Log in

View Full Version : Galatasaray - Real Madrid | Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final 2. Maç

Kaka Leite
08.Nisan.2013, 19:04
http://img479.yukle.tc/images/5526Adsiz.png

Suicider
08.Nisan.2013, 19:06
Fazla söylenecek bir şey yok aslında.Çıkıp aslanlar gibi mücadele edeceğiz.Elimizden geleni yapıp galibiyet alıp ülke puanına da katkı sağlamalıyız.Tur ise zor ama imkansız değil.Neden olmasın? :)

urwrdskkn
08.Nisan.2013, 19:11
Galatasarayıma Buraya Kadar Bizi Getirdiği İçin Sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum....

ANCAK GALATASARAYIN BU MAÇTA SONSÖZÜ VAR ONU DA YARIN AKŞAM SÖYLEYECEK

europeanconquer
08.Nisan.2013, 19:11
Kazanan biz olalım,skor önemli değil.

erdem344
08.Nisan.2013, 19:12
Madrid yine kazanır.

Gökhan - Semih savunması en fazla 25 dakika dayanır.

byariff
08.Nisan.2013, 19:15
3-0"dan çevirmek zor 1-0 2-0 olsa hadi neyse derim ama 3-0 zor skor fazla duygusalliga gerek yok elendik ama kazancagimizi dusunuyorum ulke puani açisindan.

attirson
08.Nisan.2013, 19:17
1-1lik bir skor bekliyorum ilk maç 2-3 gol oynadık kazandık yine 2-3 gol oynayacagım. :D

C h A o S
08.Nisan.2013, 19:17
Evimizde inşallah bir beraberlik çıkarırız.Mağlubiyetle veda etmemek güzel olur.Kazanırsakta prestijimiz artar ve çeyrek finalde niye olduğumuzu bir kez daha gösteririz.Bu maçta nedense içimde bir umut var sanki kaybetmiyeceğiz gibi.
Ramos-Xabi Alonso önemli eksik.Pepe'de sakatlanmış yerine Albiol olucak.Bu yönden biraz avantajlı olabiliriz.

Biz ise bence yarın Drogba tek forvet başlayıp kanatları Amrabat-Hamit,arkada Sneijder ve onun gerisinde Selçuk-Melo yapmalıyız.Ama Fatih hoca sanırım Drogba-Umut yapar.Bu forvet hattıda çok yıpratıcı olur.Umut Drogba'ya alan açsın,bassın yeter.

BaFraLı
08.Nisan.2013, 19:21
Kaka, Sergio Ramos, Xabi Alonso ve Ricardo Carvalho kadroda yok Madrid'de.

Deplasmanda avantajlı bir skor alabilseydik bu maç daha güzel olurdu ama olsun keyifli bir maç olur. Ülke puanı açısından yenilmememiz en hayırlısı olur. Bir ivme falan gelirsede turu atlarsak zaten sürpriz olur.

Deus Dominus
08.Nisan.2013, 19:31
Karşılıklı golle kardeş kardeş noktalarla bu turu :) Bende attirson gibi 1-1'lik skor bekliyorum.

darkkobal123
08.Nisan.2013, 19:32
Madrid formalite icabı geldi buraya, çok rahat anlaşılıyor. Boğaz turu yapıyor adamlar, rahatlar. GS, Madrid'den 1 gol atarak dönseydi şölen şeklinde bu maçı bekliyor olacaktık ama olmadı. GS kazanacak gibime geliyor benim nedense. Ama bu turu geçmeye yetmeyecektir maalesef. Yinede futbol bu, belli olmaz. Başarılar Galatasaray !

Namzet
08.Nisan.2013, 20:09
Galatasaray 2 atarsa 3 tane yer diye düşünüyorum,umarım galatasaray kazanır ve bir mucize olur turu geçerler

Fearless Coward
08.Nisan.2013, 20:56
Hakem düzgün maç yönetsin de varsın 3-0,4-0 yenilelim sıkıntı yok. 3 Gol atsak bile bu maçta kesin 1 gol yiyeceğimizi düşünüyorum ben Dany olsa belki yemezdik ama Gökhan-Semih arkadaşın dediği gibi en fazla 25 dakika dayanır.Real'de Ronaldo 11 başlar yazar 1 tane 2-1 ya da 3-1 yeneriz diye düşünüyorum.

uAburak89
08.Nisan.2013, 21:02
Zeminden korkuyorum sakatlık açısından, umarım temposu düşük bir maç olur, beraberlik çıkacağını düşünüyorum. Turu geçme şansımız yok, her türlü gol yeriz, 5 gol de atamayız zaten. İki takım da çok kasmasın istiyorum, bu sene ŞL'de yapacağımızı yaptık fazlasıyla. Seneye yine burada olabilmek için lig şampiyonluğu şart, Dany'nin olmayışı handikap bir önceki maçın bizim adımıza en iyisiydi ancak, lig maçında da cezalı, Karabük gibi hızlı forvetleri olan bir takıma karşı Semih ve Gökhan'ın uyumu önemli. Maçın gidişatına göre Elmander de şans bulur umarım, kalan haftalarda onun azmine de ihtiyacımız olacak.

KaRaBükLü KraL
08.Nisan.2013, 21:19
Bir arkadaş atmıştı twitter da kahin diye bir eleman 5-1 yazmıştı olur mu dersiniz :p

Benim takımdan çok bir beklentim yok ama içimden bir ses F.Terim'in geçen maçın sonunda basın toplantısında biraz Real'i biraz şişirip rehavete kapılmalarını sağlamak için mi öyle konuştu diye:) 3-0 çok zor skor hele Real Madrid ile oynuyoruz hepten zor ama futbol bu hiç bir zaman belli olmaz Real erken 10 kişi kalır tutar ilk dakikalar gol atarız falan taraftar gazı ile uğraştırabiliriz de Real'i.3 sonuca da açık maç bence kesin bir şey söylemek güç skor hakkında.Allah utandırmasın bakalım.

darkkobal123
08.Nisan.2013, 21:52
Bir arkadaş atmıştı twitter da kahin diye bir eleman 5-1 yazmıştı olur mu dersiniz :p
O kahin arkadaşın foyası ortaya çıktı. :D 15-20 tahmin yazıp tutmayanları siliyormuş. :D

zeck17
08.Nisan.2013, 21:53
İlk 15 dakikada galatasaray gol bulursa şampiyonlar liginin en zevkli maçlarından olur

Alicanfmfan
08.Nisan.2013, 23:03
Allah yardımcımız olsun, Allah utandırmasın...

Ben senaryoyu yazdım; 4.dakika penaltı kırmızı kart, rakip 10 kişi, bir de kendi kalelerine. 3. gol içinde saldırırız.

SAİT71
08.Nisan.2013, 23:18
Madrid'in etkili ayakları var. Bu maçta Madrid'in skor avantajının verdiği rahatlıkla kazanacağını düşünüyorum. İnşallah aksi olur...

Gncl1905
08.Nisan.2013, 23:20
Gerçekçi olalım. Normal şartlar altında tur atlamamıza olanak yok. İlk maçta 3-0 yenilmişiz, ŞL'deki neredeyse tüm gollerimize imza atan Burak Yılmaz cezalı, defansta Dany cezalı ve rakip Real Madrid. Adamlar bir gol atsa biz 5 atmamız gerekecek ki defansta Gökhan Zan varken atamazlarsa zaten yarı finale çıkmasınlar.

