Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Trabzon en azından beraberlik alır gibi duruyor.Kontröllü oynarsak kazanırız.
Lazio evinde kesinlikle yenecektir ancak bu maçta temsilcimizin puan alacağını düşünüyorum.Tamamen oyuncuların elinde her şey Malouda reis yazar golünü 1-0 yener diye düşünüyorum Trabzonspor.
Maçın Lazio Style Channel tanıtım videosu;
http://www.youtube.com/watch?v=ORGW0RC9KqY
Lazio, tecrübe farkıyla maçı alır diyorum. Yine de Trabzonspor'un puan alma şansı da var tabii.
[YOUTUBE="ORGW0RC9KqY"]Tanitim[/YOUTUBE]
Hoca taktik olarak presli oynatmiyor takimi, bu ligde is gorur cunki yerine gomulmus defansi acacak futbolcu nadir ama Lazio'da bu oyuncular var.
Candreva, Klose ve Hernanes bana gore en tehlikeli futbolculari bunlarin ardindan Biglia ve Felipe Anderson.
Lazio hafta sonu rakibini (Intere 7-0) kucumsedi 2-0 dan sonra ve berabere kaldi, bizide hafife alirlar umarim
Malouda, Bosingwa ve nedense buyuk maclarda oynamayi seven Zokora'ya buyuk isler dusuyor. Puan veya puanlar icin saldir Trabzon
Bu maç Colman'da oynayacak oda iyi oynayabilir. Kendini gösterip piyasa yapmak için.
Onur-Bosingwa-Aykut-Mustafa-Olcan-Zokora-Colman-Adrian-Malouda-Yusuf-Henrike 11 ile çıkmalıyız maça.
Hiç ümidim yok. Son maçlarda bir şekilde kazanmamız yine taraftarlara her şeyi tozpembe gösterdi ama Lazio ve Fenerbahçe maçlarıyla takımın gerçek halini göreceğimizi düşünüyorum. Umarım yanılan ben oluyorum. Skor tahminim 3-1 Lazio lehine.
Lazio 2-0 kazanır ne yazık ki.
Bence de Trabzon iyi oynamıyor ama bir şekilde kazanmayı başarıyor maçları.Hocanın ilk hedefi bu sene güzel futbol oynatmak değil diye düşünüyorum.Zaten elindeki futbolcularlada öyle pat pat bir oyun oynayamaz.Oda şuanda en güzelini yapıyor.1-0 olsun bizim olsun mantığı ile oynuyor takım.Evet bu taraftara kötü gözükebilir ama iyi oynamaya çalışırken şuanda kazandığı çoğu maçı kaybedebilirdi.Bu sene bu şablonla elinden geleni yapmaya çalışacaktır.Daha sonra kadroda yavaş yavaş revizyona giderek oyunu da oturtabilir.
Durum böyle olunca Lazio karşısında da farklı yenileceğini sanmıyorum ben,aksine 1 tane atabilirse üstüne bile yatabilirler.Ama tabi ki kağıt üstünde Lazio favori durumda.
Avrupa'da kaybetmeyen bir Trabzon var. Bunu bu maçtada sürdürecekler.
Colman'ın Piyasası mı ?
Yapmayın Allah Aşkına Adam 30'una Merdiven Dayamış Daha Neyi Kanıtlayacak Bu Saatten Sonra Olsa Olsa Arapların Gözüne Girmek İçin Oynar
Maça Gelince Lazio Aslında Öyle Büyütülecek Takım Değil 3 Oyuncu Dışında Kadroları Trabzondan Üstün Değiller Akıllı Oynarsak Puan ve Puanlar Neden Almayalım
MRA'ya Güvenim Tam Benim
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Trabzonspor’un Lazio 11’i: Onur, Bosingwa, Mustafa Yumlu, Aykut, Olcan, Zokora, Colman, Yusuf, Adrian, Malouda, Henrique.
Bu 11'le Trabzon puanı koparır.
2 gün önce ben 11'i yazmıştım. Petkovic buraya baksa ona göre önlemler alırdı.![]()
Bide benim aklımdaki oyunu oynasak ohooo rahat kazanırızda yine saçmalıcaz ve bu maçıda kaybedecez.
Cok fazla yagmur var zaten zor ayakta duran Henri simdi iyice yerlerde olacak
Yusuffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff fffffffffffffffffffffff
Henrique çok güzel kesti Yusuf ile 1-0 öndeyiz helal olsun Yusuf.
Şu Yusuf'un bitiriciliğinin bayağı artması gerek helal olsun![]()
2 oldu adrian
OHA ADRIAN adamim ya..
Adrian ve 2-0 cok iyi oldu
1 tane düzgün atakları var oda gol oldu bunları yememek lazım çok basit.
2'de geliyordu az kaldi
Henri atti 3-1 olduuuuu
henrique muthis aldi onune 3-1.. ee adrianinda hakkini yemiyelim guzel asist![]()
Trabzonspor harika bugün. İtalyan takımları Türklerle eşleşirken kan ağlar bundan sonra.