ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Alırız diye düşünüyorum ben, alırsak ciddi ciddi lider olacaz inşallah.
ne yapar eder kazanırız bu maçı. bakalım meireles'in yerine holmen mi oynayacak baroni mi.
Maç 1/1 olacak oynayan oynasın.
Orta sahamızda Soner ve Colman sakat Aykut zaten bizim takımın adamı değil Zokora saatli bomba çok değişik bi ma olacak bizim adımıza. Fener orta alanda hakimiyeti alıp rahat galip gelir.
Kontralara dikkat edersek kazanırız. Ama yine stoperlerimiz geri geri kaçarsa sıkıntılı maç olur. Ben özellikle Trabzon'un kötü orta sahası ve pozisyon bilgisi kısıtlı hücum oyuncularına güveniyorum.
Rahat kazanacağımızı umuyorum. Emenike'den de artık gol bekliyorum.![]()
Adrian'ı oynatmamamız gereken maç. Meireles'in yokluğunda Cristian oynayacaktır.
Bugün günlerden Aykut Kocaman.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Haklıyız kazanacağız... 2-0 veya 3-1 lik skor bekliyorum.
http://forum.turksportal.net/vb/show...6&postcount=20
Holmen mi Cristian mı karasızlığı gibi haberler okudum dün. Bu demek oluyor ki Cristian oynayacak. Büyük hata eder hoca. Yani Cris iç saha maçlarında bir nebze göze batmıyor,ortalama oynuyor ama artık cristian diye biri yok diye düşünüp sahaya çıkmalıyız. Diğer oyunculara ayıp ediliyor o her fırsatta oynatılarak.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Kuyt'in kanadina atilan ortalarda gol sansimiz yuksek. Olcan hava toplarini alamaz orda. Fakat Gokhan'in daha garantici oynamasi lazim, malum Olcan bol bol hucuma cikiyor
Olcan garantiye oynasın bence Gökhan'ın hücumlarına karşı. Umarım Olcan'ın karşısında Emenike,solda da Kuyt oynar.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
F.Bahçe’de bu akşam oynanacak Trabzonspor derbisi öncesinde şok bir sakatlık haberi geldi. Sarı-lacivertli ekibin deneyimli savunma oyuncusu Bruno Alves, sakatlığı nedeniyle kadrodan çıkarıldı.
İrfan Yirmibeş / AMK
F.Bahçe’de bu akşam oynanacak Trabzonspor derbisi öncesinde şok bir sakatlık haberi geldi. Sarı-lacivertli ekibin deneyimli savunma oyuncusu Bruno Alves, sakatlığı nedeniyle kadrodan çıkarıldı.
Kaynak; AMK
Eğer ortasahamız Sivas maçı gibi forvete destek olursa, maç bizim olur. Ama Trabzon'da hafife alınacak bir takım değil.
Emre hala iyileşmedi mi ? Sahi neden sakatlanmıştı O ? Arsenal maçında yuhalandıktan sonra bir daha ortalıkta görülmedi. Durum fiziki mi yoksa psikolojik mi bilmek gerek.
Bruno Alves sakat, bakalım yerine tercih edilecek isim Kadlec mi olacak ya da kontenjanı zorlamak yerine Bekir-Egemen ikilisini mi görecez ?
Topal-Holmen-Alper üçlüsü orta alanda her türlü üstünlüğü Fenerbahçe'ye geçirir. Bu üçlüden biri ya da ikisi Selçuk-Cristian olursa orta alanda şartlar eşitlenir.
Webo'nun oynamasına kesin gözüyle bakıyorum. Kuyt zaten banko, adamın tek gözü şiş ve görmemesine rağmen banko oynatılıyor, hatta Allah korusun iki gözü bile aynı durumda olsa oynatılacak -bir sözleşmesi olduğunu- diye düşünüyorum. Kalan son hücum adamı ise Sow ve Emenike tercihi arasında olacaktır, Eğer Kadlec tercih edilmezse bu ikiliden biri yedek kulübesinde oturur aksi halde biri tribüne gider.
