Sayfa 1 / 30 12311 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 899 sonuç

Konu: Şampiyonlar Ligi 2013-14 Sezonu |Şampiyon R.Madrid

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Default Şampiyonlar Ligi 2013-14 Sezonu |Şampiyon R.Madrid

2013-14 sezonunda Şampiyonlar Ligi maçlarının konuşulduğu ana konu.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

psv-milan maçını izleyen yokmu yahu deli maç oluyor

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Açılış maçı gerçekten harika oluyor. PSV biraz tecrübelenirse çok can yakar gibi.
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

cüneyt birde psv nin pnealtısını es geçmeseydi güzel olucaktı parkın pozisyonu bence penaltıydı. psv maçı hakediyor bakalım

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

1-1 oldu kaleci sektirmemeliydi

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Kazak takımı Shakhter Karagandy harika bir performans gösteriyor ya. Umarım gruplara kalırlar.

Celtic'i kendi evlerinde 2-0'la geçtiler. Bundan önceki turlardada iyi top oynadılar bi kaç maçına bakmıştım internetten. Hak ediyolar gruplara kalmayı.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Kazak tarihinde ŞL'ye giren takım var mı daha önce ? Yoktur büyük ihtimal.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by BaFraLı View Post
    Kazak takımı Shakhter Karagandy harika bir performans gösteriyor ya. Umarım gruplara kalırlar.

Celtic'i kendi evlerinde 2-0'la geçtiler. Bundan önceki turlardada iyi top oynadılar bi kaç maçına bakmıştım internetten. Hak ediyolar gruplara kalmayı.
    Dışarda idim tüm gün ve bakkalda televizyonda gördüm bu alt yazıyı herhalde bizim Shaktar'dır dedim. Hiç ihtimal vermezdim Kazak takımı olduğuna

Vay arkadaş adamlara helal olsun.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Valla stadları da bayağı bi büyük tıklım tıklım doluydu maçta evlerinde zor kaybeden bir takım zaten BATE'yi de elemişlerdi.Celtic daha ciddi bir rakip geçen sezon gruptan çıkmış bir takım valla büyük iş çıkardılar helal olsun deplasmanda da sağlam savunma yaparak gruplara kalabilirler.Bu arada ilk 11'lerinin değerleri toplamı 2 Milyon Euro.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Lyon Real Sociedad maçının gollerine baktım açıkçası Lyon adına çok üzüldüm.Öyle jeneriklik 2 gol yemişler ki adamlar Sociedad gol güzelliği anlamında gözümün pasını sildi

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Of anam gollere bak Griezmann efsane topçu olacak vallaha ileride Barça veya Real'de görebiliriz bu elemanı.Real Sociedad deplasmanda işi bitirmiş resmen efsaneyi bir sürpriz olmazsa yeniden ŞL'de görmek güzel olacak.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

psv fark atabilecekken berabere kaldı,üzüldüm bu sonuca umarım rövanşta kazanırlar bir şekilde.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Kazak takımlar neden Asya Şampiyonlar Ligi'ne katılmıyorlar ki ? Halbuki oradda daha başarılı olurlar diğer takımları ilk turlarda elenmez.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by sananes View Post
    psv fark atabilecekken berabere kaldı,üzüldüm bu sonuca umarım rövanşta kazanırlar bir şekilde.
    Çok net bir şekilde Bakkali oynasa Milan'dan kan alırlardı. Mevcut sistemde üçlünün sağında oynayan Park sırıttı, hücumda takımı frenledi. Milan'ın şansı tamamen yaver gitti. Wijnaldumu'da iyi kitlediler. Yalnız ikinci maçta Milan'a golsüz beraberlik yarıyor. Milan 0-0'ı oynamaya çalışırsa bu PSV'nin işine gelir. PSV'nin ikinci maçta ilk yarım saatte bulacağı bir gol PSV'nin turu geçme şansını arttırır. İkinci maça Bakkali yetişirse Milan'ın işi kolay değil, zaten hazır bir görüntüde çizmediler. Ne oynadığı belirsiz takımlar katılabiliyor. PSV katılmazsa yazık olur.

Nesil
    2006

Stoch Paok'a Shalke karşısında avantajı getiren golü atmış. Bizim Fenerbahçe'de bir sorun var sanırım.

http://www.ntvspor.net/video-galeri/...ol-dk73-stoch)
    Last edited by Crazycat : 22.Ağustos.2013 at 21:27

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Adam akıllı tek kanat oyuncusunu yollamak cidden çok zekice,Aykut Kocaman'ın çabalarıyla,Stoch'un moralini bozup yaptığı hatalarla iyi bir oyuncu daha kaybetti Fenerbahçe.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Cidden güzel gol atmış.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Yaya Toure müthiş bir gol atmış mutlaka izleyin.Adam şu son 2-3 sezondur efsane bir çıkış yaptı nazar değmesin valla.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

UEFA'ya göre Benfica-Anderlecht maçında Benfica 172, Anderlecht 162 km koşmuş, oha diyorum yani...

http://www.uefa.com/newsfiles/ucl/2014/2011771_ts.pdf

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yanlışın var Arif. Benfica 118 Anderlecht 112 koşmuş. Aynı zamanda bu iki takımın bu sezonki en yüksek performansları tabii ki ilk maç olmasından dolayı bu maçtaki değerleri geçerli. Ancak 172 kısmını ben de anlamadım. Gerçi tabloda enteresanlık var. İlk yarıda 100ün üstünde koşmuşlar ikinci yarıda 5-6 falan koşmuşlar gözüküyor.

Bunu hazırlayan adam kör olmuş Arif sen boşver

Şu genç oynamaz bu tecrubesiz oynamaz diyenlere yine Benfica'dan kapak gelmiş.
    Fıstık gibi gençleri yine kapatmışlar ilk şampiyonlar ligi maçında çatırt diye sahaya sürmüşler.
    Hadi maçları izlemiyorsunuz tamam D-Smart veriyor falan ama bari maç sonları istatistiklere bir bakın.
    Futbol Neymar Bale'den ibaret değil.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Benfica çok iyi takım. İmrenmemek elde değil. Adamlarda makina gibi sistem var valla. Alınan bir oyuncu anında monte ediliyor, oynatılıyor. Bizde 20-21 yaşındaki adam kiralık gidiyor, genç daha oynamaz deniliyor. Gs'de Bruma iddia ediyorum şu takımda 90 dakika oynardı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Benfica çok iyi takım. İmrenmemek elde değil. Adamlarda makina gibi sistem var valla. Alınan bir oyuncu anında monte ediliyor, oynatılıyor. Bizde 20-21 yaşındaki adam kiralık gidiyor, genç daha oynamaz deniliyor. Gs'de Bruma iddia ediyorum şu takımda 90 dakika oynardı.
    Fizik olarak hazır olsa dün de oynardı Bruma Sait

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Bugünkü maçlar düne göre daha zevkli maçlar şüphesiz.Hem At.Madrid - Zenit hem de Napoli - Dortmund maçlarını takip edeceğim 2 zevkli maç olacağını düşünüyorum özellikle Napoli - Dortmund maçı efsane bir maç olacaktır.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Weidenfeller'de kırmızı kart gördü. İlginç maç oluyor valla.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Arda'nın golüyle 2-1 öne geçti Zenit karşısında Atletico Madrid.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Arda 1 gol 1 asist... 3-1

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Mou'nun Chelsea'si 2-1 yeniliyor Basel'e.

Sayfa 1 / 30 12311 ... SonSon

Mesaj Yetkileri