Log in

View Full Version : Şampiyonlar Ligi 2013-14 Sezonu |Şampiyon R.Madrid

Pages : 1 2 [3]

bilmania
23.Nisan.2014, 00:06
Dakika 60 Diego çıktı Arda girdi.

Edit: Girdiği an takımı da hareketlendirdi.

Edit 2: Lampard sarı gördü rövanşta yok.

Edit 3: Terry'nin ayak bileği döndü.Yerine Andre Schürrle girdi.

Banega
23.Nisan.2014, 00:13
Lampard Arda'ya yaptığı hareketle sarı kart gördü ve rövanşta cezalı duruma düştü.

europeanconquer
23.Nisan.2014, 00:13
Arda bam bam bam...

uAburak89
23.Nisan.2014, 00:19
Önce Cech, şimdi Terry. Şanssız gününde Jose.

europeanconquer
23.Nisan.2014, 00:20
Şimdi söylemeyeyim diyorum ama Liverpool....

:)

bilmania
23.Nisan.2014, 00:21
Obi Mikel ve Gabi rövanşta yoklar.

europeanconquer
23.Nisan.2014, 00:22
Lampard'ı atamadı ya la.

bilmania
23.Nisan.2014, 00:42
Mario Suarez yerine Jose Sosa oyunda.

Raul Garcia yerine David Villa oyuna girdi.

Miranda da sarı kart gördü.

Willian yerine Demba Ba oyunda.

Demba Ba sarı kart gördü.

uAburak89
23.Nisan.2014, 00:42
Torres çok iyiydi bugün, ileride yalnız kalmasına rağmen iyi iş çıkardı bence.

bilmania
23.Nisan.2014, 00:43
Maç 0-0 bitti.

europeanconquer
23.Nisan.2014, 00:43
Şimdilik Atletico avantajı kaptı.

Yazık oldu Atletico'ya,golü çok hak ettiler.

Banega
23.Nisan.2014, 00:45
Arda sakatlıktan çok iyi dönmüş yanlız, ayağına aldığı her topu olumlu kullandı.Umarım rövanşta turu geçen taraf Atletico olur.

E.Cartman
23.Nisan.2014, 00:50
Yazık oldu Atletico'ya. Chelsea'de efsane kapandı yine. Arda'nın girişi oyunun kaderini değiştirdi resmen ancak yetmedi yine de. Bana kalırsa Raul Garcia değişikliği için geç kaldı Simeone, baya kötüydü bugün hatta 1-2 net olabilecek pozisyonu da gitti saçma sapan şekilde zora sokup harcadı. Arda'dan önce onu çıkarsaydı daha iyiydi.

europeanconquer
23.Nisan.2014, 01:12
Cech'in omzu çıkmış,sezonu kapatmış,geçmiş olsun.

Bordo61Mavi
23.Nisan.2014, 01:52
"Its very difficult to play a football match where only one team wants to play"

West Ham maci sonrasi sonrasinda Mourinho soylemisti

Bugun kendini ne yapti ?

A.Madrid umarim eler Chelsea'yi

TeNaciOUS MidFieLdeR
23.Nisan.2014, 02:05
Şimdilik Atletico avantajı kaptı.

Yazık oldu Atletico'ya,golü çok hak ettiler.

atletico avantaji kapti fakat mourinho da bu durumdan pek mutsuz degildi gibi, cunku gol atmak icin hic caba gostermedi takimi. 0-0 icin oynadiklari cok belliydi. istedigini alan taraf chelsea gibi duruyor. ama ben de atletico icin avantaj oldugunu dusunuyorum skorun. deplasmanda atacagi bir golle turu gecebilir atletico. insallah arda olur o golu atan da :)

europeanconquer
23.Nisan.2014, 02:07
atletico avantaji kapti fakat mourinho da bu durumdan pek mutsuz degildi gibi, cunku gol atmak icin hic caba gostermedi takimi. 0-0 icin oynadiklari cok belliydi. istedigini alan taraf chelsea gibi duruyor. ama ben de atletico icin avantaj oldugunu dusunuyorum skorun. deplasmanda atacagi bir golle turu gecebilir atletico. insallah arda olur o golu atan da :)

Zaten Mourinho'yu bildiğim içim şimdilik dedim ama Mourinho'nun unuttuğu bir şey var.

En az kendisi kadar sinsi bir teknik adamda Atletico'yu çalıştırıyor.

TeNaciOUS MidFieLdeR
23.Nisan.2014, 02:14
ben esas rovansa kadar gecen surede mou'nun satasmalarini merak ediyorum, epey senlikli bir hafta gececek simdi. :D

byariff
23.Nisan.2014, 03:09
mourinho barcelona - atletico macini oyle bir cozmus ki iste o yuzden en iyi hoca...

çeyrek final maclarina gidelim barca atletico macinda barca ne yapti topu ayaginda tutmaya calisti her zaman ki gibi sistemlerini oynadilar rakibi yorup gol atmak icin ama atleticoya bu sokmez cunki su an avrupanin dortmundla beraber en iyi fizik gucu kapasitesine sahip bir takim bugun mourinho napti hizli adamlarini kesti oynatmadi topu bilerek atleticoya verdi normalde hizli kanat oyunculari hep oynardi ve iyide press yapardi o oyuncular hizli ve direkt paslar yerine mourinho beklemeyi secti barcelonanin dustugu tuzaga dusmedi yani... akilli oynadi mourinho cunki biliyor daha evinde 1 mac daha var buyuksun hocam bir gun turkiyede gormek dilegiyle seni. :D

Fearless Coward
23.Nisan.2014, 05:03
Mou yattı aldı istediğini ancak 0-0 çokta avantajlı bir skor değil. İbra'lı PSG o gün Chelsea'yi elerdi açıkcası. Atletico golü bulacaktır mutlaka Mou'nun ekibi 2 tane atamazsa final gelir bence benim skor tahminim 1-1 yönünde. Bu arada yarın Real parçalar Munih'i.

nerazzuri
23.Nisan.2014, 13:09
Haftayada aynı senaryo olacak.

Mourinho dün 10 kişi defans yaptıysa, evinde 10 kişi hücum yapacak bir hoca değil. :) 90 dakika yine kapanacak, fakat bu sefer ev sahibi kendisi. Kornerler, frikiklerden mutlaka gol bulacaktır Chelsea.

TeNaciOUS MidFieLdeR
23.Nisan.2014, 13:20
Atleticoyu ciddiye alan ilk hoca oldu mou. Dün çıkan kadro inanılmazdı. Ofansif diyebileceğimiz bi willian bi de torres vardı sahada. Evindeki maçta en azından maçın sonundaki gibi oynatabilir. Torres, shurrle, willian. Evinde daha ofansif başlayacaktır bence mou. Gollü bir maç olabilir bu sefer.

sakary Ali
23.Nisan.2014, 14:37
mourinho barcelona - atletico macini oyle bir cozmus ki iste o yuzden en iyi hoca...

çeyrek final maclarina gidelim barca atletico macinda barca ne yapti topu ayaginda tutmaya calisti her zaman ki gibi sistemlerini oynadilar rakibi yorup gol atmak icin ama atleticoya bu sokmez cunki su an avrupanin dortmundla beraber en iyi fizik gucu kapasitesine sahip bir takim bugun mourinho napti hizli adamlarini kesti oynatmadi topu bilerek atleticoya verdi normalde hizli kanat oyunculari hep oynardi ve iyide press yapardi o oyuncular hizli ve direkt paslar yerine mourinho beklemeyi secti barcelonanin dustugu tuzaga dusmedi yani... akilli oynadi mourinho cunki biliyor daha evinde 1 mac daha var buyuksun hocam bir gun turkiyede gormek dilegiyle seni. :D

Klasik Mourinho hocam. Kapan kapan kapan rakibe futbol oynatma. Barcelona futbolu öldürüyor diyenlerin şimdi Mourinho'nun bu tarz oyunlarını beğenmesine şaşırıyorum. (genel)

omersal
23.Nisan.2014, 15:26
Bugün Real'den galibiyet bekliyorum , umarım elerler şu Münih'i ve umarım şampiyon atletico-chelsea maçının galibi olur. Sanırım en olası olmayan sonucu istiyorum :(

E.Cartman
23.Nisan.2014, 21:49
Real Madrid XI: Casillas, Carvajal, Pepe, Ramos, Coentrão, Alonso, Isco, Modrić, Ronaldo, Di María, Benzema.

Bayern Münih XI: Neuer, Rafinha, Dante, Boateng, Alaba; Lahm, Kroos, Schweinsteiger, Ribéry, Mandzukić, Robben.

Banega
23.Nisan.2014, 23:02
Benzema 1-0
Real kontra ile vuruyor.

E.Cartman
23.Nisan.2014, 23:29
Di Maria biraz fazla varyeteye kaçıyor sanki bugün. Biraz daha düz oynaması lazım.

Banega
23.Nisan.2014, 23:34
Klasik Guardiola takımı, %25'e %75 küsürlerdeydi topla oynama.
Real Madrid kontra ile farkı açabilirdi ama son tercihlerde ya da son vuruşlarda hata yaptılar.
İkinci yarı Bale-Götze girerse daha da heyecanlı bir maç olabilir.

europeanconquer
24.Nisan.2014, 01:14
Bayern evinde Real'i 3'ler 4'ler yollar Madrid'e,Guardiola,pas oyunu falan dinlemez Robben-Ribery ikilisi :n:

byariff
24.Nisan.2014, 01:53
madrid cok kacirdi oyle boyle degil , guardiola her zaman ki gibi pas pas pas ilerisi yok o yuzden her zamanki daha yuksek sesle REAL MADRID.

TeNaciOUS MidFieLdeR
24.Nisan.2014, 02:24
bayern son 5 dakkada 2-1 e ceviriyordu nerdeyse. bence real munihten cikamaz. adamlar top gostermiyor, real gol atmak icin yine tazi gibi kosmak zorunda rovansta da :n:

Fearless Coward
24.Nisan.2014, 03:22
Real'in alacağını tahmin etmiştim ancak bu kadar ezileceklerini tahmin etmemiştim. Savunmanın karşıladığı çok top oldu 1 tanesi mutlaka gol olabilirdi Götze'de köşeye vursa 1-1 olabilirdi. Götze ve Müller'in ilk 11 çıkmaması da ilginçti 1 tanesi ilk 11 çıksa belki Munih avantajlı bir skorla dönebilirdi. Munih evinde rahat 2-3 golü bulur Real turu istiyorsa mutlaka gol atmak zorunda işleri çok zor bence hala şanslar eşit 2 eşleşmede de. Geçen sezon ilk maçlardan belli olmuştu finalistler bu sezon çok zevkli gidiyor yarı final eşleşmeleri. Atletico - Real finali istiyorum umarım öyle olur ama ufukta Munih - Atletico/Chelsea görünüyor.

