PDA

View Full Version : Fenerbahçe - Galatasaray | STSL 33. Hafta

Pages : [1] 2 3

Kaka Leite
09.Mayıs.2013, 21:27
http://img437.yukle.tc/images/9708Adsiz.png

Night_Mare17
09.Mayıs.2013, 21:27
Bu durumda artık seriye son vermeliyiz. Kadıköy'de kazanmalıyız.

antiochia
09.Mayıs.2013, 21:33
Fenerbahçe bu haliyle Galatasaray'ı değil yenmek berabere kalması dahi zor.

zeck17
09.Mayıs.2013, 21:33
fenerbahçe bu moral bozukluğuyla maça asılacak bence fener handikap yapar 3 veya 4 tane gol atar gibi geliyor

europeanconquer
09.Mayıs.2013, 21:36
Her şeyin bir sonu vardır,bakalım bu son ne zaman olacak.

Başarılar Galatasarayım !

Namzet
09.Mayıs.2013, 21:39
Her ne kadar lig bitmiş,önemsiz bir hafta olsada derbi derbidir,umarım güzel futbol oynar,kazanırız ve olaylar çıkmaz

darkkobal123
09.Mayıs.2013, 21:48
Galatasaray'ın başarılı geçen sezonuna iyi bir nokta koymak isteyeceği, Fenerbahçe'nin ise kazanarak taraftarlarına hediye vermek isteyeceği bir derbi izleyeceğiz. Ayrıca derbi havasındaki yoksunluğuyla dikkat çekiyor bu maç. Basın tarafından sıradan gösteriliyor nedense. Şampiyonlar Ligi şansımız olduğu için maçın berabere bitmesini veya Galatasaray'ın kazanmasını istiyorum şahsen. 2 takıma da başarılar dilerim.

Rsa
09.Mayıs.2013, 21:56
Fenerbahçe'nin önümüzdeki yıllarını etkileyecek bu maç. Ya yenileceğiz köklü değişiklikler olacak ya kazanacağız herşey aynı tas aynı hamam devam edecek.

SAİT71
09.Mayıs.2013, 23:03
Yenilirsek zaten hem teknik heyet hem yönetim hemde bir çok oyuncu toplasın bavulunu defolsun. Galibiyet tek yoldur. Ama nedense oylamada beraberlik seçeneğine verdim. Sanki maç berabere bitecek havasında. Ancak taraftarı memnun edecek tek sonuç: GA-Lİ-Bİ-YET tir.... Ötesi yok.

himone
09.Mayıs.2013, 23:15
Galatasaray'ın yıllar sonra seriyi bitereceğini düşündüğüm için GS galibiyeti dedim. Takımda çok formsuz oyuncu var ve GS çok rahat çıkacak maça. Belki de bizim için en hayırlısı bu olur, kulüpte köklü değişikliklere gebe olur. Yine de bir derbi ne olacağı belli olmaz. Umarım olaysız bir maç izleriz, yine seneye 5 maç cezayla başlamayız.

KaRaBükLü KraL
10.Mayıs.2013, 00:35
Galatasaray 2-1 kazanacak.Bir gol de Drogba'dan yazın bunları :)

Kaka Leite
10.Mayıs.2013, 00:51
Eveeet geldi benim maçım :)

Reto ve Hasan'dan sonra maç yaklaştıkça bakalım kimi bileceğiz. Tahmini şimdi yapmayacağım çünkü henüz içime doğan birşey olmadı biraz yaklaşsın hele :D

Zevkli bir maç olacaktır.

anil luque
10.Mayıs.2013, 00:59
Büyük sıkıntılar çıkacak sanki içimde öyle bir his var..

Şampiyonlar Ligi'ne katılabilmemiz açısından Galatasaray'ın kazanmasını umuyorum.

Alicanfmfan
10.Mayıs.2013, 01:11
Kafalar rahat, ligi bitirmişler ancak bu derbilerin atmosferi farklıdır. Fenerbahçe hırslı olacağı için 15-20 dakika içinde oyunu rölantide oynarsak gerisini getireceğimizi düşünüyorum. İnşallah kazanırız, ligi Fener galibiyetiyle kapatırız.

davidvilla
10.Mayıs.2013, 10:12
her manada sakatlık yaşanmadan 0-0 bitse benim için yeterlidir.
Umarım son 4 maçtır Arena+Kadıköyde oldugu gibi yine centilmence bir karşılaşma olur.

davidvilla
10.Mayıs.2013, 10:13
Fenerbahçe bu haliyle Galatasaray'ı değil yenmek berabere kalması dahi zor.

Benim de korktugum bu ya :) Böyle durumlarda FB hep bize mutlak üstünlük sağlamıştır.

europeanconquer
10.Mayıs.2013, 10:23
her manada sakatlık yaşanmadan 0-0 bitse benim için yeterlidir.
Umarım son 4 maçtır Arena+Kadıköyde oldugu gibi yine centilmence bir karşılaşma olur.

Kadıköy'de geçen yıl her 2 maçta da centilmenlik denen bir sıfat hiç yoktu,yine beklemiyorum.

davidvilla
10.Mayıs.2013, 10:49
Kadıköy'de geçen yıl her 2 maçta da centilmenlik denen bir sıfat hiç yoktu,yine beklemiyorum.

Canım, o street fighter maçından sonra iki taraftaki maçlarda centilmenlik adına gelişme var.
Bizim Kadıköydeki son iki maçımız da eskisi gibi değildi. Küfür olur sertlik olur ama en azından yumurta telefon çakmak gibi maddeler atılıp da temsilcilerimizin kafası gözü yarılmadı pek. O soyunma odalarında dönen basına yansımayan bazı sürtüşmeler de artık pek yok. Soyunma odasına eskisine göre daha rahat girip-cıkıyoruz. Protokoller birbirlerini centilmence agırladı bu zaten en önemlisi.
Futbolcular da ellerinden geldiğince ortamı germemeye çalışıyorlar.
Benim centilmenlikten kastım bu, yeterki kafayı gözü yarmasınlar başka bir şey istemiyorum. Son Bjk deplasmanı ile karşılaştırıldıgında Kadıköy deplasmanları cok daha iyi durumda şu an bence.

nannar
10.Mayıs.2013, 11:39
Galatasaray ligde son maçlarda olduğu gibi baskılı başlayıp erken gol bulursa tarihi fark olabilir. Fenerbahçe'nin moral motivasyonu camdan bardak gibi. Eğer Fenerbahçe öne geçer ya da gol yemeden ilk devreyi bitirirse belki puan çıkarabilir. Aksi halde ben Galatasaray galibiyetinden başka bir sonuç çıkacağını zannetmiyorum. Drogba-Burak-Hamit-Selçuk-Melo 5'lisi günlerinde olursa gerisi gelir

C h A o S
10.Mayıs.2013, 12:02
Rahatlamış çıkarsak,oyuncular kasmadan oynarsa Fenerbahçe'nin puana ve morale ihtiyacı olduğu düşünülürse kendi evlerinde galibiyet alabilirler.
Ama bir derbi olması nedeniyle inşallah şampiyonluğumuzu yıllardan beri yenemediğimiz rakibimizi yenerek taçlandırırız.Yenelim,önümüze bakalım.

europeanconquer
10.Mayıs.2013, 12:28
Melo cezalı beyler,onun olduğu noktaya Dany'yi koymalı bence Fatih Hoca.Hücuma katkısı pek olamaz ama defansif açıdan Melo'dan aşağı kalır yanı olmaz.

uAburak89
10.Mayıs.2013, 12:34
Melo cezalı beyler,onun olduğu noktaya Dany'yi koymalı bence Fatih Hoca.Hücuma katkısı pek olamaz ama defansif açıdan Melo'dan aşağı kalır yanı olmaz.

Umut dışında cezalı yok.

europeanconquer
10.Mayıs.2013, 12:43
Umut dışında cezalı yok.

Sarı kart görmedi mi yahu son maç ?

Edit:

Lig TV spikeri demişti diye hatırlıyorum.Yanlış duymuşum demek ki.

C h A o S
10.Mayıs.2013, 12:50
Sarı kart görmedi mi yahu son maç ?

Edit:

Lig TV spikeri demişti diye hatırlıyorum.Yanlış duymuşum demek ki.

4.sarı kart cezasını GB maçında çekmişti.Sivas maçındaki ilk sarı kartı daha.

uAburak89
10.Mayıs.2013, 12:57
12 Mayıs günü Kadıköy'de şampiyon olmuştuk, yine 12 mayıs bu sefer şampiyon dönüyoruz. Drogba gol atar ve yenilmeyiz diyorum.

Maçı kaybetsek bile uzun vadede kazanan biz olacağız çünkü Aykut Kocaman ve Aziz Yıldırım için sezonun telafisi niteliğinde olan bir maç. Çalışıyor olacağım için uzun yıllar sonra ilk defa derbiyi izleyemeyeceğim bu nedenle kesin güzel bir maç olur diye düşünüyorum.

ReaList
10.Mayıs.2013, 12:59
Bazen otla samanı karıştırmamak lazım.
2 Senedir Galatasaray ligi rahatlıkla domine etmesinin tek sebebi, rahat bir kafayla karşısında mücadele edecek rakibin olmamasından kaynaklanıyor. 3 Temmuz sonrasında Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor büyük yaralar aldı. Beşiktaş ve Trabzonspor tamamen nakavt olurken, Fenerbahçe taraftarının büyük gayreti ve özverisiyle ayakta durmaya, mücadeleye etmeye çalıştı ama Galatasaray ? Kafa rahat sorun yok dışarıda uğraşacağın meseleler yok tek yaptığın sahada mücadele etmek, İşte bazen ayağın tökezleyince de fanteziler kurup -bizi durdurmaya çalışıyolar- dünyasında yaşamak... Galatasaray'ın kişisel takım başarısı kadar, diğer 3 takımın 2 senedir tamamen sıkıntılar içinde olduğunu unutmamak lazım ilk sezon 9 puan -playoff saçmalığını katmıyorum- ikinci sezon 10 puan fark atmasının en büyük sebebidir.

Bu yüzden sadece buna aldanıp uçmamak lazım. Maçın sonucunun neznimde zerre değeri yok tek korktuğum alınacak galibiyetin lig açısından oldukça başarısız geçen bir sezonun üzerine perde çekmesi. Bu bize gelecek seneyi de kaybettirir.

byariff
10.Mayıs.2013, 13:08
sahsen benim korktugum bir maç sampiyon olduk diye bence oyuncular rehavette terim her ne kadar motive etsede takimin basinda olmayacak 2. bi 6-0 vakasi olmaz umarim sampiyonlugun verdigi rahatlik ve onemi olmuyan bir maç oldugu icin.

Fearless Coward
10.Mayıs.2013, 13:37
Deplasmanlarda çok iyi oynamadığımızı biliyoruz ama puan kaybedebileceğimiz 2 deplasmandan da 1-0'lık galibiyetlerle ayrıldık.Kalemizi gole kapadık deplasmanlarda.Deplasman maçlarımız pek zevkli geçmiyor bu maçta öyle olacaktır.Bana yine 0-0 bitecek gibi geliyor ama illa bi takım yenecekse o da biz oluruz diye düşünüyorum ama kadroları da görmek lazım.Gerçi Ünal Başgan'ın,Fatih hoca'nın açıklamalarına baktığımızda as 11'le çıkacağız gibi görünüyor.Fenerbahçe'yi Eskişehir maçında beğenmedim ben Eskişehir'in bu tip maçlarda nasıl oynayacağını bilmeyişi Fenerbahçe'yi finale taşıdı.Çok basit hatalar yaptılar rahat 2-3'ü bulabilirlerdi.Biz onlar kadar pozisyona girelim yeter maçı alırız zaten öyle bir şey olursa.

5267
10.Mayıs.2013, 20:16
Futbol'da 3 ihtimal vardır,vardır ki bu söz derbileri açıklar,ne olacağını bilmiyorum ama gollü beraberlik olur diye düşünüyorum.

mpaker66
10.Mayıs.2013, 20:22
Umarım sneijder oynar.
Melo'da transfer görüşmelerinden etkilenmez.

ThersoN
11.Mayıs.2013, 00:00
2 Senedir Galatasaray ligi rahatlıkla domine etmesinin tek sebebi, rahat bir kafayla karşısında mücadele edecek rakibin olmamasından kaynaklanıyor. 3 Temmuz sonrasında Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor büyük yaralar aldı. Beşiktaş ve Trabzonspor tamamen nakavt olurken, Fenerbahçe taraftarının büyük gayreti ve özverisiyle ayakta durmaya, mücadeleye etmeye çalıştı ama Galatasaray ? Kafa rahat sorun yok dışarıda uğraşacağın meseleler yok tek yaptığın sahada mücadele etmek, İşte bazen ayağın tökezleyince de fanteziler kurup -bizi durdurmaya çalışıyolar- dünyasında yaşamak... Galatasaray'ın kişisel takım başarısı kadar, diğer 3 takımın 2 senedir tamamen sıkıntılar içinde olduğunu unutmamak lazım ilk sezon 9 puan -playoff saçmalığını katmıyorum- ikinci sezon 10 puan fark atmasının en büyük sebebidir.