Yine de Fatih Terim, Türklerin yapısı falan göz önüne alındığında, bu sefer adaletli bir hakemle, %0.00000001 da olsa belki, belki de mucize ama bir umut oluşabilir. İlk 15 dakikada yoğun baskı kurup bir gol çıkarabilirsek takım ve taraftar daha da ateşlenir. O ateşlemeyle tüm gücümüzle saldırırız. Sonuçta farkı arttırır mıyız dediğim gibi ihtimal çok çok az. Madrid kaç maçta 3 gol yedi ki bu sezon(ki gol yemememiz mucize olur biz ona 5 diyelim)? Zor. En azından maç kazanırız belki; malum tur garanti pek kasmayabilirler. 1-0, 2-1 falan kazanırız belki. Ne olursa olsun güzel maç olacağını düşünüyorum. Hayırlısı.

ReaList
08.Nisan.2013, 23:31
Burak'ın olmayışı Galatasaray için avantaj, Drogba, Burak ve Sneijder üçlüsü aynı anda Madrid karşısında çok esnek kaldı.

Muslera
Eboue - Semih - Hakan - Riera
Sabri - Melo - Selçuk - Amrabat
Sneijder
Drogba

11'i fena olmaz. Sabri'yi özellikle yazdım çünkü geçen maç çok beğendim. İnanılmaz bir eforla oynadı, iyi bastı ve 2 kişilik bir presle 10 kişilik takımı 11 kişi gibi oynattı. Böyle maçlarda koşan, mücadele eden ve savaşan oyuncular çok önemli. Önde Sneijder ve Drogba yaratıcılıklarını bir şekil konuşturur önemli olan gerideki adamların mücadelesi.

Tur gelmese bile alınacak herhangi bir galibiyet ve beraberlik Galatasaray ve Türkiye adına iyi olacaktır.

footballer33
08.Nisan.2013, 23:41
Tamamen maddiyata ve prestije dayalı bir maç. R.Madrid, çok rahat oynayacaktır. Ben, G.Saray'ın bu defa gol atacağını düşünüyorum; ama kazanabileceğini sanmıyorum.

himone
08.Nisan.2013, 23:57
Umarım GS yine gururlu bir mağlubiyet almaz, karaktersiz galibiyet istiyoruz...

Night_Mare17
09.Nisan.2013, 00:00
Futbolun şans yönlerinin bise vurması lazım. Frikik golü , Korner golü , kırmızı kart , penaltı , kendi kalesine , uzaklardan şut. Şu olağanlardan 1 - 2 gol atmamız lazım mucize olması icin. Zaten öyle bir şey olursa çıldırır herkes ama mucize artık tur.

europeanconquer
09.Nisan.2013, 00:05
Sahanın ortasına yıldırım düşme ihtimali bizim turu geçme ihtimalimizden daha fazla.

Çokta gözükümüz yok,güzel bir galibiyet alalım,güzelce kapatalım Şampiyon Ligi'ni.

byariff
09.Nisan.2013, 00:07
hamit varken hoca sabriyi oynatmaz hamitten ne bekliyor anlamis degilim bu arada bakin gorun yarin yine 4-3-1-2 oyunucaz umut oynuyacak.

Corpus
09.Nisan.2013, 01:22
https://pbs.twimg.com/media/BDlRfnaCEAE6w4i.jpg:large

Özgür Çetin
09.Nisan.2013, 01:53
Saldıracaksın.. KAybedecek bişi yok ama abartmıyorum öilk 15-20 dakıka ya 1 gol bulursak ilk 45 dakıkaya kadar o atmosferde madrid moralini saglayamaz.. Saldıracaksın.. olur haksız bir penaltı kazanırsın 65 te 2-0 ı bulursun..bunlar hep hayallerde ama inanacaksın.
Elensekte kazanalım ha mucize olurmu %10.. Ama olursa yakarım burayıÇ:D

FelipeMelo
09.Nisan.2013, 02:01
3.gol hakemin golu. O gol olmasa cok farkli yorumlar okuyor olabilirdik. Fakat bu mac icin yorumum; Ayaklariniza saglik be Galatasarayim. Yasattigin keyif paha bicilmez. Seneye yine burda olacagiz.

Nocna Mora
09.Nisan.2013, 03:23
4-4-1-1 ile çıkıp orta sahada işi bitirmeliyiz. Çift forvet çıkıp fantezi aramaya gerek yok. Hem tedbirli hem de hücumda iyi iş yapan bir takımız zaten 4-4-1-1 sisteminde de.

Muslera
Eboue - Semih - Hakan - Riera
Hamit - Melo - Selçuk - Sabri
Sneijder
Drogba

11'i çıksa bence çok iyi bir oyun izleriz. Ama tahminimce Sabri'nin yerinde Umut oynayacak ve o da forvet oynayacak. Umarım öyle olmaz.

byariff
09.Nisan.2013, 03:31
umut ortasahaya yakin olcak sneijder ise forvete atin fava :D

davidvilla
09.Nisan.2013, 09:35
Arsenal geçen sene çok yaklaşmıştı umarım biz de yaklaşırız. Başka da bir şey diyemem maç ile ilgili.

Walter Sakana
09.Nisan.2013, 11:10
Galatasaray-Real Madrid maçı öncesi İnönü stadının Real Madrid'e antrenman için verilmesini geçtim, o normal ama Beşiktaş taraftarlarının antrenmanı izleyip tezahüratlar yapıp Real'e destek vermesi, BJK TV'nin aynı saatte Beşiktaş-Galatasaray voleybol maçı varken maç yerine Real Madrid antrenmanını yayınlaması ve Real Madrid oyuncusunu BJK TV'de canlı yayına çıkarması İnönü'de açılan Schalke ve Real Madrid bayraklarının 3-5 kişinin işi olmadığını gösteriyor sanırım.

davidvilla
09.Nisan.2013, 11:24
Galatasaray-Real Madrid maçı öncesi İnönü stadının Real Madrid'e antrenman için verilmesini geçtim, o normal ama Beşiktaş taraftarlarının antrenmanı izleyip tezahüratlar yapıp Real'e destek vermesi, BJK TV'nin aynı saatte Beşiktaş-Galatasaray voleybol maçı varken maç yerine Real Madrid antrenmanını yayınlaması ve Real Madrid oyuncusunu BJK TV'de canlı yayına çıkarması İnönü'de açılan Schalke ve Real Madrid bayraklarının 3-5 kişinin işi olmadığını gösteriyor sanırım.

Ben de bu olaya başından beri takılıyorum. Türk takımı diye tek yürek tek bilek olacagız diye bir durum yokmuş demek ki. E bundan sonra biz de ona göre davranalım madem. Yarın obur gun BJK de Avrupa'da oynar biz de rakip takımlara kapılarımızı açarız. Ne ekersen onu biçersin.
Ayrıca böyle bir ortam varken milli takım çatısı altında da bir türlü beraber olamamak da çok normal.

sui generis
09.Nisan.2013, 11:33
Yahu ne bekliyorsunuz ? Beşiktaş'ın fenerbahce ve Galatasaray'ın başarılı olmamasını istemesi kadar normal olan ne var ? Bunlar ezeli rakip tabii ki istemeyecek. Futbolu milli davaya dönüştürmeye ne gerek var ? Eşi benzeri olmayan bir milletiz. Bunlar cok normal ve bence olması gereken bu.

Walter Sakana
09.Nisan.2013, 11:44
Yahu ne bekliyorsunuz ? Beşiktaş'ın fenerbahce ve Galatasaray'ın başarılı olmamasını istemesi kadar normal olan ne var ? Bunlar ezeli rakip tabii ki istemeyecek. Futbolu milli davaya dönüştürmeye ne gerek var ? Eşi benzeri olmayan bir milletiz. Bunlar cok normal ve bence olması gereken bu.

