya buradan anlatırsa güzel olur.

ThersoN
03.Nisan.2013, 17:35
Avrupa'da bu sezon için istediğimizi yaptığımız düşüncesindeyim. Buralarda sürekli bulunmak hedef ise bu hedef kademe kademe gerçekleşir. O yüzden R.Madrid maçlarını Fatih Hocanın da açıkladığı gibi oyunu çirkinleştirmeden, kendi oyunumuzu oynayarak, kendimizi maçın yayınlanacağı onlarca ülkeye göstermek amacıyla oynamak gerekir. İçerde ya da dışarıdaki bu tür takımları belki yenebilirsiniz ama elemek çok daha zor bir iş. Bu yüzden bu maçın psikolojik-duygusal hazırlığı, teknik-taktik hazırlığından daha ağır basıyor.

Skora gelince; gol bulabileceğimizi ümit ediyorum. Sanki tek farklı yenilgi güzel olur gibi. Rakibin hocası ve oyuncuları ve de İspanyol basını direkt olarak söylemese de farklı bir galibiyet istediklerini ima ediyorlar. Eğer takımımız iman gücü ile tüm yüreğiyle oynarsa ikinci maçı öldürecek bir fark yemeyeceğimize inanıyorum.

Flawless Victory
03.Nisan.2013, 17:50
Umutsuz olmayın derim. Belki de Madrid çok açılıp 3 tane kontradan yer. Futbol bu. Çok iyi oyuncularımız var. En büyük zaafımız Riera sol bek oynarsa sıkıntı yaşarız. Ben Eboue'nin sağ kanattan geçit vermeyeceğine inanıyorum.

kasım akdemir
03.Nisan.2013, 17:54
Umutsuz olmayın derim. Belki de Madrid çok açılıp 3 tane kontradan yer. Futbol bu. Çok iyi oyuncularımız var. En büyük zaafımız Riera sol bek oynarsa sıkıntı yaşarız. Ben Eboue'nin sağ kanattan geçit vermeyeceğine inanıyorum.

Katılmamak elde değil. Umut kazanmanın yarısıdır. Riera endişesi bendede var. Hayırlısı diyelim. Şans yanımızda olsun.

europeanconquer
03.Nisan.2013, 18:02
3-2 yeniliriz bu maç Sami Yen'de de 3-0 alırız :p 2001'in tam tersi olur.

SAİT71
03.Nisan.2013, 18:10
Berabere bitebilir gibi geliyor. Ama Burak en kötü 1 tane atacak gibi geliyor bana...

AZ TV ve İdman TV (Azeri) kanalları maçı verecekmiş. Digiturk'te şifre oluyor mu acaba bilgisi olan var mı?

Facx
03.Nisan.2013, 18:22
dany, selçuk , burak , riera kart sınırında dikkat etmemiz lazım

Nocna Mora
03.Nisan.2013, 18:32
Berabere bitebilir gibi geliyor. Ama Burak en kötü 1 tane atacak gibi geliyor bana...

AZ TV ve İdman TV (Azeri) kanalları maçı verecekmiş. Digiturk'te şifre oluyor mu acaba bilgisi olan var mı?

Digitürk'te yok o kanallar. Türksat'ta var. Şifresiz olması lazım.

Facx
03.Nisan.2013, 18:38

biss şifresi gerekiyo türksat ı olup biss key girişi olmayanlar rah e farda ya baksın

Nocna Mora
03.Nisan.2013, 18:43
biss şifresi gerekiyo türksat ı olup biss key girişi olmayanlar rah e farda ya baksın

Ben biss ayarı yapmıştım geçen ay. Geçerlidir halen değil mi ?

SAİT71
03.Nisan.2013, 18:48

Allah Allah Bizim digi turksat çanağından yayın alıyor. 150. kanalda AZ TV Azerbaycan ve ve 751. kanalda İdman Azerbaycan kanalları yayında izleyebiliyorum şuan. Benim merak ettiğim bu kanallar maç saatinde şifre koyup koymadığı?

İdman Azerbaycan kanalında şuanda maçın fragmanı verildi. Yerel saatleri ile 23:45'te yayın...

NikolaiBelinski
03.Nisan.2013, 18:49
Fazla yorumda bulunmak istemiyorum ama burada 3-1 yenilsek bile hiç bir şeyin bitmeyeceğini söylemek lazım, 2-1 en mükemmel skor olur.

Düzeltme; Galatasaray'ın gollü alacağı her beraberlik tur kapısını aralar buraya yazıyorum.

Nocna Mora
03.Nisan.2013, 18:54
Allah Allah Bizim digi turksat çanağından yayın alıyor. 150. kanalda AZ TV Azerbaycan ve ve 751. kanalda İdman Azerbaycan kanalları yayında izleyebiliyorum şuan. Benim merak ettiğim bu kanallar maç saatinde şifre koyup koymadığı?

İdman Azerbaycan kanalında şuanda maçın fragmanı verildi. Yerel saatleri ile 23:45'te yayın...

Bizimkinde yok valla.. :) Eğer izleyebiliyorsan izlersin yani şifresiz yayınlayacak deniliyor.

europeanconquer
03.Nisan.2013, 18:54
http://d3j5vwomefv46c.cloudfront.net/photos/large/753586182.jpg

Ehehehehe :n:

5267
03.Nisan.2013, 18:55
:n: Cevapı yapıştırmışız :n:

Facx
03.Nisan.2013, 18:57
Ben biss ayarı yapmıştım geçen ay. Geçerlidir halen değil mi ?

frekansta değişiklik yoksa evet benimde cluj maçından beridir değişmedi benim bildiğim daha dün bayern maçını izledim

TeNaciOUS MidFieLdeR
edit: dogru gorulmus :D

europeanconquer
cevabi veren real madrid degil mi? ben mi yanlis goruyorum :) hem de 1 dk gecikmemisler :D

Onların ki 59 dakika önce bizim ki 1 dakika önce :D

TeNaciOUS MidFieLdeR
03.Nisan.2013, 19:00
Onların ki 59 dakika önce bizim ki 1 dakika önce :D

1 saat diye anlamisim :D duzelttim zaten :)

cimboma basarilar, turun ne olacagi asagi yukari bu aksam belli olur bence. son 90 dakikaya umutlu cikariz umarim.

Flawless Victory
03.Nisan.2013, 19:05
dany, selçuk , burak , riera kart sınırında dikkat etmemiz lazım

Selçuk ve Riera'nın kartı görmesi Allah'ın emri. Belki Dany görmez.

Flawless Victory
03.Nisan.2013, 19:16
Ben TV'de riske giremem. Gidip dışarıda adam gibi izleyeceğim. :p

Homer J.S
03.Nisan.2013, 19:26
Heyecan bastı bizi..

http://sd.keepcalm-o-matic.co.uk/i/keep-calm-and-burak-yilmaz.png

Çok güveniyorum çakılmayalım :)

Facx
03.Nisan.2013, 19:57
Ben TV'de riske giremem. Gidip dışarıda adam gibi izleyeceğim. :p

aztv risk değil tüm maçları izledim şuana kadar :D diğerlerini bilemem tabi (rah e farda da değil ondanda geçen sene izlemiştim 1-2 maç :D )

byariff
03.Nisan.2013, 20:00
10 dakka once cok pis yagmur yagiyordu ama su an kesildi gibi.

Oceanus
03.Nisan.2013, 20:26
Bir grup Deportivolu Taraftar grubu Türkiye sempatisi yüzünden GALATASARAYI Desteklemek üzere madride gitmişler. Içimizdeki hainler bir düşünsünler.
Milli mücadele bu.
Bugün GALATASARAYI
Yarın FENERBAHÇEYI !

Çok güzel bir saptama olmuş.

erdem344
03.Nisan.2013, 20:29
AZTV yayın akışından baktım maç görünmüyor.

Tamam tamam görünüyor :D :D :D

erdem344
03.Nisan.2013, 20:33
İnternetten 70 lira verip şifre kırıcı özelliği olan uydu alıcı aldım ntvsporu felan hep izliyorum artık umarım akşam şifre girmez :D :D

LadroN
03.Nisan.2013, 20:34
http://www.galatasaray.org/

Börk
03.Nisan.2013, 20:40
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/529279_439898506099367_2088949573_n.jpg

darkkobal123
03.Nisan.2013, 20:48
İmkansızı oynamış adam. :D

Gncl1905
03.Nisan.2013, 20:49
Hiçbir şey imkansız değildir ama imkansıza yakın gerçekten :D

barahir
03.Nisan.2013, 20:51
Bir de 9500 tl için 500 tl riske edilir mi?

anil luque
03.Nisan.2013, 20:54
Bir de 9500 tl için 500 tl riske edilir mi?

Kafası rahat bir adamdır zaten bunu yapan .. :)

uAburak89
03.Nisan.2013, 20:57
XI: Muslera / Eboue, Dany, Semih, Riera / Hamit, Selcuk, Melo, Sneijder / Burak, Drogba.

Oceanus
03.Nisan.2013, 21:00
Klasik 11 ile sahadayız Hadi aslanlar.

Özgür Çetin
03.Nisan.2013, 21:05
İDman tv ve az tv çekmiyor:(( Maç için 10 lira vericem izlemek için:(( Deger cimbombomuma

Özgür Çetin
03.Nisan.2013, 21:06
İmkansızı oynamış adam. :D
Real MAdridi ya çok büyütüyorsunuz ya Galatasarayı çok küçültüyorsunuz..Real madridin en cafcaflı döneminde liverppol 2 maçta 6 gol attı madride unutmayalım

ReaList
03.Nisan.2013, 21:07
Ben bile heyecan yaptım şimdi, Galatasaraylı arkadaşların heyecanını merak ediyorum doğrusu : )

darkkobal123
03.Nisan.2013, 21:10
Real MAdridi ya çok büyütüyorsunuz ya Galatasarayı çok küçültüyorsunuz..Real madridin en cafcaflı döneminde liverppol 2 maçta 6 gol attı madride unutmayalım
Sen ne tür bir fanatiksin çözemedim gitti.

TeNaciOUS MidFieLdeR
03.Nisan.2013, 21:12
du bakalim bunun sonu nereye varacak (:

beklenen 11 geldi, surpriz yok. cok cesur bir secim, deplasmanda da olsa, rakip agir favori de olsa kendi oyunundan vazgecmeyen bir GS izlieyecegiz. (:

ReaList
03.Nisan.2013, 21:15
du bakalim bunun sonu nereye varacak (:

beklenen 11 geldi, surpriz yok. cok cesur bir secim, deplasmanda da olsa, rakip agir favori de olsa kendi oyunundan vazgecmeyen bir GS izlieyecegiz. (:

Ben bu yönden Fatih Terim'i takdir ediyorum. Belki bir gün elinde patlayacak, bunun cezasını çekecek ama bu bile psikolojik bir baskıyı yenmenin en iyi yoludur. Fatih Terim başarılı bir teknik adam ama PDR okusaydı, Ordinaryüs olurdu : )

Ralph
03.Nisan.2013, 21:18

Jeneriklik söz olmuş :)

ozan42
03.Nisan.2013, 21:20
Arkadaşlar bizim mutfaktakı uydu alıcısı mınton turksat sanırım suan az tv felan cekıyor fakat ntvspordada aynı sey olmustu mactan once acık oluyor mac saatı kapanıyor sımdı bu aztvdede kapanabılırmı bunu nerden ogrenıcem?

5267
03.Nisan.2013, 21:23
Arkadaşlar bizim mutfaktakı uydu alıcısı mınton turksat sanırım suan az tv felan cekıyor fakat ntvspordada aynı sey olmustu mactan once acık oluyor mac saatı kapanıyor sımdı bu aztvdede kapanabılırmı bunu nerden ogrenıcem?

Aynen öyle hocam mesela NTVspor'da LaLiga maçı var maç başlarken kapanıyor.Hatta TRT'de Bundesliga maçında da oluyor.

europeanconquer
03.Nisan.2013, 21:23

Hocam adamların 9 tane Şampiyonlar Ligi kupası var,hadi geçtim bütün aldıkları kupaları,finansal değerlerini,kulübün popülaritesini falan.Kadrosu bizim kadronun 2-3 gömlek üstü bir takım Real Madrid.Millet Real Madrid'i çok büyütüyordur belki ya da Galatasaray'ı çok küçümsüyordur ancak sen de Real Madrid'i küçümsüyorsun.Karşı çıktığın şeyin aynısını sen yapıyorsun.

ozan42
03.Nisan.2013, 21:25
Aynen öyle hocam mesela NTVspor'da LaLiga maçı var maç başlarken kapanıyor.Hatta TRT'de Bundesliga maçında da oluyor.

