View Full Version : Fenerbahçe - Trabzonspor | STSL 7. Hafta
Nedvedmania
05.Ekim.2013, 18:28
http://www.hizliresimyukle.com/images/2013/10/05/nRqjg.jpg
Alırız diye düşünüyorum ben, alırsak ciddi ciddi lider olacaz inşallah.
Dave S Mustaine
05.Ekim.2013, 19:43
ne yapar eder kazanırız bu maçı. bakalım meireles'in yerine holmen mi oynayacak baroni mi.
Burak Akmanoğlu
05.Ekim.2013, 19:44
Maç 1/1 olacak oynayan oynasın.
Escochae
05.Ekim.2013, 21:27
ne yapar eder kazanırız bu maçı. bakalım meireles'in yerine holmen mi oynayacak baroni mi.
Form durumları açısından bakarsak Holmen oynayacaktır. Ama Baroni'ninde bu tarz maçlarda iyii oynadığını geçmişe bakarsak görebiliriz. Gerçi kazanalımda kimin oynadığı önemli değil.
Trabzonspor
05.Ekim.2013, 21:59
Orta sahamızda Soner ve Colman sakat Aykut zaten bizim takımın adamı değil Zokora saatli bomba çok değişik bi ma olacak bizim adımıza. Fener orta alanda hakimiyeti alıp rahat galip gelir.
himone
05.Ekim.2013, 23:07
Kontralara dikkat edersek kazanırız. Ama yine stoperlerimiz geri geri kaçarsa sıkıntılı maç olur. Ben özellikle Trabzon'un kötü orta sahası ve pozisyon bilgisi kısıtlı hücum oyuncularına güveniyorum.
Hsyn53Yvz
06.Ekim.2013, 08:50
Rahat kazanacağımızı umuyorum. Emenike'den de artık gol bekliyorum. :)
EndoplazmiK RetikuluM
06.Ekim.2013, 12:15
Adrian'ı oynatmamamız gereken maç. Meireles'in yokluğunda Cristian oynayacaktır.
sui generis
06.Ekim.2013, 12:20
Bugün günlerden Aykut Kocaman.
World Hollow o1
06.Ekim.2013, 12:55
Haklıyız kazanacağız... 2-0 veya 3-1 lik skor bekliyorum. :)
http://forum.turksportal.net/vb/showpost.php?p=2543396&postcount=20
sananes
06.Ekim.2013, 13:18
Holmen mi Cristian mı karasızlığı gibi haberler okudum dün. Bu demek oluyor ki Cristian oynayacak. Büyük hata eder hoca. Yani Cris iç saha maçlarında bir nebze göze batmıyor,ortalama oynuyor ama artık cristian diye biri yok diye düşünüp sahaya çıkmalıyız. Diğer oyunculara ayıp ediliyor o her fırsatta oynatılarak.
ForsakeN
06.Ekim.2013, 13:26
Kuyt'in kanadina atilan ortalarda gol sansimiz yuksek. Olcan hava toplarini alamaz orda. Fakat Gokhan'in daha garantici oynamasi lazim, malum Olcan bol bol hucuma cikiyor
sananes
06.Ekim.2013, 13:34
Olcan garantiye oynasın bence Gökhan'ın hücumlarına karşı. Umarım Olcan'ın karşısında Emenike,solda da Kuyt oynar.
Suicider
06.Ekim.2013, 14:16
F.Bahçe’de bu akşam oynanacak Trabzonspor derbisi öncesinde şok bir sakatlık haberi geldi. Sarı-lacivertli ekibin deneyimli savunma oyuncusu Bruno Alves, sakatlığı nedeniyle kadrodan çıkarıldı.
İrfan Yirmibeş / AMK
byariff
06.Ekim.2013, 14:16
F.Bahçe’de bu akşam oynanacak Trabzonspor derbisi öncesinde şok bir sakatlık haberi geldi. Sarı-lacivertli ekibin deneyimli savunma oyuncusu Bruno Alves, sakatlığı nedeniyle kadrodan çıkarıldı.
Kaynak; AMK
Universal
06.Ekim.2013, 14:56
Eğer ortasahamız Sivas maçı gibi forvete destek olursa, maç bizim olur. Ama Trabzon'da hafife alınacak bir takım değil.
ReaList
06.Ekim.2013, 15:24
Emre hala iyileşmedi mi ? Sahi neden sakatlanmıştı O ? Arsenal maçında yuhalandıktan sonra bir daha ortalıkta görülmedi. Durum fiziki mi yoksa psikolojik mi bilmek gerek.
Bruno Alves sakat, bakalım yerine tercih edilecek isim Kadlec mi olacak ya da kontenjanı zorlamak yerine Bekir-Egemen ikilisini mi görecez ?
Topal-Holmen-Alper üçlüsü orta alanda her türlü üstünlüğü Fenerbahçe'ye geçirir. Bu üçlüden biri ya da ikisi Selçuk-Cristian olursa orta alanda şartlar eşitlenir.
Webo'nun oynamasına kesin gözüyle bakıyorum. Kuyt zaten banko, adamın tek gözü şiş ve görmemesine rağmen banko oynatılıyor, hatta Allah korusun iki gözü bile aynı durumda olsa oynatılacak -bir sözleşmesi olduğunu- diye düşünüyorum. Kalan son hücum adamı ise Sow ve Emenike tercihi arasında olacaktır, Eğer Kadlec tercih edilmezse bu ikiliden biri yedek kulübesinde oturur aksi halde biri tribüne gider.
13 milyon €'ya adam alıyorsunuz ve rahatlıkla 18 dışı kalıyor, 5-6 milyon €'ya sol bek alıyorsunuz paso yatıyor, Kadro yapılanması fevkalade, bu yönetim bir harika dostum.
Escochae
06.Ekim.2013, 15:35
Topal-Holmen-Alper üçlüsü orta alanda her türlü üstünlüğü Fenerbahçe'ye geçirir. Bu üçlüden biri ya da ikisi Selçuk-Cristian olursa orta alanda şartlar eşitlenir.
Tamam Cristian neysede Selçuk ne alaka ? Belki yetenekleri yoktur ama enerjisi bitene kadar savaşacak bir oyuncudur.
Ayrıca Kuyt şöyle Kuyt böyle dediğin oyuncu dakika 89'da ters kanadındaki bekin boşalttığı alanı doldurup rakibi karşılacak kadar profesyonel ve enerjik bir oyuncu. Keşke topsuz oyunda da onu veya Selçuğu izleyebilsen.
Berlin Duvarından kalın önyargılarınız var. Nasıl seyrediyorsunuz ben anlamıyorum.
Dave S Mustaine
06.Ekim.2013, 15:36
kadlec-egemen 'le çıkmak gibi bir hataya düşmez umarım hoca, yobo ya da bekir oynayacaktır. büyük ihtimal bekir oynar.
footballer33
06.Ekim.2013, 15:37
İki takımın hocaları, takımlarını şu kadrolarla sahaya sürecektir diye düşünüyorum:
FB:
Volkan
G.Gönül - Yobo (Kadlec) - Egemen - Caner
Cristian - M.Topal - Alper
Kuyt - Webo - Sow
Mert, Bekir, Hasan Ali, Salih, Emenike, Selçuk, M.Topuz...
TS:
Onur
Bosingwa - Aykut - Mustafa - Olcan
Aykut - Zokora
Malouda - Adrian - Yusuf
Henrique
Fatih (Zeki Ayvaz), Giray, Janko, Zeki Yavru, Emre Güral, Caner, Abdulkadir, Kadir Keleş...
sui generis
06.Ekim.2013, 15:39
Kadlec(Yobo), Holmen, Kuyt, Webo, Sow, Emenike kadroya giren yabancılar olur. Stoperde Bekir tercih edilirse yedek kulübesine Cris de girer. Daha ne olsun yahu :)
edit: Emre, Salih, Webo(Emenike) gibi güçlü bir yedek kulübesi de bizi bekliyor.
ReaList
06.Ekim.2013, 15:45
Tamam Cristian neysede Selçuk ne alaka ? Belki yetenekleri yoktur ama enerjisi bitene kadar savaşacak bir oyuncudur. Berlin Duvarından kalın önyargılarınız var. Nasıl seyrediyorsunuz ben anlamıyorum.
50 metre ileriden kaleciye geri pas atandır kendisi. Bu yüzden kendisini suçlamıyorum, çünkü yapabileceğinin en iyisi O. Orta alanda az baskı gördüğü zaman eli ayağına dolaşıyor, Bugün modern futbolda en önemli yer orta alandır ve orta alanda bu denli zayıf oyuncularla oynamak kafadan sizi geriye düşürür. Bu sezon bir kaç maç gerçekten iyiydi peki bize iyi görünmesi oynadığı iyi futboldan ötürü müydü ? Yoksa hatasız maç çıkarmasından dolayı mı ? Düşünsenize bir kulüpte hem de üst düzey bir kulüpte 10 yıldır ite kaka kalıyorsunuz, yanınıza sayısız yıldız oyuncular geliyor ve siz hala hatasız maç çıkardığınız zaman insanlara "Oh be" dedirtiyorsunuz, ötesi yok.
