View Full Version : Football Manager 2014 | 14.3.1
Pages :
1
[
2]
3
4
5
6
7
8
9
10
jayjaydesouza
31.Ekim.2013, 04:02
umarım bizim kodlar tek kullanıma yani hem beta hem de full süreme geçerlidir. 5dk sonra belli olacak ne konuşsak boş :)
bende 2 kod vardı ama oyunu actım ufak bir günceleme yaptı 17mb lik başkada yeni bir kod fln istemedi beta yazısıda gitti oyundan playstore dan almıştım
ua_anil
31.Ekim.2013, 04:02
22.2MB'lık bir güncelleme var.
metinoktay
31.Ekim.2013, 04:03
54 kb lık bi dosya indi bende arkadaşlar deniyorum açıp :)
bende de guncelleme falan olmadı.kutulu aral gamden almıstım.nasıl olacak bu ıs ???yardım...
raulbravokan
31.Ekim.2013, 04:06
17 mb update var en son hala yok
Matteo Ferrari
31.Ekim.2013, 04:07
Steam'i kapayıp açtım 22.2 MB'lık güncelleştirme buldu. Ayrıca Editör ve Resource Archiver indirilebilinir oldu.
raulbravokan
22 mb update iniyo şuan.
gfblugano35
ya arkadaşlar olup olmadıgını tüm güncellemelerin inip inmedigini nasıl anlıcaz ?
atukya
31.Ekim.2013, 04:09
ya arkadaşlar olup olmadıgını tüm güncellemelerin inip inmedigini nasıl anlıcaz ?
Mesela oyuna gir çevrimiçi kısmı aktif olmuşsa tamamdır.
atukya
31.Ekim.2013, 04:10
Sürüm de 14.1.2 oldu bende.
xwerswoodx
31.Ekim.2013, 04:10
bende de guncelleme falan olmadı.kutulu aral gamden almıstım.nasıl olacak bu ıs ???yardım...
Retail kodu mu ne veriyorlarmış onunla
raulbravokan
31.Ekim.2013, 04:12
Girip bakan var mı oyuna girmeye üşendim pc yavaş arkadaşlar :D
matias delgado
ben aral gameden almıstım ama illa kutulu oyunu mu beklicez hiç bisi anlamadım hane :(
xwerswoodx
Şahsen bende online oyununa kadar açıldı, güncellenmeyenler steam kapatıp açsınlar.
ozan42
31.Ekim.2013, 04:13
22 mb lık güncellleme indi fakat oyun açılmıyor şöyle bir hata alıyorum.
warning: failed to find a default database to use.please make sure your installation is not corrupt.
oyun dosyalarını dogrulamam söyleniyor doğruluyorum fakat hala giremiyorum yardımcı olabilecek ?
di canio
31.Ekim.2013, 04:13
22 mb'lık bir indirme oldu. Açıyorum bakalım oyunu. Editör yayınlanmış, onu indiriyorum şimdi.
ua_anil
31.Ekim.2013, 04:14
Steam Workshop da açıldı içinde DarkSkin falan var.
metinoktay
31.Ekim.2013, 04:14
sanırım olay şu; ikili kod alanlara editör ve resource archiver da geldi, tek kod alan bizlere ise sadece küçük update geldi. miles bir yazısında da editörü ayrı satacağını ve 4.5 euro karşılığıı verileceğini yazmıştı. diğer kodun bunla bir alakası olabilir. ve bende de sürüm halen 14.1.1 görünmekte
gfblugano35
31.Ekim.2013, 04:15
bende oyun açılmıyor. steam sunucuları fm 2014 isteğinizle ilgilenemicek kadar mesgul diye bi hata verdi hata kodu (55)
puye304
playstoredan aldım arkadaşlar ama editor falan çıkmadı bende napmam gerek
di canio
22 mb'lık bir indirme oldu. Açıyorum bakalım oyunu. Editör yayınlanmış, onu indiriyorum şimdi.
Bütün özellikler açıldı. 14.1.2 olmuş sürüm de. Hiçbir kod girmedim.
Retail kodu mu ne veriyorlarmış onunla
nasıl yanı anlayamadım retaıl kodu dedıgınız sey nedır nasıl halledebılırım bu ısı?
ua_anil
31.Ekim.2013, 04:16
sanırım olay şu; ikili kod alanlara editör ve resource archiver da geldi, tek kod alan bizlere ise sadece küçük update geldi. miles bir yazısında da editörü ayrı satacağını ve 4.5 euro karşılığıı verileceğini yazmıştı. diğer kodun bunla bir alakası olabilir. ve bende de sürüm halen 14.1.1 görünmekte
4.5 Euro olan Real Time Editor.
esreffb
31.Ekim.2013, 04:16
Üstad o editör , oyun içi editör o ayrı mevzuu.
Ben sanalsaraydan aldım oyunu, bende de seninki gibi 54 kb mı ne öyle bi güncelleme yaptı sürüm 14.1.1 gözüküyor bende de.
punisher15
31.Ekim.2013, 04:17
Bende hala 14.1.1 ve online bölümü de açılmış değil oyunda. Steam'i kapatıp açtım 54 kb'lık güncelleme çıktı o kadar. Oyunu gittigidiyor'dan almıştım ne yapmam lazım? Kazıklanmadık umarım.
berk42
sanalsaraydan aldım korkmaya başladım !
Ayberk Tuncer
ben de playstore'dan almıştım. 2. kodu girmeme gerek kalmadan tam sürüme geçti. update yapamayan arkadaşlar steam'i kapatıp açıp bir daha denesinler. bende öyle oldu.
ben aral gameden almıstım ama illa kutulu oyunu mu beklicez hiç bisi anlamadım hane :(
arkadaslar su soruna bırı bır baksın lutfen...aral gameden kutulu alanlar oynayamıyor mu kutu gelmeden?
Arkadaşlar ben editör ve resource archiver inmiyor playstoredan almıştım 2 tane key vermişlerdi.Neden olabilir?
xthexserhat
31.Ekim.2013, 04:20
arkadaslar su soruna bırı bır baksın lutfen...aral gameden kutulu alanlar oynayamıyor mu kutu gelmeden?
oynarsınız tabiki de size key göndermediler mi?
puye304
31.Ekim.2013, 04:20
playstore dan alan arkadaşlar editor falan çıktımı ?
esreffb
31.Ekim.2013, 04:21
sanalsaraydan aldım korkmaya başladım !
online destekleri de saat 9.30 da başlıyor yahu. olmazsa bu gece sabaha konuşur hallettiriz.
nannar
editor ve resource archiver indiriyorum şu anda...playstore'dan aldım.indirme yerini bilmeyen arkadaşlar için library/tools içinde ararsanız football manager editor bulabilirsiniz...
berk42
online destekleri de saat 9.30 da başlıyor yahu. olmazsa bu gece sabaha konuşur hallettiriz.
var bir şey de...
esreffb
31.Ekim.2013, 04:22
Arkadaşlar ben editör ve resource archiver inmiyor playstoredan almıştım 2 tane key vermişlerdi.Neden olabilir?
playstoredan aldığın iki keyi de sırasıyla dene sol aşağıdaki yeni oyun ekle bölümünden.
esreffb
31.Ekim.2013, 04:22
var bir şey de...
betayı ilk aldığımda da sıkıntı olmuştu benim, kod kullanılmış falan diyordu. adam hesap ismi şifresi istedi, kendi girdi yükledi oyunu hesaba.
punisher15
31.Ekim.2013, 04:23
Çoktan Meksika sınırını geçmiş olmasınlar :icon_biggrin:
oynarsınız tabiki de size key göndermediler mi?
beta ıcın key geldı ama zaten key falan ıstedıgı de yok.kutuyu mu beklemek zorundayız ılla.17lik bir güncelleme oldu oyuna gırdım tam olmamıs cevrımıcı falan acık degıl.yapan yok mu bu sekılde?
berk42
31.Ekim.2013, 04:23
betayı ilk aldığımda da sıkıntı olmuştu benim, kod kullanılmış falan diyordu. adam hesap ismi şifresi istedi, kendi girdi yükledi oyunu hesaba.
herkese aynısı yapıldı sanırım. Ulan ya...
metinoktay
31.Ekim.2013, 04:24
aldığımız kodu tekrar girdim ürün etkinleştir diye, zaten yüklü dedi ileri bastım, indirilebilir içerik 43 mb yazdı devam ettim ama inen bişey yok bekliyorum halen.
Matteo Ferrari
31.Ekim.2013, 04:25
Dark Tema'yıda ekledim oyunuma. Uykusuz geceler beni bekler.
ozan42
31.Ekim.2013, 04:25
Şimdi tek kodu olanlar mı sıkıntı yaşıyor
xthexserhat
31.Ekim.2013, 04:26
beta ıcın key geldı ama zaten key falan ıstedıgı de yok.kutuyu mu beklemek zorundayız ılla.17lik bir güncelleme oldu oyuna gırdım tam olmamıs cevrımıcı falan acık degıl.yapan yok mu bu sekılde?
kardeş steam i kapat aç dosyaları onaylat olmadı bir de cache temizle düzelir.
esreffb
31.Ekim.2013, 04:26
herkese aynısı yapıldı sanırım. Ulan ya...
Hallederiz onu sabaha, o kadar içinize dert etmeyin. Adamlar iki kod vereceklerine tek kod vermişler galiba. Sabah söyleyin canlı destekten yeni kod versinler.
playstoredan aldığın iki keyi de sırasıyla dene sol aşağıdaki yeni oyun ekle bölümünden.
cok sağol kardeşim hallettim. :)
esreffb
31.Ekim.2013, 04:29
cok sağol kardeşim hallettim. :)
rica ederim. :)
matias delgado
31.Ekim.2013, 04:29
oyuna giriyorum ne güncelleme diyor nede baska birsey...sürüm hala 14.1.1...oyuna sag tıkladıgımda indirilebilir iceriklere bakıyorum bos cıkıyor...oyunu aral gameden aldıgım icinmi oyledir anlamadım hiçbirsey... :(
esreffb
31.Ekim.2013, 04:31
oyuna giriyorum ne güncelleme diyor nede baska birsey...sürüm hala 14.1.1...oyuna sag tıkladıgımda indirilebilir iceriklere bakıyorum bos cıkıyor...oyunu aral gameden aldıgım icinmi oyledir anlamadım hiçbirsey... :(
sizin elinizde kutu var mı şu an?
punisher15
31.Ekim.2013, 04:31
Oyunu silip indirsek düzelir mi acaba sanalsaray'dan alan arkadaşlar ? İnterneti hızlı olan biri deneyebilir mi ?
Matteo Ferrari
31.Ekim.2013, 04:32
Playstore'un verdiği 2. keyi eşe dosta verebilir miyim ?
esreffb
31.Ekim.2013, 04:32
Oyunu silip indirsek düzelir mi acaba sanalsaray'dan alan arkadaşlar ? İnterneti hızlı olan biri deneyebilir mi ?
Denedim onu ben az önce, sonuç aynı.
matias delgado
31.Ekim.2013, 04:33
sizin elinizde kutu var mı şu an?
yok daha gelmedi aral gameden...
PaVLeNKo
31.Ekim.2013, 04:34
Playstoreden aldım 2 key vardı beta için birisini kullandım,şuan resource ve editörü indirdim,versiyon 14.1.2 herhangi bir sorun yok..
raulbravokan
Sabaha kadar fm keyfi nescafe yapıp geleyim :)
esreffb
2.key beta key mi oluyor? Bu kod kullanılmış uyarısı gelir büyük ihtimal. :D
yok daha gelmedi aral gameden...
büyük ihtimal kutunun içerisinde olacak sizin kodunuz, fakat size beta keyi nerden gönderdiler?
berk42
Sanalsaray denilen zımbırtıya mesaj attım. Yarın cevap verirler daha doğrusu problemi çözerler umarım. !
punisher15
31.Ekim.2013, 04:35
Denedim onu ben az önce, sonuç aynı.
O zaman bunlar beta keyleri millete kakaladı. Zaten bu kadar ucuz olması şüpheliydi umarım bunun sonu bomb*k bir yere çıkmaz.
metinoktay
arkadaşlar görünen o ki, diğer kod da lazım, onu da ekleyip güncelleme almamız gerek, miles da öyle demişti sorduğumda. sanalsaray dan alan arkadaşlar benim gibi yani, mail atsınlar ilgili şahıslara tabi çok da sert olmadan :) sanırım bir dolandırılma söz konusu, ya da anlamayanlara veya tam takip etmeyenlere tek kodla idare etmeye çalışacaklar :) kısacası biraz dolandırıldık hissineyim.
esreffb
Sanalsaray denilen zımbırtıya mesaj attım. Yarın cevap verirler daha doğrusu problemi çözerler umarım. !