13 milyon €'ya adam alıyorsunuz ve rahatlıkla 18 dışı kalıyor, 5-6 milyon €'ya sol bek alıyorsunuz paso yatıyor, Kadro yapılanması fevkalade, bu yönetim bir harika dostum.
...
Tamam Cristian neysede Selçuk ne alaka ? Belki yetenekleri yoktur ama enerjisi bitene kadar savaşacak bir oyuncudur.
Ayrıca Kuyt şöyle Kuyt böyle dediğin oyuncu dakika 89'da ters kanadındaki bekin boşalttığı alanı doldurup rakibi karşılacak kadar profesyonel ve enerjik bir oyuncu. Keşke topsuz oyunda da onu veya Selçuğu izleyebilsen.
Berlin Duvarından kalın önyargılarınız var. Nasıl seyrediyorsunuz ben anlamıyorum.
kadlec-egemen 'le çıkmak gibi bir hataya düşmez umarım hoca, yobo ya da bekir oynayacaktır. büyük ihtimal bekir oynar.
İki takımın hocaları, takımlarını şu kadrolarla sahaya sürecektir diye düşünüyorum:
FB:
Volkan
G.Gönül - Yobo (Kadlec) - Egemen - Caner
Cristian - M.Topal - Alper
Kuyt - Webo - Sow
Mert, Bekir, Hasan Ali, Salih, Emenike, Selçuk, M.Topuz...
TS:
Onur
Bosingwa - Aykut - Mustafa - Olcan
Aykut - Zokora
Malouda - Adrian - Yusuf
Henrique
Fatih (Zeki Ayvaz), Giray, Janko, Zeki Yavru, Emre Güral, Caner, Abdulkadir, Kadir Keleş...
Kadlec(Yobo), Holmen, Kuyt, Webo, Sow, Emenike kadroya giren yabancılar olur. Stoperde Bekir tercih edilirse yedek kulübesine Cris de girer. Daha ne olsun yahu
edit: Emre, Salih, Webo(Emenike) gibi güçlü bir yedek kulübesi de bizi bekliyor.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
50 metre ileriden kaleciye geri pas atandır kendisi. Bu yüzden kendisini suçlamıyorum, çünkü yapabileceğinin en iyisi O. Orta alanda az baskı gördüğü zaman eli ayağına dolaşıyor, Bugün modern futbolda en önemli yer orta alandır ve orta alanda bu denli zayıf oyuncularla oynamak kafadan sizi geriye düşürür. Bu sezon bir kaç maç gerçekten iyiydi peki bize iyi görünmesi oynadığı iyi futboldan ötürü müydü ? Yoksa hatasız maç çıkarmasından dolayı mı ? Düşünsenize bir kulüpte hem de üst düzey bir kulüpte 10 yıldır ite kaka kalıyorsunuz, yanınıza sayısız yıldız oyuncular geliyor ve siz hala hatasız maç çıkardığınız zaman insanlara "Oh be" dedirtiyorsunuz, ötesi yok.
Selçuk iyi niyetlidir, efendidir, çalışır vs bunlar çok öte bir şey. Burası darülacize değil niyet ayrıdır beceri ayrıdır, sana da yılda 1 milyon garanti para versinler bak bakalım neler yapacaksın, Semih ve Selçuk için ortak olarak hep aynı şeyi savundum, Fenerbahçe'den ayrılmasına izin ver kendisine kulüp bulamazlar, ne oynayacak ne de bu ücreti alabilecek kulüp, imkansız ! Semih'in akıbeti ortada zaten.
Söylediğim gibi Son 2-3 senede orta alan için 50 milyon € üzeri para akıtıp hala "Aman bu adam oynadığında hata yapmasın" kaygısını taşıyarak maç izleyeceksek, ahmaklığımıza dem vurmuş oluruz.
...