Selçuk iyi niyetlidir, efendidir, çalışır vs bunlar çok öte bir şey. Burası darülacize değil niyet ayrıdır beceri ayrıdır, sana da yılda 1 milyon garanti para versinler bak bakalım neler yapacaksın, Semih ve Selçuk için ortak olarak hep aynı şeyi savundum, Fenerbahçe'den ayrılmasına izin ver kendisine kulüp bulamazlar, ne oynayacak ne de bu ücreti alabilecek kulüp, imkansız ! Semih'in akıbeti ortada zaten.
Söylediğim gibi Son 2-3 senede orta alan için 50 milyon € üzeri para akıtıp hala "Aman bu adam oynadığında hata yapmasın" kaygısını taşıyarak maç izleyeceksek, ahmaklığımıza dem vurmuş oluruz.
William Rookwood
06.Ekim.2013, 15:57
Nedense Trabzon'un puan alacağını düşünüyorum, Adrian jeneriklik bir gol atar.
Escochae
06.Ekim.2013, 16:02
50 metre ileriden kaleciye geri pas atandır kendisi. Bu yüzden kendisini suçlamıyorum, çünkü yapabileceğinin en iyisi O. Orta alanda az baskı gördüğü zaman eli ayağına dolaşıyor, Bugün modern futbolda en önemli yer orta alandır ve orta alanda bu denli zayıf oyuncularla oynamak kafadan sizi geriye düşürür. Bu sezon bir kaç maç gerçekten iyiydi peki bize iyi görünmesi oynadığı iyi futboldan ötürü müydü ? Yoksa hatasız maç çıkarmasından dolayı mı ? Düşünsenize bir kulüpte hem de üst düzey bir kulüpte 10 yıldır ite kaka kalıyorsunuz, yanınıza sayısız yıldız oyuncular geliyor ve siz hala hatasız maç çıkardığınız zaman insanlara "Oh be" dedirtiyorsunuz, ötesi yok.
Selçuk iyi niyetlidir, efendidir, çalışır vs bunlar çok öte bir şey. Burası darülacize değil niyet ayrıdır beceri ayrıdır, sana da yılda 1 milyon garanti para versinler bak bakalım neler yapacaksın, Semih ve Selçuk için ortak olarak hep aynı şeyi savundum, Fenerbahçe'den ayrılmasına izin ver kendisine kulüp bulamazlar, ne oynayacak ne de bu ücreti alabilecek kulüp, imkansız ! Semih'in akıbeti ortada zaten.
Söylediğim gibi Son 2-3 senede orta alan için 50 milyon € üzeri para akıtıp hala "Aman bu adam oynadığında hata yapmasın" kaygısını taşıyarak maç izleyeceksek, ahmaklığımıza dem vurmuş oluruz.
Selçuk ile ilgili nasıl bir beklentin var anlamıyorum. Hayır beklentin 50 milyon euro verdiğimiz oyunculardan alacağın bi beklentiyse kesinlikle haklısın. Ancak böyle bir beklentin yoksa Selçuğa haksızlık ediyorsun. Çünkü bu adamın yapacağı işler bellidir. Zaten oynuyorsa da o yüzden oynar. Ha bunu yaparken hata yapar mı ? Yapar. Ancak bu hatalar sadece onun yaptığı hatalar değil. Ama bizde öyle bir önyargı varki top Selçuğa gelse bile batıyor.
Fearless Coward
06.Ekim.2013, 16:14
Trabzonspor Lazio maçındaki gibi oynayıp düzgün savunma yaparsa her türlü alır bu maçı ancak karşısında 5 maçtır yenen bir ekip var zorlu bir maç olacak o yüzden.Yusuf atar Trabzon alır diyorum ben.
Burak Akmanoğlu
06.Ekim.2013, 16:17
Not:Trabzonspor en son 97 senesinde Kadıköyde kazanabildi.
ReaList
06.Ekim.2013, 16:32
Selçuk ile ilgili nasıl bir beklentin var anlamıyorum. Hayır beklentin 50 milyon euro verdiğimiz oyunculardan alacağın bi beklentiyse kesinlikle haklısın. Ancak böyle bir beklentin yoksa Selçuğa haksızlık ediyorsun. Çünkü bu adamın yapacağı işler bellidir. Zaten oynuyorsa da o yüzden oynar. Ha bunu yaparken hata yapar mı ? Yapar. Ancak bu hatalar sadece onun yaptığı hatalar değil. Ama bizde öyle bir önyargı varki top Selçuğa gelse bile batıyor.
Selçuk üzerinde bir önyargının olduğu üzerinde hem fikiriz. Mehmet Topal da üç aşağı beş yukarı aynı şeyleri yapıyor. Aynı tarzda oynayan Topal'ı yüceltip, Selçuk'u kötülemek olmaz. Topal'a ve futboluna da karşıyım ancak mevcut sistem gereği - İleride 3 tane forvet ve yarattıkları açık olunca- olmazsa olmaz oluyor. Ben işin tamamen futbol tarafındayım ve benim futbol beklentime bu tarz oyuncular ters düşüyor.
Bordo61Mavi
06.Ekim.2013, 17:21
Az once Trt Saracogluna baglandi, arkadaki taraftarlar "Lazio" tezahurati yapmaya basladi :D
Bruno Alvesin sakat olmasi isimize yariyacaktir, Henri umarim bunu iyi degerlendirir.
Yine kontra oyniyacagi belli Trabzonun, erken gol yemesek bence goller bulabiliriz. Umarim Lazio macinin ikinci yarisindaki gibi defansa gomulmeyiz, cunki Fenerbahcede kilit kiracak adam cok :)
Tabi bunlar olmasini istediklerimiz ama oyle olmiyacaktir. Ilk 10dk'da gol yeriz ve mac baslamadan biter
lofthei
06.Ekim.2013, 17:44
önyargı bir şeyi izlemeden, anlamadan yargıda bulunmak demektir. 10 yıldır selçuk'u izliyoruz ve ben ne top selçuk'un ayağına geldiğinde rahatladığım veya olumlu olarak heyecanlandığım bir an hatırlıyorum, ne de selçuk'un fm ağzıyla 7.5-8 rating'in üzerine çıkabildiği maçı. bu performansa rağmen hâlâ selçuk'u geçen sene uefa finalini kıl payı kaçıran takıma uygun görmek gerçekten gülünç. sergen gibi konuşmuş olmayayım ama hakikaten ptt 1. lig'de selçuk gibi 10 tane futbolcu çok rahat bulabilirsin. selçuk'u mehmet topal'la karşılaştırmak da ayrı bir olay. selçuk fenerbahçe'ye nispeten teknik bir futbolcu olarak geldi, ama o kadar başarısız oldu ki, artık defansif ortasaha olarak bile değil, mevkisi belirsiz biri olarak oynuyor. öyle ortalarda bir yerlerde dolaşıp enine kısa pas yapıyor, ne zaman dikine oynamak istese topu rakip oyuncuya atıyor ve taraftardan küfür yiyor. ancak mehmet topal zaten bu takıma kesici olarak getirildi ve kesici olarak görev yapıyor. arada pas hataları olabilir, ama adamın görevi zaten %100 isabet oranıyla pas atmak değil, rakip hücumlarında defans oyuncularına yardım etmek, ki bunu da layığıyla yerine getirdiğini düşünüyorum. kaldı ki mehmet ofansif olarak bile selçuk'dan daha iyi katkı veriyor. geçen sene ligde 29 maçta 3 gol atmış; ki uzaktan şutlarında ultra şanssız bir oyuncu; ya çok az farkla çıkıyor, ya direk engelliyor ya da kaleci uzuyor. bu sene topal yine 3 ila 5 gol bulur diye düşünüyorum ben.
Volkan, Gökhan, Bekir, Egemen, Caner Erkin, Mehmet Topal, Alper, Holmen, Kuyt, Sow, Webo
bilmania
06.Ekim.2013, 19:38
Orta saha bakımından bizim istediğimiz kadroyu çıkartmış Ersun Hoca.İyi de olmuş.Ofansif olarak üstün olacağımız bir .Mac bekliyorum.
LaigLeNoiR
06.Ekim.2013, 19:41
Kuyt ve Canere bağlı herşey onlar günunde olursa rahat kazanır Fener ama aksi halde Trabzon puan kaybetmez.