Bu saate kadar bekledik, o koyuyor insana.
matias delgado
31.Ekim.2013, 04:36
2.key beta key mi oluyor? Bu kod kullanılmış uyarısı gelir büyük ihtimal. :D
büyük ihtimal kutunun içerisinde olacak sizin kodunuz, fakat size beta keyi nerden gönderdiler?
aral gameden geldi beta kodu onu girdim o zaman betada sıkıntı yasamamıstım :(
ben de aynı durumdayım.yonetıcılerden bunun cozumunu bılen yok mu ya.kutuyu bekleyeceksınız deyın bekleyelım böyle kaldık oyunsuz ya...
berk42
31.Ekim.2013, 04:37
Bu saate kadar bekledik, o koyuyor insana.
Aynen öyle hasta hasta şu saate kadar bekledim vallahi. Kaç yıldır oynadığım oyunda dolandırıyor adamlar. Neyse birlik olup gerekeni yaparız. Herkes hakkını arasında bir şekilde hallederiz.
esreffb
31.Ekim.2013, 04:38
O zaman bunlar beta keyleri millete kakaladı. Zaten bu kadar ucuz olması şüpheliydi umarım bunun sonu bomb*k bir yere çıkmaz.
arkadaşlar görünen o ki, diğer kod da lazım, onu da ekleyip güncelleme almamız gerek, miles da öyle demişti sorduğumda. sanalsaray dan alan arkadaşlar benim gibi yani, mail atsınlar ilgili şahıslara tabi çok da sert olmadan :) sanırım bir dolandırılma söz konusu, ya da anlamayanlara veya tam takip etmeyenlere tek kodla idare etmeye çalışacaklar :) kısacası biraz dolandırıldık hissineyim.
Sabah 9.30 da başlıyor canlı destekleri. Ben geçen görüşmüştüm oradan birisiyle sorunumu halletmişlerdi. Sabahleyin girelim canlı desteğe konuşalım, hallederler diye düşünüyorum.
Bir de merak ettiğim bir şey retail kodu dediğimiz şey her beta keye özgü tek bir kod mu yoksa herhangi bir full sürüm koduyla yükseltiliyor mu sürümümüz?
raulbravokan
31.Ekim.2013, 04:40
Dark skin müthiş olmuş tavsiye ederim arkadaşlar gece gece beyaz göz yoruyo siyah çok iyi gerçekten gözü yormuyo :)
metinoktay
31.Ekim.2013, 04:41
Sabah 9.30 da başlıyor canlı destekleri. Ben geçen görüşmüştüm oradan birisiyle sorunumu halletmişlerdi. Sabahleyin girelim canlı desteğe konuşalım, hallederler diye düşünüyorum.
Bir de merak ettiğim bir şey retail kodu dediğimiz şey her beta keye özgü tek bir kod mu yoksa herhangi bir full sürüm koduyla yükseltiliyor mu sürümümüz?
aynen biliyorum sabah açılacaklar. retail kodu tekrar onaylama gibi birşey. yani betayı alıp deneyenlere daha sonraki güncellemeler için ve son sürüme geçmek için ikinci bir güvenlik kodu. miles en azından bunu demek istedi cevabında, sanırım korsana karşı yeni bir güvenlik denemesi.
ben şuan mail attım sanalsaraya. aynen böyle;
merhaba tekrar. sizden aldığım beta keyle oyunu yüklemiştim ve oyunun sahibi olan miles jackobson yani sigames oyunun iki kodlu olduğunu, 2. kodun da ürünü tam yapma ve güncelleme alma ile alakalı olduğunu belirtmiş. şuan sizden alan arkadaşlar olarak, ki sizden almayı kendi aramızda karar almıştık, mağdur durumdayız. umarım sorunu sabah iş saatinde çözeriniz. kazıklanmış hissine kapılmaktayız.
iyi günler.
esreffb
31.Ekim.2013, 04:42
aral gameden geldi beta kodu onu girdim o zaman betada sıkıntı yasamamıstım :(
Kutunun gelmesini bekleyeceksiniz arkadaşlar, kutu içinde olacak kodunuz.
oldsaid
31.Ekim.2013, 04:43
abi millet 80 liraya aldı biz sanalsaray dan 40 lira ya aldık. var bu işte bi iş. niye o kadar ucuz satsınlar ki. ben canlı destek den sormuştum. betadan sonra oyunun aslı için kod a ihtiyaç varmı tekrar diye yok dediler tek kod la indirebiliyorsunuzz dediler ama durum ortada.
matias delgado
31.Ekim.2013, 04:45
oyunu alanlar bi anda kayboldu forumdan :) bizimi takip edecekler :) bekleyecez artık yapcak bisi yok gibi duruyor...
esreffb
31.Ekim.2013, 04:45
abi millet 80 liraya aldı biz sanalsaray dan 40 lira ya aldık. var bu işte bi iş. niye o kadar ucuz satsınlar ki. ben canlı destek den sormuştum. betadan sonra oyunun aslı için kod a ihtiyaç varmı tekrar diye yok dediler tek kod la indirebiliyorsunuzz dediler ama durum ortada.
Üstad geçen sene ben gittigidiyordan 39 liraya aldım oyunu hiç bir sorun da yaşamadım. Bana da tek kod dediler benim de garibime gitti o durum ama onlardan sabah istediğimzde kodu vereceklerdir büyük ihtimal. Bi sıkıntı olmaz inşallah diyelim.
aynen biliyorum sabah açılacaklar. retail kodu tekrar onaylama gibi birşey. yani betayı alıp deneyenlere daha sonraki güncellemeler için ve son sürüme geçmek için ikinci bir güvenlik kodu. miles en azından bunu demek istedi cevabında, sanırım korsana karşı yeni bir güvenlik denemesi.
merhaba tekrar. sizden aldığım beta keyle oyunu yüklemiştim ve oyunun sahibi olan miles jackobson yani sigames oyunun iki kodlu olduğunu, 2. kodun da ürünü tam yapma ve güncelleme alma ile alakalı olduğunu belirtmiş. şuan sizden alan arkadaşlar olarak, ki sizden almayı kendi aramızda karar almıştık, mağdur durumdayız. umarım sorunu sabah iş saatinde çözeriniz. kazıklanmış hissine kapılmaktayız.
iyi günler.
Sabah ola hayrola. :)
oyunu alanlar bi anda kayboldu forumdan :) bizimi takip edecekler :) bekleyecez artık yapcak bisi yok gibi duruyor...
yatalım barı de sabah artık ya.var ya su oyunu bekledım su saate su olana bak ya...bu arada kardesım sana ne zaman gelır dedıler kargo
Papi44
31.Ekim.2013, 04:47
Bi şekilde çözülür beyler sıkıntıya girmeyin :)
Uyandım ve hemen steam'e girdim 22 mb civarı bi update gelmiş şimdi editörü indiriyorum inşallah sorunlar çözülmüştür vatana ve millete hayırlı olsun :)
esreffb
31.Ekim.2013, 04:48
yatalım barı de sabah artık ya.var ya su oyunu bekledım su saate su olana bak ya...bu arada kardesım sana ne zaman gelır dedıler kargo
Kutuları gelmeyenler için haftasonuna kadar Beta ile oynamaya devam edilebilmesine izin verilmiş.
metinoktay
31.Ekim.2013, 04:49
miles a tekrar sordum;
dear Miles Jacobson I have got an update 54 kb via steam, and my fm version is still 14.1.1 . So what can I do for update? Must I enter the second code? as I say before, I got one key via seller.
ıyani kısacası 54 kb lık bir güncelleme aldım, satıcıdan aldığım tek kod var, sürüm 14.1.1 görünmekte, ne yapmam gerekir diye, cevap bekliyorum, gelirse yazarım arkadaşlar. ama dediğim gibi sanalsaray dan alanlar mutlaka mail atsın.
punisher15
31.Ekim.2013, 04:50
iyi günler.
Ben de mesaj attım kendilerine. Bakalım ne cevap verecekler. O değilde bu saate kadar heyecanla bekledim şu olan işe bak. Hayır bir de oyun çıktığında otomatik güncelleyecek öyle sorunsuzca oynayacaksınız demeseler gam yemeyecem.
esreffb
31.Ekim.2013, 04:50
miles a tekrar sordum;
dear Miles Jacobson I have got an update 54 kb via steam, and my fm version is still 14.1.1 . So what can I do for update? Must I enter the second code? as I say before, I got one key via seller.
ıyani kısacası 54 kb lık bir güncelleme aldım, satıcıdan aldığım tek kod var, sürüm 14.1.1 görünmekte, ne yapmam gerekir diye, cevap bekliyorum, gelirse yazarım arkadaşlar. ama dediğim gibi sanalsaray dan alanlar mutlaka mail atsın.
Aynen arkadaşlar mail atın. Sabahleyin de ilk işiniz Canlı destek kısmından durumu sorgulamak olsun.
matias delgado
31.Ekim.2013, 04:51
valla siteden baktım yeni gecmiş siparislerime daha hazırlanıyor olarak gozukuyor su zaman diye birsey demediler yane...
berk42
31.Ekim.2013, 04:56
Öğlen gibi canlı destekten canını okuyacam. Biraz netten baktım sanalsarayla ilgili pek iyi yorumlar yok. Göz göre göre aldık ya hay..
valla siteden baktım yeni gecmiş siparislerime daha hazırlanıyor olarak gozukuyor su zaman diye birsey demediler yane...
bana ayın 1ı demıslerdı...
Matteo Ferrari
31.Ekim.2013, 04:57
sanalsaray'dan alacağınıza playstore'den alsaydınız keşke. beta keylerini birkaç saat gecikmeli gönderdiler fakat başka sorun açmadılar başımıza. sanalsaray'la kurumsallıkları karşılaştırılamaz bile.
metinoktay
31.Ekim.2013, 04:57
miles dan daha cevap yok beyler yattı sanırım abimiz :D
ReaList
31.Ekim.2013, 05:00
Oyunu Playstore'dan satın alanlar için ;
Ben de oradan satın aldım, Beta'yı verilen 2 koddan birini (üsttekini kullanarak) aktif ettim. Steam'e girdiğiniz zaman otomatikman 22 mb civarındaki güncellemeyle beraber oyununuzun sürümü 14.1.2 oluyor ve full sürüme geçiyorsunuz. 2. kod ne işe yarıyor, onu Playstore yetkililerine sormak lazım, bu süre zarfında kodlarınızı 2. şahıslara paylaşmamanızı öneririm, Unutmayın ki online oyunlara katılmak için aktif olan tek kod üzerinden bunu gerçekleştirebilirsiniz.
Oyunu kutulu alan veya web üzerinden -playstore dışında- alanlar tam sürüme geçmek için belli sıkıntılar çekiyor, mesajlara biraz göz gezdireyim bakayım.
xwerswoodx
31.Ekim.2013, 05:07
miles dan daha cevap yok beyler yattı sanırım abimiz :D
Kutulu alanların retail miydi neydi o kodu girmesi gerekiyor diye açıklamıştı zaten :=
metinoktay
31.Ekim.2013, 05:08
miles dan cevap geldi beyler;
Ozgur - if you didn't buy from Steam, you need a second code.
yani 2. koda MECBUREN ihtiyacımız var. Mail atmnızı şiddetle öneririm!!!
berk42
31.Ekim.2013, 05:09
Oyuna geldik özgürr abi. !!!
metinoktay
31.Ekim.2013, 05:11
Oyuna geldik özgürr abi. !!!
sabah göcez cevaplarını !!! :D
oldsaid
31.Ekim.2013, 05:12
Abi 40 lira yı duyunca atladık taklaya geldik iyimi:uzgun:
punisher15
31.Ekim.2013, 05:15
miles dan cevap geldi beyler;
Ozgur - if you didn't buy from Steam, you need a second code.
yani 2. koda MECBUREN ihtiyacımız var. Mail atmnızı şiddetle öneririm!!!
Ya bunlar da kodları aldıkları yer tarafından dolandırıldılar ve 2. key'in gerekli olduğunu gerçekten bilmiyorlardı ya da bunu bilmelerine rağmen insanları enayi yerine koymaya çalıştılar.
Burnuma pis kokular geliyor Rıza Baba :icon_lol:
huseyin91
31.Ekim.2013, 05:16
bende @balde_mir_07 'nin dediği gibi oldu.
edit: hallettim.
metinoktay
31.Ekim.2013, 05:19
Abi 40 lira yı duyunca atladık taklaya geldik iyimi:uzgun:
aslında suç yok kimsede. fm de suç, iki kodlu olacak diye bir bigi vermedler?
metinoktay
31.Ekim.2013, 05:20
Ya bunlar da kodları aldıkları yer tarafından dolandırıldılar ve 2. key'in gerekli olduğunu gerçekten bilmiyorlardı ya da bunu bilmelerine rağmen insanları enayi yerine koymaya çalıştılar.