İsteyen istediği takımı destekler, daha önce de yazdım. Ben de Fenerbahçe'nin geçmişteki Avrupa maçlarında rakip takımları destekledim, bu sezon ise Uefa'nın Türk takımlarına tutumundan dolayı (çifte standart cezalar vs...) Fenerbahçe'yi destekliyorum. Onun dışında kupayı almasını istemem ama, finale çıkarsa rakibini desteklerim çünkü olaya GS-FB rekabeti yönünden bakarım.

Burada konu desteklemeleri değil. Bu konu açıldığında geçen muhabbetler.

Ayrıca milli dava değil tabi ki ama kendi takımının maçını bile gözardı edip rakibinin rakibinin antrenmanını yayınlamak abartı bir tutum değil mi sence de?

sui generis
09.Nisan.2013, 11:49
Ben de tam olmasa da senin gibi düşünüyorum abi. Maçı bırakıp antremanı yayınlamaları elbette abartı. Benim dediklerim genel olarak yabancı takımı destekleme bakımından yoksa o yapılan kendi takımına saygısızlık oluyor.

Walter Sakana
09.Nisan.2013, 11:53
Yabancı takımı destekleme bakımından aynı düşüncedeyiz zaten, o konuda sıkıntı yok. Ben de onu normal karşılıyorum senin gibi. Normal karşılamadığım bu desteğin yeri, zamanı ve ölçüsü. Kendi içinde desteklersin, yenilmesini istersin ama işi gücü bırakıp antrenmana gitmek, kendi takımının maçı oynanırken statta maçı bırakıp o takımın bayrağını açmak, gene kendi takımın maçı varken kulübün resmi televizyonu olarak o takımın antrenmanını yayınlamak falan bunlar desteklemenin ötesinde bir şey. Başka niyetler veya başka konularla ilgili geçmiş hesapları içeren bir şey.

byariff
09.Nisan.2013, 13:19
marca"ya gore ilk 11"imiz

http://i.imgur.com/o5dt8OS.png

ForsakeN
09.Nisan.2013, 13:40
Marca'nın verdiği 11'de Sabri stoperde :D Eboue'yi oraya çekme ihtimali var tabi Terim'in ama büyük ihtimal Gökhan oynayacaktır. Dany'nin olmayışı çok etkiler GS'yi. Ben yine bir Madrid galibiyeti bekliyorum. GS açık oynarsa yine kontra golü yiyebilir.

urwrdskkn
09.Nisan.2013, 13:43
eğer fatih hoca 4-3-1-2 den vazgeçmeyecekse bence elmander drogbanın görevini üstlenip drogba ileride gol arayabilir

davidvilla
09.Nisan.2013, 14:07
Bence tek forvet çıkacağız bu maça;

Eboue Semih Hakan Riera
Selcuk Melo
Hamit Sneijder Amrabat
Drogba

Fearless Coward
09.Nisan.2013, 15:44
İnşAllah tek forvet oynarız Umut-Drogba ile çıkarsak ben yine ilk maçtaki gibi etkisiz olacağımızı düşünüyorum.İlla 2 forvet oynayacaksak Elmander-Drogba oynasın.

İstediğim 11 :

Muslera
Eboue Semih Melo Riera
Sabri Selçuk Hamit Amrabat
Sneijder
Drogba

Hoca'dan Beklediğim :

Muslera
Eboue Semih Gökhan Riera
Hamit Selçuk Melo Amrabat
Sneijder
Drogba

Umarım galibiyetle veda ederiz.

darkkobal123
09.Nisan.2013, 15:53
Dünyaca ünlü futbolculara ve teknik direktöre sahip bir kulüp ülkemize geliyor. Bu antreman Fenerbahçe'nin ya da Galatasaray'ın stadında olsaydı onlarda yayınlayacaktı bunu kendinize yediremiyorsanız o sizin sorununuz.

europeanconquer
09.Nisan.2013, 15:57
Kendi maçını bırakıp,el alemin takımının antrenmanını yayınlamasını eleştirmek yedirememekse öyle olsun.

darkkobal123
09.Nisan.2013, 15:58
El alem dediğin takım Real Madrid oluyor.

europeanconquer
09.Nisan.2013, 16:01
Rakibimizin kim olduğunu hatırlattığın için sağol.

darkkobal123
09.Nisan.2013, 16:08
Komikli, şakalı esprilerle komik olduğunu mu sanıyorsun ? Konaklama yapılan otele en yakın stadyumda antrenman yapıyor adamlar. Antreman basına açık. Adamlar antrenmanlarını basına açık yaptığı sürece yayınlanacak tabii ki. İnönü Stadında olması önceliği BJK TV'ye veriyor hepsi bu. Daha niye ortamı geriyorsunuz ki ?

europeanconquer
09.Nisan.2013, 16:15
Espri falan yaptığım yok,o saatte takımının maçı varken sizinle alakası olmayan bir takımın antrenmanını kanalınız canlı yayınlıyor.Gelip burada yediremiyorsunuz deyip ortamı geren sensin.Kendi takımını el alemin takımlarının antrenmanını yayınlayacak kadar küçümsüyorsan o da senin problemin.

darkkobal123
09.Nisan.2013, 16:20
Real Madrid el alemin takımı olmuş demek, vay anasını. :) Gün boyu GS TV'DE dahil olmak üzere bir çok ulusal kanal canlı yayın bağlantıları yapmış zaten. Neyin kafasını yaşıyorsunuz. Abuk subuk konuşup adamın asabını bozmayın arkadaş ya.

europeanconquer
09.Nisan.2013, 16:26
Real Madrid dünyanın en ünlü takımıdır evet ancak el alemin takımı olmadığını göstermez bu.GS TV'de tabi ki gösterilir sonuçta bizim rakibimiz.Ulusal kanallarda belli bir kulübe bağlı değiller.Ashabın bozulsa ne olur ? Kendi takımının maçı var ve onun yerine gidip başka bir takımın,''el alemin'' takımının antrenmanını yayınlıyorlar.Eleştiririm tabi ki en doğal hakkım,senden çok senin kulübünün değerlerine ben sahip çıkıyorum burada.

Redrum
09.Nisan.2013, 16:33
Buradaki yorumlar gibi realist ve ümitsizse taraftarımız, işimiz bir galibiyet için bile çok zor. Ben staddaki taraftardan çok şey bekliyorum.

darkkobal123
09.Nisan.2013, 16:48
Real Madrid ülkesine döndükten sonra verirler bizim haberlerimizi siz sıkmayın canınızı, takip etmeye devam edin bizim kanalı.

Özgür Çetin
09.Nisan.2013, 17:32
Sabrinin oynaması kanısındayım..Zeki ve akıl olarak Eboueden kat kat daha iyi

europeanconquer
09.Nisan.2013, 17:35
@darkkobal123

Tamam hocam kapatalım konuyu,maçtan sapıyoruz.İstersen özelden yaz mesajı sabaha kadar tartışalım.

anil luque
09.Nisan.2013, 18:10

http://www.milliyet.com.tr/default.aspx?aType=HaberDetay&ArticleID=511787

Boş muhabbetler bunlar..

Galatasaray , taraftarına avrupa arenasında çok güzel şeyler yaşattı bu sene. Daha fazlasını kura çekildiği andan itibaren kimse beklemiyordu sanırım. İlk maçta oynanan oyun bunu reddeder nitelikteydi ama sen Bernabeu ' da o kadar pozisyona girip gol atamıyorsan defteri kapatırsın maalesef. İmkansız değil ama imkansızın bir tık altı şu anki durum. Çıkmadık candan umut kesilmez ama ben yine Real Madrid galibiyeti çıkacağı düşüncesindeyim.