Çözüm bulmalıyız internetten izlemek cok rısklı dısarıyada cıkamıyorum hastayım yagmur yagıyor zaten yokmu yardımcı olacak ?:uzgun:

5267
03.Nisan.2013, 21:26
Bahis oranlarına bak bea :)

http://b1304.hizliresim.com/18/3/lrkp1.jpg

uAburak89
03.Nisan.2013, 21:28
Drogba'm benim, verdi coşkuyu..

http://instagram.com/p/XpoMRSOjGz/

ForCimbom
03.Nisan.2013, 21:30
edit: tamamdır gerek kalmadı artık işimiz şansa bakıyor cl maçları da şifreli mi verilirmiş d-smart çok beddua alıyor

uAburak89
03.Nisan.2013, 21:45
Diego Lopez, Essien, Ramos, Varane, Coentrao, Khedira, Xabi Alonso, Mesut, Di Maria, Benzema, Cristiano Ronaldo.

Ralph
03.Nisan.2013, 21:47
Real Madrid'in bariz bir üstünlükle (abartı şekilde) oynayacağını düşünmüyorum ben. Ama 1-0 ya da 2-0 alır gibi geliyor. Bana kalırsa Galatasaray'da net fırsatlar yakalayacak.

Kısacası ezici bir maç olmaz bu. Galatasaray'ın kadrosu buna rahatlıkla engel olabilecek kapasitede çünkü.

uAburak89
03.Nisan.2013, 21:52
Yedekler;

Adan, Pepe, Marcelo, Arbeloa, Kaka, Modric, Higuain.

Eray, Gökhan, Hakan, Sabri, Yekta, Amrabat, Umut.

Oceanus
03.Nisan.2013, 21:54
Şu yedeklerdeki farka bak :D ordakiler bizde as oynar yav :D

Ralph
03.Nisan.2013, 21:55
@Oceanus

Sadece as olarak değil, yıldız olarak oynar direk :)

zeck17
03.Nisan.2013, 21:56
pepenin olmaması büyük avantaj sağ beklerinde essien var hataya açık orası.

uAburak89
03.Nisan.2013, 21:57
3-5-2 ile çıkarsa şaşırmam Mourinho, bizim açımızdan büyük sıkıntı olur 3-5-2, orta saha tamamen onlara geçer.

Oceanus
03.Nisan.2013, 21:58
@Oceanus

Sadece as olarak değil, yıldız olarak oynar direk :)

Adan ve Arbeloa hariç olabilir :)

europeanconquer
03.Nisan.2013, 21:59
Sonuç ne olursa olsun göğsümüzü kabartacak bir futbol oynarız umarım.Allah yardımcımız olsun.

Cengo
03.Nisan.2013, 22:02
Essien stoper oynar, ne orta saha ne de bek. Galatasaray baskıyı yedikçe Essien orta sahaya katılır. Çok zor geçeceği aşikar.

Gncl1905
03.Nisan.2013, 22:03
Son 45 dakika artık. Umarım yine çıkıp aslanlar gibi oynarız. Zaten yenilmek doğal bir olay. Olur da bir beraberlik hatta 2-1, 3-2 gibi yenilgiler bile çok güzel bir skor. İnşallah güzel bir skorla bu akşamı sonlandırırız.

furdun
03.Nisan.2013, 22:07
Bana kalırsa coentrao nun tarafı çok aksıyacak orda bi maden bulursa gs hiç beklenmedik bi sonuçla ayrılabilir. İnşallah turu geçer GS.

5267
03.Nisan.2013, 22:09
Bana kalırsa coentrao nun tarafı çok aksıyacak orda bi maden bulursa gs hiç beklenmedik bi sonuçla ayrılabilir. İnşallah turu geçer GS.

Hocam Madrid'de genelde Coentrao'nun tarafından atak yapacak eminim.Çünkü Ronaldo sol taraftaydı yanlış hatırlamıyorsam.

BaFraLı
03.Nisan.2013, 22:11
Fatih Terim'in dediği gibi Real Madrid'in bizi elemesi sürpriz olmaz ama ya biz elersek işte orası tam sürpriz olur.

Hayırlısı artık. Az farklı galibiyetle bile dönersek umudumuz olur. Umarız aslan gibi oynayıp istediğimiz sonucu alırız.

zeck17
03.Nisan.2013, 22:12
En büyük dileğim bugün diego alvesin hatalı gol yemesi eğer böyle bir şey olur maç tek fark ya da berabere biterse o zaman real madrid de büyük kavgalar olur bu da işimize yarar

uAburak89
03.Nisan.2013, 22:13
Taraftar sağlam gitmiş, Real sahaya çıkarken yuhalamışlar. :D

Oceanus
03.Nisan.2013, 22:18
En büyük dileğim bugün diego alvesin hatalı gol yemesi eğer böyle bir şey olur maç tek fark ya da berabere biterse o zaman real madrid de büyük kavgalar olur bu da işimize yarar

Diego Alves ? :D

ozan42
03.Nisan.2013, 22:19
Diego Alves ? :D

Haahahaa :D:icon_biggrin:

5267
03.Nisan.2013, 22:19

Hocam galiba Diego Lopez diyecektin. :n:

ozan42
03.Nisan.2013, 22:25
Bence Alexis Benzema maçın kaderini belirler :D:D:D

zalim0773
03.Nisan.2013, 22:26
Bence Lionel Ronaldo belirler maçın kaderini :D :D

zeck17
03.Nisan.2013, 22:29
hahahahah heyecandan ne yazdığımı kontrol etmemişim bile
Diego lopez olacaktı :D
Diego alves de valencia da oynuyor kaleci merak eden varsa :D :D :D

Pep Mourinho acaba ikinci yarı fabio kaka'yı oyuna alacak mı :D

Bu arada galatasaraylı futbolcular ısınmaya başlamış
http://www.desktopas.com/files/2012/11/17/lion-family-running-in-lions-1600x900.jpg

erdem344
03.Nisan.2013, 22:32
essıen bildiğin sağ bek ne stoperi yahu :D

5267
03.Nisan.2013, 22:35
Bence Alexis Benzema maçın kaderini belirler :D:D:D

Bence Lionel Ronaldo belirler maçın kaderini :D :D

Başka yokmu ? :icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol:

zalim0773
03.Nisan.2013, 22:39
Başka yokmu ? :icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol:

Olmaz mı ? :D :D :D :D

Daniel essien :D

Mesut fernandes :D

Wesley Drogba :D

Facx
03.Nisan.2013, 22:41
Olmaz mı ? :D :D :D :D

Daniel essien :D

Mesut fernandes :D

Wesley Drogba :D

abartmadınız mı ? :schaf:

Nocna Mora
03.Nisan.2013, 22:43
Hadi bakalım hayırlısı.

zalim0773
03.Nisan.2013, 22:43
abartmadınız mı ? :schaf:

Öylemi oldu ala ala :D

europeanconquer
03.Nisan.2013, 22:45
Başarılar Galatasarayım !

BaGa TaRKaN
03.Nisan.2013, 22:49
İyi ki Azerbaycan Var O Olmasa Ağız Tadıyla Maç İzlemeyeceğiz :)

Kadro Konusunda İse Zaten Çok Alışılagelen Bir Kadro ile Mücade Edecek Bakalım Sonuç Nasıl Bir Hal Alacak ?

http://i.imgur.com/QBXlT4n.jpg

Namzet
03.Nisan.2013, 22:55
Ronaldo :(

Facx
03.Nisan.2013, 22:55
yedik ronaldo semih napar orda anlamadım

BaGa TaRKaN
03.Nisan.2013, 22:56
Ronaldo Yine Aşırttı Bu Adam Heralde Hep Aşırtma Çalışıyor Heralde :D

Ben Bu Yorumu Yazarken Spiker Heyecanlandı Drogba Gol Kaçırdı Sanırsam Bence Olacak Bu Maçta Gs'nin Golü Var :)

furkan58
03.Nisan.2013, 22:57
Ronaldo güzel attı. Sevinciylede Burak'a gönderme yaptı :)

BaGa TaRKaN
03.Nisan.2013, 23:00
Ronaldo Otomatiğe Bağlıcak Yine Heralde Savunma Çok Çaresiz Kalıyor

europeanconquer
03.Nisan.2013, 23:01
İşimiz Allah'a kaldı.

Facx
03.Nisan.2013, 23:14
ya arkadaş bu nasıl gol ya

TeNaciOUS MidFieLdeR
03.Nisan.2013, 23:15
bu kadar kolay gol yenmez ama...
cimbom gol atacak gibi duruyor, ama kalesini de kapatmasi lazim artik.

europeanconquer
Daha yeni başladılar bu gidişle 2-3 tane yeriz biz.

Edit:

Bizim penaltıyı da Khedira ile Essien aralarında yemişler :)

BaGa TaRKaN
Çekirdek Almaya Gittim 2 Olmuş :(

davidvilla
03.Nisan.2013, 23:16
guzel oynuyoruz iki gol de net semihin hatası
not: penaltımız yine verilmedi el vardı

Fearless Coward
03.Nisan.2013, 23:16
Tekrar da gösteriyor şimdi Khedira çok net elle dokunmuş topa ayıptır valla ayıptır...Bu arada harbiden çok kolay gol yiyoruz artık en fazla 1 tane yiyip 1-2 tane atmamız gerek Allah yardımcımız olsun...

Facx
03.Nisan.2013, 23:18
Tekrar da gösteriyor şimdi Khedira çok net elle dokunmuş topa ayıptır valla ayıptır...Bu arada harbiden çok kolay gol yiyoruz artık en fazla 1 tane yiyip 1-2 tane atmamız gerek Allah yardımcımız olsun...

elle dokunmamış bildiğin topu eliyle havada tutmuş

furkan58
03.Nisan.2013, 23:22
Bakalım yakılan meşalelere Uefa'dan ceza gelicek mi

Escochae
03.Nisan.2013, 23:24
bu semihle üst düzey maçlar olmuyor. Ulfa olsaydı bu kadar basit gol yenmezdi.

Facx
03.Nisan.2013, 23:25
dany sarı yedi şuana kadar savunmanın açık ara en iyi adamı 2. maçta yok yandık valla

europeanconquer
03.Nisan.2013, 23:25
Yayın gitti bende bittim zaten.

İlk 30 dakikayı izledim,göreceğimi gördüm.Olmuyor yapacak bir şey yok.Adamların özel bir şey yapmasına gerek yok zaten top ayaklarına yapışık gidiyor.

Oceanus
03.Nisan.2013, 23:26
Dany gitti rövanşta yok yandık vallaha yandık.

Bordo61Mavi
03.Nisan.2013, 23:28
Dany yok demek Gokhan Zan'mi demek oluyor ?

5267
03.Nisan.2013, 23:29

Galiba öyle demek oluyor :(

Cengo
03.Nisan.2013, 23:30

Evet. Başka stoper yok.

europeanconquer
03.Nisan.2013, 23:31
Dany'ye Gökhan forması giydiririz :n:

5267
03.Nisan.2013, 23:31
Ronaldo atsaydı biterdi.

TeNaciOUS MidFieLdeR
03.Nisan.2013, 23:33
cimbom gol atabilecek sanslari yakaladi, hem de birkac defa. bunlari harcamamasi lazimdi. real madrid cok rolanti oynuyor, kontralar disinda pek faaliyetleri yok. cimbom hucumda daha kalabalik ama gol yok.

Nocna Mora
03.Nisan.2013, 23:33
Galatasaray iyi oynuyor. Topa sahip oluyor, oyuna ortak oluyor, pozisyon buluyor ve harcıyor cömertçe.. Savunmadaki oyuncuların dikkatsizliği yüzünden yenildi 2.gol. Yenilen 2 gol dışında oynanan oyun umut verici. Bir de gol bulabilsek her şey çok güzel olacak ama.. Real'de maçı bildiğin rolantiye alıp hızlı ataklarla işi bitirme niyetinde. Klasik anlayışlarındalar.

Kaka Leite
03.Nisan.2013, 23:34
Burak sahada mı ?

Bence ikinci yarı toparlanırız, umarım gol veya goller buluruz benim içimden ikinci yarı goller olacakmış -Galatasaray atacak- gibi geçiyor.

Burak biraz daha top almalı, sahada yok şuanda

Bordo61Mavi
03.Nisan.2013, 23:35
Eboue atsaydi bi ozguven gelecekti ama o direk kaleciye nisanladi.

Real kontrada oynuyor hep, adamlarin ciktigi her kontrada cok onemli pozisyon oluyor.