Burnuma pis kokular geliyor Rıza Baba :icon_lol:
kısacası suç fm nin. iki kodlu olacak diye bigi vermeleri gerekirdi en başından. biz de dikkatli olurduk. sabah cevaba göre tüketici haklarına kadar gider bu dava.
kapalicarsi
31.Ekim.2013, 05:21
14,1,2 oldu inmişmi oluyo şimdi oyun ?
metinoktay
31.Ekim.2013, 05:23
14,1,2 oldu inmişmi oluyo şimdi oyun ?
aynensizde bir sorun yok. editör de indi mi diye bir bakın. tamamsa sorun yoktur.
berk42
31.Ekim.2013, 05:23
arkadaşlar sanalsaray mağdurları olarak bir arada toplanmamız lazım steam aracılığıyla irtibat kuralım.
berk4210
punisher15
31.Ekim.2013, 05:24
kısacası suç fm nin. iki kodlu olacak diye bigi vermeleri gerekirdi en başından. biz de dikkatli olurduk. sabah cevaba göre tüketici haklarına kadar gider bu dava.
Vermedilerse playstore neden 2 key dağıtsın ki o zaman ? Sanalsaray ısrarla tek key ile sorunsuz oynayabileceksiniz diye diretti. Bilmiyorum çok şüpheli hareketler bunlar :)
kapalicarsi
31.Ekim.2013, 05:25
aynensizde bir sorun yok. editör de indi mi diye bir bakın. tamamsa sorun yoktur.
Julio Alves hala Beşiktş ta vayyyy be nerelere gidemmmm :uzgun:
punisher15
31.Ekim.2013, 05:26
arkadaşlar sanalsaray mağdurları olarak bir arada toplanmamız lazım steam aracılığıyla irtibat kuralım.
berk4210
Hocam yarın bi adamlardan cevap gelsinde ona göre hareket edelim bence. Mağduriyetimizi çözmezlerse o zaman gerekeni yaparız.
berk42
31.Ekim.2013, 05:26
İçimden bir ses bu olayla uğraşacağız baya gibi geliyor...
punisher15
31.Ekim.2013, 05:28
Valla 40 lira beni ne fakir eder ne zengin eder ancak durum çözülmezse bu işin peşini sonuna kadar bırakmam.
kapalicarsi
31.Ekim.2013, 05:29
indirilebilen içeriklere baktım editör yoktu
berk42
31.Ekim.2013, 05:30
Valla 40 lira beni ne fakir eder ne zengin eder ancak durum çözülmezse bu işin peşini sonuna kadar bırakmam.
aynen öyle bırakmamalıyız.
ReaList
31.Ekim.2013, 05:32
Oyunu kutulu olarak satın alanlar, Kutulu oyunlarınız size teslim edildiği zaman içinde keyleriniz olacaktır.
Oyunu açtığınız zaman oyunun güncel haline bakın, 14.1.2 ise oyununuz full sürümde ve günceldir.
playstoredan aldım arkadaşlar ama editor falan çıkmadı bende napmam gerek
Steam'i açın. Kütüphane>Araçlar>Football Manager 2014 Editör'ü indirin.
Verebilirsiniz ancak verdiğiniz kişiler offline mod'da oynayabilir. Aynı key ile 2 farklı bilgisayarda aynı anda online oynayamazsınız.
ama şöyle bi sorun var, dark tema bende yok. görünmüyor. onu nasıl halledebilirim yardım eder misiniz?
Steam'i açın. Topluluk>Atöyle>Football Manager 2014 içindeki ögelerden bulabilirsiniz.
Oyunu Sanalsaray'dan alanlara 1 tane key gönderilmiş, sanırım bu key sadece Beta oyunu kapsıyor ve bu yüzden full sürüme geçemiyorsunuz. Sanalsaray yetkilileriyle irtibata geçip mutlaka durumu bildirin ve full sürüm keylerinizi alın. "Oyunu ucuza aldık bizi kazıkladılar" diye bir şey söz konusu değil zira Playstore'dan alanlar da aynı fiyata satın aldı. Oyunu kutulu olarak satın alanlar ise kutularını teslim aldıktan sonra içindeki key'i kullanarak oyunu full sürüme geçirebilirler.
serkankeyvan
31.Ekim.2013, 05:32
ama şöyle bi sorun var, dark tema bende yok. görünmüyor. onu nasıl halledebilirim yardım eder misiniz?
Playstore'dan aldım. Allaha şükür benim de sorunsuz full sürüm oldu. Ama 2. kod duruyo öyle işlevsiz. Dursun bakalım.
Dark skini de steam atölyeden dark skine abone ol. Sonra oyunun ana menüsünden İndirmeler butonuna tıkla, açılan pencereden Steam Atölyesi sekmesine geç ve ordan yükleyip Tercihlerden de dark skini seç ve keyfine bak.
metinoktay
31.Ekim.2013, 05:46
Vermedilerse playstore neden 2 key dağıtsın ki o zaman ? Sanalsaray ısrarla tek key ile sorunsuz oynayabileceksiniz diye diretti. Bilmiyorum çok şüpheli hareketler bunlar :)
Iyi de tek sanalsaray yapmamis bunu. Gold ve benzeri yerlerde de arkadaslar muzdarip gorunuyor. Gecen sene boyle bir durum yoktu tek key vardi. Buna istinaden aldik. Ki satis esnasinda veya da sigames de cift key olacak bilgisi de yoktu
Spe1907
31.Ekim.2013, 06:00
Iyi de tek sanalsaray yapmamis bunu. Gold ve benzeri yerlerde de arkadaslar muzdarip gorunuyor. Gecen sene boyle bir durum yoktu tek key vardi. Buna istinaden aldik. Ki satis esnasinda veya da sigames de cift key olacak bilgisi de yoktu
Geçen senede çift key idi hatta şunuda söyleyebilirim beta key satıcılara bolca dağıtılıyor çünkü geçen sene ben hepsiburadadan sipariş verir vermez mail atmıştım beta key alacak mıyım diye kısa bi süre sonra beta key gelmişti bundan bir kaç saat sonra ise yazdığım maile cevap verip farklı bir beta key daha göndermişlerdi.Mail atıp durumu bildirmiştim bende, size hediyemiz olsun 2.key gibi bi cevap yazmışlardı.
aaa111
31.Ekim.2013, 06:02
bana tek key gelmişti ama sorunsuzca indirdim beş haftada lig oynadım benim maçlarda leblebi gibi gol oldu ya basket maçı gibi:=)
metinoktay
31.Ekim.2013, 06:14
Geçen senede çift key idi hatta şunuda söyleyebilirim beta key satıcılara bolca dağıtılıyor çünkü geçen sene ben hepsiburadadan sipariş verir vermez mail atmıştım beta key alacak mıyım diye kısa bi süre sonra beta key gelmişti bundan bir kaç saat sonra ise yazdığım maile cevap verip farklı bir beta key daha göndermişlerdi.Mail atıp durumu bildirmiştim bende, size hediyemiz olsun 2.key gibi bi cevap yazmışlardı.
evet farkındayım. esas sorun şu zaten, bu tür siteler dediğiniz gibi key satışı yapıyor ve tek kullanımla zaten oyun sorunsuzca yükleniyor. ancak retail kod ile fm kendini güvene almak istemiş, ve sanırım gene bu 2. kodu bu şirketlerden almamız istenmiş. ben büyük bir sorun olacağını sanmıyorum, sabah diğer keyler elimize geçer.
kornification
31.Ekim.2013, 06:27
Playstore'dan almıştım oyunu.
İlk kodu girerek aktif ettim betayı ve bugün de 22.2 mblık güncellemeyle 14.1.2 oldu ve full sürüme geçti oyunum.
2. kodu girmek istediğimde bu kodun aktif edeceği üründen zaten var diyor. Kod kullanılmıştır demiyor. Bu kodun başka bir hesaptan daha kullanılabileceği hissini uyandırıyor ama beklemek lazım.
Bir de downloads kısmından "Steam Workshop(Dark skin vs. olan bölüm)" bölümüne tıkladığımda oyun kilitleniyor ve sayfayı açmıyor her seferinde, bu sorunu yaşayan var mı?
Hem steam'i hem oyunu ve bütün dosyaları silip yeniden yüklüyorum sorunu çözer umarım.
Herkese iyi oyunlar...
sarianet
31.Ekim.2013, 08:24
bu sanalsarayın s.öztürkle bi alakası var mı acaba:)
fmhastasi
31.Ekim.2013, 08:37
d&r dan alan varmı bugün gidip cd yi alcaz.81 mb güncelliyor.simdik betayı sanırım.full sürüm cd gerek.geçmedi malesef
resoag
31.Ekim.2013, 10:56
Konuyu tekrar gündeme getirmek gibi bir niyetim yok fakat dün giremediğimden dolayı belirtmek isterim ki 'kimseye hakaret etme gibi bir amacım olmamıştır' eğer bunu isteseydim de çok rahat yapabilirdim ama sonuçta bu bir oyun / 'you' derken Türkçe'de sen siz gibi ayrı kullanımlar varken İngilizce'de 'you' kelimesini çoğul anlamda da kullanabilirsiniz ve ben de öyle yaptım. İlk cümlemde betanın ilk sürümüyle ve 14.1.1 arasındaki farkı, ortaya çıkan crash dump hatalarını belirtmek için 'upgrade ve downgrade' kelimelerini kullandım. Yanlış anlama olduysa özür dilerim Kİ daha sonrasında forumda bunu belirttim ve hataları madde madde yazdım. Ama benim yazımı , kendi ağzımdan saçma bir şeye döndürmek de bana çok etik gelmedi direkt silebilir yada 'ilk' mesajım olduğundan 'be careful with your essay' falan (yazınıza dikkat edin) gibi şeyler yazabilirlerdi ki çok takmadım. Herkese mutlu oyunlar....
Edit: O yazının hepsi bana ait değildir, çoğuna yakınını farklı kişilerin de düşüncelerinden ve gördüklerinden oluşmuştur , saygılarımla
serwan
31.Ekim.2013, 11:23
Arkadaşlar henüz afyonum patlamadı da bilgisayarı açmadım. Maç motoru sürümü 1426 mı hala yoksa o da güncellenmiş mi?
beckss
31.Ekim.2013, 12:44
d&r dan alan varmı bugün gidip cd yi alcaz.81 mb güncelliyor.simdik betayı sanırım.full sürüm cd gerek.geçmedi malesef
d&r dan aladım bende cdyı beklıyorum sorun cıkmaz ınsallah
Birolazar
31.Ekim.2013, 12:47
Gamer-market.com'dan ön siparişle almıştım. Oyunum hala beta sürümde. 14.1.1'di sanırım. Canlı destekle konuştuğumda biraz beklemem gerektiğini oyunun tam sürümünün henüz çıkmadığını çıkınca key'in otomatik olarak tam sürüme geçeceği söylendi.
Uzun lafın kısası hakikaten bi oyunu ya kutulu ya da steam üzerinden alıcaksın. Diğer türlü böyle sorunlar çok ortaya çıkıyor
perpetua
31.Ekim.2013, 12:59
Konuyu tekrar gündeme getirmek gibi bir niyetim yok fakat dün giremediğimden dolayı belirtmek isterim ki 'kimseye hakaret etme gibi bir amacım olmamıştır' eğer bunu isteseydim de çok rahat yapabilirdim ama sonuçta bu bir oyun / 'you' derken Türkçe'de sen siz gibi ayrı kullanımlar varken İngilizce'de 'you' kelimesini çoğul anlamda da kullanabilirsiniz ve ben de öyle yaptım. İlk cümlemde betanın ilk sürümüyle ve 14.1.1 arasındaki farkı, ortaya çıkan crash dump hatalarını belirtmek için 'upgrade ve downgrade' kelimelerini kullandım. Yanlış anlama olduysa özür dilerim Kİ daha sonrasında forumda bunu belirttim ve hataları madde madde yazdım. Ama benim yazımı , kendi ağzımdan saçma bir şeye döndürmek de bana çok etik gelmedi direkt silebilir yada 'ilk' mesajım olduğundan 'be careful with your essay' falan (yazınıza dikkat edin) gibi şeyler yazabilirlerdi ki çok takmadım. Herkese mutlu oyunlar....
Edit: O yazının hepsi bana ait değildir, çoğuna yakınını farklı kişilerin de düşüncelerinden ve gördüklerinden oluşmuştur , saygılarımla
Amacinin hakaret etmek olmadigini ben de tahmin ediyorum.
Ama orada her gun binlerce kisi birseyler yaziyor. Senin niyetini anlamalarinin tek yolu da yazdigini okumak.