Bu yüzden sadece buna aldanıp uçmamak lazım. Maçın sonucunun neznimde zerre değeri yok tek korktuğum alınacak galibiyetin lig açısından oldukça başarısız geçen bir sezonun üzerine perde çekmesi. Bu bize gelecek seneyi de kaybettirir.

Bahsettiğin takımların 3'ünün birden tökezlemesinin tek sebebi şike süreci değildir. Bunu da ot saman vb. şeylerle karıştırmamak lazım. FB'li arkadaşlarımız da bazen ot ve samanı öyle bir karıştırıyor ki onlara göre GS sahilde kum oynuyor. İçeride şike sürecinde mağdur olduk diye düzelemiyoruz diyenleri bu sene dışarıda gördük.

MoisHaLe
11.Mayıs.2013, 01:42
Kadıköy'de ki son 3 maçta da beraberlikle ayrıldık. geçen sene 2-0 dan 2-2 olan ve son saniyede galibiyetin kaçması geçen sene ise aldığımız 1 puan ile şampiyon olmamız birçok şeyi değiştirdi bence. bu maçta Galatasaray en kötü ihtimal beraberlikle ayrılır şansımız yaver giderse galibiyet hasretine de son verebiliriz bu moral motivasyonla. Umarım son birkaç yıldır olan stadyum, cadde , polis arabaları yakma kavga vs gibi durumlar olmadan güzelce geçer ve biter. Taraftarlığımdan dolayı değil Bjk için puan çıkarmalarını istiyorum çünkü Bjk onca şeye rağmen çok iyi mücadele etti ve çok iyi bir konumda hakkediyorlar Şl'ye gitmeyi.

Alicanfmfan
11.Mayıs.2013, 02:00

Dostum senin yorumlarını hep dikkatle okurum ve çoğunlukla katılırım hemde saygı duyarak. Ancak bu yazıda ağır yargılarda bulunmussun. Bu kulüplere hoş Galatasaray demedi ''Gidin şikeye adınız karışsın da 2 sene üst üste ligi domine edelim.'' diye, bu takımların böyle bir yerde adı karışmıssa suçlamanız gereken hiçbirşekilde hiçbir yerde adı geçmeyen Galatasaray değil, sizi bu ''şike'' ile anılmanızı sağlayan adamları suçlayacaksınız. İki sene üst üste her türlü ufak ufak engellemelere rağmen Galatasaray Spor Kulübü her sezon olduğu gibi tertemiz şampiyon olmustur.

Şampiyonu tebrik etmeniz gerekirken, kendinizi kandırarak ve size göre ! bahanelerin arkasına sığınarak. İki senedir , en az gol yiyen, en çok gol atan, en fazla galibiyet alan, en az mağlubiyet alan, en çok kırmızı kart ! gören, teknik direktörü alakasızca 9 maç alan, takımın şampiyonlugunu rakiplerini yarısta olmamasına bağlamak, acizliktir kusura bakma.

Oceanus
11.Mayıs.2013, 02:31

Bu tamamen kendi başarısızlığınızı ört bas etmek için. Alican arkadaşında dediği gibi acizlik bir nevi. Ünal Aysal Şike yapın dedi herhalde bu 3 takıma. Böyle ithamlarda bulunamazsınız.

TeNaciOUS MidFieLdeR
11.Mayıs.2013, 02:59
iyi de ibrahim dogru soylemis, bunda yadirganicak ne var ki. bjk feda sezonunda, fenerbahce de sike buhranindayken tersini mi olmasini bekliyordunuz. bu iki yillik ustuste gelen sampiyonluklar galatasarayin basarisi kadar diger takimlarin yasadiklari surecten yara alip rekabette geri kalmalaridir. tabii ki galatasarayin basarisini kucumseyecek degiliz ama ortada boyle bir gercek var.

macsa formaliteden ote degil bence, izleyen sayisi da ilgi de normalin altinda olur. galatasarayin seriyi bozmak istemesi disinda hic bir onem tasimiyor. bu mac kaybedilse bile fenerlilerin umursayacagini sanmiyorum. camia icinde yeteri kadar dertliyiz zaten (:

Mamadou
11.Mayıs.2013, 04:00
Şike olayları patlak vermeseydi Galatasaray net bir şekilde diğer üç takımın gerisinde başlardı. Üç takımın kadrosu oturmuştu. Galatasaray sil baştan yeni kadro kurdu. Fenerbahçe şike olaylarından sonra Lugano, Santos, Niang, Emenike gibi oyuncularını kaybetti. Geçen sezon ki kadro BJK tarihinin en kaliteli kadrolarından sayılıyordu. O kadronun üzerine iki tane daha takviye yapılacaktı. Ama hazırlık sürecinde takımın hocası ve futbolun başındaki kişi içeri alındı. Tek Trabzonspor'un oyuncu seçimlerinde yanlışları oldu. Ama mağdur veya değil Trabzonspor'da psikolojik olarak çok hırpalandı. Önceki sezon Galatasaray'ın geçirdiği travma hemen öyle 1,2 yılda atlatılacak gibi değildi. Ama rakipleri şike olayları ile uğraşırken İbrahim'in dediği gibi en rahat takım Galatasaray idi. Bide Fatih Terim başa geçince şampiyonluk geldi. Bunu böyle değerlendiren Galatasaraylılarda oldu. Bunun neresi acizlik anlamadım. Bu sezonu karıştırmıyorum ama geçen sezon Galatasaray bu durumu gayet iyi değerlendirdi. Ve bunun üstüne katarak rakiplerinin önüne geçti. Bu sezon rakipleriyle olan arayı açtı.

uAburak89
11.Mayıs.2013, 04:18
Biz kimseye şike yapın, şikeye teşebbüs edin demedik. Hiç bir takımın hocasına 2. başkandan maçtan önce rakip takım kadrosu alın demedik. Transfer şımarıklığı yapın, borç takın da demedik. Kendi derdimiz yetiyordu zaten, çok kötü bir sezonun ardından yeni başkan yeni hoca yeni bir takımla yola çıkmıştık, 2 temmuz günü ile 3 temmuz arasında Galatasaray açısından fark yok, hedef her zaman şampiyonluktu. Gerçekleşir, gerçekleşmez o ayrı. Kimsenin de içinde bulunduğu durum bizi bağlamıyor. Hem ligin genelinde hem de derbilerde biz daha iyi oynuyoruz, istediğimizi de alıyoruz.

Şu olsaydı, bu kalsaydı, o olaylar olmasıydı kısmı da tamamen varsayım. Önemli olan sadece kadro değil çünkü, bir sürü etkenin bir araya gelmesi lazım. Ayrıca kim şampiyon olursa olsun diğer takım taraftarlarından her zaman kötünün iyisi, bizim şu sorunlarımız olmasaydı, 3 kulvarda mücadele ettik, Avrupa bizi yordu gibi bahaneler gelir. Bunlar klasikleşti artık. Bu işler göreceli, atılan güzel bir golü yiyen taraf kaleci hatası diye yorumlayabiliyor, o hesap.

Fırsat oluştu eyvallah da onu değerlendirmek de bir başarıdır kaldı ki biz bu sezonun 2. yarısında bile açık ara farkla ligin en pahalı kadrosu olmadık. Geçen sezon da kağıt üzerinde harika bir kadromuz yoktu. Oyuncuları iyi kullanan, iyi antreman yaptıran hocamızın sayesinde oldu herşey. Önceki senelerde de gelen şampiyonluklar da açık ara favori olmamıştık sezon başında. Bir dönem Fenerbahçe de yakaladı bu fırsatı ama değerlendiremedi. Biz çok ciddi krizlerle boğuşurken de şampiyon olmasını bildik, son maçta şampiyonluk vermedik hiç.

Aziz Yıldırım Fenerbahçe ile kaç şampiyonluk görmüş, 5. Bunların kaç tanesinde Galatasaray 2. olmuş peki, benim bildiğim 1 kez. Şimdi kalkıp desek ya biz iyi olmadığımızdan oldunuz bu o sezonlarda verilen emeklere saygısızlık olmaz mı ?

Bursaspor'un şampiyonluğuna ya büyükler kötüydü ondan denilmesi gibi bir şey bu, bu mantıkla bakarsak her olay için aynı yaklaşımı gösterebiliriz rahatlıkla çünkü en kolayı bu. Diğer takımlarla olan maçları geçtim de 18 derbi var, 1 kere yenilmişiz ondan da farkı kaçırmışız maçın hakkı değil kesinlikle. Bazılarına göre herşeyin altında, arkasında Galatasaray var, Lütfi Arıboğan falan var ya hadi diğer maçlarda motive olamadınız derbilerde neredeydiniz ?

Saha içi, saha dışı, öyle böyle isteyen istediğini söylesin. Gerçek ortada, geçen sene 9 bu sene 10 puan fark, seneye de devamı gelecek inşallah.

europeanconquer
11.Mayıs.2013, 08:06
Bu konulara girmeyin bence tartışması uzar gider.Maça odaklanın,bırakın öyle düşünsünler,3 Temmuz'a takılı kaldıkça daha çok Galatasaray şampiyonluğu görür rakip takımlar.

Hoş takılı kalmasalar bile güldür güldür geliyoruz,devam ediyoruz. Allah'ın izniyle.

Bence bizim 2 sene üst üste şampiyon olmamızı sağlayan tek şey 2 kelime,10 harf;

Selçuk İnan

davidvilla
11.Mayıs.2013, 09:20
iyi de ibrahim dogru soylemis, bunda yadirganicak ne var ki. bjk feda sezonunda, fenerbahce de sike buhranindayken tersini mi olmasini bekliyordunuz. bu iki yillik ustuste gelen sampiyonluklar galatasarayin basarisi kadar diger takimlarin yasadiklari surecten yara alip rekabette geri kalmalaridir. tabii ki galatasarayin basarisini kucumseyecek degiliz ama ortada boyle bir gercek var.

macsa formaliteden ote degil bence, izleyen sayisi da ilgi de normalin altinda olur. galatasarayin seriyi bozmak istemesi disinda hic bir onem tasimiyor. bu mac kaybedilse bile fenerlilerin umursayacagini sanmiyorum. camia icinde yeteri kadar dertliyiz zaten (:

Tamam da dostum. FB'nin başarılı oldugu sezonlarda da aynısı bizim için geçerli.
Biz de binbir ekonomik krizler ugrasıyorduk, olimpiyat stadında falan oynuyorduk. Bizim bilet bile 15 liraydı 2005'te. o zamanlar FB çatır çatır şampiyon olurken biz dedik mi biz kötüyüz ondan oldu diye?
Eğer İbrahim'in dediği şu an geçerliyse tam tersi de bir kaç sezon önce bizim için geçerliydi bunu da göz ardı etmeyin o zaman.

nannar
11.Mayıs.2013, 09:37
Stadın tamamlanması milat oldu bizim için,ötesi palavra...

5267
11.Mayıs.2013, 10:23
Konunun içine etmişsiniz resmen :D

erdem344
11.Mayıs.2013, 10:55
13 senedir Kadıköyde bu derbi 2 ihtimalli hatta tek ihtimallide bitiyor diyebiliriz.Bu senede öyle olur gelenek bozulmaz ve kazanırız.

Aklışlama mevzusuna gelince Aykut Kocaman çok güzel bir açıklama yapmış açın onu okuyun sonra Fenerbahçe bizi alkışlasın diyin

Tek isteğim geçen sene takımı alkışmamamıza izen vermediler ama bu sene bu takımı alkışlayalım.

