PDA

View Full Version : Galatasaray - Kopenhag | Şampiyonlar Ligi B Grubu

Kaka Leite
21.Ekim.2013, 03:48
http://i.imgur.com/Dqj7Sn1.png

Temsilcimize başarılar..

Puan Durumu
http://i.imgur.com/VbPrwM3.png

omersal
21.Ekim.2013, 04:36
Kolay maç olmayacak ama GS eğer çıkmak istiyorsa bu maçı kazanmalı. Umarım kazanırız ve Real'in galibiyetiyle 2.liğe çıkarız :)

davidvilla
21.Ekim.2013, 09:52
Çok zor maç ilk golu yemezsek belki kazanma şansımız olur. Geçen seneki Braga maçı tarzında bir maç.

ForsakeN
21.Ekim.2013, 10:00
Galatasaray paldır küldür saldirmazsa kazanabilir. Bu seviyedeki maclarda yemiyor o. Kontra yakaladi mi affetmiyorlar

urwrdskkn
21.Ekim.2013, 10:33
Averaj Düzeltme Maçı Olarak Görüyorum Her Ne Kadar Kopenhag'ın Deplasmandaki Sıkıntısını Görünce Ancak 2. Maçta Sıkıntı Yaşayacağımız Kesin En Azından Averaj Bakımından Bu Maçı Kazanmamız Şart Sayın mancininin savunma anlayışını bırakıp avreraja bakıp en azından galatasarayın hücum gücünü düşünerek hücum futbolu oynatması lazım yoksa galibiyet zor gibi

SAİT71
21.Ekim.2013, 11:06
Valla Kopenhag bana bir beraberlik alır gibi geliyor. Bende hiç fark atılacak takım olarak görmüyorum. En azından Galatasaray'ın son form ve fizik durumuna bakınca buna pek ihtimal vermiyorum.. Ancak Fatih Terim gibi çok hücum yerine manchini daha kontrollü oynatacaktır. Galatasaray tek yada 2 farklıda kazanabilir. Ama öncelikli olarak beraberlik olur diyorum.

(İnşallah Galatasaray 2-3 farklı kazansın...)

Fearless Coward
21.Ekim.2013, 12:03
Şu maçı yenemeyeceksek zaten gruptan çıkmayalım.Deplasman zaten zorlu geçecek evimizde kesinlikle kazanmalıyız.Juventus Fiorentina şoku yaşadı Real'e de yenilecektir hatta bana kalırsa 2 maçı da yenilecekler bu yüzden Kopenhag'ı 2 maçta da affetmemek lazım gruptan çıkmak istiyorsak bu 2 maçı almamız şart Allah'ın izniyle de alacağız.Sneijder ve Drogba kalitesini konuşturur rahat kazanırız diyorum ben şimdiden Allah yardımcımız olsun.

5267
21.Ekim.2013, 14:10
GS'ye sonsuz başarılar diliyorum, inşallah kazanır.

5267
21.Ekim.2013, 14:13
Sarı kırmızılıların muhtemel onbiri şöyle:

Muslera- Eboue, Chedjou, Semih, Riera - Bruma, Selçuk, Melo, Sneijder- Burak, Drogba.

SporX

ForsakeN
21.Ekim.2013, 14:46
Fazla ofansif bir 11 gibi duruyor ama inşallah topun kontrolü sürekli GS'de kalır

cureshot
21.Ekim.2013, 15:00
Adamlar liglerinde küme düşecek neredeyse, yenemezsek ayıp.

5267
21.Ekim.2013, 15:02
Adamlar liglerinde küme düşecek neredeyse, yenemezsek ayıp.

''Liglerinde'' dersek yanlış olur çünkü puan durumu bu şekilde : http://www.mackolik.com/Puan-Durumu/12/DANIMARKA-Superlig

Öyle dersek onlara görede : Adamlar liglerinde küme düşecek neredeyse, yenemezsek ayıp. gibi olur.

cureshot
21.Ekim.2013, 15:06
''Liglerinde'' dersek yanlış olur çünkü puan durumu bu şekilde : http://www.mackolik.com/Puan-Durumu/12/DANIMARKA-Superlig

Öyle dersek onlara görede : Adamlar liglerinde küme düşecek neredeyse, yenemezsek ayıp. gibi olur.

