Log in

View Full Version : Gaziantepspor - Çaykur Rizespor | STSL 4. Hafta

Kaka Leite
11.Eylül.2013, 23:06
http://i.imgur.com/AIe6mnf.png

Hsyn53Yvz
12.Eylül.2013, 12:24
Lige yeni çıkmamıza rağmen ve oyuncuların çoğunun yeni olmasına rağmen adaptasyon sürecini neredeyse atlattık. Rizespor'un güzel bir oyunla galip geleceğini düşünüyorum Gaziantep karşısında.

byariff
12.Eylül.2013, 15:34
antepin zorda olsa galibiyet alacagini dusunuyorum... tahminim alt ve 1-0.

ardaskoc
14.Eylül.2013, 21:54
Vay arkadaş Ali Adnan yine atmış. Golün videosu var mı bi görelim bu sefer nasıl atmış. :)

europeanconquer
14.Eylül.2013, 21:59
http://s1.directupload.net/images/130914/3ayahxnb.swf

Şu adamı almayanları Allah bildiği gibi yapsın.

Facx
14.Eylül.2013, 22:03
http://s1.directupload.net/images/130914/3ayahxnb.swf

Şu adamı almayanları Allah bildiği gibi yapsın.

alsak lisans çıkartamıcaktık adama keşke alıp kiralasaydık valla kaçan balık büyük olcak gibi :schaf:

europeanconquer
14.Eylül.2013, 22:12
Alıp kiralamamız gerekirdi zaten.

5267
14.Eylül.2013, 22:15
Geleceğin rahat R.Carlos'u :)

byariff
14.Eylül.2013, 22:39
ali adnani almiyanlar kina yaksin..

Addolorato
14.Eylül.2013, 23:29
5-2 yendi Rize.

grkm33
14.Eylül.2013, 23:37
Ali Adnan diyorum başka bişey demiyorum kendisi maçlarda konuşuyor zaten

barahir
14.Eylül.2013, 23:44
antepin zorda olsa galibiyet alacagini dusunuyorum... tahminim alt ve 1-0.

...................................

byariff
15.Eylül.2013, 00:01
niye yuzumuze vuron :D bulent uygun taktik hatasi yaptiysa benim suçummu ? :D

Fearless Coward
15.Eylül.2013, 00:16
Arif başka 1-0 ve alt bitecek maç varsa söyle +7 girelim. :D Yalnız Ali Adnan'ı da alsaydık kombo yapmış olacaktık resmen 1-2 yıla EPL'ye kaçar bu adam valla.

grkm33
15.Eylül.2013, 00:27
Arif başka 1-0 ve alt bitecek maç varsa söyle +7 girelim. :D Yalnız Ali Adnan'ı da alsaydık kombo yapmış olacaktık resmen 1-2 yıla EPL'ye kaçar bu adam valla.

Ali adnan gelse en iyi bölgesi sol taraf olurdur brumayla birlikte :)

Hsyn53Yvz
15.Eylül.2013, 11:48
Ali Adnan sol bekin 10 senelik sahibi bence Rize'de. Bu sene ligde kalmaktan fazlasını yapacağız, ilk 10'a gireriz diye düşünüyorum böyle devam edersek. :)

Bu arada golü buradan (http://s14.directupload.net/images/130914/gbexi8w5.swf) izleyebilirsiniz.

anil luque
15.Eylül.2013, 11:59
Uşaklar paramparça etmişler Antep'i. Allah bozmasın iyi gidiyoruz. Ali Adnan Effect :)

A.FaruK
15.Eylül.2013, 17:00
Ali Adnan'ın ASKERLERİYİZ !!

Mamadou
15.Eylül.2013, 17:00
Çok sürmez adamı sol açık oynatmaya başlarlar. Ayrıca Antep'in işi bu sezon çok zor gerçekten. Bir numaralı düşme adayı bir çoğuna göre.

A.FaruK
15.Eylül.2013, 17:09
Ali Adnan'ın yedeği Oğuzhan Berber. Bence şuan Oğuzhan şu ligde bir çok beki cebinden çıkartır. Hani Kadlec, Riera, HAK , Balta falan yanına bile gelemez bence ama önünde Ali Adnan var işte. Şu takımda en çok üzüldüğüm konudur Oğuzhan'ın yedek olması. Sercan Kaya'yı günahım kadar sevmem diyedir belki ama ben olsam önde Aliyi, arkasındada Oğuzhan'ı oynatırdım.
Ali Adnan+Oğuzhan = Chp'den sonra bu ülkedeki en iyi sol

europeanconquer
15.Eylül.2013, 17:14
Ali Adnan'ın yedeği Oğuzhan Berber. Bence şuan Oğuzhan şu ligde bir çok beki cebinden çıkartır. Hani Kadlec, Riera, HAK , Balta falan yanına bile gelemez bence ama önünde Ali Adnan var işte. Şu takımda en çok üzüldüğüm konudur Oğuzhan'ın yedek olması. Sercan Kaya'yı günahım kadar sevmem diyedir belki ama ben olsam önde Aliyi, arkasındada Oğuzhan'ı oynatırdım.