ReaList
11.Mayıs.2013, 12:55
Relaks beyler, yazımın hiç bir yerinde "Bunun sorumlusu Galatasaray'dır" diye bir kısım geçtiğini zannetmiyorum. Bu yüzden olayın bu yönü üzerinde savunma yapmanın gereği yok. Ben daha çok 2 senedir şampiyon olan ve dolayısıyla bu maça çantada keklik olarak bakanların, olaya biraz daha geniş bakmasını önerdim. Özellikle de yazmışım "Galatasaray'ın kişisel takım başarısı kadar, diğer 3 takımın 2 senedir tamamen sıkıntılar içinde olduğunu unutmamak" Yani burada sezarın hakkı yine sezara. Kimsenin Galatasaray'ın başarısını küçümsediği veya olayların sorumlusu olarak onları gördüğü yok. 1 sezon önce küme düşme potasını ensesinde hisseden, yönetimi devrilen ve oldukça zor durumda olan bir takımın karşısında, kendi hataları yüzünden nakavt olan 3 takımın durumundan bahsettim. Böyle bir tabloda Galatasaray için tekrar zirveye çıkmak hiç de zor olmadı. Ama ne olursa olsun, bu tablo bu maç için "Çantada keklik" algısını yaratmamalı. Nitekim 13 senedir bundan daha kötü durumunda olan Fenerbahçe'ler de vardı. Bu da unutulmamalı.

sui generis
11.Mayıs.2013, 13:21
Milliyet'in haberine göre Aykut Kocaman, ezeli rakipleri Galatasaray'ın şampiyonluğunu neden alkışlamayacaklarını şu sözlerle ifade etti:

"GEÇEN SENEYE RAĞMEN TERİM'İ TEBRİK ETTİM"
Geçen sene Kadıköy'de Galatasaray şampiyon oldu. Statta bir sürü olay çıktı. Polis biber gazı kullandı ve o hengamede eşim ve kızım da bulunuyordu. Bunlara rağmen Fatih Terim'i tebrik ettim.

"ÜZÜNTÜMÜZ HİÇE SAYILDI"
Galatasaray kupayı kaldırmak için çok ısrarcı davrandı. Yöneticiler, aramadık kimse bırakmadı. Bir taraftan taraftar biber gazının etkisiyle yerlerde, bir tarafta stadın dışı karışmış, polis-panzer derken bu duruma üzüntüye saygı duyulması gerekiyordu. Terim, kupa merasiminin öncesinde koridorda "Buradan kupa almadan gitmem", aldıktan sonra da "Demek ki neymiş, Kadıköy'de de kupa alınırmış" diye bağırdı. Şimdi bizim acımıza saygı duymayanın biz niye sevincine saygı duyalım. Çok net bir şekilde içimden alkışlamak gelmiyor.

"BENİ SORUMLU İLAN ETTİLER"
Terim ve yardımcıları ceza aldı, Galatasaray yönetimi bu durumdan bile beni sorumlu tutacak. Yöneticiler ve hatta başkanları, 'Aykut Kocaman da neler yaptı' diyor. Ben Caner'in gördüğü kırmızıdan sonra hakeme 'Lan'dan adam atılır mı?' dedim cezamı yedim. Kaldı ki, tepki olarak itiraz hakkımı bile kullanmadım. Bunlar benim yakın zamanda yaşadıklarım.

"OYUNCULARIM ARKADAŞLARINI TEBRİK EDEBİLİR"
Ya 2007'deki derbiyi yaşayan futbolcularım? O günü yaşayan futbolcular bir konuşsun. Hâlâ aynı tazelikte o maçı anlatırlar. Şimdi gündeme geliyor, zamanında çabuk unutulmuştu. Bırakın alkışı biz saygıyı atılan sularla gördük. Her oyuncum Galatasaray'daki arkadaşını aramakta tebrik etmekte özgürdür. Zaten bu tebriği yaptılar da. Bu konuda kimseyi yönlendirmem, ama bu alkışın üzerine çok fazla gidildi."

"YAŞADIKLARIMIZA SAYGI DUYULMADI"
"24 Ağustos günü Futbol Federasyon bize yolladığı yazıda "Şampiyonlar Ligi'ne gidemiyorsunuz" demişti. Takım olarak toplantı yaptık ve içimizden bazı arkadaşlar fedakarlık yaparak gidecek dedim. Çünkü diğer arkadaşların sezonu maddi anlamda rahat geçirmesi için buna mecburduk. Benim, mesai arkadaşlarımın ve futbolcularımın yaşadıklarına saygı duyuldu mu? Duygularımızı hep içimize attık. "2. Lig'e düşürün" bile dedik."

"ARIBOĞAN'IN UEFA KULİSİNİ UNUTMADIK"
"Galatasaray camiası sürekli Galatasaray üzerinden açıklama yapıyor. 3 Temmuz süreci yaşayan enerbahçe Kulübü, Galatasaray'dan manevi anlamda hiçbir destek görmedi. Ve o dönemde Lütfi Arıboğan'ın UEFA Müfettişi Pierre Cornu ile yediği yemekte yaptığı kulis unutulmadı. Fenerbahçe'yi kötüleyen aynı kişi şu an Galatasaray'da CEO. Bu durumu kabullenmek kolay mı? Benim o dönem yaşadıklarımı kim anlayabilir?

ele888111
11.Mayıs.2013, 13:29
Alkışlamam sözünden sonra baya eleştirmiştim Aykut Kocaman'ı şimdi bu yazıları okuyunca ve şu 5-6 sene önceli sahayı denize çeviren gs taraftarının videolarını tekrar izleyince Aykut kocamana hak verim biraz alkışlamama konusunda.

uAburak89
11.Mayıs.2013, 13:51
Şekip Mosturoğlu'ndan rakip kadrolarını öğrenip, yazıyorum diyenlerin ellerinden gelecek alkışa ihtiyacımız yok zaten.

Acı falan da acayip arabesk olmuş, yenemedin, kazanamadın. İsteyen istediği gibi sevinir, Fatih Terim böyle yapmışsa da çok iyi yapmış. :) Kupayı kaldırmak da hakkımızdı, alkış muhabbetini medya çıkardı bence zaten gereksiz de kimin ne düşündüğünü anlamış oluyoruz bu sayede, bir yandan da iyi oluyor.

Arıboğan denildiğinde gülmekten kendimi alamıyorum ayrıca, Şekip Mosturoğlu nereden geldi Fenerbahçe'ye, Tahkim bizde, PFDK bizde diyen, kayıtlarda söyledikleri apaçık ortada olan adam TFF'den gelmedi mi ? Lütfi Arıboğan konusunda Cornu baz alınıyor, yalan söyleme ihtimali hiç yok tabii ki. Öyle olsa bahane bulunamaz, Cas davası neden çekildi hangi ülke menfaati diye sorulmasın diye sürecin içine sürekli Galatasaray'ı, Lütfi Arıboğan'ı falan çekmek çok güzel taktik. :)

Oceanus
11.Mayıs.2013, 13:57
Şekip Mosturoğlu'ndan rakip kadrolarını öğrenip, yazıyorum diyenlerin ellerinden gelecek alkışa ihtiyacımız yok zaten.

Acı falan da acayip arabesk olmuş, yenemedin, kazanamadın. İsteyen istediği gibi sevinir, Fatih Terim böyle yapmışsa da çok iyi yapmış. :) Kupayı kaldırmak da hakkımızdı, alkış muhabbetini medya çıkardı bence zaten gereksiz de kimin ne düşündüğünü anlamış oluyoruz bu sayede, bir yandan da iyi oluyor.

Arıboğan denildiğinde gülmekten kendimi alamıyorum ayrıca, Şekip Mosturoğlu nereden geldi Fenerbahçe'ye, Tahkim bizde, PFDK bizde diyen, kayıtlarda söyledikleri apaçık ortada olan adam TFF'den gelmedi mi ? Lütfi Arıboğan konusunda Cornu baz alınıyor, yalan söyleme ihtimali hiç yok tabii ki. Öyle olsa bahane bulunamaz, Cas davası neden çekildi hangi ülke menfaati diye sorulmasın diye sürecin içine sürekli Galatasaray'ı, Lütfi Arıboğan'ı falan çekmek çok güzel taktik. :)

Aykut Kocaman çok sinsi yani nasıl desem çok kurnaz bir insan. Bu söyledikleride alkışlanacak cinsten :)

Gncl1905
11.Mayıs.2013, 14:03
Şahsi fikrim, kazanacak durumda olsak bile kazanmamalıyız. Unutmayın yenilgi yenilgi büyüyen bir zafer vardır :)

Oylamada beraberliğe oy attım. Kardeş kardeş berabere kalalım olsun bitsin.

Night_Mare17
11.Mayıs.2013, 14:28
Valla bu alkış olayı çok büyüdü ihtiyacımız yok öyle bir şeye bizi Arena'dayken elleri kalplerinde milyonlarca kişi alkışladı.

byariff
11.Mayıs.2013, 14:33
Saygi duyulmayi istiyorsan once saygi duyulacak bir takim yaratcaksin masa basi oyunlarina girmiceksin. ve kupayi kaldirmakta tabiki bizim hakkimizdi orada fatih hocaninda bagirmasi hakli kupayi orda alacaktik ya oyle ya boyle.

Night_Mare17
11.Mayıs.2013, 14:44
Kadıköy'de kupada alınır diye bağırdı diye Fatih Terim suçlanıyor. Bu bir devrimdi Kadıköy'de kupa kaldırmak her zaman görülecek bir şey değil. Ezeli rekabeti bile bitirebilecek bir olaydı nerdeyse. Tabi ki bağıracak kutlayacak Fatih Terim çünkü o takımın teknik direktörü tarih yazdı o gün.

FelipeMelo
11.Mayıs.2013, 14:54
Bizimkiler sahaya cikarken alkislasin tum stadi. Biz alkis malkis falan istemeyiz. Hele Aykut'un son söylediklerinde HIC istemeyiz.

erdem344
11.Mayıs.2013, 15:21
Beyler seviyeli konuşun biraz.

Aykut , sinsi , çakal bunlar ayıp şeyler.

Oceanus
11.Mayıs.2013, 15:25
Beyler seviyeli konuşun biraz.

Aykut , sinsi , çakal bunlar ayıp şeyler.

Ben sinsi ve kurnaz lafını hakaret olarak söylemedim. Artı bir yönü olarak söyledim.

Ayrıca çakal nerden çıktı onuda anlamadım. :)

himone
11.Mayıs.2013, 15:59
Ben sinsi ve kurnaz lafını hakaret olarak söylemedim. Artı bir yönü olarak söyledim.

Ayrıca çakal nerden çıktı onuda anlamadım. :)

Sen nasıl algılarsan algıla sinsi artı bir yön değildir.

sui generis
11.Mayıs.2013, 16:47
Alkış mevzunun Şekip bey ve yanındakilerinin ellerine bağlanması çok iyi olmuş kabul etmem gerekiyor bunu :)

Bu şike olayından önce ve sonra diye tablo yaparsak değişenlerin ne olduğunu görürsünüz. Bu olayların kimin işine geldiğini falan. Sözde amaç Trabzonspor'un şampiyonluğunu vermekti ama amaç ondan da öteydi bana kalırsa. Lütfi Arıboğan'ın önceki ve sonraki mevkisi , süreçte yaptıkları hepsi bunları teyit eder nitelikte.

Maça gelirsek ;

Sow Webo Kuyt

Emre Topal Meireles

Ziegler Egemen Yobo GG

Volkan

11'iyle çıkacağız gibi. Meireles olmazsa çok büyük ihtimal Caner oynar. Salih sonradan girer. Başarılar Fenerbahçe

TeNaciOUS MidFieLdeR
11.Mayıs.2013, 20:01
gecen sene sampiyonlugu kacirdigimiz mactan beridir alex olmadan ciktigimiz butun maclarda basabas oynadik galatasarayla ama galibiyet alamadik. bu sefer kazaniriz diye dusunuyorum. alacagimiz 3 puanla yerimizi de garantilemis olacagiz. guzel bir galibiyet aliriz umarim.

Özgür Çetin
11.Mayıs.2013, 21:18
Kesinlikle kazanırız.. Teknik olarakta fizik olarakta moral olarakta çok üstündeyiz FEnerbahceden.. Tecrübeli oyuncularla alırız bu maçı. ve seri biter.. handikap duvarınıda aşarız

Kaka Leite
11.Mayıs.2013, 21:27
Kesinlikle kazanırız.. Teknik olarakta fizik olarakta moral olarakta çok üstündeyiz FEnerbahceden.. Tecrübeli oyuncularla alırız bu maçı. ve seri biter.. handikap duvarınıda aşarız

Açıkcası her yoruma saygı duyarım ama ev sahibi olan biz bile böyle rahat yorum yapamıyorsak bence karşı tarafta bunu yapmamalı.

Yapar tabii ancak birşeye dayanması gerekir böyle yorumların fiziksel olarak üstünlük falan bunlar bence o dediğin olay için yeterli değil. Ben çok büyük bir fiziksel üstünlük göremiyorum..

Her neyse dediğim gibi her yoruma saygı duyarım buna da duyuyorum ancak katılmadığım ortada.