Mamadou
09.Nisan.2013, 19:00
İlk maçtaki gibi Real iki , üç farklı net bir galibiyet çıkarır. Real rahat galip ayrılır diye düşünüyorum. Galatasaray'da Danny önemli eksik. Onun yerine Zan oynarsa sıkıntı olacak.

Ben de bu olaya başından beri takılıyorum. Türk takımı diye tek yürek tek bilek olacagız diye bir durum yokmuş demek ki. E bundan sonra biz de ona göre davranalım madem. Yarın obur gun BJK de Avrupa'da oynar biz de rakip takımlara kapılarımızı açarız. Ne ekersen onu biçersin.
Ayrıca böyle bir ortam varken milli takım çatısı altında da bir türlü beraber olamamak da çok normal.

Zaten öyleydi. Beşiktaş ve Fenerbahçe Avrupa'da mücadele ederken Galatasaray'lısı rakibini desteklemiyor elbette destekliyorum diyende hiç samimi değil. Yani bu tek değil sonda değil. Geçmişte Galatasaray taraftarı da Chelsea'yi hava alanında karşılamıştı falan falan uzar gider.

Partenopei
09.Nisan.2013, 19:52
Tur atlayacağımızı düşünmesem de kazanırız gibime geliyor 1-0 olabilir :)

Fearless Coward
09.Nisan.2013, 20:31
İlk 11'imiz:

25 Muslera
11 Riera
5 Gökhan
26 Semih
27 Eboue
10 Melo
8 Selçuk
14 Sneijder
4 Hamit
12 Drogba
19 Umut

Takım yola çıkıyor bu arada.Açıkcası Umut'u beklemiyordum tek forvet çıksak daha iyi olurdu umarım yüzümüzü güldürür Aslanlarımız.

sananes
09.Nisan.2013, 20:37
her ne kadar Real Madrid'in çok zor kazanacağını düşünüyor olsam da, orana dayanamadım ve handikap 2'ye son 20 liramı yatırdım. Öğrenci adamız ayın 15'ine kadar ki son paramdı bakalım ne olacak:)

byariff
09.Nisan.2013, 20:37
umut oynucak demistim umut ortasaha gibi oynucak sneijder daha onde oynucak gibi.

5267
09.Nisan.2013, 20:40
Beraberlik bekliyorum başarılar GS.

Cengo
09.Nisan.2013, 20:49
Tur zaten gitti. Galatasaray en azından galibiyet için oynayacak olsa da her şey dönüp dolaşıp aynı yere geliyor: Zemin.

İlk maçtaki formatla gideceği için yine Real Madrid baskılı oynamadan kontralarda kısa ve çok çabuk paslar ile Galatasaray'ın ön alan presini kırıp Ronaldo ve Di Maria'nın koşu yollarına direkt paslarla gol arayacak. Bu zeminde pozisyon zenginliği pek olmayacağı için savunma yapan takımların her zaman işine gelecek. Önceki turların yarısı kadar efor sarfetmedi bile Real Madrid.

Tahminim 2-0 Real Madrid'in kazanacağı. Tamamen kafamda oynayıp söylüyorum. 2-0dan sonra iyice tempoyu düşürecekler. Zaten turu geçtik duygusuna kapıldıkları ilk maç sonu sarı kartları temizlerken belli oldu.

Galatasaray'ın turu geçmesine mucize bile yeterli değil. Gol yemeden 4 gol atmaları ihtimal bile olmaz. İlk 15 dk gol atamazsa Galatasaray, zaten mental olarak oyun biter. Mourinho Galatasaray'a saygı duyuyor. Dolayısı maça konsantre ve ciddi başlatacaktır Real Madrid'i. Real Madrid'i izlemek bile güzel, stadyuma gidenler keyfini çıkarın.

byariff
09.Nisan.2013, 20:52
at fava ilk yari 1-0 2. yari 3-0 :D

Addolorato
09.Nisan.2013, 20:53
Ben maçın berabere biteceğini düşünüyorum. Skor tahminim 1-1. Bazen böyle içime doğar gerçekten daha Madrid'i ilk çektiğimizde ilk maçı 3-0 kaybederiz içeride 1-1 berabere kalırız diyordum hadi bakalım.

IcedEarth
09.Nisan.2013, 21:20
İlk maçtaki galatasaray.org intro'sunda, aynı zamanda Rocky filmlerinde kullanılan Going the Distance'ı dinliyorum. Rocky izleyenler bilir, onda da ilk filmde ve maçta Rocky büyük şampiyon Apollo'ya yenilmiş, ikinci filmde boks kariyerini sonlandırmayı düşünürken bir anda maça çıkmaya karar verip kazanmıştı. Burada da Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi macerası bitmiş gibi görünüyor, ama neden bir anda dönmeyelim? Biliyorum imkansıza yakın, çok büyük bir hayalden öte görünmüyor. Ama neden olmasın? Neden çıkıp da bu yıl için son kez oynayacakmış gibi değil de sanki şampiyonluk maçındaymışız gibi oynamayalım?

Going The Distance

byariff
09.Nisan.2013, 21:43
Madrid ciddiye aliyor.

REAL MADRID: Diego Lopez, Essien, Varane, Pepe, Coentrao, Khedira, Modric, Di Maria, Mesut Özil, Cristiano Ronaldo, Higuain.

anil luque
09.Nisan.2013, 21:59
Madrid ciddiye aliyor.

REAL MADRID: Diego Lopez, Essien, Varane, Pepe, Coentrao, Khedira, Modric, Di Maria, Mesut Özil, Cristiano Ronaldo, Higuain.

Mourinho Arifim eşeği sağlam kazığa bağlıyor Galatasaray şakaya gelecek takım değil:)

LaigLeNoiR
09.Nisan.2013, 22:31
Mesut Özil'de Beşiktaş'a başarılar dilemiş, aynı şeyleri Mesut için de söyleyin :D

Universal
09.Nisan.2013, 22:39
İlk maçta ki gibi Galatasaray şansızlık yaşamaz gol mutlaka atar. Bu yüzden R.Madrid çok riske girmeden maç ya 1-1 ya da 2-2 biter.

Önder HOCA
09.Nisan.2013, 22:47
maç illaki üst bitcek, bakalım...

KanaKe
09.Nisan.2013, 22:56
gs defansi cok acik veriyor nitekim golde geldi.. en azindan beraberlik ile bitmeli bu mac ülke puani icin...

anil luque
09.Nisan.2013, 22:58
erken bitti 0-1

europeanconquer
09.Nisan.2013, 23:08
Eboue'nin pozisyonu penaltı değilse hangisi penaltı acaba ? Bir de biz yapmışız faulü :)

Namzet
09.Nisan.2013, 23:09
Eboue'nin pozisyonu penaltıyla alakasız bana göre

europeanconquer
09.Nisan.2013, 23:10
Eboue'nin pozisyonu penaltıyla alakasız bana göre

Hafta sonu benzer pozisyonda,son adam diye Dany atılmıştı.

Namzet
09.Nisan.2013, 23:11
Hafta sonu benzer pozisyonda,son adam diye Dany atılmıştı.

Dany'nin pozisyonunu izlemedim bu pozisyonda eboue'ye bir müdahale yok

Mamadou
09.Nisan.2013, 23:30
Eboue'nin pozisyonunda penaltı ile yakından uzaktan alakası yoktu. O pozisyonu tartışmaya bile değmez.

IcedEarth
09.Nisan.2013, 23:32
Umut kendini unutturma tabirini çok yanlış anlamış gibi.

