View Full Version : Benfica - Fenerbahçe | Uefa Avrupa Ligi Yarı Final 2. Maç
MuraTBudaN
03.Mayıs.2013, 01:54
fenerin emeklerine asla golge dusurmem buraya kadar cok iyi geldiler lakin su gerçegide unutmayalim benfica tek kale oynadi fenerbahçenin penaltisindaki pozisyonda ofsayt var %100 , egemene kirmizi cikmadi ayrica penaltida verilmedi benficanin tekrardan temsilcimize tesekurler ulke puani ve turkiyenin yarisina bu sevinçi yasattiklari için
Abicim hala Fenerbahçe Galatasaray sıkıntısını buraya yansıtıyorsunuz , iyi yumuşatmışsın olayı..
SAİT71
03.Mayıs.2013, 01:56
Sow'un bu maçta top tutmasını beklemek ve tutamadığını görüpte Sow'a kızmak mantıksız. Koy İbrahimoviç'i oda tutamazdı.
Kaka Leite
03.Mayıs.2013, 02:01
Cardozo'ya da helal olsun demek istiyorum açıkcası.
Oyunundan öte karakterinden dolayı Gökhan'ın pozisyonda telaşlı bir biçimde dokturu çağıran ve tamamen sembolik olarak oyunu soğuttu. Yürüyerek çıkmadı ve uzatmadı olayı gerçekten çok teşekkürler.
Benfica'ya bence fazla o adam :)
ReaList
03.Mayıs.2013, 02:03
@ThreepWooD
Şimdiden yazayım bütün yaz boyunca transfer goygoyumuz Cardozo olacak. Yine dünyada futbolcu kıtlığı olduğu varsayımıyla bize karşı iyi oynayan gol atan tüm adamlar listemizde olacak.
Şimdi dışarıda deliler gibi eğlenmek varken.... Offf
SAİT71
03.Mayıs.2013, 02:04
http://www2.sporx.com/img/2013/05/02/VKA.jpg
Tur bu pozisyonda gitmişti zaten. Psikolojik olarak oyuncular çöktüler.
Özgür Çetin
03.Mayıs.2013, 02:04
Uefa kupası gitti..Lig zaten bitti.Türkiye kupasıda gidebilir..Bu mudur başarı arkadaşlar?
titates1
03.Mayıs.2013, 02:05
https://pbs.twimg.com/media/BJSp84FCcAAiVNT.jpg:large
Gökhan'ın pozisyonunda Volkan.
petrol_fb12
03.Mayıs.2013, 02:05
Uefa kupası gitti..Lig zaten bitti.Türkiye kupasıda gidebilir..Bu mudur başarı arkadaşlar?
Ortamı Germe ..
Ne Yeri Ne Zamanı..
byariff
03.Mayıs.2013, 02:06
Abicim hala Fenerbahçe Galatasaray sıkıntısını buraya yansıtıyorsunuz , iyi yumuşatmışsın olayı..
yalanmi soleyim fenerbahce cokmu iyi oynadi deyim gerçekleri soluyoruz fb-gs olayi diyorsun yalan solesek yalan soledi oluyoruz herkes istedigine inanabilir sahsi fikrim fenerbahceyi destekliyordum ben.
erdem344
03.Mayıs.2013, 02:10
Sana göre başarı nedir ?
KanaKe
03.Mayıs.2013, 02:12
bu kadroyla sezon sonuna kadar 3 kulvarda iddiasini sürdürdü bence basaridir.. kaldiki bu mactada önemli eksiklerimiz vardi ona ragmen fena oynamadi takim
titates1
03.Mayıs.2013, 02:13
ırkçı değil ama birlik olmak , seneler önce gözlerinden yaşlar gelerek , sesleri kısılarak , ezeli rakibini destekleyen rakibini o kadar kavgaya rağmen desteklemek , çok uzatmayayım
http://fotocdncube.fanatik.com.tr/news/658x370/2013/5/2/fft104mm2282721.jpg
başarı bu işte , biz başardık , forumdaki kardeşlerimizle beraber , ümidim yok ama belki sen de başarırsın.
SAİT71
03.Mayıs.2013, 02:17
Neden cevap veriyorsunuz ki?
Tebrik ediyorum takımı. UEFA Avrupa Ligi'nde kimse bu kadarını beklemiyordu zaten. Lig ise tabi ki hayal kırıklığı ancak senelerdir hiç 3. veya 4.lükte kalmadan şampiyonluğa oynamakta, istikrarda bir başarı sayılır.