Bir sezondur her maç Baroni olmasın diye dua ettim ve bir gün kabul görmesini bekledim. O gün bugün benim için herşeyi geçtim Baroni'nin olmaması bile zevkle izleme sebebidir bu maçı :)

Çok mutluyum ve derbiyi iple çekiyorum, yarın gol atar yorumumu yapacağım bakalım yine tutacak mı ? :)

byariff
11.Mayıs.2013, 21:32
baronisiz nasil bir derbi olcak bakalim :D

Redrum
11.Mayıs.2013, 21:38
Galatasaray'ı önde görüyordum ama Baroni'nin oynayamayacağını öğrendikten sonra açıkçası kafam epey karıştı, şaka değil :D Sırf insanlık namına, Baroni'nin ne kadar gereksiz bir oyuncu olduğunun anlanması için, Fenerbahçe'nin Baroni'siz oynaması gerektiğini ve Baroni'siz fark atmasını falan istiyordum fakat bu maç Galatasaray'la olunca... Olmuyor :D

europeanconquer
12.Mayıs.2013, 08:39
Bugün günlerden şampiyon Galatasaray ! Allah'ın izniyle geleceğiz,yeneceğiz ve de gideceğiz.

Saldır Galatasaray !

nannar
12.Mayıs.2013, 11:33
Fenerbahçe camiası ne için saygı bekliyor yahu? :) Şike sürecinde çekilen acının saygısı mı olur? Sen adam öldüren birinin hapiste yatarken duyduğu acıya saygı duyar mısın? Türk futbolu zaten tek ayak üstünde zıplayarak giderken 3 temmuzun sorumluları sağlam bacağımıza da kurşun sıkarak bizi yere yığmadı mı? Tüm avrupa bize gülmedi mi? gazetelerde çarşaf çarşaf "şikeci türkler" yazılmadı mı? neyine saygı duyacağız bunun? Eğer camia olarak bu süreci Fenerbahçe'ye yaşatan yöneticilerinize ve başkanınıza karşı durup türk futbolunu ve takımınızı savunsaydınız o zaman mücadelenize saygı duyardık sayın KOCAMAN! Ama siz de çoğu Fenerbahçe taraftarı gibi şike suçundan hüküm giyenleri savunup onlar için mücadele verdiğiniz için bu konuda saygıyı hak edenler listesine maalesef giremediniz. Gönül isterdiki şike yapanları aklamayı amaç edinen bir kişinin TFF başkanlığını ve şikeden hüküm giyen bir başkanı desteklemek yerine , 100 yılı aşkın süredir ayakta duran bir kulübü savunsaydınız ama maalesef bu sınavda süre bitti ve sınav kağıdı da elinizden alındı.Değerlendirmesi ise gelecekte yapılır ve bu değerlendirmeyi de türk insanı yapacaktır. Geçer not alıp alamayacağınıza tek başıma ben karar veremem ama benim de notum bu havuza girecekse bu süreçte malum kişileri destekleyen insanlara notum "0" (sıfır) !

nannar
12.Mayıs.2013, 11:36
Maça gelince,Beşiktaş Fenerbahçe ile puanları eşitledi. Bu akşam Fenerbahçe'yi yenerek son hafta siragayı yakıp Karabük-Fenerbahçe maçını zevkle izlemek istiyorum. İnşallah takımımız bu keyfi bize yaşatır....

erdem344
12.Mayıs.2013, 11:53
Volkan - Gökhan - Yabo - Egemem K. - Hasan - Topal - Emre - Caner - Kayt - Sow - Webo

Migros tribününde bişeyler olacakmış bakalım. Maçtan sonra umarım Çakır konuşulmaz.

europeanconquer
12.Mayıs.2013, 12:03
Maçı izlemeye gitmeyecektim ama dün içimde böyle bir ''Git be Oğuzhan,efsane maç olacak'' tarzı bir his uyandı,inşallah haklı çıkarım ve Galatasaray lehine bir efsane maç olur.Şampiyon ayrıldık,şampiyon geliyoruz ama daha lig bitmedi :)

https://pbs.twimg.com/media/BJ_PFMrCAAERhsg.jpg:large

mpaker66
12.Mayıs.2013, 12:05
Kareografi var mı kareografi? A.yıldrım'ın söylediği meşhur 33. Hafta bugün :)

Sneijder'in yerine Elmander oynayacak diyorlar. Olur mı ki? Valla oynatırsa hocanın bir bildiği vardır. Bu maçtaki en önemli atrı yönümüz hareketli forvetlerimiz olacak. Zira fener savunması bunu pek sevmiyor. Alırız biz bu maçı.

erdem344
12.Mayıs.2013, 12:06
Aziz Yıldırım ne demiş bu hafta için ?

europeanconquer
12.Mayıs.2013, 12:12
''Galatasaraylılar, koreografi yapmışlar. Esas koreografi nasıl yapılır, 33. haftada Kadıköy'de herkese göstereceğiz''

anil luque
12.Mayıs.2013, 12:23
Nerde var bu yazı Oğuzhan ?

petrol_fb12
12.Mayıs.2013, 12:42
http://skorer.milliyet.com.tr/-kadikoy-e-tek-bir-g-sarayli-giremez-/fenerbahce/detay/1643322/default.htm

europeanconquer
12.Mayıs.2013, 12:42
Nerde var bu yazı Oğuzhan ?

http://www.ntvspor.net/haber/spor-toto-super-lig/78693/kadikoye-tek-bir-g-sarayli-giremez

18 Aralık 2012 tarihli haber.

erdem344
12.Mayıs.2013, 13:42
Şınayder oynamıyor mu ?

Namzet
12.Mayıs.2013, 13:48

Sana göre Fenerbahçe amatör küme takımı her maç yeniliyor:) Çok objektif! yorumların var.

Maça gelecek olursak başa baş bir maç olacak az hata yapan kazanacak,berabere bitmez

anil luque
12.Mayıs.2013, 13:58
http://www.ntvspor.net/haber/spor-toto-super-lig/78693/kadikoye-tek-bir-g-sarayli-giremez

18 Aralık 2012 tarihli haber.

Sağol kardeşim.

Önder HOCA
12.Mayıs.2013, 14:00
Sana göre Fenerbahçe amatör küme takımı her maç yeniliyor:) Çok objektif! yorumların var.

Maça gelecek olursak başa baş bir maç olacak az hata yapan kazanacak,berabere bitmez

boşver o arkadaşın dünya görüşü o bu arada handikapın dibine vururuz :0:

MuraTBudaN
12.Mayıs.2013, 14:07
2/1 biter bu maç 3-1 ya da 3-2.

Önder HOCA
12.Mayıs.2013, 14:11
http://www.footballuser.com/formations/2013/05/710518_Fenerbahce_SK.jpg
baronide oynamadığına göre, böyle bir kadroyla çıkar umarım keşke zieglerde olmasaydı

byariff
12.Mayıs.2013, 14:11
cidden bende merak ediyorum ne kareografisi yapcak acaba aziz yildirim.

Buda bizim kadro "bence"

Muslera

Eboue-Semih-Gokhan-Riera

Hamit-Selcuk-Melo-Amrabat

Drogba - Burak

anil luque
12.Mayıs.2013, 14:15
Drogba'nın Chelsea'den kalan bir hesabı var Kadıköy'de , onu kapatmak isteyecektir :)

O maçta O'na sahayı dar eden bir Lugano vardı. Bezdirmişti resmen çıplak gözle izlediğim için rahatça söyleyebiliyorum. Şimdi öylesine etkili bir markaj uygulayabilecek stoper yok. Egemen'i (bana kalırsa istediği vakit çiğ çiğ yer Drogba) saymıyorum pek. Yobo'nun da son haftalardaki performansı Allahlık.Dolayısıyla En çok merak ettiğim noktalar Drogba ve Galatasaray formalı ilk (Kadıköy'deki) maçı olacağı için Burak.

Redrum
12.Mayıs.2013, 14:18
Sneijder mevkisinde Elmander oynayacak deniyor. Ben Sneijder'i bu maç için çok bekliyordum ama, Elmander de her türlü iş yapar. Bekleyelim ve görelim.

europeanconquer
12.Mayıs.2013, 14:18
Teknik direktörünüz Fatih Terim ise Sneijder'in yerine Elmander'i görürseniz şaşırmayın,Burak-Elmander forvette ikili Drogba arkalarında ,çok fazla pozisyon buluruz.

byariff
12.Mayıs.2013, 14:21
Çokda pozisyon yeriz :D hoca oyle birsey yapmaz en makul isim amrabat neden ? kuyt-gokhan o kanadi cok iyi kullaniyorlar amrabat oynarsa gokhan fazla cikamaz amrabat hizli bir oyuncu bence amrabat oynamali keloglana guveniyorum ben.

europeanconquer
12.Mayıs.2013, 14:23
Çok pozisyon yeriz ne alaka abi ? Sneijder çok mu savunma yapıyor ? Ben sadece Fatih Terim'in yapabileceği hamleyi söyledim,büyük ihtimal 4-4-2 çıkartacak orası ayrı.

Redrum
12.Mayıs.2013, 14:26
Amrabat'ı denemiş forvet arkasında verim alamamış. Elmander'den iyi verim almış. Ben sistemi bozacağını zannetmiyorum. Umut'u sağ içe, Amrabat'ı sol içe koyuyor gerekirse, yine de sistemi bozmuyor bu aralar Fatih Hoca.

furkan58
12.Mayıs.2013, 14:34
Fenerbahçe camiası ne için saygı bekliyor yahu? :) Şike sürecinde çekilen acının saygısı mı olur? Sen adam öldüren birinin hapiste yatarken duyduğu acıya saygı duyar mısın? Türk futbolu zaten tek ayak üstünde zıplayarak giderken 3 temmuzun sorumluları sağlam bacağımıza da kurşun sıkarak bizi yere yığmadı mı? Tüm avrupa bize gülmedi mi? gazetelerde çarşaf çarşaf "şikeci türkler" yazılmadı mı? neyine saygı duyacağız bunun? Eğer camia olarak bu süreci Fenerbahçe'ye yaşatan yöneticilerinize ve başkanınıza karşı durup türk futbolunu ve takımınızı savunsaydınız o zaman mücadelenize saygı duyardık sayın KOCAMAN! Ama siz de çoğu Fenerbahçe taraftarı gibi şike suçundan hüküm giyenleri savunup onlar için mücadele verdiğiniz için bu konuda saygıyı hak edenler listesine maalesef giremediniz. Gönül isterdiki şike yapanları aklamayı amaç edinen bir kişinin TFF başkanlığını ve şikeden hüküm giyen bir başkanı desteklemek yerine , 100 yılı aşkın süredir ayakta duran bir kulübü savunsaydınız ama maalesef bu sınavda süre bitti ve sınav kağıdı da elinizden alındı.Değerlendirmesi ise gelecekte yapılır ve bu değerlendirmeyi de türk insanı yapacaktır. Geçer not alıp alamayacağınıza tek başıma ben karar veremem ama benim de notum bu havuza girecekse bu süreçte malum kişileri destekleyen insanlara notum "0" (sıfır) !

Sampiyonlugu kaybetmis bir takimin acisi olur ve rakibe saygi diye birsey vardir. Anlamadan koca bir paragraf yazmissiniz ama Aykut Kocaman in bahsettigi seyle alakasi olmayan bir yazi olmus.

byariff
12.Mayıs.2013, 14:34
Cezalı olan Umut ve sakatlığı tam geçmeyen Sneijder kadroda yok. Aykut Erçetin, Engin, Çağlar, Furkan Özçal ve E Çolak'ta kadroda yoklar.

mpaker66
12.Mayıs.2013, 14:35
Sneijder 18 kişide yok.

erdem344
12.Mayıs.2013, 14:35
Çokda pozisyon yeriz :D hoca oyle birsey yapmaz en makul isim amrabat neden ? kuyt-gokhan o kanadi cok iyi kullaniyorlar amrabat oynarsa gokhan fazla cikamaz amrabat hizli bir oyuncu bence amrabat oynamali keloglana guveniyorum ben.

İşte bence en büyük yanlış

Sen çık abi bırak geriyi karşındakinin seni savunma korkusu ona hucum yaptırmaz zaten . Ayrıca arkada topal gibi toplayıcı var

uAburak89
12.Mayıs.2013, 15:00
Rahatlık ile rehavet arasında ince bir çizgi var, Fatih Terim'in takımında rehavet olmaz ama Elmander hamlesi benim aklımda soru işareti yaratıyor. Sanıyorum onun pres gücünden yararlanmak isteyecek, top dağıtan isim de Drogba olacak. Teoride mantıklı ama pratikte Elmander'in hazır olup olmadığı meçhul. Selçuk ve Hamit'e çok iş düşecek özellikle Selçuk'a, Fenerbahçe en çok sağ kanadını kullanıyor çünkü. Maçı izleyemeyecek olmam sinir bozucu umarım gece özete baktığımda sevineceğim bir maç olur.

