Temsilcimize başarılar..
Puan Durumu
Temsilcimize başarılar..
Puan Durumu
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Kolay maç olmayacak ama GS eğer çıkmak istiyorsa bu maçı kazanmalı. Umarım kazanırız ve Real'in galibiyetiyle 2.liğe çıkarız![]()
Çok zor maç ilk golu yemezsek belki kazanma şansımız olur. Geçen seneki Braga maçı tarzında bir maç.
Galatasaray paldır küldür saldirmazsa kazanabilir. Bu seviyedeki maclarda yemiyor o. Kontra yakaladi mi affetmiyorlar
Averaj Düzeltme Maçı Olarak Görüyorum Her Ne Kadar Kopenhag'ın Deplasmandaki Sıkıntısını Görünce Ancak 2. Maçta Sıkıntı Yaşayacağımız Kesin En Azından Averaj Bakımından Bu Maçı Kazanmamız Şart Sayın mancininin savunma anlayışını bırakıp avreraja bakıp en azından galatasarayın hücum gücünü düşünerek hücum futbolu oynatması lazım yoksa galibiyet zor gibi
Valla Kopenhag bana bir beraberlik alır gibi geliyor. Bende hiç fark atılacak takım olarak görmüyorum. En azından Galatasaray'ın son form ve fizik durumuna bakınca buna pek ihtimal vermiyorum.. Ancak Fatih Terim gibi çok hücum yerine manchini daha kontrollü oynatacaktır. Galatasaray tek yada 2 farklıda kazanabilir. Ama öncelikli olarak beraberlik olur diyorum.
(İnşallah Galatasaray 2-3 farklı kazansın...)
Şu maçı yenemeyeceksek zaten gruptan çıkmayalım.Deplasman zaten zorlu geçecek evimizde kesinlikle kazanmalıyız.Juventus Fiorentina şoku yaşadı Real'e de yenilecektir hatta bana kalırsa 2 maçı da yenilecekler bu yüzden Kopenhag'ı 2 maçta da affetmemek lazım gruptan çıkmak istiyorsak bu 2 maçı almamız şart Allah'ın izniyle de alacağız.Sneijder ve Drogba kalitesini konuşturur rahat kazanırız diyorum ben şimdiden Allah yardımcımız olsun.
GS'ye sonsuz başarılar diliyorum, inşallah kazanır.
Sarı kırmızılıların muhtemel onbiri şöyle:
Muslera- Eboue, Chedjou, Semih, Riera - Bruma, Selçuk, Melo, Sneijder- Burak, Drogba.
SporX
Last edited by 5267 : 21.Ekim.2013 at 14:59
Fazla ofansif bir 11 gibi duruyor ama inşallah topun kontrolü sürekli GS'de kalır
Adamlar liglerinde küme düşecek neredeyse, yenemezsek ayıp.
''Liglerinde'' dersek yanlış olur çünkü puan durumu bu şekilde : http://www.mackolik.com/Puan-Durumu/...MARKA-Superlig
Öyle dersek onlara görede : Adamlar liglerinde küme düşecek neredeyse, yenemezsek ayıp. gibi olur.
Trabzonspor'â kurada Vestsjaelland çıksaydı şeker gibi kura derdi millet, onların altındalar.
Ama şu var ki daha alt sıradalardı, yükselen bir grafikleri var, Aalborg'u yendiler mesela son maçta 3-0, göz önünde bulundurup dikakt etmemiz gereken nokta bu.
Tekrar söylüyorum yenemezsek ayıp vallahi.
Kendi liginde 6.olan bir takımı İstanbul'da yenemeyeceksek çıkmayalım gruptan.Ben bu maçı kazanacağımızı düşünüyorum.Mancini kontrollü futbolu seven biri.Çok kontra yemeden 2-0 kazanırız.Sneijder yükselen performansını bu maçta sürdürürse akarız![]()
zor mac zar zor 1-0 kazancaz gibi.
Adamlar Juve'den puan aldı. Çok da küçümsememek lazım.
Bu maç hakkında kötü hislerim var ama inşallah kazanırız.
Kopenhag bizim ülkemizde ki hiçbir üst düzey takıma rakip olamayacak kadar kötü. G.Saray ise grupta ki asıl rakibi. Evet Şampiyonlar Liginden daha çok Avrupa Ligini düşünmeli G.Saray eğer bu iki maçtan en az 4 puan alırsa ilk üç garanti haline gelecek. Ondan sonra diğer hedef için çaba gösterilir.
GS paldır küldür saldırmaz, artık Terim yok, o oyun anlayışını ki ona anlayış bile demek abes aslında unutmak lazım artık.
Kazanırız kaybederiz, kötü oynarız ama artık Real karşısına çift forvetle çıkıp ben kendi oyunumu oynarım arkadaş felsefesi nihayet sona ermiştir.
Avrupa arenası çok çok farklı bir yer. O yüzden de, Kopenhag'ın ve G.Saray'ın ligdeki sıralamaları iki takımı da yanıltmamalı. Çekişmeli bir maç bekliyorum ben. Sonunda kazananın da, G.Saray olacağını düşünüyorum. 2-1 skor tahminim.
GS Süper ligdeki gibi oynamaz. Dikkatli ve disiplinli olduğumuz sürece 3 puanı alırız.Mancini önce savunma diyor. Ben en fazla 2 farklı galibiyet bekliyorum.![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Drogba'nın farkını ortaya koyacağı maçlardan biri olacaktır yine,inşallah kazanırız.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Paldır küldür saldırmayacağımız için bir aksilik olmadığı sürece bu maçı alırız. Drogba ve Sneijder atacak birer tane.
Screw you guys, I'm goin' home
2 maçta 6 puan+real yedeklerle oynarsa gruptan çıkarız ama şu 2 maçtan 6 puan almak gerek
Bu arada kontrollü bir futbol oynayacağımız açık eğer golü bulunca rakip çözülürse 3-4 e gider zaman aleyhimize işleyecek ama telaşlı oynamamalıyız
İddaa oranları abi bu maç tek fark olur diyor bakalım umarım farka gideriz.
Beyler maçı canlı veren dünya kanallarının listesini bulabilir misiniz ?
+ italyan Sky Sport 3 HD
Kopenhag Öyle Kolay Pabuç Bırakmayacak Bir Takım Dikkatli Olmalıyız.
Braaten, Vetokele ve Yılların Tecrübesi Mellberg Takımın İşleyen Dinamoları
Herkesin FM'den Çok İyi Bildiği Bir de Claudemir'e Biraz Dikkat Etmek Lazım
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Galatasaray Kopenhag maçını şifresiz veren kanallar...
Idman TV
Al Jazeera Sport
+4 BeIN Sport
Max 5 C+ Liga Campeones 8
Sky Calcio 2
Sky Sport 3
Sky Sport Red Button
TV3 Danimarka
Viasat Sport