Log in

View Full Version : Trabzonspor - Lazio | Uefa Avrupa Ligi J Grubu

Kaka Leite
01.Ekim.2013, 13:09
http://i.imgur.com/WtlAvpa.png

5267
01.Ekim.2013, 14:02
Trabzon en azından beraberlik alır gibi duruyor.Kontröllü oynarsak kazanırız.

Fearless Coward
01.Ekim.2013, 14:06
Lazio evinde kesinlikle yenecektir ancak bu maçta temsilcimizin puan alacağını düşünüyorum.Tamamen oyuncuların elinde her şey Malouda reis yazar golünü 1-0 yener diye düşünüyorum Trabzonspor.

davidvilla
01.Ekim.2013, 14:49
Maçın Lazio Style Channel tanıtım videosu;

http://www.youtube.com/watch?v=ORGW0RC9KqY

footballer33
01.Ekim.2013, 14:57
Lazio, tecrübe farkıyla maçı alır diyorum. Yine de Trabzonspor'un puan alma şansı da var tabii.

Bordo61Mavi
01.Ekim.2013, 18:35
Tanitim

Hoca taktik olarak presli oynatmiyor takimi, bu ligde is gorur cunki yerine gomulmus defansi acacak futbolcu nadir ama Lazio'da bu oyuncular var.

Candreva, Klose ve Hernanes bana gore en tehlikeli futbolculari bunlarin ardindan Biglia ve Felipe Anderson.

Lazio hafta sonu rakibini (Intere 7-0) kucumsedi 2-0 dan sonra ve berabere kaldi, bizide hafife alirlar umarim :)

Malouda, Bosingwa ve nedense buyuk maclarda oynamayi seven Zokora'ya buyuk isler dusuyor. Puan veya puanlar icin saldir Trabzon

Trabzonspor
01.Ekim.2013, 21:39
Bu maç Colman'da oynayacak oda iyi oynayabilir. Kendini gösterip piyasa yapmak için.

Onur-Bosingwa-Aykut-Mustafa-Olcan-Zokora-Colman-Adrian-Malouda-Yusuf-Henrike 11 ile çıkmalıyız maça.

nekop
01.Ekim.2013, 23:26
Hiç ümidim yok. Son maçlarda bir şekilde kazanmamız yine taraftarlara her şeyi tozpembe gösterdi ama Lazio ve Fenerbahçe maçlarıyla takımın gerçek halini göreceğimizi düşünüyorum. Umarım yanılan ben oluyorum. Skor tahminim 3-1 Lazio lehine.

Bordo61Mavi
02.Ekim.2013, 00:21
Bu maç Colman'da oynayacak oda iyi oynayabilir. Kendini gösterip piyasa yapmak için.

Onur-Bosingwa-Aykut-Mustafa-Olcan-Zokora-Colman-Adrian-Malouda-Yusuf-Henrike 11 ile çıkmalıyız maça.

Inter maclarinda oynadigi futbol aklima geldi ama o Colman cok uzak gibi

Trabzonspor
02.Ekim.2013, 00:49
Hiç ümidim yok. Son maçlarda bir şekilde kazanmamız yine taraftarlara her şeyi tozpembe gösterdi ama Lazio ve Fenerbahçe maçlarıyla takımın gerçek halini göreceğimizi düşünüyorum. Umarım yanılan ben oluyorum. Skor tahminim 3-1 Lazio lehine.

Aynı durum bende de var Serhat. Sahada futbol adına hiçbirşey yok. Savunma yaparak oynuyoruz desen oda yok sürekli pozisyon veriyoruz. Konya kaçırır ama Lazio atar. Bu maçtan puan almamız mucize olacak bencede.

mwaru
02.Ekim.2013, 01:17
Lazio 2-0 kazanır ne yazık ki.

Suicider
02.Ekim.2013, 02:03
Bence de Trabzon iyi oynamıyor ama bir şekilde kazanmayı başarıyor maçları.Hocanın ilk hedefi bu sene güzel futbol oynatmak değil diye düşünüyorum.Zaten elindeki futbolcularlada öyle pat pat bir oyun oynayamaz.Oda şuanda en güzelini yapıyor.1-0 olsun bizim olsun mantığı ile oynuyor takım.Evet bu taraftara kötü gözükebilir ama iyi oynamaya çalışırken şuanda kazandığı çoğu maçı kaybedebilirdi.Bu sene bu şablonla elinden geleni yapmaya çalışacaktır.Daha sonra kadroda yavaş yavaş revizyona giderek oyunu da oturtabilir.

Durum böyle olunca Lazio karşısında da farklı yenileceğini sanmıyorum ben,aksine 1 tane atabilirse üstüne bile yatabilirler :).Ama tabi ki kağıt üstünde Lazio favori durumda.

nekop
02.Ekim.2013, 04:58
Bence de Trabzon iyi oynamıyor ama bir şekilde kazanmayı başarıyor maçları.Hocanın ilk hedefi bu sene güzel futbol oynatmak değil diye düşünüyorum.Zaten elindeki futbolcularlada öyle pat pat bir oyun oynayamaz.Oda şuanda en güzelini yapıyor.1-0 olsun bizim olsun mantığı ile oynuyor takım.Evet bu taraftara kötü gözükebilir ama iyi oynamaya çalışırken şuanda kazandığı çoğu maçı kaybedebilirdi.Bu sene bu şablonla elinden geleni yapmaya çalışacaktır.Daha sonra kadroda yavaş yavaş revizyona giderek oyunu da oturtabilir.

Durum böyle olunca Lazio karşısında da farklı yenileceğini sanmıyorum ben,aksine 1 tane atabilirse üstüne bile yatabilirler :).Ama tabi ki kağıt üstünde Lazio favori durumda.

Aman aman biz 1 tane atıp üstüne yatmaya çalışmayalım. Apollon karşısında son 10 dakika yatmaya çalıştığımızda ömrümüzden ömür gitti. :)

Universal
02.Ekim.2013, 09:38
Avrupa'da kaybetmeyen bir Trabzon var. Bunu bu maçtada sürdürecekler.

BaGa TaRKaN
02.Ekim.2013, 14:09
Colman'ın Piyasası mı ?

Yapmayın Allah Aşkına Adam 30'una Merdiven Dayamış Daha Neyi Kanıtlayacak Bu Saatten Sonra Olsa Olsa Arapların Gözüne Girmek İçin Oynar :)

Maça Gelince Lazio Aslında Öyle Büyütülecek Takım Değil 3 Oyuncu Dışında Kadroları Trabzondan Üstün Değiller Akıllı Oynarsak Puan ve Puanlar Neden Almayalım :)

MRA'ya Güvenim Tam Benim

Suicider
03.Ekim.2013, 19:47
Trabzonspor’un Lazio 11’i: Onur, Bosingwa, Mustafa Yumlu, Aykut, Olcan, Zokora, Colman, Yusuf, Adrian, Malouda, Henrique.

Fearless Coward
03.Ekim.2013, 20:40
Bu 11'le Trabzon puanı koparır.

Trabzonspor
03.Ekim.2013, 20:42
2 gün önce ben 11'i yazmıştım. Petkovic buraya baksa ona göre önlemler alırdı. :)

Bide benim aklımdaki oyunu oynasak ohooo rahat kazanırızda yine saçmalıcaz ve bu maçıda kaybedecez.

Bordo61Mavi
03.Ekim.2013, 20:53
Cok fazla yagmur var zaten zor ayakta duran Henri simdi iyice yerlerde olacak

Bordo61Mavi
03.Ekim.2013, 21:13
Yusuffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff fffffffffffffffffffffff

Fearless Coward
03.Ekim.2013, 21:14
Henrique çok güzel kesti Yusuf ile 1-0 öndeyiz helal olsun Yusuf.

Suicider
03.Ekim.2013, 21:14
Şu Yusuf'un bitiriciliğinin bayağı artması gerek helal olsun :)

zeck17
03.Ekim.2013, 21:22
2 oldu adrian

byariff
03.Ekim.2013, 21:23
OHA ADRIAN adamim ya..

Bordo61Mavi
03.Ekim.2013, 21:23
Adrian ve 2-0 cok iyi oldu

Suicider
03.Ekim.2013, 21:30
1 tane düzgün atakları var oda gol oldu bunları yememek lazım çok basit.

Bordo61Mavi
03.Ekim.2013, 21:34
2'de geliyordu az kaldi

Bordo61Mavi
03.Ekim.2013, 21:35
Henri atti 3-1 olduuuuu

byariff
03.Ekim.2013, 21:36
henrique muthis aldi onune 3-1.. ee adrianinda hakkini yemiyelim guzel asist :D

IcedEarth
03.Ekim.2013, 21:43
Trabzonspor harika bugün. İtalyan takımları Türklerle eşleşirken kan ağlar bundan sonra.

Fearless Coward
03.Ekim.2013, 21:48
Bu Trabzon bu sene bir başka valla.Yusuf-Adrian-Henrique'nin sezonu oluyor bu sezon.Umarım bi aksilik olmaz kazanırız maçı.

Bordo61Mavi
03.Ekim.2013, 21:51
Milli takim yarin aciklanacak galiba, ben Yusufun en azindan kadroda olmasi gerektigini dusunuyorum

Fearless Coward
03.Ekim.2013, 21:54
Terim alır bu sefer Yusuf'u diye düşünüyorum bu maçtan da haberi olur zaten.İkinci yarı şunlara bi 5 atsak ne güzel olur beee. :)

Bordo61Mavi
03.Ekim.2013, 22:18
Onur cok iyi cikardi valla, direnTRABZON :D

Bordo61Mavi
03.Ekim.2013, 22:19
Appolon'da Polonya deplasmaninda 1-0 one gecti

playeray
03.Ekim.2013, 22:22
Bu Yusuf Erdoğan altyapıdan mı geldi yoksa başka bir takımdan mı alındı?

Bordo61Mavi
03.Ekim.2013, 22:25
Kucuk yasta Ozkan Sumer senden futbolcu olmaz deyip altyapidan yollamis. Yusuf ozamani BordoMavili formayi giyecegine yemin etmis ve bugun burda.

MRA'nin 1461'in basa gelmesiyle Yusufuda getirdi, 2/3 sezon orda oynadi ve simdi bizde.

Bordo61Mavi
03.Ekim.2013, 22:30
Alan cok fena kacirdi, atsak mac bitecekti

Suicider
03.Ekim.2013, 22:34
Şu Alanzinho ve Colman ı satıp 2 tane sağlam adam alması lazım Trabzonspor'un devre arasında.

Bordo61Mavi
03.Ekim.2013, 22:38
Bu sefer Henri kacirdi

Bordo61Mavi
03.Ekim.2013, 22:41
yan toplar Turkiyenin kanayan yarasi

Onur kac kere bosa cikti bu sefer attilar

Bordo61Mavi
03.Ekim.2013, 22:42
ahada 3-3 :)

OrcunFB
03.Ekim.2013, 22:42
Oha 3-3 oldu.

Burak Akmanoğlu
03.Ekim.2013, 22:45
Bu Trabzon bu sene bir başka valla.Yusuf-Adrian-Henrique'nin sezonu oluyor bu sezon.Umarım bi aksilik olmaz kazanırız maçı.

....... anca bu kadar olur abi :D :D bi laf ettin 3-3 :D

Facx
03.Ekim.2013, 22:53
onur bitmiş abuk subuk pozisyon almalar kilolarından dolayı sıçrayamamalar gelen her ortaya rastgele çıkmaya çalışmak adam arka tarafa açıyo penaltı noktası civarına geliyo topta senin ne işin var orada?

Fearless Coward
03.Ekim.2013, 22:54
Valla yok artık ya.Bu İtalyanlar'da iyi alıştı son dakikalarda yardırmaya. :D

footballer33
03.Ekim.2013, 22:54
Çok yazık oldu. Skor 3-2 olana kadar sahada ne yaptığını bilen, ayakları yere sağlam basan bir Trabzonspor vardı. 3-1 iken kaçan 2-3 golden birisi girseydi, 5 bile olurdu. 3-4 dakikalık bir rehavet ve panik, 2 puana mal oldu.

Geçmiş olsun Trabzonspor'a.

Trabzonspor
03.Ekim.2013, 22:56
Şuan şoktayım aslında böyle olmamam lazım çünkü maçtan önce saçmalarız kaybederiz demiştim şuan kaybetmiş sayılırız. Ordan rakibe puan veriyorsan sen kaybetmişsindir.

Hoca maça çok iyi başladı ama maçın kaderini yine o belirledi. Önce Aykut'u alması sonra Alanzinho'yu oyuna sokması bizim sonumuzu getirdi.

Bir parantezde taraftara açmak lazım. Dk 80 3-1 kimseden gık çıkmıyor. Ulan bağırın destek verin takım 2 gol kaçırmış atma şansı üksek az ateşleyin rakibi boğun ama yok arkadaş yok anca tepki göstermeyi bilir bunlar.

Deli olmamak elde değil son 8 dk'sına 3-1 önde girdiğimiz maçı berabere bitirdik ya lanet olsun.

Bordo61Mavi
03.Ekim.2013, 22:59
Atamayana atarlar kurali bugun gecerli olmayacakti Onur oyle bos toplara cikmasaydi

mac basindan beri kac kere yapti, 1 sicradi 2 sicradi 3cude kalemizde topu gorduk.

Yinede saglik olsun diyelim.

Appolon Polonyada galip gelmis, hic beklenmeyen bir sonuc. Gruptan cikma adina iyi bir oldu.

Bir sonraki macimiz evdeki Legia maci, onu aldigimiz takdirde 80% gruptan cikariz diye dusunuyorum.

Trabzonspor - 4 puan
Lazio - 4 puan
Appolon - 3 puan
Legia - 0 puan

Raul Meireles
03.Ekim.2013, 23:03
onur bitmiş abuk subuk pozisyon almalar kilolarından dolayı sıçrayamamalar gelen her ortaya rastgele çıkmaya çalışmak adam arka tarafa açıyo penaltı noktası civarına geliyo topta senin ne işin var orada?

+1

3-1 den sonra Onur'un yan toptan bir gol yiyeceği belliydi zaten. Her topu alma her topu yumruklama çabası vardı. Sonunda da olan oldu.

Fearless Coward
03.Ekim.2013, 23:07
Trabzon için Lazio'dan 1 puanda çok iyi ama 3 puanı kaçırdık dün olduğu gibi.İtalyanlar yatıp kalkıp dua etsinler valla.Ama an itibariyle 1.'lik zora girdi İtalya'da galibiyet almak zor ama gruptan çıkacağımızı düşünüyorum Legia'nın yenilmesi çok iyi olmuş.

Nocna Mora
03.Ekim.2013, 23:58
İkinci yarı Trabzon hiç bir şey oynamadı. Kendi yarı sahasında kabul etti oyunu ve neredeyse yürüyerek savunma yapmaya çalıştı. gol yiyeceği o kadar belliydi ki. Aykut Akgün hiç bir şey ama hiç bir şey oynamadı. Kimin nerede oynadığı maç boyu belli değildi. Sen yıldız bir sol açık oyuncusunu forvet arkasında kullanıp 10 numaranı da sol açıkta kullanırsan o kanadı kimse savunmaz ve sürekli atak yersin ordan.. Ne bir oyun şablonu var savunma anlamında ne de bir sistem.

Takım yalnızca hücum etmeyi biliyor savunmada ise inanılmaz kademe hataları vb. şeyler oluyor ve de yürüyerek top oynuyorlar.. Beraberlik maçın hakkıydı açıkcası. İkinci yarıda ki vasat oyunun cezasını kesmiş Lazio ben başka kanala bakarken 2 dakika da..

byariff
04.Ekim.2013, 01:06
bi 2 saat disari ciktik geldik oha yani trabzon 3-1 den macmi verilir...

davidvilla
04.Ekim.2013, 09:36
valla taraftar yüzünden. Bir tek TS taraftarını demiyorum Türk taraftarlar yüzünden böyle oluyor :)
1-0 one geçersin - iki geliyor iki...
2-0 olur - üç üç üç
3-0 olur - dört dört...

Avrupada futbol öyle oynanmıyor işte. 1-0 ı yakaladın mı o lanet olası topu o yeşil sahada çevireceksin arkadaş, tempoyu düşüreceksin rakibi saga sola koşturacaksın, çıkmasını sağlayıp araya oynayacaksın, yavas davranacaksın. Maç 3-1 Onur elle çabuk oyun başlatıyor işte olmaz öyle. Top çevirmeyi tempo düşürmeyi bir türlü beceremiyoruz. Tek TS'un sorunu değil bu milli takımda da diğer takımlarda da böyle ve bunda taraftarın da etkisi var bence. Trabzon takımının yarısından çoğu yabancıydı ama çabuk ayak uyduruyorlar.