Bu arada Eray Sözen çok güzel bir maç önü yazısı hazırlamış;

http://www.galatasaray.org/futbol/superlig/haber/16932.php

nannar
12.Mayıs.2013, 15:13
Caner,Meireles,Egemen ve Emre kırmızı karta yakın olacak isimler.Galatasaray'da ise özellikle Riera'dan müdahaleye dayalı kırmızı karttan korkuyorum ben. Amrabat sezon boyunca istenileni veremedi. Bu akşam ilk 11'de çıkarsa yeteneğinin yanı sıra maçlarda kullanmadığı ya da sahip olmadığı oyun zekasını kullanması gerekir :) Galatasaray ilk 20 dakika saldırmak yerine rakibe önde basarak rakibin çıkmasını engelleyerek kapılan topları kullanmalı. 2. yarının ortalarında Fenerbahçe'nin fiziksel olarak yorulması muhtemel çünkü hem sık maç yaptılar hem de kupa maçında 120 dk baya yoruldular. Kavgasız gürültüsüz, bol gollü ve keyif veren bir maç olur inşallah. Kazanan da biz olursak tadından yenmez.

erdem344
12.Mayıs.2013, 15:54
Gösteri iptal olmuş .

Night_Mare17
12.Mayıs.2013, 16:13
Şınayder oynamıyor mu ?

Gelecek sezona sağlam başlaması için riske edilmeyecek.

furkan58
12.Mayıs.2013, 16:36
Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde hain bir bombalı saldırı sonucu meydana gelen patlamada yaklaşık 46 vatandaşımız hayatını kaybederken, 100'ün üzerinde vatandaşımız ağır yaralanmıştır.

Bu nedenle, Fenerbahçemizin Galatasaray'la oynayacağı Spor-Toto Süper Lig 33. Hafta karşılaşma öncesinde planlanan görsel tribün aktiviteleri, yaşanan bu menfur saldırı nedeniyle iptal edilmiştir.

Patlamada hayatını kaybeden vatandaşlarımıza bir kez daha Tanrı'dan rahmet, yaralılara ise acil şifalar diler, anlayışınız için teşekkür ederiz.

Fenerbahçe Spor Kulübü

Doğru bir karar olmuş.

byariff
12.Mayıs.2013, 16:56
Fenerbahçe Asbaşkanı İsfendiyar Zülfikari ; Bugün Kırmızıları baba ocağından mağlubiyetle uğurlayacağız" dedi.

https://twitter.com/IsfendiyarZ/status/333540521597341696

uAburak89
12.Mayıs.2013, 17:00
Tribünden bazı kesimler koreografi olayının iç yüzünün başka olduğuna dair mesajlar atıyorlar. Yönetim bu işe niye karışır anlamıyorum zaten. Neyse seneye gösterir Aziz Yıldırım nasıl yapılırmış koreografi, biz de öğreniriz.

GebzeLi1907
12.Mayıs.2013, 17:11
Kareografiyi zaten aziz in paralı adamları yapacaktı telekoma yaptıramadı, migrosda yapılacaktı. telekom tepkisini koyacağından hatay işin bahanesi oldu.

titates1
12.Mayıs.2013, 17:13
Fenerbahçe Asbaşkanı İsfendiyar Zülfikari ; Bugün Kırmızıları baba ocağından mağlubiyetle uğurlayacağız" dedi.

https://twitter.com/IsfendiyarZ/status/333540521597341696

silmiş twiti , reklam ve pazarlama asbaşkanı bu arada kendisi , reklamcı bir insanın böyle saçmalıklar yapması yani ne diyeyim bilmiyorum.

@uaburak89

ayrıca gösteriler konusunda ;
aziz yıldırım güzel bir gösteri yapamayacağını anlayınca , reyhanlı saldırısını planlamış.

Facx
12.Mayıs.2013, 17:26
silmiş twiti , reklam ve pazarlama asbaşkanı bu arada kendisi , reklamcı bir insanın böyle saçmalıklar yapması yani ne diyeyim bilmiyorum.

@uaburak89

ayrıca gösteriler konusunda ;
aziz yıldırım güzel bir gösteri yapamayacağını anlayınca , reyhanlı saldırısını planlamış.

olayda burda aziz yıldırım niye yapıyo koreografi taraftarın işidir

erdem344
12.Mayıs.2013, 17:30
Yahu nerden biliyorsunuz öyle olduğunu ?

Aziz Yıldırım mı söyledi size ?

Sırf başkana sallamak için şekilden şekile giriyorsunuz

byariff
12.Mayıs.2013, 17:37
aziz yildirim soyledi erdem kareografi nasil yapilcak herkese gostericem dedi kimsenin kimseye salladigi yok ki ayrica kareografi taraftarin isidir yonetim buna karar veremez açiklama yapmalari bile yanlisti bu tribun kulturune saygisizlik.

http://www.izlesene.com/video/aziz-yildirim-galatasaraya-koreografi-nasil-yapilir-gosterecegiz/6789119

erdem344
12.Mayıs.2013, 17:40
Ben onu değil iptal olma durumunu kastettim

Night_Mare17
12.Mayıs.2013, 17:44
Ben onu değil iptal olma durumunu kastettim

Pollyana düşünceleri hala devam ediyor o yüzden Aziz Yıldırım hala başta ne diyeyim.

furkan58
12.Mayıs.2013, 17:46
Fatih Terim 1461 mağlubiyeti sonrası şehit haberleri olduğu için futbol mu konuşacağız derken bişi yok Fenerbahçe kulübü Reyhanlı'da yaşanan ve 100'ü aşkın kişinin öldüğü olaydan dolayı koreografiyi iptal edince aouuuv.

anil luque
12.Mayıs.2013, 17:50
Fatih Terim 1461 mağlubiyeti sonrası şehit haberleri olduğu için futbol mu konuşacağız derken bişi yok Fenerbahçe kulübü Reyhan'da yaşanan ve 100'ü aşkın kişinin öldüğü olaydan dolayı koreografiyi iptal edince aouuuv.

Cuk diye bir ses duydum sanki.

Bu arada Reyhan değil Reyhanlı kardeşim.

furkan58
12.Mayıs.2013, 17:53
Cuk diye bir ses duydum sanki.

Bu arada Reyhan değil Reyhanlı kardeşim.

Hemen düzelltim sağolasın :)

byariff
12.Mayıs.2013, 17:55
Algilamalarda sorun var diye dusunuyorum iptal edilebilir kareografi lafim yok ama buna yonetim karisamaz tribun kulturune aykiridir bu.

titates1
12.Mayıs.2013, 17:58
Algilamalarda sorun var diye dusunuyorum iptal edilebilir kareografi lafim yok ama buna yonetim karisamaz tribun kulturune aykiridir bu.

yönetim karışır , yardım eder , yönetim izin vermezse açamayacağın pankartlar olur , nerden sallayacağınızı şaşırdınız.

Night_Mare17
12.Mayıs.2013, 18:01
yönetim karışır , yardım eder , yönetim izin vermezse açamayacağın pankartlar olur , nerden sallayacağınızı şaşırdınız.

Yönetim ve kareografi ilk defa görüyorum. Kareografi yönetime ve takıma bir sürpriz olur yönetim zaten kareografiy yapıyorsa o tribün bitmiştir.

Walter Sakana
12.Mayıs.2013, 18:02
Sampiyonlugu kaybetmis bir takimin acisi olur ve rakibe saygi diye birsey vardir. Anlamadan koca bir paragraf yazmissiniz ama Aykut Kocaman in bahsettigi seyle alakasi olmayan bir yazi olmus.

Senin yazdığın daha bi alakasız olmuş bence Furkan. Öyle olsa dünyanın hiçbir yerinde maç sonrası kupa verilmesin o zaman. Ne ŞL finali sonrası ne dünya kupası finali sonrası. Sonuçta diğer takım şampiyonluğu kaybetmiş, acısına saygı göstermek gerekir değil mi?

Aykut Kocaman benim anladığım kadarıyla taraftarlar ile polis arasında çıkan olayları kastediyor "acımız" derken.

titates1
12.Mayıs.2013, 18:06
Yönetim ve kareografi ilk defa görüyorum. Kareografi yönetime ve takıma bir sürpriz olur yönetim zaten kareografiy yapıyorsa o tribün bitmiştir.

yönetim ve taraftar koordineli çalışır bu gibi işlerde.

furkan58
12.Mayıs.2013, 18:08
Senin yazdığın daha bi alakasız olmuş bence Furkan. Öyle olsa dünyanın hiçbir yerinde maç sonrası kupa verilmesin o zaman. Ne ŞL finali sonrası ne dünya kupası finali sonrası. Sonuçta diğer takım şampiyonluğu kaybetmiş, acısına saygı göstermek gerekir değil mi?

Aykut Kocaman benim anladığım kadarıyla taraftarlar ile polis arasında çıkan olayları kastediyor "acımız" derken.

ŞL finalini dünya kupası finalini kazanan takım teknik direktörü istediği için verilmiyor zaten sonuçta tarafsız sahada oynanan organizasyon onlar. Tabi bu açıklama da saha dışı olayların da etkisi var. Sonuç olarak olay şikeyle alakalı değil benim kastetmek istediğim oydu.

attirson
12.Mayıs.2013, 18:09

Sürpriz mi olur :D O kareografiler acılmadan kac kere indirip kaldırılıyor hata var mı diye.Yönetimden isimler görüyor ceza verilecek bir durum olur mu diye sürprizmiş.Yönetim kareografi yapıyorsa tribün bitmişmiş.Taraftar mı istiyor gel yönetim bize kareografi yap diye sadece kendileri yapmak istemis.Laf sokmak icin delirdiniz cıldırdınız resmen artık.Ayrıca sadece yönetimin yapacagı kareografi olmayacaktı diger tribünde de taraftar yapacaktı birşeyler.

petrol_fb12
12.Mayıs.2013, 19:39
http://skorer.milliyet.com.tr/linc-edilmek-istenen-genci/galatasaray-fenerbahce/detay/1707501/default.htm

Kaka Leite
12.Mayıs.2013, 19:41
Elmander'in bence kader maçı eğer bir patlama yaparsa seneye de kalır.

Bakalım nasıl bir maç olacak Fenerbahçe kadrosu bi açıklansa direk gol atar tahmini söyleyeceğim :icon_biggrin:

Kaka Leite
12.Mayıs.2013, 19:45
Hasan Ali'nin golü hayırlı olsun şimdiden :)

byariff
12.Mayıs.2013, 19:46
Kadikoyde 3 forvet helal olsun imparator yenilceksek cesurca yenilelim

Corpus
12.Mayıs.2013, 19:47
GALATASARAY: Muslera, Eboue, Semih, Dany, Riera, Melo, Hamit, Selçuk, Elmander, Drogba, Burak Yılmaz

Ben mi yanlış sayıyorum 7 yabancı mı ?

Namzet
12.Mayıs.2013, 19:48
Dany yerine Gökhan var

FelipeMelo
Elmander ve Gökhan. Bilemedimki. Iyi mi kötu mu? Kadiköy'e 3 forvetle cikmak buyuk risk sanki.

erdem344
Meireles ve Emre tam hazır değiller

Önder HOCA
12.Mayıs.2013, 19:49
danny yok gökhan var

Oceanus
12.Mayıs.2013, 19:49
GALATASARAY: Muslera, Eboue, Semih, Dany, Riera, Melo, Hamit, Selçuk, Elmander, Drogba, Burak Yılmaz

Ben mi yanlış sayıyorum 7 yabancı mı ?

Dany yok gökhan var.

ReaList
12.Mayıs.2013, 19:50
Cristian ve Zieglersiz bir maç, bugünleri de mi görecektik : )

Corpus
12.Mayıs.2013, 19:50
Ligtv' de dany yazıyordu.

Tamam anladık Dany yok Gökhan var :n:

petrol_fb12
12.Mayıs.2013, 19:52
Muslera, Eboue, Semih, Gökhan, Riera, Melo, Hamit, Elmander, Selçuk, Burak, Drogba

erdem344
12.Mayıs.2013, 19:52
Meireles ve Emre iyi oynarsa hertürlü kanatlardan yürürüz

sakary Ali
12.Mayıs.2013, 19:54
Elmander'in oynamasına sevindim.

Rsa
12.Mayıs.2013, 19:55
Egemen niye yok, sakatlığı falan mı var?

Kaka Leite
12.Mayıs.2013, 19:55
Cristian ve Zieglersiz bir maç, bugünleri de mi görecektik : )

Sus sus :zuhaha

En güzeli de bugün ne olursa olsun Baroni'nin yüzünü görmeyecek olmak çok mutluyum :D

Gncl1905
12.Mayıs.2013, 19:57
Sneijder yokken Elmander. İlginç olacak. Ah bir de Cristian olaydı :D

Bu arada tam 14 sene mi oldu yenemeyeli merak ettim de? Bilen var mı?

furkan58
12.Mayıs.2013, 19:57
Egemen niye yok, sakatlığı falan mı var?