Fearless Coward
29.Nisan.2014, 22:28
Bayern Munih : Neuer , Dante , Boateng , Alaba , Lahm , Ribery , Robben , Müller , Schweinsteiger , Kroos , Mandzukic

Real Madrid : Casillas , Pepe , Ramos , Coentrao , Carvajal , Bale , Alonso , Modric , Di Maria , Ronaldo , Benzema

Son 15 dakika kaldı maç NTV'den yayınlanacak. Munih alır bu kadroyla Müller bu sefer 11'de golünü de atacaktır.

europeanconquer
29.Nisan.2014, 22:32
Bayern alır diyordum ama abim iddaa oynadığından dolayı ilk yarı Madrid alsın istiyorum.

Abi napıyon sen ya :(

davidvilla
29.Nisan.2014, 23:02
Nereden cikti o ramos orada. Kesin taktik bu.

E.Cartman
29.Nisan.2014, 23:03
Ramos çivi gibi çaktı kafayı valla hayırlısıyla elenecek şu tiki takacılar.

davidvilla
29.Nisan.2014, 23:07
Evet yine ramos.
Madrid'ten duran toplarin onemi adli belgesel gosterimde

Trabzonspor
29.Nisan.2014, 23:08
Cok iyi oldu bu. Birde Ronaldo gol atsinda rekor gelsin tam olsun.

europeanconquer
29.Nisan.2014, 23:10
Tamam fazla atmasınlar,yeter. :n:

İkinci yarı 4 tane yerleştirir Bayern :zuhaha

europeanconquer
29.Nisan.2014, 23:22
Tamam maç geldi tamam yeter Real :n:

E.Cartman
29.Nisan.2014, 23:23
Real mütemadiyen gol atıyor :n::n:

Gncl1905
29.Nisan.2014, 23:23
Neuer :D

Bu skoru beklemiyordum. Bu saatten sonra çeviremez Bayern zaten.

Trabzonspor
29.Nisan.2014, 23:24
Top 10 cm ileride sekse Ronaldo 2. golu attiydi. Bayern dagildi.

davidvilla
29.Nisan.2014, 23:24
Herseyin basi savunma abi mancini kalmalı bence :D

attirson
29.Nisan.2014, 23:29
Yok artık.Real sürpriz yapar diyordum ama sürpriz degil şov yapıyor adamlar.Gecen sene Alman derbisi oldu finalde bu sene bir İspanyol derbisi olur mu acaba ? :D

E.Cartman
29.Nisan.2014, 23:32
Bütün ideolojiler 30 dakkada değişti :n::n:

William Rookwood
29.Nisan.2014, 23:32
Ramos'un kornerden gol atmadigi takim kaldi mi? :zuhaha Gunumuzde kornerden en cok gol atan futbolcularin başında geliyor.

uAburak89
29.Nisan.2014, 23:35

Bu işin üstadı Mourinho gelmeli. :)

davidvilla
29.Nisan.2014, 23:36
Bütün ideolojiler 30 dakkada değişti :n::n:

Benim bundan sonra destegim tam :D

Hiçbir italyan hoca 3-0dan mac vermez :P

Diyelim ve totemimizi yapalim yine de :)

himone
Neler oluyor öyle, Real farka gidiyor. Ribery'nin tokadı, Mandzukic'in dirseği bu maçı 11 kişi zor tamamlar Bayern. Bir de Neuer de kaleyi falan bıraktı fark daha da açılır gibi duruyor.

Fearless Coward
Bayern Munih değil bunlar maskeyle oynuyorlar. :D Noyer'de batırdı ama 2 tane boş kaleye de atabilirdi Madrid 5-0 falan rahat olurdu maç bildiğin mahalle maçı oluyor. :D

anil luque
29.Nisan.2014, 23:37
Almanlar klasik olarak turun gittiğini anlayınca çirkinleşmeye başladılar. Daha zevkli oluyor böyle :)

europeanconquer
29.Nisan.2014, 23:38
Bu işin üstadı Mourinho gelmeli. :)

Aman gelmesin,zaten gelmez ama nefret ediyorum kendisinden.

Iyy kaleye otobüs çekiyor falan,iğrenç.

Mancini en azından takım halinde savunma yaptırıp,hücum yaptırıyor,sürekli geriye çekilme diye bir olay yok.

Börk
29.Nisan.2014, 23:39
Maç çok zevkli yalnız ben çok eğleniyorum :)

eng1n
29.Nisan.2014, 23:39
Bayern hiç bozmasın taktiği geri pasa yan pasa devam, topla oynama %85 olunca Real Madrid düşüyor beyler.

Şu Guardiolanın bayernini Mourinho hocam dağıtacaktı ama kısmet Real Madrideymiş.

Bayern'in kaleyi bulan şutu yok fena ezildiler ilk yarı ikinci yarı biraz daha toparlar ancak tur gitti zaten

uAburak89
29.Nisan.2014, 23:43
Erken şampiyonluk sonrası fena salmış Bayern, havaya girmişler resmen. Robben'e ayrı bir top lazım zaten.

Fearless Coward
29.Nisan.2014, 23:44
Dortmund ne büyük takımmış be bir kez daha anladım. :)

TeNaciOUS MidFieLdeR
29.Nisan.2014, 23:46
bayerni bugun pep kurmamis, on liberosuz cikmaz pep. baskan el atmis takima, belli :D

omersal
29.Nisan.2014, 23:47
Almanlar işi iyice çirkefliğe vuruyorlar maçın ilk dakikasından bu yana. Bale'a 100 mn etmez diyenler utansın :)

davidvilla
29.Nisan.2014, 23:48
Cikarin formaları öyle oynayin !!

footballer33
29.Nisan.2014, 23:48
Bayern ikinci devre 5 gol atar, işi bitirir. Siz rahat olun. :)

Bu söylediğime ben bile inanmadım, çaktırmayın! İş çoktan bitti beyler!

europeanconquer
29.Nisan.2014, 23:51
Kupon yattı,saldır Bayern !

:(

europeanconquer
30.Nisan.2014, 00:01
Beyler Twitter'ın arama yerine ''Real Madrid's heat map'' yazın.

:n:

davidvilla
30.Nisan.2014, 00:07

Rakip ceza sahasina giderken arada bir soguyup gecmisler yeniden isinmislar heralde :P

europeanconquer
30.Nisan.2014, 00:16
Bu arada Mourinho'nun oynattığı futbolu beğenip Guardiola'nın oynattığı futbolu beğenmeyen güzel insan,sana da selamlar :n:

Fearless Coward
30.Nisan.2014, 00:29
Ancelotti geldiğinde eleştiriler bile vardı ama adam winner yahu yıllardır finale çıkamayan takımı finale çıkarttı daha napsın adam Mou bile yapamadı. :D

Suicider
30.Nisan.2014, 00:29
Umut Bulut'un 2 gol attığı takıma 2 maçta da gol atamadın Bayern yazıklar olsun!1!!1 :D

jevox06
30.Nisan.2014, 00:30
Bu arada bişey sorayım. Bu Robben'in olayı ne ? Yani hangi özelliği iyi de bu Bayern'de oynuyor ? Bana Alanzinho'dan farksız geliyo :D

OrcunFB
30.Nisan.2014, 00:36
Ronaldo illa frikikten atacak. :n:

uAburak89
30.Nisan.2014, 00:37
Bayern 2 maçta gol atamadı, futbol gerçekten çok enteresan.

europeanconquer
30.Nisan.2014, 00:37
Şu anda Dortmund taraflarları ;

http://inciswf.com/dunhill2.swf

E.Cartman
30.Nisan.2014, 00:38
Adamlar göz göre göre 4 tane attılar Bayern'e üstüne bir de gol yemediler.

sarianet
30.Nisan.2014, 00:39

ne oluyor ki ?

Sheriff
30.Nisan.2014, 00:39
Karşılıklı iki takım da çok iyi mücadele etti ama real teknik ve taktik olarak ezdi geçti resmen.

himone
30.Nisan.2014, 00:40
Şimdi Almanya'da Galatasaraylılar iyi dalga geçer Bayern taraftarıyla. Mourinho efendi de maç izleyip nasıl kontra atak oynanırmış öğrensin biraz. İnsanları futboldan soğutmadan da çok güzel savunma yapılabiliyormuş demek.

europeanconquer
30.Nisan.2014, 00:40
ne oluyor ki ?

Arattıktan sonra fotoğraflara girince anlarsın abi :n:

TeNaciOUS MidFieLdeR
30.Nisan.2014, 00:45
real topa bile degmeden 4 gol atti :n:

footballer33
30.Nisan.2014, 00:47
Dortmund yetiştirsin, sen bedavaya ya da ucuza kap; sonra da Almanya'nın kralı ol. Müstahak size, biraz burnunuz sürtsün!

Real Madrid'i desteklemem normalde; ama ezdi geçti resmen ve hak etti finali. Kim gelirse gelsin çok güzel bir maç izleyeceğiz Lizbon'da. Atletico gelirse Madrid derbisi, Chelsea gelirse Mourinho faktörü ve eski takımına karşı mücadele edecek olması. Sabırsızlıkla bekliyorum şimdiden finali.

europeanconquer
30.Nisan.2014, 00:48
var böyle dönemler ve hiçbir şey inşaat ama hızlı bir şekilde çok ANKET baş bilmeniz gerekir bayern futbol kalitesinde bir modeldir

TeNaciOUS MidFieLdeR
30.Nisan.2014, 00:50
var böyle dönemler ve hiçbir şey inşaat ama hızlı bir şekilde çok ANKET baş bilmeniz gerekir bayern futbol kalitesinde bir modeldir

google translate mi kullaniyorsunuz, hi! :n:

E.Cartman
30.Nisan.2014, 00:54

Alıntı yapa yapa Dany'den mi yaptın (/c)

europeanconquer
30.Nisan.2014, 00:55
google translate mi kullaniyorsunuz, hi! :n:
ben gibi biz anlamak yapmayı deneyin bu yüzden Fransızca konuşurken anlamadığınız

Alıntı yapa yapa Dany'den mi yaptın (/c)

iyi geceler herkese seni seviyorum

byariff
30.Nisan.2014, 01:43
Hala madrid hala madrid. :D :D munihi resmen taktik olarak ezdi madrid dedigim gibi guardiola barca sayesinde hoca oldu guardiolayi dunya capinda hoca yapan barcadir bugun goruyoruz munihde anca ligde gucsuz takimlari yener sampiyonlar ligi burasi kan alirlar kan. :D

TeNaciOUS MidFieLdeR
30.Nisan.2014, 02:01
daha once de yazdim, bu macta takimi pep kurmamis bence. ikinci yarida ipleri eline aldi ve forvet cikarip on libero soktu. kendi oynatmak istedigi gibi yani ama artik cok gecti. en basta istedigi gibi baslasaydi real icin tur hayal olurdu. demek turkiyenin disinda da baskanlar takima karisiyor. cunku baska aciklamasi yok, pep onliberosuz cikmaz.

ilk macta real ezik bir futbol oynamisti, nasil taktik olarak ustun oynamis orasini anlamadim. ikinci mac da dedigim sebepten kayip. pep gercegini inkar edemeyiz bence.

playeray
30.Nisan.2014, 03:02
bayern geçerse mourinho hocam kupayı alır diye düşünüyordum da şimdi işler değişti. chelsea geçerse turu, hücum yapsa da yiyecek tamamen kapansa da yiyecek kaçışı yok. ronaldo var karşında :n:

mustangshelby
30.Nisan.2014, 03:06
At.Mad desteklesemde Chelsea geçerse sevmediğim Mou bir şekilde kitler C.R. yi bence.