Trabzonspor'â kurada Vestsjaelland (javascript:popTeam(1552,'2013/2014');) çıksaydı şeker gibi kura derdi millet, onların altındalar.

Ama şu var ki daha alt sıradalardı, yükselen bir grafikleri var, Aalborg'u yendiler mesela son maçta 3-0, göz önünde bulundurup dikakt etmemiz gereken nokta bu.

Tekrar söylüyorum yenemezsek ayıp vallahi.

davidvilla
21.Ekim.2013, 15:14
Sarı kırmızılıların muhtemel onbiri şöyle:

Muslera- Eboue, Chedjou, Semih, Riera - Bruma, Selçuk, Melo, Sneijder- Burak, Drogba.

SporX

Ben anlamadım her maça farklı 11le mi çıkacağız biz. Böyle kim başarı elde etmiş de biz edeceğiz.
Diziliş ne olacak şimdi. Her maç farklı valla.

KaRaBükLü KraL
21.Ekim.2013, 15:15
Kendi liginde 6.olan bir takımı İstanbul'da yenemeyeceksek çıkmayalım gruptan.Ben bu maçı kazanacağımızı düşünüyorum.Mancini kontrollü futbolu seven biri.Çok kontra yemeden 2-0 kazanırız.Sneijder yükselen performansını bu maçta sürdürürse akarız :)

byariff
21.Ekim.2013, 15:23
zor mac zar zor 1-0 kazancaz gibi.

Gncl1905
21.Ekim.2013, 15:26
Adamlar Juve'den puan aldı. Çok da küçümsememek lazım.

Bu maç hakkında kötü hislerim var ama inşallah kazanırız.

Universal
21.Ekim.2013, 15:33
Kopenhag bizim ülkemizde ki hiçbir üst düzey takıma rakip olamayacak kadar kötü. G.Saray ise grupta ki asıl rakibi. Evet Şampiyonlar Liginden daha çok Avrupa Ligini düşünmeli G.Saray eğer bu iki maçtan en az 4 puan alırsa ilk üç garanti haline gelecek. Ondan sonra diğer hedef için çaba gösterilir.

Universal
21.Ekim.2013, 15:33
Galatasaray paldır küldür saldirmazsa kazanabilir. Bu seviyedeki maclarda yemiyor o. Kontra yakaladi mi affetmiyorlar

Mancini böyle bir isim değil. Sneijder'i takımın beyni yapacak şekilde hazırlıyordur maça. Bütün toplar onda buluşacak ve öyle hücuma çıkılacaktır.

cureshot
21.Ekim.2013, 15:37
GS paldır küldür saldırmaz, artık Terim yok, o oyun anlayışını ki ona anlayış bile demek abes aslında unutmak lazım artık.

Kazanırız kaybederiz, kötü oynarız ama artık Real karşısına çift forvetle çıkıp ben kendi oyunumu oynarım arkadaş felsefesi nihayet sona ermiştir.

footballer33
21.Ekim.2013, 15:42
Avrupa arenası çok çok farklı bir yer. O yüzden de, Kopenhag'ın ve G.Saray'ın ligdeki sıralamaları iki takımı da yanıltmamalı. Çekişmeli bir maç bekliyorum ben. Sonunda kazananın da, G.Saray olacağını düşünüyorum. 2-1 skor tahminim.

nannar
21.Ekim.2013, 15:54
GS Süper ligdeki gibi oynamaz. Dikkatli ve disiplinli olduğumuz sürece 3 puanı alırız.Mancini önce savunma diyor. Ben en fazla 2 farklı galibiyet bekliyorum. :)

europeanconquer
21.Ekim.2013, 15:59
Drogba'nın farkını ortaya koyacağı maçlardan biri olacaktır yine,inşallah kazanırız.