Son antremanı yarıda bırakmıştı. Risk edilmemiş anlaşılan.

mpaker66
12.Mayıs.2013, 19:58
Takımın boyu bayağı uzun yalnız

petrol_fb12
12.Mayıs.2013, 20:00
Fenerbahce:Volkan, Gökhan, Yobo, Bekir, Hasan Ali, Mehmet Topal, Meireles, Kuyt, Sow, Emre, Webo

OrcunFB
12.Mayıs.2013, 20:01

Evet en son 1999'da yendiniz.

furkan58
12.Mayıs.2013, 20:02
Orta saha üstünlüğünü alabilmemiz lazım bunun için Meireles Emre ve Topal'a büyük iş düşüyor. Allah Baroni ve Ziegler'den kurtarırken Bekir'i veriyor :) Egemen'in olmayışı çok kötü olucak. Sow baba gol orucunu bozma vakti artık geldi sanki :)

Kaka Leite
12.Mayıs.2013, 20:02

14'müş Gültekin Onay söyledi.

erdem344
12.Mayıs.2013, 20:03
Hasan oynuyormuş iyi bari :D

Önder HOCA
12.Mayıs.2013, 20:03
oh be bonus oynamıyor diye sevinirken bekir le üzüldük

FelipeMelo
12.Mayıs.2013, 20:05
Baroni keske oynasaymis :) Egemen'de öyle. Gunlerdir Sneijder'in maci olacak diyordum oda tutmadi :(

Gncl1905
12.Mayıs.2013, 20:05
Eyvallah cevaplar için.

Kadroya bakılırsa ilerde baskı yapacağız. Defans hata yapmaya müsait zaten, iyi taktik.

ReaList
12.Mayıs.2013, 20:06
Emre ve Meireles az biraz oyun içinde olsalar Bekir ve Yobo'ya pek iş düşmeyecek, topu orta alanda dolaştırdıkça sorun ypk ama senin oyun felsefen sağ bekten kaleye, kaleciden Bekir'e ondan Yobo'ya, Yobo'dan tekrar Bekir'e olursa her türlü ceza keserler. Emre ve Meireles'e büyük yük düşüyor.

Önder HOCA
12.Mayıs.2013, 20:07
topa hakim bir fb bekliyorum bu akşam hadi hayırlısı

0xjasaitis
12.Mayıs.2013, 20:19
Tamam elmander bıktırır presle savunmayı da bakalım drogba bu yükü kaldırır mı. o kadar seri değil bu adam 25 değil ki mübarek 35.Pivot bu adam top alsın top versin geri gelsin çalım atsın eyvallah yapsın biz de isteriz de olur mu bakalım . Umarım Fatih hocanın düşündüğü tutar da alırız bu maçı. Herşeyin hayırlısı olsun güzel zevkli bir maç olurda seyre doyarız...

ele888111
12.Mayıs.2013, 20:22
Galatasaray 6-0 ın acısını bu maçta çıkaracak gibime geliyor.Fenerbahçeye de önümüzdeki sezon yeni stada geçmek farz olacakdır tarihi yenilgiyle ayrılırsa sahadan :D

furkan58
12.Mayıs.2013, 20:27
https://pbs.twimg.com/media/BKE_8jICEAAtFAM.jpg:large

Daha maç bile başlamadı ama polisler milli gazımız(!) biber gazıyla hazır durumda. Hayırlısı bakalım.

FelipeMelo
12.Mayıs.2013, 20:34
https://pbs.twimg.com/media/BKE_8jICEAAtFAM.jpg:large

Daha maç bile başlamadı ama polisler milli gazımız(!) biber gazıyla hazır durumda. Hayırlısı bakalım.
Tiplere bak tiplere, yere bakarsak birileri birseyler firlatmaya calismis.

petrol_fb12
12.Mayıs.2013, 20:35
Eğer polisin bir ters hareketinde.Geçen seneden cok daha kötü olaylar yaşanır.Maçın akışı içersinde Galatasaray önde olursa.

erdem344
12.Mayıs.2013, 20:44
Crisi gören var mı ?

Giymiş FB Ülker formasını :D :D :D :D

byariff
12.Mayıs.2013, 20:55
daha yeni yeni heycanlanmaya basladim :D

anil luque
12.Mayıs.2013, 21:01
Helal olsun taraftara. Hükümet İstifa !

anil luque
12.Mayıs.2013, 21:04
Meireles gidici gibi.

ele888111
12.Mayıs.2013, 21:06
Kırmızı görür manasında mı yoksa sezon sonu gidici mi :D

Halen daha digitürk play açılmadı da izleyemiyorum maçı.

byariff
12.Mayıs.2013, 21:10
Drogba ayirmaya gidiyor volkan her zamanki gibi tabi misafirperverligini gosteriyor :)

anil luque
12.Mayıs.2013, 21:11
Kırmızı görür manasında mı yoksa sezon sonu gidici mi :D

Halen daha digitürk play açılmadı da izleyemiyorum maçı.

Sakatlık olarak.

FelipeMelo
12.Mayıs.2013, 21:12
Hasan Ali Caner'in görevini almis durumda galiba. Volkan'i saymiyorum bile, herzamanki Volkan

anil luque
12.Mayıs.2013, 21:13
Fener çok baskılı başladı. Sow kaçırdı.

erdem344
12.Mayıs.2013, 21:18
İyi oynuyoruz iyi

attirson
12.Mayıs.2013, 21:19
İlk defa bu kadar sakin bir şekilde derbi izliyorum. :D

Önder HOCA
12.Mayıs.2013, 21:19
ne pislik bir adam şu eboue adamı zorla ırkçı yapıcak

byariff
12.Mayıs.2013, 21:24
sen ayaginla rakibin eline vur sonra irkcilik de oldu..

edit fenerbahçe maç oynamaya gelmemis emrenin yaptigi ney ? melo kaldirmaya calisiyor weboyu emre itekliyor

FelipeMelo
12.Mayıs.2013, 21:24
Irkcimi :D

anil luque
12.Mayıs.2013, 21:25
Millet gerginlik peşinde çok küçük bir kıvılcıma bakıyor herşey :)

darkkobal123
12.Mayıs.2013, 21:25
Tansiyon çok yüksek.

ele888111
12.Mayıs.2013, 21:26
Yahu şu gs lılarda fenerlilerde bıraksınlar iyi yorumcu ayaklarını :D:D:

4-5 Sene önce olan maçta yapılanları kim unuttu adam tabi söver tabi tekme atar tabi itikler

Polyannacımısınız nesiniz anlamadım ki.

anil luque
Penaltı atıyor Galatasaray.

FelipeMelo
Penaltı 1!

byariff
Penalti kullaniyoruz

anil luque
Gökhan gibi bir profesyonele yakışmadı bu hata.

anil luque
12.Mayıs.2013, 21:27
Burak'tan ters köşe. 0-1

byariff
kral atti krall 0-1

Önder HOCA

edit fenerbahçe maç oynamaya gelmemis emrenin yaptigi ney ? melo kaldirmaya calisiyor weboyu emre itekliyor

ilk pozisyon için dedim

FelipeMelo
Burak Yılmaz !!!!!! 1-0

Oceanus
12.Mayıs.2013, 21:28
Krallllllllllllllllllll Attııııııı KRAL KRAL KRAL KADIKÖY KRALI

Önder HOCA
12.Mayıs.2013, 21:29

pozisyonun başında melo emrenin elini itiyor dikkatli izle sonda emre dönüp geliyor müdahale ediyor

Deus Dominus
12.Mayıs.2013, 21:29
Futbol dışı, spor dışı 'işlerle' avantaj sağlamaya çalışıyor Fenerbahçe. Ve bu yüzden Fenerbahçe taraftarı dışında hiç kimse sevmiyor bu takımı...

anil luque
12.Mayıs.2013, 21:31
Riera'nın sarı kartı Cimbom'a faul olarak döndü resmen :D

Oceanus
12.Mayıs.2013, 21:31
Futbol dışı, spor dışı 'işlerle' avantaj sağlamaya çalışıyor Fenerbahçe. Ve bu yüzden Fenerbahçe taraftarı dışında hiç kimse sevmiyor bu takımı...

Helal olsun sana çok iyi tespit aynen katılıyorum.

attirson
12.Mayıs.2013, 21:33

Onunla bir alakası yok başarıyla alakası var eskiden en iyi bizdik biz sevilmiyorduk 2 senedir Gs sampiyonlukları alınca Gs nefreti de basladı.

FelipeMelo
12.Mayıs.2013, 21:33
Nefret ettigim bölgelerde faul yapiyoruz adamlara. Gol yiyecegiz o olacak sonunda.

anil luque
12.Mayıs.2013, 21:35
Webo çok güzel kafa vurdu 1-1

FelipeMelo
12.Mayıs.2013, 21:35
Gol Webo 1-1

petrol_fb12
12.Mayıs.2013, 21:36
Golllllllllllllllllllll

ReaList
Webo reis çaktı

Önder HOCA
kafayla iyi çaktı

FelipeMelo
12.Mayıs.2013, 21:37
Cezasahasi disinda rahat rahat pas attirirsak gol geliyorum der tabiki. 1-1

Deus Dominus
12.Mayıs.2013, 21:37
Gökhan'dan 4-5 tane daha lazım :) Müthiş adam ya, sürekli çalışıyor, sürekli mücadele ediyor. Yaptı asistini de helal olsun.

byariff
12.Mayıs.2013, 21:38
Amrabat iste bu yuzden oynamaliydi :) gokhan rahat cikamazdi bu kadar

anil luque
12.Mayıs.2013, 21:38
Webo coştu 2-1 oldu

ele888111
12.Mayıs.2013, 21:39
2-1 Oldu Webo , Fener öne geçti.

petrol_fb12
Webo Webo Webo !

ReaList
Webo Webo Webo

Cengo
Webo Show :)

Önder HOCA
12.Mayıs.2013, 21:40
eboue yere sağlam basmayı öğrenir artık hemen at kendini yere tabi

anil luque
Yalnız golde faul var gibi.

ele888111
Bide Webo gereksiz diyen o kadar fenerbahçeli var :))

İşte biz türk milleti adam attı kral padişah kaçırınca ya bu adama bu verilirmi vs vs :D

byariff
"futbol kurallari" içerisinde bu pozisyon net fauldur.

FelipeMelo
12.Mayıs.2013, 21:41
Net faul var. Faul oglu faul. Cucu insallah alamazsin SL finalini.

Deus Dominus
Hakem göreydi güme gidiyordu Emre'nin güzel arapası. Faul var.

ele888111
Fener maçı kazanırsa ;

Fener'in 6-0 ı olduğu gibi , Galatasarayında olsun Şampiyonluk varı olacak :)

Sonra büyük takımlar yok kupa falan muhabbeti başlayacak :D

erdem344
12.Mayıs.2013, 21:44
İyi oynuyoruz sanki :D :D :D

erdem344
12.Mayıs.2013, 21:50
İlk yarı sahanın hakimiyiz.

İşler iyi gidiyor . Umarım maç sonuda böyle olur .

Golde faul var

Facx
12.Mayıs.2013, 21:50
bu adammı şimdi şampiyonlar ligi finalini yönetcek ?

byariff
12.Mayıs.2013, 21:51
ilk yari 2-1 bitti elmander çikip amrabat girmeli gokhani bu kadar cikartmaz keske hoca basta yapsaydi sunu. avrupanin elit hakemi turkiyenin gururu çakir efendi su faulu goremiyorsa dudugunu asmali "bence"

erdem344
12.Mayıs.2013, 21:51
Ek olarak da

Elmander tutmadı.

darkkobal123
12.Mayıs.2013, 21:52
Ofsayt pozisyonunda da top Yobo'dan gidiyor sanki.

Gncl1905
12.Mayıs.2013, 21:52
Faul olsa ne olacak ya berbat oynuyoruz. 120 dk oynayıp gelen takım bizden daha iyi pres yapıyor. Penaltı dışında pozisyonumuz yok. Sürer gider saymaya gerek yok. Karakterimizden çok uzak oynuyoruz.

Amrabat girsin hücuma biraz hareket gelsin bu ne. Elmander olmadı.

Cengo
12.Mayıs.2013, 21:53
Ofsayt pozisyonunda da top Yobo'dan gidiyor sanki.

Çarpması değiştirmez. Topa vuran Drogba. Pozisyon ofsayt.

FelipeMelo
2.gol net faul. Birde ofsayt pozisyonunda top Yobo'dan gitti.