Fearless Coward
30.Nisan.2014, 03:49
Rahat olun Atleticomuz yarın 1-1 berabere kalır Simeone hocam kolay lokma olmadığını gösterecektir Mou'ya herkese benzemez Simeone reisss ;)

davidvilla
30.Nisan.2014, 09:52
Bugun yer kirmizi gok mavi bulutlar beyaz. Londra'da kamyonu devirecegiz evelallah. :)

Sheriff
30.Nisan.2014, 12:11
Sadece top çevirmekle maç kazanılmıyor malesef, Ancelotti her iki maçta da gayet temkinliydi golün geleceğinden emindi acele etmedi, bu maç Bayern doğru düzgün pozisyona giremedi, savunma zaten felaketti sürekli kontra atak yedi. Guardiola'nın her maçında olduğu gibi tek üstün olduğu nokta topla oynama oranıydı. 1-2 pozisyon, birkaç ta uzaktan şut dışında tedirginlik yaratamadı. Guardiola'ya rağmen Bayern'i destekledim ama geçen seneki Bayern'den eser yoktu sahada.

Fearless Coward
30.Nisan.2014, 14:05
Ayrıca Munih hep orta kafa denedi çoğunlukla Real'in 2 stoperinden kafa topu geçmeyeceğini bilmiyor mu bunlar :D Hiç yaratıcı değillerdi topla oynama oranı bir şey ifade etmiyor ne yazık ki Real saksıyı çalıştırdı aldı maçı rahat bir şekilde. Final'de rakipleri kim olursa olsun kendilerinden daha iyi savunma yapan ekiplere karşı oynayacaklar. Madrid finalini çok istiyordum Real çıktı sıra bizde.

davidvilla
30.Nisan.2014, 15:20
Adam o ufacık alana dizilmis 58 kişi. Ne yaratabilirsin :) ya uzaktan sut ya da top onlara gecince basip alacaksın aniden yazacaksin. O savunma yerlestikten sonra yapabilecegin pek bir sey yok :)

TeNaciOUS MidFieLdeR
30.Nisan.2014, 17:05
total futbolda zirve yapan pep benim icin hepsinin uzerinde. diger butun hocalar pep'e rakip olduklarinda ona gore konum aliyor. bu da onun kalitesini ortaya koymaya yeter sanirim. oynattigi oyun biraz sikici gelebilir fakat bunda biraz da rakiplerinin etkisi var. kati defans yapmaktan baska caresi kalmiyor rakiplerinin.

realin sansi yanindaydi bence dun gece. cok ekstra duran top golleri buldular ve cok da erken gelen gollerdi. talihsiz bir gece oldu bayern icin.

bu gece chelsea turu gecer. 1-0 ya da sonlarda bulacaklari bir ekstra gol ile 2-0 olabilir skor. beklentim real-chelsea finali.

Banega
30.Nisan.2014, 17:46
Chelsea'de Cech,Terry,Lampard,Obi Mikel yok.
Atletico'da Gabi yok.
Mourinho ve Simeone, iki birbirine benzeyen hocanın taktik savaşı olacak bu maç.O yüzden pek zevkli,bol pozisyonlu bir maç beklemiyorum.
Her şeye rağmen Mourinho'nun evinde turu vereceğini zannetmiyorum.
Ama gönlüm Atletico Madrid'ten yana.

jevox06
30.Nisan.2014, 18:10
Chelsea turu geçecektir. 2-0 Chelsea galibiyeti bekliyorum.

europeanconquer
30.Nisan.2014, 18:39
Son antrenmandan ;

https://pbs.twimg.com/media/BmehLNqCAAAp65e.jpg

europeanconquer
30.Nisan.2014, 23:09
İzleyen var mı ne alemde maç ?

Fearless Coward
30.Nisan.2014, 23:21
0-0 gittiğine göre savunmalar konuşuyor. :zuhaha

Edit : dedim ve Chelsea attı :D

benzema35
30.Nisan.2014, 23:21
Torres yazdı .. 1-0 ..

https://vine.co/v/MrmnIi3qFFW

europeanconquer
30.Nisan.2014, 23:22
Yahu Torres sevgim Atletico'yu eleyecek :n:

Adam sırf benim sevgimle besleniyor :n:

Fearless Coward
30.Nisan.2014, 23:23
Her türlü 1 gol atmamız lazımdı tur için 1-1 yaparız 2. yarı relax. :D

benzema35
30.Nisan.2014, 23:29
Gooooooollll 1-1 Adrian :)

https://vine.co/v/Mrm6I67Ylw9

europeanconquer
30.Nisan.2014, 23:30
Şimdi sen düşün Mourinho !

Önder HOCA
30.Nisan.2014, 23:58
Şimdi sen düşün Mourinho !

adam herkes kazansın istiyor :icon_surprised:

europeanconquer
30.Nisan.2014, 23:59
adam herkes kazansın istiyor :icon_surprised:

Torres ve Arda dolayısıyla :n: Ne yapayım yahu :D

Ama Mourinho nefretim dolayı Atletico'yu daha çok destekliyorum. :0:

benzema35
01.Mayıs.2014, 00:01
D.Costa penaltıdan 2-1 yaptı final geliyor :D

europeanconquer
01.Mayıs.2014, 00:01
Hahahahahaha :n:

Mourinho ahahahahahahahahaha :zuhaha

Fearless Coward
01.Mayıs.2014, 00:02
Ne dediysek o final geliyor Atleticooooo

OrcunFB
01.Mayıs.2014, 00:04
Şaka maka eğer Atletico finale çıkarsa şampiyon kesin Madrid olucak.

eng1n
01.Mayıs.2014, 00:06
Harcadılar seni Mourinho hocam ama intikamını almak eski öğrencilerine düştü Ronaldo bi hattrick yapar finalde.

Fearless Coward
01.Mayıs.2014, 00:06
O kaçan neydi öyle ya. :O

Kaka Leite
01.Mayıs.2014, 00:08
Şaka maka eğer Atletico finale çıkarsa şampiyon kesin Madrid olucak.

Yemin ederim geçen turdan beri şu espriyi senin yapacağın aklıma geliyor.

Böyle bir şey olduğunda ben yazacaktım ama adım gibi emindim senin yapacağına. Beni yanıltmadığın için teşekkürler Orçuncum. :n:

Ronaldinho 10
01.Mayıs.2014, 00:12
Arda atti be !! :D

benzema35
01.Mayıs.2014, 00:12
GOOOOOOOOOOOOLLLL Ardaaaaaaaaaaaaaa :D

https://vine.co/v/MrmQp3001Ev

Fearless Coward
01.Mayıs.2014, 00:13
3 oldu :zuhaha dedik ama Simeone gerçeği diye reis sahada verdi cevabını. :D

europeanconquer
01.Mayıs.2014, 00:15
Arda'm benim be !! Aslanım be !! Gassarayım'ın gururu Arda Turan,intikamımızı alıyorlar !!!

Aslansın Atletico,kaplansın,müthişsin ! İstanbulll,İstannbuull ayakta,Türkiye Türkiye ayakta !!

Sheriff
01.Mayıs.2014, 00:17
Kafayı da fena vurmuş ama ha :D

Fearless Coward
Sen deplasmanda 0-0 berabere kal evinde 3 tane ye çok koymuştur Mou'ya çok. :D Büyüksün Arda , büyüksün Simeone ve tabi ki büyüksün Atleticooo

omersal
Bugün Real'den galibiyet bekliyorum , umarım elerler şu Münih'i ve umarım şampiyon atletico-chelsea maçının galibi olur. Sanırım en olası olmayan sonucu istiyorum :(

http://i.hizliresim.com/QXgADZ.jpg

:0: :0: :0: :0:

Homer J.S
01.Mayıs.2014, 00:18
Arda'm benim be !! Aslanım be !! Gassarayım'ın gururu Arda Turan,intikamımızı alıyorlar !!!

Aslansın Atletico,kaplansın,müthişsin ! İstanbulll,İstannbuull ayakta,Türkiye Türkiye ayakta !!

Baba senin heyecanindan ben de istiyorum ya efsane adamsin :zuhaha

europeanconquer
Baba senin heyecanindan ben de istiyorum ya efsane adamsin :zuhaha

Mourinho nefretinden kaynaklanıyor :n:

OrcunFB
Yemin ederim geçen turdan beri şu espriyi senin yapacağın aklıma geliyor.

Böyle bir şey olduğunda ben yazacaktım ama adım gibi emindim senin yapacağına. Beni yanıltmadığın için teşekkürler Orçuncum. :n:
Her zaman. :icon_cool:

Arda'nın gol atması da harika oldu. Atletico Madrid umarım hem ligi hem de şampiyonlar ligini alarak uzun yıllar unutulmayacak bir başarı getirir.

davidvilla
01.Mayıs.2014, 00:24
Gurur duyduk yemin ediyorum

Fearless Coward
01.Mayıs.2014, 00:26
Simeone reis geldiğinden beri bi CL alamadı bi de La Liga ikisi de geliyor resmen artık şurda 4 maçı kaldı takımın 2 kupayı alması için. :D Madrid derbisini başından beri istiyordum harika olacak harika.

uAburak89
01.Mayıs.2014, 00:27
Mourinho için üzüldüm ama Arda için sevindim. İlk defa Türkiye'den yetişmiş bir oyuncu Şampiyonlar Ligi'nde final oynayacak. Üstelik Galatasaray'dan yetişen bir isim. Duble gurur. Bir röportajında finalde kazanırsak Galatasaray bayrağı ile dolaşırım demişti, umarım gerçek olur. :)

SAİT71
01.Mayıs.2014, 00:36
ŞL yarı finalinde hiç gol atan başka Türk var mı?

benzema35
Courtois fena kurtardı yine 10 numara kaleci herif ya şu adamın bonservisini almaları lazım ..

Fearless Coward
Cüneyt Tanman atmıştı daha önce Arda da 2. olmuş oldu. :)

omersal
01.Mayıs.2014, 00:37

yarı finalde oynayan var mı ki ?

ReaList
01.Mayıs.2014, 00:38
Courtois fena kurtardı yine 10 numara kaleci herif ya şu adamın bonservisini almaları lazım ..
Atletico Madrid bugün bu durumdaysa en büyük katkısı bu devasa kalecidir. Futbolda bir şekil atarsın ama yememek veya fazla yememek adına bir altın eldivenin varsa çok şey kazanıyorsun.

SAİT71
01.Mayıs.2014, 00:38
yarı finalde oynayan var mı ki ?

