View Full Version : Fenerbahçe - Galatasaray | STSL 33. Hafta
kalemci
12.Mayıs.2013, 23:13
Derbiyi kaybetmek kötü ancak maç sonu sevinç ömre bedel.2 senedir yenemesekte şampiyonluk turu atıyoruz.Maçta kötüydük ancak ilk yarı hariç Fenerbahçe'de iyi oynamadı.Neyse tebrikler.Şampiyonluk garanti olduğundanmıdır nedir pek stres yaşamadım.
Bugün gördüğüm en mantıklı yorum :yildiz:
attirson
12.Mayıs.2013, 23:14
Ya varya bu sindirememezlik nedir anlamıyorum şampiyon olmanıza ragmen nedir bu ? Gazozuna maçmıs maçtan önce yöneticiler demedi mi son derece ciddiye alıyoruz şampiyon olduk ama bu maç farklı birşey diye kazansaydınız yıkardınız ortalıgı yenilince ''gazozunaydı yeaaa'' (Diyenler üstüne alınsın)
Önder HOCA
bu arada beğenmediniz hakem rieranın yaptığı penaltıyıda es geçti kartlardan bahsetmişsiniz ama rieranın 2 kere atılması lazımdı tek taraflı bakmayın artık
kalemci
Erol taş değil o Nuri Alço gazozu :n:
Doğru olanı bilmen daha iyi oldu :n:
furkan58
12.Mayıs.2013, 23:15
Iste boyle her sene boyle :)
Allah'a şükür yenilgiye sevinmiyoruz hee :D
Oceanus
hahahaha :n:
ReaList
Yalnız sahada 22 tane Ergenin olduğunun kanıtıdır, maç sonu. Hayatımda böyle saçma şey görmedim, Allah sizleri bildiği gibi yapsın :D
KaRaBükLü KraL
12.Mayıs.2013, 23:17
hiç çıkmasaydınız o zaman maça gazozları ben ısmarlardım
Yahu yaşına hürmetim var ama benim ne anlattığımı çözmen lazım.
Önder HOCA
rastgele :D
Alicanfmfan
Şampiyon Fener tezahüratları yapılmış. :D
Oceanus
12.Mayıs.2013, 23:18
Şampiyon Fener tezahüratları yapılmış. :D
:n::n::n: Bizede tebrik etmek düşer o zaman :n:
anil luque
12.Mayıs.2013, 23:19
Yalnız sahada 22 tane Ergenin olduğunun kanıtıdır, maç sonu. Hayatımda böyle saçma şey görmedim, Allah sizleri bildiği gibi yapsın :D
20 tane. Birer kırmızı kart var İbo unutma.
(Herkes espri yapınca bir tane de ben yaparsam sempatik bir ortam olur diye düşündüm:D)
titates1
Yani gazozuna falan komik şeyler , 2007'de bayrak nöbeti tutuyordunuz , bizim oyuncular yine gelip yok abi saçmalamayın falan deyip , o günkü olaylara rağmen maçını kutladı döndü gitti , bu yapılan bilmiyorum yani sadece provakasyon ve komik yani , benim takımım yapsa aynı şekilde şaşırırdım.
petrol_fb12
"Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü, ne kupa büyüklüğüdür. Onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte, adı konamaz"
Avrupa'da kupa alsan da.Avrupa'yı yerle bir etsen de.Mahkumsun mağlubiyete bile sevinmeye kadıköy'de..
Teşşekürler Fenerbahce !
Namzet
Öncelikle kazanmamız harika oldu,maç çok sıkıcıydı..
Kimse Volkan'a sallamasın burdan ateş olmayan yerden duman çıkmaz,volkan haklı demiyorum davranışı yanlış,Sabri'nin de oyuna ne amaçla girdiği belli uçarak penaltı beklemeler,Volkan'ı sebepsiz yere tahrik etmeler...
Maç sonu çok güldüm bir takım ortada zıplar,bir takım taraftarıyla galibiyeti kutlar ilginçti:)
Bu arada tekrardan Galatasaraylı arkadaşları tebrik ederim şampiyonlukları için
TeNaciOUS MidFieLdeR
cimbomlu arkadaslar bir de tebrik etmeyi deneseler hos olmaz mi? gazoz mazoz diyeceginize ...
Önder HOCA
12.Mayıs.2013, 23:20
Yahu yaşına hürmetim var ama benim ne anlattığımı çözmen lazım.
derbi maçından baysediyorsun senede en fazla 2 kere olan bir maç sen yenseydin sevinmezmiydin
şampiyon oldum benim için önemsiz maç diyorsun tamam doğrudurda dürüst ol bu akşam hiçmi üzülmedin. derbiler gazozuna maç değildir bugün gsyi sahadan sildikmi sildik neden gölgelemeye çalışıyorsunuz
europeanconquer
Tebrikler Fenerbahçe,sezonun en iyi oyununu oynadılar ve maçı hak ettiler ancak Webo'nun 2. golünde ki faulü es geçmemek lazım,neyse bizde sezonun en boşvermişlik içeren maçını oynadık,berbattık ancak Muslera yine süperdi.
Bu arada 2 yıldır galibiyet alamadan Kadıköy'de şampiyonluğu kutluyoruz olmuyor böyle :n:
Partenopei
Bırakın Allah aşkına ya derbinin gazozu mu olur? Kazansaydınız görürdüm ben sizleri :)
Walter Sakana
12.Mayıs.2013, 23:21
Cüneyt Çakır yediğimiz gollerde faulü vermedi ancak 2.yarıda tüm kararları bizim lehimizeydi. Riera, Melo ve Drogba'nın kırmızı görmesi lazımdı hatta Riera'nın 3 kırmızı falan görmesi lazımdı. Kuyt-Riera pozisyonuna ilk başta penaltı dedim ama son izlediğimde Riera'nın ayakları yere bitişik, Kuyt takılıp düşüyor gibi geldi (bilerek değil).
Takımın maç sonu sevinmesi kendi kendini rezil etmekten başka bir şey değil. Kimin aklına uyup yaptılarsa... utandım resmen.
Mehmet Topal kaleye geçince:
-Selçuk'a vurdurmayın da ne halt yerseniz yiyin. :D
TeNaciOUS MidFieLdeR
12.Mayıs.2013, 23:22
hersey bir kenara muslera cimbom icin cok buyuk kayip olur gitmesi halinde. nerdeyse takimin yarisi. bir cok macta ipten aldi, bugun de cok iyi kurtarislari oldu.
Alicanfmfan
12.Mayıs.2013, 23:22
Şöyle demogoji ve mahalle ağzı konusmayın. Sezonu şampiyon bitirdik kutluyoruz. Eğer herhangi bir sonuc bizi orada şampiyon yapsa emin ol o sonucu alırdık. Örnekleri var.
erdem344
12.Mayıs.2013, 23:23
Tümer Metin: 2007'de gece kulübünden çıkıp maça gittik, 2-1 kazandık.
pele96
12.Mayıs.2013, 23:24
Galatasaray'in yaptigi her ne kadar sacma olsada futbolun cilvesi tam oturuyor , ne kadar Besiktasli olsamda Galatasaray-Fenerbahce derbileri bu ulkenin en buyuk derbisidir ve boyle seyler bence dahada cekici hale getiriyor , Sabri-Volkan arasindaki olayi gormedim ama bence 2 futbolcununda Milli Takim ile iliskileri kesilmeli .
ReaList
12.Mayıs.2013, 23:24
20 tane. Birer kırmızı kart var İbo unutma.
(Herkes espri yapınca bir tane de ben yaparsam sempatik bir ortam olur diye düşündüm:D)
http://n1305.hizliresim.com/19/d/n0blx.jpg
:D :D
15 sene oldu mu be ? Vay be, Adam askere gidecek :uzgun:
TeNaciOUS MidFieLdeR
12.Mayıs.2013, 23:25
Şöyle demogoji ve mahalle ağzı konusmayın. Sezonu şampiyon bitirdik kutluyoruz. Eğer herhangi bir sonuc bizi orada şampiyon yapsa emin ol o sonucu alırdık. Örnekleri var.
katilmiyorum, sampiyonluk maci olsaydi 2-1 degil 3-1 kazanmis olurduk bugun. bu sahadan istedigini alarak cikan FB olurdu her turlu bence. ikili averaji lehine cevirirdi mutlaka.
darkkobal123
12.Mayıs.2013, 23:26
2.'lik gitti yahu o kötü oldu. :D Tebrik ederim Fenerbahçe'yi.
Galatasaray'in yaptigi her ne kadar sacma olsada futbolun cilvesi tam oturuyor , ne kadar Besiktasli olsamda Galatasaray-Fenerbahce derbileri bu ulkenin en buyuk derbisidir ve boyle seyler bence dahada cekici hale getiriyor , Sabri-Volkan arasindaki olayi gormedim ama bence 2 futbolcununda Milli Takim ile iliskileri kesilmeli .
Sabri aut olunca Volkan'a bir şeyler söyledi sonra Volkan Sabriyi boğazladı vs.
Oceanus
12.Mayıs.2013, 23:27
katilmiyorum, sampiyonluk maci olsaydi 2-1 degil 3-1 kazanmis olurduk bugun. bu sahadan istedigini alarak cikan FB olurdu her turlu bence. ikili averaji lehine cevirirdi mutlaka.
O zaman bende sana geçen seneki karanlık derbiyi hatırlatırım abi son maçta 0-0 biten.
MoisHaLe
Gazozuna veya önemsemiyoruz gibi yorumları bir Galatasaraylı olarak samimi bulmuyorum. Derbi bu sonuçta ve ülkenin en büyük derbisi tartışmasız o maçı her iki tarafta kazanmak ister. kaç yıl olmuş tartışması fazla abartılıyor. maç sonucu kutlamalarda pek bi saçmaydı olmasaydı daha iyiydi tabiki :)
TeNaciOUS MidFieLdeR
O zaman bende sana geçen seneki karanlık derbiyi hatırlatırım abi son maçta 0-0 biten.
o gecen seneydi diyorum ben de, bu aksamin atmosferinde ve kosullarinda FB istedigini alirdi her turlu...
Oceanus
12.Mayıs.2013, 23:28
http://i40.tinypic.com/2n0699u.jpg
Alicanfmfan
12.Mayıs.2013, 23:28
Derbi kaybetmek üzücüdür. Ancak şöyle cocukca yorumlar yapılmasın. Yani kafalar rahat, stres yok ama ortamı geren Fener futbolcuları vardı. Attığınız gollerin hepside fauldü önce bunu kabul edin şampiyonu tebrik etmesenizde olur.
Ayrıca çok şanslı taraftarsınız kabul edin, şampiyon gönderip, şampiyon ağırlamak kimseye nasip olmaz. :)
Cengo
12.Mayıs.2013, 23:29
Mehmet Topal: Çocukken (amatör yaşları) kalecilik yapmıştım. Zaman zaman antrenmanlarda kaleye geçmek istediğimi de söyledim (espri olarak).
Şaşırdım.
C h A o S
12.Mayıs.2013, 23:29
En güzel başlık Ntvspor'dan.
"Kazananı var,kaybedeni var,üzüleni yok."
http://i40.tinypic.com/2n0699u.jpg
Müthiş.
"Şampiyon geldik şampiyon gidiyoruz."
Tahminimce sen bu sitede bir daha mesaj atamazsın dostum :)
Yanlış anlama kişisel değil , forum kuralları gereği diyorum.
işin komik tarafı aynı sözü yazan adam yönetici diye ceza falan almamış rapor ettik bakalım alıcak mı
Önder HOCA
12.Mayıs.2013, 23:30
Mehmet Topal: Çocukken (amatör yaşları) kalecilik yapmıştım. Zaman zaman antrenmanlarda kaleye geçmek istediğimi de söyledim (espri olarak).
Şaşırdım.
aman abi sakın pozisyonlara kalecilik eklenmesin :D
KaRaBükLü KraL
12.Mayıs.2013, 23:30
Fenerli arkadaşlar bizim yenildiğimize laf söyleyeceklerine Uefa ve Lig gitmiş bizi yenmişler,şampiyon olmuş gibi seviniyorlar bende bunu çözemedim.30 sene Türkiye Kupası alamayıp onun tesirinden olsa gerek sonra da Saraçoğlu'nda Galatasaray'ı yenince 15 senedir yenemediniz haha gibisinden laflar eden bir takım için Uefa falan ütopik hedef kalır kimse kusura bakmasın.Fenerbahçe Uefa ve ligte 15 güne kadar 3'te 3 deyipte sonra Galatasaray'ı yenip Ş.Ligini garantileyince deliler gibi seviniyor bana da ondan komik geliyor.
Bir de gazoz muhabbetine çok takılan olmuş.Gazozuna maç demenin ne olduğunu açıklamak mı gerek illaki.Olayı bitirmişiz heralde yayarlar.Fenerbahçeli arkadaşlar zannediyorlar mı acaba bizim bu maça ihtiyacımız olsa bu maçın senaryosu böyle olur muydu ? Rehavete kapılmışız olay bu.Abartmaya gerek yok.
europeanconquer
12.Mayıs.2013, 23:33
Bu arada 90 dakika boyu edilen küfürler,atılan maddeler,meşaleler falan birde viski şişesi vardı yanılmıyorsam buradan ceza gelir mi acaba ? Bakın stad kapanması falan değil ceza diyorum.
KaRaBükLü KraL
12.Mayıs.2013, 23:33
derbi maçından baysediyorsun senede en fazla 2 kere olan bir maç sen yenseydin sevinmezmiydin
şampiyon oldum benim için önemsiz maç diyorsun tamam doğrudurda dürüst ol bu akşam hiçmi üzülmedin. derbiler gazozuna maç değildir bugün gsyi sahadan sildikmi sildik neden gölgelemeye çalışıyorsunuz
Ben sadece bu maç için demiyorum ki.2007'de Fenerbahçe ASY'ye geldiğinde o maçta tabiri caizse GAZOZunaydı ne bekliyorsunuz.Ölümüne oynayacak mıydı Galatasaray bu maçta ?
C h A o S
12.Mayıs.2013, 23:35
Bu arada 90 dakika boyu edilen küfürler,atılan maddeler,meşaleler falan birde viski şişesi vardı yanılmıyorsam buradan ceza gelir mi acaba ? Bakın stad kapanması falan değil ceza diyorum.
Hasan Ali'ye gelen bir cisimde vardı.2 maç kaçınılmaz gibi.Yine yeni sezona seyircisiz girecek Fenerbahçe.
kalemci
12.Mayıs.2013, 23:35
Ben sadece bu maç için demiyorum ki.2007'de Fenerbahçe ASY'ye geldiğinde o maçta tabiri caizse GAZOZunaydı ne bekliyorsunuz.Ölümüne oynayacak mıydı Galatasaray bu maçta ?
http://img694.imageshack.us/img694/8337/22992630.jpg (http://img694.imageshack.us/i/22992630.jpg/)
O zaman afiyet olsun dostum :n:
ReaList
12.Mayıs.2013, 23:36
Tabi ki gelir, büyük ihtimalle seyircisiz gelecek. Para>Para>Fiilin devamı>Seyircisiz maç oynama.
kalemci
12.Mayıs.2013, 23:37
İnşallah gözden kaçmış bi kural vardır da Fenere hükmen mağlubiyet cezası gelir, son haftada da puan kaybı yaşarlar umarım :n:
KaRaBükLü KraL
12.Mayıs.2013, 23:37
http://img694.imageshack.us/img694/8337/22992630.jpg (http://img694.imageshack.us/i/22992630.jpg/)
O zaman afiyet olsun dostum :n:
Hatırlat bir ara gülerim :)
Bu işler böyle karşındaki ne kadar anlarsa...
kalemci
12.Mayıs.2013, 23:38
Hatırlat bir ara gülerim :)
Bu işler böyle karşındaki ne kadar anlarsa...
Hadi gül. :icon_lol:
europeanconquer
12.Mayıs.2013, 23:39
Bu maçı umarsamadım diyemem ancak önce ki derbiler gibi bir havası yoktu,elbet mağlubiyete üzüldüm ancak çok da üzülmedim çünkü maçı bir gram hak etmedik,tekrardan tebrikler Fenerbahçe'ye,gelecek sene Şampiyonlar Ligi'nde başarılar.
KaRaBükLü KraL
Hadi gül. :icon_lol:
http://inciswf.com/tripgj9.swf
anil luque
http://n1305.hizliresim.com/19/d/n0blx.jpg
:D :D
15 sene oldu mu be ? Vay be, Adam askere gidecek :uzgun:
hahahaha çok iyi ya :D :D
Oceanus
12.Mayıs.2013, 23:40
hahahahaha çok iyi :n:
Bu maçı umarsamadım diyemem ancak önce ki derbiler gibi bir havası yoktu,elbet mağlubiyete üzüldüm ancak çok da üzülmedim çünkü maçı bir gram hak etmedik,tekrardan tebrikler Fenerbahçe'ye,gelecek sene Şampiyonlar Ligi'nde başarılar.
Haklısın derbi havası yoktu.Sıradan maç gibiydi(küçümsemiyorum,haklıyım biliyorum.)
europeanconquer
12.Mayıs.2013, 23:41
Haklısın derbi havası yoktu.Sıradan maç gibiydi(küçümsemiyorum,haklıyım biliyorum.)
Dediğinizi tam anlamadım,kötü bir şey mi dedim ?
Önder HOCA
hazırlık maçı bile olsa derbiler önemlidir diyorum sencede futbolcular maçı önemsemediler işe bende diyorumki derbi heyecanını futbolcularda yaşar eğer gerçekten gs lilerse sonuna kadar mücadele ederlerdi, fatih terim kulübede olsaydı böyle pasif bir futbol olurmuydu sence maç gazozuna bile olsa
nfornirvana
Neden Fenerbahçeli üyelerden çok Galatasaraylı üyelerin yorumu var bu konuda? Çoğu Galatasaraylı Fenerbahçe'yi Kadıköy'de yenip şampiyonluğunu taçlandırmak istiyordu ancak olmadı. Galatasaraylı oyuncularda da maçı umursamama durumunu gözlemleyemedim. Bilmem gözlemleyebilen var mı? Tebrikler Fenerbahçem.