E.Cartman
21.Ekim.2013, 17:16
Paldır küldür saldırmayacağımız için bir aksilik olmadığı sürece bu maçı alırız. Drogba ve Sneijder atacak birer tane.

zeck17
21.Ekim.2013, 20:14
2 maçta 6 puan+real yedeklerle oynarsa gruptan çıkarız ama şu 2 maçtan 6 puan almak gerek

Bu arada kontrollü bir futbol oynayacağımız açık eğer golü bulunca rakip çözülürse 3-4 e gider zaman aleyhimize işleyecek ama telaşlı oynamamalıyız

Fearless Coward
21.Ekim.2013, 20:17
İddaa oranları abi bu maç tek fark olur diyor bakalım umarım farka gideriz.

davidvilla
23.Ekim.2013, 09:35
Beyler maçı canlı veren dünya kanallarının listesini bulabilir misiniz ?

SAİT71
23.Ekim.2013, 11:26
http://o1310.hizliresim.com/1g/l/tq318.png

+ italyan Sky Sport 3 HD

BaGa TaRKaN
23.Ekim.2013, 11:58
Kopenhag Öyle Kolay Pabuç Bırakmayacak Bir Takım Dikkatli Olmalıyız.

Braaten, Vetokele ve Yılların Tecrübesi Mellberg Takımın İşleyen Dinamoları :)

Herkesin FM'den Çok İyi Bildiği Bir de Claudemir'e Biraz Dikkat Etmek Lazım

SAİT71
23.Ekim.2013, 13:08
Galatasaray Kopenhag maçını şifresiz veren kanallar...

Idman TV
Al Jazeera Sport
+4 BeIN Sport
Max 5 C+ Liga Campeones 8
Sky Calcio 2
Sky Sport 3
Sky Sport Red Button
TV3 Danimarka
Viasat Sport

Nocna Mora
23.Ekim.2013, 19:13
Maç hangi kanalda ?

5267
23.Ekim.2013, 19:15
Maç hangi kanalda ?

D-Smart'ta ...

Nocna Mora
23.Ekim.2013, 20:45
Sopcast'e kaldık yani.. :)

bilmania
23.Ekim.2013, 22:51
Galatasaray 11'i : Fernando Muslera - Semih Kaya,Aurelien Chedjou,Dany Nounkeu,Emmanuel Eboue - Felipe Melo,Selçuk İnan,Wesley Sneijder,Bruma - Didier Drogba,Burak Yılmaz

Dany sol bekte oynuyo.Maçta 5. dakika.

Edit: Real Madrid 1-0 önde gol C. Ronaldo

Goooooooooolllllll

uAburak89
23.Ekim.2013, 22:56
Dany asist yaptı vay arkadaş. :)

Fearless Coward
23.Ekim.2013, 22:58
Dany sağ açıktan asist yaptı. :) Melo'nun gol atmasına sevindim Madrid maçında çok zorlamıştı kaleyi atamamıştı.

bilmania
23.Ekim.2013, 23:10
Juventus Llorente'nin golüyle 1-1 yaptı.

Edit: Real Madrid Penaltıdan Ronaldo'nun golüyle 2-1 öne geçti.

byariff
23.Ekim.2013, 23:13
buragin top kontrol -1 olsa bile itiraz etmem bu kadar berbat bir kontrol gormedim yahu.

zeck17
23.Ekim.2013, 23:14
Real madrid 2yi attı

byariff
23.Ekim.2013, 23:20
Melo diyorum baskada soze gerek yok ortasahayi tek basina topluyor..

bilmania
23.Ekim.2013, 23:22
Goolllllllllllllllllll

byariff
23.Ekim.2013, 23:23
Sneıjderrrr 2-0 aslansin bruma direk 6. vitese takti adamim :D

edit : eboueymis :D

uAburak89
23.Ekim.2013, 23:24
Melo - Selçuk - Burak - Bruma - Sneijder - Drogba. Bu altı ismin bir arada oynadığı maç BJK maçının 2. yarısı, çok efektif bir takımdık. Bugün böyle başladık, yine gayet iyi gidiyoruz. Umarım bunda ısrar eder Mancini.

Fearless Coward
23.Ekim.2013, 23:25
Sneijder bitmiş. :) Akmaya devam ediyor reis.

bilmania
23.Ekim.2013, 23:31
Gooooooooooollll

byariff
Drogbaaaa 3-0 eboue kafasini futbola verince nasilda world class bek oluyor :)

uAburak89
Helal olsun be !