Raheem Lawal.
09.Nisan.2013, 23:33
Ah Fatih Terim ah Yahu Şu Amrabatı Oynat be adam, Topu alıp Dikine gidecek Adam yok Sen tutup Umutla başlıyorsun yeter artık Harbi yeter.

Namzet
09.Nisan.2013, 23:37
Sneijder bu maçta eskisine göre iyi ama yetersiz,umut'u çektiği şut dışında görmedim

ThersoN
09.Nisan.2013, 23:37
eboue bitmiş. Avrupa'yı düşüneceksek bizim de bitirmemiz lazım.

europeanconquer
09.Nisan.2013, 23:38
Umut çıkıp Elmander girmeli.Sneijder iyi oynuyor,çıkarmaması lazım hocanın veya Umut çıkar Amrabat girer 4-2-3-1 e döneriz.

C h A o S
Rolantide bir maç oluyor.Madrid fazla kasmıyor.Biz 1 gol atıp maçı berabere bitirirsek ne ala.Amrabat kesin girmeli.Umut kayıp.

Fearless Coward
Fatih hoca tek forvet başlayıp Amrabat Sabri gibi süratli isimleri oynatsaydı en azından 1 gol bulurduk.Umarım 2. yarı da hemen girerler.

Önder HOCA
09.Nisan.2013, 23:40
Eboue'nin pozisyonu penaltı değilse hangisi penaltı acaba ? Bir de biz yapmışız faulü :)
bana hakem doğru karar verdi gibi geldi, orda rakibi çeken şarj yapan eboueydi galiba görüntü bulabilirsen bir daha bakmak isterim

C h A o S
09.Nisan.2013, 23:41
eboue bitmiş. Avrupa'yı düşüneceksek bizim de bitirmemiz lazım.

Eboue bitmiş mi?Hamit bitirdi bu adamı.Eboue kanatta topu alıyor Hamit ortada yok.Bu halde bile adam sürekli gidip geliyor.Ama yinede bence Eboue gayet iyi.Anlaşabildiği adam olsa maden gibi işler orayı.

Hamit gerçekten hücum yönünde sıfır katkı veriyor.Sürekli geri dönüyor.Kafayı kaldırıp önüne bakmıyor.

europeanconquer
09.Nisan.2013, 23:41
bana hakem doğru karar verdi gibi geldi, orda rakibi çeken şarj yapan eboueydi galiba görüntü bulabilirsen bir daha bakmak isterim

Ben pozisyon anında yorum yaptım.Pek de önemli değil aslında.Biraz agresifim,hakeme sövüyorum anca :D

Nocna Mora
09.Nisan.2013, 23:43
Fatih Terim'in taktik inadı devam ediyor. Bu adam ne zaman yaptığı taktik TSL'de 2-3 maç iyi işlerse takıma hemen onu benimsetiyor. Rakip takıma göre taktik yapmıyor hiç. Tamam belki ligde bu format işe yarayabilir ama sen Real Madrid'e karşı kendi oyununu oynayamazsın.

İki ön liberonun ortasına Sneijder'i fırlatıp hadi bir şeyler yap diyemezsin ki adam zaten elinden geleni yapıyor. Bir sağa iniyor, bir sola.. Bunun yerine çıksana 4-3-2-1 şeklinde AMR - AML'li bir sistem ile. Hem savunman sağlam olur Melo - Sneijder - Selçuk orta alanı ile hem de kanatlarda Hamit ve Riera ile savunma kontrolü + hücum pozisyon zenginliği kazanırsın ki Madrid'in kanatları çok boşluk veriyor. Pres yaparak oynamanın bir anlamı yok ki Madrid'e karşı. Adamlar iki pasta zaten seni egale edebiliyorlar. Sol kanadımız otobana döndü Riera'ya hiç önden destek gelemediği için. Neden destek gelemiyor ? Çünkü bir ML oyuncumuz yok. Umut'un yerine Hakan Balta'yı alıp sol beke yerleştirip dediğim sisteme dönsek çok daha dengede maçlar oynayabilirdik Real Madrid'e karşı hem burada hem de Santiago Bernabeu'da..

Hiç bir oyuncumuzun suçu değil kötü oynamaları ya da öyle gözükmeleri. Tamamen sistem hatası. Hamit etkisiz ve Eboue'ye yardım edemiyor neden çünkü orta sahada oynuyor sağ kanatta değil. Kanat organizasyonları yok yani ve aynı şekilde ikinci kanat kademesi de yok. Bu da inanılmaz zaaflar yaratıyor. Sneijder bir sağa atıyor kendini bir sola, çabalıyor ama istediğini yapamıyor neden çünkü iki ön liberonun kucağında oynuyor. Drogba pozisyon bulamıyor çünkü kanattan hiç bir organizasyon yok vb..

Fatih Terim bu düşünce yapısını değiştirmeli, kendini geliştirmeli. Başka türlü olmaz.

barahir
09.Nisan.2013, 23:45
at fava ilk yari 1-0 2. yari 3-0 :D

İlk yarıyı bildin arif :)

BaFraLı
09.Nisan.2013, 23:50
Real Madrid kalecisinin zaman geçirmesi, ağır hareket etmesi gereksiz. Total de zaten 4-0 öndesin. Ama küfür üzerine küfür ediyorum Lopez e.

Önder HOCA
09.Nisan.2013, 23:50
maç başında gs sürekli pres yerine sadece dönen toplara şok pres yapsaydı bu prese orta sahadan yardım gelmeli tabi (o da pek gelmedi) real golden önceki baskıyı bu kadar çabuk kıramazdı neyse artık yüz karası bir skor çıkmasın bari 2. yarı

C h A o S
09.Nisan.2013, 23:52
Bu arada golde sanki Ronaldo ofsayt gibi.

Önder HOCA
09.Nisan.2013, 23:52
Bu arada golde sanki Ronaldo ofsayt gibi.
banada öyle geldi

IcedEarth
10.Nisan.2013, 00:03
Şeref golümüz geldi. Eboue.

Namzet
10.Nisan.2013, 00:04
Müthiş astı helal eboue

Oceanus
10.Nisan.2013, 00:04
Eboue müthiş vurdu be.

IcedEarth
10.Nisan.2013, 00:08
Şu Umut yerine Elmander girse daha iyi olacak gibi geliyor bana.

Ne yaptın Sneijder!?!

Önder HOCA
10.Nisan.2013, 00:08
yakışmadı sneijdere

C h A o S
10.Nisan.2013, 00:10
Ulan ne gol kaçtı be Sneijder.Topu çekse defans yatıcaktı.Neyse iyi baskı kurduk ikinci yarı.Helal olsun 2 maçtır topla oynamada Madrid'in üstündeyiz.

anil luque
10.Nisan.2013, 00:10
Sneijder niye sol ayağıyla vurdu meraklar içerisindeyim.

IcedEarth
10.Nisan.2013, 00:15
Drogba'yı kılıçtan geçirdiler.

Şu Amrabat'ın toplu oyunda hiçbir olumlu hareketi olmuyor. Top kaybı rekortmeni adam. Dikine gidiyormuş, gidiyor da topu bırakıp geliyor hep.

europeanconquer
10.Nisan.2013, 00:15
Drogba'nın ayağı kırılacak bir günde ne zaman olacak merak ediyorum.Penaltı değilmiydi Pepe'nin yaptığı ?

Oceanus
10.Nisan.2013, 00:17
Sneijderrrrrr sabriden müthiş assit.

IcedEarth
Sneijder attı sonunda. Alın topu gelin, daha 20 dakika var.