Yarı finali bilmiyorum ama finalde Hamit ile Yıldıray oynamışlardı. :)

omersal
01.Mayıs.2014, 00:39
Yarı finali bilmiyorum ama finalde Hamit ile Yıldıray oynamışlardı. :)

Hmm doğru bak unutmuşum onları :) Nedense ardanın finale çıktığına çok ayrı sevindim. Yıldıray ve Hamit'te o kadar takmamıştım :)

Gncl1905
01.Mayıs.2014, 00:40
Adam bizden gideli 3 sezon bitiyor. UEFA Kupası'nı kaldırdı, Süper Kupa'yı kaldırdı, muhtemel ligi de bu saatten sonra bırakmazlar, ŞL'de finale çıktı; kim bilir belki kupayı alacaklar. Gittiğinde kızmıştım ama adam da haklı bakınca. Burada kalsa Türkiye Kupası için uğraşıyor olurdu.

Fearless Coward
01.Mayıs.2014, 00:41
Cüneyt Tanman'ın Şampiyon Kulüpler Kupası Yarı Finali'nde Steaua'ya attığı gol var beyler Şampiyonlar Ligi'nde olmasa bile ŞL sayılır. :)

Önder HOCA
01.Mayıs.2014, 00:42

cüneyt tanman gs formasıyla atmıştı

europeanconquer
Cüneyt Tanman'ın Şampiyon Kulüpler Kupası Yarı Finali'nde Steaua'ya attığı gol var beyler Şampiyonlar Ligi'nde olmasa bile ŞL sayılır. :)

Yahu nasıl Real'in 9 tane ŞL kupası var deniyorsa Cüneyt Tanman'ın da ŞL'de yarı finalde golü var :n:

Nedvedmania
Finali gören Türkler : Arda, Nuri, Hamit, Yıldıray

Banega
01.Mayıs.2014, 00:43
Atletico hayallininde ötesinde bir sezon geçiriyor.Ligi ve ŞL'yi alarak bu sezonu taçlandırırlar umarım.

benzema35
01.Mayıs.2014, 00:44
Atletico Madrid bugün bu durumdaysa en büyük katkısı bu devasa kalecidir. Futbolda bir şekil atarsın ama yememek veya fazla yememek adına bir altın eldivenin varsa çok şey kazanıyorsun.

Kesinlikle öyle , en az 2 tane mutlak golü kurtardı adam bu maçta sadece, şu takımın bu kadar az gol yemesinde payı çok çok büyük .
Bu sene ŞL'de final ve Ligde de şampiyon olacaklar çok büyük ihtimal iyi para girişi olmuştur kulübe , mutlaka almaları lazım bu adamı uzun yıllar kale sağlam kalır .

uAburak89
01.Mayıs.2014, 00:44
Finali gören Türkler : Arda, Nuri, Hamit, Yıldıray

İlkay Gündoğan'ı da ekleyebiliriz.

Nedvedmania
01.Mayıs.2014, 00:45
Emre Can'da var sanırım.

Bi de Hikmet Karaman var ama o tribünde görmüştü :D

europeanconquer
01.Mayıs.2014, 00:46
Emre Can'da var sanırım.

O kupayı kazandı :n:

Nedvedmania
01.Mayıs.2014, 00:50
O kupayı kazandı :n:

He o zaman sayılmaz :D

footballer33
01.Mayıs.2014, 00:50
Müthiş bir Madrid derbisi izleyeceğiz finalde. Atletico Madrid'in finali kazanmasını istiyorum.

Arda'ya da tebrikler. Bu seviyelerde gol atmak çok özel bir şey.

himone
01.Mayıs.2014, 00:51
Beter ol Mourinho! Hiç böyle bir beklentim yoktu ama Atletico başardı. Arda da Türkiye'den gittiğinden beri elde etmediği başarı kalmadı nerdeyse. Diğer Türk gençlere duyurulur.

Partenopei
01.Mayıs.2014, 00:54
Tek isteğim Atletico'nun kazanması.Hadi gençler alın şu kupayı yakalım bu şehri :D

europeanconquer
01.Mayıs.2014, 00:55
Zaten Mourinho'yu bildiğim içim şimdilik dedim ama Mourinho'nun unuttuğu bir şey var.

En az kendisi kadar sinsi bir teknik adamda Atletico'yu çalıştırıyor.

Adamsın Simeone !

Nedvedmania
01.Mayıs.2014, 00:55
Atletico kupayı kazanırsa Arda Galatasaray bayrağı açacak. Sırf bu yüzden istiyorum A.Madrid'in kazanmasını :)

attirson
01.Mayıs.2014, 00:59
Hmm doğru bak unutmuşum onları :) Nedense ardanın finale çıktığına çok ayrı sevindim. Yıldıray ve Hamit'te o kadar takmamıştım :)

Çünkü Arda tam anlamıyla Türk diger oyuncular Alman doğumlu Arda Bayrampaşa'dan gelip yarı final oynadı. :D

Sent from my iPhone using Tapatalk

Önder HOCA
01.Mayıs.2014, 00:59
İlkay Gündoğan'ı da ekleyebiliriz.

mehmet schollda var kupayı almışlardı 2000-2001 de

TeNaciOUS MidFieLdeR
01.Mayıs.2014, 01:25
Atletico kupayı kazanırsa Arda Galatasaray bayrağı açacak. Sırf bu yüzden istiyorum A.Madrid'in kazanmasını :)

turk bayragi acar en fazla, klup izin vermez galatasaray bayragina :)

hic tahmin etmedigim bir sonuc cikti yine. mou 8. yarifinalde 6. defa husran yasadi.
atletico tarih yaziyor. alinmadik kupa birakmayacak ve en pahali oyuncusu bizim arda :D

Banega
01.Mayıs.2014, 01:27
turk bayragi acar en fazla, klup izin vermez galatasaray bayragina :)

hic tahmin etmedigim bir sonuc cikti yine. mou 8. yarifinalde 6. defa husran yasadi.
atletico tarih yaziyor. alinmadik kupa birakmayacak ve en pahali oyuncusu bizim arda :D
Hocam adam Atletico'da antrenmanı bırakıp Londra'ya gelmişti Galatasaray için.Bence yapabilir.Ama Atletico'lu olsam pekte mutlu olmazdım açıkçası. :)

Fearless Coward
01.Mayıs.2014, 01:31
Arda ne zaman sözünü tutmadı ki yapar beyler rahat olun finalde de gol atacak inşAllah. :)

TeNaciOUS MidFieLdeR
01.Mayıs.2014, 01:31
en pahali oyuncusu arda derken maliyet olarak en pahali oyuncusu demek istedim, yanlislik olmasin. su anda en pahalisi muhtemelen 1,5M dolara mal olan diego costadir :D

omersal
01.Mayıs.2014, 01:34
mehmet schollda var kupayı almışlardı 2000-2001 de

Ibrahimovic'e kadar gidecek herhalde bu olay :D bilmiyorum kim nasıl düşünür ama Türk milli takımı için ter akıtan futbolcular benim için Türktür :)

Banega
01.Mayıs.2014, 01:42
Galatasaray Klübü'de, Facebook'tan Arda'nın Gs'de olduğu yıllardan bir fotoğraf paylaşıp;
''Arda... Florya'da altyapıdan Şampiyonlar Ligi'nde finale...Helal sana çocuk! Kalbimiz seninle!'' yazdı.

Edit-Şampiyonlar Ligi Facebook sayfası kapak fotoğrafına Arda Turan'ı koydu. :)

E.Cartman
01.Mayıs.2014, 02:28
Hamit, Yıldıray, Mesut, Mehmet Scholl hatta Ibra bile deseniz eyvallah da Arda farklı beyler. Hem Galatasaray için farklı hem de ülke için farklı. Bu adam direk olarak bizden biri, bu saçma sapan futbol kültüründen, rezalet alt yapı-üst yapı sisteminden çıkmış biri ve şu anda gerçek anlamda takımın en önemli oyuncusu. Arda oynadığı zaman gerçekten çehresi değişiyor Atletico'nun. Bu nedenle Arda'nın yeri her zaman farklıdır ve öyle de olacaktır.

Edit: İntihar sebebi :D

https://pbs.twimg.com/media/BmgOLC5CQAAPPFx.jpg

eng1n
01.Mayıs.2014, 02:40
Arda'nın şu beni sevsinler kompleksinden kurtulması gerek, kupayı kazanırsa GS bayrağı açması gereksiz olur.

byariff
01.Mayıs.2014, 03:09
niye gereksiz acsin aslanim tabi. :D

mourinho hocam :(( yakismadi hic...

Fearless Coward
01.Mayıs.2014, 03:34
Engin güldürdün valla niye gereksiz olsunki. :)

byariff
01.Mayıs.2014, 04:27
ulan yonetim ulan ardayi nasil 12m euroya satariz en az 30luk topcuydu :(

ozan42
01.Mayıs.2014, 04:41
Yok artık:D adam kendini orada geliştirdi vücudunu görmüyor musun yılan gibi olmuş incelmiş..Buradayken ne biçim belli oluyordu kiloları fit değildi.Ayrıca teknik olarakta çok şey verdi Atletico Madrid ona.30 milyonluktu felan yok artık. :)

davidvilla
01.Mayıs.2014, 10:35
Hamit, Yıldıray, Mesut, Mehmet Scholl hatta Ibra bile deseniz eyvallah da Arda farklı beyler. Hem Galatasaray için farklı hem de ülke için farklı. Bu adam direk olarak bizden biri, bu saçma sapan futbol kültüründen, rezalet alt yapı-üst yapı sisteminden çıkmış biri ve şu anda gerçek anlamda takımın en önemli oyuncusu. Arda oynadığı zaman gerçekten çehresi değişiyor Atletico'nun. Bu nedenle Arda'nın yeri her zaman farklıdır ve öyle de olacaktır.