Seneye yine şampiyonluk yakışır. Takımı tebrik ediyorum...
FelipeMelo
03.Mayıs.2013, 02:18
Aykut Kocaman'in yerinde önceki yillarda FB teknik direktörlugu yapmis birisi olsaydi bu turu 90% alirdi. Aykut Kocaman icin fazla geldi yari final.
Gökhan Gönul'e ise gecmis olsun varsin tur gitsin ona birsey olmasin.
Volkan'a gelecek olursak, onu hic anlayamayacam galiba, anlamaya calisiyorum olmuyor. Neyse benim sorunum degil.
Hakem'e gelecek olursak kötu bir mac yönetti bence.
Turu ise hakeden taraf gecti bence.
MuraTBudaN
03.Mayıs.2013, 02:19
yalanmi soleyim fenerbahce cokmu iyi oynadi deyim gerçekleri soluyoruz fb-gs olayi diyorsun yalan solesek yalan soledi oluyoruz herkes istedigine inanabilir sahsi fikrim fenerbahceyi destekliyordum ben.
Böyle diyorsan ne desem boş olur.
mwaru
03.Mayıs.2013, 02:27
İlk maçla turu biz hakkettik.Geçmiş olsun Gökhan.Artık elimizde bir tek Türkiye kupası kaldı onu da alamazsak canları sağ olsun.Biz başarı için sevmedik bu kulubü.
KanaKe
03.Mayıs.2013, 02:28
eksikleri göz önünde bulundurursak gayet iyi oynadi takim... o kadarda ezilmedik sizin abarttigniz kadar..
byariff
03.Mayıs.2013, 02:29
dostum ben ezildiniz demedim ki :D benfica tek kale oynadi dedim nese sakin kafayla herkes konussa daha iyi olur.
ForsakeN
03.Mayıs.2013, 02:58
Aykut Kocaman'in yerinde önceki yillarda FB teknik direktörlugu yapmis birisi olsaydi bu turu 90% alirdi. Aykut Kocaman icin fazla geldi yari final.
hee hee
"önceki yillarda FB teknik direktörlugu yapmis birisi" yarı finale gelebildi mi peki?
petrol_fb12
03.Mayıs.2013, 03:02
Kendinden emin konuşmalarını sürdüren Jesus, "Newcastle ve Bayer Leverkusen bu takımdan daha güçlüydü. Şu anda çok kuvvetliyiz ve rakibin elinde çok silah yoktu. Biz daha iyi bir takımız. Soyunma odasında oyuncuların kendilerine güvenmeleri gerektiğini ve gol atacağımızı söyledim" diye konuştu.
Direkler Gol olsaydı görürdük senide.2.Maç gereçekten rezalet oynadık.
Mamadou
03.Mayıs.2013, 03:30
Böyle bir rakibe karşı topu kontrol edebilen orta sahaların yoksa gömülmenin bir anlamı yok. Fenerbahçe gayet rakibe önde pres yaparak oyuna ortak olabilirdi. Çıkan ilk 11'de oynatmamaktan öte oynamaya çalışan bir ilk 11 idi zaten. İlk 5,6 dakika rakip stoperlere pres yapıldı. Ama sonrasında takım tümden topu rakibe verdi. Sanki Jesus geçen sezon Fenerbahçe'nin Galatasaray'ı 2-1 yendiği maçı izletmiş gibi. İki maçta birbirine çok benziyor.
Öndeki hücum oyuncuların etkinliği bir tarafa, arkadan gelen oyuncuları bastırmakta çok zorluk çekti takım. Adamların her iki bek oyuncusu at gibi 90 dakika bindirdiler. Matic'te orta sahada bütün organizasyonu sağlayan isimdi. İlk maç Benfica'nın en kötüsüydü ama bu maç Matic'e hayran kaldım. Müthiş bir orta saha. Sahada tam beklediğim Benfica vardı. Topal ve Raul'un eksikliğinden ziyade Webo'nun olmayışı Benfica'ya çok yaradı. Webo rakip stoperlerle boğuşan, rahatsız eden bir santrafor. Onun yokluğunda hem Garay, hemde Luisao geriden takımı çok rahat çıkarttı, bide ataklara istedikleri gibi katıldı. Üçüncü gole kadar her iki stoperde orta sahanın ortasına kadar çıkıp oyun kuruyordu. Önde kazanılan toplarla Sow'u rakip stoperlerle teke tek bırakmaya çalışsa takım ne Garay, nede Luisao teke tekte Sow ile başa çıkamazdı. Ama Sow çok yalnız kadı. Baroni ve Kuyt durmadan geriye yardım götürdüler. Salih deseniz bu maç için çok tecrübesiz. Stoch net bu maçta oynatılmalıydı yada daha erken oyuna alınmalıydı. O Caner futbolcu falan değil. O adam kesinlikle Fenerbahçe'nin oyuncusu olamaz. Hiç bir varlık gösteremedi. Ve son maçlardaki çirkefliği hiç çekilmiyor.