Ahahaha son yoruma koptum :n: Ama doğru bir yorum cidden :0: Ali Adnan,şu an Türkiye,Ortadoğu ve Balkanlar'ın en iyi sol beki :D

A.FaruK
15.Eylül.2013, 17:24
Eyvallah :) Gs'nin bu seneki transfer politikası en çok bizim işimize geldi. Gerçi onlarda bi nebze haklı, bi sene sonra Brumayı alamayabilirsin ama Ali Adnan öyle değil tabi, seneye Ali Adnan'ı alırsın ama tabi 500 bine değil bi 7-8 Milyonu gözden çıkarmak gerek :) İki ucu pisli değnek oldu bu gsnin bruma-ali adnan git geli :) Onun haricinde Oğuzhan'ı istedi bizden gs ama ne oldu bilmiyorum, yektayı vermeyince Fatih hoca büyük ihtimalle bizde Oğuzhan'ı vermedik. Bence Oğuzhan şu ligin Ali Adnandan sonra en iyi beklerinden. Tosic'i falan bi kenara koyuyorum cidden hani Balta , Kadlec, Riera yanına gelemez Oğuzhan'ın. Neyse Oğuzhan'ın gitmesinide hiç istemiylordum zaten isabet olmuş :)

KaRaBükLü KraL
15.Eylül.2013, 18:17

Son yorum okullarda felsefe derslerinde üzerinde düşünülesi bir yorum olmuş :)

Burak Akmanoğlu
15.Eylül.2013, 18:22
Ali Adnan frikik golü atar demiştim. :) efsane gol atmış.

byariff
15.Eylül.2013, 18:27
Eyvallah :) Gs'nin bu seneki transfer politikası en çok bizim işimize geldi. Gerçi onlarda bi nebze haklı, bi sene sonra Brumayı alamayabilirsin ama Ali Adnan öyle değil tabi, seneye Ali Adnan'ı alırsın ama tabi 500 bine değil bi 7-8 Milyonu gözden çıkarmak gerek :) İki ucu pisli değnek oldu bu gsnin bruma-ali adnan git geli :) Onun haricinde Oğuzhan'ı istedi bizden gs ama ne oldu bilmiyorum, yektayı vermeyince Fatih hoca büyük ihtimalle bizde Oğuzhan'ı vermedik. Bence Oğuzhan şu ligin Ali Adnandan sonra en iyi beklerinden. Tosic'i falan bi kenara koyuyorum cidden hani Balta , Kadlec, Riera yanına gelemez Oğuzhan'ın. Neyse Oğuzhan'ın gitmesinide hiç istemiylordum zaten isabet olmuş :)

oguzhan dedigin kadar varsa riza hocanin gozleri kor galiba. :)

DenizlispoR
15.Eylül.2013, 19:34
Oğuzhan diye konuştuğumuz Oğuzhan Berber ise onu sağ bek/açık olarak hatırlıyorum ben Denizli günlerinden.

E.Cartman
15.Eylül.2013, 21:14

ahahahaha reyiz foruma uğrar uğramaz bombayı bırakmış :n::n: efsane yorum Büyük Altay.

Trabzonspor
15.Eylül.2013, 23:38
Sercan'ı atlamışsınız. Adam yardırıyor. Onu kaybetmiş olmak üzüyor beni.

eXcitinG
15.Eylül.2013, 23:59
Ali Adnan'a biraz daha fizik çalıştırarak Bale in pozisyonunda oynatmak gerek.

A.FaruK
16.Eylül.2013, 14:07
ehehehe yorumlar için ARO :)
Oğuzhan konusunda Rıza Hocanın gözleri kör mü bilmemde dediğim kadar var ona eminim. Mustafa reis yazmış Sercan'ı atlamışsınız diye, imkan olsa Sercan'a atlar bütün Rize. Trabzonspor inşAllah bişey yaparda geri alır onu o kadar seviyorsanız.
Ali Adnan konusunda ise Oğulcan'ın müthiş bi tespiti vardı. Ali Adnan = Sünnetli Bale

Hsyn53Yvz
16.Eylül.2013, 17:16
Sercan çok iyi oynuyor cidden ama o adamı nedense sevmiyorum. Sezer Özmen kaptanlığı yapsa çok iyi olacaktı.

A.FaruK
16.Eylül.2013, 17:32
Geçen çiçek baklava yaptık topçulara hocaya falan, yanımıza bile gelmedi büyük kaptan SERCAN KAYA. Ruhsuz, neyse küfretmicem