Aynen noktayi koymussun.

bizden giderken engin baytar gibiydi. Gobekli, takim oyunu bilmeyen, savunmaya kosmayan, pozisyon almayı bilmeyen bir adamdi. Atletico taze hamuru aldi yogurdu icini doldurdu fırına verdi pisirdi ve simdi afiyetle yiyor :)

europeanconquer
01.Mayıs.2014, 11:57
Engin Baytar gibimiydi :n: Abi güldürdün valla.Arda top oynamadığı zaman bizim takım hiç çekilmiyordu,hele hele son senesinde.Zaten sakat olmasaydı biz yine ilk 5'te olurduk,o kadar fark yaratan bir oyuncuydu.Atletico'da profesyonellik neymiş onu öğrendi sadece.Göbek desen yine var yani :n:

omersal
01.Mayıs.2014, 12:25
Arda'lı GSnin hemen hemen her maçını izlemiştim ve izleyen herkes gibi ben de Arda'yı aşırı beğeniyordum. Hatta dünyanın en iyi 3-5 oyuncusundan biri olduğunu düşünüyordum kendi yaş kategorisinde. Ha tabi bu fikrim 'sadece özet izleyenler'i güldürmüştü hatta bir arkadaşım 'Arda'nın yaptığını Serdar Özkan da yapıyor' demişti :) Atletico'ya gittiğinde ise atleticonun gerçekten önemli bir iş yaptığına inanmıştım. Sanırım yanılmamışım :) Arda kesinlikle 12 mn euroluk bir adam değildi en az 20likti ama Türkiye'nin ihraç konusunda reklamı olmadığı için de bu fiyat normal gelmişti bana.

davidvilla
01.Mayıs.2014, 12:30
Engin Baytar gibimiydi :n: Abi güldürdün valla.Arda top oynamadığı zaman bizim takım hiç çekilmiyordu,hele hele son senesinde.Zaten sakat olmasaydı biz yine ilk 5'te olurduk,o kadar fark yaratan bir oyuncuydu.Atletico'da profesyonellik neymiş onu öğrendi sadece.Göbek desen yine var yani :n:

Fiziki acidan baglanti kurmustum engin ile. Yoksa tabi ki öyle

europeanconquer
01.Mayıs.2014, 12:39
Fiziki acidan baglanti kurmustum engin ile. Yoksa tabi ki öyle

Pardon yanlış anlamışım :D

sarianet
01.Mayıs.2014, 12:54
trübünler ardayı yuhaladı mı tezahurat mı yaptı sanırım o zaman kalbi kırılmıştı gitmeye o zaman kafaya koydu diye haber okumuştum

davidvilla
01.Mayıs.2014, 13:12
trübünler ardayı yuhaladı mı tezahurat mı yaptı sanırım o zaman kalbi kırılmıştı gitmeye o zaman kafaya koydu diye haber okumuştum

Evet sinem kobal a kufur ve alayci tezahürat arda ile Galatasaray taraftarı iliskilerini bitirdi ben cok iyi hatırlıyorum. Ama bizim insanimiz boyle maalesef. Gs fb bjk farketmez medya etkisi ve insanimizin kultur duzeyi karakteri böyle.

himone
01.Mayıs.2014, 13:50
Biz Türk milleti olarak böyle kaliteli futbolcuları hakketmiyoruz. Ben bütün potansiyelli Türklerin yurtdışına gitmesi taraftarıyım. Arda da zamanında en doğrusunu yaptı ve gitti. Arda aleyhine tezahürat yapan GS taraftarları da aslında Arda'ya yapılabilecek en büyük kıyağı yaptılar. O olaylar olmasaydı şimdi hala Galatasaray'da oynamaya devam ediyordu, şimdi başarıdan başarıya koşuyor.

Fearless Coward
01.Mayıs.2014, 15:17
O değil de şaka maka çok değil 3-4 sene önce burada Özer'le Arda'yı kıyaslayanlar bile vardı. :) Nerden nereyeee. :) Arda son sene hiç oynamadığı için o kadar ucuza gitti bence yoksa daha pahalıya satabilirdik.

eng1n
01.Mayıs.2014, 16:13
O değil de şaka maka çok değil 3-4 sene önce burada Özer'le Arda'yı kıyaslayanlar bile vardı. :) Nerden nereyeee. :) Arda son sene hiç oynamadığı için o kadar ucuza gitti bence yoksa daha pahalıya satabilirdik.

o tartışma Arda böyle gol atana kadar kapalıdır http://www.youtube.com/watch?v=g56LelwNXKc

https://twitter.com/23elazigspor/status/461822252955467776

şu tivitte güzel.

E.Cartman
01.Mayıs.2014, 16:21
o tartışma Arda böyle gol atana kadar kapalıdır http://www.youtube.com/watch?v=g56LelwNXKc
Kriter gerçekten bu mu Engin ? Şaka yapıyorsundur umarım. Eğer şaka yapmıyorsan da verilecek örnek gayet basit, CL Yarı Finalinde gol atıp, finale çıkıp aynı zamanda La Liga'da Real-Barça dışı bir takımla şampiyonluk yarışında zirvede olana kadar o tartışma kapalıdır. Az daha genişletebilirim bu argümanı da.

europeanconquer
01.Mayıs.2014, 16:22

https://twitter.com/23elazigspor/status/461822252955467776

şu tivitte güzel.

Peki Özer şöyler bir gol attı mı ;

http://i.radikal.com.tr/644x385/2012/05/10/fft5_mf978227.Jpeg

Banega
01.Mayıs.2014, 16:37
O mantığa göre hareket edersek Hamit dünyanın en iyi futbolcusu. :)

sarianet
01.Mayıs.2014, 16:38
nası kıyaslar bunlar ya
ona bakarsanız ümit millilerde tuncay da ronaldoyla kıyaslanıyodu hatta tuncay daha iyiydi ama sonuç malum

omersal
01.Mayıs.2014, 16:40
https://www.facebook.com/uefachampionsleague?fref=ts

2. defa uefa şampiyonlar ligi sayfasına kapak gururumuz Arda Turan :)

edit : enginin şaka amaçlı söylediğini düşünüyorum , umuyorum :)

europeanconquer
01.Mayıs.2014, 17:01
Bende şaka amaçlı şey ettim,yoksa Özer nere Arda nere :n:

eng1n
01.Mayıs.2014, 18:22
Peki Özer şöyler bir gol attı mı ;

http://i.radikal.com.tr/644x385/2012/05/10/fft5_mf978227.Jpeg

Özer'in Alex'e attığı müthiş bir pas vardı aradım bulamadım onu koyacaktım.

Tabi ki de şaka yapıyorum beyler :D

E.Cartman
01.Mayıs.2014, 18:23
Özer'in Alex'e attığı müthiş bir pas vardı aradım bulamadım onu koyacaktım.

Tabi ki de şaka yapıyorum beyler :D

Şoka soktun la bizi :zuhaha

benzema35
01.Mayıs.2014, 18:38
Simeone'den şok açıklama !!

Simeone, Chelsea'yi Londra'da 3-1 yenip finale çıktıkları maçın ardından duygusal bir basın toplantısı düzenledi. Ancak kullandığı cümle dikkatlerden kaçmadı.

Arjantinli teknik adam, "Böyle yürekli futbol oynadıkları için böyle t...lı oyuncuları doğuran annelere teşekkür ediyorum" demesi dikkat çekti.

Yok artık demişmidir hakkaten bunu :D

http://spor.mynet.com/ispanya/66653-simeoneden-sok-aciklama.html

BaGa TaRKaN
01.Mayıs.2014, 18:42
Bencede O Toshack'lıdır :zuhaha Hemen İçiniz Fesat Kanmayın Böyle Şeylere :zuhaha

OrcunFB
01.Mayıs.2014, 20:12
Arda finalde GS bayrağı açmayacağını açıkladı NtvSpor'da.

sarianet
01.Mayıs.2014, 21:30
Mantıklı olan o
seneye şlde karşılaşsalar al sana basına malzeme :)

europeanconquer
01.Mayıs.2014, 21:39
Aynen en mantıklısını yapıyor,ŞL finali Galatasaray bayrağı görecekse Galatasaray'ın oynadığı finalde görecektir inşallah,tabi bu en az 10-15 yıl boyunca mümkün gözükmüyor :zuhaha

Kaka Leite
01.Mayıs.2014, 21:54
Bizde finaliste elenmiş olduk, gururluyuz. :icon_biggrin:

davidvilla
01.Mayıs.2014, 22:50
Hey allahim vallahi bizden adam olmaz tartismaya bak. Bayrak acicak mi acmayacak mi ne bayragi açsın vs. Birak futbolu bizim milletin hiçbir isinden cacik olmaz arkadaş

benzema35
01.Mayıs.2014, 23:35
https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/t1.0-9/10314693_898751543487432_3258462872208554_n.jpg

Fearless Coward
07.Mayıs.2014, 12:38
Cüneyt Çakır finalde 4. hakem olarak görev yapacak. Maçın hakemi ise Hollanda'lı Kuipers.

Walter Sakana
12.Mayıs.2014, 20:08
Seks karşılığı final biletine ilk yanıt Türk'ten

Atletico Madrid-Real Madrid maçını izlemek için 1 saatlik sekse evet diyen çifte ilk yanıt bir Türk'ten geldi.

İsminin açıklanmasını istemeyen futbolsever elindeki bileti 1 saatlik seks karşılığında İspanyol çifte verebileceğini belirtirken, tek şartı ilandaki kadının hayat kadını olup olmadığını öğrenmek oldu. İspanyol medyasında El Turco olarak nitelendirilen futbolsever gündeme otururken, bu çağrının sonunun nereye varacağı en az final maçı kadar merak uyandırıyor.

Eurosport'un haberine göre; final maçına gitmek isteyen Atletico Madrid taraftarı bir çift, maça sadece 1 bilet bulabildi. Fakat takımlarına çok bağlı olan ve bu maça beraber gitmek isteyen sevgililer, çok tartışılacak bir teklif sundular. İspanya'daki bir sitede bilet istediklerini belirten kadın taraftar, bunun karşılığında bileti verenle 1 saat boyunca seks yapacağını yazdı.

Bu teklifin erkek arkadaşından habersiz olduğu düşünülürken dakikalar sonra erkek arkadaşından o teklife yorum geldi: "Bu finali istiyoruz, bize yardım edin."

Kaynak: Eurosport

sarianet
12.Mayıs.2014, 20:20
millet kafayı yemiş

Walter Sakana
12.Mayıs.2014, 20:43
İspanyadaki bir site diyor. Bunu şimdi Türkiye'den kim takip eder, İspanyolcayı kim anlar? Olsa olsa orada yaşayan bir Türk'tür. Yoksa...yoksa.........? :p

byariff
12.Mayıs.2014, 20:58
ben degilim bana bakmayin. :D ama haber dogrudur ispanyollar sekse duskundur

omersal
13.Mayıs.2014, 00:32
Bir insan bir saat seks için neden koskoca ŞL final bileti verir ki :D İspanya'da yaşıyorsun (öyle düşünüyorum) yani hiç mi kız yok :D

nerazzuri
24.Mayıs.2014, 23:17
arda turan, 18 kişilik kadroda yok.

SAİT71
24.Mayıs.2014, 23:23
Kariyeri için büyük bir eksi olacak. Kötü oldu finale kadar gelipte oynayamaması ancak kendine bakmıyor bence Arda...

Namzet
24.Mayıs.2014, 23:32
Real 2-0 Atletico... Goller = di maria - ronaldo.....

Ralph
24.Mayıs.2014, 23:33
Starı internet üzerinden net bir şekilde izleyebileceğim halka açık bir adres var mıdır? Tivibu bitmiş açamıyorum

SAİT71
24.Mayıs.2014, 23:40
Maç NTV'de değil mi?

uAburak89
24.Mayıs.2014, 23:43
Starı internet üzerinden net bir şekilde izleyebileceğim halka açık bir adres var mıdır? Tivibu bitmiş açamıyorum

Digiturkplay'e üye olup ücretsiz izleyebilirsin.

Ralph
24.Mayıs.2014, 23:50
Digiturkplay'e üye olup ücretsiz izleyebilirsin.