Nedense Trabzon'un puan alacağını düşünüyorum, Adrian jeneriklik bir gol atar.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Selçuk ile ilgili nasıl bir beklentin var anlamıyorum. Hayır beklentin 50 milyon euro verdiğimiz oyunculardan alacağın bi beklentiyse kesinlikle haklısın. Ancak böyle bir beklentin yoksa Selçuğa haksızlık ediyorsun. Çünkü bu adamın yapacağı işler bellidir. Zaten oynuyorsa da o yüzden oynar. Ha bunu yaparken hata yapar mı ? Yapar. Ancak bu hatalar sadece onun yaptığı hatalar değil. Ama bizde öyle bir önyargı varki top Selçuğa gelse bile batıyor.
Trabzonspor Lazio maçındaki gibi oynayıp düzgün savunma yaparsa her türlü alır bu maçı ancak karşısında 5 maçtır yenen bir ekip var zorlu bir maç olacak o yüzden.Yusuf atar Trabzon alır diyorum ben.
Not:Trabzonspor en son 97 senesinde Kadıköyde kazanabildi.
Selçuk üzerinde bir önyargının olduğu üzerinde hem fikiriz. Mehmet Topal da üç aşağı beş yukarı aynı şeyleri yapıyor. Aynı tarzda oynayan Topal'ı yüceltip, Selçuk'u kötülemek olmaz. Topal'a ve futboluna da karşıyım ancak mevcut sistem gereği - İleride 3 tane forvet ve yarattıkları açık olunca- olmazsa olmaz oluyor. Ben işin tamamen futbol tarafındayım ve benim futbol beklentime bu tarz oyuncular ters düşüyor.
...
Az once Trt Saracogluna baglandi, arkadaki taraftarlar "Lazio" tezahurati yapmaya basladi
Bruno Alvesin sakat olmasi isimize yariyacaktir, Henri umarim bunu iyi degerlendirir.
Yine kontra oyniyacagi belli Trabzonun, erken gol yemesek bence goller bulabiliriz. Umarim Lazio macinin ikinci yarisindaki gibi defansa gomulmeyiz, cunki Fenerbahcede kilit kiracak adam cok
Tabi bunlar olmasini istediklerimiz ama oyle olmiyacaktir. Ilk 10dk'da gol yeriz ve mac baslamadan biter
önyargı bir şeyi izlemeden, anlamadan yargıda bulunmak demektir. 10 yıldır selçuk'u izliyoruz ve ben ne top selçuk'un ayağına geldiğinde rahatladığım veya olumlu olarak heyecanlandığım bir an hatırlıyorum, ne de selçuk'un fm ağzıyla 7.5-8 rating'in üzerine çıkabildiği maçı. bu performansa rağmen hâlâ selçuk'u geçen sene uefa finalini kıl payı kaçıran takıma uygun görmek gerçekten gülünç. sergen gibi konuşmuş olmayayım ama hakikaten ptt 1. lig'de selçuk gibi 10 tane futbolcu çok rahat bulabilirsin. selçuk'u mehmet topal'la karşılaştırmak da ayrı bir olay. selçuk fenerbahçe'ye nispeten teknik bir futbolcu olarak geldi, ama o kadar başarısız oldu ki, artık defansif ortasaha olarak bile değil, mevkisi belirsiz biri olarak oynuyor. öyle ortalarda bir yerlerde dolaşıp enine kısa pas yapıyor, ne zaman dikine oynamak istese topu rakip oyuncuya atıyor ve taraftardan küfür yiyor. ancak mehmet topal zaten bu takıma kesici olarak getirildi ve kesici olarak görev yapıyor. arada pas hataları olabilir, ama adamın görevi zaten %100 isabet oranıyla pas atmak değil, rakip hücumlarında defans oyuncularına yardım etmek, ki bunu da layığıyla yerine getirdiğini düşünüyorum. kaldı ki mehmet ofansif olarak bile selçuk'dan daha iyi katkı veriyor. geçen sene ligde 29 maçta 3 gol atmış; ki uzaktan şutlarında ultra şanssız bir oyuncu; ya çok az farkla çıkıyor, ya direk engelliyor ya da kaleci uzuyor. bu sene topal yine 3 ila 5 gol bulur diye düşünüyorum ben.
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."