Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Lige yeni çıkmamıza rağmen ve oyuncuların çoğunun yeni olmasına rağmen adaptasyon sürecini neredeyse atlattık. Rizespor'un güzel bir oyunla galip geleceğini düşünüyorum Gaziantep karşısında.
antepin zorda olsa galibiyet alacagini dusunuyorum... tahminim alt ve 1-0.
Vay arkadaş Ali Adnan yine atmış. Golün videosu var mı bi görelim bu sefer nasıl atmış.![]()
http://s1.directupload.net/images/130914/3ayahxnb.swf
Şu adamı almayanları Allah bildiği gibi yapsın.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Alıp kiralamamız gerekirdi zaten.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Geleceğin rahat R.Carlos'u![]()
ali adnani almiyanlar kina yaksin..
5-2 yendi Rize.
Ali Adnan diyorum başka bişey demiyorum kendisi maçlarda konuşuyor zaten
niye yuzumuze vuronbulent uygun taktik hatasi yaptiysa benim suçummu ?
![]()
Arif başka 1-0 ve alt bitecek maç varsa söyle +7 girelim.Yalnız Ali Adnan'ı da alsaydık kombo yapmış olacaktık resmen 1-2 yıla EPL'ye kaçar bu adam valla.
Ali Adnan sol bekin 10 senelik sahibi bence Rize'de. Bu sene ligde kalmaktan fazlasını yapacağız, ilk 10'a gireriz diye düşünüyorum böyle devam edersek.
Bu arada golü buradan izleyebilirsiniz.
Last edited by Hsyn53Yvz : 15.Eylül.2013 at 12:07
Uşaklar paramparça etmişler Antep'i. Allah bozmasın iyi gidiyoruz. Ali Adnan Effect![]()
Ali Adnan'ın ASKERLERİYİZ !!
Çok sürmez adamı sol açık oynatmaya başlarlar. Ayrıca Antep'in işi bu sezon çok zor gerçekten. Bir numaralı düşme adayı bir çoğuna göre.
Ali Adnan'ın yedeği Oğuzhan Berber. Bence şuan Oğuzhan şu ligde bir çok beki cebinden çıkartır. Hani Kadlec, Riera, HAK , Balta falan yanına bile gelemez bence ama önünde Ali Adnan var işte. Şu takımda en çok üzüldüğüm konudur Oğuzhan'ın yedek olması. Sercan Kaya'yı günahım kadar sevmem diyedir belki ama ben olsam önde Aliyi, arkasındada Oğuzhan'ı oynatırdım.
Ali Adnan+Oğuzhan = Chp'den sonra bu ülkedeki en iyi sol
EyvallahGs'nin bu seneki transfer politikası en çok bizim işimize geldi. Gerçi onlarda bi nebze haklı, bi sene sonra Brumayı alamayabilirsin ama Ali Adnan öyle değil tabi, seneye Ali Adnan'ı alırsın ama tabi 500 bine değil bi 7-8 Milyonu gözden çıkarmak gerek
İki ucu pisli değnek oldu bu gsnin bruma-ali adnan git geli
Onun haricinde Oğuzhan'ı istedi bizden gs ama ne oldu bilmiyorum, yektayı vermeyince Fatih hoca büyük ihtimalle bizde Oğuzhan'ı vermedik. Bence Oğuzhan şu ligin Ali Adnandan sonra en iyi beklerinden. Tosic'i falan bi kenara koyuyorum cidden hani Balta , Kadlec, Riera yanına gelemez Oğuzhan'ın. Neyse Oğuzhan'ın gitmesinide hiç istemiylordum zaten isabet olmuş
![]()
Ali Adnan frikik golü atar demiştim.efsane gol atmış.
Oğuzhan diye konuştuğumuz Oğuzhan Berber ise onu sağ bek/açık olarak hatırlıyorum ben Denizli günlerinden.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Sercan'ı atlamışsınız. Adam yardırıyor. Onu kaybetmiş olmak üzüyor beni.
Ali Adnan'a biraz daha fizik çalıştırarak Bale in pozisyonunda oynatmak gerek.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
ehehehe yorumlar için ARO![]()
Oğuzhan konusunda Rıza Hocanın gözleri kör mü bilmemde dediğim kadar var ona eminim. Mustafa reis yazmış Sercan'ı atlamışsınız diye, imkan olsa Sercan'a atlar bütün Rize. Trabzonspor inşAllah bişey yaparda geri alır onu o kadar seviyorsanız.
Ali Adnan konusunda ise Oğulcan'ın müthiş bi tespiti vardı. Ali Adnan = Sünnetli Bale