Sneijder biraz daha saha icerisinde topla bulusmasi lazim, Galatasarayin bu adamlara cok ihtiyaci var.

Sadece Drogba 2-3 tane pozisyon kendisi yaratti , Varane o fizikle bile Drogbaya hic karsilik veremedi. Sonlara dogru Ramos'ta sansini denedi o bile yere serildi.

Fearless Coward
03.Nisan.2013, 23:36
Valla gayet iyiyiz basit goller yedik Dany'nin yanında Semih çok sırıtıyo arkadaşların dediği gibi Ujfa olsaydı şuan en azından 2 gol yemezdik.Eboue ve Drogba ile golü bulabilirdik olmadı 2. yarı artık daha dikkatli oynamalıyız Burak yine hiç olmadık bi anda sahneye çıkacak gibime geliyor 2-1 ya da 3-1 biter bu maç.

zeck17
03.Nisan.2013, 23:38
galatasaray ispanyollarla yaptığı son 2 maçta 2 tane %100 penaltı verilmedi ya helal olsun 6.hakemlere tüm belirsizlikleri çözdüler

Namzet
03.Nisan.2013, 23:38
Sneijder transferi yerine iyi bir sol bek veya iyi bir savunmacı alınsaydı bu maç daha farklı olurdu

Nocna Mora
03.Nisan.2013, 23:40
Sneijder yine iyi işler yapıyor veriyor alıyor ama biraz toptan saklanıyor. Biraz daha sazı eline alması lazım. Takımı sürüklemesi lazım. Fakat bir stoper eksiği kesinlikle göze çarpıyor. Semih yaşadığı sakatlıktan sonra bana hazır görünmüyor halen. Formunda bir düşüş var genel olarak . Bu maça özel değil yani.. Seneye iyi bir stoper transferi ile daha iyi bir takım olabiliriz..

Facx
03.Nisan.2013, 23:47
gökhan zan ne alaka ya ?

Gncl1905
Umudum hala var benim yokları oynamıyoruz 2-1 de iyi skor. Olmasa da canları sağ olsun.

Bordo61Mavi
Gokhan Zan girdi :(

Nocna Mora
Sneijder çıktı 5-3-2'ye döndük. Yerine göre 3-5-2 olabilir.

Namzet
Sneijderi çıkarıp Gökhan Zan'ı alması çok tuhaf

Chivalry
03.Nisan.2013, 23:50
Böyle bir hamleyi Aykut Kocaman yapsaydı tepkileri düşünemiyorum :)

Fearless Coward
03.Nisan.2013, 23:51
Valla ben normal buluyorum aslında biraz :D basit gol yiyoruz bunu engellemek adına iyi bi hamle ama Sneijder çıkmamalıydı. :(

Bordo61Mavi
03.Nisan.2013, 23:53
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/555463_597124200327800_1623794801_n.jpg

europeanconquer
03.Nisan.2013, 23:55
Çizgi hakemi orada topu ne yaptılar sandı acaba ?

zeck17
03.Nisan.2013, 23:58
Voleybolda top taşıma basketbolda ribaund futbolda penaltı değil oldu o zaman süper

europeanconquer
04.Nisan.2013, 00:06
Cimbom gol gol gol !

Bordo61Mavi
04.Nisan.2013, 00:11
Drogba yoruldu

Fearless Coward
04.Nisan.2013, 00:12
Pas sayısında 350'ye 327 üstünlük sağlamışız helal olsun Aslanlarımıza. :D

Facx
04.Nisan.2013, 00:15
ramos drogbaya uçan tekme atıyo faulu real lehine veriyo hakem , bildiğin torpilli bu barcelona ve madriid derken 3 ü yedik higuain

5267
04.Nisan.2013, 00:15
Bitti her şey bitti.

Escochae
04.Nisan.2013, 00:16
Pas sayısında 350'ye 327 üstünlük sağlamışız helal olsun Aslanlarımıza. :D

Bence bunun bi önemi yok çünkü adamlarında istediği bu. Gs yüklensin ki seri kontralarla işi bitirelim mantığında Mourinho.

Derken attı 3ü Madrid

Bordo61Mavi
04.Nisan.2013, 00:16
Ayaklari yere basan bir adam kafayla gol atti

Facx
04.Nisan.2013, 00:18
ligdeki hakemlerde bi ton sonuca tesir eden hata yapıyolarda en azından bu kadar taraflı değiller olmayan faulden gol yedik penaltımız verilmedi yazık valla

Facx
04.Nisan.2013, 00:19
burakta sarı yedi oda yok 2. maçta ahaha yazık penaltı bu pozisyon bide üstüne sarı yedi adam yazık

Fearless Coward
04.Nisan.2013, 00:21
UEFA tamam kuraları anladık eyvAllah bari şu hakemlerde yapmayın şunu ya...

Gncl1905
04.Nisan.2013, 00:23
Yok artık o ne biçim sarıdır ya kafayı mı yedin hakem. Hadi anladık penaltıyı vermedin de bu kadarı da yuh.

Facx
04.Nisan.2013, 00:23
UEFA tamam kuraları anladık eyvAllah bari şu hakemlerde yapmayın şunu ya...

bide üstüne sarı yedi 2. maçta oynamıcak yazık gerçekten bu kadar taraflı hakem yönetimi olmaz neden hep barça(dün istisna oda ne hikmetse fransız takımı) ve real in lehine oluyo bu hatalar bi sorgulamak lazım

europeanconquer
04.Nisan.2013, 00:24
Bırakın hakemleri,boşverin.Futbolun ''error''leri oldular artık,mavi ekran gelmezse iyidir.

Nocna Mora
04.Nisan.2013, 00:28
Sneijder çıktı takım hücumda tamamen bitti. Burak saklandı sürekli. Tamam verilmeyen bir penaltımız var fakat Hamit'e 77'ye kadar sabretmek nedir ya ? Her topu ezdi ayağında. Saçmasapan toplar kaptırdı. Baktın olmuyor çıkaracaksın erkenden sabretmeyeceksin. Hadi Hamit çıktı diyelim, yapılan değişikliklerle kimin nerde oynadığı belli değil. Sen işleyen sistemi neden bozarsın anlamıyorum ki. İlk yarıda ki müthiş pozitif oyun gitti yerine ne yapacagını bilemeyen oyuncu sürüsü geldi. Bir takımın sistemi ile maç içerisinde bu kadar çok oynanmaz. İkinci yarının başında yasladı takımı geriye Terim iyice. Çok gereksiz bir değişiklikti. Sneijder'e bilet kesmekten artık vazgeçmeli hoca. Sneijder bu takımda önemli bir rol üstleniyor. Topu hızlı paylaşıyor ve güzel paslar çıkarıyor. Her an herşeyi yapabilecek bir oyuncu olması da ayrı bir konu.

Ayrıca nedir bu Drogba'nın frikik sevdası. Yeter abi. Yıldızsın diye vuracak değilsin her topa.

Facx
04.Nisan.2013, 00:29
https://pbs.twimg.com/media/BG9B9XMCYAEz0NR.jpg

Facx
04.Nisan.2013, 00:31
ramos la xabi sarı gördü ikiside yok istanbulda bizden de burak ve dany yok

darkkobal123
04.Nisan.2013, 00:34
Tam Selçuk'luk yerdi ya, 90'a asardı oradan.

furkan58
04.Nisan.2013, 00:34
Ramos ve Xabi bilerek gördüler tahminimde. Tur nasılsa geldi ceza sınırından kurtulalım bari demiştir Mou bilerek görmüşlerdir.

Nocna Mora
04.Nisan.2013, 00:35
Rezalet bir hakemdi. Bir penaltımızı vermedi, maçı 30 saniye erken bitirdi. İpleri de elinden kaçırdı zaten bir yerde.

HeracLes
04.Nisan.2013, 00:36
ramos la xabi sarı gördü ikiside yok istanbulda bizden de burak ve dany yok

Onların yeri dolar da Burak ile Dany'nin yeri biraz zor dolar rövanşta. Özellikle Dany'nin yokluğu sıkıntıya sokabilir. Semih Kaya ve Gökhan Zan ikilisi bana hiç güven vermiyor.

Facx
04.Nisan.2013, 00:37
Onların yeri dolar da Burak ile Dany'nin yeri biraz zor dolar rövanşta. Özellikle Dany'nin yokluğu sıkıntıya sokabilir. Semih Kaya ve Gökhan Zan ikilisi bana hiç güven vermiyor.

bitti tur şansı zaten 0-0 olsa yeter

http://farm9.staticflickr.com/8405/8616578027_e8219286dd_o.gif

Fearless Coward
04.Nisan.2013, 00:38
Artık tur bitti 2. maç Ronaldo götürülmez belki İstanbul'a Morata falan oynar 1-1,1-0,2-1 gibi bir skorla biter İstanbul'da maç buraya kadar gelmekte güzel bi olay Real'e karşı Aslanlar gibi savaştık helal olsun Aslanlarımıza.

Namzet
04.Nisan.2013, 00:38
Rövanş maçı seyricisiz olabilir mi acaba meşalelerden dolayı?

europeanconquer
04.Nisan.2013, 00:40
Geçmiş olsun,helal olsun hepsine.Tebrikler Madrid'e.

Şimdi bütün dikkatimizi lige verme zamanı.

Sheriff
04.Nisan.2013, 00:41

İşte maçtan önce adamı araştırıyorlar, kendi aralarında konuşuyorlar sahadaki hakemler, Burağa dikkat edin kendini yere atar diyorlar, malesef bu kötü imajından dolayı bu pozisyona penaltı alamadı.

E.Cartman
04.Nisan.2013, 00:43
Arkadaş tamam yenilcektik biliyodukta böyle de olmaz ki. Hakem yüzünden yenilmedik ama hakem sağolsun maçın içine etti. 2 tane verilmeyen penaltı var çalınan saçma sapan fauller var çalınmayan ondan saçma fauller var. Madrid'i Türklere eletirler mi anasını satıyım. Ayrıca 6 hakem uygulamasınında bi naneye yaradığı yok 3 sezon önce At.Madrid maçındaki el bu maçta Khedira'yla Essien'in topu aralarında gezdirişi ve Ramos'un Burak'ın ayağına basışı, yani ayıptır günahtır. O Burak'ın sarı kartına da diyecek söz yok

darkkobal123
04.Nisan.2013, 00:44
Buradan turun geleceğini pek sanmıyorum. Ama turu geçemese de, Arena'da kazanacağını düşünüyorum Galatasaray'ın. Geçmiş olsun.

uAburak89
04.Nisan.2013, 00:45
İlk yarı rakip yarı sahada iyiydik, savunmada yaptığımız saçmalıkların bedelini ağır ödedik. Onlar geldi, attı. Biz bulduklarımızı değerlendiremedik. Eboue, Semih, Sneijder çok kötüydü. Dany bizim adımıza sahanın en iyisiydi, Selçuk, Muslera ve Melo da iyi olan isimlerdi.

Gökhan - Sneijder değişikliğinde nasıl bir hesap yaptılar bilemiyorum, sahaya pek bir şey yansımadı. Fatih Terim Emre Çolak'ı iyice sildi defterden, Sneijder çıkınca illa ki taktik değişiyor bu çok mantıksız, bu kadroda ona alternatif olabilecek pas yapabilecek tek isim Emre bence.

Burak'ın sarı gördüğü pozisyon penaltıydı, hakem tam tersini yapıp sarı verdi, ilk yarıdaki pozisyon da penaltı gibi duruyor. Sahadaki oyunun karşılığı bu skor değildi, üzüldüm böyle bitmesine. Yine de canları sağolsun, yüreklerine sağlık tüm oyuncuların.

Cengo
04.Nisan.2013, 00:45

Bu pozisyon penaltı ama devam ediyor Burak. Bir adım atıyor ve aklına geliyor aa ne yaptım diye. O darbeyi alan, adım atıp yere öyle düşmez. Neden kendini bırakıyorsun ki? Devam ediyorsun topla, attırabilirdi belki golü orada devamında orta yaparsa.

Hakem ilk pozisyona verebilirdi, vermeliydi ama Burak kendini devamında öyle bir bıraktı ki darbeden alakasız bir şekilde, hakem inanamadı gördüğüne. Burak sırf penaltıyı aldırmak için pozisyonu devam ettirip harcadı. Darbe geldiği anda öne bırak kendini, net penaltı. Ne diye devam edersin ki?

zeck17
04.Nisan.2013, 00:46
İşte maçtan önce adamı araştırıyorlar, kendi aralarında konuşuyorlar sahadaki hakemler, Burağa dikkat edin kendini yere atar diyorlar, malesef bu kötü imajından dolayı bu pozisyona penaltı alamadı.