Aylardir uzerinde calistiklari bir seye cop demek. Kinayeli bir sekilde oyunu daha iyi yapacaginiza daha kotu yapmissiniz yazmak iyi niyetli bir yazinin icerecegi cumleler degiller. Dil farkli, kultur farki diyelim. Onlar daha kulturlu oldugundan degil. Onlarin kulturunun bizden farkli oldugundan.
Yarin benzer sekilde yazarsan, yine gozardi edilir.
Ama o yaziyi yazmanin amaci saniyorum ki gozardi edilmek degildi.
Adamlar keyfi davraniyor, benim mesajimi siliyor diye dusunmek yerine, acaba neden benim yazdigimi sildiler diye dusunmek gerekli.
Dusuncelerini ve rahatsizliklarini okutmak icin daha olumlu yaklasarak yazmak gerekli.
thsndrn
31.Ekim.2013, 13:15
Arkadaşlar gittigidiyorda 38-39 tlye key var alsam mı güvenilir mi sizce?
pegahmet10
31.Ekim.2013, 13:24
arkadaşlar pc 22mblik güncelleme yaptı şimdi full oldumu nasıl anlarım? playstoreden dün almıştım
Kaka Leite
31.Ekim.2013, 13:25
arkadaşlar pc 22mblik güncelleme yaptı şimdi full oldumu nasıl anlarım? playstoreden dün almıştım
Online kısmı açıksa full olmuştur.
Versiyon numarasından da anlaşılır.
Burak Akmanoğlu
31.Ekim.2013, 13:26
Oyuna girdiğinizde Çevrimiçi oyun falan açılmışsa full olmuştur. :)
pegahmet10
31.Ekim.2013, 13:34
teşekkürler açılmış :)
ogsusam11
31.Ekim.2013, 13:38
transfer sorunu devam ediyor sanırım. si forumlarinda oyle yazan olmus. rastlayaniniz oldu mu?
canaryasfb
31.Ekim.2013, 13:41
dark skin için steamden nasıl indireceğim biri yardımcı olailir mi ???
Kaka Leite
31.Ekim.2013, 13:45
Steam'ı açın - Topluluğun üzerine gelin ama tıklamayın, alt başlıklar belirecek orada Atölye yazıyor tıklayın ona. - Football Manager konusu belirecek ona tıkla orada göreceksin Dark Skin yazısını.
Abone ol'a tıkla Dark Skin konusuna girdikten sonra o otomatik indirecek zaten.
canaryasfb
31.Ekim.2013, 13:48
Steam'ı açın - Topluluğun üzerine gelin ama tıklamayın, alt başlıklar belirecek orada Atölye yazıyor tıklayın ona. - Football Manager konusu belirecek ona tıkla orada göreceksin Dark Skin yazısını.
Abone ol'a tıkla Dark Skin konusuna girdikten sonra o otomatik indirecek zaten.
tamam abone ola tıkladım ancak indirmedi oyunda da gözükmüyor...
Transfer sorunu yaşayanlar cache klasörünü sildikleri halde mi bu sorunu yaşıyorlar?
ogsusam11
31.Ekim.2013, 13:51
yabancı kuralını bu sefer editorden degistirebilecegimiz soylendi fakat editorde oyle birsey bulamadım.
canaryasfb
31.Ekim.2013, 13:54
Transfer sorunu yaşayanlar cache klasörünü sildikleri halde mi bu sorunu yaşıyorlar?
transferde ne gibi bir sorun var ?
AhmetBilgin
31.Ekim.2013, 13:54
transfer sorunu devam ediyor sanırım. si forumlarinda oyle yazan olmus. rastlayaniniz oldu mu?
Evet var ama şöyle bir şey dikkatimi çekti. Direk nakit olarak para teklif ettiğimizde aynen karşıya gidiyor taksitle teklif edince miktarda azalma oluyor. Oyuncu satışına dikkat etmedim
ozan42
31.Ekim.2013, 14:08
Arkadaşlar ben oyuna bir türlü giremedim oyunu dün Playstoredan aldım oyunu ekledım indirdim tam girecekken şöyle bir hata verdi
warning: failed to find a default database to use.please make sure your installation is not corrupt.
ve ardından crasch dumps verıyor. birkac kişi çevrisini yaptı oyun dosyalarının doğrulayın dediler doğruladım her seferinde brşeyler indiriyor 10 dan fazla kere doğruladım fakat bir türlü oyuna giremedim benimde tek kodum vardı ve şöyle ilginç birşey var apptada/roaming klasörlerinin içinde maalesef sport interactive yok lütfen biri yardımcı olabilirmi surada bırkac gün oynama sürem varda
Arkadaşlar ben oyuna bir türlü giremedim oyunu dün Playstoredan aldım oyunu ekledım indirdim tam girecekken şöyle bir hata verdi
ve ardından crasch dumps verıyor. birkac kişi çevrisini yaptı oyun dosyalarının doğrulayın dediler doğruladım her seferinde brşeyler indiriyor 10 dan fazla kere doğruladım fakat bir türlü oyuna giremedim benimde tek kodum vardı lütfen biri yardımcı olabilirmi surada bırkac gün oynama sürem varda
imkanın varsa oyunu sil baştan yükle.
QaaN-07
31.Ekim.2013, 14:10
tamam abone ola tıkladım ancak indirmedi oyunda da gözükmüyor...
Hocam oyunu açınca İndirmeler bölümüne tıklayıp oradan yüklemen lazım indirdiğin skin'i.
canaryasfb
31.Ekim.2013, 14:12
Playstore'dan almıştım oyunu.
İlk kodu girerek aktif ettim betayı ve bugün de 22.2 mblık güncellemeyle 14.1.2 oldu ve full sürüme geçti oyunum.
2. kodu girmek istediğimde bu kodun aktif edeceği üründen zaten var diyor. Kod kullanılmıştır demiyor. Bu kodun başka bir hesaptan daha kullanılabileceği hissini uyandırıyor ama beklemek lazım.
Bir de downloads kısmından "Steam Workshop(Dark skin vs. olan bölüm)" bölümüne tıkladığımda oyun kilitleniyor ve sayfayı açmıyor her seferinde, bu sorunu yaşayan var mı?
Hem steam'i hem oyunu ve bütün dosyaları silip yeniden yüklüyorum sorunu çözer umarım.
Herkese iyi oyunlar...
bende de aynı sıkıntı oldu sizde çözüldü mü bu sorun ?
aaa111
31.Ekim.2013, 14:13
dark skin ne işer yarıyor
canaryasfb
31.Ekim.2013, 14:13
Hocam oyunu açınca İndirmeler bölümüne tıklayıp oradan yüklemen lazım indirdiğin skin'i.
oraya girdiğimde oyun kilitleniyor yanıt vermiyor daha sonrada kapatiyor...nasil çözecem bunu ?
Burak Akmanoğlu
31.Ekim.2013, 14:17
Ronaldo'nun yıllık maaşı 35 diyor doğru değil sanki bu ?
ozan42
31.Ekim.2013, 14:18
imkanın varsa oyunu sil baştan yükle.
Dün gece zaten silip baştan yükledim ama az önce açayım dedim gene aynı hata ilk defa başıma böyle bir olay geliyor jacobson 2 key gerekli dediğine göre sanalsaray gibi playstoredede sorun var anlamına gelmez mı bu ?
PaVLeNKo
31.Ekim.2013, 14:23
Playstoreden aldım ama herhangi bir sorunla karşılaşmadım..
Beta çıktıktan sonra gelen güncellemelerin hiç birinden download olmadı bende. Ya da steam de arka planda mı oldu anlamadım. Geçen sene uzun uzun indirmiştim. Sizde de böyle mi oldu?
15cnbrk12345
31.Ekim.2013, 15:06
sanalsaraydan problem yaşayanlar sorunlarına çözüm bulabildiler mi acaba ? bende aynı problemi yaşıyorum şu anda...
Matteo Ferrari
31.Ekim.2013, 15:10
sanalsaraydan problem yaşayanlar sorunlarına çözüm bulabildiler mi acaba ? bende aynı problemi yaşıyorum şu anda...
donanımhaber'deki arkadaşların bilgisayarlarına teamviewer ile bağlanıp full sürüme geçirmişler.
tabii ki bu kalıcı bir çözüm değil geçiçi bir çözüm.
oyunu silip tekrar kurmak istediğinizde veya resmi bir güncelleme geldiğinde tekrar adamların bilgisayarına bağlanıp ayar çekmesi gerekiyor.
serwan
31.Ekim.2013, 15:13
oraya girdiğimde oyun kilitleniyor yanıt vermiyor daha sonrada kapatiyor...nasil çözecem bunu ?
aynı sıkıntı bende de var.. bişeyi de düzgün yapsalar şaşırırım zaten
Sadixx
31.Ekim.2013, 15:22
D&r dan kutulu sipariş vermiştim önceden. Sanırım oyun bugün gelemiyecek :/.
Başlangıç ekranından indirmeler ve oradan da steam atölyesini seçiyoruz. Çok ağır çalışıyor o yüzden donmuş, kilitlenmiş gibi geliyor ama hiçbir işlem yapmadan bir süre beklersen açılıyor. Bende ilk bir kaç denemem de dondu kilitlendi sandım, görev yöneticisinden ancak sonlandırabildim ama kendi haline bırakıp bir süre bekleyince açılıyor.
D&r dan kutulu sipariş vermiştim önceden. Sanırım oyun bugün gelemiyecek :/.
dnr battlefield 4'te de terse yatırdı milleti. hala bekliyoruz
cureshot
31.Ekim.2013, 15:27
D&R iyidir aslında ama, gününde gönderirdi benim bildiğim, 1-2 sefer almışlığım var.
serwan
31.Ekim.2013, 15:29
yabancı kuralını bu sefer editorden degistirebilecegimiz soylendi fakat editorde oyle birsey bulamadım.
yabancı sınırına müdahale edebilen var mı gerçekten? geçen yılki editörden farkı yok gibi..
Beyler kariyer geçmişini nereden hallediyoruz (sıfırlıyoruz) ? Hani en iyi teknik direktörler olayı var ya.
kornification
31.Ekim.2013, 15:35
Download-Steam Workshop bölümüne girince oyunu kilitlenen arkadaşlar için yazayım, ben çözdüm sorunu;
Oyunu, steam'i ve bütün football manager dosyalarını silip(Grafik paket, yüklü oyun vs. başka yere taşıyın) yeniden yüklediğimde benim sorunum düzeldi.
Steam Workshop bölümüne girebiliyorum artık...
punisher15
31.Ekim.2013, 15:47
http://forum.donanimhaber.com/m_83326814/tm.htm
Mağdur olan arkadaşlar hep birlikte hareket etmekte fayda var.
Zafonte
31.Ekim.2013, 16:05
beyler benim sürüm 14.1.2 görünüyor ama hiç öyle güncelleme falan gelmedi. oyun boyutu da 2.7 gb falan. editoru de indiriyorum şuan. full olmuş mu beta mı hala?
Mete07
31.Ekim.2013, 16:14
Arkadaşlar ben Steam'den aldım oyunu da bilgisayarı actıgımd kendi yükledi galiba beno yuna gireken yükleme yapılmadı simdi full sürüm mü demo mu nerden anlıcam
beyler benim sürüm 14.1.2 görünüyor ama hiç öyle güncelleme falan gelmedi. oyun boyutu da 2.7 gb falan. editoru de indiriyorum şuan. full olmuş mu beta mı hala?
Arkadaşlar ben Steam'den aldım oyunu da bilgisayarı actıgımd kendi yükledi galiba beno yuna gireken yükleme yapılmadı simdi full sürüm mü demo mu nerden anlıcam
Çevrim içi oyuna katıl seçeneği aktif ise full olmuş oluyor sanırım. Beta ve demo da böyle bir imkan yoktu.
Sirius Black
31.Ekim.2013, 16:21
Oyunu D&R'dan kutulu aldım ancak ön sipariş ürünü. Kodu girdim, Steam'dan oyunu çektim, oyun beta versiyon. Oyunun 14.1.2'ye yükselmesi için ne yapmalıyım? Update gelmedi henüz.
Homer J.S
31.Ekim.2013, 16:27
Atil konu actim ben de bak onun icin sanirim dnr'a gidip cd talep etmemiz gerekiyor cunku arkadaki kagitta bu anlama gelen bi seyler yazmislar :D
Sirius Black
31.Ekim.2013, 16:31
Ne kadar alengirli işler bastık 80 kağıdı oyunu oynayamıyoruz doğru dürüst. :)
Homer J.S
31.Ekim.2013, 16:32
Hayir isin ilginc tarafi icinden cd falan da cikmayinca bi huzursuz oluyosun gercegi bildigin halde :D
Sirius Black
31.Ekim.2013, 16:35
Ama aklıma takılan şu cd'yi alsam ne değişecek ben oyunu kurdum, update gelsin bir zahmet önsipariş ürünü diye başka oyun almadık ya. :)
Ufak bir gerilme bende de oldu, bi heyecanla sarıldım oyuna, kutu boş çıktı. :D
Homer J.S
31.Ekim.2013, 16:39
Aynen haklisin da benim kutunun arkasinda yazandan anladigim kadariyla full surum kutulu oyunlar raflara kondugunda bizim de gidip yeni kod ve cd almamiz gerektigi. O yuzden fisi sakin atma
Sirius Black
31.Ekim.2013, 16:41
Yok yok cüzdanımda. :) Yarın filan gelir umarım cdler.
aaa111
31.Ekim.2013, 16:52
arkadaşlar editörü steam üzerinden nasıl yüklüyoruz
ua_anil
31.Ekim.2013, 16:57
arkadaşlar editörü steam üzerinden nasıl yüklüyoruz
Kütüphane -> Araçlar kısmında mevcut.
canaryasfb
31.Ekim.2013, 17:03
Dark skin olayını çözdüm...
daha önce bir arkadaşın dediği gibi oyun içinde steam atölyesini açınca oyunu kitliyor ancak siz steam atölyesini açıp bi 10-15 dk hiç bir işlem yapmadan beklerseniz açılıyor ve yükleyip kullanabiliyorsunuz...
orhuncet
31.Ekim.2013, 17:26
Yok yok cüzdanımda. :) Yarın filan gelir umarım cdler.
Abi ben steamden güncellencek diye biliyodum 2 hafta önce aldım ön siparişle fişi falan attım napcam ben şimdi ?
orhuncet
31.Ekim.2013, 17:36
Bi yardım edin ya
Homer J.S
31.Ekim.2013, 17:43
Bekle bakalim kardesim ogrenicez bi sekilde
Bi yardım edin ya
D&R müşteri hizmetlerini bi arayıp sor istersen
freehawk2005
31.Ekim.2013, 18:12
Arkadaşlar online oynamıyorum dolayısıyla oyunu yarı fiyatını ödeyip ortak kullanacak olan varsa yazsın,gecen yılda aynı sekilde 2 farklı kişi alıp oynamıstık,tabi sorunlu sanalsaray vs değilse :)) ( ben ortak olucam)
balgat80
31.Ekim.2013, 18:16
arkadaşlar girdiğimiz key i daha sonra steam üzerinden görebiliyormuyuz
fenerliyildiz2
31.Ekim.2013, 18:38
Beta yazısı kalktı.Çevrimiçi oyuna katıl seçeneği aktif ama siyah tema yok.Hiçbiryere key falanda girmedim.Editörüm de var.Sizce full sürüme geçtim mi ben?
Mete07
31.Ekim.2013, 18:51
Arkadaşlar Dark Skin'e steam'de abone oldum fakat oyuna gelmedi cache falanda silip tekrar girdim oyuna fakat maalesef nasıl olucak o iş
Arkadaşlar Dark Skin'e steam'de abone oldum fakat oyuna gelmedi cache falanda silip tekrar girdim oyuna fakat maalesef nasıl olucak o iş
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=117218
Beta yazısı kalktı.Çevrimiçi oyuna katıl seçeneği aktif ama siyah tema yok.Hiçbiryere key falanda girmedim.Editörüm de var.Sizce full sürüme geçtim mi ben?
Full sürüm, dark skin kullanmak için indirmeniz gerekiyor
wolfson
31.Ekim.2013, 19:04
peki transfer sorunu filan çözüldü mü 14.1.1de olan? ne alemde oyun şuan oynanabilecek halde mi?
fenerliyildiz2
31.Ekim.2013, 19:20
Full sürüm, dark skin kullanmak için indirmeniz gerekiyor
Teşekkür ederim
Burak Akmanoğlu
31.Ekim.2013, 21:07
peki transfer sorunu filan çözüldü mü 14.1.1de olan? ne alemde oyun şuan oynanabilecek halde mi?
Oynanılacak halde sıkıntı yok. :)
wolfson
31.Ekim.2013, 21:10
Oynanılacak halde sıkıntı yok. :)
Tam da açmıştım artık, saol Burak bey :D
manager725
31.Ekim.2013, 21:11
Oyuna Manchester City'yi alarak başladım. Bazı transferler ve hazırlık maçları yaptım. Ekran görüntülerini alamadım fakat durumu şöyle anlatayım:
1-Transfer
Stephan Lichtsteiner transferiyle başladım. Mevcut değeri 10 Milyon Euro'ydu. Ben 15 Milyon Euro'ya aldım. Pazarlık yapsam daha da ucuza alırdım ama malum City'deyiz pazarlık yakışmaz.:D
Oyuncu satışı için direk teklif gelmedi fakat PSG ve Arsenal'den Zabeleta ve Micah Richards için kaç para istiyorsun ulen tarzı teklifler geldi.:D PSG pazarlıkla 22 Milyon Euro değerindeki oyuncuyu 19'a indirdi. Richards içinse Arsenal bastı parayı aldı.:D Hiç teklifin yanlış gitmesi gibi bir mevzu yaşamadım.
2-Maç Motoru
Beta'da defans diye bir şey yokmuş onu anladım. Hem kendi takımımın oyuncuları hem de rakip takımın oyuncuları çok yerinde müdahalelerde bulundu. Defans bu sefer olmuş dedim.
Xerez ile yaptığım hazırlık maçında 30 şut çekti takımım, Xerez ise sıfır şut. Yaptığım 3 maçta ortalama 21 şut çektim kalemde 7-8 şut gördüm.
Karşılaştığım tek hata ise kaleci topu ceza sahası dışında tuttu ve sarı kart gördü. Frikikten de golü yedim.
3-Oyuncularla Etkileşim
Gayet mutlu ve umutlu karşıladılar beni. Hem ilk konuşmada hem de takım konuşmalarında söylendiği gibi olumsuz tepki verme olayına karşılaşmadım.
4-Genel
Steam'i açın, kütüphanenize gelin, Football Manager 2014'e sağ tıklayın, özellikler kısmına gelin orada ikinci sekmeden oyunu otomatik güncellemeyi seçin (steam'e girdiğiniz anda update'i indirmesinden daha iyi olan bir şey varsa sizin kontrolünüz altında olmasıdır:)), kafanız rahat etsin. Oyun bu hali ile oynanır durumda tabi daha 3 maç yaptım bir iki sezon bitirdikten sonra da bir analiz yaparım.
wolfson
31.Ekim.2013, 21:27
şunu merak ettiğim için soruyorum belki yeri burası değil. Shalke tanınırlığı uluslararası, Leverkusen öyle. Marsilya, Lazio, Fiorentina da öyle Sevilla da. Ben bana göre buraya demek istediğime uygun olmayan takımları yazmadım. Demek istediğim neden Galatasaray, Fenerbahçenin tanınırlığı ulusal? Eğer bizim gözlemcilerimizle alakalı bi durumsa lütfen biraz milliyetçilik filan yapsınlar artık! Eğer yapımcılarla alakalıysa da yazıklar olsun!
SkyCaptain
31.Ekim.2013, 22:15
Beta için buradan çok küfür ettik Playstore'a ama hakkını yemeyelim şimdi, sorunsuz geçtim full sürüme...
ozkankrdrl
31.Ekim.2013, 22:17
Liderler tablosunda eski kariyerim gözüküyor.Yeni kariyerim yok işlemiyor ne yapmam gerek ?
berksus
31.Ekim.2013, 22:31
Ben yine beğenmedim. Hala çok net pozisyonlar gol olmuyor. Garip garip penaltılar ve fouller...
metinoktay
31.Ekim.2013, 22:55
donanımhaber'deki arkadaşların bilgisayarlarına teamviewer ile bağlanıp full sürüme geçirmişler.
tabii ki bu kalıcı bir çözüm değil geçiçi bir çözüm.
oyunu silip tekrar kurmak istediğinizde veya resmi bir güncelleme geldiğinde tekrar adamların bilgisayarına bağlanıp ayar çekmesi gerekiyor.
evet arkadaşlar sanalsaray dan çözüm aynen bu şekilde oldu.
bana 1 hafta kadar böyle devam edeceğini, daha sonra da bunu halledeceklerini söylediler.
ki saçmalık gibi geliyor, her update de bunu yaşayacağız mantıken, yani bir nevi crac k. orjinal alsak da ucuza kaçınca bunun gibi sorunlarla karşılaşacağız demek ki :)
işin komigi ise gittigidiyor dan yazdığım maillerin sadece 1ine cevap verdiler, o da maillerime neden cevap vermiyorsunuz dediğimde mailinizi görmedik! demek oldu. sizleri gittigidiyor a şikayet edeceğim dedim ama gene cevap alamadım. en son çare online destek hattından yazmak istedim
konu nedir dendi, fm 2014 için der demez teamwiewer isteyip olayı kapatmak istediler.
kısacası her update de destek hattına gideceğiz görünüyor.
Ben her update de sizi görüceğiz dediğimde, bence bundan sonra bir daha gerek olmaz size dedi. Ben de orijinal oyunu updateler için alıyoruz dedim. O da merak etmeyin bu yeter size diye ukalaca cevap verdi. Sanalsaray kara listeye girdi
GicaHagi
31.Ekim.2013, 23:20
Oyunculara kiralik teklif gönderemiyorum yada ben beceremedim sizde de böyle bi sorun var mi ?
QaaN-07
31.Ekim.2013, 23:41
Oyunculara kiralik teklif gönderemiyorum yada ben beceremedim sizde de böyle bi sorun var mi ?
Bana da oldu bu, en son sportif direktöre kiralatmak zorunda kaldım.
DenizlispoR
31.Ekim.2013, 23:51
evet arkadaşlar sanalsaray dan çözüm aynen bu şekilde oldu.
bana 1 hafta kadar böyle devam edeceğini, daha sonra da bunu halledeceklerini söylediler.
ki saçmalık gibi geliyor, her update de bunu yaşayacağız mantıken, yani bir nevi crac k. orjinal alsak da ucuza kaçınca bunun gibi sorunlarla karşılaşacağız demek ki :)
işin komigi ise gittigidiyor dan yazdığım maillerin sadece 1ine cevap verdiler, o da maillerime neden cevap vermiyorsunuz dediğimde mailinizi görmedik! demek oldu. sizleri gittigidiyor a şikayet edeceğim dedim ama gene cevap alamadım. en son çare online destek hattından yazmak istedim
konu nedir dendi, fm 2014 için der demez teamwiewer isteyip olayı kapatmak istediler.
kısacası her update de destek hattına gideceğiz görünüyor.
Oyunu almışsın galiba abi,sınav yılım bu sene Ocakta alacağım ben,nasıl bizim Horozlarspor. :)
Nocna Mora
01.Kasım.2013, 00:26
Sanalsaray nedir abi ? Adında hayır yok. 20 lira fazla veririm, düzgün alırım. :)
Burak Akmanoğlu
01.Kasım.2013, 01:40
İndirmeler-Steam Atölyesi bölümüne giremiyorum...
ardaskoc
01.Kasım.2013, 01:45
İndirmeler-Steam Atölyesi bölümüne giremiyorum...
20 dakika falan bekleyince açılıyor.. :D
Cr1minaL
01.Kasım.2013, 01:51
3-4 Aylık sakat escude'yi anji ye sattım. Önceki serilerde oyuncular sakat olduğunda sağlık kontrolünden geçemiyordu ama adam 3-4 ay sakat baya baya bonservisiyle beraber gönderdim
Burak Akmanoğlu
01.Kasım.2013, 02:00
20 dakika falan bekleyince açılıyor.. :D
Açıldı :zuhaha
metinoktay
01.Kasım.2013, 02:34
Oyunu almışsın galiba abi,sınav yılım bu sene Ocakta alacağım ben,nasıl bizim Horozlarspor. :)
evet aldım ozycim :D bu sene paypal ile tr den sipariş ettim dilim yandı ya neyse :D denizli berbat, gerçekteki gibi yani :D şaka bi yana kalecimiz ozan evrim özenç e sağlam bir ayar çekilmeli, bu yaşta ümit milli kalesinde ve denizli kalesinde çok iyi görünüyor, yani baya bi düzeltilmeli, herşey sıfır verilmiş yani öylesine atılmış oyuna, diğer gençler de 0 -5 arası yapılmış, tabi tam gözlenemediler hep yeni geldiler ama en azından ozan için bir ayar yapılmalı. diğer oyuncular zaten bildiğimiz gibi sıfır kahe bulent ertuğrul hariç :D
samasti
01.Kasım.2013, 02:36
3-4 Aylık sakat escude'yi anji ye sattım. Önceki serilerde oyuncular sakat olduğunda sağlık kontrolünden geçemiyordu ama adam 3-4 ay sakat baya baya bonservisiyle beraber gönderdim
Bu yeni bir ozellik herhalde oyunda...
esreffb
01.Kasım.2013, 02:44
Bu oyuncuların maç puanları çok az veriliyor sanki eski serilere göre bana mı öyle geliyor?
koraybahce
01.Kasım.2013, 02:45
Playstore dan beta için gelen 2 koddan diğeri oyunu full sürüm yapıyor mu? Playstore dan alan arkadaşlar beni aydınlatabilirse sevinirim :) Arkadaşım oyunu playstore dan aldı. Bu işlerden fazla anlamadığı için de bana sordu. Ama ben de daha önce playstore dan almadığım için sizlere soruyorum :D
Raul Meireles
01.Kasım.2013, 02:47
Playstore dan beta için gelen 2 koddan diğeri oyunu full sürüm yapıyor mu? Playstore dan alan arkadaşlar beni aydınlatabilirse sevinirim :) Arkadaşım oyunu playstore dan aldı. Bu işlerden fazla anlamadığı için de bana sordu. Ama ben de daha önce playstore dan almadığım için sizlere soruyorum :D
Evet dostum Playstore'un verdiği iki kodda işe yarıyor oyunu full sürüm yapmaya. Sadece Sanalsaray, Aral, D&R'da sıkıntı var yani onlarda tek kod var şimdilik. Bakalım durum ne olacak. Bizde onu bekliyoruz 2. kodlarda gelsin gidip alalım kutulu oyunumuzu :D
koraybahce
01.Kasım.2013, 03:01
Evet dostum Playstore'un verdiği iki kodda işe yarıyor oyunu full sürüm yapmaya. Sadece Sanalsaray, Aral, D&R'da sıkıntı var yani onlarda tek kod var şimdilik. Bakalım durum ne olacak. Bizde onu bekliyoruz 2. kodlarda gelsin gidip alalım kutulu oyunumuzu :D
Cevap için teşekkür ederim. Ben de araldan aldım beklemedeyim. Beta kodunu da yalvar yakar göndertmiştim kendime :D Ama en azından betayı 1 hafta süreyle falan oynayabiliyoruz o yüzden oyun kutusunun gönderilmesini bekleyebiliriz. Zaten kod da kutu üzerinde yazacak ;)
guneykanat
01.Kasım.2013, 05:21
ah bide savunma arkasına atılan her top gol olmasa... her maçta böyle 3-4 gol yiyorum
ReaList
01.Kasım.2013, 05:30
Oyunu playstore'dan satın alıp hala full sürüme geçemeyenler oyun dosyalarını doğrulasın, otomatik bir şekilde oyun güncellenecektir.
guneykanat
01.Kasım.2013, 06:01
sadece bugün 4-5 saat oynadım ve yazık verdiğim paraya.... bugüne kadar yapılan en saçma FM olmuş.... arkadaş ne yapsam her maç 4-5 gol yemekten kurtulamıyorum.. son 5 maçın hepsinde 45+'larda gol yedim. en az gol yediğim maç kendi evimde 4 tane... gerisi hep 5-6 oluyor.... oyuncum rakiple yanyana ve topa resmen müdahale etmiyor... her maçta 5 topum direkten dönüyor...
ua_anil
01.Kasım.2013, 07:00
Atölye olayı güzel ama şu anda çok kullanışsız. Bilgisayarda Megapack yüklü, sanırım atölyede tanımlı olmadığından neredeyse 20dk beklemek zorunda kalıyorum cache sildiğimde falan. Hatta şu an açılıştaki reklamların ardından 15dk falan bekledim, ana menüden atölyeye girdiğimde de yine 15dk'dır devam eden bir işlem var yanıt vermiyor oyun.
darthrevan
01.Kasım.2013, 13:42
Oyunu playstore'dan satın alıp hala full sürüme geçemeyenler oyun dosyalarını doğrulasın, otomatik bir şekilde oyun güncellenecektir.
Ben oyunu birinci key ile 21 ekimde oyunu yüklemiştim. Benim oyunum full sürüme geçti fakat arkadaşım ikinci key ile oyunu bugün yükledi ama onun oyunu hala daha 14.1.1 de görünüyor. Bunu nasıl düzeltebiliriz.
serwan
01.Kasım.2013, 15:03
sadece bende mi sıkıntı var bilmiyorum ama hazırlık maçlarında takır takır işleyen üstelik kalburüstü takımlara karşı da fazlasıyla iş gören taktik lig başlayınca çöp oluyor..
Lordinas
01.Kasım.2013, 15:28
sadece bende mi sıkıntı var bilmiyorum ama hazırlık maçlarında takır takır işleyen üstelik kalburüstü takımlara karşı da fazlasıyla iş gören taktik lig başlayınca çöp oluyor..
Yahu bende deliricem en iyi kadroyu çıkartıyorum en iyi felsefeyi oynatmaya çalışıyorum yinede skorlar gelmiyor. :)
PaVLeNKo
01.Kasım.2013, 15:34
Yahu bende deliricem en iyi kadroyu çıkartıyorum en iyi felsefeyi oynatmaya çalışıyorum yinede skorlar gelmiyor. :)
Hangi liglerde oluyor bu durum?
FelipeMelo
01.Kasım.2013, 15:54
Valla benim ilk yaptigim taktik cuk diye oturdu Galatasarayima :) Sonuclar fena degil :)
Edit; Benim merak ettigim birsey var. Duran toplarda kamera acilari degisiyor. Bunu nasil engelleye bilirim?
Bujsas
01.Kasım.2013, 16:17
braunschweig adlı vasat bir takımı çalıştırıyorum bu teknik ekibi değiştirmem illa ki gereklimi ?
takım zaten kötü mourinho asistanım olsa bi fayda etmez :D
Ronaldinho 10
01.Kasım.2013, 16:23
Valla benim ilk yaptigim taktik cuk diye oturdu Galatasarayima :) Sonuclar fena degil :)
Edit; Benim merak ettigim birsey var. Duran toplarda kamera acilari degisiyor. Bunu nasil engelleye bilirim?
TV veya televizyon diye bir secenek vardi galiba.. onu sectiginde sabit kaliyor.
serwan
01.Kasım.2013, 18:42
bilemiyorum sizlerin düşüncesi ne yönde ama bence bu maç motoru çok sıkıntılı.
-Neredeyse her maçta duran toptan gol yiyorum
-Takım asla kontraya çıkamıyor. Ne denediysem olmadı
-MC oynayan oyuncular her türlü aksi komutu vermeme rağmen saçma sapan pas hataları ve top kayıpları yapıyorlar
-Karşı karşıya çok zor gol buluyorum
-Uzun taç atan oyuncunuz varsa ceza sahası dolayındaki taçlar aşırı tehlike yaratıyor. (direkt taç-kafa-gol şeklinde çok sayıda gol buldum)
-Oyuncu ratingleri çok sıkıntılı. 7'nin üstüne çıkmaları için dünyayı yerinden oynatmaları lazım.
-Ceza sahası dolaylarına gelen bekler her türlü direktife rağmen topu içeriye kesmek yerine geriye yay dolaylarına çıkarmakta ısrar ediyorlar
-Kaleciler ısrarla topu şişiriyor ve topların çoğu rakibe gidip tehlike olarak geri dönüyor.
esreffb
01.Kasım.2013, 18:47
bilemiyorum sizlerin düşüncesi ne yönde ama bence bu maç motoru çok sıkıntılı.
-Neredeyse her maçta duran toptan gol yiyorum
-Takım asla kontraya çıkamıyor. Ne denediysem olmadı
-MC oynayan oyuncular her türlü aksi komutu vermeme rağmen saçma sapan pas hataları ve top kayıpları yapıyorlar
-Karşı karşıya çok zor gol buluyorum
-Uzun taç atan oyuncunuz varsa ceza sahası dolayındaki taçlar aşırı tehlike yaratıyor. (direkt taç-kafa-gol şeklinde çok sayıda gol buldum)
-Oyuncu ratingleri çok sıkıntılı. 7'nin üstüne çıkmaları için dünyayı yerinden oynatmaları lazım.
-Ceza sahası dolaylarına gelen bekler her türlü direktife rağmen topu içeriye kesmek yerine geriye yay dolaylarına çıkarmakta ısrar ediyorlar
-Kaleciler ısrarla topu şişiriyor ve topların çoğu rakibe gidip tehlike olarak geri dönüyor.
Kaleci sorunu için komut vardı galiba en yakındaki defansa pas at gibi.
serwan
01.Kasım.2013, 18:58
Kaleci sorunu için komut vardı galiba en yakındaki defansa pas at gibi.
taktik yaparken ilk işim onu ayarlamak oluyor zaten ama adam ısrarla ileri yolluyor
esreffb
01.Kasım.2013, 19:00
taktik yaparken ilk işim onu ayarlamak oluyor zaten ama adam ısrarla ileri yolluyor
Oyuncular orta saha civarında olduğundan kaynaklanabilir o durum, ama nasıl ayarlanır fikrim yok maalesef
martymcfly
01.Kasım.2013, 19:12
160 mb lık 14.1.3 geldi oofff artık.
wolfson
01.Kasım.2013, 19:13
160 mbyse amma değişiklikvar !
Laz61g
01.Kasım.2013, 19:14
editörede bir güncelleme geldi açıklaması elinde olan varmı?
Birolazar
01.Kasım.2013, 19:15
2 MB'lık bi güncelleme geldi bana.
160 mb abartı gibi ?
wolfson
01.Kasım.2013, 19:16
161.4 mb :)
160 mb lık 14.1.3 geldi oofff artık.
Editör de güncellendi.
Laz61g
01.Kasım.2013, 19:19
Hi everyone.
Do to a few issues which have been raised since release, we've today released an update which will make your full version of Football Manager 2014, 14.1.3.
As it's quite early since release this is only a small update with a few fixes. Please be aware that the changes are minimal at this stage but we're still working hard at some of the other issues which have been raised since the game came out. We really do appreciate everyone who takes the time to raise issues for us on the Bugs Forum.
As always, if you have any issues updating the game, please first try exiting Steam to allow it to update, then verify the game cache as shown here - http://www.footballmanager.com/faq/?game=38&id=221
Changelist for 14.1.3 below. We hope you continue to enjoy Football Manager 2014. Thanks.
Football Manager 2014 - Update 14.1.3
Match v1427
- Improved player rating system
- Improved use of subs in FMC match plans
Performance
- Fixed lag/crash in the Steam Workshop with lots of custom graphics installed
- Fixed crash launching game when user has removed public documents folder
- Fixed match viewer graphical corruption on some non-English language Linux systems
Transfers
- Tuned AI opening offers & negotiations
In-Game Editor
- Fixed text bleeds in some non-English currencies
- Fixed club finance values resetting in some non-English currencies
Standalone Editor
- Fixed player data tabs when editing multiple players
Data
- Fixed some incorrectly set Norwegian wages
- Fixed some international records not displaying
Misc
- Stopped Paul Robinson being bitten by his pet dog
wolfson
01.Kasım.2013, 19:19
FM14 v14.1.3 hotfix released
A small Football Manager 2014 update is now available.
To download the update, simply save your current game and quit FM, then quit and restart Steam and launch the game as normal. This should start your update automatically.
If you have any technical issues, please report them http://community.sigames.com.
The new build includes, but is not limited to, the changes below:
Match v1427
Performance
- Fixed match viewer graphical corruption on some non-English language Linux systems
Transfers
In-Game Editor
Standalone Editor
Data
Misc
çevirin lütfen
martymcfly
01.Kasım.2013, 19:20
Editör de güncellendi.
edit: 21 mb editor, 160 mb oyun güncellemesi olarak gördüm ben steamde.
Lordinas
01.Kasım.2013, 19:22
Güncellemelerin bir yenisi daha geldi :)
Papi44
01.Kasım.2013, 19:31
Arkadaş bu nedir ya sakatlıktan çıkan oyuncularım 1 hafta geçmeden tekrar sakatlanıyor üstelik hep aynı oyuncular saçmalığa bak ya
wolfson
01.Kasım.2013, 19:43
bu gidişle 14.1.10 filan olacak :D
Goofy
01.Kasım.2013, 19:46
Hey maşallah bu gidişle biz en az 8-10 güncelleme daha alırız :)
Papi44
01.Kasım.2013, 19:46
FM14 v14.1.3 hotfix released
A small Football Manager 2014 update is now available.
To download the update, simply save your current game and quit FM, then quit and restart Steam and launch the game as normal. This should start your update automatically.
If you have any technical issues, please report them http://community.sigames.com.
The new build includes, but is not limited to, the changes below:
Match v1427
Performance
Transfers
In-Game Editor
Standalone Editor
Data
Misc
çevirin lütfen
161 MB sadece bunlar mı yani ?
esreffb
01.Kasım.2013, 19:49
Volkan, Mert ve Erten aynı anda sakat olup saçma sapan bi kaleciyle maça çıktığımı gördüm ya ölsem de gam yemem.
Bu nedir arkadaş cidden ya.
ua_anil
01.Kasım.2013, 20:26
Çıksın çıksın güncelleme iyidir :D
Lordinas
01.Kasım.2013, 20:45
Oyuncu puanlamasını düzenlemişler herhalde, Sneijder 7.0 puan alabiliyor artık :D
mortalknight
01.Kasım.2013, 21:20
abartı derecede sakatlık olmaya basladı ful sürüme gecildikten sonra.
160mb nin içinde bi ayar cekmişlerdir heralde
Papi44
01.Kasım.2013, 21:32
abartı derecede sakatlık olmaya basladı ful sürüme gecildikten sonra.
160mb nin içinde bi ayar cekmişlerdir heralde
sanmıyorum,sakatlıklar tam gaz devam ediyor bende
Lordinas
01.Kasım.2013, 21:38
normalde bendede olurdu sakat ama şu an Drogba nın 1 aylık sakatlığı sürüyor, onun dışında sakatlık yaşamadım sezon başlıyacak 1 maç sonra :)
urwrdskkn
01.Kasım.2013, 21:40
normalde bendede olurdu sakat ama şu an Drogba nın 1 aylık sakatlığı sürüyor, onun dışında sakatlık yaşamadım sezon başlıyacak 1 maç sonra :)
Hemen Sakatlamanın Sebebi Zaten Anında oynatmaktan geçiyor en az 2 maç 18 e alıp yedekten alın oyuna öyle öyle artacak maç kondisyonu
berksus
01.Kasım.2013, 22:26
Cdkeystore üzerinden oyunu alan var mı
Lordinas
01.Kasım.2013, 22:34
Hemen Sakatlamanın Sebebi Zaten Anında oynatmaktan geçiyor en az 2 maç 18 e alıp yedekten alın oyuna öyle öyle artacak maç kondisyonu
Evet hazırlık döneminde rotasyon yapılmazsa sakatlıklar üst üste gelebiliyor. Aynı dönemde Takım yüksek derecede kondisyon antrenmanı yaptığı için buda tetikliyor. Bende pek olmadı zaten sakatlık şimdiye kadar, ligin ilk maçını oynuycam az sonra. Ama bendede bir başlayınca revire dönüyor Takım bundan önceki kariyerlerimde genelde böyle oluyor :)
ozan42
01.Kasım.2013, 22:41
Biri çevirebilir mi şu yeni güncellemeyi neler değişmiş görsek.
berksus
01.Kasım.2013, 22:49
Biri çevirebilir mi şu yeni güncellemeyi neler değişmiş görsek.
Oyuncu rating sistemi düzelmiş. Transfer sırasında AI daha düzgün davranıcak. Kalanı boş buglar vs. Oyun motoru ile ilgili bir şey yok
SkyCaptain
01.Kasım.2013, 22:55
Transfer sistemi değişti mi acaba, 10m'luk adamı 5m'a satamıyordum son yamada...
Deniz Alp
01.Kasım.2013, 23:06
paul robinson kahkaha attirdi :)
BLAZİN1903
01.Kasım.2013, 23:41
Bizde daha full sürüme geçemedik yokmu nasıl geçicemizi bilen ne gerekiyor full sürüme geçmek için ?
Goofy
01.Kasım.2013, 23:43
Bizde daha full sürüme geçemedik yokmu nasıl geçicemizi bilen ne gerekiyor full sürüme geçmek için ?
Oyunu nereden almıştınız?
Goofy
01.Kasım.2013, 23:44
Cdkeystore ilk defa duydum doğrusu :)
thegt26ts
01.Kasım.2013, 23:53
Vay arkadaş ya oyunu aral'dan aldım ne 14.1.3 e yükseldi ne dark skini aktif edebildim ne çekiyoruz ya hala beta kullanıyoruz. ? Ne zaman gelecek bu oyun eve? Sesimizi duyan var mı?
dogus4621
02.Kasım.2013, 00:02
Arkadaşlar bir sorum olacak, oyunu steam üzerinden aldım ve bir kaç gündür oynuyorum.Bu akşam oyunu açtığımda bir güncelleme yaptı, bu güncelleme kayıtlı oyunu etkilermi ?
kapalicarsi
02.Kasım.2013, 00:05
bi sorum olacak takımlarımı 4-2-3-1 oynatıyorum defansı önde oynatsamd da geriye yaslandırsam da sürekli yardımcım defans ile orta saha arasında kopukluk var uyarısında bulunuyor varmı çözümü olan ?
Universal
02.Kasım.2013, 00:08
Eğer oyunu D&R ve Aral Game'den aldıysanız cd kutusu gelmeden geçemeyeceksiniz. Diğer firmalar tam oyuna geçmeniz için size ikinci bir şifre yolluyorlar.
Corpus
02.Kasım.2013, 00:11
Ben ikinci şifreyi kullanmadım. Beta yazısı da kalktı. 2. şifreyi nerede kullanmak lazım ? :D
thegt26ts
02.Kasım.2013, 00:18
Eğer oyunu D&R ve Aral Game'den aldıysanız cd kutusu gelmeden geçemeyeceksiniz. Diğer firmalar tam oyuna geçmeniz için size ikinci bir şifre yolluyorlar.
Başımıza gelene bak ya seneye tercih etmem aral falan. kutu ne zaman gelecek bakalım.
dogus4621
02.Kasım.2013, 00:21
bi sorum olacak takımlarımı 4-2-3-1 oynatıyorum defansı önde oynatsamd da geriye yaslandırsam da sürekli yardımcım defans ile orta saha arasında kopukluk var uyarısında bulunuyor varmı çözümü olan ?
4-2-3-1 taktiğini Galatasaray ile denedim ama çok pozisyon veriyordum.Daha sonra ortasahanın ortasında oynayan Selçuk ve Melo'yu DMC mevkisine çektim, atak yönünde pek fazla bişey kaybetmedim ama savunma olarak belirgin bir gelişme oldu, daha az pozisyon vermeye başladım.
Bence MC mevkisinde oynayan elemanlar DMC de de oynayabiliyor ise bu yolu bir dene derim.
kapalicarsi
02.Kasım.2013, 00:25
4-2-3-1 taktiğini Galatasaray ile denedim ama çok pozisyon veriyordum.Daha sonra ortasahanın ortasında oynayan Selçuk ve Melo'yu DMC mevkisine çektim, atak yönünde pek fazla bişey kaybetmedim ama savunma olarak belirgin bir gelişme oldu, daha az pozisyon vermeye başladım.
Bence MC mevkisinde oynayan elemanlar DMC de de oynayabiliyor ise bu yolu bir dene derim.
Real Sociedad ı aldım çok zor onu yapmam o tarz adam yok kadromda :icon_frown:
Universal
02.Kasım.2013, 00:27
Başımıza gelene bak ya seneye tercih etmem aral falan. kutu ne zaman gelecek bakalım.
Digital olarak satın alındığı zaman kodlar anında yollanıyor o yüzden sıkıntı olmuyor; ama kutulu alanlar sadece beta kodlar veriliyor. Diğer kodlar kutu ile geliyor; eğer önceden antlaşma yok ise. D&R sitesinden baktım onlar oyunu ARAL'dan alıyorlar ve kargoya vermişler. İstanbul içi ise bir gün içinde ulaşıyor. Eğer yarın öğlene kadar ulaşmazsa Pazartesi günü kesin gelir.
Matteo Ferrari
02.Kasım.2013, 01:12
playstore'un bize vermiş olduğu 2.kodu beta bitince kullanacağız sanırsam.
haftasonu beta'nın kullanımı bitecek deniliyor. görecez bakalım.
wolfson
02.Kasım.2013, 01:20
playstore'un bize vermiş olduğu 2.kodu beta bitince kullanacağız sanırsam.
haftasonu beta'nın kullanımı bitecek deniliyor. görecez bakalım.
diyelim ki öyle bi şey var. Ben kodu bi arkadaşa verdim onun pcde denedik hiç bi işe yaramadı. Betada kaldı oyun. Şimdi dediğin gibiyse ne olacak yani? Korkuttun beni :D
aliCHaN_FM
02.Kasım.2013, 01:33
Bu son guncellemeden sonra kayitli oyunumuza devam edebilcekmiyiz. Ya da yeni kariyer acmak dahami iyi olur.
bluepaw
02.Kasım.2013, 01:52
takım taktiğe uyum sağlıyamıyor çok hazırlık maçı vs yapmama rağmen bu nasıl çözülür.
amorti
02.Kasım.2013, 01:54
Bu son guncellemeden sonra kayitli oyunumuza devam edebilcekmiyiz. Ya da yeni kariyer acmak dahami iyi olur.
Kayitli oyuna devam etmekte bir problem yok.
Zaten muazzam degisiklikler de gelmedi update ile, oyuna yansimasi da pek belirgin olmadi zannimca.
Lord Black
02.Kasım.2013, 01:58
takım taktiğe uyum sağlıyamıyor çok hazırlık maçı vs yapmama rağmen bu nasıl çözülür.
Genel antremanda taktik çalıştır takıma.
Matteo Ferrari
02.Kasım.2013, 02:06
diyelim ki öyle bi şey var. Ben kodu bi arkadaşa verdim onun pcde denedik hiç bi işe yaramadı. Betada kaldı oyun. Şimdi dediğin gibiyse ne olacak yani? Korkuttun beni :D
kardeşim kullanmayacaksak neden verdiler bize 2. kodu ?
bence dediğim gibi beta'nın süresi bitince diğer keyi isteyecek steam.
wolfson
02.Kasım.2013, 02:36
kardeşim kullanmayacaksak neden verdiler bize 2. kodu ?
bence dediğim gibi beta'nın süresi bitince diğer keyi isteyecek steam.
tamam da bizden sonra (31 ekimde öncesi aynı zamanda) alanlara tek key verildi. Amaaan işler amma karışık :D
serwan
02.Kasım.2013, 02:44
Arkadaşlar beta ve beta keylerin süresi 4 kasımda bitecek ve muhtemelen yeni key isteyecek steam. Olay bundan ibaret. Playstore yanlışlıkla onlarca kişiye 2 key dağıtacak kadar enayi değildir.
metinoktay
02.Kasım.2013, 03:46
sizlere 160 mb güncelleme gelirken bana 2 mb geldi :D evet sanalsaray dan alanlar olarak ağzımız iyice yandı. teamwiever ile bağlanıcaz artık fm ye :)))
Lord Black
02.Kasım.2013, 04:00
Beta çıktığı akşam Playstore'a onca laf edilmişti ama adamlar işini 10 numara yaptılar valla. Alt tarafı bikaç saat gecikmeli yollandı keyler o kadar. :)
metinoktay
02.Kasım.2013, 04:10
Beta çıktığı akşam Playstore'a onca laf edilmişti ama adamlar işini 10 numara yaptılar valla. Alt tarafı bikaç saat gecikmeli yollandı keyler o kadar. :)
valla almanyada olmasam 20 lira için bu sanalsaray ı seçmezdim, paypal ile almak çok iyi olmuştu, almanyada yasak steam üzerinden fm satışı. ama bu son alışım oldu sanalsaray dan. fm den de soğudum, tamam anlıyorum orjinal satma hevesindeler, ama öyleyse bu tür satıcılara neden key satışı yaptırıyorlar ya da neden tek şifre satıyorlar? bir de sürekli gelen güncellemeler ile de belki korsan karşısına geçmek istiyorlar ama oyuncu ya da ülkeler için gelen güncellemelerle oynadığımız oyunu da çoğu zaman baştan almak zorunda kalıyoruz. vs vs işler... :/
bluepaw
02.Kasım.2013, 06:37
Genel antremanda taktik çalıştır takıma.
olmuyor eskiden oluyordu fenerbahçe psg ile yaptığımda man city ile olmuyor. betadayken böyle bir sıkıntı yoktu bir hata mı var yoksa anlamadım.
Kaka Leite
02.Kasım.2013, 09:37
Açıkcası bende antreman olduğunu düşünüyorum en iyi yolun.
Ne kadar hazırlık maçı yaparsan yap bir yararını göremiyorum ben. Her kariyerimde 2 maç falan yapıyorum sonrasında taktiksel olarak zaten hazır oluyor takım sorun olmuyor.
Papi44
02.Kasım.2013, 11:29
Hazırlık maçlarında amatör takımlarla oynat takımı ama 1-2 tane değil fazla maç yaptır fikstür yoğun olsun birde taktikleri normal antrenmandan değil Maç hazırlığından sadece taktikler yap %50 ye getir bu şekilde yapıyorum ben sezon başlayınca 1 2 hafta geçiyor tamamen oturuyor.
Önder HOCA
02.Kasım.2013, 12:15
maç antremanını fulle takım taktiğe alışmadan önce maö esnasında çok taktiksel değişiklik yapma
best61
02.Kasım.2013, 12:28
bende oyunu araldan aldım ve dun kargoya verdiler bugun elime ulaştı... henüz yüklemedim akşama artık...
korba
02.Kasım.2013, 14:03
dağıtımı seçilen defans adamı kaleciye yanaşmayınca, ileri vurmak zorunda kalıyor kaleci. bug olduğu yetkililerce de kabul edilmişti ama onca güncellemeye rağmen hala bir ilerleme kaydedilmemiş olması düşündürücü. taktiğimin temel felsefesini geriden kısa pasla çıkma üzerine kurduğum için bug düzelene kadar oynamama kararı aldım.
ErayG
02.Kasım.2013, 16:02
DH'de o GG dükkanından alanlar var. Sanalsaray keyleri patladı malum. Ben de "cdkeystore" dan almayı düşünüyorum hafta içinde.
amorti
02.Kasım.2013, 16:29
Fm 13'u oynamadim, 12'den direkt 14'e gectim, o yuzden bir konuda yardimci olursaniz sevinirim;
Rakip takim menejerleriyle ilgili yorum yapma secenegini bir turlu bulamiyorum. Daha once takim ekranindayken sag ustte cikardi, onceki veyahut sonraki mactaki rakiple ilgili konusabilirdik. Simdi nerden yapiyoruz bunu?
Tesekkurler.
Hic kimse kullanmiyor galiba bu ozelligi :S
berksus
02.Kasım.2013, 17:20
DH'de o GG dükkanından alanlar var. Sanalsaray keyleri patladı malum. Ben de "cdkeystore" dan almayı düşünüyorum hafta içinde.
Ben dün gece aldım. Bir sorun çıkmadı ve oyun son sürüme güncellendi. Haberi olsun cdkeystore'dan almak isteyen arkadasların.
Yeni update ne zaman gelicek bilgisi olan var mı?
Raul Meireles
02.Kasım.2013, 17:41
Sizde de Steam atölyesi açılmamazlık yapıyor mu? Ya da ne yapmak gerek?
Burak Akmanoğlu
02.Kasım.2013, 18:58
Sizde de Steam atölyesi açılmamazlık yapıyor mu? Ya da ne yapmak gerek?
Bekleyince açılıyor :uzgun:
ReaList
02.Kasım.2013, 19:00
Kale direkleri sıkıntı. Her maç 3-5 tane topun direkten dönmesi ister istemez sinir bozuyor. Sanırım kaleleri küçük yapmışlar. :0:
Raul Meireles
02.Kasım.2013, 20:25
Bekleyince açılıyor :uzgun:
Kişiden kişiye değişiyor mu yada adam mı seçiyor. :D Arkadaşla aynı anda bastık , onun ki açıldı sonra çıktı bir daha girdi bir daha açıldı ben hala bekliyordum. :D En sonunda kapattım.
egelikartal_
02.Kasım.2013, 20:48
Beta'daki kariyere devam etsek, 14.1.3'teki yenilikler yansımaz değil mi?
kral_67
02.Kasım.2013, 20:58
son sürümde biraz azaltmışlar ama hala korner bugı var oyunda.
E.m.r.e
02.Kasım.2013, 21:19
Fm 13'u oynamadim, 12'den direkt 14'e gectim, o yuzden bir konuda yardimci olursaniz sevinirim;
Rakip takim menejerleriyle ilgili yorum yapma secenegini bir turlu bulamiyorum. Daha once takim ekranindayken sag ustte cikardi, onceki veyahut sonraki mactaki rakiple ilgili konusabilirdik. Simdi nerden yapiyoruz bunu?
Tesekkurler.
Hic kimse kullanmiyor galiba bu ozelligi :S
basın toplantısında soruyorlar genelde. orada atar gider yaparsan basın toplantısı hariç ek sorularda geliyor :D
metinoktay
02.Kasım.2013, 21:20
arkadaşlar kesin olarak sanalsaray keyleri patlamıştır haberiniz olsun :) bugün destek hattına girdim yeni güncelleme geldi yükleyemiyorum diye, hemen bir yazı kopyala yapıştır yaptılar, tedarikçi sorunu yüzünden para iadesi yapacağız diye uzunca bir yazı, ki belirli şifreler girerek paramı geri aldım. paypal ile aldığım için paypal a geri yüklettim. ve hayırlı olsun 14.1.2 de kaldı sürüm :D orjinal alalım derken soruna geldik :)
serwan
02.Kasım.2013, 21:53
arkadaşlar kesin olarak sanalsaray keyleri patlamıştır haberiniz olsun :) bugün destek hattına girdim yeni güncelleme geldi yükleyemiyorum diye, hemen bir yazı kopyala yapıştır yaptılar, tedarikçi sorunu yüzünden para iadesi yapacağız diye uzunca bir yazı, ki belirli şifreler girerek paramı geri aldım. paypal ile aldığım için paypal a geri yüklettim. ve hayırlı olsun 14.1.2 de kaldı sürüm :D orjinal alalım derken soruna geldik :)
hocam aynı fiyata playstore'dan alabilirsiniz. indirim kodları vardı piyasada.
Goofy
02.Kasım.2013, 21:56
indirim kodlarının süresi dolmuş durumda, playstore dan ilk defa oyun alacaklara 10 TL indirim kuponu veriyordu, hala veriyorsa oyun ancak 50 TL alınabiliyor.
beckss
02.Kasım.2013, 22:41
kaleciler çok saçma sapan goller yiyorlar kapattıkları köşeden gol mu yenıir ya 2 tane gol öyle yedim yırtcam üstümü başımı şimdi
kapalicarsi
02.Kasım.2013, 22:54
bugün itibariyle benim oyunda seçim genel bilgide değişiklik olmuş sizdede aynı durum söz konusumu ?
metinoktay
02.Kasım.2013, 23:04
playstore dan paypal ile alabilsem alacaktım ilk başından ancak dediğim gibi almanyada olunca sorun oluyor.
şuan cdkeystore dan aldım 18 euro ya geldi. sorunsuz yüklenmekte, ki satıcının dediği aynen şu;
iki kodlu dönem bitti, ilk kod betaya erişim sağlamaktaydı, şuanki kodlar tam sürümlü satış için.
aldığım kodu yüklerken de oyun bilgileri yanında fm 2014 retail (row) olarak verdi. yani problemsiz olarak yüklenmekte görünüyor. yaklaşık 15 dk sonra tamamen yüklenecek, duruma göre haber ederim arkadaşlar ama sorunsuz görünmekte.
berksus
02.Kasım.2013, 23:11
playstore dan paypal ile alabilsem alacaktım ilk başından ancak dediğim gibi almanyada olunca sorun oluyor.
şuan cdkeystore dan aldım 18 euro ya geldi. sorunsuz yüklenmekte, ki satıcının dediği aynen şu;
iki kodlu dönem bitti, ilk kod betaya erişim sağlamaktaydı, şuanki kodlar tam sürümlü satış için.
aldığım kodu yüklerken de oyun bilgileri yanında fm 2014 retail (row) olarak verdi. yani problemsiz olarak yüklenmekte görünüyor. yaklaşık 15 dk sonra tamamen yüklenecek, duruma göre haber ederim arkadaşlar ama sorunsuz görünmekte.
Bende cdkeystore dan aldım tekrardan. Bir sorun yok, oyun güncelleniyor.
kapalicarsi
02.Kasım.2013, 23:18
genel seçim bilgisi hakkında bilgisi olan yada oyunu oynayan varmı hala şifre mevzusu havada uçuşuyo :)
dogus4621
03.Kasım.2013, 01:15
genel seçim bilgisi hakkında bilgisi olan yada oyunu oynayan varmı hala şifre mevzusu havada uçuşuyo :)
oyunu steam üzerinden aldım, şuanda sıkıntı yok..
metinoktay
03.Kasım.2013, 01:19
Bende cdkeystore dan aldım tekrardan. Bir sorun yok, oyun güncelleniyor.
aynen oyun sorunsuz ve tam sürüm. cdkeystore u tavsiye ederim. 5-10 dk da geri dönüş yapıyorlar ve sıkıntısız yükleniyor.
berksus
03.Kasım.2013, 01:23
aynen oyun sorunsuz ve tam sürüm. cdkeystore u tavsiye ederim. 5-10 dk da geri dönüş yapıyorlar ve sıkıntısız yükleniyor.
Gittigidiyor uzerinden satisi onayladiniz mi. Ben ne olur nolmaz diye hala onaylatmadim. Beta keyler iptal olduktan bir sikinti cikmazsa onaylamayi dusunuyorum
BaGa TaRKaN
03.Kasım.2013, 01:28
Çok da Ucuz Değilmiş 51 Lira Bırakta Sorun Çıkmasın :)
beckss
03.Kasım.2013, 01:34
paslar hala kısa düşüyor.sizdede devam ediyor mu bu sorun?
semihgenc85
03.Kasım.2013, 01:34
Ben bu Galatasaray'a taktik bulamadım sanırım. Her maç en az 20 şut geliyor kaleme, her maç kesin gol yiyorum, yediğim tüm gollerde de kalecinin eline değip kaleye giriyor
Taktik önerilerinizi bekliyorum..
beckss
03.Kasım.2013, 01:47
Ben bu Galatasaray'a taktik bulamadım sanırım. Her maç en az 20 şut geliyor kaleme, her maç kesin gol yiyorum, yediğim tüm gollerde de kalecinin eline değip kaleye giriyor
aynı şey banada oluyor kaleci kalecilik yapamıyor kapattığı köşeden gol yiyor anlma veremedim üstümü başımı yırtcam şimdi.
berksus
03.Kasım.2013, 01:48
Ben yeni update'i bekleyin derim. Şuan oyun motoru çok kötü durumda. Betanın ilk hali bile daha iyiydi.
serwan
03.Kasım.2013, 02:00
paslar hala kısa düşüyor.sizdede devam ediyor mu bu sorun?
Hem de sinir bozucu şekilde fazla
beckss
03.Kasım.2013, 02:38
Ben yeni update'i bekleyin derim. Şuan oyun motoru çok kötü durumda. Betanın ilk hali bile daha iyiydi.
aynen katılıyorum oyun motoru felaket.
beckss
03.Kasım.2013, 02:39
yeni update nezman gelir sizce?
metinoktay
03.Kasım.2013, 03:20
Çok da Ucuz Değilmiş 51 Lira Bırakta Sorun Çıkmasın :)
haha 10 tl fark playstore la evet ucuz değil çok da. 10 tl fark için tam sürüm alamayınca ilaç gibi geldi bir de orası var :))) bu arada paypal ile alabieceğim tek yöntemdi. avrupa fiyatları 25-45 euro arası. bu 18 euro ya geldi.
metinoktay
03.Kasım.2013, 03:23
Gittigidiyor uzerinden satisi onayladiniz mi. Ben ne olur nolmaz diye hala onaylatmadim. Beta keyler iptal olduktan bir sikinti cikmazsa onaylamayi dusunuyorum
ilk önce verdiği keyde ülkeniz için mevcut değil dedi steam, tabi ben almanyada olduğum için. ilettim durumu başka bir key verdi, yüklendi, sürüm 14.1.3 ve resource archiver ile editör de sorunsuz yüklendi. daha sonra da durumu ilettim sanalsaray ile olanı. bana dediği beta kod ve diğer kod ile ikili dağıtılımış önceden ve şuan tek kod dağıtım sistemine geçilmiş, oyunu yüklemek için kodu verdiğimde de miles amcanın dediği retail kod olarak gösterdi ve sorunsuz yüklendi. yani sorunsuz, en azından herşey öyle görünüyor. :)
metinoktay
03.Kasım.2013, 03:30
14.1.1 de gs ile uyan ve şampiyonlar ligi dahil tüm kupaları aldığım, ligde namağlup olarak tamamladığım taktik var 4-4-2. ki başka bir taktilk uymadı, kapatıp açma hiç yapmadım, 3 kere mağlup oldum şampiyonlar liginde, real ve man. citiye. ama bu sürümlerden sonra nolur bilemem. editörden ab ülke vatandaşlarını oynayabilir yaptım, ki neden dersen 2. seneden sonra yabancı olayı ile aynı başarıyı tekrarlamak imkannsız, transferler de imkansız duruma geliyor, kanat oyuncusu bile alamadım, alabildiğim tek kanat oyuncusu hurşut olmuştu :D bu arada taktiği atölyede yayınlamıştım 3 gün önce ama duruyormu bilmem. aynı taktik 2. yıl tutmadı. bjk için kullandı arkadaş, 5 maç sonra seri yenilgi almaya başladı :D bi garip yani fm bu sene :D