PDA

View Full Version : Galatasaray - Real Madrid | Şampiyonlar Ligi B Grubu

Pages : [1] 2

Kaka Leite
16.Eylül.2013, 03:00
http://i.imgur.com/XGocey9.png

footballer33
16.Eylül.2013, 03:05
G.Saray'ın İstanbul'da Real Madrid'e karşı üstünlüğü var. Bu maçı da kaybetmezler diye düşünüyorum. Skor tahminim, 1-1 veya 2-2 beraberlik.

byariff
16.Eylül.2013, 03:22
madridde ciddi eksiklikler var ve geçen yila gore tehlikeli takim degiller mesut gitti ve ancelotti sistemini hala oturtamadi kisaca iyi futbol oynamiyorlar geçen yila gore bu macda taraftar destegiyle favoriyiz bence 1-0 yada 2-1 kazancagimizi dusunuyorum.

playeray
16.Eylül.2013, 03:23
Real Madrid 2-1 alır

Facx
16.Eylül.2013, 03:25
xabi alonso olmadığında madrid ortasahası dağılıyo biraz diri ve istekli olursak kazanabiliriz

Escochae
16.Eylül.2013, 03:32
Geçen sene Arenada oynanan maç, bu maç için ölçü değil. Real Madrid'in ağır bastığı aşikar ama süprizde yapabilir temsilcimiz

sakary Ali
16.Eylül.2013, 03:35
Real Madrid gruptan çıkamayacak bence.

Escochae
16.Eylül.2013, 03:39
Real Madrid gruptan çıkamayacak bence.

Ciddi mi yazdın bunu :D

Suicider
16.Eylül.2013, 03:43
Ronaldo'lu Bale'li takıma nası kötü diyosunuz bir anlasam.Sanki biz çatır çatır top oynuyoruz kaç haftadır.Tabi ki bu tip maçların havası ayrıdır ama kalite farkıda gözle görülür bir şekilde fazla.Eğer yeneceksek bunun için takımda en az 8-9 kişinin sağlam oynaması gerekiyor.Ben en fazla beraberlik alabileceğimizi düşünüyorum ki o bile zor.Umarım puan yada puanlar alıp bir silkinir kendimize geliriz.

KaRaBükLü KraL
16.Eylül.2013, 03:54
Real bence çok formsuz.Bale Ronaldo olması başka.Formsuz olmaları başka.Ancelotti daha takıma tam alışamadı ve Real kadro kalitesi ne kadar üst düzey olsa da bunun sıkıntısını yaşıyor şu an.Biz de formsuz başladık lige.Çok aşırı iyi değiliz.Ancak Drogba Sneijder gibi oyuncularımız iyi oynarlarsa kazanmamak için de bahanemiz olamaz.Biz Real'i en iyi zamanında da yendik.Yine yenebiliriz.Artı geçen seneki maç ölçüt kabul edilebilir çünkü o maçta Real 3 golü yiyince ne yapacağını şaşırdı.Ve tam kadro gelmişlerdi.Sakaryalı'ya da katılıyorum espri niyetiyle değil ciddi yazmış.Real Ancelotti uyumsuzluğu sürerse Real gruptan çıkamayabilir.Mantıklı bir iddia.

byariff
16.Eylül.2013, 04:00
Adettendir kadro yapmak boyle birsey bekliyorum amrabat yerine sabri olabilir.

http://this11.com/boards/abFvwpcaoN.jpg

Fearless Coward
16.Eylül.2013, 04:17
Her anlamda kritik bir maç.Tüm silahlarımızı kullanacağız ve kazanacağız başka yolu yok artık kendimize gelmemiz gerekiyor.Oyuncular ve hocamız bu maçın önemini biliyorlar bende takımıma güveniyorum.Real'i sıkı takip ediyorum ve senelerdir deplasmanlarda sıkıntı yaşadıklarını söyleyebilirim Mou'da kurtaramadı onları bu durumdan.Son Villarreal maçında savunmaları acayip kötüydü Villarreal 3-4'ü bulabilecek pozisyonlar buldu.Kısacası maça iyi bir analiz yaparsak galip geliriz diye düşünüyorum taraftarımızın müthiş desteğiyle ve Allah'ın izniyle kazanacağız bu maçı.Real'de bayadır oynamayan Casillas'ın oynayacak olması sol beklerinin olmaması bunlar çok önemli olaylar bunu avantaja çevirip kazanacağız inşAllah.Arif'in yazdığı kadro olsa iyi olur ama Terim büyük ihtimal

Muslera

Riera - Semih - Chedjou - Eboue

Melo

Sneijder - Selçuk

Burak - Drogba - Bruma

böyle bir 11'le çıkacaktır diye düşünüyorum.Belki Bruma yerine Engin'de olabilir kestirmek güç o ismi ama en yakın isim Bruma gibi.

Redrum
16.Eylül.2013, 04:45

Amrabat yerine Sabri oldu mu biz bu maçta ilk yarı itibariyle baya etkili oluruz

Gncl1905
16.Eylül.2013, 09:24
Real'i bilmem de bizim durum da iç açıcı değil. Hazırlık maçlarını saymazsak bu defans 4'lüsü ilk defa bir arada oynayacak muhtemelen: Riera, Chedjou, Semih, Eboue. Riera zaten has sol bek değilken bir de adam kaç maçtır tribünde. Chedjou-Semih ikilisi ne kadar uyum sağladığı meçhul; beraberce oynamalıydılar ama sınır yüzünden oynayamadılar doğru dürüst. İleride de Burak'lı mı Burak'sız mı ikilemi devam ediyor. Şu maça kadar ki durumumuza bakarsak zaten az gol atıp hemen yiyoruz ve karşımızda Real Madrid var.

Yine de Real'e karşı içeride bir üstünlüğümüz var, bu maçın havası da farklı olacaktır. Real'i bu sene takip edemedim ama yeni bir takım her şeyiyle. Her zamanki temennim; kazanırız, kaybederiz bilemem de iyi oynayalım yeter.

urwrdskkn
16.Eylül.2013, 11:16

Hızlı Kanat Oyuncumuz Varken Amrabat Lüks Kaçabilir Ancak Bir Maç Oynadı Diye'de Bruma'yı Hemen 11'e Almayabilir Hoca. Bu Transfer Sürecinde Temmuzdan Beri'dir Maç Kondisyonu Yok. Bir Tek Antalya Maçında Oynadı. Bence Yarın Bruma Yedek Bekleme İhtimali Yüksek Oyuncu. Biz eğer Orta Sahayı Ele Geçirme Planınımız Var İse Burak Ve Drogba'lı Bir Forvet İle Oynayabiliriz.

urwrdskkn
16.Eylül.2013, 11:17
Benim 11'im

Muslera

Hakan - Semih - Chedrou - Eboue

Melo - Selçuk - Engin

Sneijder

Burak - Drogba

Gncl1905
16.Eylül.2013, 11:35
Bence Hamit'siz kadro yazmayın sakat değilse mutlaka oynar :D

Redrum
16.Eylül.2013, 13:13
Real agır favori gözüküyor belki, ama bizi hafife aldıklarına eminim. Taraftar destegi ve baskısını da iyi bulursak, Galatasaray galip gelecektir, gelemese de aslanlar gibi top oynayacaktır. Bu maçlar form, kadro, oyuncu maçı degil; Fatih Terim maçıdır.

footballer33
16.Eylül.2013, 13:59
Edit:

Star'daymış, gerek kalmadı!

davidvilla
16.Eylül.2013, 14:01
Fener maçına çıktıgımız gibi çıkarız bence 4 2 3 1

1-0 falan kazanırsak ne güzel olur ya

europeanconquer
16.Eylül.2013, 14:02
Bence 2-3 farkla yeniliriz o da Muslera'ya güvendiğimden yoksa 4-5 te olabilir Muslera gibi bir kalecimiz olmasa.

Burak Akmanoğlu
16.Eylül.2013, 14:09
Madrid'in sol kanat göçtü,Koy Bruma'yı oraya rahat götürsün maçı .

urwrdskkn
16.Eylül.2013, 14:36

Temmuzdan Bu Yana Oynamayan Ve Sadece Antalya Maçında Oynayan Bruma Bu

Burak Akmanoğlu
16.Eylül.2013, 14:38
Temmuzdan Bu Yana Oynamayan Ve Sadece Antalya Maçında Oynayan Bruma Bu

Antalya maçında ki o iyi oyun hazır olduğunun bir göstergesi bence riske edilebilir . :)

urwrdskkn
16.Eylül.2013, 14:42
Antalya maçında ki o iyi oyun hazır olduğunun bir göstergesi bence riske edilebilir . :)

Ben Hiç Sanmıyorum...

urwrdskkn
16.Eylül.2013, 14:53
Neyse Maç İle İlgili Bir İki Kalem'de Biz Dökelim Bakalım. Antalyaspor Maçına Çıkan Kadroya Baktığımda Selçuk Sneijder Ve Muslera'nın Olmadığını Görünce Beraberlik Bizim İçin Büyük Başarı Diyecektim Ancak Farkla Bitecek Olan Maçı Berabere Bitirdik. Hayli İle Sinirler Yavaştan da Olsa Zıplamaya Başladı. Ligde 3 Maçta Alınan 3 Beraberlik Liderlik Yarışında Bize Ciddi Bir Yara Verdi. Aslında bu Yaranın Diğer Sebebi İse Bizleriz. Takım Emirates Ve Süper Kupa'yı Müzesine Götürünce Daha Lig Başlamadan Şampiyon İlan Ettik. Üstüne Birde TFF FATİH TERİM ile ÜNAL AYSAL Sorunu Baş Gösterdi. Takımada Yansımadı Değil. Takım Uyumu Konusunda Sıkıntımız Var Kesinlikle. Bu Maçı SÜPRİZ Şekilde Alırsak Arkasının Geleceğini Düşünen Biriyim. Kaç Skor Olacağından Çok O Maçın Zevkini Çıkartmakta Yarar Var Diye Düşünüyorum. Herşey Ancelotti'ye Bağlı , Oynattığı Takımlarda Top Konrolü Olan Bir Takım Oluşturmaya Çalışıyor. Sol Bek Kısmında Sıkıntı Mevcut. Marcelo Yok Coentrao İse Formsuz. Kimi Geçirecekler Çok Merak Ediyorum. Varane Geçen Senenin Parlayan Adamı Ancelotti Geldi Kayboldu Ortadan Rafael Varane.

Ultraslan Yine Adından Söz Ettirecek Bir Kareografi Yapacak Deniyor Bakalım Göreceğiz. Star Tv Azizliğine Uğramazsak İnşallah.

Son Sözüm... ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN... BAŞARILAR GALATASARAYIM.

playeray
16.Eylül.2013, 15:00
Arbeloa da sakat mı? Sol bek oynayabiliyor Arbeloa. Sağda zaten Carvajal var.

OrcunFB
16.Eylül.2013, 15:02
Real Madrid formsuz olabilir ama GS da formsuz. Kadro kalitesi olarak Madrid daha ağır basan taraf ve bence farklı kazanırlar.

Fearless Coward
16.Eylül.2013, 15:10
Sol bekte Bale oynayacak büyük ihtimalle.Nacho denen eleman ve Carvajal'da oynayacak sanırım.Bizim her türlü 2-3 atmamız gerekir böyle bir Real'e.Şampiyonlar Ligi'nin havası başka olacaktır bu sezon evimizdeki maçlar çok daha önemli çünkü deplasmanda geçen seneki gibi kazanmamız çok zor Real ve Juventus gibi 2 deplasmandan söz ediyoruz.Evimizde fire vermememiz lazım inşAllah kazanarak giriş yaparız gruba.

footballer33
16.Eylül.2013, 15:13
Arbeloa da sakat mı? Sol bek oynayabiliyor Arbeloa. Sağda zaten Carvajal var.
Sol bekte, muhtemelen Nacho Fernandez oynar.

byariff
16.Eylül.2013, 15:51
taktik antremaninda burak yedekmis. bencede tek forvet cikmaliyiz geçen yil gorduk yani tek forvette etkiliydik

erdem344
16.Eylül.2013, 15:52
Maç hangi kanalda ?

urwrdskkn
16.Eylül.2013, 15:59
Maç hangi kanalda ?

Star da yayınlacak

byariff
16.Eylül.2013, 16:10
Simdi ancelotti dusunsun terim gaza gelmistir :D

BİRİ BİZİ GÖZETLİYOR BAĞIMLISIYDI'

"Terim'in Adriano Galliani'nin karşısında düzenli olarak et suyu ve musluk suyu içerek diyet yapması onun sinirlerini tepesine çıkarıyordu. Ayrıca; 'Biri Bizi Gözetliyor' bağımlısıydı. Genellikle Galliani'yi öğle yemeğinde yalnız bırakır ve özel odasına koşardı. Programdakilerin ne yaptığını merak ediyordu. Sonra da Milan onu gönderdi. Ben de olası riskleri önlemek için, sözleşme imzalarken, sağ elimi kaldırdım ve sol elimi de kalbime koydum şunları söyledim;

Yemin ederim ki; A.C. Milan'ı her zaman, ne pahasına olursa olsun, tüm Biri Bizi gözetliyor üyelerinin önünde tutacağım."

'Sıradan Bir Dahinin Güzel Oyunları' adlı kitap Ekim 2010'da yayınlanmıştı. Kitapta Carlo Ancelotti'nini yanı sıra eski futbolcu Paolo Maldini ve Alessandro Alciato'nun katkısı bulunuyor.

http://turkfutbol.com/flas--ancelottiden-terime-buyuk-terbiyesizlik-21399.html

Facx
16.Eylül.2013, 16:17
Sol bekte Bale oynayacak büyük ihtimalle.Nacho denen eleman ve Carvajal'da oynayacak sanırım.Bizim her türlü 2-3 atmamız gerekir böyle bir Real'e.Şampiyonlar Ligi'nin havası başka olacaktır bu sezon evimizdeki maçlar çok daha önemli çünkü deplasmanda geçen seneki gibi kazanmamız çok zor Real ve Juventus gibi 2 deplasmandan söz ediyoruz.Evimizde fire vermememiz lazım inşAllah kazanarak giriş yaparız gruba.

sol bekte "Nacho denen eleman" ( :D ) oynuyor bale niye sol bek oynasın :D

Fearless Coward
16.Eylül.2013, 16:27
Orası da öyle belli olmaz ama Ancelotti bu sonuçta. :D

byariff
16.Eylül.2013, 17:25
sana guveniyoruz didier...

http://s1.directupload.net/images/130916/nr2hwkt5.swf

fatih hocamin canli yayinda gozlerinde uyku akiyor gece çok calismis belli ki real madride..

Fearless Coward
16.Eylül.2013, 17:52
Fatih Terim: "Bruma şu anda 90 dakika oynayabilecek durumda değil bir milli takım arası daha ona iyi gelir."

Fatih Terim: "Bu maçta farklı bir dizilişle oynayabiliriz."

Fatih Terim: "Geçen sezon Madrid'de iki penaltımız verilmedi, buradaki ilk gol ofsayttı."

Fatih Terim: "Büyük-küçük her rakibimize saygı duyuyoruz, bize de saygı duyulmasını istiyoruz."

Fatih Terim: "Her zaman rakamlar önemli değil, bazen yürek önemlidir."

Fatih Terim: "Ali Sami Yen'de başarı istiyoruz. Her şeye rağmen herkese kafa tutabiliriz.Rakamlar önemlidir, önemli olmadığı zamanlarda var"

Fatih Terim: "Yarınki maçı kaybetsek dahi önümüzde beş maç olacak. Bu bir eleme maçı değil."

Fatih Terim: "Gruptan çıkmak için çift haneli puanlara ulaşmayı umuyoruz."

Didier Drogba: "Benim istatistiklerim önemli değil, önemli olan bunların sonuca yansıması..."

Didier Drogba: "Çok güçlü rakiplerimiz var ancak maçın sahada oynandığını göstermek istiyoruz."

Didier Drogba: "Bir önceki galibiyetimizi gol yemeyerek geliştirebiliriz."

byariff
16.Eylül.2013, 17:55
Fatih TERİM:
"Her rakibimize saygı duyuyoruz.
Ancak kimseye buraya rahat gelemez.
Bizde saygı duyulmayı bekliyoruz."

Terim : G.Saray herkese kafa tutar, kimseden korkmaz. Bunu TT Arena'da taraftarımıza göstereceğiz.

urwrdskkn
16.Eylül.2013, 17:57
Eski Taktik İş Başına Elmas Taktiği

Fearless Coward
16.Eylül.2013, 17:59
Valla farklı diziliş diyorsa hoca Drogba tek forvete geçecek Sneijder arkasında Sabri sürprizi de olabilir diye düşünüyorum.

urwrdskkn
16.Eylül.2013, 18:00
@Burak Akmanoğlu Dediğim Çıktı Bruma Yine Yedek Sanırım.

europeanconquer
16.Eylül.2013, 18:36
http://cdn.galatasaray.org/images/giris/8956_gs-madrid-2014-wp.jpg

www.galatasaray.org

Yine o şarkı var.

Hsyn53Yvz
16.Eylül.2013, 18:42
Real Madrid'in rahat kazanacağını düşünüyorum, en azından kazanacaktır formsuz olsalar bile.

europeanconquer
16.Eylül.2013, 19:48
Ancelotti: Fatih Terim çok iyi bir teknik adam kendisiyle iyi bir ilişkimiz var.

Ha şöyle Carlo adam olacan :n:

Burak Akmanoğlu
16.Eylül.2013, 19:55
@Burak Akmanoğlu Dediğim Çıktı Bruma Yine Yedek Sanırım.

Hadi bakalım,ben hala Bruma'nın oynaması taraftarıyım ama Amrabat'da oynarsa estirebilir sağ'da. :)

Corpus
16.Eylül.2013, 19:57
Amrabat' ta potansiyel olduğunu düşünen sadece ben mi kaldım acaba :(

Burak Akmanoğlu
16.Eylül.2013, 20:03
Gökhan Gönül'e antreman çıkışında küçük bir Galatasaraylı taraftar ;

"Abi Real Madrid'i yener miyiz?'' diye sordu. Gökhan Gönül ise ;

"İnşallah yenersiniz.'' dedi.

mustangshelby
16.Eylül.2013, 20:06
Gökhan Gönül'e antreman çıkışında küçük bir Galatasaraylı taraftar ;

"Abi Real Madrid'i yener miyiz?'' diye sordu. Gökhan Gönül ise ;

"İnşallah yenersiniz.'' dedi.

yani ? demesi normal bence niye koyduğunu anlayamadım tersini demesi vatan hainliği milli dava ayrı ezeli rakip ayrı..

Burak Akmanoğlu
16.Eylül.2013, 20:11
yani ? demesi normal bence niye koyduğunu anlayamadım tersini demesi vatan hainliği milli dava ayrı ezeli rakip ayrı..

Yok öyle gördüm koyayım dedim art niyet yok. :)

europeanconquer
16.Eylül.2013, 20:20

Potansiyeli bırak onun mevcut yeteneğinden şüpheliyim ben :n:

E.Cartman
16.Eylül.2013, 20:25
Galatasaray Sözlük yine yapmış yapacağını.

Konsantrasyon vol. 3

zeck17
16.Eylül.2013, 20:40
Mourinho effect e güveniyorum mourinhonun bıraktığı takımlar ligde ve clde başarılı olamadılar şimdiye kadar hiç yarın olası mağlubiyette işleri çok zorlaşır madrid'in inşallah kazanırız ve büyük bir avantaj yakalarız

KaRaBükLü KraL
16.Eylül.2013, 20:41

Yalnız değilsin de potansiyel kullanılmadıkça bir işe yaramıyo maalesef :)

uAburak89
16.Eylül.2013, 20:44
Ben ne maçtan ne de gruptan çıkma konusunda ümitliyim. Takımın mevcut durumundan bağımsız bu düşüncem, Madrid'in oyuncu grubu çok sağlam, Juventus'un ise bize çok ters gelebilecek bir sistemi var. Real karşısında sadece İstanbul'da değil genel olarak da bir üstünlüğümüz var, 5 maç 3 galibiyet ve bir kupa. Ama bu sefer olay başka, işimiz zor iyi başlamak isteyeceklerdir. Beraberlik iyi sonuç olur grupta 3.'lük için, hayırlısı.

Facx
16.Eylül.2013, 20:45
Potansiyeli bırak onun mevcut yeteneğinden şüpheliyim ben :n:

:D aslında amrabatta potansiyel var ama önce kafasının içine bi adet beyin koymak lazım :D

Fearless Coward
16.Eylül.2013, 21:00
Amrabat'ın ortaları sayesinde gruptan çıkmıştık aslında sırf o orta açma stili sayesinde oynaması iyi olur bu maçta.Burak gol atar belki bu şekilde onun dışında zor atar Burakcım. :(

E.Cartman
16.Eylül.2013, 21:01
Amrabat'ta yetenek var da o yeteneği kullanacak kafa yok :D

europeanconquer
16.Eylül.2013, 21:07
Ben Nocna Mora'nın dediği gibi 4-3-3 oynamamız gerektiğini düşünüyorum.Kafamda ki de şöyle bir şey ;

http://www.footballuser.com/formations/2013/09/830238_Galatasaray_SK.jpg

Bu kadro ŞL için sadece.Ama hoca şöyle bir ilk 11 sahaya sürdüğünde bizim beyinsiz topçuların alacağı şekil böyle olur ;

http://www.footballuser.com/formations/2013/09/830245_Galatasaray_SK.jpg

Homer J.S
16.Eylül.2013, 21:11
Allah aşkına Burak oynamasın Hoca'dan tek dileğim bu maçla ilgili

Mamadou
16.Eylül.2013, 21:30
2-0'lık Real galibiyeti bekliyorum. Kızdırmak için yazmıyorum ama Real istediğini alır gider. Hele bide ligdeki Villarreal beraberliğinden sonra moraller bozulmuştur. Bunu düzeltmek için bu maçı mutlak kazanmak isteyecekler. Bu sezon bu kupa için bütün varını ortaya koyacak bir Real olacak. Son olarak grupta Kopenhang çantada keklik olarak görülüyor ama öyle değil aslında. Çok hafife alınıyor bence Kopenhang.

sui generis
16.Eylül.2013, 21:34
------Drogba

------Sneijder

Riera Selçuk Melo Sabri

Hakan Chedjou Semih Eboue

-------Muslera

11'i bence güzel duruyor.

EndoplazmiK RetikuluM
16.Eylül.2013, 21:37
Allah aşkına Burak oynamasın Hoca'dan tek dileğim bu maçla ilgili

Bence de Burak oynamamalı bu maçta. Önüne top atılmadıkça golü atabilen biri değil Burak, geçen yılki maçlarda da gördük ki Real'e karşı hızına rağmen fizik olarak güçsüz kalıyor burak. 4-5-1 bekliyorum ben.

SAİT71
16.Eylül.2013, 23:07
semih sakat degil mi

europeanconquer
16.Eylül.2013, 23:11
Son antrenman da takımla birlikte çalışmaya katılmış,yarın da oynar büyük ihtimal.

himone
16.Eylül.2013, 23:27
Real kazanır gibi duruyor, keşke GS kazansa ama realist olmak lazım. Puan alınması büyük başarı olur. GS'ın defansif kadroyla çıkması lazım ve kesinlikle maçı uyutması gerekiyor, genellikle Türk taraftarı böyle maçlarda kendi takımına zarar veriyor.

Türk futbol tarihinde şunu artık görmüş olmamız lazım, rakip takımlar ne kadar eksik olursa olsun adamların yedekleri bizim ligimizde çok rahat oynar isterlerse 4. 5. alternatif olsunlar.

europeanconquer
16.Eylül.2013, 23:38
Üç boyutlu şekilde kartonlardan dizayn edilen koreografi için 85 kişi tam 12 boyunca çalıştı ve hazırlıklar pazar akşamı sona erdi. Tam tamına 2000 metre kare alanı kapsayan Avrupa'nın bu en büyük koreografisi için 165 galon boya harcandı.

Deniyor ne derece doğru bilemiyorum.

mpaker66
17.Eylül.2013, 00:24
Bruma sonradan girecek gibi hoca öyle dedi.

Süpriz bi 11 çıkabilir hoca. Yani tahmin edemiyorum 11'i. Çift forvette olur tek forvette. Tek isteğim amrabat oynamasın yeter.

Takım olarak seyircinin baskısı ile ilk 15 dakkada bişeyler yaparsak yaparız. Sonrasını bu 15 dakka da olacaklar belirleyecek.

Bu arada Sneijder kilit rol oynar maçta.

Fearless Coward
17.Eylül.2013, 01:39
O değilde Casillas'ın oynayacak olması Selçuk için de iyi haber frikik zaafı var Casillas'ın yazar bakarsınız golü. :D Bu maçta duran toplar bizim adımıza çok kritik olacaktır Drogba umarım inatçılığını bir kenara bırakır.Drogba bu maçı ne kadar isterse bizim için o kadar iyi olacaktır.

Redrum
17.Eylül.2013, 02:09
Drogba ve Sneijder isteyerek oynadıklarında kalitelerini çok güzel ortaya koyuyorlar özellikle de büyük maçlarda. Bakın göreceksiniz Sneijder yine durup durup vuracak.

KaRaBükLü KraL
17.Eylül.2013, 02:17
Bazı taraftarların 3 maç berabere kaldığımız için iyi gün taraftarlığı yaptığını görüyorum şu maç öncesi.

byariff
17.Eylül.2013, 05:42
gece gece ne gaza geldim sunu dinliyerek sanki sahaya yarin ben cikacakmisim gibi :D

Yollar Uzun Dikenli Tasli Olsa da

davidvilla
17.Eylül.2013, 09:48
Real kazanır gibi duruyor, keşke GS kazansa ama realist olmak lazım. Puan alınması büyük başarı olur. GS'ın defansif kadroyla çıkması lazım ve kesinlikle maçı uyutması gerekiyor, genellikle Türk taraftarı böyle maçlarda kendi takımına zarar veriyor.

Türk futbol tarihinde şunu artık görmüş olmamız lazım, rakip takımlar ne kadar eksik olursa olsun adamların yedekleri bizim ligimizde çok rahat oynar isterlerse 4. 5. alternatif olsunlar.

Açıkcası biz Aykut Kocaman FB'si gibi hiç bir dönem olamadık. Biz maçı uyutmaya çıkarsak 5'ten aşağı yemeyiz. Bence tam tersi taraftar desteğiyle hemen önde baskılı agresif sekilde mücadele ederek başlamamız lazım. Gol bulabilirsek ne ala bulamazsak da maçı sonuna kadar ortada götürürüz o motivasyon ile.

Ayrıca dediğin gibi Real'in altyapı dahil yedekleriyle bir kadro, bizim ligden yerli-yabancı serbest bir kadroyu darman duman edebilecek yetenekte.

davidvilla
17.Eylül.2013, 09:58
Allah allah şöyle bir baktım da herkes Burak oynamasın falan demiş.
Ya ben futbolu daha farklı biliyorum bir yerde hata yapıyorum ya da Burak'ın hakkı yeniyor.
Geçen sezon Şamp liginde Ronaldo ile yarışan Burak bu.
Ayrıca Real tipi savunmayı içerde-dışarda önde kuran bir takım karşısında Selcuk-Burak ikilisi daha en önden 1. plan olmalı. Drogba tamam ben de seviyorum kendisini ama tek forvet oynadıgı maçlarda ağır kaldıgından mutevellit topla buluştugu noktalar genelde cezasahası dışı oluyor, cunku biz ataga cıktıgımızda Drogba tehlikeli bölgede hızlı sekilde pozisyon alamıyor markaj altında kalıyor. Sağa sola servis yapar en fazla. O da arkası dönükken Real'in bıçkın delikanlı stoperleri rahat bırakırsa. O bıçkın delikanlılara üstün gelebilecek adam bence Burak. Onun saga sola deplase oluşu her daim savunma arkasına attıgı deparlar, Real tandemini bozabilecek hareketler bunlar. Hele bir de Selcuk + Sneijder de var bu sene, Pas kaynagı daha fazla olur Burak'ın. O yuzden bence Burak tek forvet başlamalı arkasında Sneijder solda Amrabat sagda hiçbişey yapmasa da tecrubesine ihtiyac duydugumuz Hamit olmalı. Ayrıca yedek klubesinde Drogba kozunun olması rakibi de endişe içine sürükler, Drogba sonradan oyunu tutmak adına da oyuna sokulabilir bence.

anil luque
17.Eylül.2013, 13:00
O değilde Casillas'ın oynayacak olması Selçuk için de iyi haber frikik zaafı var Casillas'ın yazar bakarsınız golü. :D Bu maçta duran toplar bizim adımıza çok kritik olacaktır Drogba umarım inatçılığını bir kenara bırakır.Drogba bu maçı ne kadar isterse bizim için o kadar iyi olacaktır.

Sanki Drogba'dan fırsat kalıyor frikik atmaya :)

Çok ilginç bir maç olacak ben akşam. Galatasaray kazanırsa şaşırmam ama Real güle oynaya fark atarsa ona da şaşırmam. Benim fikrim Real'in 2-1 , 3-1 gibi bir skorla kazanacağı yönünde.

Bale-Eboue eşleşmesi maçın kaderini belirler.

KaRaBükLü KraL
17.Eylül.2013, 14:13
Allah allah şöyle bir baktım da herkes Burak oynamasın falan demiş.
Ya ben futbolu daha farklı biliyorum bir yerde hata yapıyorum ya da Burak'ın hakkı yeniyor.
Geçen sezon Şamp liginde Ronaldo ile yarışan Burak bu.
Ayrıca Real tipi savunmayı içerde-dışarda önde kuran bir takım karşısında Selcuk-Burak ikilisi daha en önden 1. plan olmalı. Drogba tamam ben de seviyorum kendisini ama tek forvet oynadıgı maçlarda ağır kaldıgından mutevellit topla buluştugu noktalar genelde cezasahası dışı oluyor, cunku biz ataga cıktıgımızda Drogba tehlikeli bölgede hızlı sekilde pozisyon alamıyor markaj altında kalıyor. Sağa sola servis yapar en fazla. O da arkası dönükken Real'in bıçkın delikanlı stoperleri rahat bırakırsa. O bıçkın delikanlılara üstün gelebilecek adam bence Burak. Onun saga sola deplase oluşu her daim savunma arkasına attıgı deparlar, Real tandemini bozabilecek hareketler bunlar. Hele bir de Selcuk + Sneijder de var bu sene, Pas kaynagı daha fazla olur Burak'ın. O yuzden bence Burak tek forvet başlamalı arkasında Sneijder solda Amrabat sagda hiçbişey yapmasa da tecrubesine ihtiyac duydugumuz Hamit olmalı. Ayrıca yedek klubesinde Drogba kozunun olması rakibi de endişe içine sürükler, Drogba sonradan oyunu tutmak adına da oyuna sokulabilir bence.

Hepsi mantıklı da Drogba'nın yedek başlaması hayrımıza olmaz.Real'in ilerdeki adamlarının etkisini kırabilmek için defansla bağlantısını kesmemiz gerekir.Özellikle bekleri rahat bırakmamak adına ya Drogba Burak çift forvet oynarız kolayca çıkamazlar yahut oyunu kanatlara yıkıp kanatlardan rakip beklere sürekli pres yapıp ileri çıkmasını engelleriz.Bizde o tip kanat oyuncusu olmadığı için 4-3-1-2 başlayıp araya toplarla Burak etkili kılınabilir.Drogba-Burak ikilisi rakip defans için tehdit olacağı için defans ileri uç bağlantısı mümkün olduğunca kesilebilir.

Fearless Coward
17.Eylül.2013, 14:43
Bu arada Varane'nin olmaması da çok iyi bir haber geçen sezon adım attırmamıştı bizimkilere Drogba en sonunda topukla yazmıştı golü. :D Artık saatler kaldı hem Şampiyonlar Ligi'ni hem de galibiyeti özledik Allah'ın izniyle bir tarih daha yazacağız bugün.

Mamadou
17.Eylül.2013, 14:55
Bence sağda Burak, solda Amrabat 4-2-3-1 çıkabilir Galatasaray. 4-3-1-2 intihar olur. O beklere yardım gitmezse Real'in kanatları alır alır gider. Adamların beklerde ofansif.

LadroN
17.Eylül.2013, 15:45
4-2-3-1 çıkmamız gerekiyor.Burak yedek oturmalı.Rüyamda 4-2 kazandığımızı gördüm.Maçı izlemeyi unutuyordum.Sonucu twitter'dan görüyordum.Hayırlısı.

byariff
17.Eylül.2013, 16:04
AMK SON DAKIKA : Galatasaray’ın Real Madrid karşısındaki 11′i belli oldu.

Muslera – Eboue, Chedjou, Dany, Riera – Melo,Selçuk, Engin – Sneijder – Burak Yılmaz, Drogba

dogruysa kadro iyi engin kendini goster hadi aslanim

europeanconquer
17.Eylül.2013, 16:17
Kadro iyi mi Dany gibi bir felaket ve ne yapacağı belli olmayan (hiç oynamadığı için) Riera ile çıkmak biraz risk gibi geldi bana.

anil luque
17.Eylül.2013, 16:18
Dany büyük sıkıntı.

Bu dizilişle Galatasaray 4-3-1-2 oynuyor değil mi ?

LaigLeNoiR
17.Eylül.2013, 16:20
Umarım yenilmeyiz, Madrid bu şakası olmaz o kadroyla çıkarsak da eğer savunmamızı yol ederler.

uAburak89
17.Eylül.2013, 16:22
Muslera - Eboue - Chedjou - Semih - Riera - Sabri - Selçuk - Melo - Amrabat (Engin) - Sneijder - Drogba şeklinde bir 11 tercihim olurdu. Hazır olsa solda Bruma da olabilirdi. Söylenilen 11'in çok zaafı olacak, işimiz iyice zorlaşır. Çalışacağım için maçı izleyemeyeceğim pek umutlu olmasam da sonu güzel olur inşallah.

World Hollow o1
17.Eylül.2013, 16:28
Bu takım iyi mi yapma gözünü seveyim Dany'i ben hiç lig'de izlemedim Rierada öyle.

europeanconquer
Ben olsam şahsen;

Muslera-Eboue,Chedjou,Ceyhun,Hakan-Melo,Selçuk-Bruma,Sneijder,Sabri-Drogba

İlk 11'i ile çıkardım,başka dizilişler veya oyuncular da olabilir ancak son tercihim bu olurdu benim..Semih'in hafif sakatlığı olduğu için riske etmeyecek sanırım hoca,o yüzden Ceyhun'u yazdım.Şahsen takımda Dany hariç bütün stoperler sakat olsa Hakan ve Melo'yu oynatırdım savunmanın göbeğinde.

C h A o S
AMK antrenmanda yapılan 11'i sızdırmış olabilir.Maça daha 6 saatten fazla süre var.Ben Semih'in oynacağını düşünüyorum.Sakatlığından dolayı antrenman kaçırsada kendini iyi hisettiği sürece Fatih hocanın onun yerine Dany'i tercih ediceğini sanmıyorum.
Riera ise zaten ŞL'de oynasın diye kadroda tutuldu.Açıkçası özledik adamı.Bugün göstereceği performansa göre Fatih hoca ligde Riera'yı oynatıp oynatmayacağına karar verir.Riera sol bek,Hamit yada Sabri sağ bek olabilir.Eboue çünkü artık tat vermiyor bana.

Ek olarak Riera-Chedhou-Semih-Sabri(Hamit)

Bu defans hattı Hakan ve Eboue çıkarılınca bence daha iyi ve hücumcu bir hat olur.(Lig için)

europeanconquer
17.Eylül.2013, 16:31
http://inciswf.com/8bit.swf

Ahahahaha :n:

LadroN
17.Eylül.2013, 16:47
http://www.footballuser.com/formations/2013/09/830789_Galatasaray_SK.jpg

Fearless Coward
17.Eylül.2013, 16:57
Valla açıkcası aslında sahaya pek kimin çıkacağı önemli değil bu maç lig maçına benzemez sahada kim olursa olsun Aslanlar gibi savaşcaktır tek bi şüphem bile yok bundan.Hoca en doğru kadroyu sahaya sürecektir diye düşünüyorum ayrıca Semih gibi bir savaşcıyı da bu maçta riske edecektir Fatih hoca.

sentugo
17.Eylül.2013, 17:10
Kadro bu

Muslera
Eboue, Chedjou, Dany, Riera
Melo, Selçuk, Engin
Sneijder
Burak Yılmaz, Drogba

ForCimbom
17.Eylül.2013, 17:28
biraz totemvari olacak ama, bu 11le marmelat yaparlar bizi...

davidvilla
17.Eylül.2013, 17:32
@sentugo

http://t1309.hizliresim.com/1f/k/sswp5.jpg (http://bit.ly/c25MCx)

Fatih Terim'e bir mesaj mı var ? :D

zeck17
17.Eylül.2013, 17:37
orta sahada kanatsız oynanmamalı böyle bir maçta ama fatih terim olunca konu akan sular durur vardır bir bildiği

Fearless Coward
17.Eylül.2013, 17:56
Bu kadro kesin mi ?

Corpus
17.Eylül.2013, 17:59
Kadro doğruysa pek beğenmedim ama vardır Hocanın bir bildiği...

europeanconquer
17.Eylül.2013, 18:16
106 senelik muhteşem tarihi, kimsenin yanına bile yaklaşamadığı sayısız başarıları, müzesinde rakiplerinin 2 katı kupası olan, Türk Sporunda ilk ve teklerin takımı, var olduğundan beri Türk olmayan takımları en çok yenen Türk takımı, ülkesinin medar-ı iftarı, UEFA ve Super Kupa sahibi, dünyanın en büyük taraftar oluşumu, ultrAslan'ın gururu 1481 den beri kültürün simgesi, 1905'ten beri sporun beşiği ANLI ŞANLI GALATASARAY !

Galatasaray

Hiç farketmez,hiç farketmez Alman, İtalyan, İspanyol, İngiliz, hiç farketmez !

Yürüyedur Galatasarayım !

LadroN
17.Eylül.2013, 18:28
Kadro kesin değil yahu resmi sitede bir bilgi yok.

anil luque
17.Eylül.2013, 18:34
Galatasaray

Hiç farketmez,hiç farketmez Alman, İtalyan, İspanyol, İngiliz, hiç farketmez !

Yürüyedur Galatasarayım !

Easy Champ!!

Oğuzhan noldu sana kardeşim benim :0:

byariff
17.Eylül.2013, 18:42
Sporx ; G.Saray-Real Madrid maçından önce İddaa oranları değişti. G.Saray oranı 4,40'tan 3,50'ye düşerken, R.Madrid oranı 1,35'ten 1,50'ye yükseldi.

atlet don kilot ne varsa sat bas :D

Fearless Coward
17.Eylül.2013, 18:44
Aynen 3.50'ye düşmüş bizim oran beraberlik 4 olmuş real 1.50 :D

europeanconquer
17.Eylül.2013, 18:47
Easy Champ!!

Oğuzhan noldu sana kardeşim benim :0:

Şampiyonlar Ligi havası bir başka oluyor abi :n:

Edit:

Şu an çok gaza geldim,akşam Real havamızı indirecek ama olsun :n: Onlara sübliminal bir mesajım var;

http://pbs.twimg.com/media/BJbP7O3CAAE0xe5.jpg:large

erdem344
17.Eylül.2013, 19:40
Güzel maç olur da

Riera en son ne zaman maç oynadı ?

europeanconquer
17.Eylül.2013, 19:42
Hazırlık maçlarında bir kaç kez forma giydi,daha resmi maçlarda siftahı yok.

Fearless Coward
17.Eylül.2013, 19:44
Nihat Kahveci NtvSpor'a konuşmuş Galatasaray bu Real'i yener demiş.

anil luque
17.Eylül.2013, 19:53
Şampiyonlar Ligi havası bir başka oluyor abi :n:

Edit:

Şu an çok gaza geldim,akşam Real havamızı indirecek ama olsun :n: Onlara sübliminal bir mesajım var;

http://pbs.twimg.com/media/BJbP7O3CAAE0xe5.jpg:large

Deme öyle deme. Benim içimde bir his doğdu niyeyse 2-1 Galatasaray :icon_evil:

byariff
17.Eylül.2013, 20:21
bruma ilk 11 de galiba bu fotografa gore..

https://pbs.twimg.com/media/BUYKpKsIQAAoPV_.jpg:large

Fearless Coward
17.Eylül.2013, 20:23
Dany'nin forma da var yalnız o zaman Semih'i de oynatmayacak hoca.

europeanconquer
17.Eylül.2013, 20:26
Herkesin malzemesi orada oluyor zaten,ilk 11'le ilgili bir şey değil o.

byariff
17.Eylül.2013, 20:31
Amk"nin verdigi ilk 11 dogru ilk 11imiz aciklandi

Muslera-Eboue-Chedjou-Dany-Riera-Melo Selçuk-Engin-Sneijder-Burak-Drogba

Fearless Coward
17.Eylül.2013, 20:33
Fena bir 11 olmamış hepsinin de Aslanlar gibi savaşacağını düşünüyorum hocamıza da güveniyorum Allah yardımcımız olsun.

europeanconquer
17.Eylül.2013, 20:34
Şimdiden sonradan oyuna girecekleri sayayım;

Amrabat,Bruma ve Umut hatta oyundan çıkacakları söyleyeyim ; Engin,Sneijder ve Burak

byariff
17.Eylül.2013, 20:35
Bruma-umut-sabri girer bence sonradan.

Fearless Coward
17.Eylül.2013, 20:40
Sabri'yi almadan olmaz böyle bi maçta hele ki öndeysek Burak çıkar Sabri kesin girer top yaparız orta alanda 4-5-1'e döneriz.

ForCimbom
17.Eylül.2013, 20:53
beyler brumanın forma no kaçtı?

Fearless Coward
17.Eylül.2013, 20:55
20 Numara Bruma ama oynamıyor kadrolar açıklandı.

Burak Akmanoğlu
17.Eylül.2013, 21:17
Engin merkezde mi oynayacak ?

europeanconquer
17.Eylül.2013, 21:19
4-1-2-1-2 işte Selçuk ile yan yana oynayacak Engin.

Burak Akmanoğlu
17.Eylül.2013, 21:27
Hmm Engini sevmiyorum ben ya nedense

europeanconquer
17.Eylül.2013, 21:30
Merak etme zaten seveni çok yok :n:

SAİT71
17.Eylül.2013, 21:47
Zaten seveni olmayan adamlar çıkıp 1 gol atar sonrada 2-3 yıl yerini garantiler... Öyle olunca daha çok sevilmezler :n: (ba kı nız : S.S)

Burak Akmanoğlu
17.Eylül.2013, 21:48
Zaten seveni olmayan adamlar çıkıp 1 gol atar sonrada 2-3 yıl yerini garantiler... Öyle olunca daha çok sevilmezler :n: (ba kı nız : S.S)

"Aydın Yılmaz" :icon_lol:

anil luque
17.Eylül.2013, 21:48
Real Madrid'de Arbeloa sahada. Bale'nin yerine de Di Maria var. İlk yarıda Di Maria ile savunmayı yorup ikinci yarıda Bale'den faydalanmak ister bence Ancelotti.

europeanconquer
17.Eylül.2013, 21:49
Eee bizde bir Aykut var adam 10 yıldır takımda :n: Sabri ile beraber en eski oyuncumuz :D

Fearless Coward
17.Eylül.2013, 21:51
Modric çok sırıtıyor bence o adam mc oynayacak adam değil bol pozisyon bulacağımız bir maç olur bence.

europeanconquer
17.Eylül.2013, 21:55
Valla Drogba,Muslera,Chedjou,Eboue,Burak ve başgan Melo'nun ne oynayacakları belli.Dany,Riera,Selçuk,Engin ve Sniejder'ın oynayacakları maçın gidişatını etkiler.Umuyorum Selçuk bu maçla açılır.Sezona pek iyi başlayamadı.

Burak Akmanoğlu
17.Eylül.2013, 22:02
Modric çok sırıtıyor bence o adam mc oynayacak adam değil bol pozisyon bulacağımız bir maç olur bence.

İyi kullanılabilmesi gerekiyor.

Kaka Leite
17.Eylül.2013, 22:18
Açıkcası ben her türlü Amrabat riskine girerdim.

Bu adam o kadar ters bir oyuncu ki Avrupa maçlarında bir şey oluyor, Real Madrid - Schalke - Cluj aklıma gelenler bunlar bunlarda girdikten sonra çok büyük yarar sağlamıştı.

Ligde etkisiz olsa da Avrupa maçlarında takımı çok iyi taşıyabiliyor. Sneijder de artık kalitesini bir göstersin zahmet olacak..

Hazırlık maçlarında atıyordu, hayır kalitesiz bir adam olsa bir şey demeyeceğim ama yarım sezondur burada Sneijder'in kalitesini tüm dünya biliyor onun da bunu farkına varması gerek.

O maç bu maç neden olmasın ?

europeanconquer
17.Eylül.2013, 22:21
Sneijder değil sadece, Melo hariç herkesin performansında bir düşüş var.Sneijder sürekli bir şeyler yapmaya çalışıyor ancak etrafında ki oyuncular formsuz olduğu için o da bir yerden sonra su koyveriyor :n:

Burak Akmanoğlu
17.Eylül.2013, 22:26
Nacho oynamıyor dün adamı koymadık yere bırakmadıydık :D :D :D

europeanconquer
17.Eylül.2013, 22:28
NTV Spor'da oyuncu değişikliklerini tartışıyorlar :n: Hey Allah'ım ya :D

Kaka Leite
17.Eylül.2013, 22:30
Nacho oynamıyor dün adamı koymadık yere bırakmadıydık :D :D :D

Dün söylendiğinde de çok şaşırdım o tarz tecrübesiz oyuncuları oynatmazlar bu tarz önemli maçlarda.

İhtimal vermiyordum oynatmadılar zaten. Mantıksız bir hareket olurdu Nacho ile çıkmak ben en kötü Bale'i oraya koyarım zaten oradan yetişen bir oyuncu.

Fearless Coward
17.Eylül.2013, 22:36
Başarılar diliyorum Aslanlarımıza Allah'ın izniyle galip geleceğiz inşAllah.

byariff
17.Eylül.2013, 22:37
madridin ortasahasa gobegi kirilgan bi khedira sert ne isco ne modric sert degiller ben ortasahayi cabuk gececegimize inaniyorum.

Bordo61Mavi
17.Eylül.2013, 22:46
Su Pepe'ye cok sinir oluyorum :) kirmizi yer o kasap

byariff
17.Eylül.2013, 22:47
https://pbs.twimg.com/media/BUYrXcMCUAEqzGU.jpg

Burak Akmanoğlu
17.Eylül.2013, 22:50
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/558874_724024760956479_148670376_n.png

Alın bakayım Cimbomlu arkadaşlar benden size gelsin. :)

xymnz12xnymz
17.Eylül.2013, 22:54
Gs çok mu etkili başladı ? Yalan olacak 1.50 ganyan :(

footballer33
17.Eylül.2013, 23:03
Casillas sakatlanıp çıktı, Lopez oyunda. R.Madrid'in mavi forması da çok kötü.

G.Saray'ın kontrolünde şu an maç.

HooijDonk07
17.Eylül.2013, 23:04
Gol melo atıcak şimdi

HooijDonk07
17.Eylül.2013, 23:04
Ahanda dedim kaçırdı la :n:

Burak Akmanoğlu
17.Eylül.2013, 23:08
Net penaltı verilmedi Madrid'in.

HooijDonk07
17.Eylül.2013, 23:09
Net penaltı verilmedi Madrid'in.

Bence Ronaldo taktı be ya ama takmadı ise %100 penaltı

Burak Akmanoğlu
17.Eylül.2013, 23:10
Bence Ronaldo taktı be ya ama takmadı ise %100 penaltı

Ronalda takmadı top ile alakası yok zaten pozisyonun top fezada.

HooijDonk07
17.Eylül.2013, 23:10
Ronalda takmadı top ile alakası yok zaten pozisyonun top fezada.

Tam göremedim ben hala melo'nun kaçırdığında kaldım Gol atacak dedim kaçırdı be ya adam :n:
Madrid Galatasaray değilde Bizle(Fener) Galatasaray maç yapıyormuş gibi hissettim

Gncl1905
17.Eylül.2013, 23:18
Ne kaçtı be.

footballer33
17.Eylül.2013, 23:22
Real Madrid'in ilk tehlikeli atağı gol oldu. G.Saray için sıkıntılı anlar başlayacak şimdi.

Gncl1905
17.Eylül.2013, 23:23
Yine basitçe golü yedik. Takımın da moral gitti bizim de. Halbuki maçta da iyi oynuyorduk.

sentugo
17.Eylül.2013, 23:34
Pepe Casillas'tan sonra Drogba'yı da sahadan aldı

HooijDonk07
17.Eylül.2013, 23:35
Drogba ağlayarak mı çıktı yanlış mı gördüm yoksa ?

Partenopei
17.Eylül.2013, 23:35
İyi oynarken çok basit bir gol yedi Galatasaray defans uyudu resmen.

byariff
17.Eylül.2013, 23:38
bu kadar kacarsa olacagi bu birkezde biz one gecelim yahu adamlar oynamadan gol atti.

2. yari atariz guveniyorum bu takima

ve engin baytar diyip susuyorum hamitten kat kat yararli oldugunu gormuslerdir umarim..

Cengo
17.Eylül.2013, 23:40
Drogba'nın omuzu çıkmış. İkinci yarı oynamayacak.

Bordo61Mavi
17.Eylül.2013, 23:41
Tek forvetle gol atamaz Galatasaray, umarim Umut girer oyuna.

Fearless Coward
17.Eylül.2013, 23:42
Farkettiniz mi bilmem Real'in golü geçen sezonki Gençler ve FB'den yediğimiz gole benziyor Eboue yine aynı şeyi yaptı.

goosfraba
Pepe Casillas'tan sonra Drogba'yı da sahadan aldı

casillas'ı sakatlayan ramos'tu galiba, yanlış mı gördüm :)

europeanconquer
Dany beni sinir etti,sen kimsin lan ? O yeteneksiz ayaklarınla Madridli oyunculara çalım atmaya kalkıyorsun,Riera'da savunma da aynısını yaptı.İkinci yarısı aynısını yapacaklar,yine kanser edecekler,daha fazla yemesek bari.Şimdi başı kesilen tavuk misali Amrabat girir,koşar durur.Drogba'nın omzunun çıkması da çok kötü oldu.O Burak'la gol atamayız biz.Bruma'yı al hoca Bruma'yı.

Real Madrid'de maşallah top mu oynuyor belli değil boş beleş bir gol attılar.

Partenopei
17.Eylül.2013, 23:43
Drogba'nın yerine Bruma veya Amrabat'ı alıp formasyon değiştirebilir hoca.

SAİT71
Bana göre kanatsız oynayarak elindeki maçı veriyor Galatasaray. Kanat organizasyonları olmadan anca duran toptan gol bulabilir. Kanatlar olsa bana göre 2 tane gol gelirdi. F.T. inadından dönüp Amrabat ya da Bruma yı almalı. Kanat olduktan sonra illaki birinde atamazsa birinde atar Burak. Eğer Umut girerse işi zor Galatasaray'ın. Umut'un hiç bir yararı yok şu takıma.

Kaka Leite
casillas'ı sakatlayan ramos'tu galiba, yanlış mı gördüm :)
Aynen öyle Ramos'tu.

C h A o S
17.Eylül.2013, 23:45
Eboue çok göze batmaya başladı.Geçen sene Vlemincx'in attığı gol geldi aklıma.Yine aynı hatayı yaptı.
Oyun olarak biz daha kontrollü oynadık.Madrid şu anda diş geçiremedi.Ancak Di Maria çok sarkıyor.Ronaldo ise çok tutuk.
İnşallah geçen seneki gibi ikinci yarı bir canlanma yaşar takım.

Bu arada Juventus yeniliyor.Kopenhag o maçı yenmemeli.

Kaka Leite
17.Eylül.2013, 23:46
Valla kusura bakmasın kimse ama Drogba'nın çıkması bu maçlık konuşursak iyi oldu. Takımın temposunu bozan isimdi takımdaki yararı tartışılmaz ya da ne bileyim her an bir şey yapabilecek bir oyuncu ama çok yavaşlatıyor takımı..

Bugün o konsantrasyonu göremedim ben Drogba'da. Amrabat bu maçlarda çok üst düzey oynuyor..

Bugün ben Dany ve Riera'yı çok beğendim. Dany şu saçma çalım işlerini bıraksa daha güven verecek ama şuana kadar göze batmadı.

Çok kaçırdık ama oynadığımız oyun çok iyi. Bruma da oyuna girmeli kesinlikle almalı oyuna kanatlar çok kötü ve çok rahat boşluk yakalar kanatlardan..

2. yarı goller de bulabilir Galatasaray çok güven vererek oynuyor ama taraftarın kendisini toparlaması gerek golden sonra yarısı sustu. 45 dakika var önünde Galatasaray'ın attığı bir 4 pozisyon daha da bulabilir yeter ki taraftar takımı geri çekmesin ileri itsin..

byariff
17.Eylül.2013, 23:47
dany diyorsunuz ama sahanin en iyisi bana gore engin ile birlikte yahu adam kac ara topu kesti onlari gormuyorsunuzda attigi calimlarimi goruyorsunuz evet riskli oynuyor ama savunmayi topluyan adam dany chedjodanda iyi. yedigimiz goldede chedjou eboue hatasi var zaten.

europeanconquer
17.Eylül.2013, 23:48
Dany isterse 4556465 tane top kessin,o hareketleri yapmaya devam ederse çok gol yedirtir bize.Bir kere iki kere değil adam hep çalıma giriyor,öyle iş olmaz.

Gncl1905
17.Eylül.2013, 23:49
Golü atan Isco değil Eboue idi. Sağ olsun.

Maça gelirsek 1-0'a kadar fena değildik. Pozisyon buluyorduk en azından. 1-0 oldu moraller dibe düştü. FT devre arası bir şeyler söyler düzeliriz inşallah.

Drogba'nın olmaması çok kötü oldu. Bakalım onsuz ne yapacağız.

Facx
17.Eylül.2013, 23:49
aynen dany nin bi adı çıkmış bide ben engini hiç beğenmedim arkadaş nesi iyiydi bu adamın tek olumlu hareketi sneijder a attığı pas her topta eveleyip geveledi drogba - bruma , amrabat - engin olmalı

Önder HOCA
17.Eylül.2013, 23:50
eboue nin sarısı varmıydı eboue iscoyu indirmeliydi orda :S

C h A o S
17.Eylül.2013, 23:50
Dany bir kaç laubaliliği dışında kusursuz oynuyor.Çok top kesti.
Riera ise lig maçlarında artık oynamalı.Eboue kesilmeli.Riera yine bu sezon geçe sene gibi joker olacaktır.

Hala Selçuk bu sezona giremedi.Hiç yok ortalarda.

mustangshelby
17.Eylül.2013, 23:51
Beğenilmeyen Danny bence iyi oynadı tamam pek iş düşmedi ama neredeyse hatasız oynadı bence golde Eboue'nin ve Chedjou'nun hatası var hakemde idare eder Meloya sarı vermemeliydi Real'de çok kötü oynuyor Ancelotti'yi Real'e yakıştıramıyorum inşallah 2. yarıda toparlanır gol veya goller atarız.

Fearless Coward
17.Eylül.2013, 23:52
İlk yarı çok şanssızdık 2. yarı maçı çevireceğimize inanıyorum ben vurduğumuz gol olsun 2. yarıda.

Gncl1905
Engin de çıkabilir aslında. Bruma ve Amrabat girsin de kanat görelim. Rakibin bekleri de iyi değil zaten.

Partenopei
aynen dany nin bi adı çıkmış bide ben engini hiç beğenmedim arkadaş nesi iyiydi bu adamın tek olumlu hareketi sneijder a attığı pas her topta eveleyip geveledi drogba - bruma , amrabat - engin olmalı
Aynen katılıyorum.

SAİT71
Eboue'nin indirmesine gerek yoktu. Adama yapışıp hava topuna çıkmasa bile rahatlıkla adamı bozabilirdi. Golün olmasındaki en büyük sebep, gerçekten hava topuna çıkmayıp sadece göstermelik zıplaması ve faul alırım diye düşünüp, dengesini kaybetmesiydi. Yere düşüncede Isco rahat aldı topu ve golü attı. Orda önüne dikilip hiç bir şey yapmasa adam bu kadar rahat şut vuramazdı zaten. Eboue kendi kendini düşürerek golü yedirdi.

europeanconquer
17.Eylül.2013, 23:53
Dany için demek istediğim şu ;

Nasreddin Hoca oğlunun eline bir testi tutuşturup çeşmeden su getirmesini istemiş. Çocuk dışarı çıkarken de ensesine bir tokat atıp :
- Testiyi kırma ha ! diye öğüt vermiş .
Bunu gören komşulardan biri :
- Yahu Hocam demiş, henüz testiyi kırmadan niye dövüyorsun yavrucağızı ?
Hoca cevap vermiş :
- Testiyi kırdıktan sonra neye yarar ?

mustangshelby

katılıyorum engin'le 1 kişi eksik gibi orta saha çok çelimsiz ve buna rağmen ayağında çok top tutuyor.

Facx
Golde Eboue kadar chedjou nun da hatası var arkadaş 2 kişisiniz adam tek ve 170 175 boyunda falan sende yapışsana niye geriye doğru açılıyosun

Partenopei
17.Eylül.2013, 23:54
Amrabat girdi hadi bakalım.

mpaker66
17.Eylül.2013, 23:54
Amrabat giriyo of of of. Kafayı yicem maçta.

byariff
17.Eylül.2013, 23:55
drogba - amrabat

drogba hastaneye goturuluyormus

Cengo
Juventus'un kaybetmesi Galatasaray'ın fazlası ile işine gelir ama o maçın skorunun öyle biteceğini sanmıyorum. Kopenhag ile oynayacağın 2 maçtan 6 puan alamayacaksan gruptan çıkma şansın yok zaten. 3.lük için zaten Kopenhag ile oynayacağın 2 maç yeter.

mustangshelby
Golde Eboue kadar chedjou nun da hatası var arkadaş 2 kişisiniz adam tek ve 170 175 boyunda falan sende yapışsana niye geriye doğru açılıyosun

Chedjou sadec izledi birkere top havadayken pozisyon alması gerekliki ilk müdahaleyi yapsın isconun boyu öyle uzun muzunda değil hadi pozisyon alamadın bari ebouenin alamayacağını varsayarak sıkıştırma yap geri çekilme....

byariff
17.Eylül.2013, 23:56
offf ya o nasil kacti yapma be burak ya

mustangshelby
şu gol nasıl kaçar ya ayıp ya..

Partenopei
Yapma burak at şunu artık.

Gncl1905
17.Eylül.2013, 23:58
Oha Burak ya.

playeray
17.Eylül.2013, 23:59
Quagliarella attı Juve 1-1

Bordo61Mavi
17.Eylül.2013, 23:59
Burak o pozisyonu nasil harcarsin

Partenopei
18.Eylül.2013, 00:03
Bırakın abi bırakın yine saçma sapan bi hata.

byariff
18.Eylül.2013, 00:05
bu hatalar bizde olur iste lanet olsun ya iyi oynadigimiz maci veriyoruz olamaz boyle birsey.

Bordo61Mavi
18.Eylül.2013, 00:05
Adamlar organize gelip gol atsa zoruma gitmiyecekte boyle basit hatalar yapip goller yiyoruzya

footballer33
18.Eylül.2013, 00:06
2. hata, 2. gol. İlginç olan da, her iki golden önce, G.Saray Burak ile net fırsatları kaçırdı ve kalesinde golleri gördü.

C h A o S
18.Eylül.2013, 00:07
Klasik Türk takımı hataları.Yapacak bir şey yok.Madrid gibi bir takımı oynattırmıyoruz ancak 2 tane kendi elimizle gol veriyoruz.

Ralph
18.Eylül.2013, 00:08
Burak o golü atsa bu maç rahat 2-1 e dönerdi.

Gncl1905
18.Eylül.2013, 00:12
Bu golleri yersen zaten yenilirsin.

byariff
18.Eylül.2013, 00:13
geçmis olsun atamayana atarlar iste

footballer33
3 oldu. Bir de üstüne, Bale oyunda. Isco çıktı.

Edit: Yok artık, 4.

Suicider
Ama real madrid çok formsuz.

Ralph
18.Eylül.2013, 00:19
Galatasaray bu sene şampiyon olmazsa ligde, ecc de de başarı getirmezse finansal anlamda iflas bayrağını çeker. Bizden çok daha kötü duruma gelirler.

SAİT71
18.Eylül.2013, 00:19
Fatih Terim'in inadı takımı yaktı. Tek kelimeyle budur. Bu maçta çok yanlış kadro çıkardı. Baştan bu kadro ile çıkması lazımdı. Bruma'yı 2-0 olduktan sonra aldı. Zaten girdi 3-0 oldu. Real Madrid kötüde olsa arada çok ciddi farklar var. Bu saatten sonra Kopenhag'da 1 puan alırsa, Galatasaray'ın işi grupta zor.

Bence artık Galatasaray'ın iyi bir forvet almasının vakti geldi. İleride ciddi bitirici forvet sorunu var. Drogba ile yeni bir forvet şart. Burakla Umutla gitmez... Ayrıca acilen Dany ile Semih değişmeli bence.

C h A o S
18.Eylül.2013, 00:23
Galatasaray bu sene şampiyon olmazsa ligde, ecc de de başarı getirmezse finansal anlamda iflas bayrağını çeker. Bizden çok daha kötü duruma gelirler.

Yine kasıtlı yorumlarına devam ediyorsun.
Ne alakası var Allah aşkına?Galatasaray her sene şampiyon olup ŞL'de başarı mı sağlıyordu da iflas etmedi?Hadi git işine.

45 bin kombine+loca+store ve lig yayın geliri yeterde artar.

Ek olarak bu takım 6 sene ŞL'ye gidemedi yine bir şey olmadı.Merak etmeyin Galatasararay 1-2 sene şampiyon olamadı diye iflas etmez.

Bordo61Mavi
18.Eylül.2013, 00:24
Melo
Selcuk - Engin
-------------Sneijder - Amrabat
Burak

Amrabat degisikligi yanlisti, cift forvet sistemi ile devam edilmeliydi. Tek kanadin kime faydasi olacak ?

SAİT71
18.Eylül.2013, 00:24
Çok yanlış, çift forvet çıkarsan bu kötü Real'e bile arkada beceriksiz savunmanla açık verirsin.(Kontra manasında açık) Tek forvet ve kanatlı sistemle çıkacaksın. Ancak Maçı kaybettikten sonra değil maçın başında.

Ralph
18.Eylül.2013, 00:26
Ne alakası var Allah aşkına?Galatasaray her sene şampiyon olup ŞL'de başarı mı sağlıyordu da iflas etmedi?Hadi git işine.

Dostum kasıtlı değil mesajım. Çok para harcandı bu kadroya. İnan kötü niyetle söylemiyorum. Ortam zaten gergin neden böyle bir amacım olsun :) zaman gösterecektir zaten.

C h A o S
18.Eylül.2013, 00:28
Burak Yılmaz ıslıklandı.Oda onları alkışlayarak güzel cevap verdi.6 maçlık bir periyotta taraftar nasıl böyle işler yapar anlamıyorum.Burak Yılmaz şu andan itibaren Galatasaray'ı kafasında bitirmiştir.Yazık adama her maç gol atsın istiyorlar.

Dakikada geçmiyor ki arkadaş bitsin gitsin maç.

SAİT71
18.Eylül.2013, 00:30
5 oldu. Resmen yazık yani. Şu takım 5 atacak takım değildi. Kendi evinde 3. lig takımı olsa 5 yememeli. Nasıl bir ruh arkadaş. Ulan biraz insan taraftarından utanır be. Acayip sinirlendim vallahi :(

mustangshelby
18.Eylül.2013, 00:31
Burak Yılmaz ıslıklandı.Oda onları alkışlayarak güzel cevap verdi.6 maçlık bir periyotta taraftar nasıl böyle işler yapar anlamıyorum.Burak Yılmaz şu andan itibaren Galatasaray'ı kafasında bitirmiştir.Yazık adama her maç gol atsın istiyorlar.

Dakikada geçmiyor ki arkadaş bitsin gitsin maç.

Bence Burak sezon bitiminde gitmeliydi kalması hataydı zaten bence.

europeanconquer
18.Eylül.2013, 00:32
Savunma rezalet resmen.Aslında diyecek bir şey yok.Atamazsan atarlar,Real Madrid'se rakip kaçırdığının fazlasını atar.

Bordo61Mavi
18.Eylül.2013, 00:33
Degisikliklerin hepsi hatali bana gore. Daha fazla attirmazlar umarim

byariff
18.Eylül.2013, 00:33
1-5 oldu umut atti

SAİT71
18.Eylül.2013, 00:37
2 forvet devam etsin diyorsunuz inanamıyorum. Bence biraz kapalı oynamak lazım bu Real'e karşı. Geçen senede aynı şey oldu. Bu kadar açık oynanmamalıydı. 2 forvet çok cesurca olur. Bu maçta zaten kanat yok birde savunma felç geçirmiş gibi hatalar yapınca farka gitti. 3. golün yenmesinde rol oynayanların hepsinin kulağı çekilmeli. 3 gol takımı dağıttı. 2-0 devam etseydi yine 2-1 falan olurdu. 3'te koptu maç.

playeray
18.Eylül.2013, 00:39
Bence de kapalı oynamak lazımdı. Çünkü çeyrek final farklı grup aşamasının ilk fikstürü farklı. Çeyrek finalde bir hava var bir inanç var fakat daha grubun ilk fikstüründe çok zor o iş.

goosfraba
18.Eylül.2013, 00:40
6'yı attı real madrid. birkaç gömlek fazla geldiler...

Burak Akmanoğlu
18.Eylül.2013, 00:41
"Sadece Sportif A.Ş'nin borcunun 725 milyon TL"

Resmi bir açıklamadır.

SAİT71
6-1 oldu. Söylenecek söz yok. Taraftara yazık. Bizim gibi Galatasaray'ı destekleyen rakip taraftarlara yazık. İçim parçalanıyor yemin ediyorum :(

europeanconquer
6 olmayaydı iyiydi :n: Koy bilmem nerene rahvan gitsin çokta fifi :0:

Bordo61Mavi
18.Eylül.2013, 00:42
Bu gol guzeldi

SAİT71
18.Eylül.2013, 00:42
Bitmek bilmedi maç be. Nasıl bir şeydir yahu. Ben böyle bir şey görmedim. Her gelen gol oldu pozisyon oldu :S

OrcunFB
18.Eylül.2013, 00:43
GS'lı arkadaşların affına sığınarak söylemek istiyorum.

6 tane atılır be oha Real Madrid :D Olmadı ama olsun. :n:

europeanconquer
18.Eylül.2013, 00:44
http://inciswf.com/volkankonak.swf

Günün anlam ve önemi için...

Hayır sinirden gülüyorum evde :n:

Burak Akmanoğlu
18.Eylül.2013, 00:44
6 olmayaydı iyiydi :n: Koy bilmem nerene rahvan gitsin çokta fifi :0:

Aslansın lan görüşüne saygı duydum vallaha tam adamsın yani. :)

eXcitinG
18.Eylül.2013, 00:45
Geçen yıla göre daha güçlü bir Galatasaray, geçen yıla göre bence daha zayıf bir Real Madrid karşısında bu skorla yenilmemeliydi. Fatih Terim bu sefer iyi analiz edemedi Reali bence. Sağ tarafta Carvajal sol da Arbeola varken daha çok kanat bindirmeli bir oyun benimsemeliydi diye düşünüyorum. Israrla ortadan oynamaya çalışıldı. Selçuk ve Sneijder inanılmaz formsuz. Bu adamlardan birisi bile formda olmassa sistem işlemezken ikisinin birden formsuzluğu skoru doğurdu.

Fearless Coward
18.Eylül.2013, 00:50
Valla Chedjou,Dany,Eboue yerine Semih,Gökhan ve Sabri olsaydı daha az yerdik çok ruhsuzlardı.Ama hocamızın da dediği gibi bu bir eleme maçı değil yenilirsekte önümüzde 5 maç var ancak bu farktan sonra Beşiktaş karşısında neler yapacağız çok merak ediyorum açıkcası işimiz iş valla.

europeanconquer
18.Eylül.2013, 00:52
Valla ligde ilk 4 Avrupa'da Avrupa Ligi'ne kalmak başarıdır benim için bu sezon,pek beklentim yok takımdan.Ayrıca konuyu kilitleyebilir miyiz ? :( :( :uzgun:

SAİT71
18.Eylül.2013, 00:53
Bencede konu yarın kilitlensin. Bir an önce unutulsun maç. Adam gördükçe kötü oluyor. :(

mwaru
18.Eylül.2013, 00:53
Bu Real nasıl olur da bu kadar gol atar aklım almıyor. Tek bir tane organize gol yok.

Fearless Coward
18.Eylül.2013, 00:54
Yöneticiler kapatın konuyu kilit pls. :( Bu arada 6 golü normal buluyorum ben 3-4 gol bizim hatalarımızdan geldi 1 tane de Ronaldo şov yaparak atmasa olmazdı zaten. :D

europeanconquer
18.Eylül.2013, 00:54
http://riskbudur.com/userdata/attachments/1/1379451181751128_orig.jpg

Börk
18.Eylül.2013, 00:55
Şu Dany ile Chedjou oynamaya devam ederken bir de solda Riera olursa bu sene daha çok 6 gol yeriz biz.Saçma sapan goller yedik ileride zaten top tutamadık Drogba çıktıktan sonra takımda bir şeyler var ve bu bu şeyler Fatih Terim'in 2.gelişi gibi bizi mahvedecek bence.İmzalasın artık şu sözleşmeyi.

EndoplazmiK RetikuluM
18.Eylül.2013, 00:56
İlk yarıdaki oyunu gördüm kapattım televizyonu, bilgisayarı. İyi yapmışım.

Kaka Leite
18.Eylül.2013, 00:56
İlginç vallahi çok ilginç.

Hiç beklemezdim.

C h A o S
18.Eylül.2013, 00:57
Sanırım taraftar olarak bugün fark ettim bir yerlerimiz oynamış.Uçmuşuz.

En kötü gün bugünse, bugün de Galatasaray.Arada üzülmek lazım.

erdem344
18.Eylül.2013, 00:57
Futbolda egoya yer yok.

Geçmiş olsun

SAİT71
18.Eylül.2013, 00:59
Valla insanın içinden balkona çıkıp böğüresi geliyor. İçinde bir sıkıntı var atamıyorsun. Türk oluşumuzdan mıdır nedir kanımıza dokunuyor böyle olaylar. Biri olacak ağız burun dalacaksın. Yoksa stresi atamıyorsun.

Fearless Coward
18.Eylül.2013, 00:59
Hocamız ve oyuncularımız bu maçı bir an önce unuturlar inşAllah Beşiktaş maçıyla yeni bir sayfa açmak lazım ama o maçta çok zor geçecek.

Burak Akmanoğlu
18.Eylül.2013, 01:00
Hocamız ve oyuncularımız bu maçı bir an önce unuturlar inşAllah Beşiktaş maçıyla yeni bir sayfa açmak lazım ama o maçta çok zor geçecek.

Konu Dışı - İnşallah'da ki A büyük değil şunu şöyle yapmayın ya :D

Sheriff
Galatasaray'ı desteklesem, kazanmasını istesemde böyle bir sonucu bekliyordum açıkcası. Geçmiş olsun hepimize, önümüzdeki maçlara bakacağız artık.

Mamadou
Ya karşında sanki Gençlerbirliği varmış gibi 1-0'dan sonra o kadar çok adamla hücum edersen bunlar başına gelir. Karşındaki Real Madrid sen nasıl kontrollü başladıysan oyuna öyle devam edeceksin. Gerektiğinde 1-0 da geride olsan 2-0 da geride olsan önceliğin kontrollü oyun olmalı. Yoksa böyle 5,6,7 yersin. Adamlar 4 den sonra öyle bitsin havasında tempo yaptılar. O yavaşlıkta bile iki gol sıkıştırdılar. hatta İsco kaymasa 7 oluyordu. Benim asıl merak ettiğim acaba bu takım sezon öncesi hazırlık kampında ne çalışmış. Bazı oyuncular o kadar formsuz ki direk etkiliyor. Selçuk, Sneijder formsuzlar özellikle Selçuk sezona çok çok formsuz başladı. Orta dahada top istemesini bilen, pas dağıtan, organizatör konumundaki oyuncular ama Melo kaç defa geriden öne top taşırken pas atacak oyuncu bulamayıp ya geri oynadı yada ileri uzun oynadı. Hele böyle bir maçta çift forvet tercihi başlı başına yanlıştı. Yalnız bir oyuncu var ki bu ölü takımı ileride canlandıracak, ayağa kaldıracak. O oyuncu Bruma. Az izleme şansı bulmama rağmen baya iyi geldi bana.

Trabzonspor
Ronaldo nasıl bu kadar kötü olur dedim üzerinden 2 dakika geçti golleri atmaya başladı adam son yorumumda yok artık oldu. Son gol çok iyiydi. Yalnız GS gerçekten sahaya yanlış 11 ile çıktı bu şekilde bu rakibin seni harcaması normal. 4-6 oynamıştım ama +7 oldu iyiki yuklü girmedik.

Redrum
18.Eylül.2013, 01:04
Bu maç kolay unutulmaz. Bir insan Galatasaraylı olarak, ama her şeyden önce bir Türk olarak böyle başı öne eğilince yediremiyor.. TV'nin içinden sahaya atlayasım geldi...

İlk golü biz atsaydık, bu maç böyle olmazdı. Ama tırıvırı yapmaya pek de gerek yok. Adamlar bu yüzden Real Madrid. Acaba bu sene Şampiyonlar liginde Chedjou mu yoksa Dany mi assist kralı olacak hep beraber takip edeceğiz.

Fearless Coward
Konu Dışı - İnşallah'da ki A büyük değil şunu şöyle yapmayın ya :D

ben Allah'ın baş harfini küçük yazamam güzel kardeşim bana dokunuyor anladın. ;)

Maça gelirsek bu takım son 3 maça 1 puanla girdiğini ne çabuk unuttunuz tamam rakipler çok güçlü ancak Kopenhag bile kolay lokma olmadığını gösterdi her şey olur bu grupta 5. maça kadar 7 puana ulaşırsak çok iyi olacak.

byariff
Fatih Terim: Hata benim..Özür dilerim herkesten.

Eboue-dany-chedjou acilen kesilmeli takimdan..

Ralph
Fatih terim hatayı üstlendi ancak oyunculara çok pis laf soktu. "Bazen şahsiyet için mücadele edersiniz"

Gncl1905
18.Eylül.2013, 01:05
1-0'a kadar gayet iyiydik, olmadı atamadık. Sonra ilk yarıyı bir şekilde bitirdik, şükür ki 2'yi yemedik o dönemde. İkinci yarıda da fena başlamadık, hadi hayırlısı derken saçma sapan şekilde 2'yi de yedik. Maç orada benim için bitmişti zaten görülüyor ki takım için de bitmiş. Bireysel hata yapmamalısınız ŞL'de hele hele rakip Real Madrid iken. Siz rakibe 2 gol hediye ederseniz tabii ki o maçı çevirmek imkansız. Geçen sene de bu golleri yiyorduk hala yiyoruz. İyi oynasak ne olacak yedikten sonra çöküyorsun zaten. Hayır problem ne ben çözemiyorum, FT çözsün artık. Hele 2. gol nedir abi amatörde yenmez ya.

Taktik konusunda eleştirim yok. Bence kadro doğruydu gole kadar olan dönemde gördük.

europeanconquer
18.Eylül.2013, 01:06
Taktikle ilgili bir yorum yapılması gerekirse kısa ve net yazacağım;

4-2-3-1 (Bruma'lı)

Börk
18.Eylül.2013, 01:08
Fatih Terim: "Az da oldu belki daha fazla da olabilirdi."

Aynen öyle.

anil luque
18.Eylül.2013, 01:08

Ek olarak bu takım 6 sene ŞL'ye gidemedi yine bir şey olmadı.Merak etmeyin Galatasararay 1-2 sene şampiyon olamadı diye iflas etmez.

6 sene ŞL'ye gidemediğinde "haydi galatasaraylı bir sms de sen at kulübümüze destek ol" yazıyordu billboardlarda. Adam doğru düzgün fikrini yazmış, hadi git işine falan yakışık almıyor kardeşim.

Maçtan önce demiştim Gs de kazansa şaşırmam Real fark atsa da şaşırmam diye. İkinci ve daha kuvvetle muhtemel olan seçenek oldu. Böyle takımlara karşı bu kadar açık top oynarsan , korkmuyorum imajı vermeye çalışayım derken tedbiri elden bırakırsan ve üstüne üstlük amatör hatalar yaparsan 6 da yersin 16 da. Yazdık oldu.

İnşallah bizim maça ayağa kalkma maçı gözüyle bakılmaz bu sonuçta sonra. Gerçi Terim ne yapar eder bu düşünceyi aşılar.

OrcunFB
18.Eylül.2013, 01:09
http://riskbudur.com/userdata/attachments/1/1379451181751128_orig.jpg
Bu müthiş yalnız. :n:

ForCimbom
18.Eylül.2013, 01:10
biraz totemvari olacak ama, bu 11le marmelat yaparlar bizi...

6ya yine hafif demişim

Trabzonspor
18.Eylül.2013, 01:10
ben Allah'ın baş harfini küçük yazamam güzel kardeşim bana dokunuyor anladın. ;)

Maça gelirsek bu takım son 3 maça 1 puanla girdiğini ne çabuk unuttunuz tamam rakipler çok güçlü ancak Kopenhag bile kolay lokma olmadığını gösterdi her şey olur bu grupta 5. maça kadar 7 puana ulaşırsak çok iyi olacak.

O guruptaki şartlarla şuandaki gurubu bir tutma.

erdem344
18.Eylül.2013, 01:12
http://j1309.hizliresim.com/1f/l/stcnn.jpg (http://bit.ly/c25MCx)

Börk
18.Eylül.2013, 01:13
Ben hiç büyük yazmama taraftarıyım o ayrı konu.Yukarıda bir arkadaşta yazmış öyle ya da böyle biz kendimizi çok pohpohladık geçen seneden sonra.Real'i ezeriz geçeriz diyorduk gerçekçi olmak lazım bugün kazanabilirdik de ama yanlış tercihlerden sonra skor karşımızda.Bir şapkayı önümüze koymak lazım artık.Bu takımda yanlış giden bir şeyler var ve bu şeyler maç kazanınca düzelecek şeyler değil umarım sonumuz kötü olmaz.

Fearless Coward
18.Eylül.2013, 01:16
O guruptaki şartlarla şuandaki gurubu bir tutma.

Dediğim gibi bu grup daha zorlu kaldı ki şu 2 maç özellikle çok önemli şu 2 maçı en kötü 4 puanla atlatmalıyız.

Börk
18.Eylül.2013, 01:16
Fatih Terim: "Drogba hakkında kesin bilgiyi yarın verebileceğiz ama durumu tatsız gözüküyor."

Matteo Ferrari
18.Eylül.2013, 01:17
8-0 yenilmekte var, 6-1 yenilmekte var ama stadı terketmek yok.
geçmiş olsun.
yabancı sınırlamasının dezavantajını yaşadı galatasaray.

Burak Akmanoğlu
18.Eylül.2013, 01:19

Ah be keşke şöyle başlasaydı Galatasaray... :)

davidvilla
18.Eylül.2013, 01:20
.

İnşallah bizim maça ayağa kalkma maçı gözüyle bakılmaz bu sonuçta sonra. Gerçi Terim ne yapar eder bu düşünceyi aşılar.

Heh simdi gelelim fasulyenin faydalarina...:)

byariff
18.Eylül.2013, 01:21
Bruma girdiginde etkiliydi hele o savunmanin uzerine gidisi sol ayagiyla etkisiz vurdu ama bu elamandan birseyler olacak abi.

europeanconquer
Belki şok etkisi yaratır bu yenilgi :( Belki takımı kendine getirir :(

Bordo61Mavi
Fatih Terim'de hatasini kabullendi.

Hersey o ilk degisiklikle basladi. Ikinci yariya baslarken erken gol bulma derdindeydi Galatasaray bunuda tek forvet ile bulmasi imkansizdi. Hadi forvet almadin oyuna tek kanatli bir sistemle Real'e karsi ne yapmayi planliyordu Terim ?

Kopenhag onemli bir puan aldi. Bu goruntu ile Galatasaray evinde Juve'den o puanida alamaz.

SAİT71
hayir arkadas ilk yari 1-0 bitiyor, ikinci yari nasil oluyor o kadar gol, ayrica bruma ile amrabat dogru zamanda sahada olsalardi 1 golden fazlasi olurdu yinede berbat bir durumdayken bile tek forvetle gol atti nasil atti bastan beri yapmasi gerekli olan sekilde kanattan orta ile..

Fearless Coward
18.Eylül.2013, 01:27
Çok açık oynadık 2. yarı adamlar çok boşluk buldu tak tak mermi sıkar gibi attılar golleri.Hocaya tek bi tepkim var hızın önemli olduğu böyle bir maçta neden Sabri'yi oynatmadığını merak ediyorum geçen maçın en iyi isimlerindendi onu almalıydı.Aynı zamanda Amrabat ve Bruma'da çok etkililerdi özellikle Amrabat'ın şu ortalarına hastayım mümkünse hoca savunmada Gökhan-Semih-Sabri yapıp bu 2 oyuncuya yer açmalı.

anil luque
18.Eylül.2013, 01:33
Heh simdi gelelim fasulyenin faydalarina...:)

http://tr.mydearbody.com/sifali-bitkiler/fasulye.html :D :D

Börk
18.Eylül.2013, 01:34
http://tr.mydearbody.com/sifali-bitkiler/fasulye.html :D :D

link ölmüş kardeşim bence buradan devam edelim :)

http://tatlar.blogspot.com/2013/03/kuru-fasulye-ve-nohutun-gaz-nasl-alnr.html

europeanconquer
18.Eylül.2013, 01:38
Bu arada taraftarın yaptığı ayıp olsa da Burak Yılmaz benim için bitmiştir,gitsin az ötede oynasın.Yabancı kuralı falan umurumda değil,böyle vurdum duymaz,böyle egoist,böyle ruhsuz bir adam olamaz.Çok istediği Avrupa'ya gitsin devre arasında,parasında da değilim isterse aldığımızdan ucuza gitsin.Kattıkları içinde minnettarım,hakkını yemem.

eXcitinG
18.Eylül.2013, 01:38
Sezon öncesi hazırlıklarda ki oyuncuların hepsinin performansı dibe vurdu. Drogba, Selçuk, Sneijder, Burak zaten sezon öncesinde de yoktu. Fatih Terim in önce takımda ki psikolojik bozukluğu düzeltmesi gerekiyor. Galatasaray büyük takım. Bu tarz mağlubiyetler ne kadar üzücü olsada ayağa kalkmasını bilmek gerek. Umarım bu ayağa kalkma Beşiktaş maçından sonra gerçekleşir.

mwaru
18.Eylül.2013, 01:39
Taraftar stadı erkenden terk etti üzgünüm ama böyle taraftarlık olmaz.

Fearless Coward
18.Eylül.2013, 01:41
Onlar iyi gün taraftarları aga bakma onlara sen Real maçına gelir onlar lig maçlarına gelmez o tayfaydı onlar.

anil luque
18.Eylül.2013, 01:42
link ölmüş kardeşim bence buradan devam edelim :)

http://tatlar.blogspot.com/2013/03/kuru-fasulye-ve-nohutun-gaz-nasl-alnr.html

Bende sağlam ama sağlık olsun kardeşim :schaf:

zeck17
18.Eylül.2013, 01:45
Eğer bu maçtan sonra beşiktaş maçında böyle formsuz oynarsak o zaman işimiz zor her 2 alanda da

Redrum
18.Eylül.2013, 01:52
Galatasaray zaten bunun sinyallerini veriyordu. "Biz olduk." havası takımda vardı her zaman. Hele o Dany'nın, Chedjou'nun vurdumduymazlıkları, beni bitirdi. Bu Galatasaray'ın sorunu değil. Bu Türk futbolunun, hatta Türk insanının sorunu. Bu yüzden bu ligde 4 sene üst üste şampiyon olabilmek tarih yazmaktır.
Yeni, radikal bir yapılanmaya gitmeden, sistemi düzeltmeli.

Mamadou
18.Eylül.2013, 01:54
Yalnız o Chedjou hiç iyi sinyaller vermiyor. Bilmem katılır mısınız ama çok ağır bir stoper. Bu ligle alakalı olsa gerek. Fransa liginde takımlar genelde yavaş tempoda oynadıkları için çok fark ediyor. Bu adama güvenerek savunmayı öne çıkartamazsın yoksa tek tek adam kaçırır.

Suicider
18.Eylül.2013, 01:55
Takımın nasıl ilk 30 dakikalık performansını övüyorsak 2-0'dan sonra ki çöküşü de iyice bir gözden geçirmek lazım.Bir takım nasıl bu kadar kırılgan olabilir yahu?Moral bozulmuşmuş!! E ozaman her 2-0 yenik duruma düşen takım 5-6 yesin yani bu mudur? Takımda 2-3 oyuncu formsuz olsa anlarım ama neredeyse tamamı formsuz ise burada bir problem var demektir.Teknik ekibin öncelikle bu işi halletmesi gerekir.Olay yenilmek değil zaten ben baştada galibiyet beklemiyordum.Ama 6 yemek bunun yanında da 2.yarı hiç bir varlık gösterememek benim asıl sinirlendiğim.Deplasmanda 3-0 yenildik kim kalkıp laf etti takıma.Real Madrid karşıda ki kazandığında süpriz oluyor zaten.Takımın bir an önce silkinip toparlanması lazım bu iş böyle yürümez.

mwaru
18.Eylül.2013, 02:04
http://galeri2.uludagsozluk.com/337/ronaldo-benden-korksun-diyen-chedjou_497692.jpg

Kaka Leite
18.Eylül.2013, 02:11
Beşiktaş maçına kadar bir şey yapılmaz ise sonuç hiç farklı olmayacak.

Ligin en iyi tempo yapan takımı çok çok daha rahat gol bulacaktır..

byariff
18.Eylül.2013, 02:12
bu yil bizi uzsende bazi konularda adaletsizlik yapsanda seviyorum seni hoca daha birsey bitmedi..

Bu mağlubiyet bize ders olacak. Muhakkak ki bazı şeyleri değiştireceğiz. Benim de sabrımın sınırı var. Daha önümüzde çok maç var. Bir yenilgiyle Arena’yı böyle terk edecek değiliz. Henüz sezonun başındayız, Galatasaray hep geri dönüşlere imza atmıştır. Telafi ederiz. Kayıpları bizim hanemize yazsınlar, kazançları oyuncularıma.” diye konuştu.

C h A o S
18.Eylül.2013, 02:23
6 sene ŞL'ye gidemediğinde "haydi galatasaraylı bir sms de sen at kulübümüze destek ol" yazıyordu billboardlarda. Adam doğru düzgün fikrini yazmış, hadi git işine falan yakışık almıyor kardeşim.

Neyse Anıl kardeşim belki yenilgiden dolayı fazla tepkim olmuştur ancak son zamanlarda bir takıntısı var bizim mali işlere.

Son olarak diyeceğim görünen o ki Juve'ye yenilecez.Evimizdeki Kopenhag maçında ilk galibiyetimizi alırız diye düşünüyorum.Gidişat kötü ancak elbet bir yerde toparlanıcaktır takım.

anil luque
18.Eylül.2013, 02:27
Neyse Anıl kardeşim belki yenilgiden dolayı fazla tepkim olmuştur ancak son zamanlarda bir takıntısı var bizim mali işlere.

Son olarak diyeceğim görünen o ki Juve'ye yenilecez.Evimizdeki Kopenhag maçında ilk galibiyetimizi alırız diye düşünüyorum.Gidişat kötü ancak elbet bir yerde toparlanıcaktır takım.

Doğrudur da konu hep o yönde gittiği için yani son 2 sezonda müthiş bir gelir elde ettiğiniz su götürmez bir gerçek ama dediğin gibi maçın etkisidir , olur öyle şeyler :)

Facx
18.Eylül.2013, 02:28
chedjou kadar iyrenç bi adam görmedim bu adam ı buraya getiren emre utkucan malesef arkadaşı hazar büyüka daha bu adamın bizle ismi anılmadan 1 yıl önce bu adamı istiyodu yazıklar olsun 5. sınıf stoper

footballer33
18.Eylül.2013, 02:34
Bu yenilgi, şu ana kadar berbat giden G.Saray'ı muhakkak etkileyecektir. En basitinden, sistem ve kadro değişecek, bazı futbolcular da yedek kulübesine; hatta tribüne çekilecek. Drogba da yokmuş sanırım derbide. Bakalım derbiye nasıl yansıyacak bu geceki skor?

Nedvedmania
18.Eylül.2013, 02:42
Şaka gibi ya :D 6 gol yedik ciddi ciddi :D

goosfraba
18.Eylül.2013, 02:46
8-0 yenilmekte var, 6-1 yenilmekte var ama stadı terketmek yok.
geçmiş olsun.
yabancı sınırlamasının dezavantajını yaşadı galatasaray.

yabancı sınırının hangi dezavantajını yaşadı ki?

kale, defans dörtlüsü yabancı, melo, sneijder drogba hücumda. selçuk ve burak için en iyi yerliniz denilmiyor mu? engin baytar kalıyor geriye.

oyuna giren amrabat ve bruma yabancı. tek golünüzü umut attı.

e o zaman dany ve amrabat yerine pique ve messi'yi getirseydiniz o zaman, bu şans tanınmıştı.

boş argümanlarla vakit kaybetmeyelim.

Fearless Coward
18.Eylül.2013, 02:50
Arkadaş Beşiktaşlı bu arada. :D Valla şu maçı bir an önce unutmak lazım Allahtan Juventus puan kaybetti 2 hafta sonra inşAllah ilk puan veya puanlarımızı kazanırız.

Nocna Mora
18.Eylül.2013, 02:56
Selçuk ve Sneijder maç boyu sahada yoktu. Anlaşılan bir maç dinlendirilince futbolu unutmuşlar.

Dany yerde hamlelerde çok başarılı, önsezi var, hız var, hızlanma var, fizik var, topla oynama var, kovalayıp yetişip alma var fakat pozisyon bilgisi SIFIR neredeyse. Mental olarak o kadar zayıf ki bu yönü. O nedenle ne kadar iyi oynarsa oynasın bir hata yapıyor takımı bitirebiliyor.

Melo ilk yarı golü bulamayınca ve sarı kartı da görünce morali bozuldu acıkcası kisisel olarak oldukca kötü bir performans gösterdi ikinci yarı oyundan erkenden düştü. Selçuk keza sürekli yan pas yaptı 2 kere kendini gösterdi o topları da Burak iyi kullanamadı..

Burak'ta son 2 haftadır oldukça beceriksiz bir forvet görüntüsü çiziyor. Bu aksam da presten baska hic bir sey yapmadı. Çapraz koşular yapıp savunmanın dengesini bozmayı aklından bile geçirmedi arada sırada geri geldi top aldı o topları da yetersiz tekniği ile ayagında ezdi. Bir tek ikinci yarının başındaki pozisyonda iyi pozisyon alıp iyi kafa vurdu fakat gol olmadı. Onun dısında yetersizdi oldukca yararlı olan presi haricinde. Hava toplarındaki beceriksizliği ise oldukca göze çarptı hatta yuhalandı sırf bu yüzden.

Sneijder agır markaj altında cabaladı didindi etti ama bu adamı suclamak büyük ayıp olur. Diyelim ki oyunun yönünü değiştirecek zaten kanatsız sistem oynuyoruz oyunu acamıyorsun fazla. Araya koşu yapan neredeyse kimse yok. Herkes sap gibi forvette dikiliyor ee key paslarda bitti daha ne yapsın bu adam. Sürekli koşu yoluna birilerinin top bıraktı ikinci yarıda Amrabat ve Bruma'nın mecburiyetten ki sistemsiz bir oyun vardı o sıralarda takımda.

Chedjou'un bence neredeyse yenilen bir çok golde hatası Dany'den daha fazla. Dany Chedjou'ya göre cok daha iyi oynadı bu aksam. Chedjou'ya açıkcası benim içim pek ısınmadı. Yetersiz gözüküyor..

Açıkçası;

Muslera

Eboue
Semih
Dany
Hakan Balta

Melo
Selçuk
Sneijder

Bruma
Drogba
Amrabat

şeklinde oynayıp Drogba'yı beslesek daha iyi olacaktır.

uAburak89
18.Eylül.2013, 03:06
İlk 15 dakikayı izledim ben dengeliydi maç sonra nasıl olduysa dağılmışız. Bakamıyorum özete içim elvermiyor. Hiç iyi sinyaller vermiyoruz, önce yönetim değişikliği sonrasında Fatih Terim & Milli Takım olayları iyi giden yapıyı bozdu, kendi bacağımıza sıktık sanki. Sonumuz hayrolsun..

KaRaBükLü KraL
18.Eylül.2013, 03:08
yabancı sınırının hangi dezavantajını yaşadı ki?

kale, defans dörtlüsü yabancı, melo, sneijder drogba hücumda. selçuk ve burak için en iyi yerliniz denilmiyor mu? engin baytar kalıyor geriye.

oyuna giren amrabat ve bruma yabancı. tek golünüzü umut attı.

e o zaman dany ve amrabat yerine pique ve messi'yi getirseydiniz o zaman, bu şans tanınmıştı.

boş argümanlarla vakit kaybetmeyelim.

Alabileceğimiz imza aşamasına getirdiğimiz bir çok yabancıdan vazgeçtik kural yüzünden yetmiyor mu ?

Fearless Coward
18.Eylül.2013, 03:16
Bu arada Hamit'i özleyeceğim hiç aklıma gelmezdi şaka maka böyle maçlarda farkını gösteriyordu Hamit her ne kadar sevmesemde. :D Adamın oynamadığı 3 maçta da kazanamadık. :D

KaRaBükLü KraL
18.Eylül.2013, 03:17
Bazen en iyi cevap susmaktır derler öyle bir maç oldu.Bu hatalardan ders çıkarıp gerekenler yapılarak yola devam edilmeli.Sonuçta puan maçları 1-0'da yenilsek 0 puan olacaktı.Umarım hayırlı bir mağlubiyettir de toparlanırız ki inanıyorum toparlanacak bu takım.Öyle 2-3 kişinin ciddiyetsizliği yüzünden takım bir girdaba sürüklenemez sürüklenmemeli de.

Eboue Melo Dany Chedjou bunların aklını başına toplaması gerekiyor.Bu arenada yenemiyorsan yenilmeyeceksin.Konsantrasyonunu kaybetmeyeceksin.Rakibe 3 gol hediye ettik bu adamlar yüzünden.Ciddiyetsizlik kötü oyundan da beterdir.Fatih hocaya güvenim tam bu arkadaşlara ayarı verecektir.

TFF'nin saçma kural değişikliği yüzünden de bir çok transfer bittiği halde olmadı.Yönetim transfer işinde doğru planlamayı da yapmadı bana göre.Böyle bir gruba düşen takımın Bruma yerine daha takıma faydalı isim alması gerekirdi.2 senedir sol bek diye bas bas bağırırken Bruma'ya 12 milyon euro çok rahatça verildi.Halbuki bazı transferler için kuruşun hesabı yapılırken.

Allah sonumuzu hayır etsin her kulvarda.Bu takım 6 golü Avrupa'da çok gören bir takım değil.Sadece toparlanalım,doğruyu bulalım.O güce de fazlasıyla sahibiz olacak inşAllah.

Cengo
18.Eylül.2013, 03:18
Drogba, Beşiktaş maçında oynamayacakmış.

Corpus
18.Eylül.2013, 03:29
Evde maç izlerken, takımı yenilirken veya kötü futbol oynarken televizyonu kapatanlar, stattan çıkanlara boşa laf etmesinler. Görmeye dayanamayanlar da olabilir.

Bu da farklı bir bakış açısıdır

sukass53
18.Eylül.2013, 03:38
Öncelikle bir Türk daha sonra bir Galatasaray taraftarı olarak çok üzüldüm ilk 30 dakika olayına girmek bile istemiyorum.Konuşulması gereken o kadar çok şey var ki takım hakkında hangisinden başlanır bilemiyorum.Ben başta Fatih Terim'in cıkarmış oldugu onbirin dogru olmadgı kanaatindeyim.Atak oynamak geri çekilmeden göze hoş gelen futbol oynamak önemli bu zihniyeti kullanmak güzel ama sen Galatasaraysın o Real Madrid saygı duymak zorundasın.Maçtan evvel sallarız yeneriz vs vs bi çok yorum okudum orda burda tam tersi Real Madrid'liden daha Madrid'li arkadaşların da yorumları bayagı komikti (Hala Madrid vurdugun gol olsun vs vs umarım içleri rahatlamıştır)Neyse konu bütünlügü bozulmasın kadro yapısı demiştik hatalar bence

Engin Baytar oynaması büyük hataydı oynaması demiyelim 11 başlaması bu zamana kadar herhangi bir CL macında biz kendisini gördükte haberimiz yok herhalde böylesine bir rakibe karşı koz olarak orta sahada düşündü hoca kendisini

Dany-Chedjou ikilisi -Öncelikli yorumum Dany için.Aarkadaşım istediğin süratte ol güçlü ol vs vs pozisyon almayı bilmiyorsun ve sanırım asla da öğrenemeyceksin yaptıgın 10 güzel hareketi tek cırpıda batırabilecek yegane futbolcu sensin.Konsantrasyon pozisyon alma senin bünyende bulunmuyor.Chedjou'ya gelince şu maça kadar performansı artarak devam ediyordu ayağa pas yapan lider bir görüntü vermişti ama Dany senin yanına gelince mi artık neden bilinmez ikiniz sapıtıyorsunuz.He bu yorumları Semih'in sakatlıgının iyileiştigini varsayarak yapıyorum şayet cok hazır olmasa hoca yedeklere almazdı diye düşünüyorum.

Burak Yılmaz Çalışkan bir futbolcusun öyle olmasan zaten şu noktaya bu yetenekle gelmen imkansız olurdu buldugunu atacaksın be burak senin cluj macında 2 kişinin aasından attıgın kafa golünü değil boş pozisyonda kaleciyi zımbalamanı istiyoruz.Acayip kafası karışık sanırım tribün ile de bi sözlü münasebeti oldu inşallah toparlanır zira lig için bize çok lazım

Selçuk İnanılmaz formsuz.Bence sebebi Drogba ve Sneijder.Duran top organizasyonları liderlik her konuda popülarite olarak gölgelerinde kalması nedeni.Hoş benim gözümde en babası Selçuk ama neyse.

Melo Ayakta kalan bi iki oyuncudan biriydi sogukkanlılık budur abicim Dany'e fm'de 17 sogukkanlık vermek yerine bence Melo'ya versinler bir insan hem stoper hem orta saha hem forvet oynarsa onun adı Melo'dur.

Riera Helal olsun sana Riera yani ettin etmedin beni utandırdın eboue yerine senin olman gerek şu takımın onbirinde belki savunma bilgin üst düzeyde değil ama gayretin yeter.

Eboue ilk geldigi sezonu mumla aratan.Reale gol atınca kral olmuştu bzimkiler tarafından :) Hokkabaz başka bişe değil cok sinirlendirdi bu akşam beni Dany bile daha iyiydi.Ya sen Eboue'sin İsco seni nası yıkar aynı hatayı zamanında yine Real macında benzemnın golünde yaptın arkandaki adama az bi bak be on dakika yere yatmalar aglayacaksan oynama !!!

Muslera Günün talihsizi.Garibim napsın 7'yi 8'i önledi gene

Amrabat Bal yapmayan arı enginin fas subesi anadolu takımlarının Ronaldo'su ötesi değil

Kaka Leite
18.Eylül.2013, 03:41
Drogba'nın frikik kullanmasına uyuz oluyorum ben ya.

Atamıyorsun işte bari atabilecek olana bırak barajı geçirdiğini görmedim ben daha Drogba'nın kendisi kör maşAllah hala vurma derdinde.

byariff
18.Eylül.2013, 03:53
Drogbada darbeye bağlı sol omuz, boyun ve sırt bölgesinde yumuşak dokuda yaygın ödem ve kas spazmı mevcutmus belki besiktas macina yetisebilirmis

Galatasaray-Real Madrid, maç istatistikleri. GS 117 km, Real 124 km kostu

http://www.uefa.com/newsfiles/ucl/2014/2011769_ts.pdf

LifeYourself
18.Eylül.2013, 07:35
Kendi kendime dedim ''Saçma gol yersek maçı dahada izlemem'' ve yedikte o nasıl bir goldü öyle(2. Gol)Veı 2-0 olduğunda maçı kapatıp yattım sinirdien.İyikide yatmışım.1-6 nedir abi?Hayır yersin zaten arkadaşlar fazla heyecanlıydı onlarada 4 tane yiyeceğimiz maç için neden bu kadar heyecanlısınız diyordum.Arkadaşım kalbime vurup yürek yok mu sende yürek diyordu :) Bende değil takımda yokmuş yürek o belli :)
Geçmiş olsun.

Kaka Leite
18.Eylül.2013, 07:47
Ben ikinci yarıyı çok fazla izlemedim ara ara baktım ama bir takım nasıl iyi başladığı bir maçı bu kadar kötü bitirir akıl sır erdiremiyorum..

Bu arada Bruma neden kafadan oynamadı çok merak ediyorum ben. Bir pozisyonda adam tek başına 3-4 kişiyi geçti son vuruşu kötüydü ama olsun..

Bruma'nın en formsuz hali bile bekleri kötü olan Madrid'e karşı işlerdi. Çok yanlış 11 ile başladı Terim bu maça umarım bundan sonrası böyle olmaz.

Kopenhag grubun en zayıf halkası olarak gözüksede Juve karşısında aldıkları 1 puan kolay lokma olmadıklarını gösterdi.

davidvilla
18.Eylül.2013, 09:40
Valla aslında genel olarak kötü oynamadık sadece çocuklar çok inanmış 2-0dan sonra demoralize oldular hezimet oldu.

Sorumlusu tamamen ve tamamen dany chedjou ikilisidir. Futbolcuları suclamıyorum yanlış anlaşılmasın. Ikisini de transfer edip oynatanlar bu işin sorumlusudur.

Diğer futbolcular gayet iyilerdi hele hele Riera'nın şu kahrolası sol bekte 1 tane kötü maçı olmaz mı arkadaş ? 6 yiyoruz ama Riera hala takımın en iyisi. Ben anlamadım bu işi hala Carlinhos diyen domates var etrafta. Dany-Chedjou yerine Bekir Alves olsa biz bu maçtan puan çıkarırdık. Sorun tamamen o noktada. Yok yanlış 11 bilmemne değil. Taktiksel açıdan gayet iyiydik. Ama Dany ve Chedjou'nun saçma sapan hataları bir anda takımı demoralize etti. Olayın açıklaması budur. Onun dışında Melo harika oynuyordu. Burak muthiş hareketliydi, her forvet gol kaçırır. Sonradan giren amrabat ve Bruma da gayet iyilerdi. Sadece Selcuk biraz eksikti takımda. Onun dışında ben bir problem göremedim. Engin bile gayet iyi oynadı. Tekrarlıyorum Dany ve Chedjou'nun sacma sapan hataları skoru 2-0 a getirdi ve takımı bir anda maçtan kopardı o yuzden skor böyle oldu.

Real çok basit oynadı hata yapmamızı bekledi. Sanki emin gibiydiler hata yapacagımızdan.

Umarım Terim'e ders olur bu maç ve bir daha dany'ye hiç forma vermez, Chedjou'ya ise biraz zaman sonra forma verir. Ceyhun'u Gokhan Zan'ı kullanması lazım orada.

Ayrıca ben hoca olsa ilk yazacagım isim de Riera olur sol beke.

Beşiktaş maçı için çok umutluyum açıkcası bu skor o maçı son derece önemli bir hale getirdi. Biraz oyuncuların haysiyetini kurtarma maçına dönüşecek, o maçta çıkması gereken kadroyu maç başlıgının altına yazacagım.

(sanki beni takip eden hayranlarım var ya bir de artistlik yapıyorum ya :) )

Durum budur. Yukarıda arkadaşların yorumlarını okudum yine klasik Türk taraftarı. Olaya son derece duygusal bakıp son derece yanlış yorumlara imza atılmış.

Kaka Leite
18.Eylül.2013, 09:46
Çok doğru.

Sezon başı Chedjou yerine Alves'i Galatasaray alsaydı savunmada harikalar yaratırdı Alves. İstenilen lider kesinlikle o..

Semih'le nefis olurdu ama şükürler olsun ki bizde :icon_biggrin:

Bulstrap87
18.Eylül.2013, 10:06
galatasarayın farklı maglubiyeti pazar günkü derbi icin iyi olmadı bana göre. Gs daha cok asılacaktır simdi bizim maca ama bizde yenersek galatasarayı işleri hic kolay degil bu kötü gidisten sonra..

davidvilla
18.Eylül.2013, 10:14
He bir de GS çok ofansif kadro sürdü bık bık diyenlerle bir anektod paylaşmak istiyorum.

Uefa Avrupa ligi 2013 Finali Chelsea vs Benfica

Benfica XI;
Artur Moraes (Kaleci)
Almeida Garay Luisao Melgarejo
Matic (tek ön libero)
Gaitan(geniş kanat oyuncusu) Enzo Perez(Forvet arkası) Salvio (Geniş kanat oyuncusu)
(forvet) Rodrigo(66.dk Lima) Oscar Cardozo

Redrum
18.Eylül.2013, 10:56
Rodrigoyla lima aynı kişi degil mi :D ayrıca benfica kupayı kazanamadı sonuçta.

davidvilla
18.Eylül.2013, 11:14
Rodrigoyla lima aynı kişi degil mi :D ayrıca benfica kupayı kazanamadı sonuçta.

Değil kardeşim :)

Cift on liberoya donse kazanacak mıydı yani :D İşte onu diyorum mantık yanlış. Gidip finalde Chelsea gibi bir takıma bile bizden daha ofansif oynuyor ayrıca adamlar bu oyun sistemiyle finale kadar da gelmişler. Futbolda öyle oo rakip buyuk takım defansif oynayayım diye bir mantık yok. Yeni nesil 16-22 arası futboldan hiç ama hiç anlamıyor. Çünkü kötü bir döneme denk geldiler (Platini UEFA'sı ve ticari çıkarlar)

Ki bak Benfica hala böyle oynuyor. Barca deplasmanına da böyle çıktı bu adamlar Rodrigo-Lima forvetini yaptılar. Futbolda en iyi yaptıgın şey neyse rakip takım kim olursa olsun onu yapmalısın.