Bence canlı izlemişlerdir beşiktaş galatasaray maçını ondan vermediler yoksa kesin verirlerdi yahu

Ve 2. maçta mourinho ronaldoyu filan getirmez diyenler olmuş herhalde mourinho'nun kişiliğini tanımayan kişiler yazdı mourinho cezalılar yerine modric ramos yerine de pepe oynar sorun yok yani kimse bu aşamada rakibini küçümsemez hem de rakip türkse

Nocna Mora
04.Nisan.2013, 00:47
Bu pozisyon penaltı ama devam ediyor Burak. Bir adım atıyor ve aklına geliyor aa ne yaptım diye. O darbeyi alan, adım atıp yere öyle düşmez. Neden kendini bırakıyorsun ki? Devam ediyorsun topla, attırabilirdi belki golü orada devamında orta yaparsa.

Hakem ilk pozisyona verebilirdi, vermeliydi ama Burak kendini devamında öyle bir bıraktı ki darbeden alakasız bir şekilde, hakem inanamadı gördüğüne. Burak sırf penaltıyı aldırmak için pozisyonu devam ettirip harcadı. Darbe geldiği anda öne bırak kendini, net penaltı. Ne diye devam edersin ki?

Buna katılıyorum. Burak düşmeyi bilmiyor pek.

europeanconquer
04.Nisan.2013, 00:50
Burak'ın sağ ayağına geliyor müdahale sol ayağıyla adım atıyor devamı gelmiyor çünkü dengesi bozuluyor ve düşüyor.Fizik denen bir şey var.

Neyse tartışmaya gerek yok.Gayet güzel bir ŞL sezonu geçirdik.Arena'da umarım kazanırız ve güzel bir şekilde veda ederiz Devler Ligi'ne.

KanaKe
04.Nisan.2013, 00:52
bence bu takim drogba ile sneijder alinmasada ceyrek final oynardi.. devre arasi 2 flas transfer birden gelince millet citayi yari final, finale kadar yükseltti tabi..

C h A o S
04.Nisan.2013, 00:52
Ben takımı beğendim ezilip büzülmedik.Zaman zaman etkili geldik.İlk yarı Eboue karşı karşıya daha iyi vursa hadi ondan önce Drogba ilk yakaladığı atakta daha iyi vursa daha farklı olabilirdi herşey.Sonuçta karşımızdaki takım Madrid.Hiç yoktan yenildik mi Madrid'e yenildik deme şansı var.Zamanla burada oynama alışkanlığı yaparsak yeri gelince Madrid'lede çarpışırız.

europeanconquer
04.Nisan.2013, 00:54
bence bu takim drogba ile sneijder alinmasada ceyrek final oynardi.. devre arasi 2 flas transfer birden gelince millet citayi yari final, finale kadar yükseltti tabi..
İhtimal dahi vermiyorum.Sneijder ve Drogba'nın gelişi ile geçtik biz o turu.

E.Cartman
04.Nisan.2013, 00:56
Şunu ekliyim ben birde Drogba Allah için serbest vuruş kullanmasın bi daha tamam sorumluluk alıyor falanda olmuyor, Selçuk'un yerine de sulanıyor artık. Bırak adam atsın ordan veya Sneijder atsın zorlama işte.

Ralph
04.Nisan.2013, 00:56
Neden silindi yorumum? Ben bunu da söyleyemeyecek miyim yani burada? Bazı hareketlerinden hoşlanmadığım bir adamın özelliklerine veryansın edemeyecek miyim?

Arkadaş çıkmış atarlanmış saygısız bir şekilde konuşuyor diye benim neden mesajım siliniyor?

Raheem Lawal.
04.Nisan.2013, 00:57
Yazıklar olsun senin gibi Teknik direktöre sen sadece Futbolcunun gözünü korkutuyorsun sende Taktik bilgisi felan yok, Sneijderi Çıkarıp Gökhanı almak ne demek ya Amrabat neden bu kadar geç giriyor Oyuna?

Gncl1905
04.Nisan.2013, 00:58
Yazık oldu gerçekten. 3-0 yenilmeyi haketmedik.

İlk yarıda bulduklarını attılar. 2. golü çok ucuz yedik. Bunların dışında çok ciddi olmasa da pozisyon verdik. Biz ise bulduklarımızın hiçbirini değerlendiremeyince sonuç 2-0 oldu.

İkinci yarıda da çeşitli pozisyonlar verdik ciddi olmasa da. Bi Di Maria pozisyonu vardı aklımda o kaldı. O ciddi pozisyondu. Yiye yiye yine duran toptan yedik adam hatırladığım kadarıyla zıplamadı bile. Bu kadar kolay gol yiyorsan son 8'de işin yok kimse kusura bakmasın. İkinci yarı taktik değiştirdikten sonra ne oynadık çözemedim. Şu sistem değiştirmekten artık vazgeçmemiz lazım. Sneijder olmadıysa Emre Çolak girsin ama sistem değişmesin.

Hakeme söyleyecek söz yok 2 penaltımızı yedi, olmayan faulü verip gol yedirdi, Burak'ı ikinci maçta cezalı duruma düşürdü görevini tamamladı. Takdir belgesini alsın UEFA'dan.

Frikik konusuna da gelince Drogba ne olur atmaya çalışma artık Selçuk'a yazık etme.

Bir sözüm de Real'e. Bu oyunla kupayı alabilirler mi şüpheli.

Suicider
04.Nisan.2013, 01:06
Belkide önümüzde ki 5 sene hiç bir Türk takımı şampiyonlar liginde çeyrek final göremeyecek hala neyin derdindeyiz anlamıyorum.Hakem düzgün maç yönetse,şansımız da biraz yaver gitse en azından 1 gol atardık bu maçta.Hepsinin emeğine sağlık buralara kadar geldikleri için.2.maçta da çıkıp oyunumuzu oynayacağız.Bizim takıma laf atan diğer takımları da keşke şu durumda Real madrid karşısında bir görme şansımız olsa.

Ralph
04.Nisan.2013, 01:08
Fatih Terim'in ikinci maçta baya bir gazlayacağı kesin takımı. Büyük ihtimal yener gibi geliyor bana Galatasaray TT'de. Ama tur atlamaya yeter mi bilmiyorum.

uAburak89
04.Nisan.2013, 01:09
Üzüntüyü paylaş, paylaşma çok umrumda değil açıkçası, Galatasaraylı'lar desteklesin takımını gerisi hikayedir. Kimse desteklemek zorunda değil veya destekliyormuş gibi yapmak durumunda değil. Senin silinen mesajın gibi her maçın sonunda herkes yazabilir, atıyorum Necip sakatlansa kasaplıklarına saysın derim, Oğuzhan'a bir şey olsa Melo'nun ahı derim, Fenerbahçe'lisi gelir başka şeyler der. Sonu yok bunun.

Burak Yılmaz'ın Beşiktaş maçındaki yanlışından ötürü penaltının verilmediğini düşünmek çok iyimser bir bakış açısı bence. Hakem zaten baştan sonra rezildi, tüyü de dikti. Başka hakem olsa verebilirdi de. ManU deplasmanında Umut'a yapılan penaltı da verilmedi, Umut kendini yere mi atıyor ? Dediğim gibi siz oh iyi ki verilmedi diye sevinebilirsin, saygı duyarım, ama her düşüncemizi buraya yazmıyoruz, yazsak forumda üye kalmazdı..

Yine belirli kişiler, meşale falan derdine girmişler, tur gitti zaten ceza alsak ne olur almasak ne olur, bizim 5-6 tane uyarımız falan da yok 2 senedir tribünlerimiz gayet sakin içerde dışarda farketmiyor.

96-2000 dönemine ufak ufak giriliyor sanki, gerek çevremde gerekse burada gördüğüm tepkilerden bunu anlıyorum. İnşallah sezon sonu yine şampiyon oluruz, seneye Nisan ayında yine Real Madrid'le kapışırız, elensek bile böylesi çok daha keyifli, gurur verici oluyor. Hem daha iyi bir savunma kurgusu ve anlayışıyla çok daha iyi sonuçlar alabiliriz. Ben çok ciddi şekilde üzülen, kahrolan Galatasaray'lı olduğunu sanmıyorum, bizimkisi daha çok hayıflanma.

Flawless Victory
04.Nisan.2013, 01:12
Gökhan Zan'ı oyuna almak intihardı. Sneijder çıksa bile Amrabat girmeliydi. İş işten geçti artık. 2. maçta da yenmek için oynayacaklar. İmkansız bir şey değil ama 2. maçta yavaş oyuncular ile başlamamak gerekir.

Namzet
04.Nisan.2013, 01:14
Yine belirli kişiler, meşale falan derdine girmişler, tur gitti zaten ceza alsak ne olur almasak ne olur, bizim 5-6 tane uyarımız falan da yok 2 senedir tribünlerimiz gayet sakin içerde dışarda farketmiyor.

Meşale uyarı almasanda saha kapatma cezasıyla sonuçlanıyor örnekleri ortada ayrıca Galatasaray ceza alsın da istemiyorum

Fearless Coward
04.Nisan.2013, 01:15
Fatih Terim: ''Bu seviyede bu karşılaşmalarda minimum hatat yapma mecburiyetimiz var. Neredeyse 1 pozisyonda 2 gol yedik...''

Fatih Terim: ''Drogba ya da Eboue'nin pozisyonlarından bir tane atsak durum daha farklı olabilirdi.''

Fatih Terim: ''Hakem bence Real Madrid isminden biraz korktu. Ne verdiği kararlar ne de duruşu bu seviyeye ait değil...''

Fatih Terim: ''Bu bizim için bir bahane değil ama oyunu iyi oynadığımız anlarda golleri yedik. Bu bizim için kötü bir şey.''

Fatih Terim: ''Burada bir gol atmalıydık. Bulmalıydık. Bu olmadı... 3-0'dan sonra bir mucize olur mu, futbolda mucizeler var.''

Fatih Terim: ''Bu skor beklediğimiz bir skor değildi. Ama karşımızda bu kupadaki şampiyonluğu kafasına koymuş bir takım var.''

Fatih Terim: ''Rakibimizi tebrik etmekten başka yapıcak bir şey yok.''

europeanconquer
04.Nisan.2013, 01:15
Bizim müthiş taraftarımız,eleme şansımız kalmadı diye umarım 9 Nisan'da ki maça gelmemezlik yapmaz ! Bu sene ki son ŞL maçında takımı yalnız bırakmak ayıp olur.Herkese değil tabi ki,bu kafada belli bir taraftar kesimi var,işte onlara lafım.

Facx
04.Nisan.2013, 01:19
Bu gün bizim adımıza sahanın en iyisi açık ara Dany di daha fazla yemediysek yatıp kalkıp Dany e dua etmemiz lazım aynı oyunu şimdi Semih oynasaydı şuan burada methiyeler diziliyodu

KaRaBükLü KraL
04.Nisan.2013, 01:22
Sadece hakeme sıvamak istemiyorum skoru ama kritik zamanlarda verdiği 2 karar gerçekten turun gidişatını değiştirdi.Bu maç 3-0 yerine 3-2 olsaydı şimdi hepimiz çok başka şeyler konuşuyor olurduk.Fatih hocanın da dediği gibi futbolda mucizeler var iş bitmedi ama karşımızdaki de Madrid.Bakalım sonuna kadar desteğe devam.

europeanconquer
04.Nisan.2013, 01:23
https://pbs.twimg.com/media/BG9Nxo4CEAA6okJ.jpg:large

Maç bittikten sonra Bernabeu,sanırım.

uAburak89
04.Nisan.2013, 01:25
Mourinho: "G.Saray'a seneye yeniden Şampiyonlar Ligi'nde olmaları adına onlara C.tesi günkü Maçında Başarılar diliyorum."

Günün birinde, Fatih Terim Başkan, Mourinho TD..

anil luque
04.Nisan.2013, 01:40
su oynanan 90 dakikanin karsiligi kesinlikle ama kesinlikle bu skor olamazdi ama sen bernabeu'da bu kadar pozisyonu comertce harcarsan sonuclarina katlanirsin yapacak birsey yok. galatasaray cikti aslanlar gibi oynadi ezilmedi buzulmedi helal olsun ama her guzel seyin bir sonu vardir dedikleri bu olsa gerek. sirf kazanilan ulke puani icin bile sevinmeye deger.

bu arada real madrid bu sene bu kupayi alir ama bunu oynadigi oyuna dayanarak soylemiyorum. dun realin en onemli rakibinin macinda 35 metrelik ofsayttan verilen gol ki bunu barcadan nefret eden biri olarak soyluyorum , bugun de bu macta yasananlar enteresandi. insan koskoca uefa arenasinda boyle seyler olur mu yahu demekten kendini alamiyor ancak iki gunde hakem kararlari da ortada dogrusu..

neyse saglik olsun , hersey icin tesekkurler aslanlar.

