View Full Version : Galatasaray - Real Madrid | Şampiyonlar Ligi B Grubu
anil luque
18.Eylül.2013, 11:14
Rodrigoyla lima aynı kişi degil mi :D ayrıca benfica kupayı kazanamadı sonuçta.
Değil dostum. Leo Lima diye biliyorum o elemanı.
Ayrıca o maç çatır çatır top oynayıp Chelsea'nin ilk atağında gol yediler ve uzatma dakikalarında kornerden geldi diğer gol.
SAİT71
18.Eylül.2013, 11:17
He bir de GS çok ofansif kadro sürdü bık bık diyenlerle bir anektod paylaşmak istiyorum.
Uefa Avrupa ligi 2013 Finali Chelsea vs Benfica
Benfica XI;
Artur Moraes (Kaleci)
Almeida Garay Luisao Melgarejo
Matic (tek ön libero)
Gaitan(geniş kanat oyuncusu) Enzo Perez(Forvet arkası) Salvio (Geniş kanat oyuncusu)
(forvet) Rodrigo(66.dk Lima) Oscar Cardozo
Yalnız bu final maçı. Havası bambaşka. Birde Benfica'nın stoperlerinin Dany ve Chedjou'dan daha kaliteli olduğunu sanıyorum.
davidvilla
18.Eylül.2013, 11:30
Yalnız bu final maçı. Havası bambaşka. Birde Benfica'nın stoperlerinin Dany ve Chedjou'dan daha kaliteli olduğunu sanıyorum.
1. Sadece finalde değil her maça hatta bir sonraki entry'mde de görebilirsin, Barca deplasmanına bile böyle çıktılar. 0-0 bitmişti.
2. Benfica'nın çoğu oyuncusu Gs'ın oyuncularından daha kaliteli. Ama burada da bahsettiğim aşağı yukarı aynı bütçelere sahip iki takım olması. Yani sorun sahadaki taktik diziliş değil sorun bambaşka noktalarda.
SAİT71
18.Eylül.2013, 11:40
Tabi mantalite farklı. Ancak bana göre, Süper Ligden bir takımı koysan bile kendi evinde en fazla 6-7 tane yer. Yani bu sıradışı bir maçtı. Aslında golü yedikten sonra Galatasaray tam anlamıyla çöktü diyebiliriz. Terim'in golü yedikten sonra niye takımın oyundan düştüğünü çözmesi lazım. Beşiktaş maçı gidişatı etkileyecektir. Galipte gelinebilir, mağlupta olunabilir. Fakat bu maçta oynamayan oyuncuların Beşiktaş maçında ilk 11 başlaması lazım. Semih, Sabri, Bruma kesin 11'e yazılmalı. Sneijder kesilmeli. Cehdjou, Eboue, Dany kesilmeli. Umut Burak'ın yerine başlamalı.
urwrdskkn
18.Eylül.2013, 11:43
1. Sadece finalde değil her maça hatta bir sonraki entry'mde de görebilirsin, Barca deplasmanına bile böyle çıktılar. 0-0 bitmişti.
2. Benfica'nın çoğu oyuncusu Gs'ın oyuncularından daha kaliteli. Ama burada da bahsettiğim aşağı yukarı aynı bütçelere sahip iki takım olması. Yani sorun sahadaki taktik diziliş değil sorun bambaşka noktalarda.
garay ve luisao gerçekten etkili stoperler benficanın
Mamadou
18.Eylül.2013, 12:11
Değil kardeşim :)
Cift on liberoya donse kazanacak mıydı yani :D İşte onu diyorum mantık yanlış. Gidip finalde Chelsea gibi bir takıma bile bizden daha ofansif oynuyor ayrıca adamlar bu oyun sistemiyle finale kadar da gelmişler. Futbolda öyle oo rakip buyuk takım defansif oynayayım diye bir mantık yok. Yeni nesil 16-22 arası futboldan hiç ama hiç anlamıyor. Çünkü kötü bir döneme denk geldiler (Platini UEFA'sı ve ticari çıkarlar)
Ki bak Benfica hala böyle oynuyor. Barca deplasmanına da böyle çıktı bu adamlar Rodrigo-Lima forvetini yaptılar. Futbolda en iyi yaptıgın şey neyse rakip takım kim olursa olsun onu yapmalısın.
Dünyada büyük takımların çoğu savunmanın önünde iki tane oyuncu kullanıyor. Senin verdiğin o Benfica örneğinde Matic'in önündeki üçlü ileri-geri oyunun iki yönünü de gayet iyi oynuyorlar. Benfica o dizilişi yıllardır benimsemiş bir takım. Yani sen 4-2-3-1 ile de hücum oynarsın. Yeni jenerasyon sana göre futboldan anlamıyor olabilir de ama sende çok eski kafasın. Galatasaray dün Terim'in maçtan önce basın toplantısında dediği gibi yürek yemiş. Futbol bir tek hücumdan ibaret değil, günümüz futbolunda savunma anlayışı önemli. Maç izlemesini bilen adam Real'in ilk golü attıktan sonra devamını getireceğini iyi bilirdi. Galatasaray'ın iyi gözükmesinin sebebi Real'in topu rakibine vermesiydi. İstese adamlar tiki-taka pas futbolunu da oynarlardı. Ama bu Galatasaray'a karşı nasıl oynanması gerekiyorsa öyle oynadılar ve karşılığını aldılar. Gayet akıllı bir oyun oynadılar. Dörtten sonra daha hızlı hücuma çıksalardı bir dört daha atarlardı. Dörtten sonra bitse de gitsek havasında oynadılar. O tempoda bile iki gol sıkıştırdılar. Galatasaray o kadar çok doğaçlama oynuyor ki savunma yapmayı unutuyor.
Futbolda en iyi yaptıgın şey neyse rakip takım kim olursa olsun onu yapmalısın.
Çok haklısın. Terim'in B planı yok bence de.
davidvilla
18.Eylül.2013, 12:15
Dünyada büyük takımların çoğu savunmanın önünde iki tane oyuncu kullanıyor. Senin verdiğin o Benfica örneğinde Matic'in önündeki üçlü ileri - geri oyunun iki yönünü de gayet iyi oynuyorlar. Benfica o dizilişi yıllardır benimsemiş bir takım. Yani sen 4-2-3-1 ile de hücum oynarsın. Yeni jenerasyon sana göre futboldan anlamıyor olabilir de ama sende çok eski kafasın. Galatasaray dün Terim'in maçtan önce basın toplantısında dediği gibi yürek yemiş. Futbol bir tek hücumdan ibaret değil, günümüz futbolunda savunma anlayışı önemli. Maç izlemesini bilen adam Real'in ilk golü attıktan sonra devamını getireceğini bilirdi. Galatasaray'ın iyi gözükmesinin sebebi Real'in topu rakibine vermesiydi. İstese adamlar tiki - taka pas futbolunu da oynarlardı. Ama bu Galatasaray'a karşı nasıl oynanması gerekiyorsa öyle oynadılar ve karşılığını aldılar. Dörtten sonra daha hızlı hücuma çıksalardı bir dört daha atarlardı. Dörtten sonra bitse de gitsek havasında oynadılar. O tempoda bile iki gol sıkıştırdılar.
Çok haklısın. Terim'in B planı yok bence de.
1- Salvio Enzo Perez ve Gaitan herhangi biri Tr ligine gelse bu zaten savunma yapmıyor damgasını hemen yer, yemez diyorsan bu adamların savunmaları güclü bu adamlar hepsi birer Meireles birer Selçuk inan birer Lucho diyorsan da saygı duyar,susarım.
2- Görüşüne saygı duyuyorum ve yapıcı bir eleştiri olarak alıyorum, olabilir daha modern bakmaya çalışırım.
Mamadou
18.Eylül.2013, 12:22
1- Salvio Enzo Perez ve Gaitan herhangi biri Tr ligine gelse bu zaten savunma yapmıyor damgasını hemen yer, yemez diyorsan bu adamların savunmaları güclü bu adamlar hepsi birer Meireles birer Selçuk inan birer Lucho diyorsan da saygı duyar,susarım.
2- Görüşüne saygı duyuyorum ve yapıcı bir eleştiri olarak alıyorum, olabilir daha modern bakmaya çalışırım.
Hayır bu adamlar hücumcu ama oturmuş sistemde ileri-geri arı gibi çalışıyorlar. Senin saydığın oyunculardan farklı oyuncular. Meireles görev adamı, Selçuk'ta tipik oyun kurucu. Lucho'yu ise doğrusu sık izleyen biri değilimdir :) Şimdi Porto'da oynuyor olmalı sanırım yanılmıyorsam.
Universal
18.Eylül.2013, 12:23
Ben Galatasaray'ın çok kötü olduğunu aylardır söylüyorum kimse inanmıyor. Şampiyon olduğu yıllarda bile kötüydü. Kimse alınmasın darılmasın Cluj, Braga ve Schalke gibi kötü takımları eleyerek gelen başarıya bakmasın.
Galatasaray'ın elinde iyi oyuncu sayısı çok az. Drogba deniliyor 35 yaşında yaşlı kurt, sadece isim var. Sneijder bitik bir oyuncu hangi maçta kahraman oldu bu güne kadar. Galatasaray'da, Selçuk İnan gibi kaç oyuncu var, onun kadar mücadele eden, isteyen çabalayan. Kimse yok. Burak Yılmaz deniliyor, inanın bana kötü Türk futbolunda gol kralı olan bir isim yedek duran Umut Bulut bin kat daha iyidir.
Galatasasray durmadan sermaye artırımı yapıp çabalıyor. Ama eğer karşılık gelmezse kötü günler gelir. Çünkü artık bu yıl Fenerbahçe ve Beşiktaş eskisi gibi değil. Daha iyiler daha iddialılar.
Ben dünden beri dalga geçiyorum. Ama inanın bana dün sahada diğer Türk takımları olsa onlarda 6 yerdi. Çünkü Türkiye'de futbolcu yok. Futbolcu yetiştiren Ajax, Porto gibi akademiler yok.
davidvilla
18.Eylül.2013, 12:33
Hayır bu adamlar hücumcu ama oturmuş sistemde ileri - geri arı gibi çalışıyorlar. Senin saydığın oyunculardan farklı oyuncular. Meireles görev adamı, Selçuk'ta tipik oyun kurucu. Lucho'yu ise doğrusu sık izleyen biri değilimdir :)
Hayır ileri geri oyunun cift yönünü oynayabilen oyuncu dedin ilk aklıma gelenler bunlar oldu o açıdan verdim örnekleri.
Sen şimdi şey mi diyorsun futbolcu özelliği olarak Gaitan Perez Salvio, Selcuk Sneijder Engin'den karakteristik özellik olarak defansif görevleri de ekstradan yapabiliyor mu diyorsun?
Ben sana söyleyeyim o oyuncular , Gs'de saydıgım 3lüden defansif olarak kat kat zayıf oyuncular, ne ikili mucadeleleri var ne sertlikleri. He ileri geri koşuyorlar diyorsan da yine sorun taktikten değil oyuncuların fizik-kondüsyon hazırlıgından kaynaklanan bir nokta yani taktik dizilimde yine yanlışlık vardır diyemeyiz. Ayrıca "çalışkanlık" bugun dizilimin ne olursa olsun ne yetenekte oyuncun olursa olsun gördüğüm kadarıyla modern futbolda zaten olmazsa olmaz.
Benim burada örneklemek istediğin cift ön liberolu oynayabilen takımlar oldugu gibi bu tarz oynayan takımların da oldugu hatta Barca ile deplasmanda bile bu profilde oyuncularla çıkıp oynayabildikleri.
Bugun Real ile oynasınlar yine aynı dizilişle çıkacaklarından sen de ben de eminiz.
Yani bugun Gs, Melo - Amrabat Sneijder Bruma - Drogba Burak çıksa Fatih Terim'in yemediği küfür kalmaz. Ama dünyada bunu oynayan takımlar var işte. Hem de 1.torba takımı.
Sheriff
18.Eylül.2013, 12:45
Benim anladığım bu adamlar (Gaitan Perez Salvio) daha çalışkan ve buna bağlı olarak takım savunmalarına katkıları daha fazla.
Mamadou
18.Eylül.2013, 13:06
Hayır ileri geri oyunun cift yönünü oynayabilen oyuncu dedin ilk aklıma gelenler bunlar oldu o açıdan verdim örnekleri.
Sen şimdi şey mi diyorsun futbolcu özelliği olarak Gaitan Perez Salvio, Selcuk Sneijder Engin'den karakteristik özellik olarak defansif görevleri de ekstradan yapabiliyor mu diyorsun?
Ben sana söyleyeyim o oyuncular , Gs'de saydıgım 3lüden defansif olarak kat kat zayıf oyuncular, ne ikili mucadeleleri var ne sertlikleri. He ileri geri koşuyorlar diyorsan da yine sorun taktikten değil oyuncuların fizik-kondüsyon hazırlıgından kaynaklanan bir nokta yani taktik dizilimde yine yanlışlık vardır diyemeyiz. Ayrıca "çalışkanlık" bugun dizilimin ne olursa olsun ne yetenekte oyuncun olursa olsun gördüğüm kadarıyla modern futbolda zaten olmazsa olmaz.
Benim burada örneklemek istediğin cift ön liberolu oynayabilen takımlar oldugu gibi bu tarz oynayan takımların da oldugu hatta Barca ile deplasmanda bile bu profilde oyuncularla çıkıp oynayabildikleri.
Bugun Real ile oynasınlar yine aynı dizilişle çıkacaklarından sen de ben de eminiz.
Yani bugun Gs, Melo - Amrabat Sneijder Bruma - Drogba Burak çıksa Fatih Terim'in yemediği küfür kalmaz. Ama dünyada bunu oynayan takımlar var işte. Hem de 1.torba takımı.
Benim maçtan sonraki yorumumda merak ettiğim sezon başı hazırlık kampında takımın nasıl çalıştırıldığı konusuydu. Bu Galatasaray fizik olarakta kötü durumda. Geçen sezona göre diri bir takım yok sahada ve koşmuyor takım. Barca,Juve 1.torba takımları ve dediğin gibi kendilerine has bir dizilimde sahaya yayılıyorlar. Bu takımlarla Galatasaray'ın kadro kalitesi bir değil ama. Bunu da es geçme derim. Ayrıca çift forvet oynayan takımların sayısı bir elin parmağını geçmez. Melo - Amrabat, Sneijder, Bruma - Drogba, Burak yerine Melo, Selçuk - Amrabat, Sneijder, Bruma - Drogba. çıksa daha doğru olurdu zaten. Hem böylece kenarda kozun olurdu. Terim merkezden oynatıp, kanatları kapamayınca bu son kaçınılmaz oldu. Selçuk ve Engin'le kenardaki oyunculara önlem alamazsın. Selçuk'un görevi takımı sahada organize etmek. Dün Galatasaray'ın orta sahasında Melo hariç adam kovalayan oyuncu yoktu yahu hala ilk 30 dakika çok iyiydik diye avutuyoruz kendimizi. İlk 30 dakikada gol atıp öne geçsen geri 60 dakikada adamlar yine istediğini alıp giderdi. Çok gerideyiz ve bu kulvar hiç bizim takımlara göre değil.
Evet.
Edit: Juve 1.torba takımı değil, yanlış yazdım.
davidvilla
18.Eylül.2013, 13:07
Benim anladığım bu adamlar (Gaitan Perez Salvio) daha çalışkan ve buna bağlı olarak takım savunmalarına katkıları daha fazla.
İşte burada kopuyoruz. Benim de dediğim bu adamların oyuncu profili olarak çalışkanlık özellikleri amrabat bruma selcuk engin den fazla değil.
Bunu bu şekilde anlayamıyoruz ama geçmiş seneleri de hatırlarsanız Avrupa'da oynayan bu tarz oyuncular ligimize geldiğinde hemen e ama bu savunma yapmıyorki damgasını yiyordu.
Bugun iddia ediyorum bak o Benfica'nın 3lüsünden herhangi biri bizim lige gelse hemen aynı damgayı yiyecektir.
erdem344
18.Eylül.2013, 13:10
Benfıca oyunu oynuyor 40 metrede galatasaray oynuyor 60 70 metrede temel sorun bu
davidvilla
18.Eylül.2013, 13:10
Evet.
Peki saygı duyarım ama bence kesinlikle öyle değil.
Bunu da şöyle kesinleştirebiliriz bu 3lüden biri gelir bizim ligimize ileride, o zaman biz de buralarda olursak yine konuşuruz.
davidvilla
18.Eylül.2013, 13:11
Benfıca oyunu oynuyor 40 metrede galatasaray oynuyor 60 70 metrede temel sorun bu
Aynen ve hatta sorunlardan biri bu demek daha dogru olur.
Yani diziliş ya da oyuncu profilleri değil ben onu söylüyorum.
Mamadou
18.Eylül.2013, 13:34
Aynen ve hatta sorunlardan biri bu demek daha dogru olur.
Yani diziliş ya da oyuncu profilleri değil ben onu söylüyorum.
Şahsen diziliş takıntısı yok ama dün Galatasaray'ın sahaya dizilişi de sorunluydu diyerek tartışmayı kapatıyorum :) Diğer sorunlar ortada görülüyor.
davidvilla
18.Eylül.2013, 13:51
Bilmiyorum paylaşıldı mı maç sonu takım istatistikleri;
http://www.uefa.com/newsfiles/ucl/2014/2011769_ts.pdf
Koşu mesafeleri GS:104860m RM: 110483m
O yaklaşık 6km o kadar çok şeyi açıklıyor ki aslında.
uAburak89
18.Eylül.2013, 15:29
Üşenmedim Güntekin, maçın tamamını izledim. Sahadaki futbol ile maçın skoru tutarlı değil. Özellikle ilk yarım saat takım çıkan dengesiz ve cesur kadroya rağmen oyunu dengede tutmuş denilebilir. Bulunan pozisyonlar da var. İlk golü yedikten sonra sendelemeye başlamışız, Drogba'nın sakatlığı kalan futbolcuları ayvayı yedik moduna sokmuş. 2. gol ile nakavt olmuşuz. Film kopmuş o dakikadan sonra. Burak Yılmaz'ın ve Melo'nun atamadıkları bize pahalıya mal olmuş. Maçın kopmasına sebep olan 2 golde de oyuncular nasıl saçmalamış anlamak mümkün değil. Eboue yine üçkağıtçılık yapmanın bedelini ödedi, geçen sene G.Birliği maçında yapmıştı, şu hareketlerini gördükçe Sabri'nin ne günahı var diyorum.
Bizim önümüzde acilen çözülmesi gereken ciddi sorunlar var. İlki bu takım 4-3-1-2 veya türevinde ısrarcı olacak mı, fazla zorluyoruz gibi. Sneijder, Drogba, Burak 3'ü bir arada olmuyor. Beğenilmeyen Amrabat dün Burak'a gol attıracakmış az daha, her zamanki klasik hareketi ve ortasıyla. Öte tarafta da Bruma var, çocuğun kumaşı çok sağlam. 4-4-2 veya Sneijder'li 4-4-1-1'e dönme zamanımız gelmiş gibi duruyor.
Beşiktaş maçının silkelenme, toparlanma maçı olması lazım.
Muslera - Sabri, Semih, Chedjou(Gökhan), Riera - Bruma - Selçuk - Melo - Amrabat (Engin) - Sneijder - Burak (Umut)
Drogba'nın da muhtemelen oynayamayacağı düşünülürse en mantıklı kadro bu gibi. Fatih Terim'in maç sonu açıklamaları da çelişkili, hem suçu üzerine alıyor hem de oyuncularına gönderme de bulunuyor. Bu dağılmanın fitilini Ünal Aysal başlattı, kurumsallaşacağız dedi yönetimi değiştirdi, yeni gelenler çok daha kötü. Basın sözcümüz her seferinde rezil oluyor, Ali Dürüst'ü arıyoruz. Boşboğaz Abdürrahim Albayrak bile aranıyor. Fatih Terim Milli Takım'ı da çalıştırmaya başlayarak kaosu derinleştirdi. Sözleşmesi ne olacak, sezon sonu ne olacak bir sürü soru var. Üzerine yetmiyor gibi Burak Yılmaz'ı satmaya çalıştılar, adam boş kaleye gol atamayacak duruma geldi, kaldıramıyor baskıyı. Öte yandan yabancı sınırına uygun takım kurulamadı, yetmiyor gibi hoca mantıklı bir rotasyon yapamıyor. Sorun çok, rakiplerin içinde bulundukları durum ve son 2 sezonki hakimiyet düşünülünce bu sezonun vurup geçme sezonu olması lazımken biz kendi bacağımıza sıkıyoruz sürekli. Haftasonu çok zor ve çok kritik olacak..
byariff
18.Eylül.2013, 15:34
umutun attigi goldede amrabatin ortasi vardi
Suicider
18.Eylül.2013, 15:47
Son dakikalarda Bruma'nın 3-4 kişiyi çalımlayıp kalecinin üstüne vurduğu şut gol olsaydı inanılmaz sevinecektim,hem ona da moral olacaktı ama olmadı.
byariff
18.Eylül.2013, 16:02
yanlisin var iste galatasaray 40-50 metrede oynuyor stoperlerini ortasahaya kadar cikartiyor.
