Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
32. You may not vote on this poll
  • Galatasaray kazanır

11 34.38%
  • Berabere biter

9 28.13%
  • Real Madrid kazanır

12 37.50%
Sayfa 1 / 6 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 180 sonuç

Konu: Galatasaray - Real Madrid | Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final 2. Maç

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Default Galatasaray - Real Madrid | Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final 2. Maç

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Fazla söylenecek bir şey yok aslında.Çıkıp aslanlar gibi mücadele edeceğiz.Elimizden geleni yapıp galibiyet alıp ülke puanına da katkı sağlamalıyız.Tur ise zor ama imkansız değil.Neden olmasın?

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Galatasarayıma Buraya Kadar Bizi Getirdiği İçin Sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum....

ANCAK GALATASARAYIN BU MAÇTA SONSÖZÜ VAR ONU DA YARIN AKŞAM SÖYLEYECEK

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Kazanan biz olalım,skor önemli değil.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Madrid yine kazanır.

Gökhan - Semih savunması en fazla 25 dakika dayanır.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

3-0"dan çevirmek zor 1-0 2-0 olsa hadi neyse derim ama 3-0 zor skor fazla duygusalliga gerek yok elendik ama kazancagimizi dusunuyorum ulke puani açisindan.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

1-1lik bir skor bekliyorum ilk maç 2-3 gol oynadık kazandık yine 2-3 gol oynayacagım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Evimizde inşallah bir beraberlik çıkarırız.Mağlubiyetle veda etmemek güzel olur.Kazanırsakta prestijimiz artar ve çeyrek finalde niye olduğumuzu bir kez daha gösteririz.Bu maçta nedense içimde bir umut var sanki kaybetmiyeceğiz gibi.
    Ramos-Xabi Alonso önemli eksik.Pepe'de sakatlanmış yerine Albiol olucak.Bu yönden biraz avantajlı olabiliriz.

Biz ise bence yarın Drogba tek forvet başlayıp kanatları Amrabat-Hamit,arkada Sneijder ve onun gerisinde Selçuk-Melo yapmalıyız.Ama Fatih hoca sanırım Drogba-Umut yapar.Bu forvet hattıda çok yıpratıcı olur.Umut Drogba'ya alan açsın,bassın yeter.

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Kaka, Sergio Ramos, Xabi Alonso ve Ricardo Carvalho kadroda yok Madrid'de.

Deplasmanda avantajlı bir skor alabilseydik bu maç daha güzel olurdu ama olsun keyifli bir maç olur. Ülke puanı açısından yenilmememiz en hayırlısı olur. Bir ivme falan gelirsede turu atlarsak zaten sürpriz olur.

Karşılıklı golle kardeş kardeş noktalarla bu turu Bende attirson gibi 1-1'lik skor bekliyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Madrid formalite icabı geldi buraya, çok rahat anlaşılıyor. Boğaz turu yapıyor adamlar, rahatlar. GS, Madrid'den 1 gol atarak dönseydi şölen şeklinde bu maçı bekliyor olacaktık ama olmadı. GS kazanacak gibime geliyor benim nedense. Ama bu turu geçmeye yetmeyecektir maalesef. Yinede futbol bu, belli olmaz. Başarılar Galatasaray !
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Galatasaray 2 atarsa 3 tane yer diye düşünüyorum,umarım galatasaray kazanır ve bir mucize olur turu geçerler

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Hakem düzgün maç yönetsin de varsın 3-0,4-0 yenilelim sıkıntı yok. 3 Gol atsak bile bu maçta kesin 1 gol yiyeceğimizi düşünüyorum ben Dany olsa belki yemezdik ama Gökhan-Semih arkadaşın dediği gibi en fazla 25 dakika dayanır.Real'de Ronaldo 11 başlar yazar 1 tane 2-1 ya da 3-1 yeneriz diye düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Zeminden korkuyorum sakatlık açısından, umarım temposu düşük bir maç olur, beraberlik çıkacağını düşünüyorum. Turu geçme şansımız yok, her türlü gol yeriz, 5 gol de atamayız zaten. İki takım da çok kasmasın istiyorum, bu sene ŞL'de yapacağımızı yaptık fazlasıyla. Seneye yine burada olabilmek için lig şampiyonluğu şart, Dany'nin olmayışı handikap bir önceki maçın bizim adımıza en iyisiydi ancak, lig maçında da cezalı, Karabük gibi hızlı forvetleri olan bir takıma karşı Semih ve Gökhan'ın uyumu önemli. Maçın gidişatına göre Elmander de şans bulur umarım, kalan haftalarda onun azmine de ihtiyacımız olacak.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Bir arkadaş atmıştı twitter da kahin diye bir eleman 5-1 yazmıştı olur mu dersiniz

Benim takımdan çok bir beklentim yok ama içimden bir ses F.Terim'in geçen maçın sonunda basın toplantısında biraz Real'i biraz şişirip rehavete kapılmalarını sağlamak için mi öyle konuştu diye 3-0 çok zor skor hele Real Madrid ile oynuyoruz hepten zor ama futbol bu hiç bir zaman belli olmaz Real erken 10 kişi kalır tutar ilk dakikalar gol atarız falan taraftar gazı ile uğraştırabiliriz de Real'i.3 sonuca da açık maç bence kesin bir şey söylemek güç skor hakkında.Allah utandırmasın bakalım.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by KaRaBükLü KraL View Post
    Bir arkadaş atmıştı twitter da kahin diye bir eleman 5-1 yazmıştı olur mu dersiniz
    O kahin arkadaşın foyası ortaya çıktı. 15-20 tahmin yazıp tutmayanları siliyormuş.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2011
    Yer
    adana

İlk 15 dakikada galatasaray gol bulursa şampiyonlar liginin en zevkli maçlarından olur

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Allah yardımcımız olsun, Allah utandırmasın...

Ben senaryoyu yazdım; 4.dakika penaltı kırmızı kart, rakip 10 kişi, bir de kendi kalelerine. 3. gol içinde saldırırız.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Madrid'in etkili ayakları var. Bu maçta Madrid'in skor avantajının verdiği rahatlıkla kazanacağını düşünüyorum. İnşallah aksi olur...

Nesil
    2007

Gerçekçi olalım. Normal şartlar altında tur atlamamıza olanak yok. İlk maçta 3-0 yenilmişiz, ŞL'deki neredeyse tüm gollerimize imza atan Burak Yılmaz cezalı, defansta Dany cezalı ve rakip Real Madrid. Adamlar bir gol atsa biz 5 atmamız gerekecek ki defansta Gökhan Zan varken atamazlarsa zaten yarı finale çıkmasınlar.

Yine de Fatih Terim, Türklerin yapısı falan göz önüne alındığında, bu sefer adaletli bir hakemle, %0.00000001 da olsa belki, belki de mucize ama bir umut oluşabilir. İlk 15 dakikada yoğun baskı kurup bir gol çıkarabilirsek takım ve taraftar daha da ateşlenir. O ateşlemeyle tüm gücümüzle saldırırız. Sonuçta farkı arttırır mıyız dediğim gibi ihtimal çok çok az. Madrid kaç maçta 3 gol yedi ki bu sezon(ki gol yemememiz mucize olur biz ona 5 diyelim)? Zor. En azından maç kazanırız belki; malum tur garanti pek kasmayabilirler. 1-0, 2-1 falan kazanırız belki. Ne olursa olsun güzel maç olacağını düşünüyorum. Hayırlısı.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Burak'ın olmayışı Galatasaray için avantaj, Drogba, Burak ve Sneijder üçlüsü aynı anda Madrid karşısında çok esnek kaldı.

Muslera
    Eboue - Semih - Hakan - Riera
    Sabri - Melo - Selçuk - Amrabat
    Sneijder
    Drogba

11'i fena olmaz. Sabri'yi özellikle yazdım çünkü geçen maç çok beğendim. İnanılmaz bir eforla oynadı, iyi bastı ve 2 kişilik bir presle 10 kişilik takımı 11 kişi gibi oynattı. Böyle maçlarda koşan, mücadele eden ve savaşan oyuncular çok önemli. Önde Sneijder ve Drogba yaratıcılıklarını bir şekil konuşturur önemli olan gerideki adamların mücadelesi.

Tur gelmese bile alınacak herhangi bir galibiyet ve beraberlik Galatasaray ve Türkiye adına iyi olacaktır.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Tamamen maddiyata ve prestije dayalı bir maç. R.Madrid, çok rahat oynayacaktır. Ben, G.Saray'ın bu defa gol atacağını düşünüyorum; ama kazanabileceğini sanmıyorum.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Umarım GS yine gururlu bir mağlubiyet almaz, karaktersiz galibiyet istiyoruz...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Futbolun şans yönlerinin bise vurması lazım. Frikik golü , Korner golü , kırmızı kart , penaltı , kendi kalesine , uzaklardan şut. Şu olağanlardan 1 - 2 gol atmamız lazım mucize olması icin. Zaten öyle bir şey olursa çıldırır herkes ama mucize artık tur.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Sahanın ortasına yıldırım düşme ihtimali bizim turu geçme ihtimalimizden daha fazla.

Çokta gözükümüz yok,güzel bir galibiyet alalım,güzelce kapatalım Şampiyon Ligi'ni.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

hamit varken hoca sabriyi oynatmaz hamitten ne bekliyor anlamis degilim bu arada bakin gorun yarin yine 4-3-1-2 oyunucaz umut oynuyacak.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2007
    Yer
    Balıkesir/Akçay

Saldıracaksın.. KAybedecek bişi yok ama abartmıyorum öilk 15-20 dakıka ya 1 gol bulursak ilk 45 dakıkaya kadar o atmosferde madrid moralini saglayamaz.. Saldıracaksın.. olur haksız bir penaltı kazanırsın 65 te 2-0 ı bulursun..bunlar hep hayallerde ama inanacaksın.
    Elensekte kazanalım ha mucize olurmu %10.. Ama olursa yakarım burayıÇ

3.gol hakemin golu. O gol olmasa cok farkli yorumlar okuyor olabilirdik. Fakat bu mac icin yorumum; Ayaklariniza saglik be Galatasarayim. Yasattigin keyif paha bicilmez. Seneye yine burda olacagiz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

4-4-1-1 ile çıkıp orta sahada işi bitirmeliyiz. Çift forvet çıkıp fantezi aramaya gerek yok. Hem tedbirli hem de hücumda iyi iş yapan bir takımız zaten 4-4-1-1 sisteminde de.

Muslera
    Eboue - Semih - Hakan - Riera
    Hamit - Melo - Selçuk - Sabri
    Sneijder
    Drogba

11'i çıksa bence çok iyi bir oyun izleriz. Ama tahminimce Sabri'nin yerinde Umut oynayacak ve o da forvet oynayacak. Umarım öyle olmaz.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Sayfa 1 / 6 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri