View Full Version : Türkiye - Letonya | Hazırlık Maçı
Kaka Leite
28.Mayıs.2013, 19:01
http://img438.yukle.tc/images/7949Adsiz.png
Namzet
28.Mayıs.2013, 19:04
Her milli maç gibi bu maçta da pek bir beklentim yok zaten gazoz maçıymış
petrol_fb12
28.Mayıs.2013, 19:18
Bir şey değişeceni zannetmiyorum Letonya'nın geçmiş maçlarına baktım.Andorra'yı zar zor yendiğimizi düşünürsek.ZOr maç bizi bekliyor
Japonya 3 - 0 Letonya
Katar 3 - 1 Letonya
europeanconquer
28.Mayıs.2013, 21:55
TÜRKİYE
Sinan Bolat
Serdar Kurtuluş
Ömer Toprak
Caner Erkin
Bekir İrtegün
Nuri Şahin
Selçuk İnan
Oğuzhan Özyakup
Olcay Şahan
Sefa Yılmaz
Mustafa Pektemek
Kadro güzelmi kötümü beğenemedim fakat değişiklik iyidir,bize değil!!!
footballer33
28.Mayıs.2013, 22:03
TÜRKİYE
Sinan Bolat
Serdar Kurtuluş
Ömer Toprak
Caner Erkin
Bekir İrtegün
Nuri Şahin
Selçuk İnan
Oğuzhan Özyakup
Olcay Şahan
Sefa Yılmaz
Mustafa Pektemek
Sinan Bolat
S.Kurtuluş - Bekir - Ömer - Caner
Selçuk İnan - Nuri
Sefa - Oğuzhan - Olcay
Pektemek
İyidir, iyi!
zeck17
28.Mayıs.2013, 22:22
Orta 3 lü ve ömer toprak hariç ilerleyen yıllarda milli takımda oynayabilecek adam yok bence
Önder HOCA
28.Mayıs.2013, 22:27
trt 1 de değilmi
zeck17
28.Mayıs.2013, 22:30
trt 1 de değilmi
evet trt 1 de
Deus Dominus
28.Mayıs.2013, 22:32
Aaaa maç varmış!
petrol_fb12
28.Mayıs.2013, 22:51
Ne Nuriymiş arkadaş :)
Adam Abdullah Avcı geldikten sonra hiç bir maçı kaçırmadı.Selçuk İnan'ın bazı maçlarını oynamadığını görünce ...
1-0 Olcay.
Önder HOCA
28.Mayıs.2013, 23:14
evet trt 1 de
sağolasın...
europeanconquer
28.Mayıs.2013, 23:55
Ben oynanan oyunu beğendim.
Nuri,Selçuk ve Oğuzhan uyumlu oynuyor.Mustafa'da iyi sayılır.Olcay ve Sefa'da etkili geliyorlar kanatlardan.
Klasik Selçuk;
http://s14.directupload.net/images/130528/w8h779vm.swf
europeanconquer
29.Mayıs.2013, 00:12
Mehmet Topal'ın müthiş ara pası sonucu 2-1 oldu durum.Şu adamın kulübünde ne oynadığı umurum da değil,varlığı zarar Milli Takım'a,uymuyor işte.
byariff
29.Mayıs.2013, 00:12
yedigimiz gol amatorde yenmez. 2-1
byariff
29.Mayıs.2013, 00:25
Mert"in 2. hatasi oldu bu devam abdullah avci devam.
Özgür Çetin
29.Mayıs.2013, 00:33
Bu MErti kim çagırıyor bılmıyorum ama kendine hıc guvenı yok...Mert sırf babası eski kaleci diye oynuyor şurada
byariff
29.Mayıs.2013, 00:36
aynen babasi eski kaleci diye lobisi saglam adamin illa volkan-onur-tolga disinda kaleci alcaksak milli takima bu 1461"deki fatih olur kayserideki gokhan olur vesaire vesaire.
Corpus
29.Mayıs.2013, 00:41
Mehmet Ekici sil at.
Pektemek' i gerçekten çok beğeniyorum. Keşke sakatlanmasaydı
himone
29.Mayıs.2013, 00:43
Mert saha kenarından bilet almış, en güzel yerden izliyor.
Özgür Çetin
29.Mayıs.2013, 00:44
aynen babasi eski kaleci diye lobisi saglam adamin illa volkan-onur-tolga disinda kaleci alcaksak milli takima bu 1461"deki fatih olur kayserideki gokhan olur vesaire vesaire.
TOlga,Onur,Volkan,Sİnan,Ertugrul. Bunlar bu takımın kalecisini oluşturuur. Mert yeteneksiz
kendi takımında dahi oynayamayan bi kaleciyi alırsan olacağı budur
europeanconquer
29.Mayıs.2013, 00:51
Söyleyecek söz yok artık.Ayağınıza sağlık en azından gollü bir maç izledik.
Nocna Mora
29.Mayıs.2013, 00:53
Mehmet Ekici bir daha çağırılmasın şu takıma adam da hiç bir şey yok. Ben oynasam daha iyi oynarım. Silik bir tip. Takılıyor sahada. Sorumluluk duygusu da yok.
Mert Günok'ta mümkünse doğru düzgün bir performans göstermediği zamanlarda çağırılmasın şu takıma. Bana kalırsa milli takımın 1. kalecisi Onur, 2. kalecisi Tolga, 3. kalecisi de Sinan Bolat olur. Diğer kalecilerde pek bir şey yok.
Gökhan Töre'de klasik bir şekilde sabit durduğu yerde iki hareket yaptı. Bunlardan fazlası gerekiyor bu takımda oynaması için..
Bütün bunların dışında takımı beğendim ben. Özellikle Kerim Frei'nin çabası, ters koşuları ve tekniği dikkat çekti. Selçuk takımın maestrosu oldugunu ve dengeyi kuran adam olduğunu gösterdi. Nuri'nin defansif zaafları ortaya çıktı. Forvet arkasında oynayan oyuncumuz her kim olursa olsun orta sahaya biraz daha yakın olup daha fazla top almaya gelmeli. Öyle top bana gelsin diye beklememeli . Hücumlarımız kısırlaşıyor öyle olunca. Olcay'ın da gelişimi takdire şayan.. Olumlu şeyler gördüm. Ve bence maçın sonucu Mert 3 - Türkiye 3 şeklindedir.
uAburak89
29.Mayıs.2013, 00:53
Abdullah Avcı olduğu sürece Milli maçları izlemiyorum, herkes Mert yazıyor ama genelde Galatasaray'lılar yazdığı için biraz abartılıyor da olabilir, gerçekten onun hataları yüzünden kazanamadıysak da eline koluna sağlık diyorum, Avcı'ya prim yaptıracak her türlü sonuca karşıyım çünkü.
Fearless Coward
29.Mayıs.2013, 00:55
Bu nedir yahu hem yenelim diye Letonya ile maç ayarlıyorlar hem de 3 gol görüyoruz kalemizde.Yazık vallahi Mert'e zaten diyecek bir şey yok kaleci deneyeceksen illa farklı bir şeyler yapsaydın Anadolu takımlarında bir sürü kaleci var Harun Tekin,Gökhan Değirmenci,Ertuğrul gibi kaleciler varken yani Mert nedir daha önce denedin zaten.
Bordo61Mavi
29.Mayıs.2013, 00:55
Letonyaya ankette oy verdim ama tutmadi :) yazik oldu Letonyaya
Nocna Mora
29.Mayıs.2013, 00:57
Abdullah Avcı olduğu sürece Milli maçları izlemiyorum, herkes Mert yazıyor ama genelde Galatasaray'lılar yazdığı için biraz abartılıyor da olabilir, gerçekten onun hataları yüzünden kazanamadıysak da eline koluna sağlık diyorum, Avcı'ya prim yaptıracak her türlü sonuca karşıyım çünkü.
Alakası yok Galatasaraylı olmakla ve ya olmamakla. Kaleye 4 top geldi 3'ü gol. 2sini içine aldı. 3.'yü de pozisyon hatası ile yedi. Maçla alakası yoktu. Konsantrasyonu sıfırdı. Bu seviye de böyle amatörce oynarsan kusura bakma ama bir daha bu formayı giyememen gerekir. Doğru düzgün bir form grafiği tutturmadıkça çağırılmamalı Milli takıma. Arkadaşlarının emeklerine yazıktır yani. Ayrıca ilk yarıdaki oyunu fazlasıyla beğendim ben. Oldukça dengeli ve iyi bir takımdık. İkinci yarı yeni oyuncuların da oynaması ile biraz hatlar arası kopukluk oldu. Kimin nerede oynayacagı daha kesinleştirilmeli ki böyle problemler yaşanmasın.
footballer33
29.Mayıs.2013, 00:59
Günah keçisi seçmek istemem milli takım olduğunda; ama bugün Fehmi Mert, gerçekten batırdı takımı. Yediği gollerde çok hatalıydı. Volkan, Onur, Tolga ve Sinan varken; Fehmi, hazırlık maçında bile oynamamalı. Kim kalede düşünülüyorsa, o hazır tutulmalı. Milli takım ise, genel anlamda ilerisi için umut verdi bana.
http://s1.directupload.net/images/130528/9i9e82us.swf
http://s1.directupload.net/images/130528/85yn4ge5.swf
europeanconquer
29.Mayıs.2013, 01:01
İlk yarıda ki milli takım son yıllarda gördüğüm en iyi milli takımdı ama ikinci yarı da Abdullah Avcı'nın çok marjinal değişiklikleri ile 3 gol yemeyi başardık ama Mert'te çok basit yedi golleri.Ben hala umutluyum.Zaten 2014 yalan oldu.Artık şu 30 yaşını geçmiş oyunculara teşekkür edilse,bir daha milli takıma çağrılmasa iyi olur ha birde kulübünde şans bulamayıp milli takıma alınan oyuncular da çağrılmasın,denemek için çağırırsın ancak Milli Takım'ın as oyuncusu yapmazsın.
petrol_fb12
29.Mayıs.2013, 01:01
Cenk Gönen Mert'ten daha iyi bir kaleci.
Trabzonspor'un kaleceleri "HERKES" Türkiye'de en iyi 2 kaleci diyor.
Abdullah Avcı inatla ve inatla Mert Günok'u kadroya cağrıyor.
Trabzon'dan bir tek Soner Aydoğdu olmasıda Manidar.
Nocna Mora
29.Mayıs.2013, 01:02
İlk golün linki yok mu ? Olan varsa buraya koysun da macı izlemeyen arkadaşlar rahatça erişebilsin, rahatça yorum yapabilsin.
ReaList
29.Mayıs.2013, 01:02
Mert'in babasının zorlamasıyla kaleci olduğunu düşünüyorum, Onu kalede gördüğüm zaman "benim burada ne işim var" havası sezmek zor olmuyor.
europeanconquer
29.Mayıs.2013, 01:05
İlk golün linki yok mu ? Olan varsa buraya koysun da macı izlemeyen arkadaşlar rahatça erişebilsin, rahatça yorum yapabilsin.
Mehmet Topal'ın müthiş ara pasında Letonya kalemize doğru geldi sağ çapraza doğru atılan bir pasta oyuncu gelişine vurdu ve sol alt köşeden top ağlarla buluştu.
Bir fikir yaratabilir :D
Edit:Gelişine vurmamış :n:
http://youtu.be/4JKQNca4mJM?t=1m48s
eXcitinG
29.Mayıs.2013, 01:06
Onur,ToLga,Sinan,Cenk var hatta ve hatta Kayserispor ve Gençlerbirliğinin kalecileri bile bu Mert denilen adamdan daha iyiken, hala Mert izliyoruz ya, hazırlık maçlarında bile yaptığı saçma olaylar bizi çıldırtıyor.
Nocna Mora
29.Mayıs.2013, 01:22
Mehmet Topal'ın müthiş ara pasında Letonya kalemize doğru geldi sağ çapraza doğru atılan bir pasta oyuncu gelişine vurdu ve sol alt köşeden top ağlarla buluştu.
Bir fikir yaratabilir :D
Edit:Gelişine vurmamış :n:
http://youtu.be/4JKQNca4mJM?t=1m48s
Ben izledim yahu, izleyemeyenler için demiştim.. :) Sağol yine de :D
Dennis Bergkamp
29.Mayıs.2013, 01:22
Mert Günok: Zeminin azizliğine uğrayıp ilk golü yedikten sonra arkamdan rahmetli anneme edilen hakaretler duydum Benim için o an zaten maç bitmişti.
Bordo61Mavi
29.Mayıs.2013, 01:30
Mert Günok: Zeminin azizliğine uğrayıp ilk golü yedikten sonra arkamdan rahmetli anneme edilen hakaretler duydum Benim için o an zaten maç bitmişti.
Kotu bir durum aslinda ama futbolcu saha icerisinde oldukca bunlara alisik olacak. Mert Arenada maca bile cikamaz ozaman (Volkana edilen kufurlerin aynilarinin gelecegini varsayarak)
Gncl1905
29.Mayıs.2013, 01:40
Maçı izlemedim. Mert Günok'a kızılması abes bence. Milli takıma kimleri çağırırsın? Ya kulübünde oynasın/oynamasın ne yapacağı artık belli olan tecrübeli oyuncuları ya da kulübünde oynamaya başlamış genç oyuncuları alırsın ki o havayı solusunlar. Mert Günok bunlardan hiçbiri. Ne akla hizmet çağırıyorsun da oynatıyorsun o zaman? Hatalı gol yese neler olacağını biliyorsun? Nereden tutarsak elimizde kalıyor. Koy kaleye Onur Kıvrak'ı işte. Ne diye macera peşindesin.
Mustafa Pektemek umarım iyi oynamıştır. Ondan umudum var. Çok sakatlıklar geçirdi. Kendini toparlayabilirse iyi. Burak Yılmaz'dan başka forvetimiz yok şaka maka. Mustafa Pektemek çok iyi bir alternatif olabilir. Yaşı da genç üstelik. Aynı şekilde Oğuzhan da takıma monte edilebilirse çok iyi olur. Nuri Şahin'den de verim almalıyız artık.
Redrum
29.Mayıs.2013, 01:44
Nuri bence çok iyi topçu. Keza Oğuzhan, Olcay çok verimliydiler. Lakin Mustafa Pektemek hiç beğenmediğim bir oyuncu, bu maçta da kendisi gösterdi niye beğenmediğimi. Gerçekten milli takım forveti olamaz maalesef..
Dennis Bergkamp
29.Mayıs.2013, 01:44
Kotu bir durum aslinda ama futbolcu saha icerisinde oldukca bunlara alisik olacak. Mert Arenada maca bile cikamaz ozaman (Volkana edilen kufurlerin aynilarinin gelecegini varsayarak)
Haklısınız ama Mert'in annesi vefat edeli 1 yıl filan oldu.Bu konuda daha duygusal olması normal.Bunun yanında dandik bir hazırlık maçında kendi taraftarının küfür etmesiyle bir derbi maçında rakip takım taraftarının küfür etmesi de oyuncunun vereceği tepkiyi değiştirebilecek bir unsur.
C h A o S
29.Mayıs.2013, 01:50
Mert'in öyle bir açıklaması yok.Bilmiyorum nerede gördün.Yada ben göremedim hiç bir yerde.
MoisHaLe
29.Mayıs.2013, 04:48
Mert'in öyle bir açıklaması yok.Bilmiyorum nerede gördün.Yada ben göremedim hiç bir yerde.
http://skorer.milliyet.com.tr/-anneme-hakaret-ettiler-/-/detay/1715556/default.htm
Ayıp yahu hadi çok önemli bir maç olsa gaza geliyorsun sinirleniyorsun say söv anlarım diyecem de bu maçta ne alaka be.. yazık günah yani kaldı ki daha yeni kaybetmiş bu durumda ne kadar profesyonel olursan ol duygulanırsın ve üzülürsün. bu tür şeyler olmasın artık.. En azından böyle maçlarda olmasın bunlarda olduktan sonra diğerleri.. oohooo...
footballer33
29.Mayıs.2013, 10:53
http://24.media.tumblr.com/f8d26f248ad28433999cf098abffb716/tumblr_mnj0yhuKxW1rct3d5o1_500.gif
Arkadaki güvenlik görevlisini bile yatırmış. :icon_biggrin: :icon_cool:
Namzet
29.Mayıs.2013, 10:56
İlk yarıda da yanılmıyorsam Caner'e küfür edildi,ikinci yarıda da Mert'e edilmiş,arkadaşlar Mert dediğimiz adam Fenerbahçede yedek kaleci ve hatalı goller yemesi kadar normal bir şey yok gol yemeyen kaleci ve sürekli oynamayan kaleci iyi kaleci olmaz sizin iyi dediğiniz Cenk Gönen veya başka kalecilerinde daha önceden yediği goller ortada açıp tekrar izleyin unuttuysanız,Mert'in yeteneksiz olduğunu söyleyenler çıksın kendileri kalecilik yapsın burdan sallayınca bir şeyler olmuyor,Mert hatalıdır ama unutmayın milli takımında as kalecisi değildir ona göre konuşun
Nocna Mora
29.Mayıs.2013, 12:05
Milli takımın as kalecisi değilse ne işi var orada diye soruyoruz zaten.
Namzet
29.Mayıs.2013, 12:08
As oyuncudan kastım ilk 11 değil,hazırlık maçında kadroya giren birçok oyuncu gibi kadroda resmi maçlarda kadroya alıncağını zannetmiyorum
Universal
29.Mayıs.2013, 12:13
Maçın özetine baktım da cidden Mert sağ olsun 3-3 yapmış maçı. Ama en azından kim iyi kim kötü görmemizi sağladı. Abdullah Avcı kötü sonuçlar aldı ama; hazırlık maçlarına hep mantıklı hamlelerle çıkıyor.
Bu arada Türkiye'de kısaca kendi liginde şampiyonluk yaşamamış bir isme milli takım emanet edilmemeli.
Flawless Victory
29.Mayıs.2013, 14:11
Milli takım deneme tahtası değil. Mert'i resmi maçlarda oynatırsa facia olur.
darkkobal123
29.Mayıs.2013, 15:56
Tek rakibimiz San Marino, böyle devam.
Mert şuan ki formuyla ne Fenerbahçe ne de Milli Takımda oynamayı hak etmiyor. Fenerbahçe 1 yıl kiralık vermeli Mert'i. Hem maç eksiğini kapatır, hem de form tutar, tecrübe kazanır. Yoksa bu gidişle daha da kötüye gider.
SAİT71
30.Mayıs.2013, 11:47
Milli takımda küfür edilmesi ile kulüp takımında rakip takımın küfür etmesi bambaşka bir olaydır... Çok kötü...
KaRaBükLü KraL
30.Mayıs.2013, 13:59
Son 10 ayda 15 sıra gerileme.Eğer A.Avcı gidecekse şimdi gitsin/gönderilsin.En azından yeni gelecek adam takımın taktiğini oturtur oyuncuları seçer adam gibi kadro istikrarı yakalatır.Nasıl olsa Brezilya işi bitti.2016 Fransa için çok yerinde olur böyle yapmak.
zemlinskis
30.Mayıs.2013, 15:31
Motivasyon yeteneği ve disiplinden yoksun bir teknik adamın Türkiye A Milli Takımı'nın başında işi olamaz.Abdullah Avcı istifa !
Mamadou
30.Mayıs.2013, 16:15
Küçük takımın büyük hocası olduğu sürece hiç bir yol alamayız.
Deus Dominus
30.Mayıs.2013, 16:18
Türk oyunculara bağıracak, çağıracak, sert davranacak, disiplinli teknik direktör lazım. Abdullah Avcı iyi teknik adam ama tarzı, karakteri milli takıma göre değil.