Namzet
goll beee sabri asist:)

Oceanus
10.Nisan.2013, 00:18
Drogbaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Namzet
drogbaaaaaa tur gelecek haydi beylerrr

Fearless Coward
Yalnız Fatih hocaya o kadar dedik burda Sabri ve Amrabatla başlansın diye belki 3-0 şansımız olabilirdi...Ama sağlık olsun öndeyiz ya o bile yeter helal olsun size.

Edit : Oha 3-1 olmuş vay anasını helal be size :D

IcedEarth
10.Nisan.2013, 00:19
3 oldu lan! Hadi be oğlum.

Bu arada Amrabat yine benim ağzımı açmamı bekledi.

Önder HOCA
10.Nisan.2013, 00:20
kahin tutturuyormu ??

C h A o S
Lan hadi lan bastırın.Müthiş baskı var ikinci yarı.Sahaya gömdük Madrid'i resmen.Aslan parçaları ya.Neyse böyle bitsin buda yeter:D

Namzet
Yediğimiz golde ofsayt şüphesi var bana göre ah ah ilk maçta kaçan goller olabilirdi galatasaray! hala olabilir haydii

anil luque
10.Nisan.2013, 00:21
Allaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Raheem Lawal.
10.Nisan.2013, 00:21
Ah Fatih Terim Amrabatı Oynatıcaktın Bee :(

IcedEarth
10.Nisan.2013, 00:24
Şu deplasman golü kuralını kim çıkardıysa sağlam küfür yiyor benden yalnız.

Bordo61Mavi
10.Nisan.2013, 00:28
Oldu olasi bu Pepe'yi sevmiyorum, bugun iyice nefretim artti

IcedEarth
10.Nisan.2013, 00:33
Elmander olmadı yalnız. Sağ kanat Eboue-Sabri iken takım akıyordu da şimdi içeri çok gömüldük.

Oceanus
10.Nisan.2013, 00:36
Arbeloa kırmızı kart.

Namzet
10.Nisan.2013, 00:37
10 dk önce felan görseydi çok güzel olurdu

Namzet
10.Nisan.2013, 00:40
Buraya kadar gelmek de çok büyük başarı,tebrikler Galatasaray

europeanconquer
Başarılar gelir geçer,Asaletin bize yeter !

Tebrikler Galatasarayım ! Teşekkürler Galatasarayım !

Oceanus
Helal olsun Aslanlar Çok iyi oynadık ama olmadı sağlık olsun.

Homer J.S
10.Nisan.2013, 00:41
Bir dünya devine 3-0 kaybedilen maçın rövanşını böylesine heyecanla seyrettiren ve son dakikaya kadar tur umudunu koruyan takıma GALATASARAY denir. MUHTEŞEMSİN GALATASARAY, MUHTEŞEMSİN TARAFTAR!!

IcedEarth
10.Nisan.2013, 00:41
Teşekkürler Aslan Yürekliler!

footballer33
10.Nisan.2013, 00:42
Bu galibiyet bir yana, çeyrek final bile çok büyük bir başarıydı. En azından, gecenin sonunda kazanan ülke puanı oldu.

barahir
10.Nisan.2013, 00:43
Ne kadar tebrik etsem azdır.. Ben bile heyecanlandım 3-1 olunca..

LadroN
10.Nisan.2013, 00:44
Helal olsun be helal.Basarilar gelir gecer asaletin bize yeter.

IcedEarth
10.Nisan.2013, 00:44
Yalnız yazık, hakikaten yazık. 2 maçta 2 gol yedirdi hakemler, toplamda 3 tane penaltımızı da vermediler.

Fearless Coward
10.Nisan.2013, 00:45
Hepinizin Allahınıza kurban be.Bize yakışır bi veda oldu ilk maç az fark yeseydik ve penaltımız verilse belki de turu geçecektik ama olmadı sağlık olsun 3 golümüz de harikaydı bu arada.

Homer J.S
10.Nisan.2013, 00:45
Çok büyük takımız çok.. 3-1 oldu maç, Real panikledi var mı ötesi..

Börk
10.Nisan.2013, 00:50
İyiki Galatasaraylıyım :)

ThersoN
10.Nisan.2013, 00:51
Abi Ronaldo'nun 2. golü sonrası isyanı yeter ya adam ne atmış içine be :D

Fearless Coward
10.Nisan.2013, 00:51
Realliler zaten öyle bi şaşırdıki hepsi hayran kalmıştır sanıyorum.Ronaldo taraftarı selamlıyordu acaba mesaj mı veriyor 2 yıla falan gelir zaten yaşı 28. :D

Gncl1905
10.Nisan.2013, 00:53
Güzel maç oldu. Kazanarak bu yıl Avrupa defterini kapatmış olduk. İkinci yarı özellikle sahada bir tek biz vardık. Olmayınca olmuyor maalesef. Keşke demek istediğim çok şey var. İlk maçtaki lanet hakem örneğin. Ancak nasip değilmiş zaten zamanı da değiştiremeyiz. Bundan sonra lige asılıp şampiyon tamamlayıp seneye tekrar ŞL'de gruptan çıkmalıyız. Artık buralarda kalıcı olmalıyız.

Sneijder adına da ayrıca sevindim. Real Madrid'e karşı iyi oynaması iyi oyununu da 1 gol 1 asistle süslemesi onun adına güzeldi. Birileri gereksiz tartışıyordu iyi oldu.

Mesut -> Albiol değişikliği de maçtaki ikinci yarıyı özetliyor. Es geçmeyelim :)

grkm33
10.Nisan.2013, 00:55
Sneijder boş kaleye kaçırmasan be güzellim :(

davidvilla
10.Nisan.2013, 00:56
Başarılar gelir geçer asaletin bize yeter.

Buradan baklava 4 4 2 cilere selam olsun. 4 2 3 1 e donup oyunu genişlettiğimiz anda futbol oynadık. Keşke ilk maçtan itibaren 5li ortasahayı bulundursaydık..

Teşekkürler çocuklar helal olsun size, geleceğe umutla bakıyoruz sayenizde.

Börk
10.Nisan.2013, 00:56
Hakem de çok iyiydi ayrıca böyle hakemler lazım aslında Arbeloa'yı nasıl attı.Ah keşke ilk maçta da olsaydı böyle bir hakem.

europeanconquer
10.Nisan.2013, 00:57
Bugün sahada ki herkes muhteşemdi.Umut biraz sönük kaldı ancak o da mücadeleyi bir an olsun bırakmadı.Savunmada da kusursuzduk ancak Ronaldo gibi bir ayağı da tamamen durdurmak imkansız.

Ayrıca Amrabat bugün Antalyaspor deplasmanından sonra ki en iyi oyununu oynadı,hatta 2'ye 3'e katladı.

Edit:

Ahahahahahaha :n:

https://twitter.com/UnalBasgan/status/319809948332736515

https://twitter.com/UnalBasgan/status/321728052465909760

Corpus
10.Nisan.2013, 00:57
Helal olsun tüm takıma ! İyi ki varsın Galatasaray !

Fatih Terim: Bir teşekkür de Mourinho'ya ediyorum. Maçtan sonra izin isteyip soyunma odasına gelip oyuncularımı tebrik etti.

grkm33
10.Nisan.2013, 00:59
http://c1304.hizliresim.com/18/9/lxvwn.jpg

:D Güzle yapmışlar

nannar
10.Nisan.2013, 01:02
Real Madrid'i 2. yarı sahadan sildik resmen ve adamlar topları taca atmaya başlayınca bu bile bizim için büyük onur dedim içimden... Helal olsun aslanlara! Turu geçemedik ama bugünden sonra Avrupa'da tekrar "Galatasaray kolay lokma değil" cümlesini kurulacak!!!