DaveJones
Galatasaray'ı yenip Ş.Ligini garantileyince deliler gibi seviniyor bana da ondan komik geliyor.
Şampiyonluğu geçen hafta ilan etmiş takımın bir sonraki hafta yenilmesine rağmen takım halinde çılgınlarca sevinip, soyunma odası duvarlarına imza atmaları nedense bizim sevinmemiz de bu yüzden. -Yüzyıllık rekabet-
Bir de gazoz muhabbetine çok takılan olmuş.Gazozuna maç demenin ne olduğunu açıklamak mı gerek illaki.
Gazozuna muhabbetini Fenerbahçe galibiyetini önemsiz göstermek için yaptığınız bariz. Şampiyon olmasına rağmen çoğu Galatasaray taraftarı sonuca üzülüyor şuan.
Maça bakarsak 65'e kadar Fenerbahçe'nin büyük üstünlüğü vardı. Emre çıkınca oyunu boş kanada yönlendirememeye başladık. Ayrıca takımın yorulmasının da payı vardı bu düşüşte. 2. goldeki faulü bir kenara bırakırsak maçta iyi oynayanın ve maçı hakedenin Fenerbahçe olduğunu söyleyebilirim. Volkan'ın yaptığı düpedüz saçmalıktı ve tüm takımı yüzüstü bıraktı. Ama Sabri'nin orada ne dediğini de çok merak ediyorum. Ayrıca Galatasaray oyuncuları maç bitiminde kendi kendine sevinmeyip, Fenerbahçe'yi ve taraftarı alkışlasalar aynı şekilde karşılık bulacaklarından eminim. Bulmasalar da iyi niyetli taraf olarak kalırlardı.
Oceanus
Erman Toroglu; Ben Fenerbahceli olsam, o Galatasaraylılar oraya çıkınca bırak kendi takımımı alkıslamayı istifaya cagırırdım mecburmuyum ben her sene Galatasarayın şampiyonlugunu stadımda izlemeye.
Dediğinizi tam anlamadım,kötü bir şey mi dedim ?
Hayır derbi havası yoktu onu söyledim. :icon_wink:
Revolution
12.Mayıs.2013, 23:42
Fenerbahcelilere tebrikler gercekten hakettiler bugun. Bizim futbolcular mac sonunda yapacaklarini dusunerek oynamislar macta belli oldu, komik de oldu ama derbiyi kazanmak her insan ister tabii ki. Ama ezmek veya baska bir niyetle soylemiyorum, gecen hafta Taksim'e sampiyonlugu kutlamaya gittim bugun Fenerbahcelilerin sevindigi gibi sevinemedik sampiyonluga.
2 kez sağ tıklayıp geri sar deyin :D
Sheriff
12.Mayıs.2013, 23:44
Fenerli arkadaşlar bizim yenildiğimize laf söyleyeceklerine Uefa ve Lig gitmiş bizi yenmişler,şampiyon olmuş gibi seviniyorlar bende bunu çözemedim.30 sene Türkiye Kupası alamayıp onun tesirinden olsa gerek sonra da Saraçoğlu'nda Galatasaray'ı yenince 15 senedir yenemediniz haha gibisinden laflar eden bir takım için Uefa falan ütopik hedef kalır kimse kusura bakmasın.Fenerbahçe Uefa ve ligte 15 güne kadar 3'te 3 deyipte sonra Galatasaray'ı yenip Ş.Ligini garantileyince deliler gibi seviniyor bana da ondan komik geliyor.
Bir de gazoz muhabbetine çok takılan olmuş.Gazozuna maç demenin ne olduğunu açıklamak mı gerek illaki.Olayı bitirmişiz heralde yayarlar.Fenerbahçeli arkadaşlar zannediyorlar mı acaba bizim bu maça ihtiyacımız olsa bu maçın senaryosu böyle olur muydu ? Rehavete kapılmışız olay bu.Abartmaya gerek yok.
Sizler takımınızın yenilmesinden memnunsanız bizim için problem yok. Biz şampiyon olamadık tamam ama bu derbi maçıdır dünyanın en önemli derbilerinden biridir, yendiysek tabiki sevineceğiz. Ben GS'li futbolcuların sevinmesine anlam veremedim, zaten geçen hafta şampiyonluğunu ilan etmişsin sevinmişsin, şu anda neye seviniyorsun, derbide bir şampiyon olarak mağlup olmuşsun, benim takımım bu durumda olsa hiç hoşuma gitmezdi açıkcası.
KaRaBükLü KraL
12.Mayıs.2013, 23:44
Şampiyonluğu geçen hafta ilan etmiş takımın bir sonraki hafta yenilmesine rağmen takım halinde çılgınlarca sevinip, soyunma odası duvarlarına imza atmaları nedense bizim sevinmemiz de bu yüzden. -Yüzyıllık rekabet-
Gazozuna muhabbetini Fenerbahçe galibiyetini önemsiz göstermek için yaptığınız bariz. Şampiyon olmasına rağmen çoğu Galatasaray taraftarı sonuca üzülüyor şuan.
Maça bakarsak 65'e kadar Fenerbahçe'nin büyük üstünlüğü vardı. Emre çıkınca oyunu boş kanada yönlendirememeye başladık. Ayrıca takımın yorulmasının da payı vardı bu düşüşte. 2. goldeki faulü bir kenara bırakırsak maçta iyi oynayanın ve maçı hakedenin Fenerbahçe olduğunu söyleyebilirim. Volkan'ın yaptığı düpedüz saçmalıktı ve tüm takımı yüzüstü bıraktı. Ama Sabri'nin orada ne dediğini de çok merak ediyorum. Ayrıca Galatasaray oyuncuları maç bitiminde kendi kendine sevinmeyip, Fenerbahçe'yi ve taraftarı alkışlasalar aynı şekilde karşılık bulacaklarından eminim. Bulmasalar da iyi niyetli taraf olarak kalırlardı.
İyi de ilk defa mı Fener'e yenildik hem önemli bir şey mi kaybettik neden üzüleyim ?
Bir de laflarımı bir dahasına cımbızla çekmezsen sevinirim çünkü o cümlelerin öncesi ve sonrası var:)
Nocna Mora
12.Mayıs.2013, 23:46
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/249065_548661585180036_581632047_n.jpg
Önder HOCA
12.Mayıs.2013, 23:46
sağol sizede başarılar umarım çeyrekte karşılaşırız tabi kalabilirsek
KaRaBükLü KraL
12.Mayıs.2013, 23:47
Sizler takımınızın yenilmesinden memnunsanız bizim için problem yok. Biz şampiyon olamadık tamam ama bu derbi maçıdır dünyanın en önemli derbilerinden biridir, yendiysek tabiki sevineceğiz. Ben GS'li futbolcuların sevinmesine anlam veremedim, zaten geçen hafta şampiyonluğunu ilan etmişsin sevinmişsin, şu anda neye seviniyorsun, derbide bir şampiyon olarak mağlup olmuşsun, benim takımım bu durumda olsa hiç hoşuma gitmezdi açıkcası.
1-Yenilmemize sevinmedim ama üzülmedim de sebep yok
2-Sevinme hareketleri taraftarı tahrik amaçlı yani şampiyon olmuş bir takımın mağlubiyete sevinmesi gibi bir anlam çıkarmak için çok derin düşünmek lazım.Basit düşünmek lazım biraz.
DaveJones
12.Mayıs.2013, 23:49
İyi de ilk defa mı Fener'e yenildik hem önemli bir şey mi kaybettik neden üzüleyim ?
Bir de laflarımı bir dahasına cımbızla çekmezsen sevinirim çünkü o cümlelerin öncesi ve sonrası var:)
Öncesi fazla kalabalık yapmasın diye eklemedim, çirkin bir görüntü oluşuyordu. Onun dışında anlamında bozulma yok zaten.
Derbiler vb maçlar her zaman için önemlidir, şöyle örnek vereyim: Madrid eşleşmesinde 2. maçı 3-1 kazanıp tur atlayamadığınız halde neden tüm Galatasaraylılar sonuca sevindi? Çünkü takımının büyük maçta ne kadar iyi oynayabileceğini görmüş oldu..
ReaList
12.Mayıs.2013, 23:49
Erman Toroglu; Ben Fenerbahceli olsam, o Galatasaraylılar oraya çıkınca bırak kendi takımımı alkıslamayı istifaya cagırırdım mecburmuyum ben her sene Galatasarayın şampiyonlugunu stadımda izlemeye.
Erman'a kalsa Galatasaraylı oyuncuların yaptığı açık provakasyonla seyircilerin sahaya girmesi, o oyunculara saldırması, stadı yakması, polisle çatışması, biber gazlarının sağdan sola falan fırlatılması gerekiyordu. Neyseki taraftar bunu yapmadı. Takımı tribüne çağırdı ve bir maçlık bu sevinci takımıyla paylaştı. Fenerbahçe'nin bu maçı kazanması demek her şeyin güzel bittiği anlamına gelmez. Aziz Yıldırım'ın süper bir başkan, Aykut Kocaman'ın bir maestro olduğu anlamına da gelmez. Survivor'da bile Fenerbahçe-Galatasaray rekabetini deliler gibi takip edildiği bir ülkede Galatasaray'a karşı mahalle maçında bile galip gelsen sevinilir.
Bugün Fenerbahçeliler aklında Uefa, Lig, Kupa başarılı veya başarısız bir sezonun genel bakış açısı yok. Sade ve sadece ezeli rakibini yenmenin mutluluğu var.
KaRaBükLü KraL
12.Mayıs.2013, 23:50
Öncesi fazla kalabalık yapmasın diye eklemedim, çirkin bir görüntü oluşuyordu. Onun dışında anlamında bozulma yok zaten.
Derbiler vb maçlar her zaman için önemlidir, şöyle örnek vereyim: Madrid eşleşmesinde 2. maçı 3-1 kazanıp tur atlayamadığınız halde neden tüm Galatasaraylılar sonuca sevindi? Çünkü takımının büyük maçta ne kadar iyi oynayabileceğini görmüş oldu..
Lafı uzatıp kimsenin kalbini kırmak istemem benim futbol görüşüm farklı deyip konuyu kapatayım o zaman :)
puan farkı 7 değilde 3 olsaydı çok komik bi durum oluşucaktı :D
Gncl1905
12.Mayıs.2013, 23:52
Maçtan önce de yazdığım gibi kazanmamamız hayrımıza olacaktı. Berabere kalsak diyordum, olmadı canları sağ olsun :) Maça hakem yine damga vursa da biz hiçbir şey oynamadığımız için hakemi yerecek halim yok. Tebrikler iki takıma da. Keşke Sabri ve Volkan da kapışmasaydı da adam gibi maç bitseydi.
Revolution
12.Mayıs.2013, 23:53
Sen Galatasaray ile Fenerbahce arasindaki buyukluk farkini Real Madrid'le Galatasaray'in arasindaki kadar devasa goruyorsan kendi camiana hakaret ediyorsun resmen.
Emre Belözoğlu Türkiye'nin en bilinçli taraftarı Fener bahçe'de derken bundan bahsediyordu polis vs karışmasaydı geçen senede bu seneki gibi Galatasaray futbolcuları bir kutlamadan sonra giderlerdi kimse kusura bakmasın ama fener bahçe şampiyonluğu Galatasarasay'sa psikolojik üstünlüğü el alma fırsatını kaçırdı
titates1
https://pbs.twimg.com/media/BKFuV_fCAAMlEvE.jpg:large
böyle bir resim var ama hangisi daha önce bilmiyorum , yorum yapamıycam bence iki oyuncu da haksız , ayrıca bir muz olayı var umarım o taraftar bulunur ve ömür boyu men cezası alır .
edit: emre'yi çoğu kişi sevmiyor biliyorum ancak oyun ve yetenek olarak Türkiye'nin en iyisi hala kendisi bence.
europeanconquer
Bırakın iki taraf da sevinsin ;
Biri;
Ezeli rakibimizi,şampiyonu yendik ve ŞL biletini kaptık diye kutlar.
Diğeri;
2. kez Kadıköy'den şampiyon olarak ayrılmasını kutlar.
Ayrıca şampiyonluk sadece 1 gün kutlanmaz,tıpkı 1 sezonun emeğinin 1 maçla ölçülmeyeceği gibi.Karşınızdakine saygılı olun ki,o da sizin fikrinize saygı duysun.
Galatasaray'ın yenildikten sonra kutlama yapması hem Fenerbahçe kompleksini hem de aradaki ezeli rekabeti iyi özetledi.
Nocna Mora
12.Mayıs.2013, 23:55
böyle bir resim var ama hangisi daha önce bilmiyorum , yorum yapamıycam bence iki oyuncu da haksız , ayrıca bir muz olayı var umarım o taraftar bulunur ve ömür boyu men cezası alır .
İzlersen ilk fiziki müdaheleyi Volkan'ın çok sert bir şekilde başlattığını görebilirsin.
furkan58
12.Mayıs.2013, 23:55
Volkan: Sabri tırnaklarını uzatmış herhalde. Buraya takım olarak bizi tahrik etmeye gelmişler. Oyuna da provoke etmek için girdi.
Volkan: Yayıncı kuruluş da Sabri ile yaşadığımız pozisyonu ve haklı olduğumu gösterir umarım! Takımımı ve taraftarımızı tebrik ediyorum.
Volkan: Galibiyeti tüm annelere ve Fenerbahçeli annelere armağan ediyorum.
Volkan: "Biz Gönüllerin, Sevginin, İnancın takımıyız."
Kupalar alınır, sezonlar biter ama FENERBAHÇELİLİK ASLA SON BULMAYACAK
DaveJones
12.Mayıs.2013, 23:56
Lafı uzatıp kimsenin kalbini kırmak istemem benim futbol görüşüm farklı deyip konuyu kapatayım o zaman :)
Laf uzayınca ilk yaptığınız iş kalp kırmaksa bilemiyorum zaten :) İşin şakası bir yana iki ezeli rakip taraftarının anlaşması zor zaten hele maç bitimi üzerinden az bir süre geçtiyse. O zaman iki takımı da tebrik edip kapatalım konuyu. Ve umarım bir sonraki derbide futbol dışı olaylar görmeyiz.
Hayret Volkan bu sefer anneler günü yerine babalar gününü kutlamamış.Cumhuriyet,zafer bayramı misali :)
Özgür Çetin
12.Mayıs.2013, 23:57
Semih Kaya: "Mağlup olduk ama evimize şampiyon olarak dönüyoruz. F.Bahçe'yi de tebrik etmek gerekir, sonuçta şampiyon bir takımı yendiler."
Revolution
12.Mayıs.2013, 23:57
Volkan kendini saha icinde Pablo Escobar saniyor herhalde, her pozisyonda onune gelene diklenip yabancilara Turkce kufur edip duruyor. Bunlar sadece bu macla sinirli degil. Klasmaninda Emre Belozoglu'nu da gecti.
DaveJones
12.Mayıs.2013, 23:58
Volkan: Sabri tırnaklarını uzatmış herhalde. Buraya takım olarak bizi tahrik etmeye gelmişler. Oyuna da provoke etmek için girdi.
Volkan: Yayıncı kuruluş da Sabri ile yaşadığımız pozisyonu ve haklı olduğumu gösterir umarım! Takımımı ve taraftarımızı tebrik ediyorum.
Volkan: Galibiyeti tüm annelere ve Fenerbahçeli annelere armağan ediyorum.
Volkan: "Biz Gönüllerin, Sevginin, İnancın takımıyız."
Kupalar alınır, sezonlar biter ama FENERBAHÇELİLİK ASLA SON BULMAYACAK
Provoke edilmiş olsa bile takımın iyiliğini düşünerek o hareketleri yapmaması gerek Volkan'ın. Profesyonel oyuncu sonuçta. Volkan'ın kendine çeki düzen vermesi gerek. Fenerbahçelilik diyerek kurtaramaz kendini sürekli.
Önder HOCA
12.Mayıs.2013, 23:59
orda sabri yoboya laf atsa yeridir orda ona ayak uzatan yoboydu sanırım gidip volkana laf atıyor :D
Oceanus
12.Mayıs.2013, 23:59
http://i43.tinypic.com/9gj7ub.jpg
edit: emre'yi çoğu kişi sevmiyor biliyorum ancak oyun ve yetenek olarak Türkiye'nin en iyisi hala kendisi bence.
biraz alakasız olucakta volkanın ensesi ne yağlıymış ya
europeanconquer
13.Mayıs.2013, 00:01
biraz alakasız olucakta volkanın ensesi ne yağlıymış ya
Aynen adam duba gibi oldu :n: Şunun yemeğini biraz kessinler benim gibi göbek yapacak adam :D
Hantallaşmaya başladı zaten,çok yavaş kalıyor hamlelerinde.
Oceanus
13.Mayıs.2013, 00:01
http://i44.tinypic.com/2z49rtd.jpg
Hahaha Riera :D
erdem344
13.Mayıs.2013, 00:03
Ne güzel yorumlar var :D :D :D
FelipeMelo
13.Mayıs.2013, 00:04
Volkan cokk guzel oynuyor tribune. Hemde öyle böyle degil. Futboldan sonra ac kalmaz bu adam.
erdem344
13.Mayıs.2013, 00:05
Dirk Kuyt:Yenilip saha içinde sevinen takımı ilk kez görüyorum..Şampiyon, şampiyon gibi davranmalı..Provoke etmemeli..
Budur abi bu işte
Bordo61Mavi
13.Mayıs.2013, 00:06
Iki takimda kutluyor ama kazanan kimse yok :)
furkan58
13.Mayıs.2013, 00:06
Dirk Kuyt: "Hayatımda maç kaybettikten sonra kutlama yapan bir takım ilk kez görüyorum."
Adam Hollanda'da İngiltere'de senelerce oynamış böylesini görmemiş :) Normal bizde görmedik daha önce :D
Cengo
13.Mayıs.2013, 00:09
Volkan cokk guzel oynuyor tribune. Hemde öyle böyle degil. Futboldan sonra ac kalmaz bu adam.
Sabri auta giden topta itiraz ediyor Volkan'a doğru.
Sonra yaptığına bakın. Volkan'ın yaptığı da hoş değil, kabul edilmez ama olayları tahrik eden Sabri.
Edit: Resim gönderilmiş zaten. Gerek kalmadı.