Bordo61Mavi
06.Ekim.2013, 19:59
Onur
Bosi Giray Musti Aykut
Zokora
Adrian Malouda
Olcan Henri Yusuf
Cok fazla ofansif olmus
himone
06.Ekim.2013, 20:00
Alves'in olmaması kötü oldu, umarım Bekir iyi oynar. Yine oyun kurarken sorun yaşarız gibi geliyor bana. Ama orta saha ve ileride avantajımız çok fazla, bu maçta galip gelirsek ciddi bir avantaj elde edicez.
ardaskoc
06.Ekim.2013, 20:02
Skor Tahminim: FB 3-2 TS
Burak Akmanoğlu
06.Ekim.2013, 20:04
MS 3-0
1/1 verin demiştim öyle olacak.
ardaskoc
06.Ekim.2013, 20:06
MS 3-0
1/1 verin demiştim öyle olacak.
Alves'in yokluğu etkiler bence gol yemeden bitiremeyiz. Ama 1/1 bende katılıyorum.
Raul Meireles
06.Ekim.2013, 20:17
Bekir varsa sıkıntı var demektir.. Bu arada hazır solda Aykut varken hiç Kuyt'la falan uğraşmasın Ersun hoca koysun sağa hızlı bir adamı (Emenike olur, Sow olur hatta Webo bile olur) yıpratsın en azından o kanadı.
furkan58
06.Ekim.2013, 20:54
Alves'in yokluğu etkiler takımı kesin gol yeriz. Cristian yerine Holmen tercihi için teşekkür ediyorum Ersun Hoca'ya Cristian'sız 11'ler görünce mutlu oluyorum. Emenike'de 60'tan sonra girer ve etkili olur diye umut ediyorum. Umarım kazanırız.
Burak Akmanoğlu
06.Ekim.2013, 21:11
Daha 10.dk 2 ofsayt oldu :)
Yusuf çok etkili oynuyor.
Burak Akmanoğlu
06.Ekim.2013, 21:18
Caneri Sol Bek'de oynatıyorsun bu adam kaç maçtır ofansif oynuyor geri gelmekte tabi zorluk çeker,2 Tane sol bekte oynayan adamın var ama oynatmıyorsun HAK oynasa mis gibi işte...
Burak Akmanoğlu
06.Ekim.2013, 21:19
Giray Sow'a şaplağı vermiş vallaha :D
Bordo61Mavi
06.Ekim.2013, 21:20
Egemenin dokununca atlama butonu halen yerindeymis :D
Burak Akmanoğlu
06.Ekim.2013, 21:23
Egemenin dokununca atlama butonu halen yerindeymis :D
+Zokora...
Suicider
06.Ekim.2013, 21:28
Bu kadar hakeme el kol hareketi yapıpta sarı görmeyen oyuncular bir bizim ülkede vardır herhalde.İki takım içinde söylüyorum.
Burak Akmanoğlu
06.Ekim.2013, 21:34
Neler kaçıyor öyle...
Fearless Coward
06.Ekim.2013, 21:37
Maç çok tempolu bu maçta gol olmazsa ayıp olur.
Burak Akmanoğlu
06.Ekim.2013, 21:37
34.Dakika tezahüratı başladı bile...
Burak Akmanoğlu
06.Ekim.2013, 21:42
Bir o kalede bir o kalede nasıl maçtır o ya :D
Bordo61Mavi
06.Ekim.2013, 21:43
EPL'den mac izliyoruz sanki, orta saha yok. Direkt futbol
Burak Akmanoğlu
06.Ekim.2013, 21:44
EPL'den mac izliyoruz sanki, orta saha yok. Direkt futbol
Aynen öyle :D
Burak Akmanoğlu
06.Ekim.2013, 21:46
Fenerbahçe 9
Trabzonspor 1
Şut çekmiş
Bordo61Mavi
06.Ekim.2013, 21:47
Adrian pas verse Henrinin onune gol pozisyonu olacakti
Burak Akmanoğlu
06.Ekim.2013, 21:49
O kadar hızlı maç ilk yarıda gol yok var arkadaş :D
Kaka Leite
06.Ekim.2013, 21:49
Fenerbahçe 9
Trabzonspor 1
Şut çekmiş
Ne ara çektiler o şutu yahu :n:
Maç bir Trabzonun kalede, bir bizim ceza sahası çizgisinde bu daha doğru olur. Trabzonun net pozisyonu yok.
Burak Akmanoğlu
06.Ekim.2013, 21:50
Ne ara çektiler o şutu yahu :n:
Maç bir Trabzonun kalede, bir bizim ceza sahası çizgisinde bu daha doğru olur. Trabzonun net pozisyonu yok.
Fenerbahçe'nin 2 tane gol pozisyonu var. :)
Trabzon iyi oynuyor bence çok iyi kontra yapıyorlar son paslar dışında.
OrcunFB
06.Ekim.2013, 21:52
Valla ben beğenmedim bugünkü futbolu. Bilmiyorum galiba sevmiyorum böyle ortasahasız maçları. :D İki takım da çok aceleci hele biz... Sakin oynasak atıcaz golü, takımda panik sezdim ben ilk yarı.
Kaka Leite
06.Ekim.2013, 21:55
Fenerbahçe'nin 2 tane gol pozisyonu var. :)
Ee yani bunu söylemendeki amaç bilgilendirmek mi ?
Yoksa bir şeye dikkat çekmek mi ?
Beni neden alıntıladın :n:
Burak Akmanoğlu
06.Ekim.2013, 21:56
Ee yani bunu söylemendeki amaç bilgilendirmek mi ?
Yoksa bir şeye dikkat çekmek mi ?
Beni neden alıntıladın :n:
Bilgilendirmek :)
Holmen taraftara alışkın değil herhalde heyecanlı oynuyor paslar falan yerini tutmuyor. Alper de aynı şekilde pek iyi gelmedi gözüme.
NEREDESİN BOYNUNUN SOLUNDA 'C' SAĞINDA 'B' YAZAN KARA GÖZLÜM ?
Burak Akmanoğlu
06.Ekim.2013, 21:59
Holmen taraftara alışkın değil herhalde heyecanlı oynuyor paslar falan yerini tutmuyor
İstanbul BB'den gelen adamdan ne bekliyorsun :D :D :D
Paok 1 - Panathinaikos 1 GOL Stoch
Burak Akmanoğlu
06.Ekim.2013, 22:14
Alper Potuk oyundan çıkarken Emre Belözoğlu oyuna girdi.
Trabzonspor
06.Ekim.2013, 22:20
Hakem kartını evde mı unuttu acaba
Burak Akmanoğlu
06.Ekim.2013, 22:22
Fenerbahçe için oyuncu değişikliği. Samuel Holmen çıkan oyuncu, Emmanuel Emenike giren oyuncu.
Kaka Leite
06.Ekim.2013, 22:22
Bu maçta duran topla gol olur aancak.
Emenike ---->
Holmen ---<
Burak Akmanoğlu
06.Ekim.2013, 22:24
Topla Oynama ;
FB : %63
TS : %37
Burak Akmanoğlu
06.Ekim.2013, 22:24
Karşılaşma biraz daha tempo kazanmaya başladı. Fenerbahçe, Emenike'nin de girmesiyle sahada 4 forvet oynuyor.
Burak Akmanoğlu
06.Ekim.2013, 22:34
http://i.imgur.com/nQWuBhR.png
Bordo61Mavi
06.Ekim.2013, 22:42
#DirenTrabzonspor :D
Burak Akmanoğlu
06.Ekim.2013, 22:43
#DirenTrabzonspor :D
ahaha :D
Bu nasıl maçtır arkadaş 0-0 :( :(
erdem344
06.Ekim.2013, 22:46
Bu maçı kazandık biz skor önemli değil
Zeki Yavru kaleye vurdu ya, kulakları çok güzel çınlamıştır. Eminim Trabzonlular delirmiştir.
Trabzonspor
06.Ekim.2013, 22:50
Hakem Canerle yakın arkadaş herhalde bu kadar itiraza anca yakın arkadaşlar müsamaa gösterir.
Bordo61Mavi
06.Ekim.2013, 22:50
Zeki Yavru kaleye vurdu ya, kulakları çok güzel çınlamıştır. Eminim Trabzonlular delirmiştir.
Zeki = Sabri yazdi arkadas listemdekiler :D
Suicider
06.Ekim.2013, 22:51
Ne gerek var bir şeyler atmaya yazık.
William Rookwood
06.Ekim.2013, 22:53
TFF'den derbilerde seyircisiz oynama kuralı bekliyorum.
Trabzonspor
06.Ekim.2013, 22:53
Kart verebiliyormuş hakem Caner'e hayret.
Fener gol atsın bütün saraçoğlu aşağı iner :D
Piston düştü olur
bilmania
06.Ekim.2013, 22:56
0-0 bitti .Mac ama kesinlikle maçı kazanmayı hakettik.Naapalım gol olmayınca olmuyor.