Öyleyim ama üyeliğiniz kapsamıyor diyor

Escochae
25.Mayıs.2014, 00:10
Aynı sorun bendede var. Startv'nin resmi sitesi de olmak üzere hiç bi siteden izleyemiyorum. Linki olan varsa özel mesajdan yada burdan atarsa sevinirim

besiktas1903
25.Mayıs.2014, 00:15
http://www.npo.nl/live/nederland-3

Hollanda kanali

davidvilla
25.Mayıs.2014, 00:27
Godin koçum benim

footballer33
25.Mayıs.2014, 00:31
Atletico duble yapacak inşallah. Ntvspor'da kulübün müzesindeki Beşiktaş formasını görünce daha da arttı sempatim. :)

attirson
25.Mayıs.2014, 00:35
Messi'yi Nou Camp'da rencide ettikten sonra simdi de Ronaldo'yu memleketinde rencide ediyorlar.

Fearless Coward
25.Mayıs.2014, 00:40
Godin çok büyük topçu ya önce Barça şimdi Madrid helal olsun sana Godin !

Facx
25.Mayıs.2014, 00:43
ne kadar kötü bi final ya çok zevksiz , cassilas balonuda sönüyo yavaş yavaş şu adamın yıllarca en iyi kaleci olarak anılmasını hiç anlayamamıştım zaten mourinho da kendisini bi güzel yedek bırakmıştı

mpaker66
25.Mayıs.2014, 00:52
Atleti ne savunma yapıyor öyle yahu. Ronaldo 1 metrekare boş alan bulamadı.

Sheriff
25.Mayıs.2014, 01:02
Ronaldo golü çok istiyor yalnız..

attirson
25.Mayıs.2014, 01:22
Atletico'yu Godin taşıdı resmen bu tarihi sezonda. :D

Edit: Bu arada bizim Diego'yu iki final maçında da izleyemedik. :(

Sheriff
25.Mayıs.2014, 01:41
Offf bu fena oldu işte :D

William Rookwood
Real Madrid son dakikada atti. Ramos cok iyi seziyor pozisyonu, kafa vurusu harika.

davidvilla
Ramos attı uzadı :)

OrcunFB
25.Mayıs.2014, 01:42
Yapmayın bee :(

footballer33
25.Mayıs.2014, 01:42
Hadi yaa! Şu atağı da savuşturabilseydi bitirecekti işi Atletico. Uzatmada vermezler maçı umarım.

attirson
25.Mayıs.2014, 01:43
Cok iyi yaaaa ! Ramos ve Godin sezon boyunca yarattıkları mucizeleri sezonun en kritik maçında da gerceklestirdiler.

Escochae
25.Mayıs.2014, 01:44
Eminim bu gole en fazla sevinen Casillastır. Sevilla maçında Volkan nasıl kötü başlayıp turu getiren adam olduysa bu maçdada casillas öyle olabilir.

semih99999
25.Mayıs.2014, 01:44
real madrid yarı final ve final maçlarından sonra ramos a dönüm toprak mı verirler artık bilmiyorum bi şey yapsınlar :D

SAİT71
25.Mayıs.2014, 01:45
Atletico kendi kuyusunu kendi kazdı. Geçen hafta Barça'yı zorla oyuna dahil ettiler bu haftada bu külüstür real'i zorla oyuna soktular. Atletico golü bulduktan sonra çok lakayıt oynamaya başladı. Topu çok ayağında tutuyor oyuncular. Adrian özellikle neredeyse kaleye girecek topla. Bu Real Madrid'i rahat geçmeleri lazımdı ancak son dakikadaki golle çöktüler. Bu dakikadan sonra Real favoridir.

jevox06
25.Mayıs.2014, 01:46
Uzun zamandır bir gole bu kadar sevinmemiştim be :n::n:

attirson
25.Mayıs.2014, 01:51
Eminim bu gole en fazla sevinen Casillastır. Sevilla maçında Volkan nasıl kötü başlayıp turu getiren adam olduysa bu maçdada casillas öyle olabilir.

Ramos'un sağ tarafını yemiş. :D

http://i.hizliresim.com/lY44LE.jpg (http://hizliresim.com/lY44LE)

himone
25.Mayıs.2014, 01:53
Gol çok iyi oldu, nedense birçok kişinin aksine ben Real'i tutuyorum. Ancelotti de hangi akla hizmet Benzema'nın yerine Morata'yı oyuna aldı, illa birisi çıkacaksa Bale çıkmalıydı. 100 milyonluk adam için biraz fazla büyük bir maç oluyor.

MoisHaLe
25.Mayıs.2014, 02:01
Uzamasını istiyordum öylede oldu sevindim açıkçası güzel bir maç oluyor. Atletico iyi başladı maça Bale ve Ronaldo'yu iyi kitlediler ama sonrasında çok gereksiz bir oyun sergilediler ve sonunda Real golü buldu.. Bakalım devamında ne olacak..

attirson
25.Mayıs.2014, 02:03
Bence Atletico bu saatten sonra gol filan atamaz.Atarsa Real atar yada penaltılar.

Leonadias
25.Mayıs.2014, 02:12
Sosa penaltıyı kaçırır Real kazanır

MoisHaLe
25.Mayıs.2014, 02:12
Atletico kendi ayağına sıktı resmen

davidvilla
25.Mayıs.2014, 02:13
Ah juanfran sakatligi yuzunden takip edemedi di mariayi gol geldi cok yazik oldu

footballer33
25.Mayıs.2014, 02:13
Ercan Taner'in gol yorumuna gel: 100 milyon euro golü attı. :)

SAİT71
25.Mayıs.2014, 02:14
Bu Thiago denen kazmayı çok aradılar mı? Sabahtan beridir bir ton hatası var. Yok arkadaş Costa ile Arda'yı çıkar koca bir sıfır bu takım. Hakettiler yenilgiyi kesinlikle.

William Rookwood
100 milyonluk adam golü atti. :D Di maria'nin golde emegi buyuk.

Homer J.S
Yazik oldu

eng1n
25.Mayıs.2014, 02:17
arkadaşlarr para bu paraaa ne sandınız ?

Marcelo 3-1. Kupayı Modric ve Dimaria'ya verin müthiş istekli oynadılar.

OrcunFB
25.Mayıs.2014, 02:20
:uzgun::uzgun:

William Rookwood
25.Mayıs.2014, 02:21
Marcelo paha bicilmez bir oyuncu, macada damgasini vurdu. Gostere gostere atti golünü.

Homer J.S
25.Mayıs.2014, 02:22
4 olacak. Sacma sapan bi final izledik

eng1n
25.Mayıs.2014, 02:22
Böyle bir maçta Ronaldo'nun gol atmamasını beklemekimkansız olurdu aldı penaltıyı.

OrcunFB
25.Mayıs.2014, 02:23
90+3'e kadar 0-1 idi bu maç. İnanması zor.

SAİT71
Atletico resmen madara oldu. Ancak hakettiler, silik bir Madrid'i zorla şampiyon yaptılar.

William Rookwood
Uzatmalarda real Madrid dagitti resmen. Atletico'yu destekledigim icin uzuldum bu skora. Yinede buralara gelmek buyuk basariydi, tebrikler Atletico!

uAburak89
25.Mayıs.2014, 02:25
Maçın adamı Di Maria mı Marcelo mu çok kararsız kaldım. Atletico golü atıp üstüne yatayım dedi, olmadı. Bale da attığı gol ile Real kariyerini kurtarmış olabilir, Real bugün kaybetse Casillas ile beraber bir numaralı sorumlu olurdu.

MoisHaLe
25.Mayıs.2014, 02:27
vay be ne uzatmaydı.. Simeone neye sinirlendi o kadar anlayamadım gören var mı?

semih99999
25.Mayıs.2014, 02:29
vay be ne uzatmaydı.. Simeone neye sinirlendi o kadar anlayamadım gören var mı?

tam bilmiyorum ama eliyle 5 yaptıgını gördüm verilen uzatmaya sinirlenmiş olabilir :D

MoisHaLe
25.Mayıs.2014, 02:31
tam bilmiyorum ama eliyle 5 yaptıgını gördüm verilen uzatmaya sinirlenmiş olabilir :D

onu ilk uzatmada yapmıştı. Penaltı sonrası bir tartışma daha çıktı da onu soruyorum

Facx
25.Mayıs.2014, 02:31
Maçın adamı Di Maria mı Marcelo mu çok kararsız kaldım. Atletico golü atıp üstüne yatayım dedi, olmadı. Bale da attığı gol ile Real kariyerini kurtarmış olabilir, Real bugün kaybetse Casillas ile beraber bir numaralı sorumlu olurdu.

neden ? ronaldo gibi silik kalıp hiç topla buluşmayıp zorlayıp atamadı diye mi bir numaralı sorumlu oluyodu ? adama sanki kale ağzında pas vermişler de kaçırmış gibi yorumlar var valla adam ortasahadan alıp götürüyo bi şekilde doğru vuramıyo topa hemen güiza muammelesi

davidvilla
25.Mayıs.2014, 02:33
Üzüldüm ya. Özellikle su ancelotti'ye özel bir antipati besliyorum ona üzüldüm. Atletico'yu da tebrik etmek lazım kolay değil

DenizlispoR
25.Mayıs.2014, 02:34
Üzüldüm ya. Özellikle su ancelotti'ye özel bir antipati besliyorum ona üzüldüm. Atletico'yu da tebrik etmek lazım kolay değil

Ancelotti bence de inanılmaz overrated. Real'li olmama rağmen bu yıldan gram ümidim yoktu onun yüzünden.

Real Madrid ismi ile kazandı bence finali.

E.Cartman
25.Mayıs.2014, 02:41
Yazık oldu Atletico'ya dayanamadılar 2 dakka daha. Arda adına üzüldüm.

neden ? ronaldo gibi silik kalıp hiç topla buluşmayıp zorlayıp atamadı diye mi bir numaralı sorumlu oluyodu ? adama sanki kale ağzında pas vermişler de kaçırmış gibi yorumlar var valla adam ortasahadan alıp götürüyo bi şekilde doğru vuramıyo topa hemen güiza muammelesi
Sana 100 milyon bonservis veriliyorsa o topa düzgün vuracaksın. 1-2 eyvallah da Bale sürekli ya saçma sapan vurdu ya da saçma sapan kaptırdı. Maçın adamı da Di Maria'ydı hele 2-1 yapan golde yağ gibi aktı mübarek.

nerazzuri
25.Mayıs.2014, 02:46
imzam şekil, yolumdan çekil atletiko. ;)

omersal
25.Mayıs.2014, 02:49

Sonuna kadar katılıyorum. İnsanlar garip , silik kalan oyuncuyu değil bir şeyler yapmaya çalışan oyuncuyu eleştirirler. Bence Bale Modric ile birlikte 90 dakika boyunca bir şeyler yapmaya çalışan futbolcuydu , hadi biraz da Di Maria diyelim. Benzema ve Ronaldo sahada hiç yoktu o yüzden onları kimse eleştirmez tabi ki.. (Uzatmaları izlemedim)

Ayrıca Bale hiç bir zaman çok iyi bir bitirici olmadı. İsterlerse 100 değil 500 versinler adamın özelliği sürati ve bunu kullanabileceği zamanlarda iyi kullandı maç içerisinde.