Siz galibiyeti,biz şampiyonluğu kutluyoruz zaten fark burada.Kuyt bu farkı görememiş Allah akıl fikir versin :)
Oceanus
13.Mayıs.2013, 00:10
Sonra yaptığına bakın. Volkan'ın yaptığı da hoş değil, kabul edilmez ama olayları tahrik eden Sabri.
https://pbs.twimg.com/media/BKFx7oJCQAEGaIA.jpg:large
Bu sonraki olan ilk şeyi volkan başlatıyor. Biraz daha dikkat :)
europeanconquer
13.Mayıs.2013, 00:11
Dirk Kuyt hayatında lig şampiyonluğu görmüş mü de ''şampiyon şampiyon gibi davranmalı'' diyor :)
Belli bir şeyi yaşamayan kişilerden ne yapmamız gerektiği söylenmesi de ayrı bir ironi :)
Oceanus
13.Mayıs.2013, 00:11
Johan Elmander: "Bugün bu taraftarları görünce bir kere daha Galatasaray taraftarının ne kadar kaliteli olduğunu anladım. Provokasyondan başka bir işleri yok Kadıköydeki taraftarların."
Hay ağzını öpeyim senin Elmander.
C h A o S
13.Mayıs.2013, 00:12
Yalnız tamam Fenerbahçe'li arkadaşlar derbiyi yendiniz sevininde ama bir gerçek varki şampiyon Galatasaray.Bu kadar seviniyorsunuz sanıyorum şampiyon oldular.Biraz abartmadınız mı?Tura çıkıcak mısınız birazdan?
Haftaya siz Karabük maçında sezonun kapanışını yaparken biz maç sonu kutlamalar yapacağız.Böyle devam...
furkan58
13.Mayıs.2013, 00:13
@furkan58 ,
Bu sene, bizim sahamızda biz 2-1 galip olduk, siz de sizin sahanızda 2-1 galip oldunuz.
Biz yenilgiyi değil, ezeli rakibimizin sahasında şampiyonluğu kutluyoruz.
Dilerim ki, değil 15, 150 sene daha sizi Kadıköy'de yenemeyelim ama yine de şampiyon biz olalım :)
Saygılar.
Ben ortada kutlanılıcak bir şey göremiyorum. Galibiyet ? Yok. Şampiyonluğu bu maç kazanma ? Yok.
İnşallah 150 seneleri görürüz ki bu gidişlede görücez gibi bakalım :) Şampiyonluğu kapışırız ya o sorun değil.
Aykut Kocaman : Galatasaray'ın kutlamayı kendi taraftarları önünde yapması daha iyi olurdu. "Burada yapılanlar ise aslında birçok şeyi gösteriyor."
Aykut Hoca'nın basın açıklamalarına bayılıyorum mesajı tam yerinde dosdoğru yolluyor :)
Oceanus
Chaos ve Revolution olay budur. Çok kaliteli şeyler söylemişsiniz :)
Namzet
Johan Elmander: "Bugün bu taraftarları görünce bir kere daha Galatasaray taraftarının ne kadar kaliteli olduğunu anladım. Provokasyondan başka bir işleri yok Kadıköydeki taraftarların."
Hay ağzını öpeyim senin Elmander.
Elmander samiyendeki sulu derbiyi izlemiş mi:)
Yalnız tamam Fenerbahçe'li arkadaşlar derbiyi yendiniz sevininde ama bir gerçek varki şampiyon Galatasaray.Bu kadar seviniyorsunuz sanıyorum şampiyon oldular.Biraz abartmadınız mı?Tura çıkıcak mısınız birazdan?
Haftaya siz Karabük maçında sezonun kapanışını yaparken biz maç sonu kutlamalar yapacağız.Böyle devam...
Bizim burada var onlardan :)
FelipeMelo
13.Mayıs.2013, 00:15
Edit: Resim gönderilmiş zaten. Gerek kalmadı.
Sabri auta giden topa itiraz falan etmiyor... Volkan kolu ile sert bir sekilde vurdu(?) sanki, yine vurdu diyemem hizli gelisti o olay. Ama Volkanin kolu birden Sabrinin gögusunde. Sabride ne gerek var der gibi kollarini acar acmaz volkan saldirmaya basladi, hem o resimden önce volkanin sabrinin bogazini sikmasi var.
Revolution
13.Mayıs.2013, 00:15
Burada galibiyeti davulla zurnayla kutlayan da var mesela yan apartmandaki cocuk timsah yuruyusu yapiyor suan ve kornalar caliyorlar, 2.lik kutluyorlarmis. Ortasahadakiler de sampiyon gittikleri yerden yine sampiyon ayrilmalarini kutluyorlarmis. Bilmemek ayip degil ogrenmemek ayip.
Bunlarin hicbiri de espri degildir, sokaga inmis olsam videosunu cekerdim.
DaveJones
13.Mayıs.2013, 00:16
Sen Galatasaray ile Fenerbahce arasindaki buyukluk farkini Real Madrid'le Galatasaray'in arasindaki kadar devasa goruyorsan kendi camiana hakaret ediyorsun resmen.
Ha bunu görmemişim ben pardon. Teşbihte hata olmaz derler, mesela orada takımların büyüklüğü değil maçların önemi ve büyüklüğü. Şampiyonlar ligi için Madrid örneğini geçtim aynı olay Schalke ile olsa da aynı şeyler yaşanırdı. Mesela burda takımın potansiyelinin olduğunun görülmesi. Ayrıca camia açısından değil bu sezon oynanan futbola bakılırsa arada o kadar fark olduğu da söylenebilir.
C h A o S
13.Mayıs.2013, 00:17
Arkadaşlar farkettinizmi biz 4 hafta önce felan ligi kopardığımızda ortadan kaybolan bazı arkadaşlar vardı.Maçlarda yanlış korner olsa bile gelip konuşuyorlardı.Son 4 haftadır yoktular.Bu maçla birlikte hortladılar:D
nannar
13.Mayıs.2013, 00:18
Öncelikle fenerbahceyi tebrik ederim. 3 puana ihtiyaci ilan taraf daha istekli oynadi.fakat hakem yine formsuzdu.galatasaray maca motive degildi,isteksiz oynadilar.kaybetmek cok önemli degil ancak kavga olmasa iyi olurdu...
Oceanus
Arkadaşlar farkettinizmi biz 4 hafta önce felan ligi kopardığımızda ortadan kaybolan bazı arkadaşlar vardı.Maçlarda yanlış korner olsa bile gelip konuşuyorlardı.Son 4 haftadır yoktular.Bu maçla birlikte hortladılar:D
Koz geçti ellerine ve saklandıkları yerden çıktılar :)
Namzet
Öncelikle fenerbahceyi tebrik ederim. 3 puana ihtiyaci ilan taraf daha istekli oynadi.fakat hakem yine formsuzdu.galatasaray maca motive degildi,isteksiz oynadilar.kaybetmek cok önemli degil ancak kavga olmasa iyi olurdu...
Şu an en mantıklı konuşan Galatasaraylı sensin abi:)
Redrum
13.Mayıs.2013, 00:20
Ayrıca, inşallah, bu maçla birlikte taraftarın ve camianın Aykut Kocaman'a güveni yeniden gelir, uzun yıllar Fenerbahçe'nin başında görürüz Aykut Kocaman'ı :)
furkan58
13.Mayıs.2013, 00:20
Onlar gene 4 haftadır yokmuş 3 sene futbol konuşamayan gsliler hortladı 2 senede sen ona ne diceksin :D
Revolution
13.Mayıs.2013, 00:21
Ha bunu görmemişim ben pardon. Teşbihte hata olmaz derler, mesela orada takımların büyüklüğü değil maçların önemi ve büyüklüğü. Şampiyonlar ligi için Madrid örneğini geçtim aynı olay Schalke ile olsa da aynı şeyler yaşanırdı. Mesela burda takımın potansiyelinin olduğunun görülmesi. Ayrıca camia açısından değil bu sezon oynanan futbola bakılırsa arada o kadar fark olduğu da söylenebilir.
Eger su maci izleyip de umutlanip Aykut Kocaman'a destek verecekse Fenerbahce taraftari bu Fenerbahce'nin rakiplerinin isine gelir. Aykut Kocaman Fenerbahce'nin oyununu asagi cekiyor ve bu cok acikca gozleniyor.
Kaka Leite
13.Mayıs.2013, 00:21
Beyler burasının FM Forumu olduğunu tekrar tekrar hatırlatıyorum.
Holiganlık yapılacak yer burası değil, burası bir taraftar forumu değildir ve lütfen buna uygun yorumlar yazınız.
ReaList
13.Mayıs.2013, 00:22
Şu an en mantıklı konuşan Galatasaraylı sensin abi:)
Bu olmadı Ertan (:
Fenerlisi, Galatasaraylısı, Beşiktaşlısı ve diğerleri. Herkesin yorumu değerli. Mesale ben sene başındandır yapmadığım bir şeyi yapıp, Fanatiklik yapıyorum ve eğleniyorum : ) Bunu kişisel tartışmalara çekmenin ve tad kaçırmanın anlamı yok. Fenerbahçeli arkadaşların yorumları kadar, Galatasaraylı arkadaşların yorumları da bende tebessüm oluşturuyor. Sonuçta bir taraf şampiyon, Diğeri de ezeli rakibini yine yenmiş bir takım taraftarı ve eğlencesine bakıyor.
@ThreepWooD
Ceko, burasının değil buranın olması lazım fazladan ek koyup anlatım bozukluğu yapmayalım : )
europeanconquer
13.Mayıs.2013, 00:22
Her zaman,her yerde en büyük Cimbom diyorsak her yerde şampiyonluğu kutlarız.Bu kadar basit,devam eden maçın ortasında bırakır maçı şampiyonluğu kutlarız,yaptığımız bir antrenman sırasında antrenmanı yarıda keser şampiyonluğu kutlarız,yenildiğimiz bir maçtan sonra yenilgiyi unutur şampiyonluğu kutlarız,uyurken kalkar sebebsizce şampiyonuluğu kutlarız.
Şampiyon olduktan sonra nerede kutlayıp,ne zaman kutlayacağımız bize kalmış.Hiç bir,Allah'ın kulunu ilgilendirmez.
Namzet
13.Mayıs.2013, 00:23
Bu olmadı Ertan (:
Fenerlisi, Galatasaraylısı, Beşiktaşlısı ve diğerleri. Herkesin yorumu değerli. Mesale ben sene başındandır yapmadığım bir şeyi yapıp, Fanatiklik yapıyorum ve eğleniyorum : ) Bunu kişisel tartışmalara çekmenin ve tad kaçırmanın anlamı yok. Fenerbahçeli arkadaşların yorumları kadar, Galatasaraylı arkadaşların yorumları da bende tebessüm oluşturuyor. Sonuçta bir taraf şampiyon, Diğeri de ezeli rakibini yine yenmiş bir takım taraftarı ve eğlencesine bakıyor.
Yok abi kimsenin yorumunu yadırgamam ben,birileri diyor gazozuna derbi bu maçı kazansalar seriyide bitiririz şampiyon da oluruz derlerdi yenilince tuhaf tuhaf şeyler konuşuluyor:)++ Ceko'nun bozukluğunu düzelttiğine göre iyi ders çalışıyon ha abi:)
Kaka Leite
13.Mayıs.2013, 00:25
Yahu bu kadar abartacak ne oldu bu maçta anlamıyorum ki.
Fenerbahçe kazandı, Galatasaray ise şampiyon oldu ve formalite maçında kaybetti olan biten bu.
İki takımıda tebrik ederim ben kendi adıma nasıl uyarı yapılacağını şaşırdım artık.
Oceanus
13.Mayıs.2013, 00:26
Kaan'ın silinen 2. mesajı gayet mantıklı bence. Fm forumu ise çeşit çeşit konularda yazıyoruz. O zaman kapatılması lazım bu konuların haklı gördüm Kaan'ı. Yanlış birşey yok bence.
DaveJones
13.Mayıs.2013, 00:27
Eger su maci izleyip de umutlanip Aykut Kocaman'a destek verecekse Fenerbahce taraftari bu Fenerbahce'nin rakiplerinin isine gelir. Aykut Kocaman Fenerbahce'nin oyununu asagi cekiyor ve bu cok acikca gozleniyor.
Tam tersine Aziz Yıldırım'ın gitmesini birkaç yıldır istiyorum ve Aykut Hoca'da oynatacağını söylediği hücum futbolunu gerçekleştiremeyeceğini gösterdi gibi. Benim maçtan çıkardığım oyuncuların kapasiteleri. Yetersiz olanların gönderilmesi, iyi oynayabilecek olanların performanslarının stabil hale getirilerek yanlarına yararlı olabilecek oyuncuların alınması.
Alicanfmfan
13.Mayıs.2013, 00:27
Ben ortada kutlanılıcak bir şey göremiyorum. Galibiyet ? Yok. Şampiyonluğu bu maç kazanma ? Yok.
İnşallah 150 seneleri görürüz ki bu gidişlede görücez gibi bakalım :) Şampiyonluğu kapışırız ya o sorun değil.
Aykut Kocaman : Galatasaray'ın kutlamayı kendi taraftarları önünde yapması daha iyi olurdu. "Burada yapılanlar ise aslında birçok şeyi gösteriyor."
Aykut Hoca'nın basın açıklamalarına bayılıyorum mesajı tam yerinde dosdoğru yolluyor :)
Geçen sene Play-Off'un ilk maçında seyircisi olmadıgı halde santrada alakasızca taklitlerle sevinen takımın teknik direktörü mü diyor bunu ?
furkan58
13.Mayıs.2013, 00:29
Geçen sene Play-Off'un ilk maçında seyircisi olmadıgı halde santrada alakasızca taklitlerle sevinen takımın teknik direktörü mü diyor bunu ?
Yok Play-Off'un ilk maçında rakibini yenen ve haklı kutlama yapan takımın teknik direktörü söylüyor.
ReaList
13.Mayıs.2013, 00:29
Yok abi kimsenin yorumunu yadırgamam ben,birileri diyor gazozuna derbi bu maçı kazansalar seriyide bitiririz şampiyon da oluruz derlerdi yenilince tuhaf tuhaf şeyler konuşuluyor:)++ Ceko'nun bozukluğunu düzelttiğine göre iyi ders çalışıyon ha abi:)
Ayıpsın Kpss'ye az kaldı : )
Maç öncesi burada veya çoğu forum sitelerinde Galatasaray farklı kazanır, tarihi fark olabilir, rahat bir galibiyet alınır şeklinde yorumlar da vardı. Hatta Ankette bile bu konuda ezici bir üstünlük hakim : ) İnsan ister istemez kendi takımının kazanmasını istiyor tabi, karşılıklı atışmalara girmeden hoş görmek lazım.
europeanconquer
13.Mayıs.2013, 00:30
Konuya kilit vurulmalı bence,arada kaynayan mesajları gözden geçirirsiniz.Çok fazla silinmesi gereken,çok fazla kişisel tartışma içeren mesaj var.
Namzet
13.Mayıs.2013, 00:30
Ya harbiden yeter,kapatın şu konuyu tuhaf tuhaf şeyler konuşuluyor saygı duyun artık birbirinize,birbirinize laf atıp kapışmayı ne çok seversiniz siz
Kaka Leite
13.Mayıs.2013, 00:32
Gözden kaçan mesajlar incelenmek üzere kısa süreliğine kilitlenmiştir.
Kaka Leite
13.Mayıs.2013, 01:18
Konu tekrar açılmıştır, lütfen yorumlarımıza dikkat edelim.
İyi forumlar..
SAİT71
13.Mayıs.2013, 01:39
Takımımızı tebrik ediyorum. Olması gereken oldu bizim açımızdan ve galip geldik. Ancak yinede sevinemiyorum tabi ki. İnşallah seneye şampiyon olacağız.
Unutmadan bu maç için birbirini öldüren canileride Allah bildiği gibi yapsın. Müebbet vermeleri lazım. Anccak eminim 2-3 senesi var onların... Yazık gerçekten. Bu ülkenin insanı bir spor müsabakası için birbirini öldürür hale geldiyse çok düşünmemiz lazım... Hiçbir maç bir insan hayatından değerli değildir. Bugün bir ailenin ocağına ateş düştü. Onların yerine koyduğumda kendimi, abim, kardeşim annem, babamın birisinin başına böyle birşey geldiğini düşündükçe, kalleşin birisinin pompalı ile beyninden yakınımı vurduğunu hayal ettikçe çıldırıp onun kafatasını yüzesim geliyor. Bir aile daha bugün futboldan nefret etti. Bakalım kaç kişi daha ölecek ve onun 2 katı kadar kişide futboldan nefret etmeye devam edecek...
Namzet
13.Mayıs.2013, 01:40
Bence konu kapatılmalı,maçtan başka her şey konuşuluyor
europeanconquer
13.Mayıs.2013, 01:41
Aynen,bundan sonra atılacak mesajlar tartışma çıkartmaktan başka işe yaramayacaktır ancak Sait abi gibi mesaj yazanlar da olacağı için yarın ki maçların da sonuçlanması beklenebilir bence.
byariff
13.Mayıs.2013, 01:44
çok buyuksun muslera...
Telif Hakları Nedeniyle Link Kaldırılmıştır.
Namzet
çok buyuksun muslera...
Şu pozisyona bakılınca Muslera kendini özetliyor gerçekten harika bir kaleci
LİGTV telif hakları nedeni ile Link kaldırılmıştır.
erdem344
Tüm takımı , taraftarı , başkanı , teknik ekibi tebrik ederim
Çok zorlu geçen sezonu derbi galibiyeti ile kapatmak güzel oldu.
Kaka Leite
13.Mayıs.2013, 01:45
Konuyu kapatmak çözüm değil ki.
Tahrik etme amacı olan Sohbet alanlarından da yapar bunu. Önemli olan yapılmaması daha önceki derbilerde de bu konu açıktı yine açık kalır.
Sakin bir şekilde yazdıktan sonra bence sorun olmuyor.
Maça gelelim, çok zevkli bir maçtı bence herşey vardı içinde. Kazanmamız iyi oldu tabii ancak tekrar tekrar söylüyorum Galatasaray'ın da şampiyonluğunu kutlarım.