Mamadou
04.Nisan.2013, 02:00
Sneijder - Gökhan Zan değişikliği nedir yahu. O adam ilk yarı etkisiz kaldıysa bunun sebebi markajda olmasından. Khedira Sneijder'e adım attırmadı. Topla pek buluşamadı belki ama topsuz oyunda önünde , arkasında oynayan oyunculara çok iyi boş alanlar açtı. İkinci yarı Galatasaray topu ayakta tuttu ama ilk yarıdaki gibi pozisyona girmekte sıkıntı çekti. İleri atılan toplar duvara çarpar gibi geri döndü. Sneijder sahada olduğunda durum tam tersiydi. Burak ve Hamit rezaletti. Sonuç itibariyle Real net bir skorla kazanmasını bildi. İkinci maçta da Mourinho takımın dengesini bozmamak için kadroda fazla değişiklik yapmayacaktır eksikler dışında. İkinci maçta da 2 , 3 farklı net bir Real galibiyeti ile sonuçlanır. İlk maçtan farklı olarak Pepe , Modric , Kaka , Higuain sahada olur.

erdem344
04.Nisan.2013, 02:05
Maçı tutma , oyunu soğutma stratejisiyle başlasaydı hoca acaba sonuç böyle olur muydu ?

Alicanfmfan
04.Nisan.2013, 02:07
Zor demiştik, zorda geçti. Bir gol atabilseydik zorda olsa umutları ikinci maça taşıyabilirdik. Neticede pozisyonlar bulduk. Ki bana göre iki penaltımız verilmedi. 3. golde olan faul tartısılır. Neyse gelmiş geçmiş olay. Şöyle de bir gerçek var ki Real Madrid bizi çok iyi çalışmış. Burak'ı ve Selçuk'u çok iyi kitlediler.

Neyse hepsinin Allah'ına kurban. Bize bu sevinci yaşattıkları için. Teker teker hepsine helal olsun.

Teşekkürler ve iyi ki varsın, Galatasaray'ım.

LaigLeNoiR
04.Nisan.2013, 02:17
Real Madrid fazla zorlanmadı açıkcası. İlk yarı kontrol daha çok G.Saray'daydı ancak bu durum Madrid'i çok da zora düşürmedi. Birkaç önemli posizyon yakaladık ama değerlendiremedik malesef.

İkinci yarıda Madrid oyunu tamamen soğuttu ve son dakikalara doğru 1 gol bulacağından emin bir şekilde oyunu rölantiye aldı.

Burak'In posizyonu kesinlikle penaltı ancak diğer posizyonların penaltı olduğunu düşünmüyorum.

Bir de ilk yarıda Semih'in Mesut'a yaptığı bir hareket vardı orası da tartışılır bir karardı.

Deus Dominus
04.Nisan.2013, 02:20
Benim de tahminim bu yöndeydi maç öncesi. Mourinho Galatasaray'a ve Fatih Terim'e saygı duyuyor. Onu aciz, komik duruma düşürmek istemedi diye düşünüyorum.

byariff
04.Nisan.2013, 03:44
guzel oynadik iyi oynadik korkmadan oynadik madrid"de iyiydi kontradan 2 gol yedik galiba. bizim icin gruptan bu yil cikmak basariydi ve oylede oldu sansimiz yok 1-0 yada 2-0 bitseydi belki var derdim ama 3-0"dan sonra zor bu arada 3-5-2"de iyi oynadik bence maçin en kotusu riera,burak. maçin en iyi adamlari Dany,melo.

Alicanfmfan
04.Nisan.2013, 05:36
Bu arada basınımızda harika. Gaza getiren kendileri, ondan sonra hüsran yaşadık gibi başlıklar atanlarda. Adamlar daha dün Burak Yılmaz'ı , Ronaldo ile karşılaştırıyorlardı şimdi , Burak'a veryansın ediyorlar.

Birde maçı izlediğim yerde, Real Madrid'i destekleyen insanlar vardı. Hani hangi akla hizmet gelmişlerse izlemeye onuda anlamadım. Hatta aralarından biri , ''Kayseri-Belediye'yi ezersen, Allah sana gösterir.'' gibi birşeyler söyledi. Ancak o kadar medeni bir taraftar grubumuz var ki kalkıp, maçın o stresinden kafayı gömmedi. Tabii bu iki kişi için genelleme yapılmaz ancak bu durum gerçekten çoğu kişilerde var. Kardeşim tamam tutmayabilirsin, rakibi tutarsın hatta da bunu gelip orada söylemenin anlamı nedir ? Ondan sonra vay efendim, kavga nasıl oluyor.

davidvilla
04.Nisan.2013, 10:14
-Galatasaray atacak- gibi geçiyor.

Aynen kardeşim görüntü aynen bu şekildeydi ama ne hikmetse "cesur" Fatih Terim korktu.
Sneijder-Zan değişikliği ile turu verdi. Çok açık gözüktü, oyuncular da psikolojik olarak fazla ileri gitmeye çekindiler bu değişikliğin ardından. Oysa iyi oynuyorduk heyecan,gerginlik ve panikten iki saçma gol yemiştik. Bu maç 2-2 ye bile gelirdi. Futbol bu yapacak pek bişey de yoktu. O yuzden korkmaya gerek hiç yoktu.
Yorumculara ayrı bir parantez açalım, nasıl bir yabancı hayranlıgıdır bu anlamadım. Yok Varane harika yok bilmem kim büyük yıldız. Hiç de öyle aman aman bir futbolcu yoktu sahada. Belki biraz Di maria.
Varane'ın da üzerine 3-5 kişi gelsinler ben göreyim onu. Bir burak'ı kontrol ediyor kademesinde de 3 adam var. Bırak da iyi oynuyor gözüksün. Yine abarttıkça abarttılar Real Madrid'i oysa öyle aman aman bir takım yoktu karşımızda dün akşam.

Mourinho Realden bir İnter yaratmış sonunda ama.

urwrdskkn
04.Nisan.2013, 11:03
Aynen kardeşim görüntü aynen bu şekildeydi ama ne hikmetse "cesur" Fatih Terim korktu.
Sneijder-Zan değişikliği ile turu verdi. Çok açık gözüktü, oyuncular da psikolojik olarak fazla ileri gitmeye çekindiler bu değişikliğin ardından. Oysa iyi oynuyorduk heyecan,gerginlik ve panikten iki saçma gol yemiştik. Bu maç 2-2 ye bile gelirdi. Futbol bu yapacak pek bişey de yoktu. O yuzden korkmaya gerek hiç yoktu.
Yorumculara ayrı bir parantez açalım, nasıl bir yabancı hayranlıgıdır bu anlamadım. Yok Varane harika yok bilmem kim büyük yıldız. Hiç de öyle aman aman bir futbolcu yoktu sahada. Belki biraz Di maria.
Varane'ın da üzerine 3-5 kişi gelsinler ben göreyim onu. Bir burak'ı kontrol ediyor kademesinde de 3 adam var. Bırak da iyi oynuyor gözüksün. Yine abarttıkça abarttılar Real Madrid'i oysa öyle aman aman bir takım yoktu karşımızda dün akşam.

Mourinho Realden bir İnter yaratmış sonunda ama.

aynen yorumculara gün doğdu

davidvilla
04.Nisan.2013, 11:06
Hea ayrıca yanlış hatırlamıyorsam Fatih Terim yine gol bulmamız gereken bir maçta sanırım Bosna deplasmanıydı, yine aynı şekilde hucumdan bir oyuncu cıkarıp defansı 3leyip bekleri oyuna sokmak istemişti. Yine çok eleştirmiştik çünkü takım butun dengesini kaybetmişti. Gol bulmayı geç pozisyon bile bulamamıştık aynısı oldu.

BaFraLı
04.Nisan.2013, 14:01
Gökhan Zan - Sneijder değişikliği ilginç gibi duruyor ama keşke direk maça Gökhan Zan, Semih ve Dany ile çıksaymış Fatih Terim. 3 tane stoper ile defansif anlamda biraz daha güvenlik sağlanabilirdi. Sonuçta adamların markası, çapı belli. Direk 3 stoper ile başlasaydık keşke. 1-2 tane gol yerdik belki ama 3-0 olmazdı belki.

Çok müthiş takım valla Real Madrid. Ronaldo'nun attığı gol bile çok basit gibi duruyor ama Di Maria, Mesut onlar müthiş oynuyor. Üzerine Ronaldo ve Benzema eklenince tadından yenmiyor.

Arbeloa yerine Essien tercihi harika bir tercihti bencede. Arbeloa gibi düz bi bek yerine orta sahada da oynayan Essien'ini sağ bek tercih edişi Mourinho'nun çok iyi olmuş.

İlk yarıda Drogba'nın önüne çekip sol ayağıyla topu farklı yere gönderdiği bir şut var. O gol olsa belki bi özgüven falan gelirdi ama olmadı. Eboue'nin de şutu gol olabilirdi ama olmadı.

Burak yarattığı kötü imaj dolayısıyla mıdır nedir bu sefer cidden ayağına basıldı ama gene penaltıyı alamadı. İlk defa net ayağına basmışlar yani penaltı olabilirdi.

Khedire ile Essien'in topu sıkıştırdığı yerde de penaltı verilebilirdi. Hakemler genel olarak iyi değildi ama bu zaten bahane değiil. Madrid'le oynuyorsunuz. 4-5 tane yersiniz falan diyolardı çok bilen kişiler, ama gördük aslan gibi mücadele etti takım. Defans yapmadı 90 dakika. Ama keşke yapsaydı anasını satim ya.

Son golü yemesek iyiydi. Hayırlısı artık.

byariff
04.Nisan.2013, 14:30
5-3-2- 3-5-2 nasil korkak bir taktik anlamadim ya siz goremediniz yada ben yanlis gordum eboue-riera hep ilerdeydi zaten olmasi gereken odur 5-3-2"de demek istedigiim bu degil semih-dany de yine full ileri cikti geride gokhan melo kaldi aslinda 2. yari iyiydik ama 2-0"dan sonra oyuncularda ozguven eksikligi cok netti.

maçin en iyi adamida "NET" dany idi cok iyi kademelerde bulundu 5-6 rahat yerdik bence.

footballer33
04.Nisan.2013, 16:06
G.Saray dün gece, 3-0'ı hak edecek bir futbol oynamadı bence. 2-3 net gol kaçırdı ve net 2 penaltısı verilmedi. Tabii, Real Madrid de kendisini fazla sıkmadı. Sadece bulduğunu attı ve işi bitirdi.

Rövanş, ülke puanı açısından önem taşıyor artık sadece.

ThersoN
04.Nisan.2013, 17:08
F.Terim'in çaresiz kalması çok normal. Zaten belli başlı seçenekler var, o yüzden her maç aşagı yukarı aynı şeyi yapıyor. Sneijder-Amrabat değişikliği gibi. Ama bu maçta uzun zaman sonra ilk kez bocaladığını gördüm hocanın. İlk değişiklik (mantıklıydı) dışında oyuna müdahale etmek için çok geç kaldı. En azından Hamit-Sabri değişikliğini beklerdim. Sabri, Hamit kadar top taşıyamasa da kaptırılan toplarda hızlıca geriye geliyor.

Bir de; sanki yenersek olay, yenilirsek kolay düşüncesi; takıma biraz gem vurmuş. Özellikle 2. golden sonra bazı oyuncuların 'zaten olmazdı' şeklindeki ifadelerini sezdim.

Mücadele iyiydi. R.Madrid de Man Utd. gibi kendinden kalitesiz ekiplere karşı boğucu oynamıyor, fırsat oluştuğunda kalitesini kullanarak gole çeviriyor. Karşımızda B.Münih gibi arsız bir takım olsa çok daha fazla zorlanırdık düşüncesindeyim. Man Utd. maçlarında daha iyiydik. Yani en azından öyle gözüktük. R.Madrid'in Man Utd. farkı fırsat yaratma ve yarattığı fırsatları bitirme açısından çok üst düzey ayaklara sahip. Yediğimiz birinci ve ikinci gol (evet, savunmamızın hataları var ama) usta işi. Üçüncü gol de öyle fakat üçüncü gol de bizim savunma hatamız daha ön planda.

