Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Allahım lütfen ne olursun şu maçta şans bizim yanımızda olsun.
Final yolu açık herşey oyuncularda ben sahadaki 11 oyuncunun da inancından şüphe etmiyorum. Sıradaki maçımız Amsterdam'da olacak inşAllah.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
İçimden beraberlik geçiyor. Ancak herşeyin olabileceği bir maç. Güzel oyunu felan geçtik sadece netice önemli bu maçta artık.
Umarım tüm turlardaki galbiyet-beraberlik geleneğimizi sürdürürüz. Topal ve Meireles olmadığı için umutlu değilim ama İnş. kötü birşey olmaz, herşey Selçuk ve Ziegler'e bağlı. Umarım Cardozo, Lima ve Salvio bu akşam sakatlanır.
Benim inancım tam.Kontradan 1 gol falan bulsak iş biter zaten.
Hadi Fenerbahçe'm.Diyecek başka laf yok artık.
gol atamazsak tur hikaye olur
Turu geçiceğiz inşallah. Umarım finalist olarak İstanbul'a döneriz.
Moussanın kesin yazarı var 1 tane![]()
Benfica kazanır ancak skor ne olur bilemiyorum umarım tek farklı bir skor olur,1-0 hariç.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
2-1 Benfica alır bence.Zaten Benfica kesin 1-0 öne gecer sonra bizde açılmaya baslarız 1-1 olur Benfica tekrar öne gecer son 15-20 dakikada nefesleri tutup izleriz.![]()
Lima gol atar oynayın taraf bahsi falan riskli bu maçta.
Benfica hocasının ilk maç çıktığı 11 rezildi.Adam kontra yapmaya gelmiş forvette kim var Cardozo.Benfica hocasının akıllandığını düşünüyorum ben ilk maçta oynamayan Lima'yı bu maçta oynatacaktır büyük ihtimal.Deplasmanda Fenerbahçe'nin sıkıntıları olduğunu biliyoruz çok pozisyona giremiyor temsilcimiz bu yüzden bulduğumuzu atmamız lazım ben Benfica'nın yeneceğini düşünüyorum ama inşAllah yanılırım ve temsilcimizi finalde görürüz.
Allah (c.c) utandırmasın
Volkan - Gökhan - Yobo - Egemen - Ziegler - Xelçuk - Baroni - Salih - Caner - Kayt - Sow .
Beyler kadro falan paylaşmayın,bir an heyecan yapıp perşembe falan sanıyorum bugünü![]()
Volkan
Gökhan - Yobo - Egemen - Ziegler
Selçuk - Salih- Cristian
Sow - Kuyt - Stoch
Fena olmaz, Sağda Topuzu kullanmak veya solda Caner'i kullanmak Sow-Kuyt ikilisini ileride yalnız bırakacağı gibi aşırı yorar. Ayrıca Caner'in ayarsız hareketleri yüzünden 10 kişi kalma riskini düşününce kendimizi tehlikeye atmanın manası yok. Kontra oyun için Stoch candır. Finale çıkacağımıza inanıyorum, İnşallah Amsterdamda olacaz.
...
Bu maçta Salih oynamasın. Geçen maç savunma anlamında çok kötüydü , aşırı sırıttı. Caner , Topuz ikisi de sahada olsun. Aslında Stoch da olabilirson maç çok beğendim
Neyse Aykut hoca düşünsün bunları
![]()
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
2-1 Benfica kazanir, Fenerbahce de Amsterdam'a gider gibime geliyor.
Benfica'nın son vuruşları değerlendiremeyeceği volkanın yıldızlaşacağı fenerin de kontralarla handikap bile yapabileceğini düşünüyorum inşallah dediğim senaryo gerçekleşir
Benfica gol yemeden 2 farklı skoru arayacak. Fenerbahçe 1 gol atarsa tur gelir zaten. Webo, Mehmet Topal ve Meireles'in olmayacak olması ciddi handikap. Ama oyun sistemi aynı olacağı için pek bir kayıp olacağını düşünmüyorum. Gerçekten zor maç, 3 ihtimale de açık. Maçı Benfica kazanır diye düşünüyorum, ama turu kim geçer orasını pek kestiremiyorum. Temsilcimize başarılar.
Canım FEDA olsun sana !
bence mehmet topuz ve Caner oynar. Kesinlikle lazio maçındakii hataya düşmemeliyiz. Yoksa felaket olur Hücum da yapmalı. Benfica'Nın hücum gücü iyi ama savunma da zaafları var. umarım Luisao oynar. Ağır oyuncu.
En büyük şansımız forvette Sowun oynayacak olması.Önceki maç Webonun hava toplarına ihtiyacımız vardı ama bu maç Sowun hızına ve tekniğine ihtiyacımız var.Kontradan 1 gol herşeyi bitirir.
Çok geriye yaslanmamalıyız. Oyunu kendi sahamızda kabul etmemeliyiz. Lazio deplasmanındaki gibi kapanıp mahkum oymamalıyız. Lazio ile Benfica çok zıt takımlar.
Skor ne olur bilmiyorum; ama finale kalan ekip biz oluruz. Yalnız Lazio maçı kadar rahat bir maç değil.
3-2 Benfica kazanabilir gibi..![]()
Last edited by Nocna Mora : 30.Nisan.2013 at 01:22
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
F.Bahçe'nin işi çok zor olacak bu maçta. Önemli eksikler bir yana, Benfica da ilk maçtaki gibi olmayacak elbette ve tüm iyi silahlarını kullanacak. Orta sahayı sağlam tutmak lazım. Gerekirse, Kuyt ya da Sow'dan biri yedek bırakılıp Mehmet Topuz ile başlanabilir. Topuz sağ açık, Kuyt ya da Sow tek forvet düzeninde. Öncelik tabii ki gol yememek değil, bir gol atıp işi bitirmek olmalı; fakat Selçuk-Cristian ikilisinin oynayacağı bir orta sahaya da pek güvenilmez.
Final yolunda son 90 dakika. Bunun bilincinde olunursa, turu geçmemek için hiçbir neden yok. Başarılar F.Bahçe.
Ayrıca bence Meireles'in olmaması takım için avantaj. Pek bir şey oynadığını düşünmüyorum kendisinin.
Volkan
Gökhan - Yobo - Egemen - Ziegler
Kuyt - Salih - Selçuk- Cristian - Caner
Sow
İyi bir 11 olacaktır diye düşünüyorum.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Volkan
GG yabo dayi egemen reto
Selcuk caner cristian
Kuyt sow stoch
Bu kadroyla cikariz gibi. Erken gol yeriz. Oyun dengede gider. Sonra Ugurumuz salih girer, 60 sonrasi golu atariz, son dakikalarada 2. Yeriz. Sonucta 2-1 yenilir turu geceriz.