Takımımı da bu akşam ki güzel oyunundan dolayı kutluyorum. İstenmeyen görüntüler maalesef oldu maçta ancak yapacak bişey yok.
Kuyt'ın şutunu çıkardıktan sonra ''Helal be Muslera'' demekten alı koyamadım kendimi çok iyi kaleci.
Redrum
13.Mayıs.2013, 01:46
Allahım ne saçma şeyler dönüyor..
Birkaç sene önce iki maçlı türkiye kupası maçında ikinci maçta Galatasaray Fenerbahçe'yi yenmesine rağmen deplasman golüyle tur atlayan Fenerbahçe, yenildiği için göbek atıyordu o zaman! Oradaki mesaj farklı.
C h A o S
13.Mayıs.2013, 01:47
Sergen'inde dediği gibi ben böyle bir derbi görmedim.Herkes mutlu.Enteresan bir akşam oldu.
erdem344
13.Mayıs.2013, 01:48
FB'li 1 taraftar bıçaklanarak öldürülmüş.
Ne denir ki ?
byariff
13.Mayıs.2013, 01:48
he bu arada yanlis anlasilmasin amac ortaligi kizistirmak degil ama en az kurallar içersinde uygulama yaparsa tff fenerbahce 6-7 maç saha kapatma cezasi gelmesi lazim.
Namzet
13.Mayıs.2013, 01:50
Ceza alacak ne oldu,kötü tezahurat dışında?
byariff
13.Mayıs.2013, 01:52
maç oncesi sahaya patlayici bir madde atildi , maç içinde bir suru yabanci madde ve 90 dakika olmasada maçin en az 60 dakikasinda kufur edildi.
Namzet
13.Mayıs.2013, 01:52
Gelirse para cezası gelir,Patlayıcı maddeleri görmedim ancak önemli bir şey olduğunu zannetmiyorum
Ceza alacak ne oldu,kötü tezahurat dışında?
kendi oyuncunuzu sakatladınız , konyak,viski şişesi tarzı bi şişe vardı gördüğüm , çok madde yağdı onlar dışında ses bombası falanda atılmış olabilir 1-2 kez bum diye ses geldi çok meşale yakıldı bide
Namzet
13.Mayıs.2013, 01:56
Dediğim gibi para cezası gelir kapatma olursada en fazla 2 maç
erdem344
13.Mayıs.2013, 02:05
Elit taraftar grubu 1 tane fbli 20 yaşındaki genci bıcaklayarak öldürmüş.
Futbol bu bizim ülkemizde.
C h A o S
13.Mayıs.2013, 02:06
Dostum haber yok hiç bir yerde kaynak nedir?
Bu arada rakı şişesi olayında 1 maç seyircisiz cezası gelmişti.Fenerbahçe'de 1 yada 2 maç kaçınılmaz gibi.
erdem344
13.Mayıs.2013, 02:09
Burak Yıldırım kardeşimizin Fenerbahçe-Galatasaray maçı sonrası dönüş yolunda Edirnekapı metrobüs durağı yakınlarında Galatasaray taraftarları tarafından bıçaklanarak öldürüldüğü haberini üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız.. Kardeşimize Allah'tan rahmet diler, Burak kardeşimizin ailesine ve sevenlerine sabır; tüm camiamıza ve üyelerimize başsağlığı diliyoruz.
GFB
byariff
13.Mayıs.2013, 02:09
ortaligi durduk yere atesliyorsun 1 taraftarin suçunu koca taraftara atamazsin ozman bizde boylemi diyelim fenerbahceli taraftarlar bugun ki macda irkcilik yaptilar ?
Night_Mare17
13.Mayıs.2013, 02:11
Maç sonu Gs soyunma odası. Oyunculardan tezhauratlar :)
http://s7.directupload.net/images/130513/hhqlx85b.swf
ShevAnil
13.Mayıs.2013, 02:21
Drogba'nın eksiksiz röportajını bulabilen var mı acaba?
GebzeLi1907
13.Mayıs.2013, 02:23
Benim mesajım niye silindi bilmiyorum..
Yazıklar olsun futbola da şampiyonluğu da seriye de herşeye de..
20 yaşında gencecik cocuk canından oldu neye değer ne için..
zaten berbat bir maçtı abi niye dönüp gitmezsiniz..
hiç bir şey bir insanın canından daha kıymetli değil..
bu olayda volkanın emrenin de payı vardır bizim taraftan. sahada iki tarafta gerginliğe çanak tuttular.. milyon eurolar ile şimdi sıcacık uyurken bi annenin yüreği yandı
yemin ederim tüm keyfim kaçtı
ShevAnil
13.Mayıs.2013, 02:27
ve bu rekabetle alakalı bir şeyler söylemek istiyorum. Tabi ki önce galibiyeti hak ederek kazanan Fenerbahçe'yi kutlayarak.
Ben genelde derbileri dayımlarla izlerim, beş kardeşler ve ikisi Fenerbahçeli, ikisi Galatasaraylıdır. Her sene bu derbi anında çıkan kavgaları, kardeşlerin birbirine ettikleri lafları duydukça futboldan soğuyorum. Ne zaman insan gibi maçları izlemeye başlayacağız? Burada atılan yorumları da merakla okudum, hala kavga ediyorsunuz. Yazık değil mi? Oraya çıkan 22 adam futbol oynamaya çıkıyor, ama öyle bir psikolojiye sokuyoruz ki adamları futbol dışında her şey var sahada.
Dilerim en kısa sürede bu rekabetteki gergin ortam kaybolur, hatta önümüzdeki sene iki takımı maç öncesinde el ele tribünlere çağırsak, sağlıklı bir ortam oluşturmayı denesek kötü mü olur?
Gncl1905
13.Mayıs.2013, 02:32
Benim mesajım niye silindi bilmiyorum..
Yazıklar olsun futbola da şampiyonluğu da seriye de herşeye de..
20 yaşında gencecik cocuk canından oldu neye değer ne için..
zaten berbat bir maçtı abi niye dönüp gitmezsiniz..
hiç bir şey bir insanın canından daha kıymetli değil..
bu olayda volkanın emrenin de payı vardır bizim taraftan. sahada iki tarafta gerginliğe çanak tuttular.. milyon eurolar ile şimdi sıcacık uyurken bi annenin yüreği yandı
yemin ederim tüm keyfim kaçtı
+1905
Emre, Sabri, Volkan! İlk önce camialar, oyuncular insanlık örnekleri gösterecek. Ancak bizim camialar, oyuncular devamlı tribüne oynuyor. Sonra taraftar arasında da gerginlik çıkıyor. Bravo olanı beğendiniz mi şimdi.
İddaa doğruysa tabii. Ölüm üzerinden bile prim yapmaya çalışan zihniyetler var ülkemizde. Umarım doğru değildir yine.
petrol_fb12
13.Mayıs.2013, 02:43
http://s14.directupload.net/images/130513/wgzrc6g4.swf
Alicanfmfan
13.Mayıs.2013, 03:04
Allah rahmet eylesin. Sinirlenirsin, hakaret edersin hatta küfredersin de adam öldürmek nedir ? Hangi takım taraftarı olursa olsun, böyle birşey olabilir mi ?
Bu ülkeyi ne din ne ırk ne dil bölebildi galiba futbol bölecek.
uAburak89
13.Mayıs.2013, 03:17
Öncelikle Fenerbahçe'li arkadaşları galibiyet ve 2.liğin garantilenmesinden ötürü tebrik etmek istiyorum.
Bizim için sezon Fenerbahçe - Gençlerbirliği maçıyla bitmişti aslında, geçtiğimiz hafta fiilen bitti. Bu sebeple hayati önemi yoktu maçın, sonuçta şampiyon olmuştuk. Kazanırsak her maçta olduğu gibi sevinecektim, kaybetmek tabii ki hoş değil ama açıkçası Aykut Kocaman ve Aziz Yıldırım kalsın istiyorum, kaybetmemiz onların kredisinin artması demekti. Bu açıdan kaybetmek bile bana göre kazanmak sayılabilirdi. Bu düşüncelerim bu konuya ki silinen onlarca mesaj var ve özete bakana kadardı. Tabii ki ölüm haberi de düşüncelerime ulan ne saçma şeylere vakit ayırıyoruz dememde etkili oldu.
Teknik, taktik falan boş arkadaş. 12 Mayıs 2013 rezaletin doruklara çıktığı gün olarak geçmeli tarihe. Dünya derbisi, hayat duruyor diye sattıkları derbinin ardından gencecik bir insan öldürüldü. Bu mu yani, yazıklar olsun Anneler gününde bir annenin yüreğine bu acıyı düşürenlere. Milyon defa yazıklar olsun. Sadece o bıçağı saplayan değil, herkes suçlu. Bu forumda da olduğu gibi ölümden bile prim yapmaya, laf sokmaya çalışan o genellemeci zihniyetteki şahıslar suçlu, maç öncesi ortamı geren Aziz Yıldırım suçlu, ona karşılık tiye alan açıklama yapan bizim yönetim suçlu, Emre, Volkan, Sabri, Melo, Riera gibi isimler suçlu. Taraftara şov yapacağız diye insanları geriyorlar. Hele Türkleri hiç anlamıyorum Milli Takım'da abi kardeş can ciğer oluyorlar, derbilerde kan davalı.
Alıyorlar paralarını, keyiflerine bakıyorlar derdi tasası bize düşüyor. Kimse kusura bakmasın da bu forumun da suyu çıkmaya başladı, seviye iyice yerlerde. Eskiden atışmanın, şakalaşmanın, kızdırmanın da bir adabı vardı. Çok fanatik, aklı mantığı kenara koyup yorum yapan ve bu kutuplaşmaya katkı sağlayan çok kişi var. Ben şahsen negatif yükleniyorum buradaki bazı kişiler yüzünden yeri geliyor o çok kızdığım genellemeyi yapıyorum. Sanıyorum buraya ayırdığım vakti azaltmanın zamanı geliyor..
Fenerbahçe'lileri tekrar tebrik ederim, hepinize iyi forumlar.
Bordo61Mavi
13.Mayıs.2013, 03:19
Iki takimda kutluyor ama kazanan kimse yok :)
Gercekten bugun kimse birsey kazanmadi, boyle duzen devam ettikcede daha cok kaybedecegiz. Anneler gununde bir anne evlatsiz kaldi.
Bu olaylari korukleyenler simdi oturup hic utanmiyorlarmi ?
Mamadou
13.Mayıs.2013, 03:30
Hele Türkleri hiç anlamıyorum Milli Takım'da abi kardeş can ciğer oluyorlar, derbilerde kan davalı.
Çünkü adamların birbirlerine saygıları yok. Türk oyuncuların tamamına yakını amatörden gelme zaten. Yani eğitim almamış cahil insanlar eminim. Başka ülkelerde oynayan oyuncular öyle değil mesela. Küçük yaştan eğitiliyorlar. Hem kulübünde gelişimini tamamlayıp, hemde eğitimini sürdürüyor. Bide bu oyuncular Milli takımda forma giyiyor. En başında futbolu yönetenler adam değil ki oyunculara sıra gelsin.
DaveJones
13.Mayıs.2013, 03:35
Çünkü adamların birbirlerine saygıları yok. Türk oyuncuların tamamına yakını amatörden gelme zaten. Yani eğitim almamış cahil insanlar eminim. Başka ülkelerde oynayan oyuncular öyle değil mesela. Küçük yaştan eğitiliyorlar. Hem kulübünde gelişimini tamamlayıp, hemde eğitimini sürdürüyor. Bide bu adamlar Milli takımda forma giyiyor. En başında yönetenler adam değil ki oyunculara sıra gelsin.
Bunun çok fazla eğitimle alakalı olduğunu sanmıyorum. Sağduyu nereye kadar öğretilebilen bir olgu ki? Bizim millet olarak bu özellikle Fenerbahçe-Galatasaray rekabeti çocukluktan başlıyor. Her çocuk takımının bir diğerine üstünlüğü kanıtlamak için tabiri caizse kendini parçalıyor. Sorun da burda başlıyor bence. Büyüse bile bu çocuklar sporla gerçek hayat arasındaki ciddiyet çizgisini farkedemiyor ve olaylar buralara varıyor maalesef.
uAburak89
13.Mayıs.2013, 03:41
Bu arada ben sevinme olayını şimdi görüyorum. Çok gereksiz, sevimsiz, antipatik buldum. Zaten geçen hafta sevindik, sanki ilk kez şampiyon oluyoruz. Geçen sene dibine kadar haketmişlerdi hem sevinmeyi hem de kupayı istemeyi ama bu sene olmamış. Kazansak neyse de, mağlubiyet üzerine çok eğreti durmuş. Sanıyorum gergin geçen maçın ardından taraftarı tahrik edip Fenerbahçe'ye ceza aldırmaya çalıştılar, başka bir açıklama bulamıyorum buna. Yakıştıramadım bunu hiç.
Sen 14 senedir yenemiyorsun belki rakibini sahasında ama rakibinden fazla şampiyonluğun + Avrupa Kupaların var bu süreçte. Şu sevinme olayına laf söyleyen Fenerbahçe'liler haklı bence bu yüzden, çok saçma bir akşam olmuş. Çalışıyorum, kaçıracağım diye üzülüyordum da iyi ki kaçırmışım.
TeNaciOUS MidFieLdeR
13.Mayıs.2013, 03:55
Çünkü adamların birbirlerine saygıları yok. Türk oyuncuların tamamına yakını amatörden gelme zaten. Yani eğitim almamış cahil insanlar eminim. Başka ülkelerde oynayan oyuncular öyle değil mesela. Küçük yaştan eğitiliyorlar. Hem kulübünde gelişimini tamamlayıp, hemde eğitimini sürdürüyor. Bide bu oyuncular Milli takımda forma giyiyor. En başında futbolu yönetenler adam değil ki oyunculara sıra gelsin.
basketbolda durum pek oyle degil mesela, cok nadir gorulur gerginlik oyuncular arasinda. genelde basketbolcular uniden geliyor, bir etkisi oldugu acik. daha medeni bir gorunum var basketbolumuzda. bu futbolculari alip parkelere koysan ve basketbolun da futboldan daha heyecanli, yakin temasin daha cok oldugu bir spor oldugunu dusunursek neler yapacagini dusunemiyorum. tam tersini yaparsak da sanirim turk futbolu cag atlardi (:
Mamadou
13.Mayıs.2013, 04:30
Bunun çok fazla eğitimle alakalı olduğunu sanmıyorum. Sağduyu nereye kadar öğretilebilen bir olgu ki? Bizim millet olarak bu özellikle Fenerbahçe-Galatasaray rekabeti çocukluktan başlıyor. Her çocuk takımının bir diğerine üstünlüğü kanıtlamak için tabiri caizse kendini parçalıyor. Sorun da burda başlıyor bence. Büyüse bile bu çocuklar sporla gerçek hayat arasındaki ciddiyet çizgisini farkedemiyor ve olaylar buralara varıyor maalesef.
Sonunda yazdığım gibi sorun baştakiler. Futbolu yönetenler arasında dürüst , güvenilir adam kalmadı. İktidara peşkeş çeken , yalaka kim varsa futbol onlara emanet ediliyor. Kulüp başkanları var bide bilinçlendirmek yerine bu olayları tetikleyen. Vuran kişinin taraftar grubundan biri olduğu söyleniyor. Taraftar gruplarına bu kadar söz hakkı tanıyan kim yönetimler. Taraftar grupları kulüpleri yönetir hale gelmiş. Çıkar elde etmek için yapmadıkları pislik kalmıyor. Bilmem kaçıncı yasa çıkartılıyor ama uygulanmıyor. Önce şu taraftar gruplarını temizleyeceksin. Etkileri azımsanmayacak derecede ve hep olumsuz olarak yansıyor. Önlerine yem vermediğin zaman dahada çekilmez bir hal alıyorlar. Herkes bireysel olarak hareket etmelidir. Hesaplaşmalar uğruna iki kuruşluk adamları şımartıp saha içi ve dışında gerginlik yaratılıyor. Tribün kültürü denen şey zaten yok.
Şu anki sistem hiç sağlıklı değil. Ülke insanının futbola sevgisi belli. Futbolla yatıp , futbolla kalkan insanlarız desek yeri. Ama çıkarlar uğruna insanları bu zevkinden mahrum bırakmaya çalışıyorlar. Şu olan eminim birilerinin işine gelecektir. Ne güzel işte gündem değişecek yine. İki gün sonra aynı hamam aynı tas devam edilir.
Bordo61Mavi
13.Mayıs.2013, 05:01
"Gizli bir tehlikeyle karşı karşıyayız. Futbolun birleştirici unsurunu maalesef ayrıştırıcı duruma getirdik. Onun için yetkililerin sorumlu olmasını söylüyorum. Medyadan sorumlu olmasını diliyorum. Çok tahrik var. Bunun sonu yok, bu gidiş iyi gidiş değil'
''Sadece futbol olarak değil, her alanda. Bana göre Güneydoğu olaylarından daha büyük olaylar görüyoruz şu anda. Gizli bir tehlike büyüyor. Daha dikkatli olmak gerekli."
Gecen sezon soylenmisti, her seye bir care bulanlar buna nasil bulacaklar acaba. O cocuk harcandi baskalari harcanmaz umarim
Deus Dominus
13.Mayıs.2013, 07:01
Bize de bir Demir Lady/Gentleman şart.
Cengo
13.Mayıs.2013, 07:29
Öncelikle Fenerbahçe'li arkadaşları galibiyet ve 2.liğin garantilenmesinden ötürü tebrik etmek istiyorum.
Bizim için sezon Fenerbahçe - Gençlerbirliği maçıyla bitmişti aslında, geçtiğimiz hafta fiilen bitti. Bu sebeple hayati önemi yoktu maçın, sonuçta şampiyon olmuştuk. Kazanırsak her maçta olduğu gibi sevinecektim, kaybetmek tabii ki hoş değil ama açıkçası Aykut Kocaman ve Aziz Yıldırım kalsın istiyorum, kaybetmemiz onların kredisinin artması demekti. Bu açıdan kaybetmek bile bana göre kazanmak sayılabilirdi. Bu düşüncelerim bu konuya ki silinen onlarca mesaj var ve özete bakana kadardı. Tabii ki ölüm haberi de düşüncelerime ulan ne saçma şeylere vakit ayırıyoruz dememde etkili oldu.