Bunun dışında pozisyonlar bulduk. Yarım pozisyonlar bulduk. Ancak Drogba birden fazla karşı karşıya sayılabilecek pozisyon kaçırıyorsa; bunları atmalıydık demekten başka birşey gelmez elden.

Rövanş için R.Madrid'in hem cezalıları var hem de bazı oyuncuları getirmeyeceğini düşünüyorum Mourinho'nun. Turu geçmek hayal olur. Zira R.Madrid 11'inde kim oynamazsa oynamasın; yine de bize karşı tehlike yaratıp İstanbul'da gol bulacaktır. İstanbul'da turu geçirmese de bir galibiyet almak gerekir. Alınacak galibiyet hem taraftar için, hem ülke puanı için, hem de galibiyetten alınacak para için önemli.

Maç konusundaki ilk mesajimda da dediğim gibi; takımımı yine de tebrik ediyorum. 1.5 yıl önce temelleri sıfırdan atılmış bir oyuncu topluluğu olarak yerel ligde başarı yakalayabilirsiniz ancak Avrupa'da özellikle ŞL'de buralara kadar gelmenin başarı olduğu kanaatindeyim.

Bundan sonra yapılması gereken ligi şampiyonlukla tamamlayıp; seneye tekrar gruplardan başlamak ve üst turlar için üstüne koyarak ilerlemek. Zira direkt olarak gruplardan başlamayıp ön eleme oynarsak sıkıntı yaşayacağımızı düşünüyorum. Ön elemeler Türk Futbolunun karabelası.

sakary Ali
04.Nisan.2013, 17:21
Galatasaray'ın bu kadar yürekli oynaması iyi birşey ama bu kadar kolay pozisyon vermemesi gerekirdi. Bir önceki turda Manchester United'ın bile Real Madrid karşısında nasıl bir stratejiyle oynadığını gördük. Bu seviyedeki karşılaşmalarda takımların ilk amaçları savunma oluyor. Kolay pozisyon vermemek oluyor.

Belki 1-2 pozisyonu gole çevirebilmiş olsak farklı olabilirdi ama ne diyelim sağlık olsun.

darkkobal123
04.Nisan.2013, 17:36
Genç takım, tecrübe eksikliği falan diyoruz ama bu birazda yetenek ile alakalı. Bakın Dortmund'a, genç bir takım. Belkide Şampiyonlar Liginin en genç takımı ama fırtına gibi oynuyorlar. Ayrıca Varane'de 19 yaşında ve Drogba'yı, Burak'ı nasıl kilitlediğini herkes gördü. Dediğim gibi biraz yetenek ile alakalı. Yanlış anlaşılmasın, Galatasaray'lı futbolculara yeteneksiz falan dediğim yok. Ama kalite farkı ortaya çıkıyor işte.

Buradan turun gelebileceğini sanmıyorum ancak güzel bir deneyim oldu GS adına. Herşey için teşekkürler.

davidvilla
04.Nisan.2013, 17:48
Ayrıca Varane'de 19 yaşında ve Drogba'yı, Burak'ı nasıl kilitlediğini herkes gördü..

Vay be adam 2 santraforu birden marke etmiş helal.
Bence , skor yorumculugu bu kusura bakma.
Varane hiçbir şey yapmadı. Kademesinde 3 kişi olan stoper, ceza sahası dibine kadar savunma çizgisi. Sonra Varane yetenek. Valla orada Semih oynasa yetenegin kralı o zaman.
Manu 10 kişi kalmayıp 2yi bulsaydı ve Real savunmayı birazcık öne cıkarsaydı görürdüm o yetenegi ben açıkcası.
Dün yetenek babında RM'li ve GS'li oyuncular arasında hiç bir fark yoktu. Farkı yaratan özgüven rahatlık ve oturmuşluktu. Hele hele Benzema ya da Higuain den biri Tr ligine bir takıma gelsin burada her allahın günü yerden yere vururuz.

Fearless Coward
04.Nisan.2013, 17:52
Onu bunu bilmemde ŞL'de bi tek biz gol atamadık Real'e.Drogba ile Burak Varane'yi geçemediler uzaktan şutlar bulduk bi de Eboue ile ceza sahası içinden şutumuz oldu bence Varane hiçbir şey yapmadı demek haksızlık olur Messi'yi bile çok iyi tutmuştu adam Barça maçında.

furkan58
04.Nisan.2013, 17:53
Real Madrid'in dün kötü gözükmesinin sebebi skoru erken bulup kendini sıkmaması ve kasmaması bunun nedeni de Mourinho'nun Terim ile arkadaş olmasıdır. Madrid sürekli atmaya gitse 5-6 olurdu ki buldukları 1-2 pozisyonda da özellikle Di Maria cömertce harcadı. Varane ile Semih'i bir tutmak subjektifliktir. Maçı daha dikkatli izlerseniz ilk müdaheleleri yerinde olan bir isim daha 19 yasında ve bu arenada ki ilk maçları doğal olarak aksıcağı zamanlarda olucak ama kumaşı var.

davidvilla
04.Nisan.2013, 17:56
Ya Kral alan savunması mantıgı var adamlarda. Hala varane yıldız bilmem ne.
Adam süper 3 kademeli bir alan savunması oturtmuş orada.
Yoksa dengesiz bir savunmacı Varane. Hele hele Ramos. Mourinho gidince ikisini de görücem ben stoperde. Bu kadar da abartmak olmaz iki adamı kilitlemiş ya.

byariff
04.Nisan.2013, 17:58
Real Madrid'in dün kötü gözükmesinin sebebi skoru erken bulup kendini sıkmaması ve kasmaması bunun nedeni de Mourinho'nun Terim ile arkadaş olmasıdır. Madrid sürekli atmaya gitse 5-6 olurdu ki buldukları 1-2 pozisyonda da özellikle Di Maria cömertce harcadı. Varane ile Semih'i bir tutmak subjektifliktir. Maçı daha dikkatli izlerseniz ilk müdaheleleri yerinde olan bir isim daha 19 yasında ve bu arenada ki ilk maçları doğal olarak aksıcağı zamanlarda olucak ama kumaşı var.

terim mourinho dostlugu var tamam ama son 3. golden sonra madrid oyle bir gol kacirdiki mourinho çildirdi direk yedek klubesine oturdu bence bunlar bahane ha suda bi gerçekki madrid obur maclara gore cok tempolu oynamadi.

davidvilla
04.Nisan.2013, 18:00
terim mourinho dostlugu ama son 3. golden sonra madrid oyle bir gol kacirdiki mourinho çildirdi direk yedek klubesine oturdu bence bunlar bahane ha suda bi gerçekki madrid obur maclara gore cok tempolu oynamadi.

Tabi canım dost olmasalardı 10 yerdik.
3-0 yenildik ya gün doğdu bazılarına.

darkkobal123
04.Nisan.2013, 18:05
Vay be adam 2 santraforu birden marke etmiş helal.
Bence , skor yorumculugu bu kusura bakma.
Varane hiçbir şey yapmadı. Kademesinde 3 kişi olan stoper, ceza sahası dibine kadar savunma çizgisi. Sonra Varane yetenek. Valla orada Semih oynasa yetenegin kralı o zaman.
Manu 10 kişi kalmayıp 2yi bulsaydı ve Real savunmayı birazcık öne cıkarsaydı görürdüm o yetenegi ben açıkcası.
Dün yetenek babında RM'li ve GS'li oyuncular arasında hiç bir fark yoktu. Farkı yaratan özgüven rahatlık ve oturmuşluktu. Hele hele Benzema ya da Higuain den biri Tr ligine bir takıma gelsin burada her allahın günü yerden yere vururuz.
Ne yani takımın eksiklerini, hatalarını söylemek skor yorumculuğu mu oldu ? Gördüklerimi söylüyorum ben. Varane'nin müthiş fiziğini sanırım fark etmedin. Hadi Burak'ı geçtim, Drogba'ya adım attırmadı adım. Her ikili mücadeleyi aldı neredeyse. Hatasız oynadı. 2-3 sene içerisinde dünyanın en kaliteli stoperi olur Varane.

furkan58
04.Nisan.2013, 18:12
Tabi canım dost olmasalardı 10 yerdik.
3-0 yenildik ya gün doğdu bazılarına.

Belli sende gaza gelip asarız keserizcilerdenmişsin yenilince sağlam üzülmüşsün :)

Real ligde ki gibi skordan sonra tempoyu korusaydı, düşürmeseydi 5 mi yerdiniz 10 mu yerdiniz bilemem. Gayet rolanti de oynadılar Xabi ve Ramos'un kart görmesinin sebebi de tur nasılsa garanti öbür maçlarda sıkıntı olmasın olayıydı. Varane'ı bu kadar küçültmende dediğim gibi subjektiflik. O yaşta onun kadar iyi birini söyleyebilirmisin ? Mourinho gibi bir teknik adam bu oyuncuları izlemiyor Pepe'yi ondan yedek bırakıyor Varane'ı oynatıyor zaten dimi :)

TeNaciOUS MidFieLdeR
04.Nisan.2013, 18:15
ceyrek final cimbomun genc oyunculari icin guzel bir tecrube oldu bence. ozellikle semih bu yasinda cok cok onemli maclari geride birakti. bunlar cimbom icin pozitif seyler. dunku macta danny cok iyidi bence, transfer sezonunda burakla beraber danny de on plana cikabilir. selcuk istedigimiz formda degildi. hamitse sanki takimin pas trafigindeki son durakti dun gece. mac boyunca madridli oyuncular en cok presi hamite uyguladilar, o yuzden cok fazla top kaybi yapti. madrid macin hicbir bolumunde tempoyu yukseltmedi. macin baslarinda mesut ve di maria ile sagbekte essienin bindirmeleri etkili oldu. onun disinda rolantide gitti, belki terim riski goze alip tempoyu yukseltmeliydi. en azindan bir gol bulabilmek icin. ancak 2. yari tam tersi oldu, tempo daha da dustu. beklenen gerceklesti, daha istahli bir rakibin olmamasi dun gece icin cimbomun sansiydi. mazallah bayern falan olsaydi dun gece kabus gibi bir gece yasayabilirdik.

davidvilla
04.Nisan.2013, 18:16
Ne yani takımın eksiklerini, hatalarını söylemek skor yorumculuğu mu oldu ? Gördüklerimi söylüyorum ben. Varane'nin müthiş fiziğini sanırım fark etmedin. Hadi Burak'ı geçtim, Drogba'ya adım attırmadı adım. Her ikili mücadeleyi aldı neredeyse. Hatasız oynadı. 2-3 sene içerisinde dünyanın en kaliteli stoperi olur Varane.

Canım benim. O adamlar Varane ile karşı karşıya gelene kadar 3-4 adamla ugrasıyorlar zaten. Kademeli harika bir alan savunması var. Hea ayrıca varane ve Ramos'un bir artısı varsa o da hava toplarıdır. Onlara da Drogba sürekli vurdu. Ben öyle derinde oynayan stoper için aman aman oynadı demem. Çıkar John Terry gibi ortasahaya kadar yakın markaja, arkasına da adam kaçırmaz, o zaman derim ki helal olsun. Zaten çift ön libero var Xabi Alonso bile ortasahayı geçmemiş. Bekler nerdeyse ileri hiç çıkmamış ve bu saydıgım mevkilerdeki oyuncular topun bulundugu alanı cevrelemişler her yerde. Zaten varane ile karşı karşıya kalan adam bir çok badire atlatarak oraya geliyor. Bırakalım da fizik olarak ezsin biraz. Dediğim gibi takım ne zaman hücüma cıkmak ve topu orada tutmak zorunda kalır ben o zaman stopere stoper derim. Önceki maçlardan bahsetmiyorum ayrıca dün akşamdan bahsediyorum. Bu da önemli.