Fearless Coward
23.Ekim.2013, 23:32
Drogbaba online oldu beyler

hakankor
23.Ekim.2013, 23:32
Eboue çok fena

Fearless Coward
23.Ekim.2013, 23:34
Herkes iyi valla bizim görmek istediğimiz Galatasaray'da bu zaten.

Suicider
23.Ekim.2013, 23:37
8 tane yabancı ile sahadayız.Yabancı kuralının Türkiye'de bizi ne kadar etkilediğinin kanıtı.Hafta sonu gelecek hakan balta oynayamazsa yine yabancı girecek takıma ve Bruma dışarda kalacak.Yazık günah şu takıma gerçekten.

byariff
23.Ekim.2013, 23:38
ilk yari istatistikleri

http://i.troll.ws/d143490d.JPG

Gncl1905
23.Ekim.2013, 23:39
Bizim takım ya ligi takmıyor ya da bu Copenhag berbat bir takım.

Fearless Coward
23.Ekim.2013, 23:40
Ezmişiz valla ama yine de bu maç ölçü olmamalı zaten almasak ayıp olur böyle bir maçı.Kopenhag deplasmanı yine de benim gözümde kritik bi maç ve kilidin çözüleceği maç.

Ralph
23.Ekim.2013, 23:41
Helal olsun GS'ye iyi top yaptı ilk yarı. 2. ve 3. goller benziyor birbirine. Bug'u çözdü.

E.Cartman
23.Ekim.2013, 23:41
Yalnız takım efsane oynuyor. Kontrollü ama bam bam oyunu oynuyoruz şu an :D

Bu arada ilk yarı itibariyle ...

https://pbs.twimg.com/media/BWpIdH5CcAE8XOu.jpg:large

:n::n:

Nocna Mora
23.Ekim.2013, 23:43
http://www.footballuser.com/formations/2013/10/857581_Galatasaray_SK.jpg

Dany milli takımda ve bir hazırlık maçında sol bek oynarken izlemiştim oldukça iyiydi. Nedeni de pozisyon bilgisinin zayıf olmasının stopere göre bekte çokta etkili olmaması. Bekler stoperlere göre pozisyon bilgisi zayıf olsada hızları ile falan bunu kapatabiliyorlar fakat stoperler de bu hataların telafisi olmuyor. Dany hem teknik, soğukkanlı, hızlı, çevik, tackling'i yüksek ve de kendini komple futbola odaklıyor sahada. Stoperdense bek oynaması hem kendi için hem de takım için çok daha iyi olacaktır.. Yaptığı asistte de gayet iyi bir orta kesti. Elinden geleni yapıyor ve açıkcası yabancı sınırına takılmasa keşke dediğim oyunculardan.

Eboue'de vitrin maçı olduğunu bildiği bu maçta yardırıyor açıkcası ligde de keşke böyle oynasa.. :)

Takım olarak oldukça etkiliyiz. Ligde bu kadronun hangi formasyonu olabilir onu düşünüyorum da. Sağ açıkta Bruma yerine Engin ya da Sabri ki Engin ilk tercih olmalı. Sol bekte de Hakan diyecegim fakat adam sakat. Gökhan Zan'da sakat. O zaman Dany oynar Eboue'nin yerine Sabri sağ açıkta da Aydın'ı ya da Engin'i izleriz. Böylece aynı sistem işlemeye devam eder.

hakankor
23.Ekim.2013, 23:57
bruma ne koşuyor be :D

byariff
24.Ekim.2013, 00:04
Brumayi sag tarafa hapsetti hoca ya biraz da solda izlesek daha iyi olucak

ulan burak...

uAburak89
24.Ekim.2013, 00:12
Drogba çok başka bir adam, iyi ki gelmiş.

Fearless Coward
24.Ekim.2013, 00:18
Burak şu maçta bile gol atamıyor yahu. :D

Fearless Coward
24.Ekim.2013, 00:20
Burak güzelim pası elinin tersiyle çevirdi ayıp yahu.

zeck17
24.Ekim.2013, 00:20
Baya baya formsuz ama yapacak bir şey yok benzema da 1100dakikakadan fazla atamamıştı

Fearless Coward
24.Ekim.2013, 00:35
Bi maçta da gol yemesek olmaz zaten. :)

cureshot
24.Ekim.2013, 00:44
Tebrikler aslanım.