Teknik, taktik falan boş arkadaş. 12 Mayıs 2013 rezaletin doruklara çıktığı gün olarak geçmeli tarihe. Dünya derbisi, hayat duruyor diye sattıkları derbinin ardından gencecik bir insan öldürüldü. Bu mu yani, yazıklar olsun Anneler gününde bir annenin yüreğine bu acıyı düşürenlere. Milyon defa yazıklar olsun. Sadece o bıçağı saplayan değil, herkes suçlu. Bu forumda da olduğu gibi ölümden bile prim yapmaya, laf sokmaya çalışan o genellemeci zihniyetteki şahıslar suçlu, maç öncesi ortamı geren Aziz Yıldırım suçlu, ona karşılık tiye alan açıklama yapan bizim yönetim suçlu, Emre, Volkan, Sabri, Melo, Riera gibi isimler suçlu. Taraftara şov yapacağız diye insanları geriyorlar. Hele Türkleri hiç anlamıyorum Milli Takım'da abi kardeş can ciğer oluyorlar, derbilerde kan davalı.
Alıyorlar paralarını, keyiflerine bakıyorlar derdi tasası bize düşüyor. Kimse kusura bakmasın da bu forumun da suyu çıkmaya başladı, seviye iyice yerlerde. Eskiden atışmanın, şakalaşmanın, kızdırmanın da bir adabı vardı. Çok fanatik, aklı mantığı kenara koyup yorum yapan ve bu kutuplaşmaya katkı sağlayan çok kişi var. Ben şahsen negatif yükleniyorum buradaki bazı kişiler yüzünden yeri geliyor o çok kızdığım genellemeyi yapıyorum. Sanıyorum buraya ayırdığım vakti azaltmanın zamanı geliyor..
Fenerbahçe'lileri tekrar tebrik ederim, hepinize iyi forumlar.
Şu senin olgunluğun her seferinde daha fazla hayret ettiriyor beni. Helal olsun. :k:
nannar
13.Mayıs.2013, 08:45
Simdi haberlerde duydum bıçaklanma olayını. Dondum kaldım izlerken.birkaç yıl bu ülkede futbola ara verilmeli. Yazıklar olsun işi kan davasına çeviren cahillere.ölen gencede allah rahmet eylesin...
BaFraLı
13.Mayıs.2013, 11:01
Bir maç için insanlar nasıl bu kadar fanatikleşiyor hayret ediyorum ya. Dün akşam sövdük saydık küfür ettik oldu bitti işte. Benim en fazla fanatikliğim bu. En fazla fanatikliğim; sinirlendiğim oyuncuya twitterdan küfür etmek.
Ama insanlar o kadar fanatik olmuş ki gidip can alıyorlar. Nası oluyor böyle şeyler anlayamıyorum ya. Yani denilecek hiç bişey yok. Burak kardeşimize Allah rahmet eylesin. Bende sabah internete girdiğimde haberlerde gördüm üzüldüm. Bir maç için yok ya inanılır gibi değil.
Şimdi bi tane dengesiz yüzünden tüm Galatasaray camiası zan altında. Sosyal medyada görüyoruz insanların nasıl bu olaya baktığını. Allah rahmet eylesin.
Maça gelirsek Fenerbahçe'yi tebrik etmek lazım. Ama sadece tebrik edilmesi gerekenleri tabi. Öyle adamlar var ki ne tebrik edilmeyecek durumda. Maçı daha çok isteyen Fenerbahçe'ydi ve kazandılar.
Volkan Demirel ve Emre Belözoğlu'nun ise nasıl bir kişilik yapısında nasıl bir karakterde olduğunu bir kez daha gördük. Oyunu germekten başka bişey yapmadılar.
Sabri'de gereksiz yere hareketler yaptı, hiç gerek yoktu. Melo'nun da üzerine baya oynadılar ama iyi direndi maç sonuna kadar.
Sonuç olarak dün akşam kimse üzülmedi ama insan öldürmek işin iyice tadını kaçırdı.
urwrdskkn
13.Mayıs.2013, 11:05
Maçın Tüm Heyecanını Aldı Götürdü Şu Bıçaklama Haberi Bize Acilen Herkesinde Dediği Gibi Bir Demir Yumruk Lazım Ama Nerde O Baba Yiğit
Ralph
13.Mayıs.2013, 13:16
Şimdi okudum haberlerde bu ölüm olayını.
Yazıklar olsun futbol uğruna birbirine zarar veren insanlara. Bunu yapan o hayvana acıyorum gerçekten. Nefes alması bile dünyaya zarar. Acımak bile fazla.
Fearless Coward
13.Mayıs.2013, 13:23
Futbolu bu ülkede sadece futbol olarak göremiyoruz maalesef.Ama bazı futbolcular da aynı şekilde futbolu futbol olarak görmüyorlar.Önce camialar,futbolcular çocuk gibi atışmayı bıraksalar taraftarlar da böyle olmaz bence.Volkan,Emre ve Sabri'ye zaten diyecek fazla bir şey yok.Bunlar futbolcu falan değil dışarıda nasıllar sahada nasıllar 3 oyuncunun da 2 tane farklı yüzü var.Fenerbahçe'yi tebrik ediyorum kesin kazanmaları gereken bir maçtı biz nasıl geçen sene şampiyonluk için bize lazım olan 1 puanı aldık onlar da ŞL için onlara lazım olan 3 puanı aldılar.
Gncl1905
13.Mayıs.2013, 13:40
TFF'de karar veriyor olsam Volkan, Emre, Sabri'ye tarihi ceza verirdim; bak bakalım bir daha yapabiliyorlar mı. Milli takımdan da men et. İki Fenerbahçe'li var, eşitlik olsun diye bire indirilebilir ama bir şey yapılsın artık. Bir yıl men et şu gereksizleri de rahatlayalım. Bunların tribüne oynamaları yüzünden millet ölüyor. Artık sözün bittiği yerdeyiz.
I3esiktas
13.Mayıs.2013, 13:55
Katiller yakalandı
europeanconquer
13.Mayıs.2013, 13:56
Bu tarz olayların taraftarlıktan öte insanlıkla alakası var,taraftar denemez bu tiplere.Öldürmeyi geçtim sırf maç yüzünden başkasına fiziksel bir temasta bulunana bile taraftar demeyen ben ki bu olay çok iğrenç bir şey,o gencecik insanı katledenlerin Allah belasını versin.Ölen kişiye de Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun,Allah sevenlerine sabır versin.
mpaker66
13.Mayıs.2013, 14:01
Malesef bu olayı körükleyen futbolculardı. Emre'nin yaptıkları Volkan'ın Sabri'nin kuyt'un riera'nın yaptıkları. Yobo'nun her poZisyonda birisine saldırmaya çalışması. Kendileri milyon dolarları götürüyor. Sonra olaylara bak.
petrol_fb12
13.Mayıs.2013, 14:19
19.Şampiyonluk daima bu olayla hatırlanacak.Türkiye'nin nefretini kazandı Futbol...
uAburak89
13.Mayıs.2013, 14:28
Genelleme yapmak çok yanlış ama her seferinde bir kişinin yaptığı camialara, taraftarlara mal edilmesin diyerek de çözülmüyor bu olay. Bence artık sorumluluğu birilerinin alması lazım. Bu birileri de futbolun başındakiler, sahadakiler olmalı. Taraftar gönül verir, boş vakit işidir aslında futbol taraftarlar için. Ama yöneticiler, teknik adamlar, futbolcular için böyle değil, onların işi bu. Onlar bu işten para kazanıyorlar, itibar sağlıyorlar. Ünal Aysal mesela milyonları var belki ama başkan olmasa bu kadar tanınır mıydı? Cumartesi günü Aziz Yıldırım konuşana kadar derbi havası bile yoktu, bir anda herkesi moda soktu. Demiyorum ki herşeyin sorumlusu o, zaten yıllardır süregelen bir durum var o sadece bu seferlik olayı ateşledi. Sonra arkasından Adnan Öztürk imzalı olduğunu düşündüğüm alaycı bir açıklama geldi bizden, tamam ben de dalga geçtim Aziz Yıldırım'ın Galatasaray konuşması, takipçisi olması tuhaf geldi çünkü ama ben taraftarım sen yönetici. Benim düşündüğüm, konuştuğum, yazdığım 3-5 kişiyi etkiler, onların ki milyonları. Hiç cevap vermeyeceksin veya düzgün üslup kullanacaksın. Yakışmadı o. Yıllardır derbilerde çirkef oyuncular ön plana çıkıyor, her takımda da var bu tarz isimler herkes biliyor. Mehmet Topal'ı, Selçuk İnan'ı falan hiç kavgada görmedim onlar da futbolcu. Adamlar işini yapmaya çalışıyor sadece. Selçuk İnan kavga çıkarmıyor da az mı seviliyor ? Her takıma lazım ateşleyecek isimler ama derbilerde suyunu çıkarıyorlar.
Maçın tamamına baktım, her ne kadar boş gelse de merak işte. Elmander hamlesi olmamış yerine Amrabat'ın girmesi de aynı şekilde. Macera aramaya gerek yoktu, Fatih Terim'in hesabı tutmamış. Fenerbahçe daha iyi oynamış maçın genelinde, yalnız atılan iki golün de öncesinde faul var. Bence ilki daha net, ikincisinde işin içinde Eboue olduğu için şüpheye düşüyor insan çünkü çok kolay düşüyor. G.Birliği maçından sonra yine kendi ceza sahamızda ayakta kalamayarak gol yedirmiş. Fenerbahçe kazanmak zorundaydı, ona göre de oynamışlar, tüm enerjilerini sahaya yansıtmışlar. Sezonun en kötü Galatasaray'ı diyebilirim dün akşamki Galatasaray için.
Şaka maka 14 yıldır kazanamıyoruz Kadıköy'de, yeri geliyor biz macera arıyoruz, yeri geliyor Fenerbahçe absürt veya jeneriklik goller buluyor, yeri geliyor çok net kazanıyorlar. Geçen sene Baros'un direkten dönen topu ile fırsat kaçmıştı, bir süre daha böyle gidecek gibi. Biz oraya ekstra stresle gidiyoruz çünkü. Deportivo - R.Madrid muhabbetleri olmuş o kadar basit değil o olay sonuçta GS - FB ezeli rakip. Bence bu yenilmezlik serisi önemli bir şey, biz zaten son 2 sene dışında hiçbir zaman derbilerde çok da iyi değildik. Şampiyonluk daha önemli ama bu yenilmeme durumu da önemlidir.
Keşke maç içinde ve sonunda olaysız, güzel bir maç olsaymış. Webo'nun ilk golü dışında güzel bir şey göremedim. Seneye olur belki diye ümitleniyorum ama deplasmanda da taraftar olacak, işler daha da kötüye gider gibi. Üstü kapalı konuşan veya direk hedef gösteren, taraftara yaranmaya çalışanların tuzağına düşmemek lazım artık. Ölüm üzerinden prim yapmayın, formalar değişir ama giden gidiyor. Allah korusun bir yakınınıza maç yüzünden bir şey olsa ilk düşündüğüz takımınız mı olacak veya rakip takıma laf söylemek mi olacak, çok yazık çok.
himone
13.Mayıs.2013, 14:59
Artık tüm yöneticilerin aklını başına alması lazım. Sürekli birilerini hedef göstererek olmuyor. Stadlarda güvenlik önlemlerinin artırılması ve cezaların düzenlenmesi gerekli. Dün yaşanan cinayet olayı ile birlikte muz olayı da iğrençti. Bir insan bu kadar küçülebilir mi? Televizyonda Spartacus'u izlerken Romalılardan ne kadar tiksindiysem dünkü olayları çıkartanlardan da o kadar tiksindim. Stada girerken taraftarların alkolmetreden geçmeleri gerekiyor, güvenlik önlemlerini yeterli olmayan kulüplere hiç acımadan çok ağır cezalar gelmeli ve polisin stadlardan çekilmesi gerekli. Rakip taraftar yokken bile bu olaylar yaşanıyorsa seneye neler olur. Söylenecek o kadar çok şey varki hangisinden bahsedeceğimi bilemiyorum. Sadece 1 maç için yaşanan olaylara bak, bir de kendimize insanız diyoruz!
Alicanfmfan
13.Mayıs.2013, 15:06
Bu cinayet olayından yürüyerek Galatasaray'a sallamayın artık, bari ölümden prim yapmayın. Face'de falan görüyorum, Galatasaray katil ilan edilmiş. Ama iki gün önce ''Futbol Şiddettir, Futbol Holiganlıktır, Futbol adam bıçaklamaktır.'' diyen rakip takım taraftarları masum.
I3esiktas
13.Mayıs.2013, 15:20
Bu cinayet olayından yürüyerek Galatasaray'a sallamayın artık, bari ölümden prim yapmayın. Face'de falan görüyorum, Galatasaray katil ilan edilmiş. Ama iki gün önce ''Futbol Şiddettir, Futbol Holiganlıktır, Futbol adam bıçaklamaktır.'' diyen Fener taraftarları masum.
Hayret ediyorum ben Beşiktaş yine kendini Fener'e yamanacak bir olay buldu. Tebrik ediyorum.
Pankart açarsınız 2-3 kişi açtı bütün taraftara mal etmeyin, Oktay öldürülür bütün taraftara mal etmeyin, Taraftarın yabancı takımın formasını atkısını vs vs bütün taraftara mal etmeyin, Son olan olaylardan sonra halen aynı lafları diyosunuz. Lanet olsun şu olayları yapan 2-3 kişi bi bitmedi arkadaş.
mantığa bak ya o zaman bi türk seri katil çıkarsa ilerde tüm türkler seri katil diye damga vurulsun o zaman
europeanconquer
13.Mayıs.2013, 15:50
Bu bıçaklama olayı hakkında son bir şey söylemek istiyorum;
Bir insan hayatını kaybetti hayatının baharında varsın Galatasaray camiasını katil saysınlar,nefret etsinler zaten 22 yıldır yaptıkları şeyler bunlar,hiç biri önemli değil Burak Yıldırım ve futbol terörü yüzünden hayatını kaybedenler mezarlarında rahat etsinler dualarımız onlarla,onlara bunları yapanlar cezasını çekecekler,hem bu dünyada hem öbür dünyada beddualarımız onlarla olacak.
Allah gani gani rahmet eylesin,mekanları cennet olsun.
ForCimbom
13.Mayıs.2013, 16:13
maç günü sokaklarımızda hayat güvenliğinin askıya alındığını 1000.kere görüşümüze rağmen hala futbol konuşmaya devam etmekte ısrar ediyoruz. ne acı ne acı... keşke bir seferlik de olsa şu vefat eden "insan" için ne bileyim maçları iptal etseler klüplere astronomik cezalar kesseler falan.
doğanın en yırtıcı hayvanı ;
insan...
titates1
13.Mayıs.2013, 16:45
dün galatasaraylı bir arkadaşımla mesajlaşıyorduk , bu olayın rengi yok , arkadaşım hasta galatasaraylı , dün akşam çıktıklarında mekandan 100-150 kişilik bir grup tek başına fenerbahçeli bir elemana dalmarken , hala eleman da fenerbahçe ulan diye bağırıyormuş , bizimkiler 7-8 kişi hepsi galatasaraylı girmiş araya kurtarmışlar elemanı , dağıtmışlar grubu , şerefsizi de , adamı da her taraftar grubunda var maalesef.
GebzeLi1907
13.Mayıs.2013, 16:56
Bu arada cidden futboldan soğudum bir gecede.
Drogba ya yapılanda dünyanın en adice hareketlerinden birisi. O kişi bir daha saracoğluna adım atamayacak diye umuyorum..
iğrenç bir olay, bizim ülkemizde olmazdı ama adam nefretinnden napacağını şaşırmış..
drogba nın da bu olaya karşı sanki tüm stad drogbaya böyle bir haraket yapmış gibi açıklama yapması da ne yazık ki hoş değil..
nasıl ki biz bu öldürme olayını tüm galatasaray taraftarına mal edemezsek o muz olayı da asla ve asla fenerbahçe taraftarının tümüne adledilmez.
himone
13.Mayıs.2013, 17:36
Drogba'ya yapılan gerçekten iğrenç birşey ama evrim teorisiyle cevap vermeye çalışan adama da saygı duymam. Ben maymundan gelmedim, sen kendini öyle görüyorsan orası ayrı.
europeanconquer
13.Mayıs.2013, 17:50
İsterse izafiyet teorisi ile cevap verir,biraz empati yapın empati.
Anneler gününde Çocuğunu kaybetti bir Anne kim nederse desin spor bu değildir
himone
13.Mayıs.2013, 18:21
İsterse izafiyet teorisi ile cevap verir,biraz empati yapın empati.
Ne alakası var empatiyle. 2 gündür herkes bu hareketin ne kadar iğrenç olduğunu söylüyor, daha ne empatisi yapıcaz. Benim gözümde evrim teorisi saçmalıktan öte değildir ve benim tüm kültürüme ve inancıma hakaret içermektedir. Bir olaya cevap verirken bulunduğun toplumun değerlerini düşünmen gerek, eğer yapmazsan eleştirdiklerinden farkın kalmaz. Drogba muz konusunda ne hissediyorsa biri çıkıp evrim teorisini savunduğunda ben de o şekilde hissediyorum. Sen bunu bu şekilde görmüyo olabilirsin o da aramızdaki hassasiyet farkıdır.
Moussa Sow7
13.Mayıs.2013, 18:24
0-0 biten maçta Sabri"nin üçlü çektirdiğini gördüm ya,Şampiyon olmamıza gerek varmı ? Biz galibiyete sevindik.