Sonuç olarak Fenerbahçe bu sezon Avrupa'da iyi noktalara geldi. Tebrik ederim Fenerbahçelileri. Ama tecrübe eksikliği final oynamaya engel oldu. Benfica böyle maçları daha önce oynamış bir takım sonuçta.
Cengo
03.Mayıs.2013, 03:48
Topal ve Meireles olsa bile çok farklı olurdu. Hele Emre ve Meireles'i hayal bile edemiyorum.
Bana göre günün özeti:
http://i.imgur.com/oNipr0k.jpg
Olması gereken:
http://i.imgur.com/750rznp.jpg
Oynamak gerekli olan:
http://i.imgur.com/DaQ5Oax.jpg
Suicider
03.Mayıs.2013, 05:11
İlk maçta 2-3 gol atabilirdik ama olmadı.Aykut hocanın dediği gibi takım olarak tecrübe çok önemli.Bir yere kadar geliyorsunuz ama sonra tikanıyorsunuz.Fenerbahçe bu seviyede bir kaç sene daha devam edebilirse bence kupa alabilir yeter ki takım olarak inansınlar.İlk maçta penaltı gol olsa yada başka türlü bir gol olsa şu an başka bir şey konuşuyor olabilirdik.Zorladık,sonuna kadar mücadele ettik ama olmadı.Bazen de futbol şansı yanınız da olması gerekiyor,bu maçta şans yoktu maalesef.Buralara kadar gelip ülkemizi en iyi şekilde temsil etmiş olan Fenerbahçe ye tebrikler.
erdem344
03.Mayıs.2013, 08:57
Jesus doğru söylemiş Leverkusen ve Newcastle bizden daha iyi takımlar ama içerdeki toplar gol olsaydı görürdüm ben o şebeği
sananes
03.Mayıs.2013, 09:22
Jesus'un rakibine saygısı yok.
Birinci golde Selçuk arkasından gelen adamı unutuyor,uyuyor yani.
Üçüncü golde Bekir Cardozo'yu tutarken bir anda ileri fırlıyor ceza sahası dışındaki adama pas verilecek sanıyor galiba ce bomboş kalan forvetleri gol yapıyor.
Herkes ikinci gole laf ediyor ama asıl böyle goller yemez bu seviyedeki takımlar.
davidvilla
03.Mayıs.2013, 09:38
Öncelikle bu bir başarıdır kesinlikle, tebrik etmek gerekiyor Fenerbahce'yi ve Kocaman'ı.
Ardından Benfica'ya methiyeler düzülmüş fakat ben bu seviyede bu kadar berbat üstü bir savunma anlayışı olan takım görmedim.
FB 3-1deki gibi kazandıgı toplarda çıkmaya çalışsaydı burada kazanabilirdi bile. Rakibin ittiği zamanlar da oldu ama daha çok skoru koruma anlayısı vardı. Bu ayrımı nasıl yapabiliyoruz. Mesela uzun atıldı top uzaklaştırıldı Luisao topa bastı bir allahın kulu Fb oyuncusu adama baskıya gitmiyor.3-1de ama top FB stoperlerine gelince Benfica'lı oyuncular nasıl prese geldiler. Böyle saçma sapan bir futbolla elenmek yakışmadı. Aykut Kocaman'ın geriye çekilmek ile defansif/kontra atak futbolunun arasındaki farkı daha iyi ayırması lazım.
Ve inşallah bunu gönülden çok isterim bu Benfica 1.torbadan bize(GS-FB) gelsin şampiyonlar liginde,inşallah...
Gökhan Gönül'e de çok geçmiş olsun adam tekmeye kafa soktu her zaman yaptıgı gibi. Herşey helali hoş olsun ona.
