1 ile 20 arası toplam 20 sonuç

Konu: Sami Yen'e ön eleme teftişi

Default Sami Yen'e ön eleme teftişi

Sami Yen'e ön eleme teftişi

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi ön eleme maçlarını oynayacağı Ali Sami Yen Stadı, UEFA'nın teftişinden geçecek. Intertoto Kupası'nda mücadele verecek Kayserispor'un Atatürk Stadı'nı yarın incelemeye alacak olan yetkililer, 13 Haziran salı günü de Sami Yen'in son durumuna bakacak. Sarı - kırmızılılar Devler Ligi'ne çıkarsa, maçlarını Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynayacak.
    11.06.2006

Kaynak : Milliyet

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

ya inşallah bi problem çıkmaz ben atatürk olimpiyat stadına gitmek istemiyorum

ama duyduğuma göre gruplara çıkarsak maçları atatürk olimpiyat stadında oynayacakmışız

Nesil
    2005
    Yer
    Belli bir yerim yok adımd

ya galatasaray neden direk katılmıyor bu cl ye ya???
    Bursasporlu Olmak Ayrıcalıktır...

Nesil
    2003
    Yer
    Yedi Tepeli Şehir

Çünkü Avrupa'da uzun süredir hiç puan toplayamadık..

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

bu galatasaray ile diil turkiye ligi ile ilgili bi sorun

bence iş olimpiyata kalıcak ve sami yen geçemicek teftişten

ya olimpiyat ta oynamayalım bence BJK li yöneticilerle anlaşıp İnönü de oynayalım. Yoksa olimpiyat stadında başarılı olmamız imkansız ve trübünlerde çok boş yer kalacak buda hoş görüntü oluşturmayacak

Quote Originally Posted by hizlioglu
    ya olimpiyat ta oynamayalım bence BJK li yöneticilerle anlaşıp İnönü de oynayalım. Yoksa olimpiyat stadında başarılı olmamız imkansız ve trübünlerde çok boş yer kalacak buda hoş görüntü oluşturmayacak
    Bu olabilir ancak eğer olursa büyük bir tartışma çıkabilir.Ortamı germek isteyen gazeteler,yazarlar geçen sezona dönüp Beşiktaş Galatasaray'a bilerek yenildi gibi haberler çıkartabilirler...

Bu olabilir ancak eğer olursa büyük bir tartışma çıkabilir.Ortamı germek isteyen gazeteler,yazarlar geçen sezona dönüp Beşiktaş Galatasaray'a bilerek yenildi gibi haberler çıkartabilirler...
    ne alakası varki onla bunun.almanyada maçlarını aynı stadda oynayan takımlar bile var...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İnşallah OLİMPİYAT STADI'nda oynamak zorunda kalmayız. Taa oraya gitmek istemiyorum
    ...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...

Quote Originally Posted by sergenNn
    bu tamamıyla öküzün altında buzağı aramaktır. böyle bir mantık var mıdır? bağlantıyı nasıl kurabildin ki?

ya bunu ben söylemiyorum ki.. bunu düşünenler bile var... onu belirtmek için söyledim. ayrıca "türkiye kupası finali hakemi ile yöneticiler yemek yedi" diyen medya bunu yapmaz mı?? yapamaz mı??
    almanya'da aynı stadda oynayanlar vardır ama orası almanya burası ise Türkiye...

Ya demek istediğim şu ; 2005-2006 sezonundaki bir futbol karşılaşması ile GS'nin inönüyü kullanması arasındaki bağlantı nasıl kurulabilir?

Quote Originally Posted by sergenNn
    ya bunu ben söylemiyorum ki.. bunu düşünenler bile var... onu belirtmek için söyledim. ayrıca "türkiye kupası finali hakemi ile yöneticiler yemek yedi" diyen medya bunu yapmaz mı?? yapamaz mı??
    almanya'da aynı stadda oynayanlar vardır ama orası almanya burası ise Türkiye...
    kardeşim bize gelinde bedavaya oynayın demiyorlar ki ... parasını alıyorlar ... ne alakası var böyle şeylerle ee artık o zaman bjk ile hiç bir ilişkimiz olmasın ilerde bir transfer olayı olursada böyle düşünürler o zaman .... böyle kim düşünüyorsa çok saçma bir düşünce ...

Nesil
    2005
    Yer
    BALIKESİR

eğer samiyen olmaz ise inönüde oynamaları bence de mantıklı ve bunun geçmiş ile bir bağlantısı da olmaz

öyleyse Mail ile Gs ye olimpiyat ta maç izlemek istediğimizi mümkünse ulaşımdada asorunn yaşanmıyacak inönü stadının kiralanması için mailler atalım mı?

izin vermezler ise rezil olduk demektir arkadaşlar...

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

yaa anlamıyorum uefa asy neden kabul etmiyor biz değilmiydik tromsada çamurda oynayan

Nesil
    2004
    Yer
    Jeddah to Ankara

bencede inönude oynanilsin... olimpiyat stadi coook uzak.. ama belirli yerlerden metro yaparlarsa cook iyi olur ve giderizz ama nerdeee

Quote Originally Posted by emre1905
    yaa anlamıyorum uefa asy neden kabul etmiyor biz değilmiydik tromsada çamurda oynayan
    o uefa maçıydı ama yinede haklısın..

Mesaj Yetkileri