Ne alakası var empatiyle. 2 gündür herkes bu hareketin ne kadar iğrenç olduğunu söylüyor, daha ne empatisi yapıcaz. Benim gözümde evrim teorisi saçmalıktan öte değildir ve benim tüm kültürüme ve inancıma hakaret içermektedir. Bir olaya cevap verirken bulunduğun toplumun değerlerini düşünmen gerek, eğer yapmazsan eleştirdiklerinden farkın kalmaz. Drogba muz konusunda ne hissediyorsa biri çıkıp evrim teorisini savunduğunda ben de o şekilde hissediyorum. Sen bunu bu şekilde görmüyo olabilirsin o da aramızdaki hassasiyet farkıdır.
drogba koyu bi katolik sahaya girerken attığı gollerden sonra istarvroz çıkarıyo oda evrim teorisine inanmıyo orda vermek istediği mesajı anlayamamışsın sen
himone
13.Mayıs.2013, 18:43
drogba koyu bi katolik sahaya girerken attığı gollerden sonra istarvroz çıkarıyo oda evrim teorisine inanmıyo orda vermek istediği mesajı anlayamamışsın sen
Hala mesajın anlaşılıp anlaşılamamasından bahsediyorsun, acaba sen ne anladın o mesajdan çok merak ediyorum. Adamın katolik olması daha da kötü yapıyor olayı. Neredeyse nüfusun tamamının müslüman ve yarısının dindar olduğu bir ülkede çıkıp bu şekilde cevap verilmez. Kaş yapıyım derken göz çıkartmamak lazım. Orada bir kişi çıkıp sadece Drogba'ya ve diğer otunculara hakaret ediyorken Drogba yaptığı hareketle milyonlarca insana hakaret ediyor. Siz de bu durumu hala doğal karşılıyosunuz. Önceki mesajımda yazdığım gibi işte bu bizim hassasiyet farkımız oluyor. Sizin için bu durum doğal olabilir ama benim için değil. 35 yaşında gelmiş bir adam özellikle medya üzerinden bir mesaj vereceği zaman dikkatli olmalı, neye inanırsa inansın.
europeanconquer
13.Mayıs.2013, 18:49
Valla Drogba'dan çok senin Drogba'nın inancına hakaretin söz konusu.
Bakınız hakaret eden Drogba; http://inciswf.com/drogbahabibi.swf
Size Emre Belözoğlu gibileri müstehak,iyi günler.
sananes
13.Mayıs.2013, 19:05
insan ölmüş siz hala galatasaray'a mal etmeyin derdindesiniz(tersi de geçerli,onlara da aynı şekilde kızıyor içim). Evet bir insan öldü ama "insanlık" çoktan ölmüş.
petrol_fb12
13.Mayıs.2013, 19:15
Cenaze'den yeni geldim.Ordaki ağlayan anneleri gördükçe babayı yakınlarını arkadaşlarını gördükçe .Olmaz olsun böyle holiganlık taraftarlık ..
Redrum
13.Mayıs.2013, 19:39
Drogba'ya yapılan gerçekten iğrenç birşey ama evrim teorisiyle cevap vermeye çalışan adama da saygı duymam. Ben maymundan gelmedim, sen kendini öyle görüyorsan orası ayrı.
Yahu nerede var evrim teorisi ne maymundan gelmesi hani nerede öyle bir şey demiş nereden çıkarıyorsunuz bunları?
Siyahi oyunculara gidip muz atan maymun sesleri çıkartan yaratıklar yok muydu Avrupa'da? Eto'o'ya karşı kaç kere yapıldı mesela biliyorsunuz.
Kendisine muz atan adama, "sen bana maymun diyorsun ama ....." şeklinde cevap vermiş olmasının hangi bakış açısıyla evrim teorisine bağlıyorsun meraktan ölüyorum.
Partenopei
13.Mayıs.2013, 19:52
Yahu nerede var evrim teorisi ne maymundan gelmesi hani nerede öyle bir şey demiş nereden çıkarıyorsunuz bunları?
Siyahi oyunculara gidip muz atan maymun sesleri çıkartan yaratıklar yok muydu Avrupa'da? Eto'o'ya karşı kaç kere yapıldı mesela biliyorsunuz.
Kendisine muz atan adama, "sen bana maymun diyorsun ama ....." şeklinde cevap vermiş olmasının hangi bakış açısıyla evrim teorisine bağlıyorsun meraktan ölüyorum.
Instagram hesabında evrim teorisi fotoğrafını paylaşıp altına bir şeyler yazarak cevap vermiş galiba burdan bakabilirsin http://www.ntvspor.net/haber/futbol/87982/“maymun-kardesimin-gollerine-sevindiniz (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.ntvspor.net%2F haber%2Ffutbol%2F87982%2F%26%238220%3Bmaymun-kardesimin-gollerine-sevindiniz)”
europeanconquer
13.Mayıs.2013, 19:56
Kendisine ırkçılık yapan bir taraftara cevap olarak;
''Tarihin küçük bir parçası seni incitmez'' dedi ve bu fotoğrafı paylaştı;
http://img545.imageshack.us/img545/5821/lgtafc5.png
sui generis
13.Mayıs.2013, 20:10
Ben de iki saattir bu mesajı anlamaya çalışıyorum. tabii resmi görmediğim için anlamamıştım bir türlü. Saygı duymamak kısmı hariç mesajına katılıyorum ve ek olarak bunu bütün taraftara yıkması da ayıp. Türk insanından ırkçı olmaz , yapısına aykırı. istisnalar çıkıyor tabii ki.
-------
Ben hala vefat eden çocuğu düşünüyorum. Aynı durumda ben de olabilirdim. O kullandığı yolu çok kullandım. annem hep dikkat eder derdi maça giderken , bana bir şey olmaz derdim. demek ki gerçekten dikkat etmek gerekiyormuş ya da hiç gitmemek.
Türk insanından ırkçı olmaz , yapısına aykırı. istisnalar çıkıyor tabii ki.
-------
ırkçılık bi tek siyahi insanlara karşı yapılınca ırkçılık olmuyo önce bunu anlamak lazım türkiyede malesef aşırı düzeyde ırkçılık var siyahi insalara karşı tutumumuz böyle değildi eskiden oda gün geçtikçe bu yönde ilerliyo
sui generis
13.Mayıs.2013, 20:19
Nasıl ırkçılık var yahu , cidden merak ettiğimden soruyorum.
Nocna Mora
13.Mayıs.2013, 20:22
MUZ VAR MUZ.
http://i.milliyet.com.tr/GazeteHaberIciResim/2013/05/13/fft16_mf3280415.Jpeg
sui generis
13.Mayıs.2013, 20:25
Yahu bu adamın (!) yaptığı zaten ırkçılık ama genelleyemezsiniz diyorum. Nasıl ırkçılık var demem ise ; Türkiye'de ırkçılık çok fazla var söylemi için.
Edit: neyse arkadaş ne demek istediğini anlattı bana.
Revolution
13.Mayıs.2013, 20:28
Allah o katilin belasini versin. Boyle insanlarin sifati veled-i zina'dan baska birsey olamaz. Hazimsiz serefsiz.
erdem344
13.Mayıs.2013, 20:34
o muzu getirenı bulup ömür boyu spordan men ediceksin
himone
13.Mayıs.2013, 20:36
------------------------------------ Neyse öfkemizi içimize atalım da ortamı germeyelim.
sananes
13.Mayıs.2013, 20:50
yahudi'ye de yapılabiliyor ırkçılık ya da rum'a. O yüzden var bu ülkede ırkçılık. Irk sadece siyah ile beyaz'ın ayrımı değil.
TeNaciOUS MidFieLdeR
13.Mayıs.2013, 21:03
konu disi ama irkcilik her zaman vardi turkiyede, yakin zamanda rum ve ermenilere yapilanlar asikar. eski zamanlarda osmanli tebaasi kendi irkina dahi 2.sinif insan muamelesi yapmis bir ulkedeyiz biz. hali hazirda cingenelere yapilan ayrimcilik siyahlara yapilandan da fazla hatta.
Konu kapatılmalı maç konusundan başka konulara döndü.
ntvspor yorumlarında gördüm aynen katılıyorum.
Bizim ülkemizde böyle bişey olmamalıydı, bizim insanimiz zenci kelimesinin bile kötü birsey ifade ettigini bilmez, ırkçı bir kelime olduğunu bilmez. O muzu sallayan kişi Fenerbahce tarafindan degil, devlet tarafindan cezalandirilmalidir.
Önder HOCA
13.Mayıs.2013, 21:48
şöyle biraz göz gezdirimde mühendis oktay olayına yanlışım yoksa bu adamın katili hala tribün lideri
bu tribünler ve taraftar grupları kısmen dağıtılmadıkça daha çok şeyler olur, bu insanlar tek olsalar birşey yapmıycakları halde grup içinde olunca taşkınlık çıkarırlar insanlar hernekadar sağduyulu olsada topluluk psikolojisi farklı
himone
13.Mayıs.2013, 22:02
Bence tüm siyahi futbolcuların o herif hakkında suç duyurusunda bulunması gerekiyor. En başta Sow, Webo, Yobo bunu yapmalı hatta. Bu Türkiye'de ilk defa bu şekilde oluyor ve hemen yılanın başını kesmezsek tekrarı olabilir. Herşeyden önce de FB kulübünün bir açıklama yaparak özür dilemesi gerekyor ama o sağduyuyu gösterecek bir tek Kiğılı var ona da müsade etmezler.
zeck17
13.Mayıs.2013, 22:13
Türkiye'de ırkçılık nasıl yok acaba türk demeyi bile kaldıracaklardı az kalsın daha 1 ay önce, tabi ırkçılık bu kadar da az değil insanlar soylarına göre değerlendiriliyor
Futbol terörü çok üst düzeyde ülkemizde..
Maça gelince de izlememiştim gayet sıkıcı bir maç olmuş galatasaray rehavet kapılarak oynamış fenerbahçe baya iyi mücadele etmiş tebrik ederim
Aziz Yıldırım ve Aykut Kocaman'ın göreve devam edecek olması da beni ayrı mutlu ediyor :)
byariff
13.Mayıs.2013, 22:25
Video kesin montajdir meireles oyle birsey yapmaz.
http://www.youtube.com/watch?v=us_TeStKD24&feature=youtu.be
Corpus
13.Mayıs.2013, 22:29
Kaşımış birşey yok
Alicanfmfan
13.Mayıs.2013, 22:31
Tekrar düşündükçe , geçen sene bundan kat kat önemli bir maçtı, şampiyonluk maçıydı ama cinayet olmamıstı. Çünkü ortam gergindi ama bu kadar nefret yayan açıklamaları yapan insanlar yoktu.
Tek tek gelirsek ; Aziz Yıldırım'ın maçtan önce açıklamaları, nefretle ve kinle yıkanmıs gibiydi. Maçtan bir hafta öncede malumunuz dizide Galatasaray bayrağını çöpe atan bir hayali kişilik, hepsi bu ortama zemin hazırladı. Galatasaray taraftarlarını gerdiler, sahada oynanan oyunda bir iki kişi buna devam etti. Ve sonunda da kimsenin istemediği bir olay yaşandı. İnşallah bi cana kıyan adam yakalanır ve en ağır cezayı alır. Ama bu ortamı hazırlayanlar da ceza alır umarım
darkkobal123
13.Mayıs.2013, 22:47
Sahaya yansımamış boşver.
DaveJones
13.Mayıs.2013, 22:50
Ölüm haberinin etkisiyle birkaç saat lanetler yağdırdıktan sonra tüm suç rakip takım ve oyuncularınınmış gibi saldırmaya, suçlamaya başlamak.. Aynen devam böyle, Türkiye'de şiddet olaylarının hiç bitmeyeceğinin göstergesi gibi adeta.
Ayrıca ırkçılık konusunda da ülkemizde ırkçılık değil, anlamını bilmedikleri bir milliyetçilik söz konusuydu. O muzu getiren abi olayı çok yanlış anlamış gerçi. Çünkü kendi takımında daha fazla siyahi oyuncu vardı. Yüzünün belirgin olması sıkıntı olabilir yalnız. Tanıyan falan çıkarsa mazallah saldırabilirler o yüzden bir an önce ceza verilse iyi olur.
erdem344
13.Mayıs.2013, 23:01
Meireles kalitesinde ki adamın yapmaması gereken hareket ne desek boş malesef saha içinde oluyor böyle hareketler
europeanconquer
13.Mayıs.2013, 23:05
Portekiz'de geçmiş olsun anlamına geliyormuş :n:
Ne adamsın Meireles,yine güldürdün :n:
KaRaBükLü KraL
14.Mayıs.2013, 00:54
Meireles kendine yakışanı yapmış şaşırtmadı.
erdem344
14.Mayıs.2013, 00:57
al birini vur ötekine
nannar
14.Mayıs.2013, 00:58
Beşiktaşı kutlamak lazım bu konuda. terbiyesizlik yapan adamın biletini anında kestiler. gerçi hoş süleyman seba zamanındaki hassasiyet demirören'le birlikte tarih oldu :) rabbim sadece futbola değil,türk toplumunun kimyasına zarar veren bu insanları tez zamanda bizden uzak kendine yakın etsin...
SAİT71
14.Mayıs.2013, 01:01
Şu başlıkta bile gelişen olumsuz olayları bir tarafa yıkma çabası hala bir arpa boyu yol alınmadığının göstergesidir.
http://i.milliyet.com.tr/GazeteHaberIciResim/2013/05/13/fft16_mf3280415.Jpeg
Ayrıca bu kişiliksiz haysiyetsiz herifi bir daha stadımızda görmeyi istemiyoruz. Böyle insanlar toplumumuzun düzenini bozuyorlar.Bizim ülkemizde insanların ten rengi, göz rengi vs. hiç bir şekilde aşağılanmazdı. Stadlarımızda bugüne kadar ırkçılık olmazdı. İşte böyle insan dışı varlıklar sebebiyle kimyamız bozuluyor. Yarın çıkacak Galatasaraylısı Webo'ya muz sallayacak diğer gün birisi çıkacak Niang'a muz atacak. Derken futbolumuza olumlu işler yerine bir olumsuzluğu daha ekleyerek zekasızlıkta ileri doğru adım atmış olacağız.
C h A o S
14.Mayıs.2013, 01:05
al birini vur ötekine
Öncelikle burası Arena'nın soyunma odası.Sivas maçı sonrası şampiyonluk sevinci yaşanıyor.Video'nun başlığında"Drogba'dan Fener'e hareket" yazıyor.Alakası yok.Adamların dans kültürü farklı ancak bu hareketin Meireles gibi kasıtlı bir hareket olmadığı ortada.Yapmasa daha iyi olurdu.Böyle malzeme vermezdi.Millet hemen nasılda Drogba'dan fenere hareket diye video hazırlamış bravo.Doğal olarak Sivas maçı sonrası yapılan dansın "Fenerbahçe-Galatasaray" maç konusunda da yeri yok.
İşte arkadaşlar hemen bir karşı hareket buluyorlar ki altta kalmasınlar :)
byariff
14.Mayıs.2013, 01:29
erdem oranin saracoglu olmadigini sende cok iyi biliyorsun sirf altta kalmamak için yapma boyle seyler savunma kimseyi :) karisi ve cocugu uzerine yemin adamda bu adamdi :) ligtvde goruntuleri yayinladi hadi bakalim montaj diyin.
erdem344
14.Mayıs.2013, 01:31
Doğrusunuz beyler özür dilerim bi anlık dalgınlık tekrardan özür dilerim
europeanconquer
14.Mayıs.2013, 01:33
O da yapmasaymış ancak sağolsun GS TV oyuncuları tuvalete kadar takip ettiği için her şeyi görüyoruz.Mesela dün Eboue'yi o hali ile gördükten sonra hayattan soğudum.
http://s1.directupload.net/images/130513/5szq4ogm.swf
byariff
14.Mayıs.2013, 01:37
bu arada dun vefat eden kardesimizin katili yakalanmis ismi yusuf adinda biriymis.
SAİT71
14.Mayıs.2013, 01:38
Onun gibi bir caniye yakışmayan bir isimmiş. Nice Yusuf'lar ile adaş olması çok üzücü bir durum... Umarım müebbet verirler... Aynı acıyı yaşasın kendiside..
ThersoN
14.Mayıs.2013, 15:36
Türk insanından ırkçı olmaz , yapısına aykırı.
Türkiye'de ırkçılığın ağababası var. Ceza almamak için ayrıntılı konuşamıyorum.
petrol_fb12
14.Mayıs.2013, 15:37
Türkiye'de ırkçılığın ağababası var. Ceza almamak için ayrıntılı konuşamıyorum.
İspat ve Kaynak ? Yada nasıl ? Ve nerde ?
erdem344
14.Mayıs.2013, 15:44
beyler ırkcılık olmadığını veya olduğunu biz bilmeyiz . Gidin zencı adama sorun o daha iyi bilir.
ThersoN
14.Mayıs.2013, 15:45
İspat ve Kaynak ? Yada nasıl ? Ve nerde ?
Ceza almamak için konuşamıyorum dedim ya. Sizin anladığınız gibi sadece ten rengi ayrımı değil. Kafatası ırkçılığı var Türkiye'de.
Tanıdığınız varsa bir Kürt kökenli insana sorun bakalım; Türkiye'de ırkçılık var mı yok mu? Olayın sadece siyahi olmakla alakası yok yani. 'Türk'ün Türk'ten başka dostu olmaz' anlayışıyla yaşayan bir toplumda nasıl ırkçılık olmaz.
europeanconquer
14.Mayıs.2013, 16:03
Türkiye'de sadece Kürt'ler yok,Kürt'leri koruyacağım derken diğer ırkları tek bir çatı altında toplamayın.
http://img834.imageshack.us/img834/9784/lgte5e2.png
ThersoN
14.Mayıs.2013, 16:18
Olay buradan siyasete gider. O yüzden ceza almamak için konuşmayacağım dedim :). Ama bazı arkadaşlar var sırf GS'liyiz diye söylediğimiz bazı şeylere muhalefet etmeye çalışıyorlar.
Gncl1905
14.Mayıs.2013, 18:07
http://www.101greatgoals.com/blog/didier-drogba-uses-galatasarays-facebook-page-to-slam-racist-abuse-from-fenerbahce-fans/
Yabancı basın da öldürmüş bizi. Her sıfatı almıştık bir de ırkçı damgası yedik, tebrikler. Son iki resim hangi maçtan bilmiyorum yalnız.
LaigLeNoiR
14.Mayıs.2013, 18:11
Arkadaşlar tartışma yaratacak şeyleri, ikili diyaloglar halinde geçen konuşmaları aranızda özel mesajla veya farklı yollarla yapın burada değil.
