Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Her milli maç gibi bu maçta da pek bir beklentim yok zaten gazoz maçıymış
Bir şey değişeceni zannetmiyorum Letonya'nın geçmiş maçlarına baktım.Andorra'yı zar zor yendiğimizi düşünürsek.ZOr maç bizi bekliyor
Japonya 3 - 0 Letonya
Katar 3 - 1 Letonya
TÜRKİYE
Sinan Bolat
Serdar Kurtuluş
Ömer Toprak
Caner Erkin
Bekir İrtegün
Nuri Şahin
Selçuk İnan
Oğuzhan Özyakup
Olcay Şahan
Sefa Yılmaz
Mustafa Pektemek
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Kadro güzelmi kötümü beğenemedim fakat değişiklik iyidir,bize değil!!!
Orta 3 lü ve ömer toprak hariç ilerleyen yıllarda milli takımda oynayabilecek adam yok bence
trt 1 de değilmi
Aaaa maç varmış!
Ne Nuriymiş arkadaş
Adam Abdullah Avcı geldikten sonra hiç bir maçı kaçırmadı.Selçuk İnan'ın bazı maçlarını oynamadığını görünce ...
1-0 Olcay.
Last edited by petrol_fb12 : 28.Mayıs.2013 at 23:08
Ben oynanan oyunu beğendim.
Nuri,Selçuk ve Oğuzhan uyumlu oynuyor.Mustafa'da iyi sayılır.Olcay ve Sefa'da etkili geliyorlar kanatlardan.
Klasik Selçuk;
http://s14.directupload.net/images/130528/w8h779vm.swf
Mehmet Topal'ın müthiş ara pası sonucu 2-1 oldu durum.Şu adamın kulübünde ne oynadığı umurum da değil,varlığı zarar Milli Takım'a,uymuyor işte.
yedigimiz gol amatorde yenmez. 2-1
Mert"in 2. hatasi oldu bu devam abdullah avci devam.
Bu MErti kim çagırıyor bılmıyorum ama kendine hıc guvenı yok...Mert sırf babası eski kaleci diye oynuyor şurada
aynen babasi eski kaleci diye lobisi saglam adamin illa volkan-onur-tolga disinda kaleci alcaksak milli takima bu 1461"deki fatih olur kayserideki gokhan olur vesaire vesaire.
Mehmet Ekici sil at.
Pektemek' i gerçekten çok beğeniyorum. Keşke sakatlanmasaydı
Football is simple,but Football Manager is not
Mert saha kenarından bilet almış, en güzel yerden izliyor.
kendi takımında dahi oynayamayan bi kaleciyi alırsan olacağı budur
Söyleyecek söz yok artık.Ayağınıza sağlık en azından gollü bir maç izledik.
Mehmet Ekici bir daha çağırılmasın şu takıma adam da hiç bir şey yok. Ben oynasam daha iyi oynarım. Silik bir tip. Takılıyor sahada. Sorumluluk duygusu da yok.
Mert Günok'ta mümkünse doğru düzgün bir performans göstermediği zamanlarda çağırılmasın şu takıma. Bana kalırsa milli takımın 1. kalecisi Onur, 2. kalecisi Tolga, 3. kalecisi de Sinan Bolat olur. Diğer kalecilerde pek bir şey yok.
Gökhan Töre'de klasik bir şekilde sabit durduğu yerde iki hareket yaptı. Bunlardan fazlası gerekiyor bu takımda oynaması için..
Bütün bunların dışında takımı beğendim ben. Özellikle Kerim Frei'nin çabası, ters koşuları ve tekniği dikkat çekti. Selçuk takımın maestrosu oldugunu ve dengeyi kuran adam olduğunu gösterdi. Nuri'nin defansif zaafları ortaya çıktı. Forvet arkasında oynayan oyuncumuz her kim olursa olsun orta sahaya biraz daha yakın olup daha fazla top almaya gelmeli. Öyle top bana gelsin diye beklememeli . Hücumlarımız kısırlaşıyor öyle olunca. Olcay'ın da gelişimi takdire şayan.. Olumlu şeyler gördüm. Ve bence maçın sonucu Mert 3 - Türkiye 3 şeklindedir.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Abdullah Avcı olduğu sürece Milli maçları izlemiyorum, herkes Mert yazıyor ama genelde Galatasaray'lılar yazdığı için biraz abartılıyor da olabilir, gerçekten onun hataları yüzünden kazanamadıysak da eline koluna sağlık diyorum, Avcı'ya prim yaptıracak her türlü sonuca karşıyım çünkü.
Bu nedir yahu hem yenelim diye Letonya ile maç ayarlıyorlar hem de 3 gol görüyoruz kalemizde.Yazık vallahi Mert'e zaten diyecek bir şey yok kaleci deneyeceksen illa farklı bir şeyler yapsaydın Anadolu takımlarında bir sürü kaleci var Harun Tekin,Gökhan Değirmenci,Ertuğrul gibi kaleciler varken yani Mert nedir daha önce denedin zaten.
Letonyaya ankette oy verdim ama tutmadiyazik oldu Letonyaya
Alakası yok Galatasaraylı olmakla ve ya olmamakla. Kaleye 4 top geldi 3'ü gol. 2sini içine aldı. 3.'yü de pozisyon hatası ile yedi. Maçla alakası yoktu. Konsantrasyonu sıfırdı. Bu seviye de böyle amatörce oynarsan kusura bakma ama bir daha bu formayı giyememen gerekir. Doğru düzgün bir form grafiği tutturmadıkça çağırılmamalı Milli takıma. Arkadaşlarının emeklerine yazıktır yani. Ayrıca ilk yarıdaki oyunu fazlasıyla beğendim ben. Oldukça dengeli ve iyi bir takımdık. İkinci yarı yeni oyuncuların da oynaması ile biraz hatlar arası kopukluk oldu. Kimin nerede oynayacagı daha kesinleştirilmeli ki böyle problemler yaşanmasın.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Günah keçisi seçmek istemem milli takım olduğunda; ama bugün Fehmi Mert, gerçekten batırdı takımı. Yediği gollerde çok hatalıydı. Volkan, Onur, Tolga ve Sinan varken; Fehmi, hazırlık maçında bile oynamamalı. Kim kalede düşünülüyorsa, o hazır tutulmalı. Milli takım ise, genel anlamda ilerisi için umut verdi bana.