Trabzonspor
25.Mayıs.2014, 02:50
Bugün en iyi d. günü hediyei gelirse Real'den gelir diyordum onlarda beni kırmadılar. Bale'e çok sinir oldum o kadar sövdüm onunda Di Maria etkisiylede olsa attı golü afffettirdi kendini ama bu adam 100 milyon etmez abi yine not düşelim şuraya.

Fearless Coward
25.Mayıs.2014, 02:52
Bale boş kaleye de atsın bi zahmet tonla kaçırdı maçta. Real haketti Arda ve Costa'sız yapacak bir şey yok takım elinden geleni yaptı. 2 dakikacık dayansaydık şampiyonduk ancak biz bu takımı kupa için sevmedik bu sezon zaten başarmamız gerekenleri başardık rüya gibi bir sezon geçirdik Real bizi rüyadan uyandırdı. Tebrik ediyorum Real'i seneye de aynı başarıyı tekrarlarız umarım ve bu sefer kupayı kazanırız.

europeanconquer
25.Mayıs.2014, 02:58
ANGEL DI MARIA(TEMSİLİ) ;

http://www.nettekeyif.net/data/media/13/Kosan_Beyaz_At_Nettekeyif.net.jpg

Adama ''At hırsızı'' deyip durdum ama adam At çıktı :n:

Facx
25.Mayıs.2014, 03:05
Yazık oldu Atletico'ya dayanamadılar 2 dakka daha. Arda adına üzüldüm.

Sana 100 milyon bonservis veriliyorsa o topa düzgün vuracaksın. 1-2 eyvallah da Bale sürekli ya saçma sapan vurdu ya da saçma sapan kaptırdı. Maçın adamı da Di Maria'ydı hele 2-1 yapan golde yağ gibi aktı mübarek.

100 ü kendisi zorla verdirtmedi ki kaldıki kaçırdı denilen iki pozisyon var birinde top dışarı değil içeri falso alsa gol öbüründe zaten kaçırdı demek çok tuhaf orda sol ayak dışıyla vururken tabanını yere çarptı ki çarpmasada imkansız atması anca sağ ayağıyla vurup kaleciyi içeri sokması lazım ki o kalecide yemez o golü en nihayetinde 94 verilen adamda bu gün pozisyonları izleyip kullanmayı beceremediği frikiklere atlamak dışında bi cacık yapmadı

grkm33
25.Mayıs.2014, 03:08
Di maria olmasa rüyasında görürdü Real o kupayı tartışmaya gerek yok Ronaldoyu , Baleyi falan yani :)

europeanconquer
25.Mayıs.2014, 03:10
Bale'e verdikleri para önemli değil,Madrid için son derece yararsız bir oyuncu ama hep öyle kalmayacaktır tabi ki seneye daha yararlı olacaktır.Ronaldo'da bugün yokları oynadı,Real'i 200 milyon euroluk yıldızları değil,33 milyonluk Di Maria şampiyon yaptı.Adamı tutamadılar resmen,2. golü de yoktan var etti resmen.

Artık Di Maria'nın hayranıyım,ne kadar at hırsızına benzese de mükemmel bir kanat oyuncusu,bir de bu adam Galatasaray'a gelecek diyorlardı :zuhaha

E.Cartman
25.Mayıs.2014, 03:15
Di Maria'yı çok beğeniyorum ben, biraz daha özgüveni yüksek olsa daha acaip olur, FM'in gerçekte de parlayan yıldızlarından.

100 ü kendisi zorla verdirtmedi ki kaldıki kaçırdı denilen iki pozisyon var birinde top dışarı değil içeri falso alsa gol öbüründe zaten kaçırdı demek çok tuhaf orda sol ayak dışıyla vururken tabanını yere çarptı ki çarpmasada imkansız atması anca sağ ayağıyla vurup kaleciyi içeri sokması lazım ki o kalecide yemez o golü en nihayetinde 94 verilen adamda bu gün pozisyonları izleyip kullanmayı beceremediği frikiklere atlamak dışında bi cacık yapmadı
100 milyonluk adamın sağ ayağı olacak orada sol dış vurulmaz ayrıca o pozisyonda gol atmak için kaleciyi içeri sokmaya gerek yok bir kaç tane net vuruş seçeneği var kaleciyi kitleyecek ki yine pas seçeneği de mevcuttu orada. Bu kadar savunmaya geçme bende severim Bale'ı ancak geliştirmesi gereken önemli özellikleri var, bu kadar savunmaya geçmene gerek yok :D

Facx
25.Mayıs.2014, 03:23
Di Maria'yı çok beğeniyorum ben, biraz daha özgüveni yüksek olsa daha acaip olur, FM'in gerçekte de parlayan yıldızlarından.

100 milyonluk adamın sağ ayağı olacak orada sol dış vurulmaz ayrıca o pozisyonda gol atmak için kaleciyi içeri sokmaya gerek yok bir kaç tane net vuruş seçeneği var kaleciyi kitleyecek ki yine pas seçeneği de mevcuttu orada. Bu kadar savunmaya geçme bende severim Bale'ı ancak geliştirmesi gereken önemli özellikleri var, bu kadar savunmaya geçmene gerek yok :D

sağ ayağı zaten var ama sağ ayağıyla vurmadı dediğim gibi vursada bişey değişmicekti orda yapması gereken cezasahası yayından içeri giren bi oyuncu vardı yanılmıyosam ona pas vermekti gaza geldi vurdu ben demiyorum ki bale müthişti en iyiydi diye bale iyi değildi tottenham da oynadığının %1 ini oynamadı bu sene real de bunun bi çok sebebi var (mevki , sorumluluk) ama tüm bunlara rağmen bale bu maç değil en kötü oyuncu , en kötü oyunculardan bile değildi sahada silik hiç top alamayan ronaldo benzema varken

dipnot: tüm bunlara rağmen daha ilk sezonunda hiç fena olmayan bi gol asist ortalaması yakaladı ve 2 kupayı da getiren golleri attı (bkz. winner)

Fearless Coward
25.Mayıs.2014, 03:25
Ancelotti'nin Marcelo ve İsco hamleleri maçı getirdi resmen. Onlar girince iyice tek kaleye çevirdi maçı Real. Zaten Khedira'nın oynaması başlı başına hataydı sezon boyunca oynamadı neredeyse finalde oynatıyorsun adamı. Bu arada Varane ile Simeone arasında ne yaşandı merak etmiyor değilim.

europeanconquer
25.Mayıs.2014, 03:27
Bu arada Isco'nun ceza sahası içinde ki top kontolünü ağzı açık izleyen var mı ?

E.Cartman
25.Mayıs.2014, 03:27
Varane naptı da Simeone çıldırdı öyle, görüntü var mı beyler ?

Facx
25.Mayıs.2014, 03:43
Varane naptı da Simeone çıldırdı öyle, görüntü var mı beyler ?

http://www.youtube.com/watch?v=n8fJADzc1uw

top atmış simeone ye :D

E.Cartman
25.Mayıs.2014, 03:48
http://www.youtube.com/watch?v=n8fJADzc1uw

top atmış simeone ye :D

Simeone'de headshot ı koyuyomuş valla :D

attirson
25.Mayıs.2014, 03:58
Adam kundurayla iyi sallamıs. :D

davidvilla
25.Mayıs.2014, 04:03
Sizin yuzunuzden su varane'a uyuz oluyorum zaten. Keske simeone evire cevire dovseydi :D

eng1n
25.Mayıs.2014, 04:23
Bale'in en büyük sorunu Sağ ayağını hiç kullanamaması o pozisyonlar ondan dolayı hiç oldu. Ronaldo sol ayağını nasıl geliştirdiyse Bale de geliştirecektir.

SAİT71
25.Mayıs.2014, 04:30
Tipik egoist bir oyuncu yetişiyor işte... Daha 21 yaşındasın haddini bil. Kime atar yapıyorsun sen??? Keşke kafayı vurup indirseymiş Simeone.

byariff
25.Mayıs.2014, 05:02
100m euroluk futbolcumu desem ne desem bilemedim sag ayagini kullanamiyor... Atleticolularida selam olsun.... Madrid sapina kadar hak etti.. Macin adami ise bencr modric, di maria

Fearless Coward
25.Mayıs.2014, 05:10
Neyin selamı Arif 2 dakika daha dayansak şampiyonduk. :D Arda ve Costa olsaydı çok farklı olurdu emin ol pozisyon geliştirmekte zorlandık yoksa 2'yi de bulup işi bitirebilirdik 2. yarı da. Seneye görüşelim diyorum bu sezon ligi aldık şl final yaptık yeter bize. :D Maçın adamı bence de Di Maria fazla iyiydi.

SAİT71
25.Mayıs.2014, 05:11
100m euroluk futbolcumu desem ne desem bilemedim sag ayagini kullanamiyor... Atleticolularida selam olsun.... Madrid sapina kadar hak etti.. Macin adami ise bencr modric, di maria

Aynen Atletico haketti ama olmadı işte sağlık olsun :n:

byariff
25.Mayıs.2014, 05:12
seneye atleticoyu buralarda goremezsin sans 1 kere geldi ayaklarina 1 daha gelmez , at fava.

https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/t1.0-9/10403140_709295912468201_7816974196422244637_n.jpg

eng1n
25.Mayıs.2014, 05:24
Neyin selamı Arif 2 dakika daha dayansak şampiyonduk. :D Arda ve Costa olsaydı çok farklı olurdu emin ol pozisyon geliştirmekte zorlandık yoksa 2'yi de bulup işi bitirebilirdik 2. yarı da. Seneye görüşelim diyorum bu sezon ligi aldık şl final yaptık yeter bize. :D Maçın adamı bence de Di Maria fazla iyiydi.

Seneye atletico ligde avrupa ligi vizesi alma mücadelesinde olur.

Fearless Coward
25.Mayıs.2014, 05:27
:D şaka mısınız la. görürüz. :D

attirson
25.Mayıs.2014, 05:33
Atletico bence de seneye ŞL'de en fazla çeyrek final görür.Ama Avrupa Ligi mücadelesi abartı olmus en kötü 3. bitirirler.

Sekopej
25.Mayıs.2014, 11:43
Sezona damga vuran takım oldular şüphesiz. Sezon başlarken kimse buralara gelebilecekleri tahmin etmiyordu. İspanya'da müthiş bir şampiyonluk, 2 dakika daha dayansalar 1 şampiyonluk daha alacaklardı. Takımı geliştirmeye yönelik hamleleri ne olacak, onu görmeliyiz. İspanya'da zaman zaman böyle takımlar çıkıyor, sonra dağılmaları da bu hızda oluyor.

Sezonun bence en başarılı takımı ama avrupanın 1. sınıf takımları arasında zirve mücadelesi verebilecek takımlardan birisi değil, oraya çıktılar, kalıcı olmak için neler yapacaklar göreceğiz.

Atletico'yu destekliyordum, finali herhangi bir takımla oynuyor olsa Real'i tutuyor olurdum elbette, o nedenle üzülmedim de bir yandan.:p

europeanconquer
25.Mayıs.2014, 11:52
Simeone varken bir kaç yıl daha Atletico'nun sırtı yere gelmez.