3.resim Zokora'ya yapılan hareket Trabzonspor maçında.
Özgür Çetin
14.Mayıs.2013, 22:20
Burak Yıldırım olayı hakkındaki görüşlerim 180 derece değişmiştir.Bir GS'lıya net bir biçimde en az 3 kişi saldırıp arkasından laf atılıyor.Bu laf muhtemelen küfür veya tahrik edici bir söz. GS'lı arkasını dönüyor yine birşey yapmıyor.Burak Yıldırım elinde bıçak sallayarak geliyor.Sallarken hala küfür hala birşeyler söylüyor ve 4'e 1 kalan GS'lı yanına yarım metreden az yaklaşan FB'liye bıçağı sokuyor. Doğrumu? Yanlış.Beyler kimse kusura bakmasın sizin cebinizde bıçak varken 4 FB'li üzerinize küfürlerle gelecek biri elinde bıçak sallıcak ne yapardınız?Hemen söyliyim en yakınınıza gelen FB'li (Burak Y.) size bıçağı sokacaktı yerdeyken muhtemelen diğer çocuklar tekmeleyecekti.Ölecektiniz.Olay net olarak ortadadır. GS'lının üzerine en az 3 kişi yürüyüp ölen şahıs elinde bıçak sallayarak gelmektedir.Bu olay her yönüyle yanlış!Öldüren arkadaş yarın 3-4 sene cezayla bile bu işten yırtacaktır.Çünkü bu olay çok açık nefsi müdafaa'dır! Bu olay çok nettir!FB medyası olayı öyle hale getirdiki 7 kişi Burak'a saldırdı, Burak yanında kız arkadaşı olduğu için birşey yapmadı ve öldürüldü dediler!Düşünün bunu diyenler vardı! Öldüren arkadaşın hatası ve cezası çok büyük! Ancak gördümki o adamın da kendine gerekçeleri var.'ABİ VALLA HİÇBİRŞEY YAPMADIK BİRDEN ŞŞT DEDİ ARKAMIZI BİR DÖNÜK BIÇAĞI SOKTU KAÇTI'' Bunu dedi Burak'ın arkadaşı!Burak'ın 'arkadaşı' hangi okulda okuduğunu bile bilmiyordu. Bumu arkadaş? Sokaktan birini bulup anlat demişler çok açıkBurak Yıldırım'ın ruhu şad olsun.Ailesine Allah sabırlar versin.Daha da diyeceğim birşey yok.Allah günahlarını affetsin.İyi akşamlar..
Görüntrüyü soranlara http://www.youtube.com/watch?v=UftpsbU_yo8
Redrum
14.Mayıs.2013, 22:29
Annesine, babasına, sevenlerine üzülüyorum ben en çok. Yazık günah işte...
Önder HOCA
14.Mayıs.2013, 22:37
@Özgür Çetin adamı haklı çıkarmayamı çalışıyorsun 4 kişi geride bir kişi üstüne gelmiş adam direk takıyor madem korktu kendini savundu adamları daha ne kovalıyor adamı dinden imandan çıkartıcan illa
korkan adam kovalamaz kaçar
attirson
14.Mayıs.2013, 23:31
@Özgür Çetin adamı haklı çıkarmayamı çalışıyorsun 4 kişi geride bir kişi üstüne gelmiş adam direk takıyor madem korktu kendini savundu adamları daha ne kovalıyor adamı dinden imandan çıkartıcan illa
korkan adam kovalamaz kaçar
Kesinlikle katılıyorum.Ayrıca o kaçanlar da erkekligin yüz karası.Madem girismissin bir işe ne kaçıyorsun.
Escochae
14.Mayıs.2013, 23:56
Burak Yıldırım olayı hakkındaki görüşlerim 180 derece değişmiştir.Bir GS'lıya net bir biçimde en az 3 kişi saldırıp arkasından laf atılıyor.Bu laf muhtemelen küfür veya tahrik edici bir söz. GS'lı arkasını dönüyor yine birşey yapmıyor.Burak Yıldırım elinde bıçak sallayarak geliyor.Sallarken hala küfür hala birşeyler söylüyor ve 4'e 1 kalan GS'lı yanına yarım metreden az yaklaşan FB'liye bıçağı sokuyor. Doğrumu? Yanlış.Beyler kimse kusura bakmasın sizin cebinizde bıçak varken 4 FB'li üzerinize küfürlerle gelecek biri elinde bıçak sallıcak ne yapardınız?Hemen söyliyim en yakınınıza gelen FB'li (Burak Y.) size bıçağı sokacaktı yerdeyken muhtemelen diğer çocuklar tekmeleyecekti.Ölecektiniz.Olay net olarak ortadadır. GS'lının üzerine en az 3 kişi yürüyüp ölen şahıs elinde bıçak sallayarak gelmektedir.Bu olay her yönüyle yanlış!Öldüren arkadaş yarın 3-4 sene cezayla bile bu işten yırtacaktır.Çünkü bu olay çok açık nefsi müdafaa'dır! Bu olay çok nettir!FB medyası olayı öyle hale getirdiki 7 kişi Burak'a saldırdı, Burak yanında kız arkadaşı olduğu için birşey yapmadı ve öldürüldü dediler!Düşünün bunu diyenler vardı! Öldüren arkadaşın hatası ve cezası çok büyük! Ancak gördümki o adamın da kendine gerekçeleri var.'ABİ VALLA HİÇBİRŞEY YAPMADIK BİRDEN ŞŞT DEDİ ARKAMIZI BİR DÖNÜK BIÇAĞI SOKTU KAÇTI'' Bunu dedi Burak'ın arkadaşı! Allah belanızı versin!Burak'ın 'arkadaşı' hangi okulda okuduğunu bile bilmiyordu. Bumu arkadaş? Sokaktan birini bulup anlat demişler çok açıkBurak Yıldırım'ın ruhu şad olsun.Ailesine Allah sabırlar versin.Daha da diyeceğim birşey yok.Allah günahlarını affetsin.İyi akşamlar..
Görüntrüyü soranlara http://www.youtube.com/watch?v=UftpsbU_yo8
Nefsi müdafa'nın ne demek olduğunu biliyormusun ki sen ? Eğer o çocuk nefsi müdafa amacıyla o hareketi yaptıysa neden kaçan adamın arkasından kovalıyor ki ? Gerçek şu ki kovalıyor çünkü amaçı öldürmek ama sen ve senin gibiler bunu göremeyecek kadar körsünüz. Umarım o ölen kardeşimizin ailesinin yaşadığı duyguları sizler yaşamazsınız.
C h A o S
15.Mayıs.2013, 00:39
Öncelikle katile Burak ve arkadaşları laf atıp üzerine yürüyorsa herkes gibi katilde kendini korumak istemiş bu normal.Ancak direk adamın kalbine bıçak sokmak amacının farklı olduğunu gösteriyor.Kendisini Burak'ın baldırına felan bıçak atarakta koruyabilir ve onları korkutabilirdi.Zanlının bıçakladıktan sonra kovalaması felan tam bir canilik.Zanlının savunulacak yanı yok.Videodan sonra birden zanlıyı haklı görenler türedi.Yapmayın etmeyin.
Futbol 22 kişiyle oynanan ve 90 dakika sonunda Türk'lerin birbirini öldürdüğü, yaraladığı, zarar verdiği ve küfür ettiği bir oyundur.
SAİT71
15.Mayıs.2013, 01:50
Nefsi müdafa'nın ne demek olduğunu biliyormusun ki sen ? Eğer o çocuk nefsi müdafa amacıyla o hareketi yaptıysa neden kaçan adamın arkasından kovalıyor ki ? Gerçek şu ki kovalıyor çünkü amaçı öldürmek ama sen ve senin gibiler bunu göremeyecek kadar körsünüz. Umarım o ölen kardeşimizin ailesinin yaşadığı duyguları sizler yaşamazsınız.
Nefsi müdafa kendini savunmaktır. Kalbine bıçak soktuğun adamı dört nala koşarak kovalamak değil. Nefsi müdafa yapıyorsan sadece sana gelen tehlikeyi savuşturursun (Yerine göre yaralama veya öldürme ile sonuçlanabilir) Ancak sen bu vaziyetin dışına çıkıp adamı kovalarsan haksız duruma düşersin. Çünkü olay artık senin canına kasıttan çıkmış ve karşı tarafın canına kasta doğru gitmiştir. adamı bıçaklayarak tehlikeyi savuşturduğuna göre kovalamaması lazımdı. Ceza almalıdır. Kamera kayıtlarından izlediğimiz kadarıyla anlattıklarından sadece; Arkamdan bir kişi seslendi cümlesinin gerçekleştiği kanısına neredeyse kesin olarak varıyoruz. Diğer anlatıkları şeyleri yapacak olduğunu görüntülerden kesin olarak anlayamıyoruz. Belki adam sadece kavga edecekti, bıçak saplama gibi bir niyeti yoktu... Görüntülerden bu yargıya varmak ve Burak'ı bir anda haketmiş ölmeyi diyerek yargılamak saçma. Zanlı zaten adamı öldürmüş mutlaka birşeyler söyleyecek. En önemli sığınağıda Nefsi müdafadır. Çünkü başka türlü yırtamaz kolay kolay ki bana göre ceza alması kesin.
sui generis
15.Mayıs.2013, 01:58
Yahu nefsi müdahalenin gramı yok. Başka yolunun kalmamış olması lazım. Burada 2 saniyede adamı öldürüyor . Bıçaklayıp kaçsa bile nefsi müdahale olmuyor. Çünkü ; bıçaklama anından önce kocaman bir alan var. Sana zarar vereceklerini düşünüyorsan orada kaçacaksın. Karşı tarafa zarar verme durumu ancak başka yokun kalmaması durumunda olur. Burada böyle bir durum yok.
Alicanfmfan
15.Mayıs.2013, 02:03
Ceza alacak tabii, alsında. Hani keşke baldırına falan saplasaydı. Hem bir insan ölmemiş olurdu hemde birnin hayatı kararmamış. Konuştugumuz şeylere bak artık keşke başka yere saplasaydı falan. Nereye gittigimiz belli degil.
Fearless Coward
15.Mayıs.2013, 02:06
Öncelikle katil nereden biliyormuş o gelen fenerlilerin bıçaklı olduğunu.Yahu akıl var mantık var o adamların takımı galip gelmiş o sevinçle niye katili bıçaklayıp katil olsunlar kaçtıklarından belli bıçakları olmadığı.Kendini korursun anlarız da bayağı erken davranmış ama belayı resmen aramış fenerli arkadaşlar bulmuşlar da olan Burak Yıldırım'a oldu.Ceza konusunda indirim falan da olmaz inşAllah bugünkü görüntülerden sonra.
Redrum
15.Mayıs.2013, 02:20
6-7 kişi durduk yere bir adama saldırmaz. Bilmiyorum, belki katil zanlısı (sabıkalı olduğunu da düşünerek) bulaşmış veya laf atmıştır. Belki de tam tersi. Veya belki bir yerlerden tanışıyorlardır. Bilemiyoruz. Kimse katil zanlısını haklı çıkarmaya çalışmıyor, insan öldürmenin haklı olması çok çok zordur, bu herif gibilerinin de sokakta dolaşmayacağından çok mutluyum, inşallah hak ettiği cezayı alır.
Bunun dışında da, 6-7 kişisiniz be arkadaş, belaya bulaşmayın efendi efendi evinize gidin... Sizi sevenlere, analara babalara yazık.. Gencecik çocuk. Ve o yanındaki arkadaşlarının yüreksizliği, röportajındaki yalan beyanları. Ne diyelim ki.
Facebook ana sayfamda "keşke galatasaraylılar sürekli insanları öldürmese" diye yazılar görür olmuştum. Bu tip asılsız suçlamalar benim ağrıma gidiyordu. Çünkü suç işleyen bir insanın ilk bakacağın noktası hangi takımı tuttuğu değildir. Takım tutmak nedir ki? Geceleyin kendimizin veya anne babamızın, kardeşimizin, çoluğumuzun çocuğumuzun sokakta rahat rahat evimize gitmemize mani olacak, başımıza bela açacak her yaratık sokaklardan uzak olsun, suç işleyince de cezasını çeksin, bu kişi galatasaraylı olmasını da geçtim, köylüm olsa, akrabam olsa gram umrumda olmaz. Yeter ki masum insana bulaşmasın.
Ayrıca bu olaya verilen tepkiler beklediğimden fazla ses getirdi. Gündem bir iki gün değişti, bu bile başarı. İnsanlar, taraflı tarafsız herkes bu cinayete tepki koydu. İnşallah insanlarımız daha medeni, daha bilinçli olacak, olmalı..
SAİT71
15.Mayıs.2013, 03:20
Bir kere söylediğinin doğru olup olmadığını anlamak basit. Polisler olay yeri incelemesinde vefat eden kardeşimizin üzerinde bıçak bulduysa niyetini anlarız. Zanlının dediği doğru olabilir ama açıklamasında bana şşt dedi bende bıçakladım. Yoksa o bıçaklayacaktı gibi saçma bir savunma veriyor.. Neyse mahkeme salonuna döndü iyice... :)
Mamadou
15.Mayıs.2013, 03:30
Suçluyu övmenin bir cezası var diye biliyorum. Buraya yazdıklarınızı gidip başka yerde yazmayın. Ne olur ne olmaz sonra başınıza iş açarsınız. Ayrıca Beyaz TV açıklama yapan o arkadaş neden yalan söyledi anlamadım. Anladığım kadarıyla Aziz Yıldırım karşıtı bi grubun içinden olmalı. Açıklamalarında Aziz Yıldırım'ı suçlamıştı çünkü. Yada başka bir şeydir bilemiyorum.
Aydin
15.Mayıs.2013, 03:36
olayın özü gs-fb muhabbeti oldukça nefsi müdafaa olup olmaması farketmez.
dünyanın en salak derbisi yüzünden ülke gündeminde tartışılması gereken daha önemli olaylar güme giderken biz burda durup bu salak derbi yüzünden yitip giden gencecik bir kardeşimizin durumu hakkında futbol programlarındaki gibi "oynatalım uğurcum" modunda, "şöyle olmasaydı böyle olurdu" gibi konuları tartışıyoruz.
şu hayatta konuşulması, tartışılması gereken bir sürü sorun varken, buraya gelip salakça bir şekilde feneri, galatasarayı savunanları gördükçe güleyim mi, ağlayayım mı şaşırıyorum.
bu derbinin dışkısı çıktı. konunun da dışkısı çıktı.
Not: kusura bakmayın, tartışmayı şak diye kesmek istemezdim ama bu utanılacak bir derbinin tartışılacak bir şeyinin kalmadığını düşünüyorum artık. Yarın gece konuyu kapatacağım.
europeanconquer
15.Mayıs.2013, 07:59
İnsanlarda hoşgörü olmadan kimse bana nefsi müdafaa dan bahsetmesin,kendini korumak isteyen adam önce insan gibi tartışma çıkmadan konuşmaya çalışır,adam olan bunu yapar.Bir laf yedikten sonra kendisine doğru gelen adamı bıçaklamaz.Boş laflar ediyorsunuz,millet burada çıldırıyor,sağduyu hoşgörü olmadan bu tarz adamlar her yerde türerler.
Namzet
15.Mayıs.2013, 11:24
Bir de bu var;
http://imgz.maraton.com.tr/maraton//newpics/news/150520130854495257270_2.jpg
antiochia
15.Mayıs.2013, 12:20
Kusura bakmasın kimse ama her iki takımın yöneticileri, basın bu maçı yeterince gerdi. Saha ortasında sevinme aniden oldu gibi geldi. O da net bir provokasyondu. Duvara yazmak ,Gs'li futbolcularının açıklamaları net bir şekilde narsizm hastalığı ve hazımsızlık.
Universal
15.Mayıs.2013, 12:38
Hepimiz suçluyuz açık ve net, bu işin rengi yok içimizde bir eziklik var toplumsal olarak tribüne gidince, okulda derste, ne biliyim iş yerinde iş arkadaşına bunu şiddetle küfürle dışa vuruyoruz. Toplumsal olarak eziğiz. Bunu çözmemiz gerek.
Namzet
15.Mayıs.2013, 16:06
Muz olayı şu an toplantıda açıklandı,fotoğrafın çekildiği saatte muslera-taffarel ve yedek kaleciden başka kimse yok musleranın ısınırken yaptığı hareketler yanlış anlaşıldı sanırsam taraftarlarda tepki verdi,Drogba ve Eboue ile ilgisi yok olayın
Muz sallayan taraftarın açıklamaları
Muz sallayan diğer taraftar: "1 ay önce sindirim sisteminden ameliyat geçirdim. Sürekli meyve yiyiyorum. O yüzden mevye ile dolaşıyorum."
Muz sallayan diğer taraftar: "Benim zaten siyahi arkadaşlarım da var. Kesinlikle amacım ırkçılık olamaz."
Muz sallayan taraftar: "Sahada Muslera'dan başka kimse yoktu. Kesinlikle amacım ırkçılık değildi."
Fenerbahçe'de destek çıkmış taraftarlara
Fenerbahce SK: "Muz sallandığı esnada sahada Eboue, Drogba gibi oyuncular yoklar."
Fenerbahce SK, basın toplantısında muz sallayan taraftarın sahada sadece Muslera varken muzu salladığına dair görüntüleri gösteriyor
darkkobal123
15.Mayıs.2013, 16:27
Çıkıp özür dileyeceğine konuşuyor hala. Sanki bu kadar insan gerizekalı, fotoğrafa bakınca amacını anlamıyor. Kim inanır ki bu söylediklerine.
Deus Dominus
15.Mayıs.2013, 16:32
Allah aşkına kapatın şu konuyu. Hatta bana kalsa futbol bölümü kapanmalı forumda...
attirson
15.Mayıs.2013, 16:37
Çıkıp özür dileyeceğine konuşuyor hala. Sanki bu kadar insan gerizekalı, fotoğrafa bakınca amacını anlamıyor. Kim inanır ki bu söylediklerine.