TeNaciOUS MidFieLdeR
04.Nisan.2013, 18:19
Canım benim. O adamlar Varane ile karşı karşıya gelene kadar 3-4 adamla ugrasıyorlar zaten. Kademeli harika bir alan savunması var. Hea ayrıca varane ve Ramos'un bir artısı varsa o da hava toplarıdır. Onlara da Drogba sürekli vurdu. Ben öyle derinde oynayan stoper için aman aman oynadı demem. Çıkar John Terry gibi ortasahaya kadar yakın markaja, arkasına da adam kaçırmaz, o zaman derim ki helal olsun. Zaten çift ön libero var Xabi Alonso bile ortasahayı geçmemiş. Bekler nerdeyse ileri hiç çıkmamış ve bu saydıgım mevkilerdeki oyuncular topun bulundugu alanı cevrelemişler her yerde. Zaten varane ile karşı karşıya kalan adam bir çok badire atlatarak oraya geliyor. Bırakalım da fizik olarak ezsin biraz. Dediğim gibi takım ne zaman hücüma cıkmak ve topu orada tutmak zorunda kalır ben o zaman stopere stoper derim. Önceki maçlardan bahsetmiyorum ayrıca dün akşamdan bahsediyorum. Bu da önemli.

mourinho gecen sene TT arenada fenerle yaptiginiz ve stochun attigi golle 2-1 kaybettiginiz maci izlemis herhalde :n: o mactan pek farki yok gibi anlattiklarinin... tabii o donemki fener savunmasi bu madridin yarisi degildir, orasi ayri.

davidvilla
04.Nisan.2013, 18:20
Belli sende gaza gelip asarız keserizcilerdenmişsin yenilince sağlam üzülmüşsün :)

Real ligde ki gibi skordan sonra tempoyu korusaydı, düşürmeseydi 5 mi yerdiniz 10 mu yerdiniz bilemem. Gayet rolanti de oynadılar Xabi ve Ramos'un kart görmesinin sebebi de tur nasılsa garanti öbür maçlarda sıkıntı olmasın olayıydı. Varane'ı bu kadar küçültmende dediğim gibi subjektiflik. O yaşta onun kadar iyi birini söyleyebilirmisin ? Mourinho gibi bir teknik adam bu oyuncuları izlemiyor Pepe'yi ondan yedek bırakıyor Varane'ı oynatıyor zaten dimi :)

Tabi ki çok üzüldüm o ayrı mesele sen üzülmediysen o da senin milli duygularınla ilgili sorunun.
Gun gelir de siz de umarım Real ile oynayacak durumlara gelirsiniz sizi de görürüz.
Yaşın tutar mı tutmaz mı bilemem ama örnek istiyorsan Lazio'lu Nesta'yı izlemiş olsaydın farkı biraz olsun anlardın. Dün akşam Varane bireysel olarak öyle aman aman bir futbol oynamadı. Nokta.

Ayrıca gelip burada sürekli Gs'yi Avrupa'da destekliyormuşsun gibi hiç davranma, eminim her yediğimiz golde içinden kıs kıs güldün. Hatta Boga'ya Hala Madrid pankartını bile sen asmış olabilirsin :)

darkkobal123
04.Nisan.2013, 18:24
Varane konusuna tamamen subjektif bakıyorsun. Ne demek istediğimi birkaç sene sonra anlayacaksın.

davidvilla
04.Nisan.2013, 18:24
mourinho gecen sene TT arenada fenerle yaptiginiz ve stochun attigi golle 2-1 kaybettiginiz maci izlemis herhalde :n: o mactan pek farki yok gibi anlattiklarinin... tabii o donemki fener savunmasi bu madridin yarisi degildir, orasi ayri.

5 yaşındaki çocuklar bile bilir Mourinho'nun kazandıgı başarıların büyük maçlarda yarattıgı delicesine kapalı alan savunmasına borçlu olduğunu. Bizi de büyük bir takım gibi, büyük bir maç gibi görmüş adam.

davidvilla
04.Nisan.2013, 18:27
Varane konusuna tamamen subjektif bakıyorsun. Ne demek istediğimi birkaç sene sonra anlayacaksın.

Ben dün akşamdan bahsediyorum. Genel performansından değil. Dün akşam ne dersen de öyle aman aman bireysel bir savunmadan bahsedemeyiz Varane için.
Yoksa geleceği yok berbat oyuncu demiyoruz. Adam 19'unda Real de oynuyor. Demek istediğim dünkü maçta bu kadar abartılacak kadar bir performans sergilemediği. Ayrıca örnek istedin e onu da verdim. Dünya da bunun zaten çok örnegi var. İlk 19 yaşında üst düzey maçlarda stoper oynayan oyuncu Varane değil ki.

TeNaciOUS MidFieLdeR
04.Nisan.2013, 18:27
mourinhonun takimlari her zaman kati savunma yapar ki, rakibe gore davranmaz. belki dunyanin en iyi kontraatak takimidir. her maca ayni cikiyorlar, bu seferkinde biraz daha temkinli oynadilar, belli ki evlerinde gol yemek istememisler. daha ilk yaridan 2-0 olmasaydi bekler ya da xabi geride durmazdi zaten (:

barahir
04.Nisan.2013, 18:33
Ramos'u Mourinho gidince mi göreceğiz? Yapma Allah aşkına.. Sanki bilmediğimiz, izlemediğimiz bir oyuncu..

Bir de demişsin ki "Varane'ın karşısına 3 kişi gelsin göreyim o zaman". Karşısına 3 kişi gelip de çaresiz kalmayan stoper gösterebilir misin?

Karşı takımın yeteneğini mi küçümsedin yoksa GS'yi mi çok yücelttin bilmiyorum kafanda. Ama söylediklerin benim futbol bilgimle tamamen zıt.

zeck17
04.Nisan.2013, 18:39
Futbolu satın alan bir takıma karşı oynadık tabi hakemin hatalı kararları da bu skorun ortaya çıkmasında rol oynadı

Kaka Leite
04.Nisan.2013, 18:58
Varane hakkında bişey demek bence ayıp olur Varane'ye :)

O yaşta fiziksel olarak kendisini o derece geliştirmiş ve taş gibi oynayan bir stoperden bahsediyoruz. Büyük takıma karşı oynamıyor derseniz Fransa - İspanya maçını izlemenizi tavsiye ederim.

Ayrıca dün Galatasaray ofansif anlamda etkili bence değildi bu yüzden Varane dün çok piyasada yoktu.

byariff
04.Nisan.2013, 19:58
madrid"in galibiyetine golge dusurmek istemiyorum seyin davasi olmaz derler ya ama benzemanin yaptigi futbol kurallari icerisinde net kirmizi kart aynisi manu-real macindada olduydu ligimizdede olduydu besiktasin bir macinda direk kirmizi cikartmislardi. hani derlerya turkiyede istanbul takimini kayiriyorlar diye anadolunun hakki yeniliyor evet dogru laf avrupada real madrid istanbul oluyor bizim turk takimlari anadolu takimi oluyor hakemlerden cok cekiyoruz.

Börk
04.Nisan.2013, 20:03
Maç hakkında fazla söylenecek bir şey yok bence.Bir anlık hatalardan 2 golle devre arasına gittik iyi de pozisyonlar bulduk ama değerlendiremedik.İlerde çoğalamadık topu alan oyuncu bekledi bu yüzden de yerleşen Madrid defansına daha fazla pozisyon yaratamadık.Burak'a da özel önlem almış olmalı Mourinho.Maçı bitiren Gökhan Zan - Snejder değişikliği oldu ileriye bir adam alsak daha farklı olabilirdi her şey.Sağlık olsun verilmeyen penaltı gol olsa İstanbul'a bir umut taşıyabilirdik ama artık 2.maçta kazanıp biraz daha para kopartabilirsek iyidir.Cumartesi ligde kazanır seneye de bu platformda güzel işler yaparız inşallah.

pele96
04.Nisan.2013, 20:16
Maci izlemedim ama 2-0 geriye dusmusken Gokhan Zan-Sneijder degisikligi cok garip geldi.

KaRaBükLü KraL
04.Nisan.2013, 20:20
Maci izlemedim ama 2-0 geriye dusmusken Gokhan Zan-Sneijder degisikligi cok garip geldi.

Cevabım tek sana değil yanlış anlama öncelikle :)

Bu değişikliğe çoğu kişi takmış.Sneijder'in maç kondisyonu hala tam değil.Dolayısıyla takım savunmasında direncimizi düşürüyor.G.Zan'ı alınca pozisyon vermedik çok akıllıca bir değişiklikti.Yalnız gülü seven dikenine katlanır hesabı defansı sağlamlaştırınca haliyle hücumda düştük.Tabi bunda Burak ve Drogba'nın(bence)etkisiz kalmasının etkisi de büyük.

Börk
04.Nisan.2013, 20:31
Zaten sıkıntı olan Snejder'in çıkması değil yerine Gökhan'ın girmesi :) Hücum düşünmemiz lazımdı o an.

davidvilla
04.Nisan.2013, 20:37
Ramos'u Mourinho gidince mi göreceğiz? Yapma Allah aşkına.. Sanki bilmediğimiz, izlemediğimiz bir oyuncu..

Bir de demişsin ki "Varane'ın karşısına 3 kişi gelsin göreyim o zaman". Karşısına 3 kişi gelip de çaresiz kalmayan stoper gösterebilir misin?

Karşı takımın yeteneğini mi küçümsedin yoksa GS'yi mi çok yücelttin bilmiyorum kafanda. Ama söylediklerin benim futbol bilgimle tamamen zıt.

Ben hiç öyle bişey demedim. yanlış anlamışsın.
Ramos'u hiç izlememişsin valla bence. Real madrid'liler bile stoperde oynamasından tedirgin.

davidvilla
04.Nisan.2013, 20:38
Varane hakkında bişey demek bence ayıp olur Varane'ye :)

O yaşta fiziksel olarak kendisini o derece geliştirmiş ve taş gibi oynayan bir stoperden bahsediyoruz. Büyük takıma karşı oynamıyor derseniz Fransa - İspanya maçını izlemenizi tavsiye ederim.

Ayrıca dün Galatasaray ofansif anlamda etkili bence değildi bu yüzden Varane dün çok piyasada yoktu.

Ben de onu diyorum. Dun akşam bu kadar abartılacak kadar bir performans sergilemedi.

himone
04.Nisan.2013, 20:48
Bence Sneijder, Gökhan Zan değişikliği çok mantıklı. Takımın gole ihtiyacı varken stoper alınması garip gelebilir ama 2 tane hücumcu bek düşünüldüğünde tam aksine hücum adamlarını çoğaltıyor bu taktikle.

Benim Avrupa maçlarında en çok korktuğum şey stoperlerin ciddi hatalarıdı. Ben büyük takım teknik direktörü olsam ve bana takımı baştan kurdursalar ilk alıcağım 2 adam stoper olur. Bizim Türk'ler biryere kadar oynuyor. Tabi Real forvetleri farklı ama bu benim genel düşüncemdir. Bana 40 milyon transfer bütçesi verseler 30'unu 2 stopere veririm kalanını da dağıtırım. Tabiki rakamlar abartı ama bu şekilde daha anlaşılır oluyor. Yani ben Fatih Terim yerinde olsaydım devre arasında Drogba ve Sneijder yerine sol bek ve stoper alırdım.

Bu transferler mantıksız demiyorum, sadece benim düşüncem. Ama yine de GS'a tebrikler çeyrek final de çok büyük başarı bence. Önemli olan o ligde sürekli olmak, bir sene çeyrek final görüp 5 sene gruplara bile katılamamk değil.

Facx
04.Nisan.2013, 22:04
Zaten sıkıntı olan Snejder'in çıkması değil yerine Gökhan'ın girmesi :) Hücum düşünmemiz lazımdı o an.

tam tersi sıkıntı olan sneijderin çıkması gökhanın girmesi değil semih saatli bomba gibiydi bi insan ronaldo arkasına kaçarken öyle izler mi pozisyonu ya ? (eboue yide katıyorum tabi) ronaldo yalandan önünde zıpladı zıplayamıcağı topa (daha geride) kafa vurmaya çalışıp ıskaladı 2. golde de gökhan bu manada mantıklıydı bencede çıkması gereken hamitti sneijder değil

Mamadou
04.Nisan.2013, 22:55
Ben hiç öyle bişey demedim. yanlış anlamışsın.
Ramos'u hiç izlememişsin valla bence. Real madrid'liler bile stoperde oynamasından tedirgin.

Ramos şu an T.Silva ile birlikte dünyanın en iyi iki stoperi neyin tedirginliği . Bence sen yeteri kadar izlememişsin. Çok geriye gitmeye gerek yok. Geçen yaz düzenlenen Avrupa şampiyonasındaki performansı ile herkes taraftarından beğeni kazandı. Stoper bölgesinde verdiği katkı muazzam. Her bakımdan bir numara stoper Ramos. Onun gibi mücadeleci bir stoper daha yok Silva ile birlikte. Puyol var malum yaşı ilerledi.