Börk
10.Nisan.2013, 01:07
https://pbs.twimg.com/media/BHcATuxCMAE4Mjb.jpg:large

DİDİER DROGBA !

nannar
10.Nisan.2013, 01:08
3-1 olunca real madrid ciddi ciddi korktu yahu :n: bu bile mükemmel bir olay :D

Suicider
10.Nisan.2013, 01:12
3-0 mağlubiyetten sonra herkese ACABA? dedirtmek bile gayet güzeldi.Galibiyetle ayrıldık ülke puanı açısından da iyi oldu.Çeyrek finale gelmek zaten çok büyük başarı iken birde Real Madrid'i yenerek elenmek daha iyi oldu :)

Corpus
10.Nisan.2013, 01:14
- Real madrid i 3-2 yendiğimiz maç var ya hani.
- Tamam da hangisini söylüyorsun?

Fearless Coward
10.Nisan.2013, 01:16
2000'in adımlarını yavaş yavaş atıyoruz bence bu sezonu 1997 olarak değerlendirebiliriz.O kupa buraya gelecek inşAllah şimdi lige odaklanmalıyız şampiyonluğu kazanıp tekrar burada olmalıyız.

Özgür Çetin
10.Nisan.2013, 01:17
REal madride 5 li savunma yaptırmak buyuk gurur..

Deus Dominus
10.Nisan.2013, 01:18
Gökhan Zan ne oynadı be! İlk yarıda rakip forvetlere feyk falan atıyordu :) Kusursuza yakın oynadı, helal olsun.

europeanconquer
10.Nisan.2013, 01:24
Bu arada Real Madrid'i biçtik maçın tamamında,adamların pestili çıktı :D Ronaldo'nun 4-5 kez diş çürüklerini bile gördüm yani o kadar çok acı çekiyordu :n: :p

Fearless Coward
10.Nisan.2013, 01:26
Gökhan Zan ne oynadı be! İlk yarıda rakip forvetlere feyk falan atıyordu :) Kusursuza yakın oynadı, helal olsun.

Aynen ona değinmek lazım artistik hareketleri falan oldu Higuain'i pazara yolladı :D bugün bence herkes iyiydi formanın hakkını verdi bütün oyuncular hepsine tek tek helal olsun.Gökhan keşke 1. maçta da 11 de oynasaymış dedirtti zaten bu tür tecrübeler bu maçları rahat kaldırır Gökhan çok değiştirmiş kendini.Bu arada bizim oyuncular Ronaldo'yu biçti vallaha Ronaldo bizim ligde oynasa 2-3 oynar sonra kesin sakatlanır zaten. :D

davidvilla
10.Nisan.2013, 01:29
Gokhan Zan ile Sabri 10 üzerinden 10

Corpus
10.Nisan.2013, 01:31
Mehmet Demirkol : Real Madrid, Barcelona maçlarında bile bu kadar çaresiz kalmıyordu

Bordo61Mavi
10.Nisan.2013, 01:31
Ahmet Cakar'in bi iddiasi vardi bu mac icin neydi o simdi hatirliyamadim ?

Bikini olayindan sonra yeni bir seye daha kurban gitti Ahmet.

zeck17
10.Nisan.2013, 01:34
Fatih Terim'in ilk yarıları izledikten sonraki oyun görünüşünün dünyada ilk 3e gireceğini gösteren bir maçtı açıkçası

Bu arada tebrikler tüm takıma ikinci yarıda 3 gol atmak hem de real madride kolay iş değil fatih hocanın dediği gibi 96-00'e göre adımları hızlı çıkıyoruz artık hedef daha büyük

Fearless Coward
10.Nisan.2013, 01:43
Bu arada Mou'lu Real'e ŞL'de 3 gol atan ilk takım olmuşuz.

Corpus
10.Nisan.2013, 01:44
Bu arada Mou'lu Real'e ŞL'de 3 gol atan ilk takım olmuşuz.

3 dakika içinde 2 gol atan da

zeck17
10.Nisan.2013, 01:47
Bu sezon galatasaray evinde sadece bragaya mağlup oldu 10 maç 5 galibiyet 2 beraberlik 3 mağlubiyet(manu,real madrid,braga)

Alicanfmfan
10.Nisan.2013, 01:49
Hepsine helal olsun, bu istek bu azim devam ettikçe bir defa eleniriz, iki defa eleniriz, ancak üçünsünde daha iyi yerlere geliriz. Bu sene müthiştiler, seneye dahada iyi olacağına inanıyorum.

Ayrıca Gökhan Zan iddia ediyorum, Türkiye'nin en iyi stoperlerinden biridir. Savunmadan cıkarken ne kadar yanlıs tercihler kullansa da , fiziği ve boyuna rağmen hızı müthiş. Kademeleride cabası. Bugün maçın yıldızlarından biriydi.

Teşekkürler Galatasaray'ım.

C h A o S
10.Nisan.2013, 01:50
İkinci yarı çok büyük oynadık çok.Ne olduğunu bile anlamadan 3-1 yaptık maçı.Galibiyetle kapamak harika oldu.Bu sene ŞL'de çok güzel anlar yaşadık.Fatihin aslanlarına can feda.

Nocna Mora
10.Nisan.2013, 01:52
Fatih Terim'in taktik inadı devam ediyor. Bu adam ne zaman yaptığı taktik TSL'de 2-3 maç iyi işlerse takıma hemen onu benimsetiyor. Rakip takıma göre taktik yapmıyor hiç. Tamam belki ligde bu format işe yarayabilir ama sen Real Madrid'e karşı kendi oyununu oynayamazsın.

İki ön liberonun ortasına Sneijder'i fırlatıp hadi bir şeyler yap diyemezsin ki adam zaten elinden geleni yapıyor. Bir sağa iniyor, bir sola.. Bunun yerine çıksana 4-3-2-1 şeklinde AMR - AML'li bir sistem ile. Hem savunman sağlam olur Melo - Sneijder - Selçuk orta alanı ile hem de kanatlarda Hamit ve Riera ile savunma kontrolü + hücum pozisyon zenginliği kazanırsın ki Madrid'in kanatları çok boşluk veriyor. Pres yaparak oynamanın bir anlamı yok ki Madrid'e karşı. Adamlar iki pasta zaten seni egale edebiliyorlar. Sol kanadımız otobana döndü Riera'ya hiç önden destek gelemediği için. Neden destek gelemiyor ? Çünkü bir ML oyuncumuz yok. Umut'un yerine Hakan Balta'yı alıp sol beke yerleştirip dediğim sisteme dönsek çok daha dengede maçlar oynayabilirdik Real Madrid'e karşı hem burada hem de Santiago Bernabeu'da..

Hiç bir oyuncumuzun suçu değil kötü oynamaları ya da öyle gözükmeleri. Tamamen sistem hatası. Hamit etkisiz ve Eboue'ye yardım edemiyor neden çünkü orta sahada oynuyor sağ kanatta değil. Kanat organizasyonları yok yani ve aynı şekilde ikinci kanat kademesi de yok. Bu da inanılmaz zaaflar yaratıyor. Sneijder bir sağa atıyor kendini bir sola, çabalıyor ama istediğini yapamıyor neden çünkü iki ön liberonun kucağında oynuyor. Drogba pozisyon bulamıyor çünkü kanattan hiç bir organizasyon yok vb..

Fatih Terim bu düşünce yapısını değiştirmeli, kendini geliştirmeli. Başka türlü olmaz.

Demiştim ilk yarı sonunda.

İkinci yarı Fatih Terim herhalde sesimi duydu da tam olarak bahsettiğim taktiksel değişiklikleri yaptı ve takım herkesin de gördügü ve gurur duydugu mükemmel bir performans sergiledi.