Neyden özür dileyecek ya ? Sahada olmayan Drogba'ya mı ırkcılık yapmıs ? Onu olsa olsa al bunu gibisinden birşey olarak sallamıstır o da her maç her stadda futbolculara yapılan birşey bunun icin özür dilenicekse her maç 1000 kisinin özür dilemesi gerekir.Taç pozisyonlarında filan görüyoruz arkadan taraftarları.Ki dedigi gibiyse hiçbir şey yok zaten ortada.Drogba'da insallah bundan sonra basının gazına gelip böyle gereksiz acıklamalar yapıp 1 kişi koskoca bir kulup taraftarını karalamaz.
mwaru
15.Mayıs.2013, 16:38
Umarım en kısa sürede bu ülkede futbol yasaklanır.Yazıklar olsun.
SAİT71
15.Mayıs.2013, 16:41
Sadece fotoğrafa bakıp yorum yapanlar ile açıklamaları dinleyip, görüntüleri izleyipte yorum yapanlar belli oluyor. Fotoyu çeken Doğan Çil de söyledi. O fotoğrafı çektiğimde Muslere ve Taffarel haricinde 2 takımda sahada yoktu diye. İddia edilen konu ise Drogba ve Eboue gibi siyahi oyunculara yapılan bir hareketin olduğu. Ancak görüntülerle ve açıklamalar ile sabitlenen şey 2 oyuncununda o esnada sahada olmadığıydı. Tutupta hala Drogba'ya muz salladı kim inanır bu palavralara diyen varsa da komik olacaktır...
byariff
15.Mayıs.2013, 16:42
Dany siyah degildi demi pardon...
darkkobal123
15.Mayıs.2013, 16:43
Neyden özür dileyecek ya ? Sahada olmayan Drogba'ya mı ırkcılık yapmıs ? Onu olsa olsa al bunu gibisinden birşey olarak sallamıstır o da her maç her stadda futbolculara yapılan birşey bunun icin özür dilenicekse her maç 1000 kisinin özür dilemesi gerekir.Taç pozisyonlarında filan görüyoruz arkadan taraftarları.Ki dedigi gibiyse hiçbir şey yok zaten ortada.
Tipik Fenerbahçeli yorumu. Utanmasa Ajdar'ın şarkısına klip çekiyordum diyecek. :) Bu laflara inanıyorsan diyecek birşey yok.
Evet herkes yapıyor diye doğru bir hareket,özür dilenmemesi gereken bir hareket :) Çünkü 1000 kişinin özür dilemesini gerektiriyorsa bir hareket ölümüne doğrudur.Özür dileyince hiç bişey kaybetmeyecek o muzu sallayan arkadaş.Sürekli meyve yiyormuş ne hikmetse o günde muz götürmek gelmiştir içinden arkadaşın.Ne hikmetse muzu da öylesine sallayası gelmiştir ama oyuncular yokken yapayım da en azından onlar yokken yapabildim diyeyim diye.Hayırlısı ne diyelim.
Namzet
15.Mayıs.2013, 16:45
Drogbanın bu görüntüleri izledikten sonra söyleyeceklerini merak ediyorum
attirson
15.Mayıs.2013, 16:45
Tipik Fenerbahçeli yorumu. Utanmasa Ajdar'ın şarkısına klip çekiyordum diyecek. :) Bu laflara inanıyorsan diyecek birşey yok.
Toplantıyı izledin mi ? Drogba , Dany , Eboue hicbir siyahi futbolcu sahada yokmus hatta hicbir futbolcu sahada yokmus Muslera dısında görüntülerde.Laflara inanmıyorum gözüme inanıyorum.
darkkobal123
15.Mayıs.2013, 16:48
Toplantıyı izledin mi ? Drogba , Dany , Eboue hicbir siyahi futbolcu sahada yokmus hatta hicbir futbolcu sahada yokmus Muslera dısında görüntülerde.Laflara inanmıyorum gözüme inanıyorum.
Bu ırkçılık değil mi peki ? İlla siyahi futbolcunun olması gerekmez sahada. Adam dünyaya rezil etti bizi. Bunun savunulacak hiçbir tarafı yok.
SAİT71
15.Mayıs.2013, 16:48
Dany siyah degildi demi pardon...
Vatan Gazetesi foto muhabiri Doğan Çil: "Fotoğraf 19:05 ile 19:10 arasında çekildi net olarak. İki takımda fotoğraf çekildiği anda sahada kesin olarak yoktu.
Dany???
Bu ırkçılık değil mi peki ? İlla siyahi futbolcunun olması gerekmez sahada. Adam dünyaya rezil etti bizi. Bunun savunulacak hiçbir tarafı yok.
Az önce sadece resme bakıp siyahi oyunculara yaptığı ırkçılıktı diyorsun sonra illa siyahi futbolcu mu olması lazım deyip topu taca atıyorsun. Yanlış bence.
attirson
15.Mayıs.2013, 16:51
İyi o zaman her birine küfür ettigimizde ırkcılık yapıyoruz. :D Kusura bakma ama cidden ilgincsin.Ayrıca bizi dünyaya rezil eden o adam degil basının gazına gelip bilmeden sallayan Drogba.
darkkobal123
15.Mayıs.2013, 16:51
Az önce sadece resme bakıp siyahi oyunculara yaptığı ırkçılıktı diyorsun
Nerde demişim ?
attirson
15.Mayıs.2013, 16:53
Evet herkes yapıyor diye doğru bir hareket,özür dilenmemesi gereken bir hareket :) Çünkü 1000 kişinin özür dilemesini gerektiriyorsa bir hareket ölümüne doğrudur.Özür dileyince hiç bişey kaybetmeyecek o muzu sallayan arkadaş.Sürekli meyve yiyormuş ne hikmetse o günde muz götürmek gelmiştir içinden arkadaşın.Ne hikmetse muzu da öylesine sallayası gelmiştir ama oyuncular yokken yapayım da en azından onlar yokken yapabildim diyeyim diye.Hayırlısı ne diyelim.
Futbolcuların birbirine muz hareketi yaptıgı bir ortamda sen o erdemi taraftardan mı bekliyorsun ?Ayrıca ben en fazla onu yapmıstır dedim adam bunu da yapmadıgını dile getirdi yani özür dileyecegi bir durum yok anlattıklarına göre.
europeanconquer
15.Mayıs.2013, 16:57
O muzu yiyecek kişi sahaya niye atar anlam veremiyorum.Bu olayı da böyle geçiştirdik,haydi hayırlısı bakalım.Ben şahsım adına özür diliyorum o kişiden.
SAİT71
Nerde demişim ?
Demek istediğim sadece fotoğrafa bakıp ırkçılık yaptı özür dilesin demeniz. Az önceki mesajında da aynen böyle demişsin. İlk başta bende fotoğrafa bakınca küfür bile etmiştim adama ancak fotoğraf yanıltıyor açıklamaları dinlemek daha çok soru kaldırıyor kafadan.
darkkobal123
İyi o zaman her birine küfür ettigimizde ırkcılık yapıyoruz. :D Kusura bakma ama cidden ilgincsin.
Irkçılık sadece beyazın siyaha yaptığı şey değildir önce bunu öğren.
SAİT71
15.Mayıs.2013, 16:59
Ben dünyada hiç beyaz bir futbolcuya muz sallayan birini görmedim. Sen gördün yada duydun mu?
attirson
15.Mayıs.2013, 17:01
Yahu Uruguay'lı birine neden muz uzatarak ırkcılık yapmak istesin bir adam ! Irkcılıkla bir alakası yok olayın olsa olsa küfür manasında yapmıstır bunun da ırkcılıkla bir alakası yok meshep köken uyrukla alakalı bir olay yok herşey acıklanmıs hala bos bos ırkcılık diyorsun ya.Her küfür ırkcılık mı sadece kötülemek icin yorum yapma Allah aşkına mantıklı konus biraz.
darkkobal123
15.Mayıs.2013, 17:02
Demek istediğim sadece fotoğrafa bakıp ırkçılık yaptı özür dilesin demeniz. Az önceki mesajında da aynen böyle demişsin. İlk başta bende fotoğrafa bakınca küfür bile etmiştim adama ancak fotoğraf yanıltıyor açıklamaları dinlemek daha çok soru kaldırıyor kafadan.
Kardeşim bu açıklamalara çocuk bile inanmaz. Muzun stada sokulmasındaki anlamı kesinlikle ırkçılıktır başka bir açıklaması olamaz.
Ben dünyada hiç beyaz bir futbolcuya muz sallayan birini görmedim. Sen gördün yada duydun mu?
http://www.youtube.com/watch?v=YKf6NMwYP8w
darkkobal123
15.Mayıs.2013, 17:06
Yahu Uruguay'lı birine neden muz uzatarak ırkcılık yapmak istesin bir adam ! Irkcılıkla bir alakası yok olayın olsa olsa küfür manasında yapmıstır bunun da ırkcılıkla bir alakası yok meshep köken uyrukla alakalı bir olay yok herşey acıklanmıs hala bos bos ırkcılık diyorsun ya.Her küfür ırkcılık mı sadece kötülemek icin yorum yapma Allah aşkına mantıklı konus biraz.
Peki bu adam bu muzu ikram etmek adına mı salladı orada ? Adamın ve senin savunman çok komik. Irkçılıktır bu başka birşey değil.
attirson
15.Mayıs.2013, 17:09
Peki bu adam bu muzu ikram etmek adına mı salladı orada ? Adamın ve senin savunman çok komik. Irkçılıktır bu başka birşey değil.
Yazdıgın şeylerin cevabı yukarıda daha da birşey yazmak istemiyorum cünkü aynı şeyleri tekrar soruyorsun gerek yok boşuna kendimi yormama.
SAİT71
15.Mayıs.2013, 17:12
Sürekli devir daim yapıyoruz. Uzatmaya gerek yok. Sen kendini şartlamışsın...
darkkobal123
15.Mayıs.2013, 17:17
Bunlarında sindirim sistemi bozuk zaten. :)
http://i.imgur.com/RNV22zQ.jpg
Yok benim anlamadığım bunu nasıl daha fazla savunabiliyorsunuz ? Ya biz çok körüz ya da sizler.Muz niye arkadaşım bir sürü meyve getirelecek muz neden sindirim sistemin bozuksa bana da biri bunun cevabını versin.Muz diyorsanız düzeltir sindirim sistemini şeftali de aynı etkiyi yapıyor.
Fearless Coward
15.Mayıs.2013, 17:31
Yahu tamam meyve yersin anlarız da illa maçta mı yiyeceksin ? Adamın amacı çok belli illa sahada Drogba,Eboue ve Dany'nin olması gerekmez.Zaten darkkobal123 arkadaşımızın paylaştığı resimde her şey ortada.
byariff
15.Mayıs.2013, 17:32
Koskoca camiaya yakistiramadim irkciligi bile savundularya
Namzet
15.Mayıs.2013, 17:38
Koskoca camiaya yakistiramadim irkciligi bile savundularya
Görüntülerde her şey belli,izle hemen öyle konuşalım Arif'im:)
ırkçılığı bile savundunuz ya ne diyim bilemedim valla yazık
GebzeLi1907
15.Mayıs.2013, 17:40
Üstteki diğer iki resim bıyıklı adam dışındaki herhangi bir gazetede vs cıktı mı bende shoplanmış olabileceği algısı oluştu da. özellikle ilk adamın bilek bölgesinde oynama var gibi geldi foto kalitesi düşük olduğundan da olabilir.
ırkcılık bizim ülkemizde olmaz( en azından renk ayrımına göre olmaz zencisin maymundan geldin gibi) ama fıkra gibi olaylar ancak bizde olur. bu adamın hikayesi de doğru olabilir. zaten doğru değilse kimse savunmuyor savunamaz.
trabzon başkanı zenci demişti yanlış hatırlamıyorsam bir futbolcusuna bilgisizlikten
byariff
15.Mayıs.2013, 17:41
Vatan Gazetesi foto muhabiri Doğan Çil: "Fotoğraf 19:05 ile 19:10 arasında çekildi net olarak. İki takımda fotoğraf çekildiği anda sahada kesin olarak yoktu.
Dany???
Az önce sadece resme bakıp siyahi oyunculara yaptığı ırkçılıktı diyorsun sonra illa siyahi futbolcu mu olması lazım deyip topu taca atıyorsun. Yanlış bence.
sait o adami yalanci fotosunu bulursam paylasirim hadi o adam dogru diyor diyelim ben burdan yola çikiyorum diyelim senin bildigini dusunuyorum sence irkcilik sadece siyahi oyunculara(insanlara) mi yapiliyor ?
Ehehe.. aynen devam guzel oyunlar yine taraftarlarinizi kandirdiniz irkciligi bile savundunuz yazik yazik...
Fotoğrafta adamın yanında bulunan taraftar videoda bir anda ortadan kayboluyo. İşte bunlar hep teknoloji
https://pbs.twimg.com/media/BKTmOL8CIAAT5jj.jpg:large
GebzeLi1907
15.Mayıs.2013, 17:44
aslında en büyük sorun şurda bence; galatasaray taraftarı fenerbahçeyi ırkcı fener taraftarı galatasarayı katil olarak yaftalamak istiyor. yapmasa da üstüne kalsın istiyor. benim gördüğüm durum cidden bu. durumun vahameti de bundan bana göre, cinayetlere zemin hazırlayan da bu algı.
sui generis
15.Mayıs.2013, 17:46
zaten 2 kişi çıkıp konuştu. ben resimlerde yuvarlak içine alınan adamla ne denmek istediğini anlamadım. biri anlatsın merak ettim :D
byariff
15.Mayıs.2013, 17:50
0. muz cumhuriyeti - şaraçoğlu'ndaki muz gösterisiyle ilgili elimizde üç tane görüntü var. ilk görüntü bu http://amkspor.com/2013/05/13/saracoglunda-irkci-hareket.html
1. bu arkadaş daha sonra bir televizyon kanalına bağlanarak muzu sahada sadece muslera varken attığını söyledi.
2. elimizde muz gösterisiyle ilgili iki foto daha var. ilkine bakıyoruz şimdi. pic.twitter.com/Yy5LwQfuCz bu fotoda en soldaki insana dikkat
3. şimdi sırada üçüncü foto var. guardian'da yayınlanmış halini gönderiyorum. http://www.guardian.co.uk/football/2013/may/14/didier-drogba-racist-abuse?CMP=twt_gu bu fotoda yine en soldaki insana dikkat
4. şimdi birinci fotoda en solda yer alan arkadaşa bir kez daha bakıyoruz. http://amkspor.com/2013/05/13/saracoglunda-irkci-hareket.html
5. görüldüğü gibi tüm fotolarda en solda yer alan arkadaş aynı şahıs. değişen şey elindeki muzu sahaya gösteren fenerbahçeliler.
6. fotolardan saptadığımıza göre en az iki kişi var sahaya doğru muz sallayan. ve bu iki kişi de stadın aynı yerindeler.
7. burada ilginç olan bu iki şahsın fotoğrafının farklı zamanlarda çekilmiş olması.
8. görülüyor ki saraçoğlu stadı'nın o bölümünde bir muz cumhuriyeti var. bu cumhuriyetin yurttaşlarının asıl işi sahaya doğru muz sallamak.
9. ve o muzları daha sonra sahaya atmak. bu da tv kanalına bağlanan arkadaşın gerçekleri söylemediğini ortaya koyuyor.
10. ayrıca şu soru da önemli. drogba kendisi sahada yokken gerçekleşen bir olayı nasıl bilebilir? ve bunu yapanı nasıl ırkçılıkla suçlar?
11. son söz. ırkçılık bir insanlık suçudur. kriminolojik bir olay değildir. ırkçılık suçunun üzerini örtmeye kalkanlar insanlık suçu işler.
Melih Sabanoglu..
hayır bi insan yiceği meyveyi neden öyle sahaya doğru tutar neden sahaya doğru atar
byariff
15.Mayıs.2013, 18:07
abi yemin ediyorum yine iyi niyetli davraniyorum vallahi iyi niyetliyim bak hadi o adam hasta sindirim sisteminde sorun var muz iyi geliyormus peki ya oburleri ? onlarindami sindirim sisteminde sorun var ?
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/164923_10151574863128168_1735659852_n.jpg
Kamera goruntuleri var diyorsunuz Adobe Photoso 7.0 yazisini kaldirmayi unutmus :)
https://pbs.twimg.com/media/BKT0A2TCYAAc9Vj.jpg:large
yine diyorum bunu sizlerde çok iyi biliyorsunuz yada bilmediginizi zannediyorsunuz IRKCILIK Sadece SIYAHLARA YAPILMAZ.
C h A o S
15.Mayıs.2013, 18:11
Adam bana samimi gelmiyor.Koskoca adamsın o muzu öyle sallamayacaksın.Sonrasında oluşacak algıyı düşüneceksin.Çocuk değilsin.Dünyada stadlara giren muz ile oluşan bir algı oluştuğundan yemek için stada bile getirmeyeceksin.İstediğin kadar kendini videolarla savun o muzun yemek için stada girdiğine inanmıyorum.
byariff
15.Mayıs.2013, 18:14
Adam bana samimi gelmiyor.Koskoca adamsın o muzu öyle sallamayacaksın.Sonrasında oluşacak algıyı düşüneceksin.Çocuk değilsin.Dünyada stadlara giren muz ile oluşan bir algı oluştuğundan yemek için stada bile getirmeyeceksin.İstediğin kadar kendini videolarla savun o muzun yemek için stada girdiğine inanmıyorum.
Beyaz tv çikmisti demi bu adam simdi bakin 30. saniyeden sonrasina muzu baskasindan aldim diyor http://www.youtube.com/watch?v=BQV1js7_aOk&feature=youtu.be
buda bugun ki ntvspordaki konusmasi karnim açikmasin diye muz getirdim diyor ?
http://s14.directupload.net/images/130515/5w4hearz.swf
Namzet
15.Mayıs.2013, 18:18
Arif yalnız Beyaz Tvdeki adam swf linkindeki soldaki adam
byariff
15.Mayıs.2013, 18:21
Namzet biliyorum o adam yazmis oburu okudu iste o adam konusmadi
on tarafa dikkat adam havada elinde muz hani sahada hiç bir gsli yoktu ?
http://p1305.hizliresim.com/19/h/n2zb5.jpg
Namzet
15.Mayıs.2013, 18:23
Hayır o adamda konuştu,Lig tv'den bakabilirsin tekrar