Suicider
06.Ekim.2013, 22:57
Fenerbahçeli futbolcular savaş çıksa gidecek gibi niye bu kadar gerginler anlam veremiyorum.Maç bitti işte berabere kaldınız futbol içinde var bunlar.Onur'a da yukardan bir şeyler geldi oda tepki gösterdi doğal olarak Volkan niye onun üstüne yürüyor?
William Rookwood
06.Ekim.2013, 22:58
Sonuç psikolojik savaşın eseri, kendimize yapıyoruz başka bir şey değil.
Bu kadar kazanmaya yaklaşıp golü bulamamak can sıkıcı. Sağlık olsun.
Bordo61Mavi
06.Ekim.2013, 23:02
Volkan kufur ediyor, yarin gidip bunlar milli takim basarisi icin yanyanami duracak :) Selcuk Sahine birsey bile demiyecegim, kendi taraftari bile sevmiyor onu
Escochae
06.Ekim.2013, 23:03
Hakaret ederek kin kusmak hoş değil, yakışmıyor. Olayları ayırmaya çalışan Volkan ama sert ayırınca ona da tepki geldi.
Seviyeleri bu yapacak birşey yok.
Fearless Coward
06.Ekim.2013, 23:03
Şu maçta gol olmaması bu haftanın iddaa kısırlığını gösteriyor kesinlikle.2 Takımda bu sene iyi yerlere gelecektir birisi kontrasıyla birisi hırsıyla isteğiyle oyunuyla başarılı olur bu sezon.
Fener Trabzon maçlarındaki gerginlik Fener GS maçlarında yaşanmıyor.
Bordo61Mavi
06.Ekim.2013, 23:06
Trabzon taraftari terorist yazan medyayi bekliyorum, gerci beklemeyede gerek yok Besiktas taraftarinin yaptigini nasil gecistirdiyseler burda yasananlarida gecistirecekler
Arti eski sezonun konularini goruntuleme imkanimiz yokmu, bi kac alinti yapmak lazim
sui generis
Hüseyin Göçek'ten nefret ediyorum.
Trabzonspor
Hakaret ederek kin kusmak hoş değil, yakışmıyor. Olayları ayırmaya çalışan Volkan ama sert ayırınca ona da tepki geldi.
Kin falan kusmuyorum. Gerçek Volkan2ın ne olduğunu bu ülkede herkes biliyor. Caner vs oyuncularında yaptıkları ortada. Onur ne yaptıda böyle şeyler yapıyorlar?
Burak Akmanoğlu
06.Ekim.2013, 23:07
Taraftarın yaptığı normal daha geçen sene olanları unutmuyoruz Alexe atılanları Emreye yapılanları Stoch'a yapılanları
-Az bile.
furkan58
06.Ekim.2013, 23:08
Paok 1 - Panathinaikos 1 GOL Stoch
Bu mesajın Fenerbahçe - Trabzon maçıyla alakası nedir ? Bunu birde yönetici atıyor.
Maçta bariz üstün olan taraftık 1 puana gelmişler. Yaratıcılık eksikliği vardı çok pozisyona giremedik. Daha maçın başında Holmen atabilseydi o golü herşey çok farklı olabilirdi. En azından oyun güzel skoru bulamamak can sıkıcı olsada ileri için ışık var.
Bordo61Mavi
06.Ekim.2013, 23:09
Taraftarın yaptığı normal daha geçen sene olanları unutmuyoruz Alexe atılanları Emreye yapılanları Stoch'a yapılanları
-Az bile.
Ha yani simdi siz bizim baskana saldirdiginiza gore bizde sizinkine saldiriz :) ne guzel
anil luque
06.Ekim.2013, 23:10
Bu mesajın Fenerbahçe - Trabzon maçıyla alakası nedir ? Bunu birde yönetici atıyor.
Maçta bariz üstün olan taraftık 1 puana gelmişler. Yaratıcılık eksikliği vardı çok pozisyona giremedik. Daha maçın başında Holmen atabilseydi o golü herşey çok farklı olabilirdi. En azından oyun güzel skoru bulamamak can sıkıcı olsada ileri için ışık var.
Stoch gibi bir adamı gönderip Sow'u kanada hapseden sisteme ithafen atmıştır. Muhakeme etmek bu kadar zor olmasa gerek.
Bordo61Mavi
06.Ekim.2013, 23:12
http://s14.directupload.net/images/131006/5gjrlejs.swf
Kaka Leite
06.Ekim.2013, 23:13
Kin falan kusmuyorum. Gerçek Volkan2ın ne olduğunu bu ülkede herkes biliyor. Caner vs oyuncularında yaptıkları ortada. Onur ne yaptıda böyle şeyler yapıyorlar?
Ya abi maçın başından sonuna bir dakika susmayan Henrique'ye bir şey demiyorsun.
Saçma sapan fauller çalınan Caner'i örnek veriyorsun. Hele ki son pozisyonda gülmekten alamadım kendimi topa vuruyor oyuncu kendini ustalıkla yere bırakıyor.
Tartışacak pozisyon yok diye oyunculara zordan bir şeyler bulmak doğru değil.
Bence biraz sakin ol.
Burak Akmanoğlu
06.Ekim.2013, 23:14
Ha yani simdi siz bizim baskana saldirdiginiza gore bizde sizinkine saldiriz :) ne guzel
Yapmadığınız şey değil onu belirtmek istedim.
sui generis
06.Ekim.2013, 23:16
İstedikleri kadar kassınlar şampiyon biz olacağız :)
furkan58
06.Ekim.2013, 23:18
Stoch gibi bir adamı gönderip Sow'u kanada hapseden sisteme ithafen atmıştır. Muhakeme etmek bu kadar zor olmasa gerek.
Bunun tartışma yeri Fenerbahçe Sohbet Alanı bölümüdür maç konusu değil yeni gitmiş bir oyuncu değil keza Stoch. Bu konular daha önce çok kez konuşuldu tekrar gündeme gelmesinde bi mantık göremiyorum. O zaman giden her oyuncunun ardından attığı golleri yazalım maç konularına.
Bence biraz sakin ol.
Gayet sakinim.
antiochia
06.Ekim.2013, 23:19
Bu teknik direktörle, yaratıcı oyuncu eksikliği, becekrksiz forvetler ile biraz zor şampiyon oluruz. Bence hala avantaj her şeye rağmen G. Saray'da
Bordo61Mavi
06.Ekim.2013, 23:20
Yapmadığınız şey değil onu belirtmek istedim.
Yok henuz yapmadik ama mantiginiza gore yapma hakkimiz oldu.
Trabzonspor
06.Ekim.2013, 23:22
İşte ben suçluyum çok karakterli davranışlar bunlar. Sora doruyu söyleyince hakaret etti oluyor :)
Bide orda Gökhan'a dikkat edin bakalım ne yapıyor. Volkan'da oda ayırmak için geldi Volkan2ında ayrıma sitili çok iyiymiş. 2 gün sonra milli takım kampında yan yana olacağı adama saldırmak için peşinden koşuyor.Acaba tersi olsa Onur ona bu şekilde mi davranır? Karakter işte belli eder heryerde kendini.
Burak Akmanoğlu
Anlamak istemeyen sensin abi ben şansımı zorlamıyorum ben yaptıklarının doğru birşey de olduğunuda savunmuyorum sadece belirtiyorum burada bana karşı tavır alma yani.
antiochia
Bizim başkan gibi sizinki de Melek değil... Fenerbahçe'ye küfretmiş diyorlar...
Bordo61Mavi
Selcuk efendinin derdini anliyamadim :)
furkan58
06.Ekim.2013, 23:23
Bu teknik direktörle, yaratıcı oyuncu eksikliği, becekrksiz forvetler ile biraz zor şampiyon oluruz. Bence hala avantaj her şeye rağmen G. Saray'da
Burada tek katıldığım yaratıcı oyuncu eksikliği kısmıdır. Teknik direktörün ne suçu varda puan kaybedilen ilk haftada tüm oklar hocaya yöneliyor anlamıyorum. Beceriksiz dediğin forvetlerden Kuyt gol krallığında 1. sırada, Sow diğer tüm takım taraflarının "keşke bizde olsa" dediği bir forvet. Yeteneksizlik değil yaratıcısızlıktan kaynaklanan sorun tamamen.
Bordo61Mavi
06.Ekim.2013, 23:26
Bizim başkan gibi sizinki de Melek değil... Fenerbahçe'ye küfretmiş diyorlar...
Haci baskanin konusmalarini dinledinizmi hic, Aziz Yildirim haric bir derdi yok. Hatta israrla 'muhtesem fenerbahce taraftari' dedigi icin bizim taraftarlar arasinda cok elestiri gordu.