Helal olsun Galatasaray'a. Müthiş bir ikinci yarıydı. Kendimden geçtim adeta. Tur değil de gurur gecesi oldu.

Ayrıca umarım bu taktik dizilişi yeri daha sık görürüz çünkü hem oynanan futbol keyif veriyor hem de gerçekten sağlam oynuyoruz. Savunma da hücum da tam anlamıyla domine edebiliyoruz bi sistemde. Çok forvet olunca çok gol atılmadıgını farketmemiz gerek ve mümkünse Burak sezon sonu satılsın biz seneye bu sistemle oynayalım :)

byariff
10.Nisan.2013, 01:53
ilk yedigimiz gol bence ofsaytti hakem bize karsi cok sertti her pozisyona sari kart cikartti gokhan zani tebriker ederim efsane oynadi 1 yil klubede oturdu adam son 4 maçda gerçekten harikalar yaratiyor. hamit-amrabat degisikligi 2 vites arttirdi bizi hizli oyuna donduk birden hamit yavaslatiyordu takimi umut yerine keske burak olsaydi yada ne bilim 4-5-1 baslasaydik. 2. yari tamamen farkli oynadik muthistik sneijder o golu atsaydi tur %90 gelirdi cunki madrid dagilcakti adim gibi eminim 2 yil icinde buraya kadar gelmekte buyuk bir basaridir madride selam olsun adama boyle 5 li savunma yaptirirlar cl"dede madride 3 gol atan tek takimiz hani :D

umarim sozunde durur.

Ahmet Çakar : "Galatasaray Real Madrid maçını kazansın eşekler gibi anırırım."

(Pazartesi 8/4/2013 Derin Futbol, Beyaz Tv)

europeanconquer
10.Nisan.2013, 01:59
Ronaldo çarpılmışa dönmüş :n:

Alicanfmfan
10.Nisan.2013, 02:03
Beyler maçın özetini veya tekrarını nerden izleyebilirim. İzlediğim halde hiçbirşey duyamadım da.

Deus Dominus
10.Nisan.2013, 02:07
Şu an tekrarı var NTV'de.

europeanconquer
10.Nisan.2013, 02:10
Real Madrid'e 15 dakika da 3 gol atan takıma Galatasaray denir.

Alicanfmfan
10.Nisan.2013, 02:12
Şu an tekrarı var NTV'de.

Tekrardan kasıt, özeti falan youtube de bulamadım yahu.

C h A o S
10.Nisan.2013, 02:15
Bence bu gecenin yıldızı Burak Yılmaz ve ceketi olmuş.

http://i.imgur.com/OTEHJue.jpg

mwaru
10.Nisan.2013, 02:24
Tebrikler Galatasaray.Kahvede arkadaşlarla izledik hiçbir şekilde çılgınlar gibi sevineceğim veya umutlanacağımı tahmin etmiyordum fakat öyle bir ikinci yarı olduki nerdeyse boynumu kırıyodum zıplamaktan.Bu desteğimin ve sevincimin nedeni kesinlikle futbolda milliyetçilikle alakası yok ki bu olayı saçma bulurum.Bu sevincimin ve desteğimin nedeni: inanan,bir anda birlik olan,emek veren ve karşılığını almaya çalışan bir takımdı.Bunu istemli de yapmıyordum :d hani küçükken televizyonu açardınız oynanan bir maça denk gelip,yenik durumdakini desteklersiniz,onun kazanamasını istersiniz ya bu da aynen öyle bir olaydı benim için bu gece.

musleramicol25
10.Nisan.2013, 02:45
gökhan zan'ın neden bu kadar iyi olmasının sebeplerinden biri de iki türk stoperle oynamamızdır bence. dany-semih ikilisi her ne kadar ideal gözükse de iletişim açısından gökhan'ın doğru hamleleri yadırganamaz. eşleşmeşler birbirini çok etkiliyor.

mwaru
10.Nisan.2013, 02:49
http://www.sporxtv.com/futbol/superlig/galatasaray/buyuk-bulusma-%7C-adanali-ronaldo-portekizli-ronaldoya-kavustuSXTVQ44929SXQ?ref=sx_embed

byariff
10.Nisan.2013, 02:55
madrid"e 15 dakkada 3 gol atmakda buyuk basaridir yani 2. yari siir gibi top oynadik resmen.

http://i.imgur.com/t8ClgCu.png

ilk maçdada oldugu gibi dunyanin en iyi takimina karsi topla oynama orani bizdeydi buda simdi ki maçin verileri.

http://i.imgur.com/gh6M2Y2.jpg

adanali ronaldo ile orjinal ronaldo bulusmus ahaha :D :D

http://www.sporxtv.com/futbol/superlig/galatasaray/buyuk-bulusma-%7C-adanali-ronaldo-cr7ye-kavustuSXTVQ44929SXQ

Deus Dominus
10.Nisan.2013, 03:18
Tekrardan kasıt, özeti falan youtube de bulamadım yahu.

Ben anlamam özeti veya tekrarı dedin :D Daha çok yayınlar NTV bu maçı. Bu hafta 3-4 defa daha izleme fırsatı bulabilirsiniz :)

Alicanfmfan
10.Nisan.2013, 03:21
Tamam tamam buldum, teşekkür ettim yinede. :)

Deus Dominus
10.Nisan.2013, 03:29
edit: boşa sazanlamışım yine :0:

ThersoN
10.Nisan.2013, 13:07
HT Spor: Ne Çektin Be Madrid! :D

europeanconquer
10.Nisan.2013, 15:13
İlk maçta İspanyol gazetelerinin 10 üzerinden 2 puan verdiği Sneijder dün akşam Real Madrid'i yıkan isim oldu ve maçın adamı seçildi.

Sneijder'in patladığı maçta bu maç oldu.İnşallah kalan 6 haftada asistleri ve golleri devam eder.Asist ve gollerden öte oynadığı güzel futbol devam eder umarım.

SAİT71
10.Nisan.2013, 19:19
Çok güzel bir galibiyet oldu. Fenerde Lazio'yu yenerse Yunanlıları geçiyoruz... Hatta 10. sıradaki Belçika'yı da geçiyoruz.. :)

Universal
10.Nisan.2013, 20:45
Helal olsun Galatasaray, cidden aslanlar gibi veda etti dün. Keşke o ilk maçta hakem hataları olmasa diyordu insan.

Özgür Çetin
10.Nisan.2013, 22:14
Ahmet Cakar'in bi iddiasi vardi bu mac icin neydi o simdi hatirliyamadim ?

Bikini olayindan sonra yeni bir seye daha kurban gitti Ahmet.
galatasarayın attıgı golleri 2 ile çarp yine reali geçemez..

Hepsine helal olsun, bu istek bu azim devam ettikçe bir defa eleniriz, iki defa eleniriz, ancak üçünsünde daha iyi yerlere geliriz. Bu sene müthiştiler, seneye dahada iyi olacağına inanıyorum.

Ayrıca Gökhan Zan iddia ediyorum, Türkiye'nin en iyi stoperlerinden biridir. Savunmadan cıkarken ne kadar yanlıs tercihler kullansa da , fiziği ve boyuna rağmen hızı müthiş. Kademeleride cabası. Bugün maçın yıldızlarından biriydi.

Teşekkürler Galatasaray'ım.

sezon başından beri söylüyıorum..GÖkhan en iyilerinden..Tecrübe ayrıdır kazmalık ayrıdır..İddia ettim real maçına semih-danny degil gokhan danny başlamalıydık diye.. Gökhan zeki oyuncu düşünüyor.. hakettigi yerlere gelsn işallah