Deus Dominus
Skora bakınca normal, Fenerbahçe çok daha istekli, baskılı oynuyor ama attıkları iki golün içinde de faul olması rahatsız edici. Yobo-Drogba mücadelesinde de Yobo'nun ayağından çıkan topa ofsayt çaldılar son bölümde. Çok dikkatsiz bu maçta hakemler.

KaRaBükLü KraL
Aziz Yıldırım:2006'dan beri önümüz kesiliyor

Ya he he

Şu pozisyonu nasıl görmezsin be adam.Rıdvan Fenerli.Fenerin ilk golde Hamite 2 kez faulü var gibisinden birşey dedi.

Bizim açıdan Elmander Amrabat değişikliği ile maçı çeviririz.Hala bu maçı kazanacağımızı düşünüyorum.Ekstra biraz disiplinde lazım.

darkkobal123
12.Mayıs.2013, 21:54
Çarpmıyor zaten top direk Yobo'dan gidiyor.

ReaList
12.Mayıs.2013, 21:54
Yahu bizim kadar kaleciye geri pas atan, Savunma oyuncularının kendi aralarında fazlaca topla oynadığı ve bu kadar riskli oynayan büyük takım yoktur. 3 senedir takımın başındasın be adam, uyar, düzelt bir çare bul. Hep aynı senaryoları biz buradan izlemekten bıktık, sen bıkmadın. Ne güzel skor 2-1 az daha dünyanın en amatörce yenilen golünü yiyecektik. Böyle büyük takım olmaz ayıptır. Bu takım nasıl gol yer diye bakınıyorum bakınıyorum neredeyse aklıma gelen ilk şey hep, 1. bölgede gereksizce topla oynamamızdan kaynaklanan bireysel hatalar oluyor. Top şu adamların ayaklarına gelince eyvah çekmeyelim bi kere de.

Emre ve Meireles formda olsa Galatasaray'ı orta alandan geçirmezdik ama bu sakat halleriyle bile Orta Alanı parsellediler ancak ikisi de 90 dakika çıkaramayacak gibi.

Önder HOCA
12.Mayıs.2013, 21:55

direk yobodan gidiyor drogba dokunmuyor topa orda gerçi burakta pozisyonunu kaybetmiş ve kaymıştı

Cengo
12.Mayıs.2013, 21:55
Çarpmıyor zaten top direk Yobo'dan gidiyor.

Yobo nasıl oraya vursun? Yobo kaleciye atmaya çalışıyor ama kısa düşünce ikisi de atlıyor. Drogba dokunuyor, önündeki Yobo'nun ayağından sekiyor.

byariff
12.Mayıs.2013, 21:56
ah be ridvan hoca geride olsaydin diyebilirmiydin ? :D

Rıdvan Dilmen:Fenerbahçe'nin ilk golünden önce Hamit'e, ikinci golünden önce Eboue'ye faul var..

furkan58
12.Mayıs.2013, 21:56
Riera nin kendini yere müthiş bir ustalikla bıraktığı pozisyon ve Webo yu cekip faul yaptiktan sonra topa vurmasina sari kart vermeyen Cüneyt Cakir'a selamlar..

Iyi oynuyoruz baroni ve zieglersiz takim cok daha iyi.

darkkobal123
12.Mayıs.2013, 21:57
Yobo nasıl oraya vursun? Yobo kaleciye atmaya çalışıyor ama kısa düşünce ikisi de atlıyor. Drogba dokunuyor, önündeki Yobo'nun ayağından sekiyor.
Drogba'nın müdahelesi yok topa. Yobo pas atıyor kısa düşünce de Burak kapıyor topu git tekrar izle.

KaRaBükLü KraL
12.Mayıs.2013, 21:57
Riera nin kendini yere müthiş bir ustalikla bıraktığı pozisyon ve Webo yu cekip faul yaptiktan sonra topa vurmasina sari kart vermeyen Cüneyt Cakir'a selamlar..

Iyi oynuyoruz baroni ve zieglersiz takim cok daha iyi.

Allah'tan kork 2 golünüzde de faul var sen hala ayrıntılara bakıyorsun.Aynı hata Fenere yapılsın sonra göreyim seni.

Aydin
12.Mayıs.2013, 21:59

Topa vuran yobo. Drogba'nın teri topa geldiği için ofsayt vermiş olabilir o pozisyona hakem :)

Okunması zor pozisyon. Hakemin ofsayt vermesi normaldir ama 2 goldeki faul pozisyonlarının okunmaması imkansız.

furkan58
Allah'tan kork 2 golünüzde de faul var sen hala ayrıntılara bakıyorsun.Aynı hata Fenere yapılsın sonra göreyim seni.

Isinize geleni konusuyorsunuz iste bunlari konusan yok ?

Cengo

2 golde de faul mü var? Tekrar izleyin siz bence.

Mamadou
12.Mayıs.2013, 22:00
Fenerbahçe yemeden üçüncü golü bulursa ilk 15 dakika'da gerisi gelir. Maçın gidişatı o yönde ilerliyor.

FelipeMelo
12.Mayıs.2013, 22:00
Umarim UEFA yetkilileri Cuneyt'i izliyordur. Umarim. Bu adama final minal verilmez. Eyyamcinin önde gideni

KaRaBükLü KraL
12.Mayıs.2013, 22:01

Ben size yönelik bir şey yazmadım ama hayırdır ?

sananes
2. gol neyse de ilk golde hiç bir şey yok futbol fiziksel bir oyundur ne yapılmış orada Hamit'e. Saçma sapan yorumlar,zaten galatasaray hiç bir zaman hak ederek yenilmez. Bir bahane her zaman hazırdır.

Aydin

Cengiz nasıl bu kadar taraflı olabiliyorsun anlamıyorum. Bu kadar taraflı olup, araştırma konusunda bu kadar dengeli hareket etmene şaşıyorum valla bravo :)

ilk gol: hamit'e yapılan faul. faulden kastım, hamit topu aldığı anda 3 fenerli basıyor. son müdahale belki faul olmayabilir ama daha önce yapılan şarjların topla alakası yok. hamit topu kaybettiği anda faul verilmeliydi.

ikinci gol: ebue'nin itilişi.

Hamit'e faul yok derseniz anlarım ama orada ebue'yi iten webo'nun kolunun nasıl savrulduğunu görüp hala o gole faul değil diyorsanız futbolu tartışmanın bir anlamı yok :)

Önder HOCA
2. golde bilicanın pozisyonuyla bir fark yok gibi geldi

KaRaBükLü KraL
12.Mayıs.2013, 22:02
Isinize geleni konusuyorsunuz iste bunlari konusan yok ?

E Fener'in de faulden gol atması işinize geldiği için susuyorsunuz.Siz sustuğunuz için böyle alenen gerçekleşen hataları belirtme gereği hissediyorum.Huy işte :)

AhmetBilgin
12.Mayıs.2013, 22:02
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/941247_10151384863171604_1506833926_n.jpg

Bir kerede tarafsız bakın şuna ya bu faul değilde ne ?

erdem344
12.Mayıs.2013, 22:03
Bizim yediğimiz golde Yobo'yu gördünüz mü nerdeydi ?

Aydin
Ha bütün bunlara rağmen maçı hak ediyor muyuz? Hayır. Ama 2 golün de net hakem hatalarından verilmesi biraz mide bulandırıyor o kadar.

Önder HOCA
elini sadece sırtına koyuyor orda öyle düşmelik bir itme yok eğer bu faul se burak ın attığı gollere de bakalım istersen

Gncl1905
Zaten Cüneyt Çakır'ın nasıl bu kadar yükselebildiğini anlamıyorum. Adamın iyi yönettiği maç yok neredeyse her maçı tartışmalı. Birileri kolluyor mudur nedir.

ForsakeN
2 golumuzde de faul var. Ama hakem Gs lehine de bi dolu hata yapti. Bizim lehimize vermedigi fauller gol oldu, o da bizim kismetimiz. Zaten Galatasaray gol aticak oyun da oynamiyor.

furkan58
12.Mayıs.2013, 22:04
Bizim yediğimiz golde Yobo'yu gördünüz mü nerdeydi ?

Ofsaytı bozmakla mesguldu beyefendi. .. savunmayi degistirmek sart seneye.

sananes
12.Mayıs.2013, 22:04
2. golde bilicanın pozisyonuyla bir fark yok gibi geldi

bilica elmander pozisyonunu hatırlayacak olursak hemen hemen aynısı evet.

ReaList
12.Mayıs.2013, 22:05
İnsan Emre ve Meireles'in orta sahayı nasıl pırt ettiğini görünce, Benfica maçında Selçuk ve Cristian'la oynamış olduğuna üzülüyor.

byariff
12.Mayıs.2013, 22:05
boyle maçlarda arastirmacinin objektif olmasini bekliyemezsiniz zaten hiç bir zaman degildide neyse dedigim gibi yenilgide degilim ben avrupanin elit hakemiysen 2. goldeki faulu gorceksin.

erdem344
12.Mayıs.2013, 22:06
İlkay Kadıköydeymiş

Yoksaaaaaa :D :D :D

Cengo
12.Mayıs.2013, 22:07
Cengiz nasıl bu kadar taraflı olabiliyorsun anlamıyorum. Bu kadar taraflı olup, araştırma konusunda bu kadar dengeli hareket etmene şaşıyorum valla bravo :)

ilk gol: hamit'e yapılan faul. faulden kastım, hamit topu aldığı anda 3 fenerli basıyor. son müdahale belki faul olmayabilir ama daha önce yapılan şarjların topla alakası yok. hamit topu kaybettiği anda faul verilmeliydi.

ikinci gol: ebue'nin itilişi.

Hamit'e faul yok derseniz anlarım ama orada ebue'yi iten webo'nun kolunun nasıl savrulduğunu görüp hala o gole faul değil diyorsanız futbolu tartışmanın bir anlamı yok :)

İlki dediğin faul değil. Faullük bir şarj göremiyorum orada.

İkincisinde de fazla atıyor kendini Eboue. O darbenin düşüşü o değil. Webo ellerini koyduğununda yere doğru açı almıştı, düşüş pozisyonundaydı Eboue. Faul mü değil mi çözemedim.

Oceanus
12.Mayıs.2013, 22:07
Elmander yok Amrabat oyunda.

titates1
12.Mayıs.2013, 22:10
Cüney Çakır'ı hiç sevmedim hala da niye iyi hakem dediklerini anlayamam , ikinci goldeki pozisyonda faul versen de olur , vermesen de olur , ben hakem olsam çalardım büyük ihtimal ancak webonun önüne düşmek için atlayan Eboue ve ondan önce 30 dakika boyunca kendini yere atan Eboue , doğal olarak insanın inanası gelmiyor.

Ayırca bu hakem değil miydi geçen sene Şampiyonluk hediye eden ? o zaman da kötüydü , şimdi de kötü , eyyamcı vb. diye kuruntuya girmeye gerek yok.iki takım lehine de yapılan hatalar çok.

anil luque
12.Mayıs.2013, 22:10
Çok net faul ya tartışmaya gerek dahi yok bence.

Facx
12.Mayıs.2013, 22:18
bi ofsayttan gol yedirmedikleri kalmıştı onuda yediriyolardı muslera olmasa müthiş gerçekten hakem 3lüsü

erdem344
12.Mayıs.2013, 22:20
ofsayt mı o

Taraftar çok iyi ama seneye ilk maç seyircisiz

FelipeMelo
12.Mayıs.2013, 22:22
Riera'da hic cekilmiyor böyle gunlerde. Net sari kart yemesi lazimdi orda. Ustelik öncedende kart verilecek bir pozisyon yasamisdi, verilseydi kirmizidan atilirdi simdi.

erdem344
12.Mayıs.2013, 22:22
oha riera yuh

ReaList
12.Mayıs.2013, 22:23
Cüneyt Çakır hayali fauller üretiyor

byariff
1 maç olmaz en az 4-5 maç seyircisiz olur yine.

anil luque
bi ofsayttan gol yedirmedikleri kalmıştı onuda yediriyolardı muslera olmasa müthiş gerçekten hakem 3lüsü

Top Hamit'ten gidiyor ofsaytla uzaktan yakından alakası yok.

FelipeMelo
12.Mayıs.2013, 22:25
Melo geldigi ilk gunden beri bu ona yapiliyor. Her rakip bunu yapiyor Melo'ya.

Önder HOCA
12.Mayıs.2013, 22:26
emre jubile maçındada haberimizmi yok amba çok oyalandın

byariff
12.Mayıs.2013, 22:26
emreye hiç faul yapilmicak ozman pozisyon faul degilde zaten ne bu itiraz anlamiyorum

erdem344
12.Mayıs.2013, 22:27
Emre çıktı orta saha düşer malesef :(

Facx
12.Mayıs.2013, 22:29
emreye hiç faul yapilmicak ozman pozisyon faul degilde zaten ne bu itiraz anlamiyorum

benim anlamadığım o ettiği küfürleri dibindeki hakem nasıl görmedi

erdem344
12.Mayıs.2013, 22:31
Caner de girdi.