Varane konusunda Real dünya kadar para saysa Varane gibi stoperi kolay kolay bulamazdı. Bu genç yaşında bu seviyede oynayabiliyor 2,3 yıl sonra o takımın tamamen değişilmesi olacak. Jose'nin taktik anlayışı falan bunlar dediğin gibi önemli etken ama 5,6 sezon sonra ilk defa o bölgeye üst düzey iki oyuncu oturttular. En son Hierro - Helgurero ikilisinin uyumu vardı. Bu ikiliden sonra geriye çok adam gelip gitti. Ama hiç biri dikiş tutturamadı.

erdem344
05.Nisan.2013, 00:05
Ramos topu düzgün kullanabilse avrupanın en iyi stoperi olur ama işte çok uzun top yapıyor

Fearless Coward
05.Nisan.2013, 00:07
Gökhan Zan hamlesini tartışmaya gerek yok bence sadece Sneijder çıkmayabilirdi Hamit çıkabilirdi.Semih-Dany ile 2. yarıda da çok rahat 2-3 gol daha yerdik Gökhan girince bunu 1'e indirdik.Tabi Real'de fazla zorlamadı orası da var ama biz fazla hücum yapsak daha rahat kontraya girerlerdi 4-5 olurdu yani.Ayrıca Gökhan öyle saçmalamadı da keşke maçın başında 2. yarıdaki gibi başlasaydık 3 yemezdik en azından.

Alicanfmfan
05.Nisan.2013, 01:18
Yani hakikaten şaşırıyorum. Varane çok iyi bir defans olabilir, ancak elbetteki zayıf yönleri var. Birde Allah aşkına Real Madrid'de mi stoper oynamak daha kolay yoksa herhangi bir takımda mı ? Bu takımda Heinze bile stoper oynadı.

Dün net bir şekilde, hakem hatası yüzünden skor buralara kadar geldi. E tabi yorumculara ve bazı ! rakip takım taraftarlarınada gün doğdu.

Kaka Leite
05.Nisan.2013, 01:20
Ben de onu diyorum. Dun akşam bu kadar abartılacak kadar bir performans sergilemedi.

Tamam da stoper'in iyi bir oyun oynaması için rakibin biraz baskı kurması gerek. Bence Galatasaray o baskıyı kuramadı.

Ayrıca Real Madrid de stoper oynamak zordur herhangi bir hatanda çok çabuk silinirsin. Herhangi bir takımda öyle değildir. Ben Galatasaray'ın herhangi bir takım olduğunu düşünmüyorum, Galatasaray çok kademe atladı takım istikrar sağlarsa büyük işler yapacak.

Varane'yi kendi adıma konuşayım nefis bir gelecek bekliyor -bence-

Alicanfmfan
05.Nisan.2013, 01:24
Tamam da stoper'in iyi bir oyun oynaması için rakibin biraz baskı kurması gerek. Bence Galatasaray o baskıyı kuramadı.

Ayrıca Real Madrid de stoper oynamak zordur herhangi bir hatanda çok çabuk silinirsin. Herhangi bir takımda öyle değildir. Ben Galatasaray'ın herhangi bir takım olduğunu düşünmüyorum, Galatasaray çok kademe atladı takım istikrar sağlarsa büyük işler yapacak.

Varane'yi kendi adıma konuşayım nefis bir gelecek bekliyor -bence-

İyi bir orta sahan ve iyi bir forvet hattın varsa, sana fazla bir iş düşmez. Düşmez derken tabi Real Madrid'in stoper mevkisinde oynuyorsan belli meziyetlerin olacak. Bak şu örnekten yola çık. Fulham'da Van der Saar kaç gol yemişti oynadıgı sezonlarda bide ManU'ya geldikten sonraki performansı bak. Ayrıca kim demiş ki Galatasaray herhangi bir takım diye ?

Kaka Leite
05.Nisan.2013, 01:26
İyi bir orta sahan ve iyi bir forvet hattın varsa, sana fazla bir iş düşmez. Düşmez derken tabi Real Madrid'in stoper mevkisinde oynuyorsan belli meziyetlerin olacak. Bak şu örnekten yola çık. Fulham'da Van der Saar kaç gol yemişti oynadıgı sezonlarda bide ManU'ya geldikten sonraki performansı bak. Ayrıca kim demiş ki Galatasaray herhangi bir takım diye ?

Sen ona dedin sandım pardon.

Semih bu ara biraz dağınık gibi geliyor bana toparlarsa yetenekli bir oyuncu.

europeanconquer
05.Nisan.2013, 01:31
Varane oynamaya başladığı günden beridir Real Madrid'in en formda oyuncusu.Bu adam için Real'de oynuyor çünkü o yüzden iyi gibi gözüküyor demek yanlış olur.Piyango'dan gelmedi Real'e,beğenildi ki alındı.

İsterseniz çok iddaalı deyin ancak bana göre şu an Dünya'da ki en formda stoper Raphael Varane'dır.

Semih'e gereğinden fazla yükleniliyor.Semih şu an çok iyi bir stoper.Yeri dolmayacak bir stoper,sadece biraz tecrübesiz olduğundan böyle basit hatalar yapıyor.Ondan Varane gibi olmasını beklemeyin,kıyaslamayın.Çünkü Varane harikulade bir oyuncu.

Deus Dominus
05.Nisan.2013, 01:37
Aynen katılıyorum, hem o fiziğe sahip olup, hem o kadar hızlı, o kadar etkili olmak kolay iş değil. Eşi benzeri az bulunur bir stoper.

byariff
05.Nisan.2013, 02:06
Ohaa ohaa :D :D hadi ins 2. tahminlerde tutar

http://i.imgur.com/j38OX2t.jpg

di canio
05.Nisan.2013, 02:11

2. maça bir 5-1 maç skoru oynayalım bari, bulunsun.

KanaKe
05.Nisan.2013, 02:12
real madride henüz sampiyonlar liginde 5 atmis bir takim var mi? merakimdan soruyorum, futbol bu hersey olabilir imkansiz diye birsey yok tabi :D

Deus Dominus
05.Nisan.2013, 02:13
Bozuk saat bile günde iki kez doğru gösterir demişler :)

Alicanfmfan
05.Nisan.2013, 02:23
Öyle birşey olursa. Kendimi Boğaz Köprüsünden atacam aha da yazıyorum buraya.

mwaru
05.Nisan.2013, 02:48
Varane oynamaya başladığı günden beridir Real Madrid'in en formda oyuncusu.Bu adam için Real'de oynuyor çünkü o yüzden iyi gibi gözüküyor demek yanlış olur.Piyango'dan gelmedi Real'e,beğenildi ki alındı.

İsterseniz çok iddaalı deyin ancak bana göre şu an Dünya'da ki en formda stoper Raphael Varane'dır.

Kesinlikle katılıyorum.Mats Hummels de var tabi.

Galatasaraylı futbolcularda özgüven eksikliği vardı belki de bu skorun en büyük nedeniydi.Hakemi konuşmak anlamsız çünkü inanılmaz derecede kötüydü eğer Galatasaray gol atsaydı ters etki de yapabilirdi maçı rölantide oynayan madridi ateşleyebilirdi neyse futbolda ve tarihte varsayımlarla konuşmak mantıksız :) Umarım Gs ikinci maçta iyi sonuç alır.Ha alamayacaksa da gollü beraberlik olsun da Ronaldo kral olsun bari.

ReaList
05.Nisan.2013, 03:04
Kahin içgüzarlık yapmış, Galatarasaray yazmış, tutmazsa ben size Galatasaray demedim ki diyecek : )

davidvilla
05.Nisan.2013, 09:59
Ramos şu an T.Silva ile birlikte dünyanın en iyi iki stoperi neyin tedirginliği . Bence sen yeteri kadar izlememişsin. Çok geriye gitmeye gerek yok. Geçen yaz düzenlenen Avrupa şampiyonasındaki performansı ile herkes taraftarından beğeni kazandı. Stoper bölgesinde verdiği katkı muazzam. Her bakımdan bir numara stoper Ramos. Onun gibi mücadeleci bir stoper daha yok Silva ile birlikte. Puyol var malum yaşı ilerledi.

Varane konusunda Real dünya kadar para saysa Varane gibi stoperi kolay kolay bulamazdı. Bu genç yaşında bu seviyede oynayabiliyor 2,3 yıl sonra o takımın tamamen değişilmesi olacak. Jose'nin taktik anlayışı falan bunlar dediğin gibi önemli etken ama 5,6 sezon sonra ilk defa o bölgeye üst düzey iki oyuncu oturttular. En son Hierro - Helgurero ikilisinin uyumu vardı. Bu ikiliden sonra geriye çok adam gelip gitti. Ama hiç biri dikiş tutturamadı.

Aslında o ikilinin orjinali Hierro-Karanka. Helguera rotasyon için alınmıştı. Karanka'nın sakatlıkları sayesinde şans buldu bunu da iyi kullandı ama Karanka tekrar form tutmaya başlayınca ve alttan o dönem çok büyük yıldız olarak lanse edilen Pavon gelince Helguera o performansının karşılığını ön libero olarak aldı. O şekilde devam etti bir süre. Yani aslında orada tutturulan savunma Hierro-Karanka idi. Çok iyi hatırlıyorum o dönemleri. Neyse bu öyle bir anektod olsun.

Ramos çok iyi bir sağ bek ama ortalama bir stoper. Sürekli ters kademe hataları, kendi kalesine goller, saçma sapan pozisyonlarda kart görmek, arkası dönük oyunculara faul/penaltı yapmak. Hep bunları görüyorum ben Ramos'tan. Manu maçında da ne kadar berbat bir performans sergiliyordu hepimiz net seyrediyorduk fakat kırmızı kart işin rengini değiştirmişti.

Gelelim Varane'ye, tabi ki geleceği olan bir oyuncu ama maçtaki performansında aman aman bir şey yoktu ben bunu söylüyorum zaten. Herkes abartıyor sanki Varane sayesinde biz gol atamadık o kaleye, yok öyle bir şey. Ben Real Madrid'in stoper ikilisinin çok da uyumlu ve güven veren oyuncular olmadığını da söylüyorum ayrıca. Bir tane ne yapacagı belli olmayan Ramos yanında da yetenekli ama henuz 19 yasında olan bir genç. Bir de şey konusu var Mourinho neden Pepe'yi oynatmıyor da bunları oynatıyor. Soruyorum ben de Diego Lopez daha iyi bi kaleci miydi de Casillas'ın yerine transfer edildi ? Mourinho oynatır hep yapmıştır böyle şeyler o oynatıyor diye bir oyuncu süperdir diye bir konu yok. O da zaten çok iyi biliyor bunu, ön liberolarını iyice yapıştırıyor cezasahasına dogru, eskiden Khedira sürekli savunma arkasına koşu yapardı ne oldu onlar ? Xabi alonso orta yuvarlağa basardı top takımındayken ne oldu o ? Yani bugun heyecanlı ve gergin Galatasaray'ı 3-0 yendi diye Real'i bu kadar abartmak niye? Grubunda 2. olmuş. Şaibeli bir maçın ardından ceyrek finale çıkmış , ligde çoktan havlu atmış bir takım. Mourinho bu sene net başarısız. Galatasaray gelmez Dortmund falan gelseydi de bu turu bile zor geçecek durumdaydı R.M. Bu sezon nasıl futbollarla ne maçlar kaybettiler.

sui generis
05.Nisan.2013, 10:56

2-3 gün önce birsürü skor yazmış, sonra tutanları bırakmış gerisini silmiş :D

byariff
05.Nisan.2013, 13:14
evet oyle diyorlar twitterde yazmis yazmis silmis :D

barahir
05.Nisan.2013, 19:06
Varane hakkında bir referans..

Drogba'nın Varane şaşkınlığı!

Santiago Bernabeu'da oynanan ve Real Madrid'in 3-0'lık üstünlüğüyle sona eren maçın İspanyol ekibi adına en büyük yıldızı Raphael Varane'dı şüphesiz. 19 yaşındaki Fransız defans oyuncusu, maç içinde sık sık karşı karşıya geldiği Didier Drogba'ya sadece bir pozisyon hariç adım attırmadı ve 90 dakika boyunca çok başarılı bir oyun ortaya koydu.

Sakatlıktan yeni çıkmasına karşın bu denli iyi bir performans sergileyen ve Real Madrid taraftarları tarafından da maçın yıldızı seçilen Varane'a en büyük övgü ise Galatasaray'ın Fildişili yıldızı Drogba'dan geldi. 35 yaşındaki oyuncu, Real'in Fransız yıldızı Varane'la ilgili olarak İspanyol basınına yaptığı açıklamada "Onun 19 yaşında olduğuna inanamıyorum. Şunu söyleyebilirim ki o, benim şu ana kadar mücadele ettiğim en iyi defans oyuncularından biri!" cümleleriyle genç oyuncunun performansından ne kadar etkilendiğini göstermiş oldu.