Adamsın Simeone !

omersal
25.Mayıs.2014, 12:06
Atletico'nun gelecek sezon ligi 3. tamamlamasından başka ihtimal görmüyorum açıkçası. Aksi bir durum olursa benim için sürpriz olur. Ama ŞLde nereye kadar gelirler orası muamma. Atletico'nun başarısının en yakın örneği Dortmund ama Dortmund'da da Lewandowski , Götze gibi önemli yıldızlar vardı. Atletico'nun ise belki de tek yıldızı bu sezonki performansıyla o kategoriye çıkabilmiş Diego Costa. Costa da muhtemelen satılacaktır. Dortmund'un yaptığı gibi Costa'nın parasıyla iyi oyuncular alabilirlerse varlıklarını sürdürebilirler ama aksi olursa 3.lük mücadelesi yaparlar. İşleri gerçekten çok zor. Uzun lafın kısası bu transfer dönemi Atletico'nun geleceği için çok önemli.

Sekopej
25.Mayıs.2014, 12:08
Simeone zaten reisimiz, buradan ayrılınca hangi takıma giderse, biz de o takıma desteğe başlarız.:p

jevox06
25.Mayıs.2014, 13:09
Ne Ronaldo ne Bale. Tek gerçek Di Maria. Konu tartışmaya kapalı. Çok net !

Mamadou
25.Mayıs.2014, 15:41
Ancelotti'nin Isco ve Marcelo'yu oyuna alması Real'e kupayı kazandırdı. Ancelotti ne kadar yerinde değişiklikler yaptıysa aksine Simeone'de o kadar gereksiz değişikliklerle kupayı Real'e hediye etti.

TeNaciOUS MidFieLdeR
25.Mayıs.2014, 15:49
atleticonun simeone ile sirti yere gelmez, beklentileri dusurmeyin. bu basarisi transferle gelmedi, yapilacak transferler de cok muhim degil bence. adam geldiginden beri avrupada 3 final gordu. hem de transfersiz. david villa haric, ki o da oyle aman aman katki vermedi.

dunku finali de 2 dakkayla kaybetti. gole kadar oyle caresizdi ki real, dun finali verdi diye yermek haksizlik olur. golu de duran toptan buldular. bu adamlar bu sene 4 gol ortalamasiyla oynadilar SLde.

edit: gecen sene finali yoktu sanirim. 2 de olabilir final sayisi. :)

SAİT71
25.Mayıs.2014, 16:08
Simeone çok kaliteli hoca ama bu maçta Ancelottiye taktiksel olarak kaybetti. Real son 20 dakika kilitledi Atleticoyu sahasına. Ben uzatmalarda zaten Real'in alacağını yazdım. Çünkü Atletico bitap düştü yorgunluktan. Simeone takımı ileri çıkarmalıydı. Realli oyuncuları önde karşılayıp takımı uzun oynamaya mecbur bırakmalıydı, nitekim Atletico kapandı ve kalesinde bir çok pozisyon verdi. Kimse kusura bakmasın son 15-20 dakikadaki futbolu ve Ancelottinin son andaki değişiklikleri ile kupa geldi. Eğer simeone biraz daha akıllı olsaydı bu maçta Atletico 1 golle kalmazdı.

eng1n
25.Mayıs.2014, 16:43
Dün Sosa değişikliği çok olumsuz etkiledi Atleticoyu, çok top ezdi Sosa ayrıca Simeone'nin şu ana kadar yaptığı iyi transfer yok belki bu sezon çok iyi olmasa da David Villa olabilir ama onun dışında yok.

nerazzuri
25.Mayıs.2014, 17:12
daha maçın başında diego costa bi' arkadaşa bakıp çıktı. saçmalıktan başka birşey değildi. üstüne golden sonra kapanmak gibi bir hata yaptı atletico. çok yordular kendilerini.

sosa değişikliğine anlam veremedim? diego daha mantıklı hamle olmaz mıydı? filipe, alderwied değişikliği de bence hatalıydı.

real madrid istediği ortamı yarattı gol yedikten sonra. rakibi gömdü atak üstüne atak yaptı sonunda da golü buldu.

hatalar zincirini ancelotti çok iyi değerlendirdi ve kupayı aldı.

byariff
25.Mayıs.2014, 17:36
https://vine.co/v/MwXZaYqipvM varane ile simone tartismasi bence bisi yok simone bos yere yaygara cikartmis

GeNç KaRTaL
25.Mayıs.2014, 17:45
Athletico'nun bu kadrosuyla devlerin arasından sıyrılıp buraya kadar gelmesi gerçekten çok büyük bir iş ama dün akşam kupayı kazansalardı pek hakkaniyetli olmazdı bence.Casillas'ın basit hatasından dolayı golü atıp başka pozisyon bulmadan neredeyse kupayı kazanacaklardı,Ramos izin vermedi.Tabii böyle oynamalarında Costa ve Arda'nın yokluğunun etkisi büyük olabilir.

Bale'nin kendisini geliştirmesi gerekiyor.Real Madrid'in 90 dakika boyunca yakaladığı 3 net pozisyonda da finali çok kötü yaptı.Bu seviyeye gelmişsen,ve senin için dünyanın parası ödenmişse o üç pozisyondan en az bir tanesini gole çevireceksin.Neyseki Di Maria'nın pozisyonundan seken pozisyon önünde kaldı da rahat bir gol attı.Onu da kaçırsaydı herhalde maçtan sonra temiz bir sopa yerdi.:D

O pozisyonda Di Maria iyi aktı ceza sahasına ama sanırım Athletico'lu oyuncuların yorgunluğu ve sağ beklerin hafif sakatlığının da etkisi oldu.Yoksa maçın genelinde pek adım attırmadılar Real'li oyunculara.O pozisyonda kalecinin üstüne vurmuş gibi gözüktü ilk başta ama tekrarı seyrettiğimde orada Courtouis mükemmel bir kurtarış yaptığını gördüm ama şansızlığı seken topun Bale'nin önüne düşmesi oldu.

Son olarak Casillas ile ilgili bir şeyler söylemek istiyorum.İlk golde hatası çok büyüktü.Bu seviyede bir kaleciye yakışmayacak bir hataydı.Kupayı onun yüzünden kaybedeceklerdi neredeyse.Fakat daha ilginci benzer bir hatayı 2-1 olduktan sonra yine yaptı.Orada atıyordu yine Athletico'lu oyuncular.O gol olsa ve kupa kaybedilse herhalde dönüş uçağına almazlardı Casillas'ı.:D

Fearless Coward
25.Mayıs.2014, 17:54
https://vine.co/v/MwXZaYqipvM varane ile simone tartismasi bence bisi yok simone bos yere yaygara cikartmis

Nasıl bişi yok adama top atmış işte ya o yaptığının farkında sen rahat ol amigo. :D Simeone reis iyi yaptı ben olsam bende yapardım büyük saygısızlık. Zaten maçtan sonra da demiş Varane çok genç ve önü açık bir arkadaşımız bir daha böyle şeyler yapmaz umarım diye. Bu arada Atletico 3 sezondur önemli işler başarıyor giderek bu başarıların devam edeceğini düşünüyorum ben. Costa gitsin başkası gelir Atletico'da forvet bitmez. Bu başarı yıldızlarla da gelmedi ayrıca takım olarak geldi Costa olmadan da Arda olmadan da şampiyon oldu bu takım yine oluyordu sadece 2 dakika kalmıştı. Kısacası Simeone'nin olduğu yerde başarı devam edecektir.

byariff
25.Mayıs.2014, 20:38
olum bilerek uzerine vurmamis ki topu kenara atmis , simone ise bilerek vareneye atiyor topu sert sekilde

Fearless Coward
25.Mayıs.2014, 20:40
Olum topu oraya nişanlaması yeter skor olmuş 4-1 zaten ne gerek var atma adam zaten üzgün ona doğru nişanlama en azından bi futbolcu topu nereye atacağını iyi bilir Arif. :D

europeanconquer
25.Mayıs.2014, 20:44
olum bilerek uzerine vurmamis ki topu kenara atmis , simone ise bilerek vareneye atiyor topu sert sekilde

Yeme bizi abi yeme :n:

BaGa TaRKaN
26.Mayıs.2014, 03:15
Arif'e Katılıyorum Simone Yeni İşe Başlayan Biri Gibi Ne Yaptığını Bilmeyen (Kendisi Bildiğini Sanan) Heyecanlı ve İşinin Kurdu Olanların Yanında Agresif Davranıp Kendini Ön Planda Bilgili Göstermesi Çabasından Başka Bir Şey Değil. Yeteneksiz mi Hayır Ama Çok Çaylak Daha Karşısında Yılların Kurdu Ancelotti Var Kolay Değil

OrcunFB
26.Mayıs.2014, 03:36
Arif'e Katılıyorum Simone Yeni İşe Başlayan Biri Gibi Ne Yaptığını Bilmeyen (Kendisi Bildiğini Sanan) Heyecanlı ve İşinin Kurdu Olanların Yanında Agresif Davranıp Kendini Ön Planda Bilgili Göstermesi Çabasından Başka Bir Şey Değil. Yeteneksiz mi Hayır Ama Çok Çaylak Daha Karşısında Yılların Kurdu Ancelotti Var Kolay Değil

Hayatımda böyle bir tanımlama görmedim. :n:

BaGa TaRKaN
26.Mayıs.2014, 03:40
Daha Çok Şey Göreceksin Orçun :zuhaha

TeNaciOUS MidFieLdeR
26.Mayıs.2014, 17:31
Yanlış tespit. Yılların kurdu ancelotti :n:
Real niye ancelottiyi getirdi hâlâ anlamış değilim zaten :D

E.Cartman
26.Mayıs.2014, 17:36
Yanlış tespit. Yılların kurdu ancelotti :n:
Real niye ancelottiyi getirdi hâlâ anlamış değilim zaten :D
Çünkü piyasada hoca kalmadı, tükettiler :zuhaha

Banega
26.Mayıs.2014, 17:58
Face'de falan gördünüz mü? ''Tarih'' geyikleri paylaşılıyor.

1966:
Eurovision- Avusturya (Tamam)
La Liga-Atletico Madrid (Tamam)
Şampiyonlar Ligi- Real Madrid (Tamam)
Dünya Kupası- İngiltere (?)

Bi 5 lira atalım nolur nolmaz :D

E.Cartman
26.Mayıs.2014, 18:00
İngiltere çeyrek finali geçerse şampiyon sayılsın :zuhaha

Fearless Coward
26.Mayıs.2014, 18:02
İngiltere işi bozuyor hakkaten gerçi Avusturya nasıl Eurovision şampiyonu olmuş yahu. :zuhaha İngiltere o gruptan çıkarsa şampiyon sayılsın direk çünkü Uruguay ve İtalya çıkar o gruptan %90. :D

mwaru
28.Mayıs.2014, 04:07
sdasadasdd :) Ailecek Real'liler :D