Gncl1905
03.Mayıs.2013, 12:00
İlginç bir mücadele oldu gerçekten. Takımlar benim FM'de yaşadığım problemi yaşadı; iç saha çok iyi deplasman berbat. Fenerbahçe'nin çok eksiği olması da Benfica'nın büyük üstünlük kurmasına katkıda bulundu. Ancak yine de basit goller yendi. Gaitan golüne lafım yok ancak Cardozo 3 kişi arasından vurup gol attı. 3. gol taçtan geldi ki Bekir'in ne yapmaya çalıştığını çözemedim. O kadar uzun taç kullandılar; uzun taç kullanıp gol atan takım mı kaldı derken adamlar attı gerçekten.
İşin aslı Fenerbahçe'nin bu yıl ki oyununu zaten beğenmiyordum. Defansif oynanır da en azından bir kontra vs. denenir. Hücum namına hiçbir şey yapmadan maç geçirilmez. Sadece bu maça özel değil sene içinde birkaç maç daha böyle oldu. En azından daha erkenden Stoch olsaydı adamların sağ beki sağ açık gibi oynayamazdı bence. İlk Benfica maçı harikaydı mesela. Fenerbahçe'nin bu seneki izlediğim en iyi oyunuydu diyebilirim. Oynaması gereken gibi oynadı ve kazandı. Bu maçta da ofansif oynansın demiyorum; sonuçta deplasman ama koskoca 90 dakikada 3-1'e kadar tek pozisyon Kuyt'ın kaçırdığı net pozisyonsa ciddi problem vardır.
Önder HOCA
03.Mayıs.2013, 12:06
Jesus'un rakibine saygısı yok.
Birinci golde Selçuk arkasından gelen adamı unutuyor,uyuyor yani.
Üçüncü golde Bekir Cardozo'yu tutarken bir anda ileri fırlıyor ceza sahası dışındaki adama pas verilecek sanıyor galiba ce bomboş kalan forvetleri gol yapıyor.
Herkes ikinci gole laf ediyor ama asıl böyle goller yemez bu seviyedeki takımlar.
elenmek önemli değilde şöyle karaktersiz adamların ağzına sakız oluyoruz ya o koyuyor
"Uefa kupası gitti" ve "bu mu başarı" kelime gruplarını aynı cümlede kurman ciddi sıkıntı bence senin için. Üzülsem mi bilemedim.
Universal
03.Mayıs.2013, 14:10
90 yıllık federasyonun tarihinde ikinci yarı finali, bu bence çok büyük başarıdır. Umarım bundan sonra en kötü Avrupa serüvenimiz böyle olur Mayıs ayında şort ile maç izlemek harika.
OrcunFB
03.Mayıs.2013, 14:47
Üzüldük belki ama istikrar yakalamak çok önemli. Bugün olmaz yarın olur yeter ki bir daha gelelim buralara. Final de olur, kupa da.
davidvilla
03.Mayıs.2013, 14:59
Buralarda değil şampiyonlar liginde görmek istiyoruz artık sizi de:)
İki takımla şampiyonlar liginde ceyrek oynasak bi kaç sene üst üste oralarda olsak, ülke puanını gör o zaman. Ama yabancı sınırı kalkmalı kesinlikle.
ReaList
03.Mayıs.2013, 15:06
Bekir'in 3. gol pozisyonunda düşüncesi bana göre Cardozo'yu ofsayta düşürmekti ancak Yobo geride kalınca planı suya düştü. Yediğimiz 2. gol için söylenecek o kadar şey var ki sene başında söyleye söyleye dilimizde tüy bitti. Futbol gerçekten akıl işi. Sahadaki oyuncular arasında futbolu mantığıyla ve zekasıyla oynayan oyuncu sayısı ne kadar az olursa bu kadar kötü oynuyorsunuz işte. Bazı futbolcular kötü olabilir, kötü gün geçiriyor olabilir ama bunlara musahama göstermek akıl işi değil.
Kayseri maçında Caner oyuna girdikten sonra maçın içine etti yani şu adama 11'de görev vermek, İlk yarıdaki berbat futboluna rağmen onunla devam etmenin izahı yok. Keza Ziegler'in kanadının oynadığı her maç otobana çevrildiğini göre göre bıkmadan ona forma vermek. Hayır bu adamlar yerine oynatacak oyuncunuz olmasa Eyvallah dersiniz de kendi kendimizi öldürdük.