Gordu muhtesemi iste :)
zeck17
06.Ekim.2013, 23:28
Maçla alakasız ama fenerbahçe gerçekleri görmeli eskişehir maçında tamamen fenerbahçenin şansıydı aynı şekilde gençlerbirliği de kasımpaşa maçında da son dakikalarda attılar bir tek sivasa karşı fenerbahçe iyi oynadı ersun yanal da iyi bir hoca değil bana göre
antiochia
Haci baskanin konusmalarini dinledinizmi hic, Aziz Yildirim haric bir derdi yok. Hatta israrla 'muhtesem fenerbahce taraftari' dedigi icin bizim taraftarlar arasinda cok elestiri gordu.
evet ben de A.Yıldırım'ı sevmem ama konuşma şekli pek yakışmıyor o makama..Bana kusura bakma tribünlerev oynuyor gibi geliyor...
Bunun sorumlusu yöneticiler ve adaletsizlik...
William Rookwood
Bu ligde şampiyonluk 34. haftanın sonunda belli olur.
Burak Akmanoğlu
06.Ekim.2013, 23:29
Bunu demesinin bir etkeni yok ama ilk başkan seçildiğinde ki o ilk konuşmalarında Fenerbahçe'yi iğnelemişti
Bordo61Mavi
06.Ekim.2013, 23:29
Anlamak istemeyen sensin abi ben şansımı zorlamıyorum ben yaptıklarının doğru birşey de olduğunuda savunmuyorum sadece belirtiyorum burada bana karşı tavır alma yani.
Anlamayan sen oluyorsun :) son oynanan Ts-Fb maclarinin yorumlarini oku ondan sonra anlarsin.
Turkiyede butun siddetin merkezini Trabzon ilan edenler olmustu.
Bordo61Mavi
06.Ekim.2013, 23:30
Bunu demesinin bir etkeni yok ama ilk başkan seçildiğinde ki o ilk konuşmalarında Fenerbahçe'yi iğnelemişti
Camia hakkinda tek negatif yorum yok, Aziz Yildirima dedi diyecegini herzaman.
Burak Akmanoğlu
06.Ekim.2013, 23:30
Anlamayan sen oluyorsun :) son oynanan Ts-Fb maclarinin yorumlarini oku ondan sonra anlarsin.
Turkiyede butun siddetin merkezini Trabzon ilan edenler olmustu.
Ben konuyu uzatmıyorum anlaşamıyoruz anlaşılan.
Nocna Mora
06.Ekim.2013, 23:31
Hakem harika bir maç yönetti.
E.Cartman
06.Ekim.2013, 23:32
https://pbs.twimg.com/media/BV6rvaXCcAIVylI.jpg:large
furkan58
06.Ekim.2013, 23:33
Hakem harika bir maç yönetti.
İronimiydi bu ? Yada maçı izlemedin ?
Kaka Leite
Maçla alakasız ama fenerbahçe gerçekleri görmeli eskişehir maçında tamamen fenerbahçenin şansıydı aynı şekilde gençlerbirliği de kasımpaşa maçında da son dakikalarda attılar bir tek sivasa karşı fenerbahçe iyi oynadı ersun yanal da iyi bir hoca değil bana göre
Katılmıyorum.
Ersun hoca kısmına değil yalnız Fenerbahçe'nin şanslı olduğuna.
Fenerbahçe şanslı olsa bugün girecek o kadar çok top vardı ki. Kasımpaşa maçında ya da Gençlerbirliğinde zor zar yenmemiz, son dakikada yenmemiz falan şanslı olmayı göstermez.
Takım şuan ofansif olarak gayet iyi oynuyor, bazı eksikler tabii ki var. Bu ligde bir çok takıma yetecek ofansif güce sahibiz şuan o eksikler kapansa daha da iyi oluruz orası ayrı.
Ersun Yanal iyi ya da kötü orasına karışamam bende kararsızım bu konuda ancak ondan beklenen oyunu oynatıyor şuan.
LifeYourself
Hayret Fenerbahçe bu kadar ezici oynar mıydı derbilerde :zuhaha
İşin ilginç yanı gol atamaması Fener gibi bir takımın 15'den fazla şut çekip.Şansızlık olmuş Fener adına geçmiş olsun.
Trabzonspor'da iyi direnmiş haklarını vermek lazım.
https://pbs.twimg.com/media/BV6rvaXCcAIVylI.jpg:large
Haha tam Recep İvedik olmuş :zuhaha
Nocna Mora
Selçuk'un yaptığı ayıp. Saçmasapan bir hareket. Sonra Volkan ve Bekir'in gidip ayırmaya çalışan Zokora'ya ve diğer oyunculara sataşmaları da beraberliği hazmedememe olsa gerek. İlk vukuatları da değil bu isimlerin. Özellikle Volkan'ın. Küfürbaz, terbiyesiz ayrıca da yetersiz bir kaleci kendisi. Yaptığı da ayıptır.
Süper Lig'de en çok pozisyona giren takım Fenerbahçe. Bunun şans ile alakası yok tempo ve ileride çoğalma ile alakası var.
Nocna Mora
06.Ekim.2013, 23:34
İronimiydi bu ? Yada maçı izlemedin ?
Yoo izledim. İroni değil. Harika bir maç yönetti bence. Faul kararları doğru, neredeyse hatalı karar sayısı 0. Maçın hep içindeydi ve maçı iyi kontrol etti. Oynatması gereken avantajları oynattı, iyi takip etti. Böyle zor bir maç için oldukça kaliteli bir performans gösterdi.
zeck17
06.Ekim.2013, 23:36
Katılmıyorum.
Ersun hoca kısmına değil yalnız Fenerbahçe'nin şanslı olduğuna.
Fenerbahçe şanslı olsa bugün girecek o kadar çok top vardı ki. Kasımpaşa maçında ya da Gençlerbirliğinde zor zar yenmemiz, son dakikada yenmemiz falan şanslı olmayı göstermez.
Takım şuan ofansif olarak gayet iyi oynuyor, bazı eksikler tabii ki var. Bu ligde bir çok takıma yetecek ofansif güce sahibiz şuan o eksikler kapansa daha da iyi oluruz orası ayrı.
Ersun Yanal iyi ya da kötü orasına karışamam bende kararsızım bu konuda ancak ondan beklenen oyunu oynatıyor şuan.
Aykut Kocamanın oynattığından farklı olarak bir şey göremiyorum ben bence ağırlığını koyamadığı maçta son dakikalarda gol atması futbol şansıdır her iki taraf için de
Süper Lig'de en çok pozisyona giren takım Fenerbahçe. Bunun şans ile alakası yok tempo ve ileride çoğalma ile alakası var.
ne kadarı sivas maçında ve galatasarayın antalya ve rize maçlarından sonra değişmiş olmalı bu
Caner'e verdiği sarı kartın pozisyonunda faul bile yoktu. Önce topa Caner dokunmuştu. Çok yakın olup da saçma bir karar vermesi çok şaşırttı beni. Anlayamadım.
Kaka Leite
06.Ekim.2013, 23:37
Yoo izledim. İroni değil. Harika bir maç yönetti bence. Faul kararları doğru, neredeyse hatalı karar sayısı 0. Maçın hep içindeydi ve maçı iyi kontrol etti. Oynatması gereken avantajları oynattı, iyi takip etti. Böyle zor bir maç için oldukça kaliteli bir performans gösterdi.
O sıfır direk bozacak bir örnek veririm sana Caner'in adama gram teması olmamasına rağmen faul çaldığı bir pozisyon vardı son dakikalara doğru.
Aykut Kocamanın oynattığından farklı olarak bir şey göremiyorum ben bence ağırlığını koyamadığı maçta son dakikalarda gol atması futbol şansıdır her iki taraf için de
Diziliş aynı diye oyun yapısınıda aynı görüyorsun sanırım :n:
Fenerbahçe 2 senedir bu kadar hücumu düşünen bir takım olmamıştı daha kontrollü oynardı. Bugün aldığı bir risk bile hocayı Kocaman'ın felsefesinden ayırır.
Emenike - Sow - Webo ve Kuyt aynı anda sahada kaldı bugün.
Bordo61Mavi
06.Ekim.2013, 23:38
Trabzondaki tribun tellerine elektrik verilmeli diyen medya :) cidden yarinki basliklari merak ediyorum
footballer33
06.Ekim.2013, 23:39
İlginç bir maç oldu bence. F.Bahçe, çok baskılı ve atak oynadı; ancak golü bulamadı. Trabzon ise, kontraya iyi çıkamadı ve sürekli kaybetti topu. Gol yağmuru da olabilirdi aslında.
Aykut Kocaman ile dünyalar kadar fark var. Aykut Kocaman savunma temelli 433 oynatıyordu. Ersun Yanal hücum temelli 343 oynatıyor. Bambaşka oyun anlayışları. O yüzden bu kadar çok gol attı 7 haftada Fenerbahçe. (7 haftada 16 gol)
Nocna Mora
06.Ekim.2013, 23:40
Caner'e verdiği sarı kartın pozisyonunda faul bile yoktu. Önce topa Caner dokunmuştu. Çok yakın olup da saçma bir karar vermesi çok şaşırttı beni. Anlayamadım.
Sarı kartı itiraza verdi faule değil.
O sıfır direk bozacak bir örnek veririm sana Caner'in adama gram teması olmamasına rağmen faul çaldığı bir pozisyon vardı son dakikalara doğru.
Yahu hata olarak gördüğün buysa vay halimize. Görende maçın kaderine etki etti sanacak. Bir iki tane de adamın hakkı olsun degil mi makine degil sonucta ve bu da galactic football değil :)
Trabzonspor
06.Ekim.2013, 23:41
Caner itirazlardan kırmızı görmedi diye dua etmiyorsunuzda sarı gördü diye tepki veriyorsunuz. Çok ilginç.
Kaka Leite
06.Ekim.2013, 23:42
Trabzondaki tribun tellerine elektrik verilmeli diyen medya :) cidden yarinki basliklari merak ediyorum
Bence çok fazla abartıyorsun abi.
Sahadaki oyunla ilgili gram konuşmadın henüz, baskılı taraf siz olsaydınız eminim tek laf etmeyecektin bu olaylar hakkında..
Burak Akmanoğlu
06.Ekim.2013, 23:42
Caner itirazlardan kırmızı görmedi diye dua etmiyorsunuzda sarı gördü diye tepki veriyorsunuz. Çok ilginç.
Adam demediği bir şeyden ceza yemişti ondan ben tedirgindim vallaha.
Faul bile olmayan pozisyondan sarı kart çıkıyorsa tabi ki tepki gösteririm.
Burak Akmanoğlu
06.Ekim.2013, 23:51
Trabzonspor İkinci Başkanı Sebahattin Çakıroğlu: "İbrahim Hacıosmanoğlu'na bir saldırı yok, dokunmadılar, dokunamazlar da..."
Ayıkla pirincin taşını
Ben bu basının gelmişini geçmişini forum dışından öpüyorum.
sui generis
06.Ekim.2013, 23:52
Hacıosmanoğlu'nun Fenerbahçeli yöneticiler dahil her yöneticinin kullandığı e-5 çıkışını uyarılara rağmen kullanmaması; art niyetlidir.
Bordo61Mavi
06.Ekim.2013, 23:53
Bence çok fazla abartıyorsun abi.
Sahadaki oyunla ilgili gram konuşmadın henüz, baskılı taraf siz olsaydınız eminim tek laf etmeyecektin bu olaylar hakkında..
Yok ben herzaman bunu yaziyorum. Bjk - GS macindada yazdim. Haksizlik varsa susalimi ?
Niye bana ayri sana ayri muammele olsun ?
Oyun hakkindaki yorumumu genis ozet sonrasi yapacagim
Burak Akmanoğlu
06.Ekim.2013, 23:56
Ertem Şeneri dinleyen 3.Dünya Savaşı çıktı sanacak !
Trabzonspor
07.Ekim.2013, 00:00
Twitter'dan yazılanları okuyorumda yazık. Birde bu isimler bu takımın ileri gelenleri. Zokoraya hakaretmi dersin Trabzona hakretmi dersin ne arasan var. Berabere kaldık bu kadar etkilediyse yensek bunlar ülkeyi yakacaktı herhalde gerçi yapmadıkları şey değil.
exit61
07.Ekim.2013, 00:01
Hacıosmanoğlu'nun Fenerbahçeli yöneticiler dahil her yöneticinin kullandığı e-5 çıkışını uyarılara rağmen kullanmaması; art niyetlidir.
Çakıroğlu garajdan telefon bağlantısı yaparak zaten bu konuya değindi. Emniyet bilmem ne müdürü özellikle yöneticileri oraya yönlendirmiş.Utanmadan birde gelip telefonlarına el koymak istemiş.Art niyet var evet ama kimin art niyeti.Hatta (basın sözcüsüne sanırım) fotoğrafını çektirdi bakalım cesur bir medya olursa görürüz o şahsı her gazetede.
Kaka Leite
07.Ekim.2013, 00:01
Yok ben herzaman bunu yaziyorum. Bjk - GS macindada yazdim. Haksizlik varsa susalimi ?
Niye bana ayri sana ayri muammele olsun ?
Oyun hakkindaki yorumumu genis ozet sonrasi yapacagim
Haksızlık varsa susma tabii ama 3 lafının 2'si bu konu abi.
Medya yarın ne yazarsa yazsın bir sonraki gün unutulacak her şey.
sui generis
07.Ekim.2013, 00:02
Bir de sayfalar önce Selçuk'u kendi taraftarı sevmiyor denmiş. öyle bir şey yok. Selçuk'u çok sever Fenerbahçe taraftarı. Selçuk Şahin'in Askerleriyiz.
Burak Akmanoğlu
07.Ekim.2013, 00:11
Twitter'dan yazılanları okuyorumda yazık. Birde bu isimler bu takımın ileri gelenleri. Zokoraya hakaretmi dersin Trabzona hakretmi dersin ne arasan var. Berabere kaldık bu kadar etkilediyse yensek bunlar ülkeyi yakacaktı herhalde gerçi yapmadıkları şey değil.
Amacın ne ? laf iğnelemek mi ? amacın burada tahrik edip milleti banlandırmak mı ?
Burak Akmanoğlu
07.Ekim.2013, 00:14
ÖNEMLİ BİLGİLENDİRME// Maç sonunda Trabzonsporlu oyuncular, futbolcularımız ile tokalaşarak otobüslerine hareket etmiştir.
Bordo61Mavi
07.Ekim.2013, 00:42
Mac yorumum
Bana gore mac bir 90 dk daha gitseydi yinede gol gelmezdi.
Biz zaten 1 puan icin gelmistik belli olan bu idi. Tamamen Fenerbahceyi kitlemek adina oynadik, her Fenerbahceli futbolcunun karsisina MRA onu durdurabilecek bir adam koydu.
Zokoranin iyi oyunu stoperlerin yukunu hafifletti. Adrian formsuz olmassa son paslari iyi yapsa bir ihtimal gol bulabilirdik.
Fenerbahce dogru basladi oyuna, hizli tempo ile uzerimize geldiler ve baski olusturdular ama kontra yemeyede musaittiler. Yanlis yaptiklari sey ise bu tempoyu devam ettirmek oldu. Ikinci yarida biz iyice geriye yaslandigimizda Fenerbahce tempoyu dusurup bizi ceza kendi yari alanamiza hapsetmesi lazimdi, kontraya imkan vermeden. Yavas oynadigi icinde cok duran top kazanirdiki ve bunlardan gol bulma imkani daha cok olurdu.
MRA belki goze hos gelen futbol oynatmiyor ama buda bir gercekki kolay kolay yenilmiyor. 4 mactir gol yemedik ligde
Bordo61Mavi
07.Ekim.2013, 00:48
Trt'ye sozde Aziz Yildirim baglandi ama bana fake gibi geldi, veya ufaktan sarhos. Gelecem felan anlatmaya dedi, tam anliyamadim arama sebebini.
O degildir diye dusunuyorum
Bordo61Mavi
07.Ekim.2013, 01:03
Aha cikti :D devlet televizyonuna yapilirmi bu saka
AhmetBilgin
07.Ekim.2013, 01:17
Fener iyi oynadı diyorsunuzda yüzde yüzlük bir pozisyon göremedim fener adına
Bordo61Mavi
07.Ekim.2013, 01:58
Var tabiki, en net pozisyon sonlara dogru Sow'un kalecinin onunden yaptigi vurus.
barahir
07.Ekim.2013, 02:10
Bir de maçın 2. dakikasındaki Holmen'in vurup Onur'un çıkardığı top var. Belki Webo'nun direkten dönen topunu da sayabiliriz.
Burak Akmanoğlu
07.Ekim.2013, 02:17
Selçuk Şahin: "Mac bittikten sonra onur kardeş tribunlere dönüp birkaç hareket yapti, bende bunu görüp yanına gittim. Kendisine böyle bişeye gerek yok,ortami geriyosun dedim. Benden tam 7 yas küçük kardes onur bana sen ne ayaksin diye karşılık verdi, bizde genç olduk o zamanki rakip olan Hakan Şükür, Sergen, Tolunay abilerimiz ile hiç böyle diyaloglara girmedik, kendileri bisey söylediğinde abi diye cevap verdik, ne ayaksin sen diye değil. Sanırım artik futbolda sevgiyi gectim saygı bile kalmadı.Maçtan sonra tekrar trabzon soyunma odasının önüne gidip onurla konustum, benim amacım bi abisi olarak onu uyarmaktı, ama verdigi cevap kendisine yakışmadı, kendisine en küçük bi hakaretim dahi olmamıştır."
Burak Akmanoğlu
07.Ekim.2013, 03:30
Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı’nda oynanan Fenerbahçe-Trabzonspor müsabakasının bitiminde meydana gelen olaylar ve bir takım medya kuruluşlarının olayları kamuoyuna yanlı ve yanlış olarak servis etmesi üzerine işbu açıklamayı yapma zorunluluğu doğmuştur.
Kamuoyunun öncelikle bilmesi gereken husus; bu müsabakada misafir takım başkan, yönetim kurulu ve takımın stada giriş, çıkış usul ve esasları ile basın toplantılarına ilişkin esaslar, müsabaka sabahı saat 10.00’da yapılan "Güvenlik eşgüdüm toplantısı" tahtında belirlenmiş ve Emniyet Müdürlüğümüz tarafından taraflara tebliğ edilerek tutanak altına alınmıştır.
Alınan bu güvenlik önlem ve tedbirleri müsabakanın hitamında misafir takımın başkan ve yönetimine ısrarla ve defalarca iletilmiş ve stadın hangi esas ve usullerle terk edileceği kendilerine ihtar edilmiştir
Bununla birlikte, "Biz istediğimiz yerden girer, istediğimiz yerden çıkarız" zihniyetiyle emniyet güçlerinin ısrarlı ikazlarına uymayarak, özellikle taraftarın yoğun olduğu bölümden çıkış yapılmış ve güvenlik açısından çok hassas olan bölgede basın açıklaması yapılarak Fenerbahçe taraftarı ve olaylar açıkça provoke edilmeye çalışılmıştır.
Son zamanlarda oynanan oyunun bir parçası olarak Fenerbahçe taraftarına şirin gözükmek adına taraftarla hiçbir sorunu olmadığını söyleyen bu nezih kişi, basın toplantısı esnasında Fenerbahçe taraftarına küfür ve hakaret ederek görevini ve misyonunu başarıyla tamamlamıştır.
Beklentimiz söz konusu olaylarda ihmali ya da provokatif eylemlerde bulunan kişi ve kişilerin, Emniyet ve Türkiye Futbol Federasyonu temsilcilerinin tanzim edeceği tutanaklarla kamuoyu önünde açıkça sergileneceğidir.
Rakip taraftarları, rakip yöneticileri ve kulüp başkanlarına tehdit ve hakaret içeren beyanlarda bulunmaktan kaçınmayan, gördüğü güvenlik kamerasına dahi demeç vererek Türk Futbolunu geren ve görevini yapan Emniyet mensuplarını ve kararlarını dahi provoke etmek suretiyle Türk Futbolu’nu uçuruma sürükleyen bu zihniyeti muhatap alacağımız yegane yer adli mercilerdir.
Bununla birlikte taraftarlarımızdan beklentimiz, Trabzonspor camiasını temsil ettiğine inanmadığımız bu kişilerin hakaret ve provokasyonlarına karşı vakur ve sağduyulu duruşlarını muhafaza etmeleridir.
Kamuoyuna duyurulur,
Fenerbahçe Spor Kulübü
Walter Sakana
07.Ekim.2013, 12:10
Kavga, tartışma, küfür falan tasvip etmiyoruz tabi ama Başkan güzel oturtmuş cevabı Allah için :)
Hacıosmanoğlu, F.Bahçeli taraftarların “Maçı kaç paraya satın aldınız?” diye bağırması üzerine “Onu kendi başkanınıza sorun... Satın alma işlerine o bakar” yanıtını verdi.
Universal
07.Ekim.2013, 14:18
Dünkü maç için söyleyeceğim tek olay şampiyonluk yakın bayrakları asın. Bu sene ipi göğüsleriz. Ama fm sever Ersun Yanal 4-2-4 yaparak bir ara; maçı rakibe verecekti. Ama genede bu cesur hamlesi ile o korkak futbol yapısından bizi çıkardığı için teşekkürler.
William Rookwood
07.Ekim.2013, 14:29
Trabzon'da oynanacak maçta üçüncü dünya savaşı çıkması muhtemel.
Universal
07.Ekim.2013, 14:30
Trabzon'da oynanacak maçta üçüncü dünya savaşı çıkması muhtemel.
Bana göre seyirciye ceza veriyorlar ya yöneticilere versinler; onlar maçı tribünde izlemesin.
sananes
07.Ekim.2013, 14:30
Sow böyle oynayacaksa oynamasın 2 haftadır dökülüyor. Bunun kanat oynamasıyla alakası yok ayakta duramaması tek sebep.
Ayrıca maçtan önce oynamaması gerektiğini çok söyledim ama Holmen yerine Baroni oynasa daha yakın olurduk galibiyeti. Holmen'i hiç beğenmedim ben.
Gökhan Gönül yine çok bozuktu. Bekir sürekli rakibe attı topu.Bunun dışında üretken bir takım değiliz ama istekliyiz. Yani Fenerbahçe kaybetmez kolay kolay gol bulursa da farka gider. Sahadaki futbol bunu düşündürüyor bana. 0-0 veya en fazla 0-1 1-1 gibi skorları görürüz mağlup olduğumuzda diye düşünüyorum. Orta saha bolluğuna rağmen yaratıcı orta sahamız olmadığı için ilk golü atana kadar maç zor geçecektir bizim açımızdan. Golü erken atmak kilit unsur.
Taraftar istekliydi ama küfür hakeme çok edildi. Hak etti mi? Ben futbolda küfürün yeri olduğunu düşünen bir insan olarak ettiğini düşünüyorum. Fanatikçe bir yorum değil bu. Garip bir hakem Hüseyin Hoca. Maçın skorunu etkiledi bu hatasıyla diyemiyoruz ama oyunu katlediyor. Dokunmaya faul vererek tempoyu çok düşürdüğü için oluyor bu,basketbol geçmişi olduğunu biliyorum aklı orada kalmış sanırım bu yüzden kolay faul veriyor.
Son sözüm stad görevlileri ve yönetime. Migrosta izledim ben maçı kız arkadaşım ve 2 arkadaşımız ile. Bizi orada o halde bırakmaya kimsenin hakkı yok. Tek bir kapı açmışlar tüm tribünü bildiğimiz tek kapıdan çıkarttılar. Tek çıkış değil bakın,aynı anda 1 kişinin geçebildiği tek kapı. 1 saat o çıkışta eziyet çektik. Arkadan "öl de ölelim Sefa Reyis" diye böğüren tipleri tip olmayan 17-18 yaşında çocukların kulak tırmalama sesleri,sağdan soldan ittirenler,isyanlar,küfürler bu şartlarda kadınları stada getiremezsiniz. Kızı maça götürdüğüme utandım dün akşam.
europeanconquer
07.Ekim.2013, 16:18
Seyirci ''hepiniz bilmem ne çocuğu sunuz'' diye bağırıyor,ardından demek ki Onur seyircilere hareket yapıyor,hemen ardına Selçuk geliyor.
Onur haksız olsa da Selçuk'un gidip Onur'u sert bir biçimde uyarması seyircinin lafını destekliyor görüntüsü veriyor.
Milli maçta Volkan'a edilen küfürlerden sonra kendi takımımın taraftarlarını eleştirmiştim,bunda edilen küfürlere pek bir şey demesem de Selçuk'un vermiş olduğu tepki gereksiz.Onun da Beşiktaş taraftarına hareketi var ama yeni bir konuya hiç gerek yok.
Futbolcuların %70-80'i böyle zaten,hepsi yalancı ve kolpa,gün ne getirirse onlarda o şekle bürünüyor.
Bekir ve Volkan ceza almalılar,rapora göre Onur,Selçuk ve Zokora'da alabilir.
sananes
07.Ekim.2013, 16:29
Raporda varsa Volkan keşke ceza alsa ama ben haberlerde volkan ayırdı diye okudum,sahayı da göremedim o an. Onur'un yaptığı zaten gereksizdi,en baştan gereksizdi daha yarım saat dolmadan zaman geçirmeye başlamıştı bile ama bu futbolda var bir şey diyemezsin. Fakat futbolda küfürde var,futbolcuların buna bu kadar şaşırmaları ya da tepki göstermeleri samimi gelmiyor bana. Çünkü kendileri de selam naber der gibi küfür ediyorlar maçta,antremanda tabiri caizse :)
A.FaruK
07.Ekim.2013, 16:30
Maç başlığına yorum atıp totem yapmadım diye bunların hepsi :) Sağlık olsun kaybetmedik en azından, iyi oynamadık belki ama artık kötüde oynamıyoruz, her maç bi vasatı olmaya başladı bu takımın. Kötü giden birşey göremiyorum, tek eksiğimiz iş bitiren bi orta saha bence.
Neyse fazla uzatmaya gerek yok, şampiyonluk yarışındaki bi Beşiktaş, kaosta ve kötü giden bi Galatasaray.. İşte bunlar hep şampiyonluğumuzun habercisi, Allahın izniyle ŞAMPİYON OLACAĞIZ !
ReaList
07.Ekim.2013, 18:06
Ne zaman favori olduğumuz maçları kazanmayı başarabilme potansiyeline ulaşabiliriz, o zaman bu ligde başımızı alır gideriz. Aksi halde sezonu sonuna kim kala kim düşe.
William Rookwood
07.Ekim.2013, 23:06
Galatasaray nerede kaosun içindeymiş merak ettim doğrusu, bence şanslar halen eşit. Ayriyetten şampiyon olmasını için ilk önce rakiplerini yenmeli. Kaosda dediğiniz Galatasaray iki derbiyide kazandı.
ReaList
08.Ekim.2013, 16:54
Galatasaray nerede kaosun içindeymiş merak ettim doğrusu, bence şanslar halen eşit. Ayriyetten şampiyon olmasını için ilk önce rakiplerini yenmeli. Kaosda dediğiniz Galatasaray iki derbiyide kazandı.
Ben tam aksini düşünüyorum, diğer maçlarda rehavete kapılmadan puan kaybetmeyeceksin ki derbi maçlardaki stres ve yükün hafiflesin. Asıl, 150 milyon €'luk takımın 10 milyon €'luk takıma diş bilemezse şampiyonluğa biraz şüpheyle bakacaksın. Geriye sadece derbiler kalıyor, onları da kayıpsız geçersen alır başını gidersin aksi halde sezon sonunu beklersin.
William Rookwood
08.Ekim.2013, 20:07
Ben tam aksini düşünüyorum, diğer maçlarda rehavete kapılmadan puan kaybetmeyeceksin ki derbi maçlardaki stres ve yükün hafiflesin. Asıl, 150 milyon €'luk takımın 10 milyon €'luk takıma diş bilemezse şampiyonluğa biraz şüpheyle bakacaksın. Geriye sadece derbiler kalıyor, onları da kayıpsız geçersen alır başını gidersin aksi halde sezon sonunu beklersin.
Bunun Torku Konyaspor örneğide var. 4 derbinin toplamı 24 puan yapıyor, eğer içeride dışarıda kazanırsan. Tüm maçlarda berabere ayrılırsa 8 puanla kapamış oluyorsun, 24 puan nerede 8 puan nerede. Derbilerden alınacak puanlar rakiplerinin önüne geçmek için önemli bence.
Fakat ben şu düşünceyi benimseyemiyorum. Mackolik sitesinde iki takımın karşılaştırılmasına bakıldığında altında takım değeri yazıyor. İki takıma baktığında biri 150 milyon euroluk diğeri 10 milyon euroluk takımlar. Doğal olarak 150 milyon euroluk takımın açık ara galip gelmesi beklenir. Fakat futbolda hiç bir zaman maddi değerlerle maç kazanılmıyor. Tabii oyuncu kalitesi üst düzey olan takımlar bitiricilik bakımından daha şanslı olabilir ancak, Akhisar ve geçen seneki Plazen'in Napoli'yi yenmesi gibi örnekler bu paradoksu çürütüyor.
Bu arada Trabzonspor başkanına saldıran taraftarlara Hacıosmanoğlu, '' Başkanınız gelsin ulan '' diye bağırıyor. Dört büyük kulübü bırak, hiç bir spor kulübü başkanına yakışmayacak bir davranış.
A.FaruK
09.Ekim.2013, 03:36
Pardon ya, şimdi bi daha baktımda kaosta değilmişsiniz, yanlış görüşüm kardeşim kusura bakma
ReaList
09.Ekim.2013, 05:03
@William Rookwood
Sadece Galatasaray için değil Fenerbahçe için de geçerli, transfere dünyanın parasını harcayıp, rakiplerinin 3-4 sezonluk transfer harcamalarını rahatlıkla tek bir transferde kullanabilecek güce sahip bu takımlar, düşük kulüplere karşı aldığı başarısız sonuçlara "Futbolda her şey var" mantığıyla bakarsa, bu bahaneden öteye gidemez. Başına bir defa gelir, iki defa gelir ama düzenli olarak sekteliyorsan sorun vardır.
Bursa maçları Galatasaray için derbi mi ? merak ettim diye sordum bunu. 8 maç 24 puan eder ama geriye kalan 26 maç da 78 puan eder. (Geçen sezon Galatasaray 71 puanla şampiyon oldu) Büyük tabloya bakmak ve yönelmek gerek.
davidvilla
09.Ekim.2013, 09:56
@William Rookwood
Sadece Galatasaray için değil Fenerbahçe için de geçerli, transfere dünyanın parasını harcayıp, rakiplerinin 3-4 sezonluk transfer harcamalarını rahatlıkla tek bir transferde kullanabilecek güce sahip bu takımlar, düşük kulüplere karşı aldığı başarısız sonuçlara "Futbolda her şey var" mantığıyla bakarsa, bu bahaneden öteye gidemez. Başına bir defa gelir, iki defa gelir ama düzenli olarak sekteliyorsan sorun vardır.
Bursa maçları Galatasaray için derbi mi ? merak ettim diye sordum bunu. 8 maç 24 puan eder ama geriye kalan 26 maç da 78 puan eder. (Geçen sezon Galatasaray 71 puanla şampiyon oldu) Büyük tabloya bakmak ve yönelmek gerek.
Aynen katılıyorum yalnız puan barajı değişken bir olay. Yani çıkıp biri takır takır seri yapmazsa 60 puanla bile şampiyon çıkartabiliyor ligler. Gs şu an 7 maçta 10 puan topladı ki bu çok az.
Geri kalan maç sayısı 27 bunlardan 7sini kaybetsek mesela 60 puan yaparız 10 da cepte 70'i yakalıyorsun.
Burada önemli olan milli maç arasından sonra Gs'ın artık bu minimum 27'de 20 serisini yapabilecek futbolu oynayabilmesi ve bunun yanısıra da FB'nin de çok çok üstün bir performans göstermemesi gerekir.
Zaten ortalama olarak baktıgın zaman fikstür'ün 3/4'ünü kazanmak gerekiyor. Diğer klüplerin performansına göre de bu 3/4ten bir kaç maç daha az kazanarak da şampiyon olabiliyorsun.
En basit şekliyle söylemek gerekirse 7.haftada A takımı 16 B takımı 10 puandaysa yani iki galibiyet fark varsa arada, kesin konuşmak ya da tam tersi umutsuzluga kapılmak çok doğru değil.
Kişisel düşüncemi sorarsan GS'ın o tarz bir seri yakalaması o oyuncu grubuyla zor gözüküyor. Ancak FB'nin de ligin 2.yarısı klasik Ersun Yanal performans düşüklüğü ile karşılaşacagını dusunuyorum.
GeNç KaRTaL
09.Ekim.2013, 14:46
Size en azından bir sebep belirtmiş,bizde o da yok.:icon_biggrin: Neyse tabi herkesin düşüncesi kendine,sezon sonunda kim düşüncesinde haklı göreceğiz.
William Rookwood
09.Ekim.2013, 21:44
Bursaspor, Eskişehir gibi zorlu bir deplasman, daha çok Beşiktaş- Bursaspor derbi hükmü görüyor Galatasaray ve Fenerbahçe'ye nazaran. Derbi dışındaki maçların toplamı 78 puan ediyor fakat bunların içinde zorlu deplasmanlar ve dönemlere göre çıkışta olan takımlarda mevcut. O yüzden derbiler dışındaki tüm maçların kazanılması kağıt üzerindeki kadar kolay değil. Bu yüzden ben ligde bulunan üç takımında şampiyonluk şanslarının eşit olduğunu düşünüyorum. Çünkü 2-3 maç önceye kadar şampiyonluğun tek adayı olarak görülen Beşiktaş'ın düşüşü, Galatasaray'ın bu sezon çok güçlü bir şekilde gelmesini beklenirken yaşanan krizler ve Fenerbahçe'nin Şampiyonlar ligi ve lig formunun beklentilerin altında olup sonraları çıkış yakalaması en büyük sebep. Biz buradan hiç bir takımın istikrarlı bir şekilde başarı sağlayamadığını görebiliyoruz.
A.FaruK
10.Ekim.2013, 01:41
Size en azından bir sebep belirtmiş,bizde o da yok.:icon_biggrin: Neyse tabi herkesin düşüncesi kendine,sezon sonunda kim düşüncesinde haklı göreceğiz.
Şemsi senin beşiktaşlı olman yetti bana, o yüzden başka bi sebebe gerek duymadım :D