Wes yine çok iyiydi.

Fearless Coward
24.Ekim.2013, 00:48
Helal olsun tüm Aslanlarımıza.Bu maç tekrarlayayım kesinlikle ölçü olamaz ancak gruba geri dönüş maçımız oldu diyebilirim.Kopenhag deplasmanı bu kadar kolay olmayacaktır ancak Mancini gibi oyunu okuyabilen bir hocamız var kontrollü bir futbolla orada da kazanabiliriz zaten orada kazanırsak Real'de İtalya'da kazanırsa bu gruptan çıkacağımızı düşünüyorum hakkımızda hayırlısı olsun diyelim.

SAİT71
24.Ekim.2013, 01:01
Mantalite çok yanlış. İkinci yarı tamamiyle oyunu soğutma ve zamanı geçirmeye yönelik bir oyun anlayışı ve sonucunda yenilen 1 gol... Bu yüzden hep kaybediyoruz. 5-6 olacak maç harcandı. Bu tür maçlar her zaman gelmez...

eXcitinG
24.Ekim.2013, 01:04
Galatasaray Juventus u altına aldı. Deplasmanda da kazanır, ve Juventus kendi evinde de puan kaybı yaşarsa, belki iş son maça kalmadan da bitebilir.
Tebrikler Galatasaray.

Gncl1905
24.Ekim.2013, 01:05
Copenhag mı çok kötüydü biz mi iyiydik anlamadım ama tebrikler aslanlarımıza. Kötü oynayan yoktu. Ligde de aynı istek, arzu, oyunu bekleriz.

europeanconquer
24.Ekim.2013, 01:05
Burak çok çabaladı,uğraştı.Durmadan koştu,koştu ve koştu.Bu koşuları hiçte boş değildi,evet kaçırdı yine ancak her maç böyle oynasın,yine kaçırsın,canımı yesin.Burak'ın kaçırdıklarından çok ben ruhsuz oyununa sinirleniyordum.

Drogba ve Melo için pek bir şey demeye gerek yok,yine süperdiler.

Sneijder için yorum yapmak gerekirse,yavaş yavaş kendini bulmaya başlıyor.Attığı uzun toplar,artık isabet oranı artan tek pasları ile eski haline dönüş sinyalleri verdi.

Selçuk sezonun en iyi maçını geçirdi kendi adına ancak yine o bildiğimiz Selçuk'tan eser yoktu.Onun da bir kaç hafta içinde eski haline dönmesini umuyorum.

Eboue ve Dany çok iyiydiler,çok beğendim.Eboue'nin şu yerde yatmaları olmasa çok daha iyi olacak ama napalım.Bruma ise çok etkili olmasa da ileri de hareketli ve hızlı bir oyun oynamamızı sağladı.Chedjou'yu da çok beğendim ancak Semih için aynı şeyleri söyleyemem.Dany ile yan yana oynaya oynaya ona benzemiş,bir an önce basit oynaması gerekiyor.Öyle heyecanlara gerek yok.Chedjou ile beraber oynadıkça daha da iyi olacaktır.Muslera'ya da pek iş düşmedi.

Edit:

Drogba'dan bir iz daha;

https://pbs.twimg.com/media/BXSilS0CIAAFYHK.jpg:large

C h A o S
24.Ekim.2013, 01:29
Doğru söylemek gerekirse ne bu kadar rahat bir galibiyet nede rakibin bu kadar kötü olmasını bekliyorduk.Çok yerinde gelen bir üç puan aldık.İkinci yarı rölanti oynadığımızdan gol yiyeceğimiz belliydi.Şimdi önemli olan Danimarka'da yenilmemek.Orada yenilmezsek gruptan çıkmak için büyük bir adım atarız.

europeanconquer
24.Ekim.2013, 01:50
Burak Yılmaz;

"Ben tüm taraftarlarımıza ayrı ayrı teşekkür etmek istiyorum. Maçın içinde çok özel anlar yaşadım. Çok zor anlar yaşıyorum. Herkes farklı bir isim kullanabilir. Pozisyona giriyorum, atamıyorum çalışmaya devam ediyorum. Bu şanssızlığı kıracağıma inanıyorum. Gol atmaktan da kaçırmaktan da bıkmayacağım."