Böyle oyuncularla buraya kadar gelmek, bu seviyede bir maça çıkmak ne kadar mutlu ediyorsa bu şekil yenilmek de o derece üzüyor. Elenebiliriz bu olağan ama bu kadar amatörce yakışmadı.
BleedingMoon
03.Mayıs.2013, 15:24
golde hataları olan oyuncuları önceden tahmin etmeyen var mı? selçuk yüzünden gol yemeyiz diyen, yahut bekir girdiğinde aha şimdi gol yiyeceğiz demeyen var mı? varsa o arkadaşlar çok güzel ve temiz kalpli arkadaşlarmış. bu oyuncularla bu kadar.
darkkobal123
03.Mayıs.2013, 15:42
Bu kadar kötü futbolla buraya kadar. Bu kadar kötü futbol beklemiyordum. 1-0'ın üstüne yatma anlayışıyla oynadı resmen Fenerbahçe. Ne diyelim sağlık olsun.
KanaKe
03.Mayıs.2013, 15:46
golde hataları olan oyuncuları önceden tahmin etmeyen var mı? selçuk yüzünden gol yemeyiz diyen, yahut bekir girdiğinde aha şimdi gol yiyeceğiz demeyen var mı? varsa o arkadaşlar çok güzel ve temiz kalpli arkadaşlarmış. bu oyuncularla bu kadar.
bende onu diyorum bu kadroyla buralara gelmek bile büyük basari.. seneye daha güclü bir kadroyla SL'inde en az ceyrek final oynar bu takim.. 3-4 kilit transfer ucurur...
himone
03.Mayıs.2013, 16:43
Bekir'in 3. gol pozisyonunda düşüncesi bana göre Cardozo'yu ofsayta düşürmekti ancak Yobo geride kalınca planı suya düştü. Yediğimiz 2. gol için söylenecek o kadar şey var ki sene başında söyleye söyleye dilimizde tüy bitti. Futbol gerçekten akıl işi. Sahadaki oyuncular arasında futbolu mantığıyla ve zekasıyla oynayan oyuncu sayısı ne kadar az olursa bu kadar kötü oynuyorsunuz işte. Bazı futbolcular kötü olabilir, kötü gün geçiriyor olabilir ama bunlara musahama göstermek akıl işi değil.
Kayseri maçında Caner oyuna girdikten sonra maçın içine etti yani şu adama 11'de görev vermek, İlk yarıdaki berbat futboluna rağmen onunla devam etmenin izahı yok. Keza Ziegler'in kanadının oynadığı her maç otobana çevrildiğini göre göre bıkmadan ona forma vermek. Hayır bu adamlar yerine oynatacak oyuncunuz olmasa Eyvallah dersiniz de kendi kendimizi öldürdük.
Böyle oyuncularla buraya kadar gelmek, bu seviyede bir maça çıkmak ne kadar mutlu ediyorsa bu şekil yenilmek de o derece üzüyor. Elenebiliriz bu olağan ama bu kadar amatörce yakışmadı.
Benim düşüncem o pozisyonda ceza sahasının dışında boşta bir oyuncu vardı ve Bekir top sekip onun önüne düşecek zannetti ileri çıktı. Ama top 2 kişi arasından geçerek Cardozo'nun önünde kaldı.
Benim anlamadığım son adam Cardozo mu gole daha yakın yoksa, ceza sahası dışından şut çekecek adam mı? Dün rezalet bir futbol anlayışı ile oynamış olabiliriz ama bizim elenmemizin en büyük sebebi anlayışımız değil stoperlerimiz ve kalecimizdir. Volkan 2 golde de hatalıydı, artık bu tarz golleri klasik oldu hiç uzanmasa daha iyi. Bekir, Yobo, Egemen ve Selçuk için fazla olan bir turdu rakip oyuncu 5 metre depar atınca hepsi mal oldu resmen. Benfica çok güzel oynadı ama aman aman pozisyonlar da bulamadılar. Bulduklarını da attılar zaten.