Buyur burdan yak şimdi

ForsakeN
12.Mayıs.2013, 22:38
Melo geldigi ilk gunden beri bu ona yapiliyor. Her rakip bunu yapiyor Melo'ya.

Acidim vallahi Melo'ya icim burkuldu. Ne gariban adammis bu Melo

Deus Dominus
12.Mayıs.2013, 22:39
Maç ne alemde gençler, gol olacak gibi mi açayım mı? :) Atl. Madrid-Barcelona maçı da sarmadı.

Cengo
12.Mayıs.2013, 22:40
Maç ne alemde gençler, gol olacak gibi mi açayım mı? :) Atl. Madrid-Barcelona maçı da sarmadı.

Tempo çok düştü. Maç soğudu. Ne olacağı hiç belli olmaz.

attirson
12.Mayıs.2013, 22:40
Acidim vallahi Melo'ya icim burkuldu. Ne gariban adammis bu Melo

Öldüm gülmekten. :n: Yani Gs'de savunulacak sondan 2. adam.Birinci tabiki Eboue.

KaRaBükLü KraL
12.Mayıs.2013, 22:43
Biri Fener taraftarına reset atsın takıldı gariplerim...

ForsakeN
12.Mayıs.2013, 22:45
Ilk basta faul diyordum ama 2.golumuzu tekrar izledim de daha Webo dokunmadan Eboue kendini dusmeye hazirlamis gibi. Cok da dusurecek bisey yapmamis sanki Webo

FelipeMelo
12.Mayıs.2013, 22:45
Öldüm gülmekten. :n: Yani Gs'de savunulacak sondan 2. adam.Birinci tabiki Eboue.
Ne yalan söyleyeyim bende cok guldum, savunma kelimesini kullanacak son takim/taraftarda sizsiniz malesef :)

byariff
12.Mayıs.2013, 22:46
fotografa gore yorum yapmayi sevmem ama dedigin gibi aynen eboue kendini çok onceden yere atmis

https://pbs.twimg.com/media/BKFdMQ7CEAAtJ5D.jpg:large

ForsakeN
12.Mayıs.2013, 22:50
Daha gelmeden kendini hazirlamis dedim zaten. Ben de bu fotoyu ariyordum sagol, dedigim gibi iste

byariff
12.Mayıs.2013, 22:52
burak o kacarmi be abi ya.

anil luque
12.Mayıs.2013, 22:54
Volkan şimdi de Sabri'yi boğazladı.

ele888111
12.Mayıs.2013, 22:55
Herkes sabri ve volkana saydırıyor bende görüntü gitti birisi anlatabilirmi ne oldu ?

Facx
12.Mayıs.2013, 22:56
5 dk oynatmazsa hakem değil 3 dk yediler

ele888111
12.Mayıs.2013, 22:56
Fener kalecisiz kaldı evet Gs maçı kazanacakdır :D

anil luque
12.Mayıs.2013, 22:57
Volkan ve Emre acilen psikiyatriste gitmeli.

Cengo
Sabri'nin saçma tavırları sonucu Volkan ile Sabri kavga edip kırmızı yediler.

İnanılır gibi değil.

ele888111
Çok acemice olmuş o zaman 3 oyuncu değişikliğide dolmuşken volkan gibi milli kaleci vay be.

FelipeMelo
12.Mayıs.2013, 22:58
Volkan demirel kendisine yakisani yapti yine... Hem kendini hep Sabri'yi attirdi cirkef. Futbolu bukadar kirleten bir adam görduysem oda takim arkadasi Emredir

byariff
12.Mayıs.2013, 22:58
Su arada 1 gol atsak iyi olur :D

pele96
12.Mayıs.2013, 23:05
Her zaman demisimdir Turkiye'nin en iyi kalecisi Onur arkasidanda takim arkadasi Tolga gelir.

Cengo
12.Mayıs.2013, 23:06
Fenerbahçe kazandı.

byariff
12.Mayıs.2013, 23:07
dedigim gibi bizim için lig coktan bitmisti gazozluk bir maçti fotografta onu anlatiyor oyuncular oynamadi kisa ve net.

https://pbs.twimg.com/media/BKFlqY3CYAEi_2l.jpg:large

sui generis
12.Mayıs.2013, 23:08
Selçuk Şahin ‏@_selcuksahin 1 dk
Galatasaray iyice abartti, gecen sene beraberlige seviniyorlardi bu senede maglubiyete :)

kalemci
Daha karışmadı mı buralar yahu :n:

erdem344
Tebrikler

Tüm takıma taraftara yönetime herkese

Önder HOCA
Selçuk Şahin ‏@_selcuksahin 1 dk
Galatasaray iyice abartti, gecen sene beraberlige seviniyorlardi bu senede maglubiyete :)

çok iyi :D

kalemci
12.Mayıs.2013, 23:09
dedigim gibi bizim için lig coktan bitmisti gazozluk bir maçti fotografta onu anlatiyor oyuncular oynamadi kisa ve net.

https://pbs.twimg.com/media/BKFlqY3CYAEi_2l.jpg:large

Derbilere gazozluk gözle bakıyorsan çok yanlış yoldasın dostum :icon_surprised:

KaRaBükLü KraL
Sabri'nin bu hareketi kasıtlı yaptığına eminim.Adam çatılacak attırabileceği en uygun adama çarptı.Volkan'da balıklama atladı.Yenmek için oynamadık belli takım şampiyonluğu garantileyince yaymış iyice.Ama Cüneyt'in 2 gole de etkisi çok üzdü beni.Bu adama Ş.Ligi falan vermesinler sakın ha.Rezil rüsva eder bi daha da maç alamaz.Aman kalsın.

erdem344
GS oyuncularını da tebrik etmek lazım. Yaptıkları hareketi sadece onlar yapardı

anil luque
Tecavüz kaçınılmazsa zevk alacaksın diyolar galatasarayda bunu uyguluyor tahminimce :D:D

Tahminimce sen bu sitede bir daha mesaj atamazsın dostum :)

Yanlış anlama kişisel değil , forum kuralları gereği diyorum.

KaRaBükLü KraL
12.Mayıs.2013, 23:10
Derbilere gazozluk gözle bakıyorsan çok yanlış yoldasın dostum :icon_surprised:

Bizim için gazozluk maçtı gayet tabi.Herhangi bir amaçla çıkmadık ki maça.

Alicanfmfan
12.Mayıs.2013, 23:11
E kolay değil tabii, Ligi ve Uefa'yı alacagız dersin elde Ziraat kalır. :)

Eboue'nin pozisyonundan sonra izlemedim maçı. Hakem hataları olmasa Fener kesinlikle bizi yenemezdi bu net.

Önder HOCA
Bizim için gazozluk maçtı gayet tabi.Herhangi bir amaçla çıkmadık ki maça.

hiç çıkmasaydınız o zaman maça gazozları ben ısmarlardım

titates1
galatasaray'ın yaptığı çok saçmaydı , seyirciyi tahrik etmeye ne gerek var , şampiyonluk başka , derbi maçı çok başka , gereksiz yere orda binlerce taraftar aşağıya iniyor milletin karısı çocuğu eziliyor.kutlamışsın işte geçen hafta şampiyonluğu , bu maçlara boşuna derbi denmiyor , garip yani.

TeNaciOUS MidFieLdeR
12.Mayıs.2013, 23:12
baska maci mi izledik biz, tam kadro ciktiniz. 2.yari da maci cevirmek icin herseyi yaptiniz. pozisyon da buldunuz. gazozuna olsaydi bu mac niye bu kadar kastiniz, anlamadim ki :zuhaha

Oceanus
galatasaray'ın yaptığı çok saçmaydı , seyirciyi tahrik etmeye ne gerek var , şampiyonluk başka , derbi maçı çok başka , gereksiz yere orda binlerce taraftar aşağıya iniyor milletin karısı çocuğu eziliyor.kutlamışsın işte geçen hafta şampiyonluğu , bu maçlara boşuna derbi denmiyor , garip yani.

2. kez Kadıköyde şampiyonluk kutlamak istedik ne var bunda

sui generis
Başka bahara kaldı Galatasaray'ın galibiyeti.

C h A o S
Derbiyi kaybetmek kötü ancak maç sonu sevinç ömre bedel.2 senedir yenemesekte şampiyonluk turu atıyoruz.Maçta kötüydük ancak ilk yarı hariç Fenerbahçe'de iyi oynamadı.Neyse tebrikler.Şampiyonluk garanti olduğundanmıdır nedir pek stres yaşamadım.

Universal
Herkes bilir ne kadar Fenerbahçe'li olduğumu yorumumu bırakıp gitcem.

Fenerbahçe hak ettiği maçı hak etmediği bir şekilde kazandı.

Futbolcular patlamaya yer arıyordu Emre ile Volkan Fenerbahçe'de, Drogba Melo, Sabri Galatasaray'da. Sonunda olan oldu Volkan patladı Sabride eşlik etti gereksiz yere 3-4 maç ceza alacaklar.

Galatasaray şampiyon olduğu için tabii ki sevinecek de orada yaptığı tek kelime ile provakasyondur Fenerbahçe'li taraftar kanmadı artık seneye cezasız açarız belki küfürden meşaleden bir maç yeriz.

Herşeyi geçtim, Volkan ile Sabri milli takıma çağrılmasın aynı takımda oynayan bu ülke için savaşan iki futbolcu bu gün milli takım seviyesinde ceza almayı hak ettiler.

En güzelide Galatasaray hangi kupayı alırsa alsın Kadıköy'de Fenerbahçe'yi yenemeyecek.

MoisHaLe
Maç ile ilgili söylenecek fazla bir şey yok bizim adımıza. yanlış bir oyuncu tercihi ve 2. goldeki foulün verilmemesi ilk yarı sonucunu belli etti. 2 yarı da maçın genelinde olduğu gibi kötüydük ve kaybettik sağlık olsun o önemli değilde. Emre'nin, Volkan'nın bu saçmasapan kendilerini sahanın artık nasıl desem amiri zannetmeleri çok saçma. Melo gidiyor adamı kaldıracak Emre geri çekiyor keza sabri ve meloda çok tahrik etti artık orada Sabri ne dedi de volkan o kadar tepki gösterdi diyecemde volkan bu bayılıyor gereksiz hareketlere. kesinlikle bu oyuncuların ruh sağlıklarında bir problem olduğu bariz yani.

kalemci
Gazozuna bizim için gazozuna :)

O zaman iki yılda siz çoğu sağduyunuzu kaybetmişsiniz ne yazık ki, iyi gazozlar o zaman aman dikkat et erol taşın gazozu çıkmasın :n:

Oceanus
12.Mayıs.2013, 23:13
O zaman iki yılda siz çoğu sağduyunuzu kaybetmişsiniz ne yazık ki, iyi gazozlar o zaman aman dikkat et erol taşın gazozu çıkmasın :n:

Erol taş değil o Nuri Alço gazozu :n:

Nocna Mora
12.Mayıs.2013, 23:13
Volkan kaleci falan değil gangster resmen. Sabri'nin ilk tepkisi gayet normal fakat Volkan gidip itiyor mitiyor boğazına sarılıyor. Sabri'de bir yerden sonra çileden çıkıyor tabi. Volkan'ın 5-6 maç ceza alması lazım normal şartlarda. Rakibe saldırmaya meyilli, delinin teki.

Bekir'e de verilmeyen kaç sarı kart var ben sayamadım.
Emre'de en az 2 sarı kart haketti.
Salih'e çıkmayan bir sarı kart var aynısı Caner'e çıktı ama.

Cüneyt Çakır'ı hiç beğenmedim açıkçası. Fener'in 2.golünde faul çok bariz. İlk golde de aynı şekilde.

Tabii bu Hamit'in, Drogba'nın kötü tercihlerini, kötü oyunlarını değiştirmiyor. Drogba'yı beğenmedim buı akşam. Arkasında bir 10 numara olmayınca çok sırıtıyor. Sadece o değil Burak'ta öyle. Sneijder'in önemini bence daha iyi anladık bu akşam. Selçuk o görevi üstlenmeye çalıştı fakat çok gömülüydü defansa. Aynı şekilde Melo'da geriye çok yaslandı. İlk toplara basmak yerine geride karşılamak açıkcası Fenerbahçe'nin ekmeğine yağ sürmek oldu. Bu sayede rahat pas yaptılar orta sahayı geçmek adına. Gökhan Zan'ın Webo ile adam adama oynaması ise çok komikti. Defansın tüm dengesini alt üst etti. Çok gereksizdi.. Umarım taktiksel anlamda dersler çıkarabiliriz.