SAİT71
18.Eylül.2013, 16:31
Cristiano Ronaldo Şampiyonlar Liginde attığı son 7 golün 6'sını Galatasaray'a kaydetti.
Buda oldukça ilginç bir şey. Halbuki adam maç boyunca hiç bir şey yapmadı. 10 dakika oynadı sadece o da gollerde zaten...
Fearless Coward
18.Eylül.2013, 16:36
Valla her şeyi geçtim Bruma 2 maçta neler yaptı adam bu adamı form tutmuşken düşünmek bile istemiyorum çok canlar yakacak.Ronaldo'ya gelirsek maçtan sonra yaptığı hareket yakışmadı ona efendi bilirdik biz onu.
urwrdskkn
18.Eylül.2013, 16:42
Valla her şeyi geçtim Bruma 2 maçta neler yaptı adam bu adamı form tutmuşken düşünmek bile istemiyorum çok canlar yakacak.Ronaldo'ya gelirsek maçtan sonra yaptığı hareket yakışmadı ona efendi bilirdik biz onu.
O Yüzden Nefret Ediyorum Ronaldo dan Messi bana daha Yakın Duruyor
ForCimbom
18.Eylül.2013, 17:20
Drogbada darbeye bağlı sol omuz, boyun ve sırt bölgesinde yumuşak dokuda yaygın ödem ve kas spazmı mevcutmus belki besiktas macina yetisebilirmis
Galatasaray-Real Madrid, maç istatistikleri. GS 117 km, Real 124 km kostu
http://www.uefa.com/newsfiles/ucl/2014/2011769_ts.pdf
104 110 değil mi? 117 124 ne anlayamadım...
bir de hocam ben bu istatistiklere eskiden ulaşıyordum şimdi maçların istatistik kısmında bunlar gözükmüyor indiremiyorum yardımcı olabilirmisin biliyorsan?
Nedvedmania
18.Eylül.2013, 17:51
Maçtan sonra ne yaptı ki ? Topu karnına koymasından bahsediyorsanız bence o eşiyle ilgili bir göndermedir. Golden sonra da baş parmağını ağzına koydu zaten.
Kaldı ki Ronaldo'nun Galatasaray'a karşı sempatisi var. Biz geçen maç onun için pankart hazırlamıştık, o da tribünleri alkışladı.
ReaList
18.Eylül.2013, 18:48
Mourinho karakterli adammış, dün akşamki maçta onu anladım. Maçın üzerine de daha fazla konuşmaya gerek yok, 2 oyuncusu 200 milyon € olan takıma karşı her zaman mucize gerçekleştiremezsin.
Burak Yılmaz @yilmazburak17
Dün hocamızın da dediği gibi öncelikle tüm camiamızdan ve taraftarımızdan özür dilerim.
Açıklamaya dilimin varmadığı ruh halime bir de asla unutmayacağım taraftar tepkisi eklenince yaşadığım hayal kırıklığının boyutu arttı.
Bizler de pek çoğunuz gibi genciz. Heyecanını, sevincini, hayal kırıklığını sizden farklı yaşamıyoruz.
Galatasaray'a yakışmayacak bir skora imza atmış futbolculardan biri olarak dün gece benim için tarifi zor şeyler yaşandı.
Dün geceki skor ve aslında birini hedef almaksızın ağzımdan çıkan sözler için özür dilerim.
Ama emin olun geri alınamayacak skorlardan ve sözlerden sizlerden daha çok bedel ödüyoruz.
Tekrar tüm taraftarımız ve camiamızdan özür dilerim bu şekilde gündeme geldiğim için.
eng1n
18.Eylül.2013, 19:30
Kanka Mourinho dan sonra düşman Ancelotti ağır geldi, adam hiç acımadı.
İlk gol de Eboue'nin almaya çalıştığı faul inanılmaz halbuki hiç o işlerle uğraşmasa rakibin pozisyonunu bozmaya çalışsa belki de gol olmayacaktı.
Fearless Coward
18.Eylül.2013, 20:43
Zaten maçı da o koparttı Engin 2. gol de de hatamız vardı ilk 2 golde bu hatalar olunca 6 kaçınılmaz oldu.İnşAllah yeni bir sayfa açarız Pazar günü oynanacak Beşiktaş maçıyla.
Burak Akmanoğlu
18.Eylül.2013, 21:29
Burak ilk 11'de yer alamaz bu saatten sonra.
-Kişisel görüşüm. :)