nannar
03.Mayıs.2013, 17:46
Belki Fenerbahçe'li arkadaşlar bana kızacak fakat hakem bundan daha iyi nasıl maç yönetebilirdi? Bekir'in pozisyona penaltı çalsa, Egemen'in Cardozo'yu tutup indirdiği pozisyona kırmızı kartı çekse kim itiraz edebilirdi? Fenerbahçe ilk maçta takım savunmasını çok iyi yaptı,hücumları da kaliteliydi ve pozisyonlara da girdi fakat atamadı.Dün geceki maçta ise tam tersi durum oluştu.Özellikle hakemin Fener lehine düdükler çalmaya başlaması Benfica'lı oyuncuları resmen ateşledi ve 1-1'den sonra oyunun hakimiyeti tamamen rakibe geçti. Gönül isterdi ki Fenerbahçe elense bile daha cesur bir futbol ortaya koysaydı fakat kulüp tarihi için bu denli önemli bir maçta belki de oyuncular ister istemez avantajı korumaya odaklandılar. Bu sene hem GS hem FB bence Avrupa'da çok iyi iş çıkardılar.İnşallah seneye türk takımlarımız daha iyi başarılar elde eder. Çünkü inanın Almanya,İspanya ve İngiltere liglerindeki dev takımlar dışındaki her takımla kafa kafaya oynayacak kalitede takımlarımız var artık. Fenerbahçe ve Galatasaray mevcut kadrolarındaki eksikleri giderirlerse seneye ben iki takımdan da Şampiyonlar Liginde gruptan sonraki turları bekliyorum açıkçası...
himone
03.Mayıs.2013, 18:44
Belki Fenerbahçe'li arkadaşlar bana kızacak fakat hakem bundan daha iyi nasıl maç yönetebilirdi? Bekir'in pozisyona penaltı çalsa, Egemen'in Cardozo'yu tutup indirdiği pozisyona kırmızı kartı çekse kim itiraz edebilirdi? Fenerbahçe ilk maçta takım savunmasını çok iyi yaptı,hücumları da kaliteliydi ve pozisyonlara da girdi fakat atamadı.Dün geceki maçta ise tam tersi durum oluştu.Özellikle hakemin Fener lehine düdükler çalmaya başlaması Benfica'lı oyuncuları resmen ateşledi ve 1-1'den sonra oyunun hakimiyeti tamamen rakibe geçti. Gönül isterdi ki Fenerbahçe elense bile daha cesur bir futbol ortaya koysaydı fakat kulüp tarihi için bu denli önemli bir maçta belki de oyuncular ister istemez avantajı korumaya odaklandılar. Bu sene hem GS hem FB bence Avrupa'da çok iyi iş çıkardılar.İnşallah seneye türk takımlarımız daha iyi başarılar elde eder. Çünkü inanın Almanya,İspanya ve İngiltere liglerindeki dev takımlar dışındaki her takımla kafa kafaya oynayacak kalitede takımlarımız var artık. Fenerbahçe ve Galatasaray mevcut kadrolarındaki eksikleri giderirlerse seneye ben iki takımdan da Şampiyonlar Liginde gruptan sonraki turları bekliyorum açıkçası...
Hakem bizim lehimize gerçekten güzel kararlar verdi ama onların acısını da çıkardı. Benfica'nın 3. golünde top Luisao'ya gelmeden önce %100 faul var, Gaitan'ın 2 tane sarı görüp atılması gerek, Luisao'nun ceza sahası yayında Salih'e yaptığı bariz faul var ve 2 kere kart görmesi gereken pozisyon var. Ve penaltı pozisyonlarının hepsi de çarpma, en uzak mesafesi olan 40-50 cm ve futbolcuların ellerini kaçırmaları gibi bir şansları da yok. Hakemin penaltı düdükleri hatalı değil doğru olandı.
Hakem bizim lehimize de yönetse aleyhimize yönetse elenirdik bunu zaten kabul ediyoruz ama sanki hakem bütün maç boyunca bize çalışmış gibi yorum yapmamak lazım. Ve oyun benim görüşümde 1-1 den sonra değil 2-1 den sonra rakibe geçti, o sıralarda az da olsa top yapıyoduk ama o saçma gol sonrası takım maçı bıraktı resmen.
mwaru
03.Mayıs.2013, 19:01
Cesaretli futbol beklemek manasızdı bu maçta.Hem dikkat ettim bizim futbolcular hep ileriye doğru top atmaya çalıştılar.Eskisi gibi Volkan-Selçuk paslaşmaları yoktu.Belki de benfica izin vermedi bilemem.Bu takım da bu kadar eksikle elinden geleni yaptı,fakat takıma liderlik edecek isim çok bariz bir şekilde eksikliğini hissettiriyor.Eminim Emre veya Alex olsaydı bu maç Gökhan sakatlığından sonra değişirdi.