SAİT71
24.Ekim.2013, 02:07
Yalnız gol Semih'in kademesini kaybetmesinden geldi. Semih maç içinde iyi müdahaleler yapıyor ancak skora etki edebilecek hatalar yapmaması lazım. Chedjou savunmada çok iyi. Özellikle bana göre takımdaki en iyi kondisyona sahip oyuncu. Ligde de dikkat ediyorum fiziğiyle tüm topları alıyor. 90 dakika ayakta kalıyor. Golde bile Semih'în alanını kapatmaya çalıştı ama başaramadı. Dany-Semih olsa şuan başka şeyler konuşurduk belkide.

Fearless Coward
24.Ekim.2013, 02:20
Semih'in gençliğinden kaynaklanıyor bence o 27-28 yaşlarında bu hatalarını hiç görmeyiz kendisi bu yaşında bile ülkemizin en iyi stoperi olur böyle hatalar.Zamanla bu hatalarından da ders çıkarırsa zaten ManU-Chelsea gibi takımlarda oynayabilir.Maça gelirsek 2. yarı aslında Burak yüzünden 4-5 olmadı ama kendisi bugün çok çalışkandı gol için çabaladı olmadı kendisini takdir ettim bugünkü oyunundan ötürü.Herkes çok iyiydi bu oyunla Kopenhag'ı deplasmanda da geçeriz ama bize bu oyunu oynatmaya müsade eden onlardı evlerinde bu kadar rahat oynatmazlar bizi bizim için kilit maçı olacak o maç yenersek çıkarız gruptan.

nannar
24.Ekim.2013, 02:29
Takımda Selçuk biraz silik kaldı...Onun dışında herkes 10 numara top oynadı.Özellikle ilk devrede rakip topu aldığı anda en az 3 oyuncu prese başlıyordu.Kophenag sapıttı resmen.Rakibin zayıflıgından ziyade hücum pres ve hızlı ve dikine pasla hücum anlayışı maçı bize getirdi.Lgde bu tarz oynasak bile bu kadar motive oynayamaz takım.Tabi 8 yaancı ile sahada oldugumuzdan en azından Hakan Balta ve Emre/Aydın/Engin üçlüsünden birisi girmeli Bruma ve Danny yerine. Savunmaya Ömer Toprak alınmalı yoksa Bruma heder olacak...

SAİT71
24.Ekim.2013, 02:56
Maçta önemli olan Galatasaray'ın baskılı oyunu ve golün erken gelmesiydi. Madrid bile kaleci savunma hatası ile 20 lerde 1-0 yaptı. 2. golü ise ta 65'te attı. Bence Galatasaray çok iyi zamanlarda golleri buldu. Belli aralıklarla bulunan goller sayesinde rakip ilk yarı oyuna dahil olamadı. Zaten baskı yiyorlardı iyice çöktüler. Ancak bu oyunu 2. yarıda devam ettirseydi Galatasaray baya bir fark olacaktı. Bence hem maçı garantilemenin rahatlığı, hem oyuncuların kondisyonlarının biraz zayıf oluşu nedeniyle rolantiye indi maç. Melo falanda sınırda olması sebebiyle alındı.

2. maçta mutlaka galibiyet lazım. Oyuncular anlamışlardır baskılı oynarlarsa rakibin bir şey yapamayacağını. Bence 2. maçta savunmanın performansı maçı belirleyecek. Kesinlikle basit bir hata olmamalı.

