View Full Version : Sami Yen'e ön eleme teftişi
mgungor
11.Haziran.2006, 21:03
Sami Yen'e ön eleme teftişi
Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi ön eleme maçlarını oynayacağı Ali Sami Yen Stadı, UEFA'nın teftişinden geçecek. Intertoto Kupası'nda mücadele verecek Kayserispor'un Atatürk Stadı'nı yarın incelemeye alacak olan yetkililer, 13 Haziran salı günü de Sami Yen'in son durumuna bakacak. Sarı - kırmızılılar Devler Ligi'ne çıkarsa, maçlarını Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynayacak.
11.06.2006
Kaynak : Milliyet
gorkemyilmazkarasu
11.Haziran.2006, 21:05
ya inşallah bi problem çıkmaz ben atatürk olimpiyat stadına gitmek istemiyorum :(
ama duyduğuma göre gruplara çıkarsak maçları atatürk olimpiyat stadında oynayacakmışız :(
gezenti
11.Haziran.2006, 21:08
ya galatasaray neden direk katılmıyor bu cl ye ya???
emirduman
11.Haziran.2006, 22:44
Çünkü Avrupa'da uzun süredir hiç puan toplayamadık..
gookhan
11.Haziran.2006, 23:52
bu galatasaray ile diil turkiye ligi ile ilgili bi sorun
Burak Duran
11.Haziran.2006, 23:56
bence iş olimpiyata kalıcak ve sami yen geçemicek teftişten
ibo
12.Haziran.2006, 18:58
ya olimpiyat ta oynamayalım :( bence BJK li yöneticilerle anlaşıp İnönü de oynayalım. Yoksa olimpiyat stadında başarılı olmamız imkansız ve trübünlerde çok boş yer kalacak buda hoş görüntü oluşturmayacak :(
sergenNn
12.Haziran.2006, 19:23
ya olimpiyat ta oynamayalım :( bence BJK li yöneticilerle anlaşıp İnönü de oynayalım. Yoksa olimpiyat stadında başarılı olmamız imkansız ve trübünlerde çok boş yer kalacak buda hoş görüntü oluşturmayacak :(
Bu olabilir ancak eğer olursa büyük bir tartışma çıkabilir.Ortamı germek isteyen gazeteler,yazarlar geçen sezona dönüp Beşiktaş Galatasaray'a bilerek yenildi gibi haberler çıkartabilirler...
mgungor
12.Haziran.2006, 20:17
Bu olabilir ancak eğer olursa büyük bir tartışma çıkabilir.Ortamı germek isteyen gazeteler,yazarlar geçen sezona dönüp Beşiktaş Galatasaray'a bilerek yenildi gibi haberler çıkartabilirler...
ne alakası varki onla bunun.almanyada maçlarını aynı stadda oynayan takımlar bile var...
LaKe
12.Haziran.2006, 20:20
İnşallah OLİMPİYAT STADI'nda oynamak zorunda kalmayız. Taa oraya gitmek istemiyorum :(
Burak Duran
12.Haziran.2006, 20:48
bu tamamıyla öküzün altında buzağı aramaktır. böyle bir mantık var mıdır? bağlantıyı nasıl kurabildin ki?
sergenNn
12.Haziran.2006, 21:28
ya bunu ben söylemiyorum ki.. bunu düşünenler bile var... onu belirtmek için söyledim. ayrıca "türkiye kupası finali hakemi ile yöneticiler yemek yedi" diyen medya bunu yapmaz mı?? yapamaz mı??
almanya'da aynı stadda oynayanlar vardır ama orası almanya burası ise Türkiye...
mgungor
12.Haziran.2006, 21:31
Ya demek istediğim şu ; 2005-2006 sezonundaki bir futbol karşılaşması ile GS'nin inönüyü kullanması arasındaki bağlantı nasıl kurulabilir?
paco
12.Haziran.2006, 21:38
ya bunu ben söylemiyorum ki.. bunu düşünenler bile var... onu belirtmek için söyledim. ayrıca "türkiye kupası finali hakemi ile yöneticiler yemek yedi" diyen medya bunu yapmaz mı?? yapamaz mı??
almanya'da aynı stadda oynayanlar vardır ama orası almanya burası ise Türkiye...
kardeşim bize gelinde bedavaya oynayın demiyorlar ki ... parasını alıyorlar ... ne alakası var böyle şeylerle ee artık o zaman bjk ile hiç bir ilişkimiz olmasın ilerde bir transfer olayı olursada böyle düşünürler o zaman .... böyle kim düşünüyorsa çok saçma bir düşünce ...
Laz_Asker_61
12.Haziran.2006, 21:43
eğer samiyen olmaz ise inönüde oynamaları bence de mantıklı ve bunun geçmiş ile bir bağlantısı da olmaz
ibo
12.Haziran.2006, 22:15
öyleyse Mail ile Gs ye olimpiyat ta maç izlemek istediğimizi mümkünse ulaşımdada asorunn yaşanmıyacak inönü stadının kiralanması için mailler atalım mı?
Aslan41
13.Haziran.2006, 01:44
izin vermezler ise rezil olduk demektir arkadaşlar...
M.Scofield
14.Haziran.2006, 23:16
yaa anlamıyorum uefa asy neden kabul etmiyor biz değilmiydik tromsada çamurda oynayan
enesao
15.Haziran.2006, 00:16
bencede inönude oynanilsin... olimpiyat stadi coook uzak.. ama belirli yerlerden metro yaparlarsa cook iyi olur ve giderizz ama nerdeee :D
Kuvvetmira
15.Haziran.2006, 11:49
yaa anlamıyorum uefa asy neden kabul etmiyor biz değilmiydik tromsada çamurda oynayano uefa maçıydı ama yinede haklısın..