Aydin
24.Ekim.2013, 03:11
benim anlamadığım olay şu: ilk yarı 3-0'ı yakalamışız. neden 5'e gidecek kadar baskılı oynatmıyorlar ki takımı? yabancı takıma karşı oynasak ve 3-0 mağlup olarak ilk yarıyı bitirseydik adamlar 6'yı 7'yi görmeye çalışırlar ama bizim takım vites düşürdü.

rakip takım zaten garip bi takımdı. 3-0 mağlup adamlar, top bizdeyken pres bile yapmıyorlardı. bu takıma deplasmanda puan kaybedersek avrupa ligine bile gitmeyelim.

byariff
24.Ekim.2013, 04:30
chedjou yu yerden yere vuruyordum ama juve macindan bu tarafa harika oynuyor insallah boyle devam eder saglam stoper. eboue ise oynadiginda gerçekten kaliteli bek herkes iyiydi kisaca bence insallah ordada yenerizde %90 garantileriz 2.ciligi

davidvilla
24.Ekim.2013, 09:42
2.golde Muslera neden dünyanın en iyi kalecilerinden biri oldugunu bir kez daha gösterdi. Hala elimizde tutabilmemiz mucize olsa gerek.

nerazzuri
24.Ekim.2013, 14:21
Ne güzel futbol oynadı Galatasaray dün, helal olsun. Mancini ile daha değişik bir role bürünüyor takım, hocanın istediği transferlerle daha iyi olacaktır.

uAburak89
24.Ekim.2013, 15:43
Dün akşamın en güzel yanı bu presti;

http://i.minus.com/iLNvhpXWHpffr.gif

Özellikle Burak Yılmaz inanılmaz koştu.

ReaList
24.Ekim.2013, 16:22

Pres gerçekten muazzam ancak bunun yanında topu rakipten çalma becerisinin de geliştirilmesi gerek. Kopenhag gibi oyuncularının yetenekleri sınırlı olan bir takım, rakibin yoğun presi ve 4-5 defa top kapma hamlelerine rağmen topu uzun süre dolaştırıyorsa, yaptığınız pres muazzam ama yetersiz kalıyor sonucu gelir. Kaliteli oyunculardan oluşan bir takım olsaydı. 3 kişinin hatta 4 kişinin aynı oyuncuya pres yaptığı yerden o topu çıkardığı anda, o oyuncuların yarattığı boşluklardan kontrayı çoktan başlatmıştı : )

Kopenhag deplasmanı bu maçtan sonra daha çok öneme bindi. Ordan alınacak 3 puan ve Madrid'in Juventus'tan alacağı 3 puan arayı biraz daha açar. (GS 7 , Juve 2) Geriye sadece içeride Juve karşısında alınacak bir beraberlik kalıyor.

davidvilla
24.Ekim.2013, 16:56

Burak muthiş arzulu ya orada.

Yalnız bu tamamen arzu ve istek. İyi bir takım presi değil dikkatinizi cekerim. Ama zamanla oturacak inşallah.

uAburak89
24.Ekim.2013, 17:00
Ben de farkındayım başarılı bir pres olmadığının ancak bunu bile uzun zamandır yapamıyorduk. O açıdan önemli.

Bu gruptan çıkar ve bir sonraki turda elenirsek geçen seneye nazaran daha başarılı oluruz benim gözümde, sonuçta İtalya şampiyonunu geride bırakmış olacağız.

davidvilla
24.Ekim.2013, 18:34
evet uzun zamandır böyle mucadele yoktu ayrıca fizik olarak da hep ayakta kaldık gucluyduk dusun eboue bile bi kere yuzunu tuttu o derece.

DisCo
24.Ekim.2013, 18:37
Futbol olarak bir adım ileri gitmek istiyorsak 3-0 giden bir maçı 3-1 tamamlamayacağız. En basitiyle 3-0 kalması gerekir. Geçen yıl da Madrid maçı 3-1 iken son anlar da 3-2 tamamlanmıştı. Bunlar tesadüfen gerçekleşen sonuçlar değildir.

Kopenhang ile de aramızda kalite farkı vardı. Biz yıllardır kalite farkı olan takımlara karşı kalitemizi gösterememiştik. Bu yüzden bu oyun yabancı geldi, şaşırdık, çok sevindik. Olması gerekenin bu olduğunu unutmamamız lazım.

uAburak89
24.Ekim.2013, 19:09
İki sene önce de Fenerbahçe maçı vardı son dakikalarda Alex'in gol attığı.

byariff
24.Ekim.2013, 19:40
G.Saray Kopenhang karşılaşmasında, Maç boyunca 112.258 metre koştu.

1) Selçuk - 11.402
2) Bruma